hits

mai 2018

La oss snakke sommerplaner

☀️ Siste dagen i mai ☀️

Takk for fine meldinger som kom i går, avgjørelse er tatt og det føles bra - mer om det senere. I da nyter jeg månedens siste dag sammen med en god venninne på et svaberg. Dette har blitt min nye avkobling og restitusjon. Et par timer på et svaberg, med noe god snacks, kald drikke og en god bok, og jeg er totalt zen. I dag blir det noen korte små timer, fordi jobb kaller på oss begge to i ettermiddag, men litt er så mye bedre enn ingenting. 

Jeg har nå kommet til siste boka så langt i serien til Jørgen Jæger. Jeg har sagt det før, og sier det igjen - han er sommerens store helt for min del. Når jeg er ferdig med den jeg leser nå, så er planen å begynne helt fra start og lese hans aller første bøker. Jeg gleder meg! 

Hva leser dere i sommer? 

Nå er det på tide å nyte siste rest av dagen på svaberget her, før jeg skal holde gruppetime, ha et skypemøte og en hel kveld med mail, fakturering, regnskap og diverse planlegging venter. Jeg planlegger å sette meg ut på verandaen å jobbe, jeg har nemlig skygge der på ettermiddagen og da er det så valgt og godt å sitte der å jobbe. 

Hva er deres plan for denne torsdagen? Og hva er sommerplanene dine? Det er jo så artig å høre! Skal du reise bort, nyte sommer i Norge eller kanskje blir det en skikkelig jobbesomme? Del i kommentarfeltet <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Store avgjørelser og kaos i hode

I dag har jeg to store avgjørelser å ta, og jeg klarer ikke helt å fokusere på noe annet enn å kverne rundt dette. Jeg kom akkurat hjem fra en rolig langtur i skogen, hvor jeg lagde for og i mot lister, og prøvde å bli enig med meg selv. Nå har jeg hatt to gode samtaler på telefonen, og skal straks ringe mammaen min for å ta siste diskusjon med henne før jeg bestemmer meg. Så i dag tror jeg at jeg må bruke tiden inni mitt eget hode, også kommer jeg sterkere tilbake i kveld eller i morgen tidlig <3 

Ha en nydelig dag i sola dere, nyt og kos dere! 

 

Smiiiil, Maren 

 

12 timer i Oslo

Reklame | Inneholder sponsede produkter

For en herlig, hektisk, sosial og fin dag i Oslo. Nå sitter jeg på flyplassen på vei hjem igjen, nesten nøyaktig 12 timer etter jeg landet. Jeg tenkte jeg skulle dele litt fra dagen min med dere: 

 • Kl 11-13: Møte hos Egmont 
 • Kl 14-16: Møte hos Nocco, Barebells & Vitamin Well
 • Kl 16-17: Lunsj og kos i sola med Torunn
 • Kl 17-18: Kombutcha og litt jobbings med Pia 
 • Kl 18.30-20: Event med Polar på G-sport 

Lunsjen var noe av det koseligste. Vi hadde salat, god drikke og litt proteinsjokolade til dessert, i selskap av min gode venninne Torunn. Vi får alt for lite tid sammen, siden vi bor i hver vår by, men hver gang vi møtes er det som om ingen tid har gått <3 

En innholdsrik og fin dag med en solid miks av jobb og sosialt. Jeg har ikke trent i dag men likevel viser aktivitetsmåleren min godt over 100%. Jeg har nemlig brukt bena som fremkomstmiddel i hele dag, og har trasket og gått til den store gullmedalje. Oslo glimtet til med 29 grader, og sol, så det var jo rene treningsøkten å gå mellom Nydalen, gamlebyen og sentrum. Herlig var det, med musikk i ørene og sola i ansiktet kost jeg meg glugg. Litt svett i alle dagens møter, men det får så bare være. hehe. 

På tampen av dagen var det løpe-event med Polar. Dette var det egentlig ikke meningen at jeg skulle være en del av, da jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å rekke det, men sannelig strakk tiden til, og jeg rakk å få med meg litt av eventet. Jeg fikk hilst på mye fine folk, og hørt på underholdene innlegg fra Karoline Dyhre Breivang og Nilsi. Jeg rakk ikke være med på løpeturen på slutten av eventet, men så mye som disse føttene har trasket i dag tror jeg sannelig det var like greit. 

Nå er det hjem, en god dusj og bena høyt. Takk for 12 spennende timer Oslo - jeg er plutselig tilbake! 

 

Smiiiil, Maren 

 

Er du klar for en skikkelig treningsøkt?

Hei og god morgen fra ett eller annet sted mellom Kristiansand og Oslo. I skrivende stund sitter jeg på flyet, og om 20 minutter lander vi i Oslo. Jeg har en spennende dag foran meg, med flere møter og et event. Det blir uten tvil en fullspekket dag, før jeg flyr hjem med siste fly til Kristiansand i kveld. Jeg liker best å gjøre det sånn, samle mest mulig på én dag, slik at jeg kan sove hjemme i egen seng. Følg meg gjerne på Snapchat gjennom min Oslo-dag. Dere finner meg på marenerdvik

✖️ Tar du utfordringen? ✖️

I går hadde jeg en utendørs Bootcamp, slik jeg har hver mandag (og torsdag), men denne mandagen var litt spesiell. Én time før vi skulle starte pøste regnet ned, og jeg var mildt sagt litt bekymret for hvordan dette skulle gå. Jeg hadde lånt et nytt anlegg, og hadde gledet meg så til å booste treningen med skikkelig musikk. 10 minutter før timen skulle starte ble det opplett, og helt perfekt treningsvær. Så flaks! 

Det var en god gjeng som møtte opp og sammen fikk vi en effektiv, heftig og annerledes treningsøkt. Jeg skal selvfølgelig dele økten med dere, kanskje flere av dere har lyst å teste den ut? 

TEAM-ØKT: 

 • 100 air squat 
 • 90 situps 
 • 80 jumping jacks 
 • 70 gående utfall 
 • 60 burpeees
 • 50 pushups
 • 40 step up eller box jump 
 • 30 Knebøy med hopp 
 • 20 shuttle run (200 m pr lengde)
 • 10 gående planke (stå i planken på albu, gå opp på strake armer og ned igjen)

Slik gjennomføres økten: 

Gå sammen to og to, og gjennomfør repetisjonene fordelt mellom dere. En og en øvelse gjøres ferdig før dere går videre til neste. Hvordan dere velger å fordele mellom dere er helt opp til dere. Enten om dere gjør 10 rep hver, og jobber slik annen hver til dere når det gitte antallet, eller fordeler litt ulikt. Når det står 100 repetisjoner, så betyr det at dere tilsammen skal ha 100. De fleste  gjorde slik at en person tok 10 rep, så tok den andre 10, også den første personen igjen, og slik jobbet de seg gjennom helt til 100. På burpees ble det 5 og 5 rep mot slutten, og på løpingen løp de annen hver lengde. Så man må bare tilpasse etter hver øvelse. Som sagt så gjør man seg ferdig md én og én øvelse før man kan gå videre. 

Før vi startet hadde vi en god oppvarming med dynamisk stretching og Abilica power bands (de små, ofte referert til som mini bands). Vi kjørte knebøy med strikk rundt knær, hofteløft med strikk rundt knær, noen øvelser for skuldre og rygg med strikken, og litt ulike stretching øvelser.

      Fotograf: Frode Vestgarden

Spør meg gjerne i kommentarfeltet dersom noe var uklart i forhold til gjennomføringen her. Ta gjerne tiden på økten når dere gjør den, på den måten kan dere teste den igjen om noen uker og se om det har blitt noen forbedring. Ingenting er så motiverende som fremgang målt i prestasjon. 

Lykke til sprekinger <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Dette vil du ikke gå glipp av

Reklame | ShapeUp

Alle som har lest bloggen min en stund vet om mitt kjærlighetsforhold til ShapeUp. Jeg har jobbet sammen med dem i flere år nå, og er så heldig at jeg får lov å levere treningsprogrammer til magasinet i hver utgave. Jeg koser meg så med den faste spalten, og det stas å få lov å bidra til det jeg anser som Norges desidert mest inspirerende og motiverende magasin. Nå får jeg lov å dele min shapeup-kjærlighet med dere, med et super-tildbud. 

De dagene før ShapeUp dumper ned i postkassen er alltid litt spennende, sjeldent sjekker jeg posten så ofte som da. Jeg er selvfølgelig litt spent på å se min egen sak på trykk, men mest spent er jeg på alt det andre innholdet. For en ting er sikkert, shapeup er spekket med godsaker for alle oss jenter (og gutter) som liker trening, aktivitet, sunn mat, snacks, oppskrifter, opplevelser, treningsutstyr, treningsklær, tips og triks til alt fra gode løpesanger,  yogaøvelser og turmat, til de beste øreproppene til trening, den sunneste sjokolademelken eller de mest effektive treningsprogrammene. ShapeUp er variert, og har en herlig miks av alt jeg brenner for. ShapeUp er et blad for sporty mennesker, det fremmer sunne verdier og gode holdminger. Det gir meg utelukkende gode følelser å lese bladet og DET digger jeg. 

Jeg kunne snakket i en evighet med alt jeg liker med ShapeUp, men det var i grunn ikke det som var målet med dette innlegget. Det jeg hadde lyst å si var at jeg har et tilbud å dele med dere, og det er virkelig et godt tilbud også. Se bare her: 

NÅ KAN DU FÅ 6 NUMMER AV SHAPEUP FOR KUN 249*KR , PLUSS ET SETT MED ABILICA POWER SLIDES. *49kr i porto

Jeg trener en god del med slides, og tenkte det kunne passe å slenge med 3 av mine favorittøvelsen med Power Slides: 

 1. Utfall bakover 
 2. Beninndrag.
 3. Lårcurl 
 4. Superman

1. UTFALL BAKOVER. En effektiv og god øvelse for lår og rumpe. Kan også gjøres ut til siden 

2. BEININNDRAG - Mage og hele kjernemuskulaturen. En avansert versjonar denne vil være en pike, vist på siste bilde her. 

3. LIGGENDE LÅRCURL - super øvelse for hovedaklig bakside lår (men også litt rumpe)

4. SUPERMAN - en utfordrende og god øvelse for kjernemuskulaturen 

Sørge for at du får med deg alle spennende treningsnyheter, sunne digge oppskrifter, spreke tips, lærerike artikler, treningsprogrammer, sporty reisemål, de nyeste treningsklærne og masse positivitet, energi og motivasjon, ved å få ShapeUp rett hjem i postkassa. Du finner super-tilbudet med 6 utgaver + power slides ved å klikke HER. 

Vi ses i Shapeup jenter <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Kan man ønske seg noe mer?

☀️STAYCATION ☀️

I går var soledagen med stor S. Vi rigget oss i stand tidlig, og hadde en hel dag på svabergene, med sjøen som aller nærmeste nabo. Vi hadde med oss så utrolig mye godt, og det var så koselig. Dette er dager man husker, som man putter i minneboken og tar frem når de mørke og kalde høstdagene kommer. Gode venner, sol fra skyfri himmel, varmt, masse god mat, lave skuldre, latter, bading og bare lykke overalt. Denne dagen er jeg så takknemlig for, og jeg håper sommeren fylles med mange mange flere. 

Er ikke Staycation et artig ord forresten? Det er når du føler du er på tidenes ferie (vacation) men faktisk bare er hjemme. 

Det var litt av en meny for oss, men nå skulle vi jo være der fra tidlig formiddag til sent på ettermiddagen. Da kreves det litt påfyll. Vi hadde kyllingsalater med pesto, aioli og ferskt brød. Smoothie, Vannmelon, jordbær, moreller og ananas. Chips og iskald Pepsi max. Piknik på svaberg er absolutt å anbefale. Vi hadde med oss en kjølebag, noe som er genialt slik at både mat og drikke holder seg i solsteken. 

Jeg skrev på Snapchat i går at jeg nesten hadde årets første bad, og det er fordi det var ingen svømmetak, men mer en slags blanding av å dyppe seg nedi, og sprute vann over hele seg. Haha. Pingla! I dag står båttur på planen, og forhåpentligvis får jeg en ny sjans på å imponere litt mer på badefronten. 

Jeg håper dere er flere som nyter disse deilige sommerdagene. Norge er jo rene syden om dagen, trenger ikke reise bort nå. Nå skal jeg bruke noen timer på litt jobb, med planlegging av både egne timer og siste finish på timene til ShapeUp Weekend på Geilo om et par uker. Jeg skal holde 3 timer, og gleder meg veldig. Ser jeg noen av dere der? 

 

Smiiiil, Maren 

 

De fineste bikiniene

Reklame | Annonselenker

Når jeg var på Kypros fikk jeg spørsmål fra en leser om jeg kunne lage et blogginnlegg med fine bikinier. Det er så mye fine bikinier nå at det var overhode ikke en vanskelig utfordring. Jeg tok en titt på Nelly, og fant så mange fine. Jeg har selv bestilt to nye, og gleder meg til de kommer i posten. 

Her er mine favoritter: 

Blomstrete bakedrakt // Bikini overdel // Bikini underdel 

Rød bikini med stropper // Truse med knytting // Truse med "blonde" kant // Stroppløs topp 

Calvin Klein sort overdel // Sort underdel // Rød topp // Rød truse 

By maline rosa underdel // By Malina rosa overdel 

Olivengrønn Bikini overdel // oliven grønn underdel // Olivengrønn truse med høyt liv // Blå og sølv stripet overdel // underdel 

Blå og hvit overdel // blå og hvit underdel // Rustrød topp // rustrød underdel 

Blomstrete badedrakt // Blomstrete overdel // Blomstrete truse 

Jeg har bestilt en av de røde, og blomstrete. Jeg vurderer den rustrøde og den blå og hvite. Det er som sagt så mye fint å velge mellom, at jeg virkelig koste meg med å lage denne lille bikini-guiden. Er det forresten noen av dere som bruker badedrakt? Jeg synes det er så kult på alle andre, men velger likevel alltid bikini selv. Kanskje i år er året jeg bestiller meg en badedrakt. Hmm. 

Håper dere fant noe dere likte <3

 

Smiiiil, Maren

 

Tips til sunn mat på stranda

I går koste jeg meg på tur med flere skjønne jenter, og det frydet meg å se at alle hadde laget med seg lunsj hjemmefra. Matpakke er tingen altså. Jeg tenkte jeg skulle dele litt hva jentene hadde med seg, og forhåpentligvis kan det gi litt inspirasjon til sunn mat på bade og strandtur. Det er jo så mye forskjellig godt man kan pakke med seg, og her kommer litt ulike tips: 

I matpakkene til jentene var det følgende:

 • Salat med masse godt, og ørret som hovedingrediens. Her hadde hun det gjaldt bare slengt en ørretfilet i ovnen mens hun spiste frokost og gjorde seg klar for dagen. Kuttet opp alt hun likte av salat og grønnsaker og puttet det i en boks. Når ørreten var ferdig lot hun den avkjøles, før du rev den i biter og hadde over salaten. Voala! I tillegg hadde hun med seg skyr og litt frukt. 
 • Grove brødskiver med skinke og en boks med oppkuttet frukt og grønnsaker. Sunt godt og enkelt. Her hadde hun det gjaldt tatt litt sitronsaft over de oppkuttede eplene slik at de ikke ble brune i boksen. Smart. 
 • Speltlomper, kylling og salat. Med frukt og bær ved siden av. Den siste var da altså min. Jeg hadde med meg en pakke lomper, salatkylling, og en boks med salat, avokado og agurk. Jeg lagde kyllingwraps og krydret med en liten pose gresk salat krydder. Den skal egentlig blandes ut, men smaker nydelig som et dryss over kylling også. Jordbær, og brus på boks måtte også med. Mmmm. 

Boktips:

Vi badet, solte, leste bok og koste oss i flere timer. Apropos bok, jeg har en helt ubeskrivelig god forfatter å anbefale dere. Er du som meg, som liker Jo Nesbø og Jørn Lier Horst, da har jeg mannen for deg. Jørgen Jæger har underholdt meg noe så til de grader de siste ukene. Jeg er nå på den fjerde boken hans. på under én måned! Jeg leser så det freser, og storkoser meg med hver eneste side. Sjeldent har jeg opplevd en forfatter som skriver så fengende og engasjerende. Det er så jeg må holde meg fra å komme med små utbrudd underveis i lesningen så spennende, og ikke minst overraskende er det i bøkene hans.

Så Jørgen Jæger dere, løp og kjøp! Jeg har leste ut begynte med Ridderkorset, også leste jeg Monster forrige uke, og fullførte Fortielsen i går. I dag begynner jeg på Guden. Steike heller som jeg gleder meg. Jeg skulle ønske jeg hadde startet med den første boken hans, som er Skyggejakten, for da har man liksom alle å glede seg til. Så har du ikke lest noe av han så begynn på begynnelsen og fryd deg over alt du har i vente. 

I dag har jeg mye på planen, og må fyke avgårde her. Håper dere får en nydelig fredag, og en magisk helg i sola. Vi snakkes igjen litt senere <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

En super-duo for rumpe og lår

Jeg liker å kjøre sirkeltrening, øvelser i superlett (to øvelser etter hverandre uten pause) eller en heftig finisher etter styrkeøktene mine. I dag tenkt jeg å dele en solid liten kombinasjon med dere. Denne kan brukes som et superlett, eller som en finisher når du trener styrke med fokus på bena. Eller det er en perfekt liten sak å bryne seg på når du er på ferie eller hjemme, ikke har tilgang på treningssenter. 

Øvelsene er en kombinasjon av: 

 • Hoppende knebøy 
 • Skihopp 

1. Hoppende knebøy 

Muskler som trenes: Hovedsakelig rumpe og lår 

Slik gjør du: Stå rett opp og ned, litt bredere enn hoftebreddes avstand mellom bena. Bøy knærne og la hoften gli bakover, kom ned i en knebøy like under 90 grader. I bunnposisjon aktiverer du setemuskulaturen, og hopper eksplosivt opp. Kom direkte ned i en ny knebøy og gjenta. Pass på at du har en stolt holdning, med brystet frem og rett rygg. 

2. Skihopp (hoppene utfall)

Muskler som trenes: Ben og rumpe 

Slik gjør du: Stå rett opp og ned, ta et godt steg frem og bøy ned til kneet på det bakerste benet såvidt treffer bakken. Pass på at kneet på det fremste benet ikke glir frem over foten. Fra bunnposisjon presser du eksplosivt opp i et hopp, og bytter ben i luften. Øvelsen kan også gjøres uten hopp. 

   Fotograf: Victoria Nevland

Slik gjør du: 

Første runde tar du 10 hoppende knebøy, direkte etterfulgt av 10 skihopp. Uten noe mer pause enn at du skal riste litt på bena, og trekke pusten godt, kjører du på med 9 hoppene knebøy og 9 skihopp, deretter direkte over på 8 av hver, 7,6,5,4, helt ned til du kun gjør én repetisjon av hver. Tro meg, da vil du bare legge deg rett ned etterpå. Ben og rumpe svir godt av denne her. For dem som har lyst på en enda heftigere utfordring så kan denne kjøres omvendt også - etter en god pause. Da begynner du med én repetisjoner av hver, og jobber deg oppover helt opp til 10 av hver igjen. 

Tar du utfordringen? 

 

Smiiil, Maren 

 

En liten hverdagsprat

Reklame | Annonselenker

     Foto: Frode Vestgarden

Det er så gøy å oppdatere bloggen om dagen. Jeg synes alltid det er gøy, men nå for tiden gir dere så mye tilbake. Dere liker, kommenterer og er aktive. Det betyr helt enormt mye for meg, og gjør at motivasjonen for å blogge bobler over. I dag titter jeg i første omgang innom for en liten hverdagsprat, for å ønske dere en fin dag og dele dagens planer med dere. 

I går kveld var jeg på grillings hos en venninne som hadde bursdag. Fin gjeng, fint vær, god mat og herlig stemning. Jeg synes det er så koselig at man kan gjøre sånn midt i uka, og ikke alltid på vente til det er helg. Jeg hadde på meg en hvit topp i går som flere spurte om, og nå når jeg skulle gi dere link er den allerede utsolgt. Jeg skal holde øye med den og se om den kommer inn igjen. Dere finner lignende topper HER, HER og HER.  

Topp - Nelly (lignende, som jeg også har bestilt) // Bukse - Bik bok // Sko - H&M (ser dem ikke på bilde her, men mange på snap spurte)

Nå skal jeg straks ut å gå meg en rolig tur, bena er helt kjørt etter mitt lille 10km prosjekt i går og trenger restitusjon. Det er lenge siden jeg løp så langt sist, og merker at man må jobbe med langdistanse for å beherske det. Etterpå skal jeg gjøre en liten jobb som deles med dere i slutten av uka, også er det ut å bade, sole seg og spise lunsj med en venninne. En finfin onsdag <3

Hva er din plan denne dagen? 

 

Smiiiil, Maren

 

Litt lykke hver dag

I dag våknet jeg av alarmen, og til min store overraskelse var det ikke solskinn inn vinduet. Nå har det vært så fint vær i så lang tid, at man nærmest forventer strålende sol hver eneste morgen. Jeg stod opp og tittet ut på overskyet vær og havtåke. Uvante saker. Det gikk heldigvis ikke en full time en gang før tåken lettet, og en stor strålende sol tittet frem. Langtidsvarselet er bare en gigantisk sol på sørlandet, og jeg kjenner at det gjør så mye med både humør og energi. 

Jeg har en litt artig greie, og jeg tenkte jeg skulle dele den med dere. Det er et slags livsmotto om man kan kalle det det. Det begynte med noe mamma sa til meg en gang, også har det bare festet seg og blitt med meg videre. Det handler om små fine ting i hverdagen, lære seg å bli oppmerksom på dem og utnytte dem til din fordel. Mitt livsmotto er: "Litt lykke hver dag" og det har jeg lyst at alle som har lyst skal kopiere. Det er en herlig måte å tenke på. Hver dag er ikke bra, langt langt i fra. Noen dager er faktisk skikkelig kjipe, men det finnes alltid NOE bra hver eneste dag. Om det så bare er at du skal ha det beste du vet til middag, favoritt programmet går på tv, rent sengetøy eller fint vær på værmeldingen. Prøv å let etter de små fine tingene, og sørg for at du finner litt lykke hver dag. 

Dette er lykke for meg. Lunsj utendørs på et svaberg, med salat, juice, jordbær, iskald pepsi max og en god venninne <3

I dag var målet med bloggen å dele litt positivitet med dere, og det håper jeg at jeg klarte. Jeg håper hver og en av dere får en nydelig dag, og at dere går ut å jakter på små lykke-øyeblikk. 

 

Smiiiil, Maren 

 

Takk for at du ser meg

Nå sitter jeg i sofaen etter enda en gruppetime med mine super-jenter. Jeg er så takknemlig for at alle disse herlige jentene har lyst å trene med meg, og hver eneste uke dukker det opp nye jenter. I dag hadde vi første økt utendørs for sesongen, og det var så deilig. Strålende vær, god temperatur og en gjeng med jenter som gav alt, og litt til. 

En ting er at jeg lager en treningsøkt og gjennomfører timen, men det som er så mye viktigere er den kontakten jeg får med deltagerene. Meldingene de sender i ettertid, samtalene vi har, og at jeg får lov å bryte meg inn i intimsonene deres underveis i økten, pushe dem og få komme så nært på dem. Det er litt av en tillitserklæring, og jeg tar det overhode ikke forgitt. Etter timen i dag fikk jeg noen meldinger som virkelig satte spor. En lengre melding som rørte meg veldig, og en kort melding som sa så enormt mye. På den korte meldingen stod det: Takk for at du ser meg <3 

Det er akkurat det som er så fint, og ikke minst viktig for meg som trener, spesielt som gruppetrener for en stor gruppe. Det å se hver og en deltager, og få dem til å kjenne at du ser dem. Det er viktig for meg at hver deltager vet at det betyr noe for meg at akkurat de kom på min time. 

Jeg knipset et par bilder etter økten i dag, og tenkte jeg kunne dele økten med dere. Her har dere dagens øvelser: 

 • Hoppende knebøy med strikk rundt knær
 • Bakkeløp
 • Gående utfall
 • Shuttle run
 • Planken
 • Burpees
 • Thrusters med 6 kg hantel
 • Knebøy med 5kg ball (kaste ballen til partner, ta en knebøy med ballen, og kaste tilbake)

Vi kjørte 1 minutt arbeid på hver stasjon, og 30 sekunder pause mellom hver post. Når alle 8 øvelsene er gjennomført er det én runde. Vi hadde 3 slike runder. 

Jeg har vært i treningsbransjen i 10 år, og jeg har opplevd så mye fint. Det slutter aldri å overraske meg hvor sterke bånd man kan knytte gjennom fysisk aktivitet, og jeg skal være takknemlig for hver eneste dag jeg får lov å kalle dette jobben min <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Endelig er tiden inne

Reklame | Boostbox

I morgen er dagen endelig her dere, da sendes nemlig min egenkomponerte BoostBox ut til alle som har bestilt den. Jeg er så spent, og gleder meg skikkelig. Har du husket å bestille din? 

Jeg mottok boksen min i går, og det var så gøy å åpne den og se på alt innholdet. Jeg kan faktisk ikke tro at man får alt dette, til kun 289kr, pluss frakt på 75kr. Totalt 364kr. Alle som bestiller for første gang får i tillegg en overraskelse på drøye 200kr, som en ekstra liten velkomstgave. Jeg har fortalt dere en god del om Boostbox før, men la oss ta det en gang til. 

Hva er en BoostBox?

Boostbox er en månedlig pakke proppet med spennende overraskelser. Boksen varierer fra måned til måned, og har ulike temaer hver gang. Boksen kan for eksempel inneholde sunn snacks, treningsklær, treningsutstyr, proteinbarer, sunne kakemikser, sukkerfritt godteri, kosttilskudd, proteinpulver, vareprøver, oppskrifter, treningsprogram og mye mer spennende. Hvor gøy er ikke det? 

En boks bli levert hver måned, og sørger for at treningsmotivasjonen din får et skikkelig boost! Har du lyst å bli med i Boost Box gjengen og starte hele motivasjons-festen med en pakke som jeg har satt sammen? Da er det bare å klikke seg inn HER og bestille mai-boksen. 

Boksene sendes som sagt ut i morgen dere, så nå er det bare å glede seg <3 

 

Smiiil, Maren

 

Livet er mer enn trening og brokkoli

I går hadde jeg en av de koseligste kveldene på lenge. Rundt klokken 17 syklet jeg til en god venninne, med en pose sushi på den ene siden av sykkelstyret, og vesken med en flaske vin og litt snacks i den andre. Du vet den følelsen når du har hatt en lang dag i sola, etterfulgt av en god dusj og en solid runde after sun. Nyvasket hår, en løs deilig sommertopp, fri og på vei til noe hyggelig. Aaaah, livet! 

Vi rigget oss i stand på verandan hennes, og der satt vi helt til solden gikk ned og flere timer utover det. Vi lo, skravlet og koste oss. Etterhvert fant vi et stort ullteppe som vi begge krøp under, og fortsatte hyggen til langt på kveld. Slike sommerkvelder er magiske, og jeg får nesten sommerfugler i magen av å tenke på at dette bare er begynnelsen. Sommeren er såvidt startet, og vi har så enormt mye fint i vente <3 

Den viktige balansen:

Jeg elsker trening og en sunn sporty livsstil, men samtidig er det utrolig viktig for meg å kunne kose meg med god mat, snacks, godterier og godsaker. Jeg har sagt det så mange ganger, men sier det igjen, jeg tror at balansen mellom det hele er helt totalt avgjørende. Jeg mener at det ene ikke må utelukke det andre, og at det beste er litt av alt, og alt med måte. Jeg liker veldig godt sunn mat, både hvordan det smaker og hvordan kroppen min føles og responderer på sunn næringsrik mat. Det betyr ikke at jeg ikke liker boller, kaker, smågodt, is og andre godsaker, for det gjør jeg så absolutt. Jeg synes ikke det ene skal få lov å skyve det andre helt av banen, og jeg tror en glad og sunn kropp trenger litt av begge deler. En ting er kroppen, men jeg tror hode og psyken, har enormt godt av variasjon og balanse. 

Hva tenker du? Del veldig gjerne dine tanker i kommentarfeltet <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Et sunt, raskt lunsjtips

Jeg husker da jeg var liten og bodde hjemmet hos familien. Vi hadde ofte taco, eller pita som vi kalte det. Det var jo det samme som taco, men vi brukte pitabrød i stede for skjell eller lefser. Her om dagen var jeg på butikken, ordentlig sulten, og helt uten noe plan på hva jeg skulle lage til lunsj. Da kom jeg over grove pitabrød i frysen, og nostalgien kom veltende over meg. Hehe. 

Lunsjen ble grove pitabrød med:

 • Ost
 • Skinke
 • Salat
 • Avokado
 • Litt rødløk 
 • Balsamico.

Fy søren så godt! Pitabrødene kan selvfølgelig fylles med hva som helst, men denne kombinasjonen var magisk. En sunn, mettende, god god lunsj som jeg garantert skal lage igjen. De er jo perfekte å ta meg seg også. Kjøp de gjerne frosne, og t Amed på jobb, skole, på tur eller stranda. De tiner raskt, også kan man ha med deg man ønsker å fylle dem med i en egen liten boks. Ferskt og god lunsj på null komma niks! 

I dag har vi begge fri her hjemme, på samme dag,  OG det er fint vær. Det blir nesten for mye va det gode, for en lykke! Så nå skal vi endelig få tid til en treningsøkt sammen, så venter soling, bading, lave skuldre og bare kos utover dagen. I kveld er det visst fotballkamp, så da får idyllen ta seg en pause. hehe. 

Jeg håper du får tid til å nyte litt sol og godvær hvor enn du befinner deg. Husk at du må ikke ha en gigantisk vennegjeng, den perfekte stranda, og en velfylt piknikbag for å kose deg i sola. Noe av det aller beste jeg vet er å finne et rolig sted, ta med meg en god bok, en kurv jordbær og kald drikke, også bare kose meg alene i eget selskap. Det er virkelig kvalitetstid det også <3 

 

Smiiil, Maren 

 

En krevende og rå treningsøkt

Reklame | Nelly & Junkyard

God morgen solstråler <3 Jeg håper du våkner blid og glad etter en fin feiring i går. Jeg håper du kjenner på at det var en herlig dag, og at du koste deg sammen med folk du er glad i. Jeg hadde en super dag, og lykken ble komplett når jeg våknet i dag til enda en solskinnsdag på sørlandet. Har sommeren virkelig kommet? Jeg vet at det er livsfarlig å skryte for mye av været, og vips er det iskaldt igjen. Enn så lenge skal det NYTES! Jeg er straks på vei ut på tur i skogen, men hadde lyst å titte innom å dele et eksplosivt, effektivt og rått treningsprogram med dere først. 

Er dere klare?

Her er øvelsene: 

 • Boxjump
 • Wallball
 • Burpees 

Slik gjør du: 

Økten er lagt opp med repetisjonene 15-10-5. Det betyr at første runde gjør du 15 Box jump, 15 Wall pall og 15 burpees, neste runde gjør du 10 av hver og siste runde gjør du 5 av hver øvelse. Deretter starter du på nytt igjen med 15 rep og kjører på sånn, så mange runder du klarer i løpet av 25 minutter. Dette er en knallhard økt, fordi øvelsene i seg selv er svært krevende og det er ingen innlagte pauser. Du tar pause der du selv kjenner du trenger det. Timecap er altså 25 minutter, og repetisjonene er 15-10-5. 

1. BOXJUMP

2. WALLBALL

3. BURPEES 

       Fotograf: Victoria Nevland 

Er det første gang du tester en slik økt så kan det være smart å ta det litt med ro. Det er utfordrende øvelser som sagt, og i tillegg er det svært utfordrende å jobbe på denne måten, hvor både styrke og kondisjon blir utfordret. Så prøv deg litt frem, ta det litt rolig i starten og jobb deg gradvis oppover. 

Mange spør ofte hvor sko og treningsklær er fra. Toppen er fra Nelly, og dere finner den HER, tightsen fra Nike HER og sko fra Adidas HER. 

Da gjenstår det bare å si god fredag, god helg og god trening <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

HIPP HIPP HURRA

❤️ HIPP HIPP HURRA ❤️

Gratulerer så mye med dagen <3 Jeg håper din 17 mai har vært helt nydelig, og at du har kost deg masse sammen med folk du setter pris på. Vi hadde en rolig start med en rask treningsøkt og litt avslapning hjemme, før familieselskap stod for tur. 

Mamma og jeg har en koselig tradisjon med at jeg kommer opp til henne på morgenen, også hjelper hun meg på med bunaden, før i rusler gjennom sentrum sammen. Lite gir meg så 17-mai stemning som den rusleturen der. Det er alltid masse kjente, mye å se på, masse blide mennesker, is, ballonger, flagg og bare kos. I dag ble det til og med tid til en liten #bunadpullup på veien. 

På ettermiddagen ble det en tur ut for å treffe litt venner, og skåle i bobler. Vi har vært på M-beach Club og der var det helt magisk stemning. Fy søren så gøy! Nå er jeg hjemme en liten tur for å lufte Leo og skifte ut av bunaden. Jeg elsker bunaden min, men etter en lang dag i stakken er det en befriende følelse å få den av.  Noen som kjenner seg igjen? 

Bunaden min er en Vest Agder bunad. Den er litt ekstra spesiell for meg fordi mamma har sydd den til meg <3  Er det flere av dere som har bunad? Hvilken bunad har du? 

 

Smiiiil, Maren 

 

Den lille sorte

Reklame | Libresse

Dette er slik jeg trives aller best, i min sorte treningstights. Jeg får ofte spørsmål om jeg trener når jeg har mensen, og om jeg har noen tips relatert til det. Jeg opplever at mange synes det kan være kleint å snakke om, og det synes jeg er litt synd. Det finnes ikke noe mer naturlig enn mensen for oss jenter, og jeg personlig synes det er helt uproblematisk å snakke om. Jeg er glad noen spør, og jeg er glad for at jeg kan få lov å svare, og kanskje være med å ta bort litt av tabuene relatert til mensen. Kanskje er det fordi jeg er sykepleier, og i grunn ikke synes noe som helst relatert til kroppen er kleint å snakke om. Jeg vet ikke, jeg vet bare at jeg synes det burde være helt uproblematisk å snakke om - og jeg håper at jo mer vi snakker om det, jo mindre tabu blir det. 

Så, tilbake til spørsmålet jeg fikk i forhold til mensen og trening. Det er klart man kan trene selv om man har mensen - det er faktisk veldig smart å trene i den perioden. Det er virkelig  synd at mange holder seg helt i ro, og kanskje vegrer seg for å trene. Det er nemlig slik at trening utløser endorfiner - lykkehormon, og disse kan virke smertereduserende, og stimulerende når man har mensen og kanskje ikke føler seg helt på topp. 

Jeg vet med meg selv at det ikke alltid er trening som frister mest i den perioden av måneden, men med rett beskyttelse vet jeg at det går helt fint. Jeg VET jo hvor utrolig mye bedre jeg føler meg etterpå. Som jeg nevnte i starten av bloggen, så er min sorte tights min favoritt. Den er tynn i stoffet og føles veldig behagelig på. Hvordan tror dere det føles hvis jeg hadde brukt et truseinnlegg mens jeg hadde denne tightsen på? Helt supert skal jeg si dere! Det er nemlig kommet en liten revolusjon innen truseinnlegg. Libresse har endelig lansert "den lille sorte". Et sort truseinnlegg, som for meg er helt perfekt å bruke. Det føles bra og trygt å vite at tights, truse og truseinnlegg går i samme farge.

Nå vil jeg gjerne presisere at bind, tampong og truseinnlegg er ulike ting til ulikt forbruk. Bind og tampong bruker de fleste jenter under mensen, og truseinnlegg bruker man gjerne i hverdagen, av ulike grunner. Enten det er for beskyttelse på grunn av utflod, lange hektiske varme dager hvor man ønsker å føle seg freshere eller andre grunner. Jenter har ulike grunner til å bruke et truseinnlegg, men uansett grunn så er disse luftige og behagelige sorte truseianleggene er sikker vinner. 

Fotograf Frode Vestgarden 

Når man tenker på det, hvorfor i all verden skal truseinnlegg være hvitt? Det er jo mer delikat, og "kledelig" at det er sort. Jeg vet ikke med dere - men for min del er det hvert fall slik at sikkert 80% av undertøyet mitt er sort - og da kunne det ikke passet bedre enn at truseinnleggene også er det. 

De nye Libresse truseinnleggene puster like godt som en bomullstruse, de føles behagelige og fargen trenger man ikke bekymre seg over. Det er helt trygt å ha sorte truseinnlegg helt inntil kroppen. Fargen brukt på truseinnleggene baserer seg på kull, og det er den samme typen som brukes i tekstilindustrien. 

Libresse normal black er pustende og behagelig, uten parfyme og helt perfekt for daglig bruk. Truseinnlegget har en myk overflate, og vil holde deg tørr og fresh. Det perfekte tilbehøret for å opprettholde intim hygienen i hverdagen. 

Les mer om de nye sorte truseinnleggene på Liberesse sine hjemmesider og på deres Facebook page. 

Hva tenker dere jenter? Er ikke dette en praktisk og digg nyhet? 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Den viktige egentiden

Jeg er mye på farten om dagen, det skjer mye og jeg har folk rundt så og si hele tiden. Det er helt supert at det er slik, men samtidig så kjenner jeg at jeg blir mer og mer avhengig av å ha litt tid for meg selv. For et par dager siden kjente jeg at jeg trengte en Maren-kveld. Jeg kjøpte inn sushi til middag, og koste meg skikkelig med noen gode timer i eget selskap. Det var så deilig! Sushi, Pepsi Max, grønnsaker og dipp, skyr-is og frukt. Perfekt hverdagskos!

I dag er jeg grytidlig våknet for å få unna mest mulig før dagen er skikkelig i gang. Jeg har så lyst å nyte noen gode timer i solen, og da er det verd det. stå opp litt ekstra tidlig for å få ting unna. Nå har jeg akkurat skrevet ferdig et nytt program for ShapeUp som jeg gleder meg veldig til å vise dere på trykk i bladet. Det er et typisk sommerprogram, intenst, effektivt og gøy. Det er ordentlig hardt mens det står på, men fort unnagjort - akkurat slik trening jeg like best på sommerstid. 

Nå skal jeg få unna litt til her, også er det ut i sol og frisk luft resten av dagen. Livet er best ute vet dere, og i dag skal jeg fylle på med D-vitamin og masse frisk luft. Herlig! Jeg startet dagen litt før klokken 06, så hvis jeg nå jobber frem til klokken 11, og litt i kveld, blir det sannelig en full arbeidsdag - med noen gode soltimer midt på dagen. Planlegging og prioritering - I like it! 

Før jeg avslutter har jeg veldig lyst å høre med dere: Hva gjør du / lager du når du skal kose deg med litt egentid og bare pleie deg selv? 

Jeg blir inspirert av dere hele tiden, og jeg ser for meg at jeg kan få masse inspirasjon til min neste Maren-kveld ved å høre litt om hva dere gjør når dere skal kose dere med litt egentid. Ha en herlig tirsdag mine venner <3 

 

Smiiil, Maren

 

 

Et søtt lite tips til 17mai

God mandagsmorgen <3 Jeg håper du våkner uthvilt og frisk, klar for en ny dag og en ny uke. Jeg har lyst å starte denne uken med et utrolig søtt lite tips, som passer perfekt nå like før 17 mai. På fredag ble jeg introdusert for spiselig blomster-strø, som brukes som topping på kaker, eller slik jeg har brukt det her, på is. Var ikke det en litt søt og artig ide? Jeg synes det ble så dekorativt med alle de fine fargene. Dette er kjøpt på Camillas Blomsterdesign her i Kristiansand, men for dere som ikke bor i Kristiansand så selges det helt sikkert flere steder også. 

Isen er skyr-is jordbær, og den måtte jeg lete lenge etter før jeg endelig fant den. Jeg hadde egentlig mest lyst på salty karamell isen, men den er faktisk helt umulig å finne på sørlandet. Den kommer nok etterhvert. Noen som har smakt den? 

Det er jo ikke noe nytt å bruke blomster som spiselig dekor, det var bare helt nytt for meg. Den varianten jeg har kjøpt finnes i flere ulike fargevarianter. Jeg synes denne var nydelig til den rosa isen, men jeg ser for meg at den er helt tydelig mot hvit vaniljeis også. Topp med litt friske bær i tillegg, og vips har du en enkel og god 17mai dessert - eller bare litt ekstra kos i hverdagen. 

Nå skal jeg sprette avgårde her, og komme i gang med dagen. Her er det 17 mai forberedelser for fullt. Jeg skal til frisøren for farge, kur og en liten klipp. Hvis vi får tid skal vi lage en fin og enkel 17mai frisyre som passer fint til bunad. Jeg ser for meg en flettevariant. Jeg skal også innom å stelle neglene, og gjøre storinnhandling av mat og godsaker til litt 17mai-kokkelering. I kveld er det endelig tid for gruppetime igjen, og jeg gleder meg så til å møte 15 herlige jenter som har meldt seg på. Det er enda noen ledige plasser, så har du lyst kan du bli med på timen min HER. 

Håper du får en super start på uken<3 

 

Smiiil, Maren 

Slik trener du effektivt utendørs

Er dere klare for en annerledes, morsom og effektiv utetrening? Her kommer et treningsprogram, og for å gjennomføre det er det bare å finne nærmeste tømmerstokk og kjøre på. Vel vitende om at det ikke akkurat ligger å slenger tømmerstokker i helt passelig størrelse overalt så kan tømmerstokken fint byttes ut med en ryggsekk du har fylt med litt tunge ting du finner, et par fylte store flasker eller noe annet du har tilgjengelig. Det aller gøyeste hadde selvfølgelig vært om du var på tur et sted eller kanskje på hytta og faktisk fant deg en stor stokk.

Øvelsene er som følger: 

 • Utfall med stokk over hode
 • Frontbøy 
 • Skulderpress
 • Hip thrust
 • Knebøy / Back-squat
 • Utfall med stokk på skuldre
 • Step-up

Her kommer øvelsene med bilder av utførelse på hver av dem: 

1. Utfall med stokken over hode

2. Frontbøy 

3. Skulderpress 

4. Hip-thrust 

5. Knebøy / Back squat

6. Utfall med stokk på skuldre 

7. Step ups 

Slik gjør du: 

Kjør 10 repetisjoner pr øvelse, 3 sett av hver øvelse. Gjør deg ferdig med en og en øvelse før du går videre til neste. Dette er øvelser som trener hele kroppen, og gir deg en solid styrkeøkt. I tillegg får du sol og frisk luft som en bonus - det kan jo ikke bli bedre! 

Hvis du finner deg en tømmerstokk og kjører denne økten - så vær så snill å tagg meg i et bilde på Instagram. Det gjelder forresten andre ting også. Hvis du har blitt inspirert av trening fra bloggen, lager en oppskrift herfra, eller bare ett eller annet som er relatert til, eller inspirert av meg, så vær så snill å tagg meg. Jeg synes det er så fantastisk gøy å se <3 Tag med @marenerdvik eller #marenerdvik 

 

Smiiil, Maren 

 

 

WEEKEND VIBES

Denne helgen her har vært så herlig, og heldigvis er det ikke slutt enda. I går tok vi med oss Leo på langtur, og endte opp med tidenes oppdagelsesferd. Vi fant så mange nydelige skjulte perler, og heldigvis hadde jeg kamera med. Jeg fikk også tatt bilder av et veldig annerledes, morsomt og ikke minst super-effektivt treningsprogram til dere. Jeg skal få redigert bildene så fort som mulig, og delt det med dere <3 

I dag skal jeg avgårde på en veldig annerledes, og helt utenfor min komfortsone type fotoshoot. Rita Røisland, som er en god venninne og en fantastisk makeup artist, har spurt om jeg kan være modellen hennes for et makeup-prosjekt hun holder på med. Rita stiller så ofte opp for meg når jeg trenger hennes hjelp, så det skulle jo bare mangle at jeg gjør det samme tilbake. Vi er 4 jenter som skal være med, og jeg vet ikke noe annet enn at jeg måtte forbedre meg på en dramatisk look, og enorme mengder glitter! Ikke heeelt min vanlige makeup med andre ord. hehe

Bukse HER // Skjorte utsolgt, ligende HER // Sko - H&M 

Etter shooten skal vi ut på ny oppdagelsestur, denne gangen på andre siden av byen. Det er så gøy på sånne turer, hvor du ikke en plan på hvor du skal gå, man bare begynner turen og finner små stier og steder underveis. På slike turer kan Leo løpe fritt, og det er så herlig å se hvor utrolig lykkelig og energisk han er når båndet er av. Det er meldt strålende sol i ettermiddag, og hvis jeg tør er planen å få til årets første bad i Norge. Bikinien er med, så får vi se om jeg feiger ut eller ikke. 

 Fotograf: Frode Vestagrden

Ha en nydelig søndag mine venner. Jeg skal jobbe på og prøve å få ut et treningsprogram til dere i løpet av kvelden. Hvis ikke kommer det senest tidlig i morgen tidlig, sånn at dere uansett har et artig og effektivt treningsprogram å kickstarte uken med. 

 

Smiiiil, Maren

 

En helt spesiell jentekveld

Dette var synet som møtte meg når jeg kom ut til en av mine beste venninner i går kveld. Har dere sett en så nydelig idyll? Min venninne har blitt to barns mamma for under 3 måneder siden, og hele hjemmet hennes oser av babylykke. Hun har nå to nydelige jenter på 2,5 år og 3 måneder. Jeg dro ut på besøk, og hadde meg med masse digg snacks for en skikkelig jentekveld. Jeg fikk kose masse med den lille nye, og vi ble sittende å skravle til sent på kveld <3

På vei ut kjørte jeg innom 3 ulike butikker på jakt etter den nye Skyr isen. På tredje forsøk fant jeg den. Jeg synes salty caramel er best, men jordbær er utrolig god den også. Boksen forsvant på null kome niks, og vi var begge enige om at det er helt merkelig hvordan denne isen kan ha det næringsinnholdet den har. Den smaker helt himmelsk, faktisk ganske så likt som soft shake isen på smak. Næringsinnholdet på denne er helt supert, og jeg fryder meg over at et slikt produkt nå er tilgjengelig. Dette er ikke et sponset produkt - bare et tips om en veldig veldig god is. 

Ellers hadde vi melon, druer, popcorn og Pepsi max. Litt utover kvelden kom også min venninnes mann med både påskemarsipan og cheese doodles. For en kosekveld!  

Nå skal jeg drikke opp kaffekoppen her, og komme meg avgårde på en liten lørdagstrening. Jeg ser for meg å kjøre en sirkel, litt i samme stil som de gruppetimene jeg holder. Jeg deler selvfølgelig programmet med dere senere hvis dere har lyst <3

Ha en nydelig lørdag! 

Smiiiil, Maren 

Piknik på verandaen

Jeg har ikke verdens største veranda, men jeg har som mål å gjøre den til en veldig koselig veranda likevel. Jeg har ikke alt på plass enda, men jeg er i planleggingsfasen og koser meg veldig med det. Jeg har til nå kun lånt noen møbler til å ha der ute, og nå skal de leveres tilbake å da er det ut på jakt etter nye. Jeg har så lyst på Sundays, men de passer ikke helt inn i mitt budsjett, så vi går se hva jeg finner som kan ligne. Hvis noen har et hot veranda-møbel-tips så tas det i mot med stor takk. 

Jeg har ikke møbler som sagt, men hva gjør vel det når man har et nydelig piknikteppe, og mulighet for å spise på gulvet? Her om dagen inviterte jeg til lunsj på verandaen, og trikset frem alt mulig deilige sunne godsaker. Så det ikke fristende ut? 

Smoothie bowl og salaten er kjøpt ferdig på Will I juice. Så har jeg bare laget en enkel salat, kuttet opp frukt og dandert litt bær, druer og blandet en frisk og god saft. Jeg hadde også knekkebrød og speltlomper til. Vanskeligere trenger det ikke være. Jeg blir så glad av alle disse fargene. Sunn, innbydende og delikat mat som er perfekt for den sesongen vi går inn i nå.

Sommertid er utetid, og jeg gleder meg til mange flere herlige måltider ute. Enn så lenge får det bli piknik med teppe på gulvet, men snart har jeg forhåpentligvis alt på plass der ute og da blir det middagskos og varme, sene sommerkvelder der ute<3 

Håper dette var til inspirasjon for utemåltider og piknik i sommer. Det var litt kjipt vær her på sørlandet i går, men i dag stråler solen igjen, og jeg planlegger sushi-hygge utendørs. I kveld blir det venninnekos hos en god venninne som har blitt mamma siden sist jeg så henne, og gjett om jeg gleder meg. Hun har også ca ti ganger så stor veranda som meg, og jeg gleder meg til å tilbringe fredagskvelden der<3 

Hva er dine planer for fredagskvelden og helgen?

 

Smiiil, Maren 

 

Når treningsgleden forsvinner

Jeg vet ikke hva som skjedde, og jeg klarer ikke helt å sette fingeren på når det skjedde heller. Sakte men sikkert har jeg kost meg mer og mer på trening, og den magiske treningsentusiasmen jeg hadde for 2-3 år siden begynner faktisk å komme ordentlig tilbake. Jeg trener mye om dagen, og jeg koser meg skikkelig med det. Det er et drøyt år siden jeg første gang delte med dere at treningsgleden min var så og si borte, og siden den tid har jeg ikke helt klart å få den helt tilbake. Dette har jeg skrevet en god del om, og mange av dere har kjent dere veldig igjen i det. Det har selvfølgelig gått litt i bølger for min del, med gode og mindre gode perioder. Kanskje er dette bare en lang god periode, men jeg føler på en måte at det er dypere enn det nå. Jeg føler at treningslysten, og viktigst av alt, treningsgleden faktisk er ordentlig tilbake. 

Jeg skrev over at jeg ikke helt vet hva som skjedde eller hvordan jeg gjorde det, og det stemmer. Men jeg vet hva jeg IKKE gjorde, og det har jeg lyst å snakke litt om. Treningslysten min og gleden ved det forsvant, og det tok litt tid før jeg innså at jeg faktisk ikke synes det var gøy lenger, og at treningsgleden plutselig var noe jeg måtte jobbe for. For mange ville det nok vært naturlig å presse på med trening, og tvinge seg til å dra på trening. Jeg gjorde absolutt ikke det! Jeg har nok heller gjort motsatt, og det tror jeg var smart. Det er sannsynligvis det som har gjort at dette nå begynner å løsne, og gleden kommer snikende tilbake.

Hvis jeg skal prøve å si noe om hva jeg har gjort, så må det bli følgende: 

 • Jeg har trent andre, og fokusert på andres treningsglede
 • Jeg har gjort ting jeg liker, og som jeg faktisk synes er gøy - uavhengig om det er den mest effektive treningsformen eller ikke.
 • Jeg har ikke presset meg på trening når jeg virkelig ikke har hatt lyst 
 • Jobbet med å minne meg selv på hvorfor jeg trener, og hva jeg liker ved det
 • Trent mer sammen med andre, og mindre alene 
 • Snudd fokus fra utseende målrettet trening, til trening for helse og funksjon
 • Prøvd litt nye ting, som for eksempel CrossFit 

Alt dette har hjulpet meg masse, så jeg tenkte det var fint å dele det slik at noen andre kanskje kan få bruk for noen av de samme tipsene. 

 Fotograf: Frode Vestgarden 

I dag har jeg fått oppleve 20 herlige jenter sin treningsglede på min egen gruppetime. Det finnes faktisk ikke noe mer motiverende og inspirerende enn å se så mange flotte jenter trene sammen, smile, svette, mestre, heie på hverandre og la seg pushe på en felles treningsøkt. Fy søren så gøy! Jeg trener jo ikke selv når jeg holder timer, men jeg følte likevel at jeg var helt høy på endorfiner etter timen. 

I skrivende stund har jeg akkurat kost meg med taco, og på tv står en serie på. Leo ligger å sover ved siden av meg, og ute pøser regnet ned. Så utrolig koselig! Det er selvfølgelig ikke gøy med regn, men når man likevel er inne å koser seg, er det faktisk litt hyggelig med regn på ruta. 

Håper dere har hatt en nydelig Kristi himmelfartsdag <3

 

Smiiil, Maren 

 

Dette spiser jeg til frokost

Jeg har hatt perioder med havregryn, og perioder med knekkebrød til frokost, men jeg vender alltid tilbake til favorittskåla. #marenskåla er en kjent sak, men den ser aldri lik ut. Jeg varierer ingrediensene hele tiden, men basen med meieriprodukter er som oftest ganske lik. Skyr eller yoghurt og cottage cheese. Den skålen dere ser på bildet inneholder følgende: 

 • Banan i skiver 
 • Blåbær 
 • Gult eple
 • Honningmelon 
 • Kiwi
 • Yoplait vanilje 
 • Cottage cheese 
 • Solsikkekjerner 

Kutt opp all frukten, sleng på meieriprodukter og topp med nøtter eller frø. Så godt, så enkelt og så delikat. Mat som ser god ut, smaker ofte enda bedre. Denne skålen smaker som en dessert - men samtidig er den sunn, næringsrik, mettende og utrolig god! 

Dette er frokosten for et par dager siden, dagens frokost er ganske lik med med litt andre ingredienser. Den ser dere på Instastory hvis dere har lyst. Instagram: Marenerdvik 

I dag startet jeg dagen supertidlig med en liten cardio-økt sammen med min kjære. Etterpå var det tid for en WOD med CrossFit gjengen som trener sammen med Charlotte Nevland på CrossFit Kvadraturen. Den økten var så sykt gøy! Jeg har lagt den ut på Snapchat (marenerdvik) og Instastory. Etter det var det rett hjem å hente Leo for en god luftetur med han. Nå ligger vi begge som slakt på sofaen, og her blir vi frem til jeg skal holde time i ettermiddag. Serie på macen, god mat og joggebukse - perfekt på en fridag. 

Hva gjør du i dag? 

 

Smiiil, Maren 

 

Sommerfølelse og dagens styrkeøkt

Reklame | Annonselenker Nelly

💕A white summer dream💕

I dag har jeg på meg denne hvite blusen, og jeg fikk på mange kommentarer på den på Snapchat etter jeg la den ut at det rett og slett blir et innlegg på den. Denne toppen ramlet jeg tilfeldigvis over på Nelly, og ble helt forelsket i den. Den er så utrolig lett, luftig og god å ha på seg, også elsker jeg blondene og de små detaljene. Dere finner den HER. Jeg har størrelse 38. 

Dagen i dag har flydd avgårde og jeg landet nettop i sofaen etter en lang dag på farten. Bildene vi skulle prøve oss på i dag ble så kule, og jeg gleder meg til å dele dem med dere. Det er så gøy å ha så mange kreative fotovenner. I dag har vi lekt oss med litt forskjellige ting, og resultatet ble annerledes og kult. Ellers har jeg rukket lunsj i sola med en god venninne, og en styrkeøkt. Styrkeøkten hadde fokus på rygg og jeg tenkte jeg skulle dele den med dere: 

Marens rygg-økt:

 • Pullups pyramide 1-2-3-4-5-5-4-3-2-1 repetisjoner 
 • Nedtrekk og sittende roing i supersett 10x3 
 • En arm roing på benk 10x4
 • Facepull og lats drag i supersett 8x4 
 • Biceps curl med handler 12x3 

Jeg liker å trene biceps sammen med rygg, men siden armer ikke akkurat er et av mine hoved fokus tok jeg kun én øvelse for biceps. En god økt som føltes bra både underveis og etterpå. Supersett betyr at man tar to øvelser rett etter hverandre uten pause mellom, så tar man en god pause og kjører på med begge øvelsene rett etter hverandre igjen. Det er grisetungt å kjøre supersett på to øvelser på samme muskelgruppe slik jeg gjorde i dag, men jeg liker det veldig godt. Jeg får liksom skikkelig kjørt den aktuelle muskelen, og det digger jeg. 

Nå har jeg akkurat spist en take away salat, og en take away smoothie bowl. Jeg var så sulten, og klarte ikke velge - så da ble det begge. Hehe. Nå står Leo å tripper foran meg her, vi skal ut på en god kveldstur og etter hans blikk å dømme, er det VIRKELIG på tide å komme seg avgårde. 

Håper dere har en finfin onsdag, og at de fleste av dere er klare for en fridag i morgen. Jeg skal holde gruppetime i morgen, og det er en glede å se at mange har meldt seg på - selv om det er en fridag. Nyt kvelden dere, gjør noe hyggelig og kos dere litt ekstra<3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Trenger du litt ekstra futt på trening?

Reklame | Tights.no

God morgen solstråler. I dag har jeg gledet meg til å oppdatere dere, for jeg har så mye kult å vise dere. Det første er noe jeg vet mange av dere blir glad for, nemlig et tights-tips. Vi har snakket mye om tights på bloggen, og det virker som vi alle er enige om at en god tights er følgende: 

 • Sitter godt på
 • Er ikke gjennomsiktig 
 • Sklir ikke ned når man løper 
 • Høy på livet 
 • Ser fin ut 
 • Holder ting på plass 

Rabattkode:

Skins A400 Highwaist long tights er en highwaist kompresjonstights (jeg visste faktisk ikke at kompresjon kom i highwaist?) og den sitter virkelig helt super godt på. Dette er en Limited Edition, så her er det bare å sikre seg før den forsvinner. Kompresjonstightser er jo ofte litt høyere på pris, og denne råtassen ligger på 1500. Nå er den på salg til 999 og jeg har en rabattkode som gir ytterlige 100kr i avslag! Bruk koden Highwaist100 og vips flyr 100 kr av prisen. 

Denne tightsen har nå vært med meg på flere løpeturer, styrketrening og CrossFit. Den har bestått alle mine tester i form av å holde seg på plass under løpning, ikke være helt gjennomsiktig i bunnen av en knebøy, og se så fresh ut at jeg fint kan gå i den til og fra trening, innom butikken osv. Jeg elsker det høye livet, og håper det blir en standard, og ikke kun en Limited Edition etterhvert. Sjekk den ut, og les gjerne kundeomtalene om Skins A400 highwaist på Tights.no sine hjemmesider. Jeg har forresten min i størrelse M. 

Genseren er fra Aim´n og den er så kul. Jeg synes det er kult med cropped top hvis tightsen er highwaist. Denne genseren er fin på trening, men også som en hverdagsgenser. Den kommer i flere farger og varianter. Sjekk ut Aimi´n HER.  Jeg har den i M. 

Fotograf: Frode Vestgarden. MakeUp: Rita Røisland

FORUNDRINGSPAKKE

Tigjhts.no har en annen litt gøy greie på gang, og det er en forundringspakke. Har du enn gang søkt rundt på nettsider, og tenkt at det er så mye du har lyst å teste, men så kan man jo ikke bestille alt? Vel, nå kan du nesten det. Forundringspakke er blitt helt vilt populært, og over 1000 av disse pakkene er solgt. Innholdet varierer og spennet går over hele linja. Fra sukkerfritt godteri, proteinbarer, sunnere kakemix og snacks, til energidrikker, pre-workout og treningsutstyr. Min pakke inneholdt så mye spennende, og det var som julaften å få åpne den. Under ser dere innholdet i forundringspakken, og dere kan lese mer om den og hva man kan forvente av innhold HER.

FUTT er en morsom greie, eller kanskje bar jeg synes det er litt morsomt fordi jeg ELSKET brusetabletter når jeg var liten, og det var full fest hver gang jeg fikk lov å ha det. Jeg pleide alltid å bite litt av den først, og kjenne at det boblet litt i munnen. Futt er altså brusetabletter med koffein, perfekt på litt trøtte dager, eller når du trenger litt ekstra futt (hihi) før trening. På varme sommerdager kan det være digg å bytte varm kaffe med en iskald frisk futt-drikk. 

Dette er en smakspakke, hvor du får alle smakene til 79kr! Du finner smakspakken HER. Min favoritt av alle disse er Eple og appelsin. Cola cherry har jeg faktisk ikke smakt enda, men den tenker jeg skal få bli med meg på trening i dag. 

I dag er det enda en skikkelig sommerdag er meldt på sørlandet, og smilet mitt går hele veien rundt. Har sommeren virkelig kommet allerede? Jeg er tidlig oppe, på agendaen i dag står det nemlig mye spennende. Det starter med en treningsøkt, før jeg skal være med på noe litt artig som involverer et filmkamera, drone og mye annet gøy. Oppdaterer dere på det hvis det blir vellykket. 

Ha en nydelig onsdag mine venner, håper solen stråler der du er og at du får en lys, lett og herlig dag. 

 

Smiiil, Maren

 

 

Litt nytt i sommergarderoben

Inneholder annonselenker Nelly 

Sørlandet briljerer på værfronten om dagen. Solen stråler, og med temperaturer opp mot 18-20 grader er det virkelig sommerfølelse i Kristiansand. Jeg har sikret meg et par nye sommerfavoritter i garderoben, og tenkte jeg skulle dele dem med dere. Jeg like spesielt godt t-skjorten med de små søte kirsebærene på. Helt enkel, men likevel en liten detalj som gjør at den blir spesiell. Jeg har den i størrelse M, og dere finner den HER. 

Shortsen er i myk denim, og det gjør den så behagelig å ha på. Jeg synes den er litt kul med de små frynsene nederst, og den lyse, litt slitte vasken. Shortsen er litt kort, men sammenlignet med andre shortser jeg har så er den jo absolutt ikke for kort. Jeg tror bare det er så lenge siden sist jeg gikk i shorts at jeg føler den er veldig kort. hehe. Jeg har shortsen i Str 38, og dere finner den HER. 

I dag har jeg hatt en sikkelig fin dag. Jeg startet dagen klokken 06, og fikk unna en treningsøkt tidlig på morgenen. Etterpå fikk jeg i meg en kjapp frokost, før jeg dro avgårde for å passe min skjønne lille nevø. Vi koste oss med trilletur i sentrum, så på gravemaskiner og lastebiler. Drømmen for mitt lille sjarmtroll på 2 år. Nå har jeg akkurat hatt et skype-møte med SKYR, og jeg gleder meg så til å dele våre planer sammen fremover med dere. 

Nå skal macen legges vekk et par timer, for litt kvalitetstid i sola med en god venninne. Dette været her er for digg til å ikke kose seg utendørs så mye som overhode mulig. Jeg har blitt totalt hektet på Designated Survivor igjen, og  regner med kvelden kommer til å forsvinne med den serien på skjermen. I dag har jeg lovet meg selv å lage en skikkelig middag, jeg har nemlig spist meieriprodukter og knekkebrød med ost til middag litt for mange dager på rad. Det er godt, næringsrikt og sunt, men jeg liker å få i meg et varmt måltid i løpet av en dag, så her må det en liten skjerpings til. 

Noen forslag til en sunn og god middag? Alle forslag mottas med stor takk <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Dette gjør vi på min gruppetime

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra gruppetimen min, og jeg blir altså så fylt med energi, glad og inspirert av den gjengen. For en deilig avslutning på en hektisk mandag. Jeg tenkte jeg kunne dele programmet jeg kjørte i dag med dere lesere. det er jo mange som ikke bor i Kristiansand, og ikke har muligheten til å bli med. Nå kan du sette opp en sirkel-økt uansett hvor du er. 

8 øvelser: 

 • Jumping jacks
 • Spurt på spinningsykkel
 • Gående utfall 
 • Trappeløp 
 • Pushups mot boks 
 • Båten (mageøvelse)
 • Burpees
 • Thrusters med kettle bells 

Jeg kjørte 1 minutt jobb pr post, og 30 sekunder pause mellom hver post. 3 runder totalt. Jeg får ikke tatt bilder når jeg instruerer timen, så jeg håper et kjapt googlesøk på de øvelsene du ikke er kjent med løser saken.

Oppvarmingen var en runde med skulderrulling, strikk, squat to stand, airsquat og litt dynamisk streching. Jentene gav alt, og pushet mer og mer for hver runde. En sann inspirasjon å se på, og helt rått for meg som trener å få lov å trene så mottagelige og positive jenter. Nei, dette var bare knall gøy! 

Jeg har en time på torsdag også, og siden det er en fridag velger mange å ikke trene. Jeg tenker at vi burde snu på det, og tenke at på en fridag har man faktisk tid til å trene. I tillegg er det meldt regn i Kristiansand - så da passer det perfekt å komme på Bootcamp trening med meg kl 17.15. Påmelding og informasjon finner du HER. 

Nå er jeg på plass i sofakroken, joggebuksa er på, Leo er ved min side og tallerkenen er fylt til randen med grove brødskiver, ost, skinke, egg, majones og et stort fruktfat. Nå skal jeg kose meg. På skjermen ruller Designated Survivor, og jeg kjenner skuldrene synker for hvert minutt. 

Håper dere har hatt en finfin mandag <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Én gjenganger og to nyheter

Reklame | Whiteone & annonselenker

Jeg har tidligere delt at jeg bruker vippeserum, og vært veldig fornøyd med det. Mange kjenner til vippeserium og bruker det, men har du hørt om serum til bryn? Det funker på akkurat samme måten, og det er virkelig helt genialt. 

Jeg har relativt mye bryn, men foran på  brynene er det veldig lite hår. Jeg har alltid måtte farge dem, og også testet microblading på dem. Alt for å forsøke å tette til der jeg mangler en god del hår. Jeg hadde ikke hørt om brynserum før, og nå er jeg i full gang med å teste. Jeg har brukt det i litt over 14 dager, og føler faktisk at hårveksten har økt. Fy søren så gøy! Dere finner brynsserum HER

Vippeserumet har jeg brukt lenge, men glemt å påføre det i en periode. Nå er jeg i gang igjen, og gleder meg til å gå inn i sommeren med lange fine vipper. Verken vippe eller bryn serum er testet på dyr, og det er viktig for meg å presisere! Jeg påfører både vippe og brynserum hver kveld etter jeg har fjernet sminken. Mange har sagt at de synes det er vanskelig å huske, men det er bare å sette de ved siden av tannbørsten - da husker du det! 

Et siste produkt jeg har vært så heldig å få lov å teste er Bodyroller. Bodyroller er en liten høvel hvor ytterste delen er et hjul med bittesmå nåler på. De små mikronålene stimulerer produksjonen av kollagen i huden, og øker elastisiteten. Dette skal hjelpe til med:

 • Bli kvitt strekkmerker & Cellulitter (rolleren finnes for både kropp og ansikt)
 • Redusere rynker og arr i huden.
 • Jeg føler meg så fresh og som om huden på en måte er litt fornyet etterpå.

Slik gjør du:

 1. Vask huden og fjern all sminke 
 2. Bruk den steriliserte BodyRollern, rull den opp og ned 3-4 ganger med jevn fart og varsomt trykk mot huden din.
 3. Først ruller du vertikalt, så horisontalt og til slutt ruller du diagonalt frem og tilbake. Unngå kontakt med øyne og leppene.
 4. Behandlingen tar cirka 5-10minutter og kan repeteres 2-3 ganger i uken for beste resultat. 
 5. Etter behandlingen med BodyRoller smører du huden med en mykgjørende krem, og masserer den godt inn i huden der du behandlet.

Stripete body HER // Sort bukse HER 

Jeg kommer nok aldri til å gjøre noen drastiske eller store ting for å verken fikse på, eller endre mitt utseende. Jeg synes derimot det er veldig gøy med hudpleie, gode produkter og ting som kan få min egen hud til å se best mulig ut, uten noen form for inngrep. 

Jeg liker godt disse tre produktene, og føler de funker for meg. Har du noen gang testet serum eller en roller? Hva er fine erfaringer? 

Rabattkode: 

Hvis du ikke har testet før og har lyst å prøve, eller liker produktene godt og kunne tenke deg påfyll, så har jeg har en skikkelig gladnyhet til dere. Jeg har fått lov å gi 50% rabatt til all mine lesere. Koden du bruker ved bestilling er: MAREN50

 

Smiiil, Maren 

 

Det skal ikke mer til

Dette været her gir meg lykkefølelse langt inn i hjerterota. Det er merkelig hvordan lys og vær kan ha så mye å si. Jeg påvirkes egentlig ikke så mye av vær, men lys merker jeg faktisk veldig på energi og overskudd. På lørdag hadde en god venninne og jeg en times tid å slå ihjel før vi skulle avgårde til en avtale, og i stede for å sette oss inn på en cafe, så kjøpte vi med oss mat og satt oss på en betongplatting midt i sentrum. Urbant og herlig, med utsikt til kirken og hele torvet. Så herlig! 

Det skal ikke mer til enn sol, smoothie bowl og kvalitetstid med en god venninne før lykkebarometeret sprenges. Det beste av alt er at dette er bare begynnelsen, og det er så mange flere slike dager i vente. Det gledes! 

Denne smoothie bowlen er så digg, og jeg tenkte derfor å dele ingrediensene med dere. Denne er kjøpt på Will I juice her i Kristiansand, men man kan helt fint lage den selv også. Denne heter protein bowl og inneholder: 

 • Mandelmelk
 • Eple
 • 100% whey protein vanilje
 • Banan
 • Bringebær

Toppingen består av: 

 • Granola/glutenfri havre
 • Kakaonibs
 • Mango
 • Jordbær
 • Banan i skiver
 • Kokosflak, solsikkekjerner & gojibär 
 • Agavesirup og kanel

Håper noen av dere har lyst å teste ut oppskriften hjemme. Jeg bruker frosne råvarer i smoothien, slik at den blir ordentlig kald og god. Spe på med litt juice eller vann hvis du ikke har mandelmelk, eller ikke ønsker å bruke det. Eller vanlig melk selvfølgelig. 

Da gjenstår det bare å ønske dere en herlig mandag! Jeg holder gruppetime i kveld, og gleder meg skikkelig. Jeg er så glad jeg startet opp med disse timene, det er både sosialt og råbra trening. Jeg storkoser meg, og får møtt så mange herlige jenter! I dag er timen fra klokken 19-20, og torsdag er den fra klokken 17.15-18.15 Det er noen få ledige plasser igjen. Påmelding til i dag finner dere HER, og torsdag HER. 

 

Smiiil, Maren 

 

Mitt beste tips for en dyp brunfarge som varer

Reklame | Betakaroten

☀️Get ready for summer☀️

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra Kypros, og brunfargen sitter som bare det på både kropp og ansikt. Grunnen til det er uten tvil at jeg begynte å ta betakaroten to ukes tid før avreise, tok dem under hele oppholdet, og fremdeles tar én kapsel hver dag. 

Betakaroten gir en dypere og finere brunfarge som holder lenger. Det er jo en herlig fordel, men en annen ting som faktisk er helt fantastisk, er at ved å ta betakaroten opplever mange som har slitt med soleksem at de får mindre, eller ingen plager. Det er virkelig en positiv side ved produktet, og det i seg selv er for meg grunn nok til å ta det. 

Merker fordelene:

Jeg var litt skeptisk før jeg testet, jeg har aldri tatt betakaroten fast før, og visste ikke helt hva jeg kunne forvente. Nå etter en drøy måned merker jeg fordelene ved at jeg holder på fargen lenger, og faktisk (bank i bordet) ikke fikk soleksem på Kypros. 

På kypros var jeg nok spesielt utsatt også, fordi jeg trente mye, svettet mye og var mye i solen. Alt det til sammen gjør at jeg lett kan få både soleksem og svetteprikker som jeg kaller dem. Det er et slags utslett som gjerne kommer akkurat der sportsBHen går, eller under armene, i armhulen. Denne gangen ble det verken svetteprikker eller soleksem, og jeg er ganske så sikker på at jeg har Betakaroten å takke for det! 

Jeg startet ca 14 dager før avreise til varmere strøk. Så har du en feire planlagt så er det smart å komme i gang. Straks er det lov å begynne å håpe på sommer her hjemme i Norge også, og med det lille vi har av skikkelige sommerdager er det absolutt smart å legge alt til rette for den optimale brunfargen. Du kan bestille betakaroten på betakaroten.no, og få dem rett hjem i postkassen. Frakten er gratis, for på første pakke betaler du kun 149kr!

Les mer om betakroten og bestill HER.  Nå er det bare å begynne å glede seg til sommeren dere <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Dette serverer jeg på jentekveld

Plutselig var det søndag, og en utrolig deilig helg nærmer seg slutten. Heldigvis er det enda tidlig, og jeg skal utnytte denne solfylte søndagen fullt ut. Helgen startet på best mulig måte med jentekveld hos meg, i går var det Cinco de Mayo (Mexico sin nasjonaldag) med en helt fantastisk gjeng. Masse deilig mexikansk mat, alle utkledd i meksikansk-inspirete klær og hele huset pyntet i samme tema. Så utrolig gjennomført og gøy! Tilbake til fredagen igjen, da hadde vi jentekveld her, og jeg tekte jeg kunne vise dere hva jeg serverte. 

Jeg liker så godt å kombinere litt ulik type snacks, og på fredag ble det popcorn, frukt, grønnsaker, dipp og yoghurtnøtter. Så utrolig godt. Dippen er laget på lett rømme og holiday dipmix. Vi hadde også bringebær saft, Pepsi Max og Kombutcha. Mmm<3 

Jeg koset meg så på fest i går, men holdt meg til alkoholfri drikke hele kvelden. Jeg våknet frisk og fin i dag, og før klokken var 10 var min kjære og meg ute på joggetur. Dagens økt med 5 km joggetur, og 8 runder opp en trapp like ved her vi bor. Utrolig deilig start på søndagen, og spesielt siden det er så nydelig vær ute. Det føles som en liten forsmak på sommeren med strålende sol og nydelig temperatur. 

Nå skal jeg bruke et par timer inne mex litt jobb før jeg skal ta med meg Leo ut i sola. Kaffe i hånda, og rusletur med min lille godklump passer helt perfekt på en søndag. 

Hva er dine planer denne søndagen? 

 

Smiiiiil, Maren 

 

Oppskrift: Sunne frokostpannekaker

God lørdagsmorgen<3 I dag har jeg kost meg skikkelig på morgenkvisten. Jeg våknet etter en natt med urolig og alt for lite søvn. Planen var å møte to venninner på trening klokken 07.30, men den planen ble raskt avlyst. Jeg gikk en god tur med Leo, og etter turen ble det en nydelig pannekakefrokost.

Oppskriften er så enkel og god. Jeg tror jeg har delt den med dere før, men slike gode base-oppskrifter kan aldri deles for mye. Er dere ikke enige? 

Til 1 porsjon: 

 • 40g havregryn (ca 4 ss)
 • 1 godt moden banan
 • 1 ts kanel (gjerne økologisk)
 • 2 egg
 • 1 ts bakepulver 
 • Litt setning hvis du ønsker. Stevia/sukrin. 

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, og kjør dem til en jevn røre med stavmikser. Jeg har flere ganger droppet søtning, fordi bananen søter mer enn nok. Jo mer moden bananen er, jo søtere og bedre smak gir den. Stek pannekakene, og topp dem med hva enn du ønsker. Jeg har ofte litt frukt ved siden av, og spiser pannekakene som de er eller topper dem med brunost, sukkerfritt syltetøy eller bare bananskiver. 

Nå skal jeg la maten synke, lage meg enda en kaffekopp og se om denne skrotten snart begynner å bli klar for en treningsøkt. Hva er din plan denne lørdagen? 

 

Smiiil, Maren 

Er treningreise noe for deg?

Reklame | For egen treningsreise

Nå har jeg fått landet litt etter vår fantastiske treningsreise til Kypros, og jeg er allerede i gang med å glede meg til neste tur. Livet på treningsreise er så vidunderlig, og jeg skulle ønske absolutt alle fikk oppleve det. Jeg snakket nettopp med Ving, og turen vår begynner virkelig å fylles opp. Det er utrolig gøy å se, og jeg kjenner det kribler i kroppen, både for min egen del, men kanskje aller mest for alle de herlige deltagerne som skal få oppleve en hel uke fylt med sol, sommer, god mat, masse trening og bøttevis av inspirasjon til en sprek og sporty livsstil. 

Processed with VSCO with a5 preset

Mange av dere stiller spørsmål om treningsreisene våre, og jeg tenkte derfor å ta for meg noen av de spørsmålene som går igjen. Det er jo ofte slik at mange lurer på det samme, men kanskje ikke tør å spør. Jeg åpnet også opp for spørsmål via Instagram og Snapchat, og her er svarene på de spørsmålene som gikk igjen: 

Hvordan er maten?

​Maten er variert, sunn og fantastisk - rett og slett. Det er full buffet, som bugner over av sunne, friske alternativer. Her er det noe for absolutt alle. Vi har frokost, lunsj og middagsbuffet, også har de fleste deltagerne litt frukt, og snacks på rommene sine i tillegg :) Allergier tas også hensyn til, så maten er overhode ingenting å tenke på - det er noe av det aller beste på hele turen. hehe.

Hvordan bor man? 

Vi bor i leiligheter, enten flere sammen eller alene. Det varierer selvfølgelig fra hvor vi er, men på Kypros nå sist reise hadde hver leilighet fullt kjøkken med kjøleskap og alt. Veldig praktisk og greit. Alle stedene vi har vært er rent, pent, og fine rom :)

Kan man reise alene? Blir man ivaretatt om man drar alene? 

Ja, ja og JA <3 Det er så mange som reiser alene på våre turer, og det går helt fint. Nesten halvparten av jentene på forrige tur reiste alene, men de er virkelig ikke alene. Vi blir en stor venninnegjeng fra første stund, og man blir 100% inkludert og ivaretatt. Jeg føler faktisk at de jentene som reiser alene nesten er de jeg får aller best kontakt med. 

Er det dyrt å være der? 

Nei, det eneste jeg brukte penger på var litt vann og en solkrem. Hehe. men selvfølgelig, alt er hva du gjør det til. Man kan ta massasje og ulike behandlinger, og flere av stedene vi er vil det jo også være mulighet for shopping - hvis man ønsker. 

Må man være med på alle treningsøktene? 

Hvor mye man ønsker å være med på er helt opp til hver og en. Dette presiserer vi veldig tydelig fra dag én, og gjentar flere ganger gjennom uken. Noen ønsker å kjøre på, og være med på ALT. men andre ønsker å ta det litt mer med ro, og velge seg ut noen økter de vil gjennomføre. Det er helt lov å møte opp og sitte å se på også, slik at man sparer kroppen litt men får med seg kunnskapen likevel. Alt er greit, og helt opp til hver enkelt. Det er ikke noe strengt navneopprop før hver økt. Dette er din ferie, og din treningreise, så hvordan du ønsker den skal bli er helt opp til deg <3 

​Er det noen studenter som drar? Går det an å få lest noe mens man er på tur? 

Det er fri og egentid i de beste soltimene. Det vil si fra ca 10/11 til 16/17, så her er det absolutt rom for å få lest om man har behov for det. 

Hvilken alder er det å deltagerne?

​Det varierer veldig, og det er akkurat det som er så fint. Her er det jenter fra 18 til godt over 60. Gjennomsnittsalderen er nok rundt 25-35 tenker jeg. men her er alle velkomne, og alder har overhode ikke noenting å si. Min erfaring er at gruppen blir så fin, akkurat fordi vi har den herlige variasjonen i alder. 

Er det lov med alkohol?

Ja absolutt. Vil noen ta seg et glass vin på kvelden til middagen så er det selvfølgelig lov. Det er opp til hver enkelt. 

Hvor mye koster turen, og hva er da inkludert? 

Alt om prisen og hva som er inkludert er listet opp på nettsiden til turen, og den finner dere HER.

Kan man reise fra hvilken som helst by i Norge? 

Det er utvalgte avreisesteder, som blir opplyst ved hver tur. Som oftest reiser vi alle fra Oslo, og bor du et annet sted så må du komme deg til Oslo først. Jeg som bor i Kristiansand flyr til Oslo først, også videre. 

Er turen tilpassen dem med skader? Astma osv? 

Ja det er alltid noen på turene som har ulike utfordringer, og det tilpasser vi. Alle har ansvar for å si i fra om slike ting, og min erfaring er at de aller fleste er så flinke på sin egen skade eller diagnose, at de selv vet hvor mye de tåler og hvordan de gjør ting. Vi er alltid behjelpelige med å finne alternative øvelser for folk med skader. Det er likevel viktig for meg å presisere at vi er PTer, og ikke behandlere. Men ikke la et vondt kne eller astma stoppe deg - det er ting vi helt fint kan jobbe rundt. 

​Må man ha med noe utstyr selv? 

Ingenting. Vi stiller med alt. Du trenger kun deg selv, og treningsklær. 

Skal dere ha flere reiser bortsett fra den i august? 

Ja, det vil bli en tur på våren og en på høsten neste år også. Datoene er like rundt hjørnet. Jeg publiserer dem så snart vi har dem klare.

På siden hvor man melder seg på har vi vist en typisk dag på treningsreise, og jeg tenker at det er vel nesten det man er mest spent på? Jeg legger derfor med en oversikt over noen av dagene på sist tur, slik at dere får litt innblikk i hvordan det foregår: 

Du kan alltid sende mail til trening@ving.no, hvis du lurer på rundt bosted, bosituasjon, spesifikke matønsker osv. Er det noe mer relatert til innholdet i turen du lurer på så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet.

 Du melder deg altså på her, og det er sprøtt å si det, men det er faktisk nesten utsolgt allerede, så her må man være kjapp! Håper vi ses på tur <3 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Vi må tørre å ta litt plass

I dag morges våknet jeg grytidlig, og fikk ikke sove igjen på grunn av en tanke som ikke ville slippe taket. Tanken handlet om det å tørre ta plass og være synlig. Jeg føler at jeg endelig, og faktisk for aller første gang, tør å ta litt plass som treningsprofil, hoppe ut i alle mulige sporty utfordringer, holde timer i både inn og utland, for gigantiske grupper og mindre grupper. Plutselig er jeg ikke så redd mer - og det føles så utrolig godt! Dere som har lest bloggen lenge kjenner til at jeg har slitt en del med frykt i forkant av store eventer, og at den frykten har holdt meg tilbake i mange sammenhenger, og faktisk ført til at jeg tidligere har takket nei til mange spennende muligehter. 

Jeg tror dette er et tema som burde snakkes om. Jeg tror veldig mange kan kjenne på følelsen av å holde litt tilbake fordi man ikke tør, og er redd for hva andre måtte tenke eller mene. På sørlandet står janteloven sterkt, det hviskes og tiskes overalt. Du skal ikke stikke hode spesielt mye frem før du blir snakket om, og dessverre er det ikke de positive tingene som bli nevnt først. Dette har skremt vettet av meg tidligere, og jeg har vært livredd for å skille meg ut, ta plass og være synlig. Redd for at folk ikke skal like det jeg gjør, at det skal bli for mye, ikke bra nok eller feil på en eller annen måte. 

 Fotograf: Frode Vestgarden. Hår&makeup: Rita Røisland

Jeg har vært i treningsbransjen i over 10 år, og jeg tror endelig jeg tør å rett ryggen, og si at dette er det jeg elsker å gjøre, dette er noe jeg mestrer og jeg bryr meg mindre og mindre om andres meninger relatert til den hverdagen og jobben jeg har valgt. Det føles befriende å skrive det, og den følelsen jeg kjenner på kan best skrives som frihet, lettelse og en solid dose mot. Jeg føler meg tøffere og sterkere enn før. Kanskje kommer det av erfaring, og modenhet, kanskje kommer det av støtten fra dem rundt, hvem vet. Noe har hvertfall endret seg, og endelig falt på plass. Det føles utrolig godt! 

For min del har dette med å tørre å være meg, fullt og helt, gått på min hverdag, livsstil og væremåte relatert til trening og en sporty livsstil. Det har handlet om min rolle som treningsprofil, PT, influenser og privat person. For andre vil det kanskje handle om å tørre å være seg selv i en skolehverdag, i et klasserom hvor alle helst skal være helt like, og for all del ikke skille seg ut fra mengden. Eller på jobb, i vennegjengen eller andre steder.

Jeg tror og håper at vi i 2018 er på god vei til å skape rom for ulikheter, eller unikheter som jeg liker å kalle det. Jeg vet det ikke er et ord - men jeg liker det likevel. Ulikt er unikt, og det er fint. Jeg er kjempe sær, og skiller meg skikkelig ut fra mange av dem rundt meg, og det er helt greit. Ulikt er kult, og jeg synes vi skal heie mer på at alle bare skal få lov å være seg selv - på akkurat den måten man selv har lyst. 

Jeg heier på at alle skal kjenne på mot til å dyrke egne hobbyer, være seg selv og blomstre på sin egen måte. Jeg heier på at vi skal støtte hverandre, og gi hverandre rom til å tørre å være oss selv - fullt og helt. Jeg heier på at alle skal tørre å ta plass. Det er mer enn god nok plass til oss alle sammen, så la oss gi hverandre rom til å tørre å leve livene våre på ekte. Akkurat slik vi selv ønsker <3 

Det var dagens litt rabling fra meg. Jeg følte det var riktig, viktig og godt å få sagt det. 

 

Maren 

 

Min helt egen BoostBox

Reklame | BoostBox

Dette har jeg gledet meg til å dele med dere! Noen har kanskje fått med seg at jeg har hintet litt frempå om et artig samarbeid, og nå kan jeg altså dele det med dere. 

Helt siden jeg oppdaget Boostbox for første gang har jeg tenk på hvor gøy det ville vært å putte flere av mine treningsfavoritter i en boks, og sende ut til mine følgere. Nå har jeg fått muligheten til å gjøre akkurat det, og jeg er helt i ekstase! 

Hva er en BoostBox?

Boostbox er en månedlig pakke proppet med spennende overraskelser. Boksen varierer fra måned til måned, og har ulike temaer hver gang. Boksen kan for eksempel inneholde sunn snacks, treningsklær, treningsutstyr, proteinbarer, sunne kakemikser, sukkerfritt godteri, kosttilskudd, proteinpulver, vareprøver, oppskrifter, treningsprogram og mye mer spennende. Hvor gøy er ikke det? 

En boks bli levert hver måned, og sørger for at treningsmotivasjonen din får et skikkelig boost! På bildene under har jeg vist dere litt av innholdet i boksen fra mars og april. I tillegg til alt dette, lå det også et hoppetau og et fiks ferdig treningsprogram i boksen. 

Nå i mai er altså min lille drøm blitt til virkelighet, og jeg får komponere min helt egne BoostBox! Du kan bestille Marens egenkomponerte BoostBox HER.

Nå er dere sikkert veldig spent på hva min boks inneholder. Det er jo litt abc konseptet at dette er en forundringsboks, og en overraskelse, men jeg kan avsløre at min BoostBox gjør sunn og sprek livsstil litt lettere. Et av produktene kan jeg dele med dere, og det er et herlig miniband fra Abilica! Alle som leser min blogg vet jo at jeg digger disse strikkene, og trener mye med dem. På treningsreisen ble de brukt flittig. Nå får altså alle hvert sitt strikk i min BoostBox. I tillegg bugner boxen over av favoritter som gjør det enkelt å spise sunt, og holde på motivasjonen gjennom måneden. Godsaker, velvære og andre overraskelser. 

Pris på BoostBox er 289kr, pluss frakt på 75kr. Totalt 364kr. Alle som bestiller for første gang får i tillegg en overraskelse på drøye 200kr som en ekstra liten velkomstgave. Har du noe spørsmål om bostbox eller lurer på hvordan dette funker? Boostbox har en egen spørsmål og svar side, og jeg tror de fleste skal klare å finne svar på alt de måtte lure på der. 

Boxen min er fullstappet med herligheter som vil BOOSTE treningsmotivasjonen din! Ble du nysgjerrig på dette og har lyst å teste? Bestill din boostbox HER. 

 

Smiiil, Maren 

 

Akkurat det jeg trengte i dag

I dag er dette starten på dagen, og det føles så godt. Nå har det gått veldig i ett i flere dager, så det å komme seg ut i skogen med mine to nå, føles veldig bra. Frisk luft, kaffe i hånda, sjø, natur og en kropp i bevegelse. Magisk!  

Trening kan gjøres hvor som helst, man trenger ikke mer enn en liten gren også har du den perfekte pullups-stang. En stor stor sten er perfekt kjøre step-ups eller hopp opp på. Den samme stenen, eller kanskje en benk kan brukes å kjøre pus-ups mot, eller Dips. Dere skjønner hvor jeg vil? Styrketrening kan helt fint gjøres utendørs også, man trenger overhode ikke et treningssenter for å få trent skikkelig. 

Nå går vi inn i en sesong hvor alt ligger til rette for utetrening, og jeg skal forsøke å dele så mye ferie/utetrening som mulig med dere i ukene fremover. Strikk, egenvekt, og enkle, tøffe og effektive øvelser i fokus. 

Håper dere får en nydelig 1.mai, og nyter dagen med noe ekstra hyggelig. Jeg skal avgårde å treffe familien, og kose meg sammen med dem. Jeg har vært borte fra dem så lenge nå, og i går tikket det inn en snapfilm fra min svigerinne hvor min lille niese sier at hun savner tante Maren. Åååå! Klump i halsen, tårer i øyekroken og enormt familie-savn. Så i dag er det fullt familiefokus <3 

Nyt dagen mine venner, så blogges vi senere! 

 

Smiiil, Maren