hits

Med inspirasjon fra bøndene

Tidligere i uken spiste jeg en helt nydelig lunsj som jeg bare må dele med dere. Har dere sett en så delikat og fristende salat før? Jeg er ikke den bloggeren som drar opp speilrefleksen hver eneste gang jeg er ute å spiser, men når denne deiligheten ble plassert forann meg da måtte kamera frem.

I mine øyne kan det nesten ikke bli bedre. Frisk salat, lun varm kylling, og hjemmebakt brød. Nydelige smaker, og kvalitet på topp. Dette er kortreist mat, med råvarer, smaker og inspirasjon hentet fra gårdslivet. Jeg har selv brukt søtpotet som jeg kutter med ostehøvel i ulike matretter, og som topping i salat. Det er brukt her også, og det er bare så godt. Det anbefales virkelig. Det tilfører salaten en liten crispy og smakfull tvist.

Her i huset er dagen i gang for lengst, jeg hadde en god del jobb å få unna før jeg skal på en frokostkaffe i sentrum. Jeg reiser til oslo i morgen, og videre til Marbella på søndag og jeg har dermed en god del å få unna før avreise.

Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til en uke til med sol, og sommer. Jeg gleder meg til å sove til jeg våkner, ta en rolig joggetur, spise nydelig mat, lese bøker på solsenga, ut å spise på kvelden og bare nyte siste del av sommerferien. Jeg reiser med en venninne, og dette er kun en kosetur. Vi drar tilbake til samme sted som jeg var på treningscamp, men denne gangen er det kun ferie. Det blir uten tvil en del trening, men bare når vi har lyst og overskudd til det. Jeg har fått spørsmål om jeg kan legge ut flere treningsøkter, og gjerne med film av øvelsene. Mitt mål for denne turen er å bli flinkere på å lage filmer til dere, og få laget ferdig en god del treningsfilmer slik at vi sammen kan holde på motivasjonen langt utover høsten. Høres ikke det ut som en god plan? 

 

Smiiiil Maren

 

12 kommentarer

Du får kose deg masse!:)

Du er utrolig inspirerende :D

God tur! jeg kom hjem derfra forrige torsdag, så fin plass! Bodde i Puerto Banùs :) Kos deg masse!,

Hva gjør du med skivene av søtpotet? Surrr de litt i panna?

Anne: På bakepapir i ovnen :) Ikke prøvd i panna - takk for tips!!

Mari: Så herlig!! Jeg var der selv for 3 uker siden. Super deilig sted:):)

Hvordan får du søtpoteten crispi? Noe olje eller krydder eller bare naturell?

hanne: Bruker litt olje ja og masse krydder!! Testet både vanlig ovn og varmluft, men synes faktisk de blir best i vanlig ovn så skikkelig sterk varme. Gjerne opp over 200. Men pass godt på- de blir fort brent!!

Hei. Spørsmål ang pulsklokke din . Har du garmin vivo aktive? Eller hvordan modell har du ? Håper du svarer. Skal ut å titte på lørdag , så hadde vært gøy å titte på din modell siden du er så fornøyd.

Anja

Anja: Jeg har lagt ut bilde og modell på instagram , sjekk min konto: marenerdvik . Mener den heter Garmin Forerunner 620 :)

Anonym: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar