hits

Ærlig talt

Jeg gjorde et litt annerledes og morsomt intervju med lokalavisen i Kristiansand forrige helg, og jeg tenkte det kunne være artig å dele med dere. Ærlig talt er en fast spalte i lørdagsbilaget til FVN, og hver uke er det ulike personer som intervjues. Forrige lørdag var det altså min tur til å svare på ting som: hvilken sang som skal spilles i min begravelse, hva jeg alltid har ønkset meg men ikke fått og hvilken livsviktig beskjed jeg har til verden. 

Et annerledes intervju som jeg egentlig synes det var ganske så gøy å få svare på. Jeg måtte tenke meg litt om på flere av spørsmålene da det i grunn var ting jeg ikke hadde tenkt så mye over før. Kanskje dere har lyst å svare på noen av de samme spørsmålene i kommetarfeltet. For eksempel: 

  • Hva må du ha hver dag?
  • Hva har du alltid ønsket deg som du ikke har fått?
  • Hva er din perfekte lykke? 

 

 

Smiiil Maren

7 kommentarer

For et morsomt intervju! Synes slike spørsmål er artige, for det setter nye tanker i sving.

Hva må du ha hver dag? - En god frokost og masse frisk luft!

Hva har du alltid ønsket deg som du ikke har fått? - Jeg ønsket meg alltid hest da jeg var yngre, men nå som jeg studerer er jeg glad for at årene i stedet ble fylt som hestepasser - det har gjort at jeg har fått møte så utrolig mange, forskjellige hester som på hver sin måte har gitt meg både glede, utfordringer og lærdom. Kanskje kjøper jeg egen hest en vakker dag, når studielivet er over.

Hva er din perfekte lykke? - Å ha en jobb jeg trives med, familie og gode venner rundt meg, muligheten til å reise, være aktiv og ha en variert hverdag!

For et fint intervju, veldig koselig å lese og "bli kjent" med deg på en annen måte :-)

1) Jeg må ha en god klem fra guttene mine hver dag.

2)Jeg ønsker at jeg var litt tøffere og turte å gjøre mer av det jeg innerst inne har veldig lyst til selv om det er utenfor komfortsonen. F.eks har jeg alltid hatt lyst å delta på shape up convention eller en sånn treningsreise, men det har aldri klaffet at noen venninner har råd/kan reise sammen med meg, og derfor har jeg aldri gjort det. Det irriterer meg så masse at jeg setter sånne begrensninger for meg selv. At jeg turte mer sånne ting, uten å være avhengig av å ha noen å gjøre det sammen med.

3) Min perfekte lykke er når jeg er sammen med familien min og alle er friske og raske og har det godt. Da har jeg alt jeg trenger <3

Håper helgen din blir fin :-)

Så hyggelig intervju - det var gøy å lese :)

Bra svar på et fint intervju, Maren!

Hva må du ha hver dag?

Kaffe og kontakt med kjæresten min, uansett om vi er i samme by eller ikke.

Hva har du alltid ønsket deg som du ikke har fått?

God hukommelse, skulle tro jeg får født med korttidshukommelse, hahahah.

Hva er din perfekte lykke?

En velfungerende kropp og familien rundt meg.

GOD HELG Søta !

Å så fint intervju - du er god og flink

Hei - fint intervju og fint bilde

Jeg må ha kaffe, jeg må innom bloggen din :) og jeg må le hver dag

Perfekt lykke er ar familien har det bra og å komme hjem til varmt hus/hytte etter en lang dag i skogen/ på ski

Hva har jeg ikke fått - heller hva har jeg ikke lært meg, jeg skulle gjerne kunne snakke flere språk spesielt fransk - jeg tror heller jeg vil si hva har jeg ennå ikke opplevd - og da kommer flere riser på førsteplass, til spennende steder og oppleve nye kulturer

Hver dag må jeg ha ett eller annet rom for ro - egentid, om det så bare er 30 min :)

Jeg har alltid ønsket å kjenne/møte virkelig kjærlighet som i partner, dette har jeg ikke fått gleden av å oppleve ennå. Men en dag vil jeg og ha gleden av det :)

Min perfekte lykke er når jeg får tilbringe tid med mine tantebarn, de betyr alt for meg og jeg hadde aldri trodd jeg kunne elske noen på den måten, neeeeesten som at jeg blir redd for å få barn selv en gang, det må jo bli helt forferdelig sterkt:P

Skriv en ny kommentar