hits

november 2012

Smarte lunsjtips

Jeg har fått flere tilbakemeldinger på at dere ønsker flere lunsjtips, da det er mange som synes det er vanskelig å spise sunt på farten, eller i det hele tatt klare å komme på hva man skal spise. Jeg tekte derfor å dele noen av mine lunsjbokser den siste tiden. Jeg føler at jeg som oftest slenger ut matboksene mine her til dere, men det skader jo ikke å samle dem alle i et innlegg, slik at dere forhåpentligvis kan få litt inspirasjon. Her har dere litt Marenmat:

1. Lag en ekstra stor salat til middag, og ta med deg restene på jobb/skole neste dag.2. Speltlomper, ruccola og skinke. Perfekt mat på farten!3. Hjemmebakte hnekkebrød med makrell i tomat (små porsjonspakker), yogurt og frukt4. Omelett er like god varm som kald, og kan enkelt bli med i matboksen. Her med salat og lomper til.5. En boks cottage cheese med vaniljepulver, kanel og stevia. Tilsett gjerne frukt / bær. Skyr er også supert!

6. Kylling, ris, brokkoli og kokosmelk. Stek opp store mengder kylling, kok opp ris og ha dette klart i kjøleskapet.7. Salat, lomper, og røket laks. Smør lumpene med kesam for saftig og god smak.8. Cottagecheese, skyr, frukt, tunfisk og egg. Typisk mat på farten når du ikke har tid til å lage noe ferdig. Tips: ha ferdig kokte egg i kjølekapet!9. Matmuffins! Egg, brokkoli og skinke i muffinsform - supert å ta med som lunsj.10. Tunfisk, brokkoli, gulerøtter og ris. Tips: Tunfisk med karri, satay eller sweet&sour smak!Håper disse 10 lunsjtipsene kan gi dere litt motivasjon og inspirasjon til lunsjmaten!

Smiiiil Maren

Lunsjtips

Som jeg fortalte dere i går så er dagen i dag super hektisk. Den startet på Sats, fortsetter på Miinto og avsluttes på Sats igjen. Dagens lunsj måtte derfor tåle å bli fraktet rundt og likevel holde seg fresh. Da ble løsningen tunfisk i karri, og grønnsaker i kokosmelk med masse digg krydder. Proteinkaffe er selvfølgelig et must.

Så enkelt kan det altså gjøres. Jeg varmer det hele kjapt opp i microen på jobb og vips - en varm og god lunsj. Jeg anbefaler dere å teste ut tunfisk i karri, den er super god! Finnes også i sweet chilli, og sataysaus. Mmm:)

Litt snacks må til på lange arbeidsdager. I dag ble det Pepsi Max, Dent, tyggis og klementiner. Alt for å holde energien oppe!:)

Ha en super dag hjerter.

Smiiiil Maren

Hektiske dager

Nå går det unna i et heftig tempo her, dagene flyr og jeg henger såvidt med! Jeg sjonglerer to jobber nå og det medfører litt løping frem og tibake. I dag startet jeg dagen på Sats, og avsluttet den på Miinto. I morgen starter jeg på Sats, så hele dagen på Miinto før jeg skal tilbake på Sats igjen. Om jeg blir sliten? Klart det, men jeg har det så ufattelig gøy, og er med på så mye nytt og spennende at jeg nesten (bare nesten) ikke kjenner det. Nå har jeg satt dato for hjemreise til sørlandet for julen til 17 desember, så da er det bare å jobbe på alt jeg makter frem til da. Så skal jeg ha fri i nesten 2 uker. Tenk på det, to uker med familie, kos, julestemning, baking, venner, juleverksted, hyttekos, skigåing, masse god mat, og hygge. *smile*. Som sagt så har jeg vært på jobb på Miinto i dag, vi var to modeller på jobb og det gav oss muligheten til å knipse et par bilder i studio. Her får dere en liten smakebit av min arbeidsdag:Det går i ett, og da må man ha smarte mellommåltid tilgjegelig. I dag hadde jeg med meg masse frisk frukt, proteinkaffe, skyr og cottagecheese. Jeg puttet litt vanilje proteinpulver, kanel og stevia i cottage cheesen og dermed ble den et perfekt mellommåltid. Spist rett fra boksen, enkelt og greit.Nå er jeg hjemme en liten tur, før jeg skal løpe bort til Sats. I dag måtte middagen gå kjapt, men jeg ville likevel at den skulle være varm, og ha masse smak. Løsningen ble en slags omelett miks med skinke, ost, sopp, løk og brokkoli. Jeg hadde en enkel salat ved siden. Det ser ut som en solid flykræsj, men det var virkelig godt! Til dessert ble det en vanilje yogurt med kiwi, druer og eplebiter. Mmmm :) Nå er batteriene ladet, og energien på plass igjen.Da er det på tide å sprette videre, ha en fortsatt super uke dere!

Smiiil Maren

 

Mandagstrening og Supernature!

Dagens trenings ble en liten kondisjonsøkt på tredemøllen samme med skjønne Lina. Jeg følte ikke for en tung styrkeøkt i dag, og tok derfor heller en liten tur på mølla. Det føltes godt å få svettet ut litt og ikke kjøre kroppen helt i kjelleren. Jeg har blitt flinkere til å gi meg på topp, og dra fra trening mens det fremdeles er overskudd igjen i kroppen. Herlig! Det er etter slike økter jeg føler at jeg får masse energi av å trene. Det er på slike økter jeg føler at kroppen fungerer og at ting stemmer.Etter trening ble det en tur innom matbutikkem hvor vi hamstret masse deilig mat. På min handleliste stod blandt annet:

 • Kylling, karbonadeig, egg
 • Cottage cheese, skyr, yogurt, kesam
 • Epler, pærer, klementimer og bananer
 • brokkoli, paprika, salat, agurk, løk
 • Ris, speltlomper og poteter
 • Pepsi maxJeg var også på en liten tur innom Supernature. Det begynte å bli skremmende tomt i skapene mine, og jeg trengte påfyll av det meste. Nå har jeg fylt godt opp, og det føles fantastisk. Nå kan jeg gå vinteren i møte og vite at jeg har gjort alt for at imunforsvaret mitt skal være på topp! AFA-algen, Cvitaminer, Chlorella, rødalger og kålchips (selvfølgelig) ble med meg hjem i dag.

Nå får jeg straks besøk, og ser frem til en koskveld på sofaen med film og hyggelig selskap. Håper uken deres har startet på best mulig måte:)

Smiiil Maren

Sunday bliss

Søndagsmorgen er behagelig, rett og slett utrolig behagelig. Sove ordentlig ut, uten å våkne av en alarm, lage ekstra god frokost og la alt gå i et litt roligere tempo. Jeg sitter her å koser meg med en proteinkaffe og ser siste del av en film jeg klarte å sovne fra i går. Jeg har også laget meg en stor porsjon havregrøt, som jeg kjørte en liten runde i microen slik at det ble en havregrynskake. Oppskriften finner dere HER.


Mange av dere spør hvilket proteinpulver jeg bruker, og det er vanskelig å svare på da det varierer veldig. Jeg har testet mange ulike, og det er ikke lett å finne et som er bra på kvalitet, smak og har en ok pris. Jeg har for tiden lagt min elsk på melkesjokoladeprotein fra Proteinfabrikken. Det har en nydelig mild smak av melkesjokolade. Prisen er også helt super. Dagens proteinkaffe med ekstra god, da jeg brukte en av de nye kapslene fra Nespresso med kokossmak. Den søte kokossmaken, sammen med sjokolade og sterk kaffe var rett og slett helt magisk. Nå skal jeg straks lage meg en til med hasselnøtt kapsel og vaniljeprotein. Jeg har stor tro på den kombien der. Mmmm :) Vaniljeproteinet er av samme typen som melkesjokoladen, og det er den jeg bruker i havregrynkaken min også!

Nå skal jeg straks avgårde å møte en kompis, resten av søndagen er fylt med koselige cafeavtaler og kos. Ha en deilig søndag, kos dere og lad opp batteriene til en ny uke!

Smiiil Maren

Kaffe, lørdagskos og ny rekord!

Jeg skulle ønske det var lørdag hver eneste dag, og at hver eneste lørdag kunne være som dette lørdagen! Jeg startet dagen med en intervalløkt på sats Bislett. I går kveld tikket det nemlig inn en sms med en invitasjon til intervaller neste morgen. Vel, jeg sier ikke nei til en utfording og intervaller ble det! Det satt latterlig langt inne, og jeg måtte grave dypt etter krefter til å fullføre. Takketværet mitt konkurranseinstingt så kom jeg meg gjennom på en solid hastighet på mølla. Jeg kunne jo ikke være dårliger enn min treningsbuddy, spesielt ikke når de er av det motsatte kjønn. Jeg NEKTER å løpe tregere bare fordi jeg er jente - no way! Økten gav enormt overskudd, og jeg trippet ut av Sats med et stort smil om munnen. Videre har dette lørdagen bydd på shopping - kaffeshopping. Jeg fikk nemlig tips om at det var kommet tre nye smaker på Nespresso. De nye smakene er hasselnøtt, macademia og kokos. Jeg fikk kjøpt en av hver smak, og dersom de er like gode som folk sier så skal jeg definitivt tilbake å kjøpe flere. Søndagskaffen i morgentidlig blir forhåpentligvis en smaksopplevelse.


Deilig lørdagslunsj ble det også - med dessert. Noe som resulterte i enda mer overskudd. Jeg hadde en treningsøkt igjen på planen denne uken, og fant ut at jeg kunne likegjerne kunne kjøre på i dag som jeg boblet over av overskudd og energi. Jeg hoppet på bussen ut til Stas Sjølyst og der var det så mange kjentsfolk! En herlig stemning på senteret gjorde at energien steg ytteligere. Jeg har tidligere filmet og vist dere øvelsen hip-thrust. Denne gjøres med skuldrene på en benk. I dag droppet jeg benken og lå rett på bakken. Da kalles øvelsen glute-bridge. Jeg følte at kroppen var full av power i dag, og tenkte at det var en perfekt mulighet for å prøve meg på en ny rekord. 100 kg ble lesset på stangen og POW opp føk stangen, og igjen, og igjen. Jeg fullførte tre sett av 6 repetisjoner med 100kg på stangen. Det føltes fantastisk godt, mestringsfølelse er virkelig en magisk følelse!

Nå er jeg vel hjemme på sofaen sammen med en god veninne. Deilig taco, melkesjokolade, daddler (sært, men det er det aller beste jeg vet) og sørlandschips står på menyen . Mmmm :) Lørdager altså, jeg sier det igjen, det skulle vært lørdag mye oftere! *smile*Nyt lørdagskvelden min venner, og kos dere - det er en hel uke til neste gang!

Smiiiil Maren

Oppskrift: Havregrynskake

Ååå nå har jeg laget noe super deilig, og da må jeg selvfølgelig inn her å dele med dere fine lesere! Jeg hadde lyst på noe kosemat til kvelds i dag, som både var søtt, mettet godt og gjerne varmt. Det var da jeg kom på at havregrynskake ville være perfekt! Denne kaken er super enkel å lage, og tilfredstiller alle mine krav til en deilig kveldskos-måltid. For en porsjon trenger du:

 • 70gram havregryn
 • To eggehvitter
 • 20g proteinpulver vanilje (eller sjokolade)
 • 2 ts sukrin
 • 3 ts kanel
 • Noen dråper Stevia vanilla creme (eller annen ønsket søtning)
 • 1/2 ts salt
 • Vann slik at det blir en grøtete konsistens

 

Rør alt godt sammen i en bolle, og inn i microen i to minutter. Vips så har du en deilig kake. Snu bollen rundt på en flat tallerken, og der står den perfekte nydelige havregrynskaken din! Dekorer den gjerne med vanilje kesam, bær, frukt, pannekakesirup eller hva enn du måtte ønske.Det er flere av dere som har spurt hva jeg heter på Instagram, der heter jeg altså: Merdvik. Jeg anbefaler dere å følge meg der dersom du ønsker flere oppdateringer fra denne kanten. Jeg er i ovrkant ivrig på instagram og oppdaterer svært hyppig! 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fantastisk god helg!

Smiiil  Maren

 

BLACK FRIDAY!!

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker treningsklær og treningsrelaterte produkter. Jeg er en hyppig nettshopper og elsker å fornye meg både på treningsklær, kosttilskudd og utstyr. Det kan fort bli dyrt i lengden når man holder på slik, jeg  har derfor blitt utrolig oppmrksom på når det kjøres ulike tilbud, og forsøker å benytte meg av dem. Gleden var derfor stor da jeg oppdaget BLACK FRIDAY hos Proteinfabrikken.


Dette tilbudet gjelder kun i dag (fredag) så her gjelder det å slå til! Det er helt latterlig mange produkter på tilbud, blandt annet min storfavoritt, CRYSTAL, som dere til stadighet ser meg ser meg sippe rundt på. Dette er en super energidrikk som gir meg det lille ekstra piffet før trening, eller øker energien min betraktelig når jeg har lange dager på jobb. Den har en frisk god smak, også liker jeg at den er rosa. *smile* Den finnes både med og uten sukker, og de er begge på tilbud. Jeg bestiller alltid Crystal sugarfree.

Det er også en haug av treningsklær på tilbud, og er det noe jeg har storforbruk av så er det treningsklær. Jeg elsker å fornye meg på den fronten! En annen storfavoritt som nå er på tilbud er peanuttpulver med sjokoaldesmak. Jeg blander dette inn i havregrøten min, og det gir en deilig smak av snickerssjokolade. Mmmm, anbefales!!

Som dere skjønner så er det mulighet for å gjøre noen virkelige kupp i dag, og nå har dere fått et par tips på hva jeg kommer til å bestille hvertfall. Nå må jeg løpe videre her, full PTdag på SATS etterfulgt av noen timer hos Miinto. Takk og pris for Crystal energidrikk sier jeg bare ;)

Smiiil Maren

Sjokoladeis på en onsdag!

Det har vært en super uke, med ny jobb, flere nye kunder, harde treningsøkter og høyt tempo - veldig høyt tempo! Etter jobb og trening i går surret jeg rundt som en zombie, og var helt utenfor meg selv. Jeg var så sliten, og hadde en merkelig tom følelse i kroppen. En hel boks is og 11 timer søvn var alt som skulle til, og nå er jeg superkreftene tilbake! Jeg lå rett ut på sofaen, spiste is rett fra boksen og så film i hele gårkveld. Det var SÅ godt! Så nå tenker dere nok at hjelpes spise is på en hel vanlig onsdag, og sa tenker jeg: hvorfor i all verden ikke? Hvis det er på en onsdag jeg har lyst på is, og har behov for å fylle på med energi og lade opp batteriene, så er det da jeg velger å gjøre det. Vi jenter må roe litt ned på alle de "reglene" og begrensningene vi setter opp for oss selv. Livet skjer som jeg liker å si, og ting er ikke svart hvitt. Av og til har vi alle behov for å trykke på AV-knappen, senke skuldrene og gi oss selv en time-out.

Min isboks gikk ned på høykant, og kroppen frydet seg. Jeg gikk rett å la meg etterpå. (hjeeelp, enda en typisk "regel" brutt, masse mat like før sengetid - ja jeg er helt vill. hehe) og sov i 11 timer uten å så mye som lette på et øyelokk. Nå sitter jeg her i sofaen med et herlig overskudd og et smil om munnen. Superkreftene mine er på plass, og jeg er klar for å bruke alle denne deilige energien på mine PTkunder og en egen treningsøkt i ettermiddag. Nå skal frokosten nytes, og God morgen Norge settes på, før jeg piler avgårde til jobb!Nyt torsdagen hjerter, og gi dere selv en pause når dere kjenner at det trengs, du har bare en kropp - så spill på lag med den. Er du på nett med din egen kropp og spiller på lag med den så finnes det ingen grenser for hvor langt du kan nå. Visk ut reglene litt, og ikke glem å nyte!

Et eksra stort smil til alle dere superjenter

Salg hos Zalando og morgentrim!

Goood morgen! Er det en god morgen?

Her i huset startet dagen skremmende tidlig, det var helt nødvendig for å få tid til alt jeg skal i dag! Jeg startet dagen med en 25 minutters powerwalk i kraftig motbakke, det er faktisk ikke mer som skal til. Jeg ønsker å holde på muskelmassen min, og driver derfor ikke med langdistanse løping. Jeg løper enten intervaller eller går i motbakke. Mine cardioøkter overstiger aldri 30 minutter. Dette er absolutt ingen fasit, langt i fra! Det er bare det som funker for meg, enkelt og greit. Litt trøtt skal jeg innrømme at jeg var, men så snart jeg kom i gang, var det utrolig deilig!
Etter morgenturen ble det et par timer med mail, blogg, og diverse pcjobbing. Det ligger litt mer bak det å ha en blogg enn bare å knipse et par smile-bilder og rabble ned et par ord, jeg elsker å dille med bloggen, og koser meg veldig med den! Den er bare min, og jeg ønsker å holde et personlig og fint preg over den. Jeg har vært litt dårlig til å svare på kommentarene deres i det siste, dette skal jeg skjerpe meg på - lover! Jeg blir jo så glad når dere kommenterer, så da skulle det bare mangle at dere får noe tilbake *smile*

Nå må jeg straks løpe ned til Miinto, men først må jeg tipse dere om at fantastiske Zalando som jeg har tipset dere om tidligere!! Hva passer vel bedre enn salg på treningsklær nå som det nærmer seg jul? Jeg har allerede funnet meg et par favoritter som jeg tenker å klikke hjem. S får vi se da, om de blir julegaver eller om jeg rett og slett ikke klarer å gi dem fra meg. hihi! Sjekk ut SALGET, og klikk deg litt rundt i alle de fantastiske produktene med det samme du er innom. Jeg advarer dere, her er det ufattelig mye fint! Se på denne rå kule løpejakken fra Adidas, den er me dpå salget, og jeg er rett og slett forelsket i den! Den skiler seg ut, og jeg digger fargene. (trykk på jakken for å se flere bilder, og mer fra salget)


Jeg skal som sagt straks løpe ned på jobb på Miinto, og jeg gleder meg til en ny dag med nye utfordringer. Ha en strålende onsdag kjære dere!!

Smiiiil Maren

aff.linkEn anderledes arbeidsdag!

Det ble en sen oppdatering fra denne kanten i dag, dagen har gått i ett fra morgen til kveld. Jeg hadde første dagen på en ny og spennende jobb i dag. Jeg skal nemlig jobbe litt for Miinto fremover, og i dag var første dagen. Jeg smiler bare ved tanken på alle de skjønne menneskene på Miinto, er det mulig å  være så herlige, imøtekommende, tålmodige og blide. Jobben går ut på å være modell for klærne deres, og det er så langt utenfor mitt felt som det kan komme. Jeg har gjort en god del photoshoot tidligere, men alle disse har vært sporty og treningsrelatert. Jeg er helt lost case foran kamera når jeg får på meg høye sko, og pene klær. *rødme* Heldigvis var alle på Miinto så skjønne mot meg, og jeg fikk mange gode tips og råd. Etterhvert løsnet det, og det gikk bedre! Det var så utrolig gøy å gjøre noe helt annet enn det jeg er vant til, og noe så langt utenfor min egen safe-sone. Jeg skal være hos Miinto tre dager i uken, og det er perfekt å kombinere med PTjobben. Ååå så glad jeg er nå, jeg føler meg heldig som får jobbe med alle disse fine menneskene i et så herlig miljø!Etter jobb bar det avgårde på trening. I dag stod bryst og skuldre på planen. Jeg skal inrømme at det er vanskliger eå motivere seg til trening etter en lang arbeidsdag. Trikset er å klare å la vær å dra hjem etter jobb, og bare dra direkte til treningsenteret. Koble inn godmusikken og skru på fokus! Jeg satt å så på motivasjonsbilder hele bussturen ut til Sats Sjølyst, og giret meg selv opp. Tenkte godt gjennom økten min, og tvang meg selv til å gå inn i treningsmodus. - Det funket!!  Jeg fikk en solid god økt med følgende øvelser:

 • Brystpress (kun lettevekter for aktivering)
 • Benkpress
 • Brede pushups
 • Skulderpress
 • Sixways
 • FliesJeg synes kontrastene i dette bildet er litt morsomt. Her har dere meg på pshotoshoot i jobbsammenheng på det ene bildet, og med pump i musklaturen på trening på det andre. Skarpe kontraster! Det er kun et par timer mellom disse to bildene. Så til dem som har kommentert at jeg er stor og mandig, vel - kanskje på trening akkurat i det jeg slipper vektene, men til hverdags vil jeg si at jeg er helt normal og absolutt ikke unormalt muskukløs, mandig eller "stor".

Nå kommer skjønne Mette på besøk og vi skal kose oss med en skikkelig jentekveld! Jeg håper dere har en herlig tirsdagskveld hjerter :)

Smiiiil fra Maren

Mammabesøk

God morgen solstråler

 Jeg har min skjønne mamma på besøk, og vi hadde en utrolig hyggelig dag sammen i går. Etter alt i leiligheten av fikset (takket være min fantastisk flinke pappa) satt han seg i bilen til Kr.sand, mens mamma og meg tok turen ned mot Tjuvholmen. Atrup Fearnley museet stod på planen. Det begynte så smått å skumre mens vi gikk nedover, og det ble magisk og fin stemning. Vi ruslet rundt på museet i en times tid, og koste oss virkelig. Det var utorlig mye spesielt på denne utstillingen, og jeg ble rimelig overrasket et par ganger kan du si. Det kan nesten ikke forklares, jeg anbefaler dere som er i Oslo til å ta en tur innom, for oss var det en spesiell, sær og fin opplevelse.


Vel hjemme kokkelerte jeg frem middag til oss. På menyen stod spicy kylling, vaniljeris, løk/sopp mix og dampede grønnsaker. etter maten krøp vi opp under pleddet i sofaen og kjørte i gang med twilightmaraton. Det er så herlig med slike kvalitetskvelder med noen du er glad i. Jeg storkoste meg:)


Nå er min skjøne mamma sendt avgårde på kurs, og jeg skal jobbe et par timer før jeg skal ned å møte henne igjen og mer hygge venter. Jeg koser meg så med besøk, og ser frem til denne dagen:) Jeg vil prøve å få inn en liten treningsøkt også, men jeg får se hva jeg rekker. Hvis det står mellom en treningsøkt eller tid med min kjære, da er det ingen tvil om at treningen må vike. Nå må det jobbes litt her, jeg ønsker dere en super mandag kjære lesere. Som jeg alltid ser, det er du som bestemmer hvordan dagen din skal bli, så ta et valg om at den skal bli bra, og gjør noe hyggelig for deg selv eller noen du er glad i. Ofte er det ikke mer enn en deilig kopp kaffe, eller et smil som skal til :)

Maren

Facebookpage??

Hei solstråler

Familien har ankommet, og vi er i full gang med å skru møbler her. En lampe og et skap er allerede på plass. Snakk om effekiv gjeng. Nå skal vi straks ha deilige ferske baguetter til lunsj. mmmm, søndagskos:) Viktig å kose seg litt også underveis. Jeg har mistet tellingen på antall kaffekopper som har blitt konsumert siden vi startet her.

Jeg har lenge vurdert å opprette en page på Facebook. På den måten kan jeg enkelt slenge ut oppskriften på maten jeg lager, oppdatere dere på treningsøkten på bussen på vei hjem fra trening, samt poste nye innkøp av tr.klær, kosttilskudd, mat osv.

Hva synes dere? Unødvendig eller gøy?

Håper dere har en fin søndag<3

Smiiil Maren

Sunday morning

Det er tidlig søndagmorgen og jeg har allerede vært våken lenge. Morgenstund med kaffe og interiørblader i sofakronen. I dag kommer mine foreldre til Oslo, med bilen full av ting jeg mangler i leiligheten. En superkul ny lampe til stua, et skap, knagger og enda en lampe skal inn i min lille hule. Jeg er spent på hvordan det blir, og ser frem til en koselig dag med familien. Mamma blir igjen i Oslo i et par dager mens pappa kjører tilbake til sørlandet. Jeg har lagt koselige planer for mamma og meg, og vi skal virkelig kose oss.Først venter en liten treningsøkt, og den blir liten også. Jeg har nemlig kun armer igjen på treningsplanen min denne uken. Planen var totalt treningfri, men når jeg ikke har fått inn de planlagte øktene i løpet av uken, så må søndagen brukes. Så nå blir det en rask liten tur på Sats før familien inntar hovedstaden. *lykke*

Hva er dine søndagsplaner?

Smiiiil Maren

Lørdagsjobbing og proteinkaffe

Endelig er det helg, og det er deilig uansett om man har fri eller ikke. Jeg jobber denne lørdagen, men ingen grunn til å klage av den grunn. I dag startet jeg ikke på jobb før klokken ti, og det gjorde at jeg kunne nyte en deilig sjokoladekaffe i sofaen før jobb. Jeg har overlesset instagram med bilder av mine herlige protein-sjokoladekaffe hele uken, og flere av dere har etterspurt oppskriften. Den skal dere selvfølgelig få. Til et stort glass trenger du:

 • 20g proteinpulver (jeg bruker melkesjokoladesmak)
 • En shot espresso (på trøtte dager bruker jeg gjerne dobbel)
 • Litt kokende vann

 

Lag shaken ferdig først ved å blande proteinpulveret med litt vann i en shaker. Pass på å kun ha litt vann i den, da en konsentrert smak er ønskelig. Rist godt for å unngå klumper. Så lager du en espressoshot i et stort glass (jeg bruker min herlige nespressomaskin, du kan også bare ta vanlig sterk kaffe og fylle ca halve glasset) så heller du shaken over, og tilsetter litt kokende vann helt til slutt slik at glasset fylles opp. Så enkelt, og så godt! Jeg bruker også ofte et par dråper stevia cinnamon og Stevia Vanilla Creme for ekstra søt og god smak.Etter jobb var planen en det en liten treningsøkt fine Sofie, men grunnet enormt stølhet venter jeg med den til i morgen! Jeg satser på at en hyggekveld med masse godt mat og drikke, sammen med favorittjentene mine gir masse overskudd til en superøkt i morgen.

Nyt lørdagen hjerter!

Smiiiil Maren

Fredagshygge

Fredagsøkten ble sprintintervaller. Jeg trener lite kondisjon for tiden, men intervallene mine. De holder jeg fast ved. 30/30 er min favoritt, og jeg ser stjerner og planeter på de siste intervallene. Det er brutalt mens det holder på, og fantastisk godt etterpå. Slik gjennomfører jeg mine intervaller:

 • 10 minutter powerwalk
 • 30 sekunder full spurt
 • 30 sekunder hvile (hopper av på sidene av tredemøllen)
 • Totalt kjører jeg 10 spurter
 • 5 minutter rolig gange som avslutning

Etter løpetuen ventet en deilig lunsj. Jeg har klart å bli en racer på planlegging, og hadde også i dag med meg ferdig matpakke som inneholdt krydret kylling, cashew nøtter, kokosmelk, brokkoli og ris. Jeg kuttet også en banan i biter og hadde dem over. Inn i microen i 1-2 minutter og vips, en varm og fristende lunsj. Mmmm :)


Nå har fredagsroen har senket seg over leiligheten. Levende lys, Norske talenter og deilig fredagsmat (les: absolutt ikke kylling og grønnsaker, hihi) Guri så godt det er med helg! Vi har også vært å leid den siste av Twilight filmene, og skal kose oss med den i kveld. Neste uke blir det selvfølgelig den aller nyeste Twilight på kino. Stor stas! Er det noen av dere som har sett den allerede? Hva synes dere?

Nyyt fredagskvelden, og kos dere litt ekstra! Det er jo helg:)

Stort smiiil fra Maren

En finfin torsdag!

Denne dagen startet på best mulig måte hos skjønne Grete på Beth's beauty avd Frogner. Det er så deilig å komme inn på Beth's beauty, det er en spesiell og deilig stemning der. Grete er min faste hudpleier, og hun er bare så dyktig! Jeg har aldri vært så fornøyd med brynene før, Grete har faktisk klart å gi dem et løft som gjør at hele ansiktet ser mye friskere og velstelt ut. Jeg har testet ut flere ulike hudpleiere i Oslo, og nå har jeg endelig funnet min favoritt. Grete skal jeg aldri bytte bort fra. Frokosten i dag ble inntatt i farta før første kunde. Enkelt og greit cottage cheese med kokosmelk, kanel, stevia vanilla og bær.Etter en deilig time hos Grete ventet fem intensive timer på jobb. Jeg liker når PTtimene går slag i slag, da fyker timene avgårde og jeg storkoser meg. I dag var det mange nye rekorder bland kundene mine og jeg er så imponert over prestasjonene og innsatsviljen. Det er helt enormt hvor ivrige og full av ståpå-vilje hos kundene mine. Jeg er stolt av hver og en av dem! Det ble en liten treningsøkt på meg også i dag sammen med Sofie og Elizabeth på Sats Sjølyst.

Bryst og skuldre stod på planen, og slik så dagens økt ut:

 • Brystpress incline
 • Flies med hantler
 • Flies i kabel
 • Sidehev
 • Sixways
 • Bakside skulderEn god økt som ble avsluttet med kos i resepsjonen. Det er viktig med påfyll eller trening, og i dag ble det sjokoladeshake og epler. På bussen på vei hjem ble det også et par riskaker, før jeg kom meg hjem og fikk laget middag. Jeg var lite fantasifull i dag, og det ble kylling, koskosris, banan og grønnsaker i dag også. Enkelt, sunt og veldig godt. Nå skal jeg synke ned i sofaen og kose meg med en god film. I morgen blir en lang, men spennende dag. Oppstart med tre nye kunder og en spennende utfordring min egen del venter senere. Jeg oppdaterer dere på dette i morgen kveld.

Nyt torsdagskvelden hjerter - snart helg!!

Smiiiil Maren

 

Fantastiske nyheter!

Goood morgen :)

Det er livsfarlig for meg å ha treningsfridag og et par timer fri mellom Ptkunder. Det resulterer kjapt i nettshopping, og nå som jeg har oppdaget Zalando blir det enda oftere. I dag kom jeg over noen fantastiske treningsklær som jeg bare må dele med dere. Det er jo ikke sikkert dere har samme smak som meg i treningklær, men hva synes dere om mine funn? Klikk på bildene for å komme til klærne:Jeg tror jeg må klikke meg hjem et par av disse, jeg skal bare bruke litt tid på å finne grunn til at jeg har fortjent nye treningsklær. Hmm. Vel, jeg klart jo pull-ups, DET kvalifiserer vel til en ny treningstopp eller tights sant? *smile*

Maren

af.linkJobb, trening og blomster.

Etter gårsdagens heftige  "feire-at-jeg-tok-en-pullup middag" våknet jeg med tidenes overskudd og energi. Jeg småjogget bort til Sats og hadde et par PTkunder. Etterpå kom skjønne Mette på kaffebesøk for en etterlengtet skravledate og litt kaffekos. Min skjønne Mette har vært bortreist i 2 uker, og savnet har vært enormt! Det var så godt å se go'jenta mi igjen. Vi kunne sittet slik i timesvis, men jeg hadde en treningsavtale med spreke Sofie. I dag ble økten gjennomført på Sats Sjølyst. Sofie og meg kjørte ikke samme program, men det er likevel fint å være der samtidig. Det er godt å ha noen som kan pushe deg, og noen å skravle med i pausene.I dag kjørte jeg en fullkropp-styrkeøkt, og det føltes veldig bra! Det økte matinntaket gjør underverker, og jeg setter nye personlige rekorder på så og si hver trening. Mat altså, det er spennende saker! Trening på overskudd er fantastisk, med god energi og god humør. Ettter trening ventet påfyll i form av riskaker, banan og sjokoshake. God stemning, og to fornøyde jenter tuslet hjemover. Jeg koser meg så i min nye leilighet, og jeg liker at den alltid ser ryddig og fin ut. I dag er det onsdag, og vi er halveis i uken, jeg synes derfor det passet godt å friske opp med litt nye blomster. Jeg har en super herlig blomsterbutikk like oppe i gaten der jeg bor, og de har alltid så nydelige buketter. I dag ble det roser i en helt magisk farge. Er de ikke vakre?
Det skal ikke mer til for å gjøre dagen litt bedre, og leiligheten enda litt koseligere! Nå skal jeg bare ligge rett ut i sengen og se en koselig film. Før det blir sosialt med et par gode veninner i kveld. Jeg driver å tester ut en god del nye produkter for tiden, og jeg gleder meg til å komme med nye og spennende tips til dere herlige lesere! Takk for at dere titter innom her hver dag, og en ekstra takk til alle dere som legger igjen kommentarer. Jeg blir så glad. *smile*

Ha en fantastisk onsdag!

Smiiil Maren

Jeg kan, jeg vil, og jeg får det til!!

Endelig fikk jeg det til! Jeg har trent i en halv evighet på disse dumme pull-upsene, jeg har jobbet eksentrist med ekstra vekt, i strikk og spotting. Jeg fikk det bare aldri til uten hjelpemiddel før i dag!! Endelig!! En person jeg har enormt respekt for, og som jeg virkelig ser opp til både på grunn av personligheten og den faglig kompetanse sa til meg i dag at det handler kun om selvtillit. "Så nå tror du på deg selv, bestemmer deg for at du KAN og du er STERK NOK" Jeg tok et dypt pust, sa til meg selv at dette SKAL du bare klare, du kan, du vil og dette får du til! Så gjorde jeg det bare, Pullups - uten hjelp fra noe eller noen. Det beste er at jeg tok ikke bare en, jeg kjørte på med fire stykker når jeg først var i gang. *LYKKEHYL*  Endelig!!!


Det er deilig å kjenne at hardt arbeid lønner seg, hvis man bare jobber jevnt og ikke gir seg selv om resultatene lar vente på seg. For resultatene kommer, det tar bare litt tid! Ta med dere dette kjære lesere, og lov meg at dere ikke gir dere, for plutselig løsner det, og du når ditt mål. Aldri slutt å tro på deg selv, og aldri gi opp! Du vil nå målet ditt, det er jeg helt sikker på! Kan jeg, så kan du :D

Det ble feiring med ekstra god middag og pepsi max her i kveld. Et lite delmål på veien til å bli den sterkeste og beste versjonen av meg selv ble nådd i dag. Jeg synes du skal bestemme deg for at i morgen skal du gå på trening, og si til deg selv at du KAN og du VIL og du FÅR DET TIL!

God natt hjerter, sov nydelig godt:)

Smiiil Maren

Tirsdagstanker.

Det er en ny dag, og mange av dere er allerede på jobb eller skole. Jeg har en fullpakket dag, men det blir likevel ikke på samme måten, og noen ganger skulle jeg ønske det var slik at jeg også hadde en 08-16 jobb eller en skoleklasse som ventet på meg. Jeg kjenner litt på dette om dagen, og vurderer sterkt å søke en deltidsjobb i en butikk. Det hadde vært litt godt å stå opp om morgenen og ta på seg noe annet enn treningsklær, og dra på jobb å snakke om andre ting enn trening. Det hadde vært deilig å kunne stå å yte god service, smile og være hyggelig mot kunder. Snakke om at det nærmer seg jul, om været og slike herlige hverdagslige ting. Har dere en ekstra jobb ved siden av studier, eller kanskje noen av dere har mer enn en jobb? Fortell meg, hva jobber du med, trives du?


Misforstå meg ikke, jeg elsker jobben min som PT, og den skal jeg alltid ha - uansett! Jeg hadde ikke vært meg hvis ikke, jeg hadde ikke fungert uten PTjobben, men jeg kunne tenke meg en ekstra jobb. Litt fra begge verdner, slik at man ikke helt glemmer bort at det finnes et liv utenom treningsenteret. Så dersom du jobber i en klesbutikk, skobutikk, helsekost, en eller annen resepsjon og du vet at de søker folk! Gi meg en liten heads up da. Kanskje vi kan bli kolleger? *smile*


Nå skal jeg straks sprette avgårde å møte skjønneste Lene for en frisk powerwalk i høstkulden. Det er så deilig å komme seg ut litt i frisk luft. Været er ikke noe problem, det handler jo bare om å kle seg godt. Senere venter et par PTtimer til, og egentrening. En finfin tirsdag:) I kveld kommer en veninne på besøk i den nye lieligheten, og vi skal kose oss med film og hygge.

Nyt tirsdagen hjerter. Mer fra denne kanten litt senere:)

Smiiiil Maren

Morgenstund og planlegging!

12 timer søvn var det som skulle til for at denne jenta kom seg på beina igjen! Denne helgen har tydeligvis tatt på, og jeg priser meg lykkelig for at jeg var litt smart og la inn første PTkunde kl 11 i dag, slik at jeg hadde muligheten til å sove ut, og starte dagen på en rolig måte. Jeg sov som sagt i underkant av tolv timer i natt, og hadde en god gammeldags morgenstund i dag morges. Grunnen til at jeg skriver god gammeldags, er fordi dette er noe jeg gjorde så og si hver enest emorgen tidligere. Dere som har lest bloggen en stund vet at litt egentid på morgenen er noe av det beste jeg vet, og jeg hadde morgenstund med kaffe, frokost og God morgen Norge så og si hver morgen. Nå ser dagene mine litt anderledes ut og jeg har ikke mulighet til dette så ofte lenger. I dag tok jeg meg derimot tid til det, og koste meg veldig med pledd, proteinkaffe og God morgen Norge.Nå sitter jeg på jobb og har en liten pause mellom to kunder. I dag blir det en lang dag på jobb, og da er det viktig med plnalegging. Jeg har sagt det mange ganger før, men jeg maser om det igjen. Dersom du vil ha resultater med treningen din, så må du spise bra mat og nok mat - det krever planlegging! Jeg stod i går kveld å stekte opp masse kylling og kokte et lass av ris slik at kjøleskapet er fullt av ferdige bokser med dette.Når jeg da skulle lage matpakker i dag så var det bare å slenge ferdig kokt ris og ferdig sekt kylling + litt grønnsaker i en boks, og vips, den deilige lunsjen. På jobb slenger jeg boksen i microen og krydrer litt, og dermed får jeg et varmt, smakfult og næringsrikt måltid på jobb. Så enkelt og så smart. Det er ved å bruke den lille halvtimen det tar å steke opp en god porsjon kylling og koke opp en god gryte med ris. Du vil være så takknemlig for det når du sitter der på jobb/skole og nyter din varme deilige lunsj.Nå står neste kunde å venter her! Ha en deilig mandag fine dere, og husk - planlegging er nøkkelen til suksess!

Smiiiil Maren

En super kurshelg!

Da var det endelig helg for min del også! Det er mildt sagt en sliten jente som ligger rett ut på sofaen her nå. Helgens massørkurs har vært utrolig bra, og jeg har lært enormt mye. Den praktiske eksamen gikk heldigvis veldig bra, og jeg bestod. Nå gjenstår det 10 timer praksis på kunder. Noen frivillige`? *smile* Helgen har som sagt vært super, med dyktig foreleser, mange herlige kursdeltagere og mye ny kunnskap, men det har tatt på! En ting er at man står å behandler i flere timer, men man får også enormt mye behandling, og det kan faktisk bli litt for mye for kroppen med så mye intensiv behandling i et så kort tidsrom. Jeg er helt øm og sår i kroppen.Det fristet lite med en treningsøkt etter totalt 22 timer kurs, men har man en plan så har man en plan. Det finnes alltid unnskyldninger, men vil man ha resultater så må man faktisk gjøre den jobben som kreves. Jeg tok meg selv i nakken og dro bort på Sats Solli etter endt kurs. Jeg skal inrømme at jeg slet hardt med motivasjonen, og selv ikke en dobbel espresso eller celsius fikk energien opp. Det som derimot fikk meg i gang var nydelige Sofie. Sofie er også PT i Sats, og bor like ved sats solli. Vi tekstet litt frem og tilbake, og tror dere ikke jenta tilbyr seg å komme bort på Sats for å dele litt positivitet og energi. Sofie er grunnen til at jeg fikk en kanon økt i dag, på tross av slitent hode og mørbanket kropp. Hun terpet teknikk, pushet og motiverte meg gjennom hele økten. Tusen takk sofie - uten deg hadde det aldri gått!

Nå er jeg vel hjemme på sofaen og tidenes største ettertrening-måltid er inntatt. Et lass med ris, dynket i kokosmelk, kylling med masse deilige krydder, to bananer kuttet i biter, og dampet brokkoli. Dere som følger bloggen min fast har nok sett at dette er min nye favoritt middag. Jeg avsluttet med en stor porsjon pære, eple, ananas og druer med vanilje kesam over. Nå er jeg mett og fornøyd. Resten av kvelden skal jeg ligge langflat på sofaen og ikke løfte en finger. Jeg har leid meg to filmer, og skal bare la kroppen få ligge her å hvile og restituere seg. I morgen er det en ny dag og en ny uke, med nye muligheter og utfordringer. Så da gjelder det å være frisk og rask.

Økten min i dag så slik ut:

 • Brystpress
 • Stående roing
 • Hip trust
 • Bulgarsk utfall¨
 • Nedtrekk
 • Legcurl
 • Facepull

 

En god økt med solid trykk (takket være sofie) Nå må jeg ned i vannrettstilling igjen her. Nyt søndagskvelden fine dere!

Smiiil Maren

Mitt kjøleskap!

Hei solstråler :)

Massørkurset startet på best mulig måte, og allerede første dagen lærte vi masse! Vi fikk en grundig og fin innføring i baseteknikkene og fikk jobbe mye praktisk. Vi tok det hakket videre i dag, og lærte flere nye teknikker og jobbet gjennom hele kroppen. Jeg synes det er kjempe spennende, og storkoser meg på kurs. Det er utfordrende, men utrolig lærerikt! Jeg ser frem til i morgen, bortsett fra den praktiske ekaminasjonen da, den kunne jeg godt vært foruten. Her ser dere benkene vi bruker. Jeg vurderer faktisk å kjøpe min egen.


Det er mange av dere som spør hva jeg spiser, hvor mye osv. Vel, jeg tenkte enkelt og greit å ta et bilde av mitt kjølekap og vise dere hva jeg spiser. Her finnere dere alt fra meieriprodukter, frukt, egg, kylling, og grønsaker til energidrikker og Iherb produkter.

Så nå vil jeg vite: HVA HAR DU I KJØLESKAPET?

Smiiiil Maren

 

Let's kill them legs!

And that's what I did!! I dag stod ben på planen, og vet dere hva - jeg gledet meg faktisk til økten! Noe magisk har skjedd, og jeg har gått fra å hate til å elske bentrening. I dag stod følgende øvelser på programmet:

 • Glute-ham raise
 • Dype knebøy
 • Bulgarks utfall
 • Strak markløft


En solid økt, med masse overskudd og god kontakt. Det er vinter, det er lenge til sommer og bikiniform, og dermed ser kostholdet mitt litt anderledes ut nå. Jeg spiser masse god mat (les bøttevis med karb) og får enormt med energi på trening. jeg har sagt det hundre ganger før, men jeg sier det igjen. Du gjør smart i å periodisere treningen din, og la kroppen være i kalorioverskudd for å lettere bygge musklatur. Når sommeren nærmer seg endrer man litt på kosten, og treningen slik at den muklsaturen du har bygd opp blir synligere. Dere er så herlige og gir meg så mange komplementer for hvordan jeg ser ut. da skal dere vite at jeg gjør den jobben som skal til på vinterhalvåret med tung tung styrketrening og et solid kalorioverskudd. Dette for å oppnå den sommerformen jeg vil ha, og som dere har komplementert. Så ikke vær så redd for disse kaloriene kjære venner, det er bare mat. Mat er helt nødvendig og det er din bestevenn til å få den fysikken du ønsker deg. Så spis, tren og vær glad :)Nå må jeg løpe avgårde, jeg skal som tidligere nevnt på massør-kurs med AFPT! Jeg gleder meg så utrolig:) Ha en god helg fineste lesere.

Smiiiil Maren

 

En herlig gla'nyhet!!

Et av de spørsmålene som oftest dukker opp her på bloggen er hvor jeg har kjøpt treningsklærne mine! Jeg elsker treningsklær i freshe farger, og det er ingen hemmelighet at jeg har utrolig mye treningsklær. For meg er det motivasjon i en fresh treningstopp og en kul tights. Jeg liker å føle meg vel på trening! Er du enig? Tidligere har jeg kjøpt klærne mine på mange ulike steder, men nå har endelig ZALANDO kommet med en norsk nettside. Hold dere fast jenter, for her finnes absolutt ALT av freshe, lekre treningsklær i alle farger, merker og størrelser. ( og alt annet en kan ønske seg innenfor klær, sko, mote og interiør) Jeg klikker meg rundt inne på Zalando, og kan nesten ikke forstå at alt dette er samlet på en nettside. For en lykke! Jeg har funnet favoritt skoene mine, sportsbh'ene som er perfekte til styrketrening, de freshe singlettene med smal rygg som viser frem ryggmusklaturen på en perfekt måte, løpejakken min er der og super tightsen. Nei - dette kan ikke bli bedre!


Jeg har nettop laget meg en ønskeliste der inne, og nå skal jeg klikke hjem en ting fra ønskelisten de gangene jeg har gjort noe stort som fortjener en premie. Det kan være en fin motivasjon for dere lesere også. For eksempel hvis du klarer 3 treningsøkter pr uke, i 3 uker så fortjener du en ny treningstights, eller hvis du består en eksamen så kan du belønne deg med en ny fresh treningstopp. Eller kanskje du bare trenger litt nytt i treningsgarderoben? Uansett, ta en titt på Zalando. Jeg kommer til å poste mine favoritter jevnlig her på bloggen. jeg har allerede flere av produktene i min treningsgarderobe, her har dere meg i noen av favorittene. Trykk på bildet for å komme til klærne mine inne på Zalando. 
Nå anbefaler jeg dere å lage en stor kopp te og en skål med litt oppkuttet frukt. Krype opp i sofaen, under pleddet og frem med pc'en. Klikk deg inn på Zalando, og drøm deg bort i alle de fantastiske produktene. Det er hvertfall min plan for kvelden :)

Smiiiil Maren aff.link

Ensomhet og nye bekjentskaper

Goood morgen hjerter:)

Denne torsdagen skulle egentlig ha startet skremmende tidlig for min del, med en PTkunde allerede kl 06.30. I løpet av natten tikket det inn en sms om sykdom, og jeg var ikke akkurat lei meg for å få et par timer ekstra i sengen. Nå har jeg hatt tidenes "fikse-morgen" hvor jeg har tatt tak i alle sånne kjipe ting som bare ligger og gir dårlig samvittighet. Her snakker vi betale regninger, vaske badet, lage matpakker, svare mails osv osv. Det er herlig å få unna slike ting før helgen! Når vi snakker om mail - JEG BEKLAGER! Jeg vet at det er mange som sender mail og ikke får svar. Jeg får nemlig privatmail, bloggmail og jobbmail inn på en og samme mailadresse akkurat nå, det betyr at det er vanvittig mange mails hver eneste dag. Jeg jobber med å få fikset meg en egen bloggmail, kun til dere fine lesere. På den måten blir jeg mye mer tilgjengelig for dere! Så vær litt tålmodige med meg, så skal det bli så bra så *smile*Jeg skal straks ut på en koselig kaffedate med en god venninne. Senere venter trening med en annen sporty jente jeg akkurat har blitt kjent med. Jeg møter så mange nye herlige mennesker for tiden. Det har vært mye snakk om ensomhet blandt oss treningsbloggere for tiden. Vi er mange som kjenner oss godt igjen i den følelsen av ensomhet til tider. Det er kanskje ikke så mange med den samme lidenskapen og interessen for fysisk aktivitet, helse, ernæring og livstil, og da kan det føles litt kjipt noen ganger. Flere treningsjenter blogget om dette temaet, og turte å være ærlige på at de følte seg veldig alene til tider. Jeg gikk også ut å sa at jeg til tider kjente meg godt igjen i mye av det som ble skrevet. Det at jeg gikk ut å sa dette resulterte i at flere sporty, herlge og skjønne jenter ha tatt kontakt. Det er visst mange fler av "oss" der ute enn jeg hadde trodd. Det er SÅ hyggelig å møte nye mennesker med samme interesser, og jeg føler plutselig at venninnegjengen min er utvidet med flere herlige personer. Fantastisk :) Ærlighet dere, det lønner seg virkelig! Det å tørre å være litt sårbar og fortelle at man faktisk kan føle seg litt alene og ensom til tider kan resultere i at du kommer i kontakt med mange likesinnende og fantastiske personer. Man må bare våge å slippe folk inn, og sette ned garden litt.

Nå må jeg komme meg avgårde her. Nyt torsdagen, og smil - det er jo snart helg :)

 

Smiiiil Maren

Pannekakelykke!

Finnes det noe bedre enn en skikkelig saftig, søt og god pannekake? I think not! I går lagde jeg noen helt fantastisk gode pannekaker til middag. De ble kanskje ikke så fine å se på, men saftige, smakfulle og deilige - det skal jeg love dere at de ble!

Jeg lastet opp bilder av pannekakene på instagram og facebook i går, og har motatt en haug av meldinger på oppskfiten. Her kommer den:

 • 2 hele egg
 • 30g vanilje proteinpulver
 • En most banan
 • 200g Toro glutenfrie kakemix
 • 1 ts vaniljepulver
 • Et dryss kardemomme
 • 3 ts kanel
 • vann til ønsket konsistens

 

Bland alt sammen i en bolle, og rør godt om. Spe på med vann til ønsket konsistens. Så er det bare å steke i vei. Jeg bruker denne kalorifrie sprayen i stekepannen før jeg steker pannekakene. totalt fikk jeg vel 7-8 pannekaker av denne røren, og de gikk ned på høykant alle sammen.  Mmmm:) Topping til pannakekene kan varieres i det uendelige. Vaniljekesam og bær er alltid en vinner, et annet godt forslag er faktisk å bruke brunost på. Super digg! Jeg koste meg virkelig i går, med nystekte pannekaker og det nyeste Stella magasinet. Det er viktig med egen-tid!Test ut pannekakene, og gi meg gjerne en tilbakemelding på hvordan de smakte.

Smiiil Maren

Kurshelg og Muscle brownie

Jeg teller ned dagene til helgen, da skal jeg nemlig på Massør-kurs hos Akademiet for personlig trenere. Jeg er alltid sulten på mer kunnskap, og spesielt massasje gleder jeg meg til å lære mer om. Jeg møter på så mange kunder som har så store smerter og svært begrenset bevegelighet på grunn av stivhet, muskelknuter og stramme muskler. Jeg gleder meg til å lære om hvordan jeg kan hjelpe dem til å få det bedre. Jeg sliter mye med dette selv og håper på å plukke opp ett og annet tips til eget bruk også. AFPT har landets dyktigste forelereere og leverer alltid kvalitet på høyt nivå. Det går en haug av ulike kurs hos afpt, og jeg skulle ønske jeg hadde tid og mulighet til å ta masse mer! Ta en titt på kurs-kalenderen HER. Jeg har tatt fagsamlingen maksimal fettforbrenning og vektreduksjon tidligere, og der lærte jeg enormt mye som jeg har brukt både på meg selv og kunder. Fagsamlingene er geniale, de går over en dag, ofte i en helg, og er utrolig informative, spennende og lærerike. Jeg ser ikke bort i fra at det blir en fagsamling eller to på meg i løpet av de neste månedene.

Nå sitter jeg på jobb og har akkurat hatt et par kunder. Snart venter en herlig medbragt lunsj før jeg skal ta en rakt og intensiv intrvalløkt. Mine intervaller varer aldri lenger enn maksimalt 20 minutter, og det inkluderer oppvarming. Kort og intensivt - just the way I like it Lunsjen i dag blir kylling med chillikrydder, ris, wokgrønnsaker og guacamole. Guacamole lager jeg enkelt ved å mose en godt moden avkoado, 1/4 av en rødløl og 3 ss mager kesam + salt/pepper. Så enkelt og så godt! Jeg har også med meg et eple til dessert og en celsius for litt ekstra energi. Planlegging er veien til suksess!Denne lille luringen ble på merkelig vis med meg hjem i går. Har dere smakt den? Fy søren  - dette er garantert noe av det beste jeg har smakt. FEST I MUNNEN!! De kan bla bestilles HER eller kjøpes Fresko. Jeg hadde cookies & cream i går, men jeghar også smakt den med peanutt og den med walnøtt og karamel, og de er latterlig gode de også! Jeg koser meg heller med en muscle brownie som inneholder msse proteiner og som jeg vet har et ok næringsinnhold i forhold til vanlig sjokolade. Når den i tilegg faktisk smaker bedre så er det jo en vinn vinn situasjon.

Nå er det lunsjtid! HVA SKAL DU SPISE TIL LUNSJ I DAG?

Smiiiil Maren

Mandagshygge!

Jeg koser meg så i mitt lille krypin, det er så deilig å ha noe som er bare mitt. I dag startet jeg dagen med en times Maren-tid. Jeg lagde meg kaffe, leste den nyeste utgaven av Iform og så på god morgen Norge. Varmt og lunt i leiligheten, blåst og kaldt ute. *hverdagslykke* Jeg har lært meg å kose meg i eget selskap, og er ikke avhengi av å ha masse mennesker rundt meg for å trives. Selvfølgelig må jeg ha min dose sosialstimuli, men det er godt å kjenne at man kan kose seg alene også.I dag begynner jeg sent på jobb, og har en treningsavtale etter jobb igjen. Jeg kjørte ben i går, så i dag er det overkroppen som står for tur. (Legger ut økten til dere i kveld). Dette betyr  altså at jeg har fri helt frem til kl 15. Luksus! Nå sitter jeg på fantastiske FRESKO hvor jeg nå koser meg med kaffe, en herlig very berry-shake og bloggen. Det er godt med slike dager innimellom, spesielt etter en fryktelig hektisk flytteperiode er det godt å starte uken litt rolig.


Jeg har brukt et par timer på morgenen til å lese gjennom en hel haug av gamle kommentarer for å se hva som går igjen av spørsmål og hva dere ønsker å lese om her inne. Det gav meg masse inspirasjon til å blogge, og jeg har allerede forhåndskrevet et par godbiter til dere som postes litt senere. Nå skal jeg bestille meg en ny kaffe og fordype meg ned i neste magasin.

Ønsker dere en magisk mandag :)

Maren

En god treningsøkt og motivasjonsfilm!

Søndager altså, det er noe ekstra deilig med søndager. Vanligvis er søndag hviledag og kosedag for min del, men denne uken har vært litt spesiell og både kost og trening har blitt totalt nedprioritert. Det var derfor utrolig deilig å få en ordentlig god økt i dag, samt god, sunn, bra mat. Økten i dag var følgende:

 • Knebøy
 • Bulgarsk utfall
 • Strakmark
 • Nedtrekk
 • Stående roing
 • Six-ways

 En god økt med fullt fokus og god kontakt med musklaturen. Endelig har jeg funnet ut hvordan jeg skal få ordentlig tak i setemusklaturen, det har virkelig vært en utfordring for meg så det er fantastisk at det endelig funker. Jeg kjenner allerede nå at jeg kommer til å bli groteskt støl i setemusklatur og ben. Hoho. Etter trening er det viktig med påfyll! En proteinshake og en banan gikk ned på høykant i garderoben etter økten. Vel hjemme ventet et stort og deilig måltid bestående av ris, kokosmelk, banan, kylling og cashewnøtter. DIGG!! Jeg sier det igjen, forsøk kombinasjonen banan og kylling. Søtt og salt = magisk!!Helt til slutt må jeg tipse dere om denne filmen. Har dere sett noe så imponerende? Jenta er 17 år gammel (!!) Jeg er super imponert, og blir skikkelig motivert av slike prestasjoner. Gleder meg allerede til morgendagens trening:)

Nå er det natta i Casa de Maren. God natt hjerter!

Smiiil Maren

Super-lørdag!

Tidenes mest effektive lørdag går mot slutten, og jeg ligger rett ut som et slakt på sofaen. Det er ingen krefter igjen, men det føles utrolig godt! Viser dere bilder fra leiligheten i morgen! I dag har jeg gjort følgende:

 • Montert en sofa
 • Montert et bord
 • Montert et tvbord
 • Fikset tvsignaler til leiligehten
 • Fikset masset annet teknisk stash
 • Fylt kjølekspaet til randen
 • Handlet friske blomster og annet hygge til leiligheten

 

Siste men ikke minst så fikk jeg skiset inn en liten treningsøkt. Takket være SATS storo som stenger en time senere enn de andre senterene i kjeden. Det var utrolig deilig å få løftet litt på vektene igjen. Jeg kjørte lett gjennom hele kroppen, og fikk en ordentlig deilig økt med masse glede, energi og overskudd.


Etter trening ble det et deilig måltid. Stekt kylling, ris blandet med kokosmelk, banan, og brokkoli. Kombinsjonen av den salte krydder kyllingen og den søte bananen og den nydelige smaken av kokosmelk i risen var bare så vidunderlig godt. Skeptisk? Test det ut, og du vil forstå hva jeg snakker om.


Nå skal jeg ta en lang god dusj, ta på meg en myk og deilig joggebukse og krype opp i sofaen. Jeg har som sagt fylt kjøleskapet med masse godt, så i kveld blir det kos i heimen. Jeg elsker leiligheten min, og finner virkelig roen her. Håper dere får en deilig lørdagkveld og koser dere masse.

Stoor smil fra Maren

Første natt i ny leilighet

Nå er jeg tilbake i Oslo, og på plass i ny leilighet. Jeg er på plass, men alt annet er langt i fra på plass. Det står fremdeles uåpnede kasser og ikea i flatpakker rundt omkring. Mitt første måltid i leiligheten ble derfor inntatt i sengen. Godt jeg har en stor og god seng Sushi i senga er absolutt ikke feil.I dag blir det mer utpakking, sette sammen ikea og kjøpe det siste jeg mangler. Resten av helgen går nok med til å rydde og fikse her. Det er jammen litt av en jobb å flytte. Min trofaste følgesvenn Nespressomaskinen var noe av det første som kom på plass, flyttesjau uten tilgang på god kaffe hadde vært krise.Nå får alle dere sporty lesere trene litt ekstra for meg, her blir det nemlig treningsfri på fjerde dagen. Livet skjer som de sier, og noen ganger blir trening satt i andre rekke. Jeg kjenner likevel at det kribler i kroppen etter å komme i gang igjen, og jeg gleder meg veldig til en kanon økt på mandagen.

Jeg ønsker dere en fantastisk fin helg, og tusen takk for alle gode tanker og ord i går - de kom godt med <3

Smil fra Maren

Flyttedag!!

Nå går verdens lengste dag endelig mot slutten. Jeg er så sliten at jeg ser dobbelt. Pakking, flytting og handling av alt fra hvitevarer til sofa tar virkelig på. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten hjelp fra mine super-foreldre. Dere skulle sett oss, super-teamet som bar min digre dobbeltseng opp 6 etasjer fordi den var for stor for heisen. IKEA var også en historie for seg. For å si det sånn, denne dagen glemmes ikke med det første!

Nå er utrolig nok alt i hus, og vi setter oss i bilen for å kjøre hjem til kr.sand. Klokken er 23.00, og vi har over fire timer i bil foran oss. Jeg liker virkelig ikke å kjøre bil, men denne bilturen skal faktisk bli litt deilig. Jeg er så sliten at fire timer på rumpa i en bil uten å bevege en finger høres egentlig helt greit ut. Pappa og meg i bilen, god musikk, litt snacks på en bensinstasjon og hyggelig prat. Ute er det mørkt, surt, og regnet øser ned. Det er nesten litt koselig å kjøre bil i slikt ulmsk ( for et festlig ord) vær.

Grunnen til at jeg drar til Sørlandet i natt er fordi begravelsen er i morgen. Det blir en tøff og vond dag, men forhåpentligvis også en fin og vakker avskjed med en av de fineste og vakreste personene jeg vet om<3

Maren