hits

Mornings with him

I dag tenkte jeg å starte mandagen på en sporty måte, med litt strikketrening hjemme. Vel, dere kan jo se hvordan det gikk. Hehe. Det er ikke så enkelt å få unna hjemmetrening når man har en 13 uker gammel krabat som tror absolutt alt som foregår er ment som en lek for han. Jeg blir så sjarmert, og klarer ikke annet enn å le av han. Hjemmetrening er avlyst, og byttet ut med lek i stede. Vi bruker dagen til kos og lek, også blir det trening med min kjære i kveld i stede - da utenfor huset. Det begynner å bli skremmende lenge siden sist styrkeøkt, og jeg kjenner det skal bli godt å løfte litt på vektene igjen i dag. 


Nå skal jeg kose meg med  lage treningsoppplegget til i kveld, laste ned litt ny musikk og lade opp til en god styrkeøkt. Frokosten er akkurat inntatt, og hva den bestod av ligger ute på Snapchat (marenerdvik). Mandagpraten med coahcen kommer også veldig snart, og i dag handler det om å øve seg på å si NEI, og si JA fordi du selv vil det! Spennende tema, og jeg gleder meg til å dele teksten med dere veldig snart. 

Ha en herlig ukestart mine venner <3 

 

Smiiiil Maren 

 

8 kommentarer

Så utrolig søt! Skjønner du bare må smile av han :)

Nydelig liten hund. Gleder meg både til hverdagscoachene og kanskje enda mer treningsongo

Nååååw... megasmelt! :D <3 Noe så nydelig <3 Flott dag ønskes dere. Klem :)

Må bare spørre, men er dette den samme hunden som den som var grå og hvit? Som du hadde i februar?

Vilde: Nei det er det ikke. Den valpen var syk fra før vi fikk den, og døde etter kun 6 dager hos oss. Det var helt ubegripelig trist, og vondt. Nå har vi en ny liten tass, som vi er utrolig glad i <3

Nydelige krabaten <3 Ville bare ønske deg ei riktig god uke, Maren! Virker som du har det bra for tiden, og det er så herlig å lese bloggen din. Gleden smitter over via bildene og ordene du deler :) Håper resten av mandagen, og uka blir bra!

For en sjarmis :D

Å så fint å høre det ikke bare er jeg som har vært slapp på styrketreningen :P

Helt ærlig noe av det skjønneste jeg har sett - så heldig

Skriv en ny kommentar