hits

april 2013

På plass i London

Goood morgen fra London!

Vi ankom dette vakre hotellet sent i går ettermiddag, og jeg kjente veldig fort at det er helt ok å ha dette som hjem de neste fire dagene *smile*. Hotellet ligger super sentralt, med gåavstand til det meste.

Vi la fra oss bagasjen og dro rett ut for å finne et koselig sted å spise. Vi fant en herlig liten Italiensk resturant. Zizzi het den. Et utrolig sjarmerende og koselig sted, med nydelig mat og fantastisk vin. Hvitløksbrød, ferske oliven, og nydelig italiensk pizza. bakt i steinoven. Mmmm. Jeg liker så godt når man kan se rett inn på kjøkkenet, og følge med når de lager pizzaene. 

Nå sitter jeg alene nede i loungen og jobber litt med blogg, mails, kostplaner og diverse. De andre sover enda, og jeg synes faktisk det er litt deilig å kunne få et par timer for meg selv på morgenkvisten. En kruttsterk espresso og mac'en er alt jeg trenger. Nå skal jeg straks avslutte her, og nyte en deilig hotellfrokost sammen med de andre. Denne dagen skal fylles med shopping, shopping og atter shopping. Jeg er så KLAR!! *smile*

Ha en super tirsdag kjære dere, oppdatering på dagens shoppingsfangst kommer senere!

 

Smiiiil Maren

 

LONDON!!

Endelig er vi på vei! Denne utålmodige frøkna har sittet klar i sofaen en god stund allerede:) hihi

Da gjenstår det bare å ønske dere en strålende mandag og en herlig uke! Nå skal jeg skru av telefonen og go to gate. Vi blogges fra London!

Smiiil Maren

Sønsdagsmiddag

Jeg elsker å lage middag hjemme hos mamma og pappa. Det er noe litt annet å kokkelere her på kjøkkenet med tv på benken og peis, enn i min lille hule i Oslo. I dag stod det svinestek på menyen - skikkelig søndagsmiddag. Vi lagde den med sprø svor og masse godt tilbehør til. Den komplette menyen var:

 • Svinestek
 • Poteter
 • Brokkoli, gulerøtter, blomkål
 • Surkål
 • Brun saus

 Svinesteken var ferdig surret, og den ble lagt inn i ovnen, opp ned i en ildfastform med litt vann i bunnen. Den stod først i ovnen på 150 grader til kjerneteperaturen var på 72 grader. Så snuddde vi steika slik at svoren vendte opp, skrudde opp temperaturen og satte på grillfunksjonen i ca 10 min (til du ser at svoren er sprø - her må du følge godt med så den ikke blir helt svidd!!!) Vannet i bunnen brukte vi i sausen, og det satt virkelig en magisk smak. Vi tilsatte også en løk som fikk ligge å godgjøre seg i sausen. Vanlige kokte poteter, dampede grønnsaker og ferdig pose med surkål. Enkelt og godt. 

Håper dere fikk litt inspirasjon til å lage en tradisjonell og god søndagsmiddag, det er nemlig ikke så vanskelig!

Ha en deilig søndagskveld dere, her har reisefeberen meldt seg og pakkingen er i full gang. Hurra:)

 

Smiiiiil Maren

 

Søndagstur, rabattkode og fristende frokost

Denne søndagen startet i sofakroken, med mac'en i fanget og kaffekoppen i hånda. Mamma og meg koste oss med Londontips fra diverse nettsider og blogger. Vi drar i morgen tidlig og det kribbler i hele kroppen. Jeg er så klar for tur! Jeg lå som et slakt på sofaen, og hadde aldri i verden tenkt tanken at jeg skulle ut på tur. Da sier plutselig mamma at nei nå skulle hun drikke opp kaffekoppen og komme seg ut i skogen. Jeg ble både motivert og inspirert av hennes energi og treningslyst at jeg tok meg selv i nakken, knyttet på meg joggeskoene og ble med ut på tur.Det første kvarteret var som bly, men så løsnet det. Åååå, har dere kjent den følelsen når det plutselig løsner og du får et uventet energiboost? Jeg tror nok det er dette som kalles endorfiner, og det føles virkelig som en rus. Dagens takk går herved til verdens beste mamma som fikk meg opp av sofaen og ut i naturen.Før turen laget jeg en enkel og god Maren-frokost bestående av det samme som den alltid gjør. *smile* Likevel er det alltid noen so, spør hva jeg har i skålen min, og jeg gjentar så gjerne:

 • Cottage cheese
 • Skyr (orange)
 • Et eple
 • Blåbær
 • Hakkede mandler
 • Frosne bringebær 

 

Jeg kutter opp et eple og har det i bunnen av skålen. Så cottagecheesen, så skyren, deretter strør jeg litt blåbær over (litt = hele esken, hehe) så topper jeg det hele med frosne bringebær som jeg har varmet i en kjele, hakkede mandler og kanel. Så godt, så sunt og så enkelt!

Jeg har fått utrolig mange henvendelser fra dere ang rabattkodene på Akdemiet for Personlig Trening sine utdannelser. HER er innlegget jeg skrev om dette! Jeg har forsøkt å svare dere alle sammen, men opplever enda at flere av dere kommenterer her på bloggen at dere ikke har fått koden. Jeg legger den derfor ut her nå, slik at dere alle får den! Jeg har mulighet til å gi dere 5% avslag på AFPT sine utdannelser, dette er en unik mulighet da AFPT aldri gir ut rabatter - så nå er det bare å slå til når sjansen byr seg! RABATTKODEN er: ME13.  

Jeg vet at de fleste personlig trener utdannelsene med oppstart nå mot sommeren og høsten begynner å fylles helt opp, så er dette noe du ønsker så bør du bestemme de raskt! Ta en titt på AFPT sine hjemmesider HER for mer infor om utdannelsene. Jeg har selv tatt min PTutdannelse her, og kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med både forelesere, pensum, hvordan undervisningen er lagt opp ift praksis og teori. Spør hvis dere lurer på noe ang PTutdannelsen, men ta først en titt på nettsidene til AFPT, jeg garanterer at de fleste svarene finner dere der.

 

Smiiiiil Maren 

Sunn kosekveld og sushi-lykke

I går hadde jeg en helt fantastisk kveld hos min beste venninne Camilla. Hun er er prakt eksempel på hvordan man kan invitere gjester og likevel servere sunne ting på en fristende og delikat måte. Jeg ble helt overveldet av det fine, fristende og inbydende bordet som ventet meg når jeg kom i går.I skålene var det:

 • Mango
 • Melon
 • Epler
 • Blåbær
 • Jordbær
 • Valnøtter, peanøtter og tranebær
 • Vanilje yogurt

 Jeg fikk også en nydelig bursdagsgave. Posen inneholdt en nydelig genser, min favoritt te fra Pukka og et deilig duftlys fra Voluspa. Camilla kjenner meg godt og vet så godt hva jeg liker. Tusen takk skatt!I kveld er det sushikos for alle penga, og snacksen blir ikke like sunn som i går for å si det sånn! Jeg må alltid ha sushi når jeg er hjemme i Kristiansand, her er nemlig sushien bedre enn noe annet sted. Jeg er en ekstrem sushielsker, og har testet utallige steder rundt om i Oslo, men jeg finner ingen som slår HTsushi her i Kristiansand. Mmmmm. Planen var en liten styrkeøkt i ettermiddag, men den planen forsvant til fordel for bytur og kos med en venninne. Jeg kommer sterkere tilbake på  treningsfronten i morgen!

Ha en deilig lørdagskveld hjerter, og tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på min lille opptreden på NRK. Dere er fine!

 

Smiiiil Maren

Ut på tur, aldri sur

Det skjer noe med meg når jeg kommer hjem til sørlandet. Skuldrene synker, jeg puster roligere, jeg sover helt utrolig godt og jeg smiler enda mer (ja det er mulig - hihi). Jeg elsker Oslo, og jeg skal bo der i mange mange år til. Oslo har så mange deilige ting som jeg setter stor pris på, men den roen jeg finner her på sørlandet, den får jeg ikke i Oslo. Det er derfor det er så herlig å kunne bo i Oslo, også ta noen små koseturer hjem til Kristiansand av og til. Noe av det jeg liker best med Kristiansand er at jeg har fantastiske turløyper like utenfor husdøren. I dag startet jeg dagen med en liten time i skogen. Jeg lar bildene tale for seg om hvordan den turen var. Bildene er knipset i en fei med iphonen, da jeg ikke er den typen bloggen som legger ut på joggetur med speilrefleksen rundt halsen. Hihi. Kvaliteten er derfor deretter, men dere får likevel et inntrykk av hvordan det var på tur i vakre Baneheia denne fredagsmorgenen.
Nå skal jeg spise en kjapp lunsj, og komme meg ned til sentrum for et møte med min nye regnskapsfører. Senere blir det en kaffe med en venninne før jeg skal kose meg sammen med en av mine aller nærmeste venninner i kveld. På menyen står det god mat, snacks, skravnlings, kos og Idol. En etterlengtet jentekveld:) 

God helg vakre venner!

 

Smiiiiil Maren

Rosa kosedress

Jeg er et eneste stort smil etter jeg i dag fant disse rosa deilighetene i pakken fra verdens beste sponsor Proteinfabrikken. Jeg har denne super deilige buksen i grått fra før, og den er en stor-favoritt. Nå er den endelig i hus i knall rosa. Jeg elsker den! Hettegenseren er like myk og deilig som buksen, og den er allerede testet ut på trening. Det er fare for at jeg kun kommer til å vandre rundt i disse plaggene fremover. Hihi.  Jeg kommer nok til å bruke buksen med en ensfarget topp til, og gensren til vanlige svarte tights på trening. Det kan bli litt mye rosa og litt vel machy-machy å bruke det sammen som på bildet, men fy søren så behagelig og deilig å tusle rundt i. Så hjemme skal dere ikke se bort ifra at jeg bruker det sammen. 
Hva synes dere?

Buksen finnes i svart, rosa og lysegrå, jakken kan du få i rosa, svart eller turkis. Jeg har som sagt lysegrå allered og er super fornøyd med den. Nå er rosa i hus, og den gode nyheten er at rosafargen er enda freshe i virkeligheten enn den ser ut på bilder. Mmmmm, perfekt å få denne kosedressen like før helgen.

 

Smiiiil Maren

 Sponsede klær

Trenger du litt ekstra energi?

Det gjør ofte jeg også! Spesielt før trening synes jeg det er fint med et ekstra energiboost. Alle som leser denne bloggen vet hvilken energidrikk jeg sverger til. Ja det stemmer - det er den freshe rosa lille boksen. CRYSTAL heter den, og jeg synes den er helt super.

Smaken er frisk og ikke for søt, den er uten sukker, uten kalorier og har et  høyt innhold av koffein. 

 • Helt uten sukker
 • Uten kalorier
 • Gir kraftig energi
 • Høyt innhold av koffein
 • Frisk smak

 Proteinfabrikken har fått med seg at mange har lagt sin elsk på Crystal, og kjører nå en kampanje hvor du får et helt brett med 24 bokser til kun 199 kr. Du skriver inn rabattkoden: 192837 når du kommer til betaling, og du vil få prisen redusert med 34%. 199kr  for et helt brett er virkelig en super pris, og jeg synes det er herlig å kunne dele dette med dere. 

 

Smiiiil Maren

 annonse

Hjemmekontor og Londontips

I dag kjører jeg en fiffig multitasking mellom å besvare mails, blogge, skrive kostplaner og spise - alt på en gang. Det går faktisk overraskende bra, og med deilig musikk på ørene blir det hele enda bedre. Det er godt å kunne jobbe hjemmefra noen ganger, men jeg er absolutt mest glad i å jobbe fra et koselig hjørnet på en cafe. Så dere skal ikke se bort i fra at jeg straks forflytter denne skrotten ned til nærmeste Waynes Coffee. 

Jeg har også rukket en liten cardioøkt denne morgenen. Jeg gikk i raskt tempo bort til Sats, hvor jeg gikk i 10 minutter, jogget rolig i 10 minutter og løp intervaller i 10 minutter. 10 minutter med intervaller vil si 30 sekunder spurt, pause i 30 sekunder (hopper av mølla), gjenta ti ganger. Enkelt og greit.På vei hjem handlet jeg med meg min favorittlunsj. Nei det ser ikke veldig delikat ut, men jeg kan garantere at dette er nydelig. I skålen min er det:

 • En boks cottage cheese orginal
 • En orange skyr
 • Et eple kuttet i små biter
 • En pære kuttet i små biter
 • En håndfull valnøtter
 • Frosne bringebær, varmet i micro
 • Kanel

 

Det blir en diger skål, som metter godt og smaker fantastisk. Mmmmm :)

Nå sitter jeg her å skal booke flybilett hjem til kristiansand i helgen. Jeg flyr hjem kun for å fly videre til London hvor jeg skal tilbringe neste uke. Tusen takk for alle fine Londontips fra dere. Vi endte opp med et hotell som flere av dere anbefalte! Jeg har også fått med meg flere av resturant/butikk tipsene deres, men jeg tar mer enn gjerne i mot enda fler. Så dersom du vet om en deilig resturant eller noen butikker jeg bare må få med meg, så kom med det :D

 

Smiiiiil Maren

 

 

Et friskt pust fra Getinspired

Nye friske treningsklær fra Getinspired. Jeg elsker fargene, og de passer perfekt nå som våren er her, og sommeren like rundt hjørnet. Toppen har god passform og fresh farge, tightsen er en liten historie for seg selv. Den sitter så godt på, og jeg elsker de små rosa detaljene. Passformen er perfekt med høyt liv, og fin lengde på bena. Den gir også et lite løft til baken, og det er aldri feil! Sjekk ut alle de friske nyhetene på Get-Inspired


Jeg elsker treningsklær, og føler meg nesten mer vel i fargerike treningsklær enn vanlige klær. Miljøskadet sa du? Hehe. Nå skal jeg komme meg opp og ut i dette nydelige vårværet. Ha en strålende onsdag kjære dere.

 

Smiiiil maren

I sammarbeid med getinspired.no

En innholdsrik tirsdag

Denne dagen ble så anderledes enn jeg hadde sett for meg, og jeg sitter nå godt plantet i sofaen med et stort smil om munnen.  Det ble ingen trening i dag morges, istede dro jeg litt tidligere enn planlagt på jobb, og satt meg på en koselig cafe like ved Miinto. Der satt jeg i godt over en time og fikk unna masse jobb som har ligget å stresset meg. Så godt å få slike ting unna. Videre var det en finfin dag på Miinto. Effektiv dag, men samtidig en latterlig fantastisk energi i studio. Jeg ler, ler og ler av de herlige kollegene mine der, og kjenner jeg må trekke på smilebåndet her jeg sitter nå bare ved tanken på dem. For noen sjarmtroll. Jeg hadde en tight arbeidsdag foran meg i dag, og gruet meg litt til å ha en så hektisk dag nesten uten pusterom - men slik ble det ikke. Jeg fikk to avbestillinger av kunder som desverre var blitt syke, og dermed åpnet det seg opp litt ledig tid. Den tiden benyttet jeg til trening. Jeg fikk en sponsorpakke fra min fantastiske sponsor PROTEINFAKRIKKEN.NO i går, og der lå en ny topp fra Better Bodies i den fineste fargen. Toppen ble testet ut på dagens økt, og jeg elsker den allerede.


 
I dag kjørte jeg rygg, og følgende øvelser stod på planen:

 • Nedtrekk bredt grep
 • Nedtrekk smalt-nøytralt grep
 • Stående roing med stang
 • Omvendt flies
 • En arm roing i kabel

 

Fine kolleger på Sats var hjelpsomme med å knipse et bilde av den nye toppen (og ny fresh shaker i machende farge) Hva synes dere? Er orange en farge dere liker? Den finnes HER.Etter økten var det fullt kjør med PTkunder, og her må jeg bare ta et steg tilbake og bøye meg i støvet. Fy søren for noen fantastiske damer jeg får lov å jobbe med. I dag presterte de på et nivå jeg aldri før har sett maken til. Min siste kunde startet økten med sprint-intervaller, og avsluttet med 15 sett med knebøy. nei jeg tuller ikke. Vi kjørte en knebøyfest uten like! Masse deilig energi og et herlig fokus på hele timen, og jeg er så ufattelig stolt over prestasjonene til samtidlige av mine kunder i dag. Jeg ble så inspirert av knebøyfesten til min siste kunde at jeg kastet på meg treningsklærne igjen etterpå, og kjørte en mini benøkt selv også! Dere som har lest bloggen en stund vet at jeg HATER å trene bein, så da forstår dere kanskje hvor motivert og inspirert jeg faktisk ble. Jeg kjørte favorittøvelsen min med min nye ankelreim, og et par øvelser til.Totalt så økten slik ut:

 • Kickback i kabel
 • Leg extentions
 • Etbens strakmark med kettlebells

 

En kort øky som var over på drøye 20 min, men det var deilig å utfordre bena mine litt, det er som sagt så alt for sjeldent. Nå er jeg godt plassert i sofaen og har akkurat inntatt tidenes tacomiddag. Her snakker vi en hel pakke med kyllingkjøttdeig, masse deilig salat, kesam, salsa, ost og en hel pakke med spelltlomper. - ja jeg var veldig sulten etter en lang arbeidsdag og to treningsøkter. Jeg synes det er rått med en muskluløs og markert kropp, og jeg vil være sterk, fit, vital og energisk - det krever at man trener hardt, hviler nok, og sist men aller aller viktigst spiser rett og NOK. Så ønsker du en markert, stram kropp så for all del - spis opp maten din! Yes, det var dagens lille preken fra meg. Nyt tirsdagskvelden hjerter, jeg skal ligge langflat på sofaen med Ungkaren på opptak.  Etterhvert skal jeg lage meg en liten dessert/kveldsmat med friske bringebær, og mager vanilje kesam.*hverdagslykke*

 

Smiiiiil Maren

God morgen

Jeg har klart å ødelegge persiennene på det største vinduet her i leiligheten, som gjør at jeg våknet at at rommet bader i lys i det solen står opp. Fy søren så tidlig det er. Spesielt siden jeg i dag skulle sove lenge, ha en lang god frokost og ikke tusle avgårde til jobb før nærmere kl 10. Da er det litt håløst når man er lysvåken kl 05.00. Jaja, jeg fikk et par timer i sengen med nyheter, isntagram, facebook og blogg. I grunn litt deilig å ligge våken slik og bare kjenne på den gode følelsen av å ikke måtte stå opp,men bare ligge der under den perfekt tempererte dynen. Mmmmm. Nå er jeg våken, og i gang med litt bloggjobb før Miintojobb, etterfulgt av Satsjobb. En real jobbedag med andre ord, og treningen må bli sen eller eventuelt utsettes til i morgen. Ja jeg kunne hoppet ut av sengen når jeg våknet kl 05, men nå ble det altså ikke slik. I dag ser frokosten slik ut. Med eplebiter i bunn, så en skyr, etterfulgt av 1/2 boks cottagecheese, toppet med en yoplait yogurt vanilje og blåbær. jeg hadde også et par håndfuller med valnøtter til og selvfølgelig kanel. Hvordan ser din favorittfrokost ut?

Ha en deilig tirsdag hjerter! Forhåpentligvis skinner sola like deilig over hele landet! Opp og hopp, ut å nyt denne dagen.

 

Smiiil maren

Livet er ikke bare burde-burde

Nå skjedde det noe merkelig! Jeg var på vei til sats for en treningsøkt, men havnet på Waynes Coffee med en kaffe latte istede. Har dere noen gang mistet totalt treningslysten på vei til trening? Det skjedde rett og slett med meg nå. Jeg har vært på jobb i hele dag, og er litt sliten i kroppen, men med treningsbaggen ferdig pakket og to nye smartshake i knall freshe farger så var jeg ikke forberedt på å miste så totalt lysten.Så nå sitter jeg her da, og koser meg med kaffe, cola light, blåbær, eple og skyr. Så får vi se om lysten kommer snikende etterhvert, hvis ikke så er det faktisk ingen krise! Det er veldig mange som fokuserer veldig på dette med mandager, at det er en ny start og en fantastisk mulighet til å starte en fantasisk sporty uke. Jeg ser selv en av dem som fokusere mye på dette med nye sjanser og alltid muligheter/løsninger fremfor problemer. Ja jeg er der selv, som oftest - men jeg ser også at det finnes unntaks dager. Hvor man rett og slett ikke orker å være så flink, og vet dere hva - det er helt i orden! Så nå sitter jeg her da, og kjenner litt på følelsen av å IKKE gjøre det jeg kanskje burde, eller hvertfall føler jeg burde. Nå sitter jeg rett og slett bare å nyter en rolig ettermiddag på cafe. Jeg sendte akkurat avgårde en melding til en venninne, så nå får jeg snart selskap her jeg sitter også. Det kan ikke bli bedre enn det. 

Så vær så snill, kjære flinke piker - gi dere selv lov til å nyte de små unntaksdagene i ny og ne. For vet dere hva - det gjør absolutt ingenting! Som reklamen sier: Livet er ikke bare burde-burde.

 

Smiiiiiil Maren

Morningbliss

God morgen <3

Det er noe spesielt med å komme tilbake til sin egen leilighet, med sine egen ting, sine egne rutiner og vaner. Jeg sitter her med kaffekoppen, og leser nyeste utgave av shape up som lå i postkassen å ventet på meg når jeg kom hjem i går. Små hverdagsgleder! Nå er det straks avgårde på jobb, jeg ville bare innom for å ønske dere en fantastisk dag og en fin start på uken!


Smiiiil Maren

Deilig salmamiddag og retur til Oslo

Da var plutselig helgen forbi, og mitt Kristiansandopphold er over. Jeg har kost meg så disse dagene, og virkelig samlet ny energi til en ny uke i Oslo. Det er deilig med noen dager fri, men jeg gjør meg selv en liten bjørnetjeneste ved å ta slike fridager. Nå venter en uke med mye jobb og lange dager i Oslo, det er mye som må tas igjen. Jeg gleder meg til å treffe alle kundene mine igjen, og det blir en finfin uke da flere av dem skal ha dobbelt opp med timer denne uken. Jeg har ingenting å klage over, for nå er det kun en arbeidsuke til, så går turen til London. Det gledes :D

Middagen i går var magisk. Selv om det er lørdag så må man ikke velge pizza eller burger til middag, kan man velge et relativt sunt middagsalternativ, og gjøre det til et festmåltid. På menyen i går stod salmalaks med fristende tilbehør.
Vi hadde to store salma som fikk stå å kose seg i ovenen i ca 20 minutter på 180grader. Tilbehør var kokte poteter, dampede gulerøtter, brokkoli, blomkål, en enkel salat med isberg, agurk, avokado, mais og tomat, og en eddik-agurksalat. Rømme, smør, salt som smaksettere. Fisken ble godt krydret med spennede krydderier før den gikk inn i ovenen, og fikk dermed en crispy og spicy overflate. Ser det ikke godt ut? Man kan selvfølgelig velge å lage en mer fancy utgave av potetene, enten fløtegratinerte, båtpoteter i ovnen eller bakt potet, men jeg synes ofte det er best med kun kokte vanlige poteter med smør og salt på. Mmmm!Nå sitter jeg her å nyter en proteinkaffe med min skjønne mamma.  Været på sørlandet er fantastisk i dag også, og jeg håper jeg rekker en liten luftetur før resten av familien kommer hit på lunsj. Søndag er familiedag, og jeg rekker akkurat å være med på litt familiekos før jeg flyr tilbake til Oslo.

Ha en deilig søndag!

Smiiiil Maren

 

Sporty lørdag

Denne lørdagen startet på best mulig måte, med en herlig gåtur i fine Baneheia. Jeg prøve å komme meg ut i naturen hver mulighet jeg får nå som jeg er hjemme, og har nydelige turmuligheter like utenfor husdøren. I dag ble det en 30 minutters tur i skogen, før jeg avsluttet med kort-intervaller på Solsiden PTsenter. 30 sek spurt, 30 sek pause (hopper av mølla) 10 ganger. Det tar kun 10 minutter, og får virkelig pulsen opp. Kort og effektivt - akkurat slik jeg liker det! Jeg knipset et par bilder på turen min i dag, merk dere været, den deilige utsikten og den fine turstien.
Jeg har også fått tid til en liten shopping runde i sentrum, cafe og handling av deilig mat og vin. Jeg dro direkte fra shopping for å treffe søte Julie og hennes kjæreste Gøran på Trimmeriet treningssener. Vi kjørte en solid styrkeøkt, hvor noen var litt mer fokusert enn andre (hihi, gjett hvem som var surrete og ustrukturert). Jeg gjennomførte, på tross av litt surring, en god økt på ben. I dag stod følgende øvelser på planen:

 • Liggende lårcurl
 • Ett bens strakmark med stang
 • Kickback i kabel
 • Leg extention
 • Frontbøy med KB

 

Jeg kjørte svært lette vekter. Bena mine er et lite mysterium, de tåler nesten ingenting før det spruter melkesyre og jeg er på nippet til krampe. Bena føles helt såre, pulserende og stinn av syre. Ufattelig irriterende! Jeg vet at kramper kan være et signal om mangel på magnesium. Jeg vil derfor ta magnesiumtilskudd i en periode, for å se om dette kan hjelpe. Er det noen som har kjent på det samme? 

Nå er et stort og deilig ettertrenings-måltid inntatt og jeg lader opp til en herlig kveld med sosial hygge. Har dere noen spennende planer for denne lørdagskvelden?

 

Smiiiil Maren 

Sushi, tur og fredagskos

Det er virkelig en ny verden med Mac, alt går så fort og er så tilgjengelig. Det er så herlig å bare vippe opp lokket og vips kan jeg oppdatere bloggen. Det resulterer i hyppige oppdateringer, og her kommer sannelig dagens tredje innlegg. Denne fredagen har vært så fin. Strålende sol, cafekos med fine kusiner, sushi date med en god venninne, en god treningsøkt og nå idol og deilig skalldyrsmiddag. Dette er for meg en helt komplett fredag. 

I dag har det faktisk blitt treningsøkter på denne frøkna. Først en morgentur i dag tidlig, og senere en styrkeøkt. Morgenturen i dag ble lagt til vakre Baneheia her i Kristiansand. Det er virkelig vakkert der oppe, og jeg måtte ta av musikken når jeg jogget rundt der, for å nyte alle de herlige lydene i skogen. Fuglekvitter og sildrende vann av snø og is som smelter. Med solen i ansiktet og herlig temperatur i luften ble det en finfin tur på ca 40 minutter. jeg avsluttet turen på Solsiden treningsenter, denne gangen ikke for å trene, men for å filme inn litt nye øvelser til dere. Flere filmer vil komme, så det er bare å følge med:)
Styrkeøkten ble en kort liten økt på bryst og skuldre. Energien var ikke på topp, og det ble en helt grei gjennomkjøring. Jeg manglet litt motivasjon i dag, og velvitende om at masse deilig skalldyr og snacks ventet på meg hjemme, var jeg kjapt ferdig og klar for å komme meg hjem å nyte fredagskvelden. Hehe. Jeg kjørte følgende øvelser:

 • Brystpress
 • Flies i kabel
 • Benkpress
 • Skulderpress
 • Sidehev

 

Etter trening ventet masse godsaker hjemme, og her ser dere litt av det denne fredagskvelden har å by på her i huset. Jeg elsker skalldyr, og koser meg veldig når det blir servert reker, sushi og laks. Mmmm.

Håper dere har en herlig fredagskveld, og at helgen blir super!

 

Smiiiil Maren

Sjokoladegrøt og rolig morgenstund

God morgen hjerter

Dagene her hjemme flyr, og nå er det allerede helg. Jeg sitter i skrivende stund med en crystal i den ene hånden, og en deilig sjokoladegrøt i den andre. God morgen Norge er på, og alt er som det bruker å være, en typisk rolig morgenstund. Det er så rart hvordan man lager seg rutiner på ting. Jeg må ha en liten stund på morgenen før dagen kan starte, det trenger ikke være mer enn ti små minutter, men det å sette seg ned med frokost, kaffe og God morgen Norge er et must for meg! 

Har du noen slike faste morgenrutiner ?Sjokoladegrøten min er kun en enkel havregrynsgrøt med en scoop proteinpulver med sjokoladesmak. Jeg koker havregrynene med skummetmelk eller styrk melk, og jeg synes det gir den en ekestra god rund smak i forhold til når jeg koker den på vann. Jeg tilsetter også litt stevia vanilje i grøten , og det gjør virkelig susen. Mmmmm. Jeg gjør det så enkelt som at jeg lager en ferdig proteinshake med en scoop proteinpulver, melk og stevia dråper, rister godt og heller den ferdige shaken over grynene i gryta. Jeg gir den et lett oppkok og vips - ferdig grøt! Som topping liker jeg å variere litt, men favoritten er hakkede nøtter, kanel og litt frukt eller bær. I dag falt valget på eplebiter og mandler. (mesteparten av toppingen sank ned i grøten, da den ble litt våt i konsistensen)

Nå skal jeg straks komme meg avgårde for en liten fredagsøkt på Solsiden PTsenter her i Kristiansand, før det blir lunsj og venninnekos. Ha en deilig fredag alle sammen, mer fra denne kanten senere.

 

Smiiiiil Maren

GET SPORTY

I går var jeg innom kontoret til GET SPORTY som min skjønne flinke venninne, Kristina Andersen har startet. Jeg fikk prøve masse freshe treningsklær, og jeg må si at jeg er utrolig imponert over hva denne jenta har fått til. Jeg er stolt og full av beundring. Jeg fallt spesielt for disse freshe toppene, som Kristina har designet selv, med motiverende kule prints. Jeg lurte med meg denne hjem , med logoen: EAT CLEAN, TRAIN MEAN! Jeg må dra litt på smilebåndet av printet, men det stemmer jo faktisk på en prikk, så hvorfor ikke skrive det svart på hvitt på en treningstopp? Eller i dette tilfellet, rosa på svart ;)Nettsidene til Get sporty vil åpne veldig snart, og jeg anbefaler dere alle å ta en tur innom. Kristina velger ut alle varene selv, og her er det virkelig mange godbiter. Jeg skal selv inn å velge ut mine favoritter, som jeg selvfølgelig skal dele med dere. Jeg gir dere beskjed med en gang nettbutikken er åpen - det er kun kort tid igjen, så det er bare å glede seg!!

Dagen i dag startet på Solsiden PTsenter, her gjennomførte jeg en 45 minutters svettefest på Elipsemaskinen. I dag hadde jeg virkelig mest lyst å bli i senga, men så husket jeg på noen av quotsene jeg hadde sett på GetSporty toppene i går, og jammen fikk de meg ikke opp av sengen. slike quotes er latterlig klisjeaktige, men de funker for meg! 


Etter trening ble det, som forrige innlegg viser en kombinert kose-jobbe-stund hjemme i sofakroken. Med tente lys, ullsokker på, i ført myke koseklær, med en stor kaffe latte i hånden og Mac´en i fanget ble det riktig så koselig. Nå har jeg forflyttet meg fra sofakroken, og ned på en koselig cafe i byen hvor jeg skal møte god venninne.  Resten av kvelden blir hjemme med familien, jeg nyter kvalitetstid med dem når jeg først er hjemme!

 

Smiiiil Maren

Hjemmekos

I dag er det både grått og vått ute, og det frister virkelig ikke å dra ut. Planen var egentlig å sette meg på cafe og få unna litt jobb, men med dette kjedelige været så fant jeg ut at jeg kan like gjerne lage min egen lille cafe her hjemme. Jeg har tent lys, ryddet til en herlig kosekrok i stuen, funnet frem min nye fine Mac og laget meg en deilig kopp caffe latte. Det er så luksus å være hjemme hvor det er god plass, store dype sofaer, overfyllt kjøleskap og små fine ting som melkesteamer og ekstra god kaffe. Mmmmm :) 
Hva gjør du når du skal kose deg litt ekstra hjemme ?

 

Smiiiil Maren

Vakre omgivelser og ny Mac!

Du vet du er på sørlandet når utsikten på joggeturen er hav og skjærgård så langt øyet kan se. Det er magisk å jogge rundt i slike omgivelser, jeg senker skuldrene og lar tankene fly. Det er på slike turer jeg virkelig får tenkt gjennom saker og ting som vanligvis kverner i hode og lager unødvendig stress. I dag når jeg stod på toppen av bakken, og så utover den vakre skjærgården tok jeg meg selv i å glise stort, helt alene og helt uten grunn. 

Det er med andre ord godt å være hjemme. En annen grunn til at jeg koser meg litt ekstra er min nye lille godsak - en splitter ny Macbook Pro. Dette er mitt aller første innlegg fra den nye Mac´en. Stor stas! Det er mye jeg enda ikke forstår, og jeg har masse å lære, men det er utrolig gøy. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å bli bedre kjent med min nye favoritt. Dette gjør bloggingen min mye enklere og ikke minst mer effektiv, så det er bare å forberede seg på enda hyppigere oppdateringer fra denne kanten fremover. 

 

Smiiiil Maren

Kosttilskudd - Hva bruker jeg?

Jeg er av den litt kjipe, gamle typen, som mener at man kan få i seg det meste men trenger fra et variert og bra kosthold. Jeg spiser heller en ren proteinkilde i form av matvarer, enn å ta en proteinshake. Men - og ja det er et men her, for det er noen kosttilskudd jeg tar, som jeg virkelig føler fungerer for meg og som jeg er veldig fornøyd med. Det er også utrolig praktisk å kunne ty til en proteinshake dersom jeg ikke får planlagt måltidene mine, er på farten, vil smaksette en matrett eller gjøre en matrett med lavt innhold av proteiner mer proteinrik. Etter svært tunge treningsøkter, hvor kroppen føles helt tom, tar jeg også en shake + en karbohydratkilde. (gjerne frukt, riskaker, rosiner o.l)

Omega3 - Jeg er ikke flink nok til å få i meg fisk, og tar derfor omega3 for å få i meg sunne fettsyrer. Omega 3 er viktig for immunforsvaret, ledd, hud, og langtids effekten for forebyggende hjerte og karsykdommer. Sunne fettsyrer er også stimulerende for fettforbrenning.

Proteinpulver - som beskrevet over så er det supert som et mellommåltid, etter en hard økt, eller fo rå smaksette eller gjøre en matrett med lavt proteininnhold mer proteinrik. Jeg har flere favoritter, og bytter mellom Protein Delite sjokolade, Gold Standard Whey vanilje og Protein Vital jordbær

BCAA - dersom jeg trener på morgenen før jeg har fått i meg mat, så passer jeg på å ta BCAA. På den måten bryter jeg ikke ned muskelmassen min under trening, og går heller ikke helt tom. BCAA er aminosyrer. Dersom du synes dette med BCAA er litt vanskelig, så ligger det en oversiktelig og fin artikken HER.

Dette regnes kanskje ikke som kosttilskudd, men jeg har et par småting som jeg er  avhengi av å ha i hverdagen.

 • Stevia - Jeg bruker det i havregrøten, i kaffen, i kesam/cottagecheese. Supert produkt!
 • Sukrilett - Erstatter sukker her i huset.
 • Crystal - Crystal er min lille hemmelighet for rask energi i en travel hverdag! Jada, det er både kunstige tilsettningstoffer og mye koffein, men vi har alle våre ting, og jeg trives godt med å ta en crystal i ny og ne. Smaken er god, og den gir meg et lite boost. Det at den er knall rosa er jo heller ikke negativt. *smile*

 

Smiiiil Maren

delvis sponset

Home sweet home

Jeg er utrolig opptatt av at man skal ha det bra, og trives i hverdagen. At ting skal være i balanse, og fungere. Noen ganger kan det hope seg litt opp, og ting kan virke uoversiktelig og kaotisk. Det blir jeg utrolig stresset av, og er det en ting jeg virkelig er dårlig på, så er det å takle stress. I det siste har det blitt litt mye på flere kanter, og da har jeg en gulloppskrift som alltid funker.

 1. Hjem
 2. Familie
 3. Venner

Så da booket jeg billett hjem til Kristiansand, ble hentet på flyplassen av verdens beste pappa, dro sammen med både mamma og pappa ut til min bror og svigerinne. Hele familien samlet - det gir ro i både kropp og sjel. I skrivende stund sitter jeg godt plantet i sofaen hos fineste Kristina mi. *lykke* Planen i kveld er sofakos, skravlings og kvalitetstid med go'jenta mi.

Ta vare på deg selv, og sørg for at du har det bra i hverdagen din. Kjenner du at du har noe i livet ditt som suger energien ut av deg, og ikke tilfører noe positivt, så vær så snill å gjør noe med det! Ikke godta at noe eller noen skal få stjele all energi og overskudd fra deg. Finn de små gledene i hverdagen, og velg å ha det bra! Jeg har sagt det så mange ganger før, men jeg sier det igjen - jakt på litt lykke hver dag.

 

Smiiiil fra sørlandet

Sunt og enkelt frokosttips!

Jeg får mange spørsmål fra dere om mitt kosthold, så da tenkte jeg at jeg kunne dele dagens frokost med dere. Dette er min frokost så og si hver eneste dag, med innslag av havregrøt av og til. Min favorittfrokost består av cottagecheese, skyr, yoplait yogurt, nøtter, frukt og bær. Ja alt dette er en frokost, og før noen rekker å spørre - Ja, jeg spiser alt. *smile*
Jeg kutter opp pære i små biter og har det i bunnen av skålen, så er det cottagecheese, etterfulgt av skyr. Jeg varmer opp bringebærene og heller dem over, før jeg topper det hele med hakkede nøtter og kanel. Så enkelt, så sunt og så godt!

Etter denne herligheten av en frokost dro jeg ut på en liten morgentur. Jeg jogget rundt i rolig tempo, med deilig musikk på ørene. Jeg startet turen uten noe spesielt mål, jeg jogget rundt i sentrum, og gjennom flere bydeler, tittet på folk og koste meg i min egen lille verden. En super start på dagen.

Nå må jeg hoppe i dusjen, og starte denne finfine tirsdagen! Hvoran er det med dere kjære lesere? Har du tatt noen sporty smarte valg denne uken? Ha en super dag dere:)

 

Smiiiil Maren

Blåmandag!

God morgen hjerter

I dag våknet jeg opp til tideneste gråeste og våteste mandag! Det gjør noe med humøret når man våkner opp til regnvær, mandag OG rotete leilighet! Det er min egen skyld at leiligheten er kaos, og været kan man ikke gjøre noe med, så det er i grunn bare idiotisk å irritere seg over det. Uansett så ble det ikke akkurat den beste starten på dagen i dag! Så kom jeg på at jeg var ute på bursdagsshopping på lørdagen, og kjøpte treningsklær i alle regnbuensfarger! HURRA!! På med gla'musikk, frem med en knall rosa Crystal energidrikk og på med super freshe, fargerike treningskklær! Det var jammen ikke mer som skulle til. Humøret steg, og jeg ignorerte alt som heter blåmandag og dårlig vær. Med musikk på ørene og crystal i hånda trasket jeg ned til gymmet.


Her ble det 45 svette minutter på elipse maskinen, en lang deilig dusj og vips var jeg klar for en ny uke med mer energi og et helt annet humør enn da jeg våknet. *klapp på skulderen for tidenes snuoperasjon* Tightsen er fra den nye kolleksjonen til Nike, og det samme er singletten. Jeg elsker den sterke nydelige blåfargen på tightsen. Super fresh! Toppen kjøpte jeg faktisk på Sats. Jeg har ingen grønne treningsklær, og da synes jeg sannelig det var på tide å ønske et grønt plagg velkommen til samlingen. Jeg testet den ut på trening i dag, og er veldig fornøyd med den.Da gjenstår det bare å ønske dere en herlig mandag kjære dere! Ja det regner, og ja det er lenge til helg - MEN det betyr ikke at du skal la det påvirke deg negativt. Velg å fokusert på positivitet, og finn små gleder i hverdagen. Lag deg en ekstra god lunsj i dag, send en hyggelig sms til noen du er glad i, sett på favorittsangen din, eller skriv ned tre ting du gleder deg til. Det er slike små ting som kan endre hele sinnsstemningen din.

 

Smiiiiil Maren

Bursdag-snapshots

Tusen takk for alle gratulasjoner både her, på instagram og på mail. Dere er nydelige! Dagen var helt fantastisk, og jeg er så takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt. Jeg knipset litt bilder gjennom dagen og her får dere noen små snapshots fra dagen min:

Blomster, muffins, gaver og nydelige ord kom på løpende bånd, og jeg er så uendleig takknemlig. Det ble også tid til en liten treningsøkt på Optimal Trening med noen av de fineste menneksene jeg vet om. Mye god mat og drikke ble det også i hyggelig samvær med gode venner. Alt i alt en herlig dag!

Nå skal jeg komme meg opp av sofaen og avgårde til Oslo GP, jeg gleder meg stort og håper jeg ser noen av dere der!!

 

Smiiiil Maren

Birthday girl

Å hoi så stas det er å ha bursdag når det finnes så mange nydelige, omtenksomme mennesker der ute:) Jeg har fått så mange fine telefoner, meldinger, facebookhilsner, mails og hilsner på instagram. Tusen tusen tusen takk! Jeg blir så uendelig glad :D

Min bestevenninne hjemme i Kristiansand sendte meg denne nydelige lille bildekollagen i dag, sammen med en nydelig hilsen. Jeg blir så rørt når noen gjør slike unike søte ting som å lage en slik kollage<3

Nå skal jeg stelle meg litt og komme meg ut på bursdagslunsj og shopping. Jiihuu!:)

Ha en nydelig helg

Smiiiiiil Maren

Helg, fitness, og bursdag

Plutselig var det helg, hvor i all verden ble denne uken av? Denne uken har vært litt spesiell for meg. Jeg har vært mye alene, og tenk mange tanker. Vi har alle perioder i livet hvor man må ta et steg tilbake og se på hvor man står og hvor man vil. Slinke tanker kan både være skremmende, og spennende på en gang. Jeg har ikke tatt noen avgjørelser enda, men jeg har vært innom mange spennende muligheter. Så får tiden vise hvor jeg ender, og hva jeg skal drive med.

Dagen startet på Miinto, fortsatte på cafe med en god venninne og ble avsluttet på Sats. Skjønneste Sofie har bursdag i dag, og siden vi begge jobber i Sats, og er godt over gjennomsnittet glad i fysisk aktivitet tok vi en liten bursdagstrening sammen. Dagens økt så slik ut:

 • Nedtrekk
 • Sittende roing
 • Stående roing
 • Omvendt flies i kabel
 • Latsdrag
 • Facepull

 

Vi er glad i trening, men vi feirer selvfølgelig bursdag med andre ting enn vektskiver og hantler. I morgen blir det full fest med deilig mat og god drikke. I morgen er det nemlig MIN BURSDAG *jihhuuu* og det blir en dobbelfeiring for oss begge. Jeg gleder meg til en helg fyllt med herlige mennesker, deilige matopplevelser, sprudlende godsaker og 100% fokus på kos. På søndag blir det selvfølgelig en tur innom Oslo GP, jeg kjenner flere av de fantastiske utøverene, og jeg gleder meg noe helt vilt til å se dem skinne på scenen. Jeg fulgte med online både på Loaded Cup og Fredrikstad Open, og gleder meg veldig til å se dette stevnet live. Jeg var der i fjor, og samlet en haug av inspirasjon. Jeg fikk også gjort et par scoop på treningsklær, kosttilskudd og ikke minst et lass av proteinsjokolader. Mmmmm.  Er det flere av dere som skal se på kanskje?

Nyt helgen mine venner, og kos dere - det er jo det helgen er til for!!

 

Smiiiil Maren

Mobilblogg

I dag er jeg på farten fra morgen til kveld, så da blir det en liten oppdatering via mobilblogg. Jeg startet dagen med en treningsøkt sammen med en kompis. Vi kjørte en litt annerledes økt med innslag av boksing og tabata! Jeg fikk filmet et par av øvelsene til dere, slik at dere kan se hvordan vi gjennomføre treningen. Som sagt, en annerledes og utrolig gøy økt.

Nå er jeg på plass i frisørstolen hos skjønne Malene på Hendrix Hair avd. Frogner. Jeg synes det er så deilig å være hos frisøren, og når frisøren også er en god venninne kan det ikke bli bedre! *smile*

Senere venter en lang arbeidsdag på Sats med mange flotte kunder. Det går i ett i dag, så dere får være tålmodige frem til i kveld, da kommer både film og herlig treningsinspirasjon:)

Nyt onsdagen fine dere.

Smiiiil Maren

Enkelt og sunt middagstips

God morgen hjerter

I går lagde jeg en smakfull middag som jeg har lyst å dele med dere. Det er i bunn og grunn kun en enkel salat, men med et par spennende innslag som gjør hele forskjellen. Jeg liker godt å ha et innslag av noe varmt i middagen min, og jeg er helt avhengi av mye smak og noe som fyller litt opp hvis en salat skal fungere som middag.Du trenger:

 • Salat
 • Agurk
 • Mais
 • Tomat
 • Avokado
 • Spinat
 • Egg
 • Skinke
 • Løk
 • Sopp
 • Fetaost

 

Jeg stekte løk, sopp og spinat og tilsatte krydder. Lot dette stå å surre, mens jeg kuttet opp salaten, kokte egg og hakket skinken i små biter. Jeg danderte salaten på en stor tallerken, før jeg toppet med skinkebiter og sopp/spinat miksen. Tilslutt hadde jeg Honey Dijon walden farms dressing, mager kesam og krydder over. Eggene hadde jeg ved siden. Jeg hadde også fire speltlomper til - jeg synes dette er nødvendig for at denne retten skal fungere som middag og gi en god metthetsfølelse.

Så enkelt og godt! Test den ut da vel :)

 

Smiiiil Maren

That monday feeling

Denne mandagen startet jeg med en treningsøkt sammen med Edd, min PTkollega i Sats. Den mannen er en av de få som klarer å presse frem krefter jeg ikke visste jeg hadde! I dag var jeg så umotivert og slapp at jeg aldri i verden hadde kommet meg på trening hvis det ikke var for at jeg hadde en avtale med han. Jeg trener med Edd for å få variasjon, og for å komme meg ut av min egen faste rutine, og prøve noe nytt. Økten vår i dag bestod av boxing som oppvarming og styrke på overkropp, i hovedsak bryst og triceps.Vi kjørte følgende øvelser:

 • Benkpress
 • Brede pushups
 • Flies i kabel - i ulike varianter
 • Fransk press
 • Brystpress med helt smalt grep

 

En god økt, som krevde såpass mye av meg at jeg måtte fylle på med en proteinshake like etterpå. Jeg skalv i musklaturen, og det er utrolig godt å kjenne kroppen respondere på den måten. Som sagt så er påfyll utrolig viktig og jeg dro rett fra trening til butikken hvor jeg fikk kjøpt med meg masse godsaker før jeg pilte videre til jobb.


Sunn mat på farten trenger ikke være så vanskelig. I dag ble dette min løsning.

 • Cottage cheese
 • Skyr
 • Epler
 • Bringebær
 • Nøtter
 • Kanel

 

Nå er jeg akkurat ferdig på jobb på Miinto, og setter kurset hjem for en kveld med egenpleie og kos. Jeg skal ta en lang varm dusj, ta på meg den mykeste joggebuksa, og lage noe god mat. Dyna skal med opp i sofaen og der blir jeg resten av kvelden. Jeg er litt i det humøret i dag, hvor sofakos er det eneste som frister. Litt typisk mandag. Noen som kjenner seg igjen?

Det var forresten utrolig gøy å åpne mailboksen i dag, og se hvor utrolig mange av dere som er interresert i Personlig trener utdannelse. Jeg har delt ut en god del rabattkoder nå, og jeg har flere på lur!!

 

Smiiiil Maren

Lyst å bli Personlig trener?

Jeg får ofte spørsmål om utdannelsen min som Personlig trener, hvor jeg tok den og hva jeg synes om selve utdannelsen. Jeg tenkte derfor å fortellere dere litt om det.

Jeg tok min PTutdannelse hos Akademiet for personlig trening i Oslo, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg valgte dem. AFPT har kvalitet i alle ledd, og jeg må smile når jeg tenker tilbake på det enorme kunnskapsnivået til foreleserne. Det som er unikt med AFPT er at de henter inn ekspertise på alle felt, de er 100% engasjerte og ikke minst oppdaterte. De er først ute med det siste, og holder pensumet oppdatert til en hver tid. Det beste med AFPT er evnen hver og en forelser har til å motivere elevene. De har virkelg en unik evne til å inspirere og engasjere. Jeg gikk ut med en følelse av at jeg hadde lært enormt mye, at jeg var flink og at jeg faktisk kunne være med å gjøre en forskjell.Jeg skal ikke liste opp all den praktiske informasjonen for dere, for den kan dere enkelt finne HER. Jeg vil heller fortelle dere litt om min opplevelse av utdannelsen, og åpne for at dere kan spør om alt dere måtte lure på i kommentarfeltet.

Jeg husker selv at jeg var redd for at jeg ikke kunne nok før jeg startet PTutdannelsen, men det er virkelig ingenting å tenke på. Du er der for å lære, og hvis man tar ansvar selv, følger med i forelesningene og leser jevnt gjennom studietiden går det veldig fint. AFPT tilbyr utdannelsen i følgende byer:

 • Oslo
 • Bergen
 • Trondheim
 • Stavanger
 • Fredrikstad
 • Bodø
 • Dubai

 

Du kan enten ta kurset slik jeg gjorde, hvor studiet er bygt opp i 10 blokker (helger), hvor hver blokk består av 22 timer undervisning. De 22 timene i hver blokk er fordelt på fredag (17-21), lørdag (09-18) og søndag (09-18). Eller du kan velge å ta intensivkurset hvor du har forelesning 9-18 hver dag, i 3-4 uker (kommer litt ann på kursplanen). Intensivkurset er lagt til sommerferien og kan gjennomføres i Norge eller eksotiske Dubai. En god venn av meg, og en av de dyktigste personlige trenerne jeg kjenner, gjennomførte kurset i Dubai og er strålende fornøyd med opplegget. Ler mer om utdannelsen i Dubai HER.

 Det er ganske magisk å tenke på at du faktisk kan bruke sommferien til å ta en helt ny utdannelse, i løpet av 3-4 uker kan du ha et helt nytt yrke. Et yrke som for det første er utrolig givende, utfordrende og motvierende - du kan være med å redde liv! Mange spør om dette med lønn, og uten å gå i detalj så kan man, hvis man står litt på, ligge på en årslønn rundt 500.000 kr. Mulighetene for å få jobb er svært gode, og etterspørselen etter dyktigte PT'er er enorm. Nordmenn blir bare fetere og latere (synd, men sant) og etterspørselen etter dyktige engasjerte personlige trenere vil bare øke. Daglig mottar AFPT telefoner fra ulike treningssentere som ønsker at AFPT skal anbefale dem dyktige PT'er. Så jobbmulighetene skal virkelig ikke være et hinder for å gripe denne muligheten.

Nå til det aller beste - jeg har nå fått en helt unik mulighet til å gi dere en rabatt på utdannelser hos AFPT. Dette gjelder ikke bare Personlig trening, men også de andre utannelsene som AFPT tilbyr:

 

Dersom du går med en drøm om å bli personlig trener, kostholdsveileder eller ønsker å lære mer om hvordan denne fantastiske kroppen vår fungerer og hvordan den kan optimaliseres, så vit at AFPT er en super mulighet til å realisere denne drømmen. Ta en titt inn på AFPT sine nettsider og les om de ulike mulighetene som finnes.

Nå kjære dere, spør i vei hvis det er noe du lurer på, og dersom du ønsker å ta en av disse utdannelsene å send meg en mail, slik at jeg kan gi deg en unik rabattkode. Mailen står oppe til høyre på bloggen.

 

Smiiiiil Maren

Lørdagstrim og Cafesøndag

I dag våknet jeg opp med tidenes treningsverk i rumpe og lår! Fy søren - jeg hadde nesten glemt hvordan det føles å være skikkelig støl i beina. Jeg vralter avgårde som en gås, og har store problemer med å komme meg opp og ned fra sofaen. Hihi. Det er absolutt ikke noe å klage over, langt i fra!! Det er bare litt morsomt å observere hvordan musklaturen responderer på belastning når det går lenge mellom hver gang. Det er ingen hemmelighet at jeg hater å trene ben, og det resulterer i at jeg så alt for sjeldent gjør det! I går var vi en finfin gjeng på SATS sjølyst, energien var god og omringet av så mange dedikerte herlige treningsmennesker ble jeg inspirert til en benøkt. Jeg kjørte lette vekter, vel vitende om at det ville bli smertefullt de neste dagene.Jeg kjørte følgende øvelser:

 • Liggende lårcurl
 • Sittende lårcurl
 • Kickback i kabel
 • Knebøy
 • Strak mark

 

Jeg kjørte høyrep på ca 12-15 rep og helt lette vekter, likevel fikk jeg god kontakt med musklaturen. Jeg skalv som et aspeløv i bena etterpå, og slet med å komme meg ned trappen, og dette med kun 30 kg i knebøyen. Et hint om at jeg bør kjøre ben litt oftere? Så absolutt! Ingen liker å gjøre det de føler at de ikke mestrerer, og derfor utsetter jeg benøktene mine så alt for ofte. Nå er det skjerpings! Vil man ha sprettrumpe og stramme lår til sommeren så er det styrketrening som gjelder. Ferdig snakka!


Etter trening dro vi hjem til meg for å lage deilig mat, og kose oss med film og snacks. På menyen i går stod Mix-salat. Jeg kaller den det fordi den inneholdt så mye forskjellig. Jeg elsker å lage miks salater og putte oppi alt mulig jeg finner i kjøleskapet. Jeg liker også godt å mikse proteinkildene mine, og ikke kun ha kylling, eller kun sjømat. I mine salater er det ofte en herlig miks av det meste. Gårsdagens salat inneholdt:

 • Isbergsalat
 • Agurk
 • Tomat
 • Mais
 • Kalkun
 • Egg
 • Laks
 • Avokado
 • Fetaost
 • Løk

 

Som tilbehør hadde vi speltlomper, på den måten kan man flle lompene med salat og plutselig har du en wrap. Voala - to matretter i en! Vi hadde også kesam, diverse krydder og Walden farms dressing til. Enkelt, smakfullt og sunt.I dag er det strålende sol i Oslo, og jeg har startet mitt lille cafe-maraton. Jeg startet med et utrolig koselig besøk på Tullins med en nydelig jente jeg ser alt for sjeldent. Nå har jeg beveget meg videre til Waynes for å treffe en annen søtnos. Søndag er den perfekte dag til å være sosial med gode venninner. Jeg er virkelig et cafemenneske, og søndagsdatene med god kaffe og gode venner er det beste jeg vet. *smile*

Hvordan har helgen deres vært kjære venner? Hva skal dere fylle denne søndagen med?

 

Smiiiil Maren

Lørdag, frisk luft og herlig musikk

Titter innom for å ønske dere en rikgit god helg og en deilig lørdag! Jeg sov lenge, og koste meg med en ekstra god frokost i dag før jeg puttet herlig musikk i ørene og dro ut på tur. Jeg fikk masse herlige musikktips av en god venninne i går, og det føltes som rene terapien å tusle rundt i morgenstille gater med rolig melankolsk musikk på ørene - helt alene med tankene mine. Tusen takk Isabelle, for nydelig musikk!Jeg har virkelig funnet et par favoritt som jeg vil dele med dere.

 • Far from heaven - Dream Theater
 • Beneath The Surface - Dream Theater

 

Jeg avsluttet turen min på Sats Solli hvor jeg løp intervaller i 10 små minutter. Jeg kjørte min vanlige favoritt, 30 sekunder spurt, 30 sekunder pause (hopper av møllen) x 10. Kort og greit! Så va det på med den deilige musikken igjen, og tilbake i min egen verden på vei hjem igjen. *lykke*Vel hjemme ble det en god lunsj med røket laks, egg, salat og rugbrødskiver. Enkelt og godt. Nå er stumpen plassert på Waynes, og jeg skal få unna litt jobb før jeg får selskap av en venninne.

Hva liker dere å bruke lørdagen til? Har dere noen spennende planer for denne helgen?

 

Smiiiil Maren

Fredagsglede

Jeg kan virkelig bli vant til slike arbeidsuker som dette, med en dag mindre og relativt rolig tempo. Det er så deilig at det nå er helg, etter kun fire små dager på jobb. Jeg tok helgen litt på forskudd i går med både Taco, film og pepsi max. Nå vet jo alle dere som har fulgt meg en stund at jeg er en sucker for taco, og gjerne kan spise det 3-4 ganger pr uke. Jeg får ofte spørsmålet om jeg ikke blir lei? Nei dere, jeg blir aldri lei av taco. Jeg får mye spørsmål om hvilket krydder jeg bruker, om jeg unner meg ost, lefser og salsa? Kjære vene, hva hadde tacoen vært uten disse ingrediensene? Det er jo litt morsomt at dere vil vite slike ting, men jeg deler så gjerne. Jeg spiser St.maria salsa, helt vanlig tacokrydder i gul pose, fullkorns tortillas eller speltlomper og synnøve lettere ost. Jeg har også et par gode skjeer med kesam eller lett rømme til. Mmmm. Pepsi max hører selvfølgelig med!Jeg har akkurat nå plassert stumpen på en koselig cafe for litt jobb i form av blogg og mail etter en finfin dag på Miinto. I dga var vi super effektive og det resulterte i en tidlig fredag! *hurra*  Dagen i dag startet tidlig, jeg hadde nemlig en spenstig plan om å dra tidlig på trening. Jeg angret bittert da alarmen ringte så alt for tidlig. Heldigvis har jeg kjøleskapet fullt av Crystal, og etter å ha kost med meg en slik, kom energien snikende. Dagens treningsøkt ble 40 minutter på elipsemaskinen. Det var alt jeg rakk, og jeg er fornøyd med det. Jeg er i grunn fornøyd med at jeg i det hele tatt kom meg avgårde på trening i dag.Nå skal jeg sitte her en times tid til, før jeg skal ut å møte en god venninne. Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg, senk skuldrene, kos dere og lad batteriene til en ny uke!

 

Smiiiiil Maren

Matinspirasjon

Jeg elsker mat! Jeg liker å teste nye matvarer, jeg liker å lage mat, og jeg lar meg lett inspirere til å teste nye matretter. Jeg finner matinspirasjon overalt. I blader, på reklamer, på blogger, på instagram og fra mine egne matretter fra tidligere. Jeg vl så gjerne inspirere dere også til å teste nye matretter og finne nye sunne matfavoritter. Jeg har derfor satt sammen en liten matbilde-kollasje til dere. Jeg håper dette kan inspirere.Ha en nydelig dag!

 

Smiiiil Maren

Fresko, frisk luft og ny kosebukse

Tusen takk for London-tips så langt, jeg elsker at dere lar dere engasjere og kommer med så herlige tips. Tusen tusen takk. Jeg hører gjerne masse mer om London fra dere, så kjør på dersom dere har mer info på lur! Jeg har nå satt meg godt tilrette på fantastiske FRESKO, etter en fin arbeidsdag på Miinto. Har dere testet ut Fresko forresten? Jeg elsker dette stedet, både atmosfæren, de ansatte og ikke minst menyen. Jeg kunne spist absolutt alt de har på menyen og det er faktisk ikke så ofte!  


Det er deilig å være tilbake i faste rutiner både med jobb og trening. Jeg har ikke fått helt rutine på styrketreningen enda, da dette været gjør at jeg bare har lyst å bevege meg utendørs. Planen i dag morges var en styrkeøkt på Stas, men jeg endtre oppp med en times powerwalk ute i sola. Det er så deilig å vandre rundt og kjenne solen varmer. Ååå , kjære vår - du er så velkommen. Det ble en god times tur, og jeg ble både svett og varm. Viktigst av alt så satt jeg igjen med en herlig følelse av overskudd og energi etter turen, og det er ikek sikkert jeg hadde opplevd det samme overskuddet dersom jeg hadde lukket meg inne på et treningssenter. Jeg må komme meg i gang med styrketreningen også - helt klart, jeg skal bare nyte frisk luft og vårsol litt til. *smile*


Jeg har fått et nytt favorittantrekk for tiden. Nemlig min nye Baggy softpant fra Better Bodies. Jeg kjøpte den hos Proteinfabrikken, og nå er jeg så forelsket i den at jeg måtte inn å bestille den i en farge til. Jeg har den som dere ser i grå, og var klar for å klikke den hjem i sort før jeg ombestemte meg i siste sekund og trykket på rosa istede. Hihi! Den blir nok mest til hjemmebruk, men jeg må innrømme at jeg synes rosafargen er helt herlig! Det beste med buksen er uten tvil stoffet - den er så fantastisk myk!Jeg har forstått at denne buksen er en stor favoritt hos mange treningsjenter, har du en selv kanskje? Hvis ikke finner du den HER.

Nå skal jeg kose meg en liten time til her på Fresko før turen går videre til PTkunder på Sats. Ha en super onsdag dere!

 

Smiiil Maren

annonse

LONDON

God morgen hjerter

Jeg titter raskt innom før jobb for å ønske dere en fin dag, og spør dere om et lite tips. I slutten av måneden reiser jeg til LONDON. *hurra* Bilettene er i boks og jeg gleder meg noe helt utorlig. Jeg har vært i London en gang tidligere, og jeg ble forelsket i byen! Nå skal jeg endelig tilbake og det kribler i magen. Som sagt så er flybilettene i boks, men det er ikke hotell. Så nå tenkte jeg å høre med dere kjære lesere, har noen av dere tips om et fint hotell sentralt i London?? Beliggenhet er klart viktigst viktig, men det er også viktig at det er grei standard - rent og pent! Alle forslag mottas med stor takk.Sleng veldig gjerne inn et par Londontips hvis du har noen på lur. Gjerne tips til shopping, gode resturanter, spennende markeder/aktiviteter osv. Jeg gleder meg spesielt til Nike store (selvfølgelig) Top shop og Victoria Secret. Er det noe mer jeg bør glede meg litt ekstra til i London?

Jeg gleder meg veldig til å lese tipsene deres, på forhånd - Tusen takk :)

Jeg ønsker dere en herlig dag, solen er tilbake i Oslo og jeg håper den stråler for dere alle over hele landet!

 

Smiiiiil Maren

Rolig start og cafehygge

Det er herlig å være tilbake i Oslo! Jeg koser meg i leiligheten, og nyter å sove i min egen seng, styre mine egne rutiner og ikke minst tilbake på treningssenteret. I går hadde jeg min første økt på SATS etter ferien. Kroppen bærer helt klart preg av at det har vært to svært rolige uker med lite aktivitet. Forkjølelsen har også satt sine spor på formen. Kluet er å senke forventningene litt til den første økten etter et lengre opphold, sett fokus på at alt er bedre enn ingenting og tenk at uansett hvor sent du beveger deg, så beveger du deg likevell fremover! Det er tungt å komme i gang igjen hvis man har hatt et opphold, dersom sykdom er skyld i oppholdet vil det føles enda tyngre. Det er derfor viktig å senke kravene litt, vær fornøyd med at du kom deg på trening, vær glad for at du er i gang igjen!! Det vil være tøft de første øktene men så vips er du tilbake og formen føles fin igjen. Ikke gi deg - ja det krever innsats og ståpå vilje, men det er langt i fra umulig.Økten i går så slik ut:

 • Nedtrekk - bredt grep
 • Sittende roing
 • Stående roing i kabel
 • Facepull
 • Latsdrag med tau

 

En grei økt, med god kontakt på tross av litt lite energi. I dag har jeg tatt en liten Marendag. Jeg var ferdig på jobb tidligere enn planlagt og istede for å dra hjem igjen å sette seg til å se på tv o.l, så tuslet jeg litt rundt i solen før jeg fant en Waynes Coffee jeg aldri har vært på før. Her satt jeg meg ned , med en stor kopp kaffe og kun mine egne tanker. Det er utrolig deilig på cafe på denne tiden, like før lunsjrushet begynner, og etter alle morgenkaffe-gjestene har dratt. Det er så stille og rolig, og jeg kan sitte helt i mine egne tanker og nyte duften av fersk kaffe. *hverdagslykke*Jeg trenger slike timeouts i hverdagen, spesielt i disse dager hvor jeg har litt som surrer rundt i topplokket. Jeg blir nesten irritert på meg selv noen ganger, at jeg tillater å dra meg selv så langt ned med dette tankekjøret. Jeg vil så gjerne gjøre alle fornøyd, og være overalt for alle til en hver tid. Jeg innser at det ikke går, og det liker jeg ikke. Jeg føler at jeg ikke strekker til på alle områder, og det er virkelig en vond følelse. Jeg har derfor tatt en liten hyggedag i dag før det braker løs med jobb i morgen igjen. Rett og slett bare for å prøve å løse noen floker. Dette er en trenings og kostholds blogg, men det er også min blogg. Jeg tenker derfor at det er viktig å dele litt tanker med dere. Om ikke annet så kan det jo være godt å se at bloggere som ofte fremstiller alt så rosenrødt og fint, også har dager som er tankefulle og langt i fra perfekte.

Ha en fin tirsdag skjønne dere, make the best of it ;)

 

Smiiiil Maren

Våryr, energi og overskudd

Det ble en liten forandring i planene i går. Etter å ha sjekket flybiletter hjem til Oslo fant jeg ut at dersom jeg skulle ventet til i dag med å reise hjem økte bilettprisen med nesten tusen kroner. Jeg bestemte jeg derfor for å hoppe på flyet hjem i går kveld. Det er jeg utrolig glad for i dag! Jeg startet dagen med en skikkelig vårrengjøring av leiligheten. Jeg aner ikke hvor energien kom fra, men jeg var i full gang med både støvsuger og vaskeklut før klokken var 09 på morgenen. Stakkars naboer som måtte tåle både syøvsuger og min skrale skrikende sangstemme så tidlig på en fridag. Hihi! Jeg liker ikke å gjøre rent, men når jeg først gjør det, da gjøres det skikkelig! Det hjalp også veldig godt på motivasjonen å titte ut av vinduet på det fantastiske været.Været i Oslo er som sagt helt magisk, og etter jeg hadde fullført vaskingen var det på med treningsklær og ut på tur i sola. Kroppen min verker etter litt aktivitet nå etter en hel uke med påskeferie, godteri og forkjølelse. Jeg tok det helt med ro, og holdt et jevnt moderat tempo. En drøy time spradet jeg rundt i solsteiken, med herlig musikk på ørene og et smil om munnen. Jeg ble god og varm i kroppen, og endte opp med en fantastisk endorfinrus på slutten av turen. Kan du tenke deg noe bedre enn en blanding av våryr og endorfiner? *lykkehyl*
På vei hjem kjøpte jeg med meg friske blomster og deilige jordbær som jeg koste meg med sammen med vanilje kesam og cottage cheese. Perfekt etter-treningsmåltid. Det var så godt å komme tilbake til leiligheten når grønnsåpelukten slo meg allerede ute i gangen. mmmm :) Små hverdagsgleder!
Nå har jeg plassert stumpen min på Waynes Coffe og har et par timer med jobb foran meg. Sånn er det når man tar seg en drøy uke ferie, da må det tas igjen en god del. Min faste waynes var steng i dag, og jeg måtte tusle innom flere før jeg endelig fant en som var åpen. Nå har jeg sikret meg en fin plass ved vinduet slik at jeg hvertfall kan titte ut på det fine været. Jeg håper dere har hatt en magisk påske kjære lesere, og har ladet opp batteriene godt slik at dere er klare for en ny og super uke! Våren er her, dagene er lengre og lysere - alt ligger til rette for økt energi og overskudd. Kjenner dere hvor godt det gjør at det er lysere ute og varmere i luften? Jeg elsker våren, og jeg kjenner i hele kroppen at våren er like rundt hjørnet. Hurra!!

 

Smiiiil Maren