hits

april 2016

Denne styrkeøkten må du teste

God lørdagsmorgen. I dag har jeg lyst å dele en ny styrkeøkt med dere. Det var super respons fra dere sist, og det var så gøy. Flere av dere har testet økten, og følte den funket bra. Det er utrolig gøy å høre. Økten finner dere HER. Denne økten er også en fullkroppssøkt, og en økt jeg liker å variere med innimellom. 


Øvelsene er som følger: 

 • Frontbøy 6x4
 • Chins 5x4
 • Hipthrust 10x3
 • Benkpress ( varierer ofte med brystpress med hantler ) 8x3
 • Dips 6x4
 • Walking plank 12x4

Jeg har begynt å dele vektene jeg trener på med dere, og det var det super respons på, så det er tydeligvis noe jeg burde fortsette med. Husk at vi har alle ulikt utgangspunkt, og ulike mål. De vektene jeg trener med, eller de øvelsene jeg velger for den saks skyld er tilpasset meg, mitt treningsgrunnlag, mine eventuelle skader eller vonder og mine mål. 

På frontbøy bruker jeg 40 kg, og hipthrust 50 kg. På sist nevnte bruker mange svært tunge vekter, fordi rumpa er en sterk muskel og tåler å trenes tungt. Jeg for min del ønsker å få tak i rumpa og få ordentlig kontakt og dermed går jeg heller litt ne dpå vektene, fokuserer på teknikk og aktivering. Stopper litt i topp og skiver ordentlig godt. Jeg har akkurat startet med frontbøy, og jobber meg gradvis oppover på vektene der. Benkpress trener jeg med 30 kg ca, her har jeg en skulder som krangler litt, og må derfor ta både denne øvelsen og dips litt på dagsformen. Som regel går det veldig fint men jeg ønsker ikke å pushe for hardt. Jeg varmer alltid skuldrene ekstra godt opp dips - som er en av mine favorittøvelser. Chins liker jeg veldig godt, og føler disse er lettere enn standard pullups med bredt grep. 
I dag står det en liten løpetur på planen før jeg skal jobbe med bacheloren store deler av dagen . I kveld blir det skikkelig kosekveld, det er jo både lørdag og skikkelig ruskevær ute. Da ligger alt til rette for å ta en lang god dusj, finne frem myke koseklær, lage noe ekstra god mat, senke skuldrene og kjenne på den magiske helgefølelsen. Jeg gleder meg!

Hva er deres lørdagsplaner? 

 

Smiiiil Maren 

 

 

Sommerklar både her og der

Delvis sponset behandling og produkter

Det trenes, løpes og knaskes brokkoli til den store gullmedalje. Sommeren nærmer seg og folk stresser som gale. Jeg har alltid undret meg over dette, hvorfor ikke bare gjøre bitte litt, jevnt og trutt gjennom hele hele året, så slipper man dette styret. Og hvorfor i all verden styres det sånn? Hva er målet? og for hvem? Jeg har så mange gode mennesker i livet mitt, med så mange fornuftige og kloke tanker. Vi diskuterer dette mye, og snakker mye om dette med selvfølelse, og selvbilde, om det å være trygg i seg selv og lære seg å gi litt mer blanke i hva alle andre mener. Jeg har selv jobbet, og jobber fremdeles masse med å lære meg å bry meg litt mindre om hva andre tenker, droppe å sammenligne og heller sette fullt fokus og energi på å gjøre meg selv så bra som jeg kan være - for min egen del!

Det høres kleint ut synes du kanskje, men det synes faktisk ikke jeg. Det er jo verken kleint eller flaut å ha lyst å jobbe med seg selv? Jeg jobber med meg selv hele tiden, og kan ikke se at det er noe som helst kleint over det. Jeg skal ikke stå her å messe i vei om at du må bli din egen best venn, det kan man lese over alt , til en hver tid. Jeg mener det selvfølgelig, men det blir feil for meg å ordlegge meg på den måten. Det jeg vil si er at om du ikke har bestevenn som mål, så bestem deg hvertfall for at du skal like deg selv, og spille på lag med egen kropp og hode. 

Sommerkroppen for meg handler om litt andre ting enn lav fettprosent og synlige muskler. Det handler vel så mye om eget fokus og tankegang. En annen ting er at jeg må føle meg vel, for å ha det bra, og enn så overfladisk det høres ut så er det rett og slett bare sannheten. Jeg liker å føle meg fresh og synes det er herlig å ta en tur til hudpleier og frisør innimellom. 


Jeg gjør kroppen min klar for varmere temperaturer og mindre klær med å freshe opp diverse bortglemte ting. Slik som piggete legger, tørre hæler, slitt vinterhår og gusten tørr hud uten glød. Jeg startet prosessen hos skjønne Nina på Auds hudpleie avdeling Slottet i går. Vi kjørte på med full voks av både legger, bryn og armhuler. Sistnevnte var en utfordring for min smerteterskel, men jeg kom meg gjennom og resultatet ble helt magisk. Helt 100% hårfri, ingen nupper, harde pigger eller røde prikker. Bare helt glatt fin hårfri hud. For meg som svinser rundt i singletter på trening daglig var dette super luksus. Leggene var helt magisk, glatte legger som ikke blir piggete igjen etter et par dager. For en fryd. Neste uke har jeg bestilt fotpleie også. Det har jeg aldri testet før og er litt spent på det.

Neglene på hendene er det flinke Torunn på Neglesalongen som har hjulpet meg med, og jeg kan ikke fatte hvordan hun fikk de grove styrketrenings hendene til å bli myke, velstelte hender med perfekte negler med fransk manikyr. Jeg sier til henne hele tiden at hun er en tryllekunster. Hun ler godt når jeg sier det, men det er faktisk sant.I dag har jeg vært på A-salong Hairconsept på Sørlandsenteret for å ta etterveksten, klippe og kure håret. Det er utrolig hvor mye det hjelper med en liten stuss, og en god kur. Marthe fikset meg i dag og hun er bare så fantastisk flink. En ting er at hun er flink, men når hun i tillegg er så søt og utadvendt så føler jeg at jeg er på cafe med en venninne og ikke hos frisøren. Jeg går vanligvis alltid til Line på Hairconsept, men nå før 17 mai er det så fullt, men heldigvis fikk Marthe skvist meg inn. Jeg har vært hos henne flere ganger før, og vet at jeg er i trygge hender.

Dette er en helt ny serie fra Kérastase som jeg virkelig gleder meg til å teste ut. Den skal gi enormt me fuktighet og passer visst perfekt for mitt slitte hår. Sprayen har jeg hatt flere ganger før, den er super i forhold til mitt bruk, som er å holde håret borte på trening. Den har ekstremt godt hold, men kan likevel gres ut. I like! Den lille hvite saken fra Kevin Murphy unnet jeg meg etter at Marthe brukte den på håret mitt. Jeg har nemlig typisk nordisk hår, helt rett og uten noe form form hold i. Marthe tok en liten dæsj av denne lille magikeren i håret mitt mens det var vått, og det gav bare helt utrolig resultat. Jeg fikk plutselig litt fylde og hold i håret mitt, noe jeg aldri har fått før, og der var jeg solgt. Oljen og leave-in kur ble også med meg hjem, så nå skal håret mitt virkelig få prinsesse behandling fremover. 

Nå skal jeg prøve å fortsette disse sommerforberedelsene hjemme, og har kjøpt med meg gode hårprodukter, kur, skrubb til kroppen og gode kremer. Nå skal det bli andre boller på denne frøkna. Jeg synes det er litt flaut å innrømme at jeg har brydd meg så sykt lite om slike ting før, og enda verre er det å innrømme hvor lite kunnskap jeg har. Nå gjør jeg et forsøk på å ta litt bedre vare på både hud, hår, føtter og negler.

Jeg vil tro jeg har en hel haug av frisører, hudpleiere, fotterapeuter  og negledamer blant mine lesere. Hva er deres beste tips for å gjøre seg klar for sommeren? Del mer enn gjerne, jeg har mye å lære her! 

 

Smiiiil Maren 

 

 

Tyvstarter helgen

Fordelen med å ha hjemmekontor både med blogg og bachelor er at man kan legge litt ekstra innsats i frokosten. I dag later jeg som om helgen har startet, og slår til med tidenes kosefrokost. Det er grått ute, og faktisk meld snø (!) på sørlandet i dag, og da fikk jeg et akutt behov for å kose meg litt ekstra. 
Jeg har ferskt speltbrød fra Kjøkkenskapet, som faktisk er fryst ned siden bursdagen min forrige uke, og smakte like godt nå som det ble tint opp og varmet igjen. Jeg har også laget meg en liten porsjon med havregrøt med vaniljesmak, smør og kanel, egg og en liten skål med questbar. Sist nevnte skal jeg kose meg med sammen med kaffen utover arbeidsformiddagen her. Senere i dag skal jeg noe jeg gruer meg til, men som jeg tror blir veldig bra etterpå. Kamera er med, og jeg deler med dere senere. Et hint er at det er perfekt før sommeren, ganske vondt og sykt praktisk. Ellers er det torsdag, og det betyr middag med familien. Vi er veldig glad i å samles i min familie, og hver torsdag prøver vi å få til middag sammen. I dag er det fiskemiddag hos mine foreldre, og jeg gleder meg masse! 

Hva er deres planer for denne torsdagen? 

 

Smiiiil Maren 


 

Hele kroppen i arbeid

I dag har jeg lyst å dele en treningsøkt med dere som jeg liker veldig godt. Den inneholder flere av mine favorittøvelser, og en en genial økt å kjøre hvis du har lyst å trene hele kroppen. For min del er det litt sånn for tiden, når jeg først trener styrke så vil jeg få unna mest mulig, fordi det dessverre går en stund mellom styrkeøktene. Tiden strekker ikke helt til i disse bachelor tider, og da er økter som dette gull verd. 

Økten består av følgende øvelser: 

 • Pullups 4x4
 • Dype knebøy 8 x 3
 • Stående roing 10 x 3
 • Strak markløft 10 x 3
 • Sidehev 10 x 3
 • Gående utfall 16 steg x 3
 • Dips 6x4

Mange av dere etterlyser hvilke vekter jeg bruker på de ulike øvelsene, og det kan jeg selvfølgelig si noe om. Jeg kjører pullups og dips med kroppsvekt. På knebøy bruker jeg relativt lave vekter i forhold til min maks, slik at jeg kommer ordentlig dypt ned, og får skikkelig kontakt med rumpa. Rundt 45-50 kg. Sidehev bruker jeg 6 kg, og stående roing 30-35 kg. Strakmark 50 kg, og gående utfall kjørte jeg med 12 kg i hver hånd. 

Denne økten har jeg kjørt en haug av ganger, og jeg liker den veldig godt. Test den gjerne ut hvis du ikke vet hva du skal trene en dag, og har lyst å utfordre kroppens største muskler. 

 

Smiiiil Maren 

 

Sashimi & chocolate

I går hadde jeg besøk av skjønne Kristina, og vi koste oss med sashimi, sjokolade, pepsi max og frukt. Jeg elsker jentekvelder som dette, hvor man ligger langflat på sofaen, med håret i en tutt på hode, uten sminke og i de mykeste koseklær. Slik lå vi i flere timer, skravla gikk i ett, og skuldrene mine sank lavere og lavere etterhvert som timene gikk. En herlig avslappende og koselig start på uken. 

I dag skal jeg jobbe litt fra morgenen av før jeg skal avgårde å treffe en venninne. Jeg satser på å få inn en styrkeøkt i løpet av ettermiddagen også. Jeg skrev ned en litt gøy økt i går som jeg har lyst å teste, og selvfølgelig dele med dere. Jeg håper dere har en fin start på tirsdagen!

 

Smiiiiil Maren 


 

Bedre sent enn aldri

Dette tok tid, men her kommer endelig siste del av spørsmålsrunden. Dere har stilt varierte og fine spørsmål, og jeg har svart så godt jeg bare kan. Det har kommet en del spørsmål om økologisk mat og spørsmål rundt sykepleien. Dette skal jeg snakke mer om i fremtidig planlagte innlegg så de spørsmålene er tatt med videre dit. 

Drømmeferie?

Jeg har utrolig lyst å besøke Santorini. Det har vært en drøm lenge, men for noen uker siden ble den idyllen litt ødelagt for meg da flere, helt uavhengige personer fortalte meg at det slette sikke er så idyllisk og vakkert som det ser ut på bildene. Kanskje noen av mine lesere har vært der og har noen erfaringer å dele? Spørsmålet var drømmeferie, og ikke drømmedestinasjon, så drømmeferien min er i grunn ikke så avhengig av sted, men mer hvem jeg reiser sammen med. Gi meg en strand, sol og varme, sammen med mine nærmeste så kan det ikke bli bedre for min del.Drømmejobb? Jeg har fått med meg at du ønsker å kombinere PT med sykepleieyrket - har du kommet noe nærmere hvordan?

Vet du hva, akkurat nå er det kun bacheloroppgave og fullføre studiet som står i hode på meg, også tar jeg alt som handler om jobb når jeg er ferdig. Akkurat nå føles alt litt uoversiktelig og kaotisk ut, men jeg tror nok det vil løse seg når alt bare er levert, godkjent og fullført.  Veldig gøy at du spør, og jeg lover å komme med et mer utfyllende svar om planene videre etter endt studie.

Hvordan er ditt forhold til sosiale medier? Sammenligner du deg med andre? Stjeler det mye tid/energi?

Ja det tror jeg er umulig å unngå, litt sammenligning vil det bli, men jeg forsøker å ikke la det være negativt. Jeg kjenner ikke at det stjeler energien min. Jeg følger kun profiler jeg synes er inspirerende, og som gir meg noe, enten det er treningsglede og motivasjon til å bevege meg, matkontoer med inspirerende og fristende mat, interiør eller bare kontoer med delikate og fine bilder. Jeg vet ikke om jeg kunne klart å ha den jobben jeg har hvis det stjal energien min og påvirket meg negativt.

Hvor mye nøtter kan man spise i løpet av en dag før det blir for mye?  

Haha, der er virkelig ikke jeg rett person å spørre. Jeg er kanskje den verste på å begrense meg. Det sies vel en god håndfull om dagen, men helt ærlig - hvem klarer å kun spise en håndfull? Det har hvertfall jeg aldri klart. Cashewnøtter er min store svakhet, og jeg spiser det daglig.
Drømmemann? Og har du noen i kikkerten? ;)

Han har jeg allerede funnet. Jeg har verdens herligste kjæreste på alle måter, og er veldig forelsket og lykkelig om dagen.

Jeg lurer på om du anbefaler styrke eller cardio først? Ellers vil jeg bare si at du er en flott jente, en stor inspirasjons og motivasjonskilde.

Tusen takk for fine ord. Jeg vil si at det kommer ann på hva målet ditt er. Ønsker du å bli sterkere og er styrke ditt hovedfokus? Da ville jeg valgt styrke først og cardio senere. Er det derimot øke kondisjonen som er ditt hovedfokus ville jeg valgt det først, eventuelt delt opp og kjørt det i individuelle økter.

Kan du ikke gi oss et innblikk i hverdagen din? Ved å lage en videoblogg eller lage et time-for-time-innlegg?

Time-for-time hadde vært super gøy å gjøre, det skal jeg så absolutt få til. Takk for tips!

Elsker kroppen din, den er kjempepen! Dette kan kanskje være et litt personlig spørsmål men hva er vekten din? Bryr du deg noe om den?

Du det vet jeg faktisk ikke helt og ikke er jeg spesielt opptatt av det heller.  Jeg veier forskjellig hver gang jeg veier meg, og jeg vet at det kommer ann på så mange faktorer, hva man har spist, søvn, salt, væske i kroppen hormoner og hvor man befinner seg i syklus osv osv. Dessuten er det litt misvisende dette med vekt for jenter som trener mye styrke, man veier kanskje mer, men er likevel smalere og ikke minst strammere enn jenter som ikke trener i det hele tatt, og kanskje veier mindre.Så det tallet er jeg fint lite opptatt av.

Har du noen kunnskaper om hvordan en kan utdanne seg som PT? Har veldig lyst til å gjøre det, men er dette noe man jobber med på fulltid eller en jobb på siden av?

Jeg utdannet meg via AFPT - akademiet for personlig trening, og anbefaler dem på det sterkeste. Du kan gjøre begge deler, enten om du velger å jobbe deltid som PT eller fulltid. Det går fint an å leve fulltid som personlig trener. ( PS: Jeg har en rabattkode på denne utdannelsen, så om noen går rundt med en drøm om å bli PT så send meg en mail på marenerdvik@hotmail.com så får du koden i retur )

Bruker du pulsklokke ved styrketrening, og eventuelt hvordan?

Ja det gjør jeg, men egentlig utelukkende på løpeturer, intervaller og på tur av og til. Jeg bruker Polar V800, og er super fornøyd med den. Den kan også brukes på styrketrening selvfølgelig. Din største støttespiller?

Kjæresten min og familien min. Det er så deilig å være to, vite at man aldri står alene om noe, og at man har full støtte på hjemmebane. Det er livsviktig for meg å ha den tryggheten. Det er godt å kjenne at man er en del av flokk, en gruppe mennesker som utelukkende vil deg vel, som aldri dømmer deg og som alltid er der. Jeg føler meg helt ubeskrivelig heldig, og har ikke ord for hvor glad jeg er i hver og en av dem.

Kunne du lagt ut litt oppskrifter på sunn god mat? både snacks og middager/lunsj/frokost

Det er i grunn det jeg føler jeg gjør ukentlig her på bloggen, men jeg kan absolutt bli flinkere på å dele konkrete oppskrifter. Det blir mye enkel mat i disse bachelortider, men nå ble jeg jo litt inspirert til å begynne å kokkelere litt mer igjen.
Trener du mer enn før om dagen? Får inntrykk av det. Har du gått ned i vekt?

Hm, det går litt opp og ned med mengden trening, og akkurat nå føler jeg at jeg er inne i en ganske god periode med kondisjonstreningen hvertfall. Styrketreningen er det lite struktur på dessverre, så der må jeg ta litt tak igjen. Nei altså jeg veier meg ikke, men klærne sitter samme nå som før, så tror det er relativt likt.

Hva spiser du når du kommer hjem sent en kveld? Etter skole, jobb og trening, og du er super sliten, men vet du bør lage deg en ordentlig middag eller i det minste noe ordentlig mat?

Speltlomper er redningen! Lompepizza blir det veldig ofte på dager hvor jeg er sent hjemme. Jeg har alltid sagt at "alt kan puttes i en lompe", og det er faktisk sant. Enten om  du lager en pizza med parmaskinke, ost, ruccola og krydderier, eller bare ruller de som wrap med ost, skinke, avokado og salat. Så godt, sunt, raskt og enkelt.
Det virker som om du tar styrketreningen veldig avslappet, og stresser ikke med å få det gjort. Du bruker heller ikke masse tunge vekter, hvordan er det da mulig å se så flott ut?

Så snill du er, tusen takk. Det er nok riktig, jeg bare trener og koser meg jeg. Uten noen spesiell struktur og kontroll på styrkeøktene. Jeg har selv lyst å bli flinkere her, så jeg anbefaler ikke dette til noen. Jeg tror det er smart å ha en plan på øktene slik at man får trent gjennom hele kroppen og utfodret hele kroppen jevnlig. Jeg har ingen plan, men klarer likevel å trene gjennom kroppen i løpet av en uke.  Jeg har stor tro på at hvis man trives med det man gjør så blir det til at man gjør det oftere og koser seg med det og da kommer også resultatene.

Bor i Oslo og lurer på om du har noen gode turtips rundt omkring i Oslo? Var det noen faste turer du hadde når du bodde her? Liker å komme meg ut, men sliter litt med å finne gode turløyper som ligger sentralt i Oslo.

Vet du, jeg ruslet mye rundt i byen jeg når jeg bodde i Oslo. Jeg bodde på st.hans haugen og jogget eller gikk ofte der fra, og over til alexander kiellands plass, og ned over løkka, ned til sentrum, opp karl johan, via slottet, Hegdehausveien ( litt inn i bogstadveien) og via Bislett tilbake til st.hans haugen. Oslo er å deilig sånn, man kan nå en haug av bydeler på kun en liten time med rolig jogg.

Du inspirerer så mye, Maren. Tusen takk!! Jeg har blitt så glad i bloggen din (lest den over mange år)

Så fantastisk koselig. Takknemlig for å ha deg her! Tusen takk.
Først vil jeg bare si tusen takk for en superinspirerende blogg! Du virker så blid, og treningsentusiasmen din smitter. Lurer på om du har noen tips til andre øvelser enn pushups på knær, for oss som ønsker å klare ordentlige pushups etterhvert?

Så koselig, tusen takk. Ja da ville jeg gjort armhevninger mot en forhøyning. Enten om det er en vidnuskarm, en høy bom, eller en benk. Start høyt og jobbe deg nedover, jo lavere høyde du bruker, jo tyngre er det. Lykke til :) 

Hvordan få en tykk og bred rygg?

Tung styrketrening over tid, mengde trening med gode øvelser som nedtrekk, ulike rovarianter og pullups. Nok mat, og næringsrik mat er ekstremt viktig.
Hvor mange kg trener du med i militærpress, benkpress, markløft, skulderpress, brystpress, hantelcurl og nedtrekk?

Jeg er virkelig ikke den sterkeste jenta på gymmet, og det har aldri vært noe mål heller. Jeg tror ikke jeg har testet noe maks i noen av disse øvelsene på mange måneder. Men sånn ca begregning så tar jeg vel noe sånn som dette når jeg trener:

Militærpress: ca 30 kg

Benk: ca 38-40 kg

Markløft: ca 65 kg

Skulderpress: 12 kg hantel i hver hånd

Brystpress: 14-16 kg hantler

Hantelcurl: 10 kg hantler

Nedtrekk: 40-50 kg ( kommer helt an på apparatet)

Hva bruker du å lage havregrøten din med?

60g havregryn, 30g proteinpulver, vann, kanel, vanilje stevia og lett melk.
Angående mat etter klokken 8, folk sier dette ikke er bra grunnet forbrenning og slikt men hva synes du om dette? Er det sant?

Det har jeg aldri tenkt på, jeg spiser når jeg er sulten, helt uavhengig av hva klokken er.

Hvor mye frukt spiser du iløpet av en dag?

Det varier veldig, men ca 5-8 stykker tenker jeg. Jeg elsker frukt!

Hva er dine topp 3 guilty pleasures?

 1. Keeping up with the Kardashians er den gøyeste serien jeg vet om
 2. Jeg går aldri, og da mener jeg aldri, i noe annet enn koseklær hjemme.
 3. Jeg ELSKER absolutt alt med cookie dough smak, enten det er is, eller sjokoladebarer. Det går rett ned på høykant, og jeg deler ikke!

Bruker proteinpulver til hverdags?

Nei ikke hver dag. Jeg bruker det i havregrøten min, som jeg av og til har til frokost.Hvilken ungdomsskole gikk du på?

Jeg gikk på grim ungdomsskole

Føler du deg klar til å starte en karriere som sykepleier ?

Nei overhode ikke! Men det har jeg hørt er en veldig vanlig følelse like før man er ferdig utdannet. Jeg føler meg så langt i fra ferdig, og det at jeg om kun fire små uker faktisk er sykepleier er litt skummelt å tenke på.

Hvem skriver du bachelor oppgaven med og hva skriver du om?

Jeg skriver den med en veldig god venninne som heter Charlotte. Vi skriver om kreft og fysisk aktivitet.

 

Håper dere synes dette var artig. Jeg synes hvertfall det er veldig gøy med slike spørrerunder, og har kost meg med siste del av spørsmålene deres. Ha en super mandag dere. På min plan står det bachelorjobbing, PT kunder og koselig besøk i kveld. 

 

Smiiiil Maren 

 

 

Vi vet å kose oss

Jeg må bare dele litt av gårsdagens godsaker med dere. Jeg hadde besøk av to skjønne venninner, og vi disket opp med så mye godt. Jeg får helt vann i munnen av disse bildene. Her er nemlig flere av de aller aller beste tingene jeg vet samlet på et bord. Sushi, nøtter, pepsi max, candy king smågodt, questbarer og druer. Mmmm. 


Eneste jeg gjerne skulle hatt var litt flere yoghurtnøtter, men når butikken er utsolgt var det lite å gjøre med det. I tillegg hadde jentene med seg dream is med coockie dough. Det kan i grunn ikke bli mer optimalt på en jentekveld spør du meg. Nå har jeg kost meg hele helgen, og kjenner at det nesten skal bli litt godt med ny uke, og vante rutiner. Det er fort gjort at det sklir litt ut når man, i tilegg til at det er helg, sitter å skriver og jobber, synes litt synd på seg selv og kjeder seg litt samtidig. Hehe. Livsfarlig kombinasjon det der. Så de siste dagene har vært litt utenom mine vante matvaner, men fra og med i morgen er jeg back on track. 
Hva er det aller beste du vet på slike kosekvelder? Hva hadde stått på ditt bord? 

 

Smiiiil Maren 


 

Salg på Reebok favoritt

I samarbeid med 3tshop

I dag har jeg noe super gøy å fortelle dere. Jeg viste dere en super fresh blå tights fra Reebok for en stund tilbake, og flere av dere likte den veldig godt. Nå er det slik at den kommer i en gråfarge også, i samme fantastiske passform og stoff. Den gode nyheten er at 3t-shop nå gir dere hele 40% på camo tightsene fra Reebok. Både i blå og i grå. 

Jeg har brukt min blå masse, og får kommentarer på hvilket merke den er, og hvor den er fra nesten hver gang jeg bruker den. Nå har jeg altså sikret meg grå også, og gleder meg til å bruke den på tur i dag. Tightsen er litt stor på størrelsen. Jeg bruker vanligvis S i tights, men har denne i XS. 


For å få rabatten bruker du rabattkoden: Maren , og vips forsvinner hele 40% av prisen. 

Dette var litt gøy for meg å kunne dele med dere en søndagsmorgen. Nå skal jeg komme eg ut på en liten rusletur i ny tights, før bachelorjobbing venter. Ha en deilig søndag dere, titt gjerne innom igjen her senere - i dag har jeg mer å dele med dere utover dagen. 

 

Smiiiil Maren 

 

 

Intervall lørdag

Goood morgen. I dag stråler solen over Kristiansand, men dagens økt blir likevel lagt innendørs. Intervaller står på planen, og i dag er det 30 / 30 som gjelder. Dette er den typen intervaller jeg løper når jeg egentlig ikke har lyst å løpe, men vet at jeg kommer til å elske det når jeg bare er i gang. 30 sekunder er såpass kort at jeg virkelig klare å pushe opp farten, og med 30 sekunder pause så klarer jeg å hente meg inn igjen og presse like hardt på neste. Med 15 drag føler jeg at jeg får tatt meg skikkelig ut.


Jeg løper intervallene på 15-16 km/t, og er totalt død etterpå. Verden beste følelse! Jeg løper intervallene uten motbakke på mølla, selv om jeg vet veldig godt at jeg burde løpe med stigning på 1-2%. Hvis jeg tar opp på stigningen, så må farten reduseres ned til 14-15 km/t. Har jeg derimot ingen motbakke så kan jeg presse meg opp mot 17 km/t. Jeg tror dette sitter i hode og jeg må bare jobbe med å klare å løpe med litt stigning.

Det er jo faktisk slik at med 1,5% stigning er det samme som flatmark ute. Det vil si at hr du møllen helt flatt er nesten som å løpe i litt nedoverbakke, noe som ikke er heldig for knærne. Jeg er håpløs på akkurat dette, og innrømmer glatt at jeg i 9 av 10 tilfeller har møllen helt flatt. Hvordan er dere på dette med stigning på mølla, flatt eller litt oppover? 

 

Smiiiiil Maren 

 

En smak av Italia

Speltlompe pizza er en rett som har blitt delt utallige ganger i sosiale medier, men likevel blir jeg aldri lei. Grunnen er enkel - pizzaen kan varieres i det uendelige og blir derfor aldri kjedelig. Tidligere i uken var jeg på besøk hos en god venninne, og der fikk jeg servert lompepizza med tomatpure, ost, og seranoskinke. Toppet med ruccola og pesto etter steking. Fy flate så magisk det var! Jeg følte vi tok en liten svipptur til Italia med denne smakskombinasjonen. Vi tømte nesten et helt glass med pesto, og krydret godt med deilige Nicolas vahé produkter Hverdagsluksus! Dette er genialt å lage om du skal ha middag til kun deg selv, eller har liten tid til å lage mat. Alt kan slenges på en lompe, og enten du velger å steke den som en pizza eller spise den kald sammenrullet som en wrap så smaker det like himmelsk. Ost, skinke, ketchup eller tomatsaus, litt krydderier og noe grønt - vips den perfekte lunsj eller middag. 

Ha en magisk fredag dere, jeg er på vei ut døren til et spennende møte! 

 

Smiiiiil Maren  

Det beste jeg har opplevd

Sponsede produkter

Jeg har ikke ord for å beskrive hvor godt jeg har sovet i natt. Følelsen av å legge seg i nytt sengetøy, laget i den mykeste bomulls kvalitet var virkelig helt magisk. Jeg tror nesten det må oppleves for å virkelig forstå hvor godt det var. Sengetøyet er fra merket Beach House, og på nettsiden er det en fin oversikt over ulike steder man kan bestille sengetøyet. Bor i du i Kristiansand, så er vel nærmeste utsalgsted To fruer i Lillesand. Jeg synes det var mange fine, men endte opp med dette settet som heter Fold Fog.Det ble dessverre få timer i den myke herligheten, da jeg hadde avtalt grytidlig intervall-løping på Solsiden. Jeg tvang meg selv opp av sengen, og kom meg på trening. Fordelen med å skrive bacheloroppgave er at i stede for å dra på jobb etterpå kunne jeg dra rett hjem igjen etter trening, ta en lang dusj, lage kaffe og en skål med godsaker, ta med meg macen og krype tilbake i sengen. Her er jeg enda, godt plassert mellom myke dyner og digre hotellputer. 

Etter trening koste jeg meg med denne skåla bestående av havregryn med vaniljeprotein, friske blåbær og coockies & cream questbar kuttet i biter. En uslåelig miks av deilige smaker, og den perfekte kombinasjon av karbohydrater og proteiner. Har du prøvd å kutte opp en proteinbar i havregrøten? Det anbefales på det varmeste. 
Nå skal jeg jobbe litt med med oppgaven, før jeg skal opp til flinke Torunn på Neglehuset for å fikse litt på neglene, også videre til Nina på Auds Hudpleie for brynfiks. Hjelpes så mye hverdagsluksus på en dag. Jeg er ikke spesielt forfengelig, men jeg synes det er veldig fint med velstelte negler, og fine bryn synes jeg gjør mye for uttrykket i ansiktet. Så de to tingene liker jeg å gjøre med jevne mellomrom. Senere venter tacohygge med både kjæreste og familie. En finfin torsdag her altså, og best av alt - kun én dag igjen til helg! 

Skal dere noe spennende i helgen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Ikke helt som planlagtGod morgen. Er det en god morgen? Jeg våknet opp med litt stive ben etter en herlig, men bratt ettermiddagstur i går. Det er så herlig med lysere tider, og varmere vær. Det gir mulighet for nydelige turer selv etter arbeidstid.
I går gikk turen vår til Jegersberg, omvendte båt , oddersjaa og videre opp mot skråstadvarden. En nydelig tur, med spektakulær utsikt. Jeg lot kamera ligge hjemme, men snapchat (marenerdvik) var med og der fikk jeg vist både strålende sol, fantastisk utsikt, drikkepause med vann fra sildrende bekker og turglede på høyt nivå. 

Planen i går var egentlig en styrkeøkt på ben, men når solen strålende og været var så nydelig fristet det minimalt å lukke seg inne på et treningssenter. Vi valgte derfor å dra ut i stede. Alt blir ikke alltid slik man planlegger - noen ganger blir det faktisk mye bedre. 

Har dere noen artige planer for denne onsdagen ? 

 

Smiiiil Maren 

 

Nå er det på tide å ta grep

God morgen hjerter. Lykken var stor dag jeg oppdaget vannmelon på butikken i går. Lykken steg enda et par hakk da jeg smakte på den, og den hadde så mye smak. Sommerfølelse delux. Dette har jeg virkelig ventet på. Dagens frokost ble altså en skål med cottage cheese original, vanilje yoghurt, blåbær, og nøtter. Vannmelon i skiver og appelsinjuice. Mmmm. En frisk og fin start på denne tirsdagen. I dag har jeg en liten oppvask dag, en aldri så liten ta-tak-i -ting dag. Jeg føler bare jeg surrer rundt for tiden, med hundre løse tråder og alt for mange baller i luften. Jeg får ikke samlet trådene, og ikke landet en eneste ball. Alt er bare kaos. Jeg føler jeg ikke får gjort nok på bacheloroppgaven, jeg får ikke unna mail og svart samarbeidspartnere så raskt som jeg burde. Jeg ligger etterpå saker som skal leveres til ShapeUp, og jeg får ikke prioritert venner og familie så mye som jeg gjerne vil. Du vet den følelsen når du har mye å gjøre, men samtidig får du ikke gjort noenting? Det er så frustrerende, og det er virkelig ingenting annet å gjøre enn å ta solid tak i seg selv og begynne fra en kant. Skriv en liste, og start på toppen. Så i dag er det akkurat det jeg skal gjøre! 

Jeg håper dere får en herlig tirsdag, og at solen stråler like mye hos deg som den gjør her på sørlandet. 

 

Smiiiil Maren 

 

Standarden er satt

De ukene hvor jeg får inn en god treningsøkt på mandagen, så føler jeg hele uken blir bedre. Det er som om standarden er satt, også er det bare for de resterende dagene å følge på i samme spor. Det var derfor herlig at jeg fikk lurt inn en styrkeøkt i dag, og selv om det ikke var den lengste økta så føles det godt for både kropp og humør. Økten bestod av følgende øvelser: 

 • Strak markløft 
 • Gående utfall 
 • Pushups 
 • Goblet squat
 • Pullups 
 • Roll-outs ( mageøvelse )

Jeg kjørte alle øvelsene hver for seg, bortsett fra Pushups og Goblet squat, de gjorde jeg som et supersett. Det betyr at jeg kjørte pushups ( armhevninger ) i pausen mellom settene med goblet squat. Jeg kjørte 8-10 repetisjoner pr øvelse, og 3 sett pr øvelse. Gående utfall og goblet squat ble gjort med kettlebells. 


Er det flere som har starten uken med en treningsøkt? Fortell meg gjerne hva som sto på din treningsplan i dag. Hvis du ikke fikk vært noe særlig i aktivitet i dag, så fortvil ikke - det finnes enda seks helt ubrukte dager som kan benyttes. Husk også at aktivitet er aktivitet, uansett om det skjer inne på et treningssenter, hjemme i stua, ute på tur eller kanskje med en solid husvask. Alt er bedre enn ingenting, og hverdagsaktiviteten skal virkelig ikke undervurderes! 

 

Smiiiiil Maren 

 

Når var sist gang du gjorde noe, for aller første gang?

I dag har jeg storkost meg, og gjort noe helt nytt. Jeg elsker å gå tur, det er overhode ingen nyhet, men i dag gikk jeg tur for å finne poster, og det var virkelig helt nytt for meg. Vi hadde med oss kart og valgte ut Vågsbygd som område for vår tur. Vi fulgte kartet, og trasket oss gjennom både skog, myr og vann for å finne de ulike postene. Herligfred så gøy det var! Jeg ble helt overrasket over min egen entusiasme og genuine glede over å finne en ny post. Hehe. Jeg er helt håpløs på å lese kart, og aldri i verden om jeg hadde funnet frem på egenhånd. Nå skal det sies at jeg faktisk ble litt bedre utover i turen. Mot slutten klarte jeg faktisk å finne frem ganske så greit. Jeg gleder meg til å lære masse mer om kart og kompass, og utforske nye steder i denne deilige byen vår. Jeg har kjøpt kart over poster i seks eller syv ulike områder, og betalte vel ca 200kr for det. Vel investerte penger spør du meg! Dette er både super bevegelse / aktivitet, turglede, frisk luft, sosialt og ikke minst en super lærings og utviklings situasjon. Det heter Skautrimmen - google it! Jeg er litt usikker på hva det kalles i andre byer, men at det finnes - det er jeg helt overbevist om. Søk litt på nettet, finn ut av hvor det finnes poster, skaff deg et kart og kom deg ut på tur. Det er bare så gøy. Selv ble jeg som et lite barn igjen der jeg løp rundt å jaktet poster. 


Har noen av dere testet dette? Kanskje noen av leserne mine til og med driver med orientering? 

 

Smiiiil Maren 

 

Ja takk begge deler

I går hadde jeg jentene mine på lunsj her i leiligheten, og det var så utrolig koselig. Det går virkelig alt for lang tid mellom hver gang vi samles, men samtidig er det som vi så hverandre i går når vi ses. Jeg serverte en enkel kyllingsalat med ferskt speltbrød. Jeg hadde også oppkuttet frukt, smågodt og chips. Bursdagsfeiring og lørdag - da er det helt innafor med litt ekstra kos. Dette må jo være det man kaller en balansert og fin lunsj, med både litt sunt og litt mindre sunt. Ja takk begge deler! 
Jeg skrev i innlegget i går at jeg var litt usikker på hva jeg skulle servere. Det endte altså med en kyllingsalat hvor jeg først lagde en grønn salat med crispsalat, ruccola mix, agurk og avokado. Så lagde jeg små skåler med tomat, paprika, mais, fetaost og løk slik at alle kunne mikse sammen salaten slik de selv ønsket. Jeg stekte opp masse kylling, som jeg krydret godt. Frisk frukt er alltid godt, og valget falt på melon, jordbær og druer. 


I dag er det kjærestesøndag. Vi skal ut på tur, og kose oss med en hel fridag sammen. Jeg gleder meg! Har dere noen søndagsplaner dere har lyst å dele? Jeg synes det er så koselig å høre hva dere fyller dagene med. 

 

Smiiiil Maren 

 

Stopp opp og se deg rundt

God morgen hjerter. I dag har jeg lyst å ta dere med på veien fra leiligheten min til jobb. Denne turen går jeg hver eneste dag, det er min vanlige vei til jobb og i går slo det meg hvor ufattelig fint det er. Det er så lett å ta omgivelsene for gitt, spesielt når man bor ved sjøen på sørlandet og har dette rundt seg hver eneste dag. Jeg sendte en snap til en venninne og hun skrev tilbake: Jeg håper du vet hvor heldig du er som har det så fint rundt deg. Det gjorde meg bevisst på å stoppe opp, og virkelig se rundt meg hvor vakker det er her. 


I dag skal jeg ha jentene mine over på en liten bursdagslunsj, og det blir så koselig. Jentegjengen vår har fått hele tre nye medlemmer siden sist, og nå er det tre små babyer som også skal i bursdag. Jeg gleder meg så til å kose meg med dem, spise god mat og nyte en lørdag sammen. Jeg er enda litt usikker på hva jeg skal servere, men jeg har flere ideer og skal selvfølgelig dele med dere hva jeg ender opp med. Flere av dere spør om resten av svarene på spørsmålsrunden, og jeg har ikke glemt dem, jeg er rett og slett bare litt treg. Ærlighet varer lengst sant? Jeg håper dere får en nydelig helg, og at solen skinner der du befinner deg. Har dere noen spennende planer for lørdagen? Kanskje noen av disse turbildene gir deg lyst til å gå en god tur i løpet av helgen? Det er alltid mitt ønske når jeg deler disse turbildene mine med dere, at det skal inspirere og motivere til å komme seg ut i frisk luft, oppleve naturen og bevege kroppen. Hverdagsaktivitet er den viktigste aktiviteten!

 

Smiiiil Maren 

 

Sporty hår på trening

Jeg synes det er så utrolig fresht og fint med høye stramme hestehaler, og ulike flettevarianter på trening. Jeg beundrer jentene som kommer med fletter i både luggen, og i hestehalen. Fletten i hestehalen er genial, den brukte jeg selv hver eneste dag i Thailand fordi det er en helt super måte å få håret bort i varmen. Jeg har liksom kun den ene varianten jeg kan, også slutter det der. Så nå gjør jeg som jeg alltid gjør nå jeg lurer på noe, og ikke helt finner svaret, da spør jeg mine fantastiske lesere. Hva gjør du med håret på trening for å få det bort, og samtidig se litt fresh ut? 

Det er ikke fordi jeg har behov for å se så voldsomt kul ut på trening, men jeg går i treningsklær store deler av dagen, og da hadde det vært så magisk å lære seg et par sporty frisyrer, annet enn kun alt bak i en hestehale. Jeg var hos min nydelige frisør Line på A-salong Hairconsept for noen uker siden, og hun lagde en flette på meg som jeg elsket.

Dessverre klarer jeg ikke lage denne selv, og etter utallige mislykkede forsøk gav jeg rett og slett opp. Er det noen av dere som kan den? Eller kanskje dere har et tips til en super tutorial på Youtube hvor det vises step by step?


Bilder hentet fra Minmote og KK

Jeg skal innrømme for dere at jeg aldri har sett en eneste hår eller sminke video på nettet før. Jeg er ikke helt den jenta som interesserer seg for sånn, men nå skjønner jeg jo at jeg må begynne med det hvis jeg noensinne skal få til disse sporty hårfrisyrene. Så jeg håper jeg har noen lesere som er gode på sånn her, og kan tipse meg om litt flette-frisyrer eller andre sporty treningsfrisyrer? 

 

Smiiiiil Maren 

 

Smooth it up

I dag våknet jeg opp med et litt tungt hode, og trøtt kropp, Da er det bare en ting å gjøre - mikse sammen masse godsaker og lage en super-smoothie. På dager hvor jeg trenger litt ekstra energi er dette helt supert. 
Oppskriftene er jo en historie for seg selv. Det er nemlig slik at jeg sjeldent planlegger slike prosjekter. Jeg bare setter i gang, slumper litt her og der, ser hva som finne si kjøleskap og frys og plutselig blir resultatet bra også irriterer jeg meg over at jeg ikke målte eller skrev ned hva jeg brukte. Jeg synes ofte det blir best når man bare slumper litt og prøver seg frem.

Ingrediensene til den gule smoothien: 

 • Frossen banan 
 • Frossen ananas & mango
 • Appelsinjuice 

Ingredienser til lilla smoothie: 

 • Frosne blåbær & bringebær 
 • Jordbær
 • Frossen banan
 • Eplejuice


I dag har vi veiledning på vår bacheloroppgave, så mesteparten av dagen går med til å jobbe med den. Jeg prioriterer også å få inn en treningsøkt. Jeg har to-tre økter jeg har lyst å dele med dere nå, men jeg synes det er fint å ha bilder til øvelsene som å bedre kunne demonstrere hva jeg faktisk gjør. Nå er det avtalt litt bildetakning til helgen, så da skal jeg få ut litt ny treningsinspirajson til dere. 

 

Smiiiiil Maren 

 

Jeg føler meg som verdens heldigste

Plutselig var dagen her, og det er ikke hvilken som helst dag - det er min bursdag!! Jeg har tenkt at bursdagen min er så langt frem i tid, og plutselig var den her bare. Dagen har vært så fiiiiin. Jeg har fått blomster, gaver, mange gode klemmer og en hel haug av fine meldinger. Det har gått i ett, og plutselig var klokken nesten åtte på kvelden og jeg hadde enda ikke fått oppdatert dere. Det må jeg bare beklage, unnskyldningen får være at jeg har bursdag, er det innafor?

I skrivende stund sitter jeg å slapper litt av i sofaen før jeg skal videre ut. Familien min har akkurat gått ut døren etter en utrolig koselig måltid sammen. Jeg fikk knipset litt bilder før de kom, så her kommer et lite bursdagsbildedryss. 


Jeg serverte ferskt brød og rundstykker med en hel haug av ulik type pålegg. Jeg synes det er så godt med enkel norsk mat, så brødskiver og pålegg er noe av det beste jeg vet. Spesielt når brødet er nybakt og rykende ferskt. Dette er spelt brød og emmer brød, og rundstykkene er flerkorn, sesamfrø og spelt. Jeg skulle mer enn gjerne sagt at dette var bakt selv, men det er altså kjøpt på Kjøkkenskapet. Jeg valgte det beste jeg vet at pålegg, og følte jeg måtte veie opp for nutellaen med litt salat og frukt. Hehe. Til dessert ble det vanilje is, makroner, popcorn og rosa smågodt. Mmmm
Jeg fikk masse fine gaver, og jeg er så ubeskrivelig takknemlig for all oppmerksomhet jeg har fått i deg. Tenk å ha så mange gode mennesker rundt seg. Jeg føler meg som verdens heldigste som har en så god og fin familie, og så mange herlige venner, og ikke minst mange nydelige lesere. Tusen tusen takk dere! Nå skal jeg dra avgårde å nyte siste timene av bursdagen min. Ha en herlig onsdagskveld dere. 

 

Smiiiiiil Maren

 

Studiesnacks - sunt, raskt & enkelt

Det er tydelig at det er mange som leser denne bloggen som er i samme situasjon som meg for tiden. Det er eksamener, bachelor og master oppgaver for veldig veldig mange. Når man sitter å leser og skriver, så er det viktig med påfyll for å holde energien oppe, og hodet på plass. Jeg er utrolig glad i nøtter, og hjernen trenger sunt fett. Nøtter er derfor ofte en del av min studiesnacks. Cashewnøtter er favoritten, men det er fint med litt variasjon også, så i dag ble det valnøtter. 


Blåbær er noe av det beste jeg vet, og funker perfekt som snacks mens man sitter å jobber. Jeg spiser de enten slik som dette, eller så putter jeg dem i en skyr eller vanilje kesam, sammen med litt cottage cheese, og topper det med nøtter. Vips har du et perfekt lite mellommåltid. Vann kan bli kjedelig i lengden, så når jeg trenger litt energi så er et glass frisk appelsinjuice veldig godt. Jeg liker bedre å spise frukten enn å drikke den, men et glass juice i ny og ne er perfekt. 
Jeg prøver å variere snacksen min fra dag til dag når jeg sitter å jobber, så jeg skal prøve å være flink til å knipse bilder av alle de ulike snacksvariantene og dele med dere. I morgen blir nok et lite unntak, da har jeg nemlig bursdag (!!) så da tror jeg det blir helt annen type snacks enn nøtter og bær. Hehe. 

Har dere en fin start på dagen, og uken? Hva er deres planer for dagen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Blir du med på neste treningstur?

I samarbeid med Nordic Fitcamp

Mandag, og ny uke står for tur. Jeg sitter her og skal i gang på analyse av en ny artikkel til bacheloroppgaven min i sykepleie. Jeg har kaffen klar, macen åpnet og alt klart, men jeg klarer ikke konsentrere meg. Hodet mitt er på tur, ute på reise, langt langt borte. Det eneste jeg klarer å tenke på er sol, sommer, trening på stranda, palmer og bølgeskvulp. Jeg ser for meg kokosnøtter og frisk frukt, nye utfordringer på treningsfronten hver dag og et felleskap jeg aldri har opplevd maken til. Hodet mitt er totalt okkupert av minner fra treningsreisene jeg har hatt med Nordic Fitcamp, og jeg kjenner at i dag må jeg bare ha et lite tilbakeblikk til treningsreise, sol og sommer.  


Har du noen gang reist på ferie, og nesten følt at du trenger en ferie når du kommer hjem etter ferien? Har du jobbet mye i det siste, og ikke fått prioritert verken trening, kosthold eller deg selv i det hele tatt? Er det lenge siden du har følt deg motivert og gira for trening og sunn mat?

Da tenker jeg at dette er helt perfekt for deg. På tur med Nordic Fitcamp får du sunn mat servert til alle måltid, du trenger rett og slett ikke tenke selv, sunn mat blir servert. Du får en til to treningsøkter hver eneste dag. Treningen er variert, effektiv og utrolig gøy. Alt tilpasses, og det stilles overhode ingen krav til fysisk form eller forkunnskaper på noe som helst. Du får foredrag om både trening og ernæring, masse tips og triks og flere gode take-home-messages på både egentrening og kosthold. I tillegg til dette får du en uke med gode rutiner, tidlig i seng, flere timer god søvn og du er omringet av en gjeng med mennesker som er der av akkurat de samme grunnene som deg. I mine øyne kan det ikke bli bedre enn det. 

Jeg tenker at bildene skal få snakke for seg selv i dette innlegget. Det eneste jeg har lyst å si er at nå har du muligheten til å bli med oss på tur igjen. Det går flere camper i tiden fremover, og neste er til Marbella i juni, Marbella i juli og Los Angeles i september. Turen til Thailand for 2017 ligger nå ute, og der begynner plassene allerede å fylles opp. Det er utrolig gøy å se! Klikk deg gjerne inn og les mer om turene på Nordic Fitcamp sine hjemmesider HER. Sjekk dem også gjerne ut på både FB og Instagram for flere bilder fra campene. 

Nå skal jeg finne frem bacheloroppgaven min igjen her, og komme meg tilbake til virkeligheten. Dette var et deilig lite tilbakeblikk for min del, og jeg håper flere av dere likte det. Hvem vet, kanskje er det vi som er sammen på nese tur? 

Husk at jeg har en solid rabattkode å dele ut til mine lesere. Send meg en mail på: marenerdvik@hotmail.com å sender jeg deg koden i retur. Det er selvfølgelig helt uforpliktende å motta koden. 

 

Smiiiil Maren 

 

Slik ser hverdagen min egentlig ut

Jeg har så lyst å logge meg inn her på bloggen og spre bøttevis av treningsglede med dere. Sannheten er at jeg i en liten periode nå trener litt mindre, og har fullt fokus på bacheloroppgaven. Så dagene mine ser for det meste slik ut. En stor kaffe, og analyse av en eller annen forskningsartikkel. Jeg bruker enormt mye tid på å sitte helt stille, lese, skrive, søke og jobbe. Jeg skriver min bacheloroppgave på temaet kreft og fysisk aktivitet. Det er fantastisk spennende, men samtidig en enormt tidkrevende prosess. Treningen blir min frisone, og avbrekk fra studiene, og det føles helt utrolig godt med den timen jeg tar meg fri for å kunne fokusere kun på bevegelse og treningsglede. I dag tenkte jeg å sette sammen en ny supersett-økt, og jeg deler den mer enn gjerne med dere.

Jeg ville i grunn bare titte innom å ønske dere en herlig start på søndagen. Jeg tenker at en ekte blogg skal handle om det hverdagen min faktisk er fyllt med, og i disse dager er det mye bacheloroppgave og sykepleiestudier. Jeg vil tro jeg har mange av mine lesere er i samme situasjon nå, og at eksamenstiden straks står for tur for mange?

Det hjelper litt på å ha freshe fine negler når jeg sitter å skriver hele dagen. Jeg var nemlig hos Torunn på Neglesalongen i skippergata i Kristiansand og fikset dem opp tidligere i uken. Jeg har aldri hatt spesielt fine negler, så det at hun nå har klart å gjøre dem velstelte og delikate - helt uten forlengelse er et lite under. Selv de kjipeste styrketreningshender kan bli delikate med rett stell. Behandlingen er sponset.

Vi får motivere hverandre, og jobbe på frem mot sommeren. Så skal jeg være flink til å dele masse herlig studiesnacks, mellommåltider, sunn energimat til krevende dager, og sist men ikke minst masse herlig treningsglede. Høres det bra ut? Er det noe spesielt dere har lyst å lese om? Kom mer enn gjerne med ønsker. Jeg blogger jo for dere, og synes det er herlig å få ønsker fra dere. 

Ha en super søndag dere, mer fra denne kanten senere. 

 

Smiiiil Maren 

 

Lite tid til trening? Slik løser jeg det

God morgen hjerter. I dag står det mye på planen, og det blir derfor treningsfri på meg. Selv om jeg tar treningsfri, så betyr jo ikke det at jeg ikke kan spre litt treningsinspirasjon til dere likevel. Jeg tenkte å dele en utrolig gøy økt som jeg gjorde litt tidligere i uken. Jeg hadde lite tid, og valgte derfor å supersette øvelser for hele kroppen. Supersett betyr at man gjør to øvelser etter hverandre uten pause mellom. Jeg varierer på om jeg tar to øvelser for samme muskelgruppe for å virkelig tømme helt, eller to øvelser for ulike muskelgrupper. Denne økten satt jeg sammen med øvelser for ulike muskel grupper for å komme gjennom mest mulig - på kortest mulig tid. 

Treningsøkten så slik ut: 

 • Knebøy og Biceps curl med hantler
 • Stående roing og pushups 
 • Nedtrekk og brystpress med hantler 
 • Walking plank og goblet squat

En effektiv treningsøkt hvor jeg fikk kjørt gjennom hele kroppen på drøye 30 minutter. Jeg fikk trent ben, bryst, rygg, armer og mage. Det eneste som ikke fikk spesielt mye fokus var skuldrene, men det tar jeg igjen i en økt i morgen tenker jeg. Jeg synes denne typen økter er utrolig gode, og trives godt med høyt tempo og korte pauser. Jeg liker godt tung styrketrening også, men synes dette er en herlig variasjon og sa spesielt på dager hvor jeg ikke har så mye tid tilgjengelig. Nå skal jeg spise opp frokosten min her, og komme meg avgårde. Solen stråler ute og det er et perfekt utgangspunkt for en fin lørdag. Har dere noen spennende planer for helgen? 

 

Smiiiiil Maren 

 

3 rumpefavoritter

Denne måneden har jeg delt et styrkeprogram i ShapeUp med spesielt fokus på rumpa. Jeg har trukket frem mine 6 beste øvelser, og nå tenkte jeg at jeg skulle dele tre av de jeg liker aller best med dere. 

1. Glute bridge - Den soleklare rumpefavoritten 


Fotograf: Victoria Nevland

Slik gjør du: Ligg på bakken med bøyde ben og hælene god plassert i bakken. Vektstangen plassert på hoften. Stram rumpe og mage, og skyt hoften opp, hold i et par sekunder i topposisjon, før du senker kontrollert ned igjen. 

Pass på: Stramme magen godt, og holdt spennet i ryggen. Ha gjerne en pute mellom hoftebena og stangen. 

Antall repetisjoner: 10x3

 

2. Bulgarsk Utfall - elsk/hat øvelse nr1. Effektiv og funskjonell

Slik gjør du: Stå oppreist med det ene benet på en benk bak deg. Skuldrene trukket tilbake, og brystet godt frem. Start øvelsen ved at du bøyer kneet og kommer rett ned med det andre kneet mot bakken. Like før det treffer bakken, presser du deg opp igjen til topppossisjon, og gjentar. Armene holdes forann deg, eller i siden. Øvelsen kan gjøres med hantler / vekter i hendene, eller en stang på nakken, eller uten vekter. Legg gjerne på et lite hopp i topppossisjon dersom du kjører øvelsen uten vekt. 

Pass på: Pass på at du kommer rett ned, og at kneet ikke glir lang frem over foten. Tyngden på hæl når du presser opp. Stram mage/core og setemuskulatur. 

Antall repetisjoner. 10 pr ben x 3

 

3. Strak markløft - En killer for rumpe og spesielt bakside lår

Slik gjør du: Stå oppreist med stanga foran deg, inntil lårene. Start øvelsen med å bøyde deg fremover, mens hoften glir bakover, knær holdes så rette som mulig. Nøytral rygg hele veien. La stanga gli langs bena, og gå så langt ned du klarer med rett rygg (ofte like nedenfor knær), retuner til startpossisjon ved å dra deg opp igjen med bakside lår og rumpe.

Pass på: Hold spennet, og unngå krumming av ryggen. Stramme magen.

Antall repetisjoner: 10x3

 

Jeg er helt sikker på at mange av dere har egne styrkefavoritter for rumpa. Knebøy er jo helt klart en favoritt hos meg, men jeg tenkte at det var gøy å dele litt andre øvelser også. Kanskje dette er noen av dine favoritter også? Del veldig gjerne dine beste rumpeøvelser i kommentarfeltet. Det er alltid gøy å kunne inspirere hverandre. 

 

Smiiiil Maren 
 

Handlepose og frisk lunsj

Dette er alt jeg trenger for flere gode frokoster, og lunsjer. Jeg har blitt så glad i å bake disse rundstykkene, og storkoser meg med ferske rundstykker med kyllingskinke, smør som smelter og ost. Ellers er frukt og meieriprodukter alltid et fast innslag i min handlepose. Jeg kunne virkelig aldri klart meg uten! 
Nå som havregrøten har inntatt frokostbordet igjen her, så har meieriprodukter og frukt blitt flyttet til lunsjmåltidet. I går satt jeg hjemme å jobbet med bacheloren store deler av dagen, og da var dette dagens fargerike energipåfyll. 


I dag skal jeg møte min skjønne bachelorpartner, og det skal bli godt å jobbe litt sammen igjen. Senere venter en treningsøkt, og bursdagselskap til min storebror. Ikke feil å snikstarte helgen med kakefest på en torsdag. 

Hva er deres planer for dagen? 

 

Smiiiil Maren 


 

Iskaffe & sjokkogrøt

God morgen dere. Jeg er en periodespiser, og nå er jeg virkelig tilbake på sjokkogrøt kjøret. Denne deilige smaksfulle grøten er enkel å lage, gir super næring og smaker helt himmelsk. Sammen med grøten har jeg en iskaffe med melk og en håndfull mandler. En komplett frokost i mine øyne. 


Grøten lages enkelt ved at du koker opp ønsket mengde havregryn. Jeg bruker 60g, kok den opp mens du rører godt, og sper på med vann og litt melk. Jeg slumper bare, men bruker mer vann enn man skulle tro er nødvendig, fordi grøten sveller godt ut. Melken gjør at grøten får en kremete og deilig konsistens. Når grøten er ferdig kokt tar jeg den til side, sper på med litt ekstra melk, før jeg rører inn 30g sjokoladeprotein. Jeg drypper av og til et par dråper stevia vanilje også i. Så gjenstår det bare å røre godt sammen, og servere. 

Jeg vet at jeg har mange havregrøtentusiaster blandt mine lesere, og jeg har veldig lyst å høre hvordan du lager din havregrøt. Hva har du i, og hvordan synes du grøten smaker best? Jeg gleder meg til å lese og bli inspirert til å teste nye ting med havregrøten. 

 

Smiiiil Maren 

 

Intervju i Runners World

For en liten stund siden gjorde jeg et intervju med Runners World som jeg helt har glemt å fortelle dere om. Intervjuet handlet om jenter og løping, mål og prestasjon, jenter vs gutter og mine tanker rundt det hele. Jeg ble intervjuet sammen med dyktige Melina Meyer Magulas, og dette er de spørsmålene jeg fikk: 

1. Tror du jenter og gutter er opptatt av forskjellige ting når det gjelder løping? Som hvordan de ser ut, trene mot et bestemt mål, holde seg i form, slanking, utstyr etc.

Ja det tror jeg nok, men det er viktig å ikke "dra alle under en kam". For selv om tendensen kanskje kan si noe om at flertallet av jenter løper for å redusere vekten, og flere av guttene kanskje har mer fokus på fysisk form og prestasjon, så finnes det absolutt unntak fra dette. Tendensen jeg ser på min treningsblogg og i treningsbransjen generelt er nok at mange jenter ønsker å bruke løpingen som et verktøy for å gå ned i vekt. Dette gjenspeilet seg også tydelig når jeg kjørte en spørsmålsrunde på min treningsblogg hvor leserne fikk stille løpsrelaterte spørsmål som jeg fikk hjelp av Performance Coach Melina Meyer Magulas til å svare på. Her var det mye spørsmål om hvordan man skulle bruke løpingen for å komme raskest mulig ned i vekt og i fettprosent. Det synes jeg er litt trist.


Sponsede klær fra Adidas //  3tshop.no

Hva skal til for å motivere jenter til løpe?

Jeg personlig tenker at hvis man kunne klart å fått jenter til å oppleve løpegleden, og den enorme endorfinrusen en god løpetur kan gi, så er veldig mye gjort. Løpe fordi du har lyst og fordi det gir deg noe, og ikke fordi du føler du må fordi du vil ned i vakt. Jeg tror det handler om hvor man setter fokus. For min del er helseeffektene av løpingen en bonus, hovedmotivasjonen er den magiske følelsen en god løpetur gir meg, og den brusende følelsen av endorfiner som danser rundt i kroppen. Jeg tror veldig på at ved å formidle denne bevegelses og løpegleden så gir man enormt mye motivasjon. Ta bort fokuset på å løpe fordi du , og fokuser mer på hvor mye løpingen gir, og hvor utrolig heldig du er som faktisk kan.

Mange jenteløp på 5km og 10km er fullbooket. Oslo Maraton derimot opplever at få kvinner melder seg på til 10km. Tror du det er frykten for å stille på startstrek sammen med mannfolk skremmer bort mange kvinner?

Ja kanskje, men så tenker jeg også at dette dessverre kan være et resultat av at jenter ofte har en tendens til å undervurdere seg selv, og overtenke ting. Kanskje er det skremmende at det heter Oslo maraton, og at man da tenker det er enormt mange super spreke mennesker som løper her. Så selv om distansen faktisk er den samme som flere andre jenteløp på 10km, så er det skremmende at det kalles maraton. Så er det jo også dette aspektet med sammenligning, hvor jenter kanskje tenker mer på hvem de stiller på startstreken mot. Hvis dette da er en mann, så kan nok det virke skremmende, fordi man gjerne kan tenke at han er i bedre fysisk form. 

Jeg er faktisk litt usikker på om intervjuet deles på nett, eller i neste utgave av bladet. Jeg skal følge med og tipse dere om det. Da får dere nemlig med dere hele saken, med Melina sins var også, og hun er kanskje den mest inspirerende løpedama dette landet har å by på. Jeg leser alt jeg kommer over av henne, og blir både inspirert og lærer noe nytt hver eneste gang.  

 

Smiiiil Maren 

 

Hvor ofte spiser du fisk?

Jeg hadde et finfint mål om å spise fisk tre ganger i uken, og det er litt flaut å innrømme at jeg i gjennomsnitt har spist fisk én gang pr uke siden nyttår. Det er virkelig ikke bra, og jeg tar nå grep for å skjerpe meg. Jeg synes fisk er helt nydelig, så hvorfor det som oftest blir kylling, egg eller karbonadedeig på menyen har jeg ikke noe godt svar på. Heldigvis har jeg en familie som er flinke til å spise fisk, og i helgen fikk jeg servert denne deilige laksemiddagen hos mine foreldre.

 

Denne retten er, i følge mine foreldre, super enkel å lage. Du kutter opp grønnsaker og legger i en ildfast form, krydre laksefiletene og legg dem oppå. Inn i ovnen på 200 grader i 35 min. Så lager retten i grunn seg selv. Vi hadde pasta og en nydelig saus til. Tidenes fiskemiddag spør du meg. 

Ingen helgemiddag uten dessert. Vi gjorde det enkelt med is, sjokolade og jordbær. Her var det is for en hver smak, og min favoritt er frozen yoghurt. Jeg husker den så godt fra i sommer, og jeg har faktisk ikke spist den siden. Jeg fikk skikkelig sommerfølelse, og gleder meg så til masse mer av denne deiligheten i tiden fremover. Håper dette gav inspirasjon til å lage en fiskemiddag denne uken. Er du flink til å spise fisk? Hvor mange ganger i uken står fisk på menyen din? 

 

Smiiiil Maren 

Ferske rundstykker på 20 minutter

Jeg har spist disse rundstykkene så mye i det siste at nå var det virkelig på tide å dele oppskriften med dere. Disse rundstykkene er så raske å lage at du kan kjenne sulten komme snikende, sette i gang bakingen, også står det rykende ferske rundstykker på bordet innen 20 små minutter. Det er viktig med godt lesestoff, og i disse dager er nyeste ShapeUp ute i bladhyllene. Jeg er både stolt og takknemlig over å få lov å bidra med enda et treningsprogram. Denne gangen med fokus på rumpa. Jeg har delt 6 øvelser som jeg personlig liker veldig godt, og føler tar skikkelig godt. Jeg skal trekke ut mine tre favoritter, og skrive litt mer utfyllende om dem i et eget blogginnlegg senere i uken. 


Over til rundstykkene. Oppskriften består kun av fire små ingredienser: 

 • 100g store havregryn 
 • 1 egg
 • 1 ts bakepulver & et lite dryss salt
 • 100g cottage cheese

Ha alle ingrediensene i en bolle, og kjør dem sammen med en stavmikser. Jeg bruker en liten enkel hånd stavmikser, og det tar 1 minutt å vispe ingrediensene sammen. Så bruker du hendene og lager rundstykker av deigen, setter dem inn i forvarmet ovn på 225 grader i 15-20 minutter. Det kommer selvfølgelig litt ann på størrelsen på rundstykkene og hvilken type ovn du har. Denne oppskriften gir 3 rundstykker, og det er perfekt når man lager kun til seg selv. Så dobler du bare opp oppskfiten for å få flere. Test gjerne den lille oppskriften, og liker du dem er det jo bare å lage opp flere. De holder seg kjempe fint i kjøleskap, og er perfekte til lunsj eller frokost dagen etter. 

Håper dere liker både artikkelen og rundstykkene. Jeg hadde ost, skinke og kyllingost på tube på mine rundstykker. Jeg har også spist dem med brunost, bananskiver og syltetøy, og kan skrive under på at det funket meget bra det også. Det beste er å spise dem rett fra ovnen, slik at både smør og osten smelter litt. Mmmm. Små hverdagsgleder! 

Ha en super mandag, og en nydelig start på uken dere. Her er jeg i full gang med bachelorjobbing, og godt nede i kaffekopp nr 3 for dagen. Om et par timer skal jeg unne meg en liten pause og komme meg avgårde på trening. 

 

Smiiiiil Maren 

 

30% på alt fra Adidas

I samarbeid med 3t-shop

Dere som følger meg på snapchat ( marenerdvik ) fikk med dere at jeg tipset dere om å følge med på bloggen i dag for et spennende tilbud. Jeg bruker mye Adidas, og nå har jeg altså fått mulighet til  gi dere hele 30% på absolutt alt fra Adidas hos 3T-shop. Bruk koden: Maren 


På disse bildene har jeg på meg en svart tights med de tradisjonelle Adidas stripene. Jeg synes det er så utrolig kul, og det morsomste er at jeg kan huske at jeg hadde denne når jeg gikk på turn som 8 åring. hehe. Den er i et super strechy og behagelig stoff, med høyt liv og fin legnde til ankelen. Tightsen har en bred kant øverst som gjør at den sitter godt. Genseren er fra løpe-kolleksjonen, og er i et teknisk pustende stoff som beveger seg løst og fint rundt kroppen. 

Andre Adidas favoritter er tightsen jeg viste dere i dette innlegget. Den er så kul, og passer til alt. Selv om den ikke er helt svart. Det finnes så mange flere godbiter fra Adidas så her gjelder det bare å komme seg inn å 3t-shop å sikre seg favorittene. 

Titt gjerne innom instagram også, der viser jeg dere et annet favorittantrekk fra Adidas. En mer laidback og comfy singlett, med enda en fresh Adidas tights. Jeg er så imponert over Adidas, tenk å lage så mye kult i en og samme kolleksjon. Håper dere finner noe dere liker, eller kanskje noe du har ønsket deg som du nå kan få en god rabatt på. Koden som gir deg 30% på alt fra Adidas er: Maren 

Ha en deilig søndag dere, og nyt siste dagen i helgen før hverdagen er her igjen. Senk skuldrene og gjør noe koselig. Her står det Game Of Thrones maraton på planen.  

 

Smiiiil Maren 

 

Treningscamp Marbella

I samarbeid med Nordic Fitcamp

God morgen. I dag regner det i Kristiansand og været er skikkelig kjipt. På slike dager lengter jeg litt tilbake til sol og varme, og hva er vel da bedre enn å bruke dette innlegget til å snakke litt treningscamp i Marbella? Campene til Nordic Fitcamp fyller seg opp, og neste camp som står for tur er Get Inspired campen i Marbella 04-11 juni, etterfulgt av enda en camp i Marbella 03- 10 juli. Dette er den samme type camp som jeg var på i fjor, og jeg har utelukkende gode minner og positive ting å si om den campen. Jeg koste meg så mye at jeg utvidet turen med hele 4 ekstra dager, og i tilegg reise jeg tilbake til Marbella på eget initiativ senere den samme sommeren. 

Det kommer alltid mange spørsmål om man må være veldig godt trent, ha med seg en venn, ha noe spesielt utstyr eller spesielle forkunnskaper. Svaret er nei, nei og nei. Du kan komme akkurat som du er, i akkurat den fysiske formen du er, de fleste reiser alene og du trenger ingen form for forkunnskaper. Av utstyr er er det kun treningsklær og gode sko, pluss vanlige ting du ville pakket til en aktiv solferie i Spania. Mange deltagere er med på akkurat denne campen for å finne inspirasjon og motivasjon til å komme i gang med treningen igjen. Campen heter Get Inspired, og det er akkurat det det handler om. 

Treningene er svært varierte, og vi gjør så mye gøy! Alt fra spinningtimer, til bootcamp, yoga på stranden ved soloppgang og mer generell styrketrening. Det er vannaktiviteter, jogge/powerwalk turer, gruppetimer og flere spennende foredrag. Det blir også masse tid til å sole seg, bade og kose seg på stranden. Klikk deg gjerne inn på Nordic Fitcamp sine hjemmesider, og ler mer om campene HER. 

Maten som blir servert er sunn, variert og fantastisk god. Alt er spesielt tilrettelagt for deltagerene på campen, og jeg vil nesten si at det er en utfordring å spise usunt på en slik camp. Du får velge i så mye sunne herligheter, og hver dag starter dagen med en stor frokostbuffet med sunne gode ting, middagen er alt fra kylling, biff, og ulike typer fisk, med en haug av grønnsaker, stor salatbar og gode karbohydratkilder. Frisk frukt er det også masse av. Allergier, og spesielle matbehov tas hensyn til så lenge det gis beskjed om på forhånd. 

Vi bor utrolig greit, i leiligheter med både stue, kjøkken, soverom og egne bad. Treningsenteret og stranden ligger i gåavstand fra hotellet, og alt ligger tilrette for en uke fyllt med gode opplevelser, fysisk aktivitet, masse sol og bading, nye bekjentskaper, økt kunnskap om trening og kosthold  og sist men ikke minst masse masse gøy! 

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å bruke 1 uke av sommerferien din på? Eventuelt noe du kunne tenke deg å gjøre i juni, like før sommerferien starter, for å kickstarte sommeren på best mulig måte. Jeg var så spent før jeg dro alene i fjor, men det viste seg å være en av de aller beste reisene i mitt liv. Alt av informasjon rundt praktiske ting finner du på Nordic Fitcamp sine nettsider. Er det noe annet du lurer på som du ikke finner svar på der, så må du bare spør i kommentarfeltet. 

Rabattkode: Dette er det gøyeste av alt! Jeg har nemlig en solid rabattkode til dere på hele 800 kr. Ønsker du rabattkoden sender du meg bare en mail på marenerdvik@hotmail.com så får du koden i retur. 

 

Smiiiiil Maren 

 

Lag din egen superøkt

I går gikk jeg meg en lang tur, og det er alltid på slike turer jeg får inspirasjon til nye blogginnlegg. Jeg gikk å tenkte på dere fine lesere da, og alle fine tilbakemeldinger dere kommer med. Så slo det meg, dere skryter og skryter av de morsomme treningsprogrammene jeg setter opp, men har dere noen gang tenkt at dere kan lage akkurat like gode programmer selv? 

Nå ska jeg dele min fremgangsmåte for å lage en spenstig treningsøkt med dere. Det er så enkelt, og så fort gjort:

 • Bestem fokuområde - Vil du trene overkropp eller underkrop, eller kanskje ønsker du at hele kroppen skal få jobbe i dag. 
 • Bestem type treningsøkt. Skal det være på øvelser gjort på tid, eller på repetisjoner. Skal det være en standard styrkeøkt eller kanskje sirkel / stajsjonstrening. Skal antallet reduseres pr runde, eller samme repetisjoner på hvert sett. 
 • Så er det øvelsene. Tenk på kroppen din, og velg ut en øvelse for hver muskelgruppe. bena ja, hva kan vi gjøre med dem. Jo vi kan bøye ogg ned, og vi kan løfte hoften opp og ned, vi kan hoppe opp og ned, vi kan hoppe opp på noe, eller til siden. Skjønner dere? tenk muskulatur, tenk hvilke bevegelser den muskelgruppen eller delen av kroppen kan gjøre, også er det bare å sette opp. man kan ikek ta alt i en økt, men velg deg ut det du liker best da. 
 • Så da vet du hva du skal trene, du vet hvilken måte du vil trene det på og du vet hvilke bevegelser og øvelser du vil gjøre. 
 • Skriv det ned, finn frem evetuellt utstyr du trenger og sett i gang La meg ta en økt kjapt her for dere nå: 

 • Fokus: Fullkroppstrening ( Ben, rygg, bryst, armer, mage og skuldre )
 • Stasjonstrening med 8 poster, og reduserende repetisjonsantall. Første runde 10 repetisjoner, neste runde 9, neste runde 8 og slik ned til 1. 
 • Øvelser: 1. Hoppe opp på en boks 2. Goblet squat ( knebøy med vekt foran kroppen) 3. Skulderpress med hantler. 4.Klatrende planke 5. Amerikanske situps (crossfit situp) 6. Pushups. 7. Pullups med strikk. 8. Roing med stang
 • Jeg finner frem en boks å hoppe på, et strikk til pullups, en stang til roing, og en kettlebell eller vektskive til goblet squat og hantler til skulderpressen. 
 • Så kjører jeg i gang, første runde er det 10 repetisjoner av hver øvelse, liten pause, så kjører jeg på neste runde med 9 repetisjoner pr øvelse, liten drikke pause, så 8 rep, 7, 6 og helt ned til 1. 

TIPS: Ta tiden på deg selv, og skriv den ned. Så tester du økten igjen om noen uker og ser om du har forbedret tiden tid. 

Denne typen trening er utrolig gøy å gjøre sammen med en treningspartner. Så få med deg en venn, og push hverandre gjennomøkten. Det er ubeskrivelgi motiverende ed reduserende antall repetisjoner. Akkurat nå valgte jeg en økt med litt utstyr fordi jeg tenker å gjøre den på treningsenteret, men du kan like gjerne sette opp med lite eller ingenting utstyr. Kun egen kroppsvekt, eller en benk i parken.Ser dere hva jeg forsøker å få frem her? Du kan klare å lage din egen økt, du må bare ta deg tid til å sette deg ned, og tenke litt gjennom hva fokuset ditt er, hva du har lyst til å trene og hvordan du selv kunen tenke deg å gjøre det i dag. Ingenting er rett eller galt her, det handler jo bare om treningsglede og bevegelse. Jeg er sikker på at mange av dere kommer på en hel haug av morsomme treningsøkter. Tørr å være din egen trener. Jeg skal garantere at det føles litt ekstra gøy å kjøre en økt som du selv er coachen bak. 

Lykke til, og god trening! 

 

Smiiiiil Maren