hits

En skjult italiensk perle

Jeg lovte dere en oppdatering på Chioggia, eller lille Venezia som det populært kalles. Dette er et av de stedene Italienerne selv ferierer, og det er så og si ingen turister her. Lille Venezia er en typisk fiskelandsby, og uten tvil noe av det mest sjarmerende jeg har sett. 

Sett bort fra det merkelige været her, så er det lite å utette på stedet. Vi startet dagen med sol, og midt på dagen så kom det villeste regnværet med både lyn og kraftig torden. Kvelden ble heldigvis avsluttet med oppholdsvær. Alt på dette stedet er sjarmerende og typisk italiensk. Gatene, folkene, spisestedene, stemningen og ikke minst hotellet er helt nydelig.

Dagen i går startet med en frokost bestående av alt fra eggerøre, skinke og bacon, til yoghurt med frisk frukt og superfood. Bakevarer, ferskt brød, rundstykker og pannekaker. Det var alle mulige slags juicer, både ananas, grapefrukt, banan og appelsinjuice. Mmmm <3 Etter frokost ruslet vi rundt i området, og endte til slutt opp på stranda hvor vi koste oss i noen timer.  Under uværet på ettermiddagen slappet vi av på hotellet med piknik i hotellsengen. Vi kjøpte med oss parmaskinke og andre Italienske godsaker og koste oss til uværet var over. Kvelden ble avsluttet med en god middag. 

Nå skal vi spise frokost og slappe av litt før vi kjører videre til neste by. Nå står Verona for tur, og jeg gleder meg. 

 

Smiiiil, Maren 

 

3 kommentarer

Det er virkelig et italiensk eventyr. Jeg skal til denne byen en gang. Herlig! God tur til Verona, den er så vakker. Dog mange turister, men ikke så ille som Venezia. Men det er så verdt det. Det er en egen aura over Verona. Kjærlighet, opera, god stemning og flott arkitektur! Kos dere. Klem

Utrolig fine bilder! Et sted jeg må besøke :) Ha en strålende dag :)

Stine Sophie Lundsrud: Det anbefales virkelig <3

Skriv en ny kommentar