hits

Sunn snacks på en onsdag

05.04.2017 - 20:21 6 kommentarer

Jeg har fri denne uken, og er hjemme med lille valpen. Det vil si at jeg bare surrer rundt hjemme fra tidlig morgen og helt til min kjære kommer hjem fra jobb. Det er utrolig koselig med lille tassen, men en ting jeg merker, som faktisk er et lite probelm, er at jeg har så mye ledig tid at jeg går rundt å spiser hele tiden. Jeg spiser meg selv helt ut av hus. hehe. I dag har jeg virkelig kokkelert på kjøkkenet, og jeg gleder meg til å dele oppskrifter med dere utover uken.

 

For et par dager siden ble jeg hekta på en ny snacks kombinasjon, og denne er virkelig helt fantastisk god. Tørket kokos og gojibær. Fy søren så godt! Jeg spiste så masse kokosnøtt i Thailand, og gleden var stor da jeg fant disse på butikken. De er perfekt å snackse på, ha i yoghurt, eller smoothie bowl. Gojibær har vært en favoritt lenge, og smaken kom virkelig til sin rett sammen med kokos. Friske jordbær er alltid godt, og nå synes jeg faktisk de er ganske så gode - selv om de ikke kan måle seg med de norske i det hele tatt. Test den ut, jeg er sikker på den vil slå an hos flere av dere. Nå skal jeg se videre på serier her, og snart gå å lage meg litt kveldsmat. Jeg var så dum at jeg prøvde meg på en mini-treningsøkt i stad, jeg følte meg så fin i formen. Det skulle jeg aldri gjort - på første øvelse strittet hele kroppen i mot, og det var ingenting annet å gjøre enn gå rett i garderoben og hjem igjen til sofaen. Så da var jeg på plass her igjen da, med smerter i magen, og greit irritert på meg selv for at jeg i det hele tatt prøvde. Så sykt unødvendig. Nå blir det serier og sofa i joggebuksa ut kvelden - ingen tvil om det! 

 

Smiiiil Maren 


 

6 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

05.04.2017 kl.20:37

Spennende kombo, må se etter kokosflak i morgen ;D

05.04.2017 kl.21:50

Så lekre bilder og farger

Linn

06.04.2017 kl.07:10

Så delikate bilder.

Ser at "pelsdotten" også er med :) så skjønn

fitliving

06.04.2017 kl.07:53

Linn: hihi han er alltid med <3

kristin

06.04.2017 kl.13:19

Jeg har nylig kommet over noen serier jeg har blitt helt hektet på, og jeg vet du setter pris på å få serietips, så here goes:

-homeland (startet jeg på for noen uker siden og er nå kommet til sesong 3. så SPENNENDE! men du må gi den et par tre episoder før du blir hekta)

-big little lies (hbo, du kan få en and gratis nå)

-the arrangement (hbo)

-blindspot (via play)

:-)

fitliving

06.04.2017 kl.14:05

kristin: Homeland og blindspot har jeg sett alt av, men de to andre var nye. Så gøy <3 TUSEN TAKK

Skriv en ny kommentar