hits

juni 2018

Tester styrken og legger en plan

- W E I G H T   W O R K O U T -

Jeg har lagt en plan, eller det vil si, jeg har fått hjelp av et klokt hode til å legge en plan. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg bare gjort burpees og hoppende knebøy i sola, og gått lange turer i skogen. Det fantastisk fint det, og jeg gjør fremdeles den typen trening. Men jeg trenger styrketreningen også, skjelettet trenger belastning for å holde seg sterkt. Muskulaturen min trenger litt mer ytre belastning enn kun min egen kroppsvekt for å klare å utvikle seg.

Så nå følger jeg altså en plan på styrketrening igjen, og det er både motiverende og gøy. Det er lenge siden jeg fulgte en styrkeplan, så dette blir spennende. Denne uken er det "testuke" for å kartlegge styrken min nå, og legge en plan for repetisjoner, sett og belastning ut fra det. Testuke er ikke bare bare, kroppen min er helt gåen, og musklene verker. Jeg har hatt test i knebøy, markløft, pushups, pullups og flere andre øvelser. Steike heller så tungt, men samtidig litt gøy. Det er helt utrolig hvordan man pusher seg ganske mange hakk hardere når man skal melde fra om resultatet til noen. Litt tullete at det er sånn, men mitt hode fungerer slik at når jeg har satt en plan for meg selv er det enklere å snike meg litt unna, enn når jeg vet at en annen person forventer at jeg presterer.

I dag er det testdag 3, og på planen står blant annet Militærpress, strak markløft, benkpress, og beinpress. Wish me luck! Heldigvis har jeg med meg en venninne på trening i dag, så da får vi pushet hverandre. Etterpå skal jeg rett opp til mine foreldre for lunsj, bade i deres nye badebasseng og leke med tantebarn som er der i helgen. Familietid <3 

Nå er jeg litt nysgjerrig, hvordan gjør du det med treningen din. Tar du det litt dag for dag, og trener det du har lyst? Eller følger du en fast treningsplan? 

 

Smiiil, Maren 

 

Oppskrift: Grønn frokost-smoothie

Lysten på en smakfull og frisk smoothie, som gir deg alt du trenger i en frokost? Jeg har oppskriften til deg.

Så ikke denne herligheten spennende ut? Jeg fikk besøk av et par venninner nylig, og med den varmen som er på sørlandet nå var det ingen som hadde lyst på kaffe eller noe varm drikke. Så da det det smoothiefest. Jeg lagde litt ulike typer, og den grønne synes jeg ble den beste. Her kommer oppskriften: 

☀️ Frossen mango, annas & banan

☀️ Spinat (brukte frossen her og)

☀️ Vaniljeyoghurt (laktosefri på grunn av allergi hos gjest)

☀️ Litt eplejuice 

☀️ Havregryn (små, lettkokte)

Så kjørte jeg bare alt i blenderen til det ble en jevn fin smoothie. Toppet med fersk mango, og friske jordbær. Voala! Grunnen til at jeg har skrevet frokostsmoothie er fordi denne smoothien inneholder havregryn, og det gjør at den metter så mye mer, og faktisk kan fungere som en deilig sommerfrokost. På varme dager kan mange mist matlysten litt, da er denne helt perfekt.

Du kan også gjerne ta en liten scoop vaniljeprotein også, for å øke innholdet av proteiner. Husk at både yoghurt og havregryn inneholder litt protein. Hvis du i tillegg planlegger å ha et proteinrikt måltid senere på dagen, så trengs det ikke mer proteiner enn det i denne smoothien. Det får bli opp til hver enkelt, men vaniljeprotein er altså et alternativ, både for økt proteininnhold og smak. 

Ha en deilig dag i sola mine venner! Endelig fredag, og forhåpentligvis kan alle de som ikke har tatt ferie enda, også få nyte noen solrike og herlige dager. 

 

Smiiil, Maren

 

 

Sommerfrokost med én super-ingrediens

☀️ Rise & shine ☀️

God sommermorgen. I dag viste gradestokken 24 grader tidlig på morgenen, og det er ingen tvil om at dette blir en skikkelig sommerdag. Jeg starter dagen med å ta litt tak her hjemme. Rydde, organisere, kaste og pakke ned. Mye skal gis bort, noe må kastes og det ser sannelig ut som jeg kan ha et nytt klessalg også snart. Er dere klare for det? 

Frokosten i dag er en liten solskinnsfrokost, med så mye godt. Dette er en typisk versjon av #marenskåla, og denne gangen inneholder den: 

 • Cottage cheese
 • Vanilje yoghurt 
 • Kokos
 • Valnøtter
 • Bringebær, jordbær og banan 

Etter bildene ble tatt hadde jeg også et lite dryss kanel over. Så godt! Jeg har blitt skikkelig hekta på valnøtter for tiden. Visste du at valnøtter inneholder proteiner, sunt fett, fiber, antioksidanter, vitaminer og mineraler. En liten super-nøtt der altså.

Mange unngår nøtter fordi de inneholder en del kalorier. For det første så inneholder nøtter så mye bra at det er verd å la dem få plass i kostholdet, og for det andre så handler alt om mengde. Litt nøtter ( en liten håndfull om dagen for eksempel ) gir deg alle de gode fordelene, og ikke spesielt mye kalorier. Helse handler om mer enn kalorier, og jeg blir lei meg når jeg hører at folk unngår å spise nøtter, avokado, fet fisk osv på grunn av kaloriene. Tull og tøys! man går glipp av så mye god næring ved å ikke nyte disse supre råvarene. Jeg tror og håper at vi i 2018 er litt over det der med å være rett for fett, er vi ikke? 

Overskriften er litt misvisende, for det er fler enn kun én super-ingrediens i denne skåla. Jordbær, bringebær, banan og meieriprodukter alle sunne, næringsrike og gode råvarer.

Nå skal jeg fortsette ryddingen her hjemme. Solen stråler, og skal jeg ha mulighet til å nyte den noe i dag er det bare å raske på her. I ettermiddag skal jeg ha Bootcamp igjen, og i dag er det påmeldt en fin gjeng med bankfolk som ønsket å gjøre noe sporty før sommerfesten sin. Har du hørt noe så kult? Ja til flere bedrifter som tenker slik! 

Ha en super dag dere <3 

 

Smiiiil, Maren

 

Det var ikke slik jeg så for meg livet mitt skulle bli

Jeg tenker ofte på hvor annerledes livet mitt er, enn jeg trodde det skulle være. Da jeg var liten tenkte jeg på hvordan livet mitt som "voksen" skulle bli. Jeg så for meg at når jeg var gammel ( for meg var 30år skikkelig gammelt ) så skulle jeg ha jobb på et kult kontor, være gift, ha hus og to barn. Vel nå er jeg skikkelig gammel veldig snart ( hehe ) og jeg bor ikke i hus, jeg er ikke gift og jeg har ikke barn. Jeg har ikke en vanlig jobb på et kult kontor og jeg er overhode ikke der jeg trodde jeg skulle være. Jeg føler meg ikke som skikkelig voksen heller. 

Jeg er 29 år, har en veldig annerledes og spesiell jobb, bor i leilighet, og det eneste barnet jeg har er en liten pelsdott. Er jeg skuffet over at livet ikke ble slik jeg hadde trodd? Overhode ikke! Jeg elsker å ha en annerledes, variert og unik hverdag. Jeg liker at jeg ikke føler meg som spesielt voksen, og langt langt i fra gammel. Jeg liker at det fremdeles er masse tid til å være ung, reise, utforske. Jeg koser meg med min litt spesielle hverdag, og jeg ville ikke hatt det annerledes. 

En av de fineste tingene med min jobb er alle menneskene jeg møter. Tenk så enormt mange nye mennesker jeg har fått lov å bli kjent med gjennom bootcamper, treningsreiser, store og små treningseventer, gjennom bloggen, og alle de andre sosiale kanalene. Jeg føler jeg har venninner over hele landet, og det er helt ubeskrivelig fint.

La oss ta et eksempel. Jeg la ut på Snapchat for en stund siden at jeg hadde så lyst å oppleve Lofoten. På under én time hadde jeg invitasjon fra to ulike jenter, som bor i Lofoten, og som ønsket meg hjertelig velkommen. De ville hjelpe med både overnatting, organisere turer og det hele. Jeg blir rørt av slikt<3 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget. Jeg bare våknet litt tankefull over livet, hva jeg forventet og hvordan det så langt har blitt. Når jeg tenker på ting så får jeg lyst å dele, og de beste å dele med er dere <3 

Nå blir jeg jo litt nysgjerrig da. Hvem er du, hvor gammel er du, og hva gjør du? Har livet ditt blitt slik du så for deg når du var liten? Jeg håper noen av dere tar dere tid til å svare. Det er så gøy å blir kjent med dere, og høre litt om deres hverdag, deres tanker og erfaringer. 

 

Smiiil, Maren 

 

Flytter livet ut på verandaen

God morgen. I natt har Leo sovet i sengen min, og jeg våknet opp med verdens fineste lille skatt, sammenkrøllet helt inntil meg. Han åpnet øynene i det jeg åpnet øynene, og det øyeblikket der altså. hihi, så sykt koselig start på dagen<3 Jeg tror det er en greie bare hundemennesker skjønner. Andre vil nok tenke, æsj, har du hunden i sengen. Hehe. Leo sover vanligvis i buret sitt ved siden av sengen, men i natt ble det altså litt unntakstilstand. 

Syden tilbake på sørlandet, og jeg fryyyyder meg. Alt blir bedre når det er smeigedager på sørlandet. Noe av det beste jeg vet er når man kan spise måltidene utendørs og generelt tilbringe store deler av dagen ute. I dag flytter jeg kontoret ut, og jobber fra verandaen. Herlig! 

Jeg har forresten begynt å ta mye mer matbilder, og skrivende stund sitter jeg å redigerer 5 nye retter til dere. Så stay tuned for masse mer sommermat-inspo! På disse bildene er lunsjen min på søndag, det var rett og slett bare grove rundstykker med ost, og kaffe. Enkelt og greit. Mat trenger ikke alltid være så fancy, og avansert for å være sunt og smakfullt.

Jeg ville bare titte innom nå på formiddagen for å ønske dere en finfin dag. Så snakkes vi mer senere <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Reklame for kosmetiske inngrep

Jeg har lyst å dele noe med dere, og jeg vil gjerne høre deres tanker. For en liten uke siden ble jeg kontaktet av journalist Julie Sørensen Molvik, som ønsket å stille meg noen spørsmål om reklamering for kosmetiske inngrep. Spørsmålene ble stilt til 33 influensene på sørlandet - kun 9 valgte å svare. Jeg føler at dette er viktig å uttale seg om, mene noe om og snakke høyt om.

   Her er de 9 influenserne som valgte å uttale seg 

Dere kan lese hele saken HER. Mine svar i sine helhet deler jeg med dere under: 

1. Burde det være lov for influencere å reklamere for kosmetiske inngrep? Hvorfor/hvorfor ikke?

Jeg personlig mener at det ikke burde være lov å reklamere for kosmetiske inngrep.  Men lov eller ikke lov så tenker jeg at hver og en influencer må ta ansvar selv, og spørre seg selv hvorfor de ønsker å promotere og fremme dette. Jeg personlig hadde aldri reklamert for det, jeg vil heller fokusere på fordeler med trening og sunt kosthold. 

Som influencer er jeg veldig bevisst på at jeg er med på å påvirke, spesielt unge lesere, det er noe jeg reflekterer mye over. Det er nesten skremmende hvor stor påvirkningskraft man har. I tillegg er det ofte slik at de som leser mest blogg er unge mennesker / ungdommer i utvikling. Jeg mener at å få slik reklame slengt mot seg av en person man kanskje ser opp til, i en periode av livet hvor mange kan være veldig usikker på egen kropp, er svært uheldig. Så nei, det burde ikke være lov. 

2. Er det ok å dele rabattkoder på plattformen sin til for eksempel restylane eller botox?

Jeg synes ikke det er ok å dele ut rabattkoder på Botox og Restylane. Det er som å si  "du ser ikke perfekt ut, men det er enkelt å fikse på". For det første så finnes det ikke én perfekt form som alle skal passe inn i, og for det andre så kan en slik rabattkode føre til at noen tar et lite gjennomtenkt valg, og kaster seg på noe de kanskje ikke har vurdert godt nok. En rabattkode gjør det enda mer tilgjengelig, og som nevnt over, blir det da mer tilgjengelig for en gruppe mennesker som i utgangspunktet kan være svært usikre på egen kropp og utseende. Botox, Restylane og plastisk kirurgi skal ikke promoteres som en enkel qick fix, som du i tillegg får til rabattert pris.

3. På hvilken måte har influencere et ansvar når det kommer til hva de publiserer om kropp og utseende? 

Jeg tenker at hver og en influencer må ta ansvar for seg selv, reflektere nøye over egne valg og tenke seg godt om. Her må vi tenke handling og konsekvens - hele tiden. Man må ha leseren i bakhodet hele veien. 

Når det er sagt så mener jeg også at de som leser blogg og følger på Instagram har et ansvar de også. Fjern personer som får deg til å føle deg mindre god. Gir noen deg en dårlig følelse eller får deg til å se annerledes eller negativt på seg selv, så slett bloggen og trykk unfollow fort som svint. Dette er et vanskelig tema, og jeg tror at begge parter har et ansvar her. Nå har jeg jo skrevet litt om at mange av dem som leser blogg er relativt unge, og lett lar seg påvirke. Derfor mener jeg at influenceren må ta hovedansvar og tenke seg godt om, spesielt på de postene som omhandler kropp og utseende. 

 

Hva tenker dere om dette? Jeg ser frem til å høre deres tanker ❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

 

 

Alenetid & smoothie bowl

Jeg er ikke den flinkeste på å roe ned, ta tid til meg selv og egentid. Det er jo så hyggelig å være sammen med andre, og jeg vil ikke gå glipp av noe. Samtidig kjenner jeg at når jeg først tar meg tid til å bare gjøre ingenting, slappe av, surre rundt hjemme og kose meg i eget selskap - så gir det meg så mye.

I går hadde jeg lunsj på verandaen i sola. Jeg rigget i stand full piknik, selv om det kun var til meg selv. Hvorfor er det slik at vi steller i stand til den store gullmedalje når vi skal ha gjester, men til oss selv så er det ikke så viktig. Jeg skal bli enda flinkere til å gjøre det like hyggelig når jeg lager til meg selv, som til gjester. Mat smaker enda bedre når den blir servert på en delikat måte. Er dere ikke enige? 

Litt egentid på dagen, så var jeg klar for venninnekos på kvelden. Jentekveld med masse deilig snacks og kos. I dag startet jeg dagen tidlig, jeg har nemlig som mål å få tatt litt skikkelig tak her hjemme. For et par måneder siden mistet jeg en halv tallerken med spagetti og tomatsaus i min lys beige sofa, et par måneder før var det rødvin som ble sølt. Jeg har forsøkt så godt jeg kan å få det bort, men skyggene av flekkene synes fremdeles. I tillegg har Leo vært i sofaen, med sølet labber og det hele. Sofen måtte vaskes, så nå er alle trekkene av, sprayet ihjel med Vanish og slengt i maskinen. Jeg krysser fingrene for at det funker. Blir den fin og ren igjen skal jeg dra avgårde å kjøpe en stor blomsterbukett, for alle pengene jeg sparte på å slippe å sende den på rens. 

Hjelpes nå skravler jeg om interresante ting her. Beklager! Som dere skjønner - en skikkelig vaske og rydde søndag på planen her. Hva er din plan denne søndagen? 

 

Smiiil, Maren 

 

Hvis alle fredager hadde vært som denne

Reklame | Invitert på åpning

Dagen i går var slik jeg skulle ønske alle fredager kunne være. Den inneholdt så mye fint. Jeg møtte mamma for en veldig sen lunsj, og vi koste oss med salater på Bønder i Byen. Har dere sett en så deilig salat før? Jeg har delt mat fra Bønder i byen flere ganger før, men nå var det lenge siden jeg hadde vært innom. Fy søren så god den er. Jeg hadde kyllingsalat, og mamma hadde chevre. Mmm. 

Etter salaten ble det kaffe og kake. Rett og slett bare fordi vi satt å diskuterte oppskrifter og lette etter den perfekte oppskrift på gulrotkake. Dette overhørte servitøren på Bønder, som også er en god venninne av meg. Ett minutt etterpå stod denne deiligheten foran oss på bordet. "det er jo fredag. Kos dere❤️". For en koselig overraskelse. Dette var virkelig med på å gjøre fredagen enda finere. 

Etter lunsjen dro jeg opp på min favorittbutikk i Kristiansand, Retro. De har de fineste merkene, det best utvalget og de skjønneste ansatte. Flere av mine venninner jobber der, og jeg storkoser meg hver eneste gang jeg titter innom. I går fant jeg en supersøt ny topp fra Ganni, og et skjørt. Jeg gleder meg til å vise dere det. Flere har kommentert at det er gøy at jeg viser litt vanlige klær også for tiden, spesielt på Instagram (@marenerdvik). Det synes jeg er veldig gøy at dere sier. Jeg er jo mer enn bare trening og treningsklær. 

Etter dette var det tid for et lite event. Jeg møtte opp igjen med mamma som hadde vært å gjort litt andre ærend, og sammen dro vi på åpningen av Huset i Markens. Her møtte jeg masse kjente, og flere av dere lesere. Utrolig koselig! Huset i markens er en salong med absolutt alt du trenger innenfor hud, hår, negler og velvære. Jeg går til hudpleie til Monica som er hudpleieren på huset, og steller neglene hos Torunn. Derfor var det helt naturlig at jeg måtte innom for å ønske deg gratulerer med nyåpning og feire hele gjengen. Lokalene er helt nydelige, og jeg gleder meg til å titte innom her fremover. Hele tanken bak dette er at alle som jobber der er selvstendige, men de ønsker å være inn under et hus, for å støtte hverandre, løfte hverandre og bli bedre sammen. Kvinner som heier på kvinner dere - jeg fryder meg!!! 

En jålete og artig avslutning på en herlig fredag. Etter eventet var det rett hjem, og hoppe i turklær. En liten runde rundt Odderøya i vind og herlig ettermiddagssol, før det bar rett på butikken for innkjøp av fredagstaco og is. Helg altså - beste som finnes. 

Nå skal vi nyte kaffe og frokost her, før Leo og meg har en playdate med en god venninne som akkurat har fått en liten valp. Hva er dine planer denne helgen? Har du ferie, eller er det fremdeles jobb litt til? Kanskje har du sommerjobb som du akkurat har startet i? Fortell meg litt om hva akkurat du driver med om dagen. Det er så gøy å høre fra dere❤️

 

Smiiiil, Maren 

På kjøkkenbenken til Maren Erdvik

I går dumpet det nyeste shapeup ned i postkassen min. Denne utgaven er litt ekstra stas, for jeg har nemlig to saker i bladet. Både min faste spalte med treningsprogram, og en sak om mitt kosthold. Saken heter "På kjøkkenbenken til" og denne utgaven er det altså mitt kjøkken SahpeUp besøker. Saken er skrevet  av Silje Bjørnstad, og jeg synes spørsmålene var så fine. Det er i grunn svar på absolutt alt om hvordan jeg spiser til frokost, lunsj, snacks og middag, hvilken mat jeg liker generelt, hva jeg alltid må ha i kjøleskapet, samt litt kostholdstips. En artig sak. 

Jeg leste saken mens jeg spiste lunsj i går, og det var da jeg kom på at dette burde jo knipses bilder av sammen. Jeg sier i intervjuet at jeg ofte spiser kyllingsalat til lunsj, og det var akkurat det som stod på gårsdagens lunsjmeny. Kyllingsalat med følgende ingredienser: 

 • Crisp salat 
 • Kylling 
 • Agurk 
 • Mais
 • Sorte oliven 
 • Guacamole (avokado, Kesam, salt, pepper og litt sitron) 
 • Fetaost 
 • Bønner 

En  digg og mettende salat. Jeg hadde også speltlomper til, og litt pesto som smaksforsterker. Nydelig! 

Jeg håper dere liker både artikkelen, og lunsjen. I denne utgaven av shapeup er det mye fokus på fargerik og sunn mat, med blant annet smoothie bowl. Jeg er utrolig glad i smoothie bowl, og fikk lov å dele oppskriften på min favoritt bowl i bladet. 

I dag skal jeg ha fredagslunsj med mamma i byen, og sannelig tror jeg ikke det må bli en juice og smoothie bowl på oss. Kanskje en rostet avokado toast også. Mmmm. Det finnes så mye god mat å velge i, spesielt lunsjmat. Uten tvil mitt favorittmåltid <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Tren som en toppidrettsutøver

I går var jeg innom Vipers Akademiet, som nylig har åpnet like ved der jeg bor, på Tangen, i Kristiansand. Dette er Vipers sitt treningssenter, og jeg har gledet meg til å se det ferdige resultatet. Nå er senteret åpent, men det er fremdeles litt igjen før alt er helt klart. Jeg fikk lov å ta meg en liten økt, i lokalene til disse råspreke, inspirerende og ikke minst motiverende jentene. Senteret er kjempe fint, og jeg koste meg veldig på besøk der. Jeg elsker skriften på veggen, ordene har kraft, og det gjør noe med innsatsviljen når man får trene omgitt av ekte Vipers-råskap. 

Jeg satt opp en liten sirkel til meg selv og koste meg i en drøy halvtimes tid. Sirkelen skal jeg selvfølgelig dele med dere. Jeg varmet først opp med følgende øvelser: 

 • Sidewalk / Elvis-walk med minibands rundt ankler. 20 steg x 3
 • Dype knebøy med minibands rundt knær. 15 repetisjoner x 3 
 • Hofteløft med minibands rundt knær. 15 rep x 3

Deretter kjørte jeg denne sirkelen:

 • Skulderpress med hantler
 • Clean med sandsekk 
 • Pushups mot boks 
 • Gående utfall 
 • Stående roing med hantler
 • Burpees 

Jeg trener jo på Solsiden Pt-senter, og trives veldig godt der, men det var stas å få lov å teste Vipers Akademiet. Jeg har som mål fremover å finne litt tilbake til styrketreningen min, og ha 2 økter pr uke hvor styrketrening med vekter står i fokus. Jeg elsker sirkeltrening, og gjør det desidert mest, men det er ingen tvil om at kroppen har godt av litt skikkelig belastning også innimellom. 

Hva liker du best? Sirkeltrening med mest egenvekt, eller tung styrketrening med vekter? Eller er du kanskje flink til å variere det litt? Jeg prøver å bli sist nevnte, med litt av alt og god variasjon i treningen min. 

 

Smiiiil, Maren 

 

Ferieguide: Cannes

Fellesferien nærmer seg med stormskritt, og jeg hadde derfor lyst å få ut denne Cannes-guiden så fort som mulig. Jeg har forsøkt etter beste evne å gi dere mine beste Cannes-tips. 

Bosted:

Vi bodde på Victoria Hotell, og elsket det! Ikke for stort, fin standard, fine rene rom og utrolig hyggelig personale. Hotellet ligger i et par gater bak strandpromenaden og der "alt" skjer. Faktisk ligger det mellom shoppinggaten med alle de litt mer vanlige butikkene, og "stripa" med strandpromenaden og alle de eksklusive butikkene. Man kan virkelig ikke få bedre lokasjon. Prisene var greie, og vi var veldig fornøyde. Har du et litt større budsjett er følgende hoteller verd å sjekke ut: Le Grand Hotel, Hotel Continental Carlton, Hotel Martinez eller Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso. 

Spisesteder:

Vi fant det koseligste stedet en av de siste kveldene, og det anbefales på det varmeste. Gavroche het det. Jeg hadde ikke med kamera den kvelden, men knipset et bilde av stedet på dagtid på en spasertur. På dette bildet er restauranten ikke åpen, så det ser ikke ut som noe spesielt, men tro meg , når det åpner her, blir det forvandlet til en sjarmerende, intim og koselig restaurant med helt nydelig mat. Vil hadde også sushi en kveld, koselig nok sted, men take-away er nok best. Sushien var fantastisk god. Stedet het Yoda Sushi, og lå i en liten sidegate fra Rue d´Antibe. 5 minutter å gå fra Victoria Hotell, som vi bodde på. 

Jeg ville unngått hovedgata lags strandpromenaden, og heller trukket opp i de koselige smågatene litt bak. Der ligger det koselige, sjarmerende restauranter på rekke og rad. Det kan selvfølgelig være gøy å sitte langs "stripa",men vær forberedt på at her er prisene høye og det er ikke her, ette rein mening, den beste maten er. 

Jeg fant en spennende vegansk restaurant som jeg hadde SÅ lyst å teste. Jeg var innom 3 ganger, men den var ikke åpen noen av gangene - så skuffende. Men sjekk altså ut Pure, hvis du besøker Cannes. Cactus er en annen anbefaling på frokost/lunsjmat. 

Ellers må man jo innom Ladurée for de beste makronene som finnes. Sitt på den søte kafeen og kos deg, eller ta med deg kaffe og makroner to go. Virkelig verd et besøk, og den beste makronen, i følge mine smaker, er salty karamell og pistasj. Mmmmm. Kaffen er forresten også helt nydelig. 

Vi spiste lunsj på stranden et par dager, og det er noe eget å sitte på stranden, høre bølgeskvulp og nyte en salat under en parasoll. Det koster litt, men det er virkelig nydelig. 

Priser:

Cannes er dyrt, la oss bare være ærlige. Jeg har vært i Frankrike mange ganger, men ble faktisk litt overrasket over noen av prisene. Det er stive priser, så tenk litt smart. Har du hotellrom med kjøleskap, så kjøp inn litt ost og skinke, ha knekkebrød eller grove baguetter på rommet og ta frokosten der. Eller lag med deg mat og spis det som lunsj. Slik at ett eller to av dagens måltid er rimelige. Vi hadde frokost på hotellrommet hver morgen, og sparte en del på det. Frokost på hotellene er ofte ganske så dyrt (og ikke inkludert i hotellprisen), og utvalget er overhode ikke så bra som vi er vant med hjemme eller på typiske charter-turer. Så fyll opp minibaren med frukt, yoghurt, og ha for eksempel knekkebrød, havregryn og baguetter i skapet. 

Drikke på stranda koster også fryktelig mye. Vi løste det ved at vi kjøpte oss hver vår brus for eksempel, og hadde med oss eget vann. Det er tullete å bruke penger på vann, og når man har kjøpt noe på stranden, så følte vi det var innafor å nyte litt medbragt også. Vi gjorde det bare litt diskre og "skjult". 

Transport:

Vi fløy Kristiansand - Amsterdam - Nice, og tok taxi fra flyplassen og inn til Cannes. Det går fly direkte Oslo - Nice, og prisene er faktisk ikke så gale. Det meste ligger i gåavstand i Cannes, men bor du litt utenfor er Uber helt genialt. Når det gjelder taxi så funker det supert, men husk å avtalt fastpris til og fra flyplassen. Obs: det koster mer i helgene enn ukedagene. 

Shopping:

Cannes er virkelig stedet for dem som ønsker å shoppe ekslusive varer. Solbriller, vesker og designer klær florerer, og alle de største motehusene har egne, superlekre, butikker. Her får du absolutt alt du kan ønske deg - men det koster!

Vi brukte mest tid i Rue d´Antibes , det er en shoppinggate med typiske butikker som Zara og lignende. Masse fint, og til litt mer overkommelige priser. Det er i denne gaten Ladurée også ligger, så her kan det passe fint med litt påfyll og shopping-pause. Det er små sjarmerende parfymebutikker i sidegatene, og ostebutikk, egen butikk med fransk vin, og franske såper. Sjarmerende og spennende. 

Beach please:

Vi sjekket inn på Long Beach, og ble der hver dag bortsett fra én dag. Da testet vi ut public beach, men fant raskt ut at det er faktisk verd å bruke 200kr for å få en stor, deilig solseng, rett i strandkanten. På public Beach må man passe litt ekstra på tingene sine, da flere av byens løse fugler henger rundt der - spesielt tidlig på dagen. Så et tips er å gå på en Beach Club, og bestille senger helt på første rad. Det koster ikke noe mer å ligge helt fremme, man må bare være litt tidlig ute. 

Trening:

Jeg sjekket aldri etter treningssenter, men jeg er sikker på at det finnes. For min del bød Cannes på de fineste mulighetene for gå og joggeturer, og jeg følte aldri behov for noe innendørs gym. Jeg brukte strandpromenaden, og veien opp mot en nydelig gammel borg. Her var det masse fine trapper som man kunne løpe i, og gjøre ulike typer øvelser. Det er bratt opp, men utsikten på toppen gjør det vel verd det. 

I motsatt ende av strandpromenaden er det en åpen plass, med flere benker. Her er det supert å kjøre en styrke-sirkel, med benken og strikker som hjelpemiddel. Jeg gjorde det flere dager, og de treningsøktene var helt supre. Nydelig utsikt til de største og lekreste båtene, mens man svetter og koser seg. hehe. Strikktrening ved bassenget er også topp. Jeg har delt strikk-trening fra Cannes HER, og trening i trapper i Cannes HER.

Har du bil (eller man kan ta en taxi) er det magiske fjelltur-muligheter litt opp i fjellene. Et tips er å kjøre opp, og gå/løpe langs fjellene med den vakreste utsikten utover havet. Dette rakk jeg ikke teste selv, men fikk et hot tips om det etter jeg kom hjem. Så verd å sjekke ut. Spør på hotellet ditt for eksempel, og få vite akkurat hvor du skal kjøre. 

Det trenger ikke være trening, en gåtur for å bli litt kjent er helt perfekt. Gå langs havnen, og opp til borgen. Se den herlige utsikten, og nyt alle de vakre båtene (eller skal jeg si skipene) som ligger langs havnen. 

Håper dette var til inspirasjon for dere skal allerede skal til Cannes, eller området rundt. Kanskje noen også fikk litt lyst å reise dit? Spør hvis det er noe dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan <3 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Sukkerfri iskaffe med karamell

Lite slår en god iskaffe nå på sommeren, og den aller simpleste (men likevel supergode) måten å gjøre det på er denne metoden her. Du trenger få ingredienser, og smaken blir nydelig. For et glass trenger du: 

 • 1 Nespresso (eller annen type) kapsel
 • 1 liten kopp melk 
 • Stavia Karamell 
 • Isbiter

Legg isbiter i bunn, lag kaffen din slik du pleier og hell den over. Spe så på med melk (et godt tips er å steame den først hvis du har mulighet til dette) og drypp deretter 2-4 dråper stevia karamell. Rør om, og nyt! 

Stevia karamell (og en haug andre smaker) kan kjøpes på helsekost. Jeg bestiller på Iherb og synes det er både billig og praktisk. Jeg har drukket denne lille godsaken nesten hver eneste morgen den siste tiden, og den er så god. Man kan selvfølgelig gjøre en iskaffe mye mer spennende, med å blande inn litt proteinpulver i melken, slenge på litt frossen banan og kjøre det i blenderen til en slags milkshake for eksempel. Det er nydelig det også, men noen ganger trengs det helt totalt enkle oppskrifter, som er så lette å smelle sammen at man faktisk gidder å teste det ut. Hehe. 

Ha en super dag mine venner! Nå skal jeg lage meg en iskaffe og kickstarte denne tirsdagen<3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Svar på alt dere lurer på

For en liten uke siden åpnet jeg snapchat for en liten spørsmålsrunde, og her kommer spørsmålene som ble sendt inn. Det var faktisk ikke så mange denne gangen, men nå var det også første gang jeg hadde spørsmålsrunde på snap. 

Hva drømmer du om i forhold til gruppetreningen din? Har du satt deg noen mål og ønsker i forhold til dette? 

Jeg koser meg så enormt med de timene. Det er en fantastisk gjeng som kommer, og på hver eneste trening er det noen nye. Gjengen min vokser og vokser, og det er så gøy å se. Jeg blir super inspirert av å se hvordan de pusher på, jobber og presser grenser. de tar ny kunnskap enormt fort, utvikler seg og imponerer meg uke etter uke. Det er også så fint å se samholdet, de kjenner hverandre igjen, snakker sammen og heier på hverandre. Bootcampene mine er bare for gøy, fordi jeg elsker å jobbe som trener. Jeg holder på så lenge det er deltagere, og gleder meg til hver eneste time. 

Har du noen gode boktips til sommeren?

JA! Jørgen Jæger er super. Jeg har lest alle fra "stemmen" og til og med den siste som heter "Guden". Super gode! Elles er jeg blodfan av Jørn Lier Horst og Jo Nesbø. Krim er tingen her i gården. 

Hva tenker du om at jenter som trener mye sliter mer med bikinikropp enn jenter som ikke er så opptatt av trening? (ref treningspodden) 

Nå har ikke jeg hørt den episoden, men jeg tenker faktisk kanskje at det kan være "verre" for treningsjentene, at de kan føle på et ekstra press på en måte. Man trener jo, ergo forventes det at man er super-fit. Det er så fryktelig feil synes jeg. Det er da overhode ikke alle som trener for utseende, og det er ikke slik at en super-slank og muskuløs kropp er målet for alle. Det er heller overhode ikke noe som heter den perfekte bikinikropp. Jeg har selv hørt flere ganger at folk blir litt overrasket over at jeg ikke er tynnere, jeg som trener så mye. Da blir jeg oppgitt, for hvorfor i all verden tar noen det som en selvfølge at det å være tynn er mitt mål med trening og sunn mat? Tull og tøys!!

Ta på deg en bikini, og vips har du den perfekte bikinikropp spør du meg <3 

Men for å svare på spørsmålet, så tror jeg at noen treningsjenter kan føle på ekstra press akkurat på grunn av at de trener. Det synes jeg er trist og helt feil! Den "forventingen" bør drepes, og det samme gjelder den selvfølgelige antagelsen om at alle som trener gjør det for utseende - det er så langt fra sannheten som det kan få blitt!! 

Hvor mange ganger i uken trener du? Er alle øktene harde?

Jeg er aktiv hver dag (går til og fra ting, sykler, tur med hunden osv), men ordentlige treningsøkter er kanskje 3-5 pr uke. Nei overhode ikke. Noen er en powerwalk i skogen, mens andre er harde intervaller, jeg varierer mellom lette og hardere økter og styrer alt ut fra dagsform, tid, og lyst. 

Hvor ofte trener du styrke, og hvor ofte kondisjon? 

Styrke ca 1-2 ganger pr uke, og kondisjon kanskje 3-4 

Hvor i Kristiansand er det du bor, det ser så fint ut der? 

Jeg bor på bystranda, og trives utrolig godt med det. Det er så deilig å bo med sjøen som nærmeste nabo

Har du alltid vært en aktiv jente, eller "kom dette med årene"? 

Jeg har alltid vært aktiv. Jeg har drevet me idrett (mange år i turn) som barn, og gikk videre derifra til aerobic, spinning og senere PT. Så ja, stort sett en aktiv person gjennom alle år. 

Hvordan synes du det er å ha hunde kontra forventningene du hadde før du fikk hund? 

Jeg hadde hatt hund i 13 år før, så jeg visste ganske så mye om hvordan det var å ha hund fra før av - heldigvis. hehe. Når den hunden var valp så var det jo familien som tok seg av den, så jeg var litt spent på hvordan det ville bli. Jeg hadde en forventing om at skulle bli enormt mange søvnløse netter og et kaos uten like. Det ble det ikke. Leo sov gjennom hele natten fra første natt, og jeg kan telle på én hånd de gangene han har vekket oss på natta. Leo har vært helt utrolig og jeg tror ikke dette er helt normalen. Jeg tror vi har vært veldig heldige med denne lille tassen <3 

Nå hører det jo med til historien at vi hadde en annen liten krabat  først, og der var historien en helt annen. Da sov vi nesten ikke på 7 døgn, og var totalt utslitt. Nå var denne valpen fryktelig syk, og døde etter kun én uke. Det har vist seg i ettertid at den var syk fra fødsel, og aldri hadde overlevd uansett. Vi kjempet så hardt for livet til det lille nøste. Nå strømmer tårene her mens jeg skriver dette - det var så grusomt vondt. Heldigvis dukket lille Leo opp ikke mange månedene etter, og han gjorde hjertet mitt helt igjen <3 

Hvilke matvarer og ingredienser har du alltid hjemme? Litt sånn hva du bruker mye av for å opprettholde et sunt kosthold i en travel hverdag. 

Jeg har alltid meieriprodukter, ost, skinke, egg, frukt og grønnsaker. Knekkebrød og havregryn er det som regel alltid i skuffen, sammen med usaltede nøtter og kanel. Da kommer jeg langt altså. da kan jeg alltid lage #marenskåla, knekkebrød med ost&skinke eller egg, eller slenge sammen en omelett. 

Hvorfor jobber du ikke som sykepleier lenger? 

Jeg fokuserer nå på jobben som trener, influencer, treningsreiser i inn og utland, og andre trenings-eventer. Det er nå jeg har muligheten til å gjøre det, så da måtte jeg bare ta sjansen. Jeg er utdannet sykepleier, og vet at det er det rette for meg. Det er det jeg skal jobbe som, og til slutt pensjonere meg fra. Det er 100% det rette yrke for meg, men akkurat nå har jeg fokus på denne lille spennende, selvstendige jobben jeg selv har skapt. Så får vi se hvor lenge det varer. 

Kan jeg gå ned 3-4 kg før sommerferien om 3 uker? 

Det er mulig å gå ned så mye som én kg pr uke ja, men det er veldig mye og anbefalingen ligger på maks 0,5kg pr uke. Da er sannsynligheten størst for at man klarer å opprettholde den nye vekten sin, og ikke falle rett tilbake. 

Hvorfor klipper du vekk hele pomeranian pelsen til hunden din? 

Fordi jeg synes han er finest som kortklipt <3 

Hvordan skal en nybegynner starte og hvordan bygge seg oppover? 

Tenker du da i forhold til trening? Styrketrening elle kondisjon? Uansett hva det gjelder så ville jeg startet helt rolig, senket kravene helt ned i starten og lage flere små delmål. Skriv delmålene opp, og et hovedmål på toppen. Tidfest målene dine, og hukk ut etterhvert som du når dem. For eksempel kan hovedmålet være å jogge 5 km sammenhengende, og et delmål da være å jogge 2 minutter, gå 10 minutter for så å jogge i 2 minutter igjen for eksempel. Skjønner du hvor jeg vil? bryt det helt ned, og jobb gradvis med å flytte grensene og pushe litt og litt mer.

I forhold til styrke så tenker jeg at det kan være fint å starte med egen kroppsvekts-øvelser og bygge videre mot vekter. Få kontroll på egen kropp først, og ta det så videre. det kan være smart å investere en liten sum i en personlig trener, slik at du får teknikken vist korrekt helt fra starten. Det er både svært lærerikt og motiverende.  Lykke til <3 

Presser du deg selv maks i hver treningsøkt? 

Nei overhode ikke :) Det tror jeg ikke er hensiktsmessig heller. Det er viktig å smale opp overskudd til de harde øktene, og ha litt "kose-økter" innimellom. 

Hvordan klarer du å trene og spise usunt? Jeg får alltid så dårlig samvittighet når jeg trener og spiser godteri. Hvordan klarer du å spise usunne ting uten å føle at du legger på deg? 

For meg er god mat glede, hygge og ikke minst ofte relatert til noe sosialt. Det er ikke et alternativ for meg å si nei til alt som er usunt. Tenk så mye koselig jeg hadde gått glipp av. Jeg tenker at akkurat fordi jeg trener, så kan jeg unne meg litt godsaker innimellom, og kose meg med det. Nå spiser jeg ikke usunt hver dag, og det er akkurat derfor det smaker ekstra godt når jeg gjør det. Jeg tenker at hvis man er fysisk aktiv, og tar vare på kroppen 80% av tiden, så gjør det overhode ingenting om man koser seg med godsaker og kos 20% av tiden. Alt handler om måte, og litt av alt tror jeg bare er sunt. 

Tusen takk for alle spørsmålene dere sendte inn, det kommer snart en ny runde!

 

Smiiil, Maren 

 

 

Den ultimate ferietreningen

Spør du meg så finnes det ikke noe smartere treningsredskap på reise enn strikker. Jeg digger strikk, og bruker det masse i min egen trening hjemme, trening av andre, på bootcampene mine, på treningreiser og selvfølgelig på mine egen reiser. Strikkene mine var med meg til Frankrike, og jeg tenkte jeg skulle vise dere min treningsøkt med strikker. 

Du kan enten trene hele kroppen med strikk, og la det være hovedøkten din. Eller du kan bruke dem i oppvarming, eller som en solid finisher. Når jeg varmer opp med dem så tar jeg et strikk like nedenfor knærne, og gjør følgende øvelser: 

 • Sidewalks (vist som øvelse nummer 4 i treningsprogrammet)
 • Knebøy med strikk (vist som øvelse 7 i programmet) 
 • Liggende hofteløft 

På alle disse øvelsene er strikken plassert like under kneet, bortsett fra på sidewalk eller Elvis-walk som den også kalles, da er den ved anklene. Er det oppvarming så ville jeg kjørt den letteste strikken, og kjørt 10-15 repetisjoner, to-tre runder.

Skulle jeg brukt dem som en finisher etter en styrkeøkt for eksempel ville jeg kanskje kjørt 5x5 dype knebøy med et eksplosivt hopp, og 20x4 hofteløft med ekstra hold i topp, og fullført med noen "pumpe" knebøy, for eksempel 45 sekunder hvor man står å jobber opp og ned uten å gå verken helt opp eller helt ned, kun jobbe i "syre stadiet". 45 sekunder x 3 for eksempel. Der har du en solid finisher spør du meg! 

La oss snakke hovedporgram. Her har jeg en fullverdig treningsøkt til dere, med 8 gode øvelser: 

 • Markløft (fokus på ett og ett ben, derfor benstillingen) 
 • Triceps 
 • Sittende roing 
 • Sidewalk / Elvis walk 
 • Sykling 
 • V-ups med roing
 • Knebøy med strikk 
 • Planken med armstrekk 

1.Markløft 

2.Triceps bak ryggen 

3. Sittende roing 

4. Sidewalk / Elvis-walk 

5. Sykling med rotasjon

6. Statisk hold I "båten" (med roing hvis ønskelig)

7. Knebøy (med eller uten hopp)

8. Planken med armstrekk

Det finnes enda flere artige, effektive og gode øvelser med strikk. Sommeren er lang, og jeg gleder meg til å dele masse mer ferietrening med dere i løpet av de neste ukene. Håper dere likte programmet, og har lyst å teste noen av øvelsene<3 

Nå skal jeg straks boarde flyet som skal ta meg fra deilige Cannes, til Norge. Borte bra, men hjemme er alltid best - uansett. Jeg gleder meg til å bli hentet av mine to favoritter på flyplassen i Kristiansand i ettermiddag. 

Vi blogges fra Norge dere<3 

 

Smiiil, Maren 

 

Ferieliv, hvilepuls og smilepuls

Reklame | Nelly

God kveld <3 I dag titter jeg egentlig bare innom for å melde om totalt feriemodus. Her går det i late dager på stranda, god mat, flere poser chips om dagen og litt aktivitet. Det er SÅ deilig. Endelig en skikkelig ferie-ferie, med hvilepuls og smilepuls hele veien. I morgen reiser vi hjem, så fra og med mandag er jeg back on track med litt mer ordentlige blogginnlegg. Høres det ut som en god plan?

Bikini fra ByMalina HER og HER. 

Jeg tenker at det kan jo være litt herlig å se litt feriemodus også, med lave skuldre, litt mer usunn mat og kos. Det er jo akkurat det det handler om - balanse, og ja takk begge deler. Rutiner og hverdag er herlig, men det er sannelig godt med et lite avbrekk med totalt ferie også. Eller hva tenker dere?

Når vi snakker om ferie, er det flere av dere som skal reise i sommer? Kanskje noen av dere skal til Cannes? Da ville jeg fulgt med på bloggen fremover, det kommer nemlig en liten Cannes-guide veldig snart. 

Nå sitter det folk å venter på meg, og jeg må avslutte. I kveld er siste kvelden i Cannes, før vi reiser hjem til Norge i morgen tidlig. For noen herlige dager det har vært, og nå skal siste kvelden nytes <3 

Vi blogges i morgen! 

 

Smiiiil, Maren 

 

Slik trener jeg på ferie

Hei og god morgen<3 I dag tenkte jeg å dele et av mine favoritt-programmer som jeg trener når jeg er på ferie. Det krever null utstyr, er enkelt å gjennomføre og trener hele kroppen. Høres det bra ut? Let´s go

Ferie øvelser: 

 • Utfall bakover 
 • Strake pushups
 • Burpees
 • Hopp i trapp 
 • Gående planke
 • Pushups alternativ 2 
 • Løp i trapp
 • Dips 

Under kommer bilder av hver av øvelsene: 

1. Utfall bakover 

2. Strake Pushups 

3. Burpees

4. Hopp i trapp

5. Gående planke 

6. Pushups mot enn høyde (litt lettere variant)

7. Løp i trapp 

8. Dips 

Jeg kjører som oftest hver øvelse 10-12 repetisjoner, 3-4 sett pr øvelse. Jeg har valgt to ulike pushups varianter fordi det ofte blir mye mer belastning på ben på ferie (man går mye osv) og dermed får bena kjørt seg mye mer enn overkroppen. Jeg kunne selvfølgelig prøvd meg på enda flere strake pushups, men jeg vet med meg selv at det går utover teknikken rimelig kjapt, fordi jeg ikke er sterk nok. Derfor starter jeg med strake, og går over på å gjøre dem mot en høyde etter hvert. 

Håper dette programmet var til inspirasjon til din trening på ferie, eller kanskje bare hjemme i hagen i sommer. Det kan selvfølgelig også gjøres på et treningssenter. Jeg har et treningsprogram med små Abilica-strikker også klart det til dere, så det skal dere også få veldig snart. 

Ha en nydelig dag mine venner <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Makroner er alltid en god ide

💕Macaroons for breakfast💕

God morgen fra Cannes<3 I dag starter vi dagen tidlig for å nyte mest mulig tid i solen. Jeg hadde bare lyst å titte innom dere på morgenen, dele verdens beste makroner, og ønske dere en fin dag. Har dere sett en så nydelig liten butikk? Makroner på Laduree er et must når man er i Frankrike, og den lille kafeen i deres i Cannes er så søt.

Vi kjøpte med oss 6 ulike makroner, og regelen fra nå av er én makron om dagen ut ferien. Det kan jeg like! Makronene kommer i de søteste eskene, og i de skjønneste små posene. Alt er så gjennomført og fint. Har noen av dere vært på Laduree?  Hva er din favorittsmak på makroner? Vi kjøpte karamell, pistasj, lavendel, bringebær og en gul som jeg faktisk ikke kan huske hva smaken var. Så den blir spennende å smake på. 

Håper dere får en nydelig torsdag. Her står frokost på planen, før vi drar avgårde til stranda. 

 

Smiiil, Maren 

 

Nyter livet i Cannes

En liten oppdatering fra det gode liv på den Franske Rivieraen. Vi kom i går og brukte i grunn hele dagen på å komme oss på plass, handle inn litt snacks og digg, og bli kjent i området. I dag har det vært litt skyer til og fra, og derfor bestemte vi oss for å bruke dagen til litt å shoppe litt, og utforske Cannes. Vi dro opp til Borgen, og nøt utsikten over hele havnen med alle de digre båtene. For en utsikt, for et sted og for en lykke at vi skal være her i fem deilige dager. Kamera ble med på dagens lille tur, er dere klare for litt snapshots fra første dag i Cannes? 

Over her har dere utsikten fra borgen som troner over havnen i Cannes. Det er bare så fantastisk vakkert der oppe, og vi tok en god pause der oppe mens vi nøt utsikten. Etterpå ble det lunsj i en av de sjarmerende spisestedene i bakgatene av Cannes. Så herlig! Ofte velger mange å spise langs "stripa" eller hovedgata nede ved havet, og det er litt synd. Det finnes nemlig enormt mange nydelige spisesteder like bak hovedgata. Ta turen litt innover i bakgatene, og oppdag alle de litt mer skjulte, fine stedene. 

Nå skal vi straks ut å spise. I dag står sushi på menyen, gjett om jeg gleder meg! Jeg har knipset enda flere bilder i dag som jeg gleder meg til å dele med dere. I tillegg har jeg laget et finfint lite ferietreningsprogram som jeg gleder meg til å ta bilde av og legge ut til dere. 

Nyt onsdagskvelden mine venner <3 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Vive la France

Heiiii fra Kjevik flyplass <3 Vi sitter dønn klare på gate 12 og venter på ombordstigning på flyet som først skal ta oss til Amsterdam, og deretter videre til Nice. 5 deilige dager med sol, varme, god mat, god drikke, venninnehygge, og kos venter. Som jeg gleder meg.

Jeg har på en måte ikke rukket å glede meg så voldsomt på grunn av alt som skjedde rett før avreise, med ShapeUp weekend og alt. Men NÅ er vi på vei, og jeg er i fullstendig overtenning her vi sitter på gaten. Endelig ferietid! Magasiner er handlet inn, bok er med, kaffekoppen er på plass og veska er proppet med godsaker til flyturen. Vi er så klare! 

I skrivende stund sitter jeg å jobber med svarene på spørsmålsrunden jeg hadde på Snapchat. Så mange varierte og artige spørsmål. Jeg satser på å få postet dette ganske så snart. Jeg kjører ny snap-spørsmålsrunde i slutten av uken, så da blir det ny mulighet for å spør om hva enn dere lurer på. 

Tidenes gla´melding:

Vet dere hva eller. Jeg fikk akkurat mail fra Ving, og treningsreisen 25 august-1 september er UTSOLGT!!!!! Jeg måtte slippe ut et lite gledeshyl her jeg satt. 46 herlige jenter skal med oss på tur, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å bli kjent med hver og en av dem. Turene for neste år lanseres snarest - jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert. 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Kofferten pakkes på ny

God morgen fra en litt småtrøtt Maren. Jeg har en hektisk dag på planen, så det var bare å sprette opp av sengen, og få i seg dagens første kaffekopp. Jeg er ikke helt ferdig med å pakke ut fra Geilo, men er allerede i gang med å pakke en ny og litt større koffert. I morgen er det nemlig ny reise på gang, og denne gangen inneholder kofferten lette sommerkjoler, bikini, bøker og solkrem. Litt treningsklær er selvfølgelig også med. Litt ferietrening skal jeg få til - og selvfølgelig dele med dere. Destinasjon for denne turen er deilige Cannes, i Frankrike. 

Har du et Cannes-tips til meg?

Det skal bli å godt med noen rolige, avslappende dager, hvor sol, strand, god mat, og venninnekos står i fokus. Vi skal bo i en nydelig leilighet i et veldig fint område. Jeg har vært i Frankrike veldig mange ganger før, men aldri bodd i Cannes før. Så hvis noen av mine lesere er kjent der så kom veldig gjerne med tips.

 • Gode spisesteder, koselige cafeer +++
 • Freshe butikker, gjerne små fine nisje-butikker 
 • Fine steder å ta seg en treningsøkt (en park / løpe langs strandpromenaden feks)
 • Steder som er verd å besøke
 • Og ellers alle andre Cannes-tips 

Jeg gleder meg til å se om det titter inn noen gode tips til hva man må få med seg når man er i Cannes. Jeg gleder meg også veldig til å oppdatere dere fra Frankrike med litt ferietrening, masse inspirerende god mat, ferieliv, og kanskje litt annerledes antrekk enn bare treningsklær. 

Vi snakkes senere dere <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Ferietrening med 120 jenter

Jeg lovte dere å dele ferietreningen jeg hadde på ShapeUp Convention med dere, og her kommer den. Denne timen ble gjennomført med over 120 jenter i salen, fy søren for et kick! Ferietrening for meg er trening som er enkel å gjennomføre, krever ikke mye utstyr, er effektiv og unnagjort på relativt kort tid. Med disse punktene i bakhodet ble følgende øvelser satt opp:

 • Hoppende knebøy med strikk 
 • Hofteløft med strikk
 • Planken  
 • Utfall bakover 
 • Roing med strikk 
 • Shuttle runs 
 • Pushups 
 • Bensenk 
 • Burpees 
 • Jumping jacks 
 • Amerikanske situps 
 • Skøyte hopp 

Vi gjennomførte 1 minutt pr øvelse, og tok 30 sekunder pause. Det er én måte å gjøre det på, men husk at du kan variere dette akkurat slik du selv ønsker. Jeg liker veldig godt å kjøre 45 sekunder jobb og 15 sek pause også. Litt kortere arbeidstid, og påfølgende litt kortere pause. 

Dette er mange øvelser, og du kan med fordel dele den i to, og kjøre 5-6 øvelser den ene dagen, og 5-6 øvelser en annen dag. Tanken bak å kjøre så mange øvelser/stasjoner var å gi flest mulig ferietrenings-tips til deltagerne. 

Nå skal jeg straks krype under dynen her, kroppen er helt totalt tom. Jeg har en ny Bootcamp som venter i morgen, så her er det bare å hvile mens man kan. Ha en deilig og avslappende søndagskveld dere<3 

 

Smiiil, Maren 

 

 

 

Et hvitt sommersmil

Reklame | White One

Husker dere at vi snakket litt om tenner og tannbleking før jul en gang? Jeg delte til og med at jeg i mange år hadde et litt kjipt forhold til mine egne tenner. Jeg ler litt av det nå, fordi det er så lenge siden, men på den tiden det var aktuelt lo jeg overhode ikke. Jeg hadde et enormt overbitt, og det medførte litt trøbbel. Nå er alt rettet for lengst, men det var mange år med regulering, strikker og bøyle. Altså angående det med bøyle, dere som vet - dere vet. Fy søren.... 

Uansett, tenner har liksom alltid vært en greie for meg, og når jeg da fikk tilbud i desember 2017 om å teste White One Tannbleking, så måtte jeg bare slenge meg på. Jeg har alltid ønsket meg rette, pene, hvite tenner. Nå er de tilnærmet rette, og faktisk ganske så hvite takket være White One. Jeg testet sist i starten av desember, og nå er jeg i gang med ny runde. 

Slik brukes de ulike White One produktene:

Tannblekingspennen: Når du skrur på enden av pennen kommer en gelé ut av kosten. Smør et tynt lag med geléen på fremsiden av tennene dine, og la det virke i 30 minutt. Så skyller du det av igjen, og skyll munnen din godt. Blek tennene 20-30 minutt én gang daglig i 14 dager for maks effekt. 

Blue Light. Denne gir dobbel effekt av tannblekingen, og er derfor smart å gjøre i tilegg til pennen. Jeg ler og ler, for jeg ser så ubeskrivelig rar ut med denne i munnen, og han er hjemme holdt på å le jeg ihjel når han så meg. Det er altså liten lampe med batteri som du kan skru på og bite rundt. Ha gjerne lyset på i munnen like lenge som tannblekingen skal virke.

Tannblekingskrem. En tannkrem som du gjerne må bruke både før og etter behandling. Bruk den før behandlingen, fordi man skal ha helt rene tenner når geléen påføres, og etter behandlingen bør den brukes for å opprettholde fargen lengst mulig!

En heftig rabattkode: 

Disse produktene kan også kjøpes hver for seg, så du må ikke ha alt. Tannblekingspennen fungerer som bare det alene også, men lyset gjør behandlingen ekstra effektiv, og tannkremen hjelper virkelig med å opprettholde den hvite fargen etterpå. Jeg har en rabattkode på 50% til dere, og det hjelper jo på en god del. Bruk koden MAREN50 og vips flyr 50% av prisen.  Dette er en EU-godkjent tannbleking, og en av de aller mest solgte tannblekingene til hjemmebleking. 

Dere kan lese mer om alle tannblekingsproduktene, og bestille dem HER. 

Jeg bruker jo som dere vet også litt Betakaroten nå på sommerstid. Jeg brukte det før Kypros i april, og fortsatte å bruke det etter jeg kom hjem. Nå har vi hatt mye godt vær på sørlandet - men brunfargen min er likevel helt drøyt mørk og jevn. Jeg har enda ikke *bank i bordet* fått noe soleksem, på tross av at jeg har vært svært plaget av det tidligere. Sjekk ut Betakaroten HER. og vet dere hva - rabattkoden gjelder der også. MAREN50 gir deg halv pris på Betakaroten. 

I skrivende stund sitter jeg faktisk på Gardermoen, på vei hjem etter en legendarisk langhelg på Geilo. ShapeUp Weekend leverte som bare rakkeren, og nå er jeg akkurat så sliten, utkjørt, glad, full av endorfiner og fornøyd som jeg håpte jeg skulle være etter endt helg. Jeg har holdt masse timer, møtt uendelig med spreke jenter og bare kost meg noe helt vanvittig. Jeg har fått mye meldinger fra dere om jeg kan dele alle øktene jeg har holdt, slik at dere også kan teste programmene. Det kan jeg selvfølgelig - gi meg en liten dag, så skal jeg få det på plass. 

Nå må jeg løpe til gate her. Ha en deilig søndagskveld dere<3 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

 

Det er en stor ære

Reklame | På jobb for Abilica & ShapeUp

I dag var det endelig min tur til å holde timer, og gjett om jeg har kost meg. Hele kroppen verker, stemmen er borte og lykkebarometeret er sprengt - akkurat slik det skal være etter en liten maratondag på ShapeUp Weekend. Fy flate for en kul dag, for en rå gjeng med jenter og for et opplegg. Jeg har fått lov å kose meg med vektvest-time, ferietrening og en liten tur opp på hovedscenen for en heftig HIIT-økt. Artig, artig! 

I tillegg har det blitt både en liten fjelltur, masse kvalitetstid med fine folk, en haug av nye bekjentskaper og masse god mat. Nei for en dag altså, jeg tror faktisk ikke jeg kan tenke meg noe bedre enn dette her. Vet dere hva det aller beste er - dette er faktisk jobben min! Jeg føler meg enormt heldig som har muligheten til å ha dette som jobb. Det gir så mye mer enn det tar, og jeg storkoser meg når jeg får lov å spre treningsglede til så mange fine folk. Det er rett å slett en ære å få lov å være en del av dette! 

I dag har kamera gått varmt, og jeg kjører nytt bildedryss fra dag 2 på ShapeUp Weekend. Først kommer bildene fra vektvest-timen hvor Kristin Birkelund og jeg fikk kjøre en helt rå time sammen med en flott gjeng jenter. Siste bilde er selve treningsøkten, så den må dere gjerne kopiere. Bare husk at økten ble gjennomført med en 10kg vektvest på samtlige jenter. Vi kjørte stasjoner med 45 sek jobb, 20 sek pause. 3 runder. 

Neste bolk med bilder er fra ferietreningen jeg hadde samme med Pia Seeberg, denne var innendørs med hele 120 (!!) deltagere. Fytti grisen så kult det var, for et kick!!!! Dette er nok grunnen til at stemmen min nå er totalt borte. Selv om jeg bruker mikrofon så blir jeg så sinnsykt gira, og tar helt av. Så da blir dette resultatet. 

Ellers bød denne lørdagen på masse sosialt, og jeg fikk hilst på så mange Instagram-venner. Blant annet Gunn Narten, som er en av dem jeg snakker mye med, og synes er helt ubeskrivelig skjønn. Det var så herlig å oppdage at hun er akkurat like fin i virkeligheten også - både inni og utenpå. Ellers fikk Kristin og meg oss en bitteliten topptur, rett og lett bare for å ta en mini-timeout og få litt luft. Vi satt oss ned på toppen, pustet, skravlet og nøt utsikten over vakre Vestlia. Fint eller hva? 

Jeg er så takknemlig for å være en deal av Abilica-teamet og at jeg får være en del av den rå instruktør-gjengen under ShapeUp Weekend. Jeg håper dere synes det er litt gøy å følge med på oppdateringer herfra. Kanskje noen av dere er her også? Hvis ikke du er her, så håper jeg at du kanskje kunne tenke deg å bli med på ShapeUp Weekend til neste år? Jeg garanterer deg at det er helt ufarlig, veldig gøy, sosialt, overdose av treningsglede og bare helt herlig. 

Nå er jeg langt på overtid til litt sosialt med Abilica og ShapeUp gjengen før middag, så nå må jeg avslutte her. Vi snakkes <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Bildedryss fra første dag på ShapeUp Weekend

Jeg vet sannelig ikke hvor jeg skal begynne for å beskrive denne dagen. Jeg har opplevd så mye, hatt det så gøy, svettet så mye og kost meg noe helt enormt. ShapeUp Weekend leverer å høyt nivå, og det beste er at det såvidt har begynt. Jeg skal holde timer både lørdag og søndag, så i dag har jeg bare hoppet rundt og fått med meg så mye som mulig. I dag har jeg vært med på følgende: 

 • Sirkeltrening med egenvekt
 • Gymnastics med CrossFit coach Nili for dere som kjenner henne 
 • Litt boksing 
 • Abilica sirkel med masse gøy utstyr 
 • Åpningsshow 

Det har blitt mye forskjellige aktiviteter. Innimellom her har vi spist masse god mat, momset snacks, solt oss litt, hilst på masse kjente og møtt en hel haug av nye herlige mennesker. Det knipses heftig, og det er så bra, for da kan jeg gi dere et realt bildedryss. Da tror jeg bare vi sier klar ferdig gå, kjør bildedryss fra ShapeUp weekends første dag: 

Dette var en herlig miks av alt som har skjedd så langt i dag. Nå er jeg 15 minutter forsinket til hygge med Abilica-gjengen, så nå må jeg løpe gjennom dusjen og komme meg avgårde. Jeg hadde bare så utrolig lyst å rekke innom dere å si hei før det ble for sent, så jeg følte det var en rett prioritering å komme bittelitt sent til sosial hygge, for å rekke å bruke litt tid sammen med mine trofaste fine lesere.  

Håper alt er bra med hver og en av dere, og at dere har en fantastisk fin helg <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

ShapeUp Weekend

ShapeUp Weekend - lets´go

Hei dere. Litt sen oppdatering herfra. I dag startet nemlig reisen mot Geilo og ShapeUp Weekend. I skrivende stund sitter jeg på Kjevik flyplass, klar for første etappe som tar meg til Gardermoen. Fra Gardermoen er det flytoget til Oslo sentrum, og videre litt ut av byen hvor jeg skal sitte på i en bil opp til Geilo, med en finfin gjeng fra Abilica. 4 gode timer i bil med en så bra gjeng kan ikke bli annet enn bra - selv for meg som ikke er spesielt glad i å kjøre bil. 

    Fotograf: frode Vestgarden

I kveld blir det middag med ShapeUp & Abilica gjengen, før det braker løs i morgen. Jeg er så spent og gira for denne helgen. Jeg gleder meg så til å treffe flere hundre likesinnede friskuser, catche opp med kjente fra treningsbransjen, delta på mye artig og selvfølgelig til å holde mine egne timer. Jeg har holdt time for 50 stykker før, men denne gangen skal det nesten tredobles i antall på én og samme time. Puh! Jeg er som sagt litt spent, men jeg gleder meg aller mest. 

Nå må jeg straks løpe avgårde her, det blinker boarding og jeg har litt å pakke sammen før jeg er klar for å gå ombord. Jeg oppdaterer dere masse i løpet av helgen. Sjekk gjerne innom Snapchat og Instagram, der blir det hyppigere oppdateringer. Dere finner meg på marenerdvik

Vi snakkes snart! 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Denne skålen gir deg alt du trenger i et måltid

❤️ Min favoritt frokost ❤️

Jeg er virkelig dronningen av meieriprodukter, og kunne fint spist det til halvparten av dagens måltider - noe jeg faktisk også gjør ganske så ofte. #marenskåla har blitt en populær greie, og jeg synes det er så gøy når dere tagger meg på Instagram når dere spiser noe som ligner marenskåla. Det at dere tagger meg er generelt en utrolig gøy greie, det gjør at jeg får sett hvem dere lesere er, og kan kommunisere med dere på flere plattformer. Så si gjerne hei på Instagram, dere finner deg på marenerdvik

For dere som ikke har fått det med dere så er marenskåla en skål bestående av meieriprodukter, frukt, bær, frø, granola eller nøtter. Ofte noe ala dette: 

 • Cottage cheese original
 • Yoghurt, skyr eller Kesam 
 • Blåbær, jordbær eller bringebær
 • Eple eller pære, og gjerne banan. 
 • Cashewnøtter, valnøtter, mandler, solsikkefrø eller granula som topping 

Det skåla gir meg alt jeg trenger, smaker godt og er en liten fest i munnen. Jeg får godt med proteiner fra meieriproduktene, karbohydrater fra frukt og bær, og sunt fett fra nøttene. Perfekt! Fiber får jeg også fra granolaen. En sammensatt og god frokost, kveldsmat eller mellommåltid. 

Nå i sommer har jeg pimpet opp skålen min litt mer, og brukt mer spennende frukt enn kun eple, pære og banan. Nå er det mye kiwi, vannmelon, honningmelon og druer. Ananas off mango har det og blitt mye av. Så utrolig godt! Dette kan også være en super sommerdessert. Topp det hele med litt vaniljesaus, eller Kesam lime, eller en skyr med god smak. Vips har du en sunn og næringsrik dessert. 

Jeg må pakke til ShapeUp Weekend i dag, og det vaskes klær for harde livet. Jeg er på jakt etter en god shorts å trene med, for med den værmeldingen det er i helgen ser jeg for meg at det kan være smart å ha med en shorts eller to. Jeg sliter med å finne den perfekte treningsshortsen som holder seg på plass, ikke er for kort, og ikke sklir opp ved løping eller annen aktivitet. Har du tips? Alle tips tas i mot med stor takk <3 (og jeg skal selvfølgelig tipse dere hvis jeg finner den perfekte treningsshortsen)

 

Smiiiil, Maren 

 

Hjemmetrening på stuegulvet

Reklame | Junkyard

Fargefest fra Adidas 

God tirsdagmorgen dere. Jeg sitter i sofaen og nyter en stor skål med cottage cheese, yoghurt, frukt, nøtter og bær. I dag har jeg, tro det elle ei, klart å få til en hjemmetrening - og det var så herlig. Jeg synes det er litt vanskelig å motivere jeg til å trene hjemme i egen stue, men i dag fikk jeg det til. Jeg tror løsningen er å ha en klar plan på akkurat hva du skal gjøre, da blir det så mye enklere å bare gjennomføre. 

Min økt i dag så slik ut: 

 • 10 knebøy 
 • 10 utfall bakover (på hvert ben)
 • 10 skulderpress
 • 10 stående roing 
 • 10 kettlebell swing 
 • 10 pushups 
 • 10 strakmark 

Jeg kjørte denne sirkelen 3 runder. Kjapt, effektivt og digg. Jeg hadde en fin miks av egenvekt, hater og kettlebells. Jeg brukte 8 kg på skulderpress og roing, 10 kg på Strakmark og 8 kg på kettlebells. En relativt rolig økt, men det føltes bra og det var akkurat den "god følelsen" jeg var på jakt etter i dag. Jeg er litt redusert i formen, med bittelitt sår hals, så nå rett før ShapeUp Weekend risikerer jeg ingenting. Livredd for å bli syk før den helgen der. 

Sjekk gjerne Snapchat for bilder og videoklipp av økten min. Dere finner meg på marenerdvik 

ADIDAS FAVORITTER:

Jeg har bestilt meg to nye freshe jakker fra Adidas, og jeg har gledet meg til. vise dere dem. Den ene er en fargefest, og kan brukes begge veier. Enten kun sort med hvite striper, eller med full blomterfest. Den andre er i en pudderrosa nydelig farge, og den har jeg allerede brukt flere ganger. Disse jakkene er perfekte til og fra trening, eller som fritidsjakke. Begge er fra Junkyard, og dere finner den blomstrete som kan brukes begge veier HER, og den pudderrosa HER. 

Rabattkode: 

Dere får 15% rabatt ved kjøp over 500kr. Koden er: MARENE15 . Koden gjelder kun frem til 10 juni, så her er det bare å være rask hvis du ønsker å benytte deg av koden. 

Nå skal jeg avgårde til frisøren, og rett videre å gjøre litt ærend i byen. Vi snakkes dere, ha en nydelig dag så lenge <3 

 

Smiiiil, Maren 

En søndag full av barndomsminner

Jeg smiler fremdeles etter den søndagen vi hadde i går. Vi dro ut i båten tidlig, og brukte hele dagen sammen. Hele familien på tur, både store og små. Vi kjørte rundt i båten, og endte opp hos min tante på deres fantastiske hytte ved sjøen. Der ble det masse bading, fisking, trekke krabbeteiner, god mat og hygge. Jeg har så mange fantastiske barndomsminner fra det stedet, og det var utrolig koselig å se min lille nevø og niese kose seg akkurat like mye, og lære like mye spennende som jeg gjorde når jeg var liten. Nostalgi på høyt nivå<3

Jeg lagde en bikiniguide til dere HER for en liten stund siden, og nå har flere av de bikiniene jeg bestilte kommet. I går hadde jeg på meg den rustrøde bikinien, og er så fornøyd med den. Den er fra Nelly, og kostet virkelig ikke mye. Dere finner overdelen HER til 199kr, og underdelen HER til 169 kr. 

Litt annerledes, og fin i fargen. Hva synes dere? 

Jeg føler jeg har vært på ferie i helgen jeg, selv om jeg bare har kost meg i egen by. Heldigvis fikk jeg gjort unna en god del jobb i går kveld, og det var godt, for nå venter en hektisk uke. I dag har jeg en full dag, og avslutter med min egen gruppetime i kveld. Jeg har faktisk prøvd å filme programmet på forhånd slik at jeg kan lage en film og vise dere økten jeg skal kjøre på gjengen min i kveld. 

Tirsdag og onsdag forsvinner også til mye jobb, før jeg reiser til Oslo på torsdag og videre til Geilo. På Geilo er det ShapeUp Weekend i helgen, og jeg skal holde både Vektvest-time og sirkeltrening sammen med Kristin Birkelund, og ferietrening sammen med Pia Seeberg. Det blir så gøy! 

Håper du har hatt en nydelig helg i solen, og er klar for en ny uke. Jeg ønsker deg en nydelig mandag <3

 

Smiiil, Maren 

 

 

Slik får du fine sommerføtter

Reklame | Footner

Før tenkte jeg ikke på at det gikk an å stelle føttene og ta vare på dem på samme måte som hendene. Jeg smørte hendene mine, lakket neglene og tok godt vare på dem. Hendene var aldri tørre eller hadde hard hud, de var velstelte og fine. Føttene derimot - det var en annen historie. Tørr og hard hud, aldri noe lakk på og generelt var føttene slitne og bar preg av å høre til en jente som likte å jogge, løpe og være på farten. Den tid er heldigvis forbi. Jeg er like glad i å være på farten, og jeg løper like mye - men det synes ikke på føttene mine. 

Det er 3 ting jeg gjør for å ta vare på føttene: 

 • Går barbeint hjemme. Jeg tror ikke det er sunt for føtter å være innestengt i sokker og sko hele dagen. 
 • Bruker neglelakk (Bio-schellac) på dem om sommeren - fordi jeg synes det ser pent ut
 • Behandler med Footner Exfolating socks 

Jeg har blogget om produkter fra Footner her på bloggen flere ganger tidligere. Jeg har vært fan av produktene lenge, og etter lag tidsbruk vet jeg at de funker. Flere av både venninner og familie bruker disse sokkene, og det funker som bare det. Det er utrolig enkelt, og hele behandlingen tar kun 60 minutter. 

Høres det ikke utrolig deilig ut å få silkemyke, sommerklare føtter på én time? La meg fortelle deg hvordan det funker: 

Hver pakke inneholder ett par plastsokker som klippes opp og settes på føttene i 60 minutter. Hver sokk inneholder 20 ml av ulike ingredienser (blant annet AHA-syrer som glukolsyre og melkesyre, kollagen, aloe vera og agurkekstrakt). Du sitter bare is sofaen og ser på tv mens sokkene er på føttene. Det gjør ikke vondt, du kjenner ingenting. Det er bare som å ha på seg et par sokker med noe væske inni. Behandlingen setter fart på kroppens egen prosess med å kvitte seg med døde hudceller.

Effekten av behandlingen ser du ca tre til fem dager etter du har gjennomført behandlingen. Da løsner hard og tørr hud. Prosessen pågår deretter i ca 5-7 dager, kraftigst de første dagene. Resultatet blir herlig myke og fine føtter uten at man behøver å smøre eller file dem. Det er utrolig gøy å se hvordan hard hud bare løsner og forsvinner. Jeg skal innrømme at de første gangene jeg gjorde dette, så synes jeg det var veldig spesielt å oppleve denne avskallingen. Fascinerende og artig, men det beste av alt er jo resultatet. Når prosessen er over har du de mykeste og fineste føttene. Jeg har som sagt gjort dette mange ganger selv, og kan skrive under på at det funker! 

Footner produktene selges også på apoteket, noe som i seg selv er trygt og godt synes jeg. De selges på Boost Apotek, Apotek1 og Vitus Apotek. Jeg sjekket innom apotekene på nett, og siden sommeren er den perfekte tid for å gi føttene litt ekstra pleie, er det faktisk tilbud på Footner Exfoliating socks. Du finner tilbudet hos Apotek1 HER. 

Ha en deilig solfylt søndag mine venner. Jeg skal kose meg her med kaffekoppen og frokost, før det er ut på sjøen med hele familien resten av dagen. Familiesøndag på sjøen<3 Håper du gjør noe koselig i dag, og nyter søndagen fullt ut. 

 

Smiiil, Maren 

 

På tide å ta seg litt sammen

Er det flere enn meg som blir både ukonsentrert og surrete av denne varmen? Ikke misforstå meg, jeg ELSKER dette været, men fy søren så ufokusert jeg blir når det kommer til jobb. I dag var det på tide for meg å ta meg litt sammen. Jeg har jeg skrevet ned en liste med de tingene som brenner aller mest, og skrevet en åpen boks etter hvert punkt. På den måten kan jeg fysisk krysse av i boksen når tingen er gjort. I dag fristet det noe helt voldsomt å dra ut på et svaberg, bade og kose seg, men et sted går grensen, og nå må jeg faktisk få gjort noe fornuftig. Bikinien er derfor byttet ut med skjørt og topp, og joggeskoene byttet ut med sandaler. Jeg er straks på vei ut døren for en fikse-lørdag. På planen min står blant annet: 

 • Hente pakker på posten
 • Pante flasker 
 • Kaste store mengder oppsamlet søppel og papp
 • Innom for et kjapt møte med en lokal samarbeidspartner 
 • Kjøpe to nye bøker (Jada, enda en ny krim straks utlest, her går det unna)
 • Kjøpe nye blomster 
 • Innom å hente diverse til en kommende shoot 
 • Levere treningsutstyr til en kunde 
 • Ta en kjapp befaring på et nytt område for utetrening 
 • Innom å ta litt bilder for en samarbeidspartner 

Dette er jo bare hyggelige ting, så selvom det er en fikse-lørdag, så er det en hyggelig lørdag. 

Deretter går turen opp til mine foreldre som holder på å gjøre enorme ting på uteområdet rundt huset. Det sprenges, mures, bygges og plantes. Det er så gøy å følge prosessen og de jobber som helter. Så jeg tenkte å stikke oppom å heie litt på dem. Min storebror og barna kommer også - enda en grunn til å stikke opp. Jeg griper en hver mulighet til litt tid med mine to sjarmtroll av noen tantebarn <3 

I kveld er det grillings hos en god venninne, sammen med en finfin jentegjeng. Jeg har litt lyst å prøve meg på noe nytt på grillen. Noe sunt, godt og enkelt. Jeg tenker kanskje kyllingfilet, som jeg skjærer halvveis gjennom og fyller med fetaost, eller pesto, eller kanskje begge deler. Mmmm. Har du et spennende grilltips så kom gjerne med det <3 

Da må jeg løpe videre her, tiden går så alt for fort, og Leo står veldig utålmodig ved siden av meg, øynene hans ber pent om enn luftetur før jeg drar avgårde. Ha en deilig lørdag i solen mine venner, i dag får dere sole litt ekstra for meg også <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Varme sommerkvelder & ferietrening

Jeg går bare rundt å smiler om dagen. Dette været gjør at jeg føler at jeg er på ferie i egen by, og hver dag prøver jeg å putte inn noe hyggelig, som forsterker feriefølelsen. Jeg må jo jobbe som alle andre, selv om jeg kan styre tidene litt selv. Så det er ikke slik at jeg kan ligge langflat på svabergene dag ut og dag inn. Jeg forsøker derimot å få tid til litt, slik om i går for eksempel, da tok jeg lunsjpausen min på et svaberg i sola, og koste meg med mat, litt lesing i boka og avslapping. Så var det tilbake på jobb, og gruppetimer på ettermiddagen og kvelden. 

I dag satt jeg klokken på 05, litt crazy, men samtidig verd det når jeg da kan ta helg klokken 11, og møte en god venninne til bading og kos ved sjøen. Nå er jeg straks halvveis i det som må gjøres og som brenner mest, og jeg tenker at om drøye 2 timer kan jeg dra ut i sola med god samvittighet. 

En ting er disse gode dagene, men kveldene er jo så nydelige. Man kan gå ut i sommerklær, og ikke tenke på at det kan bli kaldt. Sommerkjolene er funnet frem, og det er så herlig. Jeg fikk to nydelige sommerkjoler til bursdagen min i april, og endelig kan de brukes. Vesken på bilde kjøpte jeg for noen dager siden, etter å ha ønsket meg den lenge. Var den ikke kul? Litt annerledes, men veldig kul <3 

Denne helgen er fylt med mye sosial hygge. I morgen er det grillings hos en god venninne med en hel haug av fine jenter. Søndag skal tilbringes på sjøen i båten med hele familien. De dagene er det beste jeg vet, når vi drar ut litt tidlig, har med oss masse god mat, bader, soler og koser oss hele dagen. Treningen i disse deilige sommerdagene blir litt amputert, og det synes jeg er helt ok. Jeg får ikke noen gode løpeturer her og der, samt noen gode HIIT økter. HIIT står for High intensity intervall Training. Jeg kjørte en slik økt på gjengen min på gruppetimen i går, og dere kan se den både på instatory og Snapchat nå. 

Slike økter betyr ofte av øvelser med egen kroppsvekt, sammen sammen i en sirkel. Det er fort gjort, og utrolig effektivt. Dette er typisk sommertrening for meg. Sjekk ut mine topp 5 ferietrening i DETTE blogginnlegget. 

 

Smiiiiil, Maren