hits

februar 2014

Hjemmegym

Jeg har funnet ut at min nye leilighet må være bygd spesielt for meg, den er nemlig det perfekte hjemmegym. Bare se hvor perfekt avstanden mellom de to kjøkkenbenkene er, den inviterer jo nærmest til litt dips og pushups. *ler* Kanskje jeg bare skal si opp abonomentet mitt på Solsiden, og gå all in på hjemmetrening? Jeg er nok litt for glad i Solsiden til å gjøre det, men det er absolutt genialt å kunne trimme litt hjemme i en hektisk hverdag.

Dagen i dag har forsvunnet i trening, diverse ærend og litt bloggrelatert jobbing. Jeg har også vært innom posten og hentet helt fem pakker(!) Jeg elsker pakker, spesielt overraskelsespakker som jeg ikke visste om på forhånd. Jeg gleder meg til å vise dere innholdet. Nå skal jeg krype opp i sofaen sammen med en god venninne og nyte denne torsdagskvelden. I morgen starter mitt lille jobb-helg-maraton, så det er bare å senke skuldrene, og lade opp batteriene. 

 

Smiiiil Maren

Morgenstund

Jeg er på plass i min nye leilighet, og jeg koser meg så. Jeg kan endelig nyte min faste morgenstund med kaffe, god morgen Norge og alenetid. Det er så herlig! I dag startet jeg dagen med min favoritt frokost, og en stor kopp kaffe før jeg dro ut på en liten joggetur i mitt nye nærområde. Nå bor jeg jo ved sjøen, og det er bare så idyllisk. Det er noe magisk over det å ha muligheten til å starte dagen med en frisk joggetur lang svabergene. I dag droppet jeg musikken, og nøt lyden av måkeskrik og bølgeskvulp. Jeg tror jeg har forelsket meg i mitt nye næromårde. Det er hvertfall ingen tvil om at jeg vil trives her. I dag tok jeg på meg trenigsklær med en gang jeg stod opp, da er det så mye enklere å komme seg på trening. Nå er både morgentur og lunsjen unnagjort, og jeg skal straks komme meg avgårde for å få unna litt ærend. I dag står vaskemaskin og diverse småting på handlelisten. Jeg har fri fra praksis i dag, fordi jeg skal ha jobbehelg. Det betyr at jeg skal være på omsosrgshjemmet både fredag, lørdag og søndag. Jeg trives godt i praksis, og når jeg får fri både i dag og mandag så tenker jeg at jeg fint skal klare en jobbehelg. 

Nyt torsdagen kjære dere. 

 

Smiiiil Maren

Uventet vinterferie

Jeg må bare beklage sen oppdatering, det var vært en lang og innholdsrik dag. I kveld har jeg bare småryddet  og kost meg i leiligheten. Flyttet litt rundt på ting og funnet min stil på det hele. Jeg var ute hos søte Kristine hos Gave og Interiørhuset igjen i dag, og lånte med meg en haug av ting. Bilen min var overfull når jeg kjørte hjem. Planen var å låne med meg alle tingene jeg vurderte, for så å velge ut et par ting og levere resten i morgen tidlig. Vel, den planen gikk rett i vasken. Når jeg kom hjem og fikk alt med meg opp i leiligheten ble det helt umulig å velge, alt passet så fint inn. Så vet dere hva, jeg beholder absolutt alt! Nå er så og si alle tingene i leiligheten fra Gave og interiørhuset. Sånn går det når man har en veninne med verdens deiligste interiørbutikk. Jeg er i praksis nå og trodde derfor ikke jeg ville få muligheten til noe vinterferie på fjellet i år. I dag fant jeg ut at turnusen min gir meg mulighet for en langhelg i slutten av vinterferien. Det betyr at jeg får hele fire deilge dager på hytta med fineste familien. Min storebror, svigerinne og lille niese skal også være med, og ingenting gleder et tantehjerte mer enn en langhelg med lille skatten. Da er det altså kun en liten uke til jeg sitter slik som dette igjen. Godt plantet i sofaen på hytta, iført ullundertøy fra topp til tå. Aaaah det gledes! 

Er det noen av dere som har vinterferie? Skal dere noe spennende?

 

 

Smiiiil Maren

Supergreens

Produktene er sponset

Jeg fortalte dere for en stund siden at det skjer store ting hos Proteinfabrikken, vel nå skjer det enda mer. Nyhetene strømmer inn, og nå er supergreens fra fantastiske I am Pure kommet på lager. Jeg har brukt disse produktene tidligere og liker den utrolig godt. Jeg tok en green-shot på morgenen i en lang periode, og jeg følte meg så fresh og bra i den perioden. Om det skyldes supergreens vet jeg ikke, det eneste jeg vet er at jeg følte det gjorde noe bra for kroppen min. Nå er nye supergreens bestillt, og jeg er klar for å ta den gode rutinen med en greenshot på morgenen igjen. Jeg blander 1 ts spirulina med 1/2 glass eplejuice og litt vann. Man kan selvfølgelig ta den kun med vann også, men den smaker enda bedre med litt eplejuice i. Jeg anbefaler å bruke den sukkerfrie typen. 

Jeg startet med spirulina, og gikk over på chlorella etter noen uker. Dersom du aldri har brukt supergreens før, eller annen for for alger / supermat så anbefaler jeg at du begynner med 1/2 ts av spirulina, før du øker til 1 ts og senere går over på chlorella. Det handler om å tilvenne kroppen gradvis. Noen kan regagere litt i startet da alegene renser kroppen, og kan dermed føre til litt løs mage en kort periode. Dette kan fint unngås, hvis du tar det gradvis. 

Jeg bruker altså spirlunina og chlorella som shot. I smoothie derimot bruker jeg hvetegress. Jeg tilsetter enkelt og greit bare en liten scoop i blenderen. En enkel måte å få den i seg. den setter også enf risk og spenstig farge på smoothien. Jeg anbefaler en smoothie / juice variant med eple, pære, litt eplejuice ingefær og kanel sammen med hvetegresset. Det gir en herlig smak. Man skal ikke bruk sitrusfrukter sammen med supergreens, så hold deg til epler, pærer, bær og/eller andre frukt og grønnsaker. Det er et smart tips å tilsette litt kanel og ingefær som smaksforsterkere til smoothien. Chilli er også utrolig godt, men her er det enormt vikti å passe på mengden, ta halvparten av det du tror vil passe. *ler* Jeg snakker av erfaring, dette er sterkt!!


Influensaen er på vei sies det, og da er det kun en ting som gjelder ALMA. Denne inneholder så sterke C-vitaminer at man kun skal ta den 2-3 ganger pr uke, og ikke hver dag. Jeg har selv testet denne, og bank i bordet, jeg er ikke blitt syk, og det på tross av at hele avdelingen på jobb hoster, nyser og harker. Les mer om alle de spennende I am pure produktene hos Proteinfabrikken.

 

Smiiiil Maren

Middag i en fei

Nå dumpet jeg akkurat ned i sofaen etter 12 timer på farten. Dagen har vært fyllt med praksis, venninnekos på cafe og innredning i leiligheten. Siste finish gjøres nå, og jeg ser virkelig frem til første natt der nede. Jeg har overhode ikke hastet å flytte inn, da jeg har satt pris på å bo sammen med familien i dagene mellom min farmor gikk bort, og begravelsen som finner sted i morgen. Jeg skal innrømme at dagen i dag er litt spesiell, og jeg går rundt med en klump i magen for dagen i morgen. Dagens middag blir av den enkle sorten, men det betyr ikke at det trenger å være verken usunt eller kjedelig. På dager hvor jeg har lyst på mat som går raskt, er sunt og samtidig smaker godt faller valget ofte på lompepizza. Du tar bare speltlomper eller tortillalefser, legger på det du ønsker av fyll, topper med ost og inn i ovnen til osten har smeltet. I dag valte jeg å dekke lompene med sukkerfri ketchup, så la jeg på karbonadedeig med tacokrydder, litt rødløk, sopp og toppet det hele med ost. Inn i ovnen i ca 5-10 minutter, til osten har smeltet.Resten av kvelden skal jeg bare kose meg i sofaen, med lave skuldre og en skikkelig jentefilm. Jeg tar mer enn gjerne i mot tips til film? Eller en serie? Jeg satt så pris på tipsene deres forrige gang jeg spurte, og etter deres anbefalinger har jeg nå sett Suits, Orange is the new black og pretty little liars. Jeg gleder meg til å høre deres anbefalinger!

 

Smiiiil Maren

 

Monday-meditation

God mandagsmorgen, jeg startet dagen min opp ned. Jeg er gammel turner, og det er helt nødvendig for meg å stå litt opp ned og gå litt rundt på hendene med jevne mellomrom. *ler*. Jeg er som de evet i praksis i 8 uker nå, det betyr at jeg jobber turnus. Jeg skal jobbe helg denne uken, og har derfor en ekstra fridag i uken. Jeg har valgt å ha denne fridagen i dag, slik at jeg kunne forlenge helgen litt, og samtidig får en super start på uken. Det var jeg virkelig fått også. jeg startet nemlig dagen med en løpetur sammen med Super-Sondre. Jeg har løpt sammen med sondre en gang tidligere, og det var langt utenfor min komfortsone å gjøre det både fordi jeg har så prestasjonsangst for å løpe sammen med andre, og spesielt med folk som er bedre form enn meg. Sondre er eliteutøver, så det sier seg selv at han er i en helt sinnsyk form. Nå har vi altså løpe sammen to ganger, og jeg har funnet ut at jeg blir bedre av å løpe sammen med noen som er så overlegent mye bedre enn meg. hans enormt fart drar min fart opp, og jeg kopierer automatisk hans løpestil. Det er SÅ gøy for meg å kjenne fremgang på løpeformen, den har jeg ikke har noe spesielt fremgang på siden i fjor. Jeg ser frem til mange flere svette, tunge, lærerike og herlige løpeturer sammen med Sondre. Nå skal jeg spise opp lunsjen min, som i dag betår av pizzaboller fra i går, og salat. Jeg tillater meg et par pizzaboller i dag også, jeg har jo forleget helgen med en dag, og annser derfor denne dagen som helg. Etterpå er det ut på tur, jeg har en evig lang handleliste med ting til leiligheten. Nå mangler kun sengen og klærne mine, så er leiligheten så og si ferdig. *lykkehyl* 

Ha en strålende mandag kjære dere, mer fra denne kanten senere i dag.

 

Smiiiil Maren

Pizzaboller

Det er helg, og da er det lov å kose seg litt ekstra. Hvertfall er det slik jeg liker å gjøre det. Jeg har et sunt, variert kosthold med ren mat og gode råvarer i ukedagene, også koser jeg meg litt ekstra når helgen kommer. I dag er det hjemmelagde pizzaboller som står på menyen. Disse pizzabollene er ekte vare, med fint hvetemel, gjær og masse masse ost. Akkurat slik det bør være på en søndag. Du trenger altså ingen sære ingredienser fra iherb for å lage disse. Ser de ikke fristende ut?Du trenger:

 • 400g Karbonadedeig
 • Ost
 • 1 pose pizzafyll 
 • ca 7 dl hvetemel
 • 1/2 pakke tørrgjær
 • 1/2 ts salt
 • 2 ss olje
 • 3 dl lunkent vann

 

Slik gjør du:

Først lager du deigen ved å blande mel, gjær, salt, olje og vann i en bolle, bland det sammen og kna det til en fin deig. Tilsett litt vann eller mel for rett konsistens. Sett til heving i ca 1 time. Jeg satt min bolle inn på badegulvet, der er det lunt og varmt. Stek karbonadedeigen, og tilsett posen med pizzafyllet, tilsett litt vann. Når deigen er ferdig hevet triller du den til små boller og lager en liten grop, så fyller du på med det ferdige pizzafyllet fra stekepannen. Legg på godt med ost, og sett inn i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Vips saftige, nydelige pizzaboller!Jeg er fullt klar over at disse kan sunnifiseres til det uendelige, men i dag hadde jeg ikke lyst å gjøre det. I min verden funker det veldig dårlig å skulle gå rundt å telle kalorier og tenke over alt man spiser. Det er det du putter i deg hver dag som har noe å si, ikke det du koser deg med i helgen. Så jeg synes alle skal nyte pizzaboller med verdens beste samvittighet, det skal hvertfall jeg gjøre. God søndag alle sammen :)

 

Smiiiiiil Maren


Sunday

Søndagsmorgen, OL på tv, familien er samlet, nytraktet kaffe, søndagsfrokost med ferskt brød, egg, og masse godt pålegg. Dette kaller jeg kvalitetstid, og slike morgener er det beste jeg vet. Jeg elsker kosestunder, og spesielt om morgenen. Jeg har funnet noen inspirasjonsbilder som inspirerer meg til å legge litt ekstra innsats i å gjøre morgenen koselig. Kanskje de kan inspirere dere også?
Nyt søndagen kjære lesere, senk skuldrene og kjenn på hvor godt det er å nyte en fridag. Bruk tid på dem du er glad i, og legg en liten ekstra innsats i dagens frokost. Med små enkle grep kan måltidet bli så mye hyggeligere. Kutt opp litt frisk frukt, eller unn deg noe ekstra godt. Det er viktig å ta vare på de små hverdagsgledene. 

 

Smiiiil Maren


Min lille skatt

Jeg tilbringer lørdagen med denne deilige lille skatten. Hun er så uendelig fin, og så perfekt at jeg har ikke ord. Dette er selvfølgelig min lille niese, som kom til verden for 11 uker siden. Hun smelter hjertet mitt hver eneste gang vi ses. Hun smiler og skravler i vei, det kommer så mye rare lyder ut av den lille munnen at jeg kan ikke annet enn å le. Nydelige lille Julie min. I midten av mars er det dåp, og jeg er så heldig at jeg er Julies fadder. Jeg blir rørt bare av å tenke på det <3 Vi tilbringer også denne lørdagen i leiligheten med montering, rydding og møblering. Det er virkelig ikke enkelt altså! I dag har jeg plukket ut lamper til nesten hele leiligheten. Hvem hadde trodd at det å plukke ut lamper skulle være en så utfordrende oppgave? hehe. Jeg er tydeligvis en skikkelig vinglepetter, og synes det var kjempe vanskelig å bestemme meg. Nå er hvertfall lampene i boks, og jeg tror resultatet blir veldig bra. Jeg gleder meg så til å vise dere bilder!

Jeg startet denne lørdagen med en liten morgencardio. Jeg gikk i godt tempo, i motbakke på tredemølla i 45 minutter. Den lille turen var blytung, noe som betyr at kroppen sannsynligvis ikke er fullt restituert og treger påfyll. Det kunne ikke passet bedre. I dag er det nemlig mammas bursdag, og hva passer vel bedre enn litt bursdagskake for å fylle opp glykogenlagrene og gi et solid energioverskudd? I kveld blir det altså feiring, men først har vi en god del igjen å skru her. Nyt lørdagen kjære dere.

 

Smiiiiil Maren

Fredagsfølelsen

Endelig helg dere!! Steike så godt det føltes å dra fra jobb i dag og virkelig kjenne på helgefølelsen. Det er fordelen ved å nå være ute i full jobb, at man faktisk får den magiske fredagsfølelsen. Jeg dro på jobb i mørke og pøs regnvær, og dro hjem igjen i strålende sol og oppholdsvær. Kan det bli bedre? Det er så morsomt hva været kan gjøre med humøret! Fra jobb dro jeg rett ned i leiligheten hvor hele familien var samlet. I løpet av dagen har min pappa og storebror fått opp både skaper, tvbenk, sofa og bord. Nå begynner det faktisk å ligne på et hjem her. Mamma, min svigerinne og min nydelige lille niese på snart 11 uker er også her. Jeg er så takknemlig for all hjelpen, og det beste er at vi faktisk klarer å kose oss litt med hele prosessen. Det er jo en kjent sak at IKEAmontering kan ta livsgnisten fra de fleste, men så langt klarer vi oss veldig bra. I og med at jeg skulle direkte hit etter jobb, var jeg våken umennesklig tidlig for å få unna en treningsøkt på Solsiden før praksis. Jeg hadde aldri i verden klart å gjennomføre den økten hvis det ikke var for at jeg hadde laget en avtale med Super-Sondre. Sondre er den råeste fyren jeg kjenner når det kommer til fysisk aktivitet. Alle de svært muskelgutta har ingenting å stille opp med i forhold til denne triatleten. Jeg DIGGER alsidighet, og jeg blir så gira av å være omringet av mennesker med høye mål og ambinasjoner. Sondre konkurrerer i tratlon, ironman og har løpt flere maraton. Han er på elitenivå! Det står det respekt av. For dere som har lest bloggen en stund vet at jeg sjeldent trener sammen med noen, og at jeg har fryktelig prestasjonsangst. Jeg er derfor litt stolt av meg selv i dag, som turte å ta en løpeøkt sammen med en eliteutøver. Sondre og meg løp side om side i hele 50 minutter på tredemølla. Han løp helt rolig og koste seg på 13 km/t, jeg løp vesentlig mye tregere men likevell fortere enn jeg ville gjort om jeg var alene. En magisk start på dagen! Økten var ren cardio, men det skader jo ikke å hoppe opp å ta et par pullups for å feire en deilig løpeøkt! Jeg begynner virkelig å få dreisen på disse pullupsene nå, og det er så gøy! 

Nå skal jeg legge bort mac´en og hjelpe til med monteringen her. Jeg er virkelig ingen handywoman, men jeg kan i det minste komme meg positive tilrop og holde både motivasjonen og humøret oppe. I helgen blir det full fokus på leilighet, og selvfølgelig en treningsøkt eller to.

Hva er deres helgeplaner? 

 

Smiiiiil Maren

 

Get low

Jeg var farlig nære å avlyse legday, men når jeg klikket meg inn på innlegget fra tidligere i dag , og så alle kommentarene deres ble jeg både motivert og inspirert til å gjennomføre. Jeg fikk en grei økt fysisk sett, og en fantastisk økt sosialt sett. Jeg har sagt det før, men jeg sier det mer enn gjerne igjen - jeg digger Solsiden. 

Dagens økt ble:

 • Dype knebøy 
 • Strake markløft
 • Hipthrust
 • Goblet squat

 

Nå har jeg kost meg med fire store skåler med cottage cheese, skyr, yoplait yogurt, epler, pærer, sharon og blåbær, toppet med varme bringebær, hakkede mandler, cashewnøtter og valnøtter. Ja meieriprodukter er det beste jeg vet, og jeg kan spise unormalt store mengder av det. *ler* I dag ble det altså meieriprodukt-fest til middag. Ikke akkurat gourmet, men sånn bli det av og til. Jeg kan også ofte finne på å ha havregrøt til middag eller en stabel av knekkebrød med masse variert pålegg på. Det er altså ikke hver dag det er delikate fristende fargerike middager her i huset. Noen ganger er det enkle, det beste. 

Hva skal dere ha til middag i dag?

 

Smiiiiil Maren

Fri-torsdag

Fordelen ved å være i praksis er at jeg jobber turnus, det betyr at jeg har fri i dag. Denne fridagen nytes til det fulle. Jeg startet dagen med en time hos skjønne Hanne på NIMUE HUD. Jeg koste meg i en den store myke stolen med pledd over meg, og nydelig musikk i bakgrunnen mens Hanne gjorde meg både bryn og vippefin. Jeg sovner hver eneste gang jeg er hos jentene på Nimue, og det er like herlig hver gang. Jeg fikk også med meg litt påfyll av Nimue-produkter. Jeg bruker rens, serum og ansiktskrem hver kveld, jeg har den mildeste typen, den rosa serien. Huden min har aldri vært renere og friskere. I dag var jeg tom for pudder, og da var det ikke noe problem å gå uten til jeg fikk kommet meg ned for påfyll hos Nimue. Det er herlig å slippe å tenke på slike ting, men det forutsetter at man finner en hudpleieserie som funker for din hud og som tilfører deg det du trenger. Enten om du har fet, tørr, ung eller eldre hud. Jeg fikk Anita hos Nimue Hud til å undersøke huden min for å se hvilke produkter som passet meg. Jeg anbefaler dere å gjøre det samme, spesielt vi jenter som trener og svetter mye har ekstra behov for god hudpleie. Ta gjerne kontakt med Nimuejentene hvis du bor i Kr.sand, da er du sikret dyktige hudpleiere som virkelig vet hva de driver med. Trykk på linken, eller ring: 380 25800. Behandlingen og prdoduktene er sponset


Nå har jeg akkurat kost meg på cafe et par timer. Jeg elsker slike dager hvor man har tid og mulighet til å ta en spontan kaffe, og ikke komme meg den vanlige frasen om at man er på jobb eller på forelesning og derfor ikke har mulighet. Jeg var innom en interiørbutikk tidligere i dag, og fikk med meg en fantastisk katalog fra tineKhome. Jeg elsker looken på den, og innholdet var like delikat og inspirerende som katalogen selv. Jeg koser meg så med å skape mitt nye hjem, det tar tid, men det er utrolig spennende. Nå skal jeg straks videre for en lunsjavtale, før jeg tenkte å få inn en liten styrkeøkt. Jeg har som dere vet hoppet glatt over mine vanlige treningsrutiner denne uken, og hele to benøkter har utgått. Jeg håper jeg får klemt inn en liten benøkt i kveld. 

Er det flere som skal trene i dag? Hvis flere av dere har ben på planen i dag, så må dere mer enn gjerne dele deres favoritt-benøvelser. Jeg trenger litt inspirasjon til dagens økt kjenner jeg. Jeg vet hvilke øvelser jeg føler er mest effektive, men jeg leter enda etter en benøvelse jeg faktisk kan like. Hvis det overhode er mulig å like en benøvelse? *smiler*  Kjør på folkens, del litt Legday-inspiration med meg!

 

Smiiiiil Maren

Tusen takk

Jeg fikk så lyst å skrive en liten hilsen til dere og takke dere. Tusen takk for alle fine kommentarer, mailer og meldinger på facebook. Jeg føler meg så heldig som har så mange unike og nydelige lesere som viser meg så mye omsorg og omtanke. Tusen tusen takk. Dagene nå føles litt tomme og merkelige, men det går bedre for hver dag. Jeg er mye sammen med familien, og vi koser oss sammen. Ellers har jeg startet i praksis, og dere som følger meg på instagram har fått en liten sniktitt av meg i full sykepleieruniform. Praksis er utfordrende og enormt spennende. Jeg har aldri jobbet med eldre før, og derfor er alt nytt for meg. Jeg lærer masse og dagene er fulle av nye intrykk. Selv om det er spennende og lærerikt, så er det også litt utfordrende å være i praksis med kun eldre mennesker på et pleiehjem. Mange av beboerene der minner meg om farmoren min, og til tider kan det bli litt tøft å holde masken på jobb. Jeg vet at det blir bedre med tiden - heldigvis. 

Jeg koser meg med treningen om dagen. Jeg følger ikke noen plan denne uken, og sikker ikke neste heller. Jeg trener kun på lyst og overskudd. Jeg presser ikke kroppen min noe mer enn det som føles ok, dette er ikke tiden for å sette nye perser på gymmet.Idag fikk jeg en super styrkeøkt på rygg med følgende øvelser:

 • Nedtrekk med bredt og smalt grep
 • Sittende roing
 • Stående roing
 • Pullups 
 • Facepull 

 

Økten ble gjennomført på Solsiden PTsenter, hvor nesten samtlige av de herlige ansatte var på jobb. Jeg tror akkurat det er grunnen til at jeg fikk en så god økt. Solsidengjengen kan ikke beskrives, de må oppleves - jeg koser meg så i deres selskap. Det beste er at vi snakke fag i det ene øyeblikket og i det neste er det brøl-latter og bare tull. Jeg elsker stemningen på gymmet, og den følelsen jeg får av å være der. Det er uten tvil det stedet jeg trives best i disse dager. Jeg føler meg heldig som får være en del av solsiden.

Nå skal denne frøkna krype i seng, og forhåpentligvis få en natt med litt mer søvn enn de siste nettene. Jeg håper alt er fint med dere, og at uken deres har vært god så langt. Tusen takk for alt dere gir, jeg setter mer pris på det enn dere aner. 

 

Smil fra Maren


.........

Jeg ber om forståelse for at jeg trenger litt tid på meg nå. Jeg mistet min farmor i går, og ord kan ikke beskrive sorgen og tomheten vi sitter igjen med.  Jeg trenger tid med familien min nå, og det føles helt feil å legge ut energiske treningsinnlegg når alt jeg føler er tomhet og sorg....

 

Uvirkelig, vondt og trist. Ord blir fattige og dagene føles tomme. 

Hvil i fred flotte, energiske, humørfylte og omsorgsfulle farmor.

Ubeskrivelig glad i deg

Malaysisk suppe

Jeg delte bilde av denne suppen på instagram i går, og etterspørselen etter oppskriften var stor. Jeg kaller den Malaysisk kyllingsuppe, men det er fullt mulig å bytte ut kyllingen med for eksempel ferske reker, så la oss bare kalle den Malaysisk suppe, så får det være opp til hver enkelt hvilken proteinkilde som brukes. Min favoritt er uten tvil med kylling. 

Du trenger:

 • 1 stor løk
 • 1 fedd hvitløk
 • 1 boks hermetiske fersken - uten kraften.
 • 1 boks hermtiske tomater med basilikum og oregano
 • 1 ss hot curry
 • 2 stk grønnsaksbuljong i 5dl vann
 • 3 dl fløte
 • Kylling, ferske reker, eller annen ønsket proteinkilde.

 

Slik gjør du:

Kutt kyllingen i biter, og stek den. Sett kyllingen til siden. Hakk løk, hvitløk og fersken. Fres løk og hvitløk i stekepannen, tilsett curry og deretter de andre ingrediensene, og den stekte kyllingen. Suppen kokes i 10 minutter. Voala! 

Denne suppen er virkelig en smaksopplevelse av de sjeldene, og jeg anbefaler den på det sterkeste. Den kan helt fint lages uten både løk og hvitløk. Det er nok av deilige smaker her. I går spiste vi denne suppen uten løk og hvitløk, og det var helt perfekt. Server den gjerne med hjemmelaget foccatia til. Oppskriften på denne finner du vet et enkelt google søk. Jeg mener jeg fant den på matprat.no.

 

Smiiiiil Maren

 

Familietrim

Søndagsmorgen, og her i huset er vi i full sving med pakking og flytting. Jeg er så takknemlig for den fine familien min som stiller opp. Hva skulle jeg gjort uten dem? Vi startet dagen med en liten familietrim, jeg smiler ved tanken på morgenturen vår. Mamma og meg har nemlig funnet den perfekte måten å trene sammen på. Hun sykler og jeg løper ved siden av. Hehe. I dag hadde vi en tur på rett over en time hvor hun syklet helt rolig, og jeg jogget ved siden mens vi skravlet i vei om alt og ingenting. Det er var så utrolig koselig! Det er lenge siden mamma og meg har hatt litt tid sammen bare oss, hvor vi kunne ha en skikkelig mor og datter prat. Jeg er så glad for at vi har det forholdet vi har. Fineste mammaen min. Etter turen ble det deilig lunsj og selvfølgelig OL stafett herrer, som desverre ikke gikk helt Norges vei. Nå er vi i gang med pakkingen igjen, og er straks klar for å kjøre ned enda et lite lass av ting til leilighet. 

Casall sculpture tights  //  Casall topp

Nå må jeg legge bort mac´en og hjelpe til her.  Jeg ville bare stikke innom å ønske dere en herlig søndag, og vise dere dagens treningsoutfit. Nyt søndagen, mer fra denne kanten senere. 

 

Smiiiil Maren

14

I dag fikk jeg smake nyheter fra Tine, 14 Cottage cheese. Jeg forstår ingenting av navnet, men jeg elsker konseptet. Jeg har fostått det slik at 14 serien består av mange ulike små sunne mellommåltider, som er perfekt eå spise på farten. Dette er så genialt, og det fryder meg at slike nyheter kommer på markedet. Jeg har kun testet cottage cheesen, men jeg har sett at den finnes i både gresk yogurt, havregryn og flere andre.

Er det noen av dere som har smakt noen av produktene i 14 serien? Hva synes dere? Jeg er ikke sponste av Tine, dette er kun et tips for å inspirere mine fine lesere til hvordan man kan få i seg et sunt alternativ i en hektisk hverdag. Jeg anbefaler dere å spise en 14 cottage cheese, og en boks friskebær som et genialt mellommåltid. Jeg spiste den med friske blåbær og litt kanel, sammen med nøttemiksen som lå i lokket av boksen, var dette et smakfullt og perfekt mellommåltid. Tommel opp for slike nyheter! Jeg fikk meg med en pressemelding hvor det ble sagt at det skal komme hele 1700 nye varer på markedet. Dette gjelder selvfølgelig alt fra pastiller til halvfabrikata til sunnere alternativer. Jeg synes dette er super positivt, jeg tenker at ut av hele 1700 varer så må det jo komme noen sunne geniale nyheter, akkurat slik som 14 serien. 

 

Smiiiiiil Maren

 

Interiør-lørdag

God lørdagsmorgen

Jeg er tidlig oppe og klar for en hel dag fyllt med interiørshopping, pakking og flytting. Jeg fikk en god runde i diverse butikker i går, og fant noen solide kanidater til drømmesofaen. Jeg er likevel litt usikker, så i dag blir det ny runde. Jeg trenger absolutt alt til den nye leiligheten, og selv om det er utrolig gøy, så er det ganske vanskelig også. Hvilken stil vil jeg ha? Skal jeg satse på noe litt anderledes eller gå helt safe? Er dette en stil jeg kan trives med lenge, eller er dette typisk noe jeg kan bli lei av etter kort tid. Det er mange avgjørelser å ta. Jeg vil jo aller helst ha ting klart så fort som mulig slik at jeg kan flytte inn med en gang. Jeg har forstått etter gårsdagens lille interiørrunde at man må forvente ca 8 ukers leveringstid på sofa. Ai ai, det var på en måte ikke helt med i min plan. *frøken utålmodig*. Jeg avsluttet runden i går med et besøk hos min gode venninne Kristine som driver Gave og Interiørhuset i Søgne. Er det noen av dere sørlendinger som har vært der? herligfred så mye lekkert det var der!!Jeg løp rundt i butikken og knipset bilder som en paparazzi. Ønskelisten min fra Gave og Interiørhuset er milelang. Kristine kunne også fortelle meg at det kommer nyheter hver eneste uke. Hjelpes så gøy! Jeg vet hvertfall hvor alle mine pynteting, kaffekopper, håndkler, duftlys, tepper, puter, skåler, telys, såper, knagger og alle andre slike småting skal kjøpes. For en butikk!! 


Det er den delen av innredningen som er det gøyeste synes jeg. Når de store tingene som sofa, spisebord, stoler, skaper og seng er på plass, og man kan begynne å gjøre det til sitt eget med lamper, tepper, puter, pledd, og pyntegjenstander. Jeg satser på å finne de store tingene i dag, slik at jeg kan begynne med disse småtingene til uken. Awww, jeg elsker denne prosessen


Nå skal jeg nyte en god frokost sammen med familien før tidenes interiør-lørdag står for tur. Dere har vært så skjønne med tips til interiørmagasiner, interiørblogger og slike ting, så hvis det er noen som har tips til butikker så kom gjerne med det. I går fikk jeg et tips om at det er salg på Bolia for eksempel. Slike ting setter jeg så stor pris på.

Hva er deres planer for dagen? 

 

Smiiiiil Maren


Leilighetseier, eksamen og blomster

I dag skjer absolutt alt på en gang. Denne fredagen er helt spesiell for meg, det er nemlig i dag jeg offesielt har blitt leilighetseier. Jeg kom akkurat fra overtagelsesmøte nå, og sitter her med nøklene til mitt drømmehjem. Det er helt uvirkelig! Jeg er så glad, men gleden hadde nok vært hakke større hvis det ikke hadde vært for min prestasjon på eksamen i dag. Jeg hadde eksamen i medikamentregning, og for dere som kjenner til dette så vet dere at man må ha absolutt alt rett for å bestå. Jeg gikk ut fra eksamen med verdens største glis om munnen, jeg var sikker på at jeg hadde bestått med glans og jeg var så lykkelig. Så begynte jeg å tenke. Får en vond følelse i magen. Jeg analyserte mine egene notater fra eksamen og pang så ser jeg det, at jeg har klart å føre et feil tall. Absolutt all regningen er riktig - men jeg har ført over et feil tall. ER DET MULIG? Jeg brast i gråt, og sluttet faktisk ikke å grine før etter nesten 2 timer. Jeg har lest så mye, og jobbet så hardt, jeg har regnet hele eksamen riktig til punkt og prikke også klarer jeg å føre over et feil tall fra oppgaven og vips ryker hele shiten. Altså ord kan ikke beskrive irritasjonen, og jeg ble rett og slett helt knust. Jeg lå i senga å gråt i en liten evighet før jeg fikk tenkt meg om og satt ting litt i perspektiv. Hva betyr det egentlig? Ja vel så må jeg ta den på nytt om et par måneder, men jeg kan jo medikamentregning, og jeg skal garantere at jeg ikke gjør noen slurvefeil neste gang. Så egentlig betyr dette ingenting, og det er helt latterlig å ligge der å gråte i senga. Tenk på hva andre gråter over, tenk folk som faktisk opplever virkelige tragedier og som virkelig har det vondt. Jeg ble nesten litt flau over meg selv der jeg lå. Jeg kjenner at jeg kanskje kan ha litt godt av dette, og faktisk lære noe av det. Jeg har enorme krav til meg selv, og presser meg selv til det ytterste for å prestere på alle felt, kanskje har jeg litt godt av å se at man kan gå på tryne, og verens går ikke under av den grunn. Jeg kom meg opp av sengen, og oppdaget plutselig at det hadde kommet en levering på døren til meg. Inni papiret lå verdens vakreste røde rose, og et nydelige sjokoladhjerte. Det som virkelig fikk meg til å smelte var kortet. Det stod kun ett ord på kortet - men noen ganger er ett ord mer enn nok. Hvertfall når det er det rette ordet. Hihi. Det stod ingen avsender på blomstene...... Tårene er tørket , og smilet er tilbake. Jeg er jo faktisk helt vanvittig heldig. Jeg er eier av en en splitter ny leilighet , jeg har fått nydelige blomster på valentines day og jeg har enormt mange fine mennesker rundt meg. Nå skal jeg ut på interiørshopping med mamma, og i kveld blir det tidenes kosekveld.

Vi går alle på tryne noen ganger, det som skiller oss, er hvem som blir liggende og hvem som reiser seg opp, og fortsetter målrettet fremover Jeg velger å være sistnevnte! 

 

Smiiiiil Maren


Inspirasjon rett hjem i postkassa

Redaksjonelt samarbeid

Jeg får mange spørsmål fra dere om hvor jeg finner inspirasjon og ikke minst motivasjon til treningen og min livsstil generelt. Jeg finner motivasjon i min egen glede ved denne livsstilen, resultatene det gir meg i form av energi og overskudd, og selvfølgelig følelsen av å ha en slank, sunn og sterk kropp. Jeg finner også en haug av motivasjon i mennersker rundt meg, sosiale medier og blader / magasiner. En av min store favoritter er Shape up. Jeg leser det fra perm til perm hver eneste måned. 

Her finner jeg inspirasjon til å teste ut nye treningsformer, delta på spennende sporty eventer, jeg blir inspirert til å prøve ut nye sunne matretter og får tips til nye oppskrifter. Jeg blir inspirert av nyhetene innenfor treningsklær, og treningsutstyr, og sist men ikke minst blir jeg inspirert av alle de sterke, flotte og sunne modellene som brukes gjennom hele bladet. Jeg får Shape up og flere andre blader sendt rett hjem til meg i postkassen hver måned. Denne orningen har jeg fikset hos Bladkongen.no. Her finnes et enormt utvalg av magasiner, og jeg fant alle favorittene mine der. For å finne Shape up, må du søke: Det nye shape up - bare et lite tips!Jeg leser følgende magasiner: Shape up, Iform, Stella og Costume. Nå som jeg har innrede min nye leilighet vurderer jeg å begynne å abonere på diverse interiørmagasiner også. Jeg har aldri lest noe særlig interiørblader, så jeg hadde blitt så glad hvis noen av dere vil tipse meg om deres favoritt interiørblader? 

Ta gjerne en tur innom Bladkongen.no å se om ditt favorittblad er der. jeg gleder meg til å lese tipsene deres om inspirerende magasiner. 

 

Smiiiiil Maren


Workout

Overse bildekvaliteten og forsøk heller å se kvaliteten på treningsgleden i bildet. Dagen i dag var satt av til eksamenlesing, og trening var totalt nedprioritert. Etter utallige stillesittende timer med nesa ned i pensumbøkene klarte jeg rett og slett ikke mer. Jeg måtte bevege meg og dro derfor en liten tur ned på Solsiden. Det ble en kort liten tur, men alt er bedre enn ingenting, og den lille økten resulterte i et fantastisk humør og treningsglede. Jeg anbefaler alle som sliter med eksamensnever å ta seg en liten treningsøkt dagen før eksamen. Kort nok til at du ikke føler den stjeler viktig lesetid, og lang nok til at du får kjenne på en liten endorfinrus. Skuldrene mine er nå senket og nervene for eksamen er litt mindre ubehagelige enn før økten. Trening kan være magisk på den måten!Dagens økt ble en kjapp gjennomkjøring på rygg, med følgende øvelser:

 • Nedtrekk bredt grep
 • Sittende roing med smalt grep
 • Nedtrekk smalt grep
 • Facepull 

 

Det var alt jeg tok meg tid til, og jeg tenker at alt er bedre enn ingenting. Nå ligger jeg på sofaen, med en herlig jentefilm på tv, to digre fat med frukt, bør og nøtter foran meg og dempet belysning. Jeg forsøker å tenke på alt annet enn eksamen, og bare kose meg. Det jeg ikke kan nå, kan jeg ikke lære meg nå kvelden før uansett. Så nå gjelder det å gjøre det beste ut av det og forsøke å ha en hyggelig kveld. I morgen får det bare stå til. Wish me luck <3

 

Smiiiiil Maren

Nyheter fra Casall

Her i huset er det nerver i høyspenn, lite søvn og stressa tanker. Ja det er dagen før dagen, i morgen er eksamen. Jeg aner ikke hva som har skjedd med den normalt så strukturerte og fokuserte Maren. Jeg surrer rundt som en forvirret flue, og får ikke gjort noe som helst fornuftig. En positiv ting er i det minste at jeg har noen nye godsaker fra Casallå vise dere. Jeg har tidligere vist dere den grå shortsen med fersken farget tskjorte til. Denne morgenen er det samme shortsen men nå i en ny fresh rødfarge, med grå sports-bh med røde detaljer. Casall går all the way på både kvalitet, passform og design. Jeg er frelst! Jeg gleder meg til sommeren kommer, og man kan vandre rundt i shorts igjen. Enn så lenge funker den perfekt som kose-shorts innendørs. Den er i et fantastisk mykt materiale, som føles utorlig behagelig på. Samtidig er det godt med strech i den, slik at passformen blir fin. Den er ikke for stram i livet - noe jeg ofte synes er et problem. Ingen jenter vil ha ting som strammer i livet!! 


Casall Shorts  //   Casall Sports-bh

Nei nå er det på tide å legge bort bloggen, og komme meg tilbake til doser, styrker og mengder av ulike typer medisiner. Det er nemlig dette jeg har ekamen i - medikamentregning! Jeg skal helt ærlig innrømme at dette er grusomt kjedelig, men som jeg så ofte sier til dere skjønne lesere - det handler om å gjøre det beste ut av det. Så nå har jeg skrevet en herlig handleliste, og i neste lesepause skal jeg bort på butikken og handle meg masse deiligheter. Jaja, man skalikke belønne seg selv med mat - men eksamenstid er unntakstid. *ler*

Ha en nydelig torsdag dere! Snart er det helg så nå er det bare å jobbe på to små dager til så kan helgen nytes. Stikk gjerne innom senere, jeg føler på meg at det fort kan poppe opp et innlegg eller to til her i løpet av dagen. 

 

Smiiiiiil Maren

Kyllingsalat ala Maren

I dag vil jeg tipse dere om min favorittsalat. Denne lager jeg flere ganger i uken, og jeg elsker smakskombinasjonene i denne herligheten. I Marens kyllinsalat finner du grønn crispsalat, agurk, mais, fetaost ,rødløk, sopp, kylling, og diverse spennende krydder. Jeg steker først kyllingen med masse spennende krydderier. Favoritten er indiskinspirerte krydder som tandori kyllingkrydder. Dette kjøpes på vanlig matbutikk. Jeg har også litt salt, cumin og hvitløkskrydder på. Så legger jeg kyllingen tilsidem og steker sopp og løk sammen, mens dette står å surrer i stekepannene kutter jeg opp salat, agurk, og danderer dette som en seng på en tallerken sammen med litt mais og fetaost. Så legger jeg den stekte miksen av sopp og løk over, og topper det hele med kyllingen. En super enkel salat, som smaker helt fantastisk. Jeg håper denne retten kan være til inspirasjon til en spennende lunsj eller en god middag. Jeg abfaler å ha et par grove rugbrødskiver til, eller et par speltlomper. Jeg hadde sistnevnte, og lagde noen små kyllingwraps av dem. Et lite tips er å smøre brødskivene med litt pesto, det gir en nydelig smak. Hvitløksbaguetter er også kjempe godt å ha til slike salater. Jeg spiser ikke spesielt mye hvitt brød i hverdagen, men i helgene tar jeg gjerne en hvitløksbaguette eller to til salaten min. 

 

Smiiiiiil Maren

Min frokost

I dag har jeg lyst å dele frokosten min med dere, rett og slett bare fordi den er så fantastisk god at jeg blir glad av å spise den. Dette er min frokost hver eneste hverdag, og det har det vært i flere år nå. Jeg elsker meieriprodukter, og alle som kjenner meg vet at dette er det desidert beste jeg vet. Det blir ofte meieriprodukter, frukt, bær og nøtter både til frokost, lunsj og kvelds her i huset. Funfact om meg: På en vanlig dag kan jeg lett spise 8 - 10 enheter frukt. Så de som mener at fruktsukker gjør det tykk og ikke er bra for deg, vel dere om det! Jeg kunne ikke vært mer uenig :) Er det noen av dere som har smakt eplene på bildet over? Jeg vet desverre ikke navnet på dem, men de de er sessongbasert, og jeg er like lykkelig hvert eneste år når disse kommer i butikk. De er så vanvittig juicy og deilige på smak. Jeg kjøper ny ladning av disse eplene nesten hver eneste dag. Når det gjelder frukt så går det desidert mest i epler her i huset, med sharon og pærer på en god andre og tredje plass. Ellers blir det mye bringebær, blåbær og jordbær - med bringebær som en knepen favoritt forann de to andre, men prisen gjør at det er blåbær jeg spiser mest av. Når det gjelder nøtter er jeg altetende. Cashewnøtter troner på topp, etterfulgt av mandler, valnøtter, pekannøtter, peanøtter og macademianøtter. Alle uten salt! Meieriproduktene mine varierer jeg lite på, det er alltid cottage cheese, mager når jeg er hjemme, og orginal på farten - dette er rett og slett kun på grunn av størrelsen på boksen. Orginal kommer i liten boks, og er mye greiere å spise på farten, selv om jeg liker mager bedre på smak. Næringsmessig skiller de såpass lite at jeg bryr meg ikke om det, jeg tar et par nøtter ekstra til den magre varianten og vips er de likt i fettinnhold. Enkelt og greit! Skyr går det mye av hos meg, og da mener jeg virkelig mye - jeg burde vært sponset!! *ler* Favoritten er uten tvil rips og den med fersken/bringebær. Heaven in a box sier jeg bare! Ellers liker jeg å variere med yoplait 0,0 yogurter, disse er så små og søte at jeg som regel alltid må ha to ( eller tre ) i frokostskålen min. Favorittene er vanilje, jordbær og bringebær. Jeg topper alltid skålen min med kanel og sukrilett. 

Så her har dere altså min store frokost, lunsj, mellommåltid, snacks og kveldsmat favoritter. Del gjerne din favoritt frokost i kommentarfeltet

 

Smiiiiiil Maren

Girlpower

Annonse

Det skjer store ting hos Proteinfabrikken om dagen, de har blandt annet lansert en egen side som heter Girlpower. Denne siden er spesielt rettet mot oss treningsglade, sterke, og kvalitetsbevisste jenter. På denne siden finner dere både kosttilskudd, supermat,  treningsutstyr og treningsklær for jenter. Siste nytt er at Luciaven nå kommer inn hos Proteinfabrikken. Luciaven er et helt rått merke, og skiller seg ut ved et unikt og fantastisk kult design, med en passform som hyller de kvinnelige former. Jeg elsker tightsene fra dette merke, og er i lykkerus over at de nå er tilgjengelige hos Proteinfabrikken. Tightsene er i et fantastisk materiale, med en super strech. De er i one-size, og det betyr at strechen er så god at du vil passe den uansett! Jeg gleder meg vilt til å klikke hjem et par tights, og dere skal ikke se bort i fra at det blir en topp eller to også. Sjekk ut nyhetene fra Luciaven hos Proteinfabrikken. 


Jeg digger at proteinfabrikken satser på jentene, og ser at vi jenter kommer for fullt når det gjelder tøff og hard styrketrening. Watch out boys - the girls are taking over! Jeg liker også at Luciaven tørr å gå all the way på farger og print. Det er så utrolig gøy at noen tørr å gjøre treningsklær så freshe og så synlige. 

 

Smiiiiil Maren

Dagens økt

Dagens styrkeøkt skulle være ben, men slik ble det ikke. Jeg kjente rett og slett at i dag var ikke dagen for å kjøre på med en brutal benøkt, og jeg byttet derfor om på mandag og tirsdagsøkten. Jeg satser på at kroppen min er litt mer i modus for bentrening i morgen. En ny ladning med Celsius ankom fra Iherb for et par dager siden, og det hjalp litt på energien med en forfriskende Celsius med bærsmak før økten. Bruk koden: VIK961, og få rabatt ved din første Iherb-bestilling. Jeg har også fått super freshe nye hårbånd som en god venninne kjøpte til meg i USA. Jeg elsker farger, og synes de fresher veldig opp, samtidig som de er praktiske. Godt å få alt håret unna på trening. 

I dag ble det altså skuldre og triceps, med følgende øvelser: 

 • Sittende skulderpress
 • Sidehev
 • Omvendt flies i kabel 
 • Brede upright rowq med stang
 • Fronthev med hantler
 • Dips mellom benker

 

Er det flere som har trent i dag?  Hva stod på din treningsplan i dag? 

 

Smiiiiil Maren


Sunn mandagslunsj

Jeg har i skrivende stund lunsjpause fra lesingen, og benytter muligheten til å dele dagens lunsj med dere. Jeg hadde ferdig stekt kylling i kjøleskapet, og ferdig oppkuttet salat fra i går. Det eneste jeg trengte å gjøre i dag morges før jeg løp avgårde var å slengealt i en boks og ta med meg noen lomper. Tidenes enkleste lunsj! Det er litt smart å bruke søndagen til å steke opp kylling, og ha ferdig i bokser. Da blir det så mye enklere å spise sunt i en hektisk hverdag. På universitetet er det tilgjengelig micro i kantina, og dermed fikk jeg varmet kyllingen. Det er så deilig med et varmt måltid midt på dagen. De fleste skolekantiner eller arbeidsplasser har micro eller ovn, så utnytt det! Dressingen er Honey dijon Walden farms fra Iherb. Krydderet på kyllingen varierer jeg stadig, denne gangen ble det Kyllingkrydder Tandoori. Nå skal jeg nyte siste del av lunsjen, før nesa må ned i bøkene igjen. Kun fire dager igjen nå, så det er bare å holde fokus og jobbe på! Fredag blir en magisk dag, da er det først eksamen og like etterpå skal jeg ned for overtagelse av den nye leiligheten. Kjære vene som jeg gleder meg. Interiørplanleggingen er i full gang, og jeg skal innrømme at det er ikke så fryktelig lett å holde fokus på medikamentregningen når det finnes så mye spennende interiør å titte på. 

Jeg håper dere har hatt en fin start på denne mandagen, husk at en dag kan aldri bli kjipere enn du tillater den å bli. Jeg synes mandager har et ufortjent dårlig rykte, hva er egentlig så galt med mandager da? Opp med hodet og frem med smilet. lag deg en skikkelig helgemiddag i dag, og gjør mandagen litt ekstra hyggelig. Hvem har sagt at taco, sushi og slike deiligheter kun er forbeholdt helgen? 

 

Smiiiiil Maren


Mamma

I dag er det morsdag og da er det klart jeg må vise dere verdens fineste mammaen min. Hun min klippe i livet, hvor enn så klisje det måtte høres ut. Min skjønne mamma er med på både oppturer og nedturer i mitt berg og dalbane-liv. Hun stiller opp alltid og uansett. Det er så mye kjærlighet henne, og  jeg har ikke ord for å beskrive hennes omsorg og raushet. Tusen takkk for at du er akkurat slik som du er. Tusen takk for at du gir så enormt mye av deg selv til alle rundt deg, takk for at du bryr deg, takk for at du engasjerer deg og tusen tusen takk for at du alltid er der. Beste mamma på jord <3 Jeg er så glad i deg. Jeg har helt glemt å dele noen av de godsakene jeg fant når jeg var ute på shopping med min svigerinne og lille niese på fredag. Vi skulle se på interiør, men på mystisk vis havnet vi innom Høyer også. Der fant jeg en super herlig topp fra Tiger og Sweeden i en deilig dus rosafarge, jeg fant også en myk lysegrå genser fra Samsøe Samsøe og et lekkert armbåd fra Mark jacobs som jeg har siklet på i flere mnd. Jeg fikk også kjøpt med meg en super lekker ny Michael Kors veske, den skal jeg vise dere senere. Herlig med litt nyheter i min vanlige garderobe også, og ikke kun i treningsgarderoben. I dag har jeg vært i den nye leiligheten for å ta litt mål og begynne å planlegge interiøret. Det er sannelig ikke lett å skulle innrede en så stor leilighet helt alene. Heldigvis har jeg masse skjønne mennesker rundt meg som stiller opp på både måling, planlegging og idemyldring. Det blir en spennende tid fremover uten tvil! 

 

Smiiiiil Maren

Koselørdag

Lørdag er kosedag, og gjett om vi fikk kost oss i går. På lørdagsmenyen stod det pannekaker, speltlompepizza, speltlomper med sjokoladekrem og bananskiver, cashewnøtter både med og uten salt og selvfølgelig litt vanlig deilig melkesjokoladegodt. For en matfest!! Jeg tror den balansen mellom den sunne hverdagen, og kosen i helgene er så viktig. Nå snakker jeg kun for meg selv, og hva jeg føler er riktig for meg. For min del så må jeg ha litt hygge i helgene sammen med gode venner. Mitt liv handler om mer enn kun kylling, brokkoli og ny rekorder på gymmet. Jeg skal love dere at det var ei frøken som sov som en stein i natt etter å ha fyllt opp kroppen med så mye godt. 

Pannekakene på bildet under er en liten historie for seg selv. Jeg søkte nemmlig rundt på nettet etter den perfekte pannekake oppskrift, og til slutt ble jeg så forvirret at jeg la bort alt av oppskrifter og slumpet oppi det jeg kunne tenke meg var fint å ha i en pannekakerøre. Hehe. Resultatet ble helt fantastisk, og jeg deler selvfølgelig. Merk dere at dette var på slump, men jeg skal forsøke å gjengi en ca oppskrift til dere:

 • 1 godt moden banan
 • Ca 60g havregryn ( små lettkokte )
 • 2 hele egg
 • 2 ss mager kesam
 • 1 scoop (30g) vanilje proteinpulver
 • 3 ss sukrin, 1 ss sukrin gold, 1 ts kanel og 1/2 ts kardemomme
 • 1 ss fiberhusk 

 

Før dere tenker at dette var mye, så se litt nøye etter. Det er kun banan, egg, tørrvare og litt krydderier. Kesamen puttet jeg i for å gjøre dem litt saftigere. Jeg moste bananen med en gaffel og rørte alle ingrediensene sammen i en bolle. Spe på med litt vann dersom røren blir for tykk, men av erfaring er det best om røren er litt tykk, da blir formen på pannekakene så mye bedre, og mye enklere å steke. Jeg la godt med smør i panna og stekte i vei. Det å steke dem i smør gjør en stor forskjell synes jeg, så mine helge-pannekaker stekes alltid i godt med smør. Mmmmm. Jeg toppet mine med sukrin og brunost. Toppngen på pannekaker kan varieres i det uendelige fra ostekrem laget av philadelphia og sukrin gold, til cottagecheese med vaniljesmak, friske bær eller oppkuttetfrukt. Bruk fantasien og finn på noe godt.

Cashewnøtter er det desidert beste jeg vet, og tømmer lett to slike poser i løpet av en kveld. Den rosa boksen inneholder cashewnøtter uten salt, og de momser jeg med stor lyst gjennom hele uken. Den varianten med salt forbeholder jeg helgen. Melkesjokolade er og forblir en storfavoritt, og melkesjokolade venner hadde jeg ikke testet så da ble det lørdagens sjokoladekos. Magisk!

Litt ordentlig mat må man også ha, og gårdagens middag ble derfor speltlompepizza i ulike varianter. jeg stekte totalt fire brett med mini-pizzaer, og under ser dere bilde av første brettet. Disse lagde jeg ved å ta ketchup på speltlomper, så la jeg skivet sjampinjong, hakket løk, karbonadedeig med tacokrydder, litt salsa og masse ost på. Inn i ovnen i ca 6-7 minutter. Jeg lærte etter første runde at man må  virkelig ha masse fyll på lompene, fyllet "kryper" nemlig litt inn mot midten av lefsen under steketiden. De neste brettene inneholdt enda et med tacosmak, et brett med kalkunskinke, mais, løk og ost, og det siste ble med kyllingbiter med tandorikrydder, paprika, løk og masse ost. Jeg krydret godt både før og etter stekning, og toppet dem med både ketchup og rømme før de ble servert. Dette er virkelig en festmiddag i mine øyne, og så tar det jo ingen tid! Det er også helt genialt at alle gjestene kan velge sitt eget fyll. Et smart tips som vertinne er så steke opp karbonadedeig, og kylling, raspe opp masse ost, og sette frem skåler med diverse ingredienser, og ulike krydderier. På den måten kan gjestene lage sin egen pizza med sine favorittsmaker. Genialt eller hva? Nå sitter jeg godt plassert i sofaen på kjøkkenet hos mine foreldre og skal kose meg med søndagsfrokost sammen med dem. Det er jo morsdag, og da er det klart man må gjøre litt stas på fineste mammaen i verden. Jeg har treningsfri i dag, og skal bruke dagen til eksamenlesing, og kvalitetstid med familien min. Min storebror, svigerinne og lille skatten som nå har blitt 2 mnd kommer på besøk til middag. jeg kan nesten ikke vente. Hjertet mitt smelter hver gang jeg treffer lille Julie. 

Nyt søndagen kjære dere, la skuldrene være senket og nyt en rolig morgen. Ta deg tid til å bare slappe av og rusle rundt i joggebuka eller morgenkåpen i noen timer. Hvorfor ikke tenker jeg, den hektiske hverdagen melder seg raskt nok igjen. Nyt en deilig søndag, kanskje du vil prøve deg på pannekakene mine? 

 

Smiiiil Maren


Tacopai

God lørdag hjerter

Jeg vil starte denne lørdagen med å dele en fantastisk oppskrift med dere. Denne herligheten lagde jeg i går, og den ble så god at jeg bare må dele den med dere. Det er rett og slett en pai med smak av taco. Høres ikke det herlig ut? Nå skulle jeg ønske jeg kunne si at jeg hadde laget paibunnen selv med super sunne ingredienser fra Iherb. Men vet dere hva, det er helg og tid for å både stresse ned og kose seg litt ekstra. Så da tok jeg en liten snarvei og brukte 1 2 3 ferdig paibunn. Den er helt nydelig på smak, og fungerte perfekt. Ingrediensene du trenger er:

 • Karbonadedeig
 • Tacokrydder
 • Egg
 • Matfløte 
 • Ost 
 • Tomater
 • Spinat 

 

Slik gjør du: 

Dekk en paiform med ferdigkjøpt paibunn. Prikk den med en gaffel og sett den i køleskap i 15 min. I mens steker du karbonadedeigen og krydrer den med tacokrydder. Kok opp vann og kok spinaten i 30 sekunder, sil av vannet. Deretter tar du paibunnen ut av kjøleskapet og drysser over revet ost i bunnen.  Legg spinat og karbonadedeig over. Del små cherrytomater i to og legg oppi. Så visper du tre egg og blander i en matfløte og hell dette over. Så er det bare å sette på ovnen på 200 grader og stek i 25 minutter.  Voala! 

Dette er en utrolig enkel rett som alle kan klare å lage. Kansskje noe å servere til søndagsfrokosten eller lunsjen? 

 

Smiiiiiil Maren

Hjemmetrening

Her i sør pøser regnet ned og det frister lite å bevege seg ut, hva er vel da bedre enn å gjennomføre treningsøkten hjemme? Det gjelder bare å være litt kreativ, så kan man få til en super økt kun ved hjelp av ting du finner i huset. Her er det som sagt kun kreativiteten som setter grenser, det handler om å gjøre hjemmet ditt om til din egen lekeplass. 


Tights Casall HIT  //   Topp Casall HIT 

Jeg har satt sammen et forslag til en liten økt for dere. Jeg personlig liker best å gjøre stasjonstrening, eller sirkeltrening når jeg trener hjemme. Når jeg kjører stasjonstrening så setter jeg opp ulike poster/stasjoner i huset med ulike øvelser, så løper jeg fra post til post og gjennomfører øvelsene. Den eneste pausen jeg får er tiden det tar å forflytte seg fra en post til den neste. Jeg varierer mellom å la tid eller antall repetisjoner styre økten. Hvis jeg gjør det på tid, så jobber jeg feks 1 minutt på hver post, og hvis det er antall repetisjoner som styrer så gjør jeg feks 20 repetisjoner på hver post før jeg forlytter meg til neste post / stasjon. Jeg setter som regel opp 5-8 slike poster eller stasjoner. 

Forslag til øvelser: 

 1. Knebøy med hopp - ned i dyp knebøy og avslutt med et hopp, direkte ned i ny knebøy
 2. Pushups - på knær eller strake
 3. Dynamisk planke - stå i planke possisjon, og klatre opp på strake armer, og ned på albuer igjen, opp og ned igjen. 
 4. Bulgarsk utfall - sett bakre fot på en kjøkken stol feks
 5. Dips - på en stol
 6. Hill-climbers - genial mageøvelse som virkelig får opp pulsen også
 7. Ett-bens hofteløft - ligg på rygg, et ben bøyd og det andre rett ut, hev sete opp og ned. Jobb med rumpe!!
 8. Burpees - Den måtte selvfølgelig med! *pain*
 9. Rygghev - liggende på mage, løfte rygg, hold, og ned igjen. Gjenta.
 10. Situps - velg den varianten du liker best.

 

Velg ut 5-8 av disse øvelsene, og sett dem opp i en sirkel, eller som ulike stasjoner i huset. For eksempel på badet gjør du pushups, på kjøkkenet tar du dips på en kjøkkenstol, i gangen kjører du hill-climbers osv. Det er ikke sikkert alle øvelsene er kjent for dere, da foreslår jeg at dere enkelt tar et lite Youtube-søk på den aktuelle øvelsen, da vil du få opp en film av hvordan øvelsen skal utføres. Det er selvfølgelig også bare å legge igjen en kommentar hvis det er en øvelse du er usikker på, så skal jeg forklare etter beste evne. Hvis dere sliter med å finne film av en øvelse så gi meg beskjed så skal jeg fikse :)

Håper dette kunne inspirere til å gjøre om hjemmet til en lekeplass for voksne, og dra i gang en skikkelig svetteøkt. 

 

Smiiiil Maren


Løperus og ny rekord

I dag startet jeg dagen så tidlig, at jeg føler at det er lang på ettermiddagen nå. Jeg hadde klokken på 06 for å komme meg opp og i gang med medikamentregningen. Dette er så vanvittig typisk meg, skippertak burde vært mitt mellomnavn. Jeg klarte å sitte stille i nesten 3 timer før rastløsheten tok overhånd, og jeg måtte ringe Kristina for å spør om vi skulle ta en tur på Solsiden. Hun var med, og en time senere stod vi på hver vår tredemølle. "Jeg tror vi skal ta mila i dag" sier Kristina - og slik ble det. I ca 1 time jogget vi side om side, pustet og peste, himlet med øynene, lagde grimaser og sendte hverandre oppmuntrende blikk og tillrop. 10 km er langt, og på en tredemølle føles det enda enger. Vi var så innstilt på at dette skulle vi klare, det var aldri et tema å gi oss. Her ser dere noen snapshots fra min fredag så langt:

Etter økten var vi gjennomvåte av svette, rødsprengte i ansiktet og overfulle av endorfiner. Kristina kjørte i gang med mageøvelser, mens jeg hoppet opp i en stang og begynnte å kjøre pullups. Sannelig satt jeg ikke ny rekord også! Det er så utrlig rart hvordan man kan sette nye rekorder når kroppen egentlig er helt tom, og sliten. 6 pullups ble det på meg, en repetisjon mer enn den gamle rekorden på 5 stykker. Stor stas! Etter økten ventet nybakte sunne muffins på oss. Slik er det nemlig å trene på Solsiden!

Nå sitter jeg å koser meg med en lunsjskål fyllt med eple og pærer i biter, cottage cheese, skyr, varme bringebær (frosne bær varmet i micro) og et par håndfuller usaltede cashewnøtter over. Jeg toppet det hele med sukrin og kanel. Mmmmm. Nå skal jeg straks hoppe i dusjen , før min skjønne svigerinne kommer å henter meg. Vi skal ut på interiørshopping til den nye leiligheten. *hurra*. Jeg ønsker dere en super herlig fredag, endelig er helgen her! Nyt dagen så lenge, mer fra denne kanten senere.

 

Smiiiiiil Maren

Kaffekos

Regnet pøser ned ute, og hva er vel bedre enn kaffedate inne hos bestejenta mi. Lille Milo løper mellom oss og er helt i ekstase. Lille skjønne krabaten. Det er koselig å møtes på cafe, men det er enda koseligere med hjemmekaffe. Nå har jeg ligget på kristina sin sofa i halve dag, og det er snart på tide å tusle hjemover. Jeg hadde et møte i sentrum i dag tidlig, og istede for å dra hjem å lese til eksamen som jeg egentlig burde, så har jeg bare kost meg i hele dag. Tittet rundt i butikker, vært på cafe og hos Kristina. Nå har halve dagen har gått, og jeg har ikke regnet en eneste oppgave. Jeg blir helt oppgitt over meg selv. Det er rart med den eksamenlesingen, alt annet frister liksom så mye mer!
Bukse - Tiger of Sweeden // Topp - Day Birger Mikkelsen

I dag kjenner jeg at jeg har lyst å lage noe ekstra godt til middag. Så nå spør jeg dere kjære lesere, hva er den beste middagsretten dere vet? Jeg liker så godt å legge ut mine oppskfiter og middagstips her, men i dag har jeg lyst å spør dere om tips til middag. Del din favorittmiddag med meg, og legg gjerne ved både oppskrift og fremgangsmåte på retten. Jeg kan faktisk ikke komme på noe jeg ikke liker at middagsretter, så her er det bare å kjøre på. Jeg gleder meg til å lese hva dere liker å spise

 

Smiiiiiil Maren


Positive mind

Jeg ville bare titte raskt innom dere, mens jeg sitter her med kaffekoppen min og lader opp til en ny dag. Jeg skal straks løpe ut i snøværet, men jeg ville bare minne dere på en enkel banal liten sak, som vi ofte glemmer i hverdagen. Smil! Rett og slett bare smil - det er så enkel liten sak, som kan gjøre en så utrolig stor forskjell. Møter du noen på gata som møter blikket ditt - smil, se reaksjoner til den andre personen. Smilte personen tilbake? Sannsynligvis! Møter du en utfordring på jobben, en stressa sjef, en sur kollega, en trøtt medstudent, ei sur kassadame eller en gretten busssjåfør - Smil! Jeg garantere deg at det vil gjøre begges dag bedre. Jeg sier ikke at et lite smil vil revolusjonere dagen, og gjøre alt rosa og magisk. Nei jeg sier bare at hvis du forsøker å være bittelitt bevisst på å møte mennesker, og situasjoner med en litt mer positiv innstilling enn vanlig, og ikke er så gnien på smilet ditt, men heller velger å dele det med mange, så skal du se at dagen din plutselig blir lysere. Jeg tror det er viktig å fokusere litt på "Positive Mind" i disse mørketider. En så enkel ting - som kan gjøre så mye. Nå skal jeg komme meg opp av sofaen og starte dagen. Jeg har en avtale nå på morgenkvisten, og jeg skal garantere dere at det første jeg skal gjøre når jeg treffer denne personen er å smile. Ha en super torsdag dere. Det nærmer seg helg med stormskritt. Det er faktisk grunn nok til å lure av seg et lite smil. 

 

Smiiiiiil Maren


Sniktrening

I dag har jeg rett og slett sniktrent! jeg følger en firesplitt nå, som betyr at jeg deler styrketreningen min i fire treningsøkter, fordelt på fire ulike dager. Jeg har egentlig mandag, tirsdag, torsdag og fredag som styrkedager, det betyr at i dag skulle være treningfri. Dagens forelesninger varte i hele 6 timer, og da var jeg så fryktelig lei av å sitte stille at jeg bare måtte bevege meg litt. Jeg valgte derfor å flytte torsdagsøkten frem en dag, og heller ta fri i morgen. Torsdag betyr rygg - min favoritt! Økten avsluttes med en runde knebøy - noe jeg ikke liker fullt så godt! Jeg ladet opp til økten med 20 minutter i solarium, varmt og god i kroppen dro jeg på trening og kjørte følgende øvelser:

 • Nedtrekk bredt grep
 • Sittende roing
 • Nedtrekk smalt grep
 • Facepull 
 • Dype knebøy

 

En relativt kort, men god økt. Jeg møtte skjønne Nathalie på Solsiden, og vi kjørte første del av økten sammen. Det er så herlig å ha en treningspartner, og jeg kjenner at jeg faktisk savner å trene sammen med noen. Jeg trener som regel alltid alene, og har igrunn alltid likt det best, men jeg kjente i dag at det er utrolig motiverende å ha en å trene sammen med.Nå står middag for tur og i dag er det laks på menyen. Jeg har ovnsbakt laksen, dampet grønnsakene og laget en enkel grønn salat til. Etter bildet ble tatt la jeg også til en god dæsj med Walden farms honey dijon dressing, og fire speltlomper. Denne middagen er den perfekte sammensetning av næringstoffer. Sunt fett og proteiner fra fisken, karbohydrater fra speltlompene/grønnsakene og vitaminer/mineraler fra grønnsaker og salaten.

Hva hadde du til middag i dag?

 

Smiiiil Maren 


CASALL

Som dere vet var jeg på Casall event forrige fredag, og fikk med meg masse herlige vårnyheter hjem. Jeg representerer casall, og disse klærne er derfor sponset. Jeg har publisert bilder av meg selv i ulike casallklær både her på bloggen og på instagram. Responsen fra dere har vært så utrolig positiv, og det gjør meg så uendelig glad. Vit at alle de fine ordene deres settes enormt stor pris på. Flere av dere har etterlyst hvor man kan finne alle disse deilighetene av noen vårklær, og det skal jeg selvfølgelig fortelle dere. 

Den deilige lilla/rosa HIT toppen jeg har på bildet finner dere HER. Jeg elsker denne fargen, men inne på nettsidene til Casall vil dere se at den finne i en haug av farger. Jeg har selv utrolig lyst på den fersken fargede, og den lyseblå. Hvilken likte dere best?I går postet jeg et bilde av en grå shorts og en fersken farget tskjorte. begge er i mykt stoff, og er det perfekte koseantrekket. Shortsen sitter så fint på, og den kommer til å bli en storfavoritt utover sommeren. Enn så lenge går jeg rundt i den hjemme, med en løs tskjorte til, og store ullsokker. Herlig. Dere finner shortsen HER, og Tskjorten HER.

På bildene fra Casall-evetet har vi alle på oss Casall Sculpture tightsen, sports-bh, fresh orange/rød topp og en machende jakke til. Alle tre plaggene er nå tilgjengelig i nettbutikken til Casall. Merk dere at alle plaggene finnes i ulike farger.

Casall sculpture tights HER // Sports bh HER //  Tank top HER  // Studio treningsjakke HER.

Jeg synes det er så forfriskende og spenende at Casall tørr å satse på sterke farger, og freshe mønstere. De har også virkelig tatt hensyn til den kvinnelige kropp, og lagdet unike plagg som går inn på de rette stedene og frehemever, løfter og former akkurat slik vi ønsker. Thank you Casall <3

Jeg er stolt over å være en ambassadør for Casall, og gleder meg til å ta dere med på mye morro fremover. Hvem vet, kanskje det blir en konkurranse igjen snart!

 

Smiiiiil Maren

 

Super-tirsdag

I dag hadde jeg store planer om å være enormt effektiv og få unna en haug av eksamenslesing, en super treningsøkt, starte å pakke til jeg flytter, vaske klær og bake brød. Jeg hadde klokken på 06.00 og så virkelig frem til en effektiv super-tirsdag. Vel - slik ble det ikke! Jeg slo av alarmen nesten ubevisst, og kom ikke til meg selv før klokken var nesten 10.00. For en ultra morgenfugl som meg selv så er det rimelig vilt. 11 timer søvn, og fremdeles føltes det som jeg kunne sovet mer - mye mer. Jeg kjenner så godt igjen slike dager, og jeg vet hva som gjelder da. Det er forskjell på trøtte dager fordi man er generelt morgentrøtt, og den typen trøtt man blir av for høyt tempo over lengre tid. Jeg avlyste super-tirsdagen, og starten dagen på en helt rolig og nærmest idyllisk måte. Akkurat i dag hadde jeg faktisk mulighet til det, da jeg ikke hadde avtaler med noen andre enn meg selv, pensumbøkene, treningssenteret og vaskemaskinen. Jeg stod opp og tok på meg mine nye myke deilige casall klær. Jeg elsker å rusle rundt i dette antrekket. Shortsen er så deilig! Jeg lagde meg en stor kopp kaffe med ekstra steamet melk, og vanilje stevia. Det er rart med det, men akkurat som kaffen smaker enda bedre når den drikkes fra mine nye søte M kopp. Jeg lagde meg deilig frokost, og koste meg med avisen, og God morgen Norge.

Topp fra Casall //  Shorts fra Casall 

Sakte men sikkert kom energien snikende, og jeg bestemte meg for å dra på trening. Der møtte jeg skjønneste Kristina min, og da ble alt straks så mye bedre. Maren Sofie var også med i dag, og ingenting er bere enn tre treningsglade jenter samlet for en morgentrening - formiddagstrening tror jeg heller det må kalles! Jentene løp 4x4 intervaller. Jjeg var med på de to første intervallene, men så måtte jeg hoppe av og gjøre det jeg egentig kom for, styrketrening for skuldre og triceps. Jeg kjørte følgende øvelser:

 • Skulderpress med hantler
 • Sidehev med hantler
 • Omvendt flies
 • Dips - fokus triceps.
 • Brede upright rows

 

Nå føler jeg meg som meg selv igjen. En rolig kosemorgen med deilig frokost og kaffe, en treningsøkt med positive jenter og en solid lunsj var det som skulle til. Nå ønsker jeg super-tirsdagen velkommen tilbake, og jeg er i gang med dagens gjøremål. Jeg er et par timer på etterskudd, men det gjør overhode ingenting. Nå skal jeg ut på kjøretur å få unna litt småting, og på vei hjem skal jeg stoppe innom Living, Ikea, skeidar og bohus. jeg har jo plutselig en diger leilighet å innrede. Fy søren så gøy det er med interiør, men samtidig veldig vanskelig. Så nå tar jeg kamera med meg, og drar ut på inspirasjonsrunde i diverse butikker. Tusen tusen takk for alle deres skjønne ord og gratulasjoner i forbindelse med leilighetskjøp - dere er virkelig bare verdens beste! 

 

Smiiiil maren

Vippefiks og legday

I dag ble det litt endring i planene, jeg planla å dra rett fra forelesning og ned på trening, men slik ble det ikke. Jeg var så trøtt og frysen at det fristet overhode ikke å trene, jeg følte jeg lå langt på minus siden i energinivå. Dette på tross av solid inntak av næringsrik mat og en dobbel espresso. På vei ned til sentrum fikk jeg en strålende ide, jeg slo nummeret til NIMUE HUD og 10 minutter senere lå jeg i den store dielige hudpleie sengen på Nimue, mens skjønne Hanne dullet i vei med meg. Vi fikk skravlet og oppdatert hverandre på siste nytt i akkurat fem minutter før denne frøkna sluknet. Jeg sov som en stein i 45 minutter, og våknet opp til helt nytt sett av perfekte vipper. Jeg fortalte Hanne at jeg føler meg litt ufresh og grå for tiden, og derfor hadde hun satt på 1 mm lenger vipper enn jeg vanligvis bruker, noe som virkelig åpnet øynene opp og gav et mye mer våkent og åpent blikk. Etterpå både vokset og farget hun brynene mine. Nå føler jeg meg så mye bedre.

Etter dem 45 minutter lange powernap´en hos Nimue Hud og enda en kruttsterk kaffe var jeg klar for å gi benøkten enda et forsøk. Akkurat i det jeg skulle til å dra tikket det inn en sms fra min storebror om at han var på vei til gymmet - perfekt timing! Det er så mye enklere å komme seg på trening når man har noen kjente der. Vi trente ikke sammen, men bare det å ha han der hjalp mye på motivasjonen. I dag var det som sagt ben på planen, med hovedfokus på rumpe. Kjære vene for en brutal økt!!! 

I dag var det disse øvelsene som fikk bena mine til å skjelve som aspeløv: 

 • Hipthrust
 • Strake markløft
 • Bulgarsk utfall
 • Cable quats
 • Lårcurl

 Det var en helt vill økt, og det finne faktisk ikke noe bedre i hele verden enn den følelsen du får av en god bentrening. Nå er jeg i full gang med middagen, wok med kylling. Jeg har vanligvis 3-4 spellomper til, som jeg fyller med kylling og wokgrønnsakene. På den måten blir det en slags kyllingwrap. I dag har jeg lagt på 2 ekstra lomper + en fruktsalat med masse banan til forett, og samme til dessert. Denne kroppen trenger påfyll etter en slik treningsøkt. 

Hva står på din middagsmeny i dag?

 

Smiiiiil Maren


Gla´mandag

God mandag solstråler 

Jeg titter innom for å ønske dere en strålende ukestart, med masse Casall inspirert - High intensity Training! Jeg er akkurat ferdig med dagens forelesning, og sitter i skrivende stund å momser på en skål med granola, grukt, vanilje kesam og cottage cheese. Jeg lader opp til ukens første - og tyngste treningsøkt. Mandag er bendag på mitt treningsprogram, med hovedfokus på rumpe. High step up, hip thrust, smarkmark og dype squats står for tur! Jeg ser frem mot den økten med skrekk blandet med fryd. Jeg har virkelig et elsk-hat forhold til disse øktene. De er brutale mens det står på, men gir en magisk go´følelse i kroppen etterpå.

I går ved midnatt avsluttet jeg konkurransen om å vinne en fantastisk Casall sculpture tights, og vinneren er trukket. Er dere spente nå? Jeg leste alle kommentarene deres, og klarte ikke å velge. Jeg fikk derfor min mor til å trekke en helt tilfeldig vinner for meg ved å si et tall, også vant kommentaren med det tallet. Vinneren ble: THERESE HAUGSNES. Du vil motta en mail fra meg om kort tid. Gratulerer :D 

Nå skal jeg momse i meg resten av maten, og komme meg ned til Solsiden - på tide å finne frem treningsmoduset!

Er det flere som skal starte uken med en treningsøkt ? Hva står på din treningsplan i dag? 

 

Smiiiiil Maren

 

 

LYKKE

Nå er det på tide å avsløre årsaken til gårsdagens feiring. Som jeg skrev til dere så har jeg vært på litt visninger i det siste, og i går ble det avgjort at drømmeleiligheten over alle drømmelieligheter har blitt min! Jeg er i en vanvittig lykkerus, og kan nesten ikke tro at jeg faktisk skal bo der. Den er helt ny, og ligger så sentralt. For dere som er kjent så ligger ned nede på Tangen, Bystranda området. Det betyr at jeg bor både ved sjøen og i sentrum - på en gang! Leiligheten er så stor og så vanvittig flott. Jeg kan liksom ikke tro at lille meg skal ha den helt for meg selv. Smilet går hele veien rundt, og jeg har sommerfugler i magen. Leiligheten er som sagt helt ny, ingen har bodd der før. Den er lys og delikat, med mye luft og åpne løsninger. Jeg lo høyt når jeg så den første gang, badet i leiligheten er nemlig større enn hele min første leilighet i Oslo. Hehe! I går ble det altså avgjort at dette lille palasset skal bli mitt, det beste av alt er at den er klar for overtagelse så nå skjer ting kjapt her! 

Nå forstår dere hvorfor jubelen stod i taket og champangen måtte poppes i går. *lykkehyl* 

Nå er det slik at jeg har en stor og fantastisk - men helt helt tom leilighet som skal innredes. Jeg trenger hjelp kjære lesere! Jeg trenger tips til interiørblogger, og inspirasjonssider. Alle tips mottas med takk, både blogger, nettsider, instagramkontoer, butikker osv. Kom med det :) Stilen min er dus, deilkat, rent, lyst, hvitt og lekkert. Mye luft, men samtidig lunt, jordfarger, harmoni, mykhet. Det skal være godt å komme til meg, man skal føle at skuldrene senkes og at man kan slappe av. Dyp sofa og duse behagelige farger, myke pledd, og masse puter, duftlys og masse varme. Jeg er nok en typisk home&cottage jente. Jeg legger ved en liten inspirasjonskolage jeg har satt sammen for å vise dere litt av den stilen jeg liker. Bildene er i stor grad hentet fra en instagramkonto jeg liker veldig godt, sjekk den gjerne ut: Interior123Med disse bildene i bakhode må dere komme med alt dere har av tips. Jeg gleder meg så vanvittig til den kommende prosessen med innflytning og innredning. Jeg skal skape mitt eget hjem, i en leilighet jeg kan bo i så mange år fremover. Den er så stor at jeg kan bo der med både mann og barn. Hjelpes - for en fin og skummel tanke *ler* Jeg kan ikke vente til å vise dere bilder av leiligheten, og tenk så gøy det blir å ta mat og inspirasjonbilder til dere fremover - med et stort kjøkken og et magisk lys kan det jo ikke bli annet enn bra. Ååååå dette er så GØY!!!

Ps: Vinneren av Casall sculpture tightsen trekkes kl 00.00 i kveld, og publiseres i morgen tidlig!  

 

Smiiiiil Maren


Lydia

Inneholder sponsede produkter

Jeg er ferdig med vinteren for i år, og ser nå kun fremover mot lysere tider. Det gleder meg at treningsmerkene gjør det samme, og lanserer treningplagg på treningsplagg i super freshe og glade farger. For et par dager siden kom jeg over den vakreste tightsen jeg har sett . Det var uten tvil den deilige fargen som fanget min oppmerksomhet.  Det var rett og slett kjærlighet ved første blikk!Fantastiske Shape Lydia fra Röhnisch dumpet ned i min postkasse i går, jeg prøvde den på og den satt som et skudd. Jeg har str S og føler den er normal på størrelsen.  Tightsen er så herlig å ha på seg at jeg bare måtte bevege meg litt. Selv om det var både snø, slaps og vind ute måtte jeg bare ut å hoppe og sprette litt. *ler*Modellen heter altså Lydia, og fargen noe så deilig som vannmelon. Man blir jo glad bare av navnet! Tightsen heter Shape fordi den har en herlig Hold-in effekt. En annen svært positiv ting er at livet er ekstra høyt  og det gir en fantastiske kvinnelig figur. Tightsen har snøring i livet som gjør at den uansett vil sitte perfekt på, og ikke skli ned. Hvis du ikke ønsker det høye livet, så er det bare å brette tightsen ned. På det første bildet har jeg den opp, og på de andre har jeg brettet den ned. Sømmene rundt rumpepartiet og sømmene langs siden på lårene fremhever de vakre kvinnelige formene, og er med på å forsterke shape-effekten. Den finnes i flere farger, men jeg har forelsket meg helt i Whatermelon. Ta en titt HER for å lese mer om tightsen.Toppen dere ser på bildet finner dere HER.  Den er fra merket Stay in place, og jeg har valgt meg fargen Korall. Jeg elsker alt som er rosa/korall/fersken fargen, og det var overhode ingentvil hvilken topp jeg ville klikke hjem. Toppen er sømløs, og en drøm å ha på kroppen. Den sitter godt, og holder ting godt på plass - uten av den strammer for mye og lager disse usjarmerende "bulkene" som alle vi kvinner nok kjenner til. Det verste jeg vet er når sømmen i en sportsbh blir for stram, og lager en markant overgang der sportsbhen stopper. Det problemet eksisterer ikke med Stay in Place toppen. Den har også en solid bryterygg, som gjør at du får god støtte. Jeg skal ærlig innrømme at jeg går rundt i slike topper selv når jeg ikke er på trening, de er jo bare så gode. 

Er det flere som går rundt i treningsklær selv om man ikke er på trening? 

Jeg er utrolig fornøyd med mine nye produkter, og gleder meg til å møte vårene i spreke farger. Ta gjerne en titt innom Buyhelse på Facebook og Instagram. 

 

Smiiiiil Maren

Alternativ trening

Det er ikke alltid man trenger å dra på treningssenteret for å få en god treningsøkt. Her på sørlandet trenger man bare ta en tur rett utenfor døra for å få kjørt seg med en solid økt som krever både utholdenhet og styrke. jeg snakker selvfølgelig om snømåking! Det laver ned med snø her i sør, og det vil ingen ende ta. Det er stor fare at vi sørlendinger enten snør inne eller blir latterlig spreke i vårt forsøk på å grave oss ut. *ler* 

Her ser dere mitt bidrag til dagens fjerning av snø. 10 i stil, og 0 i gjennomføringsevne - jeg er rett og slett skikkelig dårlig til å måke snø. Jeg jobber og jobber men kommer liksom ingen vei med den hersens snøen. Det skal ikke være lett! En ting er hvertfall sikkert, man blir måtte svett og sliten av å fjerne snø. Etter måkingen dro jeg ut på en liten joggerunde, det var en herlig utfrodring i dette været , med glatte og isete veier, men så lenge man ser jeg godt for og er forsiktig så finnes det jo ikke noe bedre enn å løpe utendørs om vinteret. Friskt, og godt! 

Nå skal jeg dra i gang i heidunrende feiring her, grunnen til at jeg feirer skal jeg dele med dere i morgen. Hihi, noen hemmligheter må man da ha. Jeg er sprekkferdig av lyst til å fortelle dere om det, så jeg regner med at det kommer et innlegg ganske så tidlig i morgen. Jeg klarer jo bare ikke vente med å dele gode nyheter. Ha en super fantastisk lørdagskveld dere, kos dere litt ekstra - det skal hvertfall jeg :)

 

Smiiiiil Maren


En spennende lørdag

Denne dagen har vært så innholdsrik og spennende. Jeg har vært på visning på en leilighet sammen med hele familien min, og nå går jeg rundt med sommerfugler i magen. Ingenting er avgjort enda, men jeg holder dere selvfølgelig oppdatert. Jeg er så takknemlig for at familien stiller opp og blir med meg på slike ting. Det å kjøpe en leilighet er en stor avgjørelse, og da er det så godt å ha meg seg litt støtte. Vi møttes hele gjengen på cafe og koste oss der med både kaffe og godsaker før visningen. 


Lørdagen er den store cafedagen, og like etter visningen dro jeg videre på cafe for å treffe en god venninne. Søte Charlotteog meg satt oss på drømmeplassen og skravlet i noen timer.  Slike venninne dater er det aller beste jeg vet. Det var spesielt koselig i dag både fordi det er lenge siden jeg har sett skjønne Charlie, og fordi været ute er helt grusomt, da er det ekstra koselig å nyte det deilige cafelivet innendørs. Vi koste oss med varm eple&kanel te i kulden, den anbefales virkelig. Mmmmm. 

Nå jeg prøve å få unna litt eksamenslesing før lørdagskvelden skal nytes for fullt. Hva er deres planer for kvelden?

 

Smiiiil Maren