hits

juni 2016

En verdig avslutning

Living large in St.Tropez

Hele gårsdagen ble tilbragt i St.Tropez, med litt shopping, og nydelig lunsj. Uten tvil en verdig avslutning på ferien. Jeg har vært i St.Tropez en haug av ganger tidligere, men blir fremdeles helt overveldet av all luksusen. Den ene yachten finere og større enn den andre, og de lekreste bilene kjører rundt i gatene. Modellflotte damer, og unormalt velkledde herrer spankulerer rundt i gatene. Det er virkelig spesielt å se. Annerledes, og så fjernt fra min hverdag, og derfor litt fascinerende og gøy. 

Har dere sett så nydelig Dior hagen er. En lunsj under trærne der hadde absolutt ikke vært feil. I stede valgte vi å spise på en koselig restaurant litt inn i de koselige smågatene. Få steder har en slik sjarm som disse gatene, hvor gatene er dekket av brostein, og restauranter og merkebutikker ligger side om side hele veien. Nå skal jeg straks pakke de siste tingene mine, og komme meg avgårde til flyplassen i Nice. Jeg forlater storfamilien en dag tidligere for å reise hjem til sørlandet og Palmesus. Jeg gleder meg så mye at kribler i hele kroppen. Frankrike har vært ubeskrivelig fint, men nå er savnet etter min kjære så intenst at det føles utelukkende godt å være på vei hjem. Tenk, om få timer står han der på flyplassen å venter på meg. Jeg klarer ikke slutte å smiler bare ved tanken på det.

 

Smiiiiil Maren 


 

Slik trener jeg på ferie

Full bodyweight workout

Jeg skal være ærlig med dere og innrømme at jeg kun har hatt én treningsøkt denne ferien som inkluderer styrkemomenter, og den varte i underkant av tyve minutter. Sånn kan det gå, og jeg tror nesten det kan være vel så inspirerende å dele at jeg ikke alltid trener, som at jeg trener. Enige? Nå skal jeg uansett dele treningsprogrammet med dere, for det var knall gøy, og ikke minst super effektivt. 


Programmet består av følgende øvelser og gjøres 10 repetisjoner av hver øvelse ( på hoppetau hopper du 50 hopp), uten pause mellom, etterfulgt av en 2 minutters pause, før ny runde. Kjør 3-4 runder, alt etter hva du har tid og overskudd til. 

8 øvelser: 

 • Pushups mot benk
 • Knebøy med hopp
 • Dips mot benk
 • Klatrende planke
 • Hoppetau
 • Pullups 
 • Pikes
 • Burpees 

Den første øvelsen det er bilde av i dette innlegget er den første øvelsen i programmet, og slik fortsetter det gjennom hele. Spør gjerne dersom det er noe du ikke forstår eller lurer på. Ingenting er bedre enn at dere spør hvis noe er uklart. Kjør på! 

Jeg synes dette programmet var utrolig gøy, og det utfordrer hele kroppen, samt kondisjonen. Jeg håper dere liker det. Test det gjerne ut, og fortell meg hva dere synes. Jeg gleder meg til å høre fra dere. 

 

Smiiiil Maren 

 

Alle trenger alenetid - selv på ferie

I dag ble det en litt sen oppdatering fra meg, og det er rett og slett fordi jeg har unyttet solen til det fulle. I morgen skal vi bruke hele dagen i St.Tropez by, også reiser jeg hjem til Sørlandet på torsdag. Det betyr at i dag var min siste soldag, og det er klart at det måte utnyttes. Jeg elsker solen, men nå tror jeg huden min er ganske klar for en liten pause. 

Enjoying a little me-time

På tur med 12 personer betyr mye mennesker, mye prat , mye latter, og mye koselig surr på en gang. Da er det faktisk litt deilig å noen ganger trekke seg litt unna å nyte litt egentid. I går koste jeg meg alene med magasiner, en liten oppdatering på sosiale medier og en iskald pepsi max. Det tok akkurat 20 minutter så hadde jeg ikke lyst å være alene mer, så det var ikke så mye som skulle til. hehe. 


I kveld skal halve huset ut å spise, mens andre halvdel blir igjen her for en skikkelig tacokveld. Jeg blir igjen her, og gleder meg så til tacokos. Det blir selvfølgelig ikke helt som taco hjemme, men jeg tror vi skal få et ganske så fristende tacobord likevel. I dag har jeg fått tatt bilder til to ferie-treningsprogram til dere, så det skal jeg få ut så fort som mulig. Svarene fra Polar har også kommet, så nå er det mye spennende i vente her folkens! 
Nå skal jeg komme meg i dusjen og skylle av meg alt av salt, svette og solkrem. Så skal jeg få satt meg ned å jobbe et par timer før middag. Titt gjerne innom igjen senere for en sporty oppdatering.

 

Smiiiil Maren 

 

Nesten for godt til å være sant

Todays amazing lunch

I dag har jeg bare lyst å dele et bildedryss med dere, uten å skrive så alt for mye. Dagene her er så magiske, og jeg koser meg bare så enormt, og kjenner at denne ferien er så etterlengtet og god. Batteriene lades opp, og jeg nyter hvert minutt. I dag har vi kost oss med sol, bading og lunsj i herlige omgivelser. Kylling i ulike varianter, pommes frites og rosé stod på menyen. Etter maten var det tid for solings, bad, lek og moro. Det var store bølger i dag, og jeg hadde et par overraskende og ufrivillige runder ned under vann. Det var heldigvis bare gøy. Noen av guttene leide vannscootere og suste rundt ute i bølgene, gøy for dem og gøy for oss som så på. Været her er bare helt magisk, og det føles helt uvirkelig at det regner og er skikkelig surt hjemme. Vi får bare nyte hver eneste minutt. Jeg har jo faktisk bare tre dager igjen i paradis før det er hjem til Sørlandet og Palmesus. DET gleder jeg meg til! 

Nå har vi akkurat kost oss med deilig middag, snacksen er plassert på bordet og skuldrene er ( om mulig ) senket enda et hakk ned. Nå må macen bort, og jeg går offline resten av kvelden. Håper dere har det bra, det er så herlig å høre at flere av dere synes det er gøy å følge ferielivet. Jeg var nesten redd dere begynte å bli lei? hehe 

 

Smiiiil Maren 

 

Aktiv familie på tur

Fun when it´s done

Vi fortsetter å nyte dagene her nede i varmen, og har sannelig lagt oss til en god rutine med morgentur hver morgen. Halve huset er ute av døren før klokken 08, og går/småjogger ned til havet, tar et bad, og går hjem igjen. Det varierer litt på tempo og lengde på turen på folk, men i dag var vi seks av ti voksne ute på trimtur. Jeg var ute i ca en times tid, og fikk unnagjort 8 gode kilometer. 


Etter turen koste vi oss med felles frokost, og et par avslappende timer med bassenget. Nå skal vi straks ned på stranda for å bade mer, sole oss og spise lunsj på beach cluben vi var på første dagen. Det har ikke blitt noe mer trening på meg enn disse morgenturene, men jeg lover dere at jeg snart skal gå i gang litt sirkeltrening med strikk og hoppetau. 

​Håper alt er fint hjemme. Utrolig gøy å høre hva dere driver med og om ferieplanene deres. Jeg koste meg veldig med alle kommentarene dere la igjen på det innlegget, og har prøvd å svare hver og en av dere. Jeg skal ha en liten svarerunde senere i dag også ,og det gleder jeg med skikkelig til. Så vit at jeg alltid leser hvert eneste ord dere legger igjen, og synes det er utrolig koselig å få lov å kommunisere med dere. 

 

Smiiiiil Maren 

Slik spiser du sunt på ferie

Sunn og smakfull grillings

Jeg får mye spørsmål om hvordan man kan spise sunt på ferie. Nå kan vi la diskusjonen om å kose seg VS spise sunt når man først er på ferie en annen gang, for her mener jeg jo så absolutt at det skal være rom for begge deler. Hvis temaet nå er hvordan man kan gå frem hvis man ønsker å være litt smart i matveien, så har jeg et par tips. Jeg for min del ønsker å spise sunn, næringsrik og god mat, også koser jeg meg heller med både potetgull ( fy søren så godt det er i varmen ), is og godsaker som snacks utenom måltidene.


Okei la oss se på det, hvis man ønsker å gjøre maten i ferien litt sunnere så kan du gjøre følgende: 

 • Book en leilighet/hus med eget kjøkken, på den måten kan du lage mye av maten selv. Eller dersom du bor på et hotell med buffet kan du fint gjøre smarte valg der. 
 • Sørg alltid for å ha noe grønt på tallerkenen din. Litt salat, et par skiver agurk og tomat på brødskiven med ost og skinke, en frukt osv. 
 • Pass på at du får i deg proteiner. Proteiner er skinke, egg, meieriprodukter, kjøtt, fisk, ost osv. Dette metter godt, og holder deg mett lenge. Det samme gjelder sunne fettsyrer, slik som usaltede nøtter, fet fisk og avokado. 
 • Ta gjerne saus til, men det er lov å tenke mengde. 
 • Bytt gjerne desserten ut med frukt av og til 
 • Pass på å drikke godt med væske, spesielt hvis du er i varmere strøk trenger du mer væske enn vanlig. 
 • Velg sterke farger på salaten og grønnsakene dine, det er så mye mer fristende. Husk vi spiser med øynene også, og det visuelle spiller faktisk en rolle.  
Vi har et stort kjøkken her i huset og lager derfor mye mat selv. I går var det som sagt grillings, og her ser dere noen av godsakene som ble servert. Hjemmelaget potetsalat, to digre salater med masse godt, grillspyd med biff og grønnsaker, burgere av karbonadedeig med ost, hjemmelaget hvitløksbrød, stekt sopp, og oliven. Så mye godt, og ikke minst både sunt og næringsrikt. 

Er dette et måltid du kunne kost deg med på ferie? 

 

Smiiil Maren 


 

Ferietips: Morgentrening

For at jeg skal få trent på ferie om sommeren så er det helt avgjørende for meg å få gjort det om morgenen før det blir for varmt. Både fordi selve økten blir fryktelig tung når det er varmt, og kroppen blir generelt slapp og utladet av å ligge i sola. Mitt beste tips er derfor å legge klar treningsklær når du går å legger deg, og neste morgen står du opp, litt vann i ansiktet, en halv banan ( eller annen lett tilgjengelig energi ), gjerne en kopp kaffe og rett ut på tur. 

Let´s go for a morning run

I skrivende stund sitter jeg med en stor kopp kaffe, og lader opp til en liten morgentur her på Rivieraen. Jeg har vært våken helt siden kl 06, og er i grunn ganske så klar for å få i gang denne dagen. Jeg synes det er så ubeskrivelig koselig at hele gjengen er på plass nå, og jeg tror rett og slett det er en slags barnslig iver og lykke over å ha en så stor del av de menneskene jeg er aller mest glad i rundt meg, på en plass som dette, som gjør at jeg ikke får sove. 

Ellers er dagens plan kun total avslapning, masse sol, bading god mat og lave skuldre. Jeg satt oppe i går kveld og ren skrev spørsmålene deres til Polar, så nå er de sendt inn, og svarene deles så snart jeg får dem tilbake. Jeg fikk også skrevet ferdig en artikkel for Shapeup som skal ut like etter sommeren, med tema sprettrumpe, og sterke ben. Det betyr at jeg er ferdig jobbet, og kan nyte denne dagen fullt ut. 

Jeg savner å høre fra dere. Hvordan har dere det, hva driver dere med, har du ferie eller er det full jobb? Jeg koser meg så med kommentarer fra dere, og spesielt nå som jeg har så mye tid. Så skriv gjerne til meg, jeg blir virkelig glad for å høre fra dere.

 

Smiiiil Maren 

 

Private Beach Club

Le las d´Estel Private Beach Club

Jeg har vært i Frankrike mange ganger, men likevel blir jeg like overrasket hver gang over hvor vakkert det er her, og hvor godt livet på rivieraen er. I dag har vi kost oss på en beach club like nedenfor huset. Stedet heter Le las d´ estel og vi er alltid innom her et par ganger når vi er i Frankrike. Det er så fint der, delikat innredet og alt tilrettelagt for total avslappning. Hvertfall på dagtid, på kvelden blir det full fest der nede. 
Vi kose oss i sola i tre - fire timer, spiste nydelig lunsj og badet masse. Middelhavet er herlig nå, for man blir faktisk avkjølt når man bader. Litt kaldt i det du går ut i, og bare helt herlig etter et lite minutt under. Lunsjen bestod av cæsarsalat og spicy kylling, tunfisksalat og biff. 


Etter stranda var det avgårde for den obligatoriske storhandelen. Vi er 12 personer på tur, så det måtte handles en god del. To handlevogner, og 15 bæreposer for å være eksakt. Jeg er alltid med på denne handlerunden, jeg synes det er så utrolig gøy med matbutikker i utlandet. Det er så mye nytt og annerledes. Noen flere som synes matbutikker i utlandet er gøy?


Nå mangler vi bare min storebror og kona med begge barna så er alle samlet, og familielykken komplett. I kveld blir det grillkveld med store velfylte salater, potetsalat, hamburgere, biff og grillspyd. Det er ikke noe problem å spise sunt på tur når man bor i et eget hus, med eget stort kjøkken og kan lage akkurat den maten vi vil. Vi koser oss med masse godsaker selvfølgelig, men hovedmåltidene holdes relativt sunne og næringsrike. 

Nå skal jeg ta en lang god dusj, skylle bort alt saltvann og gjøre meg klar for kvelden. Dette livet her kan jeg virkelig bli vant til. 

 

Smiiiiil Maren 

 

Fremme i paradis

Welcome to paradise

Vi ankom rivieraen i går kveld, og rakk i grunn bare en kjapp tur innom matbutikken og en koselig kveldsmat før vi stupte i seng. I dag våknet vi opp til strålende sol, og 25 grader. En kjapp kaffekopp ved bassengkanten og vips var joggeskoene på. Nå ligger jeg ved bassengkanten og nyter følelsen av at første treningsøkt på Rivieraen er gjennomført. 


 

 


Det å jogge her nede er en liten opplevelse, og dere som følger meg på snapchat (marenerdvik) fikk en liten sniktitt av turen. Det er virkelig helt idyllisk å jogge rundt på de små stiene som går helt nede langs havet. Det eneste du hører er bølgebrus og fuglesang, det er helt ubeskrivelig. Nå skal frokosten nytes, før stranda stå for tur. Senere i dag kommer resten av gjengen ned og ferien kan virkelig starte. 

Håper alt står bra til hjemme. Jeg kommer tilbake senere, nå ville jeg bare gi dere en kjapp oppdatering, og ønske dere en deilig lørdag. 

 

Smiiiil Maren 

 

Slik pakker jeg for en aktiv ferie

Inneholder sponsede produkter

Klar for en sporty ferieuke 

Da var kofferten pakket for en sprek og aktiv uke i Frankrike. Jeg har med meg løpeshorts og korte topper, løse luftige singletter og gode joggesko. Jeg har med meg strikk, og hoppetau og tenker at kombinasjonen av alt dette gir det perfekte utgangspunkt for en sporty ferie. Jeg ser for meg at det blir mest jogging langs havet og styrke-sekvenser med egen kroppsvekt. Jeg har allerede satt opp et par programmer som jeg skal dele når jeg kommer ned. Det lille grønne strikket kalles et mini-band, og det er genialt å ha rundt knærne for å virkelig få aktivert rumpa i øvelser som knebøy og hipthrust. Hoppetauet er genialt som oppvarming, eller som et kondisjonslement i sirkelen. 


Jeg skal selvfølgelig gjøre andre ting enn å løpe, hoppe og svette på ferie. Så til alle de andre dagene har jeg pakket med meg både kjoler, skjørt, shorts, blondetopper og singletter. Jeg har med meg flere par med sko, vesker, tilbehør og selvfølgelig en hel haug av produkter. Jeg er spesielt spent på Abeile serien som jeg begynte å bruke for et par dager siden.

Abeile serien skal jeg teste den kommende uken, og grunnen til at jeg har valgt akkurat denne er fordi jeg sliter med soleksem på både bryst og armer. Abeile sin solkrem skal være unikt god på akkurat dette, og sammen med den pleiende kamillemasken skal det gjøre underverker for slik solskade. Så jeg er veldig spent, og krysser fingrene for at det fungerer. Sjeldent har jeg hørt så mye skryt av et produkt, så forventningene er høye. Jeg har også en sololje i samme serien. Den lukter godt, trekker fort inn, gjør huden silkemyk og gir en nydelig glød. Snakk om alt i ett produkt. Ellers har jeg med med flere solkremer, og gode produkter til håret. Det er helt skremmende hvor slitt det blir i sola.

 

Til kveldene vi skal ut å spise har jeg med meg litt andre type kjoler, skjørt og topper. Litt mer pyntet, men samtidig veldig laidback. Flere av toppene er løse, og med dyp åpen rygg. Jeg synes det er så fint når man ikke har noe under slike topper, og ryggen er solbrun. Jeg gleder meg så til å kunne dra ut å spise på kvelden i lette sommerklær uten å tenke på at man kan komme til å fryse. 

Nå skal kvelden nytes med kjæresten, god mat og film på tv. Planen var egentlig å ut for å se på sankthansbål, men med striregn fra åpen himmel så fristet det mer å bli inne i en varm og god leilighet. 

Hva er deres planer for sankthansaften? 

 

Smiiiil Maren 

 

Dagen før dagen

I går hadde jeg en deilig gåtur i Baneheia med Mette. Det skjer oftere og oftere at jeg bytter ut venninnekos på cafe skogstur. Det er virkelig verdens enkleste måte å få inn litt hverdagsaktivitet, samtidig som man er sosial. I går gikk altså turen til Baneheia, og vi fikk utnyttet de få solstrålene som var i går før skyene kom å la et dekke over hele byen. Det er litt kjedelig at det varme sommerværet har tatt en pause, men for min del betyr det faktisk null og nada. I morgen tidlig drar jeg nemlig ned til den franske rivieraen og værmeldingen der er 30 grader og strålende sol fra første til siste dag. Ut på tur - aldri sur 

I dag er det pakking som står på planen, og jeg tenkte jeg skulle ta litt bilder og lage et: hvordan pakke for en sporty ferie innlegg til dere. Jeg har også med meg noen deilige nyheter i solkremer, oljer og litt andre godsaker som jeg gleder meg veldig til å teste ut. Jeg var innom postkontoret i går, og hentet en pakke med to bikinier som jeg rakk å bestille i siste liten. Jeg var så redd de ikke skulle komme frem, men heldigvis tikket det inn en hentemelding i går ettermiddag og bikiniene er nå på plass. Bikiniene er veldig annerledes, og en fargefest ut av en annen verden. Jeg gleder meg så til å vise dere dem. Jeg har enda en pakke på vent, og håper at den også kanskje kan rekke å komme før avreise. Denne er fra Nelly og inneholder et par nye sko, en bomber-jakke og en lang sommerkjole. Det hadde vært så gøy om den også rakk å komme frem før turen. *fingers crossed* 
Jeg er så klar for å reise nå, og tripper bare rundt meg selv her. Er det dette som kalles reisefeber? Uansett så synes jeg det er en deilig følelse. Nå må jeg komme meg avgårde her. Jeg håper dere får en herlig torsdag. Mer fra denne kanten senere. 

 

Smiiiil Maren 


 

Siste forberedelser

Sunt, friskt & fristende

God morgen. Her sitter jeg med pakkelister, og blogg-lister, gjøre-rent liste og må-huske liste. Jeg er en liste-person uten sidestykke, og skriver absolutt alt opp på ulike lister. Nå er det altså pakking til Frankrike, ting jeg må huske før jeg reiser og en meget organisert liste over rengjøring av leiligheten på agendaen. Jeg ler av meg selv, men disse liste gjør jo faktisk at jeg får ting gjort. Jeg vet å kose meg mens jeg skriver listene, og i dag er det dette lille snack fatet som gir meg super energi til å sette i gang. Dette blir som en dessert etter frokosten. Friskt, sunt og godt. 


Jeg tenkte også å minne dere på at dere må kommentere med de siste spørsmålene dere har til Polar. I dag er nemlig siste sjanse, og i morgen sender jeg inn alle spørsmålene deres. Det har kommet så mange gode spørsmål, og det er enda litt tid å få med et par til hvis det er noe relatert til pulsklokker du lurer på.

Dagen i dag for min del går til å pløye gjennom listene, gjøre siste innkjøp før reisen, og gjøre leiligheten ren og pen. Det beste i verden er å komme hjem fra ferie til en ren leilighet. Jeg skal avgårde å hente noen nye strikk og litt diverse, slik at jeg kan få delt ferietrening med dere fra Frankrike. Mange spør om disse strikkene, og de er rett og slett bare fra XXL, eller G-max tror jeg også har dem. Åå som jeg gleder meg til å spre litt solenergi og ferietrenings-tips med dere. Kun to små dager nå dere så er vi i gang. Hurra!

Hva er din plan for denne onsdagen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Release your inner monkey

I dag har jeg storkost meg ute i sola fra morgen til kveld. Du vet de dagene som bare utvikler seg, helt uten plan på noe som helst så virrer du bare rundt, nyter og koser deg. Det er feriedager på sitt aller aller beste og i dag har jeg hatt en slik dag. Jeg startet dagen med 8 km løpetur, bading og håndstående lek med Sondre, som er en god kompis og kollega fra Solsiden. Etter turen dro jeg raskt hjemom, dusjet, spiste og skiftet før det var ut på ny playdate. Denne gangen med en god venninne. Vi dro til grafitiparken i Nybyen i Kristiansand, og der våknet virkelig apekatten i meg til liv. 
 Never forget to play and have fun

Jeg slang meg rundt i stengene, tok pullups og hang etter bena. Jeg klatret rundt og stod på hendene, lekte meg i trappen og var i grunn for det meste opp-ned. Fy søren så deilig det å få lov å leke seg på denne måten, og når det i tillegg er strålende sol og over 20 grader er lykken i grunn komplett. Jeg blir så glad av å se på disse bildene, både fordi jeg vet hvordan jeg følte meg når jeg fikk lov å hoppe rundt der, og på grunn av de nye fantastiske printene på veggene. Jeg synes graffiti er så sinnsykt kult, og når det er gjort i ordnede former på denne måten så er det virkelig helt rått! Er dere ikke enige? 

 

Smiiiil Maren 


 

Styrketrening: Effektivt fullkroppsprogram

I går var dagen, dagen da jeg e-n-d-e-l-i-g fikk satt mine ben inn i styrkerommet igjen. Det tok meg nesten fire uker det folkens. Ikke vet jeg hva som skjedde, og det har jeg heller ingen planer om å dvele noe mer ved så samme kan det være. Jeg er tilbake! 

Feels so good to be back 

Jeg har tenkt mye over hvordan jeg skal legge opp treningen min for å motivere meg til å få inn styrkeøktene. Jeg ønsker å få trent gjennom hele kroppen, og ha fokus på kroppens største muskler. Jeg vil at økten skal være effektiv og tung, men samtidig overkommelig og gøy. Jeg ønsker å stimulere både overkropp og underkropp, men jeg ønsker ikke å bruke all verdens tid på gymmet. Så hva blir løsningen da? Jeg har løst det med et treningsprogram jeg føler funker veldig bra, og som møter alle mine ønsker. Jeg tenker å kjøre dette i ca 4-6 uker, også bytte øvelser. 

Mitt fullkroppsprogram: 

 • Dype knebøy 6-8 x4
 • Militærpress 8 x4
 • Gående utfall 12 steg x 4
 • Stående roing 8-10 x 4
 • Benkpress ( eventuellt pushups med ekstra vekt) 8 x 4

Har jeg tid og lyst så slenger jeg på et par runder med pullups også, rett og slett fordi det er den aller gøyeste øvelsen jeg vet, og den stimulerer hele overkroppen. Dette er ingen fasit, dette er kun slik jeg har valgt å løse det, og jeg synes det funker helt supert. I dag blir det styrkefri, før jeg kjører på med en ny økt i morgen igjen. Målet er minimum to styrkeøkter pr uke, da vet jeg at jeg klarer å vedlikeholde muskelmassen. Får jeg til tre eller kanskje til og med fire så er det helt supert, men det tar jeg som det kommer. Nå reiser jeg på ferie om kun tre små dager, og da blir det en uke uten tilgang på treningssenter. Da gjelder det å være kreativ med det som finnes i området. Jeg har vært på ferie på dette stedet flere ganger og kjenner flere gode løperunder, og vet at det er mer enn nok plass til egenvektstrening og treningsøkter med strikk. Jeg gleder meg til å dele masse solfylt ferietrening med dere. 

Nå skal jeg legge bort macen og komme meg ut en tur i sola. I dag er det plutselig full sommer igjen på sørlandet, og det må jo bare nytes. Ha en deilig dag dere, og fortsett å still spørsmål til Polar hvis det er noe du lurer på. 

Smiiiil Maren 
 

Polar svarer på dine spørsmål

Klokken er sponset

Jeg får enormt mye spørsmål om pulsklokker, og spesielt min pulsklokke Polar V800 som jeg har på meg til en hver tid. Både min kjæreste og meg har samme klokken, og er helt utrolig fornøyde. Nå har jeg kontaktet Polar Norge og fått dem til å stille opp på en spørsmålrunde for mine lesere. Så nå er det bare å benytte sjansen dere. 

Hva lurer dere på om Polar pulsklokker?

Det trenger selvfølgelig ikke kun være om V800 klokken som vi har, det kan være om polar klokkene generelt, aktivitetsbåndene eller kanskje du rett og slett lurer på hvilken klokke som er rett for deg i forhold til dine aktivitetsvaner og behov. Hva enn du lurer på, nå har du sjansen til å spør ekspertene i bransjen. Så da sier jeg bare vær så god og kjør spørsmålsrunde.


Jeg gleder meg til å lese spørsmålene deres, og enda mer til å se hva Polar svarer. Man blir aldri utlært på denne typen kunnskap, og jeg fryder meg når jeg kan få tilegnet meg ny kunnskap, inspirasjon og motivasjon fra mennesker som kan mer enn meg på ulike felt. 

 

Smiiiiil Maren 

 

En sånn type mandag

God mandagsmorgen hjerter. Har dere en grei start på mandagen? Jeg kjenner at helgens festligheter og dagens regnvær har fått lov å påvirke dagsformen litt, og jeg sitter her godt tullet inn i et pledd med en stor kaffekopp ved siden av meg. Funfact: Jeg setter så og si alltid kaffekoppen i sofaen ved siden av meg, selv om jeg vet at det ofte går galt. Pr dags dato har jeg renset sofaen hele tre ganger grunnet kaffesøl. Jeg lærer aldri!! I dag skal jeg bruke dagen på alle ting jeg har utsatt. I dag må det bare gjøres. Ting som å henge opp en hylle, sette en lampe ned i boden, kvitte meg med en sofa som står å tar opp plass på gjesterommet og slike ting man ofte utsetter. Regnværsdager er perfekt til slikt. Senere venter en frisk tur med min fine lille venn på bildet under. Jeg var ute med Milo i går kveld også, og jeg er bare så forelsket i denne lille sjarmøren. 

I love you so much 

Milo er Kristina sin hund, og jeg bruker så mye tid sammen med han som jeg bare kan. Jeg har alltid tenkt at jeg vil ha en litt stor hund når jeg skal ha hund igjen, fordi jeg er vant til det hjemmefra med hunden vi hadde i nesten 13 år. Sannelig har ikke denne lille røveren fått meg til å endre mening, og jeg tar meg selv i å se på mindre og mindre hunderaser. Det er jo faktisk slik at man kan få en stor hund i en liten kropp. Lille Milo har så mye personlighet og er super sprek på tur. Det sies jo også at hunden blir hva du gjør den til. De fleste raser er svært tilpasningsdyktige og blir med deg på det du tar dem med på.


I dag er det kun fire små dager til jeg pakker baggen og flyr ned til den Franske rivieraen for en uke med sol, sommer og ferie. Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye. Jeg kommer hjem igjen neste torsdag, og da er det rett på årets store happening, nemlig Palmesus. Hjelpes så mye gøy det er i vente nå. Jeg gleder meg!!

Er det flere av dere som skal på Palmesus i år? 

 

Smiiiil Maren 

 

 

I dag er det lov å være litt sliten

Sponset hår & makeup

Dette ble en sen oppdatering, men sånn kan det gå når man velger å avslutte bryllupsfesten kl 04 på natten. Det var en feiring jeg aldri har opplevd maken til, og jeg storkoste meg fra start til slutt. Nydelig brudepar, fantastisk mat, herlige mennesker, tyrkisk folkedans og trønder rock er stikkord for gårsdagen. Det var virkelig et fantastisk bryllup. Som jeg nevnte for dere var jeg så heldig å få hjelp til både hår og sminke i går, og det er jeg så uendelig takknemlig for. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten hjelp fra fineste Jeanette på A-salong Tollbodgata og Laura på Auds Hudpleie. Jeg kan mye om kroppen vår, jeg kan anatomi, og fysiologi, jeg kan treningslære, og jeg kan ernæring, men hår, sminke, negler og den slags dill - det må jeg melde total pass.

You made me feel like a princess 

Heldigvis er det hjelp å få, og i går ble jeg behandlet som en prinsesse av disse jentene. Jeg ble så fornøyd med resultatet, og følte meg veldig fin. Annerledes, og litt ugjenkjennelig, men likevel veldig fin. Jeg trives uten tvil best med håret i en høy hestehale i ført treningstights og joggesko, men jeg innrømmer at det er ganske så gøy å bli dollet opp på denne måten. Kjolen fikk jeg låne av Kristina, og det er jeg så glad for. Det er ikke akkurat flust av slike kjoler i mitt klesskap, og da er det godt det finnes gode venninner som stiller opp og åpner klesskapet sitt. 

Dagen i dag har vært ordentlig slapp, og det skal den jammen fortsette å være være. Dette er en total og komplett hvile og kose dag. Jeg er ikke vant til å danse tyrkisk folkedans til langt på natt, og kjenner at selv om jeg ikke hadde noe særlig alkohol så er formen rimelig redusert. Kroppen min er bortskjemt med gode rutiner og masse søvn, så nå føles det som hele systemet protesterer litt. Jeg ligger faktisk i sengen og blogger nå. Ved siden av meg har jeg en skål med cashew og yoghurtnøtter, og et digert fat med vannmelon. Et par tomme questbar papir ligger her også. Hihi. Det er sjeldent jeg har slike søndager, hvor jeg ser på serier og ligger i sengen til langt på dag, og det er kanskje akkurat derfor det føltes ekstra godt i dag. 

Vi har faktisk ikke vært helt slappfisker i dag. Vi ruslet en fin runde rundt Odderøya med et vennepar tidligere i dag, så derfor har jeg ikke spesielt dårlig samvittighet for å bare ligge her å sløve nå. 

Hvordan er det med dere. Hva har dere gjort i helgen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Jeg bare gjorde det

I går gikk jeg en deilig kveldstur med en venninne på Odderøya. Når vi stod på toppen så slo tanken meg at det handler jo bare om å gjøre det igjen, bare komme i gang, bare starte. Så det var akkurat det jeg gjorde. Jeg tok litt pushups, et par knebøy, en runde hoppende utfall og plutselig var en aldri så liten styrkerunde unnagjort. Det var ikke en fullverdig økt, og det var bare noen få repetisjoner, men hvem bryr seg vel om det? Det var noe, og det var så mye bedre enn ingenting. Jeg tror og håper at terskelen nå er litt lavere neste gang, og vips er jeg tilbake i full vigør på styrketreningen. 


Kondisjonstreningen går strålende, og jeg koser meg enda veldig med den. Nå skal jeg straks ut på en liten morgentur før både frisør og litt sminkehjelp til bryllupet venter. Jeg innrømmer glatt at jeg ikke kan en eneste liten ting om verken hår eller sminke, så når man først skal pynte seg litt ekstra er det godt det finnes hjelp. Jeg er veldig spent på hvordan det blir, og oppdaterer dere selvfølgelig. 

Jeg gleder meg så til bryllupet, og gleder meg til å bruke en hel dag på å feire kjærligheten. 

Har dere noen koselige planer for denne lørdagen? 

 

Smiiil Maren 

Spis deg til økt overskudd og energi

Å som jeg har savnet å dele fruktfester som dette med dere. Husker dere hvor ofte det var slike godsaker på bloggen før? Jeg spiser fremdeles masse frukt, men har vært litt sløv med å dandere det på denne måten. I går fikk jeg så lyst å unne meg selv et skikkelig fruktfat og det var en fryd å kose meg med dette igjen. Dette er mat som gir meg masse overskudd og energi. Mat man blir glad av rett og slett. Abs are made in the kitchen 

Det er ingen hemmelighet at mye av grunnlaget for en sterk, sunn og slank kropp kommer fra kostholdet. For å orke å være aktiv trenger man påfyll av energi, for å restituere optimalt etter trening trenger man påfyll energi, og for å være mett, blid og fornøyd trenger man sunn, god og næringsrik mat. Denne kombinasjonen har jeg valgt å kalle for #marenskåla. Jeg har spist den så mye at den faktisk har fått sin egen hashtag på Instagram. Skålen består av friske bær og oppkuttet frukt, toppet med cottage cheese, skyr eller yoghurt og usaltede nøtter. Så godt, sunt og enkelt. Dere finner også en helg haug av maten jeg spiser under taggen #marenmat på Instagram. All mat jeg deler tagges med den, og jeg har oppfordret alle mine lesere og følgere til å bruke taggen når de lager noe sunt og godt som de tenker kan være til inspirasjon. Resultatet er hundrevis av fantastiske matbilder. 

I glassene har jeg faktisk ferdigkjøpt smoothie fra Bama. De små flaskene vet dere. De er så utrolig gode synes jeg, og akkurat nå er det 10kr tilbud på den på Joker, så da hamstret jeg med meg noen flasker. En deilig liten oppkvikker når man kjenner at det trengs et lite påfyll. 

Så dett ut som et fat du kunne kost deg med? 

 

Smiiiil Maren 
 

En dag full av overraskelser

Sponset behandling & produkter

All smiles today

Like etter jeg hadde publisert innlegget i dag morges dro jeg ut på tur i skogen, og etter drøye 30 minutter jogging sa jeg meg fornøyd med egen innsats. Man trenger ikke kjøre langkjøring hver gang man er ute på tur. Noen ganger er en halvtimes tid mer enn nok. Dette var en deilig start på noe som skulle vise seg å bli en helt nydelig dag fylt med overraskelser og glede.

Den første overraskelsen kom da bachelorkarakteren ble avslørt og den var søren så bra at jeg holdt på å gå rett i bakken. Vi har jobbet grisehardt for den karakteren, og virkelig håpt det skulle gå bra, så når karakteren lyste mot meg i dag ble jeg så lettet og glad at jeg måtte slippe et lite gledeshyl. NÅ er jeg sykepleier på papiret også, autorisert og helt offisielt sykepleier. Fy søren!

Jeg trippet avgårde til A-salong Tollbodgata i en herlig lykkerus, og der møtte jeg skjønne Jeanette. I to timer dullet hun med håret mitt og resultatet ble så fiiiint. Plutselig hadde håret mitt både volum og hold, noe som er sykt godt gjort med et så slett og glatt, typisk skandinavist hår. Jeg tror hemmeligheten ligger i en helt rå saltvannsspray fra Kerastase, og Jeanettes magiske fingre. Jeg la ut bilde av sprayen på snapchat, så trenger du en spray som garantert vil funke anbefaler jeg å sjekke den ut. (brukernavn snap: marenerdvik) Jeg fikk også med meg litt nye produkter jeg skal teste. Jeg har brukt Kerastase i årevis, men akkuratt denne serien er ny for meg - jeg gleder meg til å teste. Jeg skal i bryllup på lørdag og nydelige Jeanett har sagt ja til å fikse håret mitt. Jeg er så takknemlig <3Etter frisøren ble jeg overrasket igjen, denne gangen med blomster, gave og et helt nydelig kort som gratulerer med bachelorkarakteren. Gaven var det fine duftlyset dere ser på bildet, og blomstene var en bukett nydelige pioner. Jeg blir så rørt av slikt, og så ubeskrivelig takknemlig. Nei denne dagen her dere, all smiles - all day sier jeg bare. Nå kom jeg akkurat inn døren hjemme, og skal ta meg en lang god dusj før jeg synker ned i sofaen. I dag blir det ikke skrekkfilm på denne frøkna - det er hvertfall helt sikkert. I dag vil jeg se noe rolig, avslappende og koselig. Sleng gjerne over et tips hvis du har noen forslag, dere har jo reddet filmkveldene mine mer enn én gang før med deres herlige filmtips. 

Har dere en fin dag? Hva har dere gjort i dag? 

 

Smiiiil Maren 

 

Slutt å tenk - bare løp og kos deg

I dag tillot jeg å sove litt ekstra lenge, og det var mildt sagt nødvendig etter nattens skrekksenario. Klokken 23 i går kveld fant min kjære ut at det var en god ide å sette på en skrekkfilm. Filmen het Conjuring og er noe av det verste jeg har sett. Jeg ble så redd at det gjorde fysisk vondt. Nå er det heldigvis en ny lys dag, og jeg er klar for å glemme gårsdagens film og kickstarte dagen.

When your legs get tired - run with your heart

I dag skal jeg trippe ut på tur i skogen med verdens beste følelse, og det er utelukkende på grunn av dere. Har dere sett kommentarfeltet på gårsdagens innlegg? Fy søren så magiske dere er! Jeg er så takknemlig for å ha så nydelige lesere, med så stor engasjement og så mye omsorg. Dere er så fine! Jeg synes det var så fint at så mange av dere skrev at jeg bare skulle løpe og kose meg, motivasjonen for annen trening kommer, glem det, løp og nyt at jeg faktisk liker å løpe. Jeg mer enn liker det - jeg elsker det, og jeg innser nå at jeg er utrolig heldig som har det sånn. Jeg skal samle tipsene deres for økt motivasjon, og legge til mine egne i et eget motivasjons-innlegg som vi alle kan ta frem og lese når vi trenger et ekstra boost. 
Dagens tur tenker jeg blir i Baneheia eller Jegersberg, to av mine favoritter her i Kristiansand. Været er ikke helt på min side, og det kan se ut som det blir regn i dag også. Egentlig synes jeg det er litt deilig å løpe i regn, så det skal ikke få stoppe meg. Senere i dag blir det en etterlengtet tur til frisøren, og det gleder jeg meg til. Jeg skal til en ny frisør i dag, og det er alltid litt spennende. Det er fremdeles A-salong, men denne gangen er det Jeanett som skal fikse. Kanskje jeg skal finne på noe helt crazy? Bob for eksempel, eller kanskje jeg skal bli blondine? Hehe. Vi får se! 

 

Smiiiil Maren 


 

Jeg vil ikke trene styrke lenger

Jeg vil bare løpe, hoppe og sprette rundt i skogen, men det blir jo ikke sprettrumpe av det! Hva gjør man når motivasjonen for styrketreningen forsvinner totalt, og det blir en liten kamp å komme seg inn i styrkerommet?

Hva gjør man når motivasjonen forsvinner?

Jeg er litt der nå. Jeg har gått fra 4-5 styrkeøkter pr uke til maks én. Jeg har rett og slett ikke lyst, og får meg bare ikke til å gå inn i styrkerommet. Hva har skjedd, og hvordan i all verden skal jeg finne tilbake til treningslysten? Jeg vet sannelig ikke, men jeg tenker at dette kan jo bli en fin ting å dele med dere. Hvem vet, kanskje det er flere av dere som synes det er litt tungt å få gjennomført styrkeøktene om dagen, eller kanskje gjelder det trening generelt? 
 Foto: Victoria Nevland

For min del så gjelder det jo ikke fysisk aktivitet og trening generelt, det gjelder kun styrketreningen. Jeg storkoser meg ute på tur, og senest i går hadde jeg en helt fantastisk løpetur på godt over en time. Så nå gjelder det bare å finne ut hvorfor styrketreningen er så vanskelig, og hvor i alle dager motivasjonen har tatt veien. Jeg skal forsøke å gjøre mitt beste for å finne tilbake til lysten ved styrketreningen for min egen del, også håper jeg at mine tips og triks kan komme til nytte for flere. 

Ha en herlig onsdag dere, mer fra denne kanten senere

 

Smiiiil Maren 

 

3 aktiviteter - 3 antrekk

Inneholder aff.links

Jeg elsker nye freshe treningsklær, og det er ingen hemmelighet at jeg er langt over middels interessert i det. Jeg går rundt i treningsklær så og si hele tiden, og bruker enormt mye tid og penger inne på diverse nettbutikker. I dag satt jeg å tenkte litt over om jeg bevisst velger ulike type klær til ulike aktiviteter, og da kom inspirasjonen til dette innlegget. Jeg har søkt litt rundt og funnet mine favorittplagg som jeg assosierer med Crossfit, kondisjonstrening og styrketrening. Jeg har laget enda flere bildecollager, men tenkte det var fint å starte med disse tre først for å se om dere synes dette var en artig greie. Da deler jeg mer enn gjerne flere. 

CROSSFIT JENTA 


 

Nike Metcon 2 sko  //   Reebok tights //  Reebok sports-bh 

Jeg digger denne looken, og forelsket meg helt i sportsbhen fra Reebok. Jeg ser for meg at den passer perfekt til treningsøktene mine i Frankrike om kun to små uker. Jeg er ikke helt komfortabel med å trene i kort sportstopp i Norge, men på ferie i utlandet er det helt innafor. Skoene var også super kule synes jeg. 

CARDIO-QUEEN


 

Nike shorts //  Nike rosa singlett //  Flyknit sko // Nike element rosa genser // Nike sports-bh

Se på fargene i denne collagen, er det mulig å bli så fresht? Jeg blir glad bare av å se på disse klærne. Skoene er fra Nike, og modellen heter Flyknit. Jeg har hatt dem to ganger tidligere, og de sitter virkelig som en drøm på foten. Genseren er en god gammel slager fra Nike, og jeg har den selv i akkurat den fargen og flere andre farger. Shortsen er ganske basic, men så super comfy ut å løpe i. Singletten er akkurat slik passform jeg liker til løping, slimfit men likevel ikke helt tettsittende. Det var også en sports-bh med her, men den kom vist ikke med på bildet. Dere får klikke dere inn på linken å se på den hvis dere har lyst. 

LIFT THEM WEIGHTS BABY


 

Puma sports-bh //  Grønn Puma singlett  // Nike 3/4 tights  // Nike Flex sko

Til slutt er det Cardio-collagen og her falt jeg pladask for fargekombinasjonen av singletten og sportsbhen. Tenk så fint når man er solbrun med den herlige turkis-grønne fargen. Jeg drømmer meg helt bort i dette her jeg. Fy søren så gøy det er med treningsklær!

Fant du noe du likte her? 

 

Smiiiil Maren 

 

Når du elsker det du gjør

Det sies at hvis man virkelig liker det man driver med så føles det ikke som jobb, og slik er det med bloggen for meg. Dette er min hobby, min lidenskap og alle mine interesser samlet på en og samme platform som jeg kaller min blogg. Her får jeg lov å utfolde meg i tekst og bilder, jeg får dele motivasjon og inspirasjon. Jeg får snakke om trening og kosthold og best av alt jeg får lov å kommunisere med så mange herlige likesinnede blandt dere lesere.

If you love what you do - you don´t have to work a day in your life

Jeg får noen muligheter med denne bloggen som jeg sannsynligvis ikke hadde fått hvis ikke, en av dem er muligheten til å få skrive for ShapeUp. Det er noe av det aller morsomste jeg gjør og i går hadde jeg en fantastisk dag ute å skogen med fotograf Victoria Nevland. I løpet av en liten time hadde vi første programmet i boks, og begge var enige om at jobboppdrag som dette utelukkende kun er gøy. 


Foto: Victoria Nevland for ShapeUp

Det er selvfølgelig en skriveprosess bak som noen ganger kan være frustrerende, når ordene ikke flyter og du ikke klarer å formulere deg så kan man bli litt smågal. Heldigvis så skriver jeg treningsprogrammer som er faktabaserte og en introtekst som bare skal være lettbeint og inspirerende. Det er takknemlig og gøy skriving og de aller fleste gangene koser jeg meg utelukkende med det. I går satt jeg i over 5 timer å skrev, og kjente på siste timen at jeg var litt klar for å bli ferdig. Nå er to nye programmer sendt inn, og jeg gleder meg til å se dem på trykk i august og september. I dag har jeg en litt åpen dag, og det er så deilig. Jeg har aldri problemer med å fylle dagene opp, men noen ganger er det litt godt å bare kjenne at man ikke må noenting, og bare kan ta dagen litt som den kommer. Det er vel det som kalles ferie? 

Hva er deres planer for dagen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Når du har lyst på alt

Når du er sulten som en ulv og har lyst på både pizza, rundstykker, salat, pasta, skinke og omelett da blir løsningen hjemmelaget calzone, og salat med en haug av ingredienser. Dette ble løsningen min i helgen, det ser ut som tidenes flykræsj, men det smakte himmelsk. Oppskriften på innbakt pizza, eller calzone har jeg delt før, og dere finner oppskriften HER. 


Salaten inneholder agurk, mais, tomat, rødløk, pastaskruer med pesto, skinkebiter, kylling og egg. Jeg tilsatte også avokado og litt tomat pesto som jeg kjøpte på min lille shoppingrunde på Gave & Interiørhuset i Søgne på lørdag. Fy søren som en matfest. Mmmm.Jeg elsker tallerkner som dette, som inneholder så mye forskjellig. Jeg kunne spist ulike salat-kombinasjoner hver eneste dag, og spesielt nå om sommeren. Salat trenger ikke å være kjedelig, det er jo bare akkurat hva du selv gjør det til. Putt oppi alt du liker av ingredienser, og lag din egen lille salatfest. Dette er som sagt overhode ikke den visuelt peneste retten jeg har spist, og jeg er sikker på at flere av dere kan klare å gjøre den mer innbydende. Jeg skal bli flinkere til å dele middager og lunsjer med dere, og neste skal garantert bli litt mer innbydende. 

 

Smiiiil Maren 


 

Tidenes matfest

Dåp for fineste lille hjertet

Jeg må bare stikke kjapt innom for å dele litt av dagens mat med dere. Som nevnt i innlegget i dag morges har vi i dag hatt dåp for min lille vakre nevø. Jeg ønsker ikke å dele bilder av han på bloggen, men maten deler jeg mer enn gjerne. Det var nemlig litt av en matfest som møtte oss etter gudstjenesten. Smørbrød med alt fra laks, eggerøre og skinke, til reker, karbonader og roastbeef. 


Kakebordet var et syn med både skumkake, ostekake, muffins, snickers kake, nøttekake, smågodt, chips og fruktfat. Hjelpes for en oppdekning. Jeg storkoste meg, og tror jeg kommer til å være mett til langt ut på mandagen.
Nå skal jeg kose meg med film og verdens fineste kjæreste. Han har vært bortreist et lite døgn, og det er akkurat ett døgn for lenge uten hverandre. Hjelpes det var klissete, men dere får aldri noe kliss her på bloggen, så litt får dere tåle. Hihi. 

Ha en herlig søndagskveld. 

 

Smiiiil Maren 

 

Busy bee SundayGod morgen hjerter. Jeg har allerede vært lenge våken, og er godt nede i kaffekopp nr tre denne søndagen. I dag skal jeg i barnedåp til min fine lille nevø, og jeg gleder meg så. Store deler av søndagen går med til familiehygge og feiring, det betyr at dagen måtte starte tidlig for å få unna ting som må gjøres. Jeg har en deadline på et nyt ShapeUp program i morgen, og jobber på spreng nå for å få det klart. Jeg tror og håper at det blir bra. Jeg kan si så mye som at dette programmet blir ut i skogen omgitt av fantastisk natur. 


Ellers har jeg en stor avgjørelse å ta i dag, også med deadline til i morgen. Jeg har gått utallige runder med de rundt meg for å spør om råd, og jeg har gått så mange tenke-turer at jeg nesten tror naboene og folk i nærområdet mitt tror jeg ikke har det noe greit hjemme siden jeg konstant driver å vandrer ut på tur. Haha. Disse tenketurene er gull verd, men dessverre har jeg fremdeles ikke klart å ta noen endelig avgjørelse, så dagen i dag må brukes godt.  


Litt senere i dag skal jeg snike meg unna barnedåpen for en kort periode for å ta en kjapt møte med en person fra Oslo som har en spennende levering til meg, mer om dette prosjektet også senere. Et hint er at det er frisk og herlig, og skal resultere i masse artige oppskrifter til dere. Nå må jeg komme meg avgårde her. Jeg ville i grunn bare innom å si hei, og ønske dere en fin søndag. Jeg titter innom igjen i kveld, men until then så må dere nyte dagen og gjøre noe hyggelig. 

 

Smiiiil Maren 

 

Den beste treningsmusikken

Jeg har funnet meg en ny spilleliste som får frem smilet, og gjør treningsøkten litt lettere å gjennomføre. Jeg er så fornøyd med den listen, og har lyst å dele den med dere. Kanskje har dere en liste å dele tilbake også? Jeg bruker helst denne listen på løpetur, men den funker for all slags trening spør du meg. 

Let the music take you higher & push you further

Jeg har ikke laget denne listen selv, men den inneholder likevel flere av mine favoritter. Listen heter Cardio, og lå under treningsmusikk på Spotify. Dere finner listen HER.  Det er helt genialt med slike ferdige lister, og jeg elsker å sitte å søke opp lister for ulike "moods". Enten om det er en rolig kveldstur, avslapping hjemme, en hard intervalløkt eller rolig langkjøring så finnes det alltid en passende liste. Det er sommerlister og sovelister, akustisk og beinharde powerlister. Søk litt rundt og kos deg med musikken. 

Nå skal jeg gjøre siste forberedelser til dagens shoot for ShapeUp, også bærer det ut i skogen til dagens fantastiske location. Været er heldigvis på vår side, og jeg håper dette blir en effektiv og bra dag på "jobben". Det føles nesten litt rart å kalle det for jobb, for det er jo bare gøy. Jeg føler meg så heldig som får lov å jobbe med det jeg brenner for, og som engasjerer meg så sterkt. Jeg synes det er super stas å få lov å levere treningsartikler til Norges største treningsmagasin. Jeg håper jeg klarer å inspirere dere til en herlig utendørsøkt i neste utgave av ShapeUp. Programmet er litt annerledes, effektivt og utrolig morsomt. 

Ha en deilig lørdag dere. Mer fra denne kanten senere. 

 

Smiiiil Maren 
 

 

Jeg trengte en timeout

Er det rart jeg elsker denne byen? Jeg er så glad jeg hadde med mitt lille kompaktkamera i lomma i går slik at jeg kunne dele dette med dere. I går gikk jeg en kveldstur alene, med musikk på ørene og helt i min egen verden. Jeg trengte en pause, en liten timeout fra alt rundt meg. Jeg har en stor jobbrelatert avgjørelse å ta, og kjenner at jeg virkelig trenger å tenke meg godt om her. I går ruslet jeg rundt i nabolaget mitt, så på alt det fine rundt meg og lot tankene gå i alle retninger. Jeg tror jeg har falt ned på rett avgjørelse, og jeg gleder meg til å dele med dere etterhvert. It´s not always a workout - sometimes it´s just therapy

Det er så godt å gå turer på denne måten, og jeg gjør det ofte. Noen ganger fordi jeg har mye å tenke på, andre ganger fordi det har vært hektisk og jeg trenger å være alene, eller bare fordi jeg har masse energi og har lyst å bevege meg. Uansett grunn gjør slike turer alltid noe med meg, på en positiv måte. Jeg er så takknemlig for å bo akkurat her jeg bor, med sjøen som nærmeste nabo. Det gir en helt spesiell ro, og jeg har ikke tall på hvor mange solnedganger jeg har sittet å sett på like utenfor leiligheten. 


I kveld sitter jeg å jobber med neste utgave av Shapeup som skal shootes i morgen tidlig. Temaet for dette treningsprogrammet er veldig typisk meg, og jeg elsker å trene på den måten. Jeg har et par øvelser igjen så er programmet spikret. I morgen tidlig skal jeg møte Victoria Nevland som er min faste fotograf. Hun er fantastisk dyktig, og utrolig herlig. Jeg koser meg alltid med Victoria, og gleder meg skikkelig til å jobbe med henne i morgen. Nå må jeg gjøre ferdig her, men følg gjerne med på snapchat i morgen så skal jeg prøve å få snappet litt underveis i shooten.

 

Smiiiil Maren 

 

Sommerferien er booket

St.Tropez - can´t wait to go back

Jeg var bare 10 år gammel da jeg første gang besøkte den franske rivieraen, og siden den gangen har jeg vært der hele seks ganger. Jeg er helt forelsket i dette stedet, og for meg finnes det ikke noe bedre sted å feriere. Jeg har ikke vært med de siste to årene, da det ikke har passet for min del når familien har reist. Nå er årets sommerferie booket, og turen går tilbake til Rivieraen med fineste familien. Jeg gleder meg så, og det beste av alt er at det er virkelig ikke lenge til vi drar. Om to små uker er vi på vei, og skal ha en uke sammen med sol, sommer, nydelig mat, masse bading, shopping og kvalitetstid. Så er det rett hjem, og direkte på årets Palmesus i Kristiansand. Palmesus er uten tvil sommeren høydepunkt for min del, og jeg gleder meg noe helt vilt! Kanskje jeg ser noen av dere der? 


Bider lånt fra Pintrest

Vi starter ferien med et døgn i Nice, før vi kjører til huset til noen venner av familien i St.Raphael, mellom Nice og St.Tropez. Jeg har vært i dette huset flere ganger tidligere, og det finnes virkelig ikke noe vakrere sted. Jeg blir like forelsket hver eneste gang, og føler meg super heldig som får lov å komme på besøk år etter år. Huset ligger litt oppe i fjellet, og jeg har funnet meg en perfekt joggeløype i området. Jeg elsker å starte dagen med en liten løpetur før varmen blir for intens. Jeg gleder meg til å dele masse herlige ferietrenings-tips med dere fra denne turen. Jeg pakker med meg både strikker, og sklimatter i bagasjen. Alle øktene skal selvfølgelig dokumenteres og deles med dere her på bloggen. 

Har du ferieplanene klare? Blir det reise eller Norgesferie? 

 

Smiiiil Maren 

 

 

 

En dag på bondegård

Ååå som jeg har gledet meg til å oppdatere dere med dette innlegget. I dag har jeg storkost meg på bondegård med fine dyr, herlig mat og nydelige mennesker. Familien til en venninne har en flott gård en halvtimes tid kjøretur fra Kristiansand, og i dag var vi så heldige å få lov å komme på besøk. Vi fikk servert hjemmelagde lapper med is og rørte jordbær, før vi startet hilserunden på dyrene på gården. Jeg har aldri holdt et lam før, men nå kan jeg sannelig krysse det også av listen. Denne dagen har vært helt fantastisk, og jeg har mest lyst å bare la bildene tale for seg, så er kommer tidenes bildedryss fra en dag på bondegård: 


Jeg er så takknemlig for denne dagen, maken til gjestfrihet og raushet skal man lete lenge etter. Tusen takk for at vi fikk komme, det blir garantert ikke siste besøk. Dette er jo faktisk et helt supert sommerferie-tips dersom du har barn og ikke har mulighet eller lyst til å reise bort. Søk på nettet og undersøk om det ikke finnes en gård dere kan besøke i nærområdet. Det er en herlig opplevelse - både for store og små. 

Er det noen av dere som har besøkt en gård før, eller kanskje dere har erfaring med gårdsbruk selv? Fortell meg mer enn gjerne om det i kommentarfeltet!

 

Smiiiiil Maren 


 

I dag skal jeg noe spennende

God morgen. Er det en god morgen for deg? Jeg håper det! I dag kom jeg såvidt opp av sengen når klokken ringte kl 06.30. Jeg var så trøtt og var midt i verdens beste drøm når jeg ble brutalt avbrutt av alarmen. Det tok et par minutter, men så kom jeg på hva jeg skal i dag, og da var det plutselig ikke så vanskelig å komme seg opp likevel. I dag skal jeg nemlig besøke en Bondegård og hilse på både små lam, høner og små kyllinger. De har også bier, og produserer sin egen honning. Dette blir så gøy, og gleder meg masse! Nå skal jeg bruke morgentimene på å svare litt mail, også kjører vi avgårde om et par timer. Jeg sitter å vurderer om jeg skal ta meg en liten tur ut i skogen først eller ikke. Helt ærlig så har jeg litt vondt i viljen i dag, og sofaen frister så mye mer. Jeg angrer aldri på disse turene, men jeg skal innrømme at jeg noen ganger må jobbe litt med viljestyrken for å komme meg ut. Min hemmelighet er at jeg senker kravene helt ned for meg selv, og tenker at 20 minutters gåtur er mer enn nok, og det koster meg jo egentlig ingenting. Da kommer jeg meg ofte ut, og når jeg først er i gang så blir det ofte lenger enn de 20 minuttene fordi det er jo så godt når man først er i gang. Jeg lurer rett og slett meg selv litt - men det funker! Et annet tips er å kle på seg reningsklær med en gang du står opp. Da er det så mye enklere å bare komme seg ut å gjøre det. 

Kamera er med på tur i dag, og jeg gleder meg til å vise dere bilder fra denne dagen. Jeg tror og håper det blir veldig koselig. Jeg hører rykter om at det blir servert ferske lapper også. Mmmm. Følg gjerne med på snapchat også for litt mer spontane og uhøytidelige oppdateringer. Dere finner meg på: marenerdvik

 

Smiiiil Maren 

 

Sol, sommer & Sørland

Klokken 08 i dag morges ringte Kristina og var klar for å dra på stranda. Jeg synes klokka 8 var noe i tidligste laget, og fikk henne heldigvis til å drøye det et par timer. Vi kjøpte med oss vannmelon, bær, skyr, cottage cheese, nøtter og brus og koste oss med både musikk og blader. Planen var egentlig Odderøya og årets første bad i salvann men den planen utgikk glatt når vi kjente hvor mye vindt det var ute. Vi fant oss en lun og deilig plass i Baneheia, og årets første bad ble i ferskvann. 


Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne skryte på meg at jeg tok årets første bad, men det var det kun Kristina og Milo som var tøffe nok til. Kristina badet nok for oss begge to. Jeg har aldri sett noen som er så glad i å bade. Hun slang seg ut i vannet en haug av ganger, og tvang stakkars lille Milo med. Jeg "badet" til hofta, men vannet var rett og slett for kaldt til at det ble noe fullverdig bad på frøken Erdvik. Jeg har satt som mål at jeg skal bade denne uka, så vi får se da!

Har dere hatt årets første bad enda? 

Nå sitter vi å koser oss i den nye leiligheten til Kristina, og straks skal jeg løpe avgårde til en avtale i sentrum. I kveld kjenner jeg at det frister med en ordentlig god middag og en god film i sofakroken. Jeg har sett enormt med serier i det siste, men gode filmer føler jeg det er mangel på. Spesielt vanskelig er det fordi det skal være en film som både jeg og kjæresten liker. Begge er glad i action, krim og komedie, han liker skrekkfilmer men det klarer ikke jeg. Så hva i all verden skal si da se?

Har dere noen forslag? Alle tips mottas med stor takk! 

 

Smiiiil Maren 

 

Endorfinrus herfra til himmelen

Hva i all verden skjedde med denne dagen, og hvor ble tiden av? Beklager sen oppdatering, tiden har bare løpt fra meg. Jeg startet dagen med en herlig kondisjonsøkt som strakk seg over en drøy time med en kombinasjon av utendørs jogging i skogen, og rolig sosial-jogg inne på mølla. Jeg skulle i grunn bare innom Solsiden treningssenter for å hente et par ting, men der var en av mine nærmeste venninner i full gang på mølla og da ble jeg fristet til å hoppe på ved siden av henne. Totalt ble det en økt på 1 time og 15 minutter, og resultatet ble kliss våte treningsklær og en endorfinrus herfra til himmelen. Fantastisk deilig! 

Resten av dagen har bare gått med til hyggelige ting. Alt jeg ikke har hatt tid til i eksamen og bachelorperiode blir nå prioritert. I dag tok jeg fotpleie for første gang, og jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor jeg ikke har gjort det før. Herligfred så deilig det er med silkemyke føtter, og fy søren så mye penere det ser ut. Flinkeste Nina på Auds Hudpleie på slottet fikset føttene mine mens skravla gikk i ett. Perfekt å ha en venninne som er hudpleier. (Sponset behandling)


Nå er jeg lynkjapt hjemom i leiligheten, og skal bare løpe gjennom dusjen før grillings med fine folk i sola står for tur. Hurra for fri, hurra for fullført utdannelse, hurra for sommer og hurra for endelig et sosialt liv igjen. I dag er det bare smil på denne frøkna, og jeg håper det kan smitte over på hver eneste en av dere som titter innom bloggen i dag. 

Ha en nydelig tirsdagskveld. 

 

Smiiiil Maren 

 

Dagens sporty tips

Lange lyse dager og nydelige sommertemperaturer legger tilrette for fine ettermiddager og kvelder i skogen. Jeg la ut et tips på snapchat i dag, og jeg har lyst å nevne det her også. Prøv å bytt ut en av ukens vennetreff med en tur i skogen. I stede for at du møter venninnen din over en latte på cafe, så kle på dere treningsklær og ta dere en tur ut i naturen. Gå tur mens dere skravler og vips har du trent nesten uten at du selv merket det. 

Jeg er så glad for at Kristina har flyttet til byen, og nå bor kun 4 minutters gåtur unna meg. Det gjør det så mye lettere å være spontant sosiale. Tidligere i kveld ringte jeg henne og 15 minutter senere var vi på tur sammen i Baneheia. Disse bildene er tatt rundt klokken 19 på kvelden, og se hvor lyst og deilig det fremdeles er. Nå har roen senket seg i leiligheten. Jeg skal straks sette på en episode av Game Of Thrones, og krype opp i verdens beste armkrok. Til kveldsmat har jeg laget meg en liten stabel med knekkebrød med smør, ost og skinke. Som snacks står vannmelon og pepsi max på menyen. Det enkle er ofte det beste. 

Gjør dere noe hyggelig i kveld? 

 

Smiiiil Maren 

 

Min handlepose

Da var det tid for å dele handleposen igjen, og denne gangen inneholder den en nyhet jeg gleder meg veldig til å teste. Jeg elsker søtpotet, og har laget pommes frites av søtpotet selv flere ganger. Nå har jeg funnet en ferdigpose med søtpotet frites, og ryktene sier at disse er knall gode. Jeg kjøpte dem for et par dager siden, men har enda ikke fått testet dem. Jeg har store forventninger til dem, da søtpotet er noe av det aller beste jeg vet. Har noen av dere testet dem? 

Ellers inneholder posen flere av mine faste hverdagsfavoritter. Til frokosten har jeg havregryn, cottage cheese, kesam, sharon frukt, skinke og knekkebrød. Til middagen har jeg handlet inn fiskekaker, karbonadedeig, søtpotet frites, salat og avokado. Vannmelon er perfekt snacks på varme sommerdager.

Dette er en typisk påfyll-handel basert på at jeg har en del i kjøleskapet fra før av. Jeg elsker salat, og har som regel alltid salat, tomat, agurk, mais og avokado tilgjengelig. Grønnsaker har jeg også alltid, enten ferske eller frosne. Ost tror jeg aldri jeg er tom for, og har gjerne to ulike typer på lur. Jeg skulle ønske ost var litt billigere, for det går det mye av her i huset. Ellers har jeg som regel alltid frosne bær, pepsi max, usaltede nøtter, saft uten sukker og flere ulike typer knekkebrød på lur. 
Nå skal jeg legge bort macen en liten time, og komme meg ut på tur. Solen stråler og det frister så enormt med en tur i skogen. Det er så deilig å bare slenge på seg shorts og t-skjorte og komme seg ut døren. Jeg blir så glad av dette været, måtte det holde seg sånn ut sommeren! Jeg har en ny spilleliste på Spotify, og håper den skal gi meg superkrefter på turen i dag. Jeg skal få ut et eget innlegg med min treningsmusikk til dere hvis dere er interessert? 

 

Smiiil Maren 

 

 

 

Dette har jeg ventet lenge på

Sommerens første båttur er et faktum, og for en tur det ble. Mine foreldre hentet meg i båten rundt klokken 13, og vi hadde 5 deilige timer sammen på sjøen. Vi hadde med oss salater, ferskt brød, friske jordbær, iskald drikke og chips. Vi kjørte rundt i et par timer, før vi fant en lun og rolig bukt hvor vi slapp ut dreggen og koste oss med maten. For en perfekt dag på sjøen. Jeg har gledet meg så til båtsesongen, og endelig er den her. Jeg gleder meg til mange deilige turer på sjøen fremover. Her kommer et lite bildedryss fra dagen. 

Lesestoff er viktig på båttur. Jeg fikk to av disse bladene i goodiebagen på Årets stylista, og ShapeUp abonerer jeg på. Det er så fantastisk deilig å endelig kunne lese denne typen lesestoff uten dårlig samvittighet for at det ikke er sykepleiepensum jeg har mellom hendene. Jeg nyter virkelig å ha ferie nå, og endelig begynner det å synke inn at jeg er ferdig utdannet og faktisk kan nyte late fridager i solen. 

Er det flere som har kost seg i solen i dag?
 Jeg skal bruke kvelden på å planlegge den kommende uken, og jeg har lyst å spørre dere hva dere liker å lese her på bloggen. Hva liker dere best når jeg deler, og hva ønsker dere å se mer av ? Det er jo for dere jeg skriver denne bloggen, uten dere er den ingenting. Så kom gjerne med litt ønsker på hva dere liker. Jeg er spent på å lese svarene deres. 

 

Smiiiil Maren 

 

Slik får du trent i ferien

Sommeren er her, og de lyse dagene gir økt energi, overskudd og humør. Ferien nærmer seg for mange, og enten du skal være hjemme, eller dra på ferie så kan du ta med deg treningsøkten hvor som helst. Jeg er så heldig at jeg har fått lov å dele enda et treningsprogram i ShapeUp, og denne måneden har jeg valgt å fokusere på ferietrening gjort helt enkelt. 


Mine 4 beste tips til ferietrening: 

 • Senk kravene! Du har tross alt ferie, og alt er bedre enn ingenting. 
 • Ha det gøy! Bruk det du har rundt deg, og de du har rundt deg. Lek sisten med barna, hopp tau, ta en joggetur med kjæresten, ta en lang svømmetur med en god venninne.
 • Vær kreativ og se løsninger i stede for begrensninger. Eksempelvis i programmet jeg deler denne måneden har jeg fått en treningsøkt kun ved hjelp av et tre. Så artig og så enkelt. 
 • Skal du investere i utstyr så tenk lite, lett og praktisk. Ingen drar med seg vekter på ferietur. Kjøp for eksempel et hoppetau, sklimatter og/eller et par treningsstrikk. Du kommer langt med det! ( Jeg kommer snart med et supert program med strikk) 
 • Gjennomfør treningen på morgenen, da er du sikker på at det blir gjort. Utsetter du er det fort gjort at dagen går, varmen blir for intens og du orker ikke. Så opp og hopp, og la treningen være det første du gjør. 

Jeg har vinklet programmet i ShapeUp slik at det eneste du trenger er deg selv, et tre, en vegg eller slik som i programmet - en palme. Det er et enkelt program, men med en liten utfordrende overraskelse på en av øvelsene. Jeg er spent på å høre om noen av dere prøver dere på den. Øvelsen er en håndstånede push-ups med bena mot treet. Jeg beskriver nøye i programmet hvordan jeg gjør det, men tenkte jeg skulle dele den her også. Den er jo litt morsom: 

Håndstående pushups

Slik gjør du: Stå på alle fire med armene plassert like under skuldrene, litt bredere enn skulderbredde. Så begynner du forsiktig å krype bena oppover palmen, samtidig som føttene kryper oppover, går u hendene bakover og nærmere palmen. Når du er i håndstående possisjon strammer du magen, og kontrollert bøyer du armene og senker brystet mot bakken. Kom ned så langt du kjenner du klarer, snu bevegelsen og press deg opp igjen til start posisjon.

Repetisjoner: 4 repetisjoner x3 

Enklere variant: Få hjelpe av en treningspartner til å holde bena dine, eller start med bena på en benk og jobb deg gradvis oppover i høyden etterhvert som du føler deg sterkere og mer trygg. 

Pass på: Dette er en svært belastende øvelse på skuldre, pass på å varme dem godt opp. Er dette en øvelse du kunne tenke deg å teste? 

Trener du når du har ferie? Fortell meg mer enn gjerne hva du gjør i kommentarfeltet

 

Smiiiil Maren 

 

En sterk rygg krever innsats

Jeg har hatt en stor fordel ved styrketreningen min når det gjelder ryggtrening. Det er ingen stor hemmelighet, det er kun så enkelt som at jeg synes det er helt sinnsykt gøy å løfte min egen kropp opp og ned, kjent som øvelsen pullups. Det er virkelig den morsomste øvelsen jeg gjør, og jeg har gjort det mye. Bonusen ved det er at ryggen ble sterk, og muskelmassen øker. Det morsomste er at jeg er faktisk ikke spesielt god på pullups, jeg har 10 som min absolutte maks rekord, men trener sjeldent på mer enn 5-7 repetisjoner. Det er mange som tar mange fler, og med ekstra vekt og alt, men det tenker jeg ikke så mye på. Jeg føler nemlig jeg har den aller største fordel av alle, ved å genuint elske øvelsen! 

I mine øyne holder det ikke kun å trene pullups. En sterk rygg krever innsats, og i dette innlegget har jeg lyst å dele mine favoritt styrkeøvelser for ryggen: 

 • Pullups pyramide 6-5-4-3-2-1 og opp igjen
 • Markløft 6-8 x 3
 • Nedtrekk bredt grep 8-10 x 3 
 • Sittende roing 8-10 x 3
 • Facepull / Latsdrag 12 x 3
 • Rygghev 12 x 3 
 • Bicepscurl 10x3

Jeg trener sjeldent armer, men liker å kjøre en eller to øvelser på biceps sammen med rygg, og triceps sammen med bryst. Jeg må få presisere at ryggheven er ikke riktig innstillt for meg på bildet under. Så still den inn slik at øverste del av apparatet er ved hoftebena, litt høyere enn vist på bildet. Ved å stille den litt lavere tar den mer på bakside lår / rumpe som også er en helt super øvelse. Rygghev er en god øvelse for hele bakre del av kroppen, også kjent som posterior-chain
Nå er frokosten spist, og jeg er straks klar for å komme meg ut å nyte en solfylt lørdag. Det er full sommer på sørlandet, og i går satt vi på brygga til langt på kveld. Jeg ruslet hjem i 23 tiden, og da var det fremdeles over 20 grader. For en deilig årstid dette er, og for en herlig sommer dette skal bli! 

Har dere noen spennende planer for dagen? 

 

Smiiiil Maren 
 

En kveld for historiebøkene

Event sponset av Zeroh Norge

God morgen fra hotellsenga. Jeg våknet for et par timer siden, og er allerede godt nede i kaffekopp nr to. Jeg koste meg så enormt mye i går, og er faktisk støl i magen i dag etter utallige latterkuler med verdens herligste gjeng. Jeg var med team-zeroh i går, sammen med flere andre bloggere og sosiale medier folk. Blant annet Catrine Collins, Stine Hartmann, Camilla Lorentzen, Sprekfisene-Marthe og Pia Seeberg med flere. Vi møttes på The Thief på Tjuvholmen, og koste oss der i flere timer. Vi fikk servert mat og bobler, ble fikset på håret og sminket før vi dro sammen til Årets Stylista.
Denne typen pre-party og eventer er meget sjelden vare for denne frøkna, og jeg skal innrømme at jeg var på nippet til å takke nei fordi jeg tenker at sånne ting er igrunn litt kleint. Ja det kan være kleint - men ikke når du gjør det sammen med en gjeng med treningsbloggere og andre fyrverkeri av noen personligheter. Jeg er så glad jeg dro, og jeg koste meg så! 


Eneste minuset var maten. Hvem blir mett av sånne bitte små kanapee greier? Halvveis i kvelden måtte treningsjentene ta seg en tur ut å fylle på med litt sushi. Vi kjøpte med oss take away og dro ned på brygga i sola. For en lykke! 
Nå er jeg klar for en ny dag, og straks venter frokost på Lett Oslo hvor jeg også hadde en bedre lunsj i går. Dere som følger meg på snap fikk se en fest av en salat, og en spennende acai shake fra Lett i går. Jeg delte også oppskriften på shaken slik at dere kan teste den hjemme. Den var fantastisk god! Dere finner alt på snapchat: marenerdvik. Etter frokost venter et spennende møte før jeg tar turen ut mot Gardermoen og flyr hjem til det blide sørlandet igjen. Alt i alt en fantastisk fin svipptur til Hovedstaden.

 

Smiiiil Maren 

 

Slik trener jeg ben og rumpe

Jeg veksler mellom å elske og hate bentrening. Nå er jeg inne i en periode hvor jeg synes det er litt gøy igjen, og grunnen er nok så enkel som at jeg at endret litt på programmet mitt, og lagt til et par nye øvelser. Kickback i kabel er en gammel favoritt som jeg har dratt frem igjen, og jeg skal love dere at høyrep på denne øvelsen vil virkelig svi godt i setemuskulaturen. 

For utenom kickback, så består benøktene mine av dype knebøy, og gående utfall med hantler (et annet ord for vekter/dumbells) eller stang. Jeg liker å variere mellom disse to, og kjører annen hver økt med stang på ryggen mens jeg kjører gående utfall, og hantler i hendene. Andre øvelser jeg ofte har med er strak markløft, hipthrust eller glute-bridge, goblet squat og/eller front bøy (front squat). Har jeg tid og lyst putter jeg ofte på et par sett meg legghev også. Jeg vet jeg må bli flibkere til å prioritere den øvelsen da den er helt supert ift løpingen. Andre favoritter er boxjump og step up. For å oppsummere kan altså en benøkt se slik ut:

 • Dype knebøy 6-8 x 4
 • Strak markløft 8-10 x 3 
 • Kickback i kabel med ankelreim 12-15 x 3 pr ben
 • Hiptrust 8-10 x 4 
 • Frontbøy 6-8 x 4
 • Gående utfall 16 steg (en fast strekning på gymmet) x 3


I skrivende stund sitter jeg på Kjevik og venter på flyet til Oslo. Jeg skal være i Oslo et drøyt døgn, og har masse spennende planer for de neste 28 timene. Jeg gleder meg til oppdatere dere underveis, men nå er blinker det boarding på skjermen foran meg og jeg må se å få pakket sammen og komme meg ombord. Vi blogges fra Oslo! 

 

Smiiiil Maren 

 

Dinner and a movie


Jeg spiser alt for lite fisk, med unntak av sushi så blir det minimalt med fisk på mitt kjøkken. Sånn burde det ikke være, og jeg prøver enda en gang (ja jeg har prøvd før) å innføre to fiskemiddager i uken. I går gikk det i ett, og jeg var på farten store deler av dagen. Jeg rakk ikke handle, og måtte derfor lete i frysen for å finne middag. Jeg fant en pakke med 80% fiskekaker i frysen, og sammen med dampede grønnsaker ble det en fest av en fiskemiddag. Til dessert ble det en stor skål med frukt, toppet med vanilje kesam og questbar.

Jeg har snart sett en hel sesong av The Fosters, og er totalt hektet. For en søt og fin serie, perfekt når man vil ha noe lett feelgood underholdning. Jeg koser meg så med denne serien, og anbefaler virkelig at dere sjekker den ut. I dag skal jeg jobbe litt fra morgenen av, og blant annet få booket en flybillett. I morgen går turen til Oslo for et litt artig event, og et par spennende møter. Jeg skal hjem igjen på fredag, så det blir en kort, men innholdsrik tur. Kamera er med, og dere oppdateres selvfølgelig underveis. 

Har du det fint? Hva er din plan for dagen? 

 

Smiiiil Maren