hits

juli 2018

Nostalgi og miniferie

Jeg fortsetter å nyte staycation og ferie i egen by som bare det. I går var jeg på båttur med mamma og pappa, og endte like godt opp med å sove over hjemme hos dem. Det å våkne opp på pikerommet, med sola inn vinduet og koselige lyder fra kjøkkenet var så fint. Barndomsminner og nostalgi. Båtturen i går var så deilig, 26 grader i luft og 21 i vannet la alt til rette for en magisk dag. Vi badet masse, og jeg fikk jeg en tur ut på mammas nye badeleke ( Funfact: Min mamma ELSKER badeleker, og investerer i nye hvert eneste år) Jeg synes det er så morsomt at vi alltid har badeleker om sommeren, det er liksom en helt naturlig del av sommer hos familien Erdvik. 

Vi hadde også med oss litt ekstra god lunsj, med ferske rundstykker, lomper og knekkebrød. Masse frukt, kald god drikke og pålegg. Vi gikk innom en italiensk cafe på vei til båten, og fikk kjøpt med oss fersk parmaskinke og parmesan. For en fest av en lunsj. Isbåten var også på besøk, og serverte daim is og kroneis. Vi ankret opp midt i en bukt og lå der å koste oss et par timer, deretter tøffet vi rundt i skjærgården og bare nøt enda en nydelig sommerdag. 

Jeg fikk også prøvd meg på et par gamle turntriks foran på båten. Dette var mens båten lå i ro altså, men det var skummelt nok likevel. hehe. Jeg har forresten også straks lest ut enda en spennende bok jeg vil tipse dere om. Jeg er stor fanas Jo Nesbø, Jørgen Jæger og Jørn Lier Horst. Sistnevnte har nå gått sammen med Thomas Enger og skrevet en helt fantastisk boks Nullpunkt heter den. Jeg nærmer meg slutten, og prøver nesten å spare litt på sidene. En sterk anbefaling! 

Nå skal jeg straks komme meg avgårde på en kjapp liten treningsøkt før resten av denne tirsdagen er satt av til jobb. To telefonmøter, og et møte sentrum står på planen. Det siste møte er en skikkelig feel good og hyggelig greie som jeg skal dele med dere veldig snart. Sannsynligvis allerede i morgen. Nå må jeg se å komme i gang her. 

Ha en herlig tirsdag i sola☀️

 

Smiiil, Maren

 

La oss snakke grillmat

Det grilles til den store gullmedalje, og jeg regner med det er flere som koser seg med grillmat om dagen. Jeg tenkte å dele litt av grillingen med dere, kanskje kan det være til inspirasjon til å velge noen sunne, fargerike og herlige alternativer på grillen. Vi griller ofte hos mine foreldre, og der er det alltid flere alternativer , slik at alle får noe de liker. 

Det er både kylling, maiskolber, grillspyd, og pølser. Noe for en hver smak. Tilbehøret er alltid svært variert, og en grønn salat er alltid et must . I tillegg er det potetsalat, kokte poteter (nydelig med smør, salt, mais og rømme på), makaronisalat, fetaost, oliven, rømme, dressinger, og godt smør. Mmmm.

På denne måten kan man velge mest salat, grønnsaker, og rent kjøtt. Eller man kan velge å kose seg litt mer med pølser, gode sauser, potetsalat og masse godt smør. Jeg liker å mikse litt, og ta litt av det meste. Litt av alt, men alt med måte, beskriver nok best mine kostholdsvalg. 

I dag blir det sannelig grillings igjen, og for å fornye oss litt er planen en spennende mangosalat, og scampi på grillen. Jeg fikk forresten et tips, etter forrige sommermat-prat, om å grille ananas og ha det i en salat. Det høres jo spennende og veldig godt ut! Det må uten tvil testes ut. 

Del gjerne dine grill-favoritter med meg i kommentarfeltet. Det er spesielt gøy hvis du har noen litt nye og annerledes tips å dele <3

 

Smiiil, Maren

Morgentrening

☀️ Rise & shine☀️

God morgen. Søndag betyr familiedag, og vi skal straks ut på båttur. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn en hel dag på sjøen med mine. Vi drar ut ganske tidlig, og derfor stod jeg litt ekstra tidlig opp så jeg rakk en kort liten joggetur før avreise. Det føles godt å bevege kroppen litt, og ha treningen unnagjort tidlig. 

Dages økt med 40 minutter i rolig og behagelig tempo. Typisk "snakketempo". Alle treningsøkter trenger ikke være harde og med makspuls, noen ganger er det aller beste å bare være i bevegelse, kjenne at kroppen funker og kose seg med økten. 

  Foto: Victoria Nevland

Nå er det ut på sjøen <3 Vi blogges senere!

 

Smiiil, Maren 

 

Craving: Lett sommermat

La oss snakke sommermat

Sommertid er tid for lett, enkel og god mat. Jeg spiser litt annerledes på vår og sommer, enn vinter og høst. Noen som kjenner seg igjen? I dag tenkt jeg dele mine sommerfavoritter med dere: 

☀️ Sushi - uten tvil favoritten å sommeren. Jeg har forsøkt å lage det selv, men det blir liksom aldri så bra. Noen som har noen triks der? 

☀️ Salat - salat blir jeg aldri lei av og på sommeren blir jeg ofte mer kreativ med slatene, og putter flere gode ting i den. Jordbær og granateple er nydelig i salat. fetaost, oliven, eplebiter, og vannmelon i terninger er nydelig. Mango sammen med kylling er magisk. 

☀️ Grillmat - Grilling kan være en av de sunneste måtene å lage mat på, og det MÅ ikke være usunt tilbehør. Grill rent kjøtt, lag spyd me grønnsaker og kylling. Ha en stor frisk salat, potetsalat med Kesam og lett majones eller aioli. Fisk er også nydelig på grillen, pakk inn i folie sammen med grønnsaker, og vips har du en nydelig sunn middag. 

☀️ Frukt - frukt er alltid en vinner på sommeren! Lag en stor fruktsalat med flere ulike frukter og bær, topp med mager kesam vanilje, eller vaniljesaus zero. Lag spyd med fruktbiter, eller bare nyt den oppkuttet på et fat. 

☀️ Is - is hører sommeren til, og litt is er sunt. Det kalles balanse! Hvis du ønsker så finnes det sunnere alternativ på is også, for eksempel yoghurt is, eller den nye skyr isen. Test den ut, jeg er stor fan! 

☀️ Omelett - Omelett er enkel og digg sommermat, og blir ekstra god med ferskt grovt brød ved siden og en grønn salat. 

☀️ Smoothie & smoothie bowl - alltid en vinner, men spesielt godt på sommeren! Lek deg med ingrediensene, og finn din favoritt. Enken som drikke, eller i en bolle med deilig topping. 

Hva er dine sommerfavoritter når det kommer til mat? 

 

Smiiil, Maren 

 

 

 

Få det gjort - fort som fy

❤️ FRIDAY FEELS ❤️

God morgen hjerter. I dag kjente jeg solen i ansiktet i det jeg våknet, og på morgenturen med Leo bestemte jeg meg for at i dag jeg skal legge vekk absolutt alle ting jeg vet jeg burde gjøre, og bare NYTE. En kjapp liten treningsøkt også er jeg klar for en deilig dag ved sjøen, med nyinnkjøpte magasiner og en hel ny bok. Fy som jeg gleder meg. Boken har jeg skikkelig troa på - tipser dere selvfølgelig om den når jeg bare har fått kommet litt inn i den. 

Først skal det trenes fort som fy - det er nemlig min løsning på sommertreningen - få det gjort, tidlig på morgenen, og så effektivt og tidsbesparende som mulig. 

I dag er dette planen: 

 • 200m løp
 • 50 knebøy 
 • 200m løp
 • 50 burpees
 • 200m løp 
 • 50 klatreplanke (stå i planke på albuer, gå opp på rette armer, og ned igjen)
 • 200m løp
 • 50 mountain climbers 
 • 200m løp 

Planen min er å jogge rolig bort til et stor fin gressplen ikke så langt unna, kjøre økten min der, og jogge hjem igjen. Det blir en herlig liten råtass av en treningsøkt og uten tvil en solid svettefest. Jeg gleder meg! 

    Foto: Victoria Nevland

Så dette er altså min treningsplan i dag. Kanskje noen flere har lyst å teste den ut? 

Nyt fredagen din, og KOS DEG denne helgen! Gjør noe hyggelig, og bruk tid sammen med folk gir gir deg gode følelser. Jeg skal grille sammen med familien min og kjæresten i ettermiddag. De utgjør en herlig flokk som gir meg verdens beste følelse. Det gledes! 

 

Smiiil, Maren 

 

Staycation

God morgen dere<3 I dag våknet jeg av at Leo snek seg inntil meg, og slikket meg på kinnet. Jeg åpnet øynene og så rett inn i de bittesmå, brune, nydelige øynene hans. Han var ca 5 cm fra ansiktet mitt, helt våken og klar for oppmerksomhet, kos og tur. Klokken var rett over 07, og med solen som strålte inn vinduet var det ingen grunn til å bli i sengen. Så da ble det morgentur da, med verden beste lille tass, sol og kaffe i hånda. 

Jeg føler jeg er på sommerferie konstant og det er så magisk. Jeg løpe rundt i sommerkjoler, tilbringer dagene på sjøen, på svaberg eller ute på artigheter. Det er jo slik man gjør på ferie, og nå er det plutselig hverdagen. Hjelpes for en sommer. Jeg føler sommeren 2018 er en sommer i kommer til å se tilbake på og minnes som dem fineste sommeren☀️ Den følelsen her kan best beskrives med ett ord: Staycation. Det er ordet mitt denne sommeren, og jeg synes det er så herlig. Staying home - still feels like a vacation = Staycation. 

Apropos sommerkjoler så finnes denne herlige sommerdrømmen på salg hos Nelly nå, og dere finner den HER. Den koster 249kr!! Jeg har den i Str 38, og synes den var ganske normal i størrelsen. Jeg elsker fargene, og den romantiske stilen. Vesken er fra Cult Gaia. Jeg har kjøpt min på Retro, men den finnes også HER. 

      Foto: Victoria Nevland 

Nå skal jeg sitte å jobbe et par timer, og planlegge Bootcampen jeg skal ha i ettermiddag. Etter timen min i dag tenkte jeg å avslutte med et kveldsbad like utenfor her jeg bor. Dette forsterker bare hele sommerferiefølelsen, at man kan hoppe i havet etter jobb eller trening. Aaah, dette her altså. Jeg koser meg så! Måtte dette været vare hele sommeren <3 

Nyt torsdagen mine fine - tenk, nå er det straks helg igjen! 

 

Smiiil, Maren 

 

Jeg har en innrømmelse å komme med

❤️ Movie night ❤️

Haha, dette er nesten litt ille å innrømme. De siste dagene, mens solen stråler utenfor, så har jeg vært en god del inne. Rett og slett fordi jeg har blitt hekta på dansefilmer, og filmer om turning. Hjelpes! Så når jeg ikke jobber, så ser jeg på film. Kleine, stereotypiske filmer, hvor du vet akkurat hva som kommer til å skje. Det er flaut å innrømme, men jeg ELSKER det. Jeg mistenker at det finnes flere av oss der ute, og derfor tenkte jeg å dele mine favoritter når det kommer til dansefilmer, og en solid rekke med turn-filmer også. Haha.

Er dere klare? Here we go: 

Først dansefilmene. Step up filmene er jo bare super underholdene, og hjelpes så mange det er av dem. Har du ikke sett dem så vet du hva du har å gjøre. Flashdance og Honey er også et must. Her kommer hele listen: 

 • Step up
 • Step up 2 - the streets
 • Step up revolution
 • Step up - all in 
 • Step up 3 
 • Honey
 • Save te last dance 
 • Make your move
 • Step sisters
 • Flash dance
 • Dirty dancing
 • Dance with me 
 • Bring it on 
 • Black swan 

Så var det turnfilmene. Nå kan det godt være jeg synes det er ekstra gøy fordi jeg har drevet med turn selv. Fy søren som jeg koser meg med disse filmene her. De to første synes jeg var veldig gøy, og de to siste har jeg fått anbefalt. Den siste der, Chalk it up, var faktisk bare teit - men utrolig enkel underholdning. Her kommer listen: 

 • Raising the bar
 • Full out 
 • Chalk it up 

For dem som har tilgang til Netflix USA (noe jeg ikke har) så skal disse og være bra turn-filmer: 

 • Stick it
 • Second chance 

​Har du en god dansefilm, turn eller en annen idrett? Del med meg i kommentarfeltet! Jeg elsker idrettsfilmer, og er alltid på jakt etter nye. 

 

Smiiil, Maren 

 

Dette skal jeg gjøre i sommer

Reklame | Annonselenker

        Fotograf: Min fantastiske Victoria Nevland 

Jeg fikk et spørsmål i går, om når jeg skulle ha ferie denne sommeren. Jeg svarte at det hadde jeg ikke tenkt på, og det er sant. Jeg har en hverdag som flyter veldig fint, jeg gjør ting jeg liker og trives veldig godt. Jeg styrer dagene i stor grad selv, og kan kjøre ekstra på når jeg kjenner jeg har overskudd til det, og roe litt ned når jeg kjenner at det trengs. Jeg føler på ingen måte at jeg trenger noe ferie fra verken bloggen, artikler, sosiale medier eller gruppetimene mine. Jeg nyter veldig rolige dager innimellom, men kommer ikke til å ta noe ferie. 

Sommeren er alltid litt roligere når det kommer til samarbeidspartnere så det vil naturlig bli mindre jobb. Det å oppdatere blogge og snakke med dere synes jeg er en positiv ting, som gir mer enn det krever. Så hvis dere er med på at bloggingen blir litt feriepreget, med ferietrening, lett og sunn sommermat, sommerklær og hverdagsprat, så kommer jeg til å oppdatere her inne gjennom hele sommeren. Så lenge dere er her, er jeg her❤️

Jeg elsker sommer, og selv om jeg ikke skal reise noe mer, før jeg skal ha ny treningskamp i august, så tenkte jeg å lage en liten sommerliste. Min sommerliste inneholder ting jeg vil gjøre denne sommeren. Kanskje kan den gi litt inspirasjon til hva du kan gjøre hvis du også er hjemme denne sommeren: 

☀️ Morgenturer som avsluttes med et friskt bad 

☀️ Grilling, sol og bading på et svaberg 

☀️ Sene sommerkvelder med gode venner

☀️ Båttur med is-stopp på Brekkestø og bading langt til havs 

☀️ Hytteturer, med late morgener, lese bok og lave skuldre

☀️ Utetrening i sola 

☀️ Festivaler, konserter og festligheter med fine folk 

☀️ Late dager på vårt faste svaberg

☀️ Jentekvelder, med vin, snacks, latter og skravling 

☀️ Fiske, plukke krabber og nyte livet ved sjøen 

☀️ Treningseventer. Denne sommeren blir det Strongmanrun, sommerløpet og et par til 

☀️ Fjelltur på Hovden, bade i kulper og nyte livet på høyfjellet 

☀️ Utekino & piknik 

☀️ Kvalitetstid med familien 

 

Rød maxikjole // Veske Cult Gaia // Sandaler (utsolgt. Jeg bestilte disse i går. Superlekre og på salg)

Så det blir ingen sommerferie med utenlandsreise, men det blir en sommer på Sørlandet, og jeg kan ikke tenke meg noe bedre. Jeg gleder meg til å henge med dere også i sommer, jeg håper dere vil titte innom og dele litt fra sommerferien deres med meg. 

Hva er din plan denne sommerferien? Del med meg i kommentarfeltet❤️ Jeg gleder meg til å høre!

 

Smiiiil, Maren 

 

550 repetisjoner. Tar du utfordringen?

Reklame | Premie til deltagere sponset av Nocco & Barebells

God mandagsmorgen. Nå har det vært mye Palmesus og dus på bloggen her i helgen, og det er fantastisk gøy, men i dag følte jeg for å dele litt treningsinspirasjon med dere igjen. Jeg har en finfin liten utfordring til dere, med hele 550 repetisjoner totalt. Er dere klare? 

Jeg har lagt opp økten slik at den gjøres i par, men er du i god form og ønsker en skikkelig utfordring, så er lov å teste denne alene også. Bare husk at det er teknikk over tempo ALLTID! Jeg testet denne på Bootcamp gjengen min forrige mandag, og de presterte som stjerner hele gjengen. Derfor ventet premie til alle sammen etterpå, i form av Nocco og Barebells proteinbarer.

I dag skal jeg ha time igjen, og har lagt opp en helt annen økt til dem. Jeg skal dele den med dere også, men jeg kan ikke legge den ut her, før Bootcamp gjengen min har fått testet den først. Bor du på sørlandet og har lyst å trene med meg, så husk at du alltid finner mine timer ved å laste ned PTX app eller gå på nettsiden HER, og søke opp meg som trener. Jeg kjører timer mandag og torsdag ettermiddag gjennom hele sommeren, og selvfølgelig utover høsten. 

Ok, tilbake til økten jeg nå skal dele med dere. Øvelsene er som følger: 

 • 100 airsquat
 • 90 situps 
 • 80 jumping jacks 
 • 70 gående utfall 
 • 60 burpees
 • 50 pushups 
 • 40 hopp eller step-up
 • 30 knebøy med hopp
 • 20 lengder løp (ca 200 meter)
 • 10 gående planke 

Bonus: Som en herlig liten bonus la jeg på to runder jogg rundt området vi trener på. Det er som å jogge rundt en stor fotballbane. 

Slik gjennomføres økten:

Du og partneren din jobber sammen. Dere må bli ferdig med alle repetisjonene på én øvelse, før dere kan gå videre. En jobber, og den andre hviler og sjekker teknikk. Del opp og jobb dere gjennom. Når det er 100 repetisjoner, så kan én begynne med å ta 10 rep, så tar den andre 10 og slik jobber dere gjennom. Øvelsene gjøres i den rekkefølgen de står, man kan ikke ta litt her og litt der. 

Håper noen av dere har lyst å teste den ut! Ha en finfin ukestart mine venner, håper mandagen behandler dere bra<3 

 

Smiiil, Maren 

 

WOW, bare WOW

❤️ En helg for historiebøkene ❤️

I dag var jeg nesten fristet til å kun kjøre et gigantisk bildedryss, og thats it. For jeg vet rett og slett ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg for å beskrive denne helgen her. Det har vært så gøy!! Jeg føler meg ubeskrivelig heldig som får oppleve det, og akkurat fordi jeg så sjeldent gjør sånne ting, så blir det ekstra gøy når man først gjør det. En ting er sikkert, jeg må gå mer på konserter. Det er jo så gøy! 

Dag to på Palmesus bød på JCY, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Ina Wroldsen og Martin Garrix. Hjelpes for en gullrekke! Samme som første dag var det masse god mat, god drikke og herlige folk. Været er helt insane og stemingen er elektrisk. Det går ikke ann å bli mer heldig med været☀️ I går fikk jeg også møtte en hel haug av lesere, og det var så sykt hyggelig. Det er rart med det, men det er kanskje enklere å si hei når man har fått litt innabords. Uansett årsak, så var det utrolig hyggelig at så mange kom å sa hei. 

Dette er to av mine aller beste venninner. De er det fineste paret jeg vet om, og jeg er så glad for at de hadde lyst å dele denne helgen med meg. Man finner ikke mer laid back, uhøytidelige, morsomme, herlige og skjønne jenter enn dette. Palmesus hadde ikke vært den samme opplevelsen uten dem. Det var så sinnsykt mange kjente på palmesus, og jeg fikk sagt hei til alt for få av dem. Men sånn er det på en så enormt stor festival. Jeg ser på sosiale medier at alle jeg kjenner har hatt en helt vilt bra helg, og jeg fryder meg når jeg ser alt alle har lagt ut om Palmesus denne helgen her. FOR en opplevelse!

Helt på slutten kom også Postgirobygget på scenen og delte masse kjærlighet og hyggelig stemning. Etterpå ble det sluppet en insane headliner for 2019. Macklemore kommer på Palmesus 2019!!!! Jeg kan jo ingen navn, men når sangene ble spilt kom nesten tårene - søk opp og hør, du kan ALLE sangene, jeg lover!!! Palmesus 2019 blir helt rått❤️

 

Dette ble mye bilder, men jeg hadde bare så lyst å prøve å dele litt av Palmesusopplevelsen med dere<3 Jeg håper du har hatt en helt nydelig helg, uansett hva du har kost deg med. Nå skal søndagen nytes også er det en ny uke. Jeg er så klar! Jeg drakk nesten kun energidrikker og drinker uten alkohol i går (ja de drinkene jeg danser rundt med på et av bildene over er alkoholfrie), så formen i dag er helt fin. Nå skal jeg jobbe et par timer, før det er ut på svabergene med en god venninne. Søndag på sørlandet på et svaberg er det beste jeg kan tenke meg! 

Jeg skal forresten ha Bootcamp i morgen ettermiddag, og deler selvfølgelig økten med dere her på bloggen også. Jeg holder på å lage den i skrivende stund, og dette blir en skikkelig råtass! Nyt søndagen mine venner, vi snakkes snart <3 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Når forventningene er skyhøye

God morgen❤️ Har dere en god morgen? Jeg skal lett innrømme at jeg er hakket mer trøtt i dag enn jeg pleier, men det er SÅ verd det. I går startet Palmesus, og etter fjorårets braksuksess var forventnigene i taket. Palmesus leverte så til de grader, og forventningene ble blåst rett til himmels. Fytti katta for en dag, for noen fine folk, for en rå musikk og for et ubeskrivelig vilt opplegg. Området ser helt drøyt ut, og ting er så gjennomført. Jeg er så stolt av guttene at jeg får klump i halsen. 

Vi startet dagen hos meg med fire gode venninner. Jeg fikk verdens fineste blomsterkrans av min venninne Mariann, og med krans på hode, og iført blomstrete sommerkjoler syklet vi over til Lund og møtte hele jentegjengen der. Sol, bobler, og kos. 

Videre syklet vi ned til festivalområdet, og rakk akkurat å komme i det Julie Bergan tok helt avgårde på scenen. Tenk at den lille jenta der, kan lage så hinsides liv. Fy søren så rå hun er!! Så var det middag og bobler på WAGS bordet. Wags betyr Wifes and girlfriend of Palmesus. Så det er da kjærester til gutta i palmesus. God mat, god drikke og god stemning.

Det var ikke lengte vi satt, før vi måtte rett opp, ut og opp på Rooftop for å NYTE musikken, sola og stemningen. Jeg tok med meg mitt bittelille nye kamera i går, og det ble knipset masse gøye bilder. Herligfred som jeg har kost meg med å se på dem i dag morges. Kamera gikk bare rundt, så det er mange ulike som har tatt bilder. Veldig gøy! Tidenes beste investering å kjøpe et lite kamera som kan bli med på artigheter som dette. 

Gårsdagen var rett og slett legendarisk, og det beste er - det er ikke over!! Palmesus dag 2 - Lets go!!!!! 

Er det flere av dere som er på Palmesus i helgen?

 

Smiiil, Maren 

 

Fotoshoot, Palmesus og fine folk

Reklame | Annonselenker Nelly

 I dag går smilet hele veien rundt - for en dag!!! Ok, la os starte fra begynnelsen. Klokken ringte 05.30, og da var det bare å sprette opp av sengen. Frokost og ut på morgentur med Leo. Litt rydding og  fiksing hjemme, steame et par kjoler og forberede en stor og gøy fotoshoot jeg har vært så heldig å være med på i dag. Deretter var det å løpe opp til sentrum, innom et par butikker for å fikse det siste vi manglet til shooten, og fikse neglene hos flinkeste Torunn på Neglehuset. Mens jeg satt der i stolen og klagde over mitt kjedelige hår, så tittet søte Solveig frem. Hun er frisør på Huset i markens (hvor min negledame også holder til) og vips flettet hun håret mitt. Så utrolig snillt❤️

Rød blomstekjole HER 

Dagens shoot var på et helt nydelig sted, med nydelige blomster, vakre trær og fine bygninger. Jeg fikk ha på meg så mye fint, og koste meg skikkelig sammen med min favorittfotograf Victoria Nevland. Hun er så magisk! Hun er både en venninne, og en utrolig dyktig fotograf. Hun er så flink med vinner, lys og alt. det beste er nok at hun er så utrolig behagelig å være rundt. En ekstra hyggelig dag på jobb. Kjolen jeg har på disse bildene var også med på dagens shoot, og dere finner den HER. 

Etterpå dro jeg hjem å hentet Leo, og vi dro for å hente palmesusbåndene våre. Vi møtte opp med flere fine folk, og palmesus-kriblingen meldte virkelig sin ankomst. FOR en helg det blir!! Jeg har kjøpt meg nytt kamera, som er like lite som mobilen min. Så nå gleder jeg meg til å dokumentere en helg HELT utenom det vanlige. 

Resten av dagen skal brukes hjemme i sofaen med min lille favorittgutt. Han er helt utslitt etter all oppmerksomheten han fikk på bystranda i dag, og ligger nå rett ut å snorker ved siden av meg. 

Hvordan har dere det mine venner? Er det noen av dere som skal på Palmesus? Det hadde vært så gøy å se noen av dere<3

 

Smiiil, Maren

 

Lag ditt eget solskinn

Reklame | Nelly

☀️ Sometimes you have to make your own sunshine ☀️ 

God onsdagsmorgen mine venner. Først og fremst, tusen takk for finfine kommentarer på mitt Kristiansand-innlegg i går. Så gøy at så mange likte det, og vil bruke det på fremtidige Sørlandsbesøk. Det som også var superhyggelig var at flere sørlendinger som bor i Kristiansand fant innlegget inspirerende, og fikk lyst å leke turist i egen by. Så utrolig koselig! 

Gul skuldertopp HER // Lignende skjørt HER, HER og HER

I dag våknet vi opp til litt overskyet i Kristiansand, og det var det alle snakket om på morgenturen. Ja, for nå i disse palmesustider er morgenturen med Leo en veldig sosial og hyggelig greie. Det er så sinnsykt mye mennesker på bystranda, som rigger opp til årets store festival. Så vi får nye venner på hver eneste tur. I dag var det en skjønn, litt eldre mann som sa: Jaja, litt skyer gjør da ingenting, vi skaper så solskinnet selv. Var ikke det fint? Det inspirerte hvertfall meg! Så i dag har jeg på meg en knall gul solskinnstopp, og lager mitt eget solskinn. Det beste med denne toppen - den koster kun 179kr!! 

Når det er sagt så tok det akkurat én time så forsvant skyene, og solen tittet frem. Så hei og velkommen til enda en dag med fullstendig sydenstemning i Kristiansand. Jeg føler jeg er på ferie i egen by, og det er så fantastisk! 

I dag skal jeg ut på et litt spennende fotooppdrag, og i ettermiddag håper jeg å få spilt inn enda flere treningsfilmer til dere. For dere som ikke har fått det med dere så har jeg nemlig postet en treningsfilm på Instagram og Facebook (kvaliteten er ikke så god, så litt usikker på om den funker på blogg, men skal prøve å legge den ut her  også) Den filmen fikk enormt god respons, og det gav meg så mye motivasjon til å kjøre på med enda flere. Tema er ferietrening, og filmene shoots utendørs, med lite eller ingenting utstyr. Høres det bra ut? 

Ha en nydelig dag, så snakkes vi senere <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Velkommen til byen min

Alle mine Kristiansand-favoritter

❤️ KRISTIANSAND ❤️

Dette innlegget har jeg jobbet lenge med, og gledet meg til å dele med dere. Dette er ingen vanlig Kristiansands-guide, dette er rett og slett bare det jeg personlig liker med denne byen. Kanskje har du lyst å teste ut noen av mine favoritter hvis du besøker denne deilige sommerbyen? 

SPISESTEDER:

Det er enormt mange gode spisesteder i Kristiansand, så her kommer det selvfølgelig an på hva du ønskler. La meg dele mine favoritter med deg. Food Asylum har den desidert beste sushien, både i restaurant og take-away. HT sushi er på en solid andreplass (kun take-away, restauranten er ikke så hyggelig). Ellers er Kjøkkenskapet sin salat en vinner, og det samme gjelder Bønder i byen (kyllingsalat og gulrotkake er et must her). Will I juice har de beste smoothie bowlene, poké bowl, juice og smoothie. Salaten deres er også digg!

Slakter Sørensen i markens er helt super, og like over gaten får du nydelig tapas på Le monde. Frøken Larsen liker jeg og godt. Ønsker du skikkelig sørlandsidyll er det bare å komme seg ned til sjøen. Her møter du først Sjøhuset og M Beach Club, før du kommer til fiskebrygga, her finner du en haug av herlige spisesteder, blant annet Bølgen og Moi, Rett i garnet, og Pieder Ro. På fiskebrygga har du også en herlig isbar med alle isene du kan tenke deg. Mmmm. 

I Ravendalen (som forresten er et nydelig tursted, i forlengelse av Baneheia ) får du en nydelig burger. Tips: Den brugeren som henter Generalen er helt magisk. Ønsker du et vegansk alternativ så har du to steder å velge mellom, som begge er supre. Enten tilstede mat og mer i markens, eller idylliske, sjarmerende og unike Spiregården. Dette stedet er fullt av sjel og jentene bak er så skjønne. Virkelig verd et besøk. 

Er du glad i litt mer eksotisk alternativ så finner du fantastisk Indisk på Mother India, og asiatiske fristelser på Food Asylum som nevnt, og Kobu. Kristiansand har også masse herlige cafeer og bakerier. Kjøkkenskapet i lille markens og nede på bystranda har herlig bakverk, drømmeplassen er fantastisk, dampen og  Kjerstis kjøkken er veldig sjarmerende. Camilla Bastrup har nydelig kaffe, og det samme gjelder Cuba Life. Har du lyst på hotellfrokost, selv om du ikke bor på hotell? Da stikker du innom Torvet Bistro. 

TUROMRÅDER:

Som nevnt under trening lengre ned her så er mine turfavoritter Baneheia, Jegersberg og Odderøya. Det finnes mange flere turer men de tre områdene vender jeg alltid tilbake til. I Jegersberg liker jeg best Omvendte båt og Holmenkollen. I banheia er det herlig å begynne turen i lysløypa, også legge turen videre innover Bymarka, så langt du orker og har tid til. På Odderøya kan du følge stien rundt hele, ned til fyret og opp på toppene. Du får være helt nær sjøen, og like etter får du en fantastisk utsikt. På veien kommer du også innom en koselig cafe, og her kan du få både vafler, is og kaffe. 

Ellers er det så hyggelig å bare vandre rundt i sentrum, gjennom markens og ut i alle de herlige smågatene. Gjennom Posebyen, og ned til elva. Langs elva og mot bystranda. 

SHOPPING:

Når det gjelder klær er Retro er min soleklare favoritt. Andre favoritter på klær er Zara, Image, FIN, Zap, Olivias hus, Funky Ballerina, T Lynn, Nomi og Paula. Når det gjelder interiør er Hansen & Co, Atelier Ribe, Millas interiør, Ting og Lyspunktet favorittene i byen. Blomster er jeg utrolig glad i, og da er det alltid Camillas blomsterdesign eller Bobos blomster jeg må innom. Gleden blomster er også nydelig. Ta turen gjennom markens, og deretter tar du for deg sidegatene hvor de fine nisjebutikkene er. 

VELVÆRE:

Ønsker du å stelle deg på håret, ta en god kur eller kanskje en klipp mens du er i byen. Da er min anbefaling A-salong, enten i Tollbogata midt i sentrum eller inne på Sandens kjøpesenter. Herlige jenter, super service og utrolig dyktige. Jeg har gått hos dem i snart 4 år. Når det gjelder hud, bryn, vipper, negler og den slags så vi jeg anbefale Huset i Markens. Her fikser jeg neglene hos Torunn, og hud, bryn og slikt hos Monica. 

BADESTEDER:

Bystranda, Galgeberg, Bertes, Blomma og Baneheia er herlig. Det beste er jo å komme seg ut i båten og bade fra svabergene, eller tøffe rundt i Blindleia. Er det helt stille finnes det ikke noe bedre enn å bade midt på havet. Det har vi gjort et par ganger, og den følelsen kan ikke sammenlignes med noe. 

TRENING:

I Kristiansand er det enormt mange muligehter for trening. Ønsker du å trene på senter så er jo mitt favorittsted Solsiden PT-senter. det er her jeg selv jobber, og alltid trener. Ingen over, ingen ved siden. Ellers har Spicheren er helt rått utetreningsområde som er ved å besøke. Vipers akademiet er nyåpnet og verd et besøk, Shapes i sentrum liker jeg godt og nede på stranda har Sats Elixia et nyoppusset og frest senter. Ønsker du å trene ute så er mine favoritter trappetrening ved kilden eller ute i Vågsbygd. Løpetur i Baneheia, jegersberg eller rundt Odderøya. 

ç

AKTIVITETER:

De beste aktivitetene i Kristiansand på sommerstid er uten tvil sol, bading og båttur. Gode matopplevelser, is på fiskebrygga, noe godt i glasset på en restaurant langs vannet og turer i herlig natur. Musikkbingo i Ravnedalen, tirsdagskonsert på fiskebrygga, sommer på torvet og slike festlige ting kan man også delta på. Kristiansand yrer av liv på sommeren og det finnes så mye man kan gjøre. Dyreparken er alltid en vinner, for både store og små! Klatreparken høyt og lavt er gøy, eller du kan sette deg på city train og oppleve byen fra det sjarmerende lille toget. Kjør deg en diger softis og gå gatelangs i sjarmerende Kristiansand. 

I tillegg har jo Kristiansand Palmesus, som er et stort must om du har mulighet. Det er alltid første helgen i juli. Palmesus er en gigantisk strand-festival, og det er ubeskrivelig god stemning. Obs obs her må man være tidlig ute, billettene legges ut for salg dagen etter årets festival er gjennomført, og de forsvinner vanligvis innen 48 timer etter de er sluppet. I tillegg har Kristiansand Duggfrisk, som arrangeres lørdag 18 august, de har også marked på torvet, og flere konserter og happenings gjennom sommeren. Det er og en del sporty arrangementer her, Triquart 27-29 juli, Sommerløpet 18 august, Dirty girl Mud Run 1 september, og  Fishermans Friend Strongmanrun 22 september for å nevne noen. 

Håper dere synes dette var gøy!  Spør hvis det er noe som helst mer dere lurer på om Kristiansand☀️

 

Smiiiil, Maren 

 

Middagstips: Pizza & Salat

Dette er det enkleste middagstipset som finnes, men middag på sommeren skal være enkelt. Så når du er lei av skalldyr eller lei av å grille, så kan du slå til med en lompepizza og en frisk salat. Sunt, enkelt og utrolig godt. Lompepizza kan varieres på utallige måter. Et litt artig tips er å ha en pakke lomper, og diverse ingredienser i små skåler, så kan alle lage sin egen pizza. For eksempel kan du ha skinke, kylling og karbonadedeig som proteinkilde, og i flere små skåler kan du ha ost, tomat, løk, sopp, paprika, pesto, tomatsaus ++++. Dere skjønner hvor jeg vil? Tenk så mange gode, ulike og smakfulle pizzaer dere kan lage. 

Min pizza her er ganske basic, den inneholder: 

 • Speltlomper 
 • karbonadedeig med tacokrydder 
 • Ost 
 • Tomatsaus 

Salaten er bare en miks av det jeg fant i kjøleskapet. Grønn salat, avokado, agurk, oliven, fetaost og mais. Jeg toppet med litt Kesam og pesto i tillegg. Det kan virkelig ikke bli enklere enn dette, men likevel er det noe av det beste jeg vet. 

Jeg håper ukens første dag har behandlet dere bra. Jeg startet dagen hos hundefrisøren med Leo hvor han fikk en fin liten stuss av pelsen, stell og klipping av klørne. Han var SÅ stolt og fjong når han kom ut. Hehe. Jeg rakk en liten treningsøkt mens han var der, og økten min kan dere se på Instagram (marenerdvik) 

Nå har jeg akkurat laget planen for min utendørs Bootcamp i kveld. Fy søren som jeg gleder meg. Økta er så gøy at jeg nesten er lei meg for at jeg skal holde timen, og ikke være med på den selv. Hehe. 

Ha en finfin mandag mine venner<3 

 

Smiiil, Maren 

 

Good vibes only

Reklame | Nelly

For en herlig søndag. Sol, bad, familie, venner, egentid, bok, god mat og fri. Herlighed som jeg har kost meg. Man trenger da ikke sommerferie hvis alle helgene kunne vært som dette. Nå ligger jeg på sofaen, nydusjet og sauset inn i aftersun. Jeg er så grillet at det nesten gjør litt vondt. Jeg kom på å smøre meg litt for sent, og da hadde solen fått stekt litt for lenge. Når jeg først kom på å smøre meg var det bare velstand, både fordi jeg da var beskyttet, men også fordi jeg har funnet meg et nytt merke som jeg forguder. Dette er ikke en betalt reklame, men rett og slett bare et merke jeg MÅ tipse dere om. Både på hudpleie og solkrem. Jeg er helt forelsket i dette merke, og hver kveld er en fest når jeg kan skjemme bort huden min med fantastiske Amazing Space.

Har du hørt om merket? Det er dansk, og helt vidunderlig. Som sagt er dette ingen betalt reklame, men det er faktisk så bra at jeg ikke kan holde det for meg selv. 

Mange av dere har spurt om bikinien jeg har på bildet, og flere spurte etter hatten også etter jeg la bilde på Instagram. Hatten er fra et marked i St.Tropez i Frankrike, så den kan bli litt vanskelig. Bikinien er derimot enkel å få tak i, i tillegg er det er kjempe fin pris på den.

Bikinitoppen finner du HER, og bikinitrusen finner du HER. 

Nå skal resten av kvelden brukes foran macen. Jeg har utsatt alt for mye greier i dag, til fordel for sol og kos. Så nå er det full skjerpings i et par timer, før det blir tidlig i seng, og en tidlig start på dagen i morgen. 

Håper helgen har behandlet deg bra, og at du legger deg i kveld med bare gode følelser. Alle fortjener å kjenne på gode følelser <3

 

Smiiill, Maren 

 

 

Middagstips: Kyllingwok

Hei dere<3 Jeg titter inn, en tidlig søndag for å dele et enkelt, sunt og godt lite middagstips. Dette er overhode ikke fancy, men det er utrolig godt. En herlig hverdagsmiddag i mine øyne. Wok er en super måte å få i seg grønnsaker på, og med en rett som dette får du alt du trenger. Proteiner fra kyllingen, karbohydrater fra nudlene og grønnsaker. Jeg synes det er godt å toppe med peanøtter eller cashewnøtter - og der har du en fin kilde til sunne fettsyrer også. 

Du trenger:

 • Grønnsaker til wok (jeg bruker Wok classic )
 • Kyllingfilet 
 • Eggnudler 
 • Wok saus eller kikoman (jeg brukte pad thai) 

Stek kyllingen og grønnsakene, hell over sausen og la det surre i noen minutter. Kok opp nudlene. Jeg har nudlene i bunnen av skålen, og topper med wok. Du kan også ta alt sammen i stekepannen, og la det godgjøre seg sammen i noen minutter før du serverer. Mmmm <3 

Nå skal jeg ut på god lang tur med Leo. Vi må ut tidlig før det blir alt for varmt for han. Det er ikke bare bare med så tykk og varm i pels når det er full syden på Sørlandet. Resten av dagen går med litt jobb, og litt kos i sola. Jeg håper å få tid til en treningsøkt også. (Rettelse: Tid har jeg, sannheten er vel at det står mer på viljestyrken enn tiden. hehe) 

Har du noen spennende planer for dagen? 

 

Smiiiil, Maren