hits

Dette er mitt fristed

God morgen. I dag har jeg lyst å dele noen små glimt av leiligheten min med dere. Jeg har bevisst holdt leiligheten og interiør utenfor bloggen, da dette er en blogg med hovedfokus på trening, helse, og kosthold. Samtidig så er det min blogg, og leiligheten min er en viktig del av mitt liv. Dette er mitt fristed, det er her jeg slapper av, henter krefter. Det er her jeg koser meg både alene, og sammen med kjente og kjære. 

Denne teksten har jeg på et bilde på veggen, jeg synes den er så vakker. Flere av dere vil kjenne den igjen som Størst av alt er kjærligheten, skrevet på engelsk. Dere ser den på posteren på bildet under, like over spisebordet. Jeg får hvilepuls av å være her, og trives godt i alt det lyse, lette og luftige. Det er høyt under taket, og rommene er store. Det er store vinduer og masse naturlig lys. Her kan jeg puste ut og hente meg inn i en hektisk hverdag.Smiiil Maren

 

17 kommentarer

Så utrolig fint du har det! :-)

Så delikat, lyst og fint du har det :) Det er så lekkert med en ren og enkel stil. Veksler selv mellom helt enkel stil, og andre ganger ulike temaer/farger, alt etter hva jeg føler for, og hva som passer årstiden. Man kan endre atmosfæren i rommet veldig, med bare å bytte ut noen puter, duker og telysholdere, legge til eller ta vekk farger. Er litt fasinerende egentlig :o)

Hei! Så fin leilighet! Og spisebordet: ELSK!!! Kan jeg spørre hvor det er fra?? :-)

Så lekkert du har det

Heisann! Jeg kan ikke si jeg er en ekspert på sunn mat og hvor mye man skal spise hver dag av måltider,snacks og mellommåltider og hva man skal drikke.. hehe, jeg har hørt at noen sier at du skal spise mindre enn det du klarer å forbrenne for å kunne klare å forbrenne noe, med tanke på viss du f.eks har veldig lav forbrenning slik som jeg har.. forbrenner ikke ting så lett viss jeg spiser noe som kanskje ikke er så sunt.. hvordan tenker du rundt mat og sånn?:) spiser du bare når du er sulten og tenker du noe på kalorier og hva som er i maten?:) jeg har et veldig anstrengt forhold til mat så er veldig vanskelig for meg å prøve å spise mye selv om det er veldig sunn mat for jeg blir lett mett og jeg forbrenner ikke ting så lett..

Kjempefin leilighet :)forstår godt du slapper av her :)borte bra men hjemme best!

Hvor har du kjøpt det bilde med teksten på?

maria: På en butikk i søgne , som heter gave og interiørhuset. Sjekk dem ut på instagram. Super mye fint:):):)

Veldig artig å få se mer av leiligheten din. Så fint du har Maren! Lyse, delikate farger. Jeg er selv veldig glad i hvitt, svart og grått i interiøret. Artig å få se flere sider av "deg" selv om jeg i hovedsak liker best å lese om treningen og kostholdet ditt :) Du er kjempeinspirerende, og jeg er faktisk innom bloggen din hver eneste dag. Den er et lyspunkt, og jeg blir alltid så glad av å klikke meg inn her! Du er faktisk den som aller først inspirerte meg til å bli en sunnere og sterkere versjon av meg selv. Det var for tre år siden jeg oppdaget bloggen din, og den har vært en favoritt siden! :) Lykke til med skolestart igjen. :) Klem fra Kristin

Kristin Antiveros: Denne kommentaren gjorde hele dagen min Kristin, tusen tusen takk <3 Kommentarer som dette betyr alt, og er en enormt motivasjon for meg. Tenk at du har fulgt meg daglig i 3 år, det er jo virkelig bare helt utrolig koselig. Igjen: Tusen takk for nydelige ord <3

Så herlig å høre, for de ordene var deg vel fortjent :-) Jeg er imponert over alt du har klart å fått til! Virkelig inspirasjon og feel-good all the way! :-)

Hvor er spisebordet ditt fra og hva koster det? Det var utrolig fint!

Merete: Det er fra merket Muuto, kjøpt på Hansen & co. Husker ikke eksakt prisen desseverrem, kjøpte flere ting samtidig :)

Så utrolig fint du har det! Sånn kunne jeg godt tenkt meg å hatt det selv. Prøver å få en mer minimalistisk livsstil, og i leiligheten din er det ikke mye ting og tang som skaper rot! :) Er du bevisst på å ha få ting rundt i leiligheten?:)

camilla: Ja, liker luft, og lys :) god plass, høyt under taket og som sagt - masse luft!

Nydelig! Hvor har du funnet/kjopt posteren?

Skriv en ny kommentar