hits

Effektiv sommertrening

Sommertrening er et hett søkeord om dagen. Det går mot ferietid, og da vil man at treningen skal være effektiv, enkel å gjennomføre og helst kunne gjøres der man er, og ikke nødvendigvis inne på et treningssenter. Jeg har satt sammen et raskt og enkelt treningsprogram som møter alle de kravene. Dette er et program jeg kjører ofte selv, og de faste øvelsene jeg tyr til når jeg ønsker en liten effektiv kjappis. 

1. Hipthrust 

2. Bulgarsk utfall 

3. Dips 

4. Step Up

5. Pushups 

6. Box-jumpSlik gjør du:

Programmet består altså av 6 øvelser, 12 repetisjoner på hver øvelse (12 på hvert ben) og 4 runder. Vips har du en super treningsøkt. Kjør enten øvelsene ferdig en og en før du går videre til neste, med ca 45 sek  pause mellom hvert sett av øvelsen. Eller kjør dem som en sirkel med ca 1-2 minutters pause mellom rundene. 

Nyt dagen mine venner. Her på sørlandet stråler solen og det ser ut til å bli en deilig sommerdag. Håper solen stråler hvor enn du befinner deg, og at du i dag kan legge treningen utendørs. 

 

Smiiiil Maren 


 

14 kommentarer

Heisann..supre sommerøvelsar..Har tenkt og kjøpe meg strikk til å trene med i sommer..Har korte strikk som eg brukar til ulike øvelsar,men det blir jo då mest rundt beina.Ønsker å trene armane og. Er det då lange strikker som er best til armer? Setter stor pris på gode råd ang kjøp ..Mvh Anne

Anne: Jeg liger godt å kombinere små powerbands (mini bands) og lange strikk for å få kjørt hele kroppen :) :) lettest å trene bena med de små, men på overkropp bruker jeg det lange ja :)

Kjekk og praktisk økt som jeg helt klart skal prøve.

Thomas Frydenberg: Så gøy at du sier det :D Herlig!

Hei, vil bare skryte av bloggen. Så inspirerende og veldig gøy å lese og se bilder fra treningsturen. Så bare fantastisk ut .

Linn: Nei så fantastisk koselig, tusen tusen takk :D

Herregud, som du stråler! Jeg digger deg! Slike program blir det nok mange av på ferie i sommer :)

Silje: Åå så koselig sagt, tusen tusen takk <3

KJempefine øvelser :) Er det noen som står å forteller vitser til deg? Ser ut som du ler deg ihjel snart :D :D

Statera Marit Ebeltoft: Strålende sol, 32 grader, en god venninne er fotograf og en av mine beste venninner er med på shooten. Jeg var på Rhodos, på min helt egne treningsreise med 42 helt magiske damer. Altså - jeg kunne ikke holdt smilet tilbake om jeg hadde prøvd en gang ;-)

Nei ikke sant! Herlighet så herlig :D

Tusen takk for svar.då skal eg gå til innkjøp av ett langt strikk..ha ei super fin uke..PS viktig og sette av tid til å gjere ingenting,kose seg med ei god bok er herlig..og tenk og kunne sitte ute i sola i tillegg. .som Bergenser er eg kjempe misunnelig på alt det deilige sommerværet du har..sukk..klem .

Hvordan gjør du det med oppvarming når du ikke har treningssenter eller lignende?

Malene: Jogger, eller kjører litt dynamisk stretching :)

Skriv en ny kommentar