hits

Egentid og familietidSøndag i joggebukse, lave skuldre, Keeping up With the Kardashians, og et friskt fruktfat. Kan det bli bedre? Jeg startet søndagsmorgenen med en løpetur på mølla, etterfulgt av litt kosetid i sofakroken med Kardashians damene, lille Leo, sitronvann, og en aldri så liten fruktfest. Nå skal jeg straks sette serien på pause, og ta en liten tur ut i sola med familien. Egentid og familietid i en finfin kombinasjon. Var ikke den vannflasken fin forresten? Jeg kjøpte den og et par nye glass på Atelier Ribe i går. 


Planen er tur på Odderøya med både store og små, vaffelkos og påfyll av sol og D-vitaminer. Søndag er familietid, og søndagstur, så da passer det perfekt å ta med familien på gåtur. Jeg ville bare kjapt innom å si hei og god søndag til dere. Håper dere tar dere tid til å gjøre noe ekstra hyggelig med noen dere setter pris på i dag. 

Nyt søndagen, og ta vare på hverandre <3 

 

Smiiiil Maren 

10 kommentarer

Kos deg masse i finvære :) hvor er forresten flaska kjøpt?

Hei fin deg!

Jeg bare lurte på en liten ting angående trening. Har du alltid vært glad i å trene eller hvordan startet det for deg? Når fikk du interesse for trening og et sunt kosthold, og hvordan var det helt i starten med tanke på motivasjon, resultater osv.? Håper på et svar! :-)

Kos deg mye! Kost oss mye idag ute i fint vintervær ;)

Så deg på Odderøya, du var sammen med flere og koste dere i sola med is og vafler. Det så hyggelig ut.

Lekker flaske

Anonym: Ja er ikke den fin? kjøpte den på Atelier Ribe i går <3

Hvilken sesong er du på nå? :)

Hvor ser du kardashian serien?

Anonym: På en nettside som heter Solarmoviez.to :)

Skriv en ny kommentar