hits

En morsommere treningsøkt skal du lete lenge etter

La kortstokken styre treningsøkten 

På fredag gjennomførte vi en utrolig kul treningsøkt, og jeg har gledet meg så til å dele den med dere. Alt du trenger er litt god plass og en kortstokk. Vi var fire jenter som gjennomførte denne økten sammen. Vi lo, svettet og hatet om hverandre, men fy søren så gøy det var. Slik gjennomføres økten:

  • Velg dere ut 4 øvelser. For eksempel spar representerer knebøy, ruter er pushups 
  • Så legger dere kortstokken i en bunke og trekker første kort.
  • Gjør antall repetisjoner som kortet viser. For eksempel hvis Spar var knebøy, og kortet viser Spar 8, da ja er det bare å kjøre på med 8 knebøy. Trekk neste kort og gjennomfør repetisjonene og øvelsen som kortet viser. Eks hvis det er ruter 10, så tar dere 10 pushups. Alle bildekort og ess er 10 repetisjoner. Slik jobber dere gjennom hele kortstokken. 


Vi valgte ut følgende øvelser: 

  • Spar = Utfall 
  • Ruter = Jumping squat
  • Kløver = Push-ups
  • Hjerter = Burpees

Vi delte kortstokken i to, og gjennomførte først den ene bunken uten noe pause, så tok vi en 2 minutters pause, før vi kjørte på med bunke nummer to. Garantert svettefest, syre i låra og utrolig mye gøy underveis.  Hørtes ikke dette litt artig ut? Dette var garantert ikke siste gang jeg gjennomfører en kortstokk-treningsøkt, og jeg gleder meg allerede til neste gang. Da skal vi velge ut helt nye øvelser.  Fikk du lyst å prøve? 

 

Smiiiil Maren 


 

11 kommentarer

Jeg var med på en slik treningsøkt en gang. Det var veldig tungt. men vanvittig deilig også for ble veldig variasjon.

www.josefine.blogg.no

Så utrolig gøy - og så gøy å trene sammen flere

Anne: Ja ikke sant :D og hvis dere er fire stykker, så kan dere velge én øvelse hver for eksempel :)

Ja det fikk jeg virkelig lyst å prøve - topp inspirasjon

Høres gøy ut! Hvor lang tid tar økten?

Så kjekt! Kjørte dere økta med eller uten vekter?

Lykke til ny jobb i dag <3

Hei!

Hørtes ut som en veldig kjekk økt! Lurte på om dere tok øvelsene med vekter eller uten? I såfall, hvilke vekter (kettelbell, hantler, stang, hvilken vekt o.s.v)

Amelia: Uten vekter - tro meg , det er virkelig mer en tungt nok;)

Kortstokktrening er supergøy :D Det finnes også apper, som "let's wod", der man selv velger øvelser og mobilen trekker kort for deg :) Ha en fin fin dag :)

Å, det her er så moro! Da jeg har trent med flere har vi delt opp i lag, lagt kortstokken i midten av rommet også starter en på hvert lag samtidig å løpe og hente et kort. Alle på hvert lag gjennomfører antall øvelser på sin lagkamerats kort, og da det er gjort løper man å henter et nytt. Slik fortsetter man til kortstokken er tom. På slutten teller man poeng (poengscore fås ved å legge sammen alle kortene) og laget med høyest score vinner. Ekstremt moro :D

Det hørtes veldig gøy ut! Hvor lang tid brukte dere på å gjennomføre økten?

Skriv en ny kommentar