hits

Tilbake til hverdagen med et sunnhets-boost

18.04.2017 - 09:45 4 kommentarer

Hei tirsdag, og første hverdag etter påske. I dag tenkte jeg dele en sunn liten godsak med dere, jeg tenkte den kunne passe bra som et lite boost etter en påske med mye kos. Det er deilig med fri, og litt annerledes dager, men det er utrolig godt å komme tilbake til hverdagen og de hverdagslige rutinene også. For min del har det i grunn føltes som hverdag hver eneste dag denne påsken, i og med at jeg ikke har hatt fri. Kostholdet derimot, det har vært alt annet enn hverdagslig, så denne grønne herligheten gjør godt i dag. 


For å lage denne grønne herligheten trenger du:

  • Frossen ananas og banan i biter
  • Fersk spinat 
  • 3 ss mager vanilje kesam 
  • 1/2 grønt eple
  • saften av 1/2 lime
  • 2 ss cottage cheese 

Kjør alt sammen i blenderen, hell over i en skål og topp med det du har tilgjengelig. For min del ble det jordbær, blåbær og chia. Jeg tok litt mye vann i min, og dermed ble den lille for rennende til å være en perfekt smoothie-bowl. Like etter bildet ble tatt så sant blåbærene ned, men det skulle jo bare spises, så i grunn gjør det ingenting. Godt smakte det uansett. 


I dag nyter jeg en fridag etter jobbehelg. Vi starter dagen rolig her med smoothie frokost og kaffe. Senere venter en liten luftetur, og en spennende tur innom postkontoret. Jeg har hele fem hentelapper, og gleder meg som et lite barn på julaften til å hente dem. Jeg viser dere selvfølgelig hva de inneholder senere. Håper dere får en herlig start på denne uken. Make the best of it <3

 

Smiiiil Maren 

 

4 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

18.04.2017 kl.09:55

Mmmm denne smoothien er kjempegod :) Elsker å bruke spinat i smoothiene mine :)

18.04.2017 kl.10:42

nam <3 det ser godt ut, skal selv lage meg en smoothie i dag

18.04.2017 kl.17:48

Hei jeg lurer på om du er fornøyd med blenderen du kjøpte? hvordan er den? Og hvilken blender er det?

18.04.2017 kl.20:45

Så deilig det så ut - nyyydelige farger

Skriv en ny kommentar