hits

september 2016

En titt inn i mitt kjøleskap

All my favorite foods

Er det bare meg som er nyskjerrig på hva folk har i kjøleskapet sitt? Jeg synes det er så gøy å se hva folk har fylt kjøleskapet sitt med, hva de liker og hva de spiser mest av. Nå er det lenge siden jeg har delt mitt eget kjøleskap med dere, så jeg følte det var på tide med en liten oppdatering. Nå skal det sies at jeg har ryddet i kjøleskapet før bildet ble tatt. Jeg kastet den halvråtne paprikaen som lå der, og tok bort boksen med gamle middagsrester og slikt. For tro meg, vi har alle litt rot i kjøleskapet vårt. Det at jeg fant ut at jeg skulle dele dette med dere i dag, gjorde at jeg fikk tatt en liten opprydning, og det var veldig deilig. 

Kjøleskapet mitt består av de matvarene jeg spiser mest av. Karbonadedeig, egg, skinke, ost, meieriprodukter, melk, brus, vann, energidrikker, og masse masse frukt og grønnsaker. Det er også litt questbarer, og et par propud på lur. Dette innholdet er veldig representativt for matvarer jeg så og si alltid har tilgjengelig. Utenom varene kjøleskapet, så har jeg alltid knekkebrød, fullkornsris, havregryn, lomper og proteinpulver i skuffer og skap. Sukrin, og diverse krydderier går det også mye av. Favorittene er kanel, havsalt, grovkornet pepper, natvigs og fiskekrydder. I frysen har jeg blant annet laks, ferdig oppkuttet speltbrød, ulike poser med wok, og kyllingfileter. Nå vil jeg gjerne høre fra dere. Hvilke 5 ting har du alltid tilgjengelig i kjøleskap og/eller skuffer og skap? Jeg gleder meg til å lese svarene deres. 

 

Smiiiil Maren 

 

Den beste måten å starte helgen på

Make a run for it 

Denne fredagen startet på en herlig måte, ute i fine Baneheia. Jeg har blitt så glad i å gå og jogge der, og i dag kjente jeg at det virkelig fristet med en liten luftetur. Jeg har vokst opp like ved Baneheia, og synes det er så mange koselige stier der. Det er spesielt vakkert der nå som høsten er her, med høstlige farger i rødt og oransje. Det har regnet godt i natt, og det gjør alt så friskt og fint på morgenen. I dag har jeg kun én Ptkunde, før jeg skal videre til Auds hudpleie for en liten velværebehandling. Det må være lov på en fredag. Senere har jeg et møte hjemme i leiligheten med en av de aller dyktigste personene jeg vet om på interiør. Jeg har jo som dere vet malt hele leiligheten min, og endret fargen på lister og vinduer. Nå skal gulvet slipes ned og lysnes, også skal vi legge planen for resten av interiøret. Hjelpes så spent jeg er. Jeg gleder meg så enormt til å vise før og etter bilder, samt fortelle dere hva som har blitt gjort. Jeg dokumenterer hele veien, så det blir tidenes interiør-oppdatering når vi er i mål. 
Ellers er planene litt løse for helgen, og det er egentlig veldig deilig. En hektisk uke er snart over og jeg gleder meg til å slappe av i helgen, være sosial og bare kose meg. 

Hva er deres planer for helgen? 

 

Smiiiil Maren 
 

Give away - alt du trenger til hjemmetrening

KONURRANSEN ER AVSLUTTET <3

 

GIVE-AWAY

Denne måneden har jeg fokusert på hjemmetrening i min artikkel for ShapeUp. Hver eneste måned må jeg klype meg selv i armen når jeg ser min egen tekst og bilder over 4 hele sider i Norges største treningsmagasin. Det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse å få lov å skrive fast for Det Nye ShapeUp måned etter måned. Flinke Victoria Nevland tar alle bildene til mine artikler. Denne måneden er det altså fokus på hjemmetrening, og da tenkte jeg at det var perfekt med en liten give-away her på bloggen. Dere er så aktive og tilstede på bloggen for tiden at jeg synes det er helt på plass å gi bort litt godsaker. 

Jeg var i Frankrike i sommer, og der var det super-tilbud på minibands, strikk og hoppetau. Jeg kjøpte derfor meg meg noen ekstra, og nå har jeg lyst å gi de bort til et par heldige lesere. Med dette utstyret kan du få en helt utrolig effektiv og god trening hjemme, på hytta, på reise eller utendørs. 

Alt du du trenger på gjøre for å delta er: 

 • Lik min facebookpage HER
 • Legg igjen en kommentar med eposten din på dette innlegget

Det er en stor bonus hvis du i tillegg deler bloggen på din egen facebook. Jeg sjekker at pagen er likt på vinnerne. Supert hvis dere husker å legge igjen eposten i kommentaren her på bloggen, for da er det så mye enklere å kontakte vinnerne. Jeg trekker tre vinnere som får både minibands, strikk og hoppetau. Dette er ikke noe reklame eller samarbeid, bare en liten oppmerksomhet til mine lesere fordi dere fortjener det, og fordi jeg hadde synes det var fryktelig stas med litt flere følgere på facebook-pagen min. Så ærlig må man være. Hehe. Jeg skal dele litt hjemmetrening-programmer med dere på bloggen fremover også, slik at både vinnerne og alle dere andre kan få litt inspirasjon til hva dette utstyret kan brukes til. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET <3

 

Smiiiil Maren 

 

Dette trengte jeg i dag

I dag er kroppen litt kranglete, og hodet tungt. Det krevde sitt med en hel dag med PTkunder, og en knall hard styrkeøkt med ny personlig rekord i knebøy i går. Så i dag tar jeg meg helt styrkefri, lar kroppen hvile og hente seg inn igjen. Det er så viktig å lytte og ta var på seg selv. 

Jeg har jo som dere vet lånt bort bilen min, så på vei til jobb i dag gikk jeg en liten omvei gjennom deilige Baneheia, for å nyte finværet og løsne litt opp i bena. Det viste seg å bli en svært positiv omvei. Fy søren så deilig det var i skogen i dag. Frisk god luft, og sol. Akkurat det jeg trengte. Før dagens første kunde rakk jeg også en liten runde på tredemøllen. Jeg tok det helt rolig, og holdt meg i sone 1 og 2 hele tiden. En god og rolig økt for økt blodgjennomstrømning og feel-good for kroppen. 

I skrivende stund sitter jeg på en cafe i sentrum å jobber med litt mails, spørsmålsrunden, kostplaner til Pt-kunder og selvfølgelig oppdaterer dere. Jeg har en stor kaffe latte ved siden av meg, og koser meg med jobbingen. Jeg koser meg sånn når jeg kan sitte å jobbe slik som dette. Jeg blir mer fokusert at å ha det lille surret rundt meg, blir det for stille blir jeg faktisk ukonsentrert - merkelig nok. 

Nå skal jeg straks avslutte, og komme meg tilbake til Solsiden for litt bildeknipsing til et nytt treningsprogram til bloggen, etterfulgt av to kunder før arbeidsdagen er over. 

Hva står på deres plan denne onsdagen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Endelig skjedde det!!

Denne dagen har jeg ventet på lenge, jeg har håpt og håpt at den skulle komme, og til tider vært veldig redd for at det aldri kom til å skje. Jeg har hatt en lengre periode nå med gode treningsøkter. Treningsøkter med overskudd, glede, og masse masse energi. I dag kom endelig dagen jeg har ventet på, den dagen hvor jeg presterer over evne på trening, hvor alt er gøy, vektene flyr opp, nye perser settes og energien er på topp. Jeg måtte nesten le når jeg perset på hele 80 kg (!!) i knebøy etter å ha trent med 50-60kg i flere uker. 20 kg økning dere, det er helt vilt!! 

Jeg kjørte 5 sett x 5 rep. 50kg-60kg-70kg-70kg-80kg 

Ååååå så deilig dette er, endelig er jeg tilbake. Endelig føler jeg meg som meg selv igjen. Energisk og positiv, full av overskudd og treningsglede. Jeg trente sammen med kjæresten min, og den 80kg persen hadde aldri skjedd uten han. Det er så gull å ha en treningspartner, og jeg gleder meg til mange gode økter med han fremover. 

Jeg trener styrke 4 ganger pr uke nå, og deler det opp på denne måten: 

 • Knebøy-dag med tung knebøy og supplerende benøvelser
 • Benkpress-dag med tung benkpress og supplerende overkroppsøvelser
 • Markløft-dag med tung markløft og supplerende benøvelser
 • Skulderpress-dag og supplerende overkroppsøvelser 

Dette funker veldig bra for meg, og jeg synes styrkeøktene er utrolig gøye for tiden. Dette ble et voldsomt happy-happy blogginnlegg, men jeg bobler litt over her, og klarer rett og slett ikke holde det tilbake. Hele sommeren surret jeg rundt uten et snev av treningsglede eller motivasjon. Jeg var livredd for at det ikke skulle komme tilbake, jeg stresset og prøvde å presse gjennom økter. Til slutt gav jeg bare opp, tenke at nei vel, da får jeg ta en solid pause da - og det var akkurat det jeg gjorde. Flere uker gikk uten av jeg løftet en eneste vekt på treningsenteret. Jeg gikk turer og koste meg ute, og sakte men sikkert, så begynte treningslysten å snike seg tilbake igjen, og endelig kom dagen hvor alt bare stemte. Det føles helt fantastisk godt. Dette har jeg ventete så lenge på!

Jeg hadde lyst å dele dette med dere. Kanskje det kan fungere som motivasjon for andre som har kjent på litt manglende treningslyst og energi i det siste. Jeg hadde det slik i ukesvis, men det gikk over, det ble sakte men sikkert bedre og nå føler jeg meg 110% tilbake. So hang in there, ta deg en god pause, nullstill, og start sakte men sikkert å jobbe deg tilbake. Plutselig er du der, sterkere, og mer energisk enn du trodde var mulig.

 

Smiiiil Maren

Slik gjør jeg cardio til en lek

Cardio & movies

Kondisjonstreningen går som en lek om dagen, og nå skal jeg dele hemmeligheten min med dere. Det er rett og slett kun fordi jeg har begynt å se på favorittseriene mine mens jeg går eller jogger på mølla. Tiden flyr, og jeg blir så underholdt. Dette er virkelig helt genialt. 


Det er bare å laste ned appen til Netflix, Viaplay, HBO eller det programmet du liker å se serier på, og vips er du i gang. I dag morges fullførte jeg siste sesong av The Empire mens jeg jogget på tredemølla. 8 kilometer forsvant mens jeg koste meg med serien. Hvor genialt er ikke det? 


Har du testet å se på film eller serier mens du trener på tredemølle, sykkel eller crosstrainer? Hvis ikke, så anbefaler jeg virkelig at du tester det ut. Dagen min i dag startet grytidlig med to Pt-kunder, etterfulgt av egentrening, og nå to nye kunder. Jeg er så glad for å være tilbake som trener, det er virkelig en utrolig gøy jobb. 

Ha en strålende tirsdag dere, håper dagen din blir helt spesielt bra.

 

Smiiiil Maren 

 

Monday must-does

Hello Monday

Mandag, og en ny uke. Jeg satt av hele helgen til oppussing, det betyr at jeg har et hav at ting å ta tak i denne mandagen. Jeg bruker helgene mine til å planlegge, organisere og få unna jobb, slik at jeg er klar når mandagsmorgen er der. Nå derimot, er alt litt på styr. Så denne mandagen starter med kalenderen, macen, mail, blogg, treningsprogrammer, kostplaner og post-it lapper. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten lister og post-it lapper. Jeg elsker post-it lapper! Haha. Alt jeg skal huske må skrives ned, ellers er det borte. Er det skrevet ned så husker jeg det - uansett! Resten av dagen skal brukes på et par Pt-kunder, en tur innom flinkeste Torunn på neglesalongen, og innom posten for å hente en pakke jeg har ventet på. Typisk hverdag, og jeg liker det. Kall meg gjerne kjedelig, men jeg elsker hverdager. 

Jeg er i gang med enda en artikkel for ShapeUp, og da slo det meg. Hvorfor ikke spørre dere hva dere vil ha. Det er jo akkurat dere ShapeUp er for, spreke jenter som ønsker inspirasjon. Så fortell meg jenter, og selvfølgelig gutter også. Hvilke type treningsprogram vil dere ha? Hva ønsker dere fokus på? Nå har dere mulighet til å komme med ønsker jenter, så kjør på!

I dag tar jeg med meg kamera på jobb, og håper jeg får knipset litt bilder til nye treningsprogrammer til dere. I dag er forresten siste sjanse på å slenge på spørsmål til spørsmålsrunden, nå setter jeg strek, ellers blir jeg aldri ferdig med svarene her. Ha en super mandag hjerter, og en sprek ukestart.

 

Smiiiiil Maren 

Slik trener jeg utendørs

I dag stod vekkerklokken på 07.00, og på tross av at det er søndag så klarte jeg å dra meg opp av sengen. Jeg hadde nemlig gjort en grytidlig treningsavtale med mamma. Klokken 09.30 var vi ferdig trent og klare for tredje og siste dag med oppussing. Vi fikk unna en god time med kondisjonstrening, og en liten runde med styrkeøvelser med egen kroppsvekt. En fantastisk start på søndagen.  
Forslag til styrke-sirkel utendørs: 

 • 10 sprinter opp trappen
 • 10 pushups 
 • 10 dype hopp
 • 10 utfallshopp sidelengs
 • 10 sprinter opp trappen 

Gjenta sirkelen 3 runder og jeg skal love deg at du får en super effektiv og gøy treningsøkt. Tusen takk for alle bidrag til bloggposten i går, herligfred så inspirerende å lese om hvorfor dere trener og hva dere får ut av det. Takk for at dere deler - det var virkelig motiverende lesning. 


Etter økten måtte jeg en kjapp tur innom solsiden for å hente noen papirer til litt PT-jobbing hjemmefra, og da fikk jeg lurt in tre sett med seks repetisjoner pullups også, som en deilig liten finisher. Nå blir det oppussing i noen timer, etterfulgt av kostholdsplaner og treningsprogrammer til kundene mine. I kveld kommer min kjære endelig hjem fra reise, og jeg gleder meg så ubeskrivelig masse til å se han igjen. To dager borte fra hverandre er virkelig mer enn nok. 

Har dere noen hyggelige planer denne søndagen? 

 

Smiiil Maren  

Jeg trener fordi...

I workout because it makes me feel happy, powerful & energetic

Jeg har så lyst å høre fra dere kjære lesere. Hvorfor trener du? Hva er din motivasjon til å komme deg opp av sofaen og ut på trening, hva får deg til å gjøre det, hva gir det deg? Jeg vet mine grunner, de er mange og jeg babler i vei om det hver eneste dag her på bloggen. Så nå har jeg lyst å høre fra dere.Foto: Victoria Nevland for ShapeUp

Fullfør setningen: Jeg trener fordi.....

Jeg gleder meg masse til å lese svarene deres. Ha en herlig lørdag hjerter! 

 

Smiiiiil Maren 

 

 

 

Out & about

Jeg lovet dere to innlegg i går, og et sted mellom malekosten og senga kom jeg på det, men jeg var rett og slett så sliten at jeg ikke fikk ut et nytt innlegg. Unnskyld. Det som er positivt da er at jeg er godt i gang med spørsmålsrunden, og har svart på en god del allerede. Dere har spurt om så mye artig, og jeg koser meg så med å svare.


Sko Acne  // Jeans Bik Bok  // Topp Samsøe samsøe // Skjef Malene Birger // Veske Marc Jacobs

I dag går jeg ikke i treningsklær til en forandring. Jeg skal nemlig ut på en liten runde i sentrum før malingen her hjemme fortsetter. Vi kom langt i går, og det er så gøy å se endringene som skjer med kun litt maling. Planen i dag er litt shopping og en kjapp kaffekopp før vi fortsetter. Det er viktig å kose seg litt også. Jeg håper jeg får lurt inn en liten treningsøkt også før dagen er over. I går ble det en kjapp liten runde på mølla, og hvis jeg kal følge planen min så har jeg faktisk to styrkeøkter igjen denne uken. Jeg satser på å få inn hvertfall én av den før helgen er over. 
Hva er deres planer denne lørdagen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Caramel vanilla latte

It's coffee o'clock

Denne lille saken her har jeg fått mange kommentarer på etter jeg flere ganger har postet den på snapchat. Caramel vanilla latte er min faste lille kos på morgenen, og den gjør virkelig morgenen min helt spesielt god. Kaffen i bunn er sterk, og blandet sammen med søt karamell og vanilje blir det en perfekt smakskombinasjon, samtidig som jeg får min daglige, og høyst nødvendige dose koffein. 


Min caramel vanilla (protein) latte lages enkelt med følgende ingredienser: 

 • 1 nespresso kapsel
 • 1-2 ss vanilje proteinpulver 
 • 5 dråper stevia caramel
 • 1-2 dl melk 

Først har kaffen fra en kapsel i bunnen av et stort glass, du kan også bare lage kaffe på din vanlige måte og fylle ca halve koppen/glasset. Så tilsetter jeg stevia dråpene, lager en proteinshake med 2 ss proteinpulver og ca 1 dl lunkent vann. Rister godt og heller det over kaffen, så varmer jeg ca 1 dl melk og heller til slutt det oppi koppen. Rør rundt og vips har du en helt himmelsk god kaffe. Jeg bruker Questnutrition proteinpulver i akkurat denne kaffen. Stevia-dråper bestiller jeg også fra Iherb. 
Det var dagens lille kaffetips fra meg. Nå skal jeg slurpe i meg resten av kaffen her, og komme meg ut på malingshandel. I dag starter maling og oppfriskning her i leiligheten, hjelpes så gøy dette blir! 

Ha en herlig fredag fine venner, og følg gjerne med på snap utover dagen så skal jeg være flink til å oppdatere underveis. Dere finner meg på marenerdvik. Titt også gjerne innom bloggen senere, i dag har jeg flere innlegg på lur til dere. 

 

Smiiiil Maren 


 

Make it a good one

Happiness is a choice 

Jeg legger meg alt for sent om kvelden for tiden og er dermed så alt for trøtt på morgenen. Jeg må se å få skjerpet meg her. Trøtt eller ei, i dag har jeg bestemt meg for å ha en positiv og bra dag. Jeg tror fullt og helt at man har et valg når det gjelder hvordan dagen din skal bli, du kan gjøre enormt mye med utfallet av dagen din kun ved å bestemme deg for å være positivt innstillt. 

I dag har jeg tre kunder på rappen, ogå tar jeg en tidlig helg. I helgen starter prosjekt; fornyelse av leilighet, og jeg er så utrolig spent. Jeg har fått så mange gode tips og råd, og nå starter endelig prosessen. Leiligheten min er ny, stor, lys og hvit, men dere kommer til å få sjokk av før og etter bildene her likevel. Det skal nemlig gjøres en god del nye, og relativt spenstige ting her. Begge mine skjønne foreldre har satt av helgen sin til å hjelpe meg å male, og jeg er så takknemlig. Tenk å være så snille at de bruker av sin frihelg til å male hos meg. Jeg skal gjøre det til en super hyggelig helg, handle inn masse god mat, kjøpe takeaway lunsj, ha deilig musikk på mens vi jobber og vikrelig gjøre alt for at det skal bli så greit som mulig å være med på leilighetsprosjekt hos meg. 

Puma sko  //  Bik bok jeans  // Bik bok genser

Ellers har jeg en ny styrkeøkt å dele med dere, med fokus på overkropp. Jeg kjørte økten i går sammen med min kjære, og det ble en tung og god treningsøkt. Det er så deilig å trene sammen med noen som er sterkere enn deg, da blir man automatisk litt sterkere selv føler jeg. Jeg tøffet meg noe voldsomt i benkpresen i går, og kjenner det godt i dag. Vi endret også grep på både nedtrekk og sittende roing, noe som gjør at muskelen ble truffet fra en annen og uvant vinkel. Slike ting setter spor. Jeg er ordentlig støl i dag.

Nå skal jeg slutte å skravle, og komme meg avgårde her. Litt kontorjobb med treningsprogrammer, matplaner og fakturaer venter før dagens første kunder. 

Ha en strålende torsdag dere. Make it a good one! 

 

Smiiil Maren


 

Fargerik super-frokost

Healthy & delicious 

I dag kjente jeg at jeg trengte et lite boost på morgenen, og resultatet ble en fargerik vitaminbombe, toppet med masse godsaker. Jeg elsker frukt og smoothie, og har alltid laget denne typen fruktfat enten som et måltid eller bare et fruktfat som snacks. Jeg lagde det så mye i en periode at dere lesere nesten ble lei av all frukten på denne bloggen. Nå er det lenge siden sist, og jeg kjente at det var på tide med en liten fruktfest igjen. Jeg synes det hostes og harkes overalt, og jeg har overhode ikke tid til å bli syk nå. Så da er det nok søvn, hvile, rikelig med væske og masse næringsrik mat som gjelder. Smoothien er enkel å lage og består av følgende ingredienser: 

 • Frossen mango, ananas og melon
 • En liten skvett eplejuice
 • 3 ss mager kesam

Jeg brukte kesam for en tykkere konsistens, og økt proteininnhold. Jeg kjørte miksen i blenderen til det ble en jevn og fin smoothie, såpass tykk at den kan spises med skje. Hell smoothien over i en skål, og topp med det du ønsker. Jeg tok det jeg hadde tilgjengelig i skapene, og det ble kokosmasse, chiafrø, blåbær, jordbær og kiwi. 
I dag jobber jeg hjemmefra et par timer, før jeg skal opp på Solsiden for et par PTtimer, og egentrening. I dag har jeg ikke første kunde før godt ut på ettermiddagen, og det var litt deilig å ha tid til en koselig morgenstund med typisk maren-frokost. Det er en stund siden sist. God morgen Norge står på i bakgrunnen, og jeg koser meg. 

Håper dere får en nydelig onsdag hjerter. 

 

Smiiiil Maren 

My favorite season

Colder weather & crisp air 

Endelig føles det som høsten virkelig er her, og jeg synes det er så deilig. Det er fremdeles sol og fint vær, men luften og temperaturen er noe helt annet. Luften er klar, frisk og litt kjølig. Dette er den sesongen jeg har ventet på, og det føles så godt. I går hadde jeg en helt magisk løpetur, hvor kroppen fungerte så bra, og jeg hadde et utrolig overskudd. Jeg tror det blant annet skyldes den friske gode luften.

  

En annen ting som er spesielt bra med høsten er klærne, jeg elsker høsten med ullgensere, strikk og gode jakker. Jeg har sikret meg at par gode store skjerf, noen nye ullgensere, en strikkejakke, et par nye capser og to nye jeans. En liten oppgradering av høstgarderoben rett og slett. Jeg gleder meg til å vise dere mer av det. 

I dag startet jeg dagen grytidlig med økt på tredemølla sammen med min kjære. Uten han hadde jeg aldri gjennomført i dag, han pushet på og vi endte opp med en solid intervalløkt. Jeg var helt klar for å gi meg etter ti drag, men han pushet meg til å kjøre fem ekstra drag. Grusomt der og da, og fantastisk herlig etterpå. Jeg trener ofte alene, men de gangene vi får til å trene sammen så kjenner jeg virkelig den magiske effekten av en treningspartner. 


Nå har jeg hatt tre Pt-kunder, og skal ha en til før burdagslunsj for Kristina venter. I ettermiddag har jeg enda en kunde, før jeg skal ha en kort liten styrkeøkt på overkropp selv. Dagene går så i ett nå, og jeg elsker det! Hverdagsliv med jobb, trening, kjærestetid, familie, venninner og rutiner. Jeg storkoser meg! 

Har dere det bra? Skal du noe spennende denne uken du har lyst å dele? 

 

Smiiiil Maren 
 

Practice what you preach

God morgen hjerter. Jeg står ved kjøkkenbenken, drikker kaffe, svarer mail, lager huskelister for meg selv og oppdaterer bloggen, samtidig som jeg prøver å momse i meg et par knekkebrød med ost. Her skal alt skje på en gang, og helst i et heidundrende tempo. Ingen rolig idyllisk morgenstund i dag med andre ord. Jeg har som nevnt lånt bort bilen min, på litt ubestemt tid, og det betyr at jeg må planlegge ting på en helt ny måte. Plutselig må jeg legge inn 20-30 minutter ekstra tid overalt fordi jeg må gå eller sykle for å komme meg dit. Jeg har så enormt godt av dette, og det er faktisk litt godt å se at jeg fint klarer meg uten bilen. Jeg har vært en av dem som kjører absolutt overalt, samtidig som jeg babler i vei her på bloggen om viktigheten av hverdagsaktivitet. På tide å practice what you preach eller hva? 

I dag har jeg en god del på planen, og det skjer selvfølgelig på helt ulike ender av byen. Så først blir det å sykle til jobb, et par timer der, sykle videre til andre siden av byen for å hente en pakke, tilbake til byen for et møte, også en liten svipptur på motsatt side av byen igjen for å levere en liten overraskelse til en som fortjener det. Det blir spennende å se om jeg er like fornøyd med min nye transportmetode i kveld. Det positive er jo at pulsklokken min elsker dette, og jeg satser på å nå 100% på aktivitetsmåleren daglig fremover. 


Ellers står egentrening også på planen. Det er liksom noe med å starte mandagen med en liten økt. Jeg er så enkel i hode at jeg føler trening på en mandag setter standarden for hele uka. Så det er sjeldent jeg skipper mandagsøkta, onsdagsøkten derimot, den kan lett bli droppet, men jeg er trofast mot mandagen min. Jeg ser for meg en benøkt med fokus på rumpe. Jeg er nemlig så støl etter markløft på fredag, at ryggen bare skal få være i fred. I tillegg trente jeg bryst, med benkpress som hovedøvelse, sammen med min kjære på lørdag og det har også satt sine spor for å si det sånn. 

Hjelpes som jeg kan skravle, dette ble mye rabling til dere en mandagsmorgen, men jeg synes jo det er så gøy, og da er det sannelig ikke lett å begrense seg. Nå må jeg se å komme meg avgårde her, en liten kaffekopp til nå, så er jeg klar. Vi hadde enda en alt for en natt med den nye serien i går, og jeg ser for meg at det blir x-antall flere kaffekopper i dag. Vi er trøtte, men faktisk enige om at det er verd det - så bra er den serien. "The Night Of" på HBO, sjekk den ut! 

Ha en god mandag, og en super ukestart dere. Kjør gjerne på med spørsmål i spørsmålsrunden, jeg begynner å jobbe med svarene allerede i kveld. 

 

Smiiiil Maren 

Magien med mini-bands

Jeg er stor fan av mini-bands og bruker dem mye både med Pt-kunder og i egentrening. Jeg bruker dem hovedsakelig som en aktiveringsøvelse, og en slags oppvarming før styrketrening på ben og spesielt rumpe. Ellers funker de også super som en "finisher" etter en god styrkeøkt, og de er geniale å ha med på reise. Når jeg sier at jeg bruker dem som aktivering før rumpetrening, så betyr det, veldig enkelt forklart, at jeg på en måte "sier i fra" til rumpemusklene at nå må de forberede seg på å jobbe i de kommende øvelsene. Et konkret eksempel: Aktivere muskelen med mini-bands rundt knærne i knebøy, slik at det er enklere å få ordentlig muskelkontakt i en tung knebøy med vekter etterpå.


Båndene finnes i ulike styrke, med ulik motstand. Jeg bruker som oftest en mellom tykk eller mellom sterk strikk. Akkurat disse jeg bruker her er fra Bootybuilder, men det finnes utallige merker som fører disse. Jeg vet at XXL har noen rimelige som funker kjempe fint. 

Mine topp fire aktiveringsøvelser før bentrening: 

 • Dype knebøy med strikk rundt knær
 • Sidewalks med strikk rundt knær ( også kalt Elvis-walk )
 • Kickbacks med strikk 
 • Hofteløft med strikk rundt knær

Det finnes utallige øvelser, og dette var kun fire av de jeg bruker mest. Har du kun tid til én, så ville jeg valgt den første. Fokuser på å kom godt ned, press knærne ut (jobb mot strikken) og kjenn at du virkelig jobber med å stramme rumpa i topposisjon. 
Jeg skal vise dere flere øvelser med mini-bands og strikk veldig snart, og sette sammen en liten økt med strikkøvelser til dere. Super å gjøre hjemme og topp å ha med på tur. Jeg hadde mest lyst å vise dere dette på film. Filmingen er ikke noe problem, men jeg styrer litt på redigeringen enda. Er det noen av dere som har tips til et enkelt og bra redigeringsprogram hvor man kan klippe, legge på tekst og musikk på små treningsvideoer?I dag er det et helt fantastisk vær på sørlandet, og etter en rolig og deilig morgen hjemme skal vi straks ut å nyte finværet. Senere blir det søndagsmiddag og litt forberedelse til den kommende uken, både med blogg og ptkunder. 

Har du noen hyggelige planer denne søndagen? 

 

Smiiiil Maren 

Spørsmålsrunde & podcast

Ask me anything

Nå er det lenge siden sist spørsmålsrunde, og flere av dere har etterlyst en ny en. Så da kjører vi på, legg igjen en kommentar på dette innlegget med hva enn du lurer på. Jeg begynner å jobbe med svarene allerede på mandag, og jeg gleder meg til å sitte å svare dere. Det kommer alltid inn utrolig mange ulike type spørsmål, og det er akkurat det som er så spennende. Jeg vet at dere vet med dere selv hva som er ok å spør om og hva som ikke er innfor, så bruk sunn fornuft og spør i vei <3 
Jeg lurer på en ting, og jeg håper kanskje noen av dere kan hjelpe meg. Er det noen av dere som hører på Podcast eller lydbok? Jeg har så lyst å komme ordentlig i gang med det. Jeg må nemlig gå en god del mer fremover fordi jeg har lånt bort bilen min for en periode. Jeg har startet litt med treningspodden nå, og lastet ned E-bok. Så nå trenger jeg tips fra dere skjønne lesere. Hva bør man høre på, hvilke podcaster er bra, og hvilke lydbøker? Er E-bok den beste appen å bruke? 

Kjør på og still alle spørsmål dere lurer på, og sleng gjerne på en podcast/lydbok kommentar også hvis du har noen tips. Ha en super lørdag dere. 

 

Smiiiil Maren 

 

Jeg må legges på lading

That Friday feeling

Hva skjedde med denne fredagen? Dagen har gått i ett, og jeg kom akkurat inn døren hjemme etter 10 timer på farten. I dag har jeg vært overalt, service på bilen, to møter, egentrening, tre PT-kunder, frisøren, tur med en venninne, helgehandel, middagslaging og nå endelig sofa med serier og nydelig mat. Puh, for en dag, og egentlig for en uke når jeg tenker etter. Det har gått i ett, og jeg skal overhode ikke klage, for jeg elsker dette. Jeg liker når det skjer mye og dagene flyr avgårde. Det er så gøy å være Pt igjen, og enda gøyere er det at listene så og si er fylt opp. Kvelden blir super rolig, med tv og digg i sofakroken med en god venninne. Jeg skulle så gjerne vært på Bridget Jones premieren i dag, men det får vente til neste uke. Jeg synes de filmene er så fantastisk artige, og jeg har hørt enormt mye positivt om den nyeste. Jeg gleder meg stort til å se den på kino. Noen av dere som skal på den i helgen? Fortell meg mer enn gjerne hvordan den var. Ellers har jeg begynt å se på The Empire, og anbefaler virkelig den serien. Jeg er helt hekta jeg, første sesong forsvant på noen få dager. Nå skal macen legges bort, og jeg skal legges på lading. Sjeldent har en helg vært så etterlengtet. Denne helgen skal virkelig nytes!

Hva er dine planer for helgen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Dager som dette

Jeg er så glad for at kamera ble med på tur, for denne dagen var bare så magisk at den måtte dokumenteres. 24 grader i midten av september er jo helt drøyt, og jeg er så glad at vi fikk mulighet til å nyte dagen utendørs. Kristina, Milo og jeg tok turen ut på idylliske Odderøya, der satt vi på et svaberg og koste oss med sushi, sashimi og duggfrisk cola zero.Jeg gikk i svart tights, og svart topp, tidenes feilberegning på klesvalg der. Hjelpes så varm! Vi angret bittert på at vi ikke hadde med oss badetøy, for da hadde vi lett hoppet i havet begge to. På vei tilbake på vår idylliske lille piknik gikk vi rett på fire nydelige rådyr, og jeg fikk høre en rådyr-lyd for første gang i mitt liv. Har dere hørt den lyden? Jeg trodde det var noen som tullet med oss først, men det var visst sånne lyder rådyrene lager. Herligfred så søtt. Jeg klarte ikke slutte å le av den lyden, og gikk å etterlignet rådyr resten av dage, til alle rundt meg sin store frustrasjon. 


Dagen i dag har vært like varm, og jeg skjønner ikke hvor dette skal ende. Hvor var dette været når vi alle hadde fri i juli liksom? Det er vel bare å nyte så lenge det varer. Vi har akkurat kommet hjem fra en nydelig middag hos mine foreldre, og nå blir det sofakos resten av kvelden på planen. Håper dere har det fint, og at denne torsdagen har behandlet dere bra. 

 

Smiiiil Maren 
 

Legday baby

Styrketreningen funker så bra om dagen, og det er så deilig å kjenne på følelsen av treningsglede i styrkerommet igjen. Jeg trener ben to ganger pr uke nå, og på mandag hadde jeg en super økt som jeg har lyst å dele med dere. Den var tung, og svetten silte mens jeg holdt på, og det er akkurat slike styrkeøkter jeg liker aller best. 


Legs & booty workout

Jeg trener ikke med de tyngste vektene enda, men jeg jobber med gradvis oppover, og det er herlig å kjenne styrken komme tilbake. Jeg har aldri vært spesielt opptatt av hvilke vekter jeg har på, og aldri hatt noe mål om å løfte tyngst mulig, men jeg innrømmer at det er søren så motiverende å mestre tyngre og tyngre vekter. 

Hele økten så slik ut: 

 • Benpress 5x5
 • Utfall fra stepkasse 10 pr benx3
 • Strake markløft 10 x 4
 • Lårcurl & leg.ext i superset 10x3
 • Box jumps 8x4


I dag skal jeg fullføre artikkelen til ShapeUp før den leveres i kveld, jeg skal ha tre PT-kunder og prøve å lure inn en rask egentrening også. Det er torsdag, og det betyr familiemiddag sammen med min kjære hos min familie. En finfin torsdag med andre ord. Jeg skal forresten også i et spennende møte ift leiligheten, det blir en del forandringer der fremover, og jeg er så spent at jeg klarer nesten ikke sitte stille. Jeg gleder meg til å ta dere med på litt mer interiørprat i tiden fremover, jeg skal nemlig gjøre noen rimelig heftige endringer her. Før og etter bilder skal tas, og jeg skal fokumentere hele prosessen. Dette blir så gøy!

 

Smiiiil Maren

 

Vi må løfte hverandre frem

Jeg har mange inspirerende mennesker i mitt liv, og en haug av personer jeg beundrer, blir motivert av og lærer enormt mye av. En av de personene er Adele Marlen. Jeg er ikke en person som klarer å følge noe fast opplegg, men hadde jeg klart det, hadde det vært denne frøkna sine programmer jeg hadde fulgt. Jeg blir enormt inspirert av oppskriftene hennes, og har laget så mye godt som hun har tipset meg om. 

She inspires me 

Når jeg var på mitt verste i forhold til mangel på treningsmotivasjon i sommer, så var det Adele som hjalp meg tilbake. Vi har hatt så mange gode samtaler om trening, treningsglede og velvære. Hun minnet meg på hva jeg elsker med styrketreningen, og hvorfor jeg i det hele tatt startet med styrketrening for over 10 år siden. Har dere sett den scenen i Sex in the City, The movie, når Carrie får en assistent, og når assistenten skal slutte så er Carrie så utorlig takknemlig for alt hun har gjort, og sier: "You brought me back to life". Jeg må smile litt når jeg tenker på det, for litt sånn var Adele for meg. Hun tente gnisten igjen, og fikk meg tilbake i styrkerommet, og for det er jeg evig takknemlig. Jeg gleder meg til å dele litt av hennes oppskrifter med dere, hun er så kreativ og lager så mye godt som jeg aldri hadde kommet på en gang. Hva med søtpotetpannekaker, kokosbollekake, squashlasange eller hjemmelaget sunn fiskegrateng? Jeg synes det er viktig å gi ros og løfte frem flinke og inspirerende mennesker, og det vil jeg bli flinkere til å gjøre. 

Hvem inspirerer deg i hverdagen? 

 

Smiiiiil Maren 

 

En søt og sunn start på dagen

Monkey breakfast

Dagens frokost gikk super kjapt, jeg er nemlig på full fart ut døren for en fotoshoot til neste måneds ShapeUp. Jeg har med meg dyktige Victoria Nevland bak kamera, og det senker automatisk skuldrene mine. Jeg gleder meg til å få denne saken ferdig, treningsprogrammet er nemlig et program jeg har kjørt mye selv den siste tiden, og jeg synes det er utrolig bra. Jeg gleder meg til å dele det med dere. 


Jeg synes frokosten ble så søt i denne nydelige skålen og med apekatten. Jeg synes den apekatten er så herlig. Den finnes i elefant også, og sikker enda flere dyr. En søt liten venn på kjøkkenbenken. Skålen inneholder gresk yoghurt, cottage cheese original og hjemmelaget granola. Oppskriften på granolaen finner dere  HER. Jeg har en stor bolle av denne stående på kjøkkenbenken, og den er så godt at den funker utmerket som snacks også. 


Nå må baggen pakkes, og jeg må komme meg ut døren. En lang dag på farten venter. Håper dere får en super onsdag hjerter. Fortell meg veldig gjerne litt om hva som står på din plan i dag? 

 

Smiiiil Maren 

 

Total mangel på viljestyrke

Jeg eier ikke viljestyrke når det kommer til ting som smaker godt. Jeg har totalt manglende evne til å begrense meg selv, så i kveld måtte jeg rett og slett fjerne meg selv fra leiligheten og komme meg ut på en liten rusletur. Dere som følger meg på snap så kanskje at jeg fikk hele tre esker med questbarer i posten i går, og etter questbar nummer fem måtte jeg gjemme esken langt bort i et skap og komme meg ut av huset. haha. 

Ut på tur, med musikk på ørene og i rolig behagelig tempo. Noen ganger finnes det ikke noe bedre enn en tur ut i frisk luft, helt alene, uten noen forstyrrelser. Jeg må bli flinkere til å gå kveldsturer i ny og ne, det er virkelig bare så godt. 

Nå er alle questbareskene trygt plassert hos min kjære, og der skal de få lov å være. På den måten kan jeg porsjonere ut litt mer fornuftig, og kanskje unngå å sluke fem og fem barer hver gang jeg er alene. Jeg  må le av min egen mangel på viljestyrke, er det mulig liksom. Noen som kjenner seg igjen her eller? 

 

Smiiiil Maren 

 

Min nye hverdag

All smiles today

God morgen fra Solsiden Pt-senter, et sted jeg nå tilbringer så mange timer at det nesten føles som mitt andre hjem. Heldigvis trives jeg enormt godt der, og storkoser meg med min nye hverdag. Nå har jeg kommet på plass, fått ting under kontroll. fylt godt på med Pt-kunder og endelig kan jeg senke skuldrene litt. Dagen i går forsvant i oppstart av nye kunder, egentrening, artikkelskriving og mail.


Jeg satt meg som mål at selv om jeg startet opp igjen som trener så skulle det ikke gå utover bloggen. Jeg har hatt noen dager nå med kun én oppdatering, men det skal jeg forsøke å endre på. Jeg får veldig positive tilbakemeldinger fra dere de dagene jeg oppdaterer flere ganger om dagen, så det skal jeg absolutt prøve å bli flinkere på. Jeg er aktiv i flere sosiale kanaler, både Instagram, og spesielt snapchat oppdateres hyppig gjennom dagen. Følg meg gjerne på marenerdvik.


En av fordelene ved å at jeg så og si bor på Solsiden er at jeg har mulighet til å knipse masse treningsbilder til dere, og dele en haug av treningsinspirasjon. I går fikk jeg knipset litt bilder av trening med minibands, og i dag håper jeg å få tatt enda litt fler. 

Jeg liker dagene mine slik de er nå, hektiske, aktive og fylt med energi. Dette er slik jeg trives best, og dette er slik jeg er ment for å jobbe. Jeg har lagt inn søknader på sykepleiestillinger også, for dere som gjentatte ganger spør om dette i kommentarfeltet. Så får vi bare vente å se hva som skjer der. Jeg holder dere selvfølgelig oppdatert. Det er veldig koselig at dere spør og bryr dere <3

 

Smiiiil Maren 

 

Oppskrift: Innbakte pølser

They taste better than they look - I promise

I går kveld fikk jeg bakeånden over meg, og det skjer såpass sjeldent at det var bare å kaste seg over bakebollen før lysten forsvant. Resultatet ble både ferske rundstykker, og innbakte pølser. Sistnevte ble så gode, at de rett og slett bare må deles på bloggen. Jeg lover at de smaker bedre enn de ser ut. Det var aldri meningen at disse skulle vises frem, og jeg ser jo at jeg kunne lagt litt mer innsats i presentasjonen. Hihi. Uansett, de smakte super digg, og i mine øyne er dette super turmat, ta med seg på farten mat eller rett og slett bare når dere har lyst å kose dere med noe digg til middag. Jeg laget dem helt plain denne gangen, men i løpet av uken skal jeg eksprimentere med litt diverse krydderier, ost og kanskje litt tomatsaus inni brødet. Mmmm. 

Du trenger: 

 • 15 kylling & kalkunpølser 
 • 1/2 pose tørrgjær
 • 3 dl lett melk 
 • 50g flytende margarin
 • 1/2 ts salt
 • 450g hvetemel

Slik gjør du: 

Varm opp melken og margarin i en liten kjele, melken skal kun bli lunken. Hell over i en bakebolle, tilsett gjær og rør godt rundt. Tilsett så de andre ingrediensene og elt til du får en fin og smidig deig. Jeg brukte vel 5-8 minutter på dette, og gjorde det kun med hendene. Du kan gjerne bruke kjøkkenmaskin, men det er ikke nødvendig. Dekk bollen til med plast og la den heve i 40 minutter. Så tar du deigen ut på kjøkkenbenken, og deler den i 15 biter. Trill dem først til boller, også til lange pølser. Tilsett litt mer mel om nødvendig. Snurr så deigpølsene rundt hver av kylling/kalkun pølsene og legg dem på et bakepapir på et stekebrett. Inn i ovnen på 240 grader i 10-12 minutter, eller til du ser at de er gyldenbrune og fine i fargen. La dem avkjøles litt før servering. 

Jeg brukte en blanding av vanlige pølser, og store middagspølser. Begge deler ble nydelig, men jeg holder nok en knapp på middagspølsene. De ble virkelig helt fantastisk gode. Ha gjerne små skåler med ketchup, kesam/rømme, sennep eller hva enn du selv foretrekker i små skåler som tilbehør. 
Håper dere synes dette var en morsom liten oppskrift. Flere av dere så bilde av disse på snap og kommenterte at det gav barndomsminner. Det er jo kjempe koselig. Selv husker jeg både pølser og pinnebrød fra turer i skogen som liten, og det var et hyggelig lite gjensyn i går kveld. 

 

Smiiiil Maren 


 

Smoothie bowl, juice & power-talk

The perfect Saturday lunch 

Jeg har ikke skrevet feil i overskriften, for det skal faktisk stå power-talk og ikke power-walk. I går satt Kristina og meg på Will I juice, vi koste oss med sunn deilig mat, og samtalen dreide seg inn på dette med å tørre å kjøre på, gjøre sin egen greie, rette ryggen og tro på seg selv. Det utviklet seg til tidenes Power-talk, og jeg tror vi begge dro derfra mer oppløftet og motiverte enn noensinne. Jeg fikk et skikkelig boost av denne lunsjen, og endte opp med tidenes intervalløkt etterpå. Ny rekord på hastighet og bena føltes både lette og sterke på samme tid. Der kan man se hvor mye som sitter i hode, og hvor mye som kan løsne kun med en liten power-talk.


Maten vi koste oss med var juicen Herlig grønn - med litt ekstra gulrot, chips av rotgrønnsaker og coco smoothie bowl. Så godt, så sunt og så fristende. Mange er så hekta på smoothie-bowls for tiden, og bruker masse penger på dette ute. Jeg gjør det ofte selv, så jeg skal ikke si så mye - men bare husk at smoothie-bowl kun er smoothie i en bolle, og det lager du så enkelt selv hjemme. Lek deg litt med ulike type frukter, og ulik type topping, vips har du din helt egen smoothie-bowl favoritt.  


I dag er det en rolig start på dagen, med film og kvalitetstid med kjæresten. I ettermiddag er det kjøttkakemiddag hos familien, ingen søndag uten! Det er faktisk ikke helt sant, men vi prøver å møtes på søndager så langt det lar seg gjøre. Ellers har jeg brukt morgenen til å leke meg litt med en ny app som gjør treningshverdagen min så mye enklere. Tenk at jeg ikke har blitt introdusert for denne geniale saken før. Jeg skal dele dem med dere på instagram og snap i kveld, så stay tuned. Jeg tror flere av dere vil bli super-gira på dette her. 

 

Smiiiil Maren
 

 

Trappetrening og ny inspirasjon

I går var en helt utrolig gøy dag. Jeg hadde PT-kunder i ett i seks timer, og satt i enda tre-fire timer med programmer, planlegging, mail og blogg etter det. Det ble en lang dag innendørs, og da var det befriende å kunne ta en liten timeout i trappa utenfor, for litt påfyll av inspirasjon og frisk luft. Jeg oppdaget tilfeldigvis det nye ShapeUp bladet da jeg var innom butikken. Et eget matblad, stappfullt av inspirerende, fargerik og sunn mat. Jeg visste ikke at dette bladet skulle lages en gang? Så utrolig gøy. Har noen av dere sett det? Dette er ikke reklame, jeg synes bare det var så fresht og fint at jeg hadde lyst å dele det med dere. 


Etter litt mat og en god halvtime med bladet fant jeg ut at jeg fremdeles hadde litt ledig tid og kunne få unna litt bevegelse. Det blir litt alternativ trening på slike hektiske dager, men det gjelder jo kun å være kreativ, og utnytte den tiden man har.

Jeg satt sammen en super enkel sirkel, og jammen fikk jeg ikke opp pulsen og svettet litt på den lille tiden jeg hadde. Man kan gjøre en haug av ulike øvelser, og i går valgte jeg ut fire ulike øvelser som jeg satt sammen til en fin sirkel. 

Sirkeltrening i trapp: 

 • Eksplosive hopp 
 • Sidelengs utfall-hopp 
 • Løp opp på annethvert trinn
 • 10 pushups
 • Løp opp på hvert trappetrinn

Økten over viser én runde, så kjører du så mange runder du har lyst til, eller har tid til. Jeg liker å kjøre 4-5 runder. I går ble det kun 2 runder, men alt er bedre enn ingenting. Denne økten er superfin å ta med seg ut nå i helgen, ta en liten joggetur eller gåtur, finn en trapp og kjør økten. Vips er du ferdig trent og har fått masse frisk luft. Denne økten er også perfekt hvis man er på reise, og ikke har tilgang på treningssenter eller kanskje ikke har medlemskap på noe senter i det hele tatt. Det er nemlig ikke et must å ha tilgang på treningssenter for å få en god treningsøkt. 

Ha en herlig helg dere, jeg skal straks komme meg ut på en liten morgentur før lunsj med en god venninne står på planen. Senere er det fotballkamp og familietid. Hva er deres planer for lørdagen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Ser du noe annerledes?

I samarbeid med Auds hudpleie

For en liten uke siden var jeg på Auds hudpleie og testet noe jeg har hatt lyst til så enormt lenge, nemlig tannbleking. Jeg har alltid hatt lyst å gjøre det, men vært så skeptisk etter å ha lest mye om at det er skadelig for tenner, og emalje. Auds hudpleie gjør en kosmetisk bleking av tennene ved hjelp av LED-lys. Behandlingen tar kun 3 x 10 minutter. Jeg satt i en dyp god stol, med beskyttelsesbriller på, og me en skinne i munnen med en spesiell gelé og et blå/lilla lys. Slik satt jeg i 10 minutter, så fikk jeg påfyll av ny gele, og 10 nye minutt. Etter 30 minutter var jeg ferdig, og jeg kunne faktisk se stor forskjell. Behandlingen er behagelig, og tar så kort tid at det kan nesten gjøres i lunsjpausen på jobb. 

A smile is the prettiest thing you can wear

Tannbleking med LED-lys er en mild og effektiv måte å få hvitere tenner på, og jeg kan ikke tro at jeg ikke oppdaget denne metoden tidligere. Behandlingen koster 1490kr på Auds hudpleie her i Kristiansand, men nå kjører de en kampanje og reduserer prisen helt ned til 990kr i en begrenset periode. Var ikke det en herlig liten gla´nyhet denne fredagen? Så har du lyst på et hvitere smil, så er det nå du har sjansen. Sjekk ut Auds hudpleie sin nettside, eller ring: 468 74000 for timebestilling eller mer info. 


Dette var en liten ting, som gjorde en stor forskjell for min del. Jeg drikker mye kaffe, og spiser en god del mat med sterk farge og det har satt sine spor på tennene. Jeg fryder meg over et hvitere smil, og kommer uten tvil til å gjøre det igjen. Resultatet varer i 3-6 måneder, og varierer selvfølgelig litt i forhold til hvor mye kaffe og slike ting man bruker. Jeg har hørt noen drikker kaffe med sugerør for å beskytte tennene. Noen av dere som har noen erfaring med dette? Del mer enn gjerne dine tips i kommentarfeltet. Jeg har lært så mye artig av dere før, så jeg tviler ikke på at noen av dere har erfaring her. 

Ha en deilig fredag dere, mer fra denne kanten senere. Nå venter møte med hene fem nye PT-kunder. Jeg gleder meg!

 

Smiiiil Maren 

 

Tilbake til hverdagen: Topp 6 lunsjtips

Lunsj er mitt favoritt måltid i løpet av dagen, og jeg prøver å variere lunsjen så god jeg bare kan. I dette tilbake til hverdagen innlegget har jeg lyst å dele mine topp 6 lunsjtips med dere. Rettene er enkle, sunne, og gode. Det er ikke noe spesielt fancy over dem, men de gir god næring, går relativt raskt å lage og smaker utrolig godt - spør du meg. 

1. Hjemmelaget havrebrød - Havrebrød er en favoritt hos meg, og da helst med proteinrikt pålegg, slik som egg, laks, skinke og/eller ost. Oppskriften er faktisk den samme som jeg bruker på havrepizzaen min. Så dette kan enten bli en super lunsj, eller en nydelig middag.


2. Tunfiskrøre - Jeg er ikke så flink på å spise fisk, og er derfor alltid glad for måter man kan "lure" i seg fisk. Tunfiskrøre er så utrolig godt, og med denne oppskriften kan jeg spise masse tunfisk. Test den ut da vel! 
3. Meieriprodukter & frisk frukt - Jeg er virkelig dronning av meieriprodukter og frukt, så det er klart det må nevnes som et lunsjalternativ. Jeg blir virkelig aldri lei, og kunne spist cottage cheese, skyr, kesam og yoghurt til hvert eneste måltid. Hehe. Tilsett litt frisk frukt, bær og usaltede nøtter så er lykken komplett. 

4. Hjemmelaget pai og salat - Pai er et topp alternativ til lunsj. Det smaker nydelig både nylaget og som restelunsj dagen etter. Perfekt å ta med i en liten boks på jobb eller skole neste dag, gjerne med en ny frisk salat til. 
5. Brødskiver, eggerøre & smoothie - Brødskiver trenger ikke være kjedelig, spesielt ikke hvis du tilsetter eggerøre og en frisk smoothie. 

6. Ulike typer salater - Salat kan varieres i det uendelige, og jeg spiser veldig ofte salat til lunsj. For meg er det viktig at salaten inneholder mer enn kun grønne blader for at den skal mette. Fyll på med gode proteinkilder, slik som kylling, skinke og egg, masse ulike grønnsaker, og gjerne gode fettkilder slik som cashewnøtter og avokado. Ha gjerne lomper, brødskiver, potet, søtpotet, eller pasta til som karbohydratkilde. 
Håper dette gav litt inspirasjon til lunsjmenyen. Del mer enn gjerne dine lunsj-favoritter i kommentarfeltet. 

 

Smiiiil Maren 

 

 

 

Jeg elsker prosessen

My workout routine 

I går kjørte jeg en god styrkeøkt som jeg har lyst å dele med dere. Fokuset lå på bryst og skuldre - noe annet var helt uaktuelt etter mandagens styrketrening på ben og rumpe. Jeg er så ekstremt stiv og støl at jeg såvidt klarer å bevege meg uten å lage grimaser. Det er virkelig ikke bare bare å jobbe seg tilbake etter en lang periode uten styrketrening. Jeg vet at det blir bedre, så det er bare å jobbe på og holde fokuset rettet fremover. Jeg har lært meg å kose meg underveis og like prosessen, uten å fokusere utelukkende på målet hele tiden. 


Gårsdagens økt var som sagt på skuldre og bryst , med følgende øvelser: 

 • Benkpress 5x5
 • Skulderpress 8x4
 • Bystpress med hantler 8x4
 • Sidehev 10x3
 • Triceps pushdown med tau 12x3
 • Biceps curl med hantler 12x3

Triceps og biceps kjørte jeg i supersett, også avsluttet jeg med et par runder ab-roller til slutt. Det er et lite hjul som trener magen på en helt rå måte - google it. I dag startet jeg dagen med en intervalløkt på tredemølla. Jeg kjørte 30 sekunders intervall, med 30 sekunder pause, totalt 10 drag. Jeg varmet godt opp og brukte godt tid på nedtrapping. Økten totalt ble 45 minutter. En herlig svettefest, som garantert kommer til å kjennes i morgen. Jeg spurtet på alt jeg bare hadde, og måtte helt opp på tær i løpssteget for å klare det høye tempoet. Det er lenge siden jeg har følt en slik fart i bena, og det var utrolig godt. Selve intervallene varer kun i 10 minutter, og man løper jo kun i 5 minutter totalt, men med så høyt tempo er det mer enn nok - hvertfall for min del. Nå skal jeg sitte å jobbe på Solsiden et par timer før det blir hjem til ny variant av speltlompe-pizza, og gjennomgang av alle deres fantastiske serietips. Tusen tusen takk - dere er gode som gull! Hva gjør du denne onsdagen? 

 

Smiiiil Maren 

 

 

 

Det betyr så mye

Solsiden PT-team

I dag har jeg møtt to av mine nye PT-kunder, og det var to utrolig fine møter. Jeg føler meg så heldig som skal få lov å være treneren til disse to, og hjelpe dem å knuse målene sine denne høsten. Senere i uken skal jeg treffe fire spreke damer til, og vips har jeg en herlig jentegjeng på 8 som jeg skal få lov å jobbe med i måneden fremover. Fy søren så gøy!  Jeg ser allerede nå at denne høsten blir energisk, sprek og positiv, noe annet er ikke mulig med en så herlig gjeng på laget. Det føles nesten litt uvirkelig at under en uke etter at jeg lanserte mitt lille PT comeback så begynner listen å fylle seg opp, jeg er ydmyk og uendelig takknemlig for tilliten fra alle som tar kontakt og har lyst å trene med meg. Det betyr enormt mye! 


I dag har jeg kost meg hele dagen på Solsiden PT-senter sammen med medlemmer og gode kolleger. Noen av dere kjenner kanskje igjen denne karen? Alejandro Fuentes er også trener på solsiden, og sammen skal vi være et killer PT-team denne høsten. Vi har mange spennende planer, og gleder oss til å lage mye sprell på Solsiden fremover. Felles treninger, bootcamp, maxløft-tester, løpeturer, foredrag, fagkvelder osv - det er bare å glede seg. Jeg kom akkurat inn døren her hjemme, etter nesten ti timer på farten. Nå skal jeg kose meg med speltlompe-pizza, og iskald pepsi max, før det blir sofa og serier resten av kvelden. Apropos serier så klarer jeg ikke finne noen ny favoritt, føler jeg så og si har sett alt. Siste jeg så nå var The Returned, litt skummel, men samtidig ganske så underholdene. Det lå kun én sesong ute, så den slukte vi rimelig kjapt. Så nå er vi på seriejakt igjen da - absolutt alle tips mottas med stor takk. 

 

Smiiiil Maren  

 

Nyheter du ikke vil gå glipp av

Annonse

Favorites from Under Armour

I går viste min pulsklokke flere skritt enn jeg noen gang har registrert på den før, og dagsaktivitet på langt over det målet jeg har satt for daglig bevegelse. Det var med andre ord en utrolig aktiv dag. Sånn går det når man har nye freshe klær som skal testes ut. Jeg har vært ute på tur i skogen og testet den nye høstkolleksjonen til Under Armour. Jeg må alltid ut å bevege meg i nye klær før jeg kan si noe om dem, en ting er at de ser freshe ut, men tåler de ikke aktiviteten jeg driver med, så kan det være det samme. 

Skoene mottok jeg for et par uker siden, og de har jeg så og si bodd i. Det vet alle dere som følger meg i sosiale medier, for de har dukket opp på en haug av bilder den siste tiden. De er så gode, også elsker jeg den nydelige turkis-blå fargen. Snakker om farge, sjekk den blåfargen på genseren og stripen på tightsen. Jeg er helt forelsket i den. Samme genseren kommer i en korall rosa også, og selv om jeg liker best å holde én fargelinje i innleggene mine, så måtte jeg bare ta med litt rosa også. Jeg mener se på den fargen da. Tights blå stripe  //  Blå genser //  Rosa genser  //  Sko

Jeg har bodd i disse genserene, og det er nesten sånn at det er litt kjipt når de må vaskes. Hehe. Jeg bruker dem både på trening, og som fritidsgenser. De er lette, løse, og er så gode å ha på seg. Jeg har også testet myke, deilige koseklær fra samme merke, og de skal jeg vise dere etterhvert. Dere finner hele utvalget i Fitliving.no sin nettbutikk. 


Det beste av alt er at dere nå får hele 20% PÅ ALT FRA UNDER ARMOUR. Rabatten er trukket fra, og det er fantastiske priser på klærne nå. Rabatten blir ikke stående så lenge, så her er det bre å slå til hvis du ønsker å sikre deg noen favoritter. Alle henvendelser eller spørsmål vedrørende bestillinger kan rettes til kundeservice (kundeservice@fitliving.no).

Hva synes dere, likte dere nyhetene fra Under Armour? 

 

Smiiiil Maren

 

Det er ikke for sent

Disse koselige bildene hadde jeg nesten glemt, og ble så glad når jeg fant dem. Det er ikke for sent å dele koselige turbilder, og det er, tro det eller ei, heller ikke for sent å gå deilige turer ute i singlett og knelange tights. På sørlandet har sommeren gjort et mini-comeback, og vi har opp mot 20 grader dag etter dag her nå. Jeg er litt delt i hva jeg mener om det, for helt ærlig er jeg faktisk mest klar for høst nå. Gi meg en uke med skikkelig surt ruskete høstvær, så savner jeg sikkert dager som dette rimelig kjapt. Så la oss bare nyte og ikke minst utnytte dagene så godt det lar seg gjøre. 

Jeg straks på vei ut døren for en liten tur, så er det stor-handling på matbutikken etterfulgt av vask av leilighet. Det er slike ting jeg skulle gjort før helgen, men på merkelig vis forsvant helgen uten at noe ble gjort og da er det bare å ta tak i dag. Jeg skal også en tur på trening senere, og da har jeg endelig få med meg fotograf. Det betyr at jeg kan få knipset litt bilder av de ulike styrkeøktene mine, og delt dem med dere. Det gleder jeg meg til!

Jeg er i gang med enda en ny artikkel for ShapeUp nå, og det er så gøy for det handler om tung tung styrketrening. Jeg har sittet å jobbet litt med den nå på morgenen, og sannelig ble jeg ikke så motivert at jeg kjente det krible i kroppen fordi jeg gleder meg til økten i ettermiddag. Jeg håper så inderlig den ferdige artikkelen og treningsprogrammet kan klare å motivere dere på samme måte. Jeg har lurt litt på om jeg skulle kaste meg på denne greia me å ha en sånn fast spalte med uken som gikk. Hva tenker dere? Det er jo mange bloggere som gjør dette fra før av, så er det unødvendig at jeg slenger meg på, eller hadde dere synes det var artig? Gleder meg til å høre hva dere synes. Ha en super mandag og en fin ukestart.

 

Smiiiil Maren 
 

Jeg starter på nytt på mandag

Er det noen som kjenner seg igjen i den setningen der? "Jeg starter på nytt på mandag". Sånn er det hvertfall for meg og min kjære i dag. Planen var å dra ut på lang gåtur, utnytte hele dagen utendørs og være super friskuser. I stede fant vi et nydelig svaberg, og der satt vi oss ned, så utover havet, nøt sol og 20 varmegrader i en liten evighet. Det ble ingen langtur på oss denne søndagen. 


Vel hjemme ble det ordentlig kosemat til middag, og nå står det en haug av godsaker på bordet. Vi har funnet frem flere filmer vi har lyst å se, og har ingen andre planer enn å bare ta det helt med ro på sofaen denne søndagskvelden. Vi ble rett og slett enige om at denne søndagen er en ordentlig kosedag, også begynner vi på nytt igjen på mandag. I morgen skal jeg starte dagen med min faste havregrøt, jeg skal gå meg en fin morgentur og få unna en styrkeøkt. Ikke fordi det er mandag, men fordi det er min livsstil og det er slik jeg trives best. Jeg tror samtidig ikke at jeg hadde satt like stor pris på den livsstilen hvis det ikke var for disse kosedagene innimellom. 

Hvordan er det med dere i forhold til kosedager? Har du en fast dag i uka du koser deg litt ekstra, eller koser du deg litt jevnt over når du føler for det? Dette er et litt spennende tema, og jeg gleder meg til å høre deres tanker og meninger her. Nyt søndagskvelden, og titt gjerne innom for litt sporty inspirasjon igjen i morgen tidlig. 

 

Smiiiil Maren 

 

Sunn mango & ananas is

Heavenly delicious 

Tenk at noe så friskt, søtt og godt kan være sunt. Denne deiligheten fikk jeg servert hos mine foreldre tidligere i uken, og etter første smakebit visste jeg at denne måtte deles med dere lesere. Dette er en hjemmelaget sorbet med smak av mango og ananas. Den er så frisk og godt, og utrolig enkel å lage. 


Du trenger: 

 • 2 mango 
 • 2 bananer 
 • En ananas 
 • Bær til topping 
 • Vanilje kesam

Slik gjør du: 

Kutt opp mango, ananas og banan i biter, og legg den i frysen over natten. Neste dag kjører du miksen i blenderen, tilsetter ønsket mengde vanilje kesam, og vips har du sorbet. Tullete enkelt? I know. Du kan selvfølgelig kjøpe ferdig oppkuttet frossen frukt hvis du vil lage dette allerede i kveld. Et smart tips er å kutte opp litt frukt å ha små porsjonsposer liggende i frysen, på den måten har det du det lett tilgjengelig når du blir fysen på noe godt på kvelden, eller trenger en rask forkost-smoothie på morgenen. Topp isen med det du ønsker, friske bringebær og blåbær var helt nydelig. Ha gjerne et dryss sukrin over hvis du ønsker en litt søtere smak. 
Ha en deilig søndag dere. I dag skal jeg senke skuldrene, roe ned, ta meg tid og gjør noe ekstra koselig for meg selv og de rundt meg. Kanskje du har lyst å gjøre det samme? Jeg får stadig påminnelser om hvor skjørt livet er, og at vi aldri vet hva morgendgen bringer. Ta vare på hverandre, skap fine dager og vær gode mot hverandre. 

 

Smiiiiil Maren

 

Det føles litt uvant

Jeg spretter kjapt innom for andre gang denne lørdagen, rett og slett bare for å ønske dere en god lørdag. Dere er så aktive i kommentarfeltet for tiden , og det booster motivasjonen min for å blogge noe helt enormt. I skrivende stund momser jeg i meg en Questbar, samtidig som jeg irriterer meg litt over at jeg gjør det. Jeg er nemlig på vei til middagsdate med to skjønne venninner, så at jeg ikke klarte å la den sjokoladen ligge er både irriterende og fryktelig unødvendig. Sånn kan det gå. 

Kjole & jakke fra Nelly // Sko New balance

I dag har jeg gått i kjole, og det gjør jeg så sjeldent at jeg nesten følte det måtte dokumenteres. Det føles litt uvant, men samtidig utrolig behagelig. Jeg har jo sagt at jeg skal bli litt flinkere på å dele hverdagsantrekk her på bloggen, så her har dere altså dagens antrekk. Blå maxikjole, blomsterjakke og sneakers. Enkelt, klassisk og sporty - akkurat slik jeg vil beskrive min hverdagsstil. Det har nærmest vært sommer igjen på sørlandet i dag, med strålende sol og temeperturer helt opp mot 20 grader. Jeg som var SÅ klart for høst, men jeg skal innrømme at det var litt deilig med et lite hint av sommer igjen. 

Jeg har fått en del spørsmål om når vinneren av Instagram konkurransene trekkes. Jeg har kjørt konkurranse både for KappAhl og ShapeUp Convention. Begge konkurransene er nå avsluttet. Vinnere trekkes og annonseres i morgen. Nå må jeg slutte og skravle og komme meg avgårde her. Ha en nydelig lørdagskveld dere. Så gleder jeg meg til å oppdatere dere igjen i morgen. 

 

Smiiiil Maren 


 

Ny intervalløkt

GO GO GO 

I dag har jeg en ny fin liten intervall på lur til dere. Jeg er veldig glad i korte intensive intervaller, og det var derfor litt utenfor min komfortsone med litt lengre intervall-drag. Jeg synes det er best å kjøre intervalløktene mine inne på tredemølle, og de lengre løpeturene ute i skogen. Det er veldig behagelig å kunne følge med på tiden rett foran seg i stede for å måtte se ned på en pulsklokke. dette er bare en smakssak, og intervaller kan gjerne kjøre utendørs også. Bakkeintervaller er knall god trening, og intervaller på løpebane er utrolig gøy. 

Denne intervalløkten har jeg fått fra min spreke venninne Camilla, bedre kjent som Treningsfrue, og nå har jeg lyst å dele den videre med dere. Jeg løp på akkurat den hastigheten Camilla hadde satt opp, men det er selvfølgelig individuelt, og her må hver og en kjenne på hva som føles rett. Dette er en pyramideintervall som varer i 22 min + oppvarming 10 min. Økten er som følger:

Lett oppvarming i 10 minutter på 2% stigning, 5 km/h

1 minutt løping, 2% stigning, 10km/h
1 minutt aktiv pause, dvs. rolig gåing 5km/h
2 minutter løping, 2% stigning, 11km/h
1 minutt aktiv pause, dvs. rolig gåing 5km/h
3 minutter løping, 2% stigning, 12km/h
1 minutt aktiv pause, dvs. rolig gåing 5km/h
4 minutter løping, 2% stigning, 12km/h
1 minutt aktiv pause, dvs. rolig gåing 5km/h
3 minutter løping, 2%stigning, 11,5km/h
1 minutt aktiv pause, dvs. rolig gåing 5km/h
2 minutter løping, 2% stigning, 11,5km/h
1 minutt aktiv pause, dvs. rolig gåing 5km/h
1 minutt løping, 2% stigning, 11 km/h

Jeg håper mange av dere har lyst å teste ut økten, fortell meg gjerne hvordan det gikk? Husk at det står oppgitt hastighet, men det kan du justere helt selv. Jeg valgte å følge den oppgitte hastigheten, men er det for raskt så justerer du ned, og har som mål å øke etterhvert. På samme måte så må du justere opp dersom du kjenner at dette var helt overkommelig og ingen utfordring for deg. Vi er alle ulike, og må gjøre individuelle tilpasninger. 

God trening og god lørdag dere. Håper dere får en helt nydelig helg. Har dere noen spennende planer?

 

Smiiiil Maren

 

Tilbake til hverdagen: Topp 9 middagstips

Denne lille tilbake til hverdagen serien har virkelig slått an hos dere, og det er så gøy. Mange har spurt om middagstips, og her kommer et helt innlegg med middagsinspirasjon til dere. Jeg har delt 8 av mine favoritt middager, og håper noen av disse kan være til inspirasjon til middagsmenyen. Jeg har lagt på linker til oppskriftene mine på alle rettene så det er bare å klikke på navnet på retten så kommer du direkte til oppskriften. 

1. Søtpotet frites - Dette er noe av det beste jeg vet, og jeg spiser dem enten som snacks eller som tilbehør til hjemmelaget hamburger eller kylling. Disse er enkle å lage, og smaker helt himmelsk. Et must å teste ut. 


2. Salat med hjemmelagde rundstykker og pasta - Salat kan varieres i det uendelige, og denne varianten er med skinke, salat, fetaost, mais, løk og masse annet godt. Som tilbehør er det hjemmelagde cottage cheese rundstykker og pesto med pasta. Enkelt, sunt og utrolig godt. 

3. Havregryns pizza - Sunn og god pizza laget på havregryn. Toppes med ønsket fyll. Min favoritt er karbonadedeig, tomatpure, mais og ost. På bildet under brukte jeg skinke, tomatpure og ost - enklere blir det ikke.  


4. Fiskekaker med dampede grønnsaker - fiskekaker er en fin måte å få i seg fisk på, spesielt hvis man velger en variant med minimum 80% fisk. 


5. Laks i form med sweet chilli - Dette er en av mine store favoritter. Det er noe magisk med kombinasjonen av matfløte og sweet chilli. Mmmm. Anbefales på sterkeste! Laks med pasta finner du HER. 


6. Tacosalat med lomper eller søtpotet - Dette er uten tvil den middagen jeg spiser oftest, og jeg blir aldri lei. Jeg er 100% sikker på at jeg kunne levd på taco.  

7. Tunfisk pizza - Første gang jeg delte denne oppskriften var folk veldig skeptisk, nå er det en stor favoritt hos flere av mine lesere. Det er veldig gøy! Dette er en rett som faktisk bare må testes ut før man har en mening om den. 
8. Speltlompe pizza - En gjenganger her på bloggen, som aldri slår fei. Enten med kylling og creme fresh, karbonadedeig og tomatpure, eller spekeskinke og pesto. Alle toppet mest ost - selvfølgelig. 


9. Mac & Cheese - jeg MÅ nevne denne lille rakkeren av en middag. Den ultimate kosemiddag som jeg ofte liker å kose meg med i helgene. Hjelpes så godt det er. Kombinasjonen av makaroni, smeltet ost og pølse. Holy moly!
Håper dette var til inspirasjon. Del gjerne dine beste middagstips i kommentarfeltet, det er alltid gøy å se hva andre like å spise til middag. 

 

Smiiiil Maren 

 

 

Topp 10 løpemusikk

I´m just a sucker for pain

Musikk er en viktig del av en god løpetur for min del, og i det siste har jeg laget flere nye spillelister. Jeg har ulike lister for ulike type turer, skal jeg ut å gå så har jeg en litt roligere liste, skal jeg løpe intervaller har jeg en knall hard liste, og skal jeg ut på langtur i rolig joggetempo har jeg en mellomting. Jeg har mange favoritter, og i dette innlegget har jeg samlet mine topp 10 løpesanger, og de har jeg veldig lyst å dele med dere. Apropos underoverskriften "I´m just a sucker for pain" så er dette navnet på en av sangene på min liste, og i dag var det denne låta som tok meg til nye høyder på løpeturen. Jeg var så sliten, og orket ikke løpe siste bakken, så kom denne låta og det gav meg en helt rå følelse. Sucker for pain fikk meg opp bakken og vel så det, fy søren for en rå låt å løpe til.  


Jeg har mange flere favoritter enn disse ti, men dette er de jeg kom på i farta, så skal jeg heller få ut enda en liste om kort tid. Dette er en merkelig, men herlig miks og den får hvertfall meg opp av sofaen, kanskje noen av sangene kan funke for deg også?

 

Sucker for pain - Lil Wayne

Don´t be so shy - Imany

Final song - MØ

Heatwave DJ Katch Remix - Robin schulz feat Akon

Sun is shining - Axwell Ingrosso 

Back 2 U - Steve Aoki

Cant stop the feeling - Justin Timberlake

Black skinhead - Kanye West 

All I do is win - DJ Khaled

Killing in the name - Rage against The Machine 

 
Dagens løpetur ble 8 gode km i skogen. Jeg hadde lyst å gi meg etter 5 km, men så kom jeg på at jeg hadde lagt ut dagens mål på snapchat før jeg startet, og det føltes som en liten forpliktelse. Så jeg bet tennene sammen, og fullførte økten som planlagt. Nå er det en sliten og veldig fornøyd frøken som sitter nydusjet i sofaen og spiser lunsj. Jogging altså, det er noe unikt ved det. Følelsen etterpå er virkelig bare helt magisk. Jeg unner alle mennesker å få oppleve en skikkelig endorfinrus - det er verdens beste følelse. Nå skal jeg straks avgårde å møte en venninne, før det er fast torsdagsmiddag med hele familien. 

Hva fyller du denne torsdagen med? 

 

Smiiiil Maren

 

Spretten rumpe og sterke ben

Det blir aldri vant til å se mine egne saker på trykk, og det er like stas hver eneste gang. Jeg er så takknemlig for at jeg får lov å dele treningsprogram i ShapeUp måned etter måned, det er uten tvil noe av det aller morsomste jeg vet. Jeg koser meg med hele prosessen, og det er så stas å se det ferdige resultatet. I går dumpet det nyeste ShapeUp ned i min postkasse, og i dette nummeret deler jeg en rå styrkeøkt på ben og rumpe. Det er seks gode øvelser, og i kombinasjon synes jeg de funker veldig bra. Det er likevel én øvelse jeg synes er ekstra kul, og den skal jeg dele med dere. 

Dette er en kombinasjons-øvelse av to favoritter, og sammen ble det krutt for både ben og rumpe. Øvelsen er en kombinasjon av bulgarsk utfall og strak markløft, to av de øvelsene jeg personlig føler svir aller mest. Tips her er å starte med helt lette vekter, det krever nemlig en del balanse også. Øvelse gjør mester, så her er det bare å kjøre i gang. 

BULGARSK UTFALL MED STRAKMARK

Sik gjør du: Stå et godt steg fra benken, og legg den ene foten med oversiden ned bak på kanten av benken. Senk deg kontrollert ned med vekten på fremre hel til bakre ben såvidt berører bakken. Dytt fra fremre hel for å presse deg opp til startposisjon igjen. Fra denne posisjonen retter du ut bakre ben, og går direkte over i en ett-bens strak markløft. Hold en liten bøy i benet du står på, og tenk at hoften holdes tilbake mens overkroppen lenes fremover, samtidig som det frie benet strekkes ut bak deg. Ryggen holdes rett og hoften stabil.

Repetisjoner: 8 x 4 pr ben

Pass på: Unngå at hoften roteres. Ryggen holdes nøytral. 

I går var jeg på shoot med flinkeste Victoria Nevland, og sammen fikset vi neste måneds treningssak til ShapeUp. Loacation for denne shooten var både spesiell og personlig for min del, så det blir litt ekstra stas å se på trykk. Victoria Nevland er fotografen jeg bruker på alle disse sakene, og jeg kunne ikke hatt en bedre fotograf. Hun er så dyktig, og vi jobber sammen på en helt unik måte. Nå kjenner vi hverandre så godt at jobbene vi gjør sammen går utrolig smidig og effektivt, samtidig som vi har det utrolig gøy på jobb. 

Håper dere liker programmet sprekinger, og veldig gøy hvis noen av dere tester det ut. 

 

Smiiiil Maren