hits

Hverdagscoachen #9

Mandag betyr som alltid en hilsen fra Coachen. I dag snakker hun om å ta gode valg for deg selv, for at både du og de rundt deg skal få en mindre stressende hverdag. Jeg lærer alltid noe når Coach Anneli gjesteblogger, og i dag er intet unntak. Anneli Amodei - ordet er ditt: 

Å ta gode valg for deg selv
 

Gjennom dagen skal vi ta mange valg. Ofte er det slik at hverdagen er fullbooket av planer og gjøremål som du skal utføre og gjennom i løpet av akkurat denne dagen. Når du går ut døren hjemme på morgenen er kanskje skuldrene allerede trukket et par cm opp mot ørene og du kan kjenne stresset i kroppen?

Og du tenker: "Jeg MÅ jo..." - "Jeg kan ikke la vær å gjøre det.."

For det første så er det ikke så veldig mye vi MÅ gjøre når du tenke deg grundig om. Vi VELGER å gjøre det!  Vi velger å stappe kalenderen full av gjøremål og ting vi skal gjøre, og det fleste av oss kjenner stresset på kroppen og klager over at TIDEN ikke strekker til.Hva om du stopper opp - og kjenner etter. Hva TRENGER du å gjøre for deg selv idag? Hverdagsstresset er noe alle kan kjenne på til tider - og da er løsningen faktisk i å gjøre det motsatte.

SENK tempoet.
GJØR mindre.
LYTT til hva du trenger akkurat nå idag?

På denne måten kan du og jeg ta VALG som er gode for oss selv - og som vil være gode for de rundt oss i tillegg.
Hvis du lytter til deg selv - hva trenger du i dag for å kunne ta gode valg for deg selv videre gjennom dagen idag?

God start på uken!

 

Hilsen Hverdagscoachen Anneli Amodei
 

2 kommentarer

Hei! Du som har litt peil på trening, har du noen tips for å få bedre holdning i ryggen med hjemmeøvelser og dumbbells? "Roper etter hjelp" her : http://athomebeautybrain.blogg.no/1495442636_s_drlig_holdning_i_ryggen_help_o.html

Hilsen hjemmeværende og krokbøyd

Syns det er koselig å lese en liten pepptalk her inne på mandager / ja eller tirsdager da :) Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar