hits

Birthday girl <3

It´s my birthday 

Det er så koselig med bursdag! Jeg våknet opp til en hel haug av meldinger, snapper, hilsener på Instagram og mails. Jeg blir helt rørt, tenk så fint at så mange tar seg tid til å sende noen ord på dagen min. Dagen startet med en gigantisk blomsterbukett og frokost. Snart skal jeg avgårde for å hente en overraskelse, så venter et lite frisørbesøk før det blir full feiring i kveld. 

Jeg har booket bord på Food Asylum, min favoritt restaurant i Kristiansand. Vi blir 22 jenter som skal kose oss med sushi og bobler, før vi drar avgårde på Julie Bergan konsert. Det er super stas, men det er som er sinnsykt mye mer stas, er at en av mine aller beste venninner varmer opp for Julie Bergan, og skal altså stå på scenen før henne. Jeg dør av stolthet, og kan nesten ikke vente til jeg får sett henne på scenen. Jeg er verdens stolteste venninne, og at det hele skjer på min bursdag er jo bare tidenes lykketreff. 

Jeg er så klar for denne dagen, og det kribler i hele meg. Jeg har ikke feiret bursdagen min skikkelig på mange mange år, så nå var det virkelig på tide. Jeg har noen super dyktige fotografer i vennegjengen, så kanskje blir det litt bilder å dele fra kvelden. Jeg kommer nok til å legge kamera litt bort, og bare NYTE kvelden. Litt snapper og sånn blir det alltids, spesielt når Marion går på scenen, det minnet vil jeg dokumentere og ta frem igjen og igjen. Jeg kan hvert ord i singlen hennes, og det blir så fint å høre henne fremføre den. 

Håper alle får en nydelig fredag, og en super helg<3 

Smiiiil, Maren 

 

 

15 kommentarer

Gratulerer med dagen! Du stråler :)

Kristin Haugen Granli

Kristin Haugen Granli

Gratulerer så mye med dagen, for en nydelig bukett <3 Håper du får en fantastisk dag :D

Gratulerer med dagen, flotte deg <3

Gratulerer så mye med dagen :) Utrolig fine blomster, og kos deg masse med vennegjengen, sushi og konsert i kveld! Veldig fin blogg du har :)

Gratulerer så mye med dagen, vakre og inspirerende deg😊

Håper dagen din blir helt fantastisk!

Gratulerer med dagen, skjønne Maren. Du er så flink og herlig, så denne dagen er din. Nyt og kos deg masse. Høres ut som du har noen fantastiske planer. Hurra for deg. Klem fra meg

Gratulerer så mye med dagen din! Ønsker deg en super bursdag, fineste Maren❤️

Gratulere masse med dagen!

gratulerer så mye med dagen <3 ønsker deg en fin kveld :)

Grattis! Får man fråga hur mycket du fyller?

Gratulerer flotte Maren

Gratulerer med dagen! :)

Gratulerer så mye med dagen!😁 veldig flott blomsterbukett😍😍 Gøy å følge med på bloggen din. Du er flink! Kos deg masse i dag!

Gratulerer med dagen! :D

Skriv en ny kommentar