hits

mars 2018

Oppskrift: Sunne sjokoladekuler

Hei dere<3 Håper dere har en herlig langfredag, og koser dere skikkelig med fri, sol, og god stemning. Jeg titter innom i dag for å dele en supergod oppskrift med dere. Dette er den perfekte påskekos, tursnacks eller bare når du har lyst på noe godt, og samtidig holde det naturlig og næringsrikt.

Denne oppskriften lagde jeg helt på slump, og helt ærlig så hadde jeg ikke trodd det skulle bli så godt som det gjorde. Når resultatet ble så nydelig som det ble, så måtte jeg skynde meg å skrive ned oppskriften med det samme.

Du trenger:

 • 4 store dadler
 • 1 ss cocosa
 • En god håndfull cashewnøtter
 • 1 ss kakaopulver
 • En klype havsalt

Slik gjør du:

Kutt dadlene i biter, og hakk cashewnøttene til små biter. Ha dem i en foodprosessor sammen med cocosa, kakaopulver og salt. Kjør den til en jevn og fin masse. Form / rull passende kuler av deigen. Sett dem kaldt en liten stund før de skal spises. Disse har blitt en favoritt hos meg, og jeg gleder meg til å lage dem igjen. Håper flere har lyst å teste.

I dag har vi hatt en helt magisk dag, i stekende påskesol på hytta. Dere som følger meg på snapchat (marenerdvik) og Instagram (Maren Erdvik) har fått med dere flere glimt fra dagen i dag. Jeg gleder meg til å dele dagens solfylte bilder med dere litt senere. Nå er det straks middag her, etterfulgt av påskekrim, godterier og sofakos. Akkurat slik hver kveld er her på hytta.

 

Smiiil, Maren

Hei fra påskefjellet

Hei fra påskefjellet. 

Endelig er vi på plass på hytta, og det er så utrolig deilig. Vi kom opp i 16 tiden, og ble møtt med tent bålpanne, pølser, kaffe og strålende sol. For et magisk påskevær. Vi har ikke så mange dagene her oppe, men alt er bedre enn ingenting, og føles som en stor bonus. Jeg er så glad takknemlig for de dagene vi har sammen her på hytta. Det gir så mye glede og energi. 

Vi er alle samlet på hytta, store og små, to og firbente. Akkurat nå har jeg bare lyst å legge macen langt bort, og bruke hvert minutt sammen med familien min. Jeg gleder meg til å kose rundt i ullundertøy, ullsokker og tøfler. Håret i tutt og helt uten sminke. Momse påskegodt og mosekose på familien og spesielt tantebarn. Lykkebarometeret går rett i taket når jeg får være sammen med dem<3 

Jeg hadde bare lyst å titte innom dere, og ønske dere en fin påske. Jeg kommer til å titte innom her gjennom hele påsken, dele litt oppskrifter, litt treningstips, matinspirasjon og ellers holde det som jeg pleier. Jeg koser meg med bloggen, og den tiden jeg bruker på å oppdatere dere synes jeg er hyggelig. Det er ekstra hyggelig når dere gir meg livstegn tilbake, og deler litt hva dere gjør og hvordan dere har det. Det er ingenting jeg setter mer pris på enn det<3

Nå er det påskegodteri og krim med gjengen her. Ha en nydelig påske videre mine venner<3 

 

Smiiil, Maren 

Marens guide til sunn mat på farten

Mange av oss lever et hektisk liv, og jeg vil tro det er en kjent sak at man ikke rekker frokosten, energien daler utover dagen, eller man kjenner på en ulvehunger når arbeidsdagen går mot slutten. Mellommåltid er en smart sak, men hva er egentlig et mellommåltid? Når burde det spises og hva burde det være?

Et mellommåltid er egentlig som navnet sier, et måltid i mellom. Et sunt, raskt og enkelt måltid man kan spise på farten, eller mellom måltider.  Typisk etter lunsj, og frem til middag, der kan det gå mange timer, og kanskje skal du innom å handle også. Mellom der kan det være smart med et mellommåltid for å unngå å kjøpe med deg hele matbutikken, eller ta lite gjennomtenkte valg fordi du er så sulten. For noen kan det kanskje gå lenge fra frokost og frem til man får tid til å sette seg ned å spise lunsj, da er et lite mellommåltid helt genialt.

Vi lever ulike liv, og for noen kan middagen kanskje bli relativt tidlig fordi man har barn som er sultne like etter skolen for eksempel. Da kan man kanskje ha behov for et måltid mellom middagen og kveldsmaten. Har man en hektisk hverdag med kjøring og henting, fotballtreninger, kor, speider og dansetrening for barna kan mellommåltider rette familiefreden. Noen kaller det mellommåltid, og andre kaller det ?mat på farten?. Andre trenger kanskje tips til mat som kan tas med på reise, eller på tur. 

Så, hva skal disse mellommåltidene bestå av?

Her kommer 12 tips til mat du kan kose deg med som mellommåltid, mat på reise eller ta med deg i farta:

 1. Liten pose nøtter i veska. Velg en nøttetype du liker, og lag deg en liten snack-bag som du kan ta med deg. Mandler, valnøtter, usaltede cashew, peanøtter eller hasselnøtter. Lag gjerne en miks av flere i en liten pose.

 

 1. Proteinbar - men vær obs på innholdet, det er stor forskjell på en proteinbar og en energibar. 

 

 1. Skyr eller andre meieriprodukter som kjøpes på butikken, er supre alternativer til rask sunn mat på farten.

 1. Frukt er genialt. Ha et eple, pære, banan eller annen frukt du liker liggende i veska.

 

 1. Oppkuttede grønnsaker / minigulrøtter / sukkererter / minitomater er gull verd. Ha dem i en liten boks, klar til snacks når enn du måtte trenge det.

 1. Proteinshake. For eksempel: 30g av valgfritt proteinpulver blandet med melk eller vann. Vann er kanskje enklest på farten, men melk vil mette mer og gi mer næring. 

 

 1. Proteinkaffe = kaffe blandet med en proteinshake.

Slik gjør du: Lag kaffen din på vanlig måte, lag så en ½ proteinshake (15g proteinpulver, blandet med varm vann, rist den godt) Hell proteinshaken over kaffen og bland godt. Kan gjerne toppes med litt varm melk. Dette kan være fint å lage hjemme før du løper tu døren, og nye den på veien.

 

 1. Hjemmelagde knekkebrød med havsalt. Gode selv uten pålegg.

Oppskrift til to stekebrett: 2dl grovt sammalt hvete, 2 dl lettkokte havregryn, 2 dl havrekli, 2 dl sesamfrø, 1 dl linfrø, 1 dl kruskakli, 7 dl vann og 2 ts salt. Slik gjør du: La bollen være i bollen og ?sette seg? i ca 1t. Smør blandingen så jevnt som mulig på et bakepapir på en stekeplate. Inn i ovnen i ca 40 minutter på 185grader. Åpne et par ganger underveis og slipp ut damp. Halvveis i steketiden tar du dem ut og ruter knekkebrødene opp med en pizzakutter. Sett dem inn igjen ut steketiden. Avkjøl på rist. Oppbevar i krukke eller en boks på kjøkkenbenken ? alltid klar når du trenger mat på farten.

 

 1. Hjemmelagde proteinrundstykker - nydelige både med og uten pålegg.

Oppskrift: 60g havregryn, 2 ss Cottage cheese, 1 egg, 1 ts bakepulver, ½ ts salt. Bland sammen, og fordel i små stykker på bakepapir på et bakebrett. Inn i ovnen, 200g i ca 10-12 minutter. Avkjør på rist.

 

 1. Matvafler er vafler uten sukker. De nydelige med pålegg eller spises som de er.

Oppskrift: 100g havremel, 50g speltmel, 4 egg, 1 ss bakepulver 1-1,5 dl lettmelk, 150g kesam, 1 ss smeltet smør, og et dryss havsalt. Bland alt sammen til en jevn røre. Stek i vaffeljern.

 

 1. Eggemuffins. Dette er muffins med egg som hovedingrediens. De er proppet med næring, og smaker nydelig. 

Oppskrift til 3 store muffins: 60g havregryn, 3 ss cottage cheese, 3 egg, 1 ts bakepulver, 100g skinke, ost, salt, pepper og kryddermix.

Slik gjør du: bland havregryn, egg, bakepulver og krydder i en bolle. Tilsett krydder, og miks sammen med en stavmikser til en jevn fin røre. Tilsett litt vann hvis nødvendig, røren skal være relativt tykk, og på grunn av brokkolibitene vil den være litt klumpete. Spray muffinsene og fordel røren i formene. Dryss gjerne litt oregano på toppen. Inn i ovnen på 225g i ca 20 minutter.

 

 1. Lomper er også supert, putt hva enn du liker inni og spis som en wrap. Lomper kan enten gjøres klar hjemme på forhånd, eller kjøpes i butikken og lages på farten. Et godt eksempel er Lomper, med smøreost og skinke. Enkelt, sunt og godt.

 

Flere av disse alternativene er supre som frokost og lunsj også. Jeg spiser rundstykkene og eggemuffisene som frokost eller lunsj stadig vekk, og knekkebrødene har jeg alltid et lite lager av. Rundstykkene er nydelige som tilbehør til en suppemiddag, eller ved siden av en lasagne for eksempel. 

Håper dette gav bøttevis med inspirasjon til sunn og god mat, som er enkel å lage og som fint kan nytes på farten i en hektisk hverdag. Husk at hemmeligheten ligger i planlegging. Legger du en god plan, og forbereder litt i forkant, vil du få enormt mye igjen for det. Mellommåltider kan være din lille hjelper til mer stabil energi, bedre humør og mer overskudd i hverdagen. Eller det kan gjøre at reisen din blir en mye bedre og mer positiv opplevelse fordi du har fot jevn påfyll av energi, og sunn god næring. 

GOD PÅSKE alle sammen. Nyt og kos dere<3 

 

Smiiil, Maren 

 

CrossFit Testøkt

Reklame | Nelly

Jeg går på et slags CrossFit-kurs to ganger i uken. Det er Charlotte Nevland som holder det på CrossFit Kvadraturen. Vi er en finfin gjeng med jenter som ikke har drevet noe særlig med CrossFit før, og som får lov å lære av flinkeste Charlotte. Jeg har nå vært der 3 ganger, og hver gang jeg er der deler jeg hva vi gjør på Snapchat og Instastory. Det er mange av dere som følger med, og det er så gøy! 

I går var jeg så nære å droppe det at det er et lite under at jeg kom meg bort. Boxen ligger 2 minutter unna leiligheten min, så det finnes virkelig ingen unnskyldning. Jeg var kald og litt trøtt, hadde skrekkelig vondt i viljen og egentlig mest lyst å bare bli på sofaen. Jeg tok meg sammen, og kom meg avgårde. Et par minutter over tiden ramlet jeg inn i boxen, og der ble jeg møtt av det skumle jeg vet - TESTØKT! 

Det er fint å teste, for uten en pre-test, utført arbeid/trening og en re-test igjen, så kan man jo ikke vite om det man gjør gir resultater. Så da var det bare å stramme seg opp, snakke positivt til seg selv, og kjøre på. Jeg tenkte jeg skulle dele testøkten med dere. Jeg har fått med meg at det er mange som leser denne bloggen som driver med CrossFit, og kanskje en god del som har litt lyst men som ikke helt tør. Så da kan det jo være fint at jeg deler litt av mine erfaringer. 

Vi starter alltid hver økt med at alle hilser på hverandre, så varmer vi godt opp, tøyer og bøyer. Deretter jobber vi med teknikken på én eller et par hovedøvelser, slik som for eksempel ulike varianter knebøy, markløft, eller press. Deretter er det alltid en WOD (workout of the Day) til slutt. Slik er hver trening bygd opp. Så, over til testøkten vår i går. Den så slik ut: 

For time:

 • 30 wallball 
 • 30 markløft 
 • 30 boxjump / stepups
 • 30 burpees

Timecap var 10 minutter. 

Dette betyr at man skal forsøke å gjøre alt dette på kortest mulig tid, men med godkjent teknikk. Man har kun 10 minutter på å bli ferdig, og blir man ikke ferdig så teller man bare antall repetisjoner man hadde igjen og noterer ned det. Mange ble ikke ferdige, og det er helt fint det. Dette er jo en pre-test, ingen er drevne i dette fra før av. 

Jeg kjørte 6kg på wallball, 55kg på markløft, og stepup på kasse (bena var HELT shaky etter de to første øvelsene, og ville ikke hoppe). Tiden min ble 6 minutter og 13 sekunder. Så det er altså time to beat for min del når vi tester igjen om noen uker. 

Singlet Reebok (utsolgt, lignende HER) // Tights Lululemon // Sko Adidas 

En annen ting som var fantastisk kult, og som jeg faktisk må skrive et eget innlegg om, er hvor mye ditt eget hode kan stoppe deg. Jeg skal faktisk spare detaljene her til det innlegget, som jeg skal begynne å skrive på med det samme. Det er nemlig ganske fascinerende hvor mye du selv tror du klarer, og hvor mye du faktisk klarer når noen andre pusher på deg, heier på deg og har troen på deg. 

Ha en strålende dag mine venner, og takk til alle som er med på påske-giveaway. Jeg trekker vinneren i morgen tidlig, jeg må jo rekke å sende pakken før jeg selv drar på påskeferie<3 

 

Smiiil, Maren 

 

Påske Give-Away til mine lesere

AVSLUTTET, OG VINNEREN ER TRUKKET <3 Thea Jansrud er den heldige vinneren!!! 

Jeg har samlet sammen noen favoritter som jeg digger, og som jeg vet at mine lesere digger. Dette er ting jeg hadde hjemme, eller har vært å kjøpt til full pris. Så dette er ikke noe kjøpt reklame for noen, det er kun en hyggelig greie jeg gjør av 2 grunner: 

 1. Jeg har lyst å gjøre noe hyggelig for mine lesere i påsken <3
 2. Jeg har lyst å invitere flere av dere til å følge min Facebook side. 

For å være med i konkurransen gjør du følgende: 

Derfor er det eneste kriteriet for å vinne denne digge påske-gaven at du liker min facebook page (vil bli sjekket), og kommenterer her på bloggen at du har likt siden, og har lyst å vinne. Thats it <3 d

Pakken inneholder: 

 • 1 abilica strikk i medium styrke (dette er det perfekte strikket til pullups feks) 
 • 1 abilica all-rounder strikk som jeg kaller det. Perfekt til fullkropps-styrkeøkter. Det strikket jeg ALLTID har med på reiser, bruker til hjemmetrening og til utetrening.
 • 2 abilica powerbands (miniband) 
 • Treningsprogram til alle typene strikk
 • Påskeegg
 • Proteinbarer 
 • Kvikklunsj x 3
 • Proteinpulver (det er dette jeg bruker i havregrøten min)
 • Påskenøtter 
 • Proteinella x 2 

Jeg håper dere synes dette er en gøy liten greie. Jeg deler mye artig på min FB-page, og skal prøve fremover å dele noen små tips og triks som kun deles på Facebook slike at det blir eksklusivt for dem som følger siden.

Dere finner facebooksiden HER, og alt du må gjøre for å vinne påskegaven er å like siden, og kommentere på dette blogginnlegget at du har lyst å vinne. Husk å legg igjen eposten din så jeg får kontaktet vinneren (du kan legge den inn i feltet hvor det står epost, da er det kun meg som ser den og ingen andre) Liker du siden fra før av, så er det alltids lov å invitere en venn eller to til å like den. Det hadde jeg satt helt enormt stor pris på. 

God påske mine fine. Nyt dagene, senk skulrene og bare kos deg <3 

 

Smiiil, Maren 

Et lite motivasjonsboost

Reklame | Nelly

Forrige uke kjøpte jeg meg litt treningsmotivasjon i form av nytt treningstøy. Jeg kjøpte et par nye tightser, en topp, en sportsbh og en løpejakke. Jeg gleder meg til å vise dere det. Toppen på bildet er en av dem, den er fra Reebok og jeg digger kombinasjonen av det sorte, den hvite logoen og det røde. Tightsen er også Reebok. Begge fra Nelly. 

Det finnes både ytre og indre motivasjon, og selv om jeg absolutt jobber mest med og er helt avhengig av min indre motivasjon, så må det være lov å spe på med litt ytre motivasjon også innimellom. 

Nå skal jeg straks kle godt på meg og ta med meg Leo ut på langtur i sola. Det er sannelig ikke dumt med bypåske når Kristiansand byr på strålende sol fra skyfri himmel dag etter dag. Jeg storkoser meg hjemme om dagen, og kjenner på hele kroppen at våren er i anmarsj. Alt blir liksom litt lettere, lysere og bedre. I dag skal jeg en liten runde å fikse et par påske-overraskelser, hente en spennende pakke og en tur på CrossFit i kveld. 

Følg gjerne med på instastory eller Snapchat. Der oppdateres det hyppig, og jeg deler alltid øktene mine med dere der. Kvelden crossfit-økt skal dere selvfølgelig få. Dere finner meg på marenerdvik på Snapchat, og Maren Erdvik på Instagram. 

Reebok top // Tights utsolgt (nesten identisk HER

Ha en nydelig mandag dere. Titt gjerne innom senere igjen, jeg planlegger en gøy liten påske-sak til dere<3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Du blir ikke bedre av at andre blir dårligere

Dette har jeg hatt lyst å skrive noe om lenge, og nå følte jeg tiden var inne. Jeg tror så veldig på at vi blir sterkere sammen, og helt siden jeg var liten har mine foreldre lært meg å heie på andre, støtte og løfte hverandre frem. Det er bra å dele, og den viktigste læresetningen av dem alle: 

DU BLIR IKKE BEDRE AV AT ANDRE BLIR DÅRLIGERE.

Eller du blir ikke dårligere av at andre blir bedre. Setningen går begge veier. Det er faktisk ikke slik at hvis jeg velger å støtte andre, gi noen en like, linke til en annen blogger, tipse om en flink instagrammer eller bare løfte en annen "kollega" frem, så tar det likes eller lesere fra meg. Det er ikke slik at jeg taper på å løfte andre frem, heller motsatt. Jeg er så for at man skal heie på hverandre, og pushe hverandre til å bli bedre. Det gjelder i så mange situasjoner. Om du hjelper en medstudent og øker hans/hennes kunnskap, så gjør ikke det at du mister din egen kunnskap.

Jeg har gjort meg noen litt interresante observasjoner på dette de siste månedene. Når jeg var i Malaga med Triumph, og influecere fra hele Europa, var helt unikt. Sjeldent har jeg opplevd en mer støttende, oppløftende og raus gjeng med jenter. Det var influencere der med mange hundretusen følgere, ja faktisk over en million følgere, men helt uavhengig  av det så tagget alle hverandre, likte hverandre bilder, delte hverandres kontoer, fulgte hverandre, tok bilder av hverandre og postet bilder av hverandre. Ingen tenkte på hvem som hadde flest følgere, størst konto osv.

I Norge er det ikke alltid det funker helt på samme måte, og det synes jeg er så trist. Akkurat som vi tror at det å linke til hverandre stjeler oppmerksomhet fra oss selv. Hvis andre blir gode, blir vi automatisk litt dårligere. Det er jo overhode ikke slik det fungerer! Vi må unne hverandre suksess, heie på hverandre og støtte hverandre. 

Vi er sterkere sammen, og tro meg, når vi jobber sammen og virkelig heier på hverandre, da kan magiske ting skje<3 

 

Smiiil, Maren 

 

Når du plutselig havner på Bloggerne

God morgen fra sofakroken. Leo og meg ruslet i seng klokken 21.30 i går, og sovnet i det minuttet hode traff puta. Gårsdagen var så utrolig gøy, men det tar på med en 12-timers arbeidsdag i Oslo. Dagen startet med et tidlig morgenfly til Gardermoen hvor Anne-brith plukket meg opp. Vi hadde en koselig biltur inn til Egmonthuset hvor vi møtte flere andre bloggere, og tv-teamet til Bloggerne. Nesten godt jeg ikke visste at de skulle filme på forhånd, det kunne jeg blitt litt stresset av merker jeg. hehe. Første møte var inspirerende og bra, og jeg løp derfra med en supergod følelse. 

Det gjorde jo heller ingenting at Anne-brith hadde stått opp grytidlig for å lage makroner til oss. Har dere sett noe så delikat? 

Videre gikk turen til et mediebyrå hvor vi spise lunsj og koste oss. Deretter var det møte med Skyr, masse spennende prat, nye planer, idemyldring og test av nyheter. Om ca 2 måneder slippes en nyhet som er helt ubeskrivelig, og jeg tipper flere av dere vil hoppe i taket over dette. For dere som har meg på Snapchat kan kanskje gjette hva det er? Og hvis dere ser nøye på siste bilde i denne bloggposten så får dere enda et lite hint. 

Etter dette var det ut på flyplassen igjen hvor jeg hadde to effektive jobbetimer, og et telefonmøte, før jeg hoppet på flyet hjem til Kristiansand. På Kjevik stod mamma og Leo å ventet på meg. Jeg dumpet ned i sofaen hjemme rundt klokken 18, akkurat tolv timer etter jeg dro. En helt fantastisk inspirerende og fin dag, som gav meg akkurat det booste jeg trengte før påskeferien. 

I dag skal jeg avgårde på vegan-lunsj med en god venninne, gå lang tur med Leo og bare kose meg hjemme. Jeg skulle reist til hytta i dag, men på grunn av en jobbting har jeg valgt å utsette et par dager. Vi skal nemlig filme til noe som lanseres like etter påske, og da ble det helt nødvendig å bruke litt av påsken på dette.  Det gjør meg absolutt ingenting, det er nok av dager igjen av påsken, og hytta går jo ingen steder. I min jobb gjelder det å hoppe på de mulighetene som byr seg. 

Hvordan er det med dere? Har dere. påskeferie på fjellet eller bypåske, eller kanskje noen ikke har ferie i det hele tatt? 

 

Smiiil, Maren 

 

Triaction Triple - så mye mer enn en treningsøkt

Reklame | Triumph

Denne dagen har jeg gledet meg til, og jeg har telt ned dagene til jeg endelig kunne fortelle dere alt om turen min til Malaga, hva jeg gjorde der, hvem jeg var der med og hvorfor. Jeg var i Malaga i februar med Triumph, for å være med på å skape innholdet til lanseringen av et treningskonsept som heter TRIACTION TRIPLE, og i tillegg Triumphs egen, helt fantastiske kolleksjon med freshe treningsklær.  

Triaction Triple er 60 minutter aktivitet, delt inn i 3 x 20 minutters deler: 

 • 20 minutter Stretch 
 • 20 minutter Speed
 • 20 minutter Social 

Dette gir en super treningsøkt og godfølelse både for kropp og hode. Det skal holdes Triaction Triple event over hele Europa, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer om dette. Vi spilte inn en film i Malaga for å vise hva Tripel Triaction går ut på, her ser dere den: 

Hva synes dere om filmen? Så det gøy ut? 

Hele tanken bak Triaction Triple  er å skape en gøy, effektivt og unik treningsøkt som er lett å dele med andre. Trening handler om mer enn å bygge muskler. Det handler om å komme sammen, jobbe sammen, pushe hverandre og nå nye høyder - sammen. Together we Triumph 

Triumph ønsker å vise sterke selvstendige jenter, som blir enda sterkere ved å stå sammen. Det handler om samhold, felles styrke, og et bedre og helhetlig resultat sammen. Jenter som heier på jenter, og girlpower hele veien. Skjønner dere at jeg var gira på denne kampanjen eller? Det er jo akkurat det jeg ønsker å fremme på bloggen, og akkurat det jeg brenner så sterkt for. Jenter som støtter hverandre, helt uavhengig av hvor man kommer fra, hvordan man ser ut, hva man gjør eller hvem man er. Vi er på lag, og sammen er vi uslåelige.

Når jeg skriver helhetlig trening så mener jeg at hele kroppen er med på en treningsøkt, både fysisk og mentalt. Triaction triple er skapt for at kvinner skal føle seg løftet opp, sterkere og bedre, både i kropp og hode. Det finnes ingen bedre følelse enn å kjenne at du har noen i ryggen, noen som heier på deg, og som vil at akkurat DU skal få ut ditt beste potensial. 

Vi var altså i Malaga for å filme, og ta bilder til Triaction Triple treningsopplegget, men også vise frem treningsklærne. Triumph sin Triaction Triple kolleksjon består av en hel serie med freshe, behagelige, og fine treningsklær i super kvalitet. Dere har nok sett noen av disse klærne allerede, da jeg har brukt den mye etter jeg kom hjem. Det ligger flere bilder av dem på Instagram. Mange av dere har spurt om klærne, og spesielt sportsbhene. Det føles så bra at jeg nå endelig i dag, og i ukene fremover kan gå mer i detalj og fortelle dere om dette. 

Vi hadde 4 dager sammen i Malaga, og det som første dagen var 20 ukjente jenter fra ulike land, ble raskt en sammensveiset jentegjeng, med bøttevis av humor, og herlig stemning. Jeg lærte så mye på den turen, som jeg har tatt med meg videre. Du blir ikke dårligere av at andre er gode. La oss bare bli bedre sammen, løfte hverandre og heie på hverandre. Together we Triumph <3 

Klikk deg inn på Triumph sin hjemmeside og les alt om produktene, treningskonseptet og få masse herlig inspirasjon. 

 

Smiiil Maren 

Gode matopplevelser må deles

Så godt at det må deles 

For noen dager siden spiste jeg lunsj ute, og fikk servert en rett som var så godt at den må deles. Dette er altså asiatisk kyllingsalat, og smakene var helt utrolige. Man tenker ofte at salat er salat, og at det kanskje er litt kjedelig. Dette fikk meg til å få lyst å leke meg mer med smakene i salaten, og tilsette flere spennende smaker. Mmmm. 

Mamma hadde en chevre-salat, og den gir meg den samme inspirasjonen. Salat er ikke kjedelig, det kan jo varieres i det uendelige. Når osten er varm, eller kyllingen er varm så blir det med et en mer innbydende og mettende rett føler jeg. Nei dette var en liten opplevelse altså, og alle gode matopplevelser jeg har, må jeg dele med dere <3 

Nå er to gode venninner på vei hit, og vi skal kose oss med jentekveld sammen. I morgen står vekkerklokken på 05, og jeg hopper på første fly til Oslo for å jobbe der hele dagen, og ta flyten hjem igjen sent på ettermiddagen. Dagen er spekket med møter, og jeg gleder meg så. Anne-Brith henter meg på flyplassen, da første møte er sammen. For en raus og snill dame, det er jo så mye koselige å kjøre sammen, enn å sitte alene på flytoget. 

Ha en nydelig kveld<3 Jeg gleder meg til å oppdatere dere fra Oslo. 

 

Smiiiil, Maren 

 

Nye Adidas boost i samlingen

Reklame | Junkyard

I dag kom verdens fineste sneakers i posten, og jeg slapp ut et lite hyl når jeg åpnet esken. Fy søren så fine. Jeg gleder meg til solbrune ben, lyse denim shorts og disse. Adidas nmd med boot såle, i fargekombinasjon grå/blå og dusrosa. Jeg er helt forelsket! Skoene er fra Junkyard, og dere finner dem HER. 

Rabattkode: 

Jeg har fått lov å gi ut en rabattkode til mine lesere. Koden er: MARENE15. Du får 15% rabatt ved kjøp over 500kr. Rabatten  gjelder ikke på varer som allerede er på salg. Gjelder frem til 1.april. Så har du lyst på nye sko er det nå du burde slå til<3 

Jeg tror Leo også likte dem, han likte i det minste esken. I skrivende stund løper han rundt på gulvet å leker med den. Esken er tom, og da klarer han å dytte den rundt med nesen. Han er så søt der han styrer i vei. 

Nå skal vi straks lage middag her, og siden det blir litt reising fremover tar vi helgen i dag og koser oss skikkelig. Bort med Mac og mobil resten av kvelden, nå skal kvalitetstid prioriteres. Håper dere koser dere i kveld<3 Mer fra denne kanten i morgen. 

 

Smiiil, Maren 

Slik lager jeg proteingrøt

Sjoko-banan grøt 

Jeg la ut bilde av min frokost i går, og fikk flere spørsmål om hvordan jeg lagde den, og om jeg kunne laget et innlegg på det. Det kan jeg selvfølgelig. Nå for tiden er jeg hekta på sjoko-banan grøt og spiser det så og si hver morgen. 

Du trenger: 

 • Havregryn. Jeg bruker små lettkokte 
 • 1/2 moden banan 
 • Sjokoladeproteinulver / eller raw kakao 
 • Sukrin / stevia / annen søtning
 • Kanel 
 • Et lite dryss havsalt 

Kok opp ønsket mengde havregryn, mot slutten av koketiden tilsetter du bananen. Mos den inn eller kutt den i skiver og rør den inn. Tilsett så Sukrin (jeg bruker ca 1 ss) og kanel (jeg bruker ca 1-2 ts). Ta kjelen til side og rør inn proteinpulver. Jeg velger å bruke det for å få opp proteininnholdet og for smak. Ønsker du ikke å bruke proteinpulver er det helt i orden. Da bytter du ut med rå kakao for eksempel. Bare husk at det er mye mer konsentrert på smak, og man trenger mye mindre mengde. Til slutt rører du inn et lite dryss havsalt. Den søte smaken av sjokolade og banana, sammen med det salte er helt magisk. 

Denne grøten gir meg en finfin start på dagen. Jeg får godt med næring, og den smaker helt nydelig. Det føles som en liten dessert - proppet med næring og god energi for en aktiv kropp. Jeg varierer litt på hva jeg har i grøten min, men favoritten er sjokolade/banan og vanilje. Vaniljegrøten er den samme som denne, men jeg bytter sjokoladeprotein med vanilje. Sukrin bytter jeg med stevia med vaniljesmak. Det er også nydelig å røre inn litt kokosmelk. Mmmm<3 Grøt altså, det er et must i min hverdag. 

I dag skal jeg forsøke å lande litt mer eller mindre flytende ting. det føles godt å gå inn i påsken med to-do liste man har kontroll på. Et par telefonmøter, og en svipptur til Oslo for 2 møter, så er jeg klar for påskeferie.

Jeg har enda ikke klart å bestemme meg for om det blir på fjellet eller byen, men jeg tror jeg skal forsøke å få til begge deler. Det er tradisjon i vår familie å dra til Hovden og hytta i påsken, samtidig skjer det mye hyggelig hjemme som jeg kunne tenke meg å være med på. 

Blir det fjellpåske, bypåske eller kanskje utelandspåske på deg i år? 

 

Smiiil, Maren 

De fineste vår og sommerkjolene

Inneholder annonselenker

Nå føles det som om våren endeliiiig melder sin ankomst, og det gjør virkelig alt bedre. Ute på tur i dag måtte jeg stoppe oppe og bare nyte lyden av fuglekvitter og vann som sildret. Snøen smelter, gradestokken viser 6 plussgrader og alt er fryd og gammen på sørlandet. I den forbindelse tenkte jeg det passet perfekt å vise dere mine topp 3 vår og sommerkjoler. En av dem er fra i fjor, og etter jeg brukte den på Palmesus har det kommet enormt med spørsmål om den kjolen. Den ble utsolgt på rekordtid i fjor, men nå er den tilbake.  Dere finner den HER. 

Den neste er så delikat og fin. Jeg gleder meg til å bruke den på Kypros i april, og utover sommeren i Norge. Nydelig rosafarge, og så lett og luftig. Disse bildene tok jeg rett før jeg reiste til Malaga i februar, med et herlig lag selvbruning på kroppen. Jeg prøvde den igjen i dag, og kan bekrefte at denne kjolen gjør seg best med litt farge på kroppen. hehe.  (Denne ble utsolgt med det samme. men HER, HER og HER er 3 andre fine)

Siste er super fin som sommerkjole, men den kan være fin med sorte tette strømpebukser også. På den måten forlenges sesongen, og kjolen blir så mye mer anvendelig. Jeg synes utregningen og ermene er så kule, og digger fargekombinasjonen. Dere finner den HER. 

Håper dere like disse, og at de gav dere litt vårfølelse<3 Jeg sitter akkurat nå å planlegger påsken, og er så usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Skal man bli hjemme, og nyte bypåske med gode venner, kino, vår i lufta og bar asfalt. Eller skal man dra på hytta med familien, og gå på ski, spise kvikklunsj og nyte hyttekos med kortspill og late gode dager. Kanskje kan man få til en kombinasjon. 

Hva er deres planer for påsken? 

 

Smiiil, Maren

 

Jeg tør ikke, og det plager meg

Inneholder annonselenker

God morgen<3 I dag har jeg en litt merkelig og tankefull start på dagen. Har du noen gang følt at hele verden bare fyker avgårde, og du ikke helt klarer å henge med? Jeg har det litt sånn nå, og det føles ikke så bra.

Jeg føler at alle rundt meg gjør enormt store ting, realiserer drømmer, booker store oppdrag, lander enorme avtaler, og får stadig høyere stillinger. Jeg unner dem alt i verden - selvfølgelig gjør jeg det. Jeg skulle bare ønske jeg hadde en liten prosentdel av den samme gutsen, selvtilliten og enorme troen på meg selv og mine kvaliteter. Det er helt rått å se hvordan mange av dem i samme bransje som meg, både innenfor sosiale medier og treningsbransjen, bare buster frem og gjør fantastiske ting. Jeg blir så stolt av dem, imponert og ikke minst inspirert, men samtidig stikker det litt. Det stikker fordi jeg ikke tør selv, og har ingen som helst tro på at jeg kunne klart det samme - og det gjør litt vondt. 

Joggebukse BikBok // Joggegenser BikBok 

Jeg skulle ønske jeg også turte å kontakte gigantiske firmaer og selge meg selv inn, jeg skulle ønske jeg turte å tenke at jeg har så mye bra å komme med at jeg burde skrive en bok, og jeg skulle ønske jeg var litt tøffere generelt. Kanskje noen kjenner seg igjen? Det kan være i skolesammenheng, sosialt eller jobb.

Det er ikke noe god følelse å kjenne at du ikke våger å kjøre på like hardt som de rundt deg, og kjenne på at du blir hengende lenger og lenger bak. Det er jo kun meg selv som kan gjøre en endring her, og det er i mitt eget hode endringen må skje. Så i dag tar jeg meg en Maren-dag, og jobber litt innenfra og ut. Jeg må finne frem en eller annen styrke i meg selv til å tørre å guffe på litt, og slutte å holde meg selv igjen hele tiden. Man kommer ingen vei om man ikke tør å satse, slippe taket og hoppe ut i det som kanskje kan virke litt skremmende. Intet våger, intet vinner, og nå er det virkelig på tide at jeg våger litt mer. 

Dette ble et litt annerledes innlegg, men jeg tenker at det er viktig å dele litt flere sider av seg selv, og snakke litt om de dagene som ikke bare er en dans på roser også. Vi er jo bare mennesker alle sammen, med gode og litt mindre gode dager. Noen ganger føler vi oss som superhelter, og andre dager mister vi totalt troen på oss selv. Sånn er det bare - og jeg tror man skal være takknemlig for det. Uten de litt tyngre dagene, hadde man ikke satt like stor pris på de gode.

Ha en finfin tirsdag dere, gå ut og gjør noe hyggelig i dag. Du fortjener det <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Slik spiser jeg i hverdagen

Jeg har delt min historie med mye magevondt og problemer relatert til å føle seg uvel, ekstremt oppblåst, lite energi, magekramper og generelt bare mye plager relatert til magen. Jeg har hatt på gastroskopi og endoskopi, testet for utallige intoleranser og gjort så mye for å prøve å finne ut av dette. Konklusjonen er vel at jeg, som så uendelig mange andre, har en irritabel tarm, som sier tydelig i fra når jeg spiser dårlig, stresser mye, sover lite eller generelt ikke behandler kroppen min bra. Jeg har sakte men sikkert prøvd meg frem, og jeg tror sannelig jeg nå begynner å nærme meg et kosthold som magen min synes er ok. 

MIn hverdagsmat består av stort sett rene, sunne og vanlige ting, jeg prøver å spise regelmessig, få i meg nok væske og putte inn mellommåltider hvis det går lenge mellom måltidene. I dag tenkte jeg å vise dere min handlekurv og dele litt av min hverdagsmat. 

Frokost: Havregrøt med banan, kanel og litt stevia. 

Mellommåltid: En håndfull nøtter, skyr og en frukt

Lunsj: Lomper med skinke, salat og avokado (spiser ute innimellom, da velger jeg ofte kyllingsalat, suppe med grovt brød eller grov wrap for eksempel)

Mellommåltid: Frukt/bær, nøtter og meieriprodukter (skyr, cottage cheese, Kesam, eller gresk yoghurt) 

Middag: Kylling/fisk/kjøtt med grønnsaker og søtpotet/ris/pasta/potet. Så har jeg avokado, olivenolje eller nøtter som fettkilde. 

Kveldsmat: Lomper med ost og skinke (lages ofte til lompepizza i oven) 

Etter trening har jeg en frukt, eller riskaker, og proteinshake. Dette for å unngå å gå på en kjempe smell når jeg kommer på butikken, eller hjem fordi jeg er så sulten. Det er ikke et must med den proteinshaken for alle - overhode ikke, men for min del funker det supert som en slags "brannslukker". Min venninne og kollega Mette Ulseth har oppfordret meg til å bruke mer kraft i matlagingen min, så det prøve jeg å gjøre. Hun er så dyktig på dette med turmhelse, så jeg suger til meg det jeg kan og lærer masse <3 

Når det gjelder drikke prøver jeg å bli flinkere på å drikke rent vann, men jeg skal innrømme at det blir en god del Pepsi Max, kaffe og sukkerfri saft også. Jeg prøver å kutte ned, men den Pepsi maxen er bare så god. Noen som kjenner seg igjen eller? 

Dette var litt om mitt hverdagskosthold, i helgen blir det litt annerledes. Da har jeg alltid en kosedag med smågodt, Sørlandschips, bakevarer eller is. Man skal jo kose seg litt også, og jeg synes det er herlig å skille litt på hverdag og helg. 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Lys i enden av tunellen

Åååå den dagen i dag dere, den har vært så fin. Fy søren så etterlengtet med en dag med sol som varmer, vindstille og vårstemning. Jeg har vært ute i hele dag, og føler hele meg er fylt til randen med overskudd og energi. Det er helt utrolig hvor mye sola og lys gjør me kropp og hode. Det er lys i enden av tunellen, våren er på vei<3 Jeg tok med meg kamera på en av turene i dag, så hvis du ikke fikk mulighet til å nyte sola i dag så skal jeg dele litt solskinn med deg nå. 

Leo har storkost seg i dag, og fått så enormt med oppmerksomhet av andre turgåere. Folk er så hyggelige og fine, de setter seg ned, koser og snakker med Leo. Jeg blir helt satt ut av hvor skjønne folk er mot både Leo og meg når de møter oss ute på tur. Jeg skjønner jo at det selvfølgelig er fordi han ser ut som en levende liten teddybjørn, men uansett så synes jeg det er utrolig koselig å komme i kontakt med så mange fine folk. 

På dager som dette setter jeg litt ekstra stor pris på å bo ved sjøen. Det er noe magisk med å ha dette rett utenfor inngangsdøren. Det er så godt å se havet fra vinduet, og kjenne frisk sjøluft med det samme man går ut. Hverdagslykke<3 

Nå skal jeg skrive ferdig en sak som har deadline i morgen, også skal resten av søndagskvelden nytes i sofaen. På menyen står hjemmelaget pizza, og på skjermen blir det en eller annen herlig actionfilm eller svensk krim. Jeg elsker skikkelig heftig action, eller skandinavisk krim. Så gøy! Hvis noen har en favoritt i en av de kategoriene så blir jeg lykkelig over alle tips! 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Til deg som går mye i treningsklær

Inneholder annonselenker

Er du som meg en som går mye i treningsklær, både på trening, men også i hverdagen? Da tror jeg du vil like dette innlegget med masse deilig basic. Jeg har satt sammen noen kombinasjoner av freste klær som jeg synes er perfekt for oss som har en sporty stil til hverdags. Jeg viser dere jo ofte treningsklær, men jeg har aldri vist dere klær på personer før, det er alltid bare klær som ligger eller henger. Så nå tenkte jeg å vise klærne på personer også, jeg tenker kanskje det er enklere å se da? 

Her har dere mine favoritter innenfor Basic treningsklær. Perfekt til hverdags, sporty koseklær eller yoga/streching/pilates. Alle disse klærne er fra merket Fillipa K, et kvalitetsmerke jeg er utrolig glad i.  

Antrekk 1 // antrekk 2 // antrekk 3 

Antrekk 1 // Antrekk 2 // Antrekk 3 

Sort topp// Grå genser // Rosa singlet // Rosa topp // Rosa sportbh // Rosa sportbh // Grå kashmir hoodie // Lysgrå løpejakke

Antrekk 1 // Antrekk 2 // Antrekk 3 

Det jeg liker med disse plaggene er at de er helt basic, nøytrale i fargene, og solid kvalitet. De kan enkelt kombineres, og de funker like bra på trening, som på cafe før eller etter trening. Dette er så delikate og fine klær, og jeg har forelsker meg helt i flere av dem. Spesielt den grå kashmir genseren, og de dusrosa tingene står høyt på ønskelisten. 

Fant du noe du likte? 

 

Smiiil, Maren 

 

Hjemmelaget tomatsuppe

Jeg har lett lenge etter den perfekte oppskriften på hjemmelaget tomatsuppe. Nå har jeg endelig funnet den, og jeg fant den hos min favoritt matblogger, Trines matblogg. Hun har så mange gode oppskrifter, og jeg blir så inspirert av henne. Det koseligste er at jeg har kokeboken hennes, og det er så hyggelig å lese oppskriften i en bok, og ha  den fremme på bloggen i stede for å alltid søke på nett. Denne oppskriften var helt nydelig, og jeg skal uten tvil lage den igjen. 

Til 4 porsjoner trenger du: 

 • 2 finhakket sjalottløk
 • 2 finhakket hvitløksfedd
 • 1/2 finhakket rød chilli
 • 2 ss tomatpure
 • 2 bokser hermetiske tomater (800g)
 • 7 1/2 dl grønnsaks eller kyllingbuljong 
 • Olivenolje
 • Salt og pepper 

Slik gjør du: 

Ha olivenolje i en gryte og fres løken på middels varme, til den er blank og myk, men uten at den tar farge. Mot slutten tilsetter du hvitløk og chili, og lar det surre med. Mengden chili og hvitløk regulerer du etter smak. Tilsett tomatpureèn og la det surre med et par minutter.

Tilsett de hermetiske tomatene, knus dem lett med en stekespade eller lignende, og gi suppen et oppkok. Tilsett deretter kraften og kok opp igjen. Har du ikke kraft tilgjengelig kan du fint benytte buljongterninger eller fond utblandet i vann. Det er her viktig å smake seg frem til du får ønsket smak på suppen din. Tomatsmaken skal være dominerende, og kraften skal gi ytterligere smak. Tilsett eventuelt litt sukker dersom du ønsker litt mer sødme på suppen din.

La suppen småkoke til tomatene er møre og fine. Det tar ca 15-20 minutter dersom du benytter hele tomater. Benytter du hakkede tomater kan koketiden gjerne reduseres til ca 10. minutter hvis du har det travelt eller er veldig sulten. Kjør suppen med en stavmikser eller lignende, til du får en jevn suppe. Tilsett eventuelt mer vann eller kraft hvis du synes suppen blir for tykk. Smak til med pepper og salt.

Brødet er glutenfritt, kjøpt på Kjøkkenskapet her i Kristiansand, og rundstykkene er min mormor sin oppskrift. De er helt nydelige, og jeg får herlige barndomsminner av dem. Disse med smør og mormors hjemmelagde jordbærsyltetøy var min livrett<3 De var perfekte som tilbehør til suppen, med litt salt smør på. Mmmm. 

Nå skal jeg kose med meg dagens andre kaffekopp og litt frokost, før det er ut på tur med Leo i iskaldt og nydelig vintervær. Tusen tusen takk for alle herlige turtips dere har kommet med på gårsdagens innlegg. Hjelpes så mange fantastiske steder. Jeg har googlet masse, og funnet så mange nydelige steder. Fortsett å tips hvis du har en naturperle på lur. 

Ha en nydelig lørdag mine venner<3 

 

Smiiil, Maren 

 

Hvor er Norges vakreste natur?

Inneholder reklame for egen treningsreise 

Fredag og endelig helg. Eller endelig blir vel litt feil for min del å si, jeg følte jeg hadde helg når jeg var i Sunnmøre. Denne helgen har jeg skal jeg bruke til å legge siste finish på treningsreisen vår i slutten av april. Den er fullbooket, og 40 damer er klare for å bli med oss på tur . Fy søren så gøy! Det er fremdeles noen ledige plasser på den neste turen, til Kroatia 25 august til 1 september. Les mer om den turen HER. 

Når vi først snakker om tur, så gir det meg den perfekte overgang til det jeg ville snakke med dere om i dag. Jeg trenger nemlig litt hjelp. Jeg tror alle forstod at jeg hadde en ekstremt positiv opplevelse av Sunnmørsalpene, med majestetiske fjell, magisk natur og en helt nydelig vandretur på truger.

Jeg vil bare ha mer, og det er her dere kommer inn i bildet. Jeg vet jeg har enormt mange lesere som er fjellglade, turglade og som faktisk bor i nærheten av mektige fjell og spektakulær natur. Det merket jeg på alle meldingene jeg fikk når jeg plutselig befant meg midt i naturparadiset selv. 

Jeg tenker automatisk at Lofoten må være det fineste, men så fikk jeg flere kommentarer på at man må huske at det finnes flere vakre steder enn kun Lofoten. Så da håper jeg at dere har lyst å hjelpe meg litt, og dele deres beste turopplevelser. 

Så dagens spørsmål er: HVOR BURDE JEG DRA PÅ TUR NESTE GANG, OG HVORFOR? 

 

Smiiil, Maren 

Sunne rundstykker på 123

God morgen<3 Har du en fin start på dagen? Jeg håper det! Jeg startet dagen med en god 45 minutter motbakke powerwalk på tredemøllen, og det var så godt. Slike økter gir meg så mye overskudd, og jeg blir så glad når jeg klarer å komme meg opp og starte dagen på den måten.

Når jeg kom hjem hadde jeg hele to timer før dagens første avtale, og da ble det tid til en ekstra god frokost. Disse rundstykkene har dere sett på bloggen før - flere ganger. men gode oppskrifter kan ikke gjentas for ofte, også tenkte jeg at det kunne være artig å se hvordan jeg spiser dem. Ofte viser jeg kun det ferdige resultatet, men her har dere dem altså med pålegg og helt klare for servering. Kaffe er selvfølgelig også et must. 

Proteinrundstykker: 

 • 60g havregryn
 • 1 egg
 • 1 ts bakepulver
 • 2 ss cottage cheese 
 • Et lite dryss havsalt 

Slik gjør du: 

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle. Bruk en skje og lag små boller på bakepapir på et stekebrett. Inn i ovnen på 180-200grader i 10-15 minutter. Følg med og ta rundstykkene ut når de er gyldne på fargen. Alle ovner er ulike, og derfor har jeg skrevet ca temperatur og ca steketid. Avkjøl på rist, del i to og finn frem ditt favoritt pålegg. 

I dag har jeg laget meg en god gammeldags gjøremåls-liste, og håpet mitt er å komme meg gjennom den før dagen er over. Jeg har også en spennende greie jeg gleder meg til å begynne å jobbe med. Klokken 04 i natt hoppet jeg nemlig opp av sengen for å skrive ned en ide som falt ned i hode på meg. At jeg ikke har tenkt på det før er helt utrolig, og det kribler i hele meg på å spinne videre på den ideen i kveld. Det er en ide som dere lesere er involvert i, og jeg tror det kan bli super gøy! Mer om det når alle tankene er nede på papiret, og ting er litt mer på plass. 

Til slutt så vil jeg si tusen takk for alle som bidrar til Bloggtak mot kreft, og gir sine bidrag. Dere er så nydelige, og jeg blir rørt og varm i hjertet over hver eneste krone som kommer inn. 5 kr eller 100 kr, det har ikke noe å si, det viktigste er at vi viser at vi bryr oss og står sammen om en ubeskrivelig viktig sak. Les mer om det i dette blogginnlegget. 

 

Smiiil, Maren 

 

Snipp, snapp, snute

Sponset reise i samarbeid med Biotherm 

Så var eventyret ute - for denne gang. For en ting er 100% sikkert, og det er at dette ikke var min siste tur i Sunnmørsalpene. Jeg har forelsket meg helt, og kjenner at jeg skal ha en hel haug flere turer hit, og andre steder i Norge. Heldigvis har jeg mange turglade venner, og samtlige har tekstet meg som gale disse dagene og krevd at vi starter planlegging av nye turer. Jeg elsker det!!! 

Dagen i dag startet deilig, med å sove lenge og nyte en lang og god frokost. Etter frokost følte jeg meg full av energi, og det utnyttet jeg til å snike inn en liten 30 minutters svettefest på hotellrommet. Økten jeg gjorde finner dere på min Snapchat: marenerdvik 

Etter frokost og trening, tok vi med oss kaffekoppen og satt oss i solveggen og bare var. For et sted, for et vær, og for en utsikt. Som jeg skrev i går, Ålesund og Sunnmørsalpene tok pusten fra meg, og jeg kjenner det kribler i hele meg når jeg tenker på min neste tur ut i frisk, norsk natur. Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdaterte på det. Jeg kjenner meg så utrolig inspirert etter denne turen, og det er verdens beste følelse. Så dagens tips: Kom deg ut i naturen, pust inn frisk luft, omgi deg med bra folk og gjør ting som skremmer deg litt. Det gir den beste følelsen i verden!! For min del har denne turen gitt meg alt det, og det merkes godt i både kropp og hode. Det føles som jeg har fått en solid vitamininnsprøytning. 

Nå sitter jeg på flyplassen, helt alene i et lite hjørne med kaffekoppen og macen. Det blir alltid litt sånn rart når man har vært sammen med så mange flotte jenter døgnet rundt i 48 timer, og plutselig sitter man helt alene. Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å komme hjem til mine nå, to dager borte er nok til av savn-barometeret skyter i taket. 

I kveld later vi som det er søndag, med god middag, joggebukse, dyne i sofan og snacks. Jeg gleder meg<3 

 

Smiiiil, Maren 

Dette tok pusten fra meg

Sponset reise med Biotherm

Åååå som jeg har gledet meg til å poste dette innlegget. Det kribler i hele meg etter å fortelle dere om denne dagen. Jeg er så gira, så full av inntrykk og ganske så sliten her jeg ligger i hotellsengen på et av de flotteste hotellene jeg noensinne har opplevd. Dere må ta et kjapt googlesøk på Storfjord hotell, det er verd det! Hjelpes så flott. 

Dagen i dag startet med at vi ble hentet i helikopter, og flydd inn Geirangerfjorden. Jeg mistet pusten av utsikten, og ble helt satt ut av de mektige fjellene med hvite topper, som stuper rett ned i fantastisk blågrønt hav. wow, bare wow!!! Vi fikk på oss truger på føttene, og vandret opp fjellet. Det var ganske så slitsomt, og pulsklokken viste en makspuls på rundt 170 på det villeste. På toppen ble vi møtt av en mektig utsikt, og der fikk vi sitte å spise lunsjen vår. For en opplevelse! 

Vi har vært helt sinnsykt heldig med været, med strålende sol hele dagen. Tenk at jeg har bodd i Norge i hele mitt liv, og ikke utforsket og opplevd mer. Det skal jeg ta tak i nå altså. Vår deilige land må utforskes mye mer! 

 

Etter vandreturer dro vi til Storfjord, og det var det både Spa og velvære på planen. Mildt sagt ganske så deilig etter en lang dag ute. Jeg forsøkte å rekke å bli ferdig med dette innlegget før middagen, men det var så mye jeg ville si og så mange bilder jeg ville dele at jeg ikke rakk å oppdatere før nå. Bedre sent enn aldri da :) 

Nå har vi altså spist nydelig middag, og jeg er så klar for å stupe i seng. God natt fine dere, sov godt og drøm noe koselig <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Starten på et rått eventyr

Sponset reise & Annonselenker 

Jeg er på plass i Ålesund, og klar for en vanvittig spennende dag i morgen. Dagen i dag startet litt humpete med forsinket fly og dermed en god del senere ankomst enn planlagt. Utenom det har dagen vært super, med fine aktiviteter og masse sosialt. Titt gjerne innom Snapp eller instastory så får dere litt glimt fra dagen. Dere finner meg på marenerdvik.

Bukse - Bik Bok // T-skjorte Bikbok 

Nå må jeg skynde meg å sove, for i morgen er det tidlig opp og ut på eventyr. Vi blir hentet i helikopter kl 08.30, og det er starten på dette fantastiske natureventyret. Kamera er fulladet og jeg gleder meg så enormt til å vise dere bilder fra magiske Sunnmørsalpene. 

God natt og sov godt dere<3 Jeg gleder meg så enormt til å oppdatere dere neste gang! 

 

Smiiiil, Maren 

 

Du kan ikke kjøpe lykke

Du kan ikke kjøpe lykke, men du kan kjøpe sushi - og det er nesten det samme. 

I går hadde jeg verdens koseligste ettermiddag sammen med en venninne. Vi koste oss med sushilunsj, skravlings og gåtur i ruskeværet. Jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg er helt håpløst dårlig på å spise fisk, men heldigvis er jeg verdens største sushi-fan, så der får jeg lurt inn litt fisk. Sushien i går var himmelsk, opp en god miks av mye forskjellig. Mmmm. 

Hvilken type sushi liker du best, og hva bestiller du vanligvis når du skal ha sushi? 

I dag er det søndag, og jeg har både treningsfri og startet dagen med vafler og sofakos med min lille kosebamse. Herlig! Hviledager er super-viktig, og i dag føles det bra. Jeg reise avgårde på tur i morgen, og det blir tre aktive og fine dager på tur i norsk natur. Jeg har fått låne klær både her og der, så nå er det bare et par ting som mangler så er jeg helt klar. 

I skrivende stund ligger jeg i senga og redigerer bilder. Det er snøstorm og skikkelig kjipt vær på sørlandet, så da passet det perfekt å flytte søndagskontoret inn i sengen. Vi startet dagen på sofaen, med litt serier kos, og nå har vi altså rullet inn her. Snakk om tidenes mest late søndag. Nå blir vi snart hentet for lunsj hos mamma og pappa. Søndag er familiedag<3 

Som dere vet at har jeg hatt en konkurranse på gang i samarbeid med hayu, og vinneren er nå trukket. Er dere klare? *trommevirvel*

Vinneren er: REBECA . Gratulerer kjære deg, du har fått en e-post av meg<3 

Ha en super søndag alle sammen. Nyt den, slapp av, gjør noe koselig og lad opp til en ny uke. Det er lov å ta med det ro på søndagen, planlegge den kommende uken og lade opp. 

 

Smiiil, Maren 

 

Sunn frokost som varmer

Inneholder reklame for Lexington & hayu

God morgen<3 

I dag våknet jeg like før klokken var 06 av noen merkelige små pipelyder. De viste seg å være min lille valepgutt som ville ha oppmerksomhet, og en liten tur ut. Så da ble det morgentur da, kl 06.00 på en lørdag. Herlig! Hehe. Som en venninne skrev på snap: Flaks at han er så søt, ellers kunne jo en så tidlig start vært litt irriterende. Det er så sant! Det er umulig å bli sur for at man blir vekket tidlig når det bittelille nydelige ansiktet møter deg. Min lille skatt. Nå ligger han langflat ved siden av meg å sover. Så fornøyd med en god tur, masse oppmerksomhet og sofakos. Hørte jeg noen si bortskjemt? hehe. 

Nå har vi spist frokost, og sitter å prøver å ta igjen litt jobb. Dagens frokost ble havregryn, med cottage cheese, vaniljeprotein, bringebær og mandler. Enkelt, sunt og godt. Når grøten er varm er det helt genialt å ha frosne bær i. De tiner fort og setter en nydelig smak på grøten. 

Jeg har blitt så god venn med min nye Mac nå, og liker den så godt. Den er i en mørkere farge enn det jeg har hatt før, og har et par nye fiffige detaljer som er utrolig kule. Det er mye som må installeres og gjenopprettes når man starter på nytt med en ny Mac. Så morgenen har gått med til å få alt på plass, og hvis jeg nå bare får tak i backup fra min gamle Mac så er jeg 100% back on track. Det ser ut som det skal gå bra, det koster en god del, men det er verd det for å slippe å miste alt. 

Kosedress, Mac, det nyeste shapeup, kaffe, frokost og god tid. Det blir ikke bedre enn det. Jeg skal bruke hele formiddagen hjemme, bare på å rydde, jobbe, pakke og kose meg. Deretter blir det lunsj med en god venninne, og en siste rundt for å sjekke at jeg har alt før jeg reiser mandagmorgen. Jeg er så spent! 

Jeg skal ut å vandre i Sunnmørsalpene. Vi har ikke fått vite hele opplegget enda, men det jeg vet er følgende: 

 • Topptur 
 • Gå med truger 
 • Helikoptertur 
 • Båttur
 • Spektakulær natur 
 • Spa
 • Yoga / meditasjon 

Alt dette skjer sammen med noen super flotte, spreke og sterke damer. Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om denne turen, vise dere de andre jentene, og ta dere med på tidenes eventyr i norsk natur. 

Kosedressen er fra Lexington, og dere finner buksen her, jakken her og t-skjorten her. 

Nå får jeg se å komme meg videre her, men dere skal ikke se bort fra at jeg titter innom enda en gang senere i dag. Husk forresten at i morgen trekker jeg vinneren at hauy-konkurransen. Vinneren får en helt vill goodiebag + 6 måneder gratis hauy, med absolutt ALT av reality tilgjengelig. Sjekk ut konkurransen HER. 

Nyt lørdagen mine fine<3

 

Smiiil, Maren 

 

For de deilige dagene i sofakroken

Reklame // Inneholder annonselenker

Jeg har laget et super deilig innlegg, med alle mine kosefavoritter. Jeg elsker jentekvelder, kosekvelder og rolige kvelder hjemme med noe spennende på skjermen, god mat og behagelige klær. Nå har jeg laget en oversikt over alle mine favoritter innen koseklær-verden.

Here we go: 

Hvit Tskjorte // Grå hoodie // Kort jakke // Joggebukse // Shorts // Ellesse Singlett 

Joggebukse // Champion Tskjorte // Fila joggegenser // Nike jakke // Joggebukse // Nike oggebukse rosa 

 

Blå singlet // Tskjorte / Hoodie // Shorts // Joggebukse // Croptop 

 

Urban Classic joggebukse // Gant genser // Kort joggegenser // grå joggegenser // Singlett Reebok // Nike sko // Nike joggebukse 

Nå skal jeg ta meg en god dusj, og lage frokost før mamma kommer å henter meg og vi skal ha en koselig dag sammen. Jeg reiser på en rimelig spektakulær fjelltur på mandag, og trenger litt utstyr i den forbindelse. Jeg hat fått låne det meste, men noen småting må jeg ha.

Etterpå skal vi ut å spise lunsj, og bare nyte fredagen sammen. Vi er litt småpjuske i formen begge to, så dagen i dag blir i veldig rolig tempo. Det hostet og nyses om hverandre, så her er det bare å kle godt på seg, og kjøre på med vitaminer og godt med drikke. 

Håper dere har det bra, og får en ekstra fin fredag<3 

 

Smiiil, Maren 

 

En bloggers verste mareritt

Beklager at det har vært litt stille fra meg i dag, men det verste som kunne skje har skjedd. Det skjedde i går, da jeg bare skulle løpe fort fra A til B fordi det var så kaldt. Ute er snø og is, og plutselig lå jeg langflat på bakken. Macen fløy ut av hendene på meg i det jeg falt, og dundret rett i bakken. Jeg visste det før jeg sjekket, den var helt død.

Hele kvelden forsøkte vi å få liv i den, men til ingen nytte. Over og ut. Jeg fikk levert den inn i dag, men dommen var som jeg fryktet. Min fine, trofaste MacBook, med absolutt ALT av arbeid på (som selvfølgelig ikke var tatt backup av) var ikke til å redde. Så da det ble det ny Mac på meg, og det er jo gøy det, men ikke til den prisen det dessverre koster for en ny mac. Heldigvis dekkes endel av forsikringen, men likevel. Det var ikke akkurat dette jeg hadde mest lyst å bruke pengene mine på akkurat nå. 

Det har vært så mye styr i dag, og jeg har løpt rundt for å forsøke å fikse macen, vurdere hvor lenge jeg kunne vente med en ny en, og forsøkt å gjøre så mye som mulig jobb fra mobilen. Nå er det langt på dag, og endelig har jeg dumpet ned hjemme i sofaen. Ny Mac på fanget og endelig får jeg oppdatert dere. Det er ikke gøy når det viktigste verktøyet man har i jobben streiker. Huff! Jaja, fra nå av er det bare å være forsiktig, og ta enda bedre vare på tingene sine. 

Jeg som skulle skrive så fint innlegg om kvinnedagen til dere i dag. jaja. Det får komme siden, jeg har jo ingen bilder, ingen av notatene mine eller noe som helst. Jeg har laget en liten kvinnedagen-kollage på Insta-story, så den må dere gjere sjekke ut. Dere finner meg på marenerdvik

Nå skal jeg svinge meg rundt her, lage ferdig litt mat, snacks og prøve å gjøre det litt koselig her. Om en times til får jeg besøk av et par venninner. Planen vår i kveld er bare å ligge på sofaen, skravle, catche up og kose oss. I dag blir det tidlig i seng, og tidlig opp i morgen for å ha en skikkelig produktiv bloggdag - det synes jeg dere fortjener etter minimalt med godt innhold her i dag. Takk for at dere er en tålmodig og god gjeng<3 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Svar på alle spørsmål

Takk for alle spørsmål. Jeg lovte dere raske svar, så her kommer de: 

Hvordan er en typisk treningsuke for deg? Hvordan ser en dag ut for deg med tanke på mat?Dette spørsmålet har gått igjen flere ganger, så det skal jeg prøve å gi et ordentlig bra svar på. Jeg er helt ute av alt som heter rutine og typisk treningsuke nå for tiden, men jeg vet jo godt hvordan det vanligvis ser ut, så jeg skal svare ut fra det. En vanlig treningsuke for meg består av 3-4 kondisjonsøkter, og 2 styrkeøkter. Jeg jobber med å komme meg tilbake på styrketreningen sånn ordentlig, og da går jeg nok over til å dele kroppen litt mer opp. Enn så lenge trener jeg fullkropp styrke to ganger pr uke. Cardio eller kondisjonstreningen er som oftest gå i kraftig motbakke, eller intervaller. Har jeg motbakke-økt så er det 40-60 minutter på 8-9% motbakke, og hastighet 6 km/t. Intervallene jeg kjører mest er 30/30x10 med 10 min oppvarming og 10 min nedtrapping, eller 1 min løp, 30 sek pause x 5, 2 min løp 1 min pause x 5. Med 10 min opp og nedvarming. Intervallene mine varierer ofte, men dette er de jeg liker best akkurat nå. 

Når det gjelder mat så skal jeg være så ærlig å si at jeg er litt ute av rytme og rutine der også. Men vanligvis ser det ca slik ut: 

Frokost: Marenskåla med meieriprodukter og frukt/bær/usaltede nøtter eller havregrøt. 

Lunsj: Kyllingsalat med grovt brød eller omelett med skinke, ost og grovt brød til. 

Middag: Tacosalat med lomper, tomatsuppe med egg, eller lompepizza. 

Kvelds: Frukt og kanskje litt gresk yoghurt med hakkede mandler og bær. 

Innimellom her blir det frukt, usaltede nøtter, en proteinbar, skyr eller andre småting som snacks. 

Hva er dine favoritt måltider?

Jeg er egentlig glad i alle måltidene i løpet av dagen, men skal jeg velge ett så er det nok sen frokost / lunsj. Jeg elsker den typen mat, og det beste jeg vet er når jeg kan få litt av alt. Meieriprodukter, frukt, pannekaker, grovt brød med godt pålegg, eggerøre,  smoothie bowls. Mmmm. Frokost og lunsjmat er vikelig det beste som finnes 

Dine beste rumpeøvelser?

Det må nok være hipthrust/glute bridge, både ett bens eller med vekter, alle varianter av utfall er konge, dype gode knebøy med heller litt mindre vekter og fokus på kontakt, kickback i kabel, og strakmark. 

Hva koser du deg med?

Jeg koser meg veldig med sofakrok, joggebukse, snacks i skålene og serier. Snacksen kan gjerne være frukt, grønnsaker med dipp og poteinbarer, eller det kan være sørlandschips, vanilje is og candyking smågodt. Det kommer helt ann på hvilket modus jeg er i. hehe. 

Hvordan ser en perfekt lørdag ut for deg?

Sove til jeg våkner, spise en god frokost og kaffe, lese nyheter og kose med lille Leo gull. En treningsøkt, etter fulgt av dusj og gode produkter. Ta en tur til byen, spise en god lunsj på cafe med folk jeg er glad i. Surre rundt, med god tid og lave skuldre. Titte i butikker med kaffe i hånda. Hjem å lage god middag, og nyte god mat i selskap av mennesker jeg setter pris på. DET er en fin lørdag det <3 

Hva er ditt beste tips for å bli mer kreativ? (særlig med tanke på skriving...)

Hmm, jeg tror ikke kreativitet kan tvinges frem, men jeg tror man kan tilrettelegge for den. For min del så må jeg ha den rette settingen, ryddig rundt meg, kaffe eller noe annen drikke ved siden av. Behagelige klær og tid. Ingen som stresser meg eller maser. Bare meg og macen, la tankene fly og fingrene løpe fritt over tastaturet. Så finn deg en hyggelig plass, et sted du trives, senk skuldrene, la tankene få plass til å flyte fritt. Prøv og feil, lag deg tankekart, skriv ned ord og spinn videre på de ordene som skiller seg ut for deg. 

Kan du dele noen gøyale intervalløkter? :D

Favorittene mine er 30/30 intervaller, med 30 sek spurt og 30 sek pause x 10. Eller 1 min løp 30 sek pause x 5, 2 min løp og 1 min pause x 5. Jeg synes også 4 minuttere med 2 min pause x 4 er fine, men de er litt lange for min smak. 45/15 er gode. 45 sek spurt, 15 sek pause. Husk å varme godt opp, og bruke tid på å roe ned etter på. 

Du alltid har så fin farge, lurer på om du bruker selvbrunings produkter eller hva? Jeg har lest bloggen og fulgt deg over lengre tid. Virkelig inspirerende og nydelig du er. Bor selv i Kristiansand, kunne du tenkt deg noen gang å møtt noen av dine lesere ?

Ja jeg bruker selvbruning hvis jeg skal noe. Enten spray på salong, der jeg går bruker de Vita Liberata. Eller hjemme, da bruker jeg en fra Clarins. Åå så koselig. Ja veldig gjerne, og jeg møter flere av dem hver uke. På trening, på matbutikken, i byen, på tur osv. Det er så sykt koselig når noen kommer å sier hei, og sier at de leser bloggen<3 Jeg skjønner at det ikke er så lett å gjøre for alle. Jeg skal ha en del treninger ute når snøen forsvinner, helt lavterskel. Bare gøy og sosialt. Der er absolutt alle velkomne, og jeg håper mange av mine lesere vil komme. 

Hvordan synes du selv du har forandret deg som blogger hvis du ser på nå vs da du startet? Hvis du kunne gått bakover i tid og gitt en yngre deg ETT treningsråd - hva ville det være? Du har fått noen mindre fine kommentarer. Dessverre!!! Hvordan takler du det? Vet at det går inn på deg, men likevel fortsetter du jo å bloggen så du klarer å heve deg over det virker det som. :-)

Bildene først og fremst. Hehe. Det var virkelig noe kjipe greier før, med rammer og skrift på bildene og masse dill. Hehe. Så ja, jeg tror nok bildene har blitt bedre, og hele bloggen litt mer profesjonell kanskje. Hmm si det, bruk mer tid på teknikk kanskje, og tør å løfte de tunge vektene. Man blir IKKE stor av tunge vekter. 

Jeg takler det på grunn av dere, venner og familie. Jeg knakk litt sammen siste runde med stygge kommentarer, jeg valgte å dele det, og fikk så ENORMT med støtte og kjærlighet. Så jeg takler det fordi jeg har 99% snille, omsorgsfulle og gode lesere<3 Jeg nekter å la den 1% ødelegge. 

Tror du at kostholdet har noe å si på uren hud etc, eller er det gener? Og så lurer jeg på om du teller kalorier, eller om du har et avslappet forhold til det? Selv har jeg spiseforstyrrelse og det er ikke noe jeg ønsker mer enn et avslappet forhold til mat! Du inspirerer til at det går an!

Ja det tror jeg har noe å si. Sunn mat, vitaminer og rikelig med vann tror jeg har noe å si for huden. Sunnhet skinner gjennom. Gener har nok også noe å si, sånn vil det alltid være. Nei jeg teller ikke kalorier, og har et veldig avslappet forhold til mat. Så fint å høre at jeg kan inspirere deg - det betyr så mye å høre. 

Hvilke idretter har du drevet med? 

Jeg har turnet i mange mange år, så det var uten tvil min hovedidrett. Ellers var jeg en svipptur innom fotball, stuping, og håndball. 

Hvilke er dine tre favoritt-styrkeøvelser i prioritert rekkefølge, og hvorfor?

1. Starkmark på grunn av den rå kontakten i baksidelår. 

2. Kroppsvektøvelser som pullups, burpees, og pushups

3. Liggende lårcurl av samme årsak som øvelse 1. 

Jeg lurer på hvordan du bestemte deg for å utdanne deg som sykepleier og hvordan selve studien var?

Det føltes bare som det rette for meg. Sykepleierne som var rundt mamma når hun var syk var helt ubeskrivelige. Så gode, snille, kunnskapsrike og trygge. Jeg tror noe startet der. Mamma er sykepleier, og begge mammas søstre er sykepleiere, så det lå vel litt i familien :) Studiet er hardt, lærerikt, inspirerende og utfordrende. Det er 3 heftige år, og man må være motivert og forberedt på å virkelig jobbe. Hardt, men virkelig helt fantastisk. Anbefales! 

Er du singel?

Nei :) 

Jeg lurer på hva dine sommer planer er?

Hva drømmer du om å gjennomføre?

Jeg har litt sommerplaner klare. Jeg skal til Cannes med en venninne i juni, i juli er det palmesus og sørlandssommer for alle penga. I august er det treningsreise til Kroatia. Utenom det blir det nok litt feriering på fjellet på hytta og i norsk natur. Masse tid i båten, og på svaberg i den sørlandske skjærgården. Sørlandet er herlig om sommeren. Jeg drømmer om å gå trolltunga, og besøke Lofoten.

Bor du sammen med kjæresten din? Er Leo din hund eller eier dere han sammen?

Vi har hver vår leilighet, men bor for det meste sammen ja. Leo er vår hund <3 

Hva tenker du om spinning som treningsform? Tror aldri jeg har lest at du har trent spinning, så derfor jeg lurer :) du har en utrolig inspirerende blogg, og jeg har fulgt deg i mange år, stå på videre! :)

Spinning er helt supert som treningsform, jeg synes bare det er fryktelig kjedelig. Hehe. Neida, jeg har faktisk drevet MYE med spinning tidligere, jobbet som instruktør i mange år og syklet masse. Så mye at jeg fikk helt nok, og aldri følt for å vende tilbake til spinningsalen siden. Jeg var faktisk på et par spinningtimer på NIH Convention i fjor, og det var ganske gøy. Så hvem vet, kanskje det blir mer spinning i 2018.

Blir det mer oppussing av leiligheten din? Mener du snakket om noen store forandringer som du planla. Har du fortsatt kjæreste? Har bare hørt han navnet så lite i det siste. Håper du har hatt en fin helg!

Ja har lyst å tette igjen en åpen løsning, male den sorte veggen i en olivengrønn farge, og ta inn litt mer industrielt preg her. Matt gull, sort, betong osv. Vi får se, akkurat nå har jeg ikke økonomi til det. 

Jobber du enda som sykepleier eller bare som blogger?

Akkurat nå jobber jeg kun med blogg, treningsreiser, skriver litt saker for ulike medier, hjelper ulike bedrifter med sosiale medier osv. 

Jeg lurte litt på om du føler deg introvert eller ekstrovert? Og hvordan du balanserer det med kjæresteliv? Har litt på følelsen av at du trives veldig godt i eget selskap og trenger egentid for å bygge opp energien din igjen?

Jeg er nok begge deler. Jeg liker godt å være sosial, men kan samtidig bli ganske stresset i store sosiale sammenhenger. Det høres jo rart ut, fordi jeg lever av å være synlig, holde treningsreiser, gruppetimer, være synlig på blogg, holde foredrag osv. Jeg elsker det, men samtidig skremmer det meg skikkelig. Jeg trenger tid i trygge omgivelser for å smale energi, men det må ikke nødvendigvis være alene. Sammen med mine aller nærmeste klarer jeg å lade batteriene og samle overskudd. Så jeg tror svaret mitt må være begge deler, og det tror jeg gjelder for mange mennesker. Kjæresten min er jo en av de nærmeste, så sånn sett er det ikke noe problem å balansere det. Takk for et fint spørsmål :) 

Hvor ofte unner du deg mindre næringsrike matvarer som sjokolade, boller, pizza, burger og lignende? 

Jeg prøver å holde det til én eller maks to dager i uken, men den siste tiden har det sklidd litt ut. Så jeg har ingen regel, men jeg prøver å spise sunt og greit i ukedagene, også mer kos i helgene. Ferier og høytid blir det mer kosemat. 

Jeg lurer på om du fortsatt har kjæreste?

Det har jeg <3

Har du planer om å jobbe som sykepleier fremover? Eventuelt hvor ønsker du å jobbe? Er det mange som drar alene på treningsreisene til deg og Pia? Jeg har veldig lyst å melde meg på, men ikke så mange venninner som kan ta seg fri.

Ja absolutt! Sykepleier er yrket mitt, det er det jeg skal jobbe som størst del av livet og pensjonere meg som. Jeg elsker sykepleieryrket, men det er en tid for alt, og akkurat nå er tiden inne for å utforske denne sosiale medier, treningsprofil, blogger delen fullt ut. Jeg kunne nok tenke meg å jobbe videre med barn, på barneposten. Det er en helt unik avdeling<3. 

Ja mange, og det er overhode ikke noe problem. mange drar alene, og det er ofte litt smart, da står du i en unik situasjon til å bli ordentlig kjent med oss, og de andre jentene. Vi blir som en stor venninnegjeng uansett, så det er overhode ikke noe problem.

Hvordan går det med Leo? <3 Tenker du å reise med han en gang? Hva er dine tanker rundt det å reise med hund? Selv om han kan være med i kabinen. 

Åå lille Leo min. Det går så fint. Han er en skikkelig tenåring, og tester grenser som bare det. Samtidig er han verdens snilleste lille kosebamse, som helst bare vil kose og være helt inntil mammaen sin til en hver tid. Han er min lille lykkepille. Hmm, jeg tenker at det går nok veldig fint, akkurat fordi han er så liten at han kan bli med inn i kabinen. Jeg har ikke hatt noe behov for å reise med han enda, men om det skulle bli aktuelt så tror jeg det går veldig fint. 

 

Det var alle spørsmålene for denne gang, men sleng gjerne på flere spørsmål hvis det er noe mer dere lurer på, så skal jeg prøve å ha litt hyppigere spørsmål & svar på bloggen.  Ha en nydelig onsdag dere<3 

 

Smiiil, Maren 

 

 

En nyhet med mindre sukker og mer protein

Reklame - Atkins 

Jeg har noe artig å fortelle dere, og for dere som har lest bloggen lenge vil nok trekke på smilebåndet og tenke at dette var spot on for meg så er så sykt glad i barer. Jeg er nemlig ny ambassadør for Akins. Jeg har vært stor fan av barene deres i flere år, og den store favroiten min er Caramel Fudge baren. Den himmelsk god, og et helt magisk næringsinnhold i forhold til at den faktisk smaker som vanlig sjokolade. Atkins chocolate coconut er en solid nummer to. Av alle kokos-barer jeg har smakt er den lille godsaken uten tvil den beste. Eneste minuset er at den kunne vært dobbelt så stor. hehe. 

Nå er det en ny herlighet i Atkins-familien. Møt Atkins Harvest. 

Det er ingen hemmelighet at müsli- og nøttebarer varierer enormt på næringsinnhold. Mange unngår denne typen barer fordi de tenker at de er usunne - det overhode ikke nødvendig, man må bare være litt bevisst på hvilken type man velger. Nyheten Atkins Harvest har mindre sukker, mer protein og mer fiber enn konkurrentene. I tillegg er barene helt utrolig gode på smak!

En slik bar er super å ha med seg på farten, spise som et mellommåltid, på vei hjem fra jobb og man skal både hente i barnehage, og handle før det er middag, eller når det går lenge mellom lunsj på skolen og middag hjemme. Uansett når på døgnet du måtte trenge litt påfyll, så er en slik liten bar helt topp. Jeg bruker dem som mellommåltid av og til, men oftest som en sunn snacks. Jeg koser meg veldig med dem. Jeg kutter dem opp og legger dem i skåler på jentekvelder, som et sunt alternativ, eller bare som en litt sunnere kos til meg selv på en kveld i hverdagen. 

Jeg liker så godt at når jeg velger Atkins Harvest så kan jeg være trygg på at jeg velger en bar som er et sunt og næringsrikt mellommåltid, og ikke en skjult sukkerbombe.

Atkins Harvest kommer i tre smaker. Blandede nøtter og sjokolade. Mørk sjokolade, havsalt og karamell. Aprikos, mandel og kokos. Min favoritt er mørk sjokolade, havsalt og karamell. Mmmm. Disse barene er helt nye, og akkurat lansert i butikken. Det betyr at den nå er å få tak i for alle. 

Har du smakt den nye Harvest baren? Og hvilken Atkins er din favoritt? 

 

Smiiiil, Maren 

 

I dag orket jeg bare ikke

Mandag, den dagen hvor man helst skulle boblet over av energi, og startet uken på best mulig måte. Sette standarden for uken med både trening og sunn mat. Vel, jeg har spist sjokolade før klokken var 10 og jeg møtte ikke opp på den gruppetimen jeg skulle på. Jeg har 12% på dagsaktiviteten på pulsklokken, og har planer om å spise alt annet enn grønnsaker til middag. Hei mandag! 

Dagens bloggkontor<3

Jeg starter kanskje ikke uken min med trening og salat, men jeg starter den på en fin måte likevel. I dag har jeg kost meg på Spiregården, en 100% vegansk cafe i Kristiansand. Jeg har spist en nydelig gulrot og ingefær suppe, med rugbrød til. Jeg har drukket en søt og deilig golden milk, og spist raw food kake. Mmmmm<3

Resten av kvelden blir sofakroken, med lille valpegutten, snacks i skålene, og serier på tv. I dag bare orket jeg ikke, og det tenker jeg er helt okei. Noen dager er bare sånn, og man kan ikke være super-menneske hver dag. 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Det viktigste blogginnlegget jeg har skrevet

Kreft bryr seg ikke - og derfor er det så viktig at vi gjør det. 

Jeg fortsetter mitt samarbeid med Kreftforeningen, og jeg er så takknemlig for at jeg får lov å fortsette å bruke min stemme til å snakke om en så viktig sak. De fleste som leser denne bloggen har fått med seg min historie med mamma. Hvis ikke kan dere kan lese om det HER. Jeg startet mitt samarbeid med Kreftforeningen med rosasløyfe løpet, og fortsetter nå, med et prosjekt som vi har kalt Bloggtak mot kreft. Kreftforeningen har jo sin aksjon som heter Krafttak mot kreft som er i gang i disse dager, i den forbindelse har vi opprettet bloggtak mot kreft. Jeg har fått med meg et knippe fantastiske bloggere som ønsker å stille opp, helt uten noe form for økonomisk vinning for dem selv, for å gjøre hjelpe å samle inn penger til kreftforeningen. Jeg blir rørt, stolt og så uendelig takknemlig for at disse fine folkene har lyst å stille opp og hjelpe. Det betyr så mye. 

Visste du at: 

 • 1 av 3 nordmenn får kreft. Så mye som 32 800 hvert år.
 • Det vil si 90 personer hver eneste dag. 3 stykker hver time.
 • Nesten 11 000 dør. Men det største tallet uteblir ofte: 263 000 - mer enn en kvart million nordmenn, lever med eller etter kreft.
 • Minst 1 av 3 med senskader av varierende grad. Senskader er helseproblemer som varer i mer enn ett år etter avsluttet behandling, eller som opptrer ett år eller mer etter avsluttet behandling. 
 • I årets aksjon samler vi inn penger til forskning for at færre skal få senskader og at flere skal få et godt liv etter kreftsykdommen.
 • Senskader er tema for årets Krafttak mot kreft. 

Å leve er mer enn å overleve 

Kreftsaken er en sak som angår oss alle, enten rammes vi selv eller som pårørende. Kreft er den vanligste dødsårsaken i Norge, og jeg skal være så ærlig å si at   jeg tenker fremdeles på perioden mamma var syk, og kjenner enda på vonde følelser relatert til det å være så enormt redd for å miste min aller kjæreste. Min mamma overlevde, og jeg takker for det hver eneste dag. 

Minst én av tre som overlever kreft blir rammet av senskader. Det vil si at nesten 88.000 nordmenn lever med senskader av ulik form og grad. Senskader kan bety et liv preget av store smerter og svært mange begrensninger. Ofte også med en sorg over at livet ikke ble som man hadde tenkt, og selv om man er kreftfri er man langt i fra frisk. I år samles det inn penger for at flere skal få et bedre liv etter kreft. Jeg skal ikke overlesse dere med informasjon, men har du lyst å lese mer om kreftsaken, og årets tema så klikke deg inn på Kreftforeningens nettside.

Vi er 5 bloggere som har gått sammen og opprettet en egen innsamlingsside. Camilla Treningsfrue, Espen Hilton, Martine Halvorsen, Pia Seeberg og meg. Vi håper at flere har lyst å være med oss å bidra, om det så er med 10 kroner, eller den 50lappen man vanligvis bruker på en kaffe latte. Ingen beløp er for små, og hver eneste krone er med på å gjøre en forskjell. Dere finner siden vår HER. 

Takk for at du leste hele innlegget <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Alt av reality samlet på ett sted

Reklame for hayu

En jentekveld helt utenom det vanlige  

Hver gang jeg legger ut at jeg ser på realityserier så kommer spørsmålet om hvor jeg ser det. Jeg har sett flere ulike steder, i dårlig kvalitet, og med masse reklame. Nå har endelig hayu kommet til Norge, og det er bare så genialt. hayu er en ny streamingtjeneste i Norge som spesialiserer seg på reality, med over 150 realityserier og det koster kun 49 kr i måneden uten bindingstid. 

For et par dager siden samlet vi en finfin jentegjeng og dro i gang tidenes jentekveld. Popcorn, smågodt, digg sunn mat og siste sesong av Kardashians. Kan du tenke deg noe bedre enn å krype opp i sofaen med gode venninner, spise god mat, og snacks, mens dere ser på deres favoritt-reality? 

I dag er det søndag, og jeg vet ikke hvordan det er i resten av landet, men på sørlandet er det skikkelig kjipt vær. Snø, kaldt og surt. Jeg tenker at enten kan man irritere seg over at det er full vinter i en vårmåned, eller så kan man utnytte det til å ta seg en frisk tur i kaldt vær, handle noe godt på vei hjem, for så å komme inn og krype opp i sofaen med Hayu. Det var viktig for meg å få delt dette med dere i dag, for med gratis prøveperiode kan du kose deg med reality denne søndagen<3 

Du får hele 30 dagers gratis prøveperiode hos hayu, uten noe som helst bindinstid! Trykk her for å teste det ut. Søndagskvelden er reddet dere! Dyna i sofaen, og la søndagskosen starte. 

Over 5000 episoder og 150 ulike serier

hayu er en ny streamingtjeneste i Norge med eksklusivt reality. Over 5000 nedlastbare episoder. Over 150 forskjellige realityserier. Episodene er tilgjengelige i Norge samme dag som de slippes i USA. 

Mine favorittserier er Kardashians, Real House Wives Beverly Hills, & Vanderpump Rules. Jeg fryder meg over at alle epiosidene ligger tilgjengelig, og på vår jentekveld fikk vi sett en gooood del Kardashians. Jeg ble helt i ekstase over alt denne kvelden, hvor mange favoritter kan man samle på et sted<3 Vi hadde sunn og digg mat fra Will I juice, med salater, wraps, smoothie, juice og raw sjokoladekulder. Vi hadde også vegetar nachos fra Spiregården, hayu cupcakes fra Drømmeplassen og tidenes goodiebag til alle jentene. FOR en lykke!

GIVE AWAY

Jeg gir bort 6 måneder gratis hayu, og en goodiebag med absolutt alt du trenger til en vellykket jentekveld. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på en 30 dagers gratis prøveperiode HER (ingen bindingstid), og skrive i kommentarfeltet på dette blogginnlegget at du har gjort det. Jeg trekker vinneren neste søndag<3 

Goodiebagen du får inneholder alle disse godsakene:  

💕 Pysjamas og tøfler fra Cubus (de vi har på oss på bildene).
💕 Koreansk sheetmask og hårband fra skinsecret.no
💕 Brynsgele og lipgloss fra Nyx
💕 Beautyblender
💕Te fra Black Cat
💕 Krem og parfyme fra Escada
💕 Body cream fra The Body Shop
💕 Lipgloss og mascara fra Clarins
💕 Ballonger fra The balloon company
💕 6 måneder gratis hayu
💕 hayu kopp + annet hayu merch 

Alle bildene i dette innlegget er tatt av Mariann Vik og 2 minutter. Jeg er helt forelsket i hennes stil på bilder, og er så takknemlig for at jeg fikk lov å jobbe med henne. En dyktigere fotograf og nydeligere jente skal man lete lenge etter<3 Hår og sminke er gjort av fantastiske Rita Røisland. 

Da gjenstår det bare å ønske dere en deilig søndagskveld. Dere vet hvor dere finner meg i dag, i sofakroken, med dyne i sofaen og hayu på skjermen<3 

 

Smiiil, Maren 

 

Hva lurer dere på?

God søndag. Har dere en fin søndag så langt? Jeg ligger på sofaen med Kardashian i bakgrunnen, og jobber med noe spennende greier. Jeg har et utrolig gøy innlegg som kommer ut i kveld, så det er bare å glede seg. Jeg mangler et par detaljer på en fantastisk give-away så er innlegget klar for dere. Så titt gjerne innom i 18-19 tiden, da kommer tidenes mest fargerike og herlige blogginnlegg, med noen veldig annerledes og crazy bilder, samt en girly og super-digg giveaway<3 Jeg gleder meg!!!

Flere har etterspurt en ny spørsmålsrunde, og det er helt sant at det er evigheter siden sist. Så la oss kjøre på dere! Spør om det dere lurer på i kommentarfeltet, så skal jeg svare etter beste evne. Jeg tenker at jeg setter av 48 timer til å legge inn spørsmål, også skal jeg svare dere like etterpå. Det er jo gøy når svarene kommer litt kjapt, er dere ikke enige? 

Så da er det bare å kjøre på - HVA LURER DU PÅ? 

Jeg gleder meg til å lese spørsmålene, og sette meg ned å svare dere. Nyt søndagen, så snakkes vi igjen litt senere i dag<3

 

Smiiil, Maren 

Når 30 bloggere møtes

REKLAME // Sponsende produkter, hotellopphold, mat og drikke

Heii dere<3 

Jeg føler jeg nettopp satt på flyplassen i Kristiansand og oppdaterte dere. Nå sitter jeg altså på flyplassen igjen, men denne gangen i Oslo - på vei hjem. I dag har jeg en sånn dag hvor jeg bare har lyst å være alene, høre på rolig musikk, og ligge under dyna. Noen som kjenner seg igjen? Ikke fordi det er noe galt, men bare fordi noen ganger trenger man å bare "forsvinne litt". I dag har jeg et stort behov for å gjemme meg, og min måte å løse det på, når jeg sitter på en hektisk flyplass, er å sette meg i et hjørne, koble på musikk og forsvinne inne i bloggen. Jeg koser meg her jeg sitter, og føler at jeg er i min egen lille verden. Deilig! 

La oss snakke om Oslo, bloggmøte, Kick Off, nyhet på snapchat og andre artigheter. Det første som skjedde var at jeg sjekket inn på Comfort Børsparken og ble møtt av koselig hilsen, og Kombutcha. Jeg måtte smile av å se en vinkjøler ( eller champangekjøler? Hva er forksjellen? hehe) med Kombutcha - det er SÅ meg. 

Jeg dro altså til Oslo for Kick off med Egmont PEOPLE som jeg nå er en del av. Blogg.no og Side2 bloggerne er nå inn under Egmont, og sammen er vi alle Egmont PEOPLE. Vi hadde en hel dag sammen, med mye bra faglig innhold, spennende foredrag, lærerike presentasjoner og masse festligheter og kos. Her har dere agendaen for dagen: 

Får vi gamle snapchat tilbake?

Jeg synes det var spennende å høre om alt, men det beste for min del var nok å bli litt mer inspirert til å ta tak i video på bloggen, og dette med å skape best mulig innhold. Det var og veldig morsomt å høre på gutta fra Snapchat. De fikk skikkelig grillet seg de første minuttene. Stakkars gutter, stod foran der i et rom med meget frustrerte bloggere som alle HATER den nye snapchat. De kunne ikke love at den nye versjonen forsvinner, dessverre! men de de kunne si var at de skal gjøre sånn at man får en mye bedre oversikt , noe ala den gamle versjonen, der man kan se stories fra alle man følger, og ikke alt det andre, totalt interresante greiene. Jeg fryder meg over dette, og gleder meg til det skjer. Noen av de aller største kontoene har allerede fått det, og sier det er knall bra. Hurra!!

Ellers var det mye digg snacks, god drikke, fantastisk mat, underholdning og bare masse fine folk. Chips, proteinbarer, vitaminvann og så mye sushi vi kunne spise. Alt dette er jo gull i mine øyne! Alle favorittene på en plass<3 Sminket ble vi også, av en nydelig jente fra Urban Decay, for en luksus!! Raw oslo var der med sine raw kaker og raw kuler. Sukkerfrie, glutenfrie og super deilige søtsaker. Helt etter min smak. Mmmm. 

Jeg koste meg med alt sammen, og kjenner at bloggeren i meg har fått et etterlengtet lite boost. Nå er jeg på vei hjem, og skal bare kjapt hjem å snu i døren før det er ut på ny sushihygge med ca 100 andre fine mennesker. En venn har bursdag, og med rundt tall må det en solid feiring til. Jeg skal prøve å bruke de neste timene på å riste av meg denne "jeg har lyst å tilbringe dagen under dyna" følelsen, og komme meg i bursdagshumør. Jeg gleder meg masse til å se en haug av gode venner i kveld, og ikke minst til å feire en person jeg setter pris på. 

Håper dere har en super lørdag, og at dere koser dere masse i helgen. NYT den, plutselig er mandagen her. Gjør noe koselig, ta deg tid til ting du ikke rekker i hverdagen og bare nyt litt fri. 

 

Smiiil, Maren 

Bytt ut brød med vafler

God morgen fra hotellfrokosten i Oslo. Har dere en fin star på fredagen? Jeg kan overhode ikke klage, jeg har nettop kost meg med 3 runder i frokostbuffeten og nyter i skrivende stund kaffekopp nummer 3. Hotellivet altså - det er er godt liv. Noe annet som er utrolig godt, og som jeg tenkte tipse dere om i dag er matvafler. Sunne søte vafler har jeg allerede delt oppskrift på, og de ble stor suksess. Med små justeringer kan de samme vaflene være like sunne, og tar man bort det søte passer de perfekt som wrap / lompe / brødskive. Vafler med pålegg er helt nydelig, og det beste er at de blir ikke tørre og kjipe av å ligge i veska frem til lunsj. Smart ikke sant? 

Oppskrift: 

 • 100g havremel 
 • 50g speltmel
 • 1 ss bakepulver 
 • 4 egg
 • Et dryss havsalt 
 • 1- 1,5 dl lett melk
 • 150g kesam
 • 1 ss smeltet smør 

Slik gjør du: 

Bland alt sammen i en bolle, og rør til en jevn og fin røre. La røren sette seg litt, ca 30 minutter, rør godt igjen og stek vaflene i vaffeljern. La dem avkjøle på rist, og finn så frem det pålegget du foretrekker. Jeg hadde ost, skinke og salat på mine. Enkelt, sunt og godt. 

Nå skal jeg hente meg litt frukt, som en finfin avslutning på denne hotellfrokosten. Så er det bare å komme seg avgårde til Nydalen, og tidenes bloggdag med spennende foredrag og sosialt med fine bloggkolleger.

Ha en herlig fredag<3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Klar for en bloggete Oslohelg

Inneholder reklame 

God morgen hjerter. Tusen takk for hyggelige meldinger og snapper i går. Så gøy at flere av dere synes det så artig ut på shoot. Det kan jeg virkelig skrive under på at det var også. Rosa, glitter glam og super-girly. Jentekveld med cupcakes, popcorn, smågodt og kos - iscenesatt som en fotoshoot, men føltes som en ekte jentekveld fordi vi koste oss sånn.

Sånn går det når man setter så mange jenter sammen, som klikker så utrolig godt. Det var flere ganger under shooten at vi stoppet opp og hadd en liten pepp-talk. Sjeldent har jeg opplevd en mer oppløftende, støttende og empowering gjeng med jenter. Dette minner meg om Malaga, hvor det kun var utenlandske jenter. Der var alle på den måten, stoppet opp, så deg, tok seg tid, heiet på deg, tok bilder for deg, og gav deg komplementer når du stod der litt usikker foran kamera. Alle backet hverandre skikkelig opp - hele tiden. Det er en litt unorsk greie det der, men i går var det akkurat slik på shoot med fantastiske 2 minutter og hayu. Maten var fra Will I juice og fra Spiregården. Cupcakes fra Drømmeplassen. Har dere sett noe så fristende og digg? Den perfekte miks av sunn mat og kos. Jeg skal vise dere de ferdige bildene, filmen og dele en diiiiiiiigg give-away med dere i løpet av helgen. I dette innlegget er det litt behind the scene bilder fra gårsdagen. 

Jeg var veldig tidlig oppe i dag, for å få unna alt før avreise til Oslo. Jeg skal være i Oslo fra i dag til lørdag, og på planen står det Kick off med den nye gjengen hos Egmont. Jeg er jo, eller var, en Nettavisen / Side 2 blogger. Nå har Egmont kjøpt opp hele sulamitten og vi slår oss sammen. Det betyr at vi nå er et gigantisk mediehus. Jeg er plutselig under samme tak som en av mine beste venninner, Pia Seeberg, og flere andre rå power-ladies slik som Jørgine, Christina Fraas, Marie Wolla og resten av de andre fine De-nye jentene. Jeg gleder meg til å teame opp, og bli større, bedre og sterkere sammen. Jeg gleder meg til å tilbringe helgen med fine folk, jeg blir alltid litt ekstra inspirert etter jeg har heng med denne gjengen her.

På lørdagen suser jeg hjem igjen for bursdagsfest på lørdagskvelden, og 2 årsdag til verdens fineste nevø på søndagen. En innholdsrik og fin helg. Jeg gleder meg <3

 

Smiiil, Maren