hits

Topp 5 ferietrening

Vacay Workout

Jeg elsker å trene på feire, og oppi gjennom årene har jeg delt masse herlig ferietrening med dere. I dag tenkte jeg å gi dere et lite tilbakeblikk på mine topp 3 beste ferie-økter. Disse treningsøktene er jo like effektive å gode i år som i fjor, og året før. Spesielt treningsøktene fra Frankrike er jeg veldig fan av, og de bruker jeg igjen og igjen. 


Marens topp 5 treningsøkter på ferie: 

Jeg bruker som sagt disse programmene masse, så om du liker dem må du gjerne kopiere dem og ta dem med på årets sommerferie. I skrivende stund sitter jeg å jobber med 3 nye sommerprogram til dere. Jeg kan gi dere et par stikkord: Kettlebells, strikk og egenvekt med ankelvekter / vektvest. Jeg tror det blir veldig bra, og jeg gleder meg til å vise dere. 


Hodet mitt har allerede dratt avgårde på treningscamp på Rhodos, og akt jeg klarer å tenke på er sommer, sol og deilige svettefester på stranda. 4 dager til avreise!!! Fy flate som jeg gleder meg til å blogge for dere derfra, det er en fullspekket timeplan med så mye treningssnacks at jeg tror absolutt alle vil finne noe å bli inspirert av. 

Ha en super onsdag mine venner. 

 

Smiiiiil Maren 

 

5 kommentarer

Å så deilig, flotte bilder - her er det regn og kaldt

Treningsprogrammet En benk 8 øvelser har jeg testet - KJEMPEBRA!

Å så flotte sommerbilder

Her er det litt over 2 uker til Rhodos ferie. Blir så inspirert av deg. Denne gangen skal eg prøva å få litt trening inn i ferien. Gleder meg til å lese di nye trenings progranene du jobber med.

Shit for et inspirerende innlegg! Dette skal jeg søke opp mange ganger i sommer :D

Heidi: Ååå for en koselig kommentar - tusen takk :D

Skriv en ny kommentar