hits

En solid svettefest

¨

God morgen. Jeg lovte å titte innom i dag for å dele gårsdagens Tabata. Den første Tabataen på denne turen var på dag én og den kan dere se HER. Den ble lagt opp med doble øvelser, mens denne er enkle øvelser - slik tabata opprinnelig er. 8 øvelser, 20 sek jobb, 10 sek pause, 8 ganger pr øvelse. En solid svettefest, og uten tvil en helt drøyt effektiv økt. Økten bestod av følgende øvelser: 

  1. Froskehopp / spensthopp
  2. Kne mot albu i planke posisjon 
  3. Boksing i lufta
  4. Amerikanske situps
  5. Spurt på stedet (tempo-tripping)
  6. Crunches 
  7. Burpees
  8. Toe touch

En skikkelig Tabat-fest med fokus på kondis og kjerne. Jeg la opp økten slik at annen hver øvelse gikk på kondis, og styrke for kjernemuskulaturen. Som nevnt fungerer det slik at det er 20 sek jobb og 10 sek pause x 8. Enkelt, tungt og gøy. 


Test veldig gjerne økten ut og fortell meg hva du synes. Nå skal jeg løpe ut døren, og forberede dagens fysiske utfordringer. I dag skal deltagerene nemlig gjennom en skikkelig morsom treningsøkt, før de har fri hele resten av dagen og bare kan sole seg, dra på utflukter, nyte og kose seg. Dagens økt er svært variert, og foregår for det meste på stranda. Det blir en svett, våt og annerledes treningsøkt ute tvil. Følg med på snapchat (marenerdvik) for oppdateringer fra økten. Det blir garantert en artig greie. 

 

Smiiiil Maren 

 

 

Én kommentar

Det ser så herlig ut

Skriv en ny kommentar