hits

august 2017

Topp 10 spisesteder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tidligere i uken var jeg på lunsj med en av mine beste venninner, lunsjen var både for sosial kos, og litt jobb. Hva skal man med et helt styling-team og fotografer på shoot, når man har en bestis som utdannet innen styling, makeup, webdesign og foto. Fy søren så gøy det skal bli å gjøre ulike prosjekter sammen med henne. Jeg ser at jeg må bli flinkere til å ta med meg kamera rundt, det er jo så koselig med litt hverdagsbilder. 

Alle som leser denne bloggen har nok fått med seg at Will I juice er et av mine favorittsteder for lunsj, og i grunn frokost også hvis jeg er tidlig på farten. Her spiser vi proteinbowl og grønn juice. Mange spør om spisesteder i Kristiansand, å hva passer vel bedre enn å slenge inn 10 av mine favoritter her. Jeg klarer ikke rangere dem etter hvilken jeg liker best, de har liksom alle sine ting som gjør stedet fantastisk. Så her kommer de i tilfeldig rekkefølge: 

 • Will I juice - nydelige smoothie bowls, smoothie, juice og andre sunne godsaker
 • Kjøkkenskapet - frisk og nydelig salat som du kan mikse sammen selv, ferske deilige sandwicher, og noe av de beste bakevarene jeg noen gang har smakt. Også ekstremt flinke på kaker. 
 • Food asylum - Sushi som ingen andre kan lage sushi. Må oppleves! 
 • Bønder i byen - Kvalitetsmat! Nydelige salater med litt annerledes ingredienser enn man er vant til. Sunn husmannskost med det lille ekstra. 
 • M beach club - Fresheste stedet i Kristiansand hvis du ønsker en tur ut på kvelden, MEN de har også nydelig mat. På lørdag og søndag har jeg min egen meny der. Detox by Maren Erdvik med super-smoothies, proteinpannekaker, smoothie bowls og avokado sandwich. 
 • Slakter Sørensen - Pommesfrites av søtpotet og nydelig biff. Hyggelig restaurant med veldig god atmosfære og stemning. 
 • Tilstede mat og mer - økologisk og kortreist, kvalitet i hvert eneste ledd og utrolig god mat. Beste stedet når jeg ønsker å senke skulrene og gi kroppen min sunn og god mat. Jeg satt mye mer når jeg studerte sykepleie, super hyggelig sted. 
 • Rådhuscafeen - Diggeste pizzaen med tynn bunn og herlig smak. Deilig kaffe og utrolig hyggelig sted. 
 • Mother India - Regnes som den beste indiske restauranten som finnes, og jeg har faktisk aldri vært der. Vilt! Den måtte med på listen fordi alle rundt meg ELSKER dette stedet og kan virkelig bare ikke få skrytt nok. 
 • HT-sushi - genial take-away sushi, super god og mitt stamsted når det gjelder sushi på farten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så hvis du bor i Kristiansand, eller skal på besøk hit så har du noen tips til hvor det kan være digg å spise. Kom veldig gjerne med flere tips hvis du har? Det kan jo absolutt være det er en skjult perle jeg har glemt på min lille liste. 

Nå skal jeg momse i meg siste rest av havregrøten her, før det er ut på tur med lille tassen. I ettermiddag er det middag og kos med "flokken", også kjent som familien min <3 Ha en nydelig torsdag dere, mer fra denne kanten senere. 

 

Smiiiil, Maren 

 

Nettforum og slemme nettroll

Jeg leste i et forum en gang at jeg var både venneløs og innesluttet, jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Jeg burde nok bare ledd, men helt ærlig fikk jeg mest lyst til å gråte. Ikke fordi det er noe galt med å være verken innesluttet eller ikke ha så mange venner, men fordi jeg hatet følelsen av å bli snakket om, av fremmede som fant på sine egne sannheter - helt utenfor min kontroll. Nå skal det sies at det faktisk ligger noe sannhet i det, jeg har ikke enormt mange venner, men de jeg har er fantastisk gode <3 

Det andre jeg leste om meg selv, at jeg er innesluttet, er nok ganske feil. Jeg tror nok jeg er en usedvanlig utadvendt og åpen person, men hvis man skal lete etter noe sannhet der så må det nok være det at jeg kan kjenne litt på en slags usikkerhet i store forsamlinger. Jeg tror nok de fleste har det litt på den måten. 

Heldigvis er det ikke så mye jeg ser til disse berømte nettrollene, men de få gangene de titter innom kjenner jeg at jeg blir helt dårlig. Jeg kan ikke få meg selv til å forstå hva i all verden som får et menneske til å fysisk klikke seg inn på en blogg eller et nettsted, og skrive noe direkte slemt til eller om et annet menneske. Jeg blir ordentlig lei meg av å lese kommentarfelt rundt omkring. Mennesker er fæle, men jeg tror, helt ærlig, at hadde den personen på andre siden av skjermen visst hvor ufattelig vondt det gjør, og hvor dypt det stikker så hadde de nok tenkt seg om to ganger før de valgte å publisere kommentaren sin. Kanskje glemmer de at de sitter en fysisk person på andre siden, ikke vet jeg, men det jeg vet er at det gjør vondt. Dette sier jeg, på bakgrunn av det bittelille jeg har fått gjennom mine 6 år som blogger, tenk da så vondt det gjør for dem som opplever det ofte. 

Nå tror jeg ikke nettrollene bor her, og derfor kanskje ikke leser dette, men hvis dere gjør det så lov meg en ting: Tenk deg om to ganger før du poster noe slemt om en annen person. Tenk godt og hardt på hva du får ut av å snakke nedlatende eller direkte stygt til et annet menneske. La vær å klikk deg inn på den nettsiden, saken eller bloggen som provoserer deg, unngå å sette deg selv i den posisjonen hvor du får lyst å være ufin. Du aner ikke hvilken skade du faktisk kan gjøre, vi er bare mennesker og vi tåler faktisk ikke alt.....

Jeg har helt bevisst brukt bilder i dette innlegget som jeg smiler på, for hva skjer om vi slutter å smile? Da vinner jo trollene da. Så opp med hodet, og frem med smilet. Så får vi bare håpe at disse luringene av noen nettroll går i seg selv, og kjenner at det ikke finnes én eneste grunn til å oppføre seg på den måten, og at de ikke ønsker å ha folks ulykkelighet på sin samvittighet. 

Det var dagens lille tale fra meg. Jeg kjenner jeg har hatt lyst å si noe om det lenge, og nå var det godt å få det ut. Jeg kan ikke avslutte dette innlegget før jeg har sendt ut verdens største klem til alle mine fine lesere, som sprer så mye godhet og varme hver eneste dag. Jeg er søren så heldig, tusen tusen takk <3 

 

Smiiiil, Maren 

B R E A K F A S T

God morgen, eller god formiddag er vel mer riktig. Her i huset har vi vært våkne lenge, og dagen er godt i gang. I dag var vi våkne før valpen, og det skjer ikke så ofte. En rask tissetur med han, før vi knyttet på oss joggeskoene og tok en tidlig morgenjogg sammen. Finfin måte å starte dagen på. Nå skal jeg sitte her å jobbe med litt bilder før jeg skal ha et par PTkunder. 

Dette er gårsdagens frokost, men det står det samme på menyen i dag, så da tenkte jeg det var innafor å vise dere gårsdagens bilder. Dette er havregrøt med vaniljeprotein, kokt opp på melk og tilsatt litt sukrin. Mmmm. Kremete deilig grøt, proppet med proteiner og næring. Det har blitt kjøligere på morgenen nå, og etter en frisk tur ute smakte det himmelsk med varm grøt og kaffe til frokost. 

Gøy å se at så mange av dere ble gira på å løpe hinderløpet jeg skrev om i går. Husk at dette er lavterskel og KUN for gøy. Mange av dere har brukt rabattkoden MAREN, og jeg tror det er noen få igjen med 100kr rabatt. Hvis du går å tenker på det, så synes jeg bare du skal gjøre det. Hopp i det!! All informasjon om løpet finner du HER. 

 

Smiiiil, Maren 

 

Mitt første løp - blir du med?

Jeg skrev et ærlig innlegg om hvor redd jeg er for å delta på ulike typer løp, og at det faktisk plager meg at jeg er så feig. Innlegget finner du HER. Dere la igjen så utrolig mange fine kommentarer, og gav meg så mye støtte. Det har nå gjort at jeg, tro det eller ei, har meldt meg på mitt aller første løp. Det er skummelt å si det, og jeg kjenner at jeg både gruer og gleder meg. 

Løpet foregår i Kristiansand 16 september, og er så utrolig kult at jeg bare måtte kaste meg med. StrongmanRun heter det, men ikke la deg skremme av navnet, dette er nemlig helt lavterskel og virkelig for alle!

Det er et hinderløp med flere ulike hinder man skal gjennom. Løypa er totalt 10 km, men du løper aldri mer enn ca 300 meter før det kommer et morsomt og utfordrende hinder. Alle hindrene er overkommelige. Du kan delta alene, men det anbefales å stille et lag og ta dette som en kul utfordring sammen. Tenk så gøy å gjøre dette med venninne eller kompis-gjengen? 

Jeg skal selv delta med gode venner, og flere kjente har også kastet seg med. Min storebror som er småbarnspappa er påmeldt sammen med en hel gjeng andre småbarndfedre. Jeg digger det!! De aller fleste av oss har aldri gjort noe lignende før. Jeg ser for meg at vi tar dette som en sporty og gøy utfordring, helt uten noe form for prestasjonsfokus. 

StrongmanRun skriver selv dette om løpet sitt: 

"Vi legger opp til at dette skal bli Norges morsomste og mest sosiale hinderløp. Her oppfordrer vi dere til å forenes som ett «team» og ta utfordringene sammen. Vi har ikke fokus på eliteløpere, men vil lage mest mulig god stemning for dere som vil prøve noe nytt og kult. Hinderløp er skikkelig i vinden om dagen, så hvorfor ikke teste ut en ny utfordring?

Målet for alle lagene er å gjennomføre hele løypa, med de hindrene det innebærer. Det vil bli vått og kaldt, men vi kan love deg en skikkelig kul opplevelse. Hvor godt dere kan samarbeide vil definitivt bli satt på prøve"

RABATTKODE:

Høres dette gøy ut? Jeg har noen få plasser igjen med rabattkode, så hvis du har lyst å bli med kan jeg gi deg 100kr rabatt ved at du bruker koden: MAREN når du melder deg på. Jeg har kun 50 plasser med rabatt, og mange har allerede brukt koden. Du kan melde deg på HER, og på samme siden finner du alt du trenger av informasjon om løpet. 

Jeg håper mange av mine lesere er med, og bare vit at jeg er garantert like, og sikkert mer, nervøs enn dere. hehe. La oss gjøre dette sammen, og gjøre 16 september til en super gøy dag. 

Ses vi på StrongmanRun? 

 

Smiiiil, Maren 

Min danske inspirasjon

Har dere sett en så fargerik og deilig salat? Uten tvil en av de aller beste salatene i byen synes jeg. Dette er en kyllingsalat med langtidsbakt kylling, tomatmarmelade, syltet eple, rødkålsalat og ramsløkmajones. Nam nam nam. En litt annerledes og utrolig smaksrik salat. Nydelig brød og chips av rotgrønnsaker setter virkelig kronen på verket. 

Celine har vært en av mine aller beste venninner i mange år, og på tross av at hun nå har bodd snart 8 år i Danmark er hun en av de nærmeste jeg har. Celine er min største inspirasjon og motivator på så mye. Hun er en av de tøffeste og mest hard-working jentene jeg kjenner. Hun styrer flere Ganni butikker i København, og hver gang jeg ser henne blir jeg så inspirert av stilen hennes <3

I dag har vi en litt trøtt morgen her i huset, og vi tar det derfor helt med ro et par timer til. Jeg har en stor avgjørelse som må tas innen et par dager, og jeg kjenner at det stresser meg. Jeg kan våkne på natten og ligge en evighet med for og i mot lister. Jeg er så dårlig på å ta slike store og avgjørende avgjørelser, og blir tidenes vinglepetter i slike situasjoner. Senere i dag skal jeg avgårde å treffe en venninne, og et par møter i byen. På planen står også en liten treningsøkt. 

Hva er deres planer for dagen? 

 

Smiiil, Maren 

 

3 ting jeg setter ekstra stor pris på

Jeg er så glad for at kamera ble med på tur i går, vi fikk fanget noen av alle de koselige øyeblikkene vi opplever med Leo hver eneste dag. Lille Leo har vært hos oss i snart 5 måneder, og vi har laget mange koselige rutiner sammen.

De tre koseligste tingene vi gjør er: 

 • Morgenturen - ja jeg er trøtt som en strømpe, og nesten i koma når vi tusler ut. Men det å opplevde soloppgang, frisk luft og en overlykkelig liten valp som spretter rundt, er faktisk noe av det aller koseligste jeg kan tenke meg. 
 • Ettermiddagskosen - Leo er den mest kosete valpen jeg har møtt, og vi har så mange deilige kosestunder. Spesielt på ettermiddagen når han er litt trøtt er han helt ubeskrivelig skjønn. Han vil helst være oppå meg, og kan ikke få nok nærhet. 
 • Kveldsturen - vi har en fast runde vi går på kvelden, og den er så fin. Vi går langs vannet hele veien, og det er så mye fint å se på. 

I går gikk vi tur akkurat når solen var på vei ned, og lyset var helt fantastisk. Vi hadde flere stopp med både lek og kos. Vi møtte på en stor katt, som var større enn Leo, og et par svaner. Mye spennende å oppleve for en liten tass. 

Det er helt utrolig hvor mye glede en liten pelsdott kan gi, og jeg så enormt glad i denne lille godklumpen. I skrivende stund løper han rundt å leker med en liten bamse, super fornøyd og blid som alltid. For en liten gledesspreder <3 

Leo og meg ønsker dere alle en nydelig mandag, og en fin start på uken. 

 

Smiiiil, Maren 

 

Sunn og variert ukesmeny

Hei søndag. I dag er det skikkelig søndagsstemning her hjemme, og nesten litt klisje-aktig hygge. Nytraktet kaffe, rundstykker i ovnen, nyhetsmorgen på tv, og lille valpen som rusler rundt benene mine her jeg går rundt å rydder og gjør det koselig. Jeg elsker søndager, og koser meg alltid litt ekstra på formiddagen da. Sove lenge, litt ekstra god frokost, lave skuldre og god tid.

I dag tenkte jeg å bruke denne formiddagen til å sette opp et forslag til ukesmeny for dere, med middagstips for hele uken. Jeg vet mange av dere har etterlyst det, og da er det ekstra gøy å dele dette. 

MANDAG - Laks i form med chilli og grønnsaker

Det passer perfekt å starte uken på en sunn måte med en fiskerett. Denne middagen er genial for dere som ikke er så veldig glad i fiskesmaken, men likevel ønsker å få i dere fisk. Fisken blir litt kamuflert av chilli og de andre smakene, og kombinasjonen er helt nydelig. Server som den er, eller med ris / pasta til. 

TIRSDAG - Squashlasagne

Dette er en sunn versjon av lasagne, og absolutt noe du burde teste ut. Pastaplatene er byttet ut med squash, og resultatet blir en sunn, smaksrik og super hverdagsmiddag. 

ONSDAG - Lompepizza 

En klassiker som jeg alltid vender tilbake til når jeg ikke helt vet hva jeg har lyst på. Kan lages i utallige versjoner og varianter. Prøv deg frem fra den enkleste med skinke og ost, eller kjøttdeig, grønnsaker og ost, til de mer fancy med pesto, parmaskinke og ruccola. 

TORSDAG - Kyllingsalat med hjemmebakte rundstykker 

Salat er genialt, og et godt tips er å lage masse små skåler med ulike ingredienser, slik at alle kan lage sin egen favoritt-salat. Stek opp kylling, og gjerne med ulike krydder på slik at man kan velge litt ulikt der også. Test ut litt forskjellige ingredienser i salaten. Mine favoritter er grønn salat, avokado, mais, agurk, tomat, fetaost, pinjekjerner, ristede nøtter og mango. Mmmm. 

FREDAG - Skinkepai med salat 

Pai er hverdagsmat, men også skikkelig kosemat. Enten om det er vanlig skinkepai, eller tacopai, så er min erfaring at pai er en stor hit hos de aller fleste. Server med en frisk salat til. 

LØRDAG - Tacosalat 

Taco eller tacosalat er nok den middagen som serveres oftest her i huset. Jeg liker best å lage en stor tacosalat på tallerkenen, også ha skjell eller lefser ved siden av som jeg fyller fra tallerkenen min. Taco er det beste, alltid og uansett. 

SØNDAG - Spicy kyllingsuppe 

Søndag er en finfin suppedag, og denne suppen er helt nydelig. Oppskriften kommer fra Kjøkkenskapet, en cafe her i Kristiansand. Server med ferskt grovt brød til. 

Nå skal jeg legge bort macen og nyte søndagen. Litt mer hjemmekos, før det blir ut på tur i skogen. I ettermiddag og kveld blir det filmmaraton her hjemme, og valget står mellom Pirates-filmene, Twilight eller kanskje batman-filmene. Vi får se hva som frister når kvelden kommer. Middagen i dag kjenner jeg fort kan bli take-away, sushi frister noe helt vilt. 

Hva er deres plan for dagen? 

 

Smiiiil, Maren 

 

Crossfit - skal, skal ikke?

Jeg ble utfordret til å delta på er crossfit introkurs forrige søndag, men jeg feiget ut. Nå fikk jeg akkurat melding om at det er kurs igjen flere helger på rad, så kanskje jeg skal presse bort prestasjonsangsten for nye ting, og bare kjøre på? 

It´s never a good time, just start where you are. 

Jeg liker ikke å teste nye ting, spesielt ikke ting jeg vet at jeg ikke kommer til å mestre med det samme. Crossfit er en sånn ting, og det skremmer meg skikkelig å skulle gjøre dette. Det er et stort crossfitmiljø i Kristiansand, enormt mange dyktige utøvere og flinke coacher. Jeg tror jeg kunne lært så vanvittig mye, og virkelig kost meg med dette som en alternativ treningsform til vanlig styrke, og kondisjonstrening. Jeg har så lyst - men samtidig er jeg livredd. 

Er det noen av mine lesere som driver med Crossfit, og kan fortelle meg litt om hvordan det er å dra på et sånn intro / nybegynnerkurs? Sleng gjerne på litt om hvorfor du begynte med Crossfit, hva du synes er bra med det osv. Jeg gleder meg til å lese svarene deres. 

 

Smiiiil Maren 

Sunn og delikat smoothie bowl

Se de deilige fargene. Jeg blir glad av å se på denne skålen jeg, og jeg vet jo hvordan den smaker også, og det gjør bare at smilet blir enda bredere. Denne saken her er en fest for smaksløkene, i tillegg er den er sunn og full av næring. Det jeg liker best med smoothie bowls er at de kan toppes med så mye forskjellige godsaker.

Denne delikate saken består av følgende ingredienser:

 • 3 dl frossen mango, ananas og banan
 • 1 ss mager kesam 
 • 1 dl fun light bringebærsaft
 • Litt vann, spe på underveis til ønsket konsistens 

Du kan også bruke eplejuice, eller annen væske. Jeg synes denne smakte så mye fra før, at vann funket helt supert. Kokosvann hadde garantert vært nydelig i denne smoothien. Prøv deg gjerne litt frem med ulike typer ingredienser og plutselig finner du fin favoritt. Toppingen er solsikkekjerner, kokosflak, chiafrø, tørket mango og bringebær. 

Denne er uten tvil en av de beste jeg har laget til nå, og jeg håper dere også vil like den. Det gav så god smak å ta litt ublandet saft i, så det skal jeg absolutt teste flere ganger, i flere ulike smaker. 

Ha en nydelig fredagskveld <3

 

Smiiiiil, Maren 

 

24 timer i Oslo

Puh, det siste døgnet  har vært helt utrolig hektisk, spennende, utfordrende, morsomt og fint. Masse møter, nye bekjentskaper, spennende samarbeid og hyggelige gjensyn. Jeg har bodd på Frogner House, i min egen lille studioleilighet. Praktisk, delikat, og fint. Oppholdet var ikke sponset, men det må jo være lov å komme med et hotelltips likevel <3 

Jeg får alltid en litt spesiell følelse når jeg er tilbake i Oslo. En litt blandet følelse av noe veldig positivt, men også litt negativt. Jeg bodde her i nesten 4 år, og opplevde mye bra, men også litt kjipt her. Jeg valgte å flytte fra Oslo, og hver gang jeg er på besøk så kjenner jeg at det var riktig valgt. Jeg har det best på Sørlandet, og Kristiansand er min hjerteby. 

Nå sitter jeg altså på Loungen på Gardermoen og momser på grønnsaker med dipp. Det er litt godt å sitte her å se på folk, drikke dispenserbrus ( funfact: dispenser brus er noe av det beste jeg vet) og spise snacks. Jeg får også gjort litt jobb, og koser meg faktisk veldig her jeg sitter. Når jeg kommer hjem blir jeg hentet på flyplassen også er det rett ut på luftetur med lille vofsen og mamma. Vi går ofte tur sammen, og spesielt etter ting har skjedd, både positive og negative. Mamma er en helt magisk sparringspartner, og jeg liker så godt å skravle med henne etter jeg har vært i litt ekstra spennende møter, eller skal ta noen store avgjørelser. Både familien og min kjære er veldig fine sånn sett, de lytter, veileder og kommer med masse gode råd. Jeg er så takknemlig for at involverer seg og gidder å ta del i denne litt sære, men veldig spennende bloggverden. 

I kveld blir det altså bare kos hjemme, og i morgen er det bryllup igjen. Jeg gleder meg! Søndag har jeg blitt utfordret til å delta på noe som skremmer meg litt, så vi får se hva det blir til. Oppdatering på det kommer! Nå skal jeg hente en ny runde med snacks her, og fylle opp med dispenserbrus. Resten av tiden på Loungen går med til å jobbe med neste måneds treningsprogram til ShapeUp. Jeg leverer jo saker i ganske god tid i forveien, og sitter nå derfor å jobber med juletrim. Litt artig å sitte her, mens det fremdeles er august, og skrive om juleribbe og desembertrening. 

Hva er deres planer denne helgen? Skjer det noe spennende? 

Ps: Titt gjerne innom igjen senere i dag, da deler jeg en ny og super digg oppskrift på smoothie bowl. Jeg slumpet med litt av hvert, og en litt artig ingrediens og vips ble det til en ny smoothie-favoritt. 

 

Smiiil, Maren 

 

Lakselunsj og Oslotur

God morgen hjerter. I dag har jeg vært våken siden kl 05, og det merkes godt her jeg sitter på flyplassen. Dette er andre gang jeg er ute på flyplassen i dag, jeg var nemlig ute her like over kl 06 i dag morges også, for å kjøre min kjære som skulle avgårde på jobbtur. Nå, tre timer senere sitter jeg her igjen, og nå er det min tur til å reise avgårde for en aldri så liten jobbtur til Oslo. Jeg har tre spennende møter på planen, og spesielt det ene er jeg litt ekstra spent på. Jeg blir over til i morgen, på grunn av et tidlig møte på fredagen. Like greit å få unna mest mulig når man først er i Oslo. 

Jeg blir litt busy i dag, og derfor tenkte jeg det kunne passe å dele et lite lunsjtips i mellomtiden. Enkelt, sunt og godt, akkurat slik jeg liker det det. Laksewraps tar ikke lang tid å lage, og holder seg fint å matboksen. Hemmeligheten er pestoen, som gjør at det smaker godt, på tross av et par timer i veska. Har du mulighet, så putt gjerne matboksen i kjøleskap frem til den skal spises. Det aller beste er selvfølgelig å lage den rett før du skal spise den. 

Du trenger: 

 • Røket laks
 • Lomper / lefser 
 • Crisp salat
 • Grønn pesto 
 • Et dryss havsalt 

Smør lompene med pesto, legg på laks, salat og dryss litt havsalt over. Voalá! Dette smaker himmelsk med Philadelphia ost, ruccola salat og litt rødløk også. Prøv deg litt frem, og finn din favoritt. 

Nå er det på tide å boarde flyer her, vi blogges fra Oslo! 

 

Smiiiil, Maren 

Slik gjør du treningsøkten ekstra effektiv

I dag har jeg et skikkelig gøy program til dere. Når jeg testet dette selv ble jeg både veldig sliten der og da, men også ordentlig støl dagen etter, og det er en god følelse. Øvelsene er kjente, men den lille tvisten her er at det er lagt til ekstra vekt på kroppen ved hjelp av en vektvest. Det betyr at du gjennomfører hele økten med 10kg ekstra på kroppen. 

Fotograf: Adele Grosås

Programmet er som følger: 

 • Step ups
 • Dips
 • Pushups
 • Hopp
 • Stjerna
 • Hofteløft 
 • Burpee to jump 

 

1. Stepups 

Slik gjør du: Plasser det ene benet oppå  benken, bruk setemuskulaturen og løft deg selv opp. Hold overkroppen oppreist, stram magen, "stolt holdning" med brystet frem og skuldrene bakover. Forsøk å gjøre steget opp eksplosivt, og senk deg kontrollert ned igjen. Kjør alle de angitte repetisjonene på ett ben før du bytter ben. 

Muskler som jobber: Hovedsakelig rumpe og lår, men også kjernemuskulatur og balanse. 

2. Dips 

Slik gjør du: Sitt på benken / trappetrinnet med føttene plassert forann deg, og med armene plassert på kanten av benken. Løft deg selv av benken slik at det kun er armene som holder deg, knærne i bakken. Bøy i albuleddet og kom ned til ca 90 grader i albuen. Press deg opp igjen, og gjenta. Pass på at det er armen som bøyer, og ikke rumpa som løftes opp og ned. 

Tips:  Løft det ene bene slik at øvelsen blir mer ustabil. Øvelsen blir lettere jo mer bøyd knærne er. 

Muskler som trenes: Skuldre og bakside arm

3. Pushups

Slik gjør du: Stå med føttene i hoftebredde og armene plassert på benken, like under skuldrene, litt bredere enn skulderbredde. Senk deg kontrollert ned mot benken. Armene skal danne omtrent 45 grader vinkel ifra kroppen gjennom øvelsen. Fra bunnposisjon skyver du deg opp. Pass på å holde spennet i kroppen gjennom hele øvelsen. Pass også på at du ikke holder for bredt.

Tips: For å gjøre øvelsen tyngre kan den gjøres på flat mark, og for å gjøre den lettere kan du finne en høyere benk. Tips til de som virkelig ønsker en utfordring er å legge inn et lite klapp, eller utføre øvelsen med kun ett ben i bakken. 

Muskler som trenes: Bryst, skuldre, armer og kjernemuskulatur

4. Hopp 

Slik gjør du: Start bevegelsen med å bøye knærne og ta sats, hopp så eksplosivt du klarer opp på benken, og land i knebøyposisjon på benken. Pass på at ryggen er rett og fin. Fra denne posisjonen hoppen du kontrollert ned igjen og lander i ny knebøyposisjon på bakken. Ta sats og hopp eksplosivt opp igjen.

Muskler som trenes: Lår og rumpe

5. Sideplanke & stjerna 

Legg deg sidelengs, med albuen på benken. Stram mage og rumpe, pass på at kroppen holdes i en rett linje. Dumå jobbe aktivt med kjernemuskulaturen hele tiden. Kontrollert løfter du opp det ene benet og armen, kroppen former da en slags stjerne. Dette er en svært utfordrende possisjon å holde, og er super for core/kjernen. 

Muskler som trenes: Kjernemuskulaturen 

6. Hofteløft / hip-throust 

Slik gjør du: Ligg på bakken med ryggen inntil benken, bøyde ben og hælene god plassert i bakken. Stram rumpe og mage, og skyt hoften opp, hold i et par sekunder i topposisjon, før du senker kontrollert ned igjen. 

Muskler som jobber: Hovedsakelig rumpe.  

Pass på: Stramme magen godt, og holdt spennet i ryggen. Skvis setemuskulaturen godt sammen i topposisjonen.  

7. Burpees to jump 

Slik gjør du: Fra stående posisjon, ned i bunnposisjon for armheving, press deg så opp til topposisjon for armhevinger. Med hendene fortsatt i bakken løfter du hoften eksplosivt og hopper med beina fram slik at du ender stående på huk. avslutt øvelsen med et kraftfullt spensthopp, opp på benken. Fra benken hopper eller går du ned igjen, og direkte ned i en ny burpee. 

Muskler som trenes: Hele kroppen er involvert, spesielt ben og rumpe. 

Kjør 10-12 repetisjoner pr øvelse, 3 runder med ca 1 minutt pause mellom rundene. Dette er en tung og utrolig effektiv økt. Har du ikke vektvest, så ta på deg en ryggsekk med noe som veier tilnærmet 10kg, stram sekken godt og kjør på. 

Så ikke dette litt gøy ut? 

PS: Jeg gir bort 6 vektvester på min Instagram , og vinneren trekkes kl 23.59 i kveld. Enda litt tid til å kaste seg på der altså. Marenerdvik heter jeg på Instagram. 

 

Smiiiiiil, Maren 

 

 

Trening og kosthold - skaff deg kunnskapen selv

I samarbeid med AFPT

Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg er utdannet personlig trener fra Akademiet for Personlig trening i Oslo. Jeg har kun gode ord å si om denne utdannelsen. Jeg la min grunnmur hos AFPT, og er evig takknemlig for alt jeg lærte der. Det begynner å bli mange år siden jeg var ferdig utdannet, og det skjer enormt mye innenfor denne bransjen. Jeg har derfor valgt å sette meg litt på skolebenken igjen, rett og slett bare for å oppdatere meg litt. AFPT kjører utdannelser over hele landet, også i Kristiansand.  20 oktober kjører de i gang her på sørlandet, og innen den tid skal man ha lest en del pensum på egenhånd. Jeg er spent, og gleder meg veldig til å oppdatere meg, og uten tvil lære enormt mye nytt. Som sagt så kjøres det utdannelser i alle de største byene, samt over nettet. Så uansett hvor du er, så har du mulighet til å ta utdannelsen. 

Sitter du med en liten drøm om å bli personlig trener? Eller kanskje du ønsker å vite mer om trening, ulike metoder, teknikk, hvordan man trener på ulike måter, hvordan trene for ulike resultater, anatomi og hvordan kroppen vår fungerer, hvordan musklene jobber, og ikke minst hvordan man skal trene dem best mulig. Hvordan legger man opp et program i forhold til målsetning, og hvor viktig er dette med sett og repetisjoner ift ulikt mål med treningen. Kanskje er du litt nyskjerrig på kosthold, og hvordan man skal spise for å optimalisere helsen, eller for å nå ulike mål. Alt dette, og helt enormt mye mer lærer du på Akademiet for personlig trening. 

Ønsker du ikke å ta et helt kurs eller en hel utdannelse, så kan du sette av en helg og få alt det nyeste innenfor bransjen fra noen av verdens fremste innenfor helse, trening, og kosthold. Helgen 1-3 september er det AFPT Convention i Oslo, og du kan lese alt om det HER. 

Rabattkode: 

Ble du litt trigget av dette? Kjenner du at du kunne tenke deg å vite litt mer? Da kan du klikke deg inn på Afpt sine nettsider HER, og ønsker du en rabattkode på utdannelsene? Ja da sender du meg bare en mail da, så får du den selvfølgelig. Mailen min er: marenerdvik@hotmail.com 

 

Smiiiil, Maren 

 

Back to basic

Inneholder reklame 

God morgen hjerter. I dag bestemte Leo seg for å starte dagen kl 06.15, og på en mandagsmorgen føltes det akkurat 1 time for tidlig. Heldigvis var det sol ute, og etter en stor kopp kaffe føltes det godt å komme seg tidlig opp og i gang. Jeg sitter å jobber med et litt annerledes og gøy treningsprogram til dere. Det er nemlig utført med en 10kg vektvest på kroppen. Grisetungt og utrolig gøy. Jeg håper å få det ferdig slik at jeg kan dele det på bloggen i morgen. Sounds good? 

Jeg har forresten en konkurranse på Instagram nå hvor jeg gir bort totalt 6 vektvester. Sjekk ut Instagram hvis du har lyst på din egen vektvest. (Vestene er sponset av Abilica) Dere finner meg på Marenerdvik. 

Fotograf: Adele Grosås

Jeg tar meg selv i å kle meg mer og mer i basisplagg på trening om dagen. Det går veldig mye i sort, hvitt og grått. Jeg som alltid har likt sterke farger på treningsklærne. Disse sneakersene er forresten helt nye, og jeg digger dem! Jeg bruker dem like mye som fritidssko som treningsko. Jeg synes formen på dem er så kule, og ikke minst at de er hvite, men likevel ikke helt hvite. Det trekker også opp at de er utrolig gode på, og sålen er en drøm å gå på. Skoene er fra Junkyard, og dere finner dem HER. 

Nå skal jeg jobbe et par timer til, før jeg skal ut avgårde til en hudpleietime. Senere har jeg en fotojobb for en av mine samarbeidspartnere, og i kveld er plenen å komme meg på årets første ( ja det er faktisk helt sant) yogatime. Tenk at jeg aldri kom i gang med yogaen igjen, det er så synd. Men i dag håper jeg er dagen for å vende tilbake til yogastudio <3 

Hva er dine planer for denne mandagen? 

 

Smiiiiil Maren 

 

Bli inspirert til sunn super-lunsj hjemme

God morgen dere. I går forsvant bare dagen fra meg, og jeg rakk rett og slett ikke innom bloggen for andre gang. Jeg prøver å få inn to bloggposter om dagen de dagene jeg kan. Jeg hadde så lyst å titte innom for å dele denne fargerike, deilige lunsjen med dere. Denne er kjøpt ute på cafe, men den kan helt fint lages hjemme. 

Smoothie bowl er en favoritt hos meg, og jeg lager det ofte selv. I går dro en av mine bestevenninner, hennes mann, datter og meg på Will I juice, hvor de serverer så masse sunne, deilige fristelser. Min venninne gikk for smoothien "5 om dagen" og jeg valgte kaffe og "Protein bowl". Protein bowl består av banan, eple, bringebær, vanilje whey protein, og mandelmelk. Toppingen er granola, kakaonibs, mandler, jordbær, kiwi og banan. Mmmm

I dag har jeg litt spennende ting på planen. Jeg skal fullføre litt mer på innredningen her hjemme, jeg har nemlig handlet inn en god del nye ting og jeg gleder meg til å vise dere. Jeg skal også forberede en rå give-away som går ut på Instagram i morgen, og forberede klessalget som blir på Snapchat  i løpet av uken. Masse masse freshe treningsklær til en latterlig billig penge. Mer info om dette kommer. Senere i dag skal jeg ta litt bilder sammen med en ny fotograf. Jeg håper vi kan få til litt spennende ting sammen fremover, og jeg er spent på vår første jobb sammen i ettermiddag.

Kvelden blir helt rolig og avslappende hjemme på sofaen med mine to. Mac & cheese står på menyen, og for oss er det den ultimate kosematen. Jeg har en hektisk uke foran meg, med både Oslotur, flere spennende møter og et nytt samarbeid. Jeg elsker at hverdagen er i gang igjen, ting skjer og det gjør at bloggen forhåpentligvis blir mer spennende, får mer, og bedre innhold. Ha en nydelig søndag dere <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Keep it simple

Det er noen ting jeg brenner litt ekstra for innenfor helse, trening, kosthold og livsstil, og det er at ting ikke trenger å være så komplisert. Det gjelder vel så mye for kosthold og livsstilsendring generelt, men i dette innlegget vil jeg fokusere litt på treningen.

Det er ikke så fryktelig viktig om intervallet ditt varer i 2 eller 3 minutter, om du løper 8 drag eller 10, om pulsen din ligger akkurat på melkesyreterskel og om du har en perfekt prosent i forhold til din Vo2 max. Kom deg opp og ut, vær i aktivitet, få opp pulsen, gjerne over litt tid og sørg for at du får svettet ut litt. 

La disse to setningene bli et lite mantra på dager du virkelig ikke orker: "Keep it simple!" og "ALT er bedre enn ingenting"

Trening trenger ikke alltid være så avansert, og her er et eksempel på en enkel og effektiv økt med svette-garanti. Finn deg en trapp og kjør på: 

 

 • 5 runder løp på hvert trinn
 • 5 runder løp på annethvert trinn
 • 5 runder hopp med samlede ben
 • 5 runder hopp på ett ben (hink)

     Foto: Victoria Nevland

En svett, ukomplisert, effektiv og god økt. Enkelt og greit - akkurat slik jeg liker det! God lørdag mine fine <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Tre supre øvelser med strikk

Høsten er like rundt hjørnet, og for mange betyr det at kursen er satt inn mot treningssenteret igjen. Kanskje sitter du å leser dette, og tenker at du ikke er så gira på å trene på et treningssenter, eller kanskje kjenner du at økonomien ikke helt tillater det akkurat nå. 

Fortvil ikke ? du trenger ikke noe treningssenter, du kan helt fint trene hjemme. Her kommer tre finfine øvelser du kan gjøre hjemme på stuegulvet med strikk: 

Hofteløft

Muskler som trenes: Hovedsakelig setemuskulatur

Ligg på ryggen og trekk hælene godt inn mot setet. Fest strikken rundt knærne, strikken hjelper både å aktivere sete og stabilisere knær så de ikke faller innover. Løft hoften til den er helt ustrakt. I topposisjon har du kun skuldrene i gulv.  Husk at du løfter hoften ved å stramme setemusklene, det gjør du ved å virkelig skvise rumpeballene sammen så har du bare kan. Når du løfter hoften, hold i topposisjon i tre sekunder, før du senker kontrollert ned igjen. Husk å holde hælene i gulvet i hele løftet.

Stående roing

Muskler som trenes: hovedsakelig rygg

Stå oppreist med strikket under føttene og en ende i hver hånd. Bøy overkroppen litt frem, pass på at ryggen holdes helt rett. Stram magen, og trekk skulderbladene tilbake før du trekker armene opp. Albuene peker rett bakover. Pass på at du bruker ryggen til å løfte. Snu bevegelsen, og kom kontrollert ned til utgangsposisjonen igjen. 

Knebøy

Muskler som trenes: Rumpe og lår

Stå med litt berede enn hoftebredde, tærne peker litt ut. Strikken er festet under bena, og over skuldrene/nakken. Hold brystet godt frem, skuldrene trukket tilbake, og blikket fremover. Start bevegelsen med å bøye knærne og la hoften gli bakover, tenk at du "setter deg ned på en stol, som står litt langt bak deg". Kom ned til like under 90 grader i kneleddet. Overkroppen holdes rett og fin. Dersom du klarer å opprettholde en rett og fin rygg, og er bevegelig nok må du gjerne gå lenger ned. Press deg selv opp, og tilbake til startposisjon. Stram rumpen godt i topposisjon. Tyngden på hæler. Pass på å presse knærne ut, slik at de ikke faller inn. Knær over tær. 

Foto: Victoria Nevland 

Det gjelder å se muligheter, i stede for begrensinger. Det finnes så mange fine måter å bevege seg på, som ikke inkluderer treningsenteret. Nå har jeg fokusert mye på ferietrening, hjemmetrening og trening uten spesielt mye utstyr i sommer. Jeg kommer nok til å dele litt mer av dette, før jeg setter fokuset over på mer tung styrketrening med vekter.

Denne bloggen skal være for alle, og da gjelder det å møte alles behov og ønsker. Mange ønsker å trene på treningssenter, og da er det viktig at dere også får litt nye innspill og inspirasjon på treningsfronten. 

 

Smiiiiil, Maren 

 

Oh so fresh

Disse bildene har jeg helt glemt å poste her på bloggen. Har dere sett noe så fresht og deilig? Vi gikk forbi dette i Venezia, og jeg fikk umiddelbart lyst å bytte ut gelato og croissanter til fordel for frisk frukt og grønnsaker. 

Jeg blir så glad når jeg ser at frukt og grønt danderes så delikat og selges på denne måten. Det gjør det så mye enklere å ta et sunt valg når man kjenner at man er litt sulten eller lysten på et eller annet snacks. Med den varmen som var i Italia, så kan jeg nesten ikke tenke meg noe bedre enn en slik iskald fruktkopp. Sunt, tilgjengelig, friskt og godt. Jeg blir selv inspirert av disse bildene, og skal bli flinkere til å lage små fruktkopper og skåler her hjemme. 

Hadde du blitt fristet av dette? 

 

Smiiiil, Maren 

 

Mine 10 beste treningssanger

Musikk er en viktig del av en treningsøkt, og for min del kan musikken være en av de avgjørende faktorene på en god og dårlig økt. Det skjer liksom noe med hele tenkemåten, motivasjonen og ikke minst energien når man hører en skikkelig god treningslåt. I dag tenkte jeg å dele 10 av mine treningsfavoritter når det kommer til musikk, listet opp i helt tilfeldig rekkefølge. 

Mine 10 favoritter: 

 • Faith - Blasterjaxx
 • Burnin - Calvin Haris
 • Bang my head - David Guetta, Sia 
 • A cut above - Avery Watts 
 • Faint - Linkin park 
 • Outside - Calvin Harris, Ellie Goulding 
 • King - years & years 
 • Bulls on parade - Rage against the machine 
 • Black pearl "he´s a pirate" - Rebel, Sidney Housen 
 • Numb/Encore - Jay Z, Linkin Park

Det er stor variasjon i sangene her, men hver og en av dem er med på å pushe treningsøkten min til nye høyder. Noen er skikkelig gamle, mens andre er nyere. Variasjonen er som sagt stor, men jeg digger hver og en av dem på hver sin måte. Disse sangene er først og fremst ment for kondisjonstrening. Jeg har brukt dem på løping, jogging, sykling/spinning, gå i motbakke, og ellipse. 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Student på budsjett? Slik trener du helt gratis

Et nytt semester står for tur, og tusenvis av studenter er klare for å innta høgskoler , universiteter og andre skoler landet rundt. Mange flytter til en ny by og kanskje hjemmefra for første gang. Det er mye som skal fikses og ordnes , ting koster og mange vil kanskje prioritere bort trening - på tross av at de fleste sentere tilbyr studentrabatt. Ønsker du ikke å være medlem på et treningssenter så finnes det en hel haug av ting du kan gjøre, og det koster deg ikke en eneste krone. 

Et godt tips er å ta seg en joggetur for å bli kjent i sin nye studentby / område. Det er både smart, effektivt og en perfekt treningsmulighet. Dra på jakt etter ditt eget, helt gratis, treningssenter utendørs. Enten om det er en park med benker , en trapp eller kanskje du er så heldig å finner en slags stativ-park i nærheten av deg. Kom deg ut på tur og finn deg ditt eget sted hvor du kan trene vel så godt som på et treningssenter. 

Her er 7 gode øvelser du kan gjøre utendørs som trener hele kroppen:

 • Hopp på benk
 • Pullups
 • Ett-bens hipthroust
 • Dips på ett ben
 • Bulgarsk utfall med hopp
 • "Båten" på benk
 • Pushups med klapp

Sjekk ut dette blogginnlegget for full forklaring og bilder av hver neste øvelse. 

Jeg gjorde en sak sammen med Side2 på dette, og i saken legges det frem en oversikt over alle treningssenterne sine studentpriser. Sjekk gjerne ut hele saken HER. I denne saken retter jeg meg i hovedsak mot studenter, men alle kan selvfølgelig benytte seg av denne typen gratis trening. 

 

Smiiiiil Maren 

 

 

Ut av sommerkjolen og inn i treningstightsen

Jeg sitter her i sofaen, hjemme i min egen leilighet, lille Leo løper rundt å leker på gulvet, havregrøt i skåla og kaffe i koppen. Hverdagen er her igjen, og det føles fint. Det er ikke helt hverdag enda, for jeg har en siste ferieuke igjen, men det føles som hverdag, og jeg liker det.

Jeg sitter her full av gode minner fra de siste to ukene, og føler virkelig jeg har hatt ferie med reise både til Frankrike og Italia. Jeg har gått mer i kjoler og skjørt enn treningsklær, og mer i sandaler enn joggesko. Det er en uvant greie for meg. Nå sitter jeg her og prøver å legge en plan for ukene fremover. Jeg har alt for mye å gjøre, men hodet er helt i feriemodus og jeg får ikke gjort en eneste ting. Jeg har lyst å kickstarte høsten for dere lesere, og gi dere masse masse inspirasjon. Jeg har lyst å teste nye oppskrifter og dele dem, jeg har lyst å legge ut masse effektive og gode treningsøkter til dere. jeg har lyst å dele energi, positivitet og masse masse feel-good her på bloggen - så jeg tenker at det er akkurat det jeg skal bruke den neste uken til. Komme meg ut av feriemodus og inn i hverdagen, ut av sommerkjolene og tilbake i treningstightsen. Så nå ber jeg om litt tålmodighet denne uken, jeg holder selvfølgelig bloggen i gang, men bare vit at jeg jobber som en helt i kulissene for å gi dere absolutt alt jeg kan for å booste høsten. Høres det ut som en god plan? 

Flere av dere har krevet til meg på Instagram, Snapchat og her i kommentarfeltet og kommet med små ønsker for temaer til bloggen. Det liker jeg så godt. Siste ønske som kom opp nå var oppskrifter på proteinrik mat, tips til når man skal spise proteiner, og hvor mye. Jeg tar til meg alle ønsker dere kommer med, så sitter du å tenker at det er noe du kunne tenke deg å vite litt mer om eller få litt tips / inspirasjon på for å kickstarte denne høsten så si gjerne i fra til meg <3 


Nå skal jeg begynne å pakke ut kofferten fra ferie, vaske klær, vaske leilighet, rydde, fikse og ordne. Det føles litt godt dette her, som en slags ny start. Ha en nydelig dag mine fine, mer fra denne kanten senere. 

 

Smiiiiil Maren 

Et eventyr fra start til slutt

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte for å beskrive denne helgen. Jeg føler jeg har vært med på noe magisk, noe man ser på film. Et bryllup på et av de vakeste stedene jeg noensinne har sett, hvor absolutt alt er planlagt og tilrettelagt fra start til slutt. Hvor hver eneste lille detalj er perfekt, og ting er så delikat, lekkert og fint at jeg nesten ikke vet hvordan jeg skal klare å gjenfortelle det. Jeg er så takknemlig for å ha vært en del av det. Disse minnene lever jeg lenge på. 

Helgen startet for oss på lørdagen, da kjørte vi fra Verona til Como, hvor vi sjekket inn på et hotell i en liten by som het Lenno. Lørdag kveld var det bli-kjent-fest med mingling, båttur og fest. En utrolig gøy kveld, hvor undertegnede fikk seg tidenes treningsøkt i form av dansing fra start til slutt. Søndagen, bryllupsdagen, startet vi med en deilig dag i sola, og bading i Lake Como. Senere på dagen var det endelig tid for vielse og byllupsfest. Vi ble hentet i en båt som tok oss ut til Villa del Balbianello, og det stedet tror jeg dere må google. Jeg kan si så mye som at her har store filmer blitt spilt inn, blant annet James Bond og Star Wars. Jeg hadde ikke med kamera, da brudeparet ønsket at vi skulle være tilstede og ikke bak en telefon eller et kamera. Det synes jeg var en fin avgjørelse <3 Bildedrysset i dette innlegget blir derfor fra dagen vår før bryllupet startet. 

Dagen i dag er litt preget av helgens festligheter. Det er en trøtt, men veldig fornøyd gjeng som sitter på Gardermoen og venter på siste etappe hjem til Kristiansand. Jeg har kost meg noe helt enormt, og som mange av mine følgere har lagt merke til har det vært null trening (sett bort fra et par gåturer), pizza, og vin hver dag. Jeg har spist potetgull og pasta, sjokolade og is hver eneste dag - og vet dere hva, det føles helt fantastisk. En solid time-out fra hverdagen, og en sterk kontrast til mitt vanlige liv. Jeg skal skrive et eget innlegg på dette, for jeg tror bare det er så viktig å snakke litt om dette med hverdag og helg / ferie. Det er så viktig å kunne ta seg en time-out, en pause, og noen ganger tror jeg det er utrolig sunt å være skikkelig usunn. Men mer om dette senere, her har jeg mye på hjertet. 

Nå skal jeg gå å finne meg en stor kopp kaffe, og noe mat her på flyplassen, vi har nemlig nesten tre timer som skal slås ihjel her. Jeg har storkost meg på tur, men fy søren så godt det skal bli å komme hjem til lille valpen, og vårt fine hverdagsliv hjemme. I morgen skal jeg på trening, og takket være en god ferie, kjenner jeg at jeg virkelig gleder meg. 

 

Smiiiil Maren

 

Et døgn i Verona

Vi har nådd siste destinasjon på runden vår før vi i morgen setter oss i bilen og kjører til Lake Como hvor vi skal i bryllup <3 I skrivende stund befinner vi oss altså i Verona, og hit kom vi rundt klokken 15 i ettermiddag.

Vi har brukt hele dagen til å rusle rundt i byen, og være skikkelig turister med kamera på magen og Gelato i hånda. Verona er virkelig en fin by, med sine smale brosteinsgater, nydelige arkitektur og sjarmerende cafeer, samtidig som det er gode shopping muligheter og et yrende liv. Vi har kun ett døgn i Verona, men her kunne jeg absolutt tenke meg å dra tilbake. Et døgn i Verona, kjør bildedryss: 

Nå skal vi straks ut å spise og nyte vår eneste kveld i denne fine byen. I morgen starter bryllupseventyret, og jeg gleder meg til å ta dere med til noe som anses å være et av de vakreste bryllupsdestinasjonene i verden. For en lykke å få lov å være gjest i noe slikt. Vi gleder oss noe helt enormt til å ankomme Lake Como, og tilbringe hele helgen der med gode venner <3

 

Smiiiiil Maren 

 

En skjult italiensk perle

Jeg lovte dere en oppdatering på Chioggia, eller lille Venezia som det populært kalles. Dette er et av de stedene Italienerne selv ferierer, og det er så og si ingen turister her. Lille Venezia er en typisk fiskelandsby, og uten tvil noe av det mest sjarmerende jeg har sett. 

Sett bort fra det merkelige været her, så er det lite å utette på stedet. Vi startet dagen med sol, og midt på dagen så kom det villeste regnværet med både lyn og kraftig torden. Kvelden ble heldigvis avsluttet med oppholdsvær. Alt på dette stedet er sjarmerende og typisk italiensk. Gatene, folkene, spisestedene, stemningen og ikke minst hotellet er helt nydelig.

Dagen i går startet med en frokost bestående av alt fra eggerøre, skinke og bacon, til yoghurt med frisk frukt og superfood. Bakevarer, ferskt brød, rundstykker og pannekaker. Det var alle mulige slags juicer, både ananas, grapefrukt, banan og appelsinjuice. Mmmm <3 Etter frokost ruslet vi rundt i området, og endte til slutt opp på stranda hvor vi koste oss i noen timer.  Under uværet på ettermiddagen slappet vi av på hotellet med piknik i hotellsengen. Vi kjøpte med oss parmaskinke og andre Italienske godsaker og koste oss til uværet var over. Kvelden ble avsluttet med en god middag. 

Nå skal vi spise frokost og slappe av litt før vi kjører videre til neste by. Nå står Verona for tur, og jeg gleder meg. 

 

Smiiiil, Maren 

 

Forelsket i Venezia

Jeg tror aldri jeg har sett et mer sjarmerende og vakkert sted enn Venezia, og jeg føler meg heldig som får lov å oppleve det. Jeg har heller aldri opplevd et varmere sted enn det Venezia var i dag. Det er hetebølge over Italia nå, og fy søren så varmt det var i dag. På tross av varmen koste vi oss noe helt vilt, og hjelpes så mye fint vi fikk se. Venezia er dessverre litt for turistifisert nå synes jeg, men klarer man å se litt bort fra det, og finne smutthull mellom folkemengden så er det virkelig mye fint å se. Kamera mitt gikk helt varmt, og dette bildedrysset har jeg gledet meg til å dele med dere: 

Nå er vi straks klare for å starte dagen i en ny herlig by. Byen heter Chioggia, men kalles for lille Venezia. Makan til skjult perle har jeg aldri sett. Nå er frokosten akkurat spist, og vi er klare for å utforske denne herligheten av en by. Følg gjerne med på snapchat for hyppigere oppdateringer, dere finner meg på marenerdvik

 

Smiiiiil, Maren 

 

Breakfast in Florence

Goood morgen fra vakre Firenze. Etter flytur og en 3 timer lang kjøretur i går var vi ganske så slitne når vi ankom hotellet i Firenze. Men med så lite tid på hvert sted, var det bare å kaste seg rundt. En kjapp dusj, og rett ut å oppleve byen. Vi vandret vi gatelangs i Firenze, spiste pizza med parmaskinke, koste oss med vin og selvfølgelig gelato. Italia altså, her lever man virkelig det gode liv. Vi så utrolig mye vakker arkitektur, og ikke minst kunstverk, statuer og skulpturer. Jeg har så mye bilder å vise dere, men i skrivende stund er vi på vei videre så bildene fra Firenze kommer etterhvert. 

Det jeg kan vise dere bilder fra er frokosten vi akkurat har kost oss med. Vi rakk akkurat å løpe inn på frokostbuffeten før den stengte, og fikk grabbet til oss både croissanter, kaffe, frisk frukt, italiensk ost og skinke. Mmmm

Nå skal vi pakke sammen, og hoppe i bilen. Ny destinasjon venter, og neste på listen er Venezia. Så langt leverer Italia langt over forventningene. Det er så vakkert her, og jeg storkoser meg. Jeg gleder meg til å oppdatere dere fra Venezia. 

 

Smiiiil, Maren

 

 

 

Proteinrik pannekakefrokost

Når dere våkner i dag er jeg sannsynligvis allerede godt i gang med reisen. Klokken ringte 04.45 i dag, og en time senere ble vi hentet og kjørt til flyplassen. I skrivende stund er vi i Oslo, og storkoser oss på Sas Lounge med god frokost og kaffe. Om ikke lenge skal vi gå ombord flyet til Milano. Vi kjører direkte fra Milano til Firenze i kveld. Jeg er så spent at det kribler. Dette er min første tur til Italia, og forventningene er skyhøye. 

Mens jeg er på reise tenkte jeg dere kunne kose dere med gårsdagens herlige frokost. Den bestod av proteinpannekaker, smoothie og friske blåbær. Nå har det kommet nye blåbær i butikken, og hvis man ser bort fra den drøye prisen, så er de helt fantastiske. Store, saftige og gode. Pannekakene er en ferdig proteinmiks fra Proteinfabrikken. Jeg har en gigantisk boks stående, og den går straks ut på dato, så nå er det pannekaker for alle penga. 

Smoothien er en misk av frosne skogsbær, banan, mango, vanilje yoghurt og mager kesam. Toppet med kokos og chia frø. Enkelt, sunt og godt. 

Nå er det på tide å legge bort macen, og komme seg ombord. Om 3 små timer lander jeg i Italia, og årets mest spennende ferie er i gang. Vi blogges fra Italia <3

 

Smiiiiil, Maren 

 

Alt er på plass, nå kan eventyret starte

Reklame (sponsede negler)

I skrivende stund kribler det i hele kroppen, om få timer setter vi nesa mot Italia. Første stopp på reisen er Milano, også direkte til Firence hvor vi skal tilbringe første natten. Videre går turen til Venezia, Verona og Lake Como. Jeg kan virkelig nesten ikke vente. 

Lille Leo gull skal bo hos mine foreldre mens vi er borte, og i dag har mamma vært her på sushikos og litt planlegging for den kommende uken. Det er ikke bare bare å ta vare på en liten valp i en hel uke. Jeg er så takknemlig for at de stiller opp. Vi koste oss med masse deilig sushi og iskald pepsi max. Vi bestilte fra Food Asylium i dag, og hjelpes for en god sushi. Spesielt de litt spesielle bitene med laks utenpå, og scampi, laks, gulrot og purre inni, toppet med en deilig saus. Hands down den beste sushien jeg noen gang har smakt! 

Jeg har fått fikset litt på både hår, vipper og negler før avreise, vi skal jo tross alt i bryllup. Jeg er ikke spesielt jålete av meg, men jeg synes det er gøy med litt sånne ting. Jeg har ikke hatt lange negler på evigheter på grunn av jobben på sykehuset, men nå som jeg har ferie var det litt stas å få fikset dem. Neglene er det Torunn på Neglesalongen i Skippergata som har fikset, og jeg er så fornøyd. Enkle, delikate og ikke for lange. 

Nå gjenstår det bare å pakke ferdig, levere valpen hos mine foreldre, og sove en kort liten natt før vi hopper på første fly tidlig i morgen tidlig. Tenk, nå er all jobb unnagjort, alt er på plass, og i morgen på denne tiden er Italiaeventyret vårt i gang. Jeg gleder meg så enormt! Kamera er fulladet og jeg gleder meg så til å dele masse herlige Italia-skatter med dere. 

 

Smiiiil, Maren 

 

Til deg som ikke kan løpe

Jeg elsker å være ute å løpe i skogen, på tredemøllen eller langs landeveien. Det gir meg verdens beste følelse, men det er ingen hemmelighet at det går utover knær og benhinne. Jeg har derfor funnet et par gode intervaller som går på elipse, og et par på romaskin. Jeg har fått flere komentarer fra dere i det siste at flere sliter med både knær, legger og hofter, så hva er vel da bedre enn å dele mine alternative intervaller med dere. Så her kommer et par intervaller til deg som, av ulike grunner, ikke kan løpe. 

Intervaller på romaskin: 

Romaskin er en treningsform som er svært skånsom for knær, ankler, hofter og rygg, samtidig som den er svært effektiv og forbrenner enormt med kalorier.  Roing utfordrer hele kroppen og styrker spesielt overkropp, armer og core. Vinn-vinn spør du meg. Roing er grisetungt, og derfor kjører jeg som regel alltid intervaller fremfor langkjøring på romaskinen.

Her har dere de to øktene jeg liker best: 

Dere vet jeg elsker 30/30 på mølle, og de funker faktisk helt strålende på romaskinen også:

 • 10 min oppvarmning i moderat tempo
 • 30 sek full guffe
 • 30 sek hvile
 • x 15 
 • 5-10 min nedtrapping i moderat tempo 

En annen intervall jeg liker godt på romaskinen er disse: 

 • 10 min rolig oppvarming
 • 1 min tempo
 • 30 sek pause
 • x 10
 • 5-10 min nedtrapping i moderat/rolig tempo 

 

Intervaller på elipse: 

Jeg ser sjeldent noen kjøre intervaller på ellipsemaskinen, og det er litt synd, for det er nemlig helt genialt. Trening på ellipsemaskin har ganske likt bevegelsesmønster som tredemølle, så for de som liker å løpe, men på grunn av skader eller andre grunner ikke kan, er ellipsemaskinen et helt supert alternativ. På ellipsen er bena alltid i kontakt med underlaget, det betyr at du unngår å få det støtet av foten mot undrlaget som i et løpesteg, og det vil derfor være mye mer skånsomt for knærne. En ekstra bonus er at ellipsen er en råtass når det gjelder trening av rumpe og lår. 

Jeg bruker ofte ellipsen på langkjøring fordi jeg liker den godt, men vil du ha en hard og effektiv økt er intervaller helt genialt. Her kommer mine to favoritter: 

En av intervallene jeg synes er litt gøy er Pyramide-intervaller, og de gjennomføres slik:

 • 10 min oppvarming i moderat tempo
 • 1, 2, 3, 4, 5, 5, 4, 3, 2, 1 minutter
 • med 1 minutt pause mellom hvert drag 
 • 5-10 min nedtrapping

En annen favoritt er 45/15 intervaller på ellipsen: 

 • 10 min oppvarming i moderat tempo
 • 45 sek full guffe
 • 15 sekunder hvile 
 • x 15 
 • 5-10 minutters nedtrapping i moderat/rolig tempo 

 

Håper noen av disse intervallene kan være til inspirasjon for dere som ikke ønsker, eller av ulike grunner ikke kan løpe. Intervaller på sykkel er også helt supert, og alle disse intervallene kan fint gjennomføres på en sykkel også. 

 

Smiiiiiil, Maren 

 

30 spørsmål, 30 svar

Jeg synes det er så artig å lese spørsmål og svar på andre blogger, så da tenkte jeg det kunne være gøy å kjøre i gang her også. Her kommer 30 helt random spørsmål, også har jeg svart etter beste evne. Håper dere liker det: 

1. Hvor gammel er du ? Jeg er 28 år

2. Hvor høy? 1.70

3. Stjernetegn? Jeg er født 13 april, og blir da stjernetegnet væren. 

4. Når står du opp i hverdagen? Rundt klokken 07-08. Hvis jeg skal på jobb på sykehuset står jeg opp rett før 06. 

5. Og i helgene? Da kan jeg sove til 09-10 maks, men da har det gjerne blitt litt sent kvelden før. Tidenes A-menneske med andre ord. 

6. Favorittsang akkurat nå? Jeg har egentlig ingen sånn soleklar favoritt akkurat nå, men alt av happy sommermusikk er topp. 

7. Har du tatoveringer? Nei ikke en eneste en, og det er jeg veldig glad for. Jeg hatet foreldrene mine i månedsvis da jeg var 16 år, og ikke fikk lov å ta en salamander på magen (!!) Takk gud for mamma og pappa som satt en stopper for det, ellers hadde jeg hatt en salamander som kom krypende opp fra buksen og oppover magen nå. Skrekk og gru! 

 8. Hva var det siste du spiste? Jeg har akkurat kost meg med proteinpannekaker, og en kaffekopp

9. Hva var det siste du drakk? En stor kopp kaffe med melk. 

10. En hemmelighet om deg? Nei si det, jeg vet ikke om jeg har så mange hemmeligheter, men hvis jeg skal tenke på noe som dere kanskje ikke vet om meg, så er det kanskje at jeg hat tatovert brynene? og liner over øyet. Sistnevnte var så vondt at jeg gjorde det kun én gang, og fullførte aldri, så den streken ser man ikke. Brynene er gjort med en slik teknikk at det tatoveres inn hår, og dermed ser det helt naturlig ut. 

11. Har du noen gang vært forelsket? Ja, og det er verdens beste og verste følelse. Slitsomt og fantastisk på en gang <3 

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Rosa 

13. Hva hører du på akkurat nå? En hel haug av crazy crossfitfolk som løper rund utenfor leiligheten min. Det er en utendørs crossfitkonkurranse her i helgen, og det jobbes på som bare rakker´n der ute. 

14. Er det noen du savner? Ja 

15. Favoritt quote? "Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always"  Det handler litt om det at alle har ting som foregår i livene sine, som vi ikke kan se utenfra. Det er så enkelt å være snill og hyggelig mot folk, og jeg kan ikke finne en eneste grunn til at vi ikke skal være høflige, hyggelige, åpne og imøtekommende til mennesker vi treffer. Dette har bare blitt styrket etter jeg begynte som sykepleier, og jobbet ulike steder, slik som barneposten og kanskje spesielt innenfor rus. Det er så mange skjebner i så mange familier, som er helt umulig å oppdage fra utsiden. Så bare vær gode mot hverandre - alltid<3 

16. Høy eller lav musikk? Ja takk begge deler, i ulike situasjoner. Er jeg ute på noe gøy, trener eller skal vaske leiligheten så gjerne høy musikk. Skal jeg slappe av og kose meg så gjerne lav. 

17. Hvor drar du når du er trist? Jeg er heldigvis ikke så ofte trist, men blir jeg først trist så trenger jeg å være alene. Finne ut av hvorfor jeg er trist og prøve å finnen en løsning. Jeg lukker meg nok litt inne først, men så fortstår jeg fort at jeg ikke kommer noen vei med det, og da er en god, nær venninne eller min fantastiske mamma de første som får en telefon. 

18. Favorittfarge? Jeg er veldig glad i pasteller og duse delikate farger, samtidig som jeg synes sterke farger er super fristende og fint på mat for eksempel. Så farger generelt er positivt på mat og slike ting, men på klær, interiør osv så er jeg nok mer på det duse, jordfarger, svart, hvit. Enkelt og typisk nordisk. 

19. Hvem snakket du med sist? Kjæresten min 

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Jeg har så lyst på et sånn digert badedyr, gjerne en flamingo eller en gigantisk svane. Dere har sett de rundt på sosiale medier sant? De er så gøye! Vi fant dem på Rhodos i juni, men kjøpte dem ikke. Fy som jeg angrer. Vi lette rundt i Frankrike, men uten hell. 

21. Hva var det siste du kjøpte? Et deksellader til min iphone. Det er så håpløst, sender jeg én snap utendørs så dør den på strøm. Helt krise! Så nå har jeg skaffet meg et sånn appel deksellader, og det er HELT genialt. 

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Ååå så fristende og godt <3 Hvor er dere nå?" 

23. Hva skal du gjøre til helgen? Nå er det jo helg, og i går var vi ute en tur og feiret et vennepar sin 10 års bryllupsdag. I kveld skal jeg bare kose meg og slappe av hjemme. I morgen skal jeg inn å ta en ekstravakt på sykehuset. 

24. Drømmereisemål? Jeg drømmer om Mexico, Maldivene, Santorini og Miami.  

25. Hvordan er du som venn? Jeg tror og håper jeg er omsorgsfull, raus, snill og tilstede. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Åå alt for mye. Jeg er en tenker, og kan ligge å løse verdensproblemer til langt ut på morgenkvisten.  

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Jeg føler egentlig ikke jeg kan helt relatere meg til noen av dem, men jeg liker best Chloe. Jeg elsker personligheten hennes, og humoren. 

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg er serie-junkie delux, og har sett helt enormt med serier. Akkurat nå ser jeg Limitless, og Ozark med kjæretsen, og Nashville alene. Sistnevnte er jo helt super komisk at jeg ser på, det er så far out i forhold til hva jeg egentlig liker av serier, men sannelig har jeg ikke slukt to sesonger av det også. 

29. Hvilken bok leste du sist? Den siste til Jørn Lier Horst, faktisk ikke den beste av han synes jeg. Jeg leste den nest siste av han like før denne, og den var fantastisk. 

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Da skal vi lufte valpen, før vi skal ut på Ikea og en tur innom sørlandsenteret for å fikse litt diverse ting som har blitt utsatt alt for lenge. Etterpå er det Lunsj på M beachclub, med min egen Detox meny. 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Hello Friday

Reklame

Weekend mode 

Gårsdagen min ble amputert av en snikende hodepine og generelt kjip form. Vi reise til Italia om kun 5 små dager, og jeg nekter å bli syk nå. Det går faktisk ikke, denne turen har jeg gledet meg så enormt til. Kvelden i går ble derfor en avslappende alenekveld, bare valpen og meg, en god serie, hjemmelaget pizza og dyna i sofaen. Det regnet noe helt sinnsykt, og siden valpen elsker å løpe inn og ut på verandaen hadde vi døren åpen. Kan dere tenke dere noe koseligere enn å sitte inne, med tente lys, under dyna og både se og høre været herje utenfor. En skikkelig kosekveld med andre ord. 

Før formen ble dårlig rakk jeg å få inn både en god treningsøkt, og en tur til frisøren. Skjønne Jeanette på A-salong Tollbodgata holdt på å knekke sammen av latter når jeg kom inn dørene med mitt mildt sagt oransje og solblekede hår. Vi tok før og etter bilder, og de skal jeg sannelig dele med dere, hjelpes så mye skade sola kan gjøre på håret. Nå er heldigvis fargen på plass igjen, håret er kuret og virkelig fått alt det trenger etter noen harde timer i sola. Disse bildene er tatt før frisøren, jeg klarer å skjule det verste litt, men det er likevel et tydelig skjær av oransje likevel. 

I dag skal jeg til Klinikk Nova for enda en liten vippefiks før Italia bryllup. Etterpå tenkte jeg prøve meg på en rolig styrkeøkt, hvis formen tillater det. Jeg synes det er så gøy å være i gang igjen, og koser meg skikkelig i styrkerommet om dagen. I kveld skal vi feire kjærligheten, 10 års bryllupsdag til et nydelig vennepar. Formen må bare se å komme seg, for disse deilige feriedagene har jeg ikke lyst å bruke hjemme i senga. 

Genseren på disse bildene er fra den nye kolleksjonen til Puma, og jeg synes fargen er så deilig. Jeg synes passformen er så kul også, litt over-sized og med kortere armer. Denne, og den olivengrønne jeg delte for et par dager siden er siste tilskudd i treningsgarderoben, og dere finner begge to hos Runwild. 

Nå skal jeg lage meg en stor porsjon havregrøt med vanilje, bananskiver og kanel. Det regner fremdeles her på sørlandet, og hva er vel bedre enn en varm frokost når det er kjipt vær ute. 

 

Smiiiiil, Maren 

 

Disse intervallene må du teste

I dag har jeg en morsom intervalløkt å dele med dere, denne står på min treningsplan for i morgen, og jeg tenkte å dele den med dere slik at dere kan bli med å teste den ut hvis dere har lyst? 

Denne økten er en herlig miks av både 30 sekunders-intervaller, som alle dere som har lest bloggen lenge vet at jeg digger, og de mer seige 45 sekunder-dragene, de kjappe 15 sekunder-dragene og 1 minuttere. Økten i sin helhet ser slik ut: 

Oppvarming: 5-10 minutter på mølle, eller relativt flatt underlag ute, økt tempo gradvis. 

Intervallene:

 • 1 minutt x 5 / 30 sek pause
 • 45 sekunder x 5 / 30 sek pause
 • 30 sekunder x 5 / 30 sek pause
 • 15 sekunder x 5 / 15 sek pause

I pausene hopper du av møllen og hviler helt, eller gå rolig om du løper ute.

Nedtrapping: 5.10 minutter , der du gradvis senker tempoet, og tilslutt går helt rolig 

Denne økten er inspirert av Torunn, en sprek og skjønn jente som jeg digger. Hun driver sitt eget firma, Improving lifes, og jeg heier på jenter som tør å kjøre på og gjøre sin egen greie. Takk for inspirasjon til en gøy økt Torunn, jeg gleder meg til å teste i morgen! 

Jeg har som sagt ikke testet økten enda, så jeg kan ikke si noe om hastigheten enda. Men tenk at du skal løpe så fort at du klarer å holde i det gitte tidsintervallet, men ikke spesielt mye lenger. Det betyr at hvis intervallet varer i 45 sekunder, så skal du klare å løpe i 45 sekunder på et tempo som er så kjapt at 1 minutt ikke hadde gått. Man må alltid prøve seg litt frem med intervaller, så bruk et par ganger på å finne din speed, skriv det ned, og test igjen om en stund for å se om du kan øke tempo. You against you - det er den virkelige konkurransen! 

Blir dere med meg å tester denne økten jenter? 

 

Smiiil, Maren 

 

Trening midt på natta

Dette var scenario i går kveld kl 22.30: 

 • Han: Skal vi ta en joggetur?
 • Jeg: NÅ????? 
 • Han: Ja hvorfor ikke?
 • Jeg: Ikke sjans i havet, jeg tenkte legge meg snart, du får meg aldri i verden ut på tur nå

20 minutter senere er vi ute på vår første joggetur sammen på evigheter. Vi var hjemme igjen like før midtnatt, og da ble det fruktfat og serier til alt for sent på natt. Fy søren for en spontan, sporty og morsom utfordring. Sånn liker jeg, og jeg må virkelig bli flinkere til å la meg pushe av andre, og ikke være så sta. Nå sier jeg absolutt ikke at folk skal begynne å trene midt på natta, men det var utrolig deilig å jogge rundt der i mørket. Jeg hadde aldri gjort det alene, men sammen med en trygg kjæreste var det helt topp. 

I dag er det tid for styrketrening, men gårsdagens tur gav mersmak, og jeg sitter her nå å grubler litt på om jeg ikke skulle ta meg en liten luftetur nå på formiddagen også. Sannelig føles det ikke som treningsgleden er på vei tilbake. 

Hvordan har dere det ift trening sent på kvelden? Funker det for deg, eller er det noe du helst unngår? 

 

Smiiiiil Maren 

 

Olive green hoodie

Reklame

Har dere sett en så deilig genser? Jeg er totalt forelsket i denne oliven grønne deiligheten fra Puma. I dag har jeg gått rundt i den hele dagen, selv om jeg ikke har vært på trening. Den er en perfekt fritidsgenser, og helt fantastisk god å ha på. Jeg er så hekta på grønn for tiden, og spesielt olivengrønn. Jeg ser for meg at denne blir perfekt utover høsten også.  Sports-bhen under er også fra puma, og i samme nydelige farge. 

Genser HER  //   Sports-bh HER 

Dagen i dag har gått med til en rolig joggetur på morgenen, etterfulgt av litt jobbings hjemme, påfyll av vipper og middag med mine to. Jeg er, som nevnt mange ganger, veldig periodemenneske når det gjelder mat, og nå for tiden er det lompepizza for alle penga. Både til lunsj og middag. Jeg varierer innholdet, og i dag ble det en enkel variant med kun ost, skinke, mais og krydder. Noen ganger er det enkle det beste. 

Jeg har forresten bestemt meg for en ting, i morgen er dagen. Onsdag 2 august er dagen jeg vender tilbake til treningssenteret, og begynner å trene styrke igjen. Nå har jeg bestemt meg, og da er det ingen vei tilbake. Jeg begynner helt helt rolig, kanskje blir det med den ene styrkeøkten denne uken, uansett så er i morgen dagen min, og jeg kjenner at jeg gleder meg. Jeg er klar nå. 

I kveld er vi skikkelig slappfisker her, og ligger rett ut på sofaen alle tre. Vi har begynt å se på en ny serie, Ozark heter den, og dere finner den på Netflix. Den er ganske ny, og vi har kun sett 3 episoder. Så langt liker vi den veldig godt. Sjekk den gjerne ut hvis du trenger noe å se på i kveld <3 

 

Smiiiil Maren 

 

Er du klar for treningsglede og svettefest på Kypros?

Reklame for egen treningsreise

Jeg rakk aldri promotere høssturen vår skikkelig før den plutselig var utsolgt, det er jo bare helt utrolig gøy at så mange herlige jenter har lyst å reise på tur med Pia og meg. Med to utsolgte turer var det bare å kaste seg rundt og få opp turene for 2018, nå er dato for vår-turen lansert, og vi håper en hel haug av dere har lyst å tyvstarte sommeren sammen med oss på Kypros 20-27 april 2018. 

I løpet av denne treningsuken på Kypros venter herlige svettefester, flere bootcamps og løpetreninger. Vi kjører morsomme og utfordrende teamøkter, det blir foredrag i mental trening og workshops i grunnleggende styrketrening. Dette er turen for jenter i alle aldre som søker påfyll av både kunnskap, motivasjon og treningsglede. 

En typisk dag på treningstur kan se slik ut: 

08.00: En forfriskende morgentur og stretching på stranda.
10.00: Felles frokost
12.00: Treningsøkt der vi varierer mellom styrketrening, bootcamps og ulike sirkler, CrossFit-inspirerte økter, intervaller og langkjøringer.
14.00-17.00: Tid til å gjøre du hva du vil, for eksempel å ligge langflat på solsenga med jevnlige dupp i havet.
17.00: Foredrag
18.00: Frivillig kveldsøkt
20.00: Middag og mingling

Jeg tror vi klarte å vise dere på forrige tur at disse turene våre er for ALLE, uansett fysisk form og alder. Alle øktene kan tilpasses, og vi jobber som regel alltid i team slik at ingen skiller seg ut eller må stå foran de andre å gjøre ting de føler seg usikre på. Dette er en hygge-tur, hvor alle skal føle seg inkludert og sett. Vi som trenere er tilstede hele tiden, ikke bare på treningsøktene men også på det sosiale. Vi er en stor gjeng på tur, og erfaringsmessig blir vi som en stor vennegjeng etter kun kort tid. 

Se gjerne blogginnlegg fra årets første tur  HER, og HER.  Mange lurer på kostholdet på slike turer, og da kan dere se litt bilder fra maten på tur HER. Sjekk arkivet under juni 2017 for å se alle innleggene fra treningsturen. 

Fotograf: Victoria Nevland

Er det noe mer du lurer på i forhold til turen så kan du lese alt om turen vår på Ving side nettsider. Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar hvis du lurer på noe, eller sende en mail til trening@ving.no . 

Bli med oss på tidenes treningstur, boost motivasjonen, tyvstart sommeren med en fresh brunfarge, forny kunnskapen og få bøttevis med treningsinspirasjon sammen med oss. Påmelding til turen finner du HER. Vår første tur solgte ut 6 måneder før avvreise, så her er det bare å være raske hvis du vil bli med oss på tur. 

 

Smiiiiiil Maren