hits

Middagstips: Sunn og god Wok

Sunt, godt og enkelt 

I dag har jeg hatt en helt nydelig dag, med masse aktivitet, trening, frisk luft og sol, tid med familien, og nydelig middag. Det beste var at ingenting var planlagt, alt bare skjedde spontant, og slike dager er det beste jeg vet. Middagen ble hjemme hos mine foreldre i dag, og pappa disket opp med hjemmelaget wok.


Det så helt utrolig delikat og godt ut, og jeg er så glad for at kamera var med i sekken. Jeg lager ofte wok, men da gjerne med ferdigpose. I dag var alt ferskt, og grønnsakene vi brukte var kål, paprika, brokkoli, gulrot, sukkererter. Første stekte vi kyllingen, deretter la vi det til side og lot hvitløk og chilli surre i stekepanna sammen med olje. Så tilsatte vi grønnsakene, sammen med litt soyasaus. Dette er jo både enkelt, sunt og utrolig godt. Kanskje dette står på middagsmenyen hjemme hos deg i løpet av uken? 

 

Smiiiiil Maren 

6 kommentarer

Wok er utrolig godt, og det er det så lenge siden jeg har hatt. Får prøve og legge det inn i middagsmenyen min :)

Ser kjempe godt ut! Wok er en av mine favoritter :D

Det så utrolig deilig ut

Så godt det så ut! :)

Har skikkelig dilla på wok for tida, det er så godt, mettende og bra! Jeg lager marinade av østerssaus, hvitvinseddikk, soyasaus,vann og sukkerfri ketchup (ca en spiseskje av hver) og det blir mega godt😍

Skriv en ny kommentar