hits

Oppskrift: Grønn frokost-smoothie

Lysten på en smakfull og frisk smoothie, som gir deg alt du trenger i en frokost? Jeg har oppskriften til deg.

Så ikke denne herligheten spennende ut? Jeg fikk besøk av et par venninner nylig, og med den varmen som er på sørlandet nå var det ingen som hadde lyst på kaffe eller noe varm drikke. Så da det det smoothiefest. Jeg lagde litt ulike typer, og den grønne synes jeg ble den beste. Her kommer oppskriften: 

☀️ Frossen mango, annas & banan

☀️ Spinat (brukte frossen her og)

☀️ Vaniljeyoghurt (laktosefri på grunn av allergi hos gjest)

☀️ Litt eplejuice 

☀️ Havregryn (små, lettkokte)

Så kjørte jeg bare alt i blenderen til det ble en jevn fin smoothie. Toppet med fersk mango, og friske jordbær. Voala! Grunnen til at jeg har skrevet frokostsmoothie er fordi denne smoothien inneholder havregryn, og det gjør at den metter så mye mer, og faktisk kan fungere som en deilig sommerfrokost. På varme dager kan mange mist matlysten litt, da er denne helt perfekt.

Du kan også gjerne ta en liten scoop vaniljeprotein også, for å øke innholdet av proteiner. Husk at både yoghurt og havregryn inneholder litt protein. Hvis du i tillegg planlegger å ha et proteinrikt måltid senere på dagen, så trengs det ikke mer proteiner enn det i denne smoothien. Det får bli opp til hver enkelt, men vaniljeprotein er altså et alternativ, både for økt proteininnhold og smak. 

Ha en deilig dag i sola mine venner! Endelig fredag, og forhåpentligvis kan alle de som ikke har tatt ferie enda, også få nyte noen solrike og herlige dager. 

 

Smiiil, Maren

 

 

Én kommentar

Så veldig godt ut :)

Gjerne ta en titt på vlogen min fra i går :) Da blir jeg kjempeglad:D. Ha en fin dag :) <3

Skriv en ny kommentar