hits

juli 2012

Det gode Oslolivet!

Jeg går bare rundt å smiler, det er så deilig å være tilbake i Oslo! Byen viser seg fra sin beste side med deilig sommervær og god tempratur. Vi ladet opp til shoppingrunden vår med en Mocca Frappe på Waynes! Jeg elsker Waynes coffee, og heldigvis ligger det en like nedenfor leiligheten, gjett om jeg skal kose meg mye der fremover! Med fylte energilagre fra en deilig frappe tok vi for oss alt av interiørbutiker og jeg fikk faktisk tak i alt jeg manglet til leiligheten.


Jeg har virkelig en super-mamma uten like, i dag dro hun alene helt ut på Ikea og fikset de få tingene vi ikke fant i sentrum. En ting at hun tar på seg den kjipe oppgaven å dra helt ut dit, men det at hun gjør det alene også, hun som absolutt ikke er kjent i Oslo. Utrolig kult gjort, og ikke minst ekstremt snillt! Jeg ble igjen i leiligheten og ryddet på plass nye ting, organiserte rundt og fikk orden i kaoset. Nå begynner det virkelig å bli bra her! Vi rakk også en deilig lunsj på Tullins, en av mine favorittsteder i Oslo! Jeg fikk sneket inn en liten treningsøkt på Friskhuset også. Friskhuset (tidligere World Gym) er min gamle arbeidsplass og det var så deilig å være tilbake. Det var så godt å klemme på gamle kolleger, smile til kjente gamle medlemmer og løpe på min faste tredemølle! Jeg fikk en deilig løpetur på mølla, hvor jeg fikk løsnet opp litt i de stokk stive beina mine. Godt med økt blodgjennomstrømning og varme i musklaturen, en god tøyesekvens etterpå tror jeg gjorde susen for tømmerstokkene, og jeg har troa på at de er helt fine igjen i morgen! Jeg rakk også å treffe nydelig Mette, og klemt litt på henne<3Nå har jeg akkurat kost meg med tidenes største tacosalat med spellumper til, og en stor skål frukt og kesam til dessert! Perfekt ettertrening-måltid. Planene for kvelden er fremdeles uvisst, sofaen og en god film frister mest, men vi får se om vi kan komme på noe litt mer spenstig! Jeg skal prøve å komme i gang med spørsmålene deres, men det strømmer på med forespørsmåler om kostholdsprogrammer, og det er jo tross alt jobben min og dermed prioriteres det først!

Nå føler jeg joggebuksa, film og sofakos nærmest roper på meg;) Nyt kvelden, og gjør noe hyggelig for deg selv i dag, det er jeg sikker på at du har fortjent ;)

Smiiil M

Første natt i ny leilighet!

God morgen solstråler!

Jeg har overlevd min første natt i ny leilighet, i ny by! Jeg har ikke bare overlevd, jeg har faktisk sovet nydelig godt:) Det er kanskje ikke så rart etter den dagen vi hadde i går, flyttng tar virkelig på! Jeg har alltid sagt at jeg er ikke en typisk girly-girl og at jeg har ikke enormt mye klær, og sko og stash! Vel, det er faktisk ren løgn. Jeg har enormt mye klær (les: treningsklær) og fryktelig mange sko (les: joggesko) og jeg hadde hele 3 digre esker med mat, og diverse kjøkken stash. Så jeg har mye, om ikke mer stuff enn de fleste jenter, bare litt anderledes stuff!Nå er hvertfall alt på plass, og det føles utorlig godt! Det er fremdeles litt småting som må ordnes selvfølgelig, men alt er hvertfall inne i leiligheten! Stakkars roomien min som får leiligheten invardert av superfood, kosttilskudd, proteinpulver, et lass av matvarer og fryseren invardert av kjøtt,kylling og bær. Det er ikke bare bare å bo sammen med en helse-nerd!


I dag startet jeg dagen med en liten rusletur i nærområdet for å se litt hva vakre St.haugen har å by på! Det ble kun en liten tur, og kun rolig gange. Jeg er så hinsides stiv og støl i beina at noe annet er uaktuelt på et par dager. (nei det er ikke farlig å trene når du er støl, men for min del er det faktisk fysisk umulig akkurat nå) Jeg hadde en helt vill bentrening på lørdag, sammen med de store gutta på Trimmeriet. Hadde jeg visst hvem jeg tøffet meg mot, og at dette skulle bli resultatet, så hadde jeg aldri gjort det!! Hehe. De pushet meg langt ut av min komforsone, og jeg perset i flere øvelser. Ikke at det skal spesielt mye til for min del, jeg er nemlig latterlig svak i beina. Jeg har (som så alt for mange andre jenter) nedprioritert å trene tungt på bein, da jeg følte beina mine var kraftige nok fra før! Nå vet jeg heldigvis bedre!! Jeg har fått blod på tann og skal virkelig jobbe med bein og rumpe fremover.I dag blir det mest sannsynlig enda en dag med treningfri! Mamma er i Oslo, og vi skal kose oss med litt shopping, deilig lunsj og diverse Oslohygge. Vi hadde en herlig kveld sammen i går, hvor vi koste oss med masse sushi og deilig frukt. Belønning etter all flyttingen. Jeg har funnet ut at jeg bor like ved et fantastisk sushisted, perfekt!! Jeg er overveldet over alle spørsmålene deres fra spørrerunden i går, det der kommer til å ta litt tid å svare på, men jeg skal gjøre så godt jeg kan:)

Nå har solen tittet frem her i Oslo, og jeg skal komme meg ut å nyte alt det denne fine byen har å by på!

Smiiil Maren

SPØRSMÅLSRUNDE!!

Da var hele livet mitt puttet i esker, og jeg er på vei mot Oslo! Det blir lite oppdateringer på bloggen i dag, da hele dagen går med til kjøring, utpakking og innflytt i ny leilighet! Flere av dere har etterlyst en spørsmålsrunde her på bloggen, så da tenkte jeg at i dag er en perfekt mulighet til å kjøre på med en spørrerunde! Det fungerer slik at du kan stille spørsmål om akkurat det du lurer på i kommentarfeltet, også lager jeg et eget innlegg hvor jeg svarer på spørsmålene deres:)Så kjør på folken, spør i vei om hva enn du måtte lure på!

Det vil bli stille på bloggen i dag, men instagram oppdateres jevnt gjennom hele dagen, så følg meg gjerne der. Dere finner meg under navnet: Merdvik

Nyt denne søndagen, vi blogges fra Oslo;)

Smiiiil Maren

 

God morgen:)

Her i huset nytes en stille og rolig lørdagsmorgen. OL står på i bakgrunnen, rykende fersk kaffe lukter nydelig i kjøkkenet og vi koser oss med å bake knekkebrød. Det er kun mamma og meg som er våkne, resten av huset sover! Jeg var tidlig oppe for å gå meg en frisk morgentur, men når jeg kom inn på det koselige kjøkkenet og så hvor hyggelig det var her så droppet jeg lett den turen. Dette er min siste lørdag i Kr.sand før jeg flytter, og da synes jeg det er mye hyggeligere å kose meg ine med baking og morgenstund med familien tilfordel for trening.Jeg tenkte jeg skulle vise dere en av mine faste morgenrutiner! For en stund siden fortalte jeg dere om AFAalgen (les mer om den her) og siden det har jeg tatt denne superdrinken hver morgen, sammen med omega3 kapsler. Jeg vet ikke om det er denne algen som er super, eller om det bare er det at jeg virkelig tror på at den er super, som gjør at det funker. Det viktigste er at det faktisk funker! Jeg føler ikke et hinsides energiboost, men jeg kjenner en jevn god energi gjennom hele dagen, og det er helt nytt for meg! Jeg har vært en av dem som blir trøtt og sliten utover ettermiddagen og kvelden. Det å skulle ta seg en treningsøkt på ettermiddagen eller kvelden var helt uaktuelt. Nå derimot er energinivået mitt et helt annet, som sagt ikke helt vilt, men bare stabilt og jevnt. Jeg kan helt fint ta meg en kveldsøkt på gymmet uten problemer. Dette produktet har gjort en stor forskjell for meg, og jeg fryder meg over å ha energi til å legge øktene mine litt senere på dagen. Det er da de fleste av mine venner trener, og jeg kan enedelig benytte meg av treningspartner og litt mer sosialt på trening. Er du skeptisk? Vel, test den ut før du uttaler deg, og gi den et par uker før du bestemmer deg for hva du synes. Man kan ikke ha en mening om noe man ikke har testet:)I dag er den store pakkedagen, og hele min lørdag vil bli satt av til å putte hele livet mitt i esker. I morgen tidlig kjører bilen med meg og hele mitt flyttelass inn til hovedstaden, og endelig skal jeg bli Oslojente igjen:)

Nå er det familiefrokost, OL og hjemmelagde knekkebrød! Ha en deilig lørdag, og nyt helgen:)

Smiiiil M

Bryst og skuldre!

Dagens styrkeøkt ble sammen med spreke Julie på Trimmeriet! Vi kjørte en god økt på skuldre og bryst. Energien min var ikke på topp før vi skulle kjøre i gang, men det er utrolig hva inspirerende treningsglade jenter kan gjøre med både humør og energi. I dag var både Julie og May med på å booste min energi, og vi fikk alle en solid økt. Vi var så og si alene på treningsenteret, og kunne kjøre musikken opp og dominere hele stedet. Fantastisk!Dagens øvelser:

 • Skulderpress
 • Sidehev
 • Militærpress
 • Brystpress med hantler
 • Brystpress i kabel
 • Flies

Etter trening ventet en diger kyllingsalat med en haug av digge ingredienser på meg hjemme i hagen. Vi koste oss med lunsj i sola sammen med hele familien:) Jeg har blitt totalt hekta på Solo Super, og har byttet ut min avhengighet for pepsi max med Solo super. Gleden var stor da jeg så at kjøleskapet var fyllt opp av solo super. Hverdagslykke!

Nå venter et par timer med jobb i form av kostholdsprogrammer til nye kunder, og litt blogging før fredagskvelden skal nytes med ferske reker, vin og mer familiekos!

Hva er deres planer for helgen?

Maren

JA - jeg spiser godteri!!

I går postet jeg dette bildet på min Instagram, og det gikk ikke akkurat ubemerket henn! Er det virkelig slik at dere lesere tror at jeg kun lever på sunn mat, har supre treningsøkter hver dag og aldri spiser noe usunt? Vel, then you're in for a big suprise! I går hadde jeg totalt treningfri, og koste meg med både brødskiver med nugatti, pasta til middag og masse snacks i form av is, chips, og sjokolade. Det var ingen feiring, og det var ikke lørdag, jeg hadde rett og slett bare lyst på noe digg! Har jeg lyst på noe godt, så unner jeg meg noe godt:) Det er sommer, det er ferie, og hvis du ikke har noen spesiell grunn til å leve etter en streng diett (grunnet konkurranse ol) så hvorfor i all verden skal du da være så streng mot deg selv? Jeg stemmer for å løsne litt på tøylene, senke skuldre og nyte en deilig sjokolade i ny og ne:)Gårsdagens inntak resulterte i en joggetur i dagmorges med masse overskudd og power i beina! Herlig:) Nå skal jeg tilbringe resten av denne solfylte fredagen sammen med famlien min. Min bror og svigerinne er hjemme, og vi skal kose oss sammen før vi alle drar hver til vårt igjen etter helgen. De skal tilbake til Bergen, mine foreldre blir igjen i kr.sand og jeg flytter tilbake til Oslo. Denne helgen blir derfor full av kos og kvalitetstid sammen. Det er godt å ha en god familie, som alltid stiller opp for hverandre og som har ubegrenset med kjærlighet for hverandre. Jeg føler meg heldig!

Nyt denne fredagen fine lesere, for oss sørlendinger er vist dette den siste soldagen på en stund, så jeg skal hvertfall komme meg ut å nyte hver solstråle!

Smiiil M

Summertime

Dagen i dag har vært magisk! Sol, sommer, og kos. Jeg glemte selvfølgelig solkrem, og nå ligger jeg i senga og ser på film med en ildrød kropp. Jeg som trodde det var noe underlag der fra Frankrike, vel tydeligvis ikke!! Nå har jeg ligget i sengen de to siste timene, og sett på film. På tide å komme seg opp og ut i sola igjen, man kan faktisk ikke ligge innendørs i dette fantastiske været. Her er et par snapshots fra dagen.


Smiiil Maren

Sommerlykke!!

Endelig en strålende sommerdag, med kanon vær og ikke et vindpust!! I dag skal jeg nyte hvert minutt i solsteiken, og få litt farge på denne kroppen! I dag blir det treningfri og kun fokus på ferie! Jeg er inne i mine absolutt siste feriedager her på sørlandet, så nå må hver solstråle utnyttes. Jeg er straks på vei ut døren for å tilbringe dagen på en hytte ved sjøen. Kamera er selvfølgelig med, så følg med på Instagram for oppdateringer i løpet av dagen. (Navn: Merdvik ) Nå skal handleliste skrives, strandveska pakkes og jeg skal komme meg ut på sjøen!Nyt denne sommerdagen, så håper jeg virkelig at solen stråler over hele Norge i dag:)

Sommersmil fra Maren

En heftig ryggøkt!

I dag fikk jeg en liten overraskelse på trening. Jeg elsker å trene rygg, og har trent ryggen min jevnt og bra den siste tiden, både fordi jeg synes det er helt rått med en markert rygg på jenter og fordi jeg synes det er utrolig gøy!! Jeg har aldri sett min egen rygg når jeg trener den - logisk nok! I dag filmet vi flere av ryggøvelsene, og da fikk jeg meg en liten overraskelse. Det har nemlig skjedd en god del bak der, og treningen har gitt resultater.

Julie og meg fikk en skikkelig god økt, og kjørte flere øvelser sammen i supersett. Tungt og effektivt! Dagens øvelser var:

 • Facepull
 • Latsdrag
 • Nedtrekk
 • Roing
 • Omvendt pecdeck
 • Fronthev med vektskive

 

Etter trening dro jeg ut til skjønne Celine som er hjemme fra København! Hun bor i det nydeligste huset ved sjøen, og vi koste oss på hver vår solseng, med friske bær og skravlings! Været har bare blitt finere og finere utover dagen, og nå steiker virkelig sola her. Jeg elsker sørlandet på slike dager, da finnes det faktisk ikke noe bedre sted i hele verden!Nå angrer jeg litt på at jeg har satt av denne kvelden til hjemmekontor, med knall sol og 24 grader ute må det kanskje revurderes!

Smiiil Maren

No sleep!!

I natt har vært av den typen som aldri tar slutt! Jeg la meg ved midnatt, og våknet en halvtime senere, og sovnet ikke igjen! Frustrasjonen var rimelig intens da jeg så på klokken, og 05.15 lyste på displayet. 05.15, er det mulig!!! Før klokken ble så mye hadde jeg forsøkt alle triks i boken for å få sove, men ingenting fungerte. Jeg sovnet nok rundt halv seks - seks tiden, og sitter her nå med tidenes poser under øynene. Magen skrek etter frokost allerede kl 08, etter kun 3 timer søvn, og jeg måtte stå opp for en god porsjon frokost! To porsjoner faktisk, en med cottage cheese, skyr og jordbær, og en med cottage cheese, skyr, lune bringebær og blåbær! Nå sitter jeg her, god og mett, med en diger kaffekopp i hånden og koselig morgenprogram på tv. Ute er det fint sommervær, og jeg fant ut at jeg kan ikke sove bort denne tilsynlatende fine sommerdagen, etter alle de dagene vi har hatt med regn! Så nå tar jeg meg en ekstra kaffekopp, og gjør det beste ut av det!
I dag er det trening med Julie på Trimmeriet, og lunsj med en god veninne i sentrum. Jeg har fremdeles ikke kost meg med sjømat nede på brygga i sommer, og det er jo katastrofe. Så i dag som solen skinner, tror jeg det må bli et herlig skalldyrmåltid på meg! Ettermiddagen blir jobb, jobb, jobb - mailen min er overfylt og flere kunder venter på kostprogrammer. Jeg ser frem til å lage meg en stor kaffelatte, krype opp i sofaen og jobbe i noen timer. Jeg elsker hjemmekontor!

Nå skal jeg ta meg selv i nakken og forsøke å kvikkne til litt her. Oppdatering på dagens treningsøkt kommer senere, kamera blir med, og jeg skal forsøke å få til bilder og kanskje en liten film fra dagens ryggtrening!

Maren

Skuldre, sushi og jentekveld!

Gårsdagens hviledag resulterte i mye overskuddsenergi i dag! Jeg bestemte meg derfor for å kjøre en styrkeøkt i ettermiddag, jeg sendte sms rundt for å høre om noen ville kjøre en økt med meg. Jeg trener helst alene, men noen ganger kan det være både sosialt og motiverende å ha med seg en treningspartner. Ingen meldte seg til å bli med, og jeg var like ved å gi opp hele treningen. Så fikk jeg vite at noen fra den fine gjengen ute på Trimmeriet (her jeg kjørte bentreningen på fredag) var på trening og at det var bare å hive seg med! Det gjorde jeg, og gjett om jeg er glad for det!! Jeg har aldri hatt en slik økt på skuldre noen gang! Det er så motiverende å trene sammen med dedikerte mennesker som har et lass av erfaring og kunnskap. Jeg lærte faktisk en god del på trening i dag, og fikk kjørt skuldrene til total utmattelse. I morgen er det tid for en ny økt med Julie og da er det ryggen som skal få gjennomgå!


Etter treningen dro jeg for å møte skjønne Kristina for en skikkelig jentekveld. På med joggebuksa, masse sushi på bordet og skravla gikk i ett! Skjønne Milo spratt rundt og underhold hele kvelden. Verdens skjønneste lille rampegutt!Det er tydelig at treningen tok på i dag, for det første jeg måtte gjøre når jeg kom inn døra hjemme etter sushidaten var å lage meg kveldsmat, som bestod av en stor  porsjon cottage cheese, skyr oppkuttede jordbær, eple, pære og hakkede mandler. Uten mat og drikke, duger helten ikke! Nå er det straks senga, og jeg kjenner at det skal bli utrolig deilig!

Hvordan har dagen din vært??

Smiil M

En hektisk tirsdag!

Det ble en litt sen oppdatering fra denne kanten i dag, da denne dagen har gått i ett! Min morgen startet fryktelig brått da jeg klarte å forsove meg, og bråvåknet 40 minutter etter alarmen skulle ringt! Jeg spratt opp av sengen, og ti minutter senere satt jeg i bilen på vei til trening sammen med min skjønne mor. I dag var det hun som var det store pådriveren for å komme seg på trening, og jeg er veldig glad hun fikk lurt meg med. Jeg fikk en kanon kardioøkt, og det er lenge siden jeg har kjent slik energi på løpeturen min. Deilig! Jeg kjørte 60 minutter totalt, og iløpet av de minuttene fikk jeg løpt litt moderat jevnt tempo samt noen heftige tempodrag. Litt jobb har det også blitt i dag i form av et par kostholdskunder, spennende og motiverende å jobbe med kunder som virkelig har bestemt seg for å ta tak og nå sine mål. Slikt blir jeg inspirert av;)Jeg har også hatt et intervju med Bergens Tidende i dag, temaet var unge jenter og proteinpulver. Rundt dette med trenden om å tilsette proteinpulver i matvarer, kaffe, baking osv. De ringte for å høre min mening omkring dette, og jeg følte vi hadde en god tone og at det ble et fint intervju. Nå gjestår det bare å se hvordan intervjuet blit på trykk. Jeg er litt smånervøs da det man sier av og til kan bli tvistet på, og ikke helt komme ut slik det var ment. Artikkelen kommer på torsdag, og jeg skal selvfølgelig legge ut linken til dere:)

I dag fant jeg en liten gla'nyhet på butikken! Jeg er nemlig en av dem som står i en evighet i nøtteavdelingen og plukker ut cashewnøtter uten salt fra nøttifrutti miksen. Jeg elsker cashewnøtter, men er ikke spesielt begeistret for alt det andre som er i denne miksen. Nå dere, nå har det kommet en fantastisk nyhet!!! En hel boks med usaltede cashew, også er boksen itilegg knall rosa. For en lykke! Jeg måtte selvfølgelig kjøpe med meg to bokser hjem, og sitter i skrivende stund å koser meg med nydelige nøtter fra den fine rosa boksen:)Nå skal jeg slappe av hjemme et par timer, jobbe litt og prøve å holde meg unna Iherb! Det dårlige været de to siste dagene har gått hardt utover min økonomi, da jeg har shoppet alt for mye på nett! Det er farlig når man først setter i gang. Jeg fikk lagt inn en stor bestilling hos Iherb i går, og nå venter jeg på at masse spennende krydder, Walden farms dressinger og Stevia i flere ulike smaker skal dumpe ned i postkassen min.

Smiiil Maren

Et skattekammer av en interiørbutikk!

Nå er det kun en uke til jeg er tilbake i fine Oslo! Jeg skal flytte inn i en ny leilighet, og trenger derfor litt nytt på interiørfronten! Jeg elsker interiør, og koser meg virkelig med denne prosessen. Nå har jeg kun et rom jeg skal innrede denne gangen, og jeg må derfor se mine begrensninger! Jeg er så heldig at en av mine besteveninner driver en av Norges vakeste interiøsbutikker Gave og Interiørhuset. Gave og Interiørhuset holder til i Søgne, og fører merker som Lexington, Gant, Rice, Green gate, DAY, Lisbeth Dahl, AuMaison, Durance, Tine K Home, PIP studio, Bloomingville, house doctor, Rosendal og Pillivuyt.  Ja, igrunn alle mine favoritter!!

Kristine Langenes er navnet på den energiske, herlige og utrolig positive dama som driver denne butikken. Hun har en helt spesiell evne til å skape en lun og god stemning i butikken, som kunde føler man seg så utrolig velkommen! Alle kundene blir sett, og ivaretatt på en helt unik måte. Jeg koser meg hver gang jeg er innom Gave og Interiørhuset. Det aller meste jeg har av interiøspartikkler har jeg funnet hos Kristine, og nå skal jeg vise dere noen av mine favoritter:Jeg har kost meg i denne vakre butikken i et par timer i dag, og fant så mye lekkert til leiligehten! Jeg kan nesten ikke vente til å komme meg inn til Oslo å starte innredningen! For flere inspirerende bilder, sjekk ut facebooksiden til Gave og Interiørhuset HER.

Smiiil M

Min mandag

Dette er min mandag: kaffe, sofa, film, nettshoping og koseklær! Jeg er helt tom i dag, null energi, null treningslyst, og null behov for å være sosial. Så da tar jeg meg rett og slett en fridag! Jeg har sovet i over ti timer, men er fremdeles ikke helt våken. Jeg nyter denne litt trøtte slappe følelsen og unner meg en kosedag (ja, jeg vet at det har blitt itt mange av dem i det siste) nå som jeg har muligheten til det. Det kommer raskt nok en hektisk høst fyllt opp av både skole, jobb, trening, sosialt og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å fly som en strikk og ønske at døgnet hadde flere timer. Så nå nyter jeg rolige late sofadager mens jeg fremdeles kan! Jeg beklager at jeg ikke er en super treningsinspirasjon for dere i dag, men vi har alle behov for å bare være slappfisker av og til - spesielt i ferien!!Så med det sier jeg NYT denne mandagen, og fyll den med akkurat det du har mest lyst til. Hører du? Ikke det du føler du burde, men det du har lyst til!!

Smiiil fra sofakroken

Morgenstund med familien

Søndagsmorgen, familien samlet, minnesermoni på tv, og søndagsfrokost på bordet. Dette er en spesiell dag for mange, og jeg følte det var fint å stå opp litt ekstra tidlig å lage i stand en koselig frokost til familien min. Jeg testet ut en gammel pannekakeoppskrift som jeg har laget en haug av ganger før, men som har gått helt i glemmeboken. I dag var det på tide å ta den frem igjen. Pannekakene ble utrolig saftige og gode, og jeg skal sevfølgelg dele denne enkle oppskriften med dere.


Til denne porsonen brukte jeg 40g havregryn, 1 egg, 1 ss sukrin, 1/2 ts kardemomme og 2 ts kanel. Bland alt dette sammen i en bolle, og bruk en stor skje til å fordele røren i to små pannekaker i stekepannen. Stek på middels varme, til de får en gylden fin farge. Jeg toppet pannekakene med vaniljekesam, og noen med cottage cheese. Litt kanel på toppen. Jeg kuttet også opp frisk frukt og hadde det til. Nespresso og frisk isvann er viktig tilbehør. Jeg skulle gjerne hatt ferskpresset appelsinjuice også for å gjøre denne søndagsfrokosten komplett. Dette er kosefrokost i mine øyne, den gode nyheten er at de er sunne også, med kun 115 kcal pr pannekake. Med cottage cheese/ kesam topping og en god fruktskål ved siden så er dette en komplett og næringsrik frokost!

I dag er det søndag, restday, kosedag og jeg skal gjøre akkurat det, kose meg:) Sommerværet har tatt en liten pause her på sørlandet, og jeg kan derfor kose meg inne med god samvittighet! I kveld blir det kino med jentene. Magic Mike - selvfølgelig ;)

Ha en deilig søndag.

Maren

 


 

Lørdagskos

Denne lørdagen startet jeg med en deilig morgentur rundt idylliske Odderøya, jeg holdt et i rolig bedagelig tempo, og hadde fin musikk på ørene. Når jeg kom meg ut ytterst ved sjøen måtte jeg ta musikken helt av og bare nyte! Havgapet lå åpent foran meg, solen skinnte og sjøen lå blikkstille. For et syn! Jeg klarte desverre ikke få et bilde som ilustrerte dette med min usle lille Iphone.Etter turen dro jeg på lunsj med min nydelige kusine i hennes leilighet ved sjøen. Vi koste oss med sushi, og jordbær med vaniljekesam til dessert. På slike fine sommerdager er den leiligheten helt fantastisk. Se på den utsikten!


Nå har jeg akkurat vært innom butikken og hamstret lørdagskosen. Båtis, sjokolade og nøttemix. Jeg tar meg treningsfri i dag, og lader batteriene til en ny uke. Min siste uke i Kristiansand før jeg flytter tilbake til Oslo! I kveld blir det grillings og kos til langt på kveld. Endelig har sommeren meldt sin annkomst her på sørlandet, så det er bare å nyte mens man kan. Håper dere får en herlig lørdagskveld fine dere :)

Smiiil M

Endring av fokus, og en god treningsøkt!

Noen ganger må man faktisk ta seg selv litt i nakken, og minne seg selv på at det er kun DU som bestemmer hvordan du selv har det! og det er kun du som bestemmer om du skal la en natts dårlig søvn avgjøre hvordan hele dagen din skal bli. Jeg må le litt av meg selv i dag, fy søren for en suttrete irriterende trøtting jeg har vært i dag! Heldigvis tok jeg meg selv i det en gang i ettermiddag og valgte å snu fokuset! Jeg lagde jo dårlig stemning absolutt alle rundt meg. Huff og huff!  Som sagt så strålte solen her på sørlandet i dag, og jeg tror dette må være en av de fineste dagene vi har hatt så langt i sommer! Jeg storkoste meg på cafe med Mette og Charlotte i et par timer, før jeg dro på Joker'n og handlet inn til helgekosen. Jeg elsker fredagshandelen, da kjøper jeg akkurat det jeg har mest lyst på og i dag endte jeg opp med både taco, popcorn, is og masse deilig frukt! Hurra for helg :)


Morgenturen min i dag morges ble som sagt avlyst nesten før den var i gang da motivasjonen virkelig glimtet til med sitt fravær! Heldigvis så hadde jeg en treningsdate avtalt med denne spreke frøkna, og godt var det, for uten den avtalen hadde det aldri blitt noen økt på meg! Jeg ladet opp til trening med 2 x redbull, en stor kaffe og en skål med masse deilig frukt. Jeg tok til og med på meg min knall røde tights for å se om det kunne hjelpe på humøret.


Det er ingen hemmelighet at jeg hater å trene ben, jeg virkelig virkelig hater det! Det gjør vondt, jeg får så mye syre i lårene og det er bare pain. Derfor har jeg en lei tendenes til å utsette bentreningene mine! I dag var det ingen kjære mor, nå måtte de bena få kjørt seg, og det skal jeg love deg at de fikk også! Jeg blir så motivert av å omgås andre treningsfreaks og med både Julie, Mariann og Hugo tilstede på senteret hjalp det godt på motivasjonen. Bein og rumpe fikk kjørt seg i følgende øvelser:

 • Dype knebøy med Kettlebells,
 • Benpress,
 • Liggende lårcurl,
 • Legextention 
 • Glute bridge


Nå ligger jeg på sofaen, med The O.C rullende over skjermen, og masse godsaker i skåler på bordet! På mitt fredagsbord er det oppkuttede epler, pærer og kiwi. en skål med cashew, macademia og paranøtter, og en stor skål med jordbær med vanilje kesam over. Dette er det jeg kaller fredagskos!

Jeg ønsker dere alle en herlig helg, nyt den til det fulle :)

Smiiiil M

Vil ikke, orker ikke, klarer ikke!

Jepp det er den dagen i dag! Solen stråler, og det er nesten 20 grader ute. Jeg har fri og i grunn så burde vel alt være supert! Etter en natt så og si uten søvn sitter jeg helt tafatt i sofaen. jeg prøvde meg på en morgentur, men måtte avbryte etter kort tid, jeg orket rett og slett ikke. Jeg har spist en diger næringsrik frokost, men den gav meg ingenting overskudd. Det er helt utrolig hva lite søvn gjør med kroppen, og humøret. Jeg skal straks ned til sentrum å møte to skjønne veninner, så det er bare å forsøke å ta seg sammen, og endre fokus med en gang! En ting er hvertfall helt sikkert, i kveld skal denne jenta tidlig i seng!!

Jeg fikk tilsendt noen av bildene fra shapeUp-shooten her om dagen. Jeg smiler når jeg tenker på den photoshooten. Det var en helt herlig dag, med en utrolig dyktig fotograf, og utrolig god stemning. Jeg storkoste meg:)

Planene for kvelden er hjemmelaget pizza, og The O.C maraton. Jeg skal prøve ut en ny oppskrift på pizzabunnen, og deler selvfølgelig hvis den blir vellykket:) Nå må jeg hoppe i klærne, og komme meg avgårde! Nyt fredagen kjære lesere:)

Maren

God morgen:)

Det er så koselig å lese gjennom kommentarfeltet og mailen min for tiden, tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på at jeg kommer tilbake til Oslo. Dere får meg til å smile:) Dagen i går var deilig, en ordentlig sommerdag. Jeg startet dagen med en 45minutters rolig jogg i skogen, med rolig musikk (til en forandring) og lave skuldre. Restitusjonsjogg, deilig for kropp og hode. Det er så godt å tuslejogge på den måten i deilig solskinn langt inne i skogen, la tankene fly og bare nyte! Jeg følger godt med på pulsen på slike turer, og lar den ikke gå over maks 130. Det medfører at jeg må gå i noen av motbakkene!Etterpå ble det deilig lunsj i hagen, det er så magisk, og så etterlengtet med slike soldager hvor man kan nyte et deilig måltid utendørs! Jeg var nede i sentrum en tur og fikk plukket med meg masse deilige ting fra bodene på torget. Jeg kjøpte med meg friske jordbær, bringebær, blåbær og blomster! Jeg var også innom en kiosk, og hamstret med meg alt jeg fant av interresant lesestoff. Det er litt luksus å bruke så mye penger på magasiner, men av og til må det være lov.Jeg har også vært hos frisøren, og det var virkelig en utrolig positiv opplevelse! Det er alltid skummelt å bytte frisør, og jeg skal inrømme at jeg var rimelig skeptisk. Det skulle vise seg at det hadde jeg ingen grunn til. Skjønne Tone på Salongxtend er en av de dyktigste frisørene jeg har vært borte i, hun var så utrolig nøye og flink! Jeg følte at jeg var i de tryggeste hender. Skravla gikk i ett, og jeg storkoste meg. Enda hyggeligere ble det når denne søte jenta tittet innom, og slo av en prat i frisørstolen. Hvis du trenger frisør i Kr.sand så anbefaler jeg virkelig å ta kontakt med Tone HER. Her ser dere resultatet av mitt frisørbesøk. Kortere, og mørkere ;)


I har det striregnet siden jeg stod opp, og jeg har ikke gjort noe annet fornuftig enn å sitte i sofaen, lese nyheter, og spist en stor god frokost! Nå skal jeg straks komme meg avgårde på jobb, PTkundene venter:)  Min egen trening må nok vente til ettermiddagen, en liten økt på skuldre og bryst står på planen!

Nyt torsdagen kjære lesere - snart helg!!

Smiiil M

OSLO!!!

Jeg har skrevet flere ganger at det skjer mye på min front for tiden, at det blir en spennende høst og at jeg gleder meg til jeg kan dele med dere! Veeeel, tiden er inne for å fortelle dere hva som skjer. Fra og med august FLYTTER JEG TILBAKE TIL OSLO!! Jeg skal jobbe som PT og ta enda mer utdannelse/kurs relatert mot min jobb som personlig trener. Leilighet er i boks, og jeg er hinsides LYKKELIG over avgjørelsen. Jeg har savnet byen så enormt, vennene mine, livet, Oslopulsen, cafelivet, treningsmulighetene, marka, parkene, gamle kolleger, og mulighetene Oslo har å by på.Jeg er i full gang med pakkingen, og koser meg med hele prosessen. Endelig skal jeg bli Oslojente igjen!! Jeg har fått utrolig mange mail fra herlige lesere som ønsker PTtimer og hjelp med treningen i Oslo. Nå kan det bli en realitet!! Så dersom du ønsker at jeg skal hjelpe deg med treningen og/eller kostholdet ditt, så er det bare å sende meg en mail :)

Jeg har jobbet på et fantastisk treningsenter her i Kr.sand, og fått en stor kundemasse som betyr utrolig utrolig mye for meg! Det er vanskelig å skulle reise fra dem, men samtidig så må jeg gripe denne muligheten. Jeg må gjøre dette mens jeg har muligheten og er så motivert som jeg er nå! Jeg har fått full støtte fra både kolleger og kunder, det setter jeg så stor pris på!

So the cat is out of the bag, nå er dere endelig informert og jeg kan slutte å være så hemmlighetsfull:) Jeg ser virkelig virkelig frem til denne høsten, og kan nesten ikke vente til å komme meg inn til Oslo!

Mange av spurt meg om hva som skjer med jobb, og hvor jeg skal jobbe som PT. Her må jeg faktisk få lov å være hemmlighetsfull en liten stund til!! men fortell meg kjære Oslo folk, på hvilket treningsenter trener du, og hvorfor??

Stort smiiiil fra Maren

Frøken Snubblefot!!

I dag skulle jeg være så flink å ta meg en liten joggetur før jobb, jeg trippet avgårde alt for tidlig på morgenen, tydeligvis før jeg var helt våken og klar i hodet. Resultat: På trynet rett i asfalten, knust telefon og full av skrubbsår. Jeg må ha sett ut som tidenes premieIdiot der jeg fløy gjennom luften, etter å ha snubblet i mine egne ben. *rødmer* Heldigvis så var dette tiiidlig på morgenen, og jeg så ingen andre mennesker rundt meg, likevel spratt jeg opp igjen som om ingenting hadde skjedd og løp (veldig fort) videre. Når jeg hadde rundet hjørnet, og jeg var overbevist om at ingen kunne se meg så fikk jeg kjent litt etter på kroppen, og forstod at jeg faktisk hadde fått en skikkelig smell i kneet! Det verste er egentlig at telefonen nå er knust, min helt nye fine Iphone som jeg er så ufattelig avhengig av!Jeg konkluderte med at jeg fortjente en ekstra god lunsj i dag, og slo til med tre deilige skiver speltbrød med solsikkekjerner. Jeg smørte skivene med pesto før jeg hadde ost, skinke og en lite dusk med basilikum på. Det smakte himmelsk, og hjalp litt på humøret! På jobb i dag fikk jeg masse gode klemmer av herlige kolleger, og flere gledelige gjensyn med PTkunder som spuddlet over av energi og treningglede - DET hjalp! Det bare irriterer meg så hinsides at jeg er så klumsete. Note to self - Ikke dra ut på løpetur før du er helt våken!!

Nå skal jeg kose meg med en fruktsalat og vanilje kesam, før jeg skal til frisøren! Kanskje dette kan bli en fin dag likevel? :)

Maren

Frokosthygge og en rolig start på dagen!

I dag ble morgentur og planlagt morgenøkt avlyst til fordel for sofakos, og fokosthygge med min skjønne mamma. Hun har gått ut i ferie og har derfor tid til slike koselige morgener! Det er vitkig å ta seg tid til familien sin, og jeg synes slike stunder er utrolig koselig! Jeg liker så godt å spise frokost sammen med andre. Hvorfor gjør man ikke det oftere? Inviterer noen over på frokost. Man skal alltid møtes på lunsj eller middag. I sommer skal jeg invitere på frokost oftere, det er jo så hyggelig:)

Kroppen min har endelig fått med seg at det er sommerferie, og jeg våkner ikke lenger av meg selv kl 06.00! I natt har jeg sovet i nesten ti timer, og det føles magisk! Dagen i dag har faktisk fått en egen to-do liste da det er mye som skal handles, fikses og ordnes. Jeg er en skikkelig liste-person og liker å ha lister på alt jeg skal huske. Notater på Iphonen inneholder et hav av lister over alt mulig. Alt fra handleliste, til treningsplaner. Nå har det heldigvis blitt litt mer ordnings på treningsplanen min. Jeg har nemlig skaffet meg denne geniale Treningsdagboken fra Getinspired. Den er ikke bare utrolig lekker å se på, den er også meget praktisk og super lagt opp, slik at du på en oversiktelig og fin måte kan planlegge øktene dine. En ting at du kan planlegge, men det er også egne felt hvor du kan skrive hva du faktisk fikk gjennomført og hvordan økten føltes Det er en super måte å følge me dpå egen utvikling. Hvis det går trått en periode,og ingenting skjer. så kan du gå tilbake i dagboken å se hva du har utsatt kroppen din for den siste tiden. Kanskje har du trent for hardt over lengre tid? Kanskje er det på tide med en hviledag?


Jeg har brukt min dagbok i over to uker nå, og jeg leser ut i fra notatene mine at det er helt i orden å ta seg treningsfri i dag! For meg har denne dagboken vært det som manglet for å optimalisere treningen min, og jeg er super fornøyd med den. Les mer om boken og bestill den HER!!

Nå må jeg få stumpen opp av sofaen her og komme meg i gang med listen min! Jeg ønsker dere en herlig mandag!!

Smiiil Maren

Sponset produkt

Helgen i bilder

Dette har vært en herlig langhelg fylt med alt fra kakefest og grillings, til løpetur i skogen og solings på verandaen. Jeg har kost meg med gode venner, deilig vær, god mat, festiligheter og trening. Her har dere min helg i bilder
I dag skinner solen over vakre Kr.sand, og jeg skal straks komme meg ut å brune denne kroppen litt:) Hva er deres planer for dagen da? 

Smiiil M

En frisk start på dagen:)

Bilder sier mer enn tusen ord, og bildene jeg knipset så dagens morgentur forteller i grunn alt om hvor deilig start jeg har hatt på dagen! Den turen gav meg så mye overskudd, glede og energi! Nå sitter jeg her med en stor kaffekopp og dagens aviser. Nybakte rundtstykker er i ovnen, og ute er det knall sol og 18 garder. En typisk lørdagsmorgen i juli. Dette er slik sommeren skal være synes jeg. Denne lørdagen skal jeg virkelig nyte. I kveld er det stor venners-venner sommerfest, og med dette været kan det jo ikke bli annet enn fantastisk:)Smiiiil Maren 

Avbrutt treningsøkt og null energi!!!

I dag gjorde jeg noe jeg så og si aldri gjør - jeg gav opp! Jeg avbrøt treningen min og gikk hjem!! Kroppen føltes som en blysekk, alt var tungt, alt var vondt og jeg følte null energi! Det er ren idioti å presse kroppen sin på slike dager. Det er synd fordi i dag er min fri-fredag, og jeg skulle kose meg med en tung styrkeøkt på rygg, og lunsj med en god veninne, litt shopping og bare kose meg. Det VAR planen, den nye planen er ingen trening, ingen lunsjdate og ingen shopping. Jeg ligger rett ut under dyna og har akkurat spist tidenes oppkarbingsmåltid som det så fint (og blodharry) heter i treningsmiljøet. Det betyr egentlig bare at man fyller godt opp med masse mat, og da gjerne mye karbohydrater. Jeg har leid fire filmer, og handlet inn til deilig taco i kveld. Jeg har også planer om å lage en diger fruktsalat med krem til, og bake muffins. Hørte noen noen si kosefredag?


For noen dager sidne kom min besteveninne Camilla hjem fra New York, og tror dere ikke hun hadde med reisegave til meg? Tenk så heldig jeg er som har så fantastiske venner *smiler* Camilla er virkelig verdens beste og jeg kan ikke få takket deg nok kjære!! Se hva hun hadde med til meg. Nye superfreshe Nike free og en søt Nike topp i samme farge. Desverre så var ikke nytt treningstøy heller nok til å gi meg energi på rening i dag, men jeg gleder meg veldig til å kjøre på med en hard ryggøkt til uken i denne toppen. Den er ekstra smak bak mellom skulderbladene, noe som gjør den perfekt til akkuratt ryggtrening!

Nå skal jeg krølle meg sammen under dynen og ta godt vare på denne kroppen! Det nytter ikke å tenke at man så gjerne skulle hatt en treningøkt, eller ha dårlig samvittighet fordi man ikke får trent. For hva godt gjør vel det? Så jeg velger å nyte en fridag med velvære, dynekos, ekstra mye digg mat og film. Det er jo faktisk litt luksus å se film i senga midt på dagen:)

Håper alt står bra til med dere, og at dere har litt mer energi på lager enn denne slappfisken her!

Maren

Dagens middagstips!

Dagens middagstips er en av mine store favoritter! Salmalaks med ovnsbakte grønnsaker og poteter! Det er så enkelt som at du legger salmalaks i en ildfastform, krydrer den godt med fiskekrydder, salt, pepper. Inn i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Så kutter du opp alt du liker av grønnsaker, og legger dem i en egen ildfast form. I min form i dag ble det gulerøtter, brokkoli, purreløk, paprika og squash. Inn i ovnen i 5-10 minutter, slik at de fremdeles har litt motstand i seg! Så koker du poteter ved siden. Jeg valgte små norske nypoteter, de er fantasisk gode! Som tilbehør hadde jeg mager kesam, kanel (faktisk utrolig godt på laks) soyasaus og diverse krydder! En smaksbombe av et måltid, som i tilegg er utorlig næringsrik. En perfekt torsdagsmiddag:)

Håper dette kan inspirere dere til å spise mer fisk. Jeg synes det er helt latterlig at vi i Norge som har så god tilgang på fersk god fisk, ikke spiser mer fisk enn det vi gjør! Så lag deg en god fiskemiddag, det smaker nydelig, inneholder mye proteiner, lite kalorier og sunne fettsyrer som kroppen vår virkelig trenger!

Maren

AFA-ALGEN - Endelig er den her!!!!

Nå er jeg tilbake på sørlandet etter en magisk uke hos mine to skjønnheter i Oslo. Denne uken har vært balsam for sjelen. Jeg har lunsjet med gamle venner, drukket nydelig vin, trent masse, sovet masse, laget mye deilig mat, shoppet, gått herlige morgenturer med søte mette, hatt mange gode samtaler, ledd en haug og kost masse på mine to skjønne jenter! Jeg sitter her med et smil om munnen, og sommerfulger i magen. Nei jeg er ikke forelsket, jeg er bare så glad for å ha så mange herlige mennesker rundt meg, så mange gode venner og så hinsides mye spennende i vente!! Jeg har hatt et par møter den siste uken som er så spennende, og jeg har så fryktelig lyst å dele det med dere. Den gode nyheten er at om kun få dager kan jeg det!! Hold dere fast, jeg  har et par heftige nyheter å dele med dere!En annen fantastisk nyhet som jeg derimot kan dele med dere er at endelig er AFA-algen kommet til Norge!! Dette er kanskje naturens mest perfekte næringsmiddel og kjent som den aller mest næringsrike algen som finnes! Jeg har hørt så mye positivt om dette produktet, og jeg er så fornøyd med at den endelig har kommet til landet. AFA-algen kom i hus i dag, og jeg starter opp med den i morgen. Jeg er utrolig fornøyd med effekten superfood gir meg, og jeg har store forventninger til AFA-algen. Jeg starter som sagt i morgen, og holder dere sevfølgelig oppdatert på prosessen. Les mer om Afa-algen HER.Nå har jeg en mailboks lang som et vondt år, og en god del timer med jobb foran meg. Jeg klager absolutt ikke av den grunn, jeg liker å svare dere lesere, spesielt på seriøse hendvendelser ift hjelp med kosthold. Det kommer mye slike mail fra dere om dagen, og det setter jeg stor pris på. Jeg har kost meg med litt ferie den siste uken, og har derfor ikke vært like tilgjengelig på mail den soste tiden. Nå er jeg tilbake, og skal få svart dere alle sammen!

Maren

Tacokos og dagens styrkeøkt!

Slik så jeg ut for et par timer siden, jeg lå rett ut på sofaen, trøtt og slapp i kroppen. Jeg hadde null energi og trening var det siste jeg kunne tenke meg!Som dere vet bor jeg i "casa de Fitness" her i Oslo, hos Mette og Marthe som begge skal stille i fitnesskonkurranse om få uker, de spratt begge opp av sofaen, og dro avgårde på trening - da kunne jeg faktisk ikke være dårligere. Et lass med søt frukt og en stor redbull var det som skulle til for å gi meg et ekstra lite kick i dag. Det funket flott, og jeg kom meg på trening! Jeg er så heldig å få trene på SATS mens jeg er her inne, og på FRISKHUSET i akersgaten, men i dag var jeg så sløv at jeg faktisk tok en drop-in hos Elixia kun fordi de ligger i samme bygning som jeg bor og dermed måtte jeg kun gå 10 skritt for å komme meg på trening. Slapp? Så absolutt, jeg inrømmer det lett!! Treningen i dag bestod av tung styrke på skuldre, bryst og rygg. Det ble en god økt med herlig trykk! Noe som gjorde treningen enda bedre og utrolig positiv var at så mange herlige blogglesere kom bort til meg for å hilse på. Sånn blir jeg så fantastisk glad av, så tusen takk for at dere kommer bort, så koselig :)

Mange av dere ville vite hvilke øvelser jeg kjører i sirkeltreningen min. Det varierer fra økt til økt, men på sirkelen min i går var det følgende øvelser:

 • Dype knebøy
 • Strakmark
 • Dips
 • Renegate row
 • Pushups
 • Stepup

 

En effektiv og god økt! Jeg kjørte 10 repetisjonr pr øvelse, 4 runder. Økten jeg kjørte i dag var ikke sirkel, men enkelt øvelser på de ulike muskelgruppene. Jeg kjørte skuldrepress, sidehev, og fronthev for skuldre, brystpress og flies for bryst, nedtrekk, latsdrag og roing for rygg!Nå har jeg akkurat kost meg med denne digre tacosalaten og en stor fruktskål med vaniljekesam til dessert! Jeg blir enormt sulten av slike tunge økter, og da er det bare å fylle på!! Det nytter ikke å trene bra, dersom du ikke fyller på med rett og nok næring. Det er utrolig viktig!!! Resten av kvelden nytes på sofaen, og i morgen er det tilbake til sørlandet. Jeg har hatt en hel uke her inne i Oslo, og kos meg noe helt vilt! I morgen kveld venter grillings med hele storfamilien, vi snakker fettere, kusiner, tanker, onkler, og besteforeldre. Hele storfamilien samlet, det blir alltid livlig når alle kommer sammen. Jeg gleder meg til å klemme på alle mine fine, og kose meg med god mat:)

Nyt kvelden hjerter

Smiiil M

Morgentur i Frognerparken

Dagens morgentur ble 50 minutters powerwalk i vakre frognerparken! Jeg elsker virkelig den parken, og har funnet min perfekte løype som tar akkurat 50 minutter hvis man går i litt tempo! I dag gikk jeg i sol og fint vær, og det er jeg glad for. Nå er nemlig himmelen rimelig mørk, og jeg blir ikke overrasket hvis det snart øser ned! Hva skjer med sommerværet her i landet? Det er rene underholdningen å gå tur i parken for tiden, det kryr av turister med kamera på magen. De knipser bilder av absolutt alt de kommer over, og er overentusiastiske over alle skulpturene i parken.Nå er min favoritt frokost inntatt, og den vet de fleste hva består av nå. 1 boks cottage cheese, 1 skyr, eplebiter, bringebær, mandler og et lass av kanel. Mmmm:) Det blir en kjapp oppdatering nå, jeg er på full fart videre ut døren, mye å fikse i dag!! Forteller dere mer senere:)  Ha en super dag!!

Maren

Biffmix og sirkeltrening

Middagen i går ble en fest!! Strimlet biff med stekte grønnsaker, og frisk salat! Først stekte vi biffen med masse deilig krydder, så kuttet vi opp brokkoli, gulerøtter, soltørkede tomater, friske tomater, løk, og hvitløk og lot det surre i stekepannen sammen med kjøttet! Så kuttet vi opp masse frisk salat og la det i bunnen av en dyp tallerken, så helte vi over biffmixen, tilsatte fetaost og urtekrydder. Et fantastisk smakfullt og ikke minst næringsrikt måltid. Så det ikke fristende ut? Det beste er at dette tok kun ti minutter å lage!! Det tar faktisk lenger tid å steke en pizza gradiosa! Så at det tar lang tid å lage sunn mat er ingen unnskyldning!Dagens treningsøkt ble sirkeltrening. Jeg satt opp en finfin sirkel med 6 ulike øvelser for hele kroppen! Effektivt, slitsomt og vondt, men det funker og følelsen etterpå er fantastisk god!! Jeg har aldri vært en av deg som har sagt at trening alltid er gøy, for det er det virkelig ikke. Det er vondt, det er tungt, og virkelig et ork noen ganger, spesielt når det regner ute og man egentlig bare vil bli under dyna! I dag brukte jeg den følelsen jeg VET kommer etter treningsøkten som motivasjon. Jeg fullførte sirkelen min og nå ligger jeg på sofaen med go'følelsen i hele kroppen!Blid og fornøyd etter dagens trening! Noen dager er det slik at man blir fornøyd bare man kommer seg opp av sofaen og på trening, uavhengig av hvor god selve økten er! I dag er jeg strålende fornøyd med at jeg kom meg på trening og ikke bare ble liggende under dyna å høre på regnværet utenfor vinduet! Nå ser det faktisk ut til å lysne ute, og det er like før solen titter frem. Det kan jeg like.

Nyt mandagen, første dagen i en ny uke og det er kun du som bestemmer hvordan denne uken skal bli ;)

Maren

 

Duracell-kaninen er tilbake!!

Jeg har funnet oppskriften på superenergi og fantastiske treningsøkter!! Spis et lass av proteinsjokolader, energibarer, frukt, nøtter og bær, masse næringsrik mat og sov i minimum 10 timer. Det var nemlig slik min lørdag så ut, et eneste stort matmaraton, før jeg stupte i seng før klokken var halv elleve, og sov i nesten 10 timer. Jeg våknet opp å følte meg uthvilt og full av energi, som en fullladet duracell-kanin! Jeg nærmest løp ned til treningsenteret, og fikk en styrkeøkt på ben som ikke ligner noe jeg har opplevd. Jeg hadde så mye krutt og power i beina. svetten silte og jeg økte på vektene i samtidlige øvelser. Tommel opp for spisedager!! Kroppen trenger et energiboost i et ellers strukturert kosthold. Nå sitter jeg i sofaen med et stort smil om munnen, og med deilig lunsj på tallerkenen. I dag ble det salat, avokado, gulerot, brokkoli, løk, sopp, sukkererter, paprika, tomat og kylling. Jeg toppet det hele med pesto, og urtedressing laget på mage kesam. Jeg krydret kyllingen min med chillikrydder, hvitløkskrydder, sydhavsgrillmix, cumin, salt og pepper. Den er utrolig smakfull, spicy og god!!Dette målidet koste jeg meg med når jeg kom hjem! Men det er viktig å fylle på med noe like etter man har trent, før du kommer hjem å får laget deg noe ordentlig. Mitt etter-trening måltid i dag ble en pære og en supersmoothie. Supersmoothien har jeg kjøpt på Supernature og den inneholder blant annet banan, ingefær, kanel, pære, olje (essensielle fettsyrer), lechitin, spirulina og eplejuice. Perfekt påfyll etter en tung styrkeøkt!


Dette er bare en av supersmoothiene de selger på supernature, den heter Gym fuel og er virkelig min favoritt. De har også flere andre som er friskere i smaken, og som inneholder bær osv. Jeg anbefaler dere å ta en tur innom supernature hvis du bor i Oslo, eller besøke nettsiden HER. Jeg lager denne smoothen selv hjemme også, i en litt enklere utgave hvor noen av ingrediensene er tatt bort. Smoothien jeg lager hjemme inneholder: Spirulina, lechitin, purley greens, pære, ingefær, kanel, erte protein, banan og eplejuice. Test den ut da vel:) Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, og dra ut å møte en veninne! I kveld blir det sofa, deilig søndagsmat og filmkos:) Perfekt søndag! Hva er dine planer for denne søndagen??

Smiiil M

 

Værsyk og lei!!

Hva er det med regn og grått vær som påvirker humøret vårt så enormt? Dagen i dag startet så bra med en frisk morgentur og koselig frokost! En fantastisk lunsj hadde jeg også, sammen med en av mine nærmese og herligste veninner. Så ble det gråere og mørkere ute, og himmelen åpnet seg. Energien min forsvant, sammen med alt av disiplin og viljestyre. Jeg droppet styrketreningen og plasserte stumpen godt i sofaen. Jeg ransaket denne fitnessleiligheten som det som fantes av godsaker, og det var faktisk ikke så rent lite! Et lass med frukt, en god porsjon nøtter, hele fem proteinsjokolader og energisjokolader, som egentlgi er ment til etter en beinhard styrkeøkt når kroppen skriker etter rask energi og absolutt ikke tilegnet når man sitter som en potetsekk i sofaen. Aiaiai!! Man skulle tro at denne loaden ville gi meg masse energi, men det gjorde det virkelig ikke. Jeg ble fakisk bare enda trøttere, og enda mer sliten!Jeg hadde avtalt styrkeøkt med Marthe, og dro ned for å treffe henne. Vi forstod begge raskt at jeg ikke hadde noe som helst å gjøre på et treningstudio i dag, og jeg droppet derfor hele økten! Istede pushet jeg Marthe, og sørget for at hun fikk en god økt. Vi trenger da ikke begge lide for at jeg er værsyk og kvalm på sjokolade!Nå er jeg hjemme igjen, på plass i sofaen, med film på tv, masse daddler på bordet (jeg er avhengig av daddler, veldig sært - jeg vet) og i joggebuksa! Her tenker jeg å bli resten av kvelden. Jeg skal ikke gjøre noe som helst, kun slappe av, hvile og ta vare på denne slitne, trøtte og værdeprimerte kroppen. Hvis noen har litt energi til overs, så er det bare å sende over.

Jeg håper dere herlige lesere har en litt mer energifylt og spruddlende lørdag! Vi blogges i morgen, etter en god natt søvn, da lover jeg å ha litt mer positivitet og energi på lur til dere:)

Maren

Rise and shine!

Goood morgen!!

Her i Villa de Fitness er det fullt liv, og det har det vært siden kl 06.00 i dag morges - på en lørdag!! Jeg har døpt leiligehten til Mette og Marthe om til Villa de Fitness, da livet og rutinene her i huset virkelig er preget av at her bor det to jenter som skal stille i fitness til høsten. Vi snakker matpakkelaging, morgencardio og disiplin på høyt nivå! Jeg blir fasinert av det hele, men kjenner samtidig at det er veldig deilig å ikke være på verken diett eller skulle prestere i noe konkurranse. Jeg kan ta del i det jeg har lyst til, og hiver meg gjerne med på en morgentur eller to. Jeg trives også utrolig godt med det sunne kostholdet. I dag morges var jentene ute av døren før kl var 07. Planen var at vi skulle gå sammen alle tre i dag, men jeg sov så godt at de ikke hadde hjertet til å vekke meg! Jeg har med årene blitt tidenes A-menneske, og våknet av meg selv like etter jentene hadde gått. Litt skuffet over at jeg hadde gått glipp av fellesturen knyttet jeg på meg joggeskoene og var selv ute av døren før kl var blitt 08.00.Det er virkelig en hel spesiell følelse å gå tur så tidlig på morgenen på en lørdag, i regnævr - uten hund! Ja for hvis du har en hund så har du på en måte en grunn til å trave rundt der i regnværet. Jeg synes faktisk det var utrolig deilig å være ute i frisk luft så tidlig. Jeg lot musikken ligge igjen hjemme i dag, og gikk bare rundt å hørte på stillheten og alle de fine naturlige lydene man kan høre en lørdagsmorgen i en by som holder på å våkne til liv. I litt over en time gikk jeg rundt i frognerparken og området omkring. Vått, friskt og deilig! Vel hjemme lagde jeg en diger kaffekopp, og en stor porssjon med cottage cheese, skyr, pære, eple, bringebær, mandler og kanel. Alt blandet sammen i en stor bolle! Mmm:) Jentene var også kommet hjem, og sammen koste vi oss med kaffe, frokost og herlig musikk. Dette må vel kalles en perfekt start på dagen?

Denne lørdagen skal jeg virkelig nyte i hovedstaden. Lunsj med en god veninne, litt shopping og vinkos til kvelden. Lørdag er kosedagen over alle kosedager, og virkelig min favoritt dag!

Nyt lørdagen;)

Maren

LØP OG KJØP SHAPEUP!!

Juliutgaven av ShapeUp som jeg er med i, er endelig ute!! Jeg har allerede mottatt en haug av mmsbilder av artikkelen fra div venner og bekjente! Jeg løp ned på butikken for å kjøpe bladet men fant det ikke!! Det viste seg at det kun sendt ut til dem som abonerer på magasinet, og vil ikke være i slag i butikken før om noen dager. Uansett så betyr det hvertfall at bladet snart er å få tak i , og jeg kjenner at jeg er både spent og litt nervøs for å se det ferdige resultatet! Gi meg gjerne en ærlig tilbakemelding på hva dere synes når/hvis dere ser bildene:)


I dag var jeg utrolig trøtt når jeg våknet, og det var et ork å komme seg ut på morgentur! Heldigvis varte ikke den følelsen lenge. Smilet var på plass etter få minutter i det fine været. Jeg elsker at sommeren endelig har funnet veien til Oslo. Jeg ignorerer alle værmeldingene som sier at det skal bli regn allerede i morgen, for slik som det ser ut nå kan jeg nesten ikke tro at det stemmer! Turen min ble en deilig 45 minutters powerwalk i parken, med heftig musikk på ørene og lette fine bein! Jeg gav meg etter 45 minutter mens jeg fremdeles følte masse overskudd. Jeg tror det er smart å ikke alltid kjøre seg helt ut, men faktisk gi seg mens det fremdeles er krutt igjen i beina og overskudd i kroppen. man må ikke alltid gå i kjelleren for at en treningøkt skal være bra!

Nå skal jeg sprette ut i vakre solfyllte Oslo, og spise lunsj med en god veninne! Har jeg sagt at jeg elsker sommer i Oslo? Well, I DO!!!! *smiiiiler*

Nyt dagen kjære lesere!!¨

Maren

Morgentur i solen!!

Endelig er jeg tilbake i Oslo, hos favorittene mine! Det føles så godt:) Solen stråler i Oslo, og gradestokken viser hele 25 grader! Jeg startet dagen med en kosetur i frognerparken. Kosetur betyr rolig jogg, hvor pulsen ikke går over maks 130. Kroppen kjentes lett og fin, og jeg koste meg virkelig i det fine været! Alt blir så mye lettere når solen skinner. Jeg oppdaterte spillelisten min i går, og har lagt inn masse musikk fra Nickelback. Det er virkelig musikk som får jeg til å gi det lille ekstra. Spesielt sangene Gotta get me some, When we stand together og This means war gir meg superkrefter! Jeg fikk knipset et par bilder på morgenturen min i dag, frognerparken er virkelig et av mine favorittsteder i Oslo.
Nå skal jeg hoppe i dusjen, før jeg skal tilbringe noen herlige timer i parken med en god veninne. Planen er å kjøpe med oss kaffe, frukt, og diverse digg lunsjmat, og ha picknik i parken! Bikinien er pakket med, og jeg håper å få litt sol på kroppen. Håper dere alle får en deilig dag i solen, smil, le og nyt hver solstråle. Det er nemlig meldt kjipt vær til helgen igjen, så nå er det bare å kose seg mens man kan :)

Stort smil fra Maren

Happyface:)

Jeg har vandret rundt i min egen verden i det siste. Jeg har tenk og tenkt, grublet og stresset. Sovet utrolig dårlig og virkelig ikke vært meg selv. Nå har endelig all grubblingen resultert i et soleklart svar, plutselig fikk jeg det bare opp så klart foran meg hva jeg bør gjøre, og hvordan veien min videre skal bli! Alle detlajene er ikke på plass, men jeg vet hva jeg vil, og jeg har en fin plan på hvordan jeg skal komme dit. Jeg deler med dere så snart ting er offesielt. Det går selvfølgelig på feltene jeg brenner for, trening, helse, kosthold. livstil, livsglede og selvutvikling! Detlajene kommer senere, men jeg kan si så mye som at resultatet av min avgjørelse har fått meg til å føle meg slik:Nå skal jeg pakke ferdig kofferten og komme meg til flyplassen, fantastiske Oslo venter:) Jeg ønsker dere alle en herlig dag!!

Smiil M

Bakedag og Oslotur!!

Denne regnværsdagen som i utgangspunktet så både mørk og tung ut, har faktisk blitt en utrolig koselig dag! Jeg har kost meg sammen med familien, vi trosset regnværet og grillet likevel! Er det sommer, så er det sommer. Min herlige pappa fikset saftige hamburgere på grillen, mens vi andre stod inne å så på! Hehe. Etter middag fant jeg ut at dette været inviterer jo til baking, og slik ble det! Jeg fant frem en ny oppskrfit på både lavkarbobrød og knekkebrød som jeg ikke har testet ut før. Hvis dette blir bra skal jeg selvfølgelig dele den med dere! Knekkebrødene er i ovenen nå, og er straks ferdige. Brødet står ferdig i formen, klar til steking! Det lukter magisk av nybakt i hele huset! Ingenting er som den lukten der, mmmmm!I dag bestilte jeg flybilett til Oslo, savnet etter hovedataden og alle de nydelige menneskene der ble for stort! jeg måtte selvfølgelig høre med mine to hjerter Marthe og Mette, om de hadde lyst på besøk av meg - igjen. Heldigvis fikk jeg et strålende ja fra dem begge to og nå kan jeg nesten ikke vente til jeg er sammen med dem igjen! Mette vandrer rundt som en jernkvinne om dagen, formen på den jenta er helt sinnsyk allerede nå, og jeg tørr nesten ikke tenke på hvor rå hun kommer til å bli på scenen. Marthe er også snart i gang på diett, hun stiller i atletic fitness. Hun er i så enormt god form hele året at hun ikke trengte spesielt lang tid på diett, sprøtt og fantastisk. Jeg er imponert over prestasjonene til mine to superjenter! Jeg gleder meg til å følge dem hele veien.

Nå skal jeg pakke kofferten slik at alt er klart for morgendagen, så blir det deilig brødmat til kvelds. Finnes det noe bedre enn nybakt varmt brød med brunost? Thank god at jeg ikke er på diett!! Hihi ;)

Nyt tirsdagskvelden fine dere!!

Smiil M

From hero to zero!!

God morgen hjerter

I dag var planen å fortsette på den gode flowen fra i går, og gjennomføre enda en super treningsøkt! Vel - det skjedde ikke! Jeg våknet etter 9,5 timer søvn, med vondt i hode, sår hals, og en sliten kropp! Ute regner det, og det er surt og kaldt Hvor ble det av superkreftene fra i går? Først ble jeg både sur, og litt skuffet over at jeg droppet treningen og ikke orket noe! Nå har jeg lagt alle de negative tankene langt bort, for hva hjelper vel det å tenke slik? Jeg tar en hviledag, med ekstra god frokost og en film med dyna i sofaen! Jeg liker godt slike kosedager, men da skal jeg helst ha hatt en god treningperiode i forkant, slik at en hviledag er med på å bygge kroppen opp igjen. Denne hviledagen er ikke fysisk nødvendig etter en hel uke på ferie med kun hvile, men jeg har bestemt meg for at treningen min skal være lystbetont og jeg skal ha glede av treningen min. Jeg har ingen spesielle mål jeg trener mot nå, jeg må ikke prestere i noen konkurranse eller jobbe mot en formtopp, jeg kan derfor velge å droppe en treningsøkt og jeg presser ikke kroppen min på dager hvor den gir klare signaler på den ikke vil! Det er viktig å spille på lag med egen kropp og helse:)

Er det flere som har slike "orker ikke" dager innimellom?
I dag tenkte jeg å prøve meg på litt baking igjen! Det er utrolig lenge siden sist. Etter en liten titt i skapne ser jeg at jeg tror jeg har det meste av ingredienser til å få til litt spennende bakverk. Så dette blir mine planer for denne regnfulle tirsdagen - se film, og bake! Herlig:)

Har du noen gode tips til hva man kan ta seg til på kjedelige regnværsdager?

 

Maren

Mandagspower!!

Denne mandagen startet med et boost, et energiboost uten like! Etter en natt med lite søvn, og en helg med tidenes verste kosthold hadde jeg overhode ingen forventninger til dagens treningsøkt. Jeg dro meg selv ut av sengen, 40 minutter etter klokken ringte, og karret meg over på treningsenteret. Jeg gikk på tredemøllen med et grettent morgentrøtt ansikt og verdens verste innstilling - også skjedde noe magisk! Det bare løsnet, plutselig kom overskuddet og overskudssenergi fra helgens utskjerielser med is, cupkakes, og sjokolade gav meg superkrefter! Intervallene gikk som en lek, og jeg følte meg uovervinnelig - i et par minutter!hihi. Det er sjeldent jeg har slike økter på tredemølla, og når det først skjer er det bare så godt!! Spesielt når man ikke forventer det. 11 svette kilometer ble det totalt på denne kroppen i dag, meget fornøyd med det!Nå har jeg hatt et par PTkunder før resten av dagen skal nytes med familien. Min bror og svigerinne er hjemme fra Bergen, og det er utrolig koselig! Jeg er hjemom en liten tur nå for en kjapp dusj, litt mer mat og selvfølgelig for å oppdatere dere, før jeg skal ned å treffe hele gjengen i sentrum. Litt shopping, og cafekos venter! Senere blir det stor familie middag, før litt veninnekos på kvelden! Jeg kan like dette ferielivet:) Jeg planlegger også en ny Oslotur, og følger med på lavpriskalenderen sas/norwegian hele tiden, kommer det plutselig en billig bilett så hiver jeg meg rundt. Jeg trenger litt Osloinspirasjon snart <3

Smiil M

A night to remember

Kvelden i går var en sånn kveld man husker, og tenker tilbake på med et smil om munnen! Alle de fineste jentene samlet, masse deilig mat, vin, digg og fantastisk stemning. Jeg var fornuftig i går og kjørte bil tilfordel for vin og bytur! Det er jeg glad for i dag. Formen er fin og jeg har akkuratt hatt en liten treningsøkt med min bror! Topp start på dagen. Vi kjørte en god oppvarming på stepperen, før skuldre, bryst og armer fikk gjennomgå! Nå har jeg tilbragt de siste to timene i sengen med sex og singelliv. Noen må snart bryte seg inn her og ta fra meg den samlingen, jeg gjør jo ikke anner enn å ligge i sengen å se på tv! I dag er det lov siden det er søndag., og sommeren glimter med sitt fravær *sukk*Finnes det noe bedre enn ræger, hvitvin og herlige sørlandspigår? For ikke å snakke om henning Olsen is, daimkuler, nonstop, sjokoladesaus og friske jordbær? og selvfølgelig Nina sine hjemmebagte, ubeskrivelig gode, cupcakes!! Mmmm, en herlig lørdagskveld:) Nå skal jeg kose meg med et par timer til med film i sengen, før familiemiddag og jentekveld hos skjønne Camilla venter:) En perfekt søndag i mine øyne.

Ønsker dere en herlig søndag