hits

Jeg har så lyst å inspirere deg

Jeg har så lyst å inspirere deg til å komme deg opp og ut i frisk luft, og med dette innlegget håper jeg at jeg klarer nettop det. Jeg er mye ute å går i skog og mark, men ofte går jeg også tur rundt om i byen og det er faktisk litt undervurdert. På søndag tok jeg med meg kamera på tur, og fikk dokumentert litt på min vei.
Dette er bystranda, strandpromenaden, Tresse og festningen i Kristiansand. Et område som ligger like nedenfor selve sentrum med butikker, cafeer og et yrende folkeliv. Du skal ikke mer enn en snau kilometer ut fra bykjernen så er du ved sjøen, og kan nyte både sjøluft, stranda, isbane, stor lekeplass, nydelige svaner og ender. Ser det ikke koselig ut? 

Jeg har stor forståelse for at mange kan synes det er skummelt å gå ute i skogen etter jobb og skole på denne tiden av året. Det blir tidlig mørkt, og det frister kanskje ikke å legge ut på skogstur. Jeg har akkurat oppdaget tur med hodelykt, og kan virkelig anbefale det. Målet mitt med dette innlegget var å slå et slag for tur i mer sentrumsnære omgivelser. Det kan nemlig være utrolig koselig det også. Det handler ikke om hvor langt du går, eller hvor fort du går. Kom deg opp og ut, og la hovedmålet være bevegelse og frisk luft. 

Ha en nydelig tirsdag mine venner, mer fra denne kanten senere <3 

 

Smiiiil Maren 


 

4 kommentarer

Så koselig det ser ut der. Drømmeplass. Og ja, du inspirerer virkelig til sånne ting. Frisk luft og tur er virkelig en enkel lykke. Jeg kombinerer det ofte at jeg går til og fra matbutikk eller enkelt og greit en gåtur og da gjerne med en venninne eller en podcast på øret!!!

Ha en nydelig tirsdag.

Men herlighet, du gjør jo det! Du er kjempeinspirator, og senest ikveld tok jeg meg selv i å lage en ''Marenskål'' :D Går også tur omtrent hver dag og elsker det, spesielt nå som sola kommer tilbake, deilig med solskinn i fjeset, folk smiler og lyser opp! Ha en fin uke, hilsen fast leser <3

Så vakkert - så heldig du er som har så vakre omgivelser og så flott at du setter pris på det og deler med "oss" :D

Jeg går tur hver dag i 1 time eller mer, ellers så jogger jeg en del før og etter jobb. Jobber turnus på intensiven så det kan føles veldig slitsomt å komme over dørstokk-mila til tider. Men det er så deilig følelse når man først har kommet seg ut. Lufte tanker og bare føle seg helt fri. Det er ingenting som er bedre enn å gå tur, når du har mye å tenke på :-) Må si jeg er veldig inspirert av deg, Maren! Over alt du får til og ikke minst dine holdninger til trening og kosthold :-) Du gir meg mye inspirasjon og jeg har blitt hekta på cottage cheese med yoghurt, bær, nøtter og frukt <3 Har dette mye med på jobb, så takk for mat tipsene du legger ut! Vil gjerne ha mer også :D

Skriv en ny kommentar