hits

august 2012

Fredagskos!

Jeg prøver meg på mobilblogging for første gang. Jeg er på besøk hos en av mine nærmeste venninner og her diskes det opp med så mye godt! Vi klarte ikke bestemme oss helt for hva vi hadde lyst på til fredagskosen, så da ble det litt av alt!

I alle de søte små skålene er det daddler, epler, pære, nektarin , bringebær, cashewnøtter, tørkede epler, fiken, vanilje kesam, jordbær, kakao nibs,granola og sjokolade. Som sagt her skal det ikke stå på utvalget når jentene koser seg:)

Nå skal vi kose oss videre her:) Håper alle har en deilig og avslappende fredagskveld! Selv har jeg totalt treningsfri og fokuserer kun på å slappe av og nyte helgen:)

Smiiil Maren

En trøtt fredagsmorgen!

Jeg er i sengen - fremdeles, og jeg blir her - en god stund! Jeg er tom for energi, og trenger å lade ordentlig opp før jobb i dag. Ingen trening, masse næringsrik mat! Dagen i dag er fullpakket, og jeg har en milelang to-do list som skal være gjennomført før jeg tar helg! Puh. Godt det finnes kaffe sier jeg bare. Jeg lagde en fantastisk proteinkaffe med dette melkesjokoladeproteinet i dag.


Nespressokapsler, min nydelige lille kaffemaskin, proteinshake blandes inn i kaffen, kokendevann tilsettes. Sist men ikke minst neon dråper stevia vanilla creme og cinnamon. Rør om en par ganger, og nyt din deilige proteinrike kaffe, med magisk smak av melkesjokolade!Nå må jeg komme i gang med dagen, enten jeg vil eller ei! Jeg ønsker dere en herlig fredag, og en super helg! Hva er deres helgeplaner??

Smiiil Maren

Muffinshygge!

I går spise jeg verdens beste muffins! De var faktisk så gode at jeg klarte å trykke i meg hele 11 muffins, og resultatet ble verdens største bollemage og så mett at jeg ikke klarte å bevege meg på flere timer. Det finnes bildebevis at dette, men det tørr jeg ikke legge ut! Haha. Nå er dere advart, disse er farlig gode, og det er umulig å spise kun en.Oppskriften fra skjønne Mette min:

 • 3 egg
 • søtning (jeg brukte sukrin, hun brukte xylitol)
 • 1 ts vaniljepulver
 • 1 ts fiberhusk
 • 1dl skummet melk (spe på med vann slik at det blir en fin konsistens på røren)
 • 2 scoop proteinpulver
 • et lite dryss kardemomme
 • 2 beger 0,0% yoplait vanilje yogurt
 • fettredusert kokkosmel (slumpet litt her, men bare slik at du får en jevn fin røre)
 • 1ts bakepulverRør alt sammen til en jevn fin røre, fordel i miffinsformer. Inn i ovenen på 200grader i 15-20 min. Følg med, og ta dem ut når de ser gyldne og fine ut! La dem avkjøle på rist, og NYT! Jeg spiste mine uten noe topping, da det ikke føltes nødvendig fordi muffinsene smaker så nydelig av kokkos og vanilje. Hvis det er ønskelig kan du blande philadelphia light med sukrinmelis og vaniljepulver. Det gir en kremete og nydelig glasur. Kos dere med muffins, og gi meg gjerne en tilbakemelding på hvordan resultatet ble :)

Smiiil Maren

Pakke i posten!!

God morgen!

Her i huset er det en slapp og litt sliten morgen. Jeg har kun sovet i underkant av fire timer i natt, og det merkes godt på kroppen! Jeg fikk ikke sove i går, jeg vred meg frem og tilbake i sengen i flere timer. Håpløst! Trøtt og med tidenes hodeverk tvang jeg meg opp av sengen i dag. Når man har slike dager må man prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg lagde meg derfor en diger porsjon av favoritt frokosten min, satt på noe hyggelig på tv og tente lys! Jeg tittet innom mailen min, og det lå det en gladmelding! Det ventet en pakke fra Proteinfabrikken til meg på posten. Jeg pilte rett ned til posten som ligger like rundt hjørnet, og der stod en diger eske å ventet på meg. Den var så stor at jeg nesten ikke klarte å få den med meg hjem. *gøygøy*


Pakkens innhold skal jeg komme mer tilbake til i detalj senere, men jeg skal love dere at her er det mye spennende! Den inneholdt flere av mine favorittprodukter, og jeg gleder meg til å dele dem med dere! Pakken inneholdt også en del nyheter som jeg ikke har testet, disse skal testes og dere får selvfølgelig full rapport! På trøtte dager er det vanskelig å motivere seg til trening, jeg har derfor gjort en treningsavtale med min fine treningspartner! På den måten blir det ikke til at jeg sluntrer unna! Nå skal jeg sluke siste kaffedråen, og knerte en Crystal energidrikk for å prøve å få litt ekstra energi. Crystal er en ny type enrgidrikk for meg! Den er sukkerfri, koffeinrik og inneholder ingen kalorier. Jeg er spent på å smake den, og se om jeg føler jeg får noen effekt.


Det regner ute, jeg er trøtt, og det er lenge til helg - MEN i dag nekter jeg å la det bli en dårlig dag, så jeg popper en  Crystal, skrur på smilet og drar avgårde for en treningsdate på Sats!

Maren

Sponset produkt

Intervaller og Thaigryte!

I dag startet jeg dagen med intervalltrening. Denne gangen ble det en litt anderledes type intervaller. Jeg kjører som regel på, og spurter det jeg makter til jeg er helt tom. Nå går jeg inn i en ny periode i treningen min, hvor jeg vil endre litt på kondisjonstreningen, og kjøre en ny type intervaller. Jeg sliter med å motivere meg til de aller hardeste intervalløktene, og det blir derfortil at jeg rett og slett dropper dem noen ganger! Mine nye intervaller er som følger: 20 minutter moderat gange, 3 minutter jogg, 1 minutt spurt x 5 og 10 minutter moderat gange til slutt. Jeg går på 6,5 km/t, jogger på 8km/t og løper på 13 km/t, med andre ord ikke fryktelig hardt, men det er virkelig effektivt. Jeg svettet som en galning, og fikk en super kondisjonsøkt!! Test den ut og se hvordan du responderer på denne typen intervaller.Etter trening var det tid for PTkunder, og nå er jeg bare hjemme en rask tur før jeg skal tilbake på sats å ha et par kunder til! Jeg koser meg så om dagen, jeg trives så godt på Sats og jeg føler jeg er heldig som har fått så mange fine kunder allerede!Jeg dro innom butikken på vei hjem og handlet med meg alt jeg trenger til Johan sin Thaigryte, så nå skal jeg kokkelere og se om jeg kan klare å lage den like god. For å lage Thaigryten til to veldig sultne personer trenger du:

 • 1 1/2 boks Kokkosmelk
 • 3 Kylling filet
 • 3 ts Red curry paste
 • 1 boks minimais
 • 7 store champinjong
 • 4 ss raspet ingefær (ca en fersk ingefær rot)
 • 3 hele paprika (rød og grønn)
 • 1 pose boil in bag jasmin Ris (2 porsjoner i en pose)Varm opp kokkosmelken i en kjele, tilsett curry paste og bland dette sammen. Så kutter du opp kyllingen i biter og steker dem litt i pannen med det krydder du foretrekker, jeg bruker curry powder og salt. Tilsett kyllingen i kokkosmelken og la det koke opp. Så kutter du opp alt av grønnsaker. Her bruker du det du ønsker, jeg bruker paprika (gjere i flere farger, det gir et delikat preg på retten) minimais, ingefær, og champinjong. Tilsett grønnsakene i gryten og la alt små puttre.Dette er en super rett å servere gjester, da den kan stå å kose seg en god stund på konfyren. Husk å vente litt med tilsette grønnsakene, blir de liggende for lenge i gryten så mister de "sprøheten" og jeg personlig synes det er best når grønnsakene har litt mostand i seg. Lykke til med thaigryten, og gi meg gjerne en tilbakemleding på hvordan den smakte:)

Nå skal jeg komme meg tilbake på Sats og trene et par kunder til! I kveld skal jeg på hudscanning på ChillSpa. Jeg aner ikke hva jeg har sagt ja til, så dette får dere en oppdatering på senere!:)

Ha en strålende mandag!

Smiiil Maren

Søndagsupdate!!

Kvelden i går var helt fantastisk. Det er så deilig å komme på besøk til noen også merker man at de virkelig har gjort en innsats for å gjøre det hyggelig til du kommer. Når jeg kom til Johan i går var det tent lys over hele leiligehten, det luktet himmelsk av thaimat, rolig fin musikk stod på og bordet var så fint dekket. Jeg smiler fremdeles når jeg tenker åp hvor hyggelig det var. Johan disket opp med Thaimat, og det smakte bare så utrolig godt. Jeg fikk sikret meg oppskfiten, og nå skal jeg forsøke å lage den selv en gang og hvis det blir velykket så kommer både bilder og full oppskrift på bloggen!


I dag var egentlig planen å ha treningsfri, men når man har så mange treningsglade venner så er det ikke alltid like enkelt. Rundt klokken ti tikket det inn en melding fra Mette, og når Johan også sa at han ville trene fant jeg ut at jeg kunne jo ikke være dårligere! Dermed ble det trening på oss alle tre. Ingen av oss trente det samme, men det er likevel hyggelig å være der sammen. Vi passet på å komme med positive tilrop og motivere hverandre underveis. Mette kjørte rygg og armer, Johan kjørte bein, og jeg kjørste bryst og armer. Johan kastet seg med meg på armer i dag!


Etter trening dro Mette og meg hjem til meg, og nå sitter vi her å koser oss med mat og skravlings! Resten av søndagen blir rolig for min del. Jeg tenker typiske søndagsaktiviteter som filmkveld, ekstra god middag og slappe godt av! Jeg har en hektisk uke foran meg, og må derfor planlegge litt i dag for å få kabalen til å gå opp!

Nyt søndagskvelden, kos dere, og lad opp til en ny sporty uke:)

Smiiil M

En sporty lørdag!

Denne dagen har vært aktiv og fin! Jeg startet dagen med en skulderøkt på Sats Bislett. Det er så herlig å trene tidlig på lørdager, senteret er nesten folketomt og det er god plass! Blandt de få som var på Bislett i dag, så var det to herlige blogglesere, så koselig at dere kom bort å sa hei, slikt synes jeg er helt herlig!! Spreke og flotte jenter begge to. Min skulderøkt i dag så slik ut:Etter trening gikk jeg ut i solen, fant meg en koselig benk og koste meg med etter-trening maten min, som i dag bestod av sjokomelk, to bananer, en nektarin og et eple. Videre gikk turen til Super-nature. Ååå som jeg koser meg på den butikken. Jeg kan ikke forstå hvordan de klarer å skape en så herlig atmosfære der inne, man føler seg alltid spesielt velkommen og superjentene er både søte, imøtekomne og enormt kunnskapsrike! Jeg lærer alltid noe hver gang jeg er innom. I dag plukket jeg med meg litt diverse godsaker. To bokser kålchips, en flaske rent kokkosvann, og rå kakaobiter. Kålchipsen spiste jeg opp nesten før jeg forlot butikken, jeg er så glad i kålchips at det er skremmende! Cocofina kokkosvannet smakte friskt og godt - perfekt etter trening! De små kakaobitene tenker jeg å bruke til å strø over favorittskålen min med cottage cheese og vaniljekesam. Mmmm:)Det er jo tross alt lørdag i dag, og når jeg likevel var i gang med å knaske i meg supersnacks kjørte jeg på med et par sjokoladebarer også. Disse er fra merket Atkins, og bestilles på Iherb. De kan også kjøpes i diverse helsekostbutikker. Vet bla at Røtter på Frogner og St.hanshaugen har et relativt bra utvalg. Den med kokkos er virkelig min favoritt, den smaker akkurat likt som bountysjokolade, og det er en av mine store favoritter!Etter besøket hos supernature dro jeg en tur innom skjønne Mette. Vi koste oss med lunsj og skravlings, så koselig! Jeg elsker å trene sammen med Mette, hun er ikke bare en av mine aller nærmeste veninner, men også en av de dyktigste personene jeg kjenner innenfor fitness. Jeg lærer så mye av henne hver eneste gang vi trener sammen. Nå har jeg endelig klart å overtale henne til å joine meg på Sats, og jeg ser frem til mange gode økter sammen fremover. Jeg fikk en pakke i posten i går, med et strikk som brukes til assistert pullups. Jeg hadde jo allerede trent i dag, men Mette ville trene og jeg sittret etter å få teste ut mitt nye strikk som lå ubrukt i baggen. Vel, da ble det Sats på denne jenta igjen da. Godt magen var stapfull av både superchips, sjokolade og digg lunsj. Strikket fungerte over all forventning!!! Jeg var redd jeg hadde fått feil tykkelse, og at det ikke ville funke, men heldigvis så var det helt perfekt og jeg klarte hele seks runder med 4-6 repetisjoner. Jeg fikk filmet en av de siste rundene, så nå kan dere se hvordan assistert pullups med strikk funker:

Nå skal jeg hoppe i dusjen og dra bort til Johan. Han disker opp med Thaimat i kveld, og jeg ser virkelig frem til en kosekveld med deilig mat, og herlig selskap! Thaimat er noe av det aller beste jeg vet, kanskje jeg er så heldig å få oppskriften av han, da skal jeg selvfølgelig dele den med dere!

Nyt lørdagskvelden hjerter!

Smiiiil Maren

Lørdag!!

Endelig er lørdagen her, min favoritt dag! Jeg elsker lørdager. Sove lenge, nyte en ekstra god frokost, dra ut å lunsje med gode venner, lave skuldre, og bare kos. Dagen har akkurat startet for min del, jeg sov helt til kl 10, og har nå kost meg med en stor deilig frokost med både brødskiver med roastbiff, skinke og egg, samt skyr med bær til dessert! En ordentlig lørdagsfrokst. Nå skal jeg kose meg med en kaffe-mocca og litt nyheter på nett før det blir en tur på trening med Mette. Jeg hadde skuldre på treningsplanen i går, men jeg kom meg rett og slett aldri på trening. Det skjer med oss alle det, at treningen noen ganger blir nedprioritert for noe som føles viktigere.I går føltes det viktigere å bli hjemme å kose meg og samle litt krefter igjen etter en lang uke! Jeg tuslet opp på videosjappa for å leie en koselig film, der oppdaget jeg at de hadde super-salg på filmer, og jeg fikk plukket med meg hele ti filmer. Alle ti er ordentlige jentefilmer, og jeg gleder meg så til å se dem. Jeg dro også innom Kiwi og handlet med meg en skkkelig fredagspose. Den inneholdt både vanilje kesam, annanas, jordbær, bocca-sjokolade, dream is belgisk sjokolade, enda mer deilig frukt og salte cashew nøtter! Vel hjemme tente jeg masse lys, satte på en av de nye filmene og koste meg med masse snacks. For en fredagskveld! Det er også viktig å få med at det stri regnet, lynte og tordnet ute. Jeg fikk en behagelige og deilig høstfølelse i hele kroppen. Jeg elsker sommeren, men jeg koser meg veldig inne på slike ruskevær dager også.Senere i dag planlegger jeg en tur innom super-nature jentene i Bogstadveien, jeg trenger påfyll av litt diverse. Oppdaterer dere på den handelen senere. Ellers har jeg fått to pakker i posten som jeg gleder meg til å åpne og dele med dere! Oppdatering på dagens skulderøkt med øveser skal dere også selvfølgelig få. Nå venter kaffekoppen, og mer morgenhygge på meg! Nyt lørdagen kjære dere, husk at det er kun lørdag en dag i uken, og kroppen din (og hodet) har så godt at å skjeie ut litt av og til! Så kos deg, med verdes beste samvitighet ;)

Smiiiil Maren

En solskinnsdag :)

Jeg smiler! Jeg smiler fordi jeg er så takknemlig for alle mine fine lesere, og alle deres herlige kommentarer på innlegget mitt i går! Takk for at dere er så gode, og legger igjen på mye positivitet her på bloggen, det betyr mye for meg! Kvelden i går ble tilbragt på sofaen til en god veninne, iført koseklær, masse skåler med nacks på bordet og privat praksis på tv. Jeg kunne ikke ønsket meg noe bedre enn en ordentlig jentekveld slik formen min var i går! Takk Vibeke<3 Det hjalp også godt på å komme hjem til leiligheten hvor min roomie hadde hatt gjester, og det var et lass av deilige rester fra festen. Jeg gikk å la meg med en struttende mage og et smil om munnen.Dagen i dag har vært så mye bedre! Jeg våknet og var fremdeles metter etter gårsdagens nattmat. Jeg dro ut på en liten joggetur, og i motsetning til i går, så sluttet det å regne og solen tittet frem når jeg kom ut! Herlig:) Det ble en kort liten joggetur, men alt er bedre enn ingnting. Spesielt siden jeg lå på sengen i over en halvtime me dtreningsklær på før jeg vant over dørstokkmila og kom meg ut! 30 minutter er perfekt på morgenkvisten. Resten av dagen har jeg vært på kroppsanalyse-kurs med Sats. Spennende og lærerikt! Jeg koser meg virkelig sammen med alle disse Sats-solstrålene!


Dagens middag ble to porsjoner med tacosalat.  Her har dere første porsjon første  fy søren så godt! Nå ligger jeg i senga og lurer på hvordan i all verden jeg skal klare å gjennomføre den planlagte skulderøkten sammen med Mette. Jeg er for mett til å tenke på å i det hele tatt reise meg opp akkurat nå. I kveld blir det biffmiddag og fredagskos med Mette. Denne uken har flydd forbi og helgen kom plutselig over meg. Jeg skal bare kose meg denne helgen, med fokus på nok søvn, masse god mat og sosial hygge!

Hva er deres helgeplaner?

Smiil M

Blu baby, blu!

Oh yes, denne torsdagen er så BLÅ som den kan være å få blitt for min del! Alarmen stod på kl 06.30 fordi jeg hadde en haug av ting som måtte ordnes. Det gikk jo rett i vasken iom at jeg ikke hadde sjans å dra meg opp av sengen før kl 09.30. BRA start Maren! Sulten som en ulv pilte jeg direkte til kjøleskapet, bare for å finne ut at jeg manglet så og si alt for å lage en god frokost! ARG! Trøtt, sulten og sur dro jeg på butikken, hvor de var utsolgt for det jeg skulle ha, og jeg måtte tusle enda lenger for å få handlet. På vei tilbake til leiligheten begynte det selvfølgelig å pøs regne. Dette er små detaljer, men til sammen ble det rett og slett bare en dritt start for min del. Jeg krøp derfor tilbake i senga, lagde meg en stor kopp kaffe mocca og satt på en koselig jentefilm.

Heldigvis startet jeg sent på jobb i dag, og kunne kose meg hjemme noen timer med nyheter på nett, blogger og sjokolade! Yes du hørte riktig, i dag var Stratos det eneste som kunne redde dagen min. Den deilige stratosen gjorde det litt bedre, men jeg kjenner enda at jeg ikke helt klarer å finne frem mitt vanlige lystige humør og positive innstilling! Dette er bare en av de dagene hvor jeg rett og slett ikke gidder å prøve en gang, så her har dere det. En trøtt, sliten og litt sur Maren som synes fryktelig synd på seg selv - helt uten grunn! Er noen som kan kjenne seg igjen i slike dager?Jeg er som regel alltid blid og positiv på bloggen, og det har jeg både fått ros og kritikk for! Så nå sitter jeg her da, og føler jeg har brukt alle triks i boken. Jeg har sett koselig feelgood-film, jeg har laget deilig kaffe-mocca, jeg har spist sjokolade, jeg har ringt den mest positive personen jeg kjenner og nå er jeg rett og slett tom for ideer om hvordan jeg skal gjøre denne dagen bedre. Så da spør jeg dere, mine fine trofaste lesere. HVA GJØR DU FOR Å SNU RUNDT PÅ EN TRIST DAG??

Håper på mange positive, fine forslag fra dere:)

Maren

Verdens beste treningspartner!

Hva skulle jeg gjort uten min fantastiske treningspartner? I dag var jeg så umotivert og trøtt at det er ikke sjans i verden at jeg hadde gjennomført treningsøkten, hvis det ikke hadde vært for johan! Han kom som et friskt pust inn på jobb i dag, full av motivasjon og med et stort smil om munnen! Jeg forsøkte å hinte frempå om at jeg var litt små trøtt i dag, og da fikk jeg klart beskjed om at det ville han ikke hørte noe mer om! Nå hadde jeg bare med å skifte på meg treningsklær og komme i gang - og sånn ble det! Johan snudde min trøtte onsdag trill rundt, og vi endte opp med en fantastisk styrkeøkt på bryst og armer. Verdens beste treningspartner!!

Vi kjørte samme oppsett og øvelser som forrige uke, men neste uke vil bli totoalt anderledes. Det er utrolig viktig med variasjon, og vi har derfor gjort det slik at jeg lager opplegget de første tre ukene, også lager Johan (som snart er ferdig utdannet PT) opplegget de neste tre ukene. På den måten er vi sikret god variasjon, samtidig som vi på forhånd sammen har satt oss et mål som vi hele tiden jobber mot. På den måten jobber vi i riktig retning, men tester ut litt ulike veier dit. Det er fort gjort å gro fast i sitt eget spor, og sin egen treningsrutine. Det er derfor genialt å bytte på å legge opp øktene.

Tusen takk for alle geniale tips til middag i dag! Nå er matuken min reddet for å si det sånn. Løsningen i dag ble helt super da skjønne Mette inviterte på laksemiddag og jentekveld. Nå skal jeg bare sende avgårde et par kostholdsprogrammer, før jeg tusler opp på koselig middagsbesøk. Det er så mye hyggeligere å spise middag sammen med noen, og akkurat i dag kunne det faktisk ikke passet bedre.

Maren

Rise and shine!

I dag var denne frøkna grytidlig våken, og ute av døren på vei til jobb før klokken var 07.30! Det virker som kroppen endelig forstår at nå er det back to rality, og tilbake til hverdagsrutinene! Jeg startet dagen med en power walk til jobb, det tar kun 15 minutter, men det holder akkurat for å få en frisk og god start på dagen. Vel fremme på jobb ventet et par timer kontorarbeid før dagens første kunde stod klar! Nå skal jeg straks ha to kunder til på rappen før jeg har en koselig lunsjavtale!Når det gjelder dagens trening så står det bryst og armer  på planen, sammen med min kjære treningspartner Johan. Nå har det seg slik at jeg har klart å overdosere meg litt på greens og alger i dag, og dermed sliter maks med en grusomt verkende mage, kvalme og svimmelhet. Det er absolut ikke farlig, kun veldig ubehagelig! Det går over, men jeg vet ikke hvor lang tid det tar før det blir bedre. Slik det kjennes ut akkurat nå, så finnes det ingen sjans i verden at jeg klarer en treningsøkt! Superfood og algerer gjør mirakler for kroppen, men i for store doser så reagerer kroppen altså med intens kvalme - da vet vi det! Lesson learned!I dag trenger jeg litt hjelp fra dere! Jeg ser ut til å ha grodd fast i et lite kreativt matmønster hvor taco har en tendens til å bli en gjenganger! Så fortell meg kjære lesere, hva liker du å spise til middag? Kom gjerne med et par ulike forslag!

Smil fra Maren

God morgen:)

God morgen, eller god ettermiddag snart for min del! Ja du hørte riktig, endelig har dette dovendyret forstått at nå er hverdagen her igjen, og det er på tide å begynne dagen litt tidligere enn jeg har blitt vant med i sommer! I dag kom jeg meg opp før kl var 07.00, og det betyr at en haug av arbeid allerede er unnagjort, frokost er inntatt, en liten luftetur rundt st.hanshaugen er gjort, og nå nyter jeg en deilig kopp chai-te på Kaffebrenneriet!Nå skal jeg straks løpe videre bort til Sats Solli og ha et par timer med nye kunder, før en koselig kaffeavtale venter i ettermiddag. Jeg tar treningsfri i dag, og fokuserer heller på å trene kundene mine! Ryggøkten i går ble en tung affære, og jeg kjenner at kroppen trenger en hviledag nå! Jeg titter bare raskt innom for å ønske dere en herlig tirsdag! Her i Oslo har morgendisen lettet og solen tittet frem. Alt ligger tilrette for en finfin dag i hovedstaden!

Smiil Maren

En heftig ryggtrening!!

Jeg har det som oftest slik at jeg blir mest støl på dag nr to etter en treningsøkt. Vel denne gangen var intet unntak. Transformer-treningen kjennes godt i kroppen, og det var grusomt vanskelig å komme seg opp av sengen i dag. Hva har skjedd med A-mennesket i meg? Jeg spretter vanligvis opp av sengen mellom 06-07 om morgenen uten problemer, men nå derimot er det såvidt jeg klarer å rulle ut av sengen før klokken er tidligst 09. I morgen starter jeg opp for fult på jobb, og da MÅ jeg tilbake i rutiner. Jeg fant ut av i dag var derfor siste sjanse til å være skikkelig dovendyr, og jeg lot derfor kroppen få viljen sin. Jeg ble i sengen til nærmere kl 10.30. Fantastisk godt! Det merkes på både kropp og humør at jeg sover godt for tiden, 8-10 timer pr natt gjør virkelig susen!I dag var det igjen klart for trening sammen med min fantastiske partner Johan. Rygg stod på planen og vi pushet hverandre gjennom en brutal økt. Dette er uten tvil en av de mest effektive ryggøktene jeg har hatt. Johan presset meg til å prøve meg på pull-ups igjen, noe jeg med vilje har unngått fordi jeg rett og slett ikke får det til og det gjør meg så irritert! Man må øve på det man vil bli god på, og det er derfor helt idiotisk av meg å unngå pull-ups. Med god assistanse fra Johan ble det hele fire serier med pullup på meg i dag, kun 6 repetisjoner pr serie, men jeg er likevel veldig fornøyd!

Vi kjørte følgende øvelser:

 • Chins
 • Facepull med tau
 • Nedtrekk
 • Sittende roing
 • Kroppshev
 • Stående roing i smith
 • T-bar

 


Jeg forsøkte faktisk å avlyse dagens treningsavtale fordi jeg følte meg bare så sliten, tom og nesten syk. Energien var absolutt ikke til stede, jeg frøs og alt var slitsomt. Heldigvis har jeg verdens beste treningspartner som ikke godtok at avlyste like før vi skulle kjøre på. Løsningen  ble da å fylle på med energi i form av 3 bananer, tørket frukt og en new energy sjokolade - det gjorde VIRKELIG susen. Karbohydrater har en magisk påvirkning på energien!! Jeg kjente meg mer våken, jeg frøs ikke lenger og jeg hadde ordentlig lyst å trene. Herlig!


Det ble en rimelig sen lunsj på meg i dag, men heldigvis hadde jeg vesken full av både bananer, nøtter og riskaker, og fikk dermed fylt godt på etter trening. Magen skrek likevel etter mat når jeg kom hjem, og i mangel på kreativitet ble det akkurat det samme som lunsjen i går. I dag hadde jeg brokkoli og litt fersk chilli også med, og det satte eksra god smak på retten. Helst ville jeg hatt et par spelt lomper også til dette, men jeg var innom to butikker uten av noen av dem hadde, og da gav jeg opp. Jeg passer alltid på å fylle godt på med karbohydrater etter ordetlig tunge styrkeøkter!

Nå sitter jeg her å svarer på del II av spørsmålene fra spørsmålsrunden. Som dere vet ble det stillt utrolig mange spørsmål, så dette tar litt tid! Jeg håper dere får en super start på uken kjære lesere! Med fare for å gjenta meg selv så husk at det er kun du som bestemmer hvordan du vil at denne uken skal bli :):)

Smiil M

 

Sunday funday!

Jeg kom meg faktisk ikke opp av sengen før klokken var nærmere ett i dag. Over ti timer søvn, etterfulgt av et par timer med kaffekos og film i senga var utrolig godt! Gårsdagens transformer-trening slo meg helt ut, og kroppen min verker på de merkeligste steder i dag. Det er tydelig at jeg har brukt kroppen på en litt anderledes måte enn jeg er vant til. Dagens trening ble derfor en herlig gå tur med små innslag av jogging i svært rolig tempo. Beina kjentes som tømmerstokker, og jeg følte meg som en 80år gammel dame som forsøkte å jogge uten rulatoren sin. Turen gjorde godt, og etterhvert ble bena bedre og stølheten føltes ikke så intens lenger når musklaturen var blitt varm. God og varm i kroppen, med deilig musikk på ørene og sola i ansiktet koste jeg meg virkelig på tur. Vel hjemme igjen ventet lunsj med nydelige Mette! Jeg elsker å bo så sentralt i Oslo, det er så enkelt for venner å dumpe innom på spontane besøk. Jeg var godt i gang med matlagingen da Mette kom, hun hadde handlet med seg egen lunsj og vi koste oss derfor med hver vår lunsjrett. Min bestod av stekt kyllingkjøttdeig med masse løk, egg, gulerøtter, paprika, tomat, salat, agurk, avokado, mais og ost. Mette hadde spinat med krepsehaler, kalkunskinke, tomater, walden dressing og diverse krydder. Deilig!!

Resten av ettermiddagen har jeg ligget langflat på fine Vibeke sin sofa og skravlet om absolutt alt og ingenting. Nå er jeg hjemme og har akkurat kost meg med en trippel porsjon med cottagecheese, skyr, yoplait yogurt, bringebær, ulike typer frukt,og et lass kanel. Dette er virkelig en fest i munnen! Magisk :)Kvelden er satt av til forberedelse til ukens oppstart av nye PTkunder. Super inspirert etter helgens kurs gleder jeg meg virkelig til å kjøre i gang!

Kos dere i kveld, og lad opp til en ny uke, som forhåpentligvis blir fantastisk for dere alle sammen:)

Smiil Maren

Transformer-frelst!!

Fy søren for en fantastisk dag dette har vært!! Kurset var så bra, så motiverende og så sinnsykt gøy! Puremotion-buret er virkelig et multifunksjonelt leketøy hvor du har all verdens med muligheter. Vi kjørte på med intervallpreget stasjonstrening, for dere som har fulgt meg en stund vet at dette er det aller aller beste jeg vet! Jeg elsker å kjøre sirkeltrening, jeg elskr funskjonell trening og jeg digger gode baseøvelser with a twist. Dette var med andre ord helt i min stil. Tungt, variert, morsomt og utfordrende for absolutt hele kroppen. Jeg kan ikke få skryt nok av dette konseptet, og jeg gleder meg til å bruke alt jeg har lært på kundene mine, og i min egen trening.


Nå har jeg akkurat spist tre store porsjoner med middag! Kroppen føltes helt tom for energi etter dagens treningsøkter. Nå skal jeg ligge rett ut i senga til mettheten går såpass over at jeg kan klare å reise meg! hehe. I kveld blir det film, kos og avslappning. Det føles så rett i dag:)

Nyt kvelden fine dere!!

Smiil Maren

God morning sunshine!

Er det ikke typisk! Hver morgen denne uken har det vært et slit å komme seg ut av sengen. Jeg har hatt mest lyst å bare bli i sengen, sove, kose meg med film, kaffekoppen på sengekanten og bare være slappfisk! I dag som jeg endelig hadde sjansen til å sove lenge og bare kose meg så våkner jeg selvfølgelig før klokken har passer 07, lysvåken og klar for en ny dag! Jeg kunne gjerne trengt litt av denne morgenenergien i ukedagene takk!! Jeg klarte likevel å ligge å dra meg en liten stund. Jeg koste meg med å sjekke nattens hendelser på både blogg, instagram, twitter, facebook og mailen. Oppdatert på sosiale medier sa du? Oh yes!

I dag en en spennende dag. Jeg skal nemlig på Transformer-kurs med Sats. Jeg vet ikke så mye om dette transformer-buret enda, men jeg gleder meg virkelig til å lære alt om det. Dette apparatet lyser funksjonell og kreativ trening, og i min verden finnes det ikke noe bedre enn det! Rå sirkeltrening i multifunksjonellt -stålbur stod det i pressemeldingen Sats gav ut om Transformer nyheten, det er musikk i mine ører! Jeg liker så godt å dra på kurs, jeg fryder meg over å lære nye ting innenfor faget mitt og utvikle meg som trener. Kamera blir selvfølgelig med på kurs, dette må jo dokumenteres!


Jeg tar meg treningsfri i dag bårde fordi jeg tror og håper dette blir det fysisk-kurs hvor vi får teste ut alle stålburets funksjoner, og fordi jeg kjenner gårsdagens økt med Johan rimelig godt i både bryst og armer! Det er lørdag i dag, og det betyr kosedag! Jeg tenker å trylle frem noe ekstra digg på kjøkkenet senere, jeg har enda ikke klart å bestemme meg for hva det skal være så kom gjerne med forslag til hva du liker å lage på lørdagskvelden? Nå skal jeg kose meg med den deilige frokostskålen på bildet over, en stor kopp kaffe og lage ferdig nistepakker til en hel dag på kurs!


Jeg håper dere får en deilig lørdag, og koser dere litt ekstra;)

Stort lørdagssmil fra Maren

Ny treningspartner!

Jeg har tilbragt hele dagen på Sats, og fått unna en haug av kontorarbeid! Det er en fantastisk følelse å få unna slike ting før helgen. Nye kunder er booket inn, kostholdspgrommer er sendt ut, og andre jobbrelaterte mails er besvart. Nå skal jeg straks ta helg med god samvittighet. Trening har det også blitt tid til mellom slagene, sammen med min nye treningspartner Johan. Jeg liker best å trene alene, og har aldri hatt en fast treningspartner da jeg ikke har funnet en person som faktisk klarer å pushe meg hardt nok. Nå har jeg endelig funnet en fantastisk partner i Johan, og sammen fikk vi en helt rå økt på bryst og armer i dag. Jeg sitter her med tidenes spaghettiarmer nå, og jeg tørr ikke tenke på hvordan dette kommer til å kjennes ut i morgen! Det som er positivt med å ha en partner er at nå blir det enklere for meg å vise dere øvelsene vi kjører i form av bilder og filming.Øvelsene vi kjørte i dag:

 • Brystpress med manualer
 • Flies
 • Brystpress i kabel
 • Brede pushups
 • Tricett på biceps
 • Super sett på triceps (pushdown og dips)Nå skal jeg straks komme meg hjem å lage meg litt mat. I dag blir det en frisk salat med både reker, krepsehaler, egg og røket laks. Jeg har selvfølgelig med meg litt snacks her på jobb også, denne jenta forlater aldri huset uten noe påfyll av energi i veska. I dag var det cocofina kokkosvann, et eple og et par gulerøtter. I morgen skal jeg på et spennende kurs i regi av SATS, forteller dere mer om dette senere:)

Ønsker deg alle en fantastisk helg!

Smiiil Maren

 

 

Sløv morgen, lunsjtips og cafekos!

I dag gikk det nesten to timer fra klokken ringte til jeg stod opp av sengen! Hva drev jeg med i de to timene? Kaffe og film i senga vel :) Til mandag starter jeg fullt opp på jobb, og jeg har derfor bestemt meg for å nyte dagene fullt ut! I dag fristet det mest å bli i senga, så da ble det slik. Hverdagskos:)Når jeg omsider kom meg ut av sengen, dro jeg ut på en rolig gåtur sammen med en god veninne. Solen tittet frem, og det er virkelig godt og varmt ute. Vi gikk i rolig tempo fordi min turbuddy sliter litt med leggene sine. Vi tok derfor en liten pause i sola, og da utnyttet jeg muligheten til å kjøre et par øvelser. Det ble kun et par repetisjoner før jeg fant ut at nei, treningsfri er treningsfri!! Jeg har som sagt valgt å ta helt treningsfri i dag, og heller spare på kruttet til en skikkelig styrkeøkt på bryst og armer i morgen! Restitusjon folkens, jeg kan ikke gå presisert nok hvor viktig det er! Resultatene uteblir dersom du ikke er flink til å hvile, sove og spise!


Apropos spise, så må jeg dele dagens lunsj med dere! Den ser kanskje ikke så lekker ut, men smaken var en fest i munnen. På denne tallerkenen finner du: Kyllingkjøttdeig stekt med hakket rødløk, gulerøtter og brokkoli kuttet i små biter. krydret godt med cumin, natvigs, salt og pepper. Når dette er stekt så klekker du tre egg over, og mikser alt sammen. Eggene legger seg som en slagt hinne rundt kjøttdeigen og grønnsakene, og sammen med det heftige krydderet blir smaken helt nydelig. Så lager du en stor salat av isbergsalat, agurk, avokado, mais, og tomater. Så heller du miksen fra stekepannen over og topper det hele med masse ost. Osten smelter, og setter virkelig prikken over i'en.

Akkurat nå driver med noe av det beste jeg vet, nemlig people watching. Jeg sitter på min favoritt cafe, nyter en deilig chai-latte, og titter på mennesker som haster forbi utenfor vinduet. Jeg elsker stemningen her, lydene av kaffe som kvernes, venninner som skravler, og de deilige duftene av bakeverk. Folk kommer og går, noen har god tid mens andre nærmest løper innom for en coffee to go, og her sitter jeg, å titter på dem alle sammen!

Jeg har også tilbragt et par timer på min nye arbeidsplass på SATS solli i dag! Etter jeg postet innlegget i går har det virkelig strømmet på med henvendelser fra dere lesere, og det gjør meg så uendelig glad! Jeg har allerede fått booket inn et par nye kunder via bloggen, og jeg ser frem til fortsettelsen! Jeg elsker jobben min, og føler meg heldig som får lov å jobbe med min store lidenskap.

Nå får jeg selskap her på cafe'n av søte Isabelle. Bort med pc og fokus på skravlings og kos ;)

Ønsker dere en herlig torsdagskveld!

Smiiil M

Er du klar for å bli den beste versjonen av deg selv?

ENDELIG er det offesielt hvor jeg skal jobbe, og jeg har virkelig gledet meg til å dele dette med dere. Fra og med i morgen er jeg å finne som personlig trener på SATS SOLLI!! Jeg er så lykkelig over å bli en del av det fantastiske teamet på Sats Solli! Det er sjeldent man opplever en så imøtekommende og herlig gjeng som solli-gjengen, jeg har virkelig blitt utrolig godt tatt i mot, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Mange av dere lesere har ønsket at jeg skulle gå inn i en stor kjede da flere av dere er medlemmer her. Vel, nå er det altså SATS som gjelder, og jeg har gleden av å allerede ha et par av dere på kundelisten. I og med at jeg nå starter opp på et nytt senter har jeg ledig kapsitet til å fylle på med kunder. Det som er genialt med SATS er at det finnes muligheter for dere som ikke er sats-medlemmer også! Ta en tur innom Sats Solli, eller send meg en mail så avtaler vi et møte for en uforpliktende prat:)Litt om meg som PT: Jeg ser potensiale i alle, og ønsker å hjelpe kundene mine til å bli den beste versjonen av seg selv. Kombinasjonen av rett trening og rett kosthold er sentrale elementer for å oppnå dette, hvor det ene ikke fungerer optimalt uten det andre. Jeg jobber mye med motivasjon og positivitet omkring trening. Det finnes ingen grenser for hva du kan klare. Det gjelder bare å vite hvor du skal starte, hva man skal gjøre og hvordan man skal gjøre det. Det er det jeg er her for å hjelpe deg med! Jeg er svært opptatt av faglig påfyll, og tar stadig nye kurs og sertiviseringer for å holde meg oppdatert og utvikle meg!

Mine spesialfelt (hvor jeg har tatt ekstra kurs i tilegg til min utdannelse):

 • Ernæring
 • Fettforbrenning
 • Vektreduskjon
 • Optimal helse

 

Er du klar for å bli den beste versjonen av deg selv? La meg få veilede deg på veien dit!!

 

Stor smil fra Sats-Maren

Onsdags update

Goood morgen solstråler!!

Stråler solen der du er? Det gjør den nemlig her, og det gjør virkelig godt for både humøret og energien! Nå skal jeg passe meg for å være for positiv denne onsdagen, slik at det ikke blir som mandagen. På mandag skrev jeg nemlig et innlegg om hvor deilig det var med sol, sommer og positive mennesker. glede, glede glede! I det jeg trykket post-innlegg og lukker pc'n så åpner himmelen seg og regnet øser ned, så klarer jeg å snuble ned en trapp, knuse en kaffekopp OG slette en haug av bilder på kameraet som jeg virkelig trengte!!! Den dagen gikk fra fantastisk til katastrofal på null komma niks. Det hele ble nesten komisk til slutt, og i slike sitiasjoner må man nesten bare velge å le av det! Dagen i går var derimot helt nydelig. Jeg koste meg sammen med Mette store deler av dagen, og vi hadde en tur innom Supernature hvor jeg fikk tak i en ny ladning av min dyrbare AFA-alge. *lykke*


Jeg fikk også presset inn en kort effektiv styrkeøkt på rygg, og det er jeg virkelig fornøyd med. Hvis du har dårlig tid en dag, så betyr ikke det at treningen må utgå, du må bare være litt kreativ og finne ut hvordan du kan få gjort mest mulig, på minst mulig tid! Jeg kjørte øvelsene i super-sett (uten pause) i går, og det ble en super effektiv økt unnagjort på under 30 minutter. Øvelsene jeg kjørte i går var:

 • Nedtrekk
 • Roing
 • Facepull
 • Latsdrag
 • En arm roing på benk

 

Kvelden i går ble tilbragt sammen med søte jenter på Tullins. God mat, god drikke, masse skravlings og latter. Jeg elsker slike jentekvelder, og bør virkelig bli flinkere til å gjøre det oftere!

Nå skal jeg straks komme meg ut i sola og nyte en deilig lunsj sammen med søte Hanne. I ettermiddag venter et spennende jobbmøte før det blir sosialt med venner igjen på kvelden. Jeg håper solen stråler over hele landet i dag, og at alle mine fine lesere får en super dag!!

Smiiil M

 

Working lady :)

Her sitter jeg, og her blir jeg mest sannsynlig sittende en god stund! Morgentreningen som jeg er så glad i, måtte vike for en haug av kontor og husarbeid! Det pøser med med mails fra dere lesere som ønsker både kostplaner og treningsprogrammer. Det er fantastisk, og jeg jobber virkelig med å få svart dere alle sammen. Det vil si, jeg svarer kun dere som kommer med seriøse henvendelser. Dette er jobben min, det jeg lever av og bruker så og si all min tid på! Jeg håper da dere forstår at jeg velger å prioritere seriøse kunder, og ikke alle dem som kun vil ha gratis tips og råd! Jeg vil selvfølgelig hjelpe dem også, men da får man heller følge med på bloggen og få inspirasjonen der:) Jeg skal forsøke å bli flinkere til å linke videre til interresante artikkler og studier når jeg kommer over det! Jeg sitter mye på nett og leser fagrelatert stoff og da er det jo selvfølgelig ingenting i veien for å dele det med dere.

Treningen blir som sagt utsatt i dag, mulig den faktisk må utgå helt! Det liker jeg selvfølgelig dårlig, og jobber derfor på som en helt her, for å forsøke å rekke en kjapp liten økt i ettermiddag! Jeg er en morgentrener, og liker best å få øktene mine unnagjort tidlig. Dette har imidlertid endret seg litt etter jeg oppdaget AFA-algen fra Supernature. Nå har jeg brukt dette produktet slavisk i snart en måned, og jeg har et helt annet energinivå. Jeg merker det spesielt på at jeg ikke daler er energi utover dagen, men derimot har en jevn god energi gjennom hele dagen. Jeg kan derfor fint klare en treningsøkt på ettermiddag/kveld, hvor jeg tidligere ikke hadde sjans fordi jeg var så sliten og lav på energi. AFA-algen er et must for meg og jeg ble derfor veldig glad da jeg fikk beskjed i går, at den nå har kommet inn igjen i supernature-butikkene her i Oslo. De ble rasket bort fra hyllene på null komma niks ved forrige levering, så nå er det bare å løpe å sikre seg en før det blir tomt igjen.


Morning-must-have!

Jeg har et par kaffe-avtaler senere i dag som jeg virkelig gleder meg til, det er så herlig å være tilbake i Oslo, og se gamle kjente igjen! I kveld skal jeg ut å spise med de skjønne jentene fra min tid i Bianco. Vi har var herlig gjeng som jobbet sammen der, og som har holdt kontakten siden. Jeg ser så frem til å få en update fra dem alle sammen.

Nå må jeg jobbe videre her, jeg ønsker dere alle en fantastisk dag - nyt solen dere som kan!! Til alle dere som har første skoledag i dag - lykke til!!! :)

 

Stort smil fra Maren

 

ENERGI!!

Treningsfri-søndag resulterte i energifyllt-mandag! Sånn fungerer det så og si alltid for min del. Tar jeg en eller to dager totalt treningsfri med fullt fokus på hvile, og restitusjon i form av mye mat, mye veske og nok søvn, resulterer det i et energioverskudd dagen etter. Jeg startet dagen i dag med en frisk joggetur. Det gikk opp for meg etter få minutter at jeg nok hadde kledd på meg litt for mye klær ift hvor fantastisk fint vær det faktisk var ute! Løpeturen min ble derfor en enormt svett affære. Noe som kommer tydelig frem på bildene under. Fryktelig svett, varm og sliten - ikke veldig lekkert, men jeg synes godt man kan dele litt svettisbilder også;)

Etter løpeturen og en deilig lunsj hadde jeg et inspirerende møte med en ny PTkunde. Nå er det kanskje flere av dere som lurer på hvordan jeg kan rekrutere nye kunder når jeg enda ikke har sagt noe om hvilket senter jeg skal jobbe på. Dette er kunder som følger meg dit jeg starter, og det synes jeg virkelig er fantastisk hyggelig! Nå har jeg noen herlige supergirls på "laget" mitt, og jeg kan nesten ikke vente til å starte opp treningen med dem :)Jeg er ikke en av dem som elsker mandager, jeg er i grunn veldig fornøyd med helgene (hehe), men akkurat i dag har jeg en energifylt og herlig mandag. I dag er en slik dag hvor ting fungerer, alle menneskene jeg møter er positive og solen stråler fra en skyfri himmel. Det gir meg motivasjon og tro på at dette blir en kanon bra uke. Vi skaper vår egen lykke, gjør vi ikke? Så da får vi bare bestemme oss for at dette blir en bra uke, fylt med positivitet. Deal ??

Nyt mandagen, og tenk positive tanker - det gjør alt så mye lettere;)

 

Smiiil Maren

Ny favorittsalat!

Jeg er rimelig ensformig i matveien, og holder meg til mine gode gamle favoritter! Nå har jeg likevel klart å finne meg en ny favoritt på salatfronten, og denne er virkelig en vinner. Jeg ble introdusert for denne av en kompis, og med noen små endringer så ble den helt fantastisk. Det er en krepsesalat, med masse digg i! Det som er så fint med salat er at du kan putte oppi akkurat det du selv liker av godsaker, og endre proteinkilden din etter hva du er fysen på akkurat den dagen. Proteinkilden i denne salaten er som sagt kreps, og du kan gjerne legge til både reker, egg og røketlaks også!Min krepsesalat inneholder:

 • Krepsehaler
 • Isbergsalat, rucola (eller ferdig salatmix pose, som på bildet)
 • Agurk
 • Purreløk
 • Avokado
 • Tomat
 • Mais
 • Dijon sennep og Walden farms honey dijon dressing
 • Salt, pepper

 

Sennep, salt, pepper og Honey dijon dressingen i kombinasjon med de salte krepsehalene gir en magisk smak! Jeg har laget denne salaten en to, tre ganger og funnet ut at jeg synes den blir aller best når jeg har egg, reker og røketlaks også med!

Jeg anbefaler dere å ta et lite steg ut av kyllingsalat-komforsonen, og teste ut denne varianten. Dijonsennep finner du på vanlig matbutikk, og Walden Farms dressingen finner du HER.

I dag nyter jeg en treningsfri søndag, med cafekos og hygge med gode venner! Håper dere får en herlig søndag!

 

Smiil M

Favoritten er nå tilgjengelig på nett!!

For en herlig dag dette har vært. Oslo viser seg fra sin beste side, og det har virkelig vært en fantastisk sommerdag! Bente og meg har kost oss med litt shopping, parkhygge og masse masse skravlings! Jeg har ikke sett denne go'jenta på flere måneder, og det var derfor rimelig mye som måtte tas igjen.


Vi var også en tur innom supernature. Jeg måtte selvfølgelig ha påfyll av den fantastiske Kålchipsen! Dette er grunnen til at jeg titter raskt innom bloggen nå, for å fortelle dere en gla'nyhet. Nå er kålchips endelig tilgjengelig på nettsiden. Så til alle dere som har sendt meg frustrerende mail over at dere ikke får tak i kålchipsen andre steder enn Oslo, nå er det bare å bestille den på nett! Jeg minner igjen om det geniale næringsinnholdet (pr 30g chips: 50kcal, 4g kab, 3g fett, hvor 2,5 er umettet og 3g protein) I tilegg til at den smaker fantastisk godt, så er den også rik på antioksidanter, vitamin A og kalsium. Jeg elsker smakene Cheese purple corn og Raw cacao & cinamon. Jeg forstår at dere tviler på at kålchips kan være digg, men believe me, dette er noe av den beste supersunne snacksen jeg kan tenke meg. Jeg kjøpe to nye bokser i dag, og de er allerede tomme! Dette er snacks du kan nyte i hverdagen da hele boksen kun inneholder litt over 50kcal. Nyt superchips med super samvittighet.Nå er det tid for å legge bort pc'en og nyte lørdagskvelden. Jeg venter straks besøk og har en heftig rydde jobb å gjøre her før folk kommer. Nyt lørdagskvelden, og kos dere litt ekstra i kveld, det er jo tross alt lørdag!

Smiiiiil Maren

 

TreningsGLEDE!!

I dag var planen enda en dag med treningsfri, men når jeg våknet opp og så det fantastiske været kribblet det i hele kroppen etter en liten joggetur! Jeg tar meg vanligvis treningsfri 1-2 dager i uken for at kroppen skal få restituere seg, men det var tydelig at denne kroppen trengte absolutt ikke enda en dag med hvile. Det ble dermed en liten times rolig behagelig joggetur i strålende solskinn. Det gjorde godt for både kropp og sinn. Jeg elsker slike rolige fine joggeturer hvor man bare kan nyte omgivelsene og la tankene vandre. Rene meditasjonen. Det er på slike turer som denne jeg kjenner på komplett treningsglede og lykke over å være frisk og ha en kropp som fungerer.
I går var det 40% avslag på alt av frisk frukt i butikken like ved meg, og jeg hamstret som en galning! Det skjer jo aldri at det er avslag på frukt og grønt, føler alltid det er masse rabatt å finne på typiske usunne matvarer som chips og sjokolade, men på frukt og grønt er det sjeldent man får noe. Gleden var derfor mildt sagt stor da jeg så dette! Det resulterte i masse deilig frukt på meg i går. Jeg tror nesten jeg kunne levd på frukt, men bare nesten;)Nå skal jeg sprette ut i sola, og treffe en god venninne. Planen er å kjøpe med oss lunsj og dra til parken for å sole oss der! Topp lørdagsplan:) Håper solen skinner der dere er i dag, og at dere får en strålende lørdag alle sammen! HVA ER PLANENE DERES FOR HELGEN?

 

Stoort smil fra Maren

Kaffekos!

Noen ganger så lurer jeg på hva jeg skulle gjort uten kaffe! For meg finnes det ikke noe bedre enn å våkne opp, tusle ut på kjøkkenet og sette på min fine lille Nespressomaskin. De siste dagene har jeg startet dagen i senga, med en rykende fersk kaffekopp med noen små dråper Stevia vanilla Creme. Det smaker helt himmelsk, og gir meg en magisk start på dagen. Jeg elsker sitte krøllet opp under den lune varme dyna, lese dagens nyheter og kose meg med min vanilla creme kaffe! Dette har nå blitt et fast morgenritual, og for meg er dette hverdagsluksus.I dag har jeg et hyggelig morgenmøte, før jeg skal ta en tidlig helg, og kose meg med gode venner! Jeg sitter for øyeblikket på Waynes (selvfølgelig) og nyter en kopp Chai-te. I dag tok jeg med meg min lille flaske med Stevia cinamon, og dryppet et par dråper av den i tekoppen. Det smakte en deilig miks av krydder, kanel og kardemomme. Det smakte litt jul rett og slett. Så godt! Det må dere virkelig teste ut!! Jeg må også dele dagens frokost med dere, som også ble inntatt i sengen. Hihi. Min skål inneholder cottage cheese, skyr, pærebiter, eplebiter, bringebær, mandler og masse kanel. Bringebærene var i utgangspunktet frossne, og de gjør bare helt frokosten til en fest i munnen når du varmer dem opp og heller dem over til slutt. MmmmmNå starter møte mitt om få minutter og jeg må forberede meg litt her! Vi snakkes senere! Nyt fredagen, og for all del, test ut Stevia vanilla cream og Stevia Cinamon i både chai-te og kaffe. Du kommer ikke til å angre. Mmmmm :)

Smiiil Maren

På tide å komme i gang etter ferien!!

Sommerferien er over for de fleste, og i denne artikkelen får dere gode tips og effektive øvelser som får deg i gang igjen etter ferien! Ser dere noe kjent med modellen i artikkelen? *rødme*


Trykk på bildet for å komme til artikkelen!

Jeg har hatt en rolig og koselig dag som startet med et jobbmøte, etterfulgt av noen timer jobbing og hygge på cafe før jeg traff nydelige Hanne for lunsj i Bogstadveien. Det finnes noen mennesker som gjør meg ekstra glad og som alltid gir meg en herlig god følelse når vi er sammen. Hanne er en slik person, og jeg koser meg så utrolig sammen med henne! Etter en deilig lunsj dro jeg ned til Sats Solli for en kjapp treningsøkt. Jeg tester ut en haug av Oslos treningsenteret denne uken, og i dag var det Sats Solli som stod for tur. Jeg fikk en kort og grei økt på bryst og armer. Det var virkelig ikke en økt å rope hurra for, men alt er bedre enn ingenting.Øvelsene jeg kjørte i dag:

 • Brystpress
 • Flies
 • Brystpress i kabel
 • Biceps curl med hantler/stang
 • Triceps pushdown i tau

 

Dagens middag ble tacosalat - igjen! Jeg får ufotjent mye skryt av dere for kostholdet mitt. Jeg sier ufortjent fordi jeg spiser rimelig ensformig og lite kreativt til tider. Nå er det vel tredje gang jeg har taco denne uken, noe som er rimelig spesielt iom at det kun er torsdag i dag. Hehe.Nå skal jeg kose meg med en rolig avslappende kveld, legge meg tidlig og satse på en super energifyllt dag i morgen. Nyt torsdagskvelden, jeg er greit misunnelig på alle dere som koser dere på Øya i kveld, nyt det:)

Smiiil M

 

Coffee saves the day!

La oss innse det jenter, selv om vi gjerne vil, så kan vi ikke være superstars og flink pike hver eneste dag! Så i dag tar jeg av meg flinkpike-hatten, og gjør akkurat det jeg har mest lyst til til! Jeg lå lenge å dro meg i sengen på morgenen, jeg spiste frokost i senga mens jeg så på film og jeg sitter nå å nyter en stor kaffelatte og *hold dere fast* vaniljebolle på Waynes coffee! Hvorfor? fordi akkurat i dag så var dette det jeg hadde mest lyst til, og som føltes rett for meg.


Vi trenger alle å lade batteriene, så i dag lader jeg opp med kaffe, bolle og en koselig venninnelunsj litt senere i dag!

Hva gjør du når du skal gjøre noe ekstra hyggelig for deg selv, og lade batteriene dine?

 

Smiiil Maren

Busy bee!!

Titter bare raskt innom for å ønske dere en strålende onsdag! Jeg løper fra møte til møte i dag, og jeg elsker det! Hektiske dager er det beste jeg vet, så lenge jeg bare får min lille coffeebreak på Waynes Coffee så er jeg fornøyd. Akkurat nå nyter jeg en slik liten kaffestund, før jeg piler avgårde til neste møte. Det er virkelig spennende å være tilbake i Oslo, pulsen og tempoet her passer meg perfekt! Jeg er så takknemlig for alle tilbakmeldingene jeg får fra dere lesere som ønsker å bruke meg som personlig trener. Nå skal jeg snart slutte å være så hemmlighetsfull ang hvor jeg skal jobbe, men som sagt så er det noen få møter igjen før den endelige avgjørelsen tas i slutten av uken! Det er ikke lett dette med jobb, det er den plassen jeg kommer til å tilbringe det meste av min tid og det er utrolig viktig at man trives.


I dag startet jeg dagen med en liten joggetur og sjekket i samme slengen ut ulike treningsentere i området. For en fantastisk måte å multitaske på! Trening,og frisk luft kombinert med å sjekke ut ulike sentere. Fine greier!  I går hadde jeg forresten et møte med nydelige Lene Orvik. Jeg ser  virkelig frem til å jobbe med denne sjarmerende og herlige jenta. Sjekk ut Lene sin blogg HER, og les hennes fine beskrivelse av vårt møte i går. Nå skal jeg kose meg med resten av kaffen min, og forberede meg litt til neste møte.

Jeg ønsker dere alle en super onsdag!!

Smiil M

Husk å nyte prosessen!

Hei hjerter

Denne dagen har vært utrolig spennende og innholdsrik. Jeg har hatt to spennende jobbrelatertemøter, og jeg kan si så mye som at i slutten av denne uken er det klart hvor jeg kommer til å starte som personlig trener. Tusen takk for alle henvendelser av dere lesere som ønsker å trene med meg, jeg oppdaterer dere så snart jeg vet 100% sikkert hvilken kjede det blir. Jeg visste at denne dagen ville gå i ett, og at jeg ville komm sent hjem, og mest sannsynlig være sliten etter en lang og krevende dag. Jeg la derfor inn dagens trening tidlig på morgenen, slik at jeg var garantert en god økt. Hemmeligheten med morgentrening er å bare hoppe i det med en gang du våkner. Legg treningsklærne klar kvelden før, det gjør det enklere for deg på morgenen når du står der og engentlig ikke orker! Et annet godt tips er å legge inn ny musikk på spilleren din kvelden før, ingenting er bedre enn å trene til fengende ny musikk! Jeg trosset regnet og tok løpeturen min ute i dag! Det var så forfriskende og godt. Uten sminke og iført ullundertøy løp jeg avgårde. Jeg valgte ullundertøy fordi da unngår jeg å bli kald selv om jeg blir klissvåt. Det funket helt supert! Jeg fikk en 50 minutters rolig joggetur, og er veldig fornøyd med det! Det blir styrkefri på denne kroppen i dag, jeg kan ikke få sagt det nok - restitusjon er enormt viktig!!!!Jeg har brukt sommeren til å fylle opp energilagrene, lese meg opp på spennende fagstoff og hentet en haug av inspirasjon. Nå er jeg SÅ klar for å spre denne energien til kundene mine, inspirere dem, hjelpe dem til å nå sin målsetning og bli den beste versjonen av seg selv! Jeg vektlegger kostholdet like mye som treningen, jeg ser også viktigheten av det mentale omkring en livstilsendring. Det er mye følelser og tanker omkring dette med kropp, trening, selvbilde, utsende og  mat. Jeg tror det er viktig å se hele personen, og ta hensyn til alle disse tingene når man skal hjelpe noen med å endre livet sitt og bli en sunnere, friskere utgave av seg selv. På bakgrunn av dette vurderer jeg sterkt å ta Coaching hos AFPT denne høsten. Sjekk gjerne ut utdannelsen HER. Ser det ikke utrolig spennende ut?"Husk at prosessen er like gøy som resultatet" med det mener jeg at man må huske å nyte prosessen av å bli i bedre form. Kjenn på de små seierne du tar på veien mot målet ditt. Kjenn hvor gøy det er å bli gradvis i bedre form, kjenn hvor bra du føler deg etter en god treningsøkt, hvor digg det føles å klare å løfte tyngre enn du klarte forrige uke, løpe fortere enn forrige gang. Kjenn på hvor gøy prosessen er, og nyt den! Ikke kun ha fokus på målet, fokuser på alt det du mestrer på veien dit!

Smiil Maren

Druknet rotte!!

Det er utrolig hvor lite som skal til for at man kan snu om på en trøtt og energiløs dag, for min del var det en blanding av en fantastisk hyggelig mail, en utrolig søt sms og masse deilig Waynes kaffe som gjore utslaget! Fylt med ny energi prøvde jeg meg på en liten treningsøkt. Jeg var smart nok til å ikke gi full gass, men jeg fikk likevel en god styrkeøkt på rygg. I dag bare funket det, og jeg følte at jeg fikk ordentlig tak i de dype ryggmusklene. Det er så herlig med slike økter! Etter trening var jeg super fornøyd, og i strålende humør.


Det varte i akkurat fem minutter, for når jeg kom ut av treningsenteret ble jeg møtt av tidenes regnvær. Her snakker vi virkelig åpen himmel og striregn. Jeg var selvfølgelig uten både paraply og regnjakke, og måtte småløpe hjem til leiligheten. Resultatet ble noe som ligner mest på en druknet rotte. Jeg var kliss våt helt inn til undertøyet. Det var kanskje ikke det beste i forhold til min frykt for å bli forkjølet.


Jeg tok meg en lang varm dusj, og satser på at min lille "svømmetur" hjem ikke resulterer i noe forkjølelse. Resten av dagen/kvelden har jeg bare kost meg i leiligheten. Laget deilig middag, sett på OL, og sett film i senga! Det føles ekstra godt å ligge inne under dyna å høre på regnet som herjer utenfor. Jeg koser meg så med slike hjemmekvelder, og sørger alltid for å gjøre det ekstra koselig ved å tenne lys og skape en lun god stemning. Det er viktig å lage det koselig rundt seg :) Hverdagsluksus! Nå skal jeg straks krype under dyna igjen, og se et par episoder til av The O.C før det blir en tidlig kveld!

Hva gjør du for å lage koselig stemning på slike hjemmekvelder?

Maren

Cafekos og pakke i posten!!

Jeg sitter her å koser meg på Waynes Coffee, og her har jeg i grunn sittet i hele dag! Det er så deilig å sette seg på cafe når man har litt for mye mail som skal svares, kostholdsprogrammer som skal skrives og blogg som skal oppdateres. Jeg elsker cafesurret, de koselige lydene av kaffe som lages, venninner som skravler og generelt folk som hygger seg. Jeg klarer å lukke lydene såpass ute at de kun er hyggelig surr i bakgrunnen og ikke forstyrrende! I dag har jeg fått gjort utrolig mye, og endelig er jeg gjennom mailen. Jeg svarer kun seriøse henvendelser ift hjelp med kostholdsplaner, så hvis du ikke har fått svar fra meg er det nok en grunn til det! Hvis du derimot har sendt meg en seriøs henvendelse og ikke fått svar så oppfordrer jeg deg til å sende den på nytt! Det hopet seg opp enormt med mails over ferien, og det kan derfor være noen har forsvunnet i kaoset:)Jeg startet dagen med to spennende pakker fra Iherb. Pakkene inneholdt honey dijon fra Walden farms, masse spennende krydder, påfyll av Stevia og popcorn. Digg!! Jeg gleder meg til å teste ut produktene, og kommer selvfølgelig med anbefalinger til dere dersom det er noe som faller i smak!
I dag er jeg fryktelig viglepetter på om jeg skal trene eller ikke. Energien er litt laber, og formen er ikke helt på topp! Halsen er sår og hode verker. Jeg føler alt og alle rundt meg går å hoster og harker om dagen, og jeg er livredd for å bli smittet! Der svarte jeg vel på mitt eget spørsmål. Jeg tror det er smart å droppe trening i dag, ta en hviledag og la kroppen hente seg inn. Ute regner det, og jeg koser meg ekstra mye på cafe når været er slik som dette! Det blir liksom så lunt og koselig inne. Den deilige duften av nykvernet kaffe og nybakte boller hjelper å sette stemningen. Mmmm, hverdagsluksus! Nå skal jeg jobbe en liten time til før jeg skal hjem å kokkelere litt på kjøkkenet. Jeg gleder meg til å teste ut mine nye Iherbprodukter. Hva er dine mandagsplaner ??

Maren

Svar på spørsmålsrunde, DEL 1:

Da var det på tide å svare på litt av spørsmålene deres! Det ble sendt inn utrolig mange spørsmål, og jeg velger derfor å dele det litt opp. Noen spørsmål er for private og kommer ikke til å bli besvart. Her kommer svarene på første del:

1. Hva er det beste du vet å spise?

- Taco og sushi er helt klart favorittene!2. Favoritt øvelser for underkropp?

- Strake markløft, frontbøy, liggende lårcurl og glute bridge er favorittene! Jeg har også ofte både bulgarsk utfall, dype knebøy og sittende leg ekstentions med i programmet, men de er avsolutt ikke favoritter!

3. Sunne snacks?

- Oppkuttet frukt i biter, med mager vaniljekesam og kanel/sukrin.

- Oppkuttede grønnsaker, med dipp laget av kesam og ferdig kryddermix (jeg burde nok laget den selv, men jeg bruker faktisk vanlig holiday dipp)

- Superfood (her finnes uendelig med muligheter, mine favoritter er: Mulberrys, gojibær, kakaobønner og kålchips)

- usaltede nøtter4.Hvilken splitt kjører du?

- Nå kjører jeg en to-splitt, hvor jeg deler i overkropp / underkropp.

5.Hvor kjøper du treningsklær?

- Better bodies klærne mine er bestill fra Proteinfabrikken.no

- Anton sport i Bogstadveien (min tidligere arb.plass, her har jeg kjøpt det meste av klærne mine)

- Jeg kjøpte også enormt mye på Nike store i New York

6. Bruker du proteinpulver?

- Ja det gjør jeg! Jeg bruker det blandet i havregrøten min, i proteinkaffe og som shake etter harde treningsøkter.

7. Jeg skal til USA, og er redd for å skli ut med kostholdet og ikke finne sunn mat?

- Det er ikke noe probelm i det hele tatt. USA ligger milevis foran oss når det gjelder sunn mat, og du finner sunne alternativer overalt! Deilig friske salater, nydelig fisk, kylling og kjøttretter, lunsjbarer med alt du kan ønske deg av grønnsaker, salat, frukt, kjøtt/kylling/fisk/egg/skinke. Usaltede nøtter, frukt og friske smoothier selges overalt (topp som mellommåltid) Du må bare glede deg til enormt mange gode sunne matopplevelser. Et tips: Dra innom matbutikken Wholefoods, det er en opplevelse! Da skal du se hvor langt amerikanerene har kommet når det gjeder sunn frisk mat. Kjøp med dere masse digg og ha picknik i parken. Husk at det er lov å unne seg litt godt på ferie, det er derfor det kalles ferie;) Nyt turen!!

8. favoritt film/serie?

- Akkurat nå ser jeg The O.C helt fra starten igjen. Ellers er typisk jenteserier som gossip girl, one three hill, frustrerte fruer, privat praksis, greys anatomy, sex og singelliv store favoritter!!

- Når det gjelder filmer så liger jeg veldig godt action filmer og romatiske komedier. Jeg hater skrekkfilmer!!!

9. Favoritt styrkeøveler for overkroppen?

- Rygg: Facepull, latsdrag, nedtrekk, roing

-Bryst: Brystpress, pushups, flies

-Skuldre: militærpress, sidehev (i kabel og med hantel), foroverbøyd sidehev, fronthev10. Er du singel?

- jepp!

11. Hva er det beste godteriet du vet?

- Hmm det er jo så mye godt. Topp 3: Dream is (liker alle smakene), popcorn og Lion sjokolade (smil, kindersjokolade,  japp og smash er også store favoritter)

12. Tar du kosttilskudd?

- Jeg tar chlorella, omega3, vitamin D. Jeg skal teste BCAA nå.

13. Trener du spesifikt mage eller har den blitt sånn av styrketrening generelt?

- jeg har faktisk ikke mage på treningsprogrammet mitt nei. Jeg er veldig bevisst på å aktivere core i styrkeøvelsene og kostholdet har helt klart en god del å si her!

14. Tips til sunne mellommåltider?

- cottage cheese med 0,0% yoplait yogurt og bær

- skyr

- hjemmebakte knekkebrød med proteinrikt pålegg

- avokado og kokt egg

- usaltede nøtter og frukt

15. Hvor har du tatt PT utdannelsen din?

- Den har jeg tatt på Akademiet for personlig trening (AFPT). Sjekk ut nettsidene deres HER. De tilbyr enormt mye spennende kurs og utdannelser.

16. Hva skal du gjøre i Oslo?

- Jobbe som personlig trener, og ta flere kurs/utdannelser hos AFPT.

17. Hvilket treningsenter skal du jobbe på?

- Det avgjøres ila neste uke, mange spennende møter på gang!!

18. Hva er din fettprosent, og hvor mye veier du?

- Vekt bryr jeg meg fint lite om, og har ikke veid meg på lenge, så det vet jeg ikke! Fettprosenten er ikke noe jeg ønsker å dele, det er også en god stund siden jeg har målt den og vet derfor ikke helt hva den er på nå.

19. Har du drevet med noen annen form for idrett tidligere?

- Jeg har drevet med turn i 7 år.

20. Hvor mange måltider spiser du i løpet av en dag?

- Frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kvelds. Pluss litt frukt og litt nøtter her og der!

21. Har du noen gang mistet menstrasjonen på grunn av treningen/lav fettprosent?

- Nei det har jeg ikke.

22. Hvor mange kcal spiser du sånn ca pr dag?

- Aner ikke, jeg teller ikke kalorier

23. Abonerer du på noen magasiner eller ukeblader?

- Jeg abonerer på ShapeUp

24. Spiser du mye frukt, hvilken type frukt?

- Jeg elsker frukt, og spiser nok godt over normalen mye frukt! Eple, pære, grapefrukt, nektarin og druer er nok favorittene for tiden. Slenger ofte inn en banan på vei hjem fra trening:)25. Hva pleier du å bestille fra Iherb?

- Jeg har testet litt av disse Walden farms produktene, ellers bestiller jeg Stevia, sjokoladebarer og masse spennende krydder. Neste gang jeg bestiller skal  jeg ha med noen nye barer jeg har blitt tipset om (deler selvfølgelig hvis de er gode) mulberrys, gojibær, kakaobønner og litt påfyll av ulike typer te.

Maren

Sleepy sunday!!

I dag våknet jeg etter 9 timer i total koma, og klarte rett og slett ikke komme meg ut av sengen. Kroppen var blytung, og bena verket noe grusomt etter gårsdagens benøkt. Så jeg snudde meg like godt rundt, og sov en time til. Tror dere da jeg klarte å stå opp? Nope! men jeg klarte å krype ned til enden av min digre deilige seng å trykke play på dvd spilleren. Så da ble det en time til i senga med The O.C på skjermen. Tidenes sløveste og slappeste søndagsmorgen!Heldigvis så hadde jeg en treningsavtale med en kompis i dag. Jeg sier heldigvis, for uten den avtalen så hadde jeg nok ikke fått noe som helst ut av denne dagen! Etter en deilig frokost med en boks cottage cheese, en skyr, litt vanilje youplait 0,0% yogurt, bringebær, eplebiter, mandler og kanel, trasket jeg avgårde til trening. Planen var å ta bussen, men når jeg kom ut og så det fantastiske været så valgte jeg å ta bena fatt i stede! Det ble en herlig 20 minutters powerwalk. Topp å komme ferdig oppvarmet til trening. Vi trente skuldre i dag, og det ble en grei økt, men jeg kjente at kroppen ikke var 100% med! Hver økt kan ikke være helt super, slik fungerer det ikke! Jeg fikk testet ut et apparat i dag som var nytt for meg. Jeg har hørt om det, og vet flere som benytter seg av det men dette var første gang jeg fikk teste ut et apparat som bruker lufttrykk som motstand, slik at trykket blir jevnt og likt gjennom hele bevegelsen. Har noen av dere teste dette noen gang, hva synes dere?

På vei hjem fra trening gikk jeg innom å kjøpte meg en stor kaffelatte som jeg koste meg med i sola. Det er så hyggelig å vandre rundt i nærområdet her på søndager, spesielt når det er fint vær. Det er kun små sjarmerende butikker som har åpent, et myldrende cafeliv og masse smilende mennesker med lave skuldre. Det virker som de har all verdens med tid. Herlig :)


Nå blir det et par timer jobb på pc'en, før jeg skal kose meg ute i sola med en god veninne! Jeg er straks ferdig med svarene på del 1 av spørsmålsrunden, legger ut svarene litt senere i dag.

Jeg håper det er solkinn der du befinner deg, og at du får en deilig avslappende søndag :)

Smiil Maren

Jeg elsker lørdager!!

Dette har vært en perfekt lørdag så langt! Jeg sov så godt i natt. Når jeg våknet tuslet jeg ut på kjøkkenet og lagde meg en diger kaffe-latte med kanel, før jeg krøp tilbake i sengen med kaffekoppen og en koselig film. Utrolig deilig måte å starte lørdagen på! Etter er par timer i sengen, var på det på treningsklær og en liten gåtur i finværet. Det er så befriende å bo så sentralt, jeg bare går ut døren uten noe spesielt mål for turen også vandrer jeg fra bydel til bydel. Det er det jeg elsker med Oslo, alle de ulike bydelene, som hver har sin sjarm.Senere traff jeg skjønne Frida som er en veninne fra PTutdannelsen hos AFPT. Vi måtte selvfølgelig innom Supernature å fylle opp til helgekosen. Jeg fikk introdusert henne for både kokkosvann, mulberrys, kakaobønner, kålchips og masse annet digg. Vi surret rundt i det deilige sommerværet i flere timer, pratet, shoppet og koste oss! Jeg fikk også tatt en tur innom Nespresso og hamstret et lass av kaffe. Livredd for å gå tom for kapsler. Jeg fungerer ikke uten kaffen min!
Jeg klagde høylytt til Frida i dag om hvor tungt og vondt jeg synes det er å trene bein, hvor mye jeg hater det og at jeg alltid utsetter det. Mens denne praten pågikk var vi tilfeldigvis i nærheten av Friskhuset. Så da fikk jeg en fiks ide om å bare gå inn dit og kjøre beinøkta (som jeg har utsatt hele uken). Jeg hadde jo likevel treningsklær på meg, så hvorfor ikke. Det holdt på å bli ved tanken, og vi var faktisk gått ut av senteret og på vei hjem før jeg ombestemte meg. Fantastisk motivasjon og pushing fra Frida gjorde at jeg faktisk snudde og forlot solskinn og bykos til fordel for tung beintrening! Det var direkte vondt, og jeg er glad jeg ikke traff så mange kjente, for jeg gikk rundt der som en tordensky. Nå derimot, er jeg så blid at det nesten bobbler over! It's fun when it's done :)På vei hjem fra trening dro jeg innom matbutikken og hamstret godsaker til helgen! Nå er kjøleskapet fylt til randen med alle mine favoritter. Dagen i dag har gått i ett, og det er først nå jeg endelig har fått lagdet meg en ordentlig god middag, og satt meg ned for å slappe av! Dagens middag ble en god gammel slager, dere som har fulgt bloggen en god stund kjenner garantert igjen denne. Dette er Marens favorittmiks! Det er først en stor salat med isbergsalat, agurk, avokado og tomat. Så steker du en pakke karbonadedeig med rødløk, hvitløk, paprika, sopp og spinat. Krydrer dette godt! Jeg brukte salt, pepper, natvigs, og cumin. Så tilsetter du 5 ss med dolmio saus med ekstra hvitløk. La dette puttre i noen minutter. Så heller du det over salaten og strør godt med ost på toppen. Det ser kanskje ikke veldig lekkert ut, men dette er MAGISK!! Virkelig en av mine store store favoritter. Det er så utrolig smafullt! Til dessert ble det en boks med kålchips i smaken kakao/kanel og en stor skål med jordbær og dream-is vanilje. Jeg elsker lørdager!!


Nå skal jeg ta en lang deilig dusj med både hårkur og ansiktsmaske, før kosebuksa skal på og en liten time med The O.C i senga står for tur! Planene for kvelden er enda litt usikre, men med dette nydelige været er det nok fare for at jeg må ut på vift ;) Nevnte jeg at jeg elsker lørdager?

Hvordan er deres helg så langt, og hva er planene for kvelden ?

Stooort smil fra Maren

JUST DO IT!!

I dag måtte jeg ta meg selv i nakken og si høyt til meg selv i speilet: BARE GJØR DET!! Så gikk jeg ut i gangen, knyttet på meg joggeskoene og kom meg ut før jeg rakk å komme på flere unnskyldninger! Jeg hadde allerede vært innom en haug av unnskyldninger for å droppe trening i dag. Vi har alle slike dager hvor det er et ork å komme seg på trening. Det er da man må kjenne etter hvorfor det føles så tungt, er det fordi du har overbelastet kroppen ved for mye trening, for mye stress, sykdom eller for lite søvn, da er det riktig å droppe trening. men hvis det derimot kun er viljen du har vondt i, slik som jeg hadde i dag, så er det bare å ta seg selv i nakken og hoppe i det!! Før løpeturen satt jeg sur og trøtt i stua, og etter løpeturen var det et litt annet humør på denne jenta for å si det slik!!!! Hørte jeg noen si endorfinrus??


Jeg føler meg fylt av overskudd og energi om dagen, og det er så deilig! Jeg tror det kommer av en kombinasjon av fysisk aktivitet, tilstrekkelig restitusjon i form av søvn, hvile og masse god sunn mat! Det er ingen tvil om at superfood også er en av grunnene til følelsen av økt overskudd. Jeg fryder meg over alle tilbakemleidngene dere kommer med når det gjelder superfood. Så gøy!! Hvis dere ikke har smakt kålchipsen enda så må dere faktisk bare få tak i en boks. Jeg slukte begge mine bokser i går, og må innom igjen i dag for ny ladning til helgekosen. Denne chipsen trenger du ikke spare til helgen en gang, den er perfekt hverdagskos da den nesten ikke inneholder kalorier, og næringsinnholdet er helt supert! Du får tak i kålchips på Supernature butikkene i Oslo.


I går hadde jeg en deilig og avslappende kveld helt alene. Planen var å dra ut å finne på noe sprell med venner, men jeg kjente at det fristet mer med en kosekveld hjemme. Jeg tok en lang deilig dusj, tok på meg myke gode koseklær og krøp under dyna med masse tente lys og favorittserien min på tv. En perfekt hjemmekveld! Nå er jeg klar for en sosial og fin helg. I kveld blir det besøk i leiligheten, i morgen er det trening med en god kompis, og kanskje en sverigetur, og på søndag skal jeg ha middagsgjester her! Jeg gleder meg til å lage mat til mine skjønne jenter! Her har dere noen bilder fra gårsdagens kosekveld:

Jeg ønsker dere en nydelig helg kjære lesere! Fantastisk at dere er så flinke til å kommentere om dagen, det gjør at jeg får lyst å oppdatere enda oftere :)

Smiiiil fra Maren

En super-handel!!

Hvis du har en litt dårlig dag, eller mangler litt energi så anbefaler jeg dere å ta en tur innom Super-nature i bogstadveien 24. Makan til positive, energiske, kunnskapsrike og skjønne jenter skal du lete lenge etter! Vi koste oss i nesten halvanne time i butikken, og jeg fant masse spennende godsaker. Kålchipsen var jo et must, og så den ble selvfølgelig med meg hjem. Den finnes i tre ulike smaker, jeg har funnet min favoritt i Cheese purple corn, og Raw cacao & Cinamon. Denne chipsen er faktisk tørket kål, og har dermed et helt fantastisk næringsinnhold (Pr 30g chips: 50kcal, 4g karb, 3g fett, hvor 2,5 er umettet og 3g protein) Chipsen er også svært rik på antioksidanter, vitamin A og kalsium. Dette er blitt et storfavoritt hos meg, og jeg gleder meg til å kose meg med en stor boks i kveld! Mmmm:)
Cocofina er friskt kokosvann, med en nydelig og forfriskende smak. Cocofina er fullt av vitaminer og mineraler,og det inneholder faktisk dobbelt så mye kalium som banan! Det inneholder ikke fett, og er svært lavt på kalorier, samtidig som smaken er magisk. Jeg har akkurat kost meg med en flaske nå som tørstedrikk, og nøt virkelig hver slurk. Den finnes i flere smaker: Pineapple & Lime, Apple & blueberry og tea & passionfruit. Jeg hadde Pineapple & Lime nå og den var nydelig på smak! Jeg gleder meg til å teste de andre smakene. En supersmoothie ble selvfølgelig også med. Gymfuel, som jeg har vist dere en haug av ganger før er fremdeles min favroitt. Disse får du ferdig laget i butikken:)


Jeg fikk plukket med meg litt andre produkter også, og dere vil selvfølgelig få en oppdatering på dem etterhvert som jeg får prøvd dem ut! Jeg anbefaler aldri noe til dere som jeg ikke liker eller føler fungerer, og det er derfor viktig for meg å teste ut litt på forhånd.


Nå venter straks en styrkeøkt, og med magen full av supermsoothie, kokkosvann og kålchips må jo denne økten bli bra:) Jeg ønsker dere en herlig dag, tross regnværet! Husk det vi snakket om i går, du vet aldri hva morgendagen bringer, og det er derfor så uendelig viktig å være tilstede i øyeblikkene og finne glede i de små tingene i hverdagen din! Tenk etter, jeg er sikker på at du kan finne rimelig mange ting du er fornøyd med i livet ditt:)

Smiil M

Innlegget er delvis sponset 

Morning bliss

Det er en magisk stemning i stua på st.hanshaugen i Oslo. Jeg sitter godt krøllet opp i sofaen, med en mykt pledd rundt meg, masse tente lys og en stor kopp kaffe. Ute er været grått, med litt regn i luften. I natt fikk jeg ikke sove, og lå våken til det nesten lysnet ute før hodet endelig slapp tankekjøret og jeg fikk en etterlengtet tur inn i drømmeland. Jeg droppet derfor alt av alarmer, og morgentrening og koste meg et par timer ekstra i sengen. Det gjorde utrolig godt!Nå har jeg akkurat inntatt AFA-algen, og omega3 som er en fast del av min morgenrutine! jeg glemmer aldri å ta greendrinken min om morgenen. Grunnen til at jeg aldri glemmer det er fordi kroppen min sier tydelig i fra i form av synkende energinivå og humør utover dagen hvis den ikke har fått din daglige grønne superdrink. I dag skal jeg innom de nydelige jentene på Supernature for å fylle opp litt på supermat. Jeg har tatt denne tilvenningsprosessen til superfood veldig sakte, og er skeptisk til å implementere nye ting i min samling. Jeg elsker min AFA-alge fordi den inneholder alt jeg trenger i ett og samme produkt! Nå er det slik at jeg trener mye, og kroppen kan derfor ha behov for litt ekstra. Jeg er også utorlig glad i sunne snacksalternativer, og da er supernaturebutikken rene skattekammeret. Jeg har blitt totalt hektet på kålchipsen, og momset opp begge boksene jeg kjøpte i går, så i dag må jeg ha ny ladning. Den må dere virkelig bare teste! Andre favoritter er mulberrybær, rå kakaobønner og selvfølgelig de ferdige supersmoothiene som selges i butikken. Jeg koser meg ved hvert besøk innom hos superjentene. I dag drar jeg dit sammen med herlige Marianne, som jeg også tilbragte store deler av gårsdagen sammen med.Videre i dag blir det en god del jobb, da jeg utsatte det litt i går tilfordel for å nyte sola! Det kan jeg være glad for å dag når jeg sitter her under pleddet og ser ut på regnværet. Marianne og meg planlegger å sette oss på en koselig cafe med hver vår laptop og jobbe der. Det er så hyggelig å kunne gjøre slike ting også sammen!

Nå må jeg komme meg avgårde på super-shopping! Oppdaterer dere på dagens handel senere!

Smiiil Maren

Remeber to stop and smell the roses....

Jeg har brukt morgentimene ute i frisk luft, i strålende sol og omringet av nydelig natur. Jeg trengte luft, jeg trengte å være alene og jeg trengte å gjøre noe fysisk. Så da ble det en deilig tur rundt omrking i Oslo, jeg vandret rundt uten noe spesielt mål for turen. I  løpet av turen har jeg stoppet flere ganger og tatt bilder av fine ting, luktet på blomstene og smilt ved synes av gamle mennesker som holder hender, barn som leker og positive blide mennesker. Denne morgenturen gav meg energi og jeg er klar for en fin dag fyllt opp av et par spennende møter, en koselig cafedate og gjensyn med flere gode venner. Det blir et kort innlegg fra denne kanten i dag. Uten å gå i noen form for detalj så fikk vi en forferdelig trist beskjed i går som vil endre livet til noen av mine aller aller nærmeste. I dag har jeg behov for å være tilstede for dem<3
Jeg minne dere på at vi må huske å nyte øyeblikkene i en hektisk hverdag! Vi må huske å stoppe opp innimellom å minne oss selv på hvor heldige vi faktisk er, og hvor mye vi har å være glad for! Du vet aldri hva morgendagen vil bringe, og med det velger jeg å lukke pc'en og komme meg ut å nyte denne dagen sammen med mennesker jeg setter pris på.

Smil fra Maren