hits

mai 2012

Dagens mattips: Omelett!!

Dagens lunsj ble omelett med sopp, brokkoli, skinke, og fetaost Utorlig enkelt, og godt! Omelett er virkelig genialt, enkelt å lage, og du kan variere den på så utrolig mange måter. Egg er svært proteinrikt, og fyller du på med masse deilig skinke (eller annen ønsket proteinkilde) vil en omelett gjøre deg god og mett, gi deg stabilt blodsukker og holde mettehtesfølelsen lenge. Jeg liker å putte masse godsaker i omeletten min, noen must have i min er skinke, grønnsaker, og purreløk. Det også viktig å krydre godt for å få en ekstra piff på omeletten.I dag har jeg hatt en herlig dag på jobb, med mange positive kunder. I følge værvarselet så skal sommeren ta en liten pause her på sørlandet, og i dag er kanskje den siste dagen med strålende sol på en stund. Jeg valgte derfor å kjøre så og si alle kundene mine utendørs i dag. Det ble en svett og herlig affære, med knall tøffe bakkeintervaller! Min egen trening var ikke mye å skryte av i dag, men jeg kastet meg med på noen av intervallene til kundene, og fikk dermed en liten økt totalt sett! :)

Tidligere i dag fikk jeg tilsendt noen flere backstage bilder fra shooten. Jeg gleder meg så utorlig til å vise dere det ferdige resultatet, men inntil da får dere nøe dere med disse:Maren

En magisk dag i Oslo!!

Da var jeg hjemme igjen, etter en magisk dag i Oslo! Det var så deilig å se byen min igjen, og det var så uendelig godt å være tilbake. Enda bedre var det å vite at jeg var der for å gjøre en photoshoot for Shape-up! Jeg var både spent og litt nervøs for shooten. Jeg har kun gjort en slik shoot tidligere. Heldigvist viste det seg at det virkelig ikke var noe å grue seg til. Alle var så utrolig hyggelige, og fotografen var virkelig dyktig. Bjørn Inge Karlsen - merk dere navnet, han var utrolig flink. Han fikk meg til å le og lagde verdens beste stemning i studio Jeg sitter her med et stort smil om munnen, fy søren for en dag!! Jeg har kost meg så :)Jeg gleder meg noe helt vilt til å vise dere det ferdige resultatet, men det kan jeg desverre ikke helt enda! Jeg fikk knipset et par bilder underveis i dag, slik at dere får en sneakpeak på antrekket. Det var en fysisk shoot, hvor jeg utførte diverse styrkeøvelser som er supre å gjøre når man er på ferie, og ikke har noe særlig med utstyr tilgjegelig. Tommy Lande er personlig trener og det er han som står bak programmet. Jeg forstod kjapt at Tommy og meg hadde samme treningsfilosofi og trener etter de samme prinsippene. Herlig å møte likesinnede treningsmennesker!! Øvelsene i reportasjen er øvelser jeg selv bruker i min egen trening, og det føltes derfor naturlig å utføre dem under fotoshooten.Bildene kommer i juli utgaven av Shape-Up, så da må dere løpe og kjøpe folkens! Jeg håper det ferdige resultatet blir bra:)

Maren

Photoshoot med ShapeUp

Forandring i planene!! I morgen skulle jeg egentlig stå opp grytidlig, og ha en lang dag på jobb, men vet dere hva som skal skje i stede? Jeg hopper på et fly i morgen tidlig, og drar på spontantur inn til Oslo for Photoshoot med SHAPEUP!! Tema er Hvordan trene på ferie!! Utrolig gøy at jeg har blitt spurt om å være treningsmodell for selveste ShapeUp, et blad jeg selv leser og liker veldig godt!! Jeg har brukt dagen på å endre på jobbplaner, og fikse rundt. Nå er det klart at jeg får tatt meg fri, og drar dermed avgårde. Utolig utrolig gøy!! Mitt kamera blir selvfølgelig også med, og dere skal holdes oppdatert;)

Jeg skulle egentlig vært i Oslo i helgen også, men det får jeg desverre ikke til da det skjer litt for mye her hjemme samme helgen! Sånn er det:) Nå får jeg meg hvertfall en liten tur inn i morgen, men det blir frem og tilbake på dagen da jeg har full dag med masse PTkunder på torsdagen :)I dag har jeg fått meg et nytt fresht par Nike sko! Var veldig itvil om fargen, nøytrale eller knall fargede! Dere som har fulgt bloggen en stund vet garantert hva jeg endte opp med - knall fargede selvfølgelig! Denne gangen falt jeg ned på et par knall røde, utrolig freshe i rødfargen, nesten litt over i rødrosa. Jeg elsker dem, og gleder meg til å vise dere bilde senere! Modellen heter Lunarglide3, og dette blir det fjerde paret Lunarglide jeg har. Storforbuk på joggesko sa du?? Jeg anbefaler virkelig denne skoen for deg som løper mye, og trenger en sko med god stabilitet og mye demping, samtidig som den er lett og god på foten. Jeg kjøpte meg et par nye fra Asics også for kort tid siden, også disse i freshe sterke farger. (se bildet) Jeg elsker joggesko, og kan virkelig ikke gå nok!!

Nå skal det lages middag her! Tro det blir noe kjapt og enkelt. Enten en stor salat med kylling, skinke, røketlaks, egg og masse annet digg, eller laks med masse grønnsaker i en ildfastform med ris ved siden. Jeg er, tro det eller ei, faktisk blitt litt matlei og ikke fullt så kreativ på matfronten for tiden. Så derfor spør jeg dere, HVA SKAL DU HA TIL MIDDAG I DAG? Til dessert vet jeg hvertfall hva jeg skal ha: Jordbær. Mmmm. Har dere smakt jordbærene nå? De er jo bare helt magisk gode. Her i gården ryker det med en (les: to) kurver  jordbær om dagen. Fryktelig dyrt - men fryktelig godt også!!

Smiil M

A walk in the sun

Etter en dag inne på jobb følte jeg for å ut å nyte solen, og få litt frisk luft! Jeg elsker å gå lange turer hvis jeg har mye å tenke på. Det er så deilig å bare rusle rundt i min egen verden, nyte naturen og la tankene fly. Jeg la turen til vakre Odderøya. Perfekt å gå langs sjøen i slikt vær. 

Maren

Dagens lunsj!!

Dagens lunsj ble en deilig salat med mye godt!! Dette er absolutt min favoritt salat. Den inneholder isbergsalat, avokado, fetaost, kalkunskinke, agurk, laks, egg, pesto, pinjekjerner, paprika, cherry tomater, oliven og balsamico. *fest i munnen*Jeg har vært på jobb siden klokken 09.00 i dag, og har fremdeles noen timer jobb igjen før jeg kan ut å nyte solen! Etter gårsdagens solmaraton tror jeg nok huden min har godt av en liten pause.

Ha en super mandag, og nyt siste fridag!!

Smiil M

Pakke i posten!!

Endelig kom den etterlengtede pakken min fra Nordic nutrituion. Favoritt proteinpulveret mitt er tilbake på mitt kjøkken, og det betyr at proteinkaffen gjenninnføres i morgenkosen min! HURRA!! Det finnes ikke noe bedre enn å starte dagen med en deilig sjokoladekaffe proppet full av proteiner! HER finner du sjokoladeprotein. Jeg lagde meg en stor deilig kopp i dag morges, og den er like magisk som før! Mmmm :) Vaniljeproteinet bruker jeg i havregrøten min, og da smaker dem som riskrem. Helt fantastisk! Jeg gleder meg til frokost i morgen! HER finner du vaniljesmaken.

Dagen i dag har jeg tilbragt på brygga hos Sara min! VI har kost oss i sola med frisk frukt, kajakpadling, blader, god mat, skravling og masse latter. En optimal sommerdag i mine øyne. Kamera ble med ut på paddletur, viser dere bildene senere! Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg ut i sola igjen. Sushi og kos utover i sommernatta venter <3

Smiil M

SummerLove !!

Gårsdagens takterrassekos ble akkurat så bra som jeg hadde håpet! Vi storkoste oss sammen med en finfin gjeng, som stadig vokste da fler og fler personer fant veien opp på takterassen, herlig;) Dagen i dag blir jo som den blir når man glemmer alt som heter vann hele kvelden, men det er faktisk verd det! Min eneste plan i dag er kun å ligge langflat å nyte solen, og da går det helt greit om formen er litt redusert! Min  kveld fikk en litt ekkel avslutning, som gjorde at kvelden ble avsluttet litt før jeg kanskje hadde tenkt. Jeg ønsker å komme med en streng pekefinger til absolutt alle jenter, IKKE gå alene hjem!!! Uansett hvor nærme sentrum du bor, og uansett om du tenker at det er somm og lyst hele natten , og det går helt fint. ALDRI gå alene hjem. Jeg fikk et par svært ubehagelige personer som gikk etter meg i går, og det føltes absolutt ikke noe greit! Jeg løste det hele veldig udramatisk med å hoppe inn i en forbipasserende taxi, og ta den de 5 små minuttene det er hjem til meg! Unødvendige penger ? Vel, ikke hvis du tenker på hva som kan bli resultatet av å vandre alene hjem. Så ALDRI ALDRI gå hjem alene. Da skal den være klar og tydelig for de fleste :)Nå har jeg akkurat kost meg med en deilig søndagsfrokost. Cottage cheese og skyr hører hverdagen til, i helgene blir det deilig brød, eggerøre, laks, skinke, masse godt kjøttpålegg, frisk frukt, appelsin juice og kaffe! Viktig å kose seg litt ekstra i helgen.

Nå skal strandbaggen pakkes, raskt innom butikken for å kjøpe med meg masse digg snacks før jeg drar til det fantastiske huset til Sara. her snakker vi strand, brygge, og båtliv. Jeg gleder meg<3 Jeg ønsker alle mine fine lesere en magisk dag i solen!!

Smiiil M

YOLO !!

Du forstår at du begynner å bli en dedikert blogger når du er innom leiligheten i 15 minutter, og prioriterer å slenge inn et blogginnlegg istde for å bruke noen ekstra minutter på badet for å freshe deg for kvelden! haha. Jeg har tilbragt hele denne fantastiske soldagen i konfirmasjon til min skjønne fetter. Deilig konfirmasjonsmat, enorme mengder kaker og is har gitt meg et energinivå uten like. Nå suser jeg innom hjemme for å slenge av kjolen, og hive på meg noen lette sommerklær. Jeg rasker med meg Jordbær og Cava før jeg skal ned på Sara sin deilige takterrasse med masse nydelige jenter!! Jeg gleder meg så til å ut med jentene i kveld <3 Jeg kom forresten plutselig på at jeg skulle farge håret i går, hva synes dere?? Jeg føler det ble litt i mrørkeste laget, men gjort er gjort!!Jeg fikk en pakke i posten i dag som jeg virkelig har ventet lenge på, oppdaterer dere på hva den inneholdt i morgen! Jeg har også funnet en ny favorittøvelse på bryst! Deler selvfølgelig den også med dere i morgen. Nå må dere komme dere ut i sola og NYTE at det er sol, sommer og lørdagskveld!!! Du lever kun en gang, eller som fantastiske Belinda ville sagt YOLO!! (you only live once). Så kom deg ut og LEV!!

Strålende smiiil fra M

Sørlandet viser seg fra sin bese side!!

Jeg er tom for ord for hvor deielig sørlandet er nå! Jeg skal innrømme at jeg har hatt mine stunder hvor jeg har angret så bittert på at jeg flyttet fra Oslo og hvor savnet etter hovedstaden har vært uutholdelig. Nå kjenner jeg ikke noe på dette overhode, jeg kunne ikke tenke på meg å være noe annet sted i hele verden. Sørlandet viser seg fra sin beste side, og sjarmerer meg virkelig i senk! 28 grader, knall sol og alle er så ufattelig blide og lykkelige. Jeg koser meg så:) I tilegg sprenger Ptkundene mine grenser, og spurter ut av komforsonene sine, mine egne treningsøkter er veldig gode for tiden og energinivået er på topp! *krysser fingrene for at det varer*I dag har jeg hatt en deilig og kort arbeidsdag. En kort intensiv styrkeøkt på bryst og skuldre, og to PTtimer. Siste kunden hadde jeg utendørst i dag, og det var helt fantastisk deilig! Resten av dagen har eg tilbragt på solsengen, løpende gjennom vannsprederen og langt inn i sladder-verden i form av se&hør, her og nå og annen enkel underholdning! Jeg har også hatt stor innhandling, så deilig å fylle ordentlig opp i kjøelskapet. Nå skal jeg dele en liten sprø ting, jeg elsker nemlig matbutikker. En stor fresh matbutikk med mye spennende innhold kan jeg tilbringe laaaang tid i. Jeg elsker å finne nye produkter, og handle inn masse spennende råvarer og planlegge ulike matretter ut i fra den maten jeg finner. Matnerd? Jeg vet!!Ellers har jeg kost med med masse deilig frisk frukt og bær, med vanilje kesam og cottage cheese. Perfekt kosemat i sommervarmen!

I morgen blir jeg innendørs i konfirmasjon hele dagen, så i kveld skal jeg nyte solen helt til den går ned! Jeg ser frem til en fin dag, med masse familie, masse deilig mat og ikke minst masse kaker! Mmm :) Lørdag i morgen vet dere - da er alt lov;)

Smiiil M

 

Summerfeeling :)

I dag har vært en magisk dag, en sånn dag som man husker! Med fare for at dette snart blir en blogg om været, så må jeg bare kjapt nevne at det er hele 28 grader, strålende sol og perfekt sommervær på vakre sørlandet! I dag lå jeg på solsengen, solen stekte, jeg hadde en frisk deilig epledrikk i hånden, masse uleste magasiner, og friske bær i en søt liten skål. Vannsprederen stod på, og radioen spillte masse herlige sommerlåter. Det var helt nostalgisk og idyllisk!

Jeg fikk noen deilge timer i solen før PTkundene ventet, jeg blir imponert over at de klarer å pushe på så bra i denne varmen!! *stoltPT* Når vi først er i gang med skrytingen, så må jeg skryte litt av min mamma som dro rett fra jobb, og over til meg på Spicheren hvor hun løp som en helt på tredemølla! Godt jobbet. Det er ikke bare bare å være mor til en overivrig personlig trener. Hehe.

I dag har jeg tatt en haug av bilder! Disse blir postet direkte ut på Instagarm, så hvis dere har lyst kan dere følge meg der, og få en haug av oppdateringer gjennom dagen! Det er mange av dere som spør hva jeg spiser og hvordan kostholdet mitt er. Vel følg meg på Instagram, der postes bilder av det mest jeg kokkelerer frem på kjøkenet! Nickname på Instagram: Merdvik

Gradestokken viser 25 grader, nå klokken 20 på kvelden - jeg ELSKER dette <3

 

Nyt sommerkvelden :)

Sleepyhead!

Hei hjerter

Aktive og hektiske dager er flott, men jammen får man kjenne på resultatet av det også! Klokken 21.00 sov jeg som en stein, og våknet frisk, uthvilt og full av energi klokken 06.30! Utrolig deilig:)  Jeg har tilbragt morgentimene på Spicheren. En deilig svett intervalløkt på tredemøllen, etterfulgt av 20 minutter på steppen! En deilig kondisjonsøkt. Etter trening tok jeg 15 minutter sol, bare for å begynne å legge grunnlaget for den perfekte brunfarge ;) Nå har jeg akkurat kost meg med en deilig salatlunsj, og laget ferdig en herlig smoothie som står i frysen og gjør seg om til jordbærsorbet! MmmmI dag har jeg ingen kunder før kl 14.00, og det betyr at jeg kan nyte noen etterlengtede timer i solen! Bikinien er på og jeg er klar for å slikke litt sol i hagen! Det skjer så mye positivt for tiden, og jeg klarer rett å slett ikke slutte å smile! Solen stråler, min fantastiske bror og svigerinne kommer på besøk fra Bergen i helgen, jobben går så bra, kundene strømmer på, jeg får masse herlige mail fra dere fine lesere, mange nye kostholdskunder, flere fine mennesker kommer hjem til sørlandet for sommeren og bloggen besøkes for aldri før!! Flere av disse tingene som får meg til å smile er på grunn av dere! Så tusen takk for at dere klikker innom, legger igjen kommentarer og sender mail! Jeg er så takknemlig:)Nyt solen, og unn deg noe godt i sola! Jeg anbefaler en frisk smoothie, eller en skål med frisk frukt! Et annet deilig tips er å tilsette frisk Lime eller Sitron i vannet, det tilsetter en ekstra friskhet og en nydelig smak på vannet. Det er viktig å drikke nok i varmen - husk det!!

Stort sommersmil fra Maren

Kosemodus!!

Der fikk jeg endelg satt meg ned,etter en usannsynlig lang dag! Jeg startet dagen kl 05.00 og det har gått i ett siden! Jeg løp bokstaveligtalt innom kjøkkenet, og kastet i meg en diger salat med så mye rart i at mange av dere hadde nok rynket ltt på nesten. For å nevne noe innehold den reker, kylling, skinke, egg, avokado, tomat, bønner, spirer, salat og reddiker. Mmm, jeg elsket den! jeg hEtter maten kastet jeg meg på sykkelen ned til sentrum for å møte skjønne Kristina på cafe! Fra jeg kom inn døren hjemme til jeg var på sykkelen igjen gikk det under 15 minutter!! Her går det unna i svingene! Sånn er det når man helst vil rekke absolutt alt :) Husker dere det nydelige kakestykket jeg postet på lørdag? som jeg var så heldig å få på min favoritt cafe - Hos Naboen! Vel, det samme skjedde i dag, fra samme sjarmerende person. Det er jo bare så herlig! *makesmesmile*Nå er jeg hjemme igjen, og sofaen er min bestevenn!! På vei hjem syklet jeg innom butikken og kjøpte med meg jordbær, blåbær, epler, pærer, vanilje kesam, grønnsaker, dipp og mørk sjokolade! Nå har jeg fått på eg verdens mykeste største boyfriend-tskjorte og krøpet opp i sofaen med alle godsakene foran meg. Jeg har tatt opp en herlg jentefilm på Get-boksen, og er klar for en skikkelig kosekveld. Dette er så etterlengtet nå. Jeg planlegger å ikke røre en finger resten av kvelden, og bare nyte følelsen av  å slappe helt av med god mat og søt film. Det er viktig med "me-time"Så var det smoothie oppskriften til dere. Til gårsdagens jordbærsorbet brukte jeg 1 boks mager keam, 1 pose frossne jordbær, 3 beger 0,0% yoplait blåbær yogurt. Tilett litt sukrin dersom du ønsker den søtere! MIks alt i blenderen, hell over i en skål og sett i frysen i en liten time. Så godt og så enkelt!!

Nå skal dataen legges bort, og kosemodus inntas! Nyt kvelden solrstråler :)

Maren

God morning sunshine!

I dag er det jobb fra før solen står opp, nesten til den går ned! Så dette fantastiske været får dere nyte for meg, jeg blir nemlig på tr.senteret store deler av dagen. Den sola BØR skinne like fantastisk i helgen når jeg har fri, for å si det sånn. Fordelen med dette været er jo at absolutt alle er blide, alt virker enkelt og dagene går generelt så mye lettere. Til og med det å stå opp kl 04.45 var litt mindre umenneskelig i dag.

Ser at mange av dere vil ha oppskriften på isen. Som sagt så er det bare å lage favoritt smoothien din og hive den i frysen i noen timer. Jeg kan selvfølgelig gi dere oppskriften på akkurat den smoothien som var basen til denne isen. Jeg skal få lagt det ut til dere i kveld når jeg er hjemme på min egen pc. jeg startet dagen i dag med samme smoothie, uten å legge den i frysen! Da blir det en frisk deilig kremete konsistens på den. MmmmI kveld blir det gjensyn med min nydelig kristina. Utrolig hvordan det skal være så vanskelig å finne en kveld som passer for oss begge.Vi er litt for busy på hver vår kant, men i dag skal vi endelig få en koselig og etterlengtet kveld sammen <3

Flere av dere har også sendt mail om hjelp til kosthold. Det er veldig gøy at det så stor interesse for dette! Jeg hjelper mer enn gjerne med kostholdsveiledning og kostholdsprogrammer. Jeg skal få svart på  alle mailene deres i løpet av torsdagen, da har jeg nemlig satt av litt "me-time" og skal kose meg på stamcafen min med en deilig kaffe, en ekstra god lunsj og full fokus på mail fra dere lesere!

Jeg ønsker dere en fantastisk dag, nyt sola!!  Mer fra meg senere:)

Maren

SOL OG JORDBÆRSORBET !!!

For et magisk vær!! Jeg blir LYKKELIG av dette. I dag var det hele 18 grader kl 07.00 om morgenen - klokken 07 om morgenn dere!! Det er jo helt herlig:) Jeg har kunder i hele dag frem til kl 16 i ettermiddag, men DA skal jeg ut å nyte solen da. Jeg gleder meg virkelig:) Jeg har noen små halvtimers pauser her og der ila dagen, og da skal jeg hvertfall passe på å komme meg ut i sola. Lunsjen skal inntas utendørst i dag, det er hvertfall helt sikkert.

I går lagde jeg noe helt fantastisk godt. HJEMMELAGET IS! Siden det var mandag i går, lagde jeg en sunn versjon, og koste meg med den beste sanvittighet! Jeg lagde dobbel porsjon, og tenkte jeg skulle kose meg med det i dag også, men den forsvant gitt. Så da får jeg lage meg en ny en når jeg kommer hjem, flaks at den er super enkel å lage :) Man lager egentlig bare en smoothie, og hiver den i frysen i noen timer. Så godt, så enkelt og så sunt:)

Mmmm, jordbærsorbet!! Ser den ikke fristende ut??Nå må jeg sprette videre her, ny kunde venter!! NYT denne sommerdagen til det fulle, og hvis du har mulighet kom deg ut i solen!!!:)

Smiil M

En søvnløs natt.....

Hvis du lurer på hva som skjer hvis du spiser 7 gulerøtter, 1 hel squash og 1 agurk + en hel boks kesam som dipp, like før du legger deg, så kan jeg fortelle deg at det resultaerer i grusomt mye romling i magen, og mageknip som gjør at du ikke har sjans å sove! Dette passet litt dårlig når jeg skulle opp på jobb og vekkerklokken stod på 04.45!! Jeg sovnet ikke før nærmere 02.00 i natt, og med kun 2,5 timer søvn så jeg veldig mørkt på denne dagen!! Etter en trippelespresso og to redbull fikk jeg en liten kickstart, og dagen har faktisk gått over all forventning! 8 timer på jobb i studio gikk unna som en lek, mye takket være mine fantastiske skjønne kolleger. Som jeg koser meg sammen med dem!! Etter jobb hadde jeg et par timer fri før PTkunder, og der fikk jeg jammen inn en god treningsøkt. Aldri i verden om jeg hadde trodd i dag skulle bli dagen jeg økte på vektene i flere øvelser, men slik ble det altså!! Utrolig gøy :) Knipset et lite amatørbilde i dag like etter økten. Svett og fæl, og alle dere som kan slike ting ler nok høyt av poseringen min, men jeg kan ikke dette med posseringer, og da blir dette resultatet: Hihi


Jeg hadde heldigvis planlagt godt i dag, og hadde med meg tre gode matpakker til denne dagen! Jevnlig tilførsel av energi gjorde at jeg faktisk hadde godt med energi og trykk på treningen. Skuldre, bryst og armer fikk virkelig kjørt seg! jeg var utrolig fristet til å kjøre på med rygg også, men rygg er min favoritt kroppsdel å trene (+ skuldre) og jeg sparer derfor den til en egen økt i morgen! Etter trening, var det tid for PTkunder. Kundene mine fortsetter å gi full gass, og jeg blir imponert gang på gang! Tenikken perfeksjoneres, vekter økes og endorfinene bruser på trening, utrolig gøy å se slik treningsglede og ståpåvilje hos kundene mine. Har jeg sagt at jeg elsker jobben min? Well, I do<3Nå er middag nettop inntatt. Røkt sommerskinke, med dampet nykål, hjemmelaget potetsalat, aspargies med parmaskinke og salat! Herlig mandagsmiddag! Nå ligger jeg på sofaen og kjemper for å holde øynene åpne, jeg kan ikke sovne helt enda selv om hele kroppen skriker etter søvn. Er det ikke rart hvordan man nesten kan føle seg syk når man har fått alt for lite søvn? Jeg føler meg hvertfall som en pjusk, grå, slapp sak her jeg ligger!!

Hvordan har dere det denne solrike mandagen kjære lesere??

Maren

Min søndag i bilder

I dag er det sommer på sørlandet! Helt fantastisk deilig. Jeg nyter :)


For en dag, for et vær og for en fantastisk energi man får av slike dager! Det beste av alt er at det er meldt slik vær nesten hele uken! Åå som jeg elsker sørlandet når været er slik som dette :)

Har der hatt en fin søndag??

Maren


Sporty start på dagen!

MIn kropp forstår ikke forskjellen på hverdag og helg, og nå som jeg har presset den opp før klokken 05.00 flere dager i uken pga jobb, så er det helt umulig å sove lenger en kl 07 i helgene! I dag lå jeg i over en time våken i sengen, leste nyheter på telefonen og så i taket! Da fant jeg ut at jeg like gjerne kunne stå opp å få noe ut av dagen. Så slang på meg treningsklærne og dro over til Spicheren treningsenter. Her fikk jeg en super kondisjonsøkt. Vel hjemme ventet en deilig frokostskål med Cottage cheese, skyr mago, litt vanilje kesam, jordbær, blåbær, pære, hakkede mandler og kanel. Mmmm!! Perfekt! Den deilige genseren på bildet er fra fantastiske BAVAC! Den er super myk og deilig i stoffet. Perfekt til og fra trening. Ny favoritt! Har den i både lys grå og mørke blå :)Nå ligger det papirer utover hele bordet foran meg, og jeg skal tilbringe de neste timene til organisering og planlegging. Jeg liker å bruke søndager til slike ting. Jeg koser meg med det, og trives med planleggingen av neste ukes timer med kundene mine. Nå skal jeg lage meg en stor kopp te, og tuste videre med papirene mine. Flere nye kunder har kommet til de siste dagene, og det er utrolig spennende!Flere av dere har etterspurt flere sunne matoppskrifter, det skal dere selvfølgelig få! Søndag er en dag jeg liker å bruke litt ekstra tid på kjøkkenet, så mulighetene er store for at det kommer en herlig oppskrift til dere i løpet av ettermiddagen!!

Nyt søndagen hjerter!

Maren

En perfekt lørdag

Hvis jeg skulle beskrive min perfekte lørdag, så hadde jeg beskrevet den dagen jeg har hatt i dag! Dagen startet med en fantastisk treningsøkt sammen med en herlig kollega på Spicheren treningsenter! Vi satt opp en sirkel med ulike styrkeøvelser for hele kroppen! En svett og tung økt, som virkelig gav oss en kickstart på dagen. Etter trening dro jeg ned til byen for å møte beste Camilla. Vi tuslet rundt i sentrum, shoppet litt og bare koste oss. Det er så deilgi vær her i dag , med fantastisk god temperatur. Så deilig å endelig kunne gå i tynn jakke, og åpne sko! Jeg fikk oppgradert treningsgarderoben min litt (som om det egentlig var nødvendig) med et par nye freshe topper! I'll show you later ;)Vi satt oss ned på min favorittcafe her i Kristiansand, Hos Naboen heter den. Fantastisk mat, og nydelig personale gjør dette til min store cafefavoritt! Så søte er de ansatte der at jeg til og med fikk et nydelig lite kakestykke i dag!! Man kan jo ikke la vær å bli sjarmert! *smile*

Planene for kvelden er joggebukse, god mat, film, og digg! Jeg har rett og slett blitt litt kjedelig på den sosiale fronten, men etter en lang uke med masse masse jobb er jeg helt skutt når helgen kommer. Mine helger er derfor ofte fylt med joggebukse, ekstra gode måltider, litt godt i glasset (fremdeles iført joggebuksa), kvalitetstid på cafe med jentene, og masse søvn. Jeg kjenner heldigvis  at jeg nå begynner å bli vant til å jobbe fullt, og dermed ikke er så vrak når helgen kommer, og godt er det! Jeg tipper jeg blir utestengt fra vennegjengen snart hvis jeg ikke slutter å være en trøtting!!

HVA LIKER DU BEST Å FYLLE HELGEN DIN MED??

Kos dere i dag fine lesere, lørdag er en ekstra kosedag for mange, så nyt det fullt ut!!

Smiil M

That friday-feeling!!

En litt sen update i dag! 18 mai startet tidlig for min del med første PT kunde kl 09.00, etter det gikk det slag i slag med kunder helt frem til klokken var 15.00! Etter jobb ble det en deilig lunsj etterfulgt av masse frisk deilig frukt ute i sola i hagen! Utrolig deilig. Solen stekte, og jammen klarte jeg ikke få en liten fregne på nesa! Herlig:)Jeg har også rukket å være en liten rusle tur i skogen, dette ble en veldig rolig tur, kun for å få litt frisk luft etter en hel dag inne på treningstudio! Været har vært fantastisk her i dag, og det ble en deilig liten tur i solskinnet! Nå har jeg akkurat tatt en lang lang dusj, vasket, og kuret håret og smørt hele kroppen min inn i deilig velduftene bodylotion. Joggebuksa er på, og tacoen er på bordet. På Voice er på skjermen og alt er i grunn bare helt deilig! For meg blir ikke fredagskvelden bedre enn dette! Nydusjet og god, i myke klær, uten sminke og med deilig mat på bordet! Mmmm

Dagens treningsøkt ble intervaller på mølla etterfulgt av 15 minutter stepp! En deilig og svett affære. I morgen skal jeg ha en aktiv start på dagen sammen med en herlig kollega på Spicheren treningsenter. Det er så herlig å trene sammen med likesinnede som elsker å ta seg helt ut, og som pusher like hardt som jeg selv gjør! Jeg gleder meg.

Nå fortsetter kosen her, maten er fordøyd og skålene med godsaker er på bordet! Skuldrene er senket og den deilige fredagsfølelsen kommer snikende:)

Nyt kvelden, og ha en deilig helg kjære lesere!!

Smiil M

Dagens antrekk!!

Nå skal jeg gjøre noe jeg aldri før har gjort, og mest sannsynlig aldri kommer til å gjøre igjen! Jeg poster et: Dagens antrekk bilde! Dette er en trenings, kosthold og feelgood blogg! Jeg kan ingenting om klær og moter, og jeg trives best i sporty treningsklær! Men i dag er det tross alt 17 mai, og da må selv de mest hardbarka treningsjentene av med tightsen og på med kjolen. Enten man liker det eller ikke. Jeg startet dagen i en hvit kjole, og fortsetter festen med jentene i en liten svart kjole. Så here goes folkes. Et sjeldent syn - Maren i kjole!!

Da er det på tide å komme meg ned til jentene!!! Solen stråler i Kristiansand, og det er et fantastisk 17 mai vær. Hipp Hipp HURRA!!

Smiiiil M

 

HIPP HIPP HURRA!!

GRATULERER MED DAGEN kjære lesere! Jeg titter raskt innom for å ønske dere en fantastisk fin dag. Kos dere og nyt nasjonaldagen vår til det fulle! Hold flagget høyt, syng av full hals og kos dere med masse god mat, is og alt du måtte ønske. Det er 17 mai kun en dag i året!!Jeg står på kjøkkenet å kokkelerer! Tapas står på menyen i kveld, og da er det litt som må lages. På bildet ser dere chillimarinert scampi, og baconsurrede daddler! Har dere smakt sistnevnte? Det er noe av det beste jeg har smakt i hele mitt liv! Ubeskrivelig godt. Kombinasjonen av det salte og det søte, mmmmm!! Straks skal jeg stelle meg helt ferdig, og få på meg kjolen! Bilder i finstasen får dere derfor senere:) Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde bunad, men det har jeg desverre ikke! Nå er det på tide å komme meg ned til sentrum å kjenne lit på 17mai følelsen! Lunsj hos min nydelige farmor skal jeg også rekke, før det blir full feiring med jentene i ettermiddag/kveld. Tapas, champange og god stemning. Jeg gleder meg!!!HIPP HIPP HURRA FOR NORGE <3

Busy bee!!

Det går i ett om dagen, og dagene tilbringes på jobb med veiledninger, PT-kunder, gruppetimer og egentrening. Jeg koser meg glugg, lærer noe nytt hver dag og føler jeg hjelper folk til en bedre hverdag! Dagene er lange, men tiden flyr når jeg er på Spicheren. Eneste minus er at jeg ikke får satt meg ned å prioritert bloggen. Men det skal det bli en endring på nå:) Dere kan også følge meg på Twitter og Instagram, her komer det oppdateringer jevnlig gjennom dagen. Twitter:Marenerd  Instagram: Merdvik

I dag er det totalt treningsfri, ikke så mye som en gåtur på denne jenta! Kroppen verker, hode verker og jeg kejnner at kroppen kjemper mot en beynnende forkjølelse. Jeg nekter å bli syk, og skal gjøre absolutt alt for å ikke bli forkjølet. Her snakker vi overdose C-vitaminer, masse frut, masse vann, te, ulsokker på føttene og treningsfri! *krysser fingre for at det funker*Jeg liker å kose meg litt ekstra når jeg er pjusk i formen, jeg føler liksom at det hjelper litt dersom kroppen får noe ekstra godt. Ønsketenkning? Uansett så har jeg kost meg med kakao i dag, og en stor pose med daddler + en pose Mulberrys. Jeg elsker Mulberrys, de smaker som karamellaktige rosiner! Mmmmm. Nå skal jeg straks hoppe i badekaret med masse deilige oljer og skum. Etter badet skal jeg smette inn en herlig liten sak jeg fikk tak i på jobb i dag. Jeg vet mange kommer til å rynke på nesen nå, men det bryr jeg meg fint lite om. Jeg skal kose meg glugg i min Daniel Franck Onepiece!! Den er lysegrå og i den mykeste kvalitet. Jeg LOVER at jeg aldri skal forlate huset ikledd denne saken, men nå som formen ikke er spesielt god, og jeg skal ha en ordentlig kosekveld, ja da hopper jeg i onepiecen <3

I morgen er det 17 mai, og jeg ser frem til en dag med familie, gode venner, masse deilig mat, is, champange og god stemning. 17 mai har de siste årene vært en veldig spesiell dag for meg av flere grunner. 17 mai i Oslo kan ikke beskrives med ord, så jeg skal ikke forsøke heller. Det er litt blandede føleser rundt denne 17 mai, og ja det blir hyggelig, men det blir også godt når den er over! Ikke mer å si om det:)

Jeg håper dere får en strålende dag i morgen, og koser dere masse! Følg meg på Twitter og Instagram for updates gjennom dagen!

Smiiil M

 

Favoritten er tilbake!

Good news jenter!! Favoritt tightsen Anti-shake fra Röhnisch er tilbake på lager! Jeg rakk ikke å få kapret meg en forrige gang den var inne, da den forvsant ut på null komma niks! Denne gangen har jeg heldigvis fått sikret meg en, og nå forstår jeg hva alle snakker om! Tightsen sitter som et skudd, og når du får den på forstår du hvorfor den heter anti-shake. Tightsen har en herlig "hold-in" effekt, noe mange av oss jenter virkelig setter pris på! Den former og løfter rumpen og man føler seg rett og slett rimelig fresh. Jeg har den svarte med rosa detaljer, fordi jeg har mye rosa treningstopper og rosa sko. JA jeg liker å mache treningsklærne mine, jeg har blitt miljøskadet etter for mange år i sportsbutikk og treningsbransjen! Den finnes også i helsvart for dere som ønsker det. Du finner tightsene på fantastiske Get Inspired. Den rosa HER og den svarte HER. Jeg anbefaler dere å være raskt ute, som sagt så rakk ikke jeg å sikre meg en forrige gang. Tro meg, disse forsvinner fort, og jeg kan forstå hvorfor!!

HAR DU TESTET RÖHNISCH ANTI-SHAKE ??

Det var dagens lille tips til dere! Nå har jeg en kunde som venter på meg i studio! Ha en super tirsdag, vi snakkes senere!!

Smiiil M

I sammarbeid med Get-Inpired

En lang, men fantastisk dag!!

Jeg ligger rett ut på sofaen etter en 12,5 timer lang arbeidsdag! Først i studio, også PTkunder etterpå. I dag var en helt spesiell dag på jobb, jeg tror PTkundene mine har fått superkrefter. I dag ble grenser flyttet og komforsoner sprengt så til de grader!!! Jeg er så imponert og så stolt over kundene mine og hva de klarer å prestere. De er virkelig på vei til å bli den best eversjonen av seg selv. Jeg føler meg heldig som får hjelpe dem på reisen, og hjelpe dem til å nå sin målsetning. Det finnes ingen tvil om at målene vi har satt vil bli nådd slik som de pusher på nå. Som sagt, jeg er så imponert!

Det har vært en lang dag, men den har gått så utrolig fort! Sånn er det vel når man jobber med det man brenner for! Jeg får så mye energi av kundene mine og den herlige treningsgleden de viser. I morgen er en ny dag, med flere timer, og jeg kjenner at jeg virkelig gleder meg!I dag har jeg vært på farten i over 12 timer, det krever litt planlegging. Min nistepakke i dag så slik ut:

 • 2 bokser cottage cheese
 • 2 skyr
 • 3 epler, 1 pære
 • En boks blåbær + mandler
 • En kyllingfilet og en pakke kalkunskinke
 • En pose grønnsalat + to tomater + avokado
 • En supersmoothie (ferdig laget hjemme)
 • Tilbehør: Pesto, fetaost, salt/pepper

 

Denne maten ble fordelt på 3 måltider og holdt energien min oppe hele dagen! Når jeg starter på jobb så tidlig som 05.30 er det viktig for meg å sørge for at kroppen får tilført nok energi jevnt gjennom hele dagen. Jeg er aktiv på jobb, og sitter nesten ikke ned i løpet av dagen. Jeg har også hatt en god treningsøkt midt på dagen, som gjør at jeg må fylle godt på etterpå. Dagens treningsøkt ble 45 minutter på steppmaskinen (jeg har et stort gnagsår på foten som gjør at jeg ikke kan løpe intervallene mine) samt et par øvelser for ryggen. Jeg elsker å trene rygg, og favorittøvelsene er: Nedtrekk, facepull, latsdrag og roing.Nå skal jeg kose meg med ovnsbakt Chillimarinert-salmalaks med matfløte, grønnsaker og fullkornris. Mmmm!

Ønsker dere en strålende mandag, og en deilig uke!!

Smiiil M

 

Pakke i posten!!

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og da kommer det samme problemet jeg har hvert eneste år. Ny bikini! Jeg synes det er utrolig vanskelig med bikinier, og finner sjeldent en som passer fint både i topp og underdel. Jeg ender derfor alltid opp med en fra H&M fordi man her kan ha ulik størrese i topp og underdel. H&M er finfint det, men det er utrolig kjedelig å ha samme bikini som halve Norge. Vi er allerede i midten av mai, og neste måned skal sannsynligvis bikinien på. Jeg har begynt å se etter bikini allerede, men ikke funnet noen. Så dumper en pakke ned i min postkasse fra fantastiske GET INSPIRED. Gjett hva den pakken inneholdt? Akkurat ja, en helt fantastisk fresh bikini!

Den er både sporty og fin på en gang. Det beste er at den passer helt perfekt, i både topp og underdel. For en lykke! Underdelen er svart, og relativt anonym, akkurat slik jeg vil at en underdel skal være- Den kan justeres på sidene, slik at den sitter helt perfekt. Underdelen har perfekt passform på stumpen, ikke for smal og ikke for bred! Overdelen er alt annet enn anonym, den er super fresh i alle regnbuensfarger, og med en nydelig detalj i form av en gullring på den ene siden. Passformen er super (selv for oss som ikke har de største puppene) og den kan justeres i ryggen og rundt halsen. Selv jeg som aldri får push-up effekt, følte at jeg fikk en liten kløft i denne bikinien. For en lykke ;)Som dere forstår er jeg strålende fornøyd med min nye Bikini fra Röhnisch. Nå slipper jeg å ut å stresse med årets bikini, favoritten er allerede i hus! Det er aldri stas å ta bilder i bikini, men bikinien skal vises frem, og etter x-antall mislykkede bilder klarte vi å få et par som viser den frem på en grei måte! Men tro meg, den er enda finere i virkeligheten. Enda et pluss er at den sitter utrolig godt på, så er du an aktiv strandløve som liker å spille volleyball på stranden, kan du trygt gjøre det i denne bikinien, den sitter som støpt. Bikinitoppen finner du HER og underdelen HER.  Ps: finnes i flere uike farger!!

HVA SYNES DERE OM MIN NYE RÖHNISCH BIKINI ???

 

I sammarbeid med Get-InspiredDagens påminnelse!!


Ta vare på kroppen din, det er det eneste stedet du MÅ være! Tenk etter, hva har du gjort for å ta vare på kroppen din i det siste? I natt har jeg sovet nesten 10 timer, jeg har startet dagen med en stor og næringsrik søndagsfrokost, og nå er jeg straks på vei til trening. Hver dag er ikke slik, men jeg prøver å tenke at det viktig å ta vare på helsa! Det innebærer ikke bare trening, det er vel så viktig (om ikke viktigere) å sove nok, redusere stress, og få i seg rett (les: nok) næringsrik mat og væske i form av rent vann!

Jeg har mye spennende på lur til dere i dag folkens, som sagt dumpet det ned to fantastiske pakker i postkassen min i går Etter to litt pinlige, men utrolig morsomme Photosessions i går, er resultatet klart! Gleder meg til å vise dere :):)

Ha en magisk søndag!

Smiil M

En nyoppdaget skatt!!

For en deilig dag dette har vært, jeg har bare tuslet rundt i sentrum og kost meg! Jeg har til og med oppdaget en unik og fantastisk butikk som innehold absolutt alle mine favoritter! Helt utrolig. Tenk at jeg ikke har funnet denne lille skatten av en butikk før. For dere som er kjent i Kr.sand så ligger den i underetg. i Lillemarkens. Butikken heter Frukt og Grønt, og her finner du absolut alle grønnsaker, alt av frukt, bær, og økologisk juice som er helt uten sukker eller andre tilsetningstoffer. Du finner også en rekke deilige oljer, pesto, nøtter, oliven, krydder og masse mer. Jeg fant hvertfall alle mine favoritter, og fikk med hel hele tre overfylte bæreposer med godsaker. Like før jeg skulle betale så ser jeg at de har helt ferske daddler også, og da var lykken rett og slett komplett. JEG ELSKER DADDLER!!Min handleliste hos denne herlige butikken så slik ut:

 • Salat og ruccola
 • Avokado og pastinakk
 • Cherry tomater
 • Fersk ingefær og røbetter
 • Reddiker og basilicum
 • Nøtter
 • To økologiske eplejuice
 • Chevre ost
 • Daddler - selvfølgelig!

 

Hvis du holder til i Kristiansand så anbefaler jeg deg virkelig å ta turen innom denne butikken, alt er så frisk og fristende! Er du en grønnsak og fruktelsker som meg så vil du garantert finne masse godt her! Jeg gleder meg allerede til neste besøk. Da må jeg kjøpe en enda større pose med daddler, de forsvant så alt for fort....I dag mottok jeg to veldig spennende pakker i posten, produktene er testet og bilder er tatt! Det betyr at jeg skal dele de med dere i morgen;) Fristende sommertrender i form av en super fin bikini, og en stor-favoritt fra Röhnisch som nå har kommet inn på lager igjen. Gled dere til å se hva jeg snakker om i morgen;)

Smiil M

EnergiBooooost !!!!

Ååååå ENERGIIIII !!!! Det bobbler over, og jeg kan ikke slutte å smile! Dette er tydeligvis resultatet av enorme mengder mat (les karbohydrater) dagen før, og 8,5 timer søvn. Den perfekte oppladning til en killer treningsøkt. Jeg har i dag hatt en av de råeste øktene siden jeg flyttet hjem til Kristisansand. Jeg startet på tredemøllen hvor 45 minutter gikk som en lek, videre til stepp'en hvor 10 minutter styrketråkk gikk unna som bare det. Etterpå fikk skuldrene og biceps kjørt seg!! Jeg økte vektene på alle øvelsene, og kroppen var bare så med! Jeg glemte å skru av pulsklokken etter kondisjonstreningen og fant dermed ut at jeg har nesten like høy puls under styrkeøketene mine, som kondisjonsøktene.I LIKE IT!!!! Jeg har forresten testet ut mine nye fantastiske lettvekt sko, som jeg bruker til intervaller på mølle. De var fantastisk gode, og levde virkelig opp til forventningene. Elsker de freshe fargene:)Nå har jeg inntatt et deilig etter-trening måltid bestående av 1 boks cottage cheese, 1 skyr mango, 10 jordbær, 1 eple, 1 banan og 1 pære. Alt kuttet opp og mikset sammen med kanel over! Porsjonen ble så stor at den måtte fordeles i to skåler. Hehe! Viktig med ordentlig påfyll etter slike økter. Jeg tror ikke helt på kaloritelleren på pulsklokken, men den viste hvertfall nesten 734kcal forbrent, og da må man fylle ordentlig godt på. Nå som treningen er unnagjort skal jeg bare kose meg resten av dagen, ikke for det, jeg koser meg på trening også jeg, men nå skal jeg la kroppen hvile, og nyte en dielig dag i byen! Planen er litt shopping, cafe, veninnekos og lave skuldre:)

Jeg lekte meg litt i TRX (slynge) på slutten av økten i dag, og jeg tok blandt annet denne øvelsen som virkelig en en av mine favoritter. Den har mange navn men jeg kaller den for Push-ups med pikes! Bruker du Slynger i treningen din?? Har du testet denne øvelsen før??

Nå må jeg komme meg i dusjen, og ned til byen! Nyt lørdagen min fine, dere vet hva jeg sier, lørdagen er til for å nytes!!

Ekstra stort lørdagssmil fra Maren

Ubeskrivelig mett, og lykkelig!!

NÅ har jeg det godt dere! Denne kvelden var etterlengtet etter en langt og utrolig hektisk uke! Sushien ble utvidet til Sushi, ferske reker, pepperrøkt laks, avokado, salat, ferskt brød, aiole, løk og hvitløksmajones. For et festmåltid. Store høye smørbød med ferskt godt brød i bunn, toppet med reker, salat, avokado, løk og hvitløksmajones. *Fest i munnen* Sushi fra HT-sushi var også helt fantastisk. For en kombi!! Jeg var ubehagelig mett etter middagen, MEN helg er helg, og jeg er en dessert-elsker. Jeg lagde derfor en stor deilig miks med pære, eple, druer, jordbær, og banen, over denne herlige fruktmiksen helte jeg et beger med vanilje yoghurt, toppet det hele med sukrin, hakkede mandler og kanel. Helt magisk godt! Nå er det pepsi max og peanøtter resten av kvelden. Herligfred så mett jeg er, og herligfred så godt det er :):) The Voice er selvfølgelig på skjermen, og fredagsroen har senket seg. Slike kvelder er virkelig noe av det beste jeg vet!:Jeg fikk en vakker vakker mail i dag fra en av mine PTkunder, hvor hun skriver om hennes fantastisk ( og enormt imponerende) livstilsendring, hvordan det har føltes for henne, hva hun har gjort, og vårt sammarbeid mot hennes nye liv. Jeg har fått tilatelse til å poste dette på bloggen, så GLED DERE til å lese om denne inspirerende vakre jenta, som har endret total på livet sitt, og virkelig blitt den beste versjonen av seg selv. En ting er de utrolige fysiske endringene, men den psykiske delen er like fantastisk. Hun oser av livsglede, energi og positivitet. Jeg gleder meg til å dele dette med dere!

Nå kjenner jeg at mettheten ikke er intens lenger, kanskje jeg kan klare en liiiiten porsjon til med frukt og vanilje yoghurt :) Som dere forstår er det full kos i stuen, så dataen må bort og jeg må være litt sosial! Nyt fredagen, og ha en FANTASTISK helg!

Smil fra sofakroken

 

Fra Zero til Hero!!

Denne fredagen startet helt katastrofalt, og endte så fantastisk bra! Det hele begynte med at jeg på merkeligvis klarte å få en stige i hode, slik at jeg besvimte. Ikke spør meg hvordan jeg får det til, jeg burde fått en premie!! Etter dette ble jeg både svimmel, kvalm og hode verket som bare det. Jeg fikk på en ispose og etterhvert gikk den verste hodepinen over, kvalmen forsvant og jeg fikk i meg en stor deilig frokost! Noen timer senere var formen fin igjen, og forhåpentligvis blir ikke blåveisen alt for stor! På tross av uhellet, og det faktum at jeg startet dagen kl 04.45 så hadde jeg masse energi etter jobb, og fant ut at jeg måtte utnytte denne energien til å trene bein! Jeg hater nemlig å trene bein, det finnes ikke noe verre å trene, melkesyre fra første repetisjon! I dag fikk jeg en god gjennomgang, og sier meg veldig fornøyd med økten. Denne dagen som begynte så utrolig dårlig, har endret seg til å bli en helt fantastisk dag!! Øvelsene jeg kjørte på bein i dag:

 • Markløft
 • Strak mark
 • Thrusters
 • Leg curl

 

Bildet er fra tidligere i år, på min tidligere fantastiske arbeidsplass, World Gym i Akersgaten i Oslo. Her utfører jeg en markløft. En av mine favorittøvelser. Har desverre ikke en film av denne øvelsen, men det skal jeg få gjort noe med veldig snart :)Jeg avsluttet med pushups mellom to kettlebells for ekstra stor bevegelsesbane, og litt mage i slynge! Det ble lite magetrening både fordi jeg synes det er usannsynlig kjedelig, og fordi energien ble brukt opp på beinøkten.

Nå har jeg kommet meg hjem og skal slappe av her med The voice, sushi og sofa! Jeg kjenner at jeg har vært våken siden kl 04.45, og at det har vært en litt krevende dag. En fin dag, men krevende! Jeg gleder meg til et langt deilig bad, på med kosebuksa, og nyte et deilig måltid og noe godt i både glasset og skåler på bordet!! Mmmm, fredagskos :)

I morgen har jeg helt fri, og det skal jeg virkelig nyte. Planen er å starte dagen med en liten treningsøkt, koselig lunsj i sentrum med gode venner, rundt å se litt i butikker, ta sol og handle inn noe ekstra kos til kvelden. Helgen er til for å nytes og kose seg. Som dere vet skiller jeg på hverdag og helg, og skjeier godt ut i helgene med både økt mengde mat og godsaker som sjokoalde, is, chips, og hva enn jeg har lyst på! Det funker topp for meg, og jeg føler at jeg får det beste fra to verdner. Det gjør også at jeg gleder meg ekstra mye til helgen ;)

HVA ER DINE PLANER FOR HELGEN ??

Smiiil M

Ny dag, nye muligheter!! :)

Heiii solstråler!

Gjett hvem som har fått sovet ut og er tilbake i storform? Jepp, that's me! 9 timer søvn gjorde susen, og jeg bobbler ovr av energi! Jeg startet dagen med en spinningtime på Spicheren, og den timen satt virkelig standarden for dagen. Endrofinene bruser og jeg føler meg klar for en dag fyllt med kunder og jobb. Hvis du trener på spicheren, eller ønsker en gratis prøvetime så stikk innom Lene sine spinningtimer. Den dama har virkelig peiling på det hun driver med, og du vil garantert få en fantastisk treningsøkt!


Nå har jeg kost meg med en deilig lunsj, og litt blogglesing. Jeg fikk jo så mange herlige anbefalinger fra dere i går, og nå har jeg klikket meg innom de aller fleste. Jeg har faktisk fått meg noen ny favoritter, som jeg absolutt skal følge videre. Tusen takk for tips, og kom gjerne med enda flere hvis dere har noen på lur! Flere av dere etterlyser en liste over blogger jeg leser, og den listen skal dere selvfølgelig få. Jeg har en utrolig lang liste liggende lagret på dataen, men de jeg er oftest innom er disse:

Nydelige Ida, kollega og god veninne fra Oslo. Jeg skulle gitt mye for å ha Ida her hos meg i Kr.sand

Vakre Lene, inspirerende og fantastisk veninne, som jeg virkelig beundrer for alt hun får til :)

Skjønne herlige Mette, med en varm og nydelig personlighet og en kropp laget av stål. Denne dama er så rå, at få kan måle seg!!

Sporty superjenter:


Ikke treningblogger, men likevel favoritter:

 • Cecilie - Jeg kjenner ingen som kan fange stemningen i bilder slik som hun gjør. Kanskje Norges vakreste blogg?
 • Kristina - Helig og skjønn veninne.
 • Therese - Gir mye av seg selv og tørr å være ærlig i alle sine innlegg.
 • Belinda - Fantastisk jente, snakker rett fra levra og er ufattelig sjarmerende

 

Nå er det helt sikkert noen jeg har glemt, og som sagt har jeg en liste som er milelang. På dager hvor jeg har god tid koser jeg meg med hele listen, men her har dere altså de jeg som oftest titter innom. Kos dere med bloggene, og som sagt , gi meg deres favoritter også :)

Stoort smil M

 

Den magiske søvnen!!

Smilet er tilbake, skuldrene er senket og jeg sitter krøllet opp i sofaen under teppet, med en stor kopp te i hånden. Jeg sov i hele 1,5 timer, og det føles bare helt fantastisk! Jeg kan nesten ikke huske at jeg gikk å la meg, og jeg lo godt da jeg våknet fullt påkledd, oppå dynen! Jeg har faktisk klart å sovne før jeg verken fikk av meg noen klær eller kommet meg under dynen. Det er så rart hvordan hele verden virker lysere når man bare har fått sovet ut litt. Jeg puster så mye lettere nå, jeg har ikke vpndt i hode lenger, og er egentlig i ganske godt humør! Denne deilige middagen er akkurat inntatt, og nå venter en deilig avslappende kveld i sofaen med blogglesing, mail og forberedelse til herlige PTkunder i morgen. Ute øser regnet ned og da er det ekstra godt å kose seg inne!Jeg har en lang favorittliste på blogger som jeg leser, men det er alltid spennende med nye blogger. Har du noen blogger du vil anbefale meg å lese? Kanskje har du selv en blogg, sleng inn bloggadressen din i kommentarfeltet da vel :) Jeg leser i utgnagspunktet mange trenings/helse blogger, men det trenger absolutt ikke være det. Så lenge det er bloggere som gir av seg selv, oppdaterer jevnlig og har fine bilder så skal det ikke mer til for at jeg synes det er gøy å følge med. Tips meg gjerne om ulike matblogger, interiør, mote, fitness - ja alt mulig :)

Jeg har lovet dere flere filmer, så her slenger jeg med en film av en av mine favorittøvelser. Øvelsen heter Renegade row. Pass på å stram magen, hold hoftene/ryggen helt i ro og trekk opp. Fantastisk øvelse for stabilitet i mage/rygg, samt interscapulær styrke. Altså mellom skulderbladene. (enormt viktig for god holdning og stabilitet i skuldre)

Ha en super kveld dere!!

Smiil M