hits

september 2014

Taco-tirsdag

Nå har akkurat hele familien vært samlet til taco hos min storebror, svigerinne og lille prinsessa. Taco midt i uken er helt perfekt, og jeg tror alle som leser denne bloggen min har forstått at jeg har et litt spesielt forhold til taco. *ler* Jeg kunne nok spist det daglig, uten å bli lei! Nå er maten spist, og det er kun min bror, svigerinne og meg igjen her. Lille tulla er i seng, og vi skal kose oss med filmkveld. 

Jeg håper dere har en herlig tirsdag, og har kommet godt i gang med den nye uken. Jeg fikk lurt inn en mini styrkeøkt på ettermiddagen i dag, en øvelse pr muskelgruppe, og vips ferdig på 30 minutter. Jeg deler gjerne programmet jeg kjørte med dere i morgen hvis det er av interesse?

Ha en deilig kveld dere, nå er det på tide å krype opp i sofaen og snurre film her. 

 

Smiiiiil Maren

Morningcardio - Check

I dag startet jeg dagen med en rolig, lang joggetur. Du vet den typen tur hvor du mentalt forsvinner helt bort, og lar tankene fly. Jeg jobbet helt helt rolig i 60 minutter, og det føltes bare så vanvittig godt. Jeg jogget på hastighet 8,5 km/t, så det var overhode ikke fort, men faktisk en av de beste joggeturene jeg har hatt på lang tid. Jeg har litt mye i tankene om dagen, og da er slike turer helt vidunderlige. Det er det som er så deilig med trening, uansett hva som skjer i livet så gir trening meg alltid en deilig endorfinrus og en herlig følelse av lykke. Den endorfinrusen var viktig for meg i dag, og det gjorde bare så utrolig godt. Som jeg har nevnt såvidt på bloggen forrige uke, så skjer det litt ting i min nære familie om dagen som gjør at jeg har behov for å tilbringe litt ekstra tid sammen med dem. Det preger meg i stor grad, og helt ærlig så opplever jeg noen litt tøffe dager akkurat nå. Jeg holder meg selv opptatt med masse jobb, men med en gang jeg kommer hjem til leiligheten og er alene så kommer de vonde tankene. Dette vil gå bra, men det er vondt å bare stå på sidelinjen og ikke kunne gjøre noe som helst for å hjelpe. I dag skal jeg bare kose meg sammen med familien. Vi skal lage middag sammen og bare kose oss. Kvalitetstid med den beste gjengen. 

Nå skal jeg straks i gang med lunsjen her, men er faktisk helt tom for ideer. Har dere noen fristende, sunne lunsj-tips ?

 

Smiiiiil Maren

 

Handstand

Dagens møte ble en stor suksess, og jeg sitter her med et stort smil om munnen. Møte var med Swix og Ullvang, merker som for meg sier kvalitet med stor K. Jeg skal komme tilbake til detaljene rundt dette samarbeidet, men en ting er helt sikkert - dette blir utrolig spennende både for meg, og for dere lesere. Etter møtet dro jeg til Optimal Trening for en time med Jon. Som jeg skrev tidligere i dag er Jon en av mine største forbilder innen treningsbransjen, og han er en stor inspirasjonskilde. Jon har en hinsides kroppsbeherskelse, og en helt syk kontroll på kroppen sin. Han ha bakgrunn fra turn og dans, og det er som kunst på se den mannen bevege seg. ( se bilder og filmer på Jon sin Instagramkonto HER ) Mitt mål er å perfeksjonere og optimalisere min håndstående. Ja jeg kan gå på hendene, men jeg kan ikke gå kontrollert opp og stå dørgende stille i en håndstående med perfekte linjer. Det er akkurt dette Jon skal hjelpe meg med. I dag var første time, og jeg var faktisk ikke oppe i en ordentlig håndstående en gang. Da forstår dere hvilket detalj nivå vi jobber på?

Jeg har fått tre små del-øvelser å jobbe med for å perfeksjonere linjen min, aktivere skuldre og trekke inn ribbena ( eventuellt skyte armhulene bakover hvis det gir mer mening?) og justere over/underbalanse med fingrene. Dette er pirk, og presisjon, og det krever enormt med konsentrasjon og fokus. Gøy var det hvertfall, og jeg gleder meg så til fortsettelsen. Timene blir litt oppdelt da jeg bor i Kr.sand og Jon jobber i Oslo, men jeg har fått hjemmelekse og har lovet å være flink student inntil neste gang. Jeg skal jobbe med:

 • Jobbe med en stødig linje
 • Konsekvent inngang til min håndstående 
 • Nøysomme justeringerJeg har akkurat kommet inn døra hjemme i leiligheten i Kristiansand. Jeg var sulten som en ulv når jeg kom hjem, og det eneste jeg hadde i kjøleskapet var løk, en halv pakke karbonadedeig og to egg. I frysen fant jeg heldigvis en grønnsaksmiks, og vips hadde jeg wok. Maten ble slukt før jeg overhode tenkte tanken på å ta bilde av den. Det smakte faktisk helt himmelsk, så retten skal absolutt deles med dere senere. Jeg har tidenes søndagsfølelse i dag, i og med at jeg har vært i Oslo helt frem til i dag. Nå skal jeg få pakket ut, sette på et par maskiner med klær før jeg stuper i seng. Jeg er helt utslitt, og gleder meg så til å sove i min egen seng. 

Har dere hatt en fin start på uken? 

 

Smiiiiil Maren

Ny mageøvelse

Som lovet så skal jeg dele litt av de nye øvelsene mine med dere. Først ut er en killer av en mageøvelse. Strak Situp i ribbevegg kaller jeg den. Det er sikkert mange som har testet situps hvor man har stangen (ribbeveggen) i knehasen, men her skal man altså ha strake ben, og la ribbevegg stangen i overgangen mellom vristen og ankelen. Det blir en mye lengre arbeidsvei, og dermed en mye tyngre øvelse. Jeg digger denne øvelsen, den er både krevende og utfordrende, samtidig som den er morsom og effektiv. Har du testet denne øvelsen før? Hvis ikke anbefaler jeg dere å teste den ut. Bare lov meg å vær veldig forsiktig når du klatrer opp. Jeg klatrer opp, lirker bena inn, og når jeg har kontroll så senker jeg meg rolig ned, også starter jeg øvelsen fra bunnposissisjon. 

 

Smiiiil Maren


It´s a wrap

Endelig traff stumpen sofaen, og nå er det kun kos som står på planen. Vi startet fotoshooten kl 12, og var ikke tilbake i Oslo (bildene tas i drammen og bærum) før kl 19. Det var med andre ord en lang dag med mye spenstige øvelser, en god del venting grunnet skiftende vær, litt stress og vanvittig mye morro. Nå er alle bildene i boks, og det gjenstår kun en innendørs shoot så er vi i mål med absolutt alle bildene til boken. Fy søren så gøy. Jeg har en haug av bilder å vise dere, både fra i går og i dag. Jeg tenker å lage et par innlegg som jeg kaller dagens øvelse, hvor jeg skal dele litt nye øvelser med dere. Første kommer allerede i morgen. Nå skal jegt bare kose meg her i leiligheten resten av kvelden, med hygelig selskap, godaker og lave skuldre. I morgen venter et morgenmøte, to kaffeavtaler og en treningsøkt med en person jeg virkelig ser opp til i treningsbransjen. Kamera er med, og jeg skal vise dere bilder av hvorfor akkurat denne personen er mitt store forbilde og inspirsjonskilde. Så er det endelig hjem igjen til deilige sørlandet mitt. Jeg har kost meg noe helt enormt disse dagene, men jeg kjenner at det skal bli veldig godt å komme hjem nå. 

Håper dere har hatt en fin helg, det virker hvertfall slik på dere som har vært så herlige å delt helgeplanene deres med meg her på bloggen. Jeg blir så glad når dere kommenterer, de kommentarene fra dere er hele min motivasjon for å drive denne bloggen. Det er så motiverende  for meg å holde denn bloggen i gang når jeg stadig får bekreftelse på at det faktisk er noen som leser bloggen. Så takk for alle spor dere legger igjen, hadde dere bare visst hvor mye det betyr for meg. 

 

Smiiiil MarenFrokost & fotoshoot

Her er frokosten i magen, og vi er straks på vei ut for andre dag med fotoshoot i Tufteparken. Jeg bor jo på Frogner House apartments hvor jeg har fullt kjøkken, og dermed mulighet til å lage meg min deilige Marenskål. Marenskålen inneholder jordbær, blåbær, banan, eplebiter, cottage cheese orginal, vanilje yoplait yoghurt og salt nøttemiks og tørkede bær. Mmmmm.Gårsdagen ble en utrolig bra dag, så nå er det bare å finen frem ny energi og sørge for at i dag blir like produktiv og bra. Jeg synes det er så fantastisk gøy å være med på dette, og jeg føler meg priviligert som får være modell for dette spennende bokporsjektet. Jeg kan ikke fortelle dere så mye enda, men som allerede nevnt er jeg modell i Lasse Tufte ( mannen bak Tufteparken) sin kommende bok om egenvektstrening. Gled dere til resultatet folkens, dette blir så utrolig bra. Boken er spekket av inspirerende, utfordrende og super effektive øvelser med egen kroppsvekt, samt masse annen lærerik informasjon om egenvektstrening. Jeg har allerede lært en hel haug, bare ved å være modell for boken.

Jeg håper der har hatt en herlig helg, og nyter søndagen fullt ut. Jeg blir i Oslo til i morgen kveld, da jeg har et møte med en ny potensiell sponsor i morgen formiddag. Denne helgen er virkelig hektisk, men når det kun er gøye ting, så gjør det jo overhode ingenting at det går litt i ett. 

 

Smiiiil Maren

 

God morgen Oslo

Her har dagen akkurat startet med coffee to go, og et deilig solskinn. For et fantastisk vær! Jeg hadde helt glemt å kjøpe kaffe i går, og måtte derfor ut tiiiidlig i dag morges for å få meg min faste dose svart gull. Kaffen koste jeg meg med i leiligheten, med den fineste utsikten. Jeg bor i toppetasjen, med en helt nydelig utsikt.  Selv om det var tidlig, så var det litt hyggelig å ha en morgentur ut for kaffe, det er liksom noe spesielt med det å se en by rett før den våkner til liv. Nå er det på tide å starte dagen ordentlig her. jeg ville bare titte innom for å ønske dere en nydelig lørdag. jeg håper fremdeles på at noen av dee har lyst å dele helge planene deres med meg. Jeg synes jo det er så gøy å høre litt hva dere driver med. 

 

Smiiiiil MarenHome when your not

Sponset opphold

I dag er visst den store utreise dagen i følge nyheter og sosiale medier. Vel, det tror jeg på, for det var ikke akkurat få mennesker på Gardermoen, og for ikke å snakke om flytoget. Det var en litt stresset og svett frøken som sjekket inn på Frogner House i ettermiddag. Alt stresset forsvant umiddelbart i det jeg åpnet døren til mitt nye hjem for helgen, for her er det bare så vakkert, og så harmonisk at jeg kan nesten ikke forklare det.

Jeg er å heldig å få bo hos Frogner House Apartnments i helgen. De har leiligheter over hele Oslo. Jeg har sjekket inn et steinkast unna Bogstadveien, og det passer meg perfekt denne helgen. Dette er andre gang jeg sjekker inn for en helg på Frogner House, forrige gang bodde jeg på Frogner, i en super fresh studio leilighet. Denne gangen bor jeg i en diger leilighet, med tre soverom, stor kjøkken, stue, eget kontor, lekkert bad og kingsize soverom. Jeg er målløs over dette stedet her. Jeg er jo utrolig glad i fredagskvelden, med taco, Idol. smågodt og hele pakka. Det er akkurat dette som er så deilig med å bo hos Frogner House, det er akkurat som du er hjemme, selv om du er borte. Det er ikke for ingenting at slagordet er: Home when your not. I kveld har jeg kost meg med taco, smågodt og Idol i en stor myk sofa, iført joggebukse og med hyggelig selskap. Akkurat som om jeg skulle vært hjemme. Jo mer jeg kjenner på det, og tenker over det, jo mer imponert blir jeg over dette konseptet med å skape den ultimate hjem-følelsen som Frogner House har fått til. Jeg kunne skravlet i det uendelige om hvor delikat, lekkert, stilrent, innbydende, fint og ikke minst praktisk det er her, men jeg tror faktisk det må oppleves. En ting er hvertfall helt sikkert, her skal jeg kose meg glugg i helgen. I morgen starter dagen tidlig med en liten treningsøkt etterfulgt av en shoot i Tufteparken. Jeg gleder meg!

Hva er deres planer for helgen? 

 

Smiiiiiiil Maren


Oslo next

Etter kun 4 små dager hjemme er det på tide å reise litt igjen. Jeg setter meg på flyet i ettermiddag med destinasjon Oslo. Hovedgrunnen til at jeg reiser er et spennende møte med en potensiell ny samarbeidspartner, dette vil jeg komme tilbake til så snart jeg kan. Ellers skal jeg fylle helgen med catching up med gamle oslovenner, tapas på delicatessen, jogging i frognerparken, kaffe på min faste Waynes, trene i Tufteparken, gå tur lang aker brygge, trene på min gamle arbeidsplass Sats Solli og ellers bare nyte byen jeg har tilbragt 5 fine år i. Det er ikke ofte jeg viser meg i noe annet enn treningsklær her på bloggen, men dagens reiseoutfit er altså ikke treningsklær. Så her er beviset, jeg har, ikke mye, men litt, annet enn kun treningsklær i skapet.I dag morges lagde jeg en ny vri på havregrøten min. Jeg har alltid sjokladesmak på grøten, men i dag byttet jeg ut min standard sjokkogrøt med vanilje og egg (!). Det smakte virkelig helt himmelsk, og egget gjorde at konistensen ble så god, samtidig økes også proteinmengden med det tilsatte egget, og i tilegg får du sunne fettsyrer fra eggeplommen. Det blir jo ikke bedre. Jeg skal få skrevet ned ingredienser og fremgangsmåte slik at jeg kan dele den med dere litt senre i dag. Jeg aner en ny havregrøt-favoritt. 

Hva er deres planer for helgen ? 

 

Smiiiil Maren

Jentekveld & Sunn snacks

I går inviterte skjønne Camilla til jentekveld med sunn snacks og Idol. Camilla og forloveden har akkurat kjøpt seg hus, og jeg er helt målløs over hvor nydelig det var der. Det er så gøy at vi har kommet dit at jentene mine nå både gifter seg, blir gravide og kjøper hus. Stor stas! Vi hadde en helt herlig kveld, og det var så godt å se skjønne jenta mi igjen. Jeg elsker slike kvelder som dette, og serveringen kan virkelig ikke bli bedre i mine øyne. Epler, pærer, honning-melon, mango, kiwi, jordbær og blåbær kuttet i små delikate biter og dandert på fat. Vi hadde også vanilje yoghurt til som vi helte over. Mmmmm. Perfekt snacks for en jentekveld midt i uken. Jeg fikk gave av Camilla fra når hun var i USA for en stund tilbake. To super freshe Nike topper, og en lipgloss fra Victoria Secret. For en venninne! Jeg fikk også et nydelig Save The Date kort for bryllupet til C&M neste sommer. Datoen er holdt av, og jeg gleder meg så til å få være en del av Camilla og Magnus sin store dag. 

Hva liker du å servere på jentekvelder ?

 

Smiiiil Maren


Favoritt frokost

God morgen hjerter. Jeg starter denne morgenen med favoritt frokost-skålen min. For dere som har lest bloggen en stund vet hva denne inneholder, men jeg deler mer enn gjerne igjen. Min favorittskål har eplebiter i bunn, så litt jordbør kuttet i små biter, deretter tilsetter jeg cottage cheese, en banan i skiver, litt blåbær, før jeg topper det hele med vanilje yoplait 0,0% yoghurt. Jeg spiser ikke dette hver dag lenger, slik jeg tidligere gjorde, rett og slett fordi jeg prøver å bli litt mer økonomisk på matfronten. Vanligvis går det i knekkebrød og havregrøt på hverdager, men innimellom blir savnet etter meieriprodukter litt for stort og da må jeg kose meg litt ekstra. Hva er din favoritt frokost ? 

Nå skal jeg straks komme meg avgårde, en treningsøkt står for tur, før jeg skal ha et par PT kunder. I ettermiddag er det tid for Pilates på Balanse Yoga og Pilates igjen. Jeg har gått glipp av et par timer grunnet reise, så nå gleder jeg meg veldig til en ny time.

 

Smiiiiil Maren


Hverdagsmat

Jeg fortsetter å dele hverdagsmat med dere. Jeg må understreke at dette er hverdgsmat, det er ikke gourmet som jeg har brukt flere timer på å stelle i stand med masse fancy ingredienser. Dette er enkelt og greit hverdagsmat, som ikke er spesielt komplisert å lage, ikke spesielt dyrt , rettene er også sunne og smaker godt - i mine øyne. I går delte jeg tacosalat med dere, og i dag er det fiskekaker som står på menyen. Jeg spiser mye fiskekaker, det er faktisk noe av det beste jeg vet. Jeg er alltid nøye med å sjekke hvor høy prosent ren fisk det er i fiskekakene. Jeg har alltid kjøpt 80% fiskekakene fra merket Lofoten, men disse har desverre en litt stiv pris. Denne uken er Lofoten fiskekakene på tilbud på Joker forresten! Det gjelder også karbonadedeig, så vet dere det! Fiskekakene fra fiskemannen har forresten 65% fisk og de er langt billigere enn de store fra Lofoten ( som i mine øyne er best på både mat og konsistens ) så det kan være et fint alternativ. 

Dette ser kanskje kjedelig ut, men som sagt i et kosthold er ikke alle rettene like fancy, så dette er helt usminket slik en av mine standard hverdagsmiddager ser ut. Jeg er latterlig glad i grønnsaker, og det dere ser på tallerkenen er kun porsjon en. Dampede grønnsaker med havsalt kan jeg spise som snacks. Utrolig sært, men helt sant. Jeg har også speltlomper til slik at jeg får en god karbohydratkilde med i middagen. Jeg har ofte trent før middag, og da er det viktig med godt påfyll. Jeg legger fiskekakene i lompene og lage ren slags wrap av det. Så godt!

Jeg fortsetter mer enn gjerne å dele hverdagsmåltider hvis dere føler det er til inspirasjon? 

 

Smiiiil Maren 

Tacosalat

Jeg lager middag til meg selv hver eneste dag, uansett om jeg er alene eller har besøk så lager jeg skikkelig middag. Hvis man bor alene så er det utrolig fort gjort at man dropper middagen og ender opp med brødskiver, knekkebrød, en skål havregrøt eller take away. Det er ingenting i veien med det , men hvis grunnen er fordi det er vanskelig å lage middag til en person så må jeg bare få lov å drepe den myten med en gang. Dagens middag er Tacosalat, som er perfekt som en-persons-middag. Jeg gjør det så enkelt som at jeg lager en diger salat på tallerkenen, så steker jeg kjøttdeig (ta en vanlig 400g pakke og del den i to, legg den andre halvparten i en pose og spar den til dagen etter, eller frys den ned) og topper salaten min med tacikjøttdeig. Som tilbehør har jeg mager kesam eller kvarg (svensk versjon av kesam), salsa uten sukker og speltlomper.

 Dette kan fint lages til flere personer. I helgen lagde Lina og meg tacosalat. Da lagde jeg bare opp to identiske tallerkner med salat, også stekte vi hele kjøttdeigen og fordelte halvparten på hver.  Vi hadde en pakke speltlomper til, også fyllte vi bare lompene fra tallerkenen. Tacosalat er i mine øyne den persone hveragsmiddag. Nå skal jeg straks kose meg med taco, og se på opptak fra alt det gøye som gikk på tv i helgen og som jeg har satt på opptak. Jeg innrømmer det lett, jeg er en skikkelig tvslave, og elsker mørke høstkvelder, med pledd i sofaen, tente lys og masse gøy på tv. 

Har dere hatt en fin dag? 

 

Smiiiil Maren


Morgenstund

Det er ikke så mye som skal til for å skape en harmonisk og koselig morgenstund. Friske blomster, og glass med stett istede for de vanlige kjipe kjøkkenglassene var alt som skulle til for min del i dag. Jeg er helt hekta på de nye sukkerfrie God morgen yogurtene, og har hamstret kjøleskapet fullt av dem. De er perfekte å slenge med seg i vesken, eller kose seg med til frokost. Jeg føler ikke at en God morgen yogurt er en fulllverdig frokost for meg, da må jeg ha litt cottage cheese oppi, og en frukt til for eksempel. Den smaker uansett helt himmelsk og er perfekt som mellommåltid, eller som frokost med noe i tilegg. 

Jeg er straks på vei ut døren, men jeg hadde bare lyst å titte innom for å ønske dere en herlig dag først. Jeg kommer tilbake senere med litt middagsinspirasjon til dere, så det er bare å titte innom igjen i ettermidag. Enn så lenge får dere nyte denne tirsdagsmorgenen. 

 

Smiiiiiil Maren

Keep on walking

En ny uke er i gang, og jeg fortsetter mitt lille gåprosjekt, for å øke hverdagsaktiviteten. I dag gikk jeg til universitetet i mine nye Nike Lunar Glide, de er så nydlige i fargen og virkelig gode på foten. Det beste med dem er at veier virkelig ingenting, den nye lunaren er så mye lettere enn tidligere utgaver av den samme modellen. I dag tok jeg med meg kamera på turen min til skolen, rett og slett for å dokumentere den vakre veien jeg går hver eneste dag. Jeg bor ved havet, og for å komme meg til skolen går jeg langs med sjøen, som går over i elven Otra. Er det ikke vakkert? Hver dag når jeg vurderer å ta bilen istede for å gå så minner jeg meg selv på disse deilige omgivelsene, og det gir meg faktisk motivasjon til å ta bena fatt og la bilen stå. Nå stråler solen over deilige Kristiansand, og det er klart at det gir ekstra motivasjon, jeg kan ikke love at jeg er like entusiatisk når den første regnværsdagen kommer, for ikke å snakke om det første snøfallet. Enn så lenge vandrer jeg i vei og trives godt med det. 

Ting ble ikke helt som planlagt i dag. Jeg ønsker ikke å utdype dette noe særlig på bloggen, men det er sykdom i min nærmeste familie, og det gjorde at jeg dro opp på sykehuset i dag istede for pilates som planlagt. Pilates og trening er overhode ikke viktig i forhold til å være hos familien min, spesielt akkurat nå. Så i dag har jeg ikke så mye treningsinspirasjon å dele med dere, men jeg håper dere fant litt inspirasjon i de vakre bildene fra solfyllte Kristiansand. Jeg kan jo håpe at noen kanskje ble inspirert til å dra ut på en liten kveldstur? Jeg har hodet litt fullt av tanker i kveld, og har derfor en fin plan om å krype under teppet, og bare slappe helt av.

Jeg håper dere alle har hatt en fin dag, og god start på uken. 

 

Smiiiiil Maren


For en helg!

Det ble nesten natt før jeg omsider kom meg hjem til Kristiansand i går kveld. Etter fire dager på reise var det utroig godt å sove i sin egen seng i natt. Det har vært en innholdrik tur med utrolig mye gøy. Jeg var først i Fredrikstad hos en god venninne, hvor fokuset lå kun på kos, kvalitetstid, god mat og hygge.  På søndagen dro vi innom Norway Open hvor jeg fikk min porsjon fitness-inpirasjon for det kommende året, og i tilegg fikk se masse artig på expoen. Jeg fikk også hilse på noen av dere nydelige lesere, samt treffe medbloggere og instagram inspirasjoner i virkeligheten. Veldig hyggelig. Dersom dere er interresert i fitness så ligger alt av bilder, filmer og resultater ute på Treningsforum side nettsider

Etter Norway Open kjørte jeg direkte til Tufteparken i Drammen, hvor jeg traff herlige Pia Seeberg fra ShapeUp og fotograf Mats grimseth. Vi gjennomførte en Fotoshoot under meget skiftende værforhold. Sol, regn, og sterk vind gav oss litt utfordringer, men jeg tror og håper resultatet blir bra. Lasse Tufte ankom drammen, og tok meg og fotograf Mats med videre til Tufteparken i Bærum. Nå var det nesten blitt mørkt og været var fremdeles en utfordring. Mats gav beskjed om at det var 20 minutter igjen med bra lys, og da var det bare å speede opp. Aldri har jeg gjort en shoot med så mange øvelser på på så kort tid. Tennene klappret i munnen på meg, og nuppene stod på huden - men fy søren så utrolig gøy!! 


Mats Grimseth og Pia Seeberg

Puh, jeg forstår jo nå hvorfor kroppen min føler som den har blitt tygd på og spyttet ut igjen i dag. Det ble jo faktisk et rimelig hektisk døgn. Jeg sitter igjen med et stort smil og kun gode opplevelser fra denne helgen. Tenk å få oppleve så mye gøy, og møte så mange herlige mennesker på en og samme helg. Spesielt koselig var det å møte Pia fra ShapeUp, for en solstråle. Jeg ser virkelig frem til mer sprell med denne jenta fremover. 

Nå skal jeg snu fokus mot sykepleierstudier og hverdag. Jeg skal ut på tur igjen allerede til helgen så det gjelder å prøve å holde fokus i hverdagene. Jeg er som sagt litt redusert etter helgen, og planlegger derfor ingen power-workout i dag. Jeg har på min faste Pilatestime på Balanse Pilates & Yoga i ettermiddag, og det kjenner jeg skal bli utrolig deilig. 

Hvordan har helgen deres vært, og hva er planene for denne mandagen ? 

 

Smiiiil Maren


Styrkeøkt og Norway Open

God morgen hjerter

Her i Fredrikstad pøser regnet ned, noe som passet litt dårlig inn i mine planer om en rolig joggetur før Norway Open. I skrivende stund sitter vi her å koser oss med The Perfect man på tv og en stor kaffekopp mellom hendene. Det er litt koselig å sitte sånn å titte ut på regnet, mens man koser seg inne i varmen. jeg håper at det letter snart, slik at vi rekker en liten tur ut før vi skal bort å se på alt det spennende på Norway Open. Det er overhode ikke kun et fitness-event, men en diger sports-expo med en haug av stands med alt fra kosttilskudd til MMA, hinderløype, poledance og Street Workout show. Jeg gleder meg veldig. 

Er det flere av dere som skal på Norway Open i dag ? 

På fredag kjørte jeg en styrkeøkt her i Fredrikstad. Planen var en ren benøkt, men når jeg kom ned på gymmet hor vi trente oppdaget jeg at de hadde den perfekte Pullup-baren der, og da måtte jeg selvfølgelig hoppe opp å prøve litt. Med unntak av pullups ble det en ren benøkt, med følgende øvelser: 

 • Hipthrust
 • Knebøy 
 • Liggende lårcurl 
 • Kickback med strikk 
 • Goblet squat

 

Sist eøvelse jeg kjørte var en Goblet squat. Da holder man vekten foran kroppen, og flytter dermd tungtepunktet, det gjør at mange kommer dybere ned og ikke mister balansen på samme måte som med stanga. Jeg liker veldig godt denne typen knebøy, men jeg kjører dem som et supplement til min ordinære knebøy med stang. 


Ha en herlig søndag dere, mer fra denne kanten senere. 

 

Smiiiiil Maren


Fredrikstad marka

Jeg elsker å komme meg ut i naturen, og selv om jeg er på tur i helgen så er det ingen hindring fra å komme seg ut på tur. Det er jo akkurat det som er så spennende med å besøke et nytt sted at man kan oppleve nye turer og nye naturopplevelser. I dag har jeg kost meg i Fredrikstad marka. Jeg må virkelig si at jeg er positivt overrasket over Fredrikstad. Her får man sjarmerende bryggeliv, koselig byliv og deilige turområder, nesten side om side. Det liker jeg.

I dag har Lina altså vist meg marka, og tror dere ikke jeg i tillegg fant en park jeg kunne leke i. Lykken var komplett da jeg skimtet noe som kunne ligne på en Tuftepark inni skogen. Parken ligger like ved et lite vann, og Lina kunne fortelle at det var ca 900m rundt vannet, så da tenker jeg at mulighetene her er jo fantastiske. Jogge runder rundt vannet, og kjøre sirkeltrening i parken. Helt optimalt! Jeg måtte selvfølgelig leke meg litt i stativene. 

Nå er det lørdagskos med god mat, skal vi danse på skjermen, etterfulgt av tidenes jentefilm og snacks. I morgen er det tid for Norway Open i et par timer, før jeg drar til Oslo for en photoshoot som jeg gleder meg veldig til, men samtidig er ganske nervøs for. Krysser fingrene for at det blir bra! 

Har dere en fin helg så langt?

 

Smiiiil Maren

 

Søt frokost

Jeg må bare titte innom for å dele dagens frokost med dere. Var den ikke søt? Koppen inneholder en liten boks med blåbær, en håndfull jordbær kuttet i biter, to beger vanilje yoplait 0,0% yoghurt og 1/2 boks mager cottage cheese (stor boks). Etter bildet ble tatt drysset jeg også litt kanel over. Alt blir så mye mer deokrativt hvis man har en litt søt skål, eller i mitt tilfelle i dag, en kopp. Dette er egentlig en stor te-kopp, men hvem har bestemt at kopper ikke kan brukes som skål? Jeg synes hele frokosten ble så mye bedre av å spise den av denne prikkete fine saken. De små gleder vet dere. 

Nå har jeg endelig fått surret meg til å sette meg ned med litt pensum, så nå skal jeg fordype meg i Hjerte - karsykdommer de neste timene. Akkurat dette tema synes jeg faktisk er litt spennende, så jeg skal prøve å kose meg med lesingen. Jeg har laget en liten snacks-skål med usaltede nøtter, og en stor kopp kaffe med melk, så det skal hvertfall ikke stå på hyggen. 

Hva er deres planer denne fredagen? 

 

Smiiiil Maren


Kos i Fredrikstad

I går kveld ankom jeg som sagt Fredrikstad, og her skal jeg være frem til søndag. Jeg har allerede fått senket skuldrene flere hakk, og koser meg veldig. I går disket skjønne Lina opp med taco, masse deilig frukt og milkshake som kveldskos. Milkshaken var virkelig helt nydelig, så den blir garantert gjentatt i kveld. Oppskriften er enkelt: 

 • En godt moden banan
 • 2 dl lettmelk
 • 1 scoop (30g) proteinpulver med vanilje
 • Isbiter


Inspobilder fra Weheartit.com

Kjør alle ingrediensene i en blender til du får en jevn fin konsistens. Så kan man jo leke seg i det uendelige med søtning av diverse slag, men vi brukte altså kun disse tre ingrediensene og det var så godt. Perfekt som kveldskos. Slike milkshakes kan lages i utallige versjoner med en haug av ulike ingredienser. Jeg lager slike svært ofte, enten som smoothies eller mer kremete deilige shakes med melk. Jeg tenkte å begynne å dele flere av disse fremover, og jeg tviler ikke på at mange av dere også sitter på en haug av deilige oppskfiter på smoothies, juice eller milkshake. Del mer enn gjerne i kommentarfeltet. Det er virkelig noe av det beste jeg vet når vi kan inspirere hverandre her på bloggen. Et tips: Dersom du vil ha sjokoladesaus i milkshaken din, men ikke ønsker sukker og kalorier, så anbefaler jeg å teste ut Walden farm sjokoladesaus, helt uten kalorier og som faktisk smaker godt. Jeg bruker den i Milkshake, eller i havregrøten min. Jeg bestiller Walden Farms produktene fra IHERB, og dere finner den sjokoladesausen HER. 

Inspobilder fra Weheartit

Nå skal jeg sitte å jobbe noen timer mens Lina er på jobb. Senere blir det en treningsøkt, en rusletur rundt i vakre Fredrikstad for å se litt mer av byen, før vi inntar sofaen med deilig mat, Idol og joggebukse rensten av kvelden. Dette er en skikkelig kosehelg, og det føles bare så vidunderlig godt å komme seg litt bort. Det er jo også Norway Open i Fredrikstad denne helgen. Kanskje noen av dere skal dit?

 

Smiiiil Maren


Sunne nyheter

Først vil jeg bare si at dette er ikke et betalt reklameinnlegg, dette er kun et tips til mine spreke, sunne lesere. Jeg vet at mange synes det er forvirrende, vanskelig og til tider frustrerende å finne frem sunne, gode matvarer i jungelen av produkter. Det er derfor utrolig bra når det kommer nye spennende produkter på markedet som båe har høyt innhold av proteiner, og lite eller ingeting sukker.

Jeg har testet ut både God morgen yoghurt uten sukker, de nye tilskuddene til 14-serien og Styrke melk i brungebær smak. I fare for å være i ovrkant positiv så må jeg si at jeg likte alle sammen veldig godt. Gresk yoghurt i 14 serien er nok favroitten med frisk nydelig smak, deilig kremete konsistens og et helt fantastisk næringsinnhold. Jeg likte Mango & Pasjonsfrukt best på smak. God morgen Zero var også utrolig frisk og god, samtidig som dne var litt syrlig. Jeg klarer ikke velge mellom Melon og Bringebær, de var utorlig smakfulle begge to. Muslikrønsjen var helt latterlig god, jeg kunne gjerne hatt dobbelt så mye av den i hvert beger. Har dere testet noen av nyhetene fra Tine ? 

Jeg ankom akkurat Fredrikstad, hvor jeg skal tilbringe tre fine dager hos skjønneste Lina. På søndag går turen videre til Oslo hvor jeg skal på en spennende fotoshoot i forbindelse med et bokprosjekt. Mac og kamera er selvfølgelig med på tur. Det føles så vidundelig godt å dra bort litt nå, og jeg gleder meg virkelig til de neste dagene. 

 

Smiiiil Maren


Omelett på menyen

Omelett er noe av det beste jeg vet, og jeg tenkte dele min favoritt-omelett med dere. Alt du trenger er egg, skinke, litt godt krydder, ost og det du ønsker av grønnsaker. I min omelett har jeg kokt skinke, egg, tomater, løk, grønnkål og ost.

Omelett lager nesten seg selv, jeg lagde min på følgende måte: Kuttet løk og grønnkål og lot det surre litt i pannen. Grønnkål er ganske stivt og rart, men blir myk og fin i konsistensen når den stekes. Så pisket jeg egg med litt vann og krydder, tilsatte tomatskiver og skinke. Helte dette over i pannen, toppet med raspet ost, og lot omeletten stå å kose seg på helt svak varme i ca 20 minutter. Helt på slutten av steketiden snudde jeg hele omeletten rundt slik at den ble stekt på begge sider. 

Omelett er  rene supermaten, med svært høyt proteininnhold med både egg, skinke og ost som proteinkilde, samt grønnsaker og salat ved siden blir det rene helsekosten. Jeg liker godt å enten ha hjemmelagde knekkebrød eller et par skiver rugbrød til for å få i meg fiber og grove karbohydrater også. Et komplett sammensatt sunt måltid. Omelett er næringsmessig helt genialt, du får faktisk alt i ett, samtdig som det smaker himmelsk.  

Så det fristende ut? 

 

Smiiiil Maren


One of those days...

Slik så min morgen ut i dag. Rulle ut muskelspenninger i leggene, svare mails, laste ned dagens forelesning, og oppdatere blogg, når man egentlig burde kommet seg i dusjen og ut døren for lengst. Jeg har litt mange baller i luften for tiden, og merker at tiden ikke helt strekker til.  Det fører gjerne til at jeg føler at alt gjøres litt halveis, og ingenting blir 100%. Det er ingen god følelse, og jeg kjenner at det virkelig stresser meg.

Jeg har en litt sånn dag i dag hvor jeg føler veldig på å ikke strekke til. Jeg lar meg lett stresse, tenker alt for mye, og sliter meg selv helt ut av eget tankekjør. Jeg tror det er mange som kan kjenne seg igjen i slike dager / perioder. Vi jenter er desverre spesialister på å overtenke, stresse og snakke oss selv litt ned til tider. Det er så synd, og det burde ikke være slik.

Erfaringsmessig så hjelper det veldig godt for min del å skrive alt jeg skal gjøre ned på et ark, systematisere og rydde i kaoset. Selv om man fremdeles har like mye å gjøre, så føles det så mye bedre når det er en oversikt over det hele. Jeg vet også at det for min del er smart å være sosial på slike dager hvor man føler seg litt liten og utilstrekkelig. Selv om det frister mest å bare stenge hele verden ute, dra dyna ut på sofaen, sette på filmmaraton med jentefilmer og spise sjokolade til det tyter ut av ørene. *ler*. Min plan i dag er en kombinasjon av alt dette. Jeg holder i skrivende stund på å organisere kaoset, og skrive ned alt jeg skal få gjort unna de kommende dagene. Senere i dag skal jeg faktisk ta dyna ut på sofaen og sette på tidenes seriemaraton, men jeg skal ikke gjøre det alene, og dermed blir det hele kun en positiv og veldig veldig koselig greie. 

Hva gjør du når du kjenner at du har en litt kjip dag? 

 

Smiiiil Maren


Hverdagsaktivitet

Jeg har satt meg et lite mål, og det er å øke hverdagsaktiviteten. Jeg trener jevnt og bra, men utenom trening så sitter jeg på forelesning i minimun 4 timer, også er det hjem å sette seg ned for å jobbe med bloggen, mail og diverse ting på macen. Jeg sitter altså utrolig mye i løpet av en dag. Jeg er også ekstremt glad i bilen min, og kjører den nesten hvor enn jeg skal, uavhengi av avstanden. Det er nesten skremmende hvor lite jeg faktisk beveger meg utenom treningsøktene mine. Jeg prøver derfor nå å bli litt flinkere til å bevege meg i hverdagen. I går gikk jeg over til universiteten, og hjem igjen, til jobb og hjem igjen. Det var faktisk utrolig deilig, så jeg gjentok suksessen i dag og tok ben fatt over til forelesning. Det er ca en 25 minutters gåtur hver vei, og hvis man går i litt godt tempo da blir det en helt super aktivitet. Jeg har gått til innkjøp av en ordentlig sekk, med reimer både over brystet og rundt magen. Jeg ser ut som en liten skolejente som akkurat har begynt på skolen *ler*.  Det er helt supert å gå med sekk, man kjenner jo nesten ikke at man bærer tungt. jeg som alltid har hatt en diger bag slengt over skulderen har jo virkelig oppdaget en helt ny og fantastisk hverdag med sekk. 

Vi får se hvor lenge dette fine lille prosjektet mitt holder. Jeg kjenner meg selv såpass godt at ved første regnværsdag, eller en dag jeg forsover meg litt så kommer jeg til å ta bilden og glemme bort hele hverdagsaktiviteten. Nå har jeg innrømmt dette høyt, at jeg til tider kan være en skikkelig unnasluntrer, så kanskje det er akkurat det som da gjør at jeg faktisk klarer det denne gangen? Hehe, det er jo lov å håpe. 

Er du aktiv i hverdagen, utenom trening? 

 

Smiiiil Maren

 

Pilates med Nina

I dag har jeg vært på pilates på Balsanse Yoga og pilates igjen. Dette var min min tredje gang og jeg begynner å bli litt mer dreven, men det er fremdeles enormt mye å lære. Hver eneste time er utenfor min komfortsone, og jeg blir gang på gang påminnet hvor utrolig stiv, og lite bevegelig jeg er. Kroppen er full av stramme muskler og triggerpunkter. Jeg har pr dags dato en lite funksjonell kropp. Jeg jobber med å forbedre dette, og med fantastiske Nina som pilatesinstruktør er jeg virkelig i de beste hender.

Jeg er så imponert over Nina, og hun fortsetter å motivere og inspirere meg hver eneste gang jeg møter henne. Hun ser helt fantastisk ut, og er en utrolig dyktig instruktør. Hun har så mye kunnskap og klarer å formidle dette på en forståelig og inspirerende måte. Det er ikke så lett å forstå alt dette med å aktivere bekkenbunn, pusting og nøytral posisjon av bekken/hofter. Heldigvis er Nina både tålmodig og flink, og jeg har lært utrolig mye på kort tid. Jeg gleder meg så til fortsettelsen. I dag fikk jeg knipset et par bilder av flotte Nina som utfører flere standard Pilates-øvelser. Alle disse har vi gjennomgått på timene, og selv om jeg er langt i fra å se like grasiøs og elegant ut som Nina, så finner jeg så mye motivsjon i disse bildene. Jeg får lyst å legge meg ned på gulvet å tøye litt med det samme. 

Er det noen av dere som driver med Pilates? Kjenner dere igjen noen av øvelsene? 

 

Smiiiil Maren

 

Early morning

Dette bildet ble tatt klokken 06.15 i dag morges, da var jeg nemlig på plass på Solsiden, for en styrkeøkt med en venninne. Jeg har vært med på en av hennes morgenøkter tidligere, og det er jo bare så utorlig gøy, men samtidig blir jeg så hinsides trøtt utover dagen at det er bare såvidt det er verd det for min del. Jeg surrer rundt her som en zombie og klarer nesten ikke holde øynene oppe, og klokken er kun 11. Jeg kjenner det kan bli en lang dag. Det er selvfølgelig utrolig deilig å være ferdig trent før klokken halv 8 på morgenen, og økten ble som sagt utorlig bra, på tross av et par gjesp underveis. 

Resten av dagen tilbringes på skolebenken, før jeg skal rusle nedover til sentrum for en Pilates time med dyktige Nina på Balanse Yoga og Pilates. I dag er kamera med, og jeg satser på å få tatt noen bilder til dere. 

Hva er deres planer for mandagen? 

 

Smiiiil Maren


Høstnytt

Sponsede produkter

I går dumpet det en hentelapp ned i min postkasse, jeg løp til posten og fant en stor myk og spennende pakke fra fantastiske Runwild. Pakken inneholdt masse deilige høstnyheter. Jeg elsker den crazy mønster tightsen fra Adidas, har dere sett noe så kult? Den er helt på grensen til å bli too much, men jeg digger den. Den gule toppen er også fra Adidas.  Skoene var ikke med i denne pakken, men de er faktisk også fra Adidas, kjøpt hos Runwild. 

Pakken inneholdt også en gråmønstret Adidas tights, en knall orange Under Armour genser og en super comfy laid back adidas bukse. Jeg elsker virkelig hele kolleksjonen til Adidas. Under Armour har vært en favoritt hos meg lenge. Nyhetene strømmer inn hos Run Wild om dagen, så her er det virkelig bare å følge med i tiden fremover. Fy søren så gøy med det er med høst, og så mange freshe klær. 

Runway feirer bursdag, og har dermed rabatt på hele nettbutikken sin. 15% på alt!!! Varene som er på salg er også sat ytterligere ned. Så her er det bare å slå seg løs. Bruk rabattkoden: BDAY

 

Smiiiiil Maren


Baseløft

I går hadde jeg en økt med Luis, som jeg har nevnt tidligere så skal jeg ha en del timer med Luis for å prøve å lære meg Olympiske løft, og optimalisere baseløftene mine. Første timen kjørte vi på Crossfit 46, og i går kom Luis inn til byen slik at vi kunne kjørte økten på mitt gym, Solsiden PTsenter.

Vi la fokuset  på knebøy og markløft, og jeg fikk virkelig et par aha-opplevelser underveis. Luis er utrolig flink til å analysere løftene mine, og finne ut hvor mine styrker og svakheter sitter. Det er helt tydelig at jeg er utrolig svak i bunnposisjon i knebøy, og bruker nesten utelukkende ryggen i markløft. Vi jobbet derfor med å styrke bunnposisjonen min i bøy, og aktivere bena mer i markløften. Luis kjørte en haug av uliek tester på meg for å finne ut hvor i løftet jeg slet mest, og dro meg langt ut av komfortsonen min ved å bygge opp slik at jeg stod på vektsiver, og endret grepet mitt fra smalt og ut til helt helt bredt grep. Vi varierte mellom å løfte hovedsklig med ben, og hovedsaklig med rygg for å virkelig kjenne på forskjellen. Svært lærerikt! Vi har enda en god del timer igjen sammen, og jeg må si jeg gleder meg til fortsettelsen. Vi måtte selvfølgelig avslutte med et lite stunt i kjent Maren-stil. 

 

Smiiiiil Maren


Frisk lørdag

I dag har jeg virkelig kost meg, det begynner nesten å bli litt komisk hvor opptatt jeg er av været, men herligfred så deilig det er her på sørlandet nå. Det er jo rene sommeren. Jeg har brukt lørdagen på cafe, litt shopping, også på cafe igjen. Jeg elsker slike lørdager hvor man bare surrer rundt og koser seg helt uten noe spesiellt man må gjøre eller rekke. Lave skuldre, smiler, skravlings, frisk juice, kaffe og herlig selskap. Det tror jeg må være oppskriften på en fin lørdag. Jeg håper solen stråler der du befinner deg, og at lørdagen har vært fin. Jeg har forresten også hatt en time med Luis igjen i dag. Husker dere han? Luis skal lære meg Olympiske løft, og hjelpe meg til å optimlisere teknikken min i baseløft. I dag jobbet vi med knebøy og markløft. Bilder og mer om dagens økt kommer!

Hva har dere gjort i dag, og hva er planene for lørdagskvelden? 

 

Smiiiiil Maren


Pilates-kråka

På torsdagens pilatestime måtte jeg virkelig le av meg selv. Man tenker liksom at pilates er delikat og pent, kjernesterke, myke, bevegelige og grasiøse kropper som beveger seg dynamisk. Vel - jeg er en litt anderledes pilatesutøver. Jeg ler enda med tanke på mine kråkeaktige bevegelser, som toppet seg med en solid krampe i rumpa. Jeg er så stiv, og så full av muskelknuter at jeg kan se langt etter å klare flere av øvelsene. Jeg synes det hele er fryktelig festlig, og morer meg faktisk litt over å være i en så komplett læringsistuasjon, hvor jeg virkelig får kjenne på hele læringsprosessen fra bunn til ( forhåpntligvis ) topp om noen uker, måneder... år? Uansett så bruker jeg dette til motivasjon, og gjør det jeg kan for å løsne opp i denne styrkepregede stive kroppen. Det er jo virkelig synd, jeg som er gammel turner og var unormalt myk og fleksibel. Det er nesten skremmende å se hvordan det kan endre seg hvis man ikke holder det vedlike. Som sagt så gjør jeg altså nå en god innsats for å bli mer fleksibel, dynamisk og jobber meg gradvis mot en mer funksjonell kropp. Jeg bruker foam-rolleren mye, og i går dro jeg den faktisk frem å rullet litt mens jeg så på tv. Det hadde jeg aldri trodd skulle skje! *ler* Hvis dere vil sammenligne litt, så kan dere forsøke å ta armene opp over hode, og holde dem der (armene paralellt  med eller litt bak ørene). I denne posisjonen jobber vi en del på pilatesen, mens vi dynamisk går ned i knebøy og holder statisk, opp igjen, før vi glir over i en ny bevegelse. Armene er fremdeles over hode - dette er UMULIG for meg. Jeg er ikke bevegelig nok til å få armene så langt bak, og hvertfall ikke holde dem der. Det er skremmende! Neste uke tenkte jeg å ta litt bilder til dere, og vise dere et par av mine favoritt pilatesøvelser. Disse øvelsene kan man for eksempel sette sammen og gjøre som en liten morgen-sirkel hjemme for en god start på dagen. Ellers bruke det slik som jeg gjør, som et supplement til styrketreningen for å bli litt mer fleksibel, og dynamisk i kroppen. Kunne det vært gøy ? 

Nå skal jeg straks ut å gå en liten morgentur her, før jeg skal kose meg med lunsj i sentrum, og skoshopping. Nye løpesko står på planen, og det er kanskje det gøyeste i hele verden å kjøpe synes jeg. Jeg har prøvd så mange sko i det siste, men vender alltid tilbake til mine Nike Lunar-glide. Vi får se om det ikke blir et par nye Lunar-glide på meg i dag. 

 

Smiiiil Maren


Upper Body Workout

Jeg stikker innom for å dele dagens økt med dere. Som sagt har jeg droppet flere av øktene mine denne uka, og kjørte dermed en overkroppsøkt hvor jeg fikk med både rygg, bryst, skuldre og armer. Jeg avslutett med en mageøvelse, noe jeg aldri gjør, men etter Pilatestimene denne uken, har jeg innsett hvor svak jeg er i coremuskulaturen. Så jeg prøver å legge inn noen stabilitetsøvelser i slynger etter syrkeøktene mine. Jeg må virkelig bli flinkere på å trene core. Nå skal jeg straks ut til min storebror, svigerinne og nydelige lille niese. Fredagskveld er det obligatorisk med Idol og sofakos. Jeg koser meg så på besøk hos dem, det er så deilig å rusle ut der i joggebukse, og bare kose seg. Det er det som er så deilig med familie, man kan komme akkurat som man er, og for meg finnes det ikke noe sted jeg slapper mer av, og har det bedre enn sammen med familien. Nå må jeg komme meg avgårde her. Jeg håper dere alle får en herlig fredagskveld. 

 

Smiiiil Maren


Fredagsmorgen

I dag valgte jeg å gjøre pannekakene litt enklere, og uten topping. Pannekakene er så søte og gode i seg selv, at det er faktisk ikke nødvendig med noe ekstra. Oppskriften er det samme som den jeg har delt i tidligere innlegg, dere finner det HER. Denne gangen droppet jeg vaniljeprotein, og tilsatte istede litt vanilje stevia og et dryss kardemomme. Resultatet ble 6 store, myke, saftige pannekaker med litt julesmak. Perfekt fredagsfrokost. Mens dere leser dette så er jeg på Universitetet, og har et muntlig fremlegg som er et eksamenskrav for oss sykepleierstudenter. Slike ting er alltid litt ubehagelig, men følelsen etterpå er helt magisk. Så i dag blir fredagsfølelsen helt spesielt god. Senere venter bykos med cafebesøk, hudpleie hos Nimue Hud, og en styrkeøkt på Solsiden. Overkropp står på planen i dag. Grunnet en litt hanglende form denne uken har flere av styrkeøktene mine fallt bort, og jeg velger derfor å slå sammen til en økt for hele overkroppen i dag, og forhåpentligvis en økt på underkroppen i løpet av helgen.

Hva er deres planer for denne fredagen? 

Jeg synes det er så koselig å høre hva dere bruker helgene deres til, så del veldig gjerne litt hva helgeplanene deres er. Jeg har så mange ganger blitt inspirert av dere leseres planer, deilige middagstips, fine filmtips, turtips osv. Jeg har inntrykk av at det er en utrolig sporty og herlig gjeng med lesere jeg har. 

 

Smiiiil Maren

Morning run

Jeg blir så glad av dette været, strålende sol og kald frisk høstluft. Været la alt til rette for en frisk løpetur. Kroppen var litt treg, men etter hvert løsnet det, og jeg fikk 45 deilige minutter i helt rolig joggetempo.

Formen er ikke helt optimal, med litt sår hals og litt sliten kropp. Jeg holdt derfor tempo helt rolig, og hadde på meg superundertøy på turen. Jeg velger også å droppe dagens styrkeøkt og velger heller å ta en tur på Pilates. Jeg har allerede vært der en gang, og synes det var helt herlig. Jeg skal fortelle dere mer om dette senere, men jeg føler jeg må teste litt mer før jeg har begrunnelse for å uttale meg. For dere som bor i kr.sand så er det Balanse Pilates & Yoga jeg går på, de holder til på det hvite hus, midt i markens. 

Har noen av dere testet Pilates?

 

Smiiiil Maren

 

Kamille Selfie

Jeg føler nesten for å si god ettermiddag, istede for god morgen. I dag stod jeg nemlig opp helt umennesklig tidlig i dag for å bli med en venninne på trening. Hun trener fast så tidlig som klokken 06 på morgenen, så da var det ingen kjære mor. Jeg satte klokken på 05.15 og kom meg på mirakuløstvis opp av sengen. Jeg skal være på farten i hele dag, og måtte derfor opp ekstra tidlig for å lage med meg nistepakker, finne frem skolebøker, treningsklær og alt jeg trenger til en lang dag. Jeg følte meg litt over middels sær der jeg stod å dampet grønnsaker klokken 05 på morgenen. Haha.

Jeg må dele et par bilder fra min kveld i går. Jeg koste meg med det nye bladet Kamilla Puls, en frisk frukttallerken og isvann med sitronskive. Kamille Puls er et utrolig delikat, inspirerende, fargerikt og herlig blad som gikk rett hjem hos meg. Ekstra stas var det jo når jeg bladde opp på siste side om fant meg selv, svett, fæl og smilende nede i hjørnet. Så artig! Siden heter "Leserenes Selfies", og jeg er i godt selskap av mange freshe, spreke jenter. 

Nå er jeg på plass på universitetet og skal tilbringe de neste timene her sammen med kollokvie gruppen. Senere venter en tur ute i frisk høstluft sammen med verdens fineste mamma. Vi koser oss så når vi går tur i skogen sammen, virkelig mor-datter kvalitetstid. 

Hva er deres planer for dagen?

 

Smiiiil Maren


Super-pannekaker

Inneholder sponsede produkter

Jeg viste dere pakken jeg fikk fra Proteinfabrikken, som blandt annet inneholdt proteinpannekaker. Jeg testet dem ut her en kveld, og resultatet ble så fantastisk at jeg var helt nødt å lage dem igjen til frokost i dag, slik at jeg kunne dele dem med dere. Det er så latterlig enkelt som å ta 60g ferdig pannekakemiks, og 30g vaniljeproteinpulver (jeg bruker dette), litt kanel og litt sukrin. Tilsett vann, og bland godt sammen, og steke på sterk varme. Jeg bruker litt PAM i stekepannen, slik at de kke brenner seg og blir enda saftigere. Jeg skal innrømme at den røren er så god at jeg måte slikke skålen etterpå. Haha. Pannekakene blir tykke, luftige og saftige. Smaken er bare helt magisk. Jeg lagde topping av sukrin gold, penuttsmør og litt cappuchino proteinpulver. Topping kan du lage av hva som helst, andre forslag er vanile kesam, vaniljeprotein, litt vann og sukrin, eller philadelpia stevia vanile og litt vanile proteinpulver blandet sammen. Ellers er friske bær, eller syltetøy helt utrolig godt. En siste favoritt er rett og slett salt smør og brunost. Nam nam nam! Så ikke dette fristende ut? Det er jo helt vilt å tenke på at disse er både proteinrike og sunne. Hjelpes! Denne frokosten går inn i historiebøkene for min del. Mmmm. 

 

Smiiiil Maren


Rygg

Som sagt er det rygg på programmet i dag, og jeg tenkte jeg skulle dele ryggøkten min med dere. Jeg er veldig glad i å trene ryggen, og ser alltid frem til de øktene. Det er også grunnen til at jeg har valgt å legge rygg på mandager. Jeg synes ofte mandag er en litt trøtt og tung dag, så da er det en fordel å ha noe man liker å trene på planen. Slik ser altså programmet ut:

 • Pullups med nøytralt grep
 • Markløft
 • Nedtrekk smalt grep i supersett med sittende roing
 • En arms roing i kabel
 • Facepull 
 • Stående roing med stang

 Planen var egentlig å kjøre biceps også, men for det første strakk ikke tiden helt til, og for det andre er biceps virkelig noe av det kjedeligste jeg vet å trene. Det er ikke sjeldent jeg sniker meg unna de planlagte bicepsøvelsene. Jeg har det litt på samme måte med trening av armer, som jeg har det med mage - det kommer liksom med uansett. Jeg har aldri trent mage spesifikt, fordi jeg er så bevisst på å aktivere core under alle baseøvelsene mine. Det samme gjelder armene, jeg har  ikke noe spesifikt mål eller ønske om økt muskelmasse i armene og dermed får ikke armene like mye fokus som andre muskelgrupper. Dette er bare sånn jeg velger å gjøre det nå, det absolutt ikke slik det skal eller bør gjøres, vi er alle ulike, med ulike mål og ønsker. 

Er det flere som har trent / skal trene i dag? 

 

Smiiiil Maren

 

Treningsprat

I dag er det mandag, og det betyr at rygg står på treningsplanen. Flere av dere har spurt om jeg kan dele treningsuken min, og det er klart jeg kan. Jeg varierer litt ift hvor mye jeg har av forelesninger og hvor hektisk det er ift reiser / jobb, men treningsuken min med styrketrening ser ca slik ut: 

 1. Rygg + biceps
 2. Bryst + triceps
 3. Skuldre + intervaller
 4. Bein - fokus rumpe

Nike tights HER   //   Nike sportsbh HER

Vanligvis har jeg økt 1 på mandager, økt 2 på tirsdag, hviledag på onsdagen, økt 3 på torsdag og økt 4 i løpet av helgen. Det betyr at jeg har et par styrkefrie dager innimellom, noe jeg føler fungerer veldig fint for meg. Jeg liker godt å kjøre benøkten min i helgen, gjerne etter litt ektra kos på fredag eller lørdag, da har kroppen ekstra med energi og det kommer god med på tunge benøkter. Kondisjonstrening tar jeg innimellom der jeg føler for. Hyppigheten og varigheten på cardio varierer veldig fra uke til uke. Noen uker har jeg en liten tur nesten daglig, mens neste uke ble det kanskje bare en eller to turer. Jeg prøver alltid å få inn hvertfall en langkjøring, og en intervall pr uke. Ellers liker jeg jo godt å leke meg litt med egen kroppsvekt og diverse apekattøvelser med dette gjør jeg alltid litt spontant, og legger det ikke opp som faste treningsøkter. 

Hvordan legger du opp treningsuken din? 

 

Smiiiiil Maren

 

My perfect morning

God morgen dere. Jeg sitter i skrivende stund krøllet opp i sofaen med et varmt pledd rundt meg, Friends på Netflix, og en stor bolle med havregrøt i fanget. Dette bildet er ikke spesielt pent, og havregrøten ser nesten litt udelikat ut. Skålen burde vært tørket av, og ja det hele er i grunn ikke veldig bloggvennlig.  Jeg hadde likevel lyst å dele det, fordi det er faktisk akkurat slik min morgen ofte ser ut. Jeg koser meg veldig her jeg sitter, og planlegger ikke å flytte stumpen min før jeg må. Dagens plan er søndagstur med jentene, en styrkeøkt med Natalie før hele kvelden skal brukes til oppgaveskriving. Selv om det ikke kommer så godt frem på bloggen, så er jeg jo faktisk fulltids sykepleierstudent. Første eksamenskrav er like rundt hjørnet, så her er det bare å ta seg selv i nakken og jobbe på. I går kveld hadde jeg pannekakemaraton her hjemme, og resultatet ble en tykk, saftig og helt vindudelig god pannekakeoppskrift. Jeg har jukset litt med en ferdigmiks, som jeg har tilsatt litt godsaker i. Jeg skal lage pannekakene igjen litt senere i dag, og da deler jeg selvfølgelig oppskrift , fremgangsmåte og bilder med dere. 

Nå skal jeg trykke play på friends her igjen, og nyte et par timer til i sofakroken. Mmmm, søndager altså!

 

Smiiiil Maren


Innedag

Dette tror jeg må være definisjonen på hverdagslykke. Regnet pøser ned ute, det lyner, og tordner. Jeg rakk akkurat hjem fra joggetur før himmelen åpnet seg og uværet kom, nå har jeg tatt en lang varm dusj, tent masse sterain lys og laget en gigantisk bolle med sjokoladegrøt. Jeg sitter under pleddet, med ullsokker og joggebukse, mens jeg koser meg med grøten og ser ut på uværet. Dette er virkelig deilig. Jeg er så glad for at jeg ikke må ut av leiligehten i dag, dette været er jo helt vilt. Jeg tror faktisk dette blir en skikkelig sofalørdag, med maraton på serier og masse god mat. Mmmmm.Hva gjør dere denne lørdagen? Er det like crazy vær der du befinner deg?

 

Smiiiiil Maren


Middagstips: Lapskaus

God morgen dere. I dag har jeg lyst å dele en litt mer tradisjonell middag med dere. Lapskaus er både sunt, utrolig godt og ikke minst praktisk fordi man kan lage opp store porsjoner og fryse ned. Lapskaus er litt tidkrevende, men vel verd det.

Det finnes sikkert flere ulike måter å lage det på, men den tradisjonelle lapskausen jeg er vant til har følgende ingredienser:

 • Gulerøtter
 • Kålrot
 • Sellerirot
 • Purre
 • Poteter
 • Salt kjøtt 

 

Fremgangsmåte: Kok kjøttet til det er mørt, ca en times tid. Så tar du det opp, avkjøler og renser kjøttet. I kraften som kjøttet er kokt, skal grønnsakene kokes. Kutt opp alle grønnsakene i små terninger, og legg dem oppi kraften. Så tilsetter du også kjøttet. Så lar du dette stå å småkoke så lenge du ønsker, jo lenger det koker, jo mer mørt og godt blir det. Jeg lar det som regel stå i ca 3-4 timer, slik at det nesten er en grøtete konsistens. Pass på å røre om ved jevne mellomrom, slik at det ikke brenner seg fast i bunnen. Pass også på varmen, det skal kun småkoke, såvidt over kokepunktet så det småputtrer litt. Smak til med buljong (kjøtt og/eller grønnsaks buljong) og salt&pepper. Som tilbehør liker jeg flatbrød og salt smør. 

Så ikke dette godt ut? Jeg smiler når jeg ser disse bildene, det er noe litt nostalgisk og koselig med lapskaus. Det minner meg om fine stunder med familien, gjerne på hytta på fjellet. Lapskaus er en perfekt søndagsmiddag, og jeg ville derfor dele den med dere i dag slik at noen kanskje kan bli inspirert til å lage lapkaus i morgen. Et godt tips er som sagt å lage opp store mengder, og fryse ned. På den måten har du middag flere dager utover uken, eller en litt ekstra god lunsj en dag. 

Nyt lørdagen kjære dere. Jeg er straks klar for en liten joggetur, før litt shopping og cafekos venter. Jeg elsker lørdager!

Har dere noen spennende planer for lørdagen? 

 

Smiiiiil Maren


Fredagsfølelsen

I dag har det virkelig gått i ett her, og det er inegnting som er bedre. Jeg sitter fremdeles på jobb, og prøver å gjøre meg ferdig med alt av jobb sånn at jeg kan ta meg helt fri i helgen. Jeg har i dag hatt møte med tre nye PTkunder og nå finnes det virkelig ingen tvil - det var 110% riktig å gå tilbake til jobben som persontlig trener. Mitt nye lille team blir helt fantastisk, og jeg er så motivert etter dagens møter. For en fin gjeng! Jeg har ofte hjemmekonto når jeg driver med kunderelatert jobbing som treningprogrammer og kostprogram, eller diverse mails osv rundt bloggen. I dag kjente jeg at jeg trengte å bytte "stue" litt, og valgte derfor å sette meg på cafe for å jobbe der. Jeg koste meg i mange timer med kaffe, cola zero og frukt. Det er virkelig så hyggelig å sitte på cafe å jobbe. Det skal jeg virkelig gjøre mer av fremover. 

Etter jobb og møter var det tid for egentrening. I dag stod skuldre på planen, og jeg kjørte følgende øvelser: 

 • Skulderpress med hantler 
 • Sidehev med hantler (bilde)
 • Militærpress
 • Opptrekk 
 • Omvendt flies i kabel
 • Omvendt flies med hantler på benk
 • Sixways 

 

Det ble mange øvelser i dag, og super energi gjennom hele økten. Det er virkelig bare en så god gjeng på Solsiden, og i dag var nesten samtlige av vår lille gjeng på plass. Selv om vi ikke trener sammen, så hjelper det veldig at de andre er der. Vi pusher hverandre når det trengs, spotter hverandre, skravler litt mellom settene og gir hverandre mye motivasjon. Den siste øvelsen, sixways, må dere virkelig bare prøve. Jeg har den som siste avsluttende øvelse, og med kun 3kg er det såvidt jeg klarer å fullføre. Virkelig en god øvelse for skuldre. Dere ser film av øvelsen HER. 
Tidenes morsomste gymface. Bilde er fra shooten med Mats Grimseth tidligere i sommer. 

Nå skal jeg ha et lite møte til, også skal jeg komme meg hjem til sofakroken, middag, Idol og venninnebesøk. Jeg kjenner at det skal bli utrolig godt å komme hjem å få på seg joggebuksa nå. Ja takk til fredagskveld i sofaen. 

Hva er deres planer for helgen? 

 

Smiiiiil Maren


Natural beauty

Sponset behandling og produkter

Tidligere denne uken satt jeg hele 5 timer i frisørstolen hos A-salong. På de fem timene ble håret mitt forvandlet fra svært farget, litt for mørkt og veldig slitt, til et mye kortere, tykkere, og sunnere hår, i en farge mye mer lik min naturlige brune farge. Planen er å komme meg helt tilbake til min naturlige farge, men etter mange år med farging så tar det litt tid å komme dit. Flinke Malene på A-salong kjørte dobbel rens på håret mitt for å fjerne gammel farge, før vi farget det på nytt i en mye lysere og mer naturlig farge som jeg selv føler kler meg veldig mye bedre. Jeg trives best med en mer naturlig look, og spesielt nå som det går mot høst og vinter, og huden blir blekere føler jeg det blir litt hardt med det mørke håret. Jeg skal vise dere bilder av resultatet litt senere. 

Jeg har også klippet av ca 10 cm av håret mitt, og jeg føler seg det er en dramatisk endring. Komisk nok er det ingen av de som har møtt meg i ettekant av frisørbesøket som har nevnt noe om at håret mitt er kortere. Det føles utrolig deilig med en litt kortere hestehal epå trening, og tuppene mine er så sunne og sterke. Det var nesten skremmende å se hva sommeren hadde gjort med håret mitt, det var både tørt, slitt og faktisk helt sprøtt ytterst i lengdene. 

Nå har jeg fått meg en hel serie med nye produkter fra L´oréal som jeg håper vil gjøre underverker for håret mitt. Jeg har bare testet dem en gang, og vil komme tilbake med en anmeldelse av produktene når jeg har prøvd dem ut litt mer. En vask er ikke nok til å bedømme føler jeg. Det jeg kan si er at de lukter helt vidundelig, og som dere ser er de utrolig delikate i designet. Så hvis de nå i tillegg er gode og gir håret mitt mase pleie og næring så er lykken komplett. Serien inneholder Shampo, kur, en olje, en krem som gir masse fukt og næring, samt et styling produkt. Jeg kan nesten ikke vente til jeg får testet hele serien. Har noen av dere noe erfaring med Loreal sine produkter? 

 

Smiiiil Maren


Kylling på menyen

Jeg lovet å dele onsdagens middag med dere, og her kommer den. På menyen stod det stekt kylling med sopp&løk-stuing, og dampede grønnsaker. Planen var å ha ris til, men jeg var så sulten at jeg rett og slett ikke orket å vente på at risen, så da ble løsningen havrelomper. Jeg har vireklig et storforbruk av lomper, det er så enkelt og greit. Etter bildet ble tatt kom det store mengder ketchup på denne tallerken. Jeg elsker ketchup, og kan ha det på basicly alt. *ler*

Enkelt, sunt og godt. Jeg bruker litt ulike krydder for å gjøre det litt mer spennende. Jeg garanterer at dette smaker bedre enn det ser ut. Jeg har kost meg så med ulike blader i det siste. Det er faktisk en utrolig koselig hverdagsaktivitet, enten om man sitter på cafe, eller hjemme i sofaen, så er det utrolig koselig å kose seg med et magasin og bare nyte litt egentid. det var forsiden av Costume som gjorde at jeg endte opp med å kjøpe det, vakre inspirerende Camilla Phil. 

 

Smiiiil Maren


How to: Fluff

Her kommer endelig innlegget om fluff. Den vet jeg mange av dere har ventet på Jeg har nemlig mottatt intet mindre enn 23 mail om oppskriften etter jeg postet bildet på instagram. Hehe. Det er så gøy at dere er så engasjerte, og her kommer altså oppskriften. Jeg tror kanskje noen blir litt skuffet nå, for oppskfiten er såre enkel. Det er kun eggehvitter, sukrinmelis, stevia og proteinpulver. Vips - så har du fluff! Proteinrik og kalorifattig dessert som smaker helt magisk. Det smaker virkelig godteri, helt sant! Prøv den ut da vel.

Jeg gjorde som følger: Pisket 6 eggehvitter stive så tilsatte jeg en scoop ( ca 30g) proteinpulver med jordbærsmak, en stor spiseskje sukrin og 4 dråper stevia vanilje. Pisket litt til, og vips har du fluff. Jeg brukte stavmikser, og anbefaler virkelig det. Hvis ikke så du vispe noe helt vilt for hånd, i en ganske god stund. Du kanvariere fluffen din ved å bruke vaniljesmak, eller sjokoladesmak på proteinpulveret, eller annen smak på stevia. Jeg lager rom regel alltid vanilje eller sjokoalde, men gårsdagens jordbærfluff var virkelig god den også. Fluff er som sagt utrolig proteinrikt, lavt på kalorier og smaker ekstremt søtt. Etter en bolle med det her kan jeg nesten garantere at søtsuget ditt er dekket.

 

Smiiiil Maren


Pakke i posten

Sposede produkter

Nå er det lenge siden jeg har fått noe pakke i posten, så gleden var stor da det tikket inn en hentemelding på mobilen min. Gleden ble dobblet da jeg så at pakken var fra Proteinfabrikken. Dette er kun pakke en av to, så om få dager ankommer det en pakke smekk full av Questbarer, Oh joy! Denne pakken inneholdt to nye tights, en super fresh shorts, en ny pre-workout, Pam-spray og verdens beste protein pannekaker. For en pakkefest! PAM spray er en helt fantastisk sak, den inneholder noe sånn som 1 kcal pr spray, og gjør alt di steker så saftig og godt. Jeg digger den, og bruker den på absolutt alt jeg steker. 

Pre-workouten har jeg ikke testet før, men fått den sterkt anbefalt. Kommer med en tilbakemdling på den når jeg har fått testet den på et par øker. Kanskje noen av dere allerede har testet den ut? Pannekakene fikk jeg servert hos en venninne, og de var så gode at jeg måtte rett hjem å bestille. Det er fare for at det blir pannekaker til kveldsmat i kveld. Den ene tightsen har jeg fra før, og den er en soleklar favoritt så den har jeg brukt så mye at den rett og slett var litt utslitt. Det er den vanlige svarte tightsen fra Better Bodies med sølvskrift på siden. Dere har sett den her før, men den dukker snart opp igjen. Den er med meg på så og si hver styrkeøkt. En nykommer i tightssamlingen er denne svarte tightsen med lekre lilla detlajer på sidene. Jeg synes den er super fint, og passformen er litt anderledes enn vanlige BB-tights. Den er høyere på livet, og sitter generelt bedre synes jeg.

Shortsen er bare så deilig i fargene at jeg måtte bare ha den, men jeg kaller dette mer en hotpants enn en shorts. Den kommer garantert kun til å bli brukt hjemme, men den er super god å gå i og perfekt til både hjemmetrening og innekos. 

 

Smiiiiil Maren

 

Spinning på Solsiden

Jeg har blitt spurt med på spinning på Solsiden så mange ganger, men jeg har alltid en unnskyldning og lurer meg unna. I dag tok jeg utfordringen og kastet meg med på Sondre sin spinningtime. Det blir garantert ikke siste gang. Det var jo så gøy! Jeg har selv vært instruktør i mange år, men siden jeg la instruktørrollen på hylla for ca 3 år siden, har jeg faktisk ikke vært på en enste spinnigtime siden. Det var virkelig gøy å kjøre en time igjen, selv om jeg skal innrømme at jeg fremdeles liker styrketreningen og løpeturene mine best. Spinning er supert som variasjon, og jeg ser absolutt for meg at jeg kommer til å bli med på en time eller to i uka. 

Solsiden kjører spinning mandag og onsdag, kl 17.30 - 18.30. Hvis noen har lyst å prøve er dere hjertelig velkommen på en gratis prøvetime, enten på en gruppetime eller Solsiden generelt som treningsenter. Vel hjemme ble det stekt kylling med sopp&løk, dampede grønnsaker og havrelomper. Planen var egentlig å ha ris til, men jeg var så sulten at jeg ikke orket vente på at risen skulle koke, så da ble det lomper istede. Enkelt, men godt. 

Hva har dere gjort i dag? 

 

Smiiiil Maren


Ny super-drink

Slik startet jeg dagen min, med min rosa planleggingsbok og nye rosa super-drink. Dette er virkelig en ny favoritt, den perfekre energidrikk. Jeg blander ut funlightsaft i ca halve glasset, også fyller jeg resten med redbull sugarfree. Jeg har også en sitronskive og et par isbiter i. Kombinasjonen av funlight med bringebærsmak og den spruddlende red bullen er helt supre sammen , og frisheten fra sitronen setter den siste finishen. Denne skal jeg garantert lage flere ganger. Mmmm. Noen som har smakt denne kombinasjonen før? 

I dag har jeg lyst å avslutte med en hilsen til verdens sprekeste, snilleste, og herligste mormor. Gratulerer med 85 års dagen kjære mormor. Ingen skulle tro at denne dama er 85 år. Hun er fantastisk flink til å lage mat, hun løper opp og ned trappene til leiligheten sin hver neste dag, hun henter avisen selv hver dag, og det betyr at hun må opp og ned en lang lang bratt bakke. Hun kjører også bil enda, handler all mat selv, og gjør alle ærender selv. Hun er alltid lekkert antrukket, er alltid stellt og fin på håret. Hun er gjerne på cafe/ute å spiser med venninner, og er alltid med når noe skjer. Hvert eneste år inviterer mormor absolutt hele familien til 1.juldag frokost, hvor hun disker opp med mat til alle, som hun lager selv. Jeg håper jeg er halvparten så sprek når jeg er 85år. Mormor er en superwoman uten sidestykke, og jeg er så enormt stolt av henne. Gratulerer med dagen din mormor. Jeg er så glad i deg. 

 

Smiiiii Maren

 

Rabattkode på PTutdannelse

For en stund siden fortalte jeg dere gla´nyheten om at Akademiet for Personlig trening kommer til Sørlandet. Nå får alle vi som bor her i sør endelig muligheten til å ta en personlig trener utdannelse uten å måtte reise langt avgårde. Pt-utdannelsen starter opp 24.oktober, og vil foregå slik at undervisningen er lagt til helger ( annen hver ). På den måten kan du fint kombinere en PTutdannelse med annen jobb eller skole. 

Jeg er selv utdannet hos AFPT, og jeg ser tilbake på den tiden med et stort smil om munnen. Det et nå 3 år siden jeg tok utdannelsen, og det var da jeg følte at jeg virkelig fant meg selv, og min riktige yrkesretning. Det var helt magisk for meg å komme sammen med så mange andre likesinnede, møte så mange treningsglade, engasjerte og positive mennesker. Jeg husker tilbake på AFPThelgene som noe helt ubeskrivelig spennende, utfordrende, lærerikt, inspirerende og unikt. Jeg gikk rett ut i jobb etter endt utdannelse, og med unntak av en liten periode i år, har jeg jobbet som PT siden. Jeg elsker jobben min, og det er mye fordi jeg har en solid utdannelse i ryggen som gjør meg trygg på meg selv om min kompetanse som trener. Så hvis du bor i Kristiansandsområdet, (eller sør-norge generelt) og går rundt med en liten PTdrøm i magen så synes jeg du skal hive deg med. Alt du trenger av informasjon finner du på AFPT sine hjemmesider. Kurset starter som sagt opp i Kristinsand, allerede 24 oktober. 

Jeg har fremdeles en rabattkode til dere, koden gjelder forresten på alle PT-utdannelsene til AFPT enten det er i Norge, i utlandet eller over nettet. Rabattkoden er: ME14. 

 

Ønsker dere en deilig dag. Her skinner solen, og jeg skal komme meg ut på en liten tur i skogen. 

 

Smiiiiil Maren


Taco-tirsdag

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker taco, og spiser det flere ganger i uken. I dag stod tacosalat på menyen. Vanligvis slenger jeg bare alle ingrediensene på tallerkenen og blander godt sammen, men i dag tenkte jeg å prøve å gjøre tacoen min litt mer visuell pen, og  "bloggvennlig". Min standard taco inneholder salat, tomat, agurk, rødløk, karbonadedeig med tacokrydder, mager kesam, salsa og speltlomper. Vanligvis ville jeg hatt ost og mais også, men det glemte jeg rett og slett å handle. Drinken min ser litt mer fancy ut enn det den faktisk er, det er nemlig kun funlight saft med bringebærsmak og en sitronskive. Det er utrolig hvor mye en liten sitronskive gjør, den frisker virkelig opp. Det nye Stella magasinet er også på plass. Jeg elsker forsiden, så høstlig og fin. 

Hva skal dere ha til middag i dag? 

 

Smiiiiil Maren


Kosekveld

Dette er min mandagskveld. Masse sunn snacks, questbarer, freshe drinker, verdens skjønneste venninne, joggebukse og herlige tv-serier. I dag har jeg vært i en utrolig merkelig form, og måtte faktisk avbryte dagens trening. Det var derfor helt perfekt med en avslappende kosekveld sammen med godjenta mi. Don´t mind the outfit, i dag føltes det her som det eneste rette. 
Hva gjør dere i kveld? 

 

Smiiiil Maren


Er dere klare?

Ny dag, ny uke og ny måned. Ok dere, her ligger faktisk ALT tilrette for en ny og fresh start. Så da glemmer vi sommerens, forrige ukes og helgens utskjeielser og lager denne dagen til en merkedag, et startskudd for en ny epoke - nemlig høsten! Er dere klare? 

Sett deg ned en gang i løpet av dagen, enten nå på morgenen med kaffekoppen, eller i lunsjen, eller finn en stille stund i kveld og skriv ned hva du har lyst å oppnå denne høsten. Jeg er fryktelig dårlig på dette selv. Jeg har blandt annet aldri nyttårsforsetter fordi de blir aldri oppfyllt, men jeg synes det er en fin ting å sette seg mål, jobbe mot noe konkret og målbart. Jeg tenker derfor at jeg prøver meg igjen jeg, og skal sette meg noen mål for denne høsten. Jeg skal jobbe litt med listen min utover dagen, men jeg kan allerede si at jeg skal ha med noe om å bli bedre på å strukturere studiene, også har jeg veldig lyst å prøve meg på å løpe en halvmaraton distanse (21 km) igjen. 

Så, da er oppfordringen gitt, eller utfordringen kan vi gjerne kalle det. Finn ut hva du vil med denne høsten, sett deg konkrete mål og skriv dem ned. Hvis noen av dere har lyst  å dele noe fra listen deres så er det utrolig gøy. Jeg har blitt så inspirert av dere lesere med diverse ting dere deler i kommentarfeltet, så det hadde vært kjempe gøy hvis noen av dere vil dele noen av høstens mål. 

Nå må jeg komme meg opp av sofaen, og ut på en liten tur før forelesning og jobb. Ha en super dag dere, denne første mandagen og den første høstdagen. 

 

Smiiiiil Maren