hits

juni 2012

Bentrening og lunsjkos!

Løpeturen i dag ble ikke noe av, kroppen ville ikke løpe og jeg fikk hold/sting ette rkun fem minutter. Det ble derfor styrke istede! Styrketreningen min har vært kraftig nedprioritert i det siste, og jeg har utsatt benøktene mine spesielt! I dag ble det ok økt på ben, med knebøy og strakmark som hovedøvelser. Svetten silte og syren sved i lårene - jus the way I like it! Det ble en kort økt, da jeg hadde en shoppingdate i sentrum og lunsjavtale med min herlige storebror som er hjemme på sommerferie fra Bergen. Vi koste oss med en deilig lørdagslunsj med fersk speltbrød, eggerøre, ulike typer skinke, flere ulike typer ost, roastbeef og salat. Nydelig:)Nå ligger jeg under dyna og koser meg med et par episoder Sex og singelliv, og en diger skål med frukt! Jeg må snart dra meg opp av sengen å hoppe i dusjen. I kveld er det bursdagsfeiring for to av mine nærmeste veninner! Jeg gleder meg så til en kveld med fine jenter, god mat og drikke!

Håper dere får en deilig lørdagskveld solstråler!

Smiil M

Magic morning

jeg oppfordrer alle til å teste ut følgende - står opp en time før alle andre, lag deg en stor kopp kaffe, sett på favorittfilmen din, eller kjøp favoritt magasinet ditt dagen før slik at det kan ligge klart å vente på deg. Så kryper du opp i sofaen, og nyter en magisk time helt for deg selv uten noen forstyrrelser. Det er hverdagslykke det:)Akkurat nå nyter jeg en slik time. Jeg har laget meg deilig frokost som består av cottage cheese, skyr, friske blåbær, jordbær, hakkede mandler, kanel og litt sukrin. Jeg har også laget en stor kaffemocca, med ekstra mye sjokolade - det er jo lørdag! Jeg koser meg med interiørblad, blogger, og nyheter. For meg er dette luksus:)

Jeg ønsker dere en herlig lørdag, nyt dagen!!

Post-riviera-depresjon

Jeg savner varmen, sola og ferielivet. Fakisk så mye at jeg nå vurderer å kaste meg på enda en tur!! Jeg vurderer en hoppe-på tur til Tyrkia, eller spania. Eller kanskje jentetur til København, Stockholm eller kanskje Barcelona. Hmm. En gresk øy hadde heller ikke vært feil! Uansett er jeg hvertfall utrolig lysten på mer ferie, og det er kanskje ikke så rart når det er 13 grader ute, og stri regn. Det er heller kanskje ikke så rart jeg lengter etter sol og varme når jeg ser på bilder som dette:Nå tar en god del av kundene mine ferie, og det betyr roligere dager på jobb. Jeg tenker å utnytte dette til å sette fokus på egentrening, og bruke tid på å gjøre ting jeg har lyst til som jeg ikke rekker i hverdagen. Lunsj på brygga med jentene, spontanturer inn til go'jentene i Oslo, hytteturer, kos i parken, ut på sjøen, sleepovers, vinkvelder og festivaler. Aaah sommerlivet :)

Nå er det kvelden her. Jeg har faktisk ikke gjort noe som helst fornuftig i hele dag. Kun film, sushi, enda en film, fruktsalat med vanilje kesam, litt mer film og enda mer mat. Det var den fredagen! Nå skal jeg hoppe i seng og får en god natt søvn. I morgen tidlig venter en deilig løpetur i forhåpentigvis litt bedre vær:)

God natt hjerter

 

Kosedag innendørs!!

Regnet øser ned og jeg sitter inne å titter ut på uværet! Inne er det varmt og godt, God morgen Norge er på, koppen er fylt med nydelig kaffe og jeg har fri!! Jeg tror det er dette man kaller hverdagslykke! Jeg synes ikke det gjør noe at det regner, lyner og tordner ute, det er faktisk litt koselig. Jeg har verdens beste samvittighet til å nyte en skikkelig kosedag innendørs. På planen min i dag står det filmkos i senga, baking av både brød, og knekkebrød. Jeg har delt oppskriftene på både lavkarbobrødet og knekkebrødene flere ganger, men deler dem gjerne igjen hvis det er interesse for det??


Det har kommet en del reaksjoner på at jeg skrev i forrige innlegg at jeg reise på ferie med markerte mageruter, og kom hjem uten! Vel, se hva som poppet frem igjen etter trening i går! Så der ser dere kjære lesere, dra på ferie, spis masse god mat, drikk vin, nyt en is på brygga, kos deg med dessert og la ferie være ferie. Kroppen din forandrer seg ikke dramatisk på så kort tid selv om du unner deg selv litt godt!! Min reaksjon på en uke med treningsfri og økt matinntak var et enormt energioverskudd når jeg kom tilbake på trening! Så mitt tips, nyt ferien med den beste samvittighet og utnytt overskuddet på trening etterpå:) Treningen i går ble en enormt svett affære, så beklager litt ulekre bilder. Haha.

Nå skal jeg kose meg med resten av kaffen min før trening venter! I dag blir det rolig kardio på steppen. Overkroppen min er så støl etter gårsdagens styrkeøkt at det nytter ikke å prøve seg på noen vekter. Beina er slettes ikke noe bedre etter intervallene så beintreningen får vente en dag eller to. Sånn blir det når man tar seg en pause, for så å trene hardt. Resultat: Enormt stiv og støl. Jeg synes faktisk det er litt godt med stølhet, da kjenner jeg at jeg har brukt kroppen!! Herlig:)

Ha en herlig dag!!

Smiil M

Back on track!!

Dagen i går bare forsvant til tull og surr! Jeg var så trøtt, og sliten etter kun 3,5 timer søvn, og reisen hjem til Norge. Det resulterte i at jeg sovnet klokka 21.30 og våknet uthvilt etter nesten 10 timer søvn. Jeg spratt opp av senga, og koste meg med mine faste morgenrutiner. Proteinkaffe, min favoritt frokost og God morgen Norge. Jeg dro over på Spicheren og gjennomførte en knall hard intervalløkt på tredemøllen. Virkelig en av de beste øktene jeg har hatt på lenge. Det er tydelig at en uke med treningsfri, og kraftig kalorioverskudd har gjort susen på energinivået mitt. Beina gikk av seg selv og jeg spurtet som aldri før. DEILIG!!!Nå skal jeg hoppe i dusjen, planlegge dagen økter for kundene mine, før jeg skal over på Spicheren å trene mine flotte kunder! Det er en hel uke siden jeg har sett dem , og jeg gleder meg virkelig dagens timer! Senere blir det sosialt med jentegjengen som jeg heller ikke har sett på alt for lenge. Solen skinner på sørlandet, og livet smiler :)

Jeg ønsker dere en fantastisk dag!!

Smiil M

Home sweet home!

Reisen hjem til Norge startet allerede kl 04 i natt, og jeg ligger nå rett ut på sofaen. Få timer søvn, kombinert med dårlig matinntak tok knekken på meg! Så lastet jeg inn bildene fra ferien og plutselig var all trøtthet borte, og jeg sitter her med en smil om munnen! For en magisk ferie det har vært, jeg har faktisk ikke ord:) Jeg har badet i middelhavet, drukket nydelig rose', kost meg på solsengen, lest spennende bøker, sovet masse, hatt et par herlige morgenturer alene i fjellene, tenkt masse, virkelig kjent på lave skuldre og hvilepuls, og sist men ikke minst spist enormt mye god mat. Jeg dro til Rivieraen med synlige mageruter, og kom hjem uten! Haha;) Sånn kan det gå! Jeg har hvertfall hatt time of my life, og nå skal jeg dele noen moments med dere.Når jeg ser på bildene klarer jeg ikke å slutte å smile, je lengter tilbake allerede! jeg har hatt en fantastisk ferie og virkelig kost meg meg. Nå er det tilbake til hverdagen med jobb, trening og litt bedre kosthold! Jeg planlegger et par uker ferie til til senere i juli, hva jeg skal fylle de ferieukene med får dere vente å se ;) Hva er dine ferieplaner??

Smiiil M

Last day in paradise...

God morgen solstråler!!

Jeg ligger langstrakt i en myk deilig seng, omgitt av lette hvite laken og ser på sola som stråler utenfor vinduet! Jeg har vært våken siden kl 07, men ligger bare her å kjenner på feriefølelsen. I dag er siste dagen her lede på Rivieraen, i morgen tidlig (les: i natt) er det tilbake til kalde Norge. Jeg har hatt en uke som ikke kan beskrives med ord, derfor jobber jeg med en stor bildekolasj til dere, som på best mulig måte beskriver oppholdet mitt her! Den er straks klar, og kommer nok ut på bloggen i morgen tenker jeg:) Her en liten sniktitt!Nå skal jeg straks tusle ned på den lokale bakeren og kjøpe fersk brød til frokost. Så blir det en rolig og fin morgen med kaffe på verandaen. I dag står shopping i St.Tropez på planen, og jeg gleder meg virkelig! Jeg tror kroppen min har fått nok sol, og det er helt ok å tilbringe siste dag i butikker istede for på stranda. Jeg elsker de små nydelige butikkene i St.tropez, her kan man virkelig finne skatter! Det kryr av lekre bikinier, sko, maxikjoler, og solbriller i de sjarmerende butikkene i St.tropez.

Nå er det på tide å rulle ut av sengen, og utnytte den siste dagen i paradis til det fulle! Jeg håper dere har en herlig dag :)

Maren

Pukka Superfood - et energiboost i hverdagen!!

For dere som har fulgt bloggen en stund vet at jeg er stor tilhenger av supermat, og har brukt litt ulike produkter tidligere. Det finnes ulike aktører på markedet når det gjelder supergood, og jeg har nå testet produktene fra Pukka. Tidligere når jeg har tatt diverse superfood, supermat og raw-food har det desverre blitt sporadisk og periodevis, og jeg var derfor veldig spent på effekten når jeg fikk tatt dem litt mer sammenhengende. Jeg bestemte meg derfor denne gangen for å gå 100% inn for å teste produktene, og være strukturert på å ta dem hver eneste dag over en 4 ukers periode. Jeg er nå på tredje uken, og jeg kan ikke si at jeg har blitt et nytt menneske - men nesten! Energien min er fantastisk, søvnen er mye bedre, og mage-fordøyelse fungerer optimalt!! Jeg spiser svært sunt til vanlig, og får i meg godt over gjennomsnittet av anbefalt dose av både frukt og grønnsaker. Så hvorfor tar jeg tilskudd av superfood? Nå har det seg desverre slik at de grønnsakene vi kjøper i butikken i dag, har et mye lavere næringinnhold enn de man spiste for 50-100 år siden. Frukten og grønnsakene er behandlet med tilsetningstoffer, og mye av næringen er borte! Jeg ønsker å spille på lag med kroppen min, og gi den best mulige forutsetninger til å fungere optimalt, og derfor tar jeg tilskudd av superfood.Jeg har i første omgang testet ut to produkter: Chlorella og Clear greens.

CHLORELLA:

Chlorella er en klorofyllrik organisk ferskvannsplante, og regnes som en av verdens mest næringstette matvarer. Den inneholder antioksidanter, aminosyrer, proteiner, vitaminer, mineraler, og essensielle fettsyrer. Hovedfunksjonen til Chlorella er å rense. Den renser kroppen for metaller og miljøstoffer, forterker immunforsvaret og reduserer kolesterol. Den har også gunstig effekt ift vektregulering, beskytter hjertet, stabiliserer blodsukker og demper betennelser i kroppen.

CLEAR GREENS:

Clear greens er en miks av tolv ulike klorofyllrike matvarer, ikludert organisk spirulina, grønnkålspirer og hvetegress. Svært høyt innehold av antioksidanter! Denne har på samme måte som chlorella en svært rensende effekt på kroppen, og hjelper kroppen å regulere syre-base balansen i kroppen.

Kroppens indre miljø er enormt viktig, og jeg synes det er synd at så alt for få forstår viktigheten av dette. Det er viktig å tenke på innsiden av kroppen også, ikke bare det synlige utenpå! Vi har alle hørt utrykket skjønnhet kommer innefra, vel det er noe i det!! Jeg vil faktisk si: Helse kommer innefra!! Alt jeg kan si at det funker fantastisk for meg, og supermat har allerede blitt en fast del av mine rutiner!!

Pukka superfood kan du lese mer om, og enkelt bestille fra Makestyle. Chlorella finner du HER, og Clear green finner du HER.

 

Smiil Marensponset innlegg

Hvordan trene på ferie? FILM!

Dagene flyr fra meg her nede i paradis, selv om jeg stort sett ligger langflat på en solseng hele dagen, så går tiden så alt for fort! Det ble dårlig med oppdateringer i går, men i dag derimot har jeg filmen klar til dere! Hvordan trene på ferie, når du ikke har tilgang på noe særlig utstyr eller treningsenter. Her nede på Rivieraen har jeg ikke tilgang på noe treningsenter, og jeg har heller ikke noe annet utstyr enn det jeg finner rundt meg. Jeg måtte derfor være litt kreativ på treningsøkten min. Jeg lagde meg en sirkel av ulike effektive øvelser, som jeg kjørte uten pause mellom. På filmen viser jeg kun 6 repetisjoner, men jeg anbefaler dere å ta 10 repetisjoner på hver øvelse, uten pause mellom. Totalt fire runder, med 3 minutters hvile mellom hver runde. Jeg varmet opp med 20 minutters powerwalk før sirkelen. Det har kun blitt denne ene ordentlige treningsøkten her nede, og det kan faktisk se ut som jeg tar meg en ferie med helt treningsfri :)

 Dette er en genial og super effektiv måte å trene på når du er på ferie! Test det ut, og gi meg en tilbakemelding på hvordan det gikk med deg:)


Dagen i går og i dag har vært helt magisk! Jeg har ikke ord. I går var vi på en nydelig resturant som lå helt nede ved havet, vi spiste til bølgesus. Helt fantastisk! Gradestokken viste hele 25 grader kl 23 på kvelden, og vi kunne sitte i små sommerkjoler til langt på natt. Vi koste oss med duggfrisk rose'vin, hummer og biff! I dag har vi tilbragt hele dagen på stranda- Jeg har plasket rundt i middelhavet og kost meg noe helt enormt. Dette luksuslivet passer meg perfekt, og jeg nekter rett og slett å komme hjem!


Nå ble jeg akkurat servert et glass Champange her jeg sitter, jeg tar det som et hint om at det er på tide å legge vekk pc'en, og begynne kvelden!

Håper alt er bra hjemme kjære lesere:) Et tips: følg med på Instagram, her oppdaterer jeg flere ganger om dagen! Navn: merdvik (eller søk meg opp på Maren Erdvik)

Smiiiiil fra Rivieraen

Jeg nyter.....

Dagen i dag startet på best mulig måte, med en liten powerwalk ned til havet, hvor jeg kjørte et par runder med diverse styrkeøvelser. Denne sirkelen ble filmet, og når jeg får fikset litt på den så skal jeg selvfølgelig dele den med dere! Der får dere tips til supre styrkeøvelser dere kan kjøre på ferie, når du ikke har tilgang på utstyr eller treningsenter. Det føltes helt idyllisk å stå nede på straden å gjøre diverse øvelser, med solen i ansiktet og verdens vakreste utsikt utover middelhavet. *lykkesukk*

Resten av dagen har jeg tilbragt på solsengen, og helt oppslukt i en fantastisk bok! Jeg har ligget langflat i hele dag, kun avbrutt av små pauser innom kjøleksapet for påfyll av iskald drikke og mat! Det er så mye deilig mat her nede. Middagen i går viste jeg dere, og på menyen i kveld står det Tapas. Vi har vært å hamstret masse deilige råvarer og kokkelert en god stund på kjøkkenet. Jeg er spent på resultatet. Ostefat, aspargies med parma, kjøttboller i spicy saus, parmaskinke med parmesan over, hvitløksbrød, tomat&mozarella salat, grillspyd med ulike typer kjøtt og grønnsaker og selvfølgelig en diger salat! Det må jo bli bra??Nå skal jeg hjelpe til med siste finish på kjøkkenet, før kvelden skal nytes med god mat, god drikke og herlige mennekser! Jeg skal prøve å få ferdig filmen til dere så fort som mulig!

Smiiil fra Rivieraen

Jeg har ankommet Paradis!!

Jeg har ankommet paradis!! Det gikk ca 3 minutter fra jeg ankom huset til jeg var på plass på solsenga! Jeg har med meg to bøker som jeg gleder meg til å lese! Den ene ble etter deres anbefaling, Drømmehjertet, og den andre ble en krim av Jørn Lier Horst - Vinterstengt heter den. Jeg har allerede startet på Vinterstengt, og jeg kjenner allerede at denne kommer til å bli utlest raskt! Jeg fikk et par deilige timer i bikinien, før soplen gikk ned og det var på tide å begynne på litt mat.Nå har vi akkurat kost oss med em diger salat med masse godt, sopp/løk stuing, to ulike typer hvitløksbrød, grillet kyllingfileter og grillspyd. Fantastisk deilig! God drikke og snacks hører også med. Jeg koser meg så med slike varme sommerkvelder, hvor man kan sitte langt ut i de små timer kun i ført en lett sommerkjole.I morgen skal jeg nyte en hel dag på stranden, og enedelig få mitt første bad i middelhavet for i år. Dere skal ikke se bort i fra at det blir en liten morgentur også, powerwalk ned å bade i havet kanskje:) For et fantastisk liv!!

Nå skal pc legges bort, og kvelden nytes!

Smiiil M

Dette gjør meg lykkelig:)

Jeg har så mange ulike ting i livet mitt som til sammen er med på å gjøre meg komplett og lykkelig! I dag har jeg lyst å dele noen få av dem med dere:

VENNSKAP <3EKTE KJÆRLIGHET <3
UT PÅ TUR I FRISK LUFT

KVALITETSTID ALENE

CAFËLIVET :)

GODE TRENINGSØKTER

LUNE SOMMERKVELDER MED GODE VENNER


Dette er bare noen få av de tingene som gjør meg spruddlende, glad og lykkelig. Det finnes så mye mer jeg kunne nevnt, men det får komme neste gang:) Det viktigste for meg er uansett vennskap, familie, og kjærlighet! Klisje? Så absolutt :)  HVA I DITT LIV GJØR DEG LYKKELIG?

Smiiil M

FERIEHODE!!

For en morgen!! Jeg startet dagen med å falle ned en trapp (!!) Sånn er det når jeg skal vaske klær og pakke til ferie FØR jeg har fått morgenkaffen. Ikke smart!! Så når jeg endelig får satt meg ned for å kose meg med morgenkaffen min, så søler jeg ut hele koppen i fanget! Går det ann? Så der satt jeg da, full av kaffe også hører jeg en fresende lyd fra konfyren. Joda, det er selvfølgelig havregrøten min som svir seg, og ligger som en brun gugge i bunnen av gryta. For en morgen dere!! Jeg tror det er veldig riktig med ferie nå for min del!!Nå har jeg laget ny kaffe, ny grøt står på konfyren (på svak varme) og jeg er straks klar for siste arbeidsdag før jeg flyr ned til den franske rivieraen i morgentidlig! Jeg kan nesten ikke vente til 1 uke med kun sol, sommer, varme, solseng, ferie, bøker, fine mennesker, masse søvn, mye god mat, deilig vin, frisk frukt, late dager, lette sommerkjoler, solbrente skuldre, saltvannshår og sene sommerkvelder med gode samtaler. *sukk* Nå skal jeg bare prøve å komme meg gjennom denne dagen uten flere ulykker! Wish me luck, dette er tydelgvis ikke helt min dag.

Mer fra denne kanten senere i dag ;)

Smil fra surrehodet

Jeg er heldig!!

Endelig fant denne slitne kroppen sofaen, etter en 13 timer lang arbeidsdag! Halveis i dagens studiovakt føltes det som en umulighet  å fullføre dagen, jeg var så ufattelig sliten, trøtt, sulten og rett og slett litt sur! Jeg som aldri er morgengretten eller spesielt negativ, kunne ikke finne et eneste lystpunkt med denne mandagen. Så kom PTkundene mine - som perler på en snor!! Jeg har hatt fem kunder rett etterhverandre i dag, og sammen har de løftet denne mandagen fra grå og tung til lys og herlig!! For en fantastisk energi, jeg føler meg heldig som får trene disse superdamene! Jeg som PT skal motivere mine kunder og pushe dem til å bli den beste versjonen av seg selv, men i dag var det faktisk mine kunder som motiverte meg! Jeg sitter her å smiler når jeg tenker på det herlige humøret, de rå prestasjonene og den gode stemningen vi skapte i studio i dag. Jeg sier det igjen - jeg er heldig!!


Nå har jeg kost meg med tidenes største tacosalat. Her snakker vi 3/4 av et salathode, en hel pakke karbonadedeig, mais, avokado, agurk, løk, tomat, et lass av ost og kesam. sulten sa du? hehe. Jeg tar meg treningfri i dag, rett og slett fordi jeg ikke orket etter kun fire timer søvn og en så lang arbeidsdag. Så der ser dere, jeg har også dager hvor jeg rett og slett ikke orker! Planen for kvelden er pakking til magiske Saint-tropez, ta et langt varmt bad og filmkveld i senga. Thank god for tv på soverommet:)

I morgen har jeg testet Pukka sin Superfood i 14 dager, og vil da komme med min anmeldelse av produktene!! Gled dere til mange spennende nyheter, og flere små godsaker jeg har blitt helt avhengig av i mitt kosthold. Jeg anbefaler aldri produkter uten grundig testing først, og jeg vil aldri anbefale dere noe jeg ikke kan gå 100% god for. Det kan jeg garantere dere!!

Ha en herlig mandagskveld hjerter!!

Smiiil M

En magisk helg!!

Fire deilige dager i Oslo er over, og jeg er tilbake i Kristiansand. Jeg landet på Kjevik kl 16.00 og 16.06 suste jeg innover til sentrum. Effektiv sa du? Med kun håndbagasje, første man ut av flyet og med ventende bil på Kjevik gikk det unna i forykende fart. Jeg ringte sushisjappa på vei fra flyplassen og bestillte masse deilig mat, så svippet jeg innom filmsjappa å leide filmer, også innom Joker'n å kjøpte med meg masse deilig søndagssnacks. Nå er filmen på, sushien spist og snacksen på bordet. Jeg koser meg så!! Huset er tomt, og jeg nyter stillheten. Skikkelig kosekveld alene i dag, og det passer meg perfekt. joggebuksa er på, og jeg planlegger å bli på sofaen hele kvelden. MmmmmOslo var magisk, rett og slett! Det er det eneste ordet som kan være i nærheten av å beskrive disse dagene. Marthe og Mette har vært verdens søteste vertinner, så gjestfrie, omsorgsfulle, morsomme og rause jenter skal du lete lenger etter. Vi har kost oss med masse god mat, mange lattermilde samtaler, filmkveld i go'sofaen, en god dose dårlig humor og ufattelig mange drøye histroier. Jeg ler enda ved tanken på alt det merkelige som kommer ut av munnen på skjønne Marthe. Jeg kunne virkelig bodd i et slikt jentekollektiv, med akkurat disse jentene. En uslåelig trio <3


Helgen har vært fylt med utallige cafebesøk, litt shopping, mange herlige kvelder, mange nydelige mennesker, et par gode treningsøkter og masse masse kos! Nå venter to arbeidsdager før jeg skal nyte en hel uke på den Franske Riviera. Jeg kan nesten ikke vente:) Nå skal jeg synke ned i sofaen med film, godis og pepsi max.

Håper dere har en like avslappet og deilig søndag som meg!

Smiil M

Morning must-have!!

Kosen i hovedstaden fortsetter, dagen i går var så herlig! Sove til man våkner, deilig treningsøkt, shopping, kaffe med skjønne jenter før kvelden ble avsluttet med magisk Sushi og vin på fantastiske Nodee på Majorstua! For en dag, for en kveld og for en utrolig deilig helg dette er og blir! Været kunne virkelig vært bedre, skifter mellom sol, regn, vamt, og kaldt hele tiden. Håper virkelig ikke et er slik den norske sommeren skal bli? Nå jo jeg vært så gal å bestille meg en spontantur til den franske riviera, og værmeldingen derfra viser alt annet enn overskyet, kaldt og regn for å si det slik!! *lykkehyl*

Jeg fant et par godbiter på shoppingrunden min i går som jeg tror blir perfekte å ha med til Saint-tropes! En lang maxi-kjole i super mykt deilig stoff, og to søte blondeshortser ble med meg hjem i går. Dette er en blogg om trening og kosthold, men det skader jo ikke å vise dere shoppingposen min likevel. Hva synes dere??


Nå har jeg akkurat kost meg med mine "must-have" hver morgen. Et stort glass vann, en kruttsterk proteinkaffe, omega3kapsler og Superfood (som skrevet i forrige innlegg er dette noe jeg tester ut over en periode nå, og som jeg kommer tilbake til med alt av info til dere i et eget innlegg)Nå er kaffekoppen tom,og jeg er klar for en ny dag i Oslo! Jeg er straks på vei ut døren for å spise frokost og kose meg med en god veninne! Senere blir det et par timer foran Pc'en med jobb, man kan ikke bare ta seg fri tre hele dager og la alt av jobb ligge! Heldigvis så har jeg en jobb jeg kan ta med meg, og jeg planlegger å sette meg på en av mine favorit cafer her i Oslo og jobbe der et par timer :)

Jeg ønsker dere en deilig helg, husk at helgen er til for å nytes!!

Smiiil M

Back on track!!

ENDELIG kan jeg kjøre åp med dips igjen! Det har tatt nesten 8 uker siden jeg skadet brystmuskelen i dipps, og jeg har faktisk ikke kunne kjøre ordentlige dipps før nå! I dag måtte jeg bare teste igjen, og 8 dips gikk lett uten smerter. Så nå er det bare å jobbe jevnt og gradvis bygge meg opp igjen. Jeg skal tilbake på topp og kjøre 20-25 dipps med kroppsvekt uten problemer! Det er et mål jeg har satt meg, og nå har jeg til og med sagt det høyt! Skjønne Frida som jeg trente sammen med i dag tok en liten filmsnutt mens jeg testet ut dipsene i dag. Her har dere filmen:

Jeg kjenner at jeg fremdeles er litt usikker i bunnposisjon, og husker litt for godt den følelsen når jeg fikk den kraftige strekken i brystet. Jeg må bare bruke tid, og gradvis bygge meg op igjen! Frida og meg hadde en super økt i dag. Vi startet med ca 40 minutter på tredemølla, før vi kjørte en miniøkt på skuldre. Svett, effektivt og herlig! Nå har jeg kost meg med et ettertrening måltid som består av cottage cheese, skyr, masse bær, og masse frisk frukt + en håndfull nøtter. Deilig! Jeg er i gang med å teste ut Pukka sin superfood serie! Jeg skal fortelle dere alt om dette eterhvert, men jeg anbefaler aldri noe jeg ikke føler fungerer, jeg vil derfor teste produktene ut over en periode før jeg forteller dere om det. Jeg har nå brukt produktene fast i en liten uke, og resultatet så langt er svært positivt i form av økt energi og positivt for magen/fordøyelsen. Jeg tenker å teste en liten uke til, så skal dere få en oversikt over hva jeg har brukt, hvorfor og hvordan jeg føler effekten er. So far, so good!!

Nå venter en liten shoppingrunde i Bogstadveien, og kaffedate med en god venninne! Oslo livet er perfekt, rett og slett :)

Smiiil M

På plass i Oslo!!

Da var jeg endelig på plass i Oslo, i Casa de M&M:) Det er så godt å være tilbake hos jentene mine! Kvelden i går gikk med til sofakos og prating til langt på kveld. Nå er klokken like over 07.00 og begge jentene har dratt på jobb. Jeg sitter her med morgenkaffen min, og er straks på vei ut døren selv. Morgentrening med en sporty veninne fra PTstudiene venter. Proteinkaffe får jeg i meg selv om jeg ikke er hjemme, det er ikke verre enn å ta meg seg litt proteinpulver i en pose, og en tom shaker i bagasjen og vips kan du lage proteinkaffe hvor som helst!Nå er det på tide å slutte å snakke om trening, og heller se å få trent litt!! Jeg håper dere får en sporty og fantastisk dag kjære lesere. Mer fra denne kanten senere!

Maren

Oslo next!!

Da var en lang og innholdsrik arbeidsdag over, og jeg er klar for Oslo i fire hele dager!! Jiiihuu :) Fire dager hos mine to favorittjenter!! Dette blir som en liten miniferie før ferien, dobbellykke! Etter min faste studiovakt, og et par PTkunder rakk jeg noen kjappe intervaller på tredemøllen og en liten runde på steppen før jeg suste hjem, spiste, pakket og dusjet i rekordpart! Trening må prioriteres, og i dag hadde nok de fleste droppet trening og heller brukt litt lenger tid på pakking og forberedelser til Oslo. Hvis man ønsker å komme noen vei med treningen så må man prioritere!! Jeg har hatt et par treningsfrie dager nå, og tenker nok at det kan bli noen dager uten trening i Oslo også, da prioriterte jeg å rekke en kjapp men effektiv økt i dag! Steppen er min nye favoritt, og jeg får virkelig kjørt meg på den! Det er som å konstant stampe i gjørme, eller konstant gå i trapper. Grisetungt, og fantastisk på en gang:) Har du testet den ut ??Nå har jeg slengt halve klesskapet i en alt for liten koffert og er straks på vei ut døren! Jeg har timet dette på minuttet, og satser alt på at det ikke blir noe særlig kø på vei til flyplassen! Pcen er selvfølgelig med til Oslo, så vi blogges senere ;)

Tusen tusen takk for alle nydelige kommentarer fra dere å forrige innlegg, og takk for masse herlige boktips! Jeg gleder megt til å ta en tur i bokhandelen å kjøpe med meg noen av anbefalingene deres!

Nei nå må jeg virkelig løpe, Oslo next ;)

Smiiiil M

LYKKE LYKKE LYKKE !!!!

Iiiiiiiik, Nå gjorde jeg nettop noe herlig spontant, jeg booket tur til SAINT-TROPEZ og jeg drar allerede til uken!! En uke i nydelige sør-Frankrike, på den franske riviera!! *lykkesukk* Jeg ser så frem til late dager på solsengen med en god bok. Deilige lange frokoster på balkongen, friske svømmeturer i middelhavet, joggetur på stranden, sove lenge, ingen vekkerklokke, ut å spise, deilig mat og nydelig vin, lange lune kvelder på terrassen med herlige mennesker, brunfarge, saltvannshår, lave skuldre. Jeg ser så frem til den følelsen av å våkne uthvilt, og det første du ser når du åpner øynene er solen, og middelhavet. Tenk at om 1 uke så ligger jeg på en hvit sandstrand på rivieraen. Dette er nesten for godt til å være sant....Jeg elsker Frankrike, og jeg elsker rivieraen. Denne ferien kommer på det best tenkelige tidspunkt og jeg er så klar! Nå må jeg bare gå til innkjøp av solkremer, after sun, alovera og selvfølgelig en eller to gode bøker. Er det noen som har forslag til en bok som jeg kan kose meg med på stranda?Bildene er fra Villaen vi skal bo i. Et fantastisk sted:) Jeg tar selvfølgelig med meg pc'n og jeg planlegger å skrive litt om hvordan man kan trene på ferie (hvis man ønsker det) og komme meg litt tips om hvordan man kan få gode treningsøkter selv uten noe utstyr. Er det noe dere kunne tenke dere å lese om?

Nyt tirsdagskvelden, selv danser jeg rundt i lykkerus, og planlegger å gjøre det i noen timer til.

Sommersmil fra Maren

Pakke i posten!!

Good morning:)

I går dumpet det en spennende hentelapp ned i min postkasse, jeg ble så glad når jeg så at pakken var fra Makestyle. Jeg har nemlig lenge hatt lyst å oppgradere min slitte Nike treningsbag, med en litt freshere veske. Jeg har så og si alltid med meg treningsklær, matbokser, fagbøker, og masse annet stasj i vesken uansett hvor jeg er og da ville jeg gjerne ha en bag som passer uansett om jeg har på meg treningskkær eller ikke. Jeg har letet lenge etter en som er stor nok, god kvalitet slik at den tåler å bli brukt mye, og som er spesiell samtidig som den er nøytral slik at jeg alltid kan bruke den. Skjønner dere at dette ikke er så lett eller? Det tok lang tid, men nå har jeg endelig funnet favoritten!! Min nye treningsbag/weekendbag fant jeg på Makestyle og er fra merket Lulu's. Den er perfekt størrelse, nydelig farge og super behagelig å ha på skulderen. Den har også en god del små lommer som er perfekt for meg som har med meg alt mulig småting og aldri finner frem i store vesker.Jeg har allerede tatt vesken i bruk og er så fornøyd!! Når man jobber som personlig trener har man ofte noen timer fri mellom kunder, og da liker jeg å dra på cafe med veninner osv, da er det kjipt å alltid ha den slitte stygge baggen drassende med meg. Den nye Lulu's bagen er derfor helt perfekt for meg, og det beste av alt er at den nå er på SALG til kun 399 (!!!) Sjekk ut tilbudet HER.

 Hva synes dere??

Ha en magisk tirsdag solstråler!!

Maren

Proteinkaffe saves the day!!

I dag lo jeg høyt i sengen min når klokken ringte 04.45 (!!) Jeg kunne ikke fatte at det var fysisk mulig at jeg skulle stå opp nå. Det var rett og slett så utenkelig, og så latterlig at jeg ikke kunne annet enn å le! Jeg klarte på mirakuløst vist å rulle meg ut av sengen og komme meg i dusjen, en rask tur innom kjøkkenet før jeg suste over på jobb og fikk åpnet senteret! På min lille tur innom kjøkkenet fikk jeg laget meg en dobbel proteinkaffe, og jeg tørr påstå at den er grunnen til at jeg fremdeles står oppreist her på jobb! Jeg tok også med meg alt jeg trenger til å lage proteinkaffe slik at jeg fikk laget ny dobbeldose i det jeg ankom jobb (den første forsvant i bilen på vei over) Det betyr at jeg fikk i meg 4 x espresso innenfor et tidsrom på 30 minutter. *koffeinsjokk*Min proteinkaffe lager du ved å først lage to kruttstertek espressso (jeg bruker de svarte kapslene fra Nespresso) så koker du opp litt vann, så lager du en mini proteinshake med 1/2 scoop vanilje eller sjokoladeprotein (jeg bruker DETTE) som du blander med litt vann i bunnen av shakeren din. Rist godt. så heller du den ferdige shaken, oppi espressoen, tilsetter litt kokende vann og voala PROTEINKAFFE!!

 

Jeg synes det er litt vanskelig å spise klokken 05.00 på morgenen, og da er en slik kaffe perfekt, da proteinet gir en liten metthetsfølelse! Frokosten på jobb ble en boks cottage cheese, en skyr, 300g lune bringebær (varmet dem i micro) og en god håndfull mandler. Lunsjen som jeg nå sitter å koser meg med i lunsjpausen min er rester fra gårsdagen. Masse deilige grønnsaker i wok, med soyasaus og masse digg krydder + kylling skåret i strimler. Jeg varmet dette opp her på jobb, tilsatte litt ekstra krydder og det smakte akkurat like godt selv om det var rester. Et lite tips, lag opp ekstra stor middasporsjon, slik at du kan ta med deg resten som lunsj på jobb eller skole neste dag!

Nå er pausen min over, og jeg har en kunde som venter! Ha en strålende mandag:)

Smiiil M 

Reisefeber!!

Etter en hel kveld i sengen i går med filmer, sjokolade, is og kos var energien på topp i dag morges. Jeg fikk unna en kardioøkt på tredemølla og litt beintrening  i dag morges, deilig måte å starte søndagen på! Et tomt treningsenter, og brutalt høy musikk - herlig!! Siste del av kondisjonsøkten fikk jeg selskap av søte Mariann, utrolig hvor mye fortere tiden går når man har noen å skravle med! Nå er jeg tilbake i senga, og på film nr to for dagen. Tv på soverommet er nok det beste og det verste som har hendt meg! Jeg kommer til å bli verdens slappeste person. Jeg kan ikke tenke meg å gjøre noenting annet enn å ligge rett ut i senga å se på film. Er det ikke det søndager egentlig er til for? Det er hvertfall min plan resten av dagen, seng, film og total avslapning! Deilig :)Jeg ligger her å vurderer å bestille en sydentur i i juli! Jeg får så reisefeber av å se alle feriebildene som blir postet på både twitter, facebook og diverse blogger for tiden. Jeg må få bestillt meg en tur. Nå er spørsmålet bare, hvor bør man dra? Jeg er litt lysten på Hellas, men veldig åpen for forslag! Alt jeg trenger er sol, sommer, varme, et deilig hotell og en lang lang hvit sandstrand.

HVA ER DINE FERIEPLANER I SOMMER??

Smiiil M

Lørdagslykke!!

Det ble en sen update på bloggen i dag! Dagen har gått i ett, og jeg har faktisk vært super effektiv. I dag har jeg rukket en kjapp treingsøkt, cafedate med en skjønn veninne, kjøpt ny tv (!!) ryddet en hel haug, kastet masse skrot , instalert ny tv, svart på insane mange mails, sendt ut masse nye kostholdprogrammer, og nå endelig er det fine bloggen sin tur til å få litt oppmerksomheter. Puh, for en dag det har vært! Innimellom slagene har jeg kost meg med deilig lørdagsfrokost, herlig lunsj med mine foreldre og lattermilde telefonsamtaler med skjønnisene mine i Oslo. Appropo Oslo, gjett hvem som har booket ny Oslo tur? jepp, that's me! Jeg drar inn til Oslo allerede til onsdag og blir resten av uken, samt helgen. Jeg skal i et spennende møte, forhåpentligvis enda en photoshoot og masse masse sosialt med mine hjerter i hovedstaden. Jeg kan nesten ikke vente! Jeg bor selvfølgelig som alltid, i fantastiske Villa de M&M. Jeg gleder meg til fire dager sammen med favorittjentene mine Marthe og Mette.I dag våknet jeg til to hentelapper på posten og en cd med alle bildene fra Shape-up photoshooten. Jeg kastet meg i bilen og hentet pakkene med det samme. Pakkene var fra fantastiske MAKESTYLE, og de inneholdt så mye gøy! Jeg gleder meg til å dele med dere. Jeg tror dette er noe dere virkelig virkelig kommer til å like. Jeg skal nemlig dele et par av mine små hemmeligheter med dere, et par av mine absolutte "must haves" i mitt kosthold, som jeg nå endelig har fått påfyll av i posten. Følg med i morgen ;)Denne lørdagen har vært så bra, men det tar på å løpe som en strikk en hel dag! Kroppen er sliten, og hodet dunker. Jeg skulle så gjerne vært ute på vift i dag og danset ut i de små timer med jentene, men nå må jeg faktisk lytte til kroppen. Kroppen ber om en rolig kveld med romatiske komedier, sjokolade og is i senga! Så det er planene min i kveld. Etter jeg hadde kjøpt meg ny Tv i dag kjørte jeg innom videosjappa, og kjøpte hele 10 filmer. 8 av dem var romatiske komedier (!!) Så nå er kvelden reddet, jeg blir i sengen med filmmaraton, melkesjokolade, min favoritt is og peanøtter! Det er lørdag og min ultimate kosedag! Hva er dine planer ??

Nyt kvelden kjære lesere :)

Smiil M

Super sunne knekkebrød!!

Good morning sunshine!

Hvordan går det med dere? I dag har jeg en god gammel slager til dere. Jeg får mange tilbakemeldinger fra dere at mange synes det er vanskelig å finne et alternativ til brød, og mange synes det er vanskelig å vite hvilke knekkebrød som er ok på næringsinnhold. Mitt enkle svar da er rett å slett at du baker dem selv! Da vet du akkurat hva du får i deg, og at du får i deg det du trenger. Jeg har en super oppskrift som jeg har benyttet selv flere ganger, og som jeg virkelig vil anbefale dere å teste ut.Denne oppskriften er nok til 2 hele stekeplater.

Rør sammen alle ingrediensene. Smør blandingen så jevn som mulig ut på bakepapir med en slikkepott og lag passende ruter med slikkepotten. Pass på at blandingen ikke blir for tykk.

Stekes med varmluft, ca 185 grader i ca 40 minutter. Det kan være lurt å åpne ovnsdøren underveis og slippe ut litt damp. Hvis ikke knekkebrødene er helt harde etter endt steketid, lar du dem bare stå lenger.

Nyt dagen, og kos dere med knekkebrødene! Jeg anbefaler proteinrikt pålegg som egg, skinke eller makrell i tomat. Sunt og godt :)

Maren

 

En svett start på dagen!!

Dagens kardio er unnagjort, og jeg sitter i resepsjonen på jobb og koser meg med en stor kopp kaffe og skjønne kolleger! Dagens første kunder er like rudt hjørnet, og jeg har nettopp laget ferdig planen for dagens økter! Min egen trening ble en blanding av intervaller og moderat kardio på tredemølle. Jeg startet med 10 minutter rask gange i motbakke, etterfulgt av ti drag av 30 sekunders intervaller, med 30 sekunders hvile mellom hvert drag, avsluttet med 15 minutter moderat kardio i form av rask gange i kraftig motbakke. En herlig svett start på dagen!

For et par dager siden fikk jeg tilsendt et par bilder fra photoshooten med Shape-Up! Bildene av øvelsene får jeg desverre ikke vise dere før Shape-up er i salg i juli, men her er et par bilder dere kan få se! Tommy Lande er med på bildene, han jobber som PT, og står bak alle øvelsene for denne shooten! Utrolig dyktig og hyggelig. Jeg anbefaler dere som liker å holde dere oppdatert på bildefronten å følge meg på Instagram (navn: Merdvik) Her laster jeg opp bilder flere ganger om dagen, både av mat jeg lager, og andre sporty saker!!

Jeg liker utrolig godt fargekombinasjonene på klærne! Den gule toppen var jeg så heldig å få med meg hjem etter shooten, og den har allerede blitt en favoritt i treningsgardroben min! Skoene og sportsbh i knall rødt er mine fra før, og det er stor fare for at den grå shortsen fra Nike også havner i min samlig av treningsklær veldig snart! Jeg elsker treningskkær og sko i freshe farger! Jeg fikk faktisk et par nye Nike free i går, i sort og rosa. Super freshe, viser dere senere!!

Nå er kunden min like rundt hjørnet, og jeg må komme meg inn å helsestudio! Vi blogges senere.

Smiiil M

Dagens middag!

Dagens middag ble noe så enkelt som fiskekaker! Nå skulle jeg ønsker at jeg kunne skrive at disse har jeg laget selv fra bunnen av, men sannehten er at de er rett og slett kjøpt ferdige fra varmmatdisken på Joker. Noen ganger orker man ikke bruke tid på mat, og ønsker bare en kjapp og grei løsning. Resultatet her i huset ble da ferdige fiskekaker, med dampede grønnsaker, en stor salat, kokte poteter, salatblader med rømmedressing, raspede gulerøtter med kryddermix, grov sennep og fetaost som tilbehør.Dagen i dag har jeg tilbragt på Spicheren, med egentrening, gruppetime og PTkunder! Just the way I like it. Det gleder meg å se at kundene mine pusher videre, og gir absolutt alt på trening! Ingen tegn til feriemodus her i gården, og det er jeg utrolig glad for! Resten av dagen blir foran dataen for min del, jeg har flere kostholdsprogram som skal skrives, og mailen fylles stadig opp av flere som ønsker hjelp med kosthold. Det setter jeg enormt stor pris på, og jeg koser med jobben selv om det tar tid! Jeg ønsker at alle skal gå et program som er skreddersydd for deres målsetning, og da krever det at man går grundig til verks.

Jeg håper alle nyter denne tirsdagen, og har hatt en sporty start på uken!

Smiil M

Du blir aldri utlært!!

Jeg sitter her med en stor kopp kaffe, og drømmer meg bort! Nå forventer nok mange at jeg skal skrive at jeg drømmer om en deilig ferie, sol og sommer. Men nei, jeg sitter her å drømmer meg bort på AFPT sin hjemmeside. Jeg leser om nye spennende kurs og utdannelser. Akademiet for personlig trening har gitt meg et bunnsolid grunnlag og virkelig gitt meg en fantastisk start som PT, fordi jeg føler meg trygg på den kunnskapen jeg har tilegnet meg hos dem. Man blir aldri utlært, og det er viktig å være sulten og åpen for å lære mer! AFPT tilbyr nå en Coaching utdannelse som virker så utrolig spennende, og lærerik!

Faktum er at du kan kunne hele pensum på rams, og være så faglig flink du bare vil, men hvis du ikke har evnen til å engasjere, motivere og kommunisere med kunden din så vil du aldri lykkes som personlig trener.  Evnen til å se mennesker, møte dem der de er, tilrettelegge, nå frem til, lytte og motivere er alfa omega i dette yrket. Jeg ønsker derfor å lære mer om hvordan jeg best mulig kan formidle mitt budskap om helse, trening, ernæring og livstilsendring til mine kunder.Kurset holdes av Øyvind Hammer, og bare det i seg selv er grunn nok til å delta! For dere som ikke har hørt om Øyvind Hammer må ta dere en tur inn HER å lese om han. Han jobber som Coach og mental trener, og har blant annet Ole Einar Bjørndalen på kundelisten. Jeg har vært så heldig å få høre flere forelesninger med Hammer, og jeg har vanskelig for å finne de rette ordene som kan beskrive denne mannen. Han er enormt engasjert, så motiverende og så ufattelig tilstede. Energien til denne mannen er magisk!

Høres dette spennende ut? Les mer om denne spennende Coaching utdannelsen HER.


 Hvis du går med en drøm i magen om å bli personlig trener så anbefaler jeg der å klikke deg inn på AFPT, og lese om Norges desidert mest anerkjente og kvalitetssikre PTutdannelse. Markedet er i endring. Kundene krever og forventer at du som PT er utdannet, og kvalitetsikret! Så vær smart, skal du først ta en slik utdannelse, gjør det ordentlig!! Ikke ta noen snarveier, gå for kvalitet og en bunnsolid utdannelse hos AFPT.

Maren

 

Denne ukens matgleder!!

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker mat!! Sunn, næringsrik, fargerik, og smakfull mat. Jeg elsker å lage mat, og koser meg på kjøkkenet. Denne uken har det blitt mye forskjellig på menyen, her kommer litt matinspirasjon til dere fra denne uken:

Håper dere synes noe av dette var frisende, og kanskje fikk du dere også litt inspirasjon til neste ukes matlaging! Jeg ønsker dere alle en super deilig lørdagskveld. For min del blir det en rolig kveld, med gode venner, et glass vin i hånden, deilig snacks på bordet og en god film på tv! Deilig med en rolig lørdag :)

Maren

Hvor viktig er det for deg?

Hvor viktig er din helse for deg? Hvor mye ønsker du en sterkere, sunnere og friskere kropp? Hvor hardt er du villig til å jobbe for å nå din målsetning? Alle unnskyldninger er hørt før, og faktum er at hvis du vil det nok så finner du en måte, hvis ikke, så finner du en unnskyldning! Det er ditt valg :)Ta ansvar for egen kropp, helse og humør - la denne lørdagen bli en aktiv og herlig lørdag! Jeg sier ikke at du skal spurte til treningsenteret, men ta noen smarte valg i dag, og prøv å gjør dagen litt mer aktiv. Ta sykkelen ned til cafebesøk med veninnene, gå en tur i ettermiddag, la bilen stå og gå til butikken for å handle. Det er små ting som til slutt vil utgjøre en stor forskjell. Og for all del, får du til en skikkelig treningøkt denne helgen, så er det ingenting som er bedre enn det ;)

Nyt lørdagen kjære lesere, jeg har en turavtale med denne lille sjarmøren ;)Smiiil Maren

Endelig fredag :)

Denne fredagen og helgen er så etterlengtet! Jeg skal bare slappe av og kose meg, jobbe litt og sove masse. I dag startet jeg dagen med en herlig intervalløkt på tredemøllen, før jeg hadde tre PTkunder på rappen. Jeg tok en tidlig fredag og dro fra jobb allerede kl 13. Fantastisk:) Planen var å dra hjem, rydde og være super effektiv, slik at helgen bare kunne nytes. Hva tror dere skjedde? Jeg snubblet rett i seng i det minuttet jeg kom inn døra, og der ble jeg i hele tre timer (!!) Nå er det på tide å ta meg selv i nakken, og få litt kontroll i kaoset her! I kveld blir det jentis hos Camilla, med masse deilig mat, jenteprat, snacks, en søt film, og joggebukse. En skikkelig jentekveld med verdens fineste venninne passer meg så perfekt i dag <3I dag etter morgenøkten fikk jeg endelig prøvd meg på dips igjen! Husker dere jeg postet dips-filmen for nesten 4 uker siden? På slutten av filmen ser dere at det skjer noe galt og at jeg får en kraftig strekk i brystmuskelen. Vel, dette var ingen liten strekk. Den var så kraftig at det har tatt nesten en hel måned før jeg virkelig kunne belaste bryst ordentlig. Usannsynlig kjipt når jeg endelig hadde fått dreisen på dips. Vel, nå kjennes det hvertfall bra ut igjen, men jeg turte ikke å kjøre på maks. Fem små dips ble alt jeg gjorde i dag, og jeg kjenner at jeg husker så alt for godt den grusomme lyden og følelsen fra strekken, hver gang jeg kommer ned i bunnposisjon. Brystpress, push-ups, flies osv går helt fint, så der kjører jeg maks igjen. Garantert ikke lenge før jeg kan kjøre på for fullt med dipsene også - can't wait!!

Hva er deres planer for helgen?

 

Maren