hits

januar 2013

NRK og sushifest

Da var mitt lille "hemmelige oppdrag" for NRK gjennomført. Jeg sitter her med verdens største smil om munnen, det var så utrolig gøy og jeg storkoste meg. Det var en fysisk krevende og utrolig stiling setting, jeg kan nesten ikke vente til å se det ferdige resultatet. At jeg tok steget ut av komforsonen er det virkelig ingen tvil om!! Nå skulle jeg jo avsløre hva dette handlet om, men det fikk jeg beskjed om i går at nok må vente enda litt til. For det som jeg først trodde kun skulle sendes på NRK Sørlandet, skal nå gå på landsdekkende tv og et par mnd senere enn først ventet. Så dere må nok bare smøre dere med litt tålmodighet. Dette er ikke noe som handler om meg, jeg er kun en liten brikke i en større setting. Min rolle i denne settingen er utrolig spennende, og jeg elsket kreativiteten og alle ideene til NRK. Jeg gruet meg litt på forhånd, men nå sitter jeg igjen med en fantastisk følelse, det var jo bare så gøy! Det hjalp også at vi filmet på mitt gamle treningsenter, Spicheren, hvor jeg både har trent og jobbet, jeg følte meg littpå hjemmebane.Vel hjemme ble det sushi, og reker med familien. Jeg koser meg veldig her hjemme, og planen var egentlig å bli her over helgen. Jeg har mye som venter på meg i Oslo, og har veldig lyst å ha helgen i hovedstaden, så det blir nok til at jeg reiser hjem allerede i kveld eller i morgen tidlig. Først skal jeg nyte denne torsdagen i go'byen min. Jeg starter med en liten treningsøkt, så blir det en liten shoppingrunde i mine favoritt butikker i Kr.sand før en koselig cafetur og litt sosialhygge venter. Jeg håper også å rekke en koselig familiemidag til før jeg setter nesa mot Oslo igjen.


Jeg ønsker dere alle en super herlig tordag, og vil på tampen minne dere om at jeg også er på Instagram. Her oppdateres det svært hyppig gjennom hele dagen med små glimt av både matretter, tips, inpirasjon, treningsøkter osv. Så følg meg gjerne der om du vil, kallenavn på Instagram: Merdvik

Smiiiiil Maren

Tålmodighet, kontinuitet og kvalitet!

I går var det bursdagsfeiring for verdens beste pappa her hjemme i Kr.sand. Vi koste oss med kransekake, bløtkake og hyggelig besøk. Det er tydelig at gårsdagens godsaker gav et herlig energuoverskudd, for i dag gikk intervallene på mølla som en drøm. Jeg kjørte fem ekstra intervalldrag på rent overskudd. Fantastisk!! Det er så godt når man kjenner at kroppen er tilfredstilt med både nok søvn og nok energi (les:mat) Så spis maten deres jenter, du får igjen for det på treningen!

Dagens økt ble 30/30 intervaller. Jeg elsker denne typen intervaller, og det blir som oftest dem jeg løper. Korte sprintintervaller funker gull for meg. Jeg tror absolutt ikke at denne typen intervaller er rett for alle, men for meg så funker de topp! Jeg har testet 4x4 og denne typen lang-intervaller, men de funker bare ikke for meg. 4 minutter blir for lenge for meg, og jeg liker virkelig mye bedre korte eksplosive intervaller. Der er vi alle ulike, så test ut litt ulike intervaller og finn ut hva du liker best. Når det gjelder trening og livstilsendring generelt så er en ting hvertfall helt sikkert - tålmodighet, kontinutitet, og kvalitet fremfor kvantitet er nøkkelen til suksess! Vær tålmodig, jobb på jevnt og trutt og ikke gi deg - resultatene vil komme! Lytt til kroppen din, og fokuer på gode treningsøkter. Det handler ikke om jo mer jo bedre! Sørg for at du får gode kvalitetesøkter ved å være smart på forhånd, behandle kroppen din bra med nok mat, nok søvn og nok hvile. Kvalitet over kvantitet dere!Dagens økt ble gjennomført på min gamle arbeidsplass, Spicheren treningssenter i Kristiansand. Jeg er så glad i det senteret der, og det var en fryd å være tilbake! Jeg fikk også tatt en Inbody-test. Jeg har ikke tatt en slik test siden i sommer, og var derfor veldig spent på resultatet. En slik test er kun en indikator og skal absolutt ikke ses på som en ren fasit. I og med at jeg har tatt denne testen flere ganger tidligere, kan jeg bruke det som en fin sammenligning og få en god indikator på hvordan formen min er nå. Resultatet viste at kroppsvekten er ca den samme (økt litt), fettprosenten er tilnærmet lik og en fin økning i muskelmasse. Jeg er fornøyd med testen, og det gleder meg å se at jeg har økt i muskelmasse på tross av at jeg ikke har et så stort fokus på styrketreningen min nå. Jeg trener styrke, men ikke på langt nær så mye som tidligere. Neste test blir nok i april, og jeg har satt meg noen små delmål frem til da. Dette gir fornyet motivasjon til treningen utover våren.Nå har jeg satt meg godt tilrette i sofaen hjemme, og skal jobbe her et par timer. Senere venter hovedgrunnen til at jeg reiste hjem, nemlig innspilling med NRK. Jeg er spent og litt nervøs. Jeg vet fremdeles ikke alle detaljene omkring dette, så mer info kommer i kveld. Jeg tar selvfølgelig med meg kamera, og skal dokumentere hele prosessen.

Jeg håper dere får en strålende onsdag. Dersom du har en litt kjip dag , så husk på at en dårlig dag definerer ikke hele livet ditt. It's just a bad day, not a bad life. Minn deg selv på hvor mange ting du har i livet ditt som du kan være glad for. Skriv dem gjerne ned og les dem høyt for deg selv. Tro meg, du er egentlig ganske heldig :D

Smiiiiil Maren

Sunn og saftig hamburger

I går lagde jeg en av de beste middagene jeg har smakt på lenge! Jeg har tømt hele kjøleskapet siden jeg skal reise bort, og det var derfor så og si ingenting spennende ingredienser til gårsdagens middag. Jeg måtte dermed finne frem kreativiteten. Jeg skulle reise hjem til kr.sand samme kveld, og hadde derfor litt dårlig tid også. Utfordringen var da: Sunt, godt, raskt og få ingredienser. Løsningen ble hamburgere. Jeg hadde ferdige kalkunburgere i frysen fra min forrige svipptur over grensen. Disse er fantastisk gode, og inneholder hele 94% kalkunkjøtt. Jeg hadde også grovt lavkarbobrød ferdig oppkuttet i frysen. I kjøleskapet var det en kvart pose spinat, en halv løk og noen få cherrytomater. Jeg stekte hamburgerene med godt krydder, og varmet brødet i ovenen. Så stekte jeg spinat i stekepanna, med litt olje og salt. Tomatene serverte jeg ferske.


Så var det løken. Min første tanke var å kun steke løken, men så kom jeg på at jeg kunne panere den. Friterte løkringer er noe av det beste jeg vet, men det er ikke akkuratt helsemat. Jeg lagde derfor min egen versjon av de kjente amerikanske onion-rings. Jeg kuttet løken i ringer, satt frem to skåler hvor den ene inneholdt eggehvitter og den andre en melblanding bestående av mandelmel, salt, epper og natvigs kryddermix. Ført dyppet jeg løkringene i eggehvittene, så over i melmiksen, før jeg la dem over i steke pannen på sterk varme. Stekte dem kort tid på hver side, og vips ferdig! Du kan også ta den i oven, dette har jeg ikke testet enda, men neste gang skal jeg forsøke det! Løkringene blir utrolig smakfulle og gode, de gav virkelig den siste lille finishen på brugerene.Jeg la det opp slik at jeg hadde brødet i bunn, med litt sukkerfri ketchup, så spinaten, og til slutt burgeren toppet med løkringene. Dette var et magisk måltid, som jeg absolutt kommer til å lage igjen snart! Det smaker som junkfood, men er super sunt og med et strålende nærinsinnhold.


Jeg hadde ferdige kalkunburgere, men det er ikke verre enn at du blander karbonadedeig, et egg, hakket rødløk og litt krydder i en bolle, rør godt rundt og form små burgere som du steker i panna. Voala, super sunne, saftige burgere! Du trenger ikke bruke burgerbrød som er proppet med sukker, du kan enkelt og greit bare kutte deg to rugbrødskiver, eller annet grovbrød. Ta utgangspunkt i brødskalaen, og velg et deilig grovtbrød.

Jeg håper dere ble inspirert til å lage burgere til middag, og husk at det må ikke være helt for å lage en ekstra god middag!

Smiiiiil Maren

Blåmandag!

Mandager for meg fungerer på to ulike måter. Enten er det YES ny uke, nye muligheter, eller så er det null energi og et enormt savn etter helgen. I dag er det den sistnevnte typen mandag! Jeg prøvde meg på en treningøkt, men fant ut etter kort tid at dette er faktisk ikke vits. Så jeg brøt treningen midt i, og tok meg en ekstra lang god dusj i stede. På jobb fikk jeg gjort unna det viktigste før trøttheten virkelig slo til, og en liten timeout på sofaen føltes som det eneste rette. Jeg er rett og slett skikkelig sliten i dag, blid, men sliten!Jeg har ingen grunn til å klage i det hele tatt! Helgen har vært energisk og fantastisk, fyllt med masse fine opplevelser, koselige stunder, og gode treningsøkter. Jeg har enda mindre grunn til å klage fordi denne mandagen er den siste normale arbeidsdagen for meg denne uken. I kveld setter jeg meg på flyet til Kristiansand, hvor jeg skal gjøre en spennende greie for NRK sørlandet!! Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om dette når jeg har litt flere detaljer spikret! Det jeg kan si er hvertfall at denne jenta blir å se på skjermen for et par minutes of fame. Hehe. Det er ingen stor greie, men det er litt stas. Det er slike ting jeg vanligvis sier nei til fordi jeg blir litt redd, men denne gangen tenkte at nå må jeg søren meg bryte ut av komforsonen og kjøre på. So here we go!Denne mandagen føles som sagt latterlig blå, jeg har derfor laget meg en diger super-green-shot i håp om at dagen skal bli litt mer grønn! I min lille greendrink er det AFAalge, healthy greens juice og vann. Jeg tok også chlorella og Cvitamin vedsiden. Dette blir litt i overkant, men denne mandagen trengte det for  å si det sånn! Jeg lagde meg også en frisk og deilig frokost, med vaniljekesam, musli, cottage cheese, bringebær og bjørnebær.

Nå skal jeg jobbe noen timer til, før vasking av leilighet og pakking til Kr.sandturen venter. Jeg gleder meg til å oppdatere dere mer når jeg er på plass på det herlige sørlandet! Jeg håper dere har en strålende mandag, av den typen som oser energi og glede over at det ligger en helt ny og ubrukt uke fyllt med muligheter foran dere!

Smiiiiil Maren

Søndagshygge!

Det er så godt med helg! Det er bare synd at den går så alt for fort. Denne helgen har jeg virkelig bare kost meg. God mat, god drikke, herlige mennekser, gode treningsøkter, sovet lenge, koselige cafebesøk og masse sosialhygge. Jeg skulle gitt så mye for et par dager til med helg. Nå skal jeg jo faktisk bare ha en arbeidsdag her i Oslo, før jeg drar til sørlandet for et spennende lite oppdrag. Jeg skal oppdatere på hva dette er når jeg reiser, jeg lover!I natt har jeg sovet i godt over ti timer, no som resulterte i en uthvilt og energisk kropp i dag morges. Jeg fant ut at det måtte utnyttes og tok en liten tur ut på Magnat. 45 minutter på woodway-tredemøllen gav en herlig kickstart på denne søndagen. Det ble en svett økt, og beina var litt tunge, men med ny musikk på spotify gikk det overraskende bra.Nå skal jeg bruke resten av ettermiddagen på Cafe sammen med søte Isabell. Jeg elsker slike søndager, hvor man sitter på cafe i timesvis og bare slapper av og nyter livet. Vi sitter på koselige Bolivar, en cafe jeg var stamgjest på den tiden jeg bodde på Majorstuen. Det er en helt unik stemning her, med dempet belysning, tente lys og nydelig mat. Dette er så riktig på en søndag:)Jeg håper dere får en deilig søndag, og koser dere sammen med noen dere er glad i;)

Smiiiil Maren

Power-workout og koselig lunsj

I dag dro jeg på trening litt uten mål og mening. Jeg hadde en tanke om at bena burde få kjørt seg litt, og at jeg burde gjøre noe annet enn kondisjonstrening. Jeg har en lei tendens til å bli hekta på ulike ting, og nå for tiden er jeg hekta på alt av hopp og sprett trening. Det vil si corebartimer, løpeturer, elipse og andre kondisjonsrelaterte treningsformer.Det er viktig med variasjon, og det må jeg minne meg selv på både titt og ofte. I dag var det altså styrketrening på planen, og jeg lagde meg en finfin sirkel med seks ulike øvelser. Jeg kjørte ti repetisjoner pr øvelse, fem runder totalt.Dagens sirkel:

 • Knebøy med Kettlebells
 • Strakmark
 • Renegate rows med Kettlebells
 • Planken (klatrer opp og ned fra albu til strake armer)
 • Skulderpress med Kettlebells

 

Jeg avsluttet med 10x4 glute bridge og liggende lårcurl. En god økt, som jeg virkelig kjente godt i beina. Spesielt de to siste øvelsene kommer nok til å kjennes i morgen for å si det sånn! Etter trening kom søte Frida på lunsjbesøk og jeg kokkelerte frem en saftig omelett med skinke, sopp, spinat og purre. Til omeletten serverte jeg en stor salat med isbergsalat, paprika, avokado, agurk, soltørkede og ferske cherry tomater. En rask og smakfulllunsj som metter godt. Omelett er virkelig helt genialt. Du kan putte i akkurat hva du vil og det går så fort å lage den. Jeg har mange ulike varianter på omelettene mine, men favoritten inneholder som oftest skinke, sopp og spinat. Mmmmmm.
Nå har Frida og meg vært en runde i sentrum å tittet litt, og det er på tide å finne roen på sofaen et par timer. Helgen er til for å nytes, og det skal jeg virkelig. Kveldens planer er enda litt uvisst, men at jeg skal ut av leiligheten, det er hvertfall helt sikkert. Det er hyggelig med en hjemmekveld, og det hadde jeg i går, så i dag er jeg klar for litt sprell :)

Ha en super lørdag mine fine!

Smiiiiil Maren

Fredagskos og påfyll på matfronten!

Lørdagsmorgen og jeg har akkurat stått opp etter nesten 11 timer i senga. Den siste kommentaren jeg fikk før jeg dro fra jobb i går var: "Nå tror jeg du skal ta den en liten hvil jeg frøken". Det er tydelig at denne ukens travle dager begynte å bli synlig på meg. Jeg hadde lyst å dra hjem og grave meg ned, men jeg hadde gjort en avtale med min gode venn og favorittinstrktør Sølve Underhagen. Jeg måtte derfor pent ta meg selv i nakken, og finne frem til ekstra kreftene. I går fant jeg mine ekstra krefter i form av to bananer, en crystal og en new energy sjokolade. *smile*Corebartimen ble en FEST, og jeg smilte fra start til slutt. Timen er knall hard, men med Sølves enorme innlevelse og bevegelsesglede er det umulig å ikke bli inspirert. Etter timen tenkte jeg å kjøre litt styrke på armer, vel, jeg tok 5 repetisjoner biceps curl og det var det. Kroppen ville hjem til sofa, taco og idolkos. Så sånn ble det! Jeg la fr ameg vektene midt i et sett (det har nok aldri skjedd før) og dro hjem. Ve hjemme ble det en lang varm dusj, på med kosebuksa, taco på bordet og idol på skjermen. Jeg vet å lytte til kroppen, og jeg tror det er her mange kanskje kan gå på en smell. Når kroppen er sliten så gjelder det å fylle på, og da mener jeg virkelig fylle på slik at kroppen får kjenne på overskud og virkelig kan hente seg inn igjen. Jeg liker å fylle med på ekstra karbohydrater på slike dager, og i går ble det en pakke med spellomper med bananskiver, sukrin og kanel i, samt en stor porsjon sjokoladegrøt med rosiner og tørket frukt i til dessert. En stappmett og fornøyd jente krøp til sengs før klokken var 23 i går.Nå sitter jeg her i sofaen og nyter en homemade proteinkaffe. Jeg har delt denne med dere en haug av ganger, men det er fremdeles mange soms pør hvordan den lages, og jeg gjentar gjerne.

 • En espressosshot (eller 1/2 kopp kaffe)
 • En proteinshake (jeg bruker 15g proteinpulver)
 • 2-3 dråper stevia vanilla

 

Ha først kaffen i bunnen av et stort glass/kopp, så heller du den ferdige shaken over, tilsett et par dråper stevia og rør godt om. Nyt! Så enkelt, og så godt. Dette blir som en kaffe mocca, med høyt proteininnhold og helt uten sukker.

Nå skal jeg synke litt lenger ned i sofaen, sette på en koselig film og bare nyte denne lørdagsmorgenen.

God helg skjønne dere, nyt helgen og ta vare på dere selv :)

Smiiiiil Maren

Fredags update!

Det som i utgangspunktet var en stressende og slitsom fredag ble plutselig mer behagelig etter en time hos fantastiske Sara hos Karl johan hudpleie. Det er helt magisk å få komme inn i salongen der, legge seg ned i en deilig liggestol og bli dullet med. Jeg duppet av et par ganger mens Sara fikset på vippene mine, for et deilig lite avbrekk i hverdagen. Jeg har blitt helt avhengi av vippene nå, og det er luksus å slippe å sminke seg om morgenen. Jeg kan heller ikke merke at de sitter på, og tenker igrunn aldri over dem. Jeg startet denne fredagen latterlig tidlig, og har allerede fått unna tre PTkunder og egentrening før klokka var 13.00. Nå kjenner jeg at trøttheten kommer sigende, og jeg er sjeleglad for at det er fredag og snart helg!Før egentreningen min i dag, som ble kortintervaller på mølla, slurpet jeg nedpå en Crystal. Crystal har blitt min lille lifesaver om morgenen, eller når energien daler på hektiske og lange arbeidsdager. Jeg har hele kjøleskapet fullt av disse. Dette er nok min lille guilty pleasure, og jeg setter virkelig stor pris på min lille rosa energibombe.Nå skal jeg straks løpe ut til min neste kunde, tre timer til nå så er det helg!! I kveld blir det god mat, og joggebukse i sofaen. Med Idol på skjermen og godsaker i skålene. Jeg elsker virkelig fredager! Hva er dine helgeplaner??

Good helg til alle mine skjønne lesere, kos dere!!

Smiiiiil Maren

Svettefest!

Svettefest er faktisk det rette ordet for treningen i dag. Jeg gikk på  mølla og hadde på forhånd bestemt at jeg skulle ha en time kondisjonstrening - uansett! Det er sjeldent jeg løper lange avstander i strekk, så det måtte litt kreativitet til for å fylle den timen. Jeg gikk på flat mark, gikk raskt i motbakke, jogget rolig, løp fort, og gikk litt igjen. En herlig miks, som tilsamme ble akkurat 60 minutter. Med C-vitamin brusetablett i jordbærsmak på vannflasken, og god morgen Norge på skjermen gikk den timen overraskende fort.

Jeg slet noe helt enormt med å våkne i dag morges, og det skulle en solid frokost, to kopper kaffe og en crystal til for at jeg våknet. Denne kroppen kjenner at det skal bli fantastisk godt med helg snart. To arbeidsdager gjenstår før jeg tar helg. Neste uke vender jeg nesen mot sørlandet for noen dager hjemme i Kristiansand, hva jeg skal gjøre der kommer jeg tilbake til!

Nå sitter jeg hos Miinto og spiser lunsj. Lusnjen i dag ble to epler kuttet i små biter, en skyr og en boks cottage cheese. Alt blandet sammen i en diger skål, med kanel på toppen. Raskt, enkelt og godt! Jeg skal straks opp til Sats å ha flere kunder, men nyter en koselig lunsj her først. Du vet du trives i jobben din, når du drar innom på fridagen din for å spise lunsj. *smile*

Ha en magisk torsdag kjære dere, og husk: Snar helg!!!!

Smiiiiil Maren

Kveldstrening og vinner av konkurransen!

I dag ble det en kveldsøkt sammen med min gode venn Eivind. Det er uvant for meg å trene så sent, men økten ble god på tross av at det har vært en enormt lang dag på jobb, og kroppen var rimelig kjørt etter siste PTtime var fullført. Jeg møtte Eivind i resepsjonen og da var det i grunn gjort, man kan ikke unngå å få super energi og et smil om munnen av denne gla'laksen. Vi varmet opp med ti minutter på romaskinen, da alt av tredemøller var opptatt. Jeg fikk et par tips til teknikken, og de skal jeg virkeig ta med meg videre. Jeg ror kraftig og i et god tempo, men likevel så kom Eivind mye lenger pr drag enn meg selv om han rodde mye roligere. Det ligger tydeligvis en god del teknikk her, og jeg skal ta til meg tipsene og forsøke å bedre roteknikken min.Vi kjørte en økt på bryst og skuldre. Økten så slik ut:

 • Brystpress
 • Flies
 • Flies i kabel
 • Pushups
 • Skulderpress
 • Sidehev
 • Sidehev i kabel

 

En god økt, med mye latter og herlig energi. Akkurat slik jeg liker det!! Det blir garantert ikke siste gangen vi trener sammen. Jeg liker å trene med nye personer, man får litt ny inspirasjon. Nå har jeg akkurat dumpet ned i sofaen med en diger porsjon havregrøt, en porsjon skyr/ cottage cheese/ bær/ kanel og en stor skål med frukt/nøtter. Sulten sa du? *ler* Nå skal maten nytes, før senga roper, denne jenta er totalt utkjørt. Batteriene er tomme, og jeg kjenner at jeg virkelig trenger en god natt søvn for å lade dem opp igjen.

Som lovet ble vinnerene av konkurransen kåret i dag, tusen tusen takk for alle som deltok. Jeg kunne kun trekke to vinnere denne gangen, men det kommer flere konkurransen, jeg lover!!

VINNERENE ER MARIA OG HENRIETTE  (dere får begge mail av meg) Gratulerer så mye!!

Maren

Søvn fremfor trening og mat på farten

I dag hadde jeg en plan om en treningsøkt før jobb, jeg hadde klokken på 06.00, treningsbagen ferdig pakket, og alt klart! Tror dere det ble trening? Nope! Jeg orket ikke, rett og slett. Jeg skulle delta på en super gøy time som startet kl 07.00, men den sov jeg lett forbi gitt! Det vil si, jeg valgte vel å sove forbi. Når leiligheten er iskald, og dynen er varm og deilig, da er det jammen ikke enkelt å stå opp. Ingen er super-mennesker og flinke absolutt hele tiden, jeg er hvertfall ikke! Nå sitter jeg her å nyter en rolig morgenstund. For dere som har fulgt bloggen en stund vet at dette er noe jeg var veldig flink til før, og absolutt noe av det beste jeg vet. Kaffekoppen, et godt pledd rundt kroppen, frokostskåla og God morgen Norge på tv. Det kaller jeg hverdagslykke. Frokosten i dag er havregrøt laget på skummetmelk og med en slump sjokoladeprotein, kanel og surkin. Jeg har frosne bringebær til, som jeg putter oppi den varme grøten. Mmmmm.

I dag skal jeg jobbe dobbelt, først en hektisk dag på Miiinto, etterfulgt av PTkunder hele ettermiddagen og kvelden. Jeg har konsentrert tiden min på SATS litt nå, slik at jeg kun er der på utlvalgte dager, og da har jeg til gjengjeld smekkfullle dager. Akkurat slik jeg liker det. Jeg har hatt en litt rolig periode på PTfronten, og ikke jaktet nye kunder da jeg ønsket å fokusere å de jeg har nå, og gi dem optimal oppfølging. Nå ser jeg at jeg har kapasitet til å ta inn et par til. Så dere som har sendt meg mail ang PTtimer vil så svar i løpet av uken.I dag er jeg på farten hele dagen, og kommer nok ikke hjem før nærmere kl 22 i kveld. Det krever enten god planlegging eller en stor lommebok. Det blir fort dyrt dersom man skal kjøpe hver eneste måltid gjennom hele dagen. Jeg har desverre ikke vært den beste planleggeren i dag, og må nok derfor kjøpe en god del av maten min i dag. Et tips er da å kjøpe inn feks speltlomper, røket laks eller skinke og en pose ruccola salat. Dette holder til mer enn kun et måltid. Hvis du i tilegg slenger med en pose epler (de er ofte billige hvis du kjøper en pose med flere epler, feks fra first price) har du en super tilgang på energi gjennom dagen. Piff gjerne opp lakse-wrapen din med litt mager kesam og div krydder dersom du har muligheten. Dette blir min lunsj i dag, da jeg ikke rekker å lage med meg mat nå.

Hva velger du når du skal kjøpe lunsjen / middagen din på farten ?

Ha en super onsdag kjære dere, jeg trekker vinneren av konkurransen kl 12.00 - så det er fremdeles litt tid igjen:)

Smiiiil Maren

Sunne pannekaker

Jeg lovet dere oppskriften på pannekakene jeg lagde på søndag (og i går - ooops) Heldigvis har de er herlig næringsinnhold som gjør at dette er perfekt hverdagskos, frokost, mellommåltid eller lunsj. De har få ingredienser, er enkle å lage og smaker fantastisk.Du trenger:

 • 2 hele egg og to hvitter
 • 20g vanilje proteinpulver
 • 1 ss sukrin gold
 • 20g kokosmel
 • 6-7 dråper Stevia vanilje

 

Du kan selvfølgelig bytte ut med annen søtning dersom du ønsker det, og kokosmel kan gjerne byttes ut med mandelmel, speltmel eller annen tørrvare du har tilgjengelig. Dette er bare hvordan jeg valgte å gjøre det, det finnes uendelig mange muligheter. Tørr å eksprimenter litt og finn din egen favorittoppskrift.Bland alle ingrediensene godt sammen i en bakebolle, spe på med litt vann til ønsket fin konsistens og stek små fine pannekaker på sterk varme i stekepanna. Så enkelt og så raskt! Som topping brukte jeg Philadefia light blandet med vanilla stevia drops, og det tror jeg må være den beste glasuren/toppingen jeg har smakt i hele mitt liv. Vær så snill å test ut philadelfia blandet med stevia, sukrin, sukrinmelis eller sukrin gold. Det var helt magisk!!

Test ut pannekakene, og gjør denne tirsdagen litt ekstra hyggelig :)

Smiiiiil Maren

 

Intervaller og coretrening

Jeg har bestemt meg for at denne uken skal bli bra, og den beste måten for meg å starte en god dag på er med en treningsøkt. Jeg la meg derfor tidlig i går, slik at jeg kunne stå opp litt tidligere og snike inn en treningsøkt før jobb på Miinto. Jeg la treninigsøkten til MAGNAT, da de har verdenes beste tredemølle der. Den er laget slik at det føles som du løper ute i skogen, i ulent terreng. Den er helt magisk for alle oss som sliter eller har slitt med benhinnebetennelse eller smerter i knær når vi løper. Jeg kjenner ingenting til noe av dette når jeg løper på denne mølla. Det er så godt!!

Dagens økt:

 • 10 minutter powerwalk
 • 10 minutter rolig jogg
 • 10 minutter med intervaller (30seks spurt / hopp av i 30 sek x 10)
 • 10 minutter powerwalk

 

Totalt 40 minutter på mølla, etterfulgt av en liten runde med catslides. Catslide er et supert hjelpemiddel for å trene coremusklaturen din. Du trenger faktisk ikke catslides heller, alt du trenger et et par ullsokker feks, og et parkettgulv. (eller bare to kluter og et litt glatt underlag) Kanon bra trening, som virkelig utfordrer stabiliteten din. Google cateslides, eller glidetrening ol for øvelser. Det finnes utallige du kan teste. Jeg gjorde to i dag. Den ene kaller jeg for mountain pikes, og den andre roll outs. (bare at du glir ut, istede for å rulle ut)

Gøy at så mange deltar på konkurransen! Premien er herlig, og som sagt så har keg dobbelt opp av den, så det blir ikke bare en, men to vinnere denne gangen! Konkurransen avsluttes tirsdag kveld, så for dere som enda ikke har deltatt anbefaler jeg å hive dere med.

Jeg lagde noen digge pannekaker i går, som jeg la ut på instagram. (instagramnavn: Merdvik) Flere av dere ønsket oppskriften, og den skal dere selvfølgelig få. Jeg skal lage dem igjen i kveld, og få tatt noen litt bedre bilder av dem. Oppskrift kommer til dere i morgen! Gled dere, disse er virkelig gode og så enkle! Nå må jeg sprette tilbake på jobb her. Ha en deilig mandag kjære dere, husk at det bli kun en blå mandag hvis du godtar at det skal bli det!

Smiiiiil Maren

KONKURRANSE!

Søndagskveld, og du har lyst på noe godt! Helgen har vært fylt med mye snacks og du kunne tenke deg noe som smaker himmelsk men likevel er litt sunnere. Sa har jeg løsningen. Easy living har flere ulike kakemikser med et supert næringsinnhold. Jeg har testet flere av dem og jeg er faktisk imponert over smaken. Jeg lagde dem som muffins istede for kaker. Muffins er mye gøyere, for da kan du dekorere dem med som du vil. Jeg har til og med servert disse til venner og familie, uten å fortelle dem at det er et sunnere alternativ. Alle som har smakt dem til nå synes de er helt nydelige. Jeg har testet den lyse nøytale kakemiksen, sjokolade og krydderkaken. Min favoritt var krydderkaken, jeg elsker den smaken og toppet med glasur av philadelfia light blandet med stevia vailje og litt konditorfarge ble helt fantastisk. En smaksfest i munnen!NÅ GIR JEG BORT EN AV BÅDE KRYDDERKAKEN, NØYTRAL KAKEMIKS OG SJOKOLADEKAKE!

Alt du trenger å gjøre er å like proteinfabrikken sin facebookside HER og kommentere på dette innlegget at du vil være med i konkurransen. That's it!Jeg garanterer dere, dette er en smaksfull og deilig premie som kan redde søndagskosen! Jeg har dobbelt opp av disse godsakene, og det betyr at jeg trekker 2 heldige vinnere, som begge går alle tre smakene. Lykke til!

Smiiil Maren

En sprek søndagsmorgen!

I dag morges våknet jeg med tidenes verste form. Halsen var sår, hode dundret og det brant bak øyene. Nesen rant og hele kroppen kjentes ut som jeg hadde vært i slosskamp. Jeg våknet kl 10.00, og kl 12.00 skulle jeg stå klar på Bilsett stadion for en løpeøkt med min fantastisk PTkunde. Jeg lå der og følte litt på håpløsheten, jeg nektet å avlyse da denne timen hadde vært planlagt lenge, og vi hadde begge sett frem til den. Så da var det bare å begynne oprasjon: bli frisk på 2 timer! Jeg dyttet innpå to paracet, min faste greens-drink, og en solid  energifrokost med havregrøt, rosiner, nøtter og banan. Jeg fikk også  i meg tre crystal-energidrikk og en koppkaffe - da skal jeg love deg av jeg kviknet til. Jeg pakket på meg ullundertøy fra topp til tå, og tuslet ned til Bilsett. Der ble jeg møtt av min sprudlende kunde, allerede her skjønte jeg at dette faktisk kunne gå bra. Jeg hadde påforhånd planlagt en super økt, med mange nye øvelser. Jeg hadde virkelig gledet meg til økten, og det var uaktuelt å ikke få gjennomført.Vi startet med tre runder rundt stadion i moderat tempo, så kjørte vi diverse løpsdrilløvelser, aktiveringsøvelser for hofte og stabilitetsøvelser for knær, alle utført med små strikk, også kalt minibands. Deretter fulgte akslerasjonstrening og kortsprint. Vi avsluttet hele økten med to rolige runder rundt stadion og uttøyning. Etterpå var vi begge enige om at dette var en fantastisk deilig økt. Smilet og latteren satt løst under hele treningen, kanskje bortsett fra akkuratt på akslerasjon og sprint delen! Nå har jeg fått meg en varm god dusj med hårkur og kroppsskrubb og det hele, det var virkelig deilig for en litt skranten kropp. Etterpå lagde jeg meg en deilig lunsj med omelett og rugbrødskiver.  Vet dere hva - formen er nesten helg fin! Jeg tror jeg har løpt av meg baseluskene, eller så har jeg bare gjort det verre, vi får se i morgen hva resultatet av min spreke søndagsmorgen er. Jeg har troa på at jeg svettet ut bakteriene. *smile*

Nå er jeg godt plassert på Waynes Coffee og holder på å forberede en KONKURRANSE til dere. Premien er et av mine favorittprodukter, og jeg tror flere av dere gjerne vil teste ut dette. Hint: Deilige søtsaker - på den sunne måten! Så det er bare å følge med, konkurransen vil bli lansert litt senere i dag!

Hva er deres planer denne søndagen? Gi meg deres favoritt søndagsaktiviteter!

Smiiiiil Maren

Tidlig lørdagstrim

I dag startet jeg på jobb kl 10.00, og har en avtale like etter jobb. Det betyr at dersom det skulle bli tid til noe trening i dag så måtte det skje tidlig slik at jeg var ferdig dusjet og på plass på jobb før kl 10.00. Det høres i utgangspunktet ikke så ille ut kanskje, men på en lørdag føles det litt vondt å stå opp kl 07. Heldigvis fikk jeg en helt magisk julegave av min fantastiske storebror og svigerinne, som gjør hver morgen til en liten fest. Det er nemlig et helt insane høytalerannlegg, som er helt trådløst og selve høytaleren er bare en hvit, lekker liten sak. Lyden derimot, den er langt i fra liten, steike heller for en kraftig liten sak. Det kuleste er at jeg styrer den fra mobilen. Så når alarmen ringer alt for tidlig, trykker jeg bare inn på min lille fine App og vips så er det deilig musikk i hele leiligheten. Ingen ledninger, ingen fjerkontroll, ingen knapper. Bare en lekker hvit liten sak og min iphone. Man må bare elske teknologien! I dag strømmet tidenes gla'sang ut av høytaleren i det jeg tunet inn på radioen, og det gjorde det faktisk letter eå komme seg opp. Dette er virkelig tidenes julegave og jeg elsker den!!!45 minutter på elipsen og en liten runde med core/stabilitetsøvelser ble dagens økt. Jeg ble virkelig skremt etter første treningsøkt med min super PT Marthe, når vi oppdaget hvor latterlig svak jeg er i kjernemusklaturen min. Dette må jobbes med, og jeg har lært med flere snodige og fiffige stabilitetsøvelser for coremusklaturen. Jeg skal få noen av dem filmet neste gang slik at dere kan se. Målet er å klare denne kule øvelsen her, som Marthe demonstererer på filmen. Har noen av dere testet denne ?

Jeg fikk forresten en spennende telefon her om dagen, som betyr at jeg må en svipptur hjem til sørlandet om en drøy uke, mer om dette senere. Jeg blir både litt redd og litt flau av å tenke på det, men nå var det jo dette med nytt år og nye muligheter til å bryte ut av komforsonen. Jeg skal ut av komforsonen min så til de grader, og dere skal alle få se det - for å si det sånn! Mer om dette når detaljene er klare. *lurt smil*

Jeg ønsker dere alle en magisk lørdag, nyt dagen og gjør akkurat det du har aller mest lyst til - det er jo lørdag!!

Smiiiil Maren

Egentid og morgentrening

Puh! Endelig har jeg fått satt meg godt tilrette på Waynes for å oppdatere bloggen. I dag har det gått litt i ett så keg har faktisk ikke fått åpnet pc'n før nå. Jeg startet dagen med en liten morgentur på mølla, jeg koser meg veldig med disse morgentreningene mine. Jeg har alltid vært en morgentrener, og har desidert mest energi på morgenen. Jeg har forsøkt flere ganger å trene på ettermiddag kveld, da de fleste av mine venner trener, men jeg er nok litt for glad i sofakos og andre hyggelige ting på kveldstid. Ellers så er jeg bare litt for lat og ikke sterk nok til å ta kampen mot dørstokkmila når jeg først har kommet meg hjem etter jobb. Uansett så ble det en liten powerwalk på mølla før jobb i dag. Jeg er super fan av vektvesten, og mine gåturer har blitt så mye morsommere etter jeg ble "venn" med denne dingsen.Økten i dag så slik ut:

 • 15 minutter rask gange med 5% motbakke
 • 20 minutter rask gange med 10% motbakke
 • 10 minutter rask gange med 5% motbakke

 

Hele økten ble gjennomført på hastighet 6,2-6,5 - en deilig morgenøkt i mine øyne! I dag rakk jeg ikke spise frokost før økten , og jeg valgte derfor å ikke kjøre så voldsomt hardt på. Jeg spiser så og si alltid før morgentreningene mine, og liker ikke så godt å presse kroppen min når den ikke har fått noe drivstoff først. I dag klarte jeg å forsove meg litt, til tross for at denne jenta som som en stein før klokken hadde passert 22.00 i går kveld. Det er ikke nødvendig å trene knall hardt hver eneste dag for å få de resutltatene du ønsker deg. Faktisk så er det slik at du bryter ned kroppen din ved trening, og bygger den opp sterkere og bedre ved restitusjon. Jeg definerer da restitusjon som hvile, søvn, rett og nok mat og væske. Det kan være noe å huske på de dagene hvor kroppen er blytung og musklene verker. Kanskje det er på tide å ta en hvile/restitusjonsdag ? Ofte er det slik at man vil nå målet med en gang, og kjører på litt for hardt, da er det fort gjort at det går galt. enten ved at man bli lei / mister motivasjonen eller i værste fall at man skader seg. For mye, for fort er en av de vansligste grunnene til skade. Vær tålmodig, bygg en solid grunnmur og øk gradvis. Du er kanskje ikke helt fremme enda, men du er nærmere målet i dag enn du var i går ;)I dag har jeg lyst å lage noe ekstra godt til middag, jeg står mellom en spicy kyllingwok med chilli/ingefær og pestomarinert ovnsbaktlaks. Hmmm, Hva høres mest fristende ut? Jeg har jo (som alltid) mest lyst på taco, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å spise det både en og to ganger i løpet av helgen, så tacoen får jeg klare å vente med. Hihi. Har du en favorittmiddag som du kunne spist daglig?

Nå skal jeg kose meg en liten timestid på Waynes, drikke te, lese mails og titte innom litt blogger. Jeg er alt for dårlig til å lese andre blogger, selv om jeg har en milelang liste liggende inne på favoritter. Det er deilig med litt me-time i hverdagen, og denne lille timen på waynes skal virkelig nytes :)Helt til slutt må jeg få si tusen tusen takk for alle de hjertevarmende kommentarene på innlegget i går. Jeg er så uendelig heldig så har så mange nydelige lesere, tusen tusen takk fr at akkurat du er her :)

Smiiiiil Maren

Good enough!

I  dag var jeg tidlig oppe og på plass på trening klokken 06.45! Jeg vet at for mange av dere så er ikke dette fryktelig tidlig, men for min del er trening kl 07 om morgenen skremmende tidlig og det skjer så og si aldri! Denne onsdagen var altså et lite unntak. Jeg var ikke spesielt høy i hatten da klokken rinte 06.00, men heldigvis fikk jeg en stor sponsorpakke fra Proteinfabrikken i går som inneholdt min lille lifesaver når man er trøtt og sliten. CRYSTAL gir meg supernergi, og det funket som gull i dag morges også! Jeg deltok på en gruppetime som kalles HOT Challenge, på Stamina hot i akersgata. Timen ble holdt av en kompis av meg, og det var flere kjente fjes på timen. Jeg har tidligere jobbet på dette senteret da det het Golds gym / World Gym, og det er koselig å være tilbake på gamle trakter. Timen er intervallbasert med en rekke ulike utfordrende og gode øvelser. Jeg likte timen super godt, og det var faktisk verd de to timene søvn som måtte ofres.Jeg får mange kommentarer og mails om at jeg er så flink, og gjør alt så riktig. Vel - don't judge the book by it's cover. Ting ser kanskje rosenrødt og strålende ut til en hver tid, men det er så uendelig langt i fra virkeligheten. Jeg er skyld i dette selv, da jeg ofte legger frem ting svært positivt på bloggen. Folk som kjenner jeg privat vil nok si at jeg er unormalt blid og positiv i hverdagen, og jeg føler derfor at det meste her på bloggen er genuint og ekte. Men selvfølgelig har jeg dager hvor alt bare er møkk, jeg er sliten, lei, trøtt, sur og har bare lyst å krype under dyna og stenge hele verden ute. Det gjør jeg også, oftere enn dere kanskje skulle tro. Jeg liker å spise sunt, og er relativt flink med kostholdet. Relativt flink, ikke prikkfri! Jeg legger ut smarte tips og sunneoppskrifter til dere her på bloggen, fordi jeg ønsker å inspirere mine lesere til et sunt og variert kosthold, men det betyr ikke at jeg har det perfekte kosthold selv til en hver tid. Jeg dytter i meg usunnheter jeg også, rett som det er! Jeg har dager hvor jeg ikke en gang orker å tenke på å trene, og dager hvor pizza føles som det eneste rette å ha til middag. Jeg har flere ganger gått på "smellen" å slenge med med en av de fristende sjokoladene som ligger ved kassa. Du vet, de sjokoladene som bare er perfekt plassert like ved kassa når du har vært så flink og klart deg gjennom hele butikken, tross sjokkissug til tusen. Så ankommer du kassa og der ligger den å ser på deg, nesten uten å registere det er sjokkisen slengt på båndet og spist før jeg er ute av butikken - selvfølgelig gjør jeg også slike ting. Jeg krangler med familien, jeg stenger folk ute, jeg tenker for mye, og går rundt med følelsene utenpå. Jeg er full av "feil", "feil" som er helt normale og som vi alle har. Så selv om jeg ikke skriver innlegg om hvor ufattelig kjipt ting kan være til tider, så ikke tro at alt bare er sunshine, for sånn er det ikke. Vi har alle vårt, og gresset er sjeldent grønnere på den andre siden. Dette er viktig for meg å få presisere da så alt for mange av dere vakre, skjønne, flinke og herlige jenter går rundt å føler at dere ikke er gode nok, og ønsker å bli like "flinke" som fitnessbloggerne. Vit at ingen er bare flinke hele tiden, det handler bare om hva man velger å dele. Jeg vil så gjerne holde en positiv energi her på bloggen, og jeg vil så gjerne inspirere dere til å finne frem til det beste i dere selv og tro på at du er flink nok!!Dette ble rotete, langt, surrete og rimelig klisje. Men jeg håper jeg har klart å få frem noe fornuftig med dette innlegget, om ikke annet så er det hvertfall 100% ærlig. Kanskje skal jeg bli flinkere til å dele de litt kjipe dagene med dere også, slik at dere ser nyansene. Som sagt så er hele tanken med denne bloggen å inspirere, motivere og pushe dere til å blomste og utnytte alt det fantastiske potensialet som bor i dere alle! Jeg mener selv at dette gjøres best ved å holde en positiv og energisk linje på bloggingen min, men det vil også kanskje hjelpe å vite at alle, uansett hvor rosenrødt det kan fremstå, har ting de sliter med.

Prøv å se verdien i deg selv. Aldri sett noen opp på en høyde og tro at de er så mye bedre enn deg, for det er faktisk ikke realiteten. Du er super bra - og mer enn flink nok!!

En god klem til hver og en av dere superjenter

Supernature - overskudd i hverdagen!

Denne dagen , som startet så grå og kjip, med sliten form og dårlig humør, ble så utrolig bra!!! Jeg dro ut til Sjølyst for en PTtime med Mathe på Magnat. Jeg var null motivert og gruet meg nesten litt til timen. Når jeg kom ut ble jeg møtt av flere av de nydelige ansatte på Magnat, og SuperMarthe stod klar i resepsjonen. Jeg blir glad bare jeg ser den jenta. Jeg fikk varmet opp på verdens kuleste tredemølle, den der skal jeg love deg at jeg skal leke meg mye på fremover. Det føles som du løper i ulent terreng, da løpebåndet har enormt god demping og føles helt fantastisk å løpe på. Etter en kort oppvarming ble det 50 minutter Marthespesial, som betyr en haug av spenstige core-inspirerete øvelser som jeg aldri har prøvd før. I dag lekte vi oss masse med gummistrikk, og jeg fikk virkelig utfordret både de dype magemusklene og korsryggen. Vi jobber masse med stabilitet og styrke indremusklatur. Jeg elsker denne formen for trening, jeg lærer enormt mye og jeg kjenner at kroppen min har så godt av det! jeg føler meg sterk og vital på en hel ny måte. Vi har enda ikke rørt en eneste vektskive sammen, og det føles helt riktig.Jeg avsluttet med en liten gåtur på min nye favorittmølle. Jeg fikk på meg en vektvest som gjorde meg ca 10kg tyngre, og jeg skal love dere at jeg kjente det der jeg trasket avgårde i kraftig motbakke. Fy søren så mye tynge det blir med noen kg ekstra på kroppen. Svetten silte og jeg måtte jobbe som bare det selv om jeg gikk i relativt rolig tempo. Vektvest har jeg ikke brukt i trening tidligere, men nå skal den absolutt få være med på flere av mine kondisjonsøkter. En stilig utfordring i treningen :)
På vei hjem fra Magnat dro jeg innom Suprnature! Jeg har ikke kost meg med kålchips på over 2 uker, og nå klarte jeg ikke stå i mot lenger. Jeg ELSKER kålchips, og koser meg så enormt med en slik boks. I dag ble det flere bokser på meg. Den første forsvant allerede på vei hjem, og den andre er snart tom nå. hihi Ja jeg er en kåloman. Jeg fikk også kjøpt påfyll av healthy greens. Denne er i flytende form, og er helt supert å mikse med AFA-algen som jeg tar hver morgen. Jeg tar 1 ts afa-alge, en shot healthy greens og litt vann. Et skikkeilig energiboost på morgenen og en super måte å kicke dagen i gang!Dersom du bor i Oslo bør du tar turen innom Supernaturebutikken, selv er jeg innom et par ganger hver uke, og er snart på fornavn med alle de ansatte. Hehe. Butikken og nettbutikken er full av godsaker og det er lett å bli litt forvirret, jeg har derfor tatt bilde av noen av mine favoritter:Nå skal jeg kose meg med Taco, før jeg skal krype opp i sofaen med siste boksen med kålchips og Gossips Girl på Netflix. En perfekt tirsdagskveld:) Hva gjør du når du skal kose deg litt på en kjedelig hverdag?

Smiiiiil Maren


Tirsdag!

Nå begynner jeg å bli lei av denne formen min, jeg er ikke ordentlig syk, men jeg er heller ikke frisk. På den måten blir man hanglende rundt med lite energi og halveisinnsats på alle fronter. Jeg skulle nesten ønske at jeg heller kunne bli ordentlgi syk, og ligge rett ut i et par dager også bli helt frisk igjen. Dette er rett og slett utrlig kjipt! - OK, nok klaging fra denne kanten. Jeg får fortsette å dytte på med c-vitaminer så løser det seg nok.  Jeg forsøkte meg på en liten treningsøkt i går, planen var å svette bort den kjipe formen. Jeg vet ikke helt om det fungerte, men det føltes hvertfall godt å bevege litt på skrotten.I dag står litt diverse ting på planen, blandt annet en treningsøkt med Marthe på MAGNAT. Jeg grugleder meg litt, øktene med marthe er alltid intense og gode, men nå som formen ikke spiller helt på lag så får vi se hvir mye krutt det er i denne kroppen. Jeg har allerede vært en liten tur ute av døren for å hente en diger pakke på posten. Den var så diger at jeg ikke klarte å være den, og måtte dele den opp i bæreposer for å klare å få den med meg hjem. Jeg skal selvfølgelig dele inneholdet med dere når jeg bare får pakket ut alt, og organisert litt her. Pakken var så diger, at jeg tenkte det kunne være hyggelig å dele litt med dere flotte lesere. Dere skal ikke se bort i fra at det lurer en liten give-away og konkurranse like rundt hjørnet.Nå skal jeg kose meg en en kaffe og litt mails før turen går ut til Magnat. Er det bare meg, eller blir kaffe enda litt bedre i en søt rosa kopp? *smile. Ha en super tirsdag, mer fra denne kanten senere.

Smiiiil Maren

Sunn og enkel middag

Da var det plutselig mandag igjen, og en helt ny uke står foran oss. Hva er vel bedre enn  å starte denne mandagen med et sunt og godt middagstids til dere fine lesere. Jeg har fått meg en ny favorittmiddag. Jeg kjøpte som dere vet enormt mye kylling i sverige, og nå har jeg funnet den perfekte måten å bruke den på. Nemlig i wok! Wok er virkelig en helt genial matrett, så smakfull, så lett å lage og så sunt. En perfekt måte å få i seg masse deilige grønnsaker. Jeg varierer woken ofte, og bruker som regel det jeg har tilgjengelig i kjøleskapet av grønnsaker. Jeg liker best å bruke kylling, men svinekjøtt eller biff er også utrolig godt å putte i wok'en. Dagens wok så slik ut:Den inneholder:

 • Squash
 • Gulerøtter
 • Sopp
 • Brokkoli
 • Paprika
 • minimais
 • vannkastanjer
 • soyasaus
 • kylling

 

Slik gjør du:

Jeg kutter kyllingen i små biter, og steker dem først. Krydrer godt med diverse krydder. Så kutter jeg opp alle grønnsakene, setter kyllingen tilside, og steker grønnsakene i litt olje. Tilsette kyllingen i panna med grønnsakene, hell litt soyasaus over og la alt koke i et par minutter. Vola - en smakfull, sunn og god middag!

Jeg ønsker dere alle en fantastisk start på uken!

 

Smiiiil Maren

Søndagstrening og hotellfrokost

Denne søndagen startet på en unormalt sporty måte. Mine foreldre, storebror og svigerinne har som sagt vært her i helgen, og de bodde på et hotell like i nærheten. I går kveld spurte mamma om jeg ville komme ned litt ekstra tidlig i dag for å ta en treningsøkt med henne på hotellet før vi skulle spise en deilig hotellfrokost sammen. Det er ikke hver dag mamma ber meg med på trening, så det er klart jeg takket ja. Vi fikk en 40 minutters kondisjonsøkt i moderat tempo med ti intervaller snikt inn i økten. Jeg fikk med meg mamma på mine favoritt intervaller, 30/30 x 10. Det ble en svett og god start på dagen. Vi hadde en stor tvskjerm like forann oss hvor idrettsgallaen ble sendt i reprise. Hva er vel bedre motivasjon er vakre Haddi like foran deg når man løper intervaller. heheEtter en god dusj var det tid for hotell frokost, og her snakker vi virkelig kvalitet! Denne frokosten innehold virkelig ALT, og jeg måtte opp å forsyne meg hele fire ganger for å få med meg alle godsakene. Eggerøre, speilegg, bacon, skinker, en helt bord med ulike oster, croassanter og andre deilige bakevarer, ferske rundstykker, masse frukt og grønt, fersk juice, kaffe - ja dere skjønner, her var det virkelig alt du kan ønske deg! Jeg storkoste meg!!
Resten av søndagen gikk med til knekkebrødbaking, grønnsakshandling og en mini styrkeøkt med to gode venninner. Det ble kun en mini mini økt, da vi hadde misforstått når senteret stengte, og de kom dit 45 minutter før de stengte. Litt kjedelig, men siden jeg egentlig bare var med for det sosiale og ikke hadde noen spesiell plan med denne økten var det igrunn helt ok for min del. Jeg syklet litt, og trente litt skuldre, det var alt jeg rakk.

Nå skal jeg synke godt ned i sofaen og nyte det som er igjen av denne søndagskvelden. Håper dere gjør det samme:)

Smiiil Maren

 

Lavkarbo knekkebrød - sunn og enkel hverdagsmat!

For en deilig helg dette har vært! Jeg har som dere vet hatt besøk av hele familien min denne helgen, og vi har virkelig kost oss masse! Vi var ute å spiste både fredag kveld, lørdag på dagen og kvelden, pluss en helt amazing søndagsfrokost i dag på hotellet deres. Her snakker vi virkelig en helg med gode matopplvelser og utrolig hyggelig samvær. Jeg er så glad i familien min<3 Det er deilig å spise ute, og jeg nyter virkelig slike helger som dette, men nå når søndagen er her og jeg gjør meg klar for en ny uke så vil jeg gjerne tilbake til mine vante rutiner. Hva er vel da bedre enn å bake sunne lavkarbo knekkebrød som jeg kan ha som frokost og niste i den kommende uken. For et styr tenker du kanskje nå, men det er det virkelig ikke. Jeg har nemlig lagt min elsk på disse lavkarbo knekkebrødene fra proteinfabrikken. Det eneste du trenger å gjøre er å tilsete vann i den ferdige miksen.Slik gjør du:

 • Hell den ferdige miksen i en bakebolle
 • Tilsett 3,5 dl vann
 • Elt deigen godt i 1-2 minutter
 • Stryk deigen utover en stekeplate med bakepapir på.
 • Stek i 10 minutter på 170grader
 • Ta stekeplaten ut og del opp knekkebrødene i ønskete store biter med en pizzaskjærer.
 • Inn i ovnen igjen i 40 minutter på 170 grader
 • sett ovnsdøren på gløtt, og stek 10 minutter. slik blir de sprø og gode.
 • Avkjøles på rist

 

De er enkle å lage, smaker godt og har et helt supert næringsinnhold. Jeg lager ofte opp dobbel eller trippel porsjon slik at jeg kan fylle en hel boks med disse knekkebrødene, og dermed alltid ha et sunt og godt alternativt klart til både frokost, mellommåltider, lunsj og bare som snacks. Dette er også en fin måte å spare penger på, da denne posen med lavlarbo knekkebrød er svært rimelig, kun 49kr, og gir mange knekkebrød. Det at de også er helt glutenfrie er veldig positivt. Mine favoritter for tiden er knekkebrød med lett ost, kalkunskinke og avokado. Dryss litt salt & pepper på og vips - et gourmet knekkebrød. *smile*Nå har jeg akkurat sendt familien avgårde, og skal til å lage en diger porsjon knekkebrød. Etterpå blir det en rusletur bot til løkka. Jeg liker så godt å handle grønnsaker og frukt på de søndagsåpne butiieme på løkka og grønland. Det er både billig og godt utvalg. Vinneren av colgatekonkurransen er kåret, og det ble TRINE T. Du har fått mail! Gratulerer så mye :)

Lykke til med knekkebrødbakingen. Fortell meg gjerne hva du synes om dem, og sleng gjerne med hva som er ditt favoritt pålegg på knekkebrød. Husk også at proteinfabrikken har Fri frakt!

Søndagssmil fra Maren

 

annonse

Harryhandel og påfyll av sunne matvarer

I går tok vi turen over grensa og storhandlet sunne matvarer. Jeg vet ikke hva det er med nordmenn og harryhandel i sverige, men det skjer noe med oss når vi kommer inn på Norbysenteret og ser de herlige prisene. Jeg prøvde å begrense meg, men jeg klarte likevell å fylle opp hele 5 bæreposer og en kjølebag med sunne godsaker.I min handlepose var det blandt annet:

 • Kylling
 • Kalkunburger
 • Keso / kesella
 • Karbonadedeig
 • Krydder
 • Funlightsaft
 • Frosne bær
 • Ost 5% fett
 • Phildelphia extra lett
 • Kalkunskinke
 • Lett majones
 • Tyggis / pastiller
 • Lavkarbo brød

 Nå skal det bli dreis på både matpakker og middagene fremover med frysen fyllt med så mye godt! Det er enklere å planlagge maten sin, og spise sunnere når man har ferdig posjonert opp både kylling, kalkun og karbonadedeig i frysen. Nøkkelordet er tilgjengelighet. I dag inneholder matboksene mine wokgrønnsaker og stekt kalkunburger. Perfekt næringsrik og god lunsj, som jeg lagde i stand på 5 minutter i dag morges.

Nå skal jeg straks komme meg avgårde på trening, før leiligheten må vaskes før familien inntar hovedstaden i kveld! Jeg gleder meg så til å tilbringe helgen med dem.

Hva er dine planer for helgen?

Smiiil Maren

Sleepyhead!

Denne morgenen startet med et brak, bokstavelig talt! Jeg hadde satt klokken på 07.00, da jeg skulle dra fra leiligheten kl 08 for å ha en PT time med Marthe på Magnat. På et eller annet vis har jeg klart å skru av alarmen i søvne, og når jeg endelig våknet og så på klokken var den 08.17!!!! Det vil si at jeg skulle være ute av døren for 17 minutter siden. På mirakuløst vis fikk jeg flydd som en tornado gjennom leiligheten å kastet alt jeg trengte til trening,og to ulike jobbskift i en bag og hastet ut døren. Jeg oppdaget jo senere at jeg hadde glemt så og si alt jeg trengte, jeg hadde helle rikke fått spist eller stellt meg i det hele tatt. Det jeg derimot tok meg tid til var å smelle sammen en trippelespresso i en to-go kopp! Jeg løp det beina mine var gode for og rakk trikken som fraktet meg ut til Magnat på sjølyst. Jeg rakk PTtimen med et nødskrik, eneste positive her er vel at jeg kom ufrivillig ferdig oppvarmet. Heldigvis fikk jeg i meg kaffen og to bananer på trikken, det gav litt energi og PTtimen ble virkelig bra!

I dag kjørte vi masse ulike nye øvelser. Jeg ble dratt langt langt ut av min egen komforsone da Marthe kjørte i gang med kort-sprint og lengehopp. Jeg hater virkelig å hoppe, og gremmes ved tanken på de grusomme gymtimene på barnskolen hvor vi måtte hoppe lengste, høyde osv. Jeg eier ikke spenst i kroppen og har tiden barneskolen (som var sist gang jeg hoppet) virkelig hatet det. Jeg hadde ingen tro på at jeg kom til å klarte det når Marthe dro frem øvelsen: Stillestående lengehopp. Jeg tok mot til meg og tenkte at nei, jeg nekter å la gamle minner holde meg igjen nå. Så jeg tok sats og vips var 2 meter tilbakelagt. Yes, jeg spratt hele to meter bortover gulvet fra stillestående. Dette høres kanskje ikke så voldsomt ut for alle, men for meg var dette stor stas! Sprint var virkelig gøy, både fordi vi løp på sprintbane som gir fantastisk godt grep og dermed svært god fremdrift og fordi jeg har fått nye Nike free som sitter som et skudd på foten og funker perfekt til sprinter. De er utrolig lette og sitter som en sokk på foten. Jeg fikk dem i gave fra New york, og jeg elsker dem allerede. Avslutningsvis i timen kjørte vi uttøyning og massasje med foamroller med og uten tagger på. Dette for å løsne opp muskelknuter og spenninger i musklaturen. Grusomt smertefullt mens det pågår, men det gjør virkelig godt etterpå og jeg kjenner at det er en nødvendighet for meg!

Hvis alt går etter planen blir det en tur over grensen senere i dag, jeg har en lang liste over ting jeg trenger fra sverige og gleder meg virkelig til å få fyllt opp både frys, kjøelskap og kjøkkenskap med diverse godsaker. Kylling, egg, karbonadedeig, funlight med stevia, lavkarbobrød, celsius, nøtter,og ost står allerede på listen min. Rop ut hvis dere har noen tips til noe mer som bør kjøpes med når man først tar turen over til Sverige.

Smiiiil Maren

Søtsug?

Mange opplever stor søtsug på kvelden. Du vet, når man sitter der foran tv'en på kvelden og kjenner at nå hadde det vært utrolig godt med noe søtt. På vei ned i godteskåla så tenker du at nå er det jo januar, og du hadde jo egentlig tenk å prøve å kutte litt ned på godsakene, så er det også bare onsdag i dag, og egentlig hadde du jo en avtale med deg selv om å spare godteriet til helgene. Hva gjør du? Jo da lager du deg en FLUFF!

Hva er en fluff tenker du kanskje. Jo det er nesten som eggedosis i konsistensen, og smaken kan du variere som du vil. På mandag hadde jeg så søtsug at jeg trodde jeg skulle robbe hele Mix-butikken. I mangel av noe søtt tilgjengelig måtte jeg bli kreativ. Fluff ble løsningen. Jeg lagde meg en deilig karamellfluff. For å lage en enkel fluff trenger du:

 • Egg
 • Proteinpulver
 • Søtning

 

Jeg brukte 6 eggehvitter, og pisket dem stive, så tilsatte jeg en scoop (ca 30 gram) vaniljeproteinpulver og en stor spiseskje sukrin gold + et par dråper stevia vanilje. Pisket litt til, og vips en hel bolle med fluff. Det er sukrin gold som gir den deilige karamellsmaken. Dette er helt latterlig søtt, og du har mest sannsynlig fått nok etter halve bollen. Dette setter en solid stopper for søtsuget, det er hvertfall helt sikkert. Dersom du klarer å spise hele bollen så kan jeg nesten garantere at det eneste du har lyst på etterpå er en gullerot. haha. *sukkersjokk*

Det geniale med fluff er at den nesten ikke inneholder kalorier og smaker virkelig søtt og godt. Du kan variere smaken som sagt. Bruk gjerne vanil surkrin og sjokoladeproteinpulver, eller et proteinpulver med jordbærsmak og noen friske bær oppi. Her er det kun fantasien som setter grenser. Så prøv deg frem og finn din favoritt-fluff. Perfekt hverdagskos spør du meg :)

Smiiil Maren

MAGNAT - Folkets toppidrettssenter!

I går besøkte jeg Magnat treningsenter og hadde en PTtime med fantastiske Marthe Keiseraas. Ja du leste rett jeg hadde en PTtime, jeg holdt deg ikke, jeg var kunden og ble trent av Marthe. Det er veldig fort at man kjører seg fast i sitt eget spor, og kun gjør de øvelsene man liker. På den måten er det lett å stagnere og ikke få noen progresjon. Jeg har derfor kjøpt et knippe PTtimer med marthe, kun for å få inspirasjon, variasjon og ikke minst motivasjon til treningen min. Marthe og meg har vært treningspartnere tidligere, og vi elsker begge den samme typen høyintensiv apekatttrening. Marthe har dessuten en vanvittig øvelsesbank og utrolig mye kunnskap om coretrening. Her trenger jeg å øke kunnskapen min betydelig! I går hadde vi den første PTtimen sammen, og fy søren så gøy vi hadde det!! 60 minutter forsvant på et blunk, og selv om vi trente ulike core og styrkeøvelser så var pulsen min latterlig høy og svetten silte. Jeg var helt skjelven i hele kroppen og smilet gikk hele veien rundt når timen var ferdig.


Jeg fikk en påminnelse om hva treningGLEDE er, og det var så utrolig deilig å trene på denne måten igjen. Stor variasjon i øvelser, og masse helt nye øvelser som jeg aldri har testet tidligere. Blandt annet så lekte vi oss mye med resistance-training. Som går ut på at du har på den en vest , som festes i en line som gir motstand. Vi gjorde masse ulike øvelser, og jeg elsket det!!


Jeg har allerede booket inn enda en time denne uken, og en neste. Jeg kan nesten ikke vente til mer superenergi og inspirasjon fra denne solstråla. Dersom du mangler treninglyst eller trenger et realt kick for å komme i gang er dette jenta dere bør kontakte. Hun får deg til å oppnå ting du ikke viste du klarte, og en ting er helt sikkert - denne jenta får deg i mål, uansett hva din målsetning måtte være!

Nå venter en lang arbeidsdag både på miinto og Sats før jeg er invitert bort på middag i kveld:) Til helgen inntar hele familien min Oslo, og jeg gleder meg så til en hel helg med hygge. Jeg har jobbhelg, men vi skal likevel få tid til mye kos.

PS: Takk til alle som deltar i konkurransen HER. Jeg trekker en vinner fredagmorgen, så det er fremdeles mulig å delta.

Smiiiil Maren

 

KONKURRANSE!

Like før jul var jeg hos tannlegen, og det var ikke bare bare, da jeg har (les; hadde) fryktelig tannlegeskrekk. Jeg nevnte det i et innlegg her på bloggen og det skapte stor interesse hos flere av dere. Det viste seg at vi er mange som er litt små redde for tannlegestolen. Jeg hadde ikke vært på tannlegen på mange år, og var derfor litt redd for "dommen" fra tannlegen. Det gikk over all forventning, og jeg fikk skryt for meget god tannhygiene. *klapp på skulderen* Jeg fikk også streng beskjed om å bytte over til elektrisk tannbørste og bli superflink med tanntråden.Jeg har nå fått tak i en super tannbørste fra Colgate, i og med at det var så mange av dere som var like redde for tannlegen som meg så tenkte at da er det jo perfekt å gi bort en elektrisk tannbørste til en av dere lesere også. Slik at dere kan pusse som helter, og slippe å grue deg til neste tannlege besøk. Jeg gir derfor bort den nye colgate Proclinical A1500. I pakken jeg gir bort får du den elektriske tannbørsten, med tre børster til, en pakke tanntråd og en tannkrem fra Colgate. Dette er den helt nyeste modellen fra Colgate. Jeg har allerede tatt min i bruk og jeg er super fornøyd!

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

 • Legg igjen en kommentar på dette innlegget
 • Del bloggen på facebok, bloggen din, twitter, instagram o.l

  

Jeg har stor forståelse for at det ikke er alle som bruker sosiale medier like flittig, vel da kan du bare fortelle to gode venner om bloggen for eksempel, og skrive i kommentaren din her at du har fortalt venner om bloggen. Det er akkuratt like bra:) Du må ikke nødvendigvis dele akkurat dette innlegget på facebook. Ta gjerne et tidligere innlegg som du fant inspirerende og del det. Fortell meg gjerne hvilket innegg du valgte å dele.

Da er det bare å kjøre på. Jeg trekker en vinner fredag morgen! "Puss puss, så får du en suss"

LYKKE TIL!!

Mandag!

Da var hverdagen tilbake for fullt, og jeg er på plass på jobb hos Miinto. Jeg har allerede vært her noen timer, og det er ikke så alt for lenge til jeg er ferdig for dagen. Flere av dere har kommentert at frokosten min er litt råflott i form av at det koster en del med cottagecheese, skyr og slike produkter. Vel, det stemmer, og derfor er ikke frokosten min like digg hver dag for å si det sånn. I dag ble det en typisk mandagsfrokost med knekkebrød og kaffe. Ryvita knekkebrød med grov leverpostei, ost og egg. Enkelt og godt! Kaffen med en espressoshot, en liten proteinshake og litt kokende vann. Voala!
I dag morges ringte det på døren min, og der stod en sporty mann fra Bring med to spennende pakker til meg. Fordelen med at det var to pakker, betyr at det kan bli spennende for dere også! Ja det stemmer, det er tid for ny konkurranse på bloggen. Jeg skal få sett nærmere på pakkene i ettermiddag, tatt bilder og lage en herlig konkurranse til dere. Så det er bare å følge med, premien er både praktisk og super digg!

Jeg er en skikkelig slappfisk for tiden, og kroppen blir sliten av ingenting. I dag morges hadde jeg 30 små minutter på mølla, og da orket jeg rett og slett ikke mer. Jeg var klissvåt av svette og pulsen var skyhøy! Det er et tegn på at kroppen ikke er helt i toppform, og jeg valgte derfor å avbryte treningen der. Man må lære seg å lytte til kroppens signaler og spille på lag med egen kropp, ellers kommer man ingen vei. Derfor blir det en ekstra god mandagsmiddag og fruktfest i kveld for å fylle godt på og gi kroppen masse deilige vitaminer, mineraler og antioksidanter. I tilegg tar jeg ginseng og rødalger fra supernature, i tilegg til green-drinken min, jeg tror det funker og jeg føler det funker, og det er alt som betyr noe for meg! Jeg får mange spørsmål om jeg trener på tom mage på morgenen, og svaret er nei. Jeg spiser alltid en god frokost før jeg drar på trening:)

Nå skal jeg jobbe litt videre her, jeg ønsker dere alle en finfin mandag! Husk at det er du som bestemmer hvordan dagen skal bli. En grå og regntung mandag i januar trenger ikke bli tung og trist hvis du ikke tillater det! Lag deg en stor kopp te, senk skuldrene og smil. Hvis du tenker godt etter, så er jeg sikker på at du kan nevne tre ting for deg selv som du er takknemlig for og som gjør det glad:)

Smiiiil Maren

En grønn og tankefull søndag!

Denne søndagsformiddagen tilbringer jeg på Waynes Coffee. Jeg setter meg ofte her når jeg har mye å tenke på. Jeg vet ikke hva det er med søndager, men jeg blir ofte litt ekstra tankefull da. En annen ting jeg gjør når jeg blir litt tankefull er å komme meg ut i frisk luft. Denne søndagen var intet unntak. Jeg stod opp, og lagde i stand min faste greendrink som jeg alltid tar før frokost. Dagens frokost ble knekkebrød med egg, skinke og ost. De var så gode at de forsvant før jeg rakk å ta bilde av dem. Til dessert kuttet jeg opp en appelsin og et eple som jeg koste meg med mens jeg leste litt i Supermat boken min.

Jeg jobber med et par innlegg til dere for å fortellere dere litt mer om mitt forhold til supermat, hva jeg bruker og hvorfor. Jeg bruker svært lite i forhold til hvor mye som finnes, men de produktene jeg tar er jeg helt avhengi av!

Etter inntak av superenergidrink og frokost knyttet jeg på meg joggeskoene og la ut på tur. Det er noe helt spesielt med å gå ute en søndagsmorgen. Gatene er folketomme og det er så stille overalt. Jeg velger ofte å droppe musikken på disse turene, jeg synes det er så deilig å bare gå rundt i mine egne tanker og nyte stillheten. I dag ble det kun en halvtimes gåtur, men det var alt som skulle til for å få litt frisk luft og en god start på dagen.

Som sagt så er søndag ofte en litt tankefull dag. I dag tenker jeg mye på dette med komfortsone og trygghet. Jeg er en konfortsone-slave!! Jeg lever et helt A4 liv, og utfordrer så og si aldri meg selv. Jeg har skapt en hverdag hvor jeg har det trygt, stabilt og fint. Hvis jeg mot formodning skulle vurderte å ta et skritt ut av komfortsonen min, og utfordre meg selv litt, så blir det som regel alltid bare med tanken. Jeg er rett og slett en ganske så kjedelig og lite " levende"  person. Jeg har det bra, så absolutt. Jeg tørr til og med påstå at jeg har det kjempe bra, jeg smiler masse og trives enormt godt i hverdagen, MEN det er noe som mangler. Hver dag er lik, hver uke forsvinner uten noen unormale eller anderledes hendelser. Jeg klamrer meg til trygghetssonen min. Jeg tror det er sunt for alle mennesker å utfordre seg selv, og gjøre noe som føles nytt, anderledes og gjerne litt skremmende. Det er da vi utvikler oss. Vi har nok alle tenkt at en eller annen gang skal vi gjøre noe spontant og spennende, men det blir alltid bare med tanken. Jeg må finne noe som kan ta meg ut av trygghetssonen min, hva det skal være vet jeg ikke enda, men jeg skal bruke litt tid og finne ut av det!

Er du bevisst på å utfordre seg selv, og leve litt utenfor komfortsonen din?

Nå kommer snart søte Lina ned på Waynes for å holde meg med selskap. Ingenting er som en deilig kopp kaffe og en god veninne å skravle med.

Søndagssmil fra Maren

 

Comeback på spinningsykkelen!

Iiiiiii, i dag har jeg gjort comeback på spinning! For dere som ikke vet det så har spinning vært en stor del av livet mitt i mange år. Jeg startet som spinninginstruktør for 6 år siden, og har hatt utallige ulike spinningtimer opp gjennom årene. Så mange at jeg til slutt fikk det helt opp i halsen og måtte legge sykkelskoene på hyllen for en stund. En lang stund! I dag var jeg altså tilbake på spinningsykkelen sammen med en god kompis. Vi svettet oss gjennom en 55 minutters time på Sats Bislett. Jeg smiler når jeg tenker på det, det var bare så GØY!! Fy søren så godt det var å være tilbake på den sykkelen, kjenne pulsen øke, kroppen jobbe rytmisk i takt til beaten i musikken og syren pumpe i lårene. Spinning altså, det er bare noe med det!! Jeg er definitift klar for å komme tilbake og ta spinning inn igjen i min treningsplan.Steike, så gøy det er å trene sammen med så mange, til deilig musikk. Jeg har trent alene, for fokusert og for ensrettet alt for lenge! Jeg har skrevet mye om viktigheten av variasjon, også har jeg helt glemt å lytte til mine egne råd. Like før jul så skrev jeg en del om det å ha det gøy på trening, variere og gjøre mer "apekatttrening" som jeg liker å kalle det. Det står jeg ved! Dra på spinnig, kjør sirkeltrening, løft vekter, dra på zumba, ta deg en løpe tur. Gjør ulike ting, og kos deg med det! Det handler ikke bare om målet, det handler vel så mye om å ha det gøy på veien dit!

I dag morges lagde jeg en typisk marenfrokost bestående av en boks mager cottagecheese, en orange skyr, et beger yoplait vanilje yogurt, et eple, en halv pære, en håndfull mandler, toppet med varme bringebær og kanel. En diger porsjon som gav meg super energi til spinningtimen. Etter trening lagde jeg noe som skulle være en omelett med fiskekakebiter, men jeg var for utålmodig og endte dermed opp med en slags blanding av omelett og wok. Retten ser kanskje ikke veldig delikat ut, men men er sunn, næringsrik og utorlig god. Retten inneholder 3 jacobs utvalgte fiskekaker med hele 80% fisk, sopp, brokkoli, spinat, egg og ost. Til dessert ble det en skyr blandet med tre sharon frukt kuttet i små biter, toppet med kanel. Mmmmm :)
Nå sitter jeg på Waynes coffe og koser meg. Det er fort gjort når man bor alene, at man bare synker ned i sofaen etter middag og blir der resten av kvelden. Når man bor alene så må man gjøre en liten innsats for å være sosial, så derfor tok jeg med meg pc'n og tuslet ned til waynes coffee like ved der jeg bor. Nå sitter jeg er å blogger, leser mail og svarer kommentarer, med en deilig kaffe latte ved siden av meg og det behagelige surret av mennesker som skravler og hygger seg omkring meg. Dette er noe av det beste jeg vet, og jeg sitter ofte på cafe å jobber i stede for hjemme. Nå kommer straks en god venninne hit, og vi skal dra videre sammen.

PS: Jeg var innom Supernature igjen i dag, og hamstret med meg noen deilige godsaker. Jeg skal eksprimentere litt i diverse juice og smoothies fremover og forhåpentligvis komme frem til noen friske oppskfiter til dere. Så det er bare å følge med fremover! Vi går noen grønne og freshe uker i møte her på bloggen:)

Ha en deilig lørdagskveld, nyt den, det er det helgen er til for:)

Smiiiil Maren

Vips var det helg!

For en deilig uke dette har vært, to dager på jobb og vips var det helg igjen. Det kan jeg like. I dag er jeg på jobb på Miinto, fy så godt det var å komme tilbake hit og treffe igjen alle mine nydelige kolleger. Jeg har virkelig virkelig savnet miinto, og den deilig stemningen det er der. Vi ler og tuller oss gjennom arbeidsdagen, samtidig som vi alltid får alt gjort. Det er så god stemning i studio, og jeg er så takknemlig for denne jobben. Nå jhar vi akkurat fullført dagens shoot, og jeg sitter her å koser meg med lunsjen. Dagens matpakke er ikke veldig spennende, men sånn går det når man er dårlig planlegger. Dagens lunsj er en skyr, 7 knekkebrød med ost&skinke, et eple og en pære. Ikke veldig spenstig, men det funker.

 Formen er ikke helt hundre, jeg snufser, fryser og hodet føles som et kan eksplodere hvert minutt. Jeg angrer litt på at jeg tok meg en treningøkt i dag morges. Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg skulle si at jeg angrer på en treningsøkt, men hvis dette nå utløser en forkjølelse så angrer jeg faktisk! Dagens økt ble 20 minutter elipse og 20 minutter rolig jogg på mølla. Jeg var smart nok til å ikke presse kroppen så hardt så jeg håper at det ikke forverret formen min. *fingers crossed*. Jeg var hvertfall svett, fæl og veldig fornøyd etter økten. Jeg gjør ellers alt jeg kan for å ikke bli syk. Ullsokkene er på hele tiden, og jeg drikker greenjuice og knasker superfood til den store gullmedalje. Jeg nekter å bli syk!!

Nå skal jeg straks gå fra jobb for å møte en god venninne jeg ikke har sett på evigheter, senere venter sushi og fredagskos med en annen god venninne. Etter flere kvelder på rad alene hjemme på sofaen med tv og fifty shades så kjenner jeg at det skal bli magisk å være litt sosial igjen. Det er farlig å starte på fengende nye bøker, eller starte på en ny tvserie - jeg har gjort begge deler og det resulterer i et ikke eksisterende sosialtliv. hehe. Denne helgen skal jeg derfor ta igjen litt sosialhygge med både sushikveld, innflytningsfest, og turgåing.

Hva er dine helgeplaner?

 

Smiiiil Maren

Morgenstund og tur i snøen!

Plutselig var snøen og vinteren tilbake i Oslo. Jeg våknet opp til et nydelig hvit lag på bakken, og små snøfnugg i luften. Jeg lagde meg en kopp kaffe, og krøp opp i sofaen med fifty shades, God morgen Norge. En rolig time på morgenen er så deilig.Når jeg tittet ut av vinduet igjen lå snøen fremdeles hvit og fin til tross for at gradestokken nå viste null grader. I frykt for at det kom til å gå over i regn og slapse før jeg rakk å utnytte det friske været pakket jeg på meg superundertøy og la ut på en liten joggetur. Det ble en frisk og fin 40 minutters tur.Nå kom akkurat søte Lina på lunsjbesøk. Vi skal straks komme oss ut døren og titte litt rundt i sentrum. Jeg gleder meg så til å innom Supernature igjen, det er lenge siden sist og jeg kjenner at jeg trenger litt påfyll av superenergi både fra produktene og jentene som jobber der.

Januarutgaven av shapeup lå også i postkassen min når jeg kom hjem fra tur. Jeg har bare tittet raskt på innholdsfortegnelsen, men det ser virkelig ut som det er mye spennende i denne utgaven. Spesielt liker jeg at de skriver om vitaminboost med smoothies og juicer og clean-eating med paleo. Spennende saker:)

Nå må vi komme oss avgårde her, mer fra denne kanten senere!

Maren

KINE BRASIL!!

Mange sliter med motivasjonen  tikl å komme seg på trening. Ja vi vet at det er bra for helsen, at vi alle bør trene og at vi kommer til å føle oss så bra etterpå. Vi vet alt det, men likevel er det utrolig vanskelig komme i gang. Hva er vel da bedre motivasjon enn nye treningsklær? Jeg har kommet over disse super rå tightsene fra fantastiske Kine Brasil!! Dette er dama som kan designe for kvinnekroppen. Disse tightsene gjør underverker for rumpa da sømmene og mønsteret har en løftende effekt på stumpen.

Jeg har forelsket meg totalt i flere av tightsene fra Kine Brazil. Akkurat nå er Copacabana min favoritt, men jeg har også lagt min elsk på noen av de mer nøytrale. Jeg er også litt lysten på å prøve meg på et par av de med heftige mønster på. Kine har gjort noen justeringer i både passform og stoff, og jeg liker virkelig resultatet! 

Jeg tørr påstå at det er hakket gøyere å trene når man føler seg fresh og fin på trening. Dette er kun et lite utvalg av den fantastise kolleksjonen. Jeg gleder meg til å vise dere enda flere etterhvert, jeg skal bare samle litt mot for å tørre å ta på meg noen av de med enda mer mønster og farger på. *smile* Ta en titt på hele kolleksjonen HER. Hvilken er din favoritt?I kveld koser jeg meg hjemme på sofaen, med Batman på tv, en diger skål med frukt og vaniljekesam. Tente lys og lun god stemning. Jeg har en litt tom rar følelse, det er litt spesielt å dra fra kr.sand hvor jeg var omringet av familie hele døgnet i det store fine huset. Nå er jeg hele alene, i min lille fine lielighet. Det er ikke negativt, bare anderledes og litt tomt. Det går nok fort over når hverdagen er tilbake for fullt og hektiske arbeidsdager melder sin ankomst. Nå er det straks natta her, i morgen er jeg i gang med mine spreke herlige PTkunder igjen - jeg gleder meg!

Smiiil Maren

Back to reality

Da var det slutt på julekos og hverdagens brutale virkelighet er tilbake! Neida, så ille er det faktisk ikke. Jeg synes i grunn det er litt deilig å være tilbake på jobb. Jeg tenkte jeg skulle begynne 2013 frisk og flott med en liten treningsøkt på Sats i går ettermiddag. 1 nyttårsdag og jeg er på vei mot sats, meget fornøyd med meg selv tripper jeg avgårde i treningsklær, formen var rimelig trøtt men jeg var fast bestemt på at dette skulle jeg klare. Jeg går inn på sats kl 15.45, setter meg ned og får tatt tre repetisjoner på nedtrekk også kommer en stemme overhøytaleren: Ja da vil vi informere om at Sats stenger om 10 minutter. Jeg sjekket jo selvfølgelig ikke åpningstidene, smart!!! Så da ble det ingen fresh start på 2013, jeg tuslet hjem igjen, lagde meg en diger porsjon med taco og fant frem Fifty shades i stede. Helt ok i grunn! Speaking of fifty shades, den boka begynner å bli riiiiimelig heftig nå. Ja jeg visste at den var drøy, men steike, her snakker vi detaljerte beskrivelser av det meste. Jeg er både flau, litt sjokkert og fasinert - alt på en gang!

Det ble ingen trening i går, så da tok jeg det igjen i dag i stede. Jeg satt på klokken en time tidligere og fikk en 40 minutters kondisjonsøkt på Sats før jobb. Det gikk i rolig tempo, men det føltes godt å komme i gang igjen! Overraskende nok var jeg helt alene på Sats, det hadde jeg faktisk ikke trodd. Hva skjedde med alle nyttårsforsett og hvor var alle januar-mosjonistene? Jaja - de kommer nok!!

Jeg får mange henvendelser fra dere omkring dette med å spise sunt når man er på farta. Vel, i dag måtte jeg få i meg et måltid etter trening, og jeg hadde ikke klart å planlegge slik at jeg hadde med meg matpakke. Da ble løsningen enkelt og greit en boks cottage cheese, en skyr og et eple. Kanel har jeg stående på jobb så det piffet opp det hele. Enkelt, kjapt, sunt og godt! Verre er det ikke :)Nå skal jeg komme meg på jobb her, men først vil jeg tipse dere om en blogg. Det er ikke ofte jeg tipser om blogger, men denne jenta her har skrevet så mange gode innlegg om viktige temaer at jeg synes de bør deles med flere. Ta en titt på Isabella sin blogg HER. Dette er en modig jente, med mange gode og reflekterte tanker omkring dette med mat, trening, fokus og balansen omkring det hele.

Ha en herlig onsdag!

Smiiiil Maren

 

Nyttårsfeiring!

Min første nyttårsfeiring i Oslo er over, og jeg sitter igjen med verdens største smil om munnen! For en magisk feiring det var i går. Fantastiske venner samlet til feiring,et tapasbord som ingen ende ville ta, fylt med alt du kan ønske deg av deilige retter, bobler i glasset og sprudlende stemning! Jeg koste meg så i går, det var en sånn kveld man ikke glemmer med det første. Takk til verdens beste vertinner, og takk til verdens fineste venner. Inngangen til 2013 kunne ikke blitt bedre.Jeg deler ikke mye privat her på bloggen, men som flere av dere har forstått gikk jeg gjennom et samlivsbrudd i vår. Jul, nyttår og høytider blir da litt anderledes når man er vant til å være to, og plutselig er alene. I går klokken tre minutter på tolv, stod jeg helt alene ute på gata i Oslo. Jeg fikk en vond følelse i magen, tenk om jeg skulle stå her helt alene i det vi går inn i et nytt år. Så kommer fineste Anette min løpende, og akkuratt i det klokken slo tolv kastet vi oss om halsen på hverandre. Jeg tolker det som at 2013 skal bli et år i vennskapetstegn. Jeg skal bli flinkere til å pleie gode vennskap, og ta vare på alle de fine menneskene jeg har i livet mitt. *smile*

Hva er ditt mål for 2013?

Nå sitter jeg her i sofaen og koser meg med frokost og årskavalkade på tv. Solen stråler over Oslo, og første dagen i det nye året kunne vel ikke startet på en bedre måte. Kos dere denne første dagen i det nye året, og gjør akkurat det du har lyst til.

Stooort smil fra Maren