hits

Nye Adidas boost i samlingen

Reklame | Junkyard

I dag kom verdens fineste sneakers i posten, og jeg slapp ut et lite hyl når jeg åpnet esken. Fy søren så fine. Jeg gleder meg til solbrune ben, lyse denim shorts og disse. Adidas nmd med boot såle, i fargekombinasjon grå/blå og dusrosa. Jeg er helt forelsket! Skoene er fra Junkyard, og dere finner dem HER. 

Rabattkode: 

Jeg har fått lov å gi ut en rabattkode til mine lesere. Koden er: MARENE15. Du får 15% rabatt ved kjøp over 500kr. Rabatten  gjelder ikke på varer som allerede er på salg. Gjelder frem til 1.april. Så har du lyst på nye sko er det nå du burde slå til<3 

Jeg tror Leo også likte dem, han likte i det minste esken. I skrivende stund løper han rundt på gulvet å leker med den. Esken er tom, og da klarer han å dytte den rundt med nesen. Han er så søt der han styrer i vei. 

Nå skal vi straks lage middag her, og siden det blir litt reising fremover tar vi helgen i dag og koser oss skikkelig. Bort med Mac og mobil resten av kvelden, nå skal kvalitetstid prioriteres. Håper dere koser dere i kveld<3 Mer fra denne kanten i morgen. 

 

Smiiil, Maren 

5 kommentarer

De likte jeg kjempegodt - spennende å høre om du er fornøyd m bruken også

Så fine. 😍

Hva er rabattkoden? 😊 Fikk den ikke opp

AMALIE: Altså går det ann!!! jeg glemte legge den inn. TUSEN TAKK <3 den ligger der nå, og koden er: MARENE15

Hei Maren, ikke så relatert til innlegget - bortsett fra at Leo er med på bildene :) Men:

nå som Leo begynner å bli stor, har du hatt noe problemer med markering inne? Får selv snart en liten guttevalp og har lest at en del miniatyrhunder får problemer med dette når de blir kjønnsmodne...

Har du ellers noen tips til en fersk hundeeier? :)

Skriv en ny kommentar