hits

Hverdagscoachen #4

Påskeferie eller ei, litt innputt fra Coachen har vi alltid godt av. Mandag betyr som alltid en liten hilsen fra Hverdagscoachen Anneli Amodei. I dag snakker hun om å skille mellom hva du ER og hva du GJØR, og som alltid gir hun oss en liten oppgave på slutten. God lesning, og fortsatt god påske <3 


SETTE SKILLE MELLOM HVA DU ER OG HVA DU GJØR

Den du ER - er alltid god nok! Mange ting i livet er med på å påvirke dette: studier, jobb, økonomi, barn, fysisk helse, forhold til venner og din mentale helse. Og en ting er sikkert - alt dette kommer til å svinge gjennom livet ditt. Det er viktig at dette ikke blir en del av din identitet.

Du må ha et godt skille mellom hva som ER deg, hva du GJØR  og hva ANDRE gjør. Og i tillegg trenger vi påfyll av betingelsesløs kjærlighet. Du gir ikke vennene eller noen du bryr deg om din kjærlighet kun når de er snille og har gjort det som du mener er "riktig"? Nettopp! Derfor må du gi deg selv denne betingelsesløse kjærligheten gjennom livet og alle feiltrinn og fall du gjør eller opplever.

En god oppgave er å stå foran speilet hver dag å skryte av deg selv. Dette er i starten VELDIG uvant og flaut for mange av oss, men det funker!

"Jeg liker deg fordi..." "Jeg er stolt av deg fordi" - si dette til deg mens du ser deg selv i øynene!

 

H V E R D A G S C O A C H   Anneli  Amodei 

3 kommentarer

Kult - det skal jeg begynne med :)

Mye fokus på vennlighet mot seg selv fra de her coachene, så det er jo tydelig at dette er noe folk er lite flink til da. Og det er jo kjempe dumt. Men jeg og vet jo det er veldig fort gjort å være hard mot seg selv..

Skriv en ny kommentar