hits

oktober 2012

Neglefin hos Nattaya hånd og fotpleie

Da var jeg endelig hjemme og på plass i sofaen etter en lang lang dag på farten! Jeg måtte løpe rett inn i dusjen når jeg kom hjem, jeg var så iskald at jeg ikke kunne kjenne tærne mine. Nå har jeg satt meg godt tilrette i sofaen, under pleddet og med en stor kopp te. Deilig! Det er vist halloween i dag, noe mine herlige SATS kolleger synes var utrolig gøy. På sats solli tok vi den helt ut, med kostymer, pynt i resepsjonsområdet og digg snacks til alle kundene. Jeg måtte le når jeg kom på jobb og dette var det som møtte meg i resepsjonen. For noen fantastiske kolleger jeg har:)Etter jobb bar det ut til Kolbotn, hvor fantastisk flinke Nattaya hånd og fotpleie holder til. Dette er andre gangen jeg fikser neglene mine hos henne, og jeg er bare så utrolig fornøyd. Ble de ikke delikate? Jeg liker så godt å ha velstelte og pene negler, og når jeg ikke har det fra naturens side, eller evnen til å fikse det selv så er det godt det finnes slike som Nattaya. Sjekk ut nettiden hennes HER.

I morgen er den store dagen - OVERTAGELSE! Mine foreldre kommer fra Kristiansand for å overvære overtagelsen og hjelpe til med flyttingen. Jeg er så uendelig takknemlig for at de stiller opp, verdens herligste foreldre! Det blir en utrolig spennende dag, og jeg kan nesten ikke vente til å få nøkkelen til mitt nye vakre hjem. *lykke* Jeg er en skippertak person, og jeg har selvfølgelig ikke klart å begynne å pakke enda. Så jeg får bruke kvelden/natta til å putte ting i esker og forberede flyttingen. Det er vel bare å sette i gang...

Smil Maren

Coffee saves the day!

Tittter raskt innom dere i dag for å si god morgen og ønske dere en fantastisk onsdag. Halveis i uken, og snart helg! I dag skal jeg putte alt jeg eier og har i esker, og gjøre klar for den store flyttedagen som er allerede I MORGEN!!! *lykkehyl* Tenk at i morgen flytter jeg inn i min lille drøm av en leilighet. Jeg gleder meg til å vise dere bilder av mitt lille krypinn. Før pakkingen kan begynne så venter et par timer på jobb, en tur til flinkeste Nattaya Negldesigne for nye negler, og et veldig spennende bloggrelatert møte i ettermiddag. Det betyr at det nok blir pakking langt utover natten på meg. Jeg fikk mange gode tips fra dere forrige gang jeg nevnte innredning og interiør her på bloggen, dere kom med fine tips til interiørblogger. Nå vil jeg gjerne ha deres hjelp igjen. Hva er din favoritt interiørbutikk ? Enten butikk eller nettbutikk.Dagen i dag startet så alt for tidlig, og det ble ikke tid til morgenhygge med kaffe, tente lys og god morgen Norge, da er det godt at man kan ta kaffen med seg! På slike trøtte dager blir jeg reddet av min fine nespressomaskin (her snakker vi trippelespresso) og to-go koppen min. Her har dere den trøtte usminkede sannheten, man kan ikke bare ha bilder hvor man tar seg best mulig ut på bloggen, viktig å vise alle sider. Så her har dere meg, alt for tidlig på morgenen, og med tidenes morratryne. Hoho! Nå må jeg løpe videre. Ha en finfin onsdag kjære dere, og jeg minner igjen om at det er DU som bestemmer hvordan denne dagen blir. Bestemt deg for at denne onsdagen skal bli lys og positiv. Si noe hyggelig til noen du setter pris på, send en koselig sms, smil til en kollega eller inviter noen på en kaffe. Det skal så lite til :)

Smiiiil Maren

Mandagsgleder

Jeg er heldig som har så mange gode venner og familie, så mange fine lesere og så mange herlige bekjente. I dag var det denne jenta som lyste opp dagen min. En herlige liten motivasjonspra over nett var alt som skultle til fra å endre fokus og få en riktig så fin dag. Jeg satt på jobb og hadde fullført mine PTkunder. Planen var å trene, men når avlysning med min treningspartner tikket inn, kjente jeg at jeg mistet all motivasjon og treningslyst. En liten prat med spreke, skjønne Kristina gjorde at jeg fikk lysten tilbake, og etter et solid måltid med et lass av ris, masse kylling og grønnsaker var jeg klar for en økt. Økten ble energifyllt og god, når jeg var ferdig hadde jeg bare lyst å fortsette. Det er så GODT å kjenne på slike energiøkter, og for min del var det utrolig viktig å få en slik økt akkurat i dag.

Jeg har endret fokuset litt nå. Det er ikke noe sjokkerende over dette, jeg gjør slik hvert år. Jeg bruker vinteren til å øke matinntaket, og trene litt anderledes. På den måten går jeg i kalorioverskudd, og bygger på meg litt mer muskelmasse, blir sterkere og bedre. Når våren kommer reduserer jeg gradvis på matinntaket, og trener litt anderledes slik at jeg går ned litt i fettprosent og da blir den musklaturen jeg har brukt vinteren på å bygge opp synelig. Dette er måten å gjøre det på, og det er kanskje da man forstår at det finnes ingen snarveier til en stram, trent og markert kropp. Det krever tid, nok mat, tung trening og for all del rett fokus. Det nytter ikke å løpe rund å være i strand-form året rund, det er ikke slik det fungerer. Periodisering er "hemmeligheten". Ulikt fokus, i ulike perioder. Jeg har ingenting i mot å gå litt opp i vekt nå, for så å få den formen jeg ønsker meg når våren og sommeren kommer. Er du bevisst på å periodisere treningen din?Etter trening dro jeg bort til nydelige Malene på Hendrix hair. Ååå som jeg koser meg når jeg er hos henne. Vi skravler i ett, og koser oss. I dag fikk jeg ekstra lang hodebunnssmassasje og kur. Finnes det noe bedre enn massasje hos frisøren? jeg elsker det! Resultatet ble supert, jeg blir alltid strålende fornøyd hos Malene. Litt nye produkter ble med hjem i dag, og jeg skal teste dem ut og selvfølgelig komme med tips dersom det funker. Disse produktene er supre for oss treningsjenter som svetter mye og dermed dusjer ofte. Følg med ;)

Nå skal jeg krype opp i sofaen med god middag og tvkveld med Gøy på landet og 71 grader nord. På menyen står ris med kokosmelk (uslåelig kombinasjon) currypowder, en most banan (er med på å skape den fantastiske indiske smaken) cashewnøtter, kylling og div grønnsaker. Deilig!

Nyt mandagskvelden!

Smil Maren

All you need is a new monday

Mandag, en ny dag, en ny uke fylt med muligheter. Jeg er tilbake i Oslo og tilbake på jobb. Tankene er i Kristiansand og jeg er ikke helt tilstede på jobb i dag. men jeg velger nå å ta meg sammen, gjøre en god innsats på jobb og få unna mest mulig slik at jeg kan komme meg tilbake til sørlandet. Mat må man uansett ha, og i dag startet jeg dagen med å bytte ut yogurten med kokosmelk i min faste frokostskål. Det var helt himmelsk! Mmmm. En boks cottage cheese, og to-tre gode slumper med kokosmelk, varme bær og eple hakket i biter. Godt med kanel og sukrin over. NYT! Kombinasjonen av cottage cheese sammen med kokosmelk gav en nydelig konsistens og den deilige kokossmaken gjorde dette til en perfekt frokost.


Nå skal jeg straks løpe ned på posten, det lå nemlig to spennende hentelapper til meg i postkassen når jeg kom hjem i går. Jeg oppdaterer dere på innholdet senere. I dag skal ha ha tre fantastiske kunder, som jeg gleder meg til å treffe, de er så positive og fulle av herlig energi. Senere venter en treningsøkt med en god venninne før dagen avsluttes i frisørstolen med søte, dyktige Malene, hos Hendrix hair. jeg er glad for at denne dagen er fyllt opp med planer, jeg trives best slik:)


Jeg ønsker dere en fin mandag, husk at alt du trenger for å starte på nytt, og gjøre en endring for deg selv, er en ny mandag. Denne uken kan bli helt super, det er det kun du som bestemmer!

Smil Maren

Det føles så feil å dra....

....når jeg kjenner at det er så stort behov for meg her. Jeg dro hjem til sørlandet fordi moren til min aller beste venninne var svært syk, hun er også nær meg da jeg har kjent henne i mange mange år. Nå er hun ikke blandt oss lenger, og jeg kan ikke forstå hvordan hverdagen bare skal gå videre. Det blir en kort Oslotur, jeg må tilbake til sørlandet. Det er her jeg skal være nå - ingen tvil om det.Jeg kan ikke klare å ose positivitet i dag, og det føles ikke naturlig å skrive om mat og trening i dag. Det betyr liksom ingenting i den store sammenheng. Nei i dag vil jeg ha fokus på de som trenger meg, så kommer jeg sterkere tilbake til alle dere fine trofaste lesere i morgen.

Ha en fin søndag, vær gode mot hverandre. Livet er uforutsigbart og urettferdig, så ta vare på øyeblikkene og hverandre.

Maren

Min lørdag i bilder

Min lørdag:

 • Sove lenge
 • Familiefrokost
 • Ingen trening
 • Shopping
 • Venninnekos på cafe
 • Sushi
 • Sjokolade og deilig dessert
 • Sofa, film og kvalitetstid med fine mennesker

 

God helg fine dere <3 NYT!!

Sørlandskos og sirkeltrening

Det er så herlig å være hjemme på sørlandet. Det er jo magisk fint med denne byen her. Alle har så god tid, og er så rolige og utrolig hyggelige. Alt går litt tregere og er litt koseligere her i Kristiansand. Det er litt alle kjenner alle tendenser her, og jeg måtte le da jeg stod i kassa på mat butikken i dag og kassadamen og kunden (en eldre dame) diskuterer hofteoprasjonen hennes, helt uten å ense køen som vokser bak dem. Det er jo sjarmerende da, men når jeg står der å tripper og er dyrisk sulten etter trening så kjenner jeg at jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre om Magda sin hofteoprasjon. *fnis*.
Mat ble det heldigvis til slutt, og i mangel av kreativitet ble det nesten det samme som gårsdagen. Omelett med purreløk, paprika, brokkoli, skinke og ost, frisk salat og speltomper. Jeg hadde også en ekstra pakke med skinke ved siden. Jeg rullet skinkeskivene til små pølser og fylte dem med smøreost. moms! Jeg får alltid miminim tre spørsmål om hvor jeg kjøper speltlomper, og ingen finner dem noe sted. Vel, min fine pappa driver en Joker butikk her i Kr.sand. Den ligger i skippergaten og der skal de nå ta inn de berømte speltompene. Det er mange av mine litt sære matfavoritter slike mindre butikker ikke har. Her er Joker Skippergata et unntak, jeg får tak i alt jeg trenger til mitt kosthold der. Både mager cottagecheese, yoplait 0,0% yogurt, mager vanilje kesam, deilig frukt/grønt, styrk melken, skyr i de beste smakene og nå snart også speltlomper. Joker skippergata er altså en superbutikk for oss sunnhetsnerder, den har også søndagsåpent - perfekt! Så kan dere jo si hei til verdens beste pappa når dere er innom *smile*


Dagens trening ble sirkeltrening. Det er så enkelt som at du setter opp 6-8 øvelser, og gjør dem etter hverandre uten pause. Jeg bruker ofte sirkeltrening når jeg er på ferie, og ikke har tilgang på treningsenter. Når jeg var i Frankrike i sommer fikk jeg filmet en slik sirkel, se filmen HER.

I kveld er det fredagskos i heimen. Masse deilig sjømat er handlet inn, og vi skal kose oss med reker, krydderlaks, ferskt brød, salat og noe godt i glasset. Norske talenter på skjermen og fyr i peisen.

Jeg ønsker mine fine lesere en deilig helg, fylt med kos og hygge!

Smiiil Maren

Lunsjtips: Omelett i wrap!

God morgen solstråler :)

Jeg er på plass på det blide sørland, og sitter i skrivende stund å drikker kaffe og skravler med familien. Hjemme her er det kjøkkenet som er huset midtpunkt med peis, deilige sofaer og det stort bord alle kan samles rundt. Det er så godt å være hjemme:) Jeg skal straks avgårde å handle inn litt ekstra god lunsj til oss, før jeg skal ned å titte litt i sentrum. Planen for dagen er rett og slett bare å kose meg.


I går hadde jeg kun en time fra jeg var ferdig på jobb til jeg måtte hoppe på flytoget, på den timen skulle jeg rekke å pakke, lage og spise middag. Det måtte med andre ord gå kjapt! Etter en rask titt i skapene fant jeg ut at det måtte bli omelett. Det så ført ut til å bli en kjip standard omelett, men underveis i kokkeleringen fant jeg jammen en og annen godsak og resultatet ble slett ikke værst. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle dette, men jeg endte vel opp med at Omelett-wrap eller Kebab-omelett var passende navn. Godt, sunt og enkelt var der hvertfall. Et godt tips til mat i farta.


Nå er det på tide å komme seg avgårde her, mer fra meg senere. NYT fredagen og god helg.

Smiiil Maren

 

Sørlandshelg

Nå sitter jeg å huttrer på jobb, og prøver å motivere meg selv til en liten treningsøkt mellom Ptkundene! Det er ikke bare bare å skulle kjøre i gang med en økt når hele kroppen føles som en istapp, og energien er på null. *klage, klage* Gradestikken viste minus 1 og det var helt mørkt ute når jeg syklet avgårde til jobb i dag morges. Det er ikke til å komme unna, vinteren er på vei!

Nå må jeg smile, for akkurat i det jeg skrev den forrige setningen så kom min nydelige SATSkollega Johan inn døren til kontoret, med en stor kopp rykende varm kaffe til meg. Det kunne faktisk ikke passet bedre. Tusen takk søte du! Så nå er ting straks bedre, jeg kjenner at varmen brer seg i kroppen, og får et lite kick fra koffeinet i kaffen. Kanskje det blir en treningsøkt likevel? Det står Rygg på planen i dag, og det er jo min favoritt muskelgruppe, men jeg har inngått en avtale med meg selv på at hvis hele kroppen sier nei, så skal jeg ikke presse gjennom en treningsøkt. Jeg trener som sagt på lyst og overskudd, og en hviledag innimellom har aldri skadet noen. Det kan faktisk bare være positivt med en liten restitusjonsdag.


Etter jobb i dag, skal jeg hjem å pakke kofferten. Jeg flyr hjem til det deilige sørlandet i kveld, og skal tilbringe hele helgen sammen med nære og kjære. Det er flere grunner til at jeg plutselig skal hjem, og jeg føler ikke at det er rett å utdype noe videre om dette på bloggen da det ikke anngår meg eller min nærmeste familie direkte. Uansett så er det behov for meg hjemme, og da stiller man selvfølgelig opp<3. Jeg ser frem til fine dager med gode venner, cafekos, tur i skogen, familiekvalitetstid, interiørinspirasjon til den nye leiligheten, peishygge, gode middager, gode samtaler, et langt varmt bad, og sove i min deilige seng! Det blir en helt med fokus på nærhet, familie og kvalitetstid.

Helt til slutt vil jeg tipse dere om Jakkeuke på Get-inspired. Min deilige Röhnisch-parkas er fra Get-inspired, og den er perfekt nå som kulden og ruskeværet har satt inn for fullt. Sjekk ut tilbudene på jakkeuken HER.

Nå skal jeg jobbe litt videre her. Mer fra denne kanten senere.

Smiiil Maren

Fantastiske Fresko og en super treningsøkt!

I dag tok jeg med meg all den positive energien dere har lagt igjen her på bloggen med meg på trening, og vet dere hva - den treningen ble helt rå!! Rå i den forstand at  alt bare fungerte, kroppen responderte perfekt og jeg fikk virkelig virkelig kontakt med musklaturen. Jeg elsker slike økter, hvor alt bare funker, energien er god og alt føles rett! I dag kunne jeg kjørt på i evigheter, men valgte å gi meg på topp. Jeg trener på lyst og overskudd, og ser ingen grunn til å kjøre meg selv helt i kjelleren selv om jeg har mye energi og en god dag. Rett etter trening ble det min faste rosa shake og en banan, før jeg skal hjem å lage mat! Viktig å fylle på! Du kan trene så bra du bare vil, men hvis du ikke spiser rett og fyller på igjen etter trening vil resultatene utebli.Etter dagens pt-timer var gjennomført dro jeg bort til FRESKO, eller fantastiske Fresko som jeg liker å kalle det. Det er så deilig at det finnes slike steder, med sunn, god, næringsrik mat , laget på ferske råvarer. Hele stedet oser av kvalitet og ikke minst vitalitet. Det er veldig godt å kunne gå inn på et spisested og vite at du kan spise absolutt alt på menyen! Jeg er selv innom Fresko flere ganger i uken (det vet alle dere som føler meg på instagram) enten for lunsj, en shake / smoothie / juice i farta eller en kopp kaffe og dagens aviser. Hvis du ikke har besøkt fresko så anbefaler jeg deg å ta en titt innom. Frognerveien 8 er adressen. Du vil ikke angre!

I dag ble det juice på meg, da jeg faktisk har vært så flink å lage med meg matpakke i dag. Ja jeg stod faktisk å stekte kylling og kokte grønnsaker og ris, la i bokser og PLANLA dagens lunsj i går kveld! Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg gjør det hver uke, og at det er en fast rutine hos meg - vel det er det virkelig ikke. men jeg prøver, og jeg har et mål om å bli flinkere! ER DU FLINK TIL Å PLANLEGGE OG LAGE MATPAKKER?
Nå skal jeg straks lage meg Taco til middag. Jeg bytter ut hvetelefsene med speltlomper, rømmen med mager kesam og kjøttdeigen med karbonade eller kyllingkjøttdeig, og vips så er taco en super-sunn hverdagsmiddag. Verre er det ikke! Hvis du vil få resultater med treningen din, og du vil komme i bedre form så må du faktisk ta grep og gjøre de små endringen som må til. Prøv å vær disiplinert og flink i ukedagene, da smaker det så mye bedre med litt ekstra godsaker til helgen.

Smiiil fra Maren

Overveldet og takknemlig!

Jeg visste ikke hvordan jeg skulle starte dette innlegget! For hvordan skal jeg klare å få frem hvor takknemlig jeg er, hvor glad jeg er og hvor utrolig rørt jeg er over alle tilbakemeldingene deres. Når de første kommentarene tikket inn så fikk jeg en god følelse i magen, det var godt å oppleve støtte. Så kom det flere kommentarer, og enda fler, så kom det sms, og mail, også eksploderte facebook. Jeg kan ikke forstå at så mange nydelige mennesker tok seg tid til å gi meg sin støtte. Tårene rant når jeg jeg i går satt meg ned og leste gjennom hver eneste en av de nydelige kommentarene her inne. Dere skal vite at dette betyr så enormt mye for meg meg, tenk så heldig jeg er som har så mange nydelige personer i livet mitt, og tenk så heldig jeg er som får lov å blogge for dere og dermed ha en link ut til alle dere gode, fine, omsorgsfulle mennesker.

Den vonde klumpen i magen er blåst bort, og det er deres fortjeneste! Jeg har glemt de stygge kommentarene, jeg har valgt dem bort, de får ikke lov å stjele min energi. Den vil jeg heller bruke på mennesker som tilfører positive ting til livet mitt. Jeg har opplevd støtte fra alle kanter, og jeg må bare si det igjen tusen, tusen takk. Smilet er tilbake, takket være dere <3

Dagen i går gikk i ett med jobb, møter, cafekos med en venninne og behandling for skulderen min. En liten treningsøkt fikk jeg også presset inn! Gårdsagens trening ble kort-intervaller på tredemøllen.

 • 10 minutter powerwalk i motbakke
 • 30 sek full spurt
 • 30 sek pause (hopp av møllen)
 • Gjenta 30 sek på / 30 sek av 10 gangr
 • 10 minutter nedkjøring - rolig gange på mølle.

 

En svett, god og tidseffektiv økt! Perfekt på hektiske dager, hvor trening eller kanskje hadde utgått.Nå har jeg akkurat vært ute å kjøpt meg en diger kopp kaffe. Det er virkelig nødvedig i dag, jeg fikk nemlig ikke sove i går og lå våken helt til kl 04.30 før jeg endelig kom meg over i drømmeland. En litt trøtt jente på jobb her nå, men livet venter ikke, så det er bare å ta seg sammen, ta en ekstra kopp kaffe og finne frem smilet. Jeg har akkurat trent denne solstrålen av en ptkunde, og har nå et par kunder til som venter. Etterpå har jeg satt av et par timer i kalenderen min hvor jeg rett og slett har skrevet: Blogg! Så da skal jeg sette meg ned og lese kommentarene deres en gang til, svare på mail og blogge.

For siste gang, tusen tusen takk og en god klem til hver og en av dere. You brought me back :D

Et strålende smil fra Maren

God lørdagsmorgen!

Denne lørdagen starter med jobb for min del, og det er helt i orden. Jeg synes det kan være fint å ha en jobbelørdag av og til, spesielt når været er slik som det er nå. Det pøs-regner ute, og da kan man like gjerne være på jobb. Greit jeg skal innrømme at det hadde vært deilig å sove lenge, lage en ekstra god lørdagsfrokost, krype ut på sofaen, tenne lys og sette på noe hyggelig på tv mens mans koser seg med kaffe og mat. *drømme seg bort* Dere får passe på å kose dere litt ekstra i dag dere som har fri, husk at i dag er det lørdag, kosedagen!! *smile*

Jeg ble rimelig frustrert da jeg åpnet kjøleksapet i dag morges, frk.planleggingsfreak hadde glemt å planlegge (!!) og jeg hadde rett og slett ikke noe spennende i kjøleskapet. Heldigvis så bakte jeg enorme mengder knekkebrød forrige gang jeg bakte, og dermed hadde jeg noen på lur. Jeg fant også makrell i tomat i kjøleksapet, og sammen med en yoplaityogurt og en appelsin kuttet i biter ble det en helt ok lørdagsfrokost. Proteinkaffen satte kronen på verket! Nå er det kanskje noen av dere som reagerer på yogurten i og med at jeg skulle slutte med melkeprodukter. Vel - JEG KLARTE DET IKKE! Jeg innrømmer det glatt, jeg fikk det ikke til. Når jeg er mye på farten og ting går i ett så er det utrolig enkelt å ha skyr, cottagecheese, kesam og slike produkter som et enkelt og smart måltid. Alternativet er at jeg går flere timer uten å spise, og det er MYE verre. Flere av dere tipset meg om å kun redusere, og ikke kutte tvert på meieriproduktene, så det er det jeg har gjort nå. Nå er det kun et måltid om dagen som betår av melkeprodukter.

Etter jobb i dag venter en treningsøkt med nydelige Mette! Hun er min favoritt treningspartner, og vi får alltid gode økter sammen. Ryggen står for tur i dag, og filmkamera er pakket med i treningsbaggen! I kveld blir det god mat, god drikke og gode venner. Akkurat slik jeg synes lørdager skal være!

HVA ER DINE PLANER FOR DENNE LØRDAGEN?

Nå skal jeg komme meg på jobb, så får dere som har fri nyte en rolig og deilig lørdagsmorgen. Det har dere fortjent:)

Smiiil Maren

Tidenes skulderøkt!!

Jeg er så motivert og inspirert for tiden! Grunnen til dette er at jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg som påvirker meg positivt. Jeg har også mange kunnskapsrike og dyktige person rundt meg som lærer meg masse og inspirerer meg til å lære mer selv. I dag var jeg på Kaffepikene med nydelige Pernile. Jeg elsker å skravle med personer som har like interesser som meg, praten gikk i ett og jeg storkoste meg virkelig. Jeg hadde treningsklærne med, men var litt smålunken på om jeg egentlig orket å ta meg en økt. Skuldre stod på planen, en av mine favoritter, men jeg føler at jeg har jobbet så beinhardt uten å få noen særlig utvikling på skuldrene mine. Det gir lite motivasjon! Jeg spurte derfor pernille om hun hadde noen lure triks til hvordan hun trente sine skuldre - og det hadde hun!! Det er smart å spørre andre kunnskapsrike personer om tips til egen trening, det er nemlig så fort gjort å gro fast i sitt eget spor og dermed stagnere. Pernille gav meg et par tips til nye øvelser, og fyllt med ny motivasjon dro jeg avgårde til SATS sjølyst!I dag er jeg virkelig lei meg for at jeg trente alene, og ikke hadde noen til å filme. Jeg har nemlig funnet tidenes favoritt øvelse på skuldre! Skuldrene mine var så pumpet opp og utkjørte at det verket til og med når jeg ikke holdt en eneste vekt i hånden. Hoho!! Jeg er ikke opptatt av slike ting overhode, men jeg skal inrømme at jeg måtte smile litt da en blodåre snek seg synlig tvers over skuldrene mine. Steike!! Jeg gjorde et forsøk på å ta et snikbilde i speilet, men jeg synes det er SÅ utrolig kleint og flaut når folk tar bilde av seg selv på trening, så jeg gav raskt opp det prosjektet. Dere får heller bare tro meg når jeg sier at den skulderøkten der var helt vill! Nå er det nok flere som synes det er kjipt at økten ikke ble filmet slik at dere kan få se hvilke øvelser jeg kjørte, fortvil ikke!! Jeg skal ha med meg en treningsbuddy på trening i morgen, og da skal jeg iscenesette skulderøkten min fra i dag, slik at det kan filmes og deles på bloggen. Høres det bra ut?Helt til slutt kjørte jeg et par øvelser på mage også! Jeg trener aldri spesifikt mage, da jeg får utrolig mye coretrening gjennom baseøvelser som feks knebøy, og ellers så og si alle styrkeøvelser jeg kjører fordi jeg er svært bevisst på å aktivere core hele tiden. I dag hadde jeg litt ekstra tid, og la inn et par mageøvelser på slutten av økten. Fem runder av 60sekunder planken, og fem runder med 20 benhev. Det gjorde susen, og jeg kjenner allerede at magen min kommer til å bli støl som fy i morgen. Når man ikke trener en muskelgruppe spesifikt skal det ikke så mye til før man blir stiv og støl.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og straks avgåde for å møte noen venner. Taco, norske talenter og kosekveld står på planen!

Nyt fredagskvelden, og takk for alle fine spor dere legger igjen her på bloggen. Jeg leser hvert ord, og setter utrolig stor pris på hver og en av dere!

Smiiil Maren

Endelig helg!

I dag er det fredag og helg - endelig! Jeg skal bare kose meg, jobbe litt og ellers slappe av! En liten treningsøkt blir det nok også tid til. Jeg har hatt en relativt rolig treningsuke, og kjenner at jeg har masse lagret overskudd i kroppen. Deilig! Jeg planleger en tur innom Supernature i løpet av dagen for å kjøpe med meg litt snacks til helgen, og innom LIFE i bogstadveien (majorstuen helsekost kaller jeg den fremdeles, men den heter altså Life nå og har flyttet litt ned i bogstadveien) for sjokolade søtet med Stveia. mmm :) I helgene spiser jeg det jeg har lyst på, og koser meg med både is og vanlig sjokolade hvis det er det jeg har lyst på. Jeg liker utrolig godt litt sunnere alternatver og kjøper derfor ofte dette inn i tilegg til "vanlig" helgekos!


I helgen er det Nordisk mesterskap i Herning i Danmark, jeg har et par bekjente på scenen som jeg virkelig gleder meg til å følge! Jeg hører rykter om at sendingen streames live på en dansk nettside, jeg legger ut denne linken dersom noen er interresert. Hvis ikke så oppdaterer iform.no jevnlig, og dere vil få masse informasjon der. Jeg er spesielt spent på et par av Atletic-utøverene, og noen av de skjønne bikini-jentene! Det er nok disse to klassene jeg synes er mest interresant, dette er nok fordi jeg ikke helt klarer å relatere meg til de aller største og muskuløse utøverene. Jeg blir mer fasinert og imponert over den rå styrken til AFutøverene som fighter seg gjennom dips, chips og roing og de lekre slanke kroppene til bikinijentene som ikke er for muskuløse og ikke for skrapa for alt av fett på kroppen. Uansett hvilken klasse utøverene stiller i så er det en enorm prestasjon at de har klart hele oppkjøringsfasen, og nå står på scenen. Det er få som kan fatte og begripe hvor mye hardt arbeid og rå viljestyrke som ligger bak. LYKKE TIL alle sammen!Nå skal jeg staks ut til sjølyst for en kaffe med en søt veninne, en perfekt start på helgen. Hva er deres planer for helgen`?

Smiiil Maren

Tid for te <3

Jeg smiler og smiler om dagen! Jeg teller ned til jeg kan flytte inn i den nye leiligheten, i dag er det akkurat 14 dager! Oh joy :) I dag ble det en sen oppdatering fra denne kanten da dagen min har gått i ett. Jeg startet morgen på min faste fine måte, med kaffekoppen, tente lys, God morgen Norge og en stor porsjon havregrøt. Jeg krøllet meg opp i sofaen og koste meg en liten havtime før jeg hoppet i treningsklærne og dro på jobb! Jeg startet dagen med en ny og spennende gruppetime på SATS. (luksus å jobbe på treningsenter da blir det enkelt å kombinere jobb og trening) Timen heter BUTT YOU CAN, og holdes av Porscha Morgen. Porscha er et fyrverkeri av en instruktør, og en av de aller dyktigste damene jeg kjenner. Hun er så PÅ og så tilstede, energien hennes lyser opp hele rommet og jeg blir rett og slett inspirert av å være i samme rom som henne. Jeg har jobbet sammen med Porscha i flere år, først i World Gym (gold's gym) og nå gjenforenes vi på Sats Solli.

Timen heter som sagt Butt you can, og det er 60 minutter med rumpetrening! Jeg hater å trene ben, og sliter med å finne øvelser som virkelig tar ordentlgi tak i gluteus. Jeg kjenner det selvfølgelig i standard øvelser som dype knebøy, kick back, strak mark osv, men jeg har enda ikke funnet den ene øvelsen (bortsett fra kanskje glute brigde) som virkelig river i setemusklaturen. I dag derimot introduserte Porscha oss for et par øvelser som virkelig tok tak. Lurer du på hvilke? Vel, test ut Butt you can på SATS solli plass ;) Jeg har planer om å ha tidenes bootey sommeren 2013, her snakker vi Brazilian-size som virkelig strutter!! haha. Så da er det bare å jobbe på!Etter jobb tittet jeg innom LIFE i bogsdtadveien, og der hadde de fått inn så mye deilig te. Høsten er te-tid for min del, og det passet derfor perfekt med litt påfyll av deilig te i ulike smaker. Jeg er ekstra spent på de to typene Julete jeg fant. Polcadottsmak på den ene, og pepperkakesmak på den andre. mmmm :) Jeg hadde problemer med å velge hvilke jeg skulle ta, da de hadde en hel vegg fylt med ulike gode type te. Luksusproblem!  Jeg klarte såvidt å stå i mot å kjøpe med meg sjokolade søtet med Stevia, som nå endelig er i butikk. Dette har de hatt i sverige lenge, og jeg har ventet på at de endelig skulle komme til Norge. Nå har Life bogstadveien fått dem inn, og jeg skal stikke innom igjen i helgen og kjøpe med meg et par. Jeg fikk også kjøpt med meg påfyll av stevia, denne gangen i pulverform. Tidligere har jeg brukt dråper mest, men Stveia i pulverform ser ut som og fungerer akkurat som vanlig sukker, bare uten noen kalorier og uten at det påvirker blodsukkeret ditt. Det er også mye søtere enn sukker, og du trenger derfor svært lite.Nå skal jeg lage meg en stor kopp te, og krype under pleddet en liten time, før mer jobb venter!

Smiiil Maren

 

Home is where the heart is

Jeg er en bestemt person , jeg er sta og jeg gir meg aldri halveis! I dag ble treningsøkten min avbrutt, og jeg måtte dra fra trening før jeg hadde fullført de siste øvelsene! Da ville vel det mest naturlige være å tenke at ja ja, jeg manglet kun et par øvelser og det ble jo en god treningsøkt likevel. Slik fungerer ikke jeg! Jeg hadde satt meg en mål for denne treningøkten, og et prgram som skulle fullføres. Så da ble løsningen at jeg dro tilbake nå i kveld og fullførte de siste øvelse, pluss litt bonustrening på mage!

Nå sitter jeg blid og fornøyd i sofaen med magen full av taco! På bordet står en duggfrisk pepsi max og en stor skål med frukt. På tv'en i bakgrunnen surrer et av mine favorittprogrammer og jeg kjenner at skuldrene senkes. Det er godt med slike kvelder hvor du vet at du har fått unna det du hadde på planen, du har fått deg en god middag og kan bare nyte resten av kvelden.

Jeg koser meg med å titte på ulike interiørsider for inspirasjon til min nye leilighet. vanligvis så leser jeg for det meste trenings og matblogger, men det finnes jo utrolig mange spennende interiørblogger der ute! Kanskje noen av dere har noen tips til inspirerende interiørblogger? Det er en bitteliten leilighet, men den er helt ny og lys, med rene linjer og mye luft! Akkurat slik jeg liker det. Den er som sagt ikke stor, men den er helt meg. Det er overtagelse allerede neste måned, og det betyr at innen to uker er jeg på plass i mitt nye hjem. *lykke*


Jeg synes det er enormt viktig at stedet jeg bor føles godt, at det føles som et sted det er godt å komme til, et hjem. Ikke bare for meg, men jeg ønsker også at de som kommer på besøk til meg skal føle at det er et koselig sted å komme til, og et sted de føler at de er velkommne og kan slappe helt av. det er en slik lun atmosfære jeg ønsker å skape i den nye leiligehten.

Smiiil Maren

 

Sjokoladegrøt

La meg introdusere dere for min nye frokost, da da da dam di dam: SJOKOLADEGRØTEN!

For å lage denne deiligheten trenger du havregryn, proteinpulver med sjokoladesmak og vann. Så enkelt og så godt! Så kan man selvfølgelig pimpe opp grøten med ulike godsaker, men grunnoppskriften på grøten er så enkel. I morgen skal jeg lage vaniljegrøt, da bytter jeg bare ut sjokoaldesmaken på proteinpulveret, med vanilje. I min grøt har jeg følgende:

 • 80g havregryn
 • 30g proteinpulver
 • Kanel
 • Stevia til ønsket søtning
 • Eple

 

Proteinpulveret blandes i en shake med vann på forhånd og helles over grynene i gryten, på den måten unngår du at proteinpulveret klumper seg. Spe på med vann etterhvert som grøten begynner å koke. Følg med! Det er fort gjort at grøten brenner seg i bunn hvis du ikke tilsetter væske underveis. Bildet over viser gårsdagens grøt med eple og pære kuttet i biter. I dag brukte jeg bringebær i grøten min. Mmmm. Annen type frukt eller bær kan også brukes. I morgen tenkr jeg at jeg skal ha litt blåbær i vaniljegrøten min.Hvordan tilbereder du dine havregryn?

Smiiil Maren


LYKKELIG!!!

Jeg sitter her og kan nesten ikke tro det. Jeg er rett og slett eier av en helt ny, og fantastisk leilighet!! Min helt egen leilighet, som bare jeg skal bo i:) Det føles så utrolig godt, og jeg kan ikke slutte å smile. Tårene trillet når jeg fikk beskjed at jeg hadde vunnet budruden. LYKKE!!

Nå skal det feires!!!

Planlegging og nistepakker!

Good morgen solstråler!

Jeg smiler til dere alle sammen for deres fantastiske engasjement rundt meieriprodukter! Det er så herlig med så mye kommentarer, jeg føler at jeg virkelig får kontakt med dere for tiden, og det liker jeg! I dag er det dag 2 uten cottage cheese, skyr og yogurt til frokost. Så i dag står det havregrynsgrøt på menyen. Jeg lager en deilig sjokoladevariant, og slenger selvfølgelig ut oppskriften her etterpå. Nå er jeg på full fart ut døren, så bilder av frokosten blir postet om et par timer!

Jeg var på visning igjen i går, på samme leiligheten som på søndag. Jeg liker den leiligheten så godt, den er bitte liten, men den er så riktig for meg! Det er spennende tider, og jeg krysser fingrene for at denne kan bli min! Jeg holder dere oppdatert. *nerver i høyspenn*I går ble det mye god mat på denne jenta, jeg må tvinge meg selv til å tenke litt utenfor boksen nå som jeg ikke skal ta kjappe meieriproduktløsninger. Så i går måtte jeg planlegge og lage niste til jobb. I min nistepakke i går var det et stor salat med isberg, purreløk, tomater, paprika, og agurk, dampede grønnsaker (brokkoli, gulerøtter) tre kokte egg, en skinke pakke og fire speltlomper. Godt krydder og walden farms dressing gjorde dette til et festmåltid. Et eple til dessert.Middagen i går ble grillet laks med masse spennende krydder, en stor salat, grønnsaker og speltlomper. Godt krydder er virkelig hemmeligheten til å gjøre maten mer spennende. Jeg elsker sterk mat, og bruker chilli og hvitløkspowder flittig. I dag tenkte jeg å teste ut ovnsbakt laks med sweet chilli. Følg med for oppskrift!Jeg kunne sittet her å blogget i timesvis, men nå må jeg løpe til jobb, allerede sent ute! Ha en nydelig dag dere, matoppskrifter og oppdatering på leiligheten kommer utover dagen;)

Stooort smil fra Maren

Jeg har slått opp med Mr.Cottage cheese

Alle som har fulgt denne bloggen en stund vet at jeg virkelig ELSKER melkeprodukter. Jeg spiser cottage cheese, skyr, kesam og yogurt hver dag, flere ganger til dagen. Det er absolutt det beste jeg vet! Jeg har postet utallige bilder her på bloggen med mine nydelige frokostskåler. Cottage cheese, med skyr og vanilje yoghurt, med masse hakket frisk frukt, hakkede nøtter og lune bær over. Mmmmm. Nå har det seg slik at jeg den siste tiden har hatt utrolig mye vondt i magen, og ikke helt forstått hva som er årsaken. Flere har nevnt på at jeg har et unormalt stort inntak av meieriprodukter, og at det kan ha en sammenheng! De siste dagene har det vært litt hektisk og da har det gått mye i kjappe løsninger med ulike meieriprodukter, paralelt med dette har magen vært fryktelig vond i den samme perioden.Så nå er det kutt! Jeg skal rett og slett forsøke å kutte ut alt av meieriprodukter over en periode for å se om dette kan hjelpe. Mange reagerer på meieriprodukter, og det kan være at dette er tilfelle for meg også. Den enkleste måten å finne ut av det på er å være en periode helt uten. Jeg gruer meg ordentlig! Det høres kanskje teit ut, men når jeg er så uendelig glad i det, så blir det et stort savn å droppe det helt. En svært positiv ting er det økonomiske aspektet, for det er fryktelig dyrt med cottage cheese, skyr, og kesam. Når man har mitt forbruk hvor det gjerne kan forsvinne tre, fire bokser til dagen, så kan dere tenke dere hvilke summer mitt matbudsjett kan komme opp i.


I dag morges spiste jeg opp absolutt alt jeg hadde av meieriprodukter i kjøleskapet i ett og samme måltid. Det ble en gigantisk meieriprodukt-fest bestående av to bokser cottage cheese, fire yoplait yogurt vanilje og en skyr. Jeg må nesten le av min evne til å spise melkeprodukter, det finnes ingen bunn - jeg elsker det! Men nå er dette kjælighetsforholdet avsluttet - jeg har slått opp med cottage cheese!! Jeg har nå vært på butikken og handlet inn havregryn, egg, skinke, spellomper, og masse salat/grønnsaker. Nå skal det bli fart på sakene på kjøkkenet her, så følg med fremover for masse nye mattips.

Er det noen av dere som har erfaring med at dere reagerer på melkeprodukter??

Smiiil Maren

En Fresk(o) tur i regnet!

Turen med Karoline og Charlie ble en frisk opplevelse da det regnet og blåste om hverandre. Ordentlig høstvær med andre ord. Jeg er litt små rar i formen for tiden. Jeg våknet med litt sår hals, og har sikkert nyst 30 ganger i dag. Jeg kom på at jeg hadde hørt at FRESKO på Frogner har begynt å selge ingefær-shot og det er jo noe av det beste man kan ta for å styrke immunforsvaret. Jeg la derfor turen innom Fresko, og fikk i meg en heftig shot. Den sved skikkelig i halsen, og jeg er overbevist om at den gjorde godt! Den var virkelig sterk, men jeg liker den sterke ingefærsmaken, og synes faktisk den var god. Hvis du er litt små pjusk i formen i disse høstinfluensa tider så anbefaler jeg deg å stikke inneom fresko å ta deg en shot.Visningen i dag gikk veldig bra, og leiligheten var en liten drøm. Den er virkelig liten, men samtidig veldig meg! Desverre var det mange andre som også synes denne var veldig fin, og jeg er redd det kan bli en drøy budrunde. Jeg krysser fingrene og venter i spenning. Jeg skal på 4 visninger til i løpet av uken, blandt de fire er det spesielt en som virkelig skiller seg ut, og jeg kan nesten ikke vente til jeg får se den i virkeligheten. I kveld er det tv og kos i leiligheten, jeg forsøkte meg på en økt på SATS, men måtte rett og slett avbryte og dra hjem før oppvarmningen var ferdig. Formen er ikke god, og kvalmen ble så intens at jeg fant ut at det beste var å droppe hele treningen. Det er viktig å lytte til kroppen, så da ble det god middag og hygge i leiligheten istede!Håper helgen har vært bra, og at dere nyter søndagskvelden. Slapp godt av og lad opp til en ny uke, det er hvertfall min plan for kvelden.

Smiiiil Maren

Sunday morning!

God morgen hjerter!

Jeg er så glad i bloggen for tiden, og det gjør at jeg har lyst å oppdatere den ofte. Grunnen til at jeg er så glad i den nå, er alle dere lesere. Dere er så flinke til å kommentere om dagen, og det gjør at jeg føler at jeg faktisk når ut til dere og at det er noen der ute som setter pris på hyppige oppdateringer. Takk for at dere titter innom her, og tusen takk for alle spor dere legger igjen:)

Det ble en tidlig kveld på meg i går, noe som resulterte i at jeg var klar for å starte denne søndagen tidlig. Allerede kl 08.00 var jeg klar med vaskebøtta og støvsugeren. Jeg synes det er UTROLIG kjedelig å vaske, jeg rydder mer enn gjerne, det synes jeg faktisk er litt koselig, men vasking, ååår jeg gjør ALT for å slippe! Hehe. Så i dag måtte jeg bare begynne før jeg rakk å ombestemme meg. Nå er det gullende rent her, og jeg er klar for å starte søndagen. Straks skal jeg ut på tur med skjønne Karoline og hunden hennes, Charlie. Jeg har ladet opp med en god frokost og to kopper nydelig proteinkaffe med sjokoladesmak. Så enkelt, og så godt! Du trenger:

 • Dobbel espresso
 • 20g melkesjokoladeprotein
 • Kokende vann
 • Stevia med vanilla creme og kanelsmak.

 Nå må jeg finne frem vinterjakken, på med votter og lue. Det er iskaldt i Oslo i dag, men ut på tur skal vi! Etter turen skal jeg på visning på en fantastisk leilighet, jeg krysser fingrene for at den er så bra som den ser ut på bilder!

Ha en deilig søndag:)

Smiiiil Maren

Endelig sofatid!

Dette har vært en helt ufattelig lang dag, og jeg ligger rett ut på sofaen! Jeg startet dagen rundt klokken 06 i dag morges, og kom akkuratt inn døren i leiligheten nå 21.30. Jeg er mild sagt sliten! Det har vært en lang og innholdsrik dag, og takket været store mengder kaffe har jeg holdt ut.Jeg var først på jobb før jeg dro rett til søte Mette min. Vi koste oss med middag og deilig dessert. I dag stod det laks med deilig tilbehør på menyen og sjokoladekake til dessert. Mmm:) Nå er jeg som sagt vel hjemme, og har akkurat laget meg tidenes største fruktfat med eple, pære, plummer,og nektariner + en stor skål med cottage cheese, vanilje yogurt, bær og nøtter. Jeg har også to store bokser med kålchips på bordet som jeg fikk tak i på supernature i går - endelig er de tilbake i butikk!! *lykke* Viktig å fylle godt på etter en lang dag. Jeg liker å spise litt ekstra mye mat i helgene, og dermed danne et godt overskudd til ukens kommende utfordringer.
I morgen skal jeg på en visning på en leilighet som jeg virkelig virkelig liker. Jeg krysser fingrene for at den er like fin i virkeligheten som på bildene og at det ikke er så fryktelig mange andre som er like interresert i den som jeg er. På tidligere visninger har det vært helt enorm interesse, og budrundene har vært helt sinnsyke! *jeg krysser fingrene*


Planene for kvelden er total hvile, masse god mat og en tidlig kveld. Jeg er ikke vant til å stå opp så fryktelig tidlig på en lørdag, og jeg kjenner at øyelokkene er tunge allerede. Jeg sover utrolig godt for tiden, og jeg tror jeg vet årsaken! For en god stund siden fikk jeg tilsendt en pakke fra Natuteket. Den inneholdt mye spennende, blandt annet et produkt som het Relax-somnia. Den skal virke berloliene og søvnfremmende. Produktet inneholder kun naturlige urter, og helt ærlig så hadde jeg ingen tro på at dette fungerte. Jeg er av den oppfatning at man ikke kan uttale seg om noe før man har testet, så jeg gav Relax-somnia et forsøk over en 2 ukers periode, og vet dere hva, jeg sover som en baby! Helt vidunderlig. Jeg vet ikke hvorfor det funker, jeg vet bare at det funker for meg! Jeg kommer til å fortsette med disse, ikke sjans i havet at jeg vil risikere å miste denne nydelige gode, dype søvnen jeg har nå. Hvis du er nyskjerrig på produktet kan du lese mer HER.

Nå skal jeg se siste del av skal vi danse, og God kveld Norge før sengen venter. Nyt lørdagskvelden:)

Smiiiil Maren

Frisk morgentur!

Denne dagen blir hektisk, og det går i ett. Jeg vil derfor ikke få tid til trening, så hva er løsningen da? Prioritering! I dag prioriterte jeg bort to timer søvn, til fordel for en frisk joggetur utendørs. Jeg skal innrømme at det fristet lite når vekkerklokken ringte 06.15 og gradestokken viste 0 grader. Opp og stå, på med kaffemaskinen og frem med ullundertøy, lue og votter. To kaffekopper og en liten halvtime senere var jeg ute på tur. Det hadde såvidt begynt å lysne, og en fantastisk soloppgang var det første som møtte meg. Det var i det øyeblikket jeg kjente at dette var så verd det!

Jeg fikk en 45 minutters rolig joggetur, før en stor frokost og dusjen ventet! Akkurat nå er jeg i full gang på jobb (elsker at blogg.no har fått en slik funksjon at man kan skrive innlegg på forhånd, og sette tifspunkt man ønsker at innlegget skal publiseres). Jeg har en relativt kort arbeidsdag, men etter jobb venter to spennende møter. Det ene er jeg ekstra spent på! Mer info om dette kommer.Det begynner som sagt å bli ordentlig kaldt ute, og jeg var litt optimistisk da jeg syklet avgårde til jobb i går kun iført genser og skjerf. På vei ut tittet jeg innom postkassen, og der lå jammen en hentelapp fra posten. Jeg hadde litt ekstra tid, og syklet derfor innom posten. Der lå en stor lilla pakke fra GET-INSPIRED og ventet på meg. Pakken inneholdt en fantastisk jakke fra Röhnich. Det kunne jo ikke passet bedre! Så jeg tok på meg jakken inne på postkontoret, og syklet storfornøyd videre til jobb!! Jeg skal få tatt noen skikkelige bilder av jakken senere i dag, slik at det kan få sett den ordentlig. Jeg er så fornøyd med den, og den er perfekt for meg da den er lett, og ikke for tykk, men samtidig helt vindttett så jeg ikke fryser når jeg suser avgårde på sykkelen. Se den fantastiske jakken HER.

Jeg håper dere får en magisk helg alle sammen, mer fra denne kanten senere ;)

Smiiiil Maren

sponset

Godis på en onsdag!

I går tok jeg meg en skikkelig kosedag, rett og slett bare fordi jeg hadde lyst! Nei det var ikke lørdag, ingen hadde bursdag, det var verken ferie eller helligdag - jeg hadde bare lyst på godteri! Hvorfor i all verden skal ikke jeg få spise godteri på en hverdag hvis det er det jeg har lyst på? Jeg er ikke på noen konkurranse diett, jeg skal ikke gå i bikini på en strand på mange mange måneder, og jeg er godt over normalen aktiv. Jeg synes det er så synd at så mange (spesielt jenter) er så utrolig strenge mot seg selv, og synes det er vanskelig å unne seg noe godt, og gjør det kun til nøden hvis det er en spesiell anledning eller en lørdag. I går ble det sørlandschips, yogurtnøtter, dreamis og akins sjokolade/kokos barer. Mmmm! Jeg la ut et bilde av gårdagens godis på Instagram og fikk hele 214 Likes i løpet av kort tid, det er tydelig at flere er enig med meg at litt kos på en hverdag er helt i orden.
Alt med måte, men når man vanligvis har en sunn livsti, trener og spiser bra så forstår jeg ikke hvorfor man ikke skal kunne unne seg litt hygge av og til, uansett hvilken dag det er! La det ikke bli hver dag, alt med måte! Slipp litt opp på tøylene og ikke vær så grusomt strenge mot deg selv! Smil, senk skuldrene og nyt :)

Et stort smil til alle mine fine lesere

The power of music

Flere av dere har spurt etter min løpeliste! Den spillelisten jeg setter på når jeg trenger litt ekstra boost og energi på løpeturen min. Det er helt utrolig hvor mye musikk har så si for en treningsøkt. Jeg personlig liker ikke så godt å ha musikk når jeg trener styrke. Dette fordi jeg er utrolig fokusert og kontrolert når jeg utfører øvelsene, og dermed kan se musikk som litt forstyrrende. Når jeg løper eller driver annen kardio derimot, da MÅ jeg ha musikk. Jeg har jobbet som instruktør i mange år, og musikksmaken min er helt håpløs, i den forstand at jeg begynner å telle blokker og tenkte takt og beat med en gang. Når jeg løper trenger jeg derfor høy, brutal, deilig musikk som ikke lar seg bryte ned og analyseres. Jeg liker litt hard musikk, og gjerne med litt røffe tekster. Slike sanger kan få meg til å pushe langt ut av komforsonen. Jeg har per dagsdato enda ikke funnet noen som liker min musikksmak. Men hvem vet, kanskje noen av dere lesere kan forstå hva jeg liker med disse sangene!

 • Gotta get me some - Nickelback
 • Kiss it goodbye - Nickelback
 • This means war - Nickelback
 • The beautiful people - Marilyn Manson
 • Uprising - Muse
 • Bottoms up - Nickelback
 • Guilt - Nero
 • Bulls on parade - Range against the machine
 • Killing in the name - Range against the machine
 • Numb - Linkin Park
 • Faint - linkin park

 

Det er absolutt ikke nye sanger, men jeg liker dem!! Test dem ut på trening og kjenn etter om du får det lille ekstra motivasjonskicket av denne musikken!

Jeg er på plass på jobb, litt små trøtt, men ingenting en kaffe ikke kan fikse:) Jeg planlegger å teste ut et nytt SATS senter i Oslo i dag. Hvis du trener eller har trent i SATS. HVA ER DITT FAVORITT SENTER??

Smiiiil Maren

Smart planlegging!

I dag går det i ett her, og jeg skal være på jobb fra tidlig morgen til sen ettermiddag/kveld. Jeg skal også forsøke å få til en egen trening etter jobb. Da kreves det planlegging! Jeg har fyllt bagen min med godsaker, slik at jeg ikke skal gå tom for energi i løpet av dagen. I bagen er det 4 kokte egg, en boks tunfisk, en boks cottage cheese, to skyr, et eple, en pære, en redbull og en proteinshake.


Her om dagen bestillte jeg noe helt genialt fra Iherb. Jeg er utrolig fornøyd med Walden farm dressingene, men flaskene er store og ikke så enkle å transpontere med seg. Gleden var derfor stor da jeg fant Walden farms dressing i praktisk to-go porsjonspakning. På den måten kan man freshe opp salaten / grønnsakene på jobb/skole. Supert eller hva?Akkurat nå nyter jeg en liten kosestund på Waynes Coffee, med en dobbel latte med kanel før neste kunde! Det er utriolig deilig å ha Waynes som nærmeste nabo til jobben, og jeg sniker meg ofte bort hit med PCen under armen for en kaffekopp og litt blogging mellom kunder! Koselig:) Jeg storkoser meg på cafe med daten, ukeblander og nydelig kaffe. Litt egentid i en hektisk hverdag er viktig! Det er mange av dere som påpeker at det er så dyrt å dra på cafe hele tiden. Vel min hemmelighet er å bestille en vanlig svart kaffe, også pimpe den opp selv med Stevia vanilla creme og cinnamon som jeg har med i vesken. En svart kaffe koster 20kr og påfyll kun 7kr. Det går faktisk ann for de fleste. I ny og ne (les: i dag) unner jeg meg en kaffe latte, den koster litt mer, men den er så verd det! Mmmmm

Smiiiil Maren

 

Spennende dager i vente!

Her sitter en litt forfjamset jente med nesa langt ned i kaffekoppen! Jeg har sovet i nesten 11 timer, og det er nesten et par timer for mye. Klarer ikke helt å våkne. Det var utorlig godt og helt nødvendig å sove ut litt etter en helg med mye på planen. Det var vært en helt fantastisk helg, og jeg har virkelig kost meg. Helgen ble avsluttet med en skikkelig kosekveld hos Mette min. Vi disket opp med middag, fruktskåler, sjokoladebarer, pannekaker og vaniljegrøt. Vanligvis holder jeg meg til en kosedag pr uke, men denne helgen ble et lite unntak.

Mine foreldre var her også en tur i helgen, grunnen til dette er fordi jeg snuser litt på boligmarkedet, og da er det veldig greit å ha med dem på diverse visninger! Jeg må ha verdens snilleste foreldre, som kjører helt fra kristiansand og inn til Oslo for å bli med på visninger. Jeg er utrolig takknemlig! Vi var på mange visninger, og fant en del bra. Så tiden fremover blir spennende:) Det er viktig for meg å bruke tid på denne prosessen. Det er utrolig viktig at leiligheten føles helt rett for meg, og at det er det sted jeg virkelig føler jeg kan trives. Det er ikke bare et sted jeg skal bo, det skal føles som mitt hjem <3I dag er det mandag, ny uke og nye muligheter! Jeg har helt bevisst lagt inn kunder litt senere i dag, slik at jeg kan starte dagen litt rolig, med kaffe, nyheter på nett og God morgen Norge. Husk at det er helt lov å være litt trøtt på en mandag. Ta deg en ekstra kopp kaffe, og prøv å se på det som en ny og ubrukt uke som kan inneholde så mye bra, istede for å fokusere på at man er litt trøtt. En ting er hvordan man har det, også er det en helt annen ting hvordan man velger å ta det!

Smiiiil Maren

sunday funday!

Goood morgen:) En litt morgentrøtt, men veldig blid jente bak skjermen her. Jeg sitter å momser brødskive med brunost og ser på filmer fra gårdagens NM. Det var en opplevelse å oppleve NM, og jeg koste meg virkelig. Jeg fikk også hilst på utrolig mange av dere fine lesere, og det var nesten det beste av alt! Det er så hyggelig når dere kommer brort og slår av en prat. Jeg kjente flere av utøverene på scenen i de ulike klassene i går, og det var stort å få se dem prestere!


Jeg er så stolt av hver enkelt, og imponert over den fysikken de har opparbeidet seg gjennom knall hard trening og diett. Mest imponert er jeg nok over Atletic fitness utøverene, fy søren for noen prestasjoner i både chins, dips og roiing. I tilegg har de imponerende flotte fysikker og utstråling. Jeg tar av meg hatten.
Bilder kommer etterhvert, da jeg er så heldig å få låne noen av flinke Helene som knipset som en helt i går! Mitt kamera ble lagt til lading, og når jeg skulle dra oppdaget jeg at det ikke hadde ladet likevel. Dermed hadde jeg kun mobilen som hjelpemiddel! Kjedelig, men heldigvis har jeg en backup i Helene, så bilder kommer! Det ble en lang dag på Oslo konserthus, og jeg hadde ikke klart å pakke med meg nok niste. Da ble det lompereddningen - som alltid! Dagens lunsj: Speltlomper med kalkunskinke/ruccola og laks/ruccola.


Jeg håper dere har hatt en fantastisk helg, og nyter søndagen!

Smiiiiiil Maren

En tidlig lørdagsmorgen!

Klokken er 07.30 og jeg har allerede vært våken en god stund! Denne helgen skjer alt på en gang, og da kan man ikke kaste bort tiden på å ligge i sengen. Jeg skal straks hoppe i dusjen og komme meg avgårde, men først, som alltid før jeg kan starte dagen, en god frokost! Jeg tar Omega3 hver morgen slavisk! Jeg har klokketro på Omega3 sine helsebringende effekter og jeg kjenner forskjell hvis jeg ikke tar det. Jeg har lenge sverget til det samme merket, da jeg trodde dette var norskprodusert og rent, jeg fikk meg en overraskelse da jeg var innom LIFE i Bogstadveien (tidligere majorstuen helsekost)  og ekspeditøren der kunne fortelle meg at den jeg har tatt slett ikke er norsk. Så da byttet jeg merket tvert! Nå tester jeg ut Omega Cure, som sies å være den reneste og mest konsentrerte omega3 man får tar i. 100% ekte!Jeg har alltid tatt omega3 i kapsler på grunn av smaken. Omega Cure kommer i flytende form, mem den har en mild og delikat sitrussmak og gir ingen ettersmak. Ingen ettersmak og ingen sure oppstøt utoverdagen, slik jeg har opplevd at andre fiskeoljer kan gi. Omega3 er et av de absolutt viktigste kosttilskuddene etter min mening. Dette er en essesniell fettsyre, det betyr at kroppen ikke produserer den selv om dermed er avhengi av å få den tilført. Omega3 er nødvendig for mange livsviktige funksjoner i kroppen, og gir dokumentert helsegenvinst, i tilegg er den stimulerende for fettforbrenning og muskelrestitusjon. Med mindre du spiser fet fisk minimum tre ganger pr uke, er dette et kosttilskudd jeg sterkt vil anbefale. Hvis du først skal ta et tilskudd, så sørg for å gjøre hjemmleksen din på forhånd, slik at du får et rent og bra produkt! Les mer om Omega Cure HER.

Nå er frokosten spist, kaffen drukket og omega3 tatt! Da er det på tide å komme i gang med denne dagen. Kamera er med, og jeg skal forsøke å knipse en god del bilder under NM og suge til meg all ny kunnskap på AFPTkurs slik at jeg kan dele med dere senere!

Jeg ønsker dere alle en fantastisk god helg, husk å ro ned og kjenn etter hvor godt det er med helg! Kos deg:)

Smiiiil Maren

Delvis sponset

En hektisk helg!

Iiii, så gøy det er å lese alle forslagene til utfordringer og nye treningsmål! Jeg kan si så mye som at dere har virkelig satt i gang et par tanker hos meg her, og jeg skal fortsette å spinne på disse tankene, så får vi se hva det blir til! Kom gjerne med enda flere forslag dersom dere har det:) Kjempe gøy! Det er viktig å utfordre seg selv, og det gjør jeg virkelig med et par av disse spenstige forslagene deres!!

I dag er det endelig fredag, og jeg står ovenfor en helg som mildt sagt er hektisk! Jeg elsker hektiske dager, så dette kunne ikke passet meg bedre. Jeg aner ikke hvordan jeg skal rekke alt, men jeg skal gjøre så godt jeg kan for å få med med alt. Akademiet for personlig trening - AFPT holder en spennende og lærerik fagsamling denne helgen. Tema er hvordan lykkes som PT, hvor de dyktigste på hvert felt innenfor treningsbransjen kommer for å holde foredrag. Jeg måtte smile da jeg så listen over foredragsholdere og temaene de skal snakke om. Steike - dette blir BRA!! Jeg gleder meg.

Det er så mye spennende på AFPT sin kalender denne høsten/våren. Jeg har lyst til ALT, og aner ikke hvordan jeg skal klare å velge. For å nevne noe så er det Coaching-kurs, massør, Kettlebells-sertifisering, fettforbrennings-fagsamling, PTkurs, kotsholdsveilederkurs, og en haug av andre spennende utdannelser og kurs! Jeg fryder meg, og kjenner at det er verd å droppe ekstra cafeturer, og unødvendig shopping for å spare opp til slike kurs! Kunnskap er makt, og man blir aldri utlært.

Det er også NM i Oslo denne helgen, det betyr at en haug av kjente fjes dukker opp i hovedstaden, og jeg gleder meg så enormt til å se flere av dem! Jeg er egentlig opptatt med kurs hele helgen, men jeg må få sneket meg innom NM en tur for å hilse på kjente og heie frem noen av mine favoritt utøvere. På søndag kommer mine nydelige foreldre en tur innom Oslo, og jeg skal få med meg enda mer kurs på AFPT og i tilegg prøve å rekke litt hygge med flere av de tilreisende omkring NM. Hektisk helg sa du?

HVA ER DINE PLANER FOR HELGEN?

Smiiil Maren

Nytt mål med treningen??

Etter en hektisk morgen med flere kunder på rappen, og mye kontorarbeid som måtte gjøres, har jeg nå sunket ned i en deilig sofa på Waynes Coffee. Foran meg har jeg en stor kaffe med melk og Stevia kanel/vanilje. Mmmm. Nå koser jeg meg! Jeg liker spesielt godt når jeg kan sitte her med god samvittighet og vite at morgenen har vært super effektiv jobbmessig. Jeg har enda ikke bestemt meg om jeg skal trene selv i dag eller ikke. Jeg tar det litt som det kommer, cafekos først, og hvis det er tid til det så kanskje jeg slenger inn en økt. Det er viktig for meg å trene på overskudd og lyst, så dersom jeg ikke føler for det, så dropper jeg det:)


Jeg kjenner at nå har jeg lyst å sette meg et nytt mål med treningen. Jeg koser meg med øktene mine, og treningen i seg selv gir meg så mye!! Men det hadde vært motiverende å jobbe mot noe konkret. Nå er spørsmålet bare hva det skal være. Kanskje noen av dere har en sporty utfordring til meg? Eller forslag til et spennende og utfordrene treningsmål? Ikke vær sjernert, kjør på med forslag! Jeg har hatt som mål å klare ulike øvelser som pullups, dips osv. Nå trenger jeg noe større:)


Jeg har fått en god del nye produkter i det siste som jeg er i gang å teste! Jeg anbefaler aldri noe på bloggen før jeg har testet det ut over en periode selv, og kan gå 100% god for det. Så følg med fremover!! Jeg har virkelig virkelig troa på flere av disse prouktene, så nå gjenstår det å se om produktene holder det de lover. En annen litt gøy nyhet er at i går kom endelig min PTprofil opp på veggen på SATS solli, med bildet og en beskrivelse av meg som PT. Det har tatt tid å få den opp, og jeg hadde ikke spesielt tro på at det kom til å gjøre stor forskjell å få meg opp på veggen. Vel der tok jeg feil!! Jeg har fått flere henvendelser etter den kom opp, og det er så gøy! Jeg elsker virkelig jobben min, og det er en ren lykke å kunne få inspirere, dele treningsglede, og motivere kundene til å se at de faktisk kan bli den beste versjonen av seg selv, og få en friskere og mer energifyllt hverdag. Jeg er takknemlig for hver kunde som tar kontakt, det betyr at jeg får enda en mulighet til å hjelpe en person å innse hvor utrolig mye potensiale som bor i dem!! Nå må jeg smile litt av meg selv her, men jeg synes virkelig PTjobben er så givende!

Jeg ønsker dere alle en herlig torsdag, en dag igjen så er det helg dere! Oh joy :)

Smiiiiil Maren

Matmuffins på menyen!

Denne dagen har vært så fin, så effektiv og så hyggelig på alle måter! Jeg har hatt to svært spennende møter i dag, som begge gikk veldig bra! Mer om dette senere:) Mellom slagene var jeg hjemme en rask tur for å fikse meg litt lunsj. Jeg hadde "ingenting" i kjøleskapet og rakk ikke innom butikken. Da måtte jeg tenke kreativt. Jeg så silikon muffinsformene mine lå i skuffen, og da dukket det opp en ide. Jeg som elsker muffins, hvorfor ikke prøve en matmuffins-variant. Jeg fant litt skinke i kjøleskapet og la det i bunnen av formene, sammen med noen små brokklibuketter. Så klekket jeg et egg i hver form, og krydret godt. Inn i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Jeg dekket muffinsene med ost, det siste minuttet i ovnen. Så enkelt, så sunt og så ufattelig godt! Jeg serverte matmuffinsene mine sammen med en enkel ruccola salat og ostegratinerte grønnsaker. Mmmmm, en super lunsj i mine øyne.Etter lunsj tok jeg en tur i Bogstadveien for å titte litt, da oppdaget jeg at Majorstuen helsekost har flyttet ned i Bogstadveien og byttet navn til Life. Jeg elsker helsekostbutikker, og denne har jeg faktisk aldri vært innom før. Denne Lifebutikken var lys, ny og fresh. Det beste av alt var at de hadde seriøst alle mine favoritter. Alt fra sukrin, mandelmel, stevia (alle mine bake-must-haves) til superfood , ren NORSKPRODUSERT omega3, masse økologisk hudpleie, sminke, hårprodukter, samt sunn snacks og spennede kosttilskudd. Jeg brukte lang tid her inne, og kose meg virkelig. Ja jeg er litt sær, men jeg elsker slike butikker. Jeg kan gå lenge å lese på etiketter, og oppdage nye produkter. For meg føles dette som en skattejakt. Jeg fant noen nye produkter, og spesielt en økologisk serie som heter Burt's bees. Den inneholder ingen parabener, sulfater eller kunstige fargestoffer. Jeg la min elsk på Milk & Honey Body Lotion, den lukter bare så godt at jeg smiler litt hver gang jeg tar den på. Jeg er utrolig fornøyd med denne kremen, og gleder meg til å teste ut flere produkter fra dette merket. Burt's Bees er helt nytt for meg, er det noen av dere som har testet det før?

I dag var planen treningsfri, men da jeg var innom Sats Solli for å fikse litt papirarbeid så ble jeg jammen lurt med på en spinningtime med en kollega. Det er jeg utrolig glad for! Jeg fikk SÅ mye energi av den timen. Pia er ikke bare verdens søteste solstråle, men også en utrolig dyktig instruktør. Er du satsmedlem, så sjekk ut Pia sin spinningtime kl 18.00 på onsdager. Nå ligger jeg på sofaen, nydusjet, og innsmørt i Milk&Honey kremen. En stor porsjon Taco med speltlomper er inntatt og kvelden skal bare nytes!

Smiiiiil Maren

Spill på lag med egen kropp og helse!

Jeg lovet dere mer morgenblogging, og det skal jeg selvfølgelig følge opp! Dagen i går bare forsvant, og dermed ble det en sen oppdatering, på slike dager kan jeg enkelt oppdatere via mobilblogg, så det må jeg bli flinkere på! Jeg får så mye tilbake fra dere herlige lesere i form av kommentarer, instagram og mail så da skulle det bare mangle at jeg kan imøtekomme deres ønske om hyppigere oppdateringer!I dag våknet jeg med en kropp som skrek etter en rolig morgen med kaffe, god morgen Norge og stor frokost! Gårsdagen ble over gjennomsnittet aktiv da jeg selv var med på treningen til en av kundene mine, i tilegg til min egen trening på ettermiddagen. Jeg elsker slike dager, med masse aktivitet og tøff trening, men da må man huske å hvile nok, spise nok og sove nok!! Derfor satt jeg på alarmen en time senere i dagmorges, slik at jeg fikk sovet ordentlig ut. Jeg fyllte også ordentlig godt på med en god middag (se forrige innlegg) i går og en solid kveldsmat like før jeg la meg. NEI det er ikke farlig å spise like før du legger deg, det er en gammel gammel myte som bør glemmes og begraves med det samme. Det er totalen ila dagen som gjelder, ikke tidspunktet du velger å spise. Aldri legg deg sulten! Jeg tar jeg også mest sannsynlig treningsfri i dag, for å få en ordentlig god økt igjen i morgen, istede for en halveis økt i dag og en halveis økt i morgen! God plan:) Spill på lag med egen kropp - det har du alt å vinne på!I dag har jeg første kunde kl 12, og det gir rom for en rolig og deilig morgenstund. Det har blitt få av dem i det siste og det liker jeg ikke. For dere som har fulgt bloggen lenge vet at jeg er utrolig fan av denne lille timen alene på morgenen med kaffen, nyheter og hygge! Jeg skal derfor prøve å innføre denne morgenkosen igjen, for min del setter en slik morgen standarden for hvordan resten av dagen blir. I dag lagde jeg meg faktisk proteinkaffe igjen, det er en god stund siden, og det ble et hjertelig gjensyn (gjensmak ?? hihi ) med den søte gode proteinkaffen med sjokoladesmak.HAR DU NOEN FASTE MORGENRUTINER SOM ER VIKTIG FOR DEG??

Nå skal jeg krype opp i sofaen, og nyte den siste halvtimen av morgenkosen her! Nyt dagen - husk det er snaaaart helg!!

 

Smiiiil Maren PS: Alle spørsmål omrking kostholdsplaner besvares via mail. Så dersom du har spørsmål omkring dette, så send meg en mail! Kosthold er individuelt, og jeg besvarer ikke enkeltpersoner i kommentarfeltet.

En frisk høstmorgen

Høsten er så deilig, med frisk luft og nydelige farger. I dag våknet jeg opp til det perfekte høstværet, med sol og klar frisk luft. Jeg spiste en kjapp frokost, før jeg knyttet på meg joggeskoene og kom meg ut. Det ble en times tur i rolig moderat tempo, en perfekt start på en ny uke!På vei hjem stakk jeg innom postkontoret, der en pakke fra Iherb ventet på meg! Denne gangen var det kun påfyll av produkter, og ingen nyheter. Pakken inneholdt Golean frokostblanding, og Honey dijon dressing. Det er to favoritter som jeg alltid passer på å bestille dobbelt opp av, slik at jeg ikke går tom. Spesielt frokostblandingen er helt super, da de fleste jeg finner i Norge inneholder mye sukker, og lite protein, i motsetninger til Golean som har et meget høyt innhold av protein!I dag har jeg faktisk fri, og skal bruke denne dagen på sosialhygge og litt jobb:) Jeg har nok av mail fra dere herlige lesere som må besvares, kostholdsplaner som skal sendes ut og diverse ting som skal fikses, så helt fri blir det ikke! Jeg setter meg ofte på cafe og jobber med slike ting, og det er faktisk utrolig hyggelig! Jeg har hatt helt fullt opp med kostholdskunder en periode, og derfor ikke hatt kapasitet til å hjepe flere med kostholdsplaner. Nå har jeg fått unna en god del, og har igjen ledig kapasitet til å ta inn litt flere kunder. Så dersom du trenger hjelp med kostholdet ditt, og ønsker å få satt opp en skreddersydd plan for din målsetning så send meg gjerne en mail! Jeg vil gjerne minne dere på at dette er jobben min, og jeg ønsker dermed kun seriøse henvendelser!

Nå vil jeg komme meg ut i høstsola! Jeg ønsker dere alle en fantastisk mandag.

Smiiiiil Maren