hits

En gledens dag

Dagen i dag kunne ikke startet bedre enn den gjorde for min del. Jeg våknet opp til en melding hvor det stod: God morgen - din første morgen som ferdig utdannet sykepleier. Så fulgte det videre med noen ord om veien hit, som virkelig ikke har vært en dans på roser, om hvor stolt familien er og hvor glad de er i meg - og der kom tårene for min del. Tenk - jeg klarte det!!! Jeg er i mål - jeg er ferdig utdannet sykepleier, og hvis det er lov å si, så er jeg en helt vanvittig stolt sykepleier, som nå er klar for å feire nasjonaldagen med 10 kg lettere kropp og verdens største smil om munnen. Vi leverte bacheloren i går kveld, og det betyr at 17 mai feires helt uten bekymringer, stress og mas. Det er virkelig en følelse som ikke kan beskrives, og skulle jeg prøvd så tror jeg komplett lykke er det nærmeste jeg kommer. 
I dag feires det med venner og familie. Jeg skal innom tre ulike selskaper, se på tog, og spise is. I tillegg stråler solen fra en skyfri himmel, og ting kunne i grunn ikke vært bedre. Eneste er denne kjipe lille forkjølelsen da, men den velger jeg å ignorere i dag. Med god hjelp av nesespray og paracet så går det helt fint. Denne dagen skal bare nytes. Hipp hurra for Norge og Hipp hurra for fullført utdannelse. 

Jeg håper dere alle får en nydelig 17 mai, nyt og kos dere!

 

Smiiiil Maren 
 

14 kommentarer

Ønsker deg en fantastisk fin dag og ha en flott feiring:)

Gratulerer som ferdig sykepleier og gratulerer med nasjonaldagen - hipp hurra 🇳🇴

Så fine bilder - gratulerer med ferdig utdannet sykepleier

Så gøy

Lekker bunad - og morsomt siste bilde he he

Så fantastisk. gratulerer. Så regner med at du har hatt en fantastisk dag. Denne 17 mai ble kun med venner, pleier å være med famile også,men i år ble det venner fra morgen til kveld. Gøy det å. Uansett så er jeg glad jeg faktisk har familie i nærheten.

Sykepleier maren

Gratulerer! Hilsen Anja

anja: Tusen hjertelig takk <3

Gratulerer med dagen og som ferdigutdannet sykepleier :))

Så fin du er og flott bunad :))

Asalia: <3 tusen takk

Gratulerer med å være ferdig utdannet sykepleier! :)

Dobbelt gratulerer til deg idag :-D

Maria: Tusen tusen takk :)

Gratulerer med utdanning! Og for en flott bunad du har:)

Amalie: Så koselig du synes. tusen takk <3

Gratulerer så mye, sykepleier Maren!! Det er stor stas:) Den følelsen av å fullføre noe så stort, som er begynnelsen på så mange nye muligheter, må være verdens beste! Velkommen på laget <3

Skriv en ny kommentar