hits

Når du har lyst på alt

Når du er sulten som en ulv og har lyst på både pizza, rundstykker, salat, pasta, skinke og omelett da blir løsningen hjemmelaget calzone, og salat med en haug av ingredienser. Dette ble løsningen min i helgen, det ser ut som tidenes flykræsj, men det smakte himmelsk. Oppskriften på innbakt pizza, eller calzone har jeg delt før, og dere finner oppskriften HER. 


Salaten inneholder agurk, mais, tomat, rødløk, pastaskruer med pesto, skinkebiter, kylling og egg. Jeg tilsatte også avokado og litt tomat pesto som jeg kjøpte på min lille shoppingrunde på Gave & Interiørhuset i Søgne på lørdag. Fy søren som en matfest. Mmmm.Jeg elsker tallerkner som dette, som inneholder så mye forskjellig. Jeg kunne spist ulike salat-kombinasjoner hver eneste dag, og spesielt nå om sommeren. Salat trenger ikke å være kjedelig, det er jo bare akkurat hva du selv gjør det til. Putt oppi alt du liker av ingredienser, og lag din egen lille salatfest. Dette er som sagt overhode ikke den visuelt peneste retten jeg har spist, og jeg er sikker på at flere av dere kan klare å gjøre den mer innbydende. Jeg skal bli flinkere til å dele middager og lunsjer med dere, og neste skal garantert bli litt mer innbydende. 

 

Smiiiil Maren 


 

8 kommentarer

nam det så nydelig godt ut :D ønsker deg en fin dag :D

nam :) du har så inspirerende og bra blogg! Kan jeg spørre hva du jobber med? Lever du av bloggen?:);*

kineli: Hei, så koselig du synes det:):) jeg er akkurat ferdig utdannet sykepleier men skal ikke jobbe som det helt enda. Så ja nå jobber jeg kun med bloggen og lever av den! Trives veldig godt med det. :)

Okei, takk for svar :-) er fast leser men må bli flinkere til kommentere, det fortjener du! Du ser helt fantastisk ut ;)

kineli: Så nydelig sagt - tusen takk <3 veldig glad du har valgt å begynne å kommentere :):)

Det ser veldig godt ut :)

Hei!

Så på snap at du hadde en Adidas tights! Hvilken str har du i den? Lest at de er store i strl!

:)

Linn: Ja det stemmer, det er ganske stor. Jeg har den i XS :)

Skriv en ny kommentar