hits

februar 2013

KONKURRANSE!

Det var stor interresse omkring forrige konkurranse med Easy-living produktene fra Proteinfabrikken. Jeg kjører på igjen, og deler denne gangen ut:

SUNNE VAFFLER

KAKEMIKS - alle tre varianer!

LAVKARBOBRØD

Disse produktene er fantastiske! Kakemiksene og vafflene er supre som et sunnere alternativ til helgekosen, og en topp løsning når søtsuget melder seg i hverdagen. Jeg lager som oftes muffins istede for kake av disse kakemiksene, og det funker så bra! Lavkarbobrødet redder frokosten og lunsjen. Det smaker godt, er sunt og så enkelt å lage. Høres dette bra ut? Ja da synes jeg du skal kaste deg med i konkurransen.

Jeg trekker 3 vinnere denne gangen, og alle får ALLE produktene!!! 

For å delta:

 1. Lik Easy living på facebook HER.
 2. Kommenter statusen på Easy living sin facebookside hvor de spør om du er med i Fitliving sin konkurranse.
 3. Trykk på Liker i bunnen av dette innlegget og legg igjen en kommentar at du er med i konkurransen.

 

Vinneren trekkes på søndag! Jeg dobbeltsjekker at vinneren har kommentert statusen til Proteinfabrikken! Dette er da en konkurrane kun for dem med facebook, men fortvil ikke, nye konkurranser er like rundt hjørnet.

LYKKE TIL :)

 

Smiiiiiil Maren

Du lever bare en gang - lev et dobbeltliv!

I går på vei hjem kom jeg forbi et byggefelt hvor noen hadde tagget på den ene veggen: DU LEVER BARE EN GANG - LEV ET DOBBELTLIV. Jeg måtte smile litt, for det føles nesten som det jeg gjør. Miinto og Sats er totalt kontraster, og det føles nesten som jeg lever to ulike liv. Et sporty treningsliv og et liv hvor trening/kosthold aldri blir nevnt. Det er i grunn helt topp, det beste fra to verdner! I går fikk jeg fotograften til å knipse et par bilder med mott kamera, slik at jeg kan vise dere en liten sneakpeak av hvordan min miintohverdag ser ut i fotostudio.Litt mer glamorøst enn når jeg tusler rundt i sats uniformen, i tights, joggesko og en tutt på hode! Hehe. Jeg elsker jobben min på Miinto, og jeg elsker jobben min som personlig trener. Den ene hadde ikke vært så bra uten den andre. Jeg må ha trening/helse/kosthold i livet mitt, men samtidig må det ikke få for mye fokus og bli altoppslukende. Derfor er Miinto den perfekte motpol, som skaper en herlig balanse.Dere spør meg ofte hvordan jeg klarer å spise sunt på farta, så i dag knipset jeg et bilde av det jeg puttet med meg i vesken av spiselige ting. En typisk Maren-snack. Cottagecheese, skyr og frukt til lunsj, crystal som et lite energiboost når det trengs ila en lang arbeidsdag, lime til å kutte opp å ha i vannet og nespresso med kokossmak. Flere av dere har spurt om denne kokoskaffen var kun en limited-edition like før jul, og den er desverre ikke å få tak i lenger. La oss håpe at nespresso forstår at det er den beste kaffen de noen gang har laget, og dermed gjør den tilgjengelig igjen!

 

Smiiiil maren

Mat = Overskudd

Som jeg nevnte var dagen i går slett ikke god. Sliten, slapp og null overskudd. Jeg kjenner kroppen min, og jeg vet hva som må til på slike dager. Uavhengi av om det er helg eller hverdag, trenger kroppen påfyll av energi, så er det det den skal få. Jeg doblet (og mer til) derfor karbohydrat mengden i gårsdagen målstider, og økte mengden. Jeg fylte godt opp med spellomper, ris, havregryn og frukt. Det føles som eneromt mye mat i går, og gjorde meg i grunn bare fryktelig mett og enda mer slapp. I dag derimot - steike flate for en energi på trening! Ikke nok med at jeg hadde enormt trykk i musklaturen, jeg økte også på samtlige øvelser. Jeg måtte smile til meg selv i speilet da 16kg hantlene føk opp i brystpressen, hvor jeg tidligere har slitt med 12-14kg. Stor stas!! Dette bekrefter nok en gang at man MÅ lytte til kroppen, og tørre å fylle på når kroppen kjennes tom og sliten. Det er frustrerende og trist at så alt for mange jenter er så redd for å spise maten sin. For lite mat er mest sannsynlig den største grunnen til at mange ikke opplever den fremgangen og de resultatene de ønsker. Det handler ikke om å overspise og presse i seg overdrevne mengder mat - det handler om å lytte til kroppen, og gi kroppen et energiboost når det trengs.

I dag kjørte jeg følgde øvelser:

 • Brystpress
 • Flies
 • Skråbenk
 • Triceps med tau / stang
 • Preachers curl

 

Etter trening dro jeg opp til Supernature og hamstret godsaker til i kveld.Dere vet alle at jeg ELSKER kålchips, og dette er virkelig den perfekte hverdagssnacks. Med et kaloriinhold som er ca ikke-eksisterende, og en smak som er helt himmelsk har dette vært, og vil alltid være en stor favoritt hos meg. Hele fem store bokser ble med meg hjem i dag, fire med kanel/kakao og en med cheese. Fire av boksene er allerede borte, og det gjør absolutt ingenting. Dette er kun tørket kål med naturlig krydder. En fest for smaksløkene og formen! *smile*

Dagens middag ble Taco - igjen! Jeg må le av min mangel på kreativitet i matveien for tiden. Det blir taco flere ganger i uken. Men jeg tenker hvorfor ikke? Det er det aller beste jeg vet i hele verden, det er sunt og det er latterlig enkelt. Så da ble det taco igjen da, med salat, agurk, mais, ost, avokado, løk, tomat, karbonadedeig, kesam, salsa og speltomper.Nå skal siste boksen med kålchips nytes sammen med siste episoder av min favorittserie på Netflix. Håper dere har hatt en fin tirsdag kjære dere!

 

Smiiil Maren

Motivasjonssitater

Jeg sitter kjapt innom for å ønske dere en herlig, energisk og super tirsdag! Jeg skriver det vel så mye til meg selv som til dere. I går hadde jeg en liten nedtur, i form av en latterlig dårlig treningsøkt, og en mandag totalt uten energi og overskudd. En skikkelig blåmandag med andre ord! Det gjør ingenting å ha slike dager, og i grunn så kan det faktisk være positivt. Slike kjipe dager, uten energi gjør at man setter ekstra stor pris på de energiske gode dagene. Så da satser vi alt på at denne tirsdagen blir både herlig, energisk og super både for dere og for meg!  Jeg liker å leke meg med bilder og motivasjonssitater. I dag morges over morgenkaffen min, satt jeg sammen en hel rekke ulike quotes med mine egne treningsbilder. Resultatet skal jeg dele med dere i dagene fremover. Den første kommer her:Jeg har mange flere på lur, og vil legge ut flere med jenvne mellomrom. Ellers har jeg bestemt meg for at det blir ny konkurranse med Easyliving produtktene, da fler eav dere viste stor interesse for dette. Jeg tenker å dra i gang konkurransen allerede i morgen, så følg med!! Jeg er også i gang med spørsmålene deres, og jeg koser meg faktisk litt med å svare. Dere har spurt om mye variert og det er gøy!

Nå må jeg komme i gang med arbeidet her, mer fra denne kanten senere!

Smiiiil Maren

Mondaybliss

Nå har jeg endelig blitt venn med Youtube-kontoen min, og filmen av min nye favoritt mageøvelse ligger nå ute HER. Sjekk den ut. Denne mandagsmorgenen startet på best mulig måte. I sofakroken, med deilig nespressokaffe med et hint av kokos, og Kurs Nilsen sin deilige stemme på ørene. Jeg har blitt flink til å skape slike små øyeblikk i hverdagen, slike små glimt av hverdagslykke. Det skal ikke mer til en et lite kvarter, med god musikk, og god kaffe for å skape en deilig morgenstemning og sette standarden for en finfin mandag.Jeg er en skikkelig morgenfugl for tiden, og i dag våknet jeg allerede kl 06.00, uthvilt og klar for en ny dag! Det gav muligheten for en frisk start på dagen i form av en liten cardiorunde før jobb. Cardio er i grunn bare et fancy ord for kondisjonstrening. I dag valgte jeg elipsemaskinen som hjelpemiddel, og det funket veldig bra. Jeg har ikke løpt på over en uke, og det kjenner jeg at både knær, hofter og ikke minst benhinnene har hatt svært godt av. Elipse er virkelig et godt alternativ til tredemøllen. Jeg får ikke ike høy puls, men det er heller ikke poenget når jeg trener tidlig på morgenen. I dag hadde jeg God morgen Norge som underholdning på mine 35 minutters tur på elipsen. Da forstår dere litt hvor intensiteten lå. Hehe.Jeg ble både svett og blid, og det var i grunn hensikten med hele økten, så da sier jeg meg fornøyd med dagens mini-kondisjonsøkt.  La dette være en liten inspirasjon til å se at det er ikke alltid så enormt mye som skal til. Du må ikke ta livet av deg selv på tredemølla og løpe mil etter mil for å få resultater. Nå er jeg på plass på Miinto, og jeg sitter her med verdens nydeligste fotograf Julie Tørrissen. Vi drikker kaffe, spiser jordbær og skravler om helgen. Straks skal vi i gang med dagens utfrodringer i studio, men først et par minutter til med mandagskos:)

Nyt mandagen kjære dere! Jeg gjentar meg selv - denne mandagen er kun kjip og tung hvis du lar den være det. Det er DU som bestemmer hvordan dagen din skal bli.

 

Smiiiil Maren

Ny effektiv mageøvelse

Gårsdagens treningsøkt kan vel nesten ikke kalles en treningsøkt. Det ble en miks av turn, lek og morro! Marthe og meg hoppet rundt som to sprettballer og testet ut masse ulike triks. Planen min var å gå til en god styrkeøkt på ben, men fokus var totalt fraværende og jeg hadde rett og slett ikke lyst! Så da ble det lek og morro i stede. Jeg følger ingen konkret plan med treningen min, jeg trener på lyst, og overskudd. Jeg fortalte dere for en stund siden at jeg hadde funnet en ny mageøvelse som jeg ville vise dere. Øvelsen er absolutt ikke ny, men jeg har ikke brukt den så mye tidligere, så den er ny for meg. Det er viktig at du presser korsryggen ned i gulvet, slik at det ikke er noe mellomrom mellom underlaget og din korsrygg. Utenom det punktet, så er øvelsen teknikkmessig enkel og svært effektiv. Jeg har filmet øvelsen, slik at dere kan se hvordan den utføres:

Det er soms agt viktig at korsryggen presses ned i gulvet, hvis ikke blir dette en øvelse for hofteleddsbøyerne og ikke hovedaklig magen.Ellers ble det mye turn-lignende morsomheter i går. Jeg er tidligere turner, og det er noen små triks som fremdeles sitter i kroppen. Slik som å vandre rundt på hendene, slå hjul, stift og araber. Marthe er ingen turner, men hun er en spretten liten uredd sak, så hun tester ut det meste og lykkes som oftes.Ellers har denne helgen vært fylt med god mat også. Alt fra sashimi som jeg viste dere i går, til taco med overdrevent mye ost *guilty pleasure*, ristet landbrød med røket laks og mange skåler med havregrøt med deilig tilbehør og min favoirtt miks med cottagecheese, vanilje kesam, skyr, vanilje yogurt og masse frisk frukt, bær og ulike typer nøtter. Mmmmm :) Det har blitt både dream is, smågodt, popcorn og vin hos meg også, så slapp helt av - det er helg og det er helt i orden!!

Mange av dere har etterlyst svar på spørsmålene. De kommer så fort jeg har mulighet, men det kom inn godt over hundre spørsmål, så det kommer til å ta litt tid å få svart på alle. Jeg må nok dele dem opp i kategorier, og poste svarene på de ulike kategoriene i egne innlegg. Så vær litt tplmodige med meg skjønne dere, svar kommer! Spørsmålsrunden er nå avsluttet, og jeg tar ikke med noen spørsmål som kommer inn fra nå av!

Nå skal jeg straks treffe en venninne på cafe, og nyte resten av denne solrike deilige søndagen. Resten av dagen blir i slow-motion, batteriene skal lades opp til en ny og travel uke!

Smiiiil Maren

 

Homemade sashimi

God lørdagsmorgen

Min kropp nekter å forstå forskjellen på hverdag og helg, og dermed var jeg lysvåken og klar for jobb kl 06.30, jeg klarte å ligge i sengen til 07.30, men da måtte jeg rett og slett opp. Lørdag eller ikke, denne kroppen var uthvilt og klar for nye utfordringer. Dagen og kvelden i går var så hyggelig. Etter jobb dro jeg på Waynes med to venninner. Søte Kristine har jeg kun snakket med over nett, og det var så herlig å treffe henne i virkeligheten. Kristine, Lina og meg koste oss på cafe i et par timer før vi alle måtte løpe videre. Et herlig lite avbrekk i hverdagen. Jeg løp videre til Optimal trening hvor jeg møtte alle mine fine! Vi kjørte på med en solid styrkeøkt. Vi trente alle ulike ting, men det er noe med det å være der sammen, og kjenne energien fra de andre. Jeg kjørte en kort og hrei økt på bryst og triceps. Marthe tok et snapshot av meg midt i flies i kabel, som kanskje er en av de mest macho øvelsene jeg kjører. Hehe. Jeg må le høyt av mitt eget ansiktsutrykk og det hele. Jeg ser ut som jeg prøver å ligne på den kvinnelig utgaven av Hulken. Det er et uttrykk som sier: "If you still look cute at the end of your workout, you didn't work hard enough" - vel da tror jeg vi trygt kan si at jeg jobbet hardt nok! *smile*Jeg kjørte følgende øvelser:

 • Brystpress med hantler
 • Flies med hantler
 • Flies i kabel
 • Pushups
 • Triceps pushdown med tau / stang

 

Etter trening dro Marthe og meg hjem til meg. Vi klarte ikke bestemme oss for hva vi skulle spise, og var innom utrolig mye før vi fant ut av hjemmelaget sashimi er perfekt. Vi elsker fisk begge to, og synes alltid vi får for lite når man bestiller sashimi på sushisjapper. Så da kjøpte vi like godt hver vår salmalaks, kuttet den opp i biter og serverte sammen med masse deilig tilbehør. Vi hadde syltet ingefær, agurk, babyleaf, dampet brokkoli, sukkererter, avokado og soyasaus. Så utrolig raskt og enkelt - og så latterlig godt! Etter Marthe dro måtte jeg lage meg en liten nightsnack med cottagecheese, jordbærbær og vaniljekesam. Jeg kan ikke legge meg sulten, og søtmoms som jeg er så måtte jeg avslutte med noe litt søtt. *guilty* Jeg kjøpte inn masse frukt og bær i går, det er nemlig tilbud på alt av frukt og bær på coop i går og i dag. Løp og kjøp!!

Nå skal jeg nyte lørdagsmorgenen med god frokost, nyheter, og kaffe. Ha en super helg kjære dere, fyll den med positive ting og kos dere! Hent krefter og lade batteriene til en ny uke.

 

Smiiiil Maren

Fredagsgleder!

Fredag er virkelig min favorittdag, og jeg koser meg litt ekstra i helgene. Her har dere denne fredagens små glederDet er viktig å kose seg, og utskjeielser skjer så absolut i min verden også - believe me!! Nyt helgen, med verdens beste samvittighet.

 

Smiiiiil Maren

Endelig fredag

Endelig fredag dere, fy så fort denne uken har gått. Denne uken har vært helt utrolig hektisk, og jeg har vært på farten fra tidlig morgen til sene kvelden flere dager denne uken. Jeg har kommet inn i en kom steam med morgentrening denne uken og det er virkelig helt genialt da jeg ofte er så sliten etter jobb at jeg ikke orker å trene. Det er utrolig deilig å være ferdig på jobb, og kunne dra rett hjem istede for trening. I dagr har vi en lang arbeidsdag foran oss på Miinto, med en haug av butikker og latterlig mange plagg som skal fotograferes. Jeg var derfor litt smart og la inn en liten økt før jobb. Dagens økt ble 30 minutter på elipse, og litt core. Det var alt jeg rakk, men det skal faktisk ikke mer som skal til.Etter trening koste jeg med med denne skålen. Den inneholder et eple kuttet i små biter, en boks cottage cheese, en skyr, en yoplait yogurt, bringebær, mandler, valnøtter og kanel. Jeg varmer frosne bringebær i en kjele, og heller dem over. Mmmm! En super oppladning til trening, og en finfin start på dagen.Jeg har et lite tips til dere i dag. Jeg vil tippe det er flere med meg som sliter med å drikke nok vann, så da har jeg funnet ut at dersom vannet smaker noe så er det lettere for meg å drikke det. Jeg kjenner også at de dagene jeg trener så tidlig at jeg ikke rekker å spise først (dette skjer svært sjeldent, da jeg må ha energi for å kunne prestere) er jeg helt avhengi av å drikke noe som smaker noe, ellers blir jeg rett og slett kvalm. Så i dag la jeg en C-vitamin brusetablett med jordbærsmak i vannflasken min, og det gjorde virkelig susen!Det smakte nydelig og det er absolitt positivt å få i seg C-vitaminer. En vinn-vinn situasjon rett og slett! Så det anbefaler jeg dere å teste ut. Jeg kjøpte mine i sverige, men jeg tror disse finnes på vanlig matbutikker, evt helsekost også.

Nå må jeg komme meg tilbake på jobb hvis jeg skal rekke å komme meg ut herfra før kvelden! Nyt fredagen, sola og den magiske helgefølelsen!

 

Smiiiiil Maren

Orginal oppvarming og ryggtrening

I dag satt treningslysten langt inne. På tross av total treningsfri i går, og en god nattsøvn, tok det på med en lang arbeisdag og det fristet lite med en styrkeøkt i kveld. Heldigvis hadde jeg en avtale med en god venninne og avtaler kan man ikke bryte. Jeg var både litt sliten og frysen etter jobb, så jeg fant ut at den perfekte løsningen måtte bli en super energidrikk og solarium - samtidig. Jeg koste meg hele 25 minutter i "syden" mens jeg sippet til Crystal Sugarfree. Virkelig den perfekte oppladningen. God og varm i kroppen, og med en herlig energi var jeg klar for en ryggøkt.
I dag kjørte jeg følgende øvelser:

 • Pullups med strikk
 • Nedtrekk
 • Roing
 • Markløft
 • Facepull
 • Latsdrag

 Nå har jeg akkurat tatt en lang deilig dusj, og skal nyte en diger tacosalat med spellomper, etterfulgt av en stor fruktsalat med vanilje kesam til dessert. Det er utrolig viktig å fylle godt på med mat etter trening dersom man skal få de resultatene man ønsker. Til slutt i dag vil jeg dele et lite sitat med dere. Jeg måtte lese det et par ganger før det virkelig traff meg hvor utrolig viktig dette er. " Your body feels everything your mind says" Så tenk over hvordan dere snakker til dere selv jenter!! Vær god mot kroppen din, gi den utfordringer i form av fysisk aktivitet, men også tilstrekkelig restitusjon. Snakk deg selv opp og ikke ned. Spill på lag med kroppen din - du har fått denne ene kroppen, så vær god mot den og tenk positive tanker om deg selv!

On that note, skal jeg krype opp i sofaen og gi kroppen min masse god mat og hvile. Nyt torsdagskvelden skjønne dere!

Smiiiil Maren

Sunne pannekaker!

Goooood morgen!

Ja dette er virkelig en GOD morgen. For denne jenta har sovet, som en stein! Jeg må smile av deres herlige kommentarer. Tenk så heldig jeg er som har så fine lesere, som faktisk bryr seg om at jeg sliter litt med søvnen. Jeg blir helt varm inni meg. Dere er gode! I går kveld tok jeg en Marenkveld og koste meg virkelig. Jeg lagde kyllinwok til middag og pannekaker til dessert. De ble forresten så gode at jeg gjentok suksessen i dag morges, og kjørte på med pannekakefrokost. Mmmmm. Jeg lagde også en fruktskål og en snacksskål med oppkuttede grønnsaker og dipp. Det går ann å holde en rimelig sunn linje selv om man skal kose seg litt.Jeg brukte ferdig pannekakemix fra Proteinfabrikken og den er faktisk bare helt latterlig god. Så god at jeg gikk direkte inn på proteinfabrikken sine nettsider og la inn en ny bestilling på pannekakemixsen. Disse inneholder ekstremt lite kalorier, og for at de skal mette litt mer og for at jeg skal få i meg nok næring så tilsatte jeg 2 egg, en moden banan, og brukte lett melk istede for skummet. De ble virkelig helt nydelige både i smak og konsistent. Jeg anbefaler virkelig å teste ut disse! Et annet tips er å tilsette litt kanel i røren, og et lite dryss kardemonne, det gir en helt utrolig god smak. Som topping kan du gjerne bruke vanilje kesam, cottage cheese, bær eller sukkerfritt syletøy. De er forresten helt nydelige med brunost på også! Dere vet hva jeg sier - fest i munnen!!

 Jeg er stor fan av å lage mat fra bunnen av, men jeg må faktisk innrømme at jeg har lagt min elsk på flere av produktene fra easy living produktene hos PF. Jeg har til nå testet Knekkebrød, lavkarbobrød, pannekakene og til helgen skal jeg lage gulerotkaken.

Har du testet noen av easy living produktene? Hvilken er din favoritt?

Jeg har tidligere hatt en konkurranse hvor vinneren fikk 3 produkter fra easy living serien. Denne konkurransen var utrolig populær, og jeg tenkte derfor å kjøre på med enda en slik konkurranse slik at flere av dere har muligheten til å teste ut de ulike produktene fra easy living. Hva sier dere, vil dere ha ny konkurranse?

 

Smiiiiil Maren

 

God morgen

En liten mobilblogg fra frisørstolen. Jeg sitter hos fantastiske Hendrix på Frogner. Flinke Malene redder mitt slitte, kjipe hår og gjør det sunt og glansfullt igjen. Jeg har kun en person jeg stoler på når det gjelder håret mitt og det er Malene.

Luksus å starte dagen hos frisøren, spesielt denne morgenen. Etter enda en natt med lite søvn, tror jeg at jeg må ta meg en alvorsprat med Jon Blund - han har jo sviktet meg helt! Hehe. Heldigvis finnes det kaffe, og heldigvis har jeg en super nespressomaskin som redder meg etter slike netter. I dag lagde jeg meg en trippel espresso med en nøytral og to kokoskapsler. Jeg blandet inn en liten proteinshake med sjokoladesmak og et par dråper stevia vanilje - vips en søt og oppkvikkende kaffekopp.

Jeg tok kaffen med meg en en waynes to-go og ruslet bort til frisøren på Frogner. Der gikk jeg med kaffekoppen min, solen tittet frem og luften var kald og klar. Jeg fikk en herlig liten følelse av lykke - hverdagslykke. Kanskje denne onsdagen ikke blir så gal likevel?

Ha en herlig onsdag kjære dere!

Smiiiil Maren

Morgenstund

Vi reagerer alle ulikt når ting hoper seg opp og det blir litt mye på en gang. Jeg for min del reagerer med søvnløse netter, hvor jeg ligger våken og stirrer i taket mens tankene kverner og kverner. I natt var det en slik natt, og jeg lå å forsøkte å løse verdensproblemer til klokken var 04 i natt. Jeg fant selvfølgelig ingen fornuftige svar, så til slutt gav det kaotiske hodet mitt opp og jeg falt endelig i søvn. Jeg hadde planlagt å få unna en god del ting i dag morges før jobb, men når jeg våknet av vekkerklokken kun tre timer etter jeg sist så på den, forstod jeg at det var ikke mulig. Så jeg skrudde av telefonen og fikk et par timer ekstra. Det hjalp godt og med et par sterke kaffekopper har denne dagen i grunn startet ganske så bra - til tross for litt lite søvn. Jeg valgte å virkelig nyte kaffen i dag morges, med tente lys, God morgen Norge på tv og nespresso med kokossmak. Mmmmmm, morgenstund :)


Kaffe, god frokost og en rolig start på dagen er gull verd for meg når målet er økt energi, en annen ting som alltid hjelper er trening. Jeg får endorfiner og lykkerus av trening, så da ringte jeg min skjønne venninne Marianne og spurte pent om jeg kunne få lov å komme innom studio Day igjen for en liten økt. Studio day ligger i nabobygget til min jobb, og det betyr at jeg kun bruker et lite minutt fra trening til jobb. Marianne ønsket meg hjertelig velkommen, og dermed hoppet jeg i det! 35 minutters kondisjonstrening og litt mage etterfulgt av en deilig dusj satte prikken over i'en, og nå føler jeg meg så frisk og opplagt. Det er utorlig hva trening kan gjøre. Jeg oppdaget også en ny favorittøvelse på mage, jeg skal få filmet den i ettermiddag og legge den ut til dere. Fy som den tok, og den var faktisk litt morsom også!Har du noengang opplevd hvordan en treningsøkt kan snu hele dagen din, og totalt endre på sinnstemningen din?

Nå er jeg på plass på miinto og må se å komme i gang med arbeidsdagen! Ha en god tirsdag kjære dere.

 

Smiiiiil Maren

Ukens første treningsøkt

God kveld dere!

Her i stua er det en veldig god kveld. En rolig, avslappet og fin kveld. Jeg ligger langstrak på sofaen, med sessongåpningen av 71grader nord på skjermen, magen full av deilig middag og en go'sliten følelse i kroppen etter en solid treningsøkt på SATS. I dag stod bryst og triceps på planen.Jeg kjørte følgene øvelser:

 • Bryspress
 • Flies - både i kabel og med hantler
 • Pushups
 • Skråbenk
 • Triceps pushdown
 • Triceps kickback

 

En grei økt, ingen super energisk treningsfest, men jeg gjennomførte alle øvelsene og fikk god kontakt med muskulaturen. Etter trening dro jeg innom butikken og fyllte opp med masse godsaker til den kommende uken. Min handlepose i dag inneholdt:

 • Epler, pærer, sharon, mango
 • Speltlomper
 • Kalkunskinke
 • Ost
 • Cottagecheese, skyr, yogurt
 • valnøtter, mandler
 • Salat, tomat, agurk avokado, mais, løk
 • Tacomix, salsa
 • Pepsi max

 

Nå er kjøleskapet fylt opp og jeg er klar for en ny uke. Det har blitt mye kjappe løsninger i det siste i form av cottage cheese, skyr og knekkebrød. Jeg vil gjerne forsøke å få til litt mer spennende måltider enn dette, så det er målet for uken. Vi får se om det lar seg gjennomføre:) Hyggelig at så mange av dere lot dere inspirere og kommenterte på forrige innlegg med matinspirasjonsbilder fra mitt kosthold. Dette var den sunne siden av mitt kosthold, det er viktig å presisere å at jeg har en annen side også! Det er forskjell på hverdagsmat og helgemat for å si det sånn. Så da smallt jeg sammen en liten kolasj med helgematen også, den ser litt anderledes ut kan du si. heheNå skal jeg få med meg resten av 71grader nord her og lade batteriene før en lang dag på jobb i morgen! Ha en deilig kveld dere.

 

Smiiil Maren

 

Mitt kosthold

Goood mandag solrståler!

Jeg har tatt en liten titt på spørsmålene fra spørsmålsrunden, og noe som helt klart går igjen i mange spørsmål er: Hva spiser du? Så da fikk jeg en ide om å lage en aldri så liten bildekolasje til dere, hvor jeg har satt sammen ulike matretter som er typisk meg. Her har dere alt fra frokost, lunsj, mellommåltider, middagsretter og sunne alternativer til snacks. Hvis det er noe dere ikke forstår hva er eller er nyskjerrige på , så for all del - spør i vei :)Håper jeg kan friste og inspirere dere til noen tips til et sunt og variert kosthold. Gi meg gjerne en liten kommentar på hva hovedelementene i ditt eget kosthold er. Hva spiser du helst til frokost, lunsj, og middag? Hva er det beste du vet av snacks? Sunt eller usunt - del gjerne :)

Smiiiiil Maren

 

Årets beste ryggøkt!

Steike salte søren for en treningsøkt vi hadde i går. Det må være årets lengste, tyngste og morsomte ryggøkt. Det beste av alt var at ingen av oss var spesielt gira før økten. Jeg hadde sovet lite og var trøtt, og min treningspartner Christian hadde danset på bordene til kl 03 og var lettere redusert i formen. Det lå altså ikke helt til rette for en års-beste for å si det slik.Christian og meg har en felles brennende interesse for fysisk aktivitet og ernæring, vi kan skravle i timesvis og det er få som kan inspirere meg så mye som han. Spesielt fordi Christian har gjort en drastisk endring i livsstil, og virkelig tatt tak i egen kropp og helse. Jeg bøyer meg i støvet for den jobben han har gjort med egen kropp. Han har endret totalt på sin kropsssammensetning og jeg føler meg heldig som får ta del i og følge endringsprosessen hans. Det kuleste er at han gjør det så riktig! Han er dedikert og tålmodig, han bruker tid på grunnarbeidet og bygger en solid grunnmur som gjør at han er på god vei til å få en helt rå fysikk. I tilegg har han lest og tilegnet seg så mye kunnskap underveis at han rett og slett har blitt enormt dyktig på faget trening/helse/ernæing. Jeg kan prate fagspråket med han, og han kan komme med ting jeg selv ikk visste som han har lest om. Dette gjør at jeg blir super motivert av å tilbringe tid med han og storkoser meg på trening.

I går hadde vi altså rygg på planen og uten en helt konkret øvelsesplan satte vi bare i gang. Vi pushet hverandre, terpet og rettet teknikk gjennom hele økta. Alt bare funket! Vi opplevde begge en super kontakt med muskulaturen, smilet satt løst og stemningen var herlig, samtidig som fokuset var 100% på tilstede under hvert løft. Det ble en lang, og tøff økt med følgende øvelser:

 • Pullups (nøytralt grep)
 • Markløft
 • Nedtrekk
 • Stående roing
 • Sittende roing
 • Latsdrag med tau i kabel
 • Facepull
 • T-bar
 • Omvendt flies i kabel

 

Som dere ser, en monster ryggøkt! Ryggen min verker så intenst i dag, at jeg nesten angrer litt - men bare nesten. Det er viktig å presisere at det går ukesvis mellom hver killerøkt som dette. Det er IKKE slik at jeg har super-økter hver eneste treningsøkt. Sånn er det ikke for noen. Det er akkurat derfor det er så godt når man får disse supertreningene, det gir bøttevis med motivasjon og inspirasjon til å kjøre på videre.

 

Jeg fikk filmet nedtrekken i går. Det er litt gøy å filme akkuratt denne øvelsen med jevne mellomrom for å se utviklingen. Jeg har som flere av dere vet hatt en lang pause fra styrketrening, og jeg var derfor litt redd for at all muskelmasse hadde forsvunnet, men den gang ei, det er da fremdeles litt trykk bakpå der. Rygg er helt klart min favoritt muskelgruppe, og jeg koser meg med disse øktene.

Har du fått trent noe i helgen ? Hva er din favoritt muskelgruppe å trene?

 

Smiiiiiil Maren

Fargerike friske nyheter!

God lørdagsmorgen!

Denne lørdagsmorgenen tilbringer jeg i sofakroken. Iført joggebukse og tøffler, med kaffekoppen, nyhetsmorgen og nettshopping. Ganske så behagelig i grunn. Jeg liker godt å titte rundt på ulike nettbutikker, men jeg bestiller sjeldent noe da jeg synes det er litt skummelt ift størrelser osv. Unntaket er treningklær fra merker jeg kjenner. Der er jeg safe ift at jeg vet godt hvilke størrelse jeg bruker, og det er en fordel da utvalget på nett er enormt mye større når det gjelder treningsklær. Zalando har nå fått inn så mange friske og freshe nyheter i de deiligste vårfarger. Det er rett og slett en fest for øyet å sitte her å titte.

Min ønskeliste for våren er milelang, men jeg har klart å plukke ut et par favoritter til dere. Trykk på bildet for å komme direkte til produktet. Merk dere også at de fleste plaggene finnes i mange flere farger enn kun den jeg har vist her, så ta en titt innom å se: 

 

1. Super freshe knall gule Nike free2. Søt topp til trening i studio.3. Min favoritt! Jeg har den i svart, lilla, rosa, blå, grå og nå ønsker jeg meg den i gul. Super lekker rygg - perfekt til styrketrening. 

4. Denne klikket jeg hjem for en stund siden, og jeg elsker den! NB! Denne er liten i strørrelsen, jeg har selv str: M, og den sitter som en S.5. Enda en skofavoritt! Sjekk den fargen da. Jeg liker å mache topper og sko på trening, så hva er vel bedre enn et par Rosa Nikes!6. God støtte er viktig når man trener. + at det er fresht med en knall farge på sportsbh under treningstoppen, slik at den er litt synlig øverst.7. Denne fargefesten er perfekt til og fra trening, under oppvarmning eller på løpetur. Jeg er forelsket i denne fargekombinasjonen:Jeg ser at noen størrelser begynner å bli rimelig utsolgt, men titt litt rundt inne på siden, det finnes alltid et alternativt som er tilnærmet likt! Dersom du finner noe super fint, så del gjerne med meg, jeg får absolutt aldri nok av friske, fine treningskkær i knall farger! Hurra for vår, hurra for farger og hurra for ny motivasjon på trening!

Ha en strålende lørdag hjerter, og god shopping ;)

 

Smiiiiil Maren

aff.links

 

 

Salg på favoritten!

Jeg titter kjapt innom for å gi dere et super-tips! Etter jobb i dag dro jeg innom Supernature, og vet dere hva - DET ER SALG PÅ KÅLCHIPS! Dere som har fulgt meg en stund vet hvor høyt jeg elsker den berømte kålchipsen. Fantastisk smak, et næringsinnhold som nesten ikke er til å tro og knaskende deilig chipskonsistens. Mmmmm! Det eneste minuset er at de koster endel, men nå er det altså halv pris på kålchips i alle tre smaker!! Grunnen er at de går ut på dato i midten av mars, som om det gjør noe? Jeg ender som regel opp med å spise halve boksen før jeg er ute av butikken, så det er da ingen sak å spise dem før mars. Jeg hamstret noen få bokser kan du si! Haha.
Det er så mye godt hos supernature, og har du ikke smakt på supersmoothies, eller en av alle de deilige barene de selger der, så anbefaler jeg virkelig at du tar deg en tur innom! Smoothiene er helt ferske og lages i butikken hver dag!Nå har jeg akkurat shinet over leiligheten, tent masse lys, og skal straks begynne på maten. Skjønne Marthe er rett rundt hjørnet, og jeg ser frem til en kosekveld med masse god mat, masse digg snacks, god underholdning på tv og skravlings med go'jenta mi! Kveldens antrekk er joggebukse, og det kjenner jeg er helt rett etter en lang og utrolig hektisk uke.

Nyt fredagskvelden kjære dere, senk skuldrene og kos deg :)

Smiiiil Maren

Trøtt fredagstrening!

Det tikker inn med spørsmål fra dere, og det er kjempe gøy. Det er mange fine spørsmål og jeg gleder meg til å sette i gang med svarene til dere. Jeg lar spørrerunden stå åpen et par dager til, så det er bare å kjøre på med spørsmål. Jeg fikk et spørsmål som jeg føler jeg må svare på med en gang, fordi det traff meg bare så veldig! En av dere spurte om jeg var lei av bloggen iom at det har vært litt roligere her den siste uken. Kjære fine dere, jeg er absolutt IKKE lei av bloggen, snarere tvert i mot! Jeg koser meg så med å ta bilder, lese kommentarer, inspirere, motivere og oppdatere dere. Porblemet denne uken har vært tiden! Jeg har jobbet dobbelt både på Miinto og Sats flere dager, og med en pc som synger på siste verset og ikke fungerer uten konstant strømtilførsel. Hvis bloggen på magisk vis hadde oppdatert seg hver gang jeg tenker på bloggen og på dere finere lesere så hadde den blitt oppdatert nesten hver time. For kjære dere, jeg er absolutt ikke lei, og jeg skal sørge for at en så laber uke som denne uken ikke skal forekomme. Takk for at dere sier i fra - jeg velger å tro at det er fordi dere liker hyppige oppdateringer og at dere følger med. Så tusen takk!I natt har jeg blitt forfulgt av drapsmenn, tyver, kanibaler og det som verre er. Jeg har våknet så og si hver time gjennom natten og vært livredd! Dette resulterte i kun 3 timer søvn, og en grusomt trøtt jente i dag morges. Noe så unødvemdig! En søvnløs natt på grunn av barnslige mareritt. Det er lite en god kopp kaffe ikke kan fikse, og etter fire kopper kruttkaffe kviknet jeg til. Denne fredagen startet jeg hos skjønneste Marianne på Studio Day. Jeg har snakket så lenge om å besøke marianne på jobb, og i dag fikk vi det enedelig til. Jeg var litt skeptisk til hvordan det skulle gå med en treningsøkt etter så lite søvn, men iom at jeg ikke har løpt på mange dager, så føltes beina rimelig fine. Det ble 45 minutter på mølla hvor jeg gikk i motbakke i 30 min, 10 min intervaller og 5 min rolig nedtrapping. En svett og fin start på helgen.Etter trening kjøpte jeg med meg en deilig lunsj som jeg nå sitter å koser meg med på Miinto. Dagens lunsj ble en stor boks salat, med masse godt. En skyr, et eple og en pakke skinke. Viktig å fylle godt på, og i dag er denne jenta sulten! Nå skal jeg jobbe her noen timer, før PTkunder venter på Sats.Kvelden skal tilbringes sammen med en god veninne, deilig mat og drikke. Jeg elsker fredager! Spesielt etter en hektisk uke som denne skal det bli fantastisk å nyte en deilig kveld sammen med en av mine beste jenter. Da gjenstår det bare å ønske dere en fantastisk deilig helg mine skjønne, nyt den, det er en hel uke til neste gang!

 

Smiiiiil Maren

En treningsøkt inspirert av dere lesere!!

I dag fikk jeg virkelig testet selvdisiplinen min. Jeg våknet opp og sukket et takknemlig lite sukk for at jeg hadde en avtale med SuperMarthe på Magnat, for i dag hadde jeg aldri i verden klart å trene alene. Svært motvillig stod jeg opp, fikk i meg en porsjon havregrøt og to kruttsterke kaffe. Fremdeles lite motivert for trening kom jeg meg ut til Sjølyst og Magnat treningsenter. I det jeg tar i dørhåndtaket piper mobilen min, med en sms som forteller meg at Marthe har sovetsovet seg og ikke rekker dagens trening. OK - så der står jeg med minus i treningslyst og null i vilestyrke. Jeg hadde ikke lyst, men jeg var jo allerede fremme på treningsenteret, i treningsklær! Jeg tok meg selv i å tenke på alle dere skjønne blogglesere som ofte legger igjen små fine kommentarer her inne om at jeg inspirerer dere til å dra på trening når det er tungt og at jeg motiverer til en sunnere livsstil. Jeg bestemte meg der og da at ikke søren om jeg gir opp på dørstokken inn til trening bare fordi jeg har litt vondt i viljen, så jeg lot meg motivere av alle deres fine ord og dro inn på trening.Vet dere hva eller, det ble en helt supert økt! Sånn føler jeg faktisk ofte at det er, på de dagene hvor du har null lyst og likevel klarer å få til en treningsøkt så opplever man at økten kan bli helt fantastisk god. Jeg fikk 30 svette minutter på mølla etterfulgt av en god runde med coretrening. Jeg trener jo med marthe mye fordi jeg vil styrke min corestabilitet, så da følte jeg at jeg måtte kjøre en runde med stabilitetsøvelser selv om hun ikke var der for å pushe meg. Jeg hadde med kamera på trening i dag, og hadde tenk å få filmet litt til dere. Nå ble ikke det mulig i dag, men det er ikke verre enn at kamera blir med på neste økt og film kommer mot slutten av uken.Husker dere jeg skrev om mitt lille ukestart-syndrom? At jeg er så flink med matpakker og planlegging i starten av uken, og at det dabber av jo lenger ut i uken vi kommer. Vel, denne uken er intet unntak. Både mandag og tirsdag hadde jeg med meg flotte fristende matpakker, men i dag var det slutt på idyllen. Jeg har ikke vært god på planlegging, og dermed ble det kjøpelunsj på meg i dag. Cottage cheese, skyr blåbær, yoplait blåbær, epler, pærer og en god dose nøtter er dagens lunsj. Tro meg, det smakte bedre enn det ser ut! Hehe. Kjapt, greit og godt, men jeg skulle gjerne kost meg med en stor matpakke bestående av kylling, ris og wokgrønnsaker. Det hadde jeg også hatt dersom jeg hadde vært flinkere med planlegging, og tatt opp kylling fra frysen, kokt ris og kuttet grønnsaker i går kveld, slik planen var!! Jaja, snart ny uke og nye muligheter. *ler*

Så fortell meg kjære lesere, har du eller skal du trene i dag? og hva består din lunsj av i dag?

Smiiiiil Maren

Kosttilskudd - Hva bruker jeg?

Jeg får mange spørsmål fra dere omrking dette med kosttilskudd, og jeg tenkte derfor å lage et samlet innlegg hvor jeg gir dere en liten innføring i hva jeg bruker av tilskudd og hvorfor. Det er viktig for meg å presisere at et kosttilskudd skal være akkurat det - et tilskudd til kosten din, og aldri på noen som helst måte erstatte et sunt og variert kosthold. Når det er sagt så kan kosttilskudd hjelpe deg å optimalisere treningen din og hjelpe deg på veien mot toppformen.

Omega 3

Omega 3 inneholder de viktige fettsyrene DHA og EPA. Disse må inntas gjennom et balansert og vaeriert kosthold, eller via tilskudd for å få nok. Omega 3 har mange positive helseffekter, blandt annet bedre imunforsvar, motvirke trøtte ledd, bedre restitusjon, finere hud og ikke minst langstids effekten i forhold til forebygging av hjerte-kar sykdommer. Omega 3 fettsyrene fremmer også din kropps bruk av fett som energikilde, ergo er det gunstig for vektreduskjon og fettforbrenning.Magnesium

Jeg tar magnesium fordi jeg sliter med mye kramper i leggene grunnet mye trening, og dermed stram og spennt muskulatur. Magnesium er krampeløsende, og har i tilegg en positiv innvirkning på mage-tarm fuknsjonen. Magnesium inngår som en del av skjelettet og tilskudd styrker benstrukturen.

Proteiner

Jeg spiser svært proteinrikt, men benytter meg av proteintilskudd etter trening for å unngå nedbryting og starte restitusjonen. Jeg bruker det også for å gjøre proteinfattig mat mer proteinrik (feks havregrøt) eller som smaksetter, da for eksempel i kaffe.Sink

Sink er viktig i dannelsen av vårt DNA og dermed viktig for celledeling. Sink har stor betydning for normal vekst, og reprasjon av ødelagt vev. Jeg tok som tidligere nevnt en Biosignature test som viste betydelig mangel på sink, og derfor er sinktilskudd nå bestillt fra Proteinfabrikken.Jeg spiser godt over gjennomsnittet frukt, bær og grønnsaker, og dermed tar jeg ikke en multivitamin i noen form. Dette vil kunne være positivt for mange da det ikke alltid er så enkelt å få i seg tilstrekkelig av vitaminer, mineraler og antioksidanter.

 

Nå har dere fått en liten oversikt, spør gjerne dersom det er noe dere lurer på! Som sagt så prøver jeg å spise variert og bra, men jeg har funnet ut at dette er de tilskuddene jeg trenger for å optimalisere min helse. Bruker du noen form for kosttilskudd, hvilke og hvorfor?

Smiiiil Maren

Mobilblogg!

I dag startet jeg dagen hos søte Linda, som jobber hos Karl Johan hudpleie. En liten fiks på vippene, koselig prat og 20 minutters powernap. Jeg sover hver eneste gang jeg er hos Linda, og i dag var intet unntak. Jeg er fremdeles strålende fornøyd med vippene, og med det nye vippeserumet så begynner jammen mine egne vipper også å få en god fylde og lengde.

Jeg jobber med litt nye innlegg til dere, bland annet ett om ulike proteinpulvere og et om hvilke kosttilskudd jeg bruker. I den forbindelse tester jeg ut litt ulike proteinpulver for tiden. I dag laget jeg proteinkaffen min med eggprotein fra Proteinfabrikken. Det har et helt fantastisk næringsinnhold, men jeg var på forhånd litt skeptisk til hvordan smaken var. Jeg må si at jeg synes dette proteinet var overraskende godt, og det funket supert i kaffen. Mer om de ulike proteinpulverne jeg tester vil komme i et eget innlegg. Innlegget om kosttilskudd er klart og vil snart bli publisert:)

Nå er lunsjen over og jeg må komme meg tilbake til arbeidet her. Jeg ville bare titte innom for å ønske dere en fin dag og vise dere hvor enkelt en sunn og god lunsj i farta kan lages. Her har jeg slengt litt brokkoli, tomat og avokado i en boks, sammen med linfrø og valnøtter. Litt sitronsaft g krydder over, to kokte egg og en skinkepakke. Så enkelt og så godt!

Ha en strålende tirsdag dere:)

Smiiiiil Maren

Kortvarig mandagsgnist

Jeg må le av meg selv. Hver eneste mandag starter jeg på nytt, hver neste mandager tenker jeg at nå, nå skal jeg bli super flink på planlegging og ha med meg spennende, smakfulle og næringsrike måltider på jobb, trene gode økter og være supersosial. Hver mandag har jeg god lunsj, kommer meg på trening og er sosial - og kompisk nok så glemmer jeg lunsj hver tirsdag, orker ikke dra på trening og heller ikke være sosial. Likevel så kjører jeg på, hver bidige mandag, med ny gnist og ny tro på at denne uken skal bli super. Denne mandagen var intet unntak. Jeg stod tidlig opp og lagde klar tidenes matpakke.Matpakkene inneholdt:

 • To kokte egg
 • En pakke røketlaks
 • Isbergsalat, brokkoli, agurk, tomat, avokado
 • Valnøtter
 • Tunfisk
 • Sitron
 • Mager kesam

 

Med disse matpakkene ble lunsjen på jobb seende slik ut. En fristende tallerken med røkalaks, salat, egg og mager kesam.Planen er at lunsj nr to skal være tunfiskrøre og salat. Tunfiskrøren lager jeg ved å blande en boks tunfisk, en avokado, 2 ss mager kesam, litt sitron, krydder, 1 ts salsa og noen bunter brokkoli. Rør godt sammen og nyt. Enten slik den er, eller som pålegg på knekkebrød. Mmmm:) Bildet av denne retten kommer senere. Nå er jeg ferdig på jobb på Miinto, og skal straks dra avgårde til en god venninne. Vi skal lage litt mat sammen og kose oss, før en treningsøkt venter. Som dere der, min typiske mandag, med matpakker, trening og sosialhygge. Hadde jeg bare klart å holde dette gående så hadde det vært supert, men erfaringene sier at idyllen er over allered ei morgen, til nøden onsdag. Hehe!

Ha en super start på uken:)

Smiiiiil Maren

Sofasøndag

I dag startet jeg dagen med en tur til Grønland. Jeg drar jevnlig til Grønland for å hamstre frukt, grønnsaker, nøtter, krydder og andre spennende godsaker. I det siste har jeg lagt disse handleturene til søndager, og det passer helt perfekt. Det føles godt å fylle opp kjøleskapet med masse friske og sunne godsaker før en ny uke begynner.I dag plukket jeg med meg følgende:

 • Epler
 • Sharon
 • Granateple
 • Bringebær, jordbær & blåbær
 • Cashew & valnøtter
 • Salat
 • Brokkoli
 • Blomkål
 • Tomater
 • Ingefær
 • Avokado

 

Det er et helt fantastisk utlvalg av ferske råvarer, og det beste av alt er prisen. Bringebær som man kan risikere å betale opp mot 30-40 kroner for oi matbutikken kostet 7,90.- pr kurv der jeg var å handlet i dag. Det er jo bare helt supert. Så nå har jeg fått fyllt godt opp og er klar for en supersunn ukestart.Resten av denne søndagen har gått med til hjemmekos og sofasliting. Jeg er en skikkelig slappfisk i dag, og den planlagte treningsøkten ble ikke noe av for min del. Kroppen er slapp, og jeg har fryktelig vondt i viljen. Så da vinner den slappe versjonen av meg for en gang skyld, og jeg velger sofa fremfor treningsenteret. Akkurat nå føles det egentlig som en helt ok avgjørelse. Fifty shades og en stor boks med kålchips i fanget er absolutt ikke feil!Jeg har også laget meg et par andre deilge måltid i dag. Blandt annet brødskiver med penauttsmør og banan - ja dette er fantastisk godt, ikke døm før du har testet! En stor skål med havregryn, bananskiver og hakket 70%sjokolade. Mmmm:) Frisk frukt har det også blitt en god del av. Dere som følger meg på instagram har allerede fått se bilder av disse måltidene. Jeg oppdaterer hyppig gjennom dagen, så følg gjerne med på Instagram. Brukernavn: Merdvik


Nå skal jeg krype enda litt lenger opp i sofaen og nyte resten av kvelden. Jeg foreslår at dere gjør det samme:)

Ha en deilig søndagskveld hjerter!

Smiiiil Maren

Trening, test og supernature

Denne lørdagen har bare flydd forbi og jeg har ikke rukket å oppdatere dere før nå. Dagen har inneholdt frisk luft, deilig mat, en god treningsøkt, litt shopping og masse sosial hygge. Dagens kondisjonsøkt ble kort og intensiv, kun 20 minutter så var jeg ferdig. Jeg gikk i godt tempo i 10 minutter, etterfulgt av 10 minutter med intervaller.

 • 20 sek spurt
 • 40 sek hvile (hoppet av mølla)
 • 10 ganger

 Dette er korte intervaller, men jeg løp på en hastighet på 20 km/t og da klarer jeg faktisk ikke lenger enn 20 sek, og jeg trenger 40 sekunder på å hente meg inn igjen. Den gjentok disse intervallene 10 ganger. En kort men super effektiv økt. Senere ble det en liten styrkeøkt sammen med fine folk på Optimal Trening på Bislett. Roger Holmedal er en god kompis av meg, som jeg virkelig beundrer for det enorme kompetansen hans innenfor trening og ernæring. I dag tok Roger en Biosignature test på meg, hvor man blandt annet måler fettprostenten og henter ut masse nytter informasjon om hormomnivåer osv. Mange av dere er svært opptatt av dette med fettprosent og muskelmasse. Min erfaring er at mange av disse scannerene som finnes på ulike treningsentere viser svært varierende og upålitelige tall, jeg anbefaler dere derfor å gjøre det på en skikkelig måte dersom du skal måle dette. Roger utfører en slik måling på Optimal Trening og jeg anbefaler dere å ta kontakt med han dersom du ønsker mer informasjon. Optimal Trening holder til i thereses gate ved Bislett, dra gjerne innom for en inspirerende prat med de erfarne og dyktige PTene der! Jeg er fornøyd med resultatene av testen, men fant også ut av et par ting jeg må jobbe med. Jeg ønsker ikke å gå ut med hva min måling viste, da det er helt uinterresant. Den eneste personen du skal sammenligne deg med er deg selv!Etter test og trening tok vi en tur innom supernature, hvor jeg fikk fyllt opp med litt godsaker. Kålchipsen var serlvfølgelig et must, og hele tre bokser ble med meg hjem i dag. Mmmmm. Cocosa fett er fantastisk å steke i , og gir en deilig koskossmak. Nøtter har en stor og viktig plass i mitt kosthold, og i dag ble det påfyll av valnøtter. Jeg blir så godt humør av å dra innom Supernature, det vanker alltid en fristende smaksprøve og jentene er alltid i strålende humør.

Nå skal jeg komme meg ut døren, og bort til søte Lina. Planen for kvelden er sofakos, tv, deilig middag og masse snacks. En skikkelig jentekveld med andre ord. Jeg håper dere alle får en deilig lørdag og koser dere litt ekstra - det er jo det lørdagen er til :)

Smiiiil Maren

Fredagsgleder!

Vips så var det helg igjen, og den har startet på best mulig måte! Jeg har som oftest fri på fredager, og det er ren luksus. Jeg liker å starte fredagene mine med en god treningsøkt, husvask, innkjøp for helgen og gjerne litt sosialhygge med gode venner. I dag har jeg fått oppfylt nesten alle mine fredagsritualer. Trening er unnagjort, innkjøp av ekstra god mat og drikke er unnagjort og sosialhygge med gode venner er både gjort og skal gjøres mer av. Etter en natt med litt lite søvn tillot jeg meg selv å sove noen ekstra timer på morgenkvisten. Som sagt så liker jeg godt å starte fredagen min med en morgenøkt, men denne fredagen må nok den økten kaller mer en formiddagsøkt enn en morgenøkt. Jeg var på plass på trening i 11 tiden, og fikk en fin 40 minutters powewalk med 8 små kort-intervaller langt inn. Jeg var både litt trøtt og ikke spesielt sprudlende humør før økten, men det endres seg kjapt. Det er virkelig helt utrolig hva en god treningsøkt kan gjøre for humøret.


Senere ble det kaffekos med en god venninne, før jeg litt spontant kastet meg med på en styrkeøkt med to av mine sprekeste venninner. De kjører et litt mer hardcore regime enn meg, men det er morsomt å bli med i ny og ne. Min siste seriøse styrkeøkt er så lenge siden at jeg faktisk ikke kan huske det, så det var morsomt å løfte litt på vektene igjen. Det ble en klumste og usystematisk økt for min del, med mye surr og tull. Men jeg fikk da gjennomført et par øvelser på bryst og et par på skuldre. I dag ble det følgende øvelser:

 • Brystpress
 • Flies
 • Benkpress
 • Skulderpress
 • Sidehev

 

Vi forsøkte å kjøre litt mage til slutt men det endte opp med latter og skravling. Hehe! Det er lov å kose seg litt på treninng også, og ikke ta alt så seriøst - det er jo tross alt fredag!På vei hjem dro jeg innom matbutikken for den obligatoriske fredagshandelen, og mye godt ble med meg hjem i handlekurven. Vel hjemme lå det en pakke i postkassen. Pakken innehold Kristine Webers fantastiske bok: Sunn & sterk med protein - Mat for muskler. Jeg har gledet meg som en liten unge til denne boken skulle komme ut, og jeg hadde virkelig høye forventninger. Nå har jeg fått tittet litt i boken, og jeg er så imponert! For en inspirerende og flott bok, lekkert design, nydelige bilder, oversiktelig og lærerik. Jeg bøyer meg i støvet for flinke, skjønne Frøken Weber <3

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og komme meg avgårde. I kveld blir det sushi og vinkos med gode venner! En perfekt fredag i mine øyne. Jeg ønsker dere en fantastisk helg mine fine lesere, kos dere!

Smiiiiil Maren

Kaffekos, vippefin og endelig internett!

God morgen sunshines!

Internett er fremdeles kranglete i leiligheten, og det gjør meg rett og slett litt smågal! Det er skremmende at man blir så avhengi av å være på nett, men i min jobb er det faktisk helt avgjørende å kunne være mobil og at slike ting fungerer. Jeg ble sittende oppe til langt på natt for å forsøke å fikse dette, uten hell! Det resulterte i at jeg forsov meg litt i dag, og den planlagte treningsøkten ble dermed avlyst. *arg*. Jeg fant ut at jeg rett og slett bare måtte gjøre det beste ut av situasjonen. Treningen var allerede gått fyken så da tok jeg meg en ekstra lang og deilig dusj. Shampo, balsam, hårkur og en nydelige bodylotion satt standarden for denne onsdagen. Løsningen ble at jeg dro på jobb en time tidligere, og fikk unna det viktigste av bloggrelatert jobb og mails før jeg starter på Miinto. Så nå sitter jeg altså her, i vårt koselige varme, lyse studio, jeg har fått meg en stor kaffe, en latterlig god nøttemix og full internetttilgang. *lykke*.
I går var jeg en tur innom Karl Johan hudpleie for å fikse litt på vippene. Jeg er fremdeles strålende fornøyd med dem, og jeg kan egentlig ikke helt forstå hva jeg gjorde før jeg hadde dem. Jeg vet nesten ikke hvordan man bruker maskara lenger, og jeg har blitt godt vant med å kun bruke et par minutter på badet om morgenen. Nå har jeg testet disse vippene over flere måneder, med alt fra heftige svette treningsøkter, til skiturer og med full festsminke over vippene - de sitter perfekt uansett! Jeg har vært hos Karljohan hudpleie flere ganger, men jeg blir fremdeles helt overveldet over servicen der. Vakre, søte Linda har sørget for å gi meg drømmevipper de siste gangene. Timen starter alltid med hyggelig prat, før jeg blir så komfortabel at jeg rett og slett sovner. Det skjer hver eneste gang! *ler* For meg er dette en helt super løsning, og dersom du har lyst å teste det ut så anbefaler jeg deg å ringe Karl johan hudpleie å bestille en time hos Linda eller Sara. Jeg har også investert i et vippeserum, som pleier mine egne vipper slik at de styrkes og forlenges. Dette serumet kan brukes selv om man ikke har vippe-extentions også, det vil da forlenge dine egne vipper betraktelig! Jeg har flere venninner som har testet dette med fantastiske resultater. Man legger det på som en eyeliner på kvelden, enkelt og greit!I dag ser det ut som det blir treningsfri på denne jenta. Tiden strekker rett og slett ikke til. I dag er det full dag på Miinto, før jeg har PTkunder på Sats i ettermiddag og utover kvelden. Jeg har et lite håp om å rekke en god middag og litt sofakos til Idol i 20 tiden, men det er nok litt optimistisk. Hektiske dager er topp, så jeg klager absolutt ikke. Det er dessuten ikke like stas å være i en leilighet hvor ingenting fungerer, så da kan man like gjerne jobbe:)

Ha en nydelig onsdag hjerter, make the best of it!!

Smiiil Maren

 

Når teknologien svikter.....

Jeg liker å bo alene og trives utrolig godt i min nydelige lille hule. Det er kun ved noen få tilfeller jeg virkelig skulle ønske at det bodde flere her. Det ene er når det dukker opp uvelkomne udyr (les edderkopper) og den andre er når det tekniske i leiligheten svikter.

Nå har altså sistnevnte skjedd og jeg er uten Internett! Jeg klarer selvfølgelig ikke å fikse dette og sitter i skrivende stund å river meg i håret. Jeg har ikke gitt opp helt enda, og tror snart jeg skal benytte meg av "ring en venn" alternativet. Enn så lenge får dere være tålmodige med dagens innlegg. Det kommer, men det kan ta litt tid. Den som venter på noe godt vet dere:)

Smiiiil Maren

Morgentrening og super energi!

I dag ble det en sen oppdatering fra denne frøkna. Jeg sitter fremdeles på Miinto, og har akkuratt fullført photoshooten for den siste butikken for i dag. Jeg startet dagen med en treningsøkt, og har vært helt høy på livet i hele dag. Ikke vet jeg hva som skjer, men humøret er så strålende at det nesten blir komisk for dem rundt meg. Ja jeg er som regel alltid blid og fornøyd, men i dag har jeg satt inn et ekstra gir med lykke. Hehe. Dagen startet som sagt med en treningøkt. Jeg gikk, jogget og løp på tredemøllen, tilsammen 40 minutter, en svett og fin start på dagen. Jeg liker best å gjøre kondisjosntreingen min på morgenen, da det er da jeg har desidert mest energi.

Mitt rare og strålende humør smittet over på resten av gjengen her på jobb i dag, og stemningen i studio var helt herlig! Jeg har trippet rundt og showet i hele dag, skjønne Julie som er fotograf knipset et par blinkskudd av meg midt i et av mine mest energiske øyeblikk. *ler* Sjekk ut hennes fantastiske fotoblogg HER.

Nå skal jeg snart pakke sakene mine og komme meg avgårde til en avtale. I dag har jeg vært på farten siden kl 07, og kommer nok ikke tilbake til leiligheten før nærmere 21 tiden i kveld. Det blir en utrolig lang dag, men sånn er det når jeg velger å ta meg fri et par dager forrige uke, da må man ta det igjen senere. Sånn er det bare! Heldigvis så trives jeg godt med jobben min, både Miinto, Sats og bloggrelatert jobb. På slike hektiske dager må planlegging til på matfronten. I dag hadde jeg med meg følgende:

 • Kokte egg
 • To skyr
 • En boks cottage cheese
 • Hjemmebakt grovbrød
 • En skinke pakke
 • En liten pose nøtter
 • Frukt

 

Dette holder energinivået jevnt og fint gjennom hele dagen, og gjør at jeg unngår å avslutte dagen super sliten og helt uten energi. Det er fort gjort at man glemmer å spise i løpet av en hektisk arbeidsdag, og det vil straffe seg på slutteb av dagen. Ha knekkebrød, frukt eller skyr tilgjengelig slik at du få ri deg noen små mellommåltider i løpet av dagen. Tenk så mye hyggeligere om du kan komme hjem til familien / samboeren / roomien din og være i godt humør og full av energi? Tenk så mye man kan få ut av de timene etter jobb dersom du ikke er helt tom og sliten. Så lag matpakker, og husk å spis gjennom dagen dere, det vil lønne seg :)

Nei nå er det på tide å fyke videre her, mer fra denne kanten senere!

Smiiiiil Maren

Dreamy saturday

God morgen hjerter!

Plutselig var helgen forbi, og jeg kan egentlig ikke helt forstå hvor den ble av? Som jeg skrev i går hadde jeg totalt treningsfri og bare slappet av i går. Etter en fin ettermiddag hos en god venninne, dro jeg hjem og lagde skikkelig koselørdag i leiligheten. Tente lys overalt, disket opp med taco, pepsi max og smågodt. Så herlig!Senere stakk en kompis innom og vi ble liggende som slakt på sofaen. Hver gang vi møtes surret på tv og gav en fantastisk stemning. Finnes det et koseligere og mer feel-good program enn det? Jeg synes det er så hyggelig og koser meg virkelig med det programmet på skjermen. Det er deilig å ha besøk av personer som du kan oppføre deg akkuratt slik du ville gjort dersom du var alene. Vi lå som sagt rett ut på sofaen, slappet av og skravlet. Jeg krøp til sengs før midnatt og våknet nå, etter hele 10 timer søvn. Nå sitter jeg her med en stor frokostskål og prøver å bestemme meg for hva jeg skal trene i dag. Kroppen bobbler over av energi etter en dag med hvile og masse god mat. Tror jeg må melde meg på en eller annen hopp-og-sprett gruppetime, det føles som det eneste rette i dag:) Hehe.

Hvordan har helgen deres vært? Hva skal din perfekte helg inneholde?

Smiiiil Maren

Treningsfri, kake og brødbaking

Lørdag, fri, sol og Oslo! Kan det bli bedre? Jeg skulle gitt så mye for å ha skiene mine i Oslo nå, og dra opp i marka å nyte finværet. Mest sannsynlig så får jeg skiene mine til Oslo i løpet av et par dager, og da skal dte bli mange turer på denne jenta - det er hvertfall helt sikkert. Jeg har treningsfri i dag, og har ikke planer om å gjøre noe fysisk overhode. Hvile, baking, kos, kake og hygge er stikkordene for denne lørdagen. Jeg startet dagen med å bake brød. Ingenting er vel bedre enn hjemmebakt ferskt brød, rett fra ovnen, med smør som smelter og brunost. Mmmmmm.Du trenger:

 • 4 egg
 • 1/2 boks creme fresh eller kesam
 • 3 ss olje
 • 1ss bakepulver
 • 1/2 ts salt
 • 50g linfrø
 • 60g havrekli
 • 50g sesamfrø
 • 50g solsikkefrø

 

Slik gjør du:

 1. Pisk eggene lett og bland inn creme fresh/kesam og olje
 2. Tilsett de tørre ingrediensene og bland godt. (deigen skal ha en litt grøtaktig konsistens)
 3. Legg bakepapir i en brødform, hell røren oppi og inn i ovnen
 4. Stek på nederste rille, 180 grader i 55min

 

Avkjøl brødet på en rist og oppbevar det i kjøleskapet. På den måten holder brødet seg ferskt og saftig lenge. Brødet kan også fryses. Tips: Skjær brødet i skiver før du fryser det. Test det ut, og gi meg gjerne en tilvakemelding på hvordan det smakte:)Nå har jeg krypt opp i sofaen hos en god venninne. En stor saftig brownies står i ovenen og fyller hele leiligheten med en magisk duft av sjokolade. *magisk* Denne dagen skal bare nytes, det er i grunn slik mitt liv fungerer. Jobb, trening, sunn mat og fokus i uken, og masse kos i helgene! Den kombinasjonen fungerer supert for meg. Jeg synes det er så viktig å kunne unne seg selv litt hygge, ikke hver dag, men innimellom er det viktig å unne seg selv litt kos. Fordi du fortjener det :)

Nå er brownisen ferdig og sjokoladeduften blir enda mer intens. Hurra for lørdager og hurra for venninner som kan bake :)

Smiiiiil Maren

Back in Oslo!

Da var jeg tilbake i Oslo etter et par spennende dager på sørlandet. Det var spennende å jobbe med NRK og det var fantastisk godt å se familien min igjen. Det var ikke mye sosialt jeg rakk denne gangen, men sånn er det noen ganger. Nå er jeg tilbake i Oslo, og det er tydelig at jeg satt stor pris på min egen gigantiske og deilige seng igjen, jeg har nemlig sovet i nesten 11 timer i natt. Jeg ankom Oslo i går kveld, og var såvidt innom leiligheten og slang fra meg bagasjen før jeg dro ut igjen. Det straffet seg i dag! Jeg våknet opp til en rotete og kjip leilighet, i tilegg er det strålende sol i Oslo i dag, noe som er positivt, men det negative er at absolutt ALT av støv synes. Det var ingen bønn, frem med støvsuger og vaskebøtte. Nå 5 timer senere, er leiligheten gullende ren, friske blomster er handlet inn, kjøleskapet er fyllt opp, og kroppen er trent. Puh! Nå kan helgen bare komme for min del!Jeg startet dagen på tredemøllen. Jeg burde virkelig tatt kondisjonsøkten min utendørs da været er helt magisk, men jeg har hatt et par skremmende nesten-fall i det siste, og turte ikke risikere det. Jeg får smøre meg med tålmodighet og håpe at isen snart er borte. Jeg savner løpeturene mine utendørs i frisk luft. Alternativet ble altså tredemøllen, og dagens økt med 20 minutter powerwalk og 20 minutter moderat jogg. En rolig, og fin økt som gav overskudd. Det var også hele poenget med økten da jeg visste at jeg hadde en leilighet som ventet på å bli ryddet og vasket hjemme.På vei hjem handlet jeg masse deilig mat og kjøpte friske blomster. Min handleliste i dag så slik ut:

 • Epler, pære, sharon, druer, mango
 • Søtpotet, ris
 • Cottage cheese, skyr, og yoplait yogurt vanilje
 • Kalkunskine og smøre ost
 • Knekkebrød
 • Ost
 • Egg
 • Pepsi max
 • Cashew nøtter og valnøtter
 • 70% sjokolade
 • Dream is (det er jo helg)

 

Nå er kjøleskapet fyllt opp, og jeg er fornøyd! Jeg har også værtpå postet og hentet to pakker, i tilegg til at det lå to pakke å ventet på meg i postkassen når jeg kom tilbake til Oslo i går. Jeg viser dere innhold i pakkene senere. Mye spennende og jeg gleder meg virkelig til å teste ut og fortelle dere mer om dette!

Nå skal jeg nyte en deilig lunsj, og bare sitte her å kjenne på følelsen av en skinnende ren leilighet. Nyt helgen vakre venner!!

Smiiiil Maren