hits

Denne treningsøkten må du teste

Jeg titter innom enda en gang i dag jeg. Vi er rett og slett ganske trøtte og slitne etter mange gode og harde treningsøkter, og derfor har vi tatt en super tidlig kveld på hotellrommet med sjokolade, skravlings og kos. Med litt ekstra tid til overs tenkte jeg det passet perfekt å benytte muligheten til enda en liten bloggoppdatering. 

I dag har vi hatt Beach-fit, en treningsøkt som ble gjennomført, som navnet tilsier, på stranda. Økten bestod av følgende: 

  • 1. post: 10 burpees
  • Bearcrawl til neste post
  • 2. post: 10 utfall pr ben 
  • Sidegående planke til neste post
  • 3. post: 10 pushups
  • Gående utfall til neste post
  • 4. post: Hoppende knebøy 
  • Løp tilbake til start.

Løpeturen tilbake til start gikk via vannet, hvor vi måtte ut og rundt en person som stod å passet på. For hver runde reduseres antallet repetisjoner. Første runde 10 rep, neste runde 9, så 8,7,6,5 helt ned til kun 1 rep pr runde. Time cap: 30 minutter. 

Dette er en utfordrende og utrolig kul økt som ble både svett og brutal fordi den ble gjennomført i tung sand. Har dere prøvd å løpe, krype, hoppe og gjøre burpees i masse sand? Det er søren så tungt. Etter økten kastet vi oss i havet hele gjengen. Vi var fulle av både sand og svette, i en herlig kombinasjon. Denne økten her kan forresten fint gjennomføres på et vanlig gulv, eller utendørs på snø eller gress. Test den gjerne ut! 

Klokken er bare 21 her, men vi er faktisk straks klare for å krype under dyna. Eller dyne blir tidenes overdrivelse, det er mer et litt tykt laken, men uansett. Det blir en tidlig kveld på oss, for i morgen venter campens siste treningsøkt. Denne økten heter The Punisher, og jeg tenker at det sier mer enn nok. Jeg deler selvfølgelig økten med dere etterpå. 

 

Smiiiil Maren 


 

3 kommentarer

For en herlig shorts!! Hvor er den fra??

Det er veldig gøy å lese bloggen din, og jeg blir glad hver gang det har kommet et nytt innlegg! :) blir nesten svett bare av å høre om treningsoppleggene deres, 'men det høres veldig moro ut også! :) misunner dere brunfarge, bikini, bading og trening i eksotiske omgivelser!!

Elin: Så koselig å høre!! Veldig glad du titter innom ofte <3 ja det er virkelig helt utrolig deilig, men det skal samtidig bli utrolig godt å komme hjem til frisk luft og litt lavere luftfuktighet. Hehe

Skriv en ny kommentar