hits

Omelett på menyen

I dag forsov jeg meg. Heldigvis såpass lite at jeg ikke kom for sent på jobb, men såpass mye at jeg ikke rakk å lage matpakke eller oppdatere bloggen før jeg dro på jobb. Jeg koser meg så på morgenen med kaffen og bloggen, så de dagene jeg ikke får den fine rolige morgenstudenen så føler jeg liksom at noe mangler. I dag var vi ferdige litt tidlig i praksis, og det gav den perfekte mulighet til å bruke litt ekstra tid på en sen lunsj hjemme.

I dag ble det omelett på menyen, med sopp, brokkoli, skinke, oliven og ost. Jeg hadde et par fullkornslefser igjen fra helgens taco, og det var helt utrolig godt å legge omeletten inni lefsen som en slags wrap. Dette gjør at omeletten metter enda mer, og fungerer perfekt som en fullverdig middag. Dette er forresten et helt perfekt måltid etter trening, du får i seg proteiner fra egg og skinke, sunne fettsyrer fra eggeplummen, og karbohydrater fra fullkornslefsen. Du får i tilegg vitaminer og mineraler fra brokkoli, sopp og oliven. 

Omelett er utrolig enkelt å lage, og den kan varieres i det uendelige. Du kan putte akkurat det du har lyst på i den, og tilsette akkurat de smakene du ønsker. For å lage samme omelett som denne trenger du: 

  • 4 egg 
  • Kalkunskinke 
  • Brokkoli
  • Sopp
  • Sort oliven 
  • Ost

Vis sammen 4 egg, og tilsett en ss vann pr egg i en bolle. Kutt brokkolibukettene i små biter, kutt opp en pakke med kalukunskinke i biter, del olivenen i små skiver, og hakk soppen i biter. Tilsett alle ingrediensene i bollen, og rør godt rundt. Krydre med salt og pepper. Hell alt i en stor stekepanne, og la den stå å steke på middels varme. Mot slutten tilsetter du revet ost. Pass på omeletten underveis slik at den ikke brenner seg. Fullkornslefsen varmet jeg litt i mirkoen før servering. 

Hva står på lunsj og middagsmenyen hos deg i dag ? 

 

Smiiiil Maren


4 kommentarer

Det var et supert lunsjtips :-D tusen takk !

Anbefaler å bruke 1 ss Melk per egg istedetfor vann! Jeg mener personlig at det blir mye bedre smak av det og den blir fyldigere :D Men smak og behag så klart!

Hanne: enig!! Men jeg hadde ikke melk skjønner du. Bruker gjerne litt matfløte i også jeg :):) nam nam!

Oliven i omelett har jeg ikke prøvd før! Men det skal testes. Så veldig fristende ut :)

Skriv en ny kommentar