hits

Dagens tips: Kutt det opp, og dander det pent!

Jeg ønsker med dette innlegget å vise at det trenger ikke være så vanskelig å lage delikat, sunn og fargerik snacks som virkelig frister. I dag er det mandag, og en god stund til helg, jeg tenkte derfor at dette kunne passe fint i dag. Jeg tipser dere ofte om sunnere snacks, men jeg får utrolig mye spørsmål om det så da durer jeg på med litt mer inspirasjon på dette.

Neste gang du er ute å handler så plukk med deg et par fargerike sugerør, og noen små muffinsformer. Ikke fordi du skal lage barnebursdag, men kun for å ha dem liggende, til en dag du har lyst på noe godt. Det er nemlig slik at hvis noe er visuelt pent og delikat, så frister det automatisk mye mer. Så hvis frukten kuttes oss, bær og nøtter danderes pent, og smoothien har sterke farger med morsomme sugerør så vil det automatisk gjøre det mer attraktivt og fristende. 

Ta en venninnekveld for eksempel. Dere har lyst å kose dere, men samtidig ønsker alle å holde en litt sunn linje nå mot vår og sommer. Det er ingenting å skamme seg over, det er helt ok å ha lyst å være litt sunn, men det som ikke er ok er å nekte seg selv god mat. Så da kan løsningen være noe sånn som dette. Små pent danderte snacksskåler, fargefest på et fat og delikat anrettet juice eller smoothie. 

Hadde du likt å få dette servert på jentekveld hos en venninne? 

 

Smiiiil Maren


11 kommentarer

Dette så riktig godt og fristende ut!

Håper du får en fin mandag :-)

spiser du skallet på kiwien ? :D

det så helt fantastisk ut :)

Nam! Har du oppskrften på de smoothiene på bildet? Så innmari gode ut.

Kunne du kanskje laget et innlegg med litt oppskrifter på diverse digge smoothies:)

Jeg lurer også på hva du har i smoothiene, for de så innmari gode ut 😊

Elisabeth: Den røde er frosne bringebær, vanilje yoghurt og eplejuice, og den gule er frossen mango, ananas, yoghurt naturell og appelsinjuice. <3

Lekkert lekkert

Dette så helt nydelig ut, og det frister noe enormt!

Nam! Kommer gjerne på jentekveld hos deg altså 😉

Ja, virkelig! Eg føler liksom det er alt for standard at ein skal ete nachos, sjokolade eller chips på jentekvelder.

Skriv en ny kommentar