hits

desember 2012

GODT NYTT ÅR!

Denne siste dagen i 2012 startet på best mulig måte. jeg er tilbake i Oslo og tilbake til mine vanlige rutiner. Jeg våknet tidlig og startet dagen med kaffe fra min kjære nespresso - som jeg har savnet den! En kaffekopp og en kjapp frokost senere var jeg på plass på Sats. Med god musikk på ørene fullførte jeg en times heftig power walk i bratt motbakke. Jeg synes det er mer utfordrende å gå i motbakke enn å jogge på flat mark. Svetten silte og pulsen lå høyt. Det føltes utrolig godt å starte dagen med en slik power-time på mølla. Vel hjemme lagde jeg meg en stor skål med vanilje kesam, cottage cheese, skyr og frukt. Jeg varierer alltid frukten, og dagens med sharon, kiwi og epler. Friskt, sunt og godt!
Flere av dere har spurt hva jeg har i kjøleskapet, så da tok jeg like et bilde av hele handleposen min til dere. I min handlepose var det:

 • Cottage cheese, skyr, kesam og yoghurt
 • Poteter, brokkoli, spinat, mais og sopp.
 • Ris
 • Epler, appelsin, sharon, klemmentiner, kiwi og mango
 • Knekkebrød
 • Skinke
 • Egg

 

I tilegg hadde jeg en liten handle tur i går så Pepsi max, ost, kalkunskinke, kyllingkjøttdeig, avokado, løk, salsa og speltlomper finnes også i mitt kjøleskap. Så der har dere hele kjøleskapet mitt. Spennende? Ikke så veldig, men spør dere så skal dere selvfølgelig få svar. *smil*I skrivende stund sitter jeg å koser meg på Waynes Coffee. Jeg har akkurat vært inne hos de dyktige skjønne jentene på Karl johan Hudpleie for å fikse litt på vippene. Jeg ble som alltd super fornøyd med resultatet. Herligfred så deilig det er å slippe alt av sminkestyr. I kveld skal jeg bare legge en liten eyelinerstrek, også er jeg good to go. Det beste er at jeg kjenner ikke at de sitter på en gang, og de tåler virkelig alt. Jeg dusjer, sover, trener, går på ski og svetter med dem, og de sitter like fint. Ta en tit HER for prisliste og mer info om vippeextentions.
Nå skal jeg bestille meg en diger kakao med krem, lene meg godt tilbake i stolen og tenke litt over året som har gått. Det har vært et innholdsrikt år, på godt og vondt! Jeg har lært vanvittig mye, og tar med meg alle oppeturer og nedturerer. Jeg liker så godt sitatet: "never a failure - always a lesson" Ja man tar feil valg noen ganger, og man kan gå på en smell, men det avgjørende er hvordan du velger å se på det i ettertid. Ikke se på det som et nederlag, se heller på det som erfaring og ta lærdom fra det. Så gjør du ikke den feilen igjen:) Så nå skal jeg sitte her å tenke litt på alt jeg har opplevd i 2012, ta med meg alt det gode videre. 2012 har vært et fint år og 2013 - det skal bli enda bedre!! 

Jeg sender en stor nyttårsklem til hver og en av dere unike fine lesere. Takk for at dere har fulgt meg i 2012, så håper jeg dere blir med meg videre i 2013. Uten dere hadde ikke denne bloggen eksistert, så tusen takk for at dere titter innom her, og takk for alle spor dere legger igjen. Jeg setter så stor pris på dere<3

SMIIIIL fra Maren

Home sweet home

Ååå så godt det er å være tilbake i min lille hule. Jeg hadde nesten glemt hvor glad jeg er i den nye leiligheten. Det er så godt å være her. Det tok litt tid å pakke ut, rydde og handle inn slik at kjøleskapet var velfylt og fint slik jeg liker det. Det tok noen timer, men nå er det så deilig her.

Dempet belysning, tente stearinlys, myke pledd og en deilig sofa. Jeg har fått med meg både sportsåret 2012 og nyhetsåret 2012 på tv. Nå skal jeg krype opp i sofahjørnet, med en kopp te og fifty shades.

Nyt søndagskvelden fine dere!

Smiiil Maren

Ferien er over, Oslo neste!

Da var ferien over for denne gang, og jeg gjør meg klar for å reise tilbake til Oslo. Jeg er så glad for at jeg tok en spontantur til fjellet, og fikk oppleve ordentlig winter wonderland. Jeg fikk en deilig skitur, spillkveld med familien, sosial hygge med venner og late timer på sofaen med en god bok. Flere av dere har tipset meg om Fifty shades of grey. Vel jeg startet for to dager siden, og vil egentlig ikke gjøre noe annet enn å lese. Hjelpes for en fengende bok! Det ble en kort hyttetur, men som sagt så inneholdt den alt jeg trengte for å gjøre denne juleferien komplett.


Julen er over, og skal jeg være helt ærlig så er det litt deilig. Nå er jeg klar for et nytt år, med masse nye muligheter. Jeg har skrevet en liten liste med nyttårsforsett, det er ikke mange, men de er viktige for meg. De er private og jeg ønsker ikke å dele dem, hvertfall ikke enda. Det går på ting jeg kan bli flinkere på og som jeg ser selv at jeg må jobbe med. Har du satt deg noen forsetter for det nye året? Noen du ønsker å dele? Jeg har en god følelse for 2013. Selve nyttårsaften skal feires i hovedstaden med gode venner. Jeg drar tilbake til Oslo i morgen ettermiddag, og jeg gleder meg vilt til å komme tilbake i gamle rutiner, treffe oslojentene mine, komme tilbake på jobb, starte opp med PTkundene mine igjen. Jeg gleder meg til hverdagen rett og slett.Treningen har det blitt svært dårlig med denne julen, men det er helt ok. Jeg har hatt et par løpeturer utendørs, ellers har det ikke blitt noe særlig. Jeg har vel hatt to styrkeøkter på nesten tre uker, og vet dere hva, det er helt i orden. Verden går ikke under selv om du tar en liten pause fra treningen. Livet består av veldig mye mer enn trening og sunt kosthold. Det er viktig å minne seg selv på. I 2013 vil jeg ta bloggen et steg videre, bli enda flinkere på å dele spennende oppskrifter med dere, dele treningsøkter, inspirere dere med friske bilder og ikke minst filmer! Jeg gleder meg til et nytt og spennende år sammen med dere fine lesere.

Nå skal jeg nyte siste kvelden hjemme i kristiansand før turen går tilbake til Oslo i morgen.

Håper dere får en deilig lørdagskveld :)

Smiiiil Maren

Spontantur til fjellet

Jeg må le litt av meg selv. I går kunne jeg ikke få sendt familien fort nok avgårde til fjells. Jeg gledet meg så til å nyte noen dager helt alene i huset. Vel, gjett hvor jeg er nå? Joda plassert godt tilrette i sofaen på hytta - sammen med hele familien. Det holdt med et døgn alene i huset, julen er familietid og tanken på tre dager til helt alene nå i romjulen fristet plutselig ikke like mye. Så jeg pakket bagen og dro på spontantur til fjells. Hytta ligger på Hovden, og jeg kan ikke tenke meg noe sted jeg slapper så godt av på som her.

Før jeg dro til fjells så var jeg innom en bokhandel og kjøpte med meg Fifty shades of grey. Endelig er det min tur til å lese boken alle snakker om. Jeg har satt meg godt tilrette i sofaen med boka i fanget. I bakgrunnen surrer stemmene fra familien som spiller brettspill. Jeg kjenner skuldrene har sunket til nivå med knærne. jeg koser meg, jeg koser meg virkelig:)

I morgen blir det skitur med kvikklunsj, kakao og appelsin. Jeg er så glad for at jeg valgte å dra til fjells, det er slik som dette romjulen bør være.

Smiiil Maren

Omelettfrokost og bytur

God morgen hjerter

Nå begynner jeg å kjenne at det skal bli godt med hverdagsliv og rutiner igjen. Det er utrolig hyggelig med jul, virkelig. men jeg begynner å kjenne så smått at kroppen lengter tilbake til litt mer normalt kosthold og litt mer aktivitet. I går kjente alle på at det hadde vært mye kaker og julemat, og at det derfor hadde vært godt med en sunn, næringsrik frokost . Hva er vel mer perfekt enn en diger saftig omelett? Omeletten er laget av sopp, paprika, tomater, løk, 10 egg, litt vann og diverse krydder. Stek sopp,løk og grønnsakene først, visp egg og vann sammen i en bolle og heller ove ri stekepannen. krydre godt, og legg på osteskiver til slutt. Så enkelt og så godt!


I går ble det en tur ut med jentene. Herlig  å treffe igjen så mange kjente, og jeg stokoste meg virkelig. Vi hadde det utrolig gøy, kanskje litt for gøy, og det må man lide for i dag! huff. Dagen i dag blir rolig og treningsfri. Julen er jo ikke over helt enda så jeg nyter et par kosedager til tenker jeg *smile*.Håper dere har hatt en magisk jul , og nyter dagene i romjulen.

Smiiiil Maren

En perfekt julekveld

Julaften ble akkurat så magisk som jeg håpte den skulle bli. Nydelig mat, fantastiske mennesker og herlig stemning. Vi koste oss med nydelig julemiddag, og mormors fatastiske riskrem til dessert. Jeg hadde virkelig troa på at jeg skulle få mandelen i år, men nei. Satser alt på neste år igjen;) Is, kransekake, pepperkaker, konfekt, marsipan og andre godsaker gikk ned på høykant, godt det kun er jul en gang i året. hehe. Under treet i år lå det så mye fint med mitt navn på. Jeg er så takknemlig for hver og en av gavene, spesielt fordi flere av dem var personlige og spesielt til meg. Det er så herlig når man merker at de som har kjøpt gaven virkeig har tenkt og kommet på noe som er helt perfekt for akkurat den personen som får det, og ikke bare kjøpt noe for å kjøpe. Hele kvelden var rolig, og så utrolig koselig. Det var deilig å for en gang skyld ikke være så mange, det ble liksom ikke så kaotisk. Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre julaften.

Det siste bilde er faktisk tatt tidlig i dag morges. Jeg stod opp tidlig, lagde meg en stor kopp kaffe og krøp opp i god'stolen under pleddet. Her satt jeg i nesten en time, koste meg med kaffe og så ut på det herlige snøværet. Det er så utrolig viktig med litt egentid når man er sammen med andre hele tiden, og løper fra familieselskap til familieselskap. Det var en utrolig deilig start på første juledag. Tradisjonen tro ble 1.juledagfrokosten spist hos mormor. Det frokostbordet er helt utrolig ! Nybakte rundtstykker, hjemmelagde karbonadekaker, eggerøre, laks, leverpostei, sild, eggesalat, salt lammelår, kålrabi, roastbiff, aspikk, sylte, mormors hjemmelagde syltetøy og alt du kan ønske deg av tilbehør som remulade, majones, sennep, syltet agurk, røbetter, stekt løk osv. Frokosten er etterfulgt av varm eplekake med vanilje is, hjemmebakte julekaker, marsipan og sjokolade. Jeg er forståelig nok ufattelig mett og fornøyd nå:) Ingenting kan måle seg med mormors 1juledagfrokost.
Jeg håper dere hadde en fantastisk julaften i går og nyter disse juledagene sammen med deres kjære. Jeg synes julen går så alt for fort, og skal nyte hver eneste minutt som er igjen av denne juleferien sammen med familien. Vi er alle uendelig heldige som har en familie, det må man aldri ta for gitt.

Juleklem fra MarenGOD JUL!

Endelig er dagen her, og jeg vil tro at det er mange som har gledet seg til denne dagen. Det er rart med det, men man blir liksom litt barnslig igjen når julaften kommer. Hvertfall kjenner jeg på den barnslige gleden og spenningen omkring jul Det er noe spesiellt med den følelsen man får når man våkner julemorgen, følelsen av glede, forventninger og lykke. Her i huset har vi fyr på peisen, tusler rundt i pysjamas og koseklær, spiser julekaker og koser oss. Når jeg våknet i dag morges ble jeg møtt av en deilig kopp rykende fersk kaffe og en nydelig julegave. Verdens skjønneste mamma hadde vært ute på handletur og fikset en liten morgengave. Det var ingen liten gave heller. Pakken innehold nemlig en nydelig genser som jeg har sett på flere ganger og virkelig ønsket meg. Tusen takk <3

Nå skal vi bare kose oss, lage mat og gjøre det hyggelig frem til gjestene kommer i ettermiddag. Klokken er snart halv tre og jeg sitter fremdeles i pysjamasen i sofaen. Hihi. Det er sånn det skal være på julaften, kos og hygge hele dagen. Gjestene kommer kl 17, så før den tid må jeg nok prøve å komme meg i dusjen og på med finstasen. Åååå som jeg gleder meg til denne kvelden!

Jeg vil ønske alle dere nydelige lesere en fantastisk fin jul. Jeg håper dere alle får en magisk kveld, og koser dere med deres nære og kjære. Nyt denne kvelden , og ta vare på øyeblikkene. Tenk på hvor uendelig heldig du er som har en familie og noen å være sammen med på julaften. Ta vare på hverandre. Jeg vil også benytte anledningen til å si tusen takk for at dere er innom her på bloggen, uten dere er denne bloggen ingenting verd. Takk for alle tilbakemeldinger, kommentarer og mails. Jeg er uendelig heldig som har så mange fine lesere, som gir av seg selv og som gjør det inspirerende og givende å drive denne bloggen videre. Tusen tusen takk til hver og en av dere.

Stoooort juleklem fra Maren

Snøstorm og intervaller

Etter en solid og god julefrokost trosset jeg snøværet og dro avgårde på trening. Det ble en mildt sagt frisk opplevelse. Det snør sidelengst og det føyker noe helt vilt. Vinden kommer i kast, og man kan ikke se lenger enn et par meter fremfr seg. Jeg pakket på meg boblejakken, lue, votter og ul fra topp til tå. Med Maria Mena's vakre Home for Christmas tuslet jeg nedover gaten, jeg møtte kun en eneste person på hele turen, det er tydelig at dette ikke akkurat er populært turvær.Vel fremme på Solsiden PTsenter ble det en god kondisjonsøkt på tredemøllen. Jeg var helt alene på senteret og kunne spille så høy musikk jeg bare ville - fantastisk. Jeg var litt bekymret for at kondisjonen min hadde forsvunnet etter en lang periode med mer fokus på styrketrening enn cardio. Det skal sies at det var rimelig tungt de første turene, men nå har det løsnet og kondisjonen er tilbake. Det er en helt spesiell følelse når man kommer seg opp på  surfe-stadiet som jeg kaller det. Når bena går av seg selv og du bare kan male på. Det koster deg ingenting og du klarer faktisk å nyte det. Det tar tid å komme dit, men tro meg, når man kommer til så er det vel verdt strevet. Jeg har bygd opp kondisjonen min igjen med en kombinasjon av korte sprint intervaller og rolig langkjøringer, med hovedfokus på sprintintervaller. Dette har funket gull for meg, så dersom du ønsker å få opp kondisjonen din så anbefaler jeg deg å teste korte eksplosive intervaller. Dette vil bedre kondisjonen din i form av at hjertet ditt (som også er en muskel) blir sterkere og kan klare å pumpe mer O2rikt blod ut i kroppen pr slag enn tidligere. Jeg løper mest 30 sekunders intervaller for tiden. 30 sek spurt, 30 sek pause x 10 drag. Jeg varierer med 45 sekunder intervaller også. 45 sek spurt, 15 sek hvile x 10 drag. HVA ER DINE FAVORITT INTERVALLER??
Nå er det straks klar for familieselskap her. Ribba står i ovnen, roastbiffen er stekt, røykalaksen og lammelåret er klart, potetsalaten er lagd, ferskt brød er handlet inn, og snart skal jeg ut å lage eggerøre. Dette er bare noen av godsakene som skal bli servert i kveld. Jeg får vann i munnen bare av tanken. Jeg elsker virkelig julemat. Hoho. Nå må jeg hoppe i dusjen og komme i gang med eggerøra - gjestene er rett rundt hjørnet.

Ha en magisk lille julaften :)

Smiiiiil Maren

Lille julaften og PF-favoritter

Goood morgen solstråler!

Hvilken dag er det i dag? Jooo det er lille julaften! Jeg synes vi skulle stoppe tiden litt nå, og holde litt lenger på denne deilige førjulstiden fylt med forventninger, glede og kos. I kveld er en magisk kveld hjemme hos oss, vi har en tradisjon som startet for mage år siden. Vi lager opp masse deilig julemat også kommer hele slekten innom for å bytte julegaver (de som ikke skal være sammen på julekvelden må få gitt hverandre gavene) spise deilig mat og ønske hverandre en god jul. Jeg synes denne kvelden er nesten lile koselig som selve julaften. Det er åpen dør, og folk kommer på litt ulikt tidspunkt utover hele kvelden. Før selskap i kveld tenker jeg at jeg skal ut i det fantastiske snøværet (les: snøstorm) og gå meg en lang tur. Det er selvfølgelig meldt regn første juledag, og da forsvinner all denne hvite lykken, så det gjelder å nyte den mens den er her. En diger kopp kakao i hånda, på med boblejakka og inn med god musikk på ørene - perfekt!

Dagen i går ble rett og slett en skikkelig sofadag, litt kjedelig men det resulterte heldigvis i at formen er mye bedre i dag! Det er livsfarlig for meg å ha slike sofadager, jeg sitter nemlig alt for mye på diverse nettbutikker og bruker alt for mye penger. Jeg endte opp med å klikke hjem litt godsaker fra proteinfabrikken. Nå som det er fraktfritt hos PF er det enda mer fristende å unne seg et par småting. Her er noen ting fra min handleliste og ønskeliste:

Trykk på bildene for å komme direkte til produktene!

1. Super deilig kosebukse fra better Bodies.

2. Fresh rosa topp og en kul sports BH. Begge fra Better bodies

3. Verdens deiligste snacks. Muscle brownie med cookies & cream smak.

4. Fargerike og fine smart shakere.

5. Stevia er endelig tilgjengelig hos PF

6. Proteinpulver med verdens beste sjokoladesmak

7. Mitt favoritt proteinpulver for tiden. Bra næringsinnhold, god smak og fin pris. Smiiiiil Maren

 

I sammarbeid med PF

 

Julekos og nydelig julemat

Jeg må bare beklage sene oppdateringer for tiden. Jeg er rett og slett opptatt med å kose meg. Her momses det julekaker og nytes julemat i lange baner. Jeg har så feriefølelse nå at jeg ikke helt kan forstå hvordan jeg skal komme meg tilbake på jobb i januar. Hihi. I dag hadde vi et nydelig julemåltid her i huset. Salt lammelår, kokt kålrabi, roastbeef, røket laks, eggerøre, ferskt rugbrød og krydderlaks. Mmmm:)

Til dessert er det julekaker. Både pepperkaker, sjokolade, mandelstenger, brownies og nøttemakroner. Det er jammen godt jeg liker å bevege meg. Hoho. Litt bevegelse ble det i dag også. Jeg dro over på min gamle arbeidsplass Spicheren for en økt med min tidligere sjef. Det ble en effektiv og hyggelig økt med fokus på bryst og skuldre. Et par pullups måtte også med, jeg er så glad for at jeg endelig har knekt den pullups-koden så nå tar jeg 4-5 stykker på hver økt, slik at jeg holder det vedlike.

I kveld har jeg noen halvveisavtaler, men formen er ikke helt på topp. Det frister i grunn aller mest med et langt varmt bad og krype under pleddet. Jeg blir så utrolig kosete i disse førjulstider. Jeg kunne gjerne bare blitt under pleddet foran peisen, og kost meg sammen med dem jeg er glad i hele døgnet.

Smiiiil Maren

Kokostopper!

It's begining to look a lot like christmas.... Dam di dam di dam. Michael Buble's fantastiske stemme runger utover kjøkkenet, det er fyr i peisen og jeg er i full gang med bakingen. Kokostopper og mandelkjeks. Mandelkjeksene må jeg nok ha et forsøk til på da de ikke ble helt optimale synes jeg. Kokostoppene derimot, de ble helt nydelige!

Oppskrift:
6ss kokosmasse
35g vanilje protein
4ss sukrinmelis
4ss økologisk kokosmel
5 dråper stevia vanilje
5-6 ss kokosmelk

Rør alt godt sammen i en bolle og tilsett kokosmelk til du får en jevn klissete fast masse. Form små topper og sett dem til kjølig i frysen i 1 time.

Jeg spiste mine slik som dette, men dersom du ønsker en bountysjokokolade er det bare å smelte sjokolde i micro eller vannbad og dyppe kokostoppene i sjokoladen. Avkjøl og nyt! Mmmm:)

Nå er mamma og pappa på vei hjem med juletreet vårt. Så nå blir det, om mulig, enda mer julestemning her:)

Smiiiil Maren

Bambi på isen og kosekveld!

Goood morgen hjerter. Vi har hatt mye variert vær her på sørlandet de siste dagene. Fra store mengder snø, til øs pøs regnvær. I dag var det endelig opphold og et par minusgrader, meed andre ord perfekt vær til å ta seg en morgentur utendørs. Jeg elsker å jogge ute i frisk vintervær. Jeg plugger inn musikken og går helt inn min egen verden. Det er så godt å la tankene fly, fylle hele kroppen med frisk luft og nyte litt egentid. I dag ladet jeg opp til turen min med en diger kopp kaffe. Jeg har begynt å ha litt melk i kaffen min, og til min store glede var det Styrk melk i kjøleskapet hjemme. Jeg har ikke smakt denne melken før, og jeg må si at jeg ble positivt overrasket. Den smakte kjempe godt og var perfekt i kaffen. På den måten får jo kaffen tilsatt litt proteiner også, og det er jo helt perfekt før en løpetur.Jeg pakket på meg ull fra topp til tå, og la ut på tur. 40 minutter i rolig moderat tempo gjorde underverker for kropp og sjel. Jeg sitter nå her i sofaen med masse energi og en herlig følelse i kroppen. Jeg kunne fint jogget i over en time, men da hadde jeg blitt sliten og kjørt meg selv helt tom. Det er ikke hensiktsmessig for meg. Jeg liker å ha litt igjen når jeg avslutter treningen, slik at jeg får overskudd og ikke tapper meg selv helt. På den måte blir treningen utelukkende positiv og et energiboost for kroppen. På bildet har jeg absolutt ingenting sminke på meg! Tusen tusen takk til Karl johan hudpleie for fantastiske vipper. Jeg er SÅ fornøyd, og det er så latterlig lettvind og godt å slippe sminke! jeg har skrevet et eget innlegg om vippene HER.
I går kveld var jeg hos besteveninne her hjemme i kr.sand. Vi bor i ulike byer, og det fører til at vi ikke ses så ofte som vi skulle ønske, men uansett hvor lang tid som har gått er det alltid like fantastisk når vi ses. Alt er likt, og det er som om ingen tid har gått. Slik er det med gode venner, det gjør ingenting om det går tid mellom hvert møte, vi vet så godt hvor vi har hverandre. Søte Camilla disket opp med frisk frukt, nøtter, bær og andre godsaker. Vi satt å skravlet i flere timer, og kvelden forsvant så alt for fort. Jeg er så takknemlig for deg Camilla, og uendelig glad i deg. Her har dere et par smakebiter på hva vi koste oss med i går:

Nå skal jeg straks ned til sentrum og fikse litt julehygge. Jeg er ferdig med julegavene, men jeg har likevel et par juleærend som må gjøres. I dag har jeg nemlig bestemt meg for å bake en hel haug, og da må jeg fylle opp på diverse ingredienser. Vi har bakt mye allerede, men få sunne alternativer. De tradisjonelle deilige pepperkakene, nøttemakroner og marsipanen er allerede i hus, og i dag tenkte jeg å prøve meg på bountysjokolade, en sunnere variant av pepperkaker, julemuffins og rundstykker. Jeg får se hvor langt jeg kommer, dere blir selvfølgelig oppdatert!

Nyt denne onsdagen. Nå nærmer det seg jul med stormskritt, så det er bare å nyte ventetiden fullt ut!

Smiiiil Maren

Tannlegeskrekk kurert!

Nå sitter jeg trygt og godt plassert på Waynes Coffee. Jeg sitter helt alene, men jeg klarer ikke å la vær å smile. Jeg har nemlig vært hos tannlegen, og overlevd! Jeg har grusomt tannlegeskrekk, og har nesten kke sovet i natt fordi jeg var så forferdelig redd. Jeg er redd for lydene, alt det ukjente utstyret og verst av alt er frykten for at det skal gjøre vondt. Jeg gruet meg så mye at jeg måtte ta meg en løpetur for å få fokuset over på noe annet før tannlegetimen. Det ble en 40 minutters rolig løpetur på Solsiden PTsenter midt i Kr.sand sentrum.Kombinasjonen av svært lite søvn i natt, og utslitt etter løpeturen gjorde at det var utrolig godt å få synke ned i tannlegestolen. Jeg lukket øynene, og klarte å slappe av. Det må være første tips til alle dere med tannlegeskrekk. Gjør noe fysisk før du skal til tannlegen, slik at du er trøtt i kroppen og dermed klarer å finne roen i stolen. Det neste tipset er valg av tannlege. Vær nøye med valget av tannlege, det er alfa omega for din opplevelse av tannlegebesøket. Jeg er så heldig at jeg nå har funnet den perfekte tannlege. Inger Abildsnes kile heter hun, og holder til midt i Kr.sand sentrum. Dersom du bor i kr.sand og er på jakt etter en fantastisk tannlege så er det Inger Abildsnes Kile du skal kontakte.

Det var tydeligvis på høy tid at jeg kom meg til tannlegen, og det tror jeg det kan være for flere av dere lesere. Vi som trener mye benytter oss ofte av ulike energidrikker for ekstra energi før trening, vi er heller ikke spesielt glad i sukker, og benytter oss derfor av Pepsi max. Visste du at dette dreper emaljen din? Vi har vel alle hørt det en eller annen gang, men det er faktisk ganske alvorlig. Jeg er ikke ekstrem på verken energidrikk eller pepsi max og likevel var emaljen min tydelig skadet av dette! Så mitt tips til dere er å redusere inntaket av disse sportsdrikkene, og selv om pepsi max ikke har kalorier noe som er vel og bra, så er det krise for tannemaljen din. Det er virkelig noe å tenke på! Ta en prat med tannlegen din om dette neste gang du er innom, du vil nok bli overrasket over hvor skadelig det faktisk er. Nå har jeg hamstret både munnskyll, tanntråd og ny elektronisk tannbørste, jeg har skaffet meg ProClinical A1500 fra colgate, og er super fornøyd! Tannhelsen er viktig, og jeg synes det er rart at alle vi som trener så mye og tar så godt vare på kroppen vår ikke tar like godt vare på tennene våre. Så dette var dagens lille pepp-talk fra meg. Tommel opp for en ren munn med sterke solide tenner. Puss puss, så får du en suss!

Nå skal jeg bare vente på at bedøvelsen går ut slik at jeg kan nyte en deilig lunsj sammen med en god veninne. Denne salaten hadde jeg i går hos Frk.larsen, og jeg kjenner at det nok må bli den i dag også. Fantastisk god med både kylling, egg, avokado, blåmuggost og ristet bacon. Mmmmm :)

Colgate-smil fra Maren

Juleselskap, sirkeltrening og marsipan!

I går var det duket for familieselskap. Dette er en tradisjon og vi samles hvert år for nydelig julemat, masse deilig julebagst, pakkelek og hygge. Pinnekjøtt stod på menyen, med alt som hører til av godsaker. Kakene var helt ferske og jeg skal love dere at der var det ikke mye sukrin og mandelmel nei. Ekte, nybakte, deilige julekaker! Pakkeleken tok (som alltid) helt av.  Vi er en familie med et enormt konkurranseinstingt, så det blir mildt sagt ville tilstander under slike leker. Festlig! Her har dere et par bilder fra gårsdagen:I dag fikk jeg klemt inn en liten effektiv treningsøkt. På dager hvor jeg ikke har så mye tid til trening liker jeg å kjøre sirkeltrening. På den måten blir økten både effektiv og tar kort tid. Dagens sirkel bestod av følgende øvelser:

 • Byrstpress
 • Stående roing
 • Hip trust
 • Utfall
 • Nedtrekk
 • Pullups

 

Tre runder, 8 repetisjoner pr øvelse. 2 minutter pause mellom hver runde. Raskt og effektivt! Hvilke øvelser ville du brukt i din sirkel??I dag har jeg bakt marsipan igjen, for fjerde gang i desember. *hihi* De blir bare bedre og bedre, og nå er hele familien hektet på de deilige marsipankulene. Jeg skal lage enda en porsjon i morgen, og da tenke rjeg å pynte dem med små sukkertopper, moccabønner og melkesjokoladebiter. mmmm :) Dagens porsjon ble pyntet med en skoldet mandel. Enkelt og godt. I skrivende stund sitter jeg med et helt fat foran meg, og jeg kan garantere at når dette innlegget er slutt, er det fatet tomt.Jeg har postet oppskfiten til dere før, men her kommer den igjen:

 • 100g mandelmel
 • 80g sukrinmelis
 • 25g sukrin gold
 • 3 dråper mandel essens
 • 8-10 dråper stevia vanilla creme
 • 1 eggehvitte

 

Blandt alt sammen i en bolle, og tilsett vann til konsistensen blir fast ig klissete. Inn i kjølekspapet over natten, eller fryseren i 5-10 minutter. Jeg har puttet deigen i frysen de siste gangene, slik at det går fortere. Super enkelt og så vanvittig gode. At de i tilegg er sunne er jo en stor bonus. Resten av denne dagen blir sofakos, film og mer kos! Ute pøser regnet ned, og all snøen forsvinner. Triste saker. Vi får gjøre det beste ut av det og koser oss innendørs.

Smiiil Maren

Overskudd og treningslyst!

Endelig kan jeg blogge litt treningsinspirasjon til dere her. Det er jammen en stund siden. Ikke bra, men livet skjer som man sier, og tiden min har måttet prioriteres litt anderledes den siste tiden. Jeg har også hatt behov for å roe ned på styrketreningen litt. Når det ikke er lystbetont lenger så er det på tide å roe ned og finne tilbake til gleden ved treningen. For min del trengte jeg bare litt avstand, og noen dager uten styrketrening. I to uker har jeg fokusert kun på å gjøre det jeg har lyst til, om det så var kun gåturer, yoga eller ingen trening i det hele tatt. For å være helt ærlig med dere så var jeg litt redd for at den fantastiske treningsgleden min ikke skulle komme tilbake. Jeg smørte meg med tålmodighet, fokuserte på andre ikke-treningsrelaterte ting og presset ikke gjennom en eneste økt hvis kroppen ikke ville.


I dag hadde jeg en treningsavtale med to skjønne jenter her hjemme i kr.sand. Jeg kjente allerede på første settet at det føles bra, så vanvittig bra! Det ble bare bedre, utover i treningen kom endorfinene og jeg tok meg i å smile til meg selv i speilet. YES tenkte jeg, nå er jeg tilbake!!


Den fantastiske følelsen jeg får etter en treningøkt er så magisk, og den herlige kribblende følelsen i kroppen før en treningsøkt, etter en lang hvileperiode, er helt utorlig. Jeg er så glad og faktisk litt lettet for at treningslysten er tilbake for fullt. Jeg har lyst å løfte vekter, og jeg har lyst å ta meg en løpetur. Jeg har lyst å spurte intervaller, og jeg har lyst å gå lange deilige turer. Jeg har LYST!!! *smiil*


Jeg har også lært meg at jeg må gjøre det som føles rett for meg, og kun for meg. Det blir galt uansett hvis man forsøker å tilfredstille alle andre og ikke lytter til hva magefølelsen min sier. Så nå er altså tilbake, på min egen rute, på min måte og med min egen målsetning. Som jeg føler meg komfortabel med, og som passer meg som person og min livsstil Puh, dette ble langt og sikkert litt rotete. Poenget mitt er at alle må få gjøre det som passer for dem, og det som føles rett for dem. Jeg har funnet min vei, og jeg trives.

Stoort smil fra Maren

 Et bilde sier mer enn tusen ord

Så derfor tenkte jeg å dele dagen med dere i bilder:


                                                                    Smiiil Maren

 

Winter wonderland

Plutselig ble jeg 5 år igjen, og lykken over all snøen som har fallt i natt er stor! Alle klager over kaoset, jeg elsker det!! Nå skal jeg spise en god frokost med familien før jeg skal ut å herje i snøen. Snømann skal bygges og engler skal lages. Barnslig glede! Det blir også tid til en bytur med juleshopping, kakao og koselig lunsj. Det gjelder jo bare å kle godt på seg. Jeg synes det er ekstra koselig når det er mye vær, og man er godt pakket inn i ull fra topp til tå, diger dunjakke, lue og votter. Med en stor varm kopp kakao mellom hendene går alt bra. Jeg gleder meg :)

I dag skal det også bakes, og jeg har en hel liste med oppskrifter jeg vil teste ut. Jeg må nok velge ut noen favoritter. Alle som blir vellykket deles selvfølgelig med dere. Knekkebrød, brød. rundstykker, pepperkaker, marsipan og mandelkjeks skal hvertfall lages. Det blir nok en treningsfrihelg på meg, men fra uken av håper jeg å få til noen gode økter som jeg kan dele med dere.

Nå føler jeg snøen roper på meg. hehe. Oppskrifter og mer fra denne kanten senere.

Ha en super lørdag!

Smiiil Maren

Lave skuldre og julestemning

Det første jeg gjorde når jeg kom hjem til huset vårt var å ta en lang varm dusj. I håp om at det varme deilige vannet  skulle skylle bort alt stress, og myke opp stive skuldre og nakke. Det funket virkelig! Shampo, balsam, og hårkur var neste steg, så rense huden, og på med fuktighetsmaske. Etter velvære og pleie ventet sushi med familien. Min favorittmat, med mine favoritt personer. Det kan nesten ikke bli bedre. Nå ligger jeg som en liten ball i sofaen, i joggedressen, og med ullsokker på. Avslappet og med en deilig følelse i hele kroppen.


Jeg var redd julestemningen ikke ville komme for fullt i år, vel det var en unødvedig bekymring. Hjemme her er det nemlig pyntet til jul, og det er umulig å ikke få julestemning her nå. Dempet belysning, julestjerne, kakebokser fylt med julekaker, levende lys, juletre, krans på døren og fyr i peisn. Sukk, jeg kommer aldri tilbake til Oslo! hehe. Det var fantastisk å kjøre gjennom sentrum tidligere, hele handlegaten var pyntet med lys, og her snakker vi ikke litt lys, nei det strålte virkelig nedover hele gaten og på torvet stod et digert tre dekket i lys. Så vakkert! I morgen venter juleshopping og julelusj med nære og kjære. Jeg skal love dere at ikke alle innleggene frem mot jul blir så julete og "kosete" som dette, men jeg måtte bare dele denne unike og gode følelsen av å komme hjem.
Denne fredagen skal jeg bare ligge rett ut, spise pepperkaker, se tv og kjenne på denne magiske førjulstiden<3 Nyt helgen kjære lesere, og tusen takk for alle nydelige kommentarer dere legger igjen her på bloggen for tiden, jeg blir så uendelig glad:) Håper julestemningen kommer snikende hos dere alle sammen, og at dere koser dere i førjulstiden.

Smiiil fra Maren

Juleferie!!

Endelig er dagen her! I dag starter min juleferie, og etter en litt turbulent morgen med alt for mange ting som skulle fikses på alt for kort tid, så sitter jeg nå på gaten på Gardemoen. Dersom noe er glemt, så får det bare være. Nå er det juleferie:) Jeg har hamstret med meg masse snacks hjem, jeg skal fortellere dere mer om dette senere! Her er det nemlig mange super tips om hvordan man kan lage et par sunne snacksalternativer også - i tillegg til de tradisjonelle pepperkakene og marsipanen selvfølgelig!

Om en time er jeg hjemme på Sørlandet og blir møtt av verdens beste mamma på flyplassen. Vi skal innom å hente masse deilig sushi på vei hjem, før resten av kvelden skal nytes i sofakroken, under pleddet med fyr i peisen og en koselig julefilm. Jeg hører rykter om at mammas magiske pepperkaker allerede er i hus, og jeg gleder meg til å kose meg med julebagst.

Jeg ser så frem til disse dagene. Fyr i peisen, julemusikk, pynte juletre, bake, handle julegaver, masse deilig mat og drikke, kvalitetstid med familien, hyttetur, skigåing med kvikklunsj og kakao. Ååå så fint det skal bli med juleferie. Det beste er at det starter akkurat nå! Nå lyser det Boarding over hele tavla her, og jeg kjenner en god følelse i hele kroppen. juleferie - endelig!!!

Smiiiil Maren

Nydelig sunn julemarsipan!

Endelig!! Endelig har jeg klart å finne en oppskrift på marsipan som smaker nydelig, og har et enda nydeligere næringsinnhold. Jeg har testet litt ulike, men aldri følt at jeg har fått til den rette marsipansmaken, og fastheten i konsistensen. Men nå dere, nå har jeg funnet den perfekte oppskriften. Den kommer opprinnlig fra Thomas, som er et unikum på slike oppskrifter. Jeg tok meg en tur til Majorstuen helsekost (life i Bogastadveien) hvor jeg fikk hjelp av de herlige jentene der til å finne absolutt alt jeg trengte for å bake sunne deilige julegodter. Dersom du er usikker på alle disse litt spesielle ingrediensene som er i sunnere julebags så ta en tur innom Life i bogstadveien, jentene der hjelper deg mer enn gjerne!! I handleposen denne gangen ble det:

 • Sukrin gold
 • Stevia
 • Mandelmel
 • Kokosmel
 • Jule-te
 • Sjokolade med stevia
 • Atkins bar

 Vel hjemme var det bare å sette i gang med bakingen, oppskriften er enkel og marsipanen lages på null komma niks. Det som er en liten utfordirng er at den skal stå i kjøleskapet over natten. Et lite tips: Ikke smak på deigen før du setter den i kjøleksapet, det gjorde nemlig jeg, og den var så god at jeg spiste opp hele deigen, og måtte lage en helt ny porsjon. Haha. Porsjon nummer to fikk stå i fred, og dermed kunne jeg servere nydelige marsipankuler til min bror som var på besøk fra i går til i dag. Han liker godt julekaker og marsipan er nok favoritten. Jeg var derfor ganske så nervøs for hva han ville synes om min sunnifiserte marsipan. Vet dere hva? Han synes den var knall god. *lykke*Så her har dere oppskriften kjære lesere, nå er det bare å bake i vei:

 • 100g lyst mandelmel (jeg hadde bare mørkt og dermed ble fargen på marsipanen mørk - smaken er like god)
 • 80g sukrinmelis
 • 25g sukrin gold
 • 10 dråper stevia vanilla creme
 • 2 dråper mandel essens
 • 1 eggehvitte

 

Rør alt godt sammen i en bolle, og tilsett litt vann slik at du får en klissete fin konsistent. Dekk bollen til med plastikk og sett i kjøleskapet over natten. Neste morgen er det bare å finne frem kreativiteten og lage det du ønsker av marsipanen din. Jeg lagde marsipankuler, og pyntet med en liten mandel. Enkelt og godt. Et tips kan være å rulle kulene i litt kakao, eller sjokolade.Du kan også bruke konditorfarge og få akkurat den fargen du vil på marsipanen din. Det er også godt å gjemme en liten sjokoladebit inni marsipanen, peanøttsmør, eller kanskje en liten karamell. mmmm, det finnes så mange muligheter! Næringsinholdet er som sagt helt supert. Hele oppskriften inneholder kun 293 kcal. 40g protein, 8g karb, 11g fett og 33g fiber.

Nyt førjulstiden, og kos dere!!

Smiiiil Maren

Storebror på besøk

Åååå jeg koser meg så nå at det finnes ikke ord. Verdens beste storebror har inntatt Oslo, og jeg koser meg sånn. Han kom å hentet meg på jobb, og vi har kost oss med julegaveshopping i hele dag. Nå kom vi akkurat inn døren hjemme i leiligheten, og skal hygge oss her resten av kvelden. Taco er handlet inn, og masse annet deilig snacks. Vi har leid to filmer, og planene for kvelden er masse god mat, joggebukse, ulltepper og filmkos. I morgen får vi et par timer sammen før han må dra tilbake til Sørlandet. Heldigvis reiser jeg etter kun et par dager etterpå. Til helgen er juleferien offesielt i gang for min del, og jeg har skrevet uendleig mange ganger hvor mye jeg gleder meg. *lykke*


Dagens raske mellommåltid på jobb ble en frisk og god opplevelse. I skålen er det Cottage cheese, orange skyr, appelsin, pære og mandler. Mmmmm :) En deilig proteinkaffe hørte selvføgelig også med. Jeg har gitt dere oppskriften mange ganger. Det er så enkelt som en shot espresso (eller to på trøtte dager) blandet sammen med en proteinshake. Lag shaken på forhånd, og hell den over i kaffen. Voala! Proteinshaken min består av 20g melkesjokoladeprotein og litt vann. Ikke like mye som en vanlig shake, da jeg ønsker en mer konsentrert sjokoladesmak i kaffen min. Det er ikke så lett med dette proteinpulveret, det finnes jo så uendelig mange ulike typer. Jeg skal derfor jobbe litt med å lage en protein-guide til dere, slik at det blir enklere å finne det rette proteinpulveret for deg. Jeg skal få dette innlegget ut rimelig kjapt mens det fremdeles er fri frakt hos proteinfabrikkenNå venter film og kvalitetstid med bror! Ha en super onsdag kjære dere.

Smiiiil Maren

Magiske vipper!!

Puh.. Da har jeg endelig fått satt meg ned og trekt pusten litt. Jeg sitter her med et stort smil om munnen, jeg elsker hektiske dager - virkelig! Spesielt fordi jeg vet at det nå kun er tre små dager til juleferie å sørlandet. *lykkehyl* Jeg skrev til dere i går at jeg skulle gjøre en litt spennende og synlig endring i går, jeg måtte le litt for meg selv når jeg leste kommentaren om  jeg hadde tatt tatovering. Vel så drastisk er det ikke. Jeg har vært hos fantastiske Karl johan hud og kroppspleie og lagt på vipper. Jeg hadde ingen forventninger i det hele tatt, og var egentlgi litt usikker på om det var helt meg med slike vipper. Hovedgrunnen til at jeg valge å ta det er rett og slett for å spare tid om morgenen da man slipper å sminke seg, og selvfølgelig fordi det ser lekkert ut.

Jeg ble så godt tatt i mot hos karl johan hudpleie. De holder til i lekre lokaler sentralt i sentrum, øvre droningens gate 29. Like ved Egertorget. Lyse lekre lokaler, med herlig musikk, blide ansatte, pepperkaker, kaffe og te. Jeg sank ned i en myk god sofa og fant virkelig roen. Skjønne Sara kom å hentet meg, og i var i gang. Jeg hold på å sovne under behandlingen, som tok ca 1,5 timer. Hege er så dyktig, og jeg koste meg virkelig. Det er så fantastisk å ligge i en myk god "seng" og bli dullet med. Når vi var ferdig fikk jeg beskjed om å rolig åpne øynene, et speil stod foran meg og jeg fikk ikke frem et eneste ord. Fy søren, for en positiv forandring. Plutselig hadde jeg tette, fyldige, volumiøse vipper med perfekt lengde og farge. Jeg klarte ikke slutte å smile. Det beste av alt var følelsen i dag morges når jeg våknet og tuslet trøtt ut på badet. jeg måte blunke kraftig et par ganger og se nøe etter i speilet. For der stod jeg jammen meg nysminket og fin. Det tok et par sekunder før jeg kom på at med vippe extentions så trenger jeg verken å fjerne sminke på kvelden, eller sminke øynene på morgenen. haha - noe så deilig!!Dersom du ikke vet hva du skal ønske deg til jul, så la det ikke være noen tvil jenter - ønsk deg vippe-extentions hos Karl johan hudpleie. Jeg er så fornøyd og selv med min hektiske hverdag med treningsøkter, mange skifter og styr så sitter de perfekt. Jeg har dusjet tre ganger siden jeg tok dem på, og vært på jobb på miinto hvo rjeg har dratt på og av over hundre klesplagg. Så det er ingen tvil - disse vippene er kvalitet! Det finnes også et supert alternativ dersom du ønsker lekre volumiøse fuldige vipper til årets julebord, julaften eller nyttårsfesten. Da kan du nemlig legge på espress-vipper. Lash perfect espress tar kun 30 min å slenge på, og de holder i 14 dager. Perfekt eller hva?

Jeg anbefaler dere å sjekke ut julekalenderen til Karl johan hudpleie, der har de virkelig vært sjenerøse og gir bort fantastiske produkter i hver luke. Julekalenderen finner du HER eller på facebooksiden deres HER.

Hva synes dere om vippene, er dette noe du kunne tenkt deg?

Smiiiil Maren

annonsebasert innlegg

Crazy days!

Æææ timene og dagene flyr fra meg! Dobbeljobb, julegaveshopping, møter og enda mer jobb - døgnet har ikke nok timer! Jeg har som mål å oppdatere bloggen minimum en gang om dagen, og gjerne flere men i går var jeg på farten og ikke innom leiligheten fra kl 06-22.30, det ble derfor en dag uten oppdatering - ikkje bra! Det positive er jo at da har jeg desto mer spennende å komme med i dag *smile*

Nå er jeg på jobb på Miinto, masse fjas og sprell i studio i dag. Jeg ler så tårene triller, herligere kolleger kan man faktisk ikke ha:) Jeg blir her noen timer til før jeg har satt av et par timer kun til dere og bloggen! Jeg gleder meg til å vise dere noe spenstig jeg gjorde i går, dele flere julegavetips og kanskje et par julegodis-oppskrifter!

Mer fra denne kanten senere.

Smiiiil Maren

Sporty søndag

Her går det unna gitt! Etter en uke nesten uten trening, ble det plutselig en dag fylt med kun trening! Hehe. Jeg hadde en herlig benøkt på morgen i dag som tidligere beskrevet, og jammen ble det ikke en økt til i ettermiddag. Jeg sier sjeldent nei til en utfordring og når jeg i dag ble spurt med på en økt så er det klart jeg kastet meg med. Beina var allerede trent, så da var det overkropp som stod i fokus. Jeg fikk legge opp dagens økt, og det ble en heftig supersett-økt med fokus på bryst, rygg og skuldre. Det ble en trening med høyt tempo og solid trykk. En av de bedre styrkeøktene på lenge. Øvelsene vi kjørte:

 • Brystpress
 • Flies
 • Nedtrekk
 • Roing
 • Skulderpress
 • Sidehev
 • Sixways

 

Vel hjemme ble det to gode porsjoner med tacosalat og speltlomper. Hele pakken med lomper forsvant *ops* og det resulterte i godt trykk i musklaturen. Nå snakker jeg kanskje lit "fitnessspråk", men det er altså slik at når man fyller godt på med karbohydrater så fylles musklaturen ut og man får mer volum og fylde i musklene. De "popper" på en måte litt ut. Sært, og kun for spesielt interreserte? Ja. Litt fasinerende? Så absolutt. Nå ligger jeg her på sofaen, med tente lys i hele leiligheten, en deilig fruktskål og en god sliten følelse i hele kroppen.Den kommende uken byr på mye spennende. I morgen skal jeg i et spennende møte og jeg er så spent på resulatet. Jeg skal dele det med dere i morgen ettermiddag, resultatet av dette møtet er nemlig meget synelig. *lurt smil* Min fantastiske storebror kommer også til oslo denne uken, og jeg gleder meg så enormt til å få han på besøk. Jeg jobber fullt hele uken, men vi skal likevel få tid til juleshopping, ut å spise og virkelig virkelig kose oss. Hvis alt går etter planen så vender jeg nesen hjem mot sørlandet og juleferie fredag morgen. Jeg gleder meg så mye til familiekvalitetstid og alt det hyggelige omkring jul at jeg sliter med å finne ord som kan beskrive det:) *lykkehyl*

Nyt det som er igjen av denne søndagskvelden, fine herlige lesere!

Smiiiil Maren

 

Julebord, og bentrening.

Julebordet med Sats i går var virkelig vellykket og jeg koste meg masse! Vi spiste fantastisk thaimat på YaYas og koste oss masse. Det var så digg å ha thaimat istede for tradisjonell julemat, det blir det garantert nok av i løpet av julen:)

Jeg tok det pent i går, og våknet finfin i formen etter nesten ti timer søvn. Noen som trengte å sove ut virker det som. Jeg koste meg med nyhetsmorgen og en deilig frokost, bestående av knekkebrød med ost og makrell i tomat, mandler og proteinkaffe. Mmm:)

Etter frokost ble det en liten økt på SATSsjølyst. Styrketreningen har vært kraftig nedprioritert den siste tiden, og det var derfor godt å få en god økt igjen. I dag stod bed på planen, og jeg kjørte følgende øvelser:

Knebøy
Strakmark
Glute bridge
Lårcurl
Bulgarsk utfall

Nå er jeg tilbake på sofaen, med en stor god lunsj i magen og en koselig film på tv. Butikkene er søndagsåpne i dag og jeg tenker å stikke ut å få unna et par julegaver straks:)

Ha en herlig søndag hjerter

Smiiiil Maren

Helgekos!

I går hadde jeg en helt fantastisk fin kveld. Gårdagens arbeidsdag varte i hele 11 timer, og jeg hadde mest lyst å bare dra meg selv hjem i seng etter endt arbeidsdag, men jeg hadde en avtale og måtte pent ta meg sammen. Sliten, iskald og sulten som en ulv karret jeg meg avgårde på besøk. Jeg må ha vært litt av et syn når jeg kom frem, blåfrossen og tom for energi. Jeg hoppet rett inn i dusjen, og det hjalp så utrolig godt på en frossen kropp, på med myke deilige koseklær. Er det ikke fantastisk med venner du føler deg så komfortabel med at du kan komme som et lite vrak og låne både varm dusj og klær? *smile* Jeg fikk servert ferdig mat, god drikke og på skjermen var det finalen av Norske tallenter. Komplett lykke spør du meg. Ikke nok med det, jeg fikk også hjemmelaget dessert helt i min stil. Det er så deilig med gode venner, som kjenner deg så godt at de vet akkurat hva du liker og hva du trenger etter en lang dag. Desserten var en diger, og da mener jeg virkelig diger bolle med all mulig slags frukt, servert med vanilje kesam til. Resten av kvelden satt vi krøllet oppi sofaen, koselig prat, god drikke og herlig stemning. En perfekt fredagskveld i mine øyne.


I dag er en ny arbeidsdag, og jeg er allerede på plass på jobb. I og med at jeg skal tilbringe hele denne dagen innendørs så valgte jeg å starte dagen med en frisk tur ute i kulden før jobb. Jeg kledde godt på meg med ull fra topp til tå, god musikk på ørene og ut i mørket med meg. Gatene lå folketomme og jeg traff nesten ikke mennesker. Det er noe spesielt godt med å gå ute slik helt alene, kun med musikken og tankene. Det kalde luften gjorde at jeg våknet ordentlig, og fikk en frisk og god start på dagen. 


Dagens frokost med knekkebrød med avokado og skinke, makrell i tomat, egg med majones og til slutt et par med sukkerfritt syltetøy som en liten dessert. Det er så godt med knekkebrød, men jeg må hvertfall ha 7-8 stykker før jeg blir mett av dem. I dag ble det Ryvita sesame knekkebrød, de så salte og gode. Mmmmm :) Disse blir også med som niste på jobb, med kokte egg og en boks makrell i tomat. Jeg har også med meg frukt og en boks cottage cheese. Uten mat og drikke - duger helten ikke!!


Nå er det jobb frem til kl 19, før det bærer videre på julebord med herlige kolleger!

 

Hva er dine lørdagsplaner??

Smiiil Maren

Flere herlige julegavetips!

Jeg lovet dere flere julegavetips, og det skal dere selvfølgelig få. Forrige julgavetips fra meg gikk på treningsklær og treningsrelaterte gaver. Jeg elsker slike ting, men jeg er ikke bare en treningfreak, jeg er også en skikkelig girlygirl som elsker  gode dufter, hudprodukter, sminke, hårprodukter osv osv. Jeg tok derfor en tur innom Makestyle, og der fant jeg masse finfine julegavetips. Her kan man finne noe til absolutt alle. Jeg har forsøkt å trekke ut noen favoritter. Trykk på bildene for å komme til produktene.

1. Beautybag fra Lulu's - Jeg synes beautybagene fra Lulus er så lekre! De er delikate, praktiske og har en fin pris. Den perfekte gave spør du meg. Jeg har både den store beautybagen, og den litt mindre sminkepungen. De er helt geniale, og jeg ønsker meg enda flere av dem til jul. De kommer i flere ulike farger og størrelser. Finn din favroitt HER.2. Parfyme to-go - Denne er jeg totalt avhengi av. Jeg har nemlig en favoritt parfyme, som ikke finnes i små flasker, så når jeg skal farte rundt så er den håpløs å få med seg, og når jeg skal ut å reise så må jeg alltid la den ligge igjen hjemme. Men nå har jeg denne fantastiske lille saken som gjør at jeg får favorittduften min med meg overalt - til og med på flyet. Love it :) En super venninnegave eller hva?3. Hudpleie - Jeg har testet litt ulike produkter det siste året, og har funnet en favoritt i disse produktene fra Beaute Pacifique. Jeg har en hektisk hverdag hvor jeg ofte lper rett fra egen treming , til PTkunder til gruppetimer, og det blir en del svetting ila en dag, mye dusjing og dette har virkelig gått utover huden min. Jeg har aldri hatt pronblemer med urenheter, men nå ser det ut til at jeg ikke slipper unna lenger. Da er det godt det finnes gode produkter som virkelig fungerer. Test dem ut selv, og du vil forstå hva jeg snakker om.  4. Pukka te - Jeg blir aldri lei av disse. De er både lekre på designe og nydelige på smak. En super liten oppmerksomhet til noen du setter pris på, eller som en liten vertinne gave i et juleselskap. Trykk på bildet for se de ulike typene.

Jeg har også forelsket meg i denne fantastiske rettetangen, den er super god også er den jo rosa. Ellers er sminke, deilige hårprodukter, smykker og andre pynteting supre gaver. Ta en titt på Makestyle sine egne gavetips HER.

Håper dere fikk litt inspirasjon nå, selv har jeg gjort unna to julegaver i dag, og begynner faktisk å få litt oversikten på årets julegaver. Dette må være ny rekord, jeg er alltid sent ute med gavene, men i år kan jeg faktisk si at jeg har kontroll allerede to uker før julaften. Herlig!!

Ha en magisk fredag og en super helg!

Smiiiiil MarenFruktfest og hjemlengsel

I skrivende stund sitter jeg godt tullet inn i teppet, med tente lys over hele leiligheten og de nyeste episodene av gossip girl. Jeg har kuttet opp masse deilig frukt som jeg koser meg med, og i grunn så burde alt være helt supert. Jeg har likevel en liten klump i magen, og jeg har funnet ut at det er rett og slett hjemlengsel. Det nærmer seg jul, og jeg har så lyst å være sammen med famiien min. Jeg gleder meg så til pepperkakebaking, julegaveshopping, julkonsert, gå tur i kulden med kakao i hånda, familieselskaper, juleverksted, veninnekos, cafehygge, og bare være hjemme sammen med mine kjære. Fyr i peisen, duft av jul i hele huset, alle samlet, julemusikk og lave skuldre. Jeg gleder meg til å sove lenge, lange frokoster, lese bøker. *sukk* Ja jeg lengter virkelig hjem, og om kun en uke skal jeg hjem til sørlandet. Jeg kan ikke huske sist jeg tok juleferie så tidlig. Jeg klarer ikke slutte å smile ved tanken på det, dagene telles ned. *smile*


Fortell meg litt om dine juletradisjoner. Hva liker du best med julen? Har dere noen spesielle tradisjoner omkring jul? Hva bruker dere å spise på julaften?

Ha en deilig kveld hjerter, her går kvelden med til mer fruktkos (med vaniljekesam og krem) og hygge! Dert gjelder å gjøre det beste ut av det!

Smiiiiil Maren

Fri frakt og julegavetips!

Det er desember og det er tid for å kjøpe julegaver til nære og kjære. Jeg tenkte å bestille noen av gavene på nett i år, og hva tror dere skjedde. Joda jeg klarte å klikke hjem flere ting til meg selv. Det var slettes ikke planen, men sånn kan det gå. Heldigvis fikk jeg kjøpt noen julegaver også da, så helt krise var det ikke. Proteinfabrikken har gratis frakt hele desember, og det kunne jo ikke passet bedre. Jeg har forelsket meg i Better Bodies tightsene, og har nå bestilt dem i flere farger, dette er også en super gave til sporty jenter! Sportsbh i kult camomønster finner du her.Det er noe magisk med passformen på denne tightsen som gjør underverken for stumpen. Sømmene er formet slik at rumpen bli løftet litt, og det er absolutt ikke feil. *smile* Har dere testet denne tightsen? Jeg har den nå i svart og rosa. Love it! Jeg sikret meg også en av de super populære tskjortene. Jeg liker det feminie snittet og skjæringen på ermene som gir en lekker form rund skuldrene. Det er som om disse klærne er sydd for å fremheve kvinnelige former. Jeg er herved fan! Dette er også en super gave som jeg vet at hvertfall jeg hadde blitt utroig glad for. Størrelsene er normale, jeg har str S i den svare og M i den rosa.
Jeg har tidligere vært skeptisk til better bodies klær, og tenkt at dette var kun for de aller største og sterkeste jentene på gymmet. Vel det er det absolutt ikke, og jeg liker klærne veldig godt. Hva synes dere?

Nå som det er fraktfritt hos PF, kan jeg jo tipse dere om noen andre favoritter. Proteinpulveret jeg bruker i proteinkaffen min finner dere HER. Jeg har både melkesjokolade og vaniljesmak. Sjokoladen bruker jeg i proteinkaffe, og vaniljen bruker jeg i havregrøten og i cottage cheesen. mmmm :) Ellers er fettsprayen helt super! Man kan tilsette måltidet sitt flere hundre kalorier ved å bruke store mengder olje. Jeg bruker alltid denne fettsprayen når jeg steker. Den setter ingen smak på maten, og tilfører kun 1 kcal pr spray.

Nå må jeg logge av dataen her, hvis ikke kommer jeg bare til å bestille enda mer. Hihi. Jeg har en haug av julegavetips på lur, så følg med de neste dagene! Ha en herlig onsdagskveld!

Smiiiil Maren

sponset

Tom for superkrefter!

Jeg har sust rundt som en duracellkanin. Jobbet doble vakter, trent gode økter, vasket leilighet, vært sosial og jobbet enda litt mer. Jeg har kjørt et høyt tempo og fortrengt alle tegn på at kroppen var litt sliten. Sår hals har blitt ignorert, hodepine har ibux tatt seg av og trøtthet har kaffe fikset. I dag sa kroppen stopp da feberen meldte sin ankomst! Så nå ligger jeg her da, rett ut på sofaen som et slakt. Jeg brukte de siste kreftene jeg hadde igjen på å lage meg en deilig tacomiddag. I dag skal kroppen få alt den har lyst på, og da ble det taco, sjokolade og dadler. Mmm:)

På vei hjem fra jobb kjøpte jeg med meg nye friske blomster. Hvis jeg først skal ligge her pjusk på sofaen så er det hyggelig å ha noe fint å se på. *smile*

Nå skal jeg sette på en koselig film, og krype godt under pleddet. Ingen trening eller andre aktiviteter på denne jenta i dag. Nå er det på tide å lytte til kroppen og samle krefter.

Hvordan er det med dere kjære lesere? Klarer dere å holde vinterforkjølelsen unna?

Smiiiil Maren

En navnløs favoritt

Jeg har funnet en ny favoritt godsak! Dette er virkelig en helt fantastisk deilig liten sak, og frustrerende nok så vet jeg ikke hva denne søte gode frukten heter. Kanskje noen av dere kan hjelpe meg? Jeg er totalt hektet på denne frukten, og har spist en haug av dem i dag. Mmm:) Så dagens spørsmål, hva er navnet på min nye favorittfrukt?

Jeg har enda et lite mattips til dere. Det er en slags omelett mix. Jeg klekket 4 egg i en bolle, tilsatte salt,pepper og div andre krydder + litt vann. Vispet godt. Så surret jeg sopp og løk i stekepannen, kuttet opp brokkoli og tilsatte det i pannen. Til slutt helte jeg eggene over i pannen, samtidig som jeg tilsatte oppkuttede skinkeskiver og revet ost. Krydre litt til, og la alt stekes godt sammen. Det blir på en måte som en eggerøre med sopp, løk, brokkoli, ost og skinke. Mmmm

Jeg hadde i tillegg et par knekkebrød til, med grov sennep, skinke og avokado. Fantastisk godt! Supert som både middag og lunsj. Jeg har laget varianter av denne mange ganger tidligere, og den slår virkelig aldri feil! Fest i munnen:)

Nå er det natta her etter en lang lang dag.

God natt hjerter <3

Brrrrr!!

I dag er det bare så kaldt ute at det nesten gjør fysisk vondt - for alle dem som ikke har en FAT BOY å pakke seg inn i. Hihi. Jeg må smile litt av alle de blåfrossne menneskene som haster forbi meg i alt for lite klær. Jeg vet at jeg ikke ser spesielt fin eller feminin ut i min Fat Boy, men det betyr faktisk null og ingenting så lenge jeg er varm god. I dag måtte både lue og skjerf også på for å holde varmen. Brrrr

Jeg liker at vinteren er her, og jeg elsker at det er desember. I dag trosset jeg kulden og dro kroppen min opp av den varme myke sengen og bort til Sats alt for tidlig. Grusomt der og da, og SÅ fantastisk etterpå. 35 effektive minutter på elipsemaskinen var alt som skulle til for at jeg våknet skikkelig og fikk en god start på denne mandagen:)

Med God morgen Norge på skjermen foran meg gikk tiden fort og jeg fikk samtidig med meg nyhetene. To fluer i en smekk:)

Nå er pausen over, og jeg må tilbake på jobb! Følg med utover dagen, jeg har nemlig enda et deilig lite lunsj/middags tips på lur til dere + en søt liten godsak. Mer fra denne kanten litt senere:)

Smiiiil Maren

Svettefest og deilig lunsj!

Jeg er kjent for å "finne på" nye ord og uttrykk, og dagens ord er altså Svettefest. *smile* Jeg startet denne søndagen på Sats med en deilig kondisjonsøkt. Det var fantastisk deilig å svette ut gårsdagens morro, og kjenne at kroppen fungerer. Jeg startet med mine favoritt intervaller, gikk over til rolig jogg og avsluttet med rolig gange. Det ble en svett og fin økt på ca 45 minutter. Jeg kjente at beina var litt tunge, men følelsen av å løpe og bruke hele kroppen er virkelig den beste følelsen jeg kan tenke meg, så jeg ignorerete at kroppen avr tung og løp på vilje og lyst istede. Fantastisk! Et av mine favoritt uttrykk er: When your legs get tired, run with your heart.
Vel hjemme lagde jeg istand en deilig lunsjskål. Den bestod av:

 • En boks cottage cheese,
 • En skyr skyr,
 • To håndfuller mandler
 • Et eple
 • En banan
 • Kanel
Et frisk, sunt og godt måltid, perfekt ettertrening. Proteiner fra meieriproduktene, litt karbohydrater fra frukten og sunne fettsyrer fra nøttene. Optimalt, og så godt!Nå skal jeg straks kle godt på meg, og komme meg ut i det fantastiske været. Det er iskaldt i Oslo i dag, men solen stråler og det er helt fantastisk vakkert ute. Jeg har så lyst å ned på julemarkedet i sentrum, drikke gløgg og spise pepperkaker. Det er jo tross alt 1.søndag i advendt i dag. Ååå så koselig det er med desember, og førjulstid.

Nyt søndagen, og kos dere!

Smiiiil Maren