hits

Yoghurtnøtter, joggebukse og ny serieSlik ser min ettermiddag ut i dag. Myke joggebukser, varme pledd, nye magasiner og en søt liten skål med yoghur & sjokko nøtter. Jeg har også funnet frem siste sessong av White Collar, og siste sessong av Suits som jeg skal kose meg med resten av dagen. Jeg er rett og slett helt utrolig trøtt i dag, og det eneste som fristet var et varmt pledd og myke joggeklær. Så da det ble det slik! Kjenner jeg meg selv rett så ryker det garantert en hel sessong i dag, og det betyr at jeg snart trenger en ny serie å følge med på. Jeg står mellom House Of Cards, Breaking bad og Sons of Anarchy. Er det noen av dere som har sett dem, hvilken av disse tre anbefaler dere? 

 

Smiiiiil Maren

 

39 kommentarer

Braking Bad! No doubt :) I utgangspunktet ikke min type serie, men denne er rett og slett for bra til å ikke likes! Den er helt genial ^^

Høres ut som en koselig ettermiddag! Jeg har ikke sett noen av de tre seriene du nevner der, men har hørt mye positivt om SOA.

Ta gjerne turen innom bloggen min hvis du vil.

Åh, House Of Cards, den er heeelt rå og du har tre sesonger liggende. Ingen tvil! :-D

Breaking bad! Sons of anarchy er også bra, house of cards har jeg ikke sett. Men anbefaler breaking bad ovenfor sons of anarchy hvis du skal velge en :)

Om du ikke har sett orange is the new black så bør den ses... utrolig bra:)

silje: Sett en sessong, men ble ikke så gira på sessong to.

Anbefaler absolutt Sons Of Anarchy!

hvis du liker småkleine humorserier er også New Girl perfekt lett underholdning

Jeg har akkurat begynt å se på Suits, digger den!

Av de seriene du nevner har jeg bare sett Breaking Bad, men den er dertil veldig bra! Jeg synes dog den blir litt tung, så orker ikke mer enn en episode av gangen ;)

House of Cards! Tror det er noe av det beste jeg har sett på TV noen gang, særlig sesong 1 og 2 :)

Når det gjelder OITNB sesong 2 var jeg i starten helt enig med deg. Så første episode, men virket ikke like bra som første sesong - men så kom jeg meg noen episoder ut i sesongen, og det er SÅ verdt det! Syns i ettertid sesong 2 var enda bedre enn 1 :D

Breaking Bad - uten tvil :-)

Både house of cards og sons of anarchy er fantastiske serier! Anbefaler begge:)

Ingen av dem! Gjesp!

Modern Family er alltid kos, men min stående favoritt uten tvil er Walking Dead, og den passer for ALLE!

er det slik at jogurtnøtter er et "sunnere" alternativ en f.eks sjokolade? :D

Breaking bad! Jeg likte det ikke i starten, men ble helt hekta etterhvert!!:)

House of cards!!! De tre første episodene er litt langdrøye, men så blir det FRYKTELIG spennende! Du kommer til å få et hat/elsk forhold til hovedpersonen, og man blir bare sittende å måpe:er det virkelig mulig?? Den er råbra! Særlig sesong 2!!

Hart of dixie😍

Flott blogg 😊 kommer til å følge med videre på deg..

Anbefaler Sons of Anarchy på det sterkeste!;)

Å så deilig

Du må bare se breaking bad, sykt bra serie :)

Du MÅÅÅÅ se Son´s of anarchy. Det er så bra. Er på sesong 6 nå:)

Sons of anarchy! Med lekre Charlie Hunnam! Absolutt en av mine favoritt serier. Breaking bad er også bra, og House of cards. Så du har iallfall 3 gode serier å glede deg til 😄

Breaking bad! :DD

Lurer på om du har noen tips mot overspising/binge?

SoA !! :D uten tvil! <3

Breaking bad uten tvil!

Det som er så deilig med å lese din blogg er at du tillater deg selv å slappe av, hvis kroppen ikke vil samarbeide på trening, eller at du rett og slett er trøtt en dag, så er det greit. Da er det helt ok med pledd, kosebukse og youhurtnøtter. Det beundrer jeg!! Man kan ikke være på topp 24/7. Tusen takk for at du deler disse dagene også!!

Breaking bad;) Må se et par episoder, men så er du garantert hektet ;)

Vet det ikke er av de tre alternativene, men likevel - du må se orphan black! Så to sesonger på en uke, i eksamenstiden, for å si det slik!

Sons of Anarchy uten tvil!!!

House of Cards var alt for treg for min del...

Breaking bad! Tror jeg vil se den på nytt^^ hoppet inn midt i serien da samboeren min så, så jeg må nok se fra begynnelsen! Du MÅ på et eller annet tidspunkt se den;kr

Har sett alle 3 seriene og de alle er veldig bra!! Men kanskje SOA er hakke bedre en alle de ;) hvor har du sett siste sesong av suits?? :)

Først og fremst, sesong skrives med én s - ikke to! ;-) Haha beklager, måtte bare påpeke det. Men jeg vil absolutt anbefale Breaking Bad!

Maren: Haha, godt du passer på! Kan gå litt fort i svingene her;)

Ha ha jeg ville ha anbefalt alle tre... De er skikkelig bra på hver sin måte...

Sons of anarchy :) Utrolig kjekk hovedkarakter og spennende :)

Anbefaler rett og slett alle! Er for tiden heelt hektet på House of Cards, utrolig dyktige skuespillere! Og Breaking Bad er en av de få seriene som slutter like bra som den begynte.

Breaking bad, helt klart!

Breaking bad er veldig bra, men absolutt Sons Anarchy også. Tror uansett jeg ville valgt Breaking Bad :)

Skriv en ny kommentar