hits

Reise

Ferieguide: Cannes

Fellesferien nærmer seg med stormskritt, og jeg hadde derfor lyst å få ut denne Cannes-guiden så fort som mulig. Jeg har forsøkt etter beste evne å gi dere mine beste Cannes-tips. 

Bosted:

Vi bodde på Victoria Hotell, og elsket det! Ikke for stort, fin standard, fine rene rom og utrolig hyggelig personale. Hotellet ligger i et par gater bak strandpromenaden og der "alt" skjer. Faktisk ligger det mellom shoppinggaten med alle de litt mer vanlige butikkene, og "stripa" med strandpromenaden og alle de eksklusive butikkene. Man kan virkelig ikke få bedre lokasjon. Prisene var greie, og vi var veldig fornøyde. Har du et litt større budsjett er følgende hoteller verd å sjekke ut: Le Grand Hotel, Hotel Continental Carlton, Hotel Martinez eller Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso. 

Spisesteder:

Vi fant det koseligste stedet en av de siste kveldene, og det anbefales på det varmeste. Gavroche het det. Jeg hadde ikke med kamera den kvelden, men knipset et bilde av stedet på dagtid på en spasertur. På dette bildet er restauranten ikke åpen, så det ser ikke ut som noe spesielt, men tro meg , når det åpner her, blir det forvandlet til en sjarmerende, intim og koselig restaurant med helt nydelig mat. Vil hadde også sushi en kveld, koselig nok sted, men take-away er nok best. Sushien var fantastisk god. Stedet het Yoda Sushi, og lå i en liten sidegate fra Rue d´Antibe. 5 minutter å gå fra Victoria Hotell, som vi bodde på. 

Jeg ville unngått hovedgata lags strandpromenaden, og heller trukket opp i de koselige smågatene litt bak. Der ligger det koselige, sjarmerende restauranter på rekke og rad. Det kan selvfølgelig være gøy å sitte langs "stripa",men vær forberedt på at her er prisene høye og det er ikke her, ette rein mening, den beste maten er. 

Jeg fant en spennende vegansk restaurant som jeg hadde SÅ lyst å teste. Jeg var innom 3 ganger, men den var ikke åpen noen av gangene - så skuffende. Men sjekk altså ut Pure, hvis du besøker Cannes. Cactus er en annen anbefaling på frokost/lunsjmat. 

Ellers må man jo innom Ladurée for de beste makronene som finnes. Sitt på den søte kafeen og kos deg, eller ta med deg kaffe og makroner to go. Virkelig verd et besøk, og den beste makronen, i følge mine smaker, er salty karamell og pistasj. Mmmmm. Kaffen er forresten også helt nydelig. 

Vi spiste lunsj på stranden et par dager, og det er noe eget å sitte på stranden, høre bølgeskvulp og nyte en salat under en parasoll. Det koster litt, men det er virkelig nydelig. 

Priser:

Cannes er dyrt, la oss bare være ærlige. Jeg har vært i Frankrike mange ganger, men ble faktisk litt overrasket over noen av prisene. Det er stive priser, så tenk litt smart. Har du hotellrom med kjøleskap, så kjøp inn litt ost og skinke, ha knekkebrød eller grove baguetter på rommet og ta frokosten der. Eller lag med deg mat og spis det som lunsj. Slik at ett eller to av dagens måltid er rimelige. Vi hadde frokost på hotellrommet hver morgen, og sparte en del på det. Frokost på hotellene er ofte ganske så dyrt (og ikke inkludert i hotellprisen), og utvalget er overhode ikke så bra som vi er vant med hjemme eller på typiske charter-turer. Så fyll opp minibaren med frukt, yoghurt, og ha for eksempel knekkebrød, havregryn og baguetter i skapet. 

Drikke på stranda koster også fryktelig mye. Vi løste det ved at vi kjøpte oss hver vår brus for eksempel, og hadde med oss eget vann. Det er tullete å bruke penger på vann, og når man har kjøpt noe på stranden, så følte vi det var innafor å nyte litt medbragt også. Vi gjorde det bare litt diskre og "skjult". 

Transport:

Vi fløy Kristiansand - Amsterdam - Nice, og tok taxi fra flyplassen og inn til Cannes. Det går fly direkte Oslo - Nice, og prisene er faktisk ikke så gale. Det meste ligger i gåavstand i Cannes, men bor du litt utenfor er Uber helt genialt. Når det gjelder taxi så funker det supert, men husk å avtalt fastpris til og fra flyplassen. Obs: det koster mer i helgene enn ukedagene. 

Shopping:

Cannes er virkelig stedet for dem som ønsker å shoppe ekslusive varer. Solbriller, vesker og designer klær florerer, og alle de største motehusene har egne, superlekre, butikker. Her får du absolutt alt du kan ønske deg - men det koster!

Vi brukte mest tid i Rue d´Antibes , det er en shoppinggate med typiske butikker som Zara og lignende. Masse fint, og til litt mer overkommelige priser. Det er i denne gaten Ladurée også ligger, så her kan det passe fint med litt påfyll og shopping-pause. Det er små sjarmerende parfymebutikker i sidegatene, og ostebutikk, egen butikk med fransk vin, og franske såper. Sjarmerende og spennende. 

Beach please:

Vi sjekket inn på Long Beach, og ble der hver dag bortsett fra én dag. Da testet vi ut public beach, men fant raskt ut at det er faktisk verd å bruke 200kr for å få en stor, deilig solseng, rett i strandkanten. På public Beach må man passe litt ekstra på tingene sine, da flere av byens løse fugler henger rundt der - spesielt tidlig på dagen. Så et tips er å gå på en Beach Club, og bestille senger helt på første rad. Det koster ikke noe mer å ligge helt fremme, man må bare være litt tidlig ute. 

Trening:

Jeg sjekket aldri etter treningssenter, men jeg er sikker på at det finnes. For min del bød Cannes på de fineste mulighetene for gå og joggeturer, og jeg følte aldri behov for noe innendørs gym. Jeg brukte strandpromenaden, og veien opp mot en nydelig gammel borg. Her var det masse fine trapper som man kunne løpe i, og gjøre ulike typer øvelser. Det er bratt opp, men utsikten på toppen gjør det vel verd det. 

I motsatt ende av strandpromenaden er det en åpen plass, med flere benker. Her er det supert å kjøre en styrke-sirkel, med benken og strikker som hjelpemiddel. Jeg gjorde det flere dager, og de treningsøktene var helt supre. Nydelig utsikt til de største og lekreste båtene, mens man svetter og koser seg. hehe. Strikktrening ved bassenget er også topp. Jeg har delt strikk-trening fra Cannes HER, og trening i trapper i Cannes HER.

Har du bil (eller man kan ta en taxi) er det magiske fjelltur-muligheter litt opp i fjellene. Et tips er å kjøre opp, og gå/løpe langs fjellene med den vakreste utsikten utover havet. Dette rakk jeg ikke teste selv, men fikk et hot tips om det etter jeg kom hjem. Så verd å sjekke ut. Spør på hotellet ditt for eksempel, og få vite akkurat hvor du skal kjøre. 

Det trenger ikke være trening, en gåtur for å bli litt kjent er helt perfekt. Gå langs havnen, og opp til borgen. Se den herlige utsikten, og nyt alle de vakre båtene (eller skal jeg si skipene) som ligger langs havnen. 

Håper dette var til inspirasjon for dere skal allerede skal til Cannes, eller området rundt. Kanskje noen også fikk litt lyst å reise dit? Spør hvis det er noe dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan <3 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Ferieliv, hvilepuls og smilepuls

Reklame | Nelly

God kveld <3 I dag titter jeg egentlig bare innom for å melde om totalt feriemodus. Her går det i late dager på stranda, god mat, flere poser chips om dagen og litt aktivitet. Det er SÅ deilig. Endelig en skikkelig ferie-ferie, med hvilepuls og smilepuls hele veien. I morgen reiser vi hjem, så fra og med mandag er jeg back on track med litt mer ordentlige blogginnlegg. Høres det ut som en god plan?

Bikini fra ByMalina HER og HER. 

Jeg tenker at det kan jo være litt herlig å se litt feriemodus også, med lave skuldre, litt mer usunn mat og kos. Det er jo akkurat det det handler om - balanse, og ja takk begge deler. Rutiner og hverdag er herlig, men det er sannelig godt med et lite avbrekk med totalt ferie også. Eller hva tenker dere?

Når vi snakker om ferie, er det flere av dere som skal reise i sommer? Kanskje noen av dere skal til Cannes? Da ville jeg fulgt med på bloggen fremover, det kommer nemlig en liten Cannes-guide veldig snart. 

Nå sitter det folk å venter på meg, og jeg må avslutte. I kveld er siste kvelden i Cannes, før vi reiser hjem til Norge i morgen tidlig. For noen herlige dager det har vært, og nå skal siste kvelden nytes <3 

Vi blogges i morgen! 

 

Smiiiil, Maren 

 

Makroner er alltid en god ide

💕Macaroons for breakfast💕

God morgen fra Cannes<3 I dag starter vi dagen tidlig for å nyte mest mulig tid i solen. Jeg hadde bare lyst å titte innom dere på morgenen, dele verdens beste makroner, og ønske dere en fin dag. Har dere sett en så nydelig liten butikk? Makroner på Laduree er et must når man er i Frankrike, og den lille kafeen i deres i Cannes er så søt.

Vi kjøpte med oss 6 ulike makroner, og regelen fra nå av er én makron om dagen ut ferien. Det kan jeg like! Makronene kommer i de søteste eskene, og i de skjønneste små posene. Alt er så gjennomført og fint. Har noen av dere vært på Laduree?  Hva er din favorittsmak på makroner? Vi kjøpte karamell, pistasj, lavendel, bringebær og en gul som jeg faktisk ikke kan huske hva smaken var. Så den blir spennende å smake på. 

Håper dere får en nydelig torsdag. Her står frokost på planen, før vi drar avgårde til stranda. 

 

Smiiil, Maren 

 

Nyter livet i Cannes

En liten oppdatering fra det gode liv på den Franske Rivieraen. Vi kom i går og brukte i grunn hele dagen på å komme oss på plass, handle inn litt snacks og digg, og bli kjent i området. I dag har det vært litt skyer til og fra, og derfor bestemte vi oss for å bruke dagen til litt å shoppe litt, og utforske Cannes. Vi dro opp til Borgen, og nøt utsikten over hele havnen med alle de digre båtene. For en utsikt, for et sted og for en lykke at vi skal være her i fem deilige dager. Kamera ble med på dagens lille tur, er dere klare for litt snapshots fra første dag i Cannes? 

Over her har dere utsikten fra borgen som troner over havnen i Cannes. Det er bare så fantastisk vakkert der oppe, og vi tok en god pause der oppe mens vi nøt utsikten. Etterpå ble det lunsj i en av de sjarmerende spisestedene i bakgatene av Cannes. Så herlig! Ofte velger mange å spise langs "stripa" eller hovedgata nede ved havet, og det er litt synd. Det finnes nemlig enormt mange nydelige spisesteder like bak hovedgata. Ta turen litt innover i bakgatene, og oppdag alle de litt mer skjulte, fine stedene. 

Nå skal vi straks ut å spise. I dag står sushi på menyen, gjett om jeg gleder meg! Jeg har knipset enda flere bilder i dag som jeg gleder meg til å dele med dere. I tillegg har jeg laget et finfint lite ferietreningsprogram som jeg gleder meg til å ta bilde av og legge ut til dere. 

Nyt onsdagskvelden mine venner <3 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Vive la France

Heiiii fra Kjevik flyplass <3 Vi sitter dønn klare på gate 12 og venter på ombordstigning på flyet som først skal ta oss til Amsterdam, og deretter videre til Nice. 5 deilige dager med sol, varme, god mat, god drikke, venninnehygge, og kos venter. Som jeg gleder meg.

Jeg har på en måte ikke rukket å glede meg så voldsomt på grunn av alt som skjedde rett før avreise, med ShapeUp weekend og alt. Men NÅ er vi på vei, og jeg er i fullstendig overtenning her vi sitter på gaten. Endelig ferietid! Magasiner er handlet inn, bok er med, kaffekoppen er på plass og veska er proppet med godsaker til flyturen. Vi er så klare! 

I skrivende stund sitter jeg å jobber med svarene på spørsmålsrunden jeg hadde på Snapchat. Så mange varierte og artige spørsmål. Jeg satser på å få postet dette ganske så snart. Jeg kjører ny snap-spørsmålsrunde i slutten av uken, så da blir det ny mulighet for å spør om hva enn dere lurer på. 

Tidenes gla´melding:

Vet dere hva eller. Jeg fikk akkurat mail fra Ving, og treningsreisen 25 august-1 september er UTSOLGT!!!!! Jeg måtte slippe ut et lite gledeshyl her jeg satt. 46 herlige jenter skal med oss på tur, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å bli kjent med hver og en av dem. Turene for neste år lanseres snarest - jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert. 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Er treningreise noe for deg?

Reklame | For egen treningsreise

Nå har jeg fått landet litt etter vår fantastiske treningsreise til Kypros, og jeg er allerede i gang med å glede meg til neste tur. Livet på treningsreise er så vidunderlig, og jeg skulle ønske absolutt alle fikk oppleve det. Jeg snakket nettopp med Ving, og turen vår begynner virkelig å fylles opp. Det er utrolig gøy å se, og jeg kjenner det kribler i kroppen, både for min egen del, men kanskje aller mest for alle de herlige deltagerne som skal få oppleve en hel uke fylt med sol, sommer, god mat, masse trening og bøttevis av inspirasjon til en sprek og sporty livsstil. 

Processed with VSCO with a5 preset

Mange av dere stiller spørsmål om treningsreisene våre, og jeg tenkte derfor å ta for meg noen av de spørsmålene som går igjen. Det er jo ofte slik at mange lurer på det samme, men kanskje ikke tør å spør. Jeg åpnet også opp for spørsmål via Instagram og Snapchat, og her er svarene på de spørsmålene som gikk igjen: 

Hvordan er maten?

​Maten er variert, sunn og fantastisk - rett og slett. Det er full buffet, som bugner over av sunne, friske alternativer. Her er det noe for absolutt alle. Vi har frokost, lunsj og middagsbuffet, også har de fleste deltagerne litt frukt, og snacks på rommene sine i tillegg :) Allergier tas også hensyn til, så maten er overhode ingenting å tenke på - det er noe av det aller beste på hele turen. hehe.

Hvordan bor man? 

Vi bor i leiligheter, enten flere sammen eller alene. Det varierer selvfølgelig fra hvor vi er, men på Kypros nå sist reise hadde hver leilighet fullt kjøkken med kjøleskap og alt. Veldig praktisk og greit. Alle stedene vi har vært er rent, pent, og fine rom :)

Kan man reise alene? Blir man ivaretatt om man drar alene? 

Ja, ja og JA <3 Det er så mange som reiser alene på våre turer, og det går helt fint. Nesten halvparten av jentene på forrige tur reiste alene, men de er virkelig ikke alene. Vi blir en stor venninnegjeng fra første stund, og man blir 100% inkludert og ivaretatt. Jeg føler faktisk at de jentene som reiser alene nesten er de jeg får aller best kontakt med. 

Er det dyrt å være der? 

Nei, det eneste jeg brukte penger på var litt vann og en solkrem. Hehe. men selvfølgelig, alt er hva du gjør det til. Man kan ta massasje og ulike behandlinger, og flere av stedene vi er vil det jo også være mulighet for shopping - hvis man ønsker. 

Må man være med på alle treningsøktene? 

Hvor mye man ønsker å være med på er helt opp til hver og en. Dette presiserer vi veldig tydelig fra dag én, og gjentar flere ganger gjennom uken. Noen ønsker å kjøre på, og være med på ALT. men andre ønsker å ta det litt mer med ro, og velge seg ut noen økter de vil gjennomføre. Det er helt lov å møte opp og sitte å se på også, slik at man sparer kroppen litt men får med seg kunnskapen likevel. Alt er greit, og helt opp til hver enkelt. Det er ikke noe strengt navneopprop før hver økt. Dette er din ferie, og din treningreise, så hvordan du ønsker den skal bli er helt opp til deg <3 

​Er det noen studenter som drar? Går det an å få lest noe mens man er på tur? 

Det er fri og egentid i de beste soltimene. Det vil si fra ca 10/11 til 16/17, så her er det absolutt rom for å få lest om man har behov for det. 

Hvilken alder er det å deltagerne?

​Det varierer veldig, og det er akkurat det som er så fint. Her er det jenter fra 18 til godt over 60. Gjennomsnittsalderen er nok rundt 25-35 tenker jeg. men her er alle velkomne, og alder har overhode ikke noenting å si. Min erfaring er at gruppen blir så fin, akkurat fordi vi har den herlige variasjonen i alder. 

Er det lov med alkohol?

Ja absolutt. Vil noen ta seg et glass vin på kvelden til middagen så er det selvfølgelig lov. Det er opp til hver enkelt. 

Hvor mye koster turen, og hva er da inkludert? 

Alt om prisen og hva som er inkludert er listet opp på nettsiden til turen, og den finner dere HER.

Kan man reise fra hvilken som helst by i Norge? 

Det er utvalgte avreisesteder, som blir opplyst ved hver tur. Som oftest reiser vi alle fra Oslo, og bor du et annet sted så må du komme deg til Oslo først. Jeg som bor i Kristiansand flyr til Oslo først, også videre. 

Er turen tilpassen dem med skader? Astma osv? 

Ja det er alltid noen på turene som har ulike utfordringer, og det tilpasser vi. Alle har ansvar for å si i fra om slike ting, og min erfaring er at de aller fleste er så flinke på sin egen skade eller diagnose, at de selv vet hvor mye de tåler og hvordan de gjør ting. Vi er alltid behjelpelige med å finne alternative øvelser for folk med skader. Det er likevel viktig for meg å presisere at vi er PTer, og ikke behandlere. Men ikke la et vondt kne eller astma stoppe deg - det er ting vi helt fint kan jobbe rundt. 

​Må man ha med noe utstyr selv? 

Ingenting. Vi stiller med alt. Du trenger kun deg selv, og treningsklær. 

Skal dere ha flere reiser bortsett fra den i august? 

Ja, det vil bli en tur på våren og en på høsten neste år også. Datoene er like rundt hjørnet. Jeg publiserer dem så snart vi har dem klare.

På siden hvor man melder seg på har vi vist en typisk dag på treningsreise, og jeg tenker at det er vel nesten det man er mest spent på? Jeg legger derfor med en oversikt over noen av dagene på sist tur, slik at dere får litt innblikk i hvordan det foregår: 

Du kan alltid sende mail til trening@ving.no, hvis du lurer på rundt bosted, bosituasjon, spesifikke matønsker osv. Er det noe mer relatert til innholdet i turen du lurer på så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet.

 Du melder deg altså på her, og det er sprøtt å si det, men det er faktisk nesten utsolgt allerede, så her må man være kjapp! Håper vi ses på tur <3 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Rumpetrening, sol og sommer

Dagene på treningreise er på magiske, og ikke minst hektiske. Eller, hvis man kan kalle det å ligge på en solseng i 4 timer, lese bok, klatre rundt på vakre rev, hvile øynene på asurblått hav og bade for hektisk da... Vi trener, spiser, soler og koser. Livet på treningreise er bra, og i dag har vi hatt en innholdsrik dag med følgende på planen: 

 • Intervaller kl 07 
 • Rolig gå/joggetur kl 16
 • Rumpetrening kl 17
 • Foredrag om Mental trening kl 18 

Innimellom her har vi sol oss, badet, hatt et par turer innom buffeten og bare kost oss sammen. Det er liksom treningreise det, masse trening, masse kos og masse sol. 

Rumpetrening slo godt an i dag, og derfor skal jeg selvfølgelig dele den med dere også. 10 ulike øvelser for å trene stumpen er litt artig, så i morgen skal jeg ta bilder av hver øvelse og dele med dere så fort som mulig. Enn så lenge får dere nyte litt sommerbilder fra dagens sole-bonanza. For et liv!

Nå er det natta her, i morgen venter gå/joggetur etterfulgt av core, og på ettermiddagen blir det workshop i styrketrening for jentene. Jeg gleder meg! God natta mine venner, sov nydelig godt <3 

 

Smiiiill, Maren 

Hvor er Norges vakreste natur?

Inneholder reklame for egen treningsreise 

Fredag og endelig helg. Eller endelig blir vel litt feil for min del å si, jeg følte jeg hadde helg når jeg var i Sunnmøre. Denne helgen har jeg skal jeg bruke til å legge siste finish på treningsreisen vår i slutten av april. Den er fullbooket, og 40 damer er klare for å bli med oss på tur . Fy søren så gøy! Det er fremdeles noen ledige plasser på den neste turen, til Kroatia 25 august til 1 september. Les mer om den turen HER. 

Når vi først snakker om tur, så gir det meg den perfekte overgang til det jeg ville snakke med dere om i dag. Jeg trenger nemlig litt hjelp. Jeg tror alle forstod at jeg hadde en ekstremt positiv opplevelse av Sunnmørsalpene, med majestetiske fjell, magisk natur og en helt nydelig vandretur på truger.

Jeg vil bare ha mer, og det er her dere kommer inn i bildet. Jeg vet jeg har enormt mange lesere som er fjellglade, turglade og som faktisk bor i nærheten av mektige fjell og spektakulær natur. Det merket jeg på alle meldingene jeg fikk når jeg plutselig befant meg midt i naturparadiset selv. 

Jeg tenker automatisk at Lofoten må være det fineste, men så fikk jeg flere kommentarer på at man må huske at det finnes flere vakre steder enn kun Lofoten. Så da håper jeg at dere har lyst å hjelpe meg litt, og dele deres beste turopplevelser. 

Så dagens spørsmål er: HVOR BURDE JEG DRA PÅ TUR NESTE GANG, OG HVORFOR? 

 

Smiiil, Maren 

Snipp, snapp, snute

Sponset reise i samarbeid med Biotherm 

Så var eventyret ute - for denne gang. For en ting er 100% sikkert, og det er at dette ikke var min siste tur i Sunnmørsalpene. Jeg har forelsket meg helt, og kjenner at jeg skal ha en hel haug flere turer hit, og andre steder i Norge. Heldigvis har jeg mange turglade venner, og samtlige har tekstet meg som gale disse dagene og krevd at vi starter planlegging av nye turer. Jeg elsker det!!! 

Dagen i dag startet deilig, med å sove lenge og nyte en lang og god frokost. Etter frokost følte jeg meg full av energi, og det utnyttet jeg til å snike inn en liten 30 minutters svettefest på hotellrommet. Økten jeg gjorde finner dere på min Snapchat: marenerdvik 

Etter frokost og trening, tok vi med oss kaffekoppen og satt oss i solveggen og bare var. For et sted, for et vær, og for en utsikt. Som jeg skrev i går, Ålesund og Sunnmørsalpene tok pusten fra meg, og jeg kjenner det kribler i hele meg når jeg tenker på min neste tur ut i frisk, norsk natur. Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdaterte på det. Jeg kjenner meg så utrolig inspirert etter denne turen, og det er verdens beste følelse. Så dagens tips: Kom deg ut i naturen, pust inn frisk luft, omgi deg med bra folk og gjør ting som skremmer deg litt. Det gir den beste følelsen i verden!! For min del har denne turen gitt meg alt det, og det merkes godt i både kropp og hode. Det føles som jeg har fått en solid vitamininnsprøytning. 

Nå sitter jeg på flyplassen, helt alene i et lite hjørne med kaffekoppen og macen. Det blir alltid litt sånn rart når man har vært sammen med så mange flotte jenter døgnet rundt i 48 timer, og plutselig sitter man helt alene. Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å komme hjem til mine nå, to dager borte er nok til av savn-barometeret skyter i taket. 

I kveld later vi som det er søndag, med god middag, joggebukse, dyne i sofan og snacks. Jeg gleder meg<3 

 

Smiiiil, Maren 

Dette tok pusten fra meg

Sponset reise med Biotherm

Åååå som jeg har gledet meg til å poste dette innlegget. Det kribler i hele meg etter å fortelle dere om denne dagen. Jeg er så gira, så full av inntrykk og ganske så sliten her jeg ligger i hotellsengen på et av de flotteste hotellene jeg noensinne har opplevd. Dere må ta et kjapt googlesøk på Storfjord hotell, det er verd det! Hjelpes så flott. 

Dagen i dag startet med at vi ble hentet i helikopter, og flydd inn Geirangerfjorden. Jeg mistet pusten av utsikten, og ble helt satt ut av de mektige fjellene med hvite topper, som stuper rett ned i fantastisk blågrønt hav. wow, bare wow!!! Vi fikk på oss truger på føttene, og vandret opp fjellet. Det var ganske så slitsomt, og pulsklokken viste en makspuls på rundt 170 på det villeste. På toppen ble vi møtt av en mektig utsikt, og der fikk vi sitte å spise lunsjen vår. For en opplevelse! 

Vi har vært helt sinnsykt heldig med været, med strålende sol hele dagen. Tenk at jeg har bodd i Norge i hele mitt liv, og ikke utforsket og opplevd mer. Det skal jeg ta tak i nå altså. Vår deilige land må utforskes mye mer! 

 

Etter vandreturer dro vi til Storfjord, og det var det både Spa og velvære på planen. Mildt sagt ganske så deilig etter en lang dag ute. Jeg forsøkte å rekke å bli ferdig med dette innlegget før middagen, men det var så mye jeg ville si og så mange bilder jeg ville dele at jeg ikke rakk å oppdatere før nå. Bedre sent enn aldri da :) 

Nå har vi altså spist nydelig middag, og jeg er så klar for å stupe i seng. God natt fine dere, sov godt og drøm noe koselig <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Starten på et rått eventyr

Sponset reise & Annonselenker 

Jeg er på plass i Ålesund, og klar for en vanvittig spennende dag i morgen. Dagen i dag startet litt humpete med forsinket fly og dermed en god del senere ankomst enn planlagt. Utenom det har dagen vært super, med fine aktiviteter og masse sosialt. Titt gjerne innom Snapp eller instastory så får dere litt glimt fra dagen. Dere finner meg på marenerdvik.

Bukse - Bik Bok // T-skjorte Bikbok 

Nå må jeg skynde meg å sove, for i morgen er det tidlig opp og ut på eventyr. Vi blir hentet i helikopter kl 08.30, og det er starten på dette fantastiske natureventyret. Kamera er fulladet og jeg gleder meg så enormt til å vise dere bilder fra magiske Sunnmørsalpene. 

God natt og sov godt dere<3 Jeg gleder meg så enormt til å oppdatere dere neste gang! 

 

Smiiiil, Maren 

 

Bildedryss fra Malaga

Sponset reise med Triumph

Hei fra ett eller annet sted mellom Malaga og Oslo. Jeg sitter på flyet om momser sharonfrukt, redigerer bilder og jobber md bloggen. Sesongen for sharon er over hjemme, men i Malaga hadde de gigantiske sharon, eller kaki som de kalte dem, overalt. Mmmm. Jeg er som dere skjønner på vei hjem, og jeg sitter her å prøver å ta inn alle inntrykkene. Jeg har opplevd så enormt mye, lært så mye og fått minner for livet. Nye venninner, nye kontakter og masse masse ny inspirasjon. Dette har vært en opplevelse fra start til slutt. Jeg har masse herlige bilder fra disse dagene med Triumph i Malaga, så la oss kjøre et lite bildedryss:

Se disse skjønne jentene. Dette er Karolin fra Hamburg, og Marie Louise fra København. To av jentene jeg var aller mest sammen med, og som dere uten tvil kommer til å se mer av her på bloggen fremover. Marie Louise og jeg skal allerede på ny tur sammen i mars, så det blir veldig spennende. En veldig anneledes destinasjon og på et helt annerledes opplegg enn Malaga og Triumph. Stay tuned ;) 

Nå skal jeg sitte på Gardermoen i drøye to timer, før det er tid for siste etappe hjem til Kristiansand. Tenk å komme hjem på selveste Valentines day, det kunne jo ikke passet bedre. Kvelden blir i sofakroken, med mine rundt meg, noe godt i skålene og en god film på tv. Jeg skal nyte kvelden maks, for i morgen venter en hektisk dag med flere møter og siste forberedelser før jeg pakker kofferten igjen og drar til Oslo for å jobbe der i helgen. Jeg skal holde timer på ShapeUp Convention, sammen med Kristin Birkelund og Abilica. Det blir en svettfest uten like, og jeg gleder meg til å ta dere med på festen!

 

Smiiil, Maren

 

Når jenter heier på jenter

Reklame / i samarbeid med Triumph

Fineste dere, jeg håper dere følger med på snap og Instagram for da tror jeg alle kan forstå hvorfor bloggen ikke ble oppdatert i går. Jeg gikk ut av hotellrommet 06.45 og kom tilbake 00.45. En helt ekstremt lang dag med filming og fotoshoots, og jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal starte for å klare å dele denne opplevelsen med dere. Det er fremdeles litt informasjon jeg ikke kan si, men det jeg kan si er at jeg er i Malaga sammen med fantastiske Triumph for å gjøre noe helt vilt kult sammen med dem. Dette er stort, og uten tvil det største jeg har vært med på av alle shoots, prosjekter og samarbeid jeg noensinne har gjort. Jeg er her med over 20 andre jenter fra Italia, Spania, UK, Polen, USA, Tyskland, Danmark, Portugal, Sverige, Hellas, Frankrike også meg alene fra Norge. Dette er så spennende, og hvor enn klisje det høres ut så knyter det seg litt i halsen når jeg skal skrive om de andre jentene, for hjelpes så fine de er. 

Fine utseendemessig, men enda finere på innsiden. Jeg var livredd før jeg kom ned hit, og det hjalp ikke akkurat på stressnivået at jeg såvidt misset transporten til hotellet fordi bagasjen min ikke kom. (vi fant den etterhvert, så det ordnet seg) og ankom det villeste hotellet jeg har sett noen sinne. Her snakker vi 5 stjerners og hvit marmor overalt. Det hele ble nesten litt overveldende og jeg tenkte hva i himmelens navn gjør jeg her. Dette er for stort for meg, og de andre er sikkert superstore influencere som gjør dette hele tiden. Vel - sånn var det ikke. 

Jeg ankom middagen og møtte de skjønneste jentene. Spesielt en jente fra Tyskland har blitt mitt hjertevenn etter kun få timer sammen. Absolutt alle er så åpne, imøtekommende, ekte og gode. Vi ler, klemmer, heier på hverandre og backer hverandre opp. Vi har som dere skjønner ekstremt lange dager, men med dette teamet her så gjør det ingenting. Man kan sette seg ned sammen med hvem som helst, snakke med hvem som helst og absolutt alle er så hyggelige. Jeg er helt overveldet. Tenk at du kan sette sammen 20 jenter, fra så mange ulike land, som ikke har det samme språket som morsmål, gi dem en stor oppgave også bare skapes det magi. Nei fy søren, nå blir jeg rørt igjen. Så utrolig teit, men det er faktisk unik å se så mange jenter backe hverandre opp, støtte hverandre, og heie på hverandre. Det er også kult å se jentene ta bilder av hverandre, og dele ut på sosiale medier, uavhengig om man har over en million følgere ( som noen av jentene faktisk har) eller 200 følgere. Det betyr ingenting, ingen tenker sånn. 

Nå skal jeg ikke skravle meg helt bort her, men poenget mitt er at jenter som heier på jenter er et råeste jeg vet. Girlpower hele veien. Jeg har fått nye venninner fra så mange land, og det kan bli ganske så mange artige reiser fremover hvis man skal dra på besøk til dem alle sammen. La meg bare oppsummere med at dette er stort, litt overveldende, hektisk, fantastisk, inspirerende, motiverende, sterkt og hardt på en gang. Jeg STORKOSER meg, og føler meg uendelig heldig som får lov å være en del av dette. Lille Maren fra Kristiansand, midt i dette fantastiske kaoset, jeg er så takknemlig, og tar ikke et eneste minutt forgitt. 

Nå skal jeg løpe ned og gjøre meg klar for dage 2. I dag vil dere se acroyoga, meditasjon, battleropes, outdoor gym og så mye kult. Så følg med på Snapchat marenerdvik, og Instagram marenerdvik. Det oppdateres hyppig <3

 

Smiiiiil, Maren 

Det kunne ødelagt hele reisen

Sponsede klær 

God morgen fra Schiphol. Her sitter jeg med en ferskpresset appelsin juice, nistepakke og en gigantisk kaffekopp. Jeg er litt trøtt, men i forhold til hvor trøtt jeg hadde trodd jeg skulle være, med en vekkerklokke som ringte kl 04, så er jeg faktisk positivt overrasket. Jeg kom meg opp, fikk pakket det siste og kommet meg avgårde til flyplassen. Det i seg selv var en liten utfordring, det er nemlig en herlig liten snø-slaps-storm på sørlandet, og kjøreforholdene var mildt sagt utfordrende. Heldigvis at jeg fløy så tidlig som jeg gjorde, for hvis det været der fortsetter så blir det garantert flykaos etterhvert. Vi brukte lang tid på å komme oss avgårde, med brøytebiler overalt, defrosting og alt som hører med når man flyr på vinteren i Norge. 

Jeg gleder meg til dette, men det stikker alltid litt i magen å skulle være borte fra de hjemme. Leo hjalp meg med pakkingen i går da, og jeg må smile når jeg ser på disse bildene. Lille godklumpen min<3 

Vel inne på flyet og opp i luften, finner jeg frem macen og skal bruke flytiden på forberedelse til vi starter i morgen, og redigere litt bilder til dette blogginnlegget. Hva skjer så, joda, fullstendig låst mac. Dette er en bloggtur, hvor jeg skal oppdatere masse spennende, ta masse bilder, jobbe med foto, pugge en hel haug av skript og forberede masse masse treningsgreier - ALT krever at macen funker, også skjer dette. 

Jeg bruke hele flyturen på å stresse med å få liv i tastaturet. Jeg forsøkte å reboote (ja det er visst et ord) maskinen, uten hell. Jeg var helt på gråten da jeg ankom Schiphol. På forsøk nummer 80 klarte å trykke ned de rette tastene, i den rette rekkefølgen og i rett tid. Vips var macen åpen igjen, og jeg sitter her så lettet at det finnes ikke ord. Tenk å være så nervøs for det jeg skal prestere, også er det en ødelagt mac som velter lasset. Nei puh, det orker jeg ikke tenke mer på. Det ordnet seg jo <3

Så nå sitte jeg her da, og momser på matpakken min. Jeg lagde nemlig med meg en stor porsjon med proteinrundstykker (oppskrift HER), bare sånn i tilfelle jeg ikke fant noe ordentlig frokost med en gang. Det er lett å finne sunn, god mat på en stor flyplass, men da helst lunsj og middagsmat. Frokost er det liksom baguetter, boller og den slags. Min mage funker dårlig på slik mat, så da er disse rundstykkene perfekte. Med både havregryn, egg og cottage cheese i oppskriften er de proppet med proteiner, gode karbohydrater og sunt fett fra eggeplommen. Sunt fett får jeg også fra en liten pose med mandler jeg har med meg som snacks. 

Nå skal jeg momse i meg resten av maten, jobbe litt, også blir det ut på jakt etter litt utenlandske magasiner, en god krem og litt snacks til den siste flyturen. Neste oppdatering blir fra Malaga, og starten på 4 utrolig spennende dager. Følg gjerne med på snap: marenerdvik, og Instagram: marenerdvik, der oppdateres det hyppig. 

 

Smiiil, Maren 

 

Kulturell piknik i Barcelona

Arc de Triomf

Jeg ler litt når jeg ser gjennom det som har blitt postet fra Barcelona. Det ser jo ut som vi ikke har gjort noe annet enn å spise på denne turen. Det har vært utrolig mye sunn, fargerik, spennende, annerledes og kreativ mat, og jeg gleder meg til å dele den inspirasjonen med dere. Det har også vært mye annet, blant annet litt trening, masse deilige gåturer og så mye fint å se på. Litt kultur måtte vi ha med, og vi har både besøkt Catedral de Barcelona, og den kjente Triumfbuen. På sist nevnte tok vi oss en liten piknik med raw food kaker, og kaffe fra Starbucks. 

Vi hadde med oss disse kakene fra et sted som het Tropico, og selv om de ansatte sa at kakene var "sunne" så er vi bitte litt skeptiske. hehe. De smakte nemlig så godt at vi nesten ikke kan tro at dette er noe sunnifiserte saker. Uansett, godt var det. Vi hadde i utgangspunktet enda mer godsaker enn det som er vist på bildene her, men de gav vi bort til en hjemløs dame som satt å tigget like i nærheten. Det blir for dumt at vi skal presse i oss kaker, når vi egentlig er mette, også skal hun sitte der og tigge etter både penger, mat og klær. Nei huff, sånn skal det ikke være. Dere skulle sett hvor uendelig glad hun ble for to kakestykker. Det var helt rørende å se. Dagens lille gode gjerning, som betydde minst like mye for oss som for henne <3 

Det er ikke varmt i Barcelona nå, men likevel såpass god temperatur at en tynn jakke og skjerf holder i massevis. Vi kunne fint ta av jakken og bruke den som sitteunderlag mens vi spiste uten at det ble kaldt. Det varierer veldig ut fra om solen er oppe eller ikke, når den var oppe var det ordentlig godt og varmt. Det føles litt ekstra godt å sitte uten jakke og ha piknik utendørs midt i desember. Ferieliv på sitt beste. 

Nå skal jeg straks komme meg avgårde her, flyet til Oslo går om under en time. Jeg har nesten 3 timer i Oslo, så der skal jeg sitte å jobbe og få redigert masse masse herlige Barcelonabilder til dere. Ha en nydelig fredag så lenge, så snakkes vi snart. 

 

Smiiil, Maren 

 

Har dere sett noe så vakkert?

Supetar, Brac, Kroatia 

I går kveld dro jeg ut på en liten kveldstur for å knipse litt bilder av området her. Det er så nydelig rundt hotellet, havnen og området vi bor i og jeg hadde så lyst å dele det med dere. Se den bakgrunnene, med de majestetiske fjellene. Vi er altså i kroatia, i en liten by som heter Supetar, i Brac. Brac er den tredje største øyen i den kroatiske skjærgården, og det er bare helt utrolig fint her. Hvite stener på stranda, gamle erverdige bygninger, kirker og små trange sjarmerende gater. En nydeli havn med båter, små boder, restauranter og små butikker. Sjarm hele veien. 

I dag startet vi dagen med en morgentur sammen med alle jentene, og da la vi turen langs vannet, bort til havnen, opp rundt kirken, innom de små smale gatene og tilbake igjen hele veien langs vannet. En idyllisk tur, som flytter fokuset litt bort fra at det er slitsomt, fordi man har så mye fint å se på. 

I dag er det litt overskyet vær her, og timene mellom treningsøktene brukes derfor til litt jobb med blogg og bilder, forberedelse til de neste øktene, og ellers bare slappe av, lese litt, spise og kose oss. Det er jo herlig avslappende i å bare ha noen timer til å ikke gjøre så mye også. Heldigvis er det meldt strålende sol igjen fra i morgen av, så da er vi klare for å utnytte det maks. 

Håper alt er fint hjemme, og at dere får en super start på uken. 

 

Smiiil, Maren 

 

K R O A T I A

Inneholder aff.links

Endelig er dagen her, og jeg er så spent. Det føles som vi nettop kom hjem fra forrige treningsreise, og nå står en ny for tur. Denne gangen skal vi til Kroatia, og over 30 jenter er med oss på tur. Opplegget for uken er variert, og fullspekket med både styrketrening, kondisjonstrening, egenvektstrening, workshop, stretching og mobilitet, trening med strikk og foredrag. Fy søren som jeg gleder meg! 

Sko - Adidas HER, Bukse - Cheap Monday HER, Skjorte - Bik bok, Skjerf - Holzweiler. 

Vi håper å gi deltagerene bøttevis med kunnskap, motivasjon og inspirasjon til å dra hjem igjen og være sine egne personlige trenere. Vi skal kose oss masse med MYE aktivitet, men også masse god mat, lave skuldre, mye sosialt og forhåpentligvis sol og sommervær. Bort med store ullskjerf og grått vær, værmeldingen melder rundt 22 grader og sol - så jeg håper det stemmer. 

Neste gang jeg oppdaterer dere er fra Kroatia. Dere må veldig gjerne følge med på Snapchat ( marenerdvik ), Instagram og FB-page - der er det enklere å oppdatere fortløpende. Nå må jeg pakke siste rest, og gjøre meg klar til avreise. 

Ha en nydelig lørdag mine venner, så håper jeg dere er klar for en skikkelig treningsuke her på bloggen. 

 

Smiiil, Maren

 

God morgen fra Oslo

Hei fra Oslo. Vi kom i går ettermiddag, og rakk bare sjekke raskt inn før det var ut å få med seg litt osloliv. Vi ruslet rundt med kaffe i hånda, shoppet litt og bare koste oss. Vi var innom tanken på både ut å spise og kino, men endte opp med take-away fra Lett, pepsi max, barer, mövenpick is og smågodt i hotellsenga. Først så vi The Voice, også vi rigget opp Netflix på storskjermen og hadde filmkveld. Perfekt fredagskveld home away from home.  

Vi bor på Frogner House, og det er så deilig. En egen liten studioleilighet med fullt kjøkken og alt vi trenger. Dette oppholdet er ikke sponset, men fine rom gøy å vise frem uansett. Jeg fortellere dere alltid når ting er sponset, så det trenger dere ikke være bekymret for. Det er et enormt fokus på dette om dagen, så da er det bare å være nøye. Verken maten eller barene eller noe som helst er sponset her. 

I dag er bryllupsdagen, men før den tid har vi noen timer alene. Vi skal ut å spise en god lunsj, og hvis det kommer masse energi snikende veldig snart, så tar jeg en liten joggetur også. Vi får se hva det blir til, det frister ikke så veldig i regnværet. Statusoppdatering fra Oslo er hvert fall at vi koser oss masse, nyter Oslofavorittene ( allerede testet flere av de nevnte på gårsdagens liste ) og ser virkelig frem til å feire kjærligheten litt senere i dag. 

Er at bra med dere? Hva er din plan for helgen?

Jeg tipper noen av dere skal på ShapeUp Convention? Jeg er så misunnelig, men på en positiv måte, tenk så mye gøy dere skal få være med på! Jeg var der forrige gang, og vet hvor fantastisk inspirerende, motiverende og morsomt det er. Så dere som er så heldige å skal dit må bare nyte dagen, og kose dere masse. 

God lørdag alle sammen <3

 

Smiiiil, Maren 

 

Et eventyr fra start til slutt

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte for å beskrive denne helgen. Jeg føler jeg har vært med på noe magisk, noe man ser på film. Et bryllup på et av de vakeste stedene jeg noensinne har sett, hvor absolutt alt er planlagt og tilrettelagt fra start til slutt. Hvor hver eneste lille detalj er perfekt, og ting er så delikat, lekkert og fint at jeg nesten ikke vet hvordan jeg skal klare å gjenfortelle det. Jeg er så takknemlig for å ha vært en del av det. Disse minnene lever jeg lenge på. 

Helgen startet for oss på lørdagen, da kjørte vi fra Verona til Como, hvor vi sjekket inn på et hotell i en liten by som het Lenno. Lørdag kveld var det bli-kjent-fest med mingling, båttur og fest. En utrolig gøy kveld, hvor undertegnede fikk seg tidenes treningsøkt i form av dansing fra start til slutt. Søndagen, bryllupsdagen, startet vi med en deilig dag i sola, og bading i Lake Como. Senere på dagen var det endelig tid for vielse og byllupsfest. Vi ble hentet i en båt som tok oss ut til Villa del Balbianello, og det stedet tror jeg dere må google. Jeg kan si så mye som at her har store filmer blitt spilt inn, blant annet James Bond og Star Wars. Jeg hadde ikke med kamera, da brudeparet ønsket at vi skulle være tilstede og ikke bak en telefon eller et kamera. Det synes jeg var en fin avgjørelse <3 Bildedrysset i dette innlegget blir derfor fra dagen vår før bryllupet startet. 

Dagen i dag er litt preget av helgens festligheter. Det er en trøtt, men veldig fornøyd gjeng som sitter på Gardermoen og venter på siste etappe hjem til Kristiansand. Jeg har kost meg noe helt enormt, og som mange av mine følgere har lagt merke til har det vært null trening (sett bort fra et par gåturer), pizza, og vin hver dag. Jeg har spist potetgull og pasta, sjokolade og is hver eneste dag - og vet dere hva, det føles helt fantastisk. En solid time-out fra hverdagen, og en sterk kontrast til mitt vanlige liv. Jeg skal skrive et eget innlegg på dette, for jeg tror bare det er så viktig å snakke litt om dette med hverdag og helg / ferie. Det er så viktig å kunne ta seg en time-out, en pause, og noen ganger tror jeg det er utrolig sunt å være skikkelig usunn. Men mer om dette senere, her har jeg mye på hjertet. 

Nå skal jeg gå å finne meg en stor kopp kaffe, og noe mat her på flyplassen, vi har nemlig nesten tre timer som skal slås ihjel her. Jeg har storkost meg på tur, men fy søren så godt det skal bli å komme hjem til lille valpen, og vårt fine hverdagsliv hjemme. I morgen skal jeg på trening, og takket være en god ferie, kjenner jeg at jeg virkelig gleder meg. 

 

Smiiiil Maren

 

Et døgn i Verona

Vi har nådd siste destinasjon på runden vår før vi i morgen setter oss i bilen og kjører til Lake Como hvor vi skal i bryllup <3 I skrivende stund befinner vi oss altså i Verona, og hit kom vi rundt klokken 15 i ettermiddag.

Vi har brukt hele dagen til å rusle rundt i byen, og være skikkelig turister med kamera på magen og Gelato i hånda. Verona er virkelig en fin by, med sine smale brosteinsgater, nydelige arkitektur og sjarmerende cafeer, samtidig som det er gode shopping muligheter og et yrende liv. Vi har kun ett døgn i Verona, men her kunne jeg absolutt tenke meg å dra tilbake. Et døgn i Verona, kjør bildedryss: 

Nå skal vi straks ut å spise og nyte vår eneste kveld i denne fine byen. I morgen starter bryllupseventyret, og jeg gleder meg til å ta dere med til noe som anses å være et av de vakreste bryllupsdestinasjonene i verden. For en lykke å få lov å være gjest i noe slikt. Vi gleder oss noe helt enormt til å ankomme Lake Como, og tilbringe hele helgen der med gode venner <3

 

Smiiiiil Maren 

 

En skjult italiensk perle

Jeg lovte dere en oppdatering på Chioggia, eller lille Venezia som det populært kalles. Dette er et av de stedene Italienerne selv ferierer, og det er så og si ingen turister her. Lille Venezia er en typisk fiskelandsby, og uten tvil noe av det mest sjarmerende jeg har sett. 

Sett bort fra det merkelige været her, så er det lite å utette på stedet. Vi startet dagen med sol, og midt på dagen så kom det villeste regnværet med både lyn og kraftig torden. Kvelden ble heldigvis avsluttet med oppholdsvær. Alt på dette stedet er sjarmerende og typisk italiensk. Gatene, folkene, spisestedene, stemningen og ikke minst hotellet er helt nydelig.

Dagen i går startet med en frokost bestående av alt fra eggerøre, skinke og bacon, til yoghurt med frisk frukt og superfood. Bakevarer, ferskt brød, rundstykker og pannekaker. Det var alle mulige slags juicer, både ananas, grapefrukt, banan og appelsinjuice. Mmmm <3 Etter frokost ruslet vi rundt i området, og endte til slutt opp på stranda hvor vi koste oss i noen timer.  Under uværet på ettermiddagen slappet vi av på hotellet med piknik i hotellsengen. Vi kjøpte med oss parmaskinke og andre Italienske godsaker og koste oss til uværet var over. Kvelden ble avsluttet med en god middag. 

Nå skal vi spise frokost og slappe av litt før vi kjører videre til neste by. Nå står Verona for tur, og jeg gleder meg. 

 

Smiiiil, Maren 

 

Forelsket i Venezia

Jeg tror aldri jeg har sett et mer sjarmerende og vakkert sted enn Venezia, og jeg føler meg heldig som får lov å oppleve det. Jeg har heller aldri opplevd et varmere sted enn det Venezia var i dag. Det er hetebølge over Italia nå, og fy søren så varmt det var i dag. På tross av varmen koste vi oss noe helt vilt, og hjelpes så mye fint vi fikk se. Venezia er dessverre litt for turistifisert nå synes jeg, men klarer man å se litt bort fra det, og finne smutthull mellom folkemengden så er det virkelig mye fint å se. Kamera mitt gikk helt varmt, og dette bildedrysset har jeg gledet meg til å dele med dere: 

Nå er vi straks klare for å starte dagen i en ny herlig by. Byen heter Chioggia, men kalles for lille Venezia. Makan til skjult perle har jeg aldri sett. Nå er frokosten akkurat spist, og vi er klare for å utforske denne herligheten av en by. Følg gjerne med på snapchat for hyppigere oppdateringer, dere finner meg på marenerdvik

 

Smiiiiil, Maren 

 

Det gikk så alt for fort

Jeg sitter alene på flyplassen i Nice, og tenker tilbake på disse fem fantastiske dagene. Fy søren som jeg har kost meg. På tross av at det kun var fem små dager, og at jeg ikke fikk bagasjen før andre dagen, så har denne ferien vært helt nydelig. Jeg har sagt det før, men jeg må bare si det igjen, jeg virkelig elsker Frankrike. Alt er så fint her, rent og pent, folkene er høflige, har god tid og tar livet helt med ro. Disse dagene har vært fylt med masse sol, og nydelig mat. Avslappende rolige dager i verdens beste selskap. Tenk for en fin familie jeg har som helt spontant inviterer med på tur til den franske rivieraen - med kun to dagers varsel. Disker opp og ordner i stand. Slike ting tar jeg så absolutt ikke for gitt, og jeg er så takknemlig. 

Denne ferien hadde ikke gått hadde det ikke vært for at jeg har de fineste vennene hjemme som stiller opp med både vaktbytter på jobb, valpepass og henting på flyplass. Dette var den perfekte starten på sommerferien for min del, og jeg har virkelig kost meg. Nå er det hjem i en ukes tid, før vi setter nesa mot Italia for en uke med masse spennende opplevelser i ulike italienske byer, før vi topper det hele med bryllup i vakre Lake Como. 


Før Italia skal jeg kose meg maks hjemme, og bruke all min tid på mine to hjerter. Jeg har vært borte fra dem i 5 dager nå, og det føles som en liten evighet. Jeg savner selvfølgelig min kjære mest, men fy søren så sterkt savnet er etter den lille pelsdotten vår også. I dag er det en god venninne av meg som passer han, og vi har allerede facetimet to ganger ( ja jeg vet, jeg har blitt en drazy dog mama). Jeg henter han med det samme jeg lander i kveld, så han skal ikke sove borte en eneste natt. Når vi skal til Italia er det mine foreldre som har han, og der kommer han til å bli så godt tatt vare på, og så bortskjemt at jeg er ikke bekymret en plass. Det er godt å ha så gode mennesker rundt seg, ellers kunne vi aldri hatt en liten hund. De første månedene han var hos oss var det uaktuelt å reise fra han, men nå går det veldig fint. 

Utenom å kose meg sammen med mine to, så skal jeg bruke den kommende uken på å henge opp litt nytt i leiligheten som endelig har kommet i posten. I tillegg skal jeg bytte farge på sofaen, og gjøre litt andre spennende interiør saker. Jeg gleder meg til å vise dere. Jeg skal også jobbe litt videre på treningsplanen min for høsten, og akkurat det gleder jeg meg veldig til. En fin uke i vente med andre ord. 


Nå kjenner jeg at jeg faktisk gleder meg veldig til å komme hjem, og håper bare de to flyturene jeg skal ha nå går knirkefritt. Jeg har lastet ned en lydbok som jeg skal høre på flyet. En Jussi Adler Olsen krim, marco-effekten tror jeg den het. Boken jeg hadde med ble lest ut andre dagen, så da var det bare å sikre seg en ny godsak til hjemreisen. 

Nå kunne jeg skravlet i en liten evighet her kjenner jeg, så for å ikke kjede dere så at for mye skal jeg avslutte. Noen ganger er det litt deilig å bare skravle litt om løst og fast, om hverdagsliv, planer, alt og ingenting. Nå er det nok skravling fra denne frøkna. Ha en nydelig fredag mine fine, så blogges vi fra Kristiansand. 

 

Smiiiiiil Maren 

Samler energi til høsten

Dager som dette opplever man bare på ferie, og øyeblikk som dette må man ta vare på. "Nå sitter jeg bare her og smiler fint og idyllisk på stranden" Så kommer en kjempe bølge, og bildene ble så mye gøyere, bedre og mer ekte. Jeg elsker disse bildene, kanskje mest fordi de minner meg på hvor utrolig deilig vi hadde det her. Dette var en sånn dag man virkelig husker, tar vare på, og tar med seg langt inn i de kalde høstdagene hjemme i Norge. 


Jeg føler jeg har ligget litt på lading denne uken, og spart opp energi til høsten. Heldigvis er det jo en god del igjen av sommeren, og jeg skal ha tre gode uker med ferie til før jeg begynner å tenke på høst. Det føles likevel godt å få fylt opp sollagrene og proppe kroppen full av energi - man vet jo aldri med sommeren hjemme i Norge. 

Nå skal jeg pakke litt her, før jeg skal nyte noen få timer ved bassenget før turen går tilbake til Nice og hjemreisen er i gang. Jeg er hjemme på Sørlandet rundt klokken 23 i kveld, og nå kjenner jeg det skal bli utrolig godt å se mine to igjen<3 

 

Smiiiil Maren 

Dette stedet gir meg hvilepuls

Beach day 

I da ble det sannelig enda en liten morgentur. Jeg kjørte samme runde som i går, hvor jeg gikk i godt tempo i 40 minutter, og kjørte en liten sirkelrunde på benken med utsikt ut mot havet. Etter turen ble det frokost med gjengen, før vi dro avgårde for en hel dag på stranda. 

Vi sjekket inn på en beach club like i området her, hvor de har deilige solsenger, fin strand og en fresh restaurant. Hele dagen ble tilbragt der, og det var så herlig.  Det er så godt med saltvann og strand, og ikke bare basseng og tid rundt huset. Livet her på rivieraen er så deilig, og tiden går så alt for fort. Nå har jeg bare en hel dag igjen her, før det er tid for å vende snuten tilbake til det blide sørland på fredag. 

Vi gjør ikke annet enn å slappe av og kose oss, men likevel går det som sagt så alt for fort. Nå gjelder det å nyte tiden fullt ut, og ta vare på alle de gode øyeblikkene. I kveld blir det grillkveld med gjengen, og på menyen står det biff, hjemmelaget hvitløksbrød, bakt potet med rømme, smør og mais, og en stor salat.  Jeg gleder meg. Håper alt er fint hjemme, og at dere som har ferie enda nyter til det fulle. Jeg er helt i feriemodus her, og klarer faktisk å slappe ordentlig av. Jeg tror nesten det er umulig å ikke slappe av i slike omgivelser. 

 

Smiiiiil Maren 

En tårevåt start på ferien

Jeg har ikke rukke å oppdatere dere før nå, det ble nemlig en noe annerledes start på denne ferien enn jeg hadde sett for meg. Jeg var som nevnt oppe kl 05 i går morges, hadde en full arbeidsdag og dro direkte fra jobb til flyplassen. To flighter med rimelig kort mellomlanding og endelig fremme i Nice. So far, so good. Problemene begynte i det jeg skulle hente bagasjen på bagasjebåndet, og den ikke dukket opp. Jeg tenker alltid at sånn skjer ikke meg, men denne gangen var det visst min tur. Fy søren så kjipt. Der stod jeg i varme tette jeans og en ulljakke, i 26 grader. Klokken nærmet seg midnatt og jeg var mildt sagt en litt sliten utgave av meg selv. Jeg måtte innse at bagasjen ikke kom til å dukke opp, skjema ble fylt ut og jeg dro for å finne familien min. Det var lettere sagt enn gjort....

Jeg har flydd til Nice sikkert 7-8 ganger før, men denne gangen endte jeg på en annen terminal fordi jeg kom fra Oslo. Jeg flyr så og si alltid via Amsterdam, og da lander vi et annet sted. I nesten tre kvarter løp jeg rundt, med mine foreldre på telefonen mens vi forsøkte å finne hverandre. På et tidspunkt slo alt meg på en gang. Stup trøtt etter minimalt med søvn, en lang dag, mistet bagasje og nå ingen familie. Tårene presset på, og der stod jeg. Helt alene på flyplassen, med tårer nedover kinnene. 


Lang historie kort, så fant vi hverandre til slutt, tårene ble tørket og jeg fikk låne det mest nødvendige for å komme meg gjennom første natten. I dag ble det shopping og for 10 minutter siden ringte det en hyggelig mann på døren her med baggen min. Jeg måtte ta en liten gledesdans for at bagasjen endelig har kommet til rette. Nå kan ferien virkelig begynne, jeg har tingene mine og alt er fint. Huset er helt magisk og været er nydelig. Det blåser ganske godt, men med 34 grader og strålende sol så gjør det ingenting. 


Nå er vi i gang med å lage middag i huset her, og kvelden skal bare nytes hjemme. På menyen står det ovnsstekt kylling, hjemmelaget hvitløksbrød og potetsalat, pesto pastasalat og litt annet snacks.  

 

Smiiiiil Maren 

Endelig på vei

Ready, Set, VACAY

I skrivende stund sitter jeg på Kjevik flyplass og venter på at første del av reisen skal starte. Jeg har vært våken siden kl 05, hatt en arbeidsdag på sykehuset, og rakk såvidt å kose litt på både mann og valp på vei ut til flyplassen. Nå sitter jeg her med en questbar i den ene hånden og en stor kaffe i den andre. Litt trøtt, litt spent og med en liten savn-klump i magen. Det er jo helt utrolig at man kan savne noen etter så kort tid, men sånn er det altså. Bare tanken på at jeg skal være borte fra mine to gjør at det stikker litt i hjertet. Samtidig er det litt godt også, for tenk så godt å ha det så fantastisk fint hjemme at det gjør litt vondt å reise bort.

Nå skal jeg ha to flyvninger, før jeg lander i Nice like før klokken 22 i kveld. Der står min pappa å venter på meg, og sammen skal vi kjøre til huset vi skal bo i de neste dagene. I huset venter mamma, min storebror, svigerinne, nevø og niese. Værmeldingen viser rundt 30 grader og strålende sol hver eneste dag. Fy søren for en fin ferie dette skal bli. 

Jeg har hørt noen rykter om at man kan bruke mobilen fritt i utlandet hvis man har Telenor? Betyr det da at jeg kan være på nett i Frankrike og betale same priser som hjemme? Jeg har Telenor djuice nonstop abonnement tror jeg. Kanskje er det dumt spørsmål, en slike ting har jeg virkelig ikke peiling på. Nå har vi jo nett i huset, og jeg har jo sikker godt av en liten digital-detox, men samtidig liker jeg så godt å oppdatere sosiale medier og ikke minst kommunisere med dere. 

Jeg håper alt er finfint med dere, og at dere som har ferie nyter den fullt ut. Jeg føler ikke helt på feriefølelsen enda, men så har jeg jo strengt tatt ikke hatt ferie i mer enn ca 50 minutter heller da. Den kommer vel snikende når jeg ser palmene og kjenner de første solstrålene på Rivieraen i morgen. 

 

Smiiiiil Maren 

Tidenes beste overraskelse

Jeg skrev at jeg hadde noe å fortelle dere, men at jeg måtte vente til alt var i boks. Det er så herlig å nå kunne skrive at alt er på plass, og dette faktisk skjer. La meg starte fra begynnelsen. Torsdag kveld ringer telefonen min, mamma lyser opp displayet. Samtalen gikk noe sånn som dette: Hei, vi drar til Frankrike vi, i morgen, også tenkte vi bare høre om du har mulighet til å kaste deg rundt og bli med? 


Jeg ELSKER Frankrike, og dere som har fulgt bloggen har vært med meg dit mange ganger. Jeg er også utrolig glad i sol og varme, og værmeldingen i Kristiansand den neste uken, vs den Franske rivieraen, var mildt sagt kontrastfylt. Men med full jobbhelg på sykehuset, og masse avtaler den kommende uken kombinert med det at jeg ikke finnes spontan over hode satte en liten brems. Jeg hadde jo planlagt en venninnekveld, også burde leiligheten tas, de bildene som endelig skulle henges opp, også skulle jeg jo til frisøren. og DER stoppet jeg meg selv, skal jeg virkelig sitte hjemme i første ferieuken min på grunn av en frisørtime og et par bilder som skulle henges opp hjemme. Nei det blir for dumt. Jeg kastet meg på nett for å søke etter flybilletter. I tillegg måtte det passe med jobb og avtaler her hjemme måtte flyttes. 

I skrivende stund er flybilletten i boks, og jeg reiser avgårde i det minuttet jeg slutter på jobb i morgen. Det blir direkte fra sykehuset og ut på flyplassen, og videre til Nice. Resten av familien min har allerede reist, og er i Frankrike når jeg lander i morgen. Fy søren så gøy, tenk at dette skjer. En super spontan ferie til rivieraen, nei jeg må nesten klype meg i armen. Tusen takk til verdens kuleste familie, jeg gleder meg så vilt til denne ferien sammen <3 

Jeg gleder meg til å ta dere lesere med på tur. De aller mest populære treningsinnleggene på bloggen er faktisk to av dem som er lagd i Frankrike. Jeg gleder meg til å oppdaterer dere med masse herlig ferietrening, sunn og fristende mat på reise, sol, og sommer. Jeg gleder meg til å vise dere bilder fra vakre St.Tropez og alle de små fine byene langs Rivieraen. Det kribler i hele meg, og tenk - det skjer allerede i morgen. 

 

Smiiiiil Maren 

 

Sol, bad og feriefølelse

Tenk at siste hele dagen på treningscamp på Rhodos er her. I morgen er reisen vår over, og vi setter kurs hjemover mot Norge igjen. I dag har vi derfor valgt å putte inn hele 4 treningsøkter, og masse masse tid til å nyte sol, nydelig mat og kos innimellom. 

Vi starter dagen grytidlig for å få mest mulig ut av dagen. Planen er powerwalk / joggetur nå kl 07, etterfulgt av en svett team-økt med en god miks av både styrke og kondisjonstrening. I ettermiddag venter bakkeintervaller etterfulgt av en god stretching før vi skal senke skuldre og nyte en bedre middag. 
Jeg skal dele litt av dagens økter med dere senere, men akkurat nå hadde jeg lyst å vise dere litt annet enn bare svette treningsbilder. En treningscamp består av så mye mer enn kun svette og harde treningsøkter. Vi koser oss på stranda hver dag, og deltagerene kjenner virkelig på at de har mye fri og er på ferie. En aktiv ferie, men likevel ferie.

Nå venter gjengen på meg, på tide å pakke sammen og kjøre i gang dagens første trenings. 

 

Smiiiil Maren

 

Apekatter på stranda

Dagene flyr avgårde her i Thailand, og vi kjenner at det å ligge stille på stranda i flere timer er vanskelig for oss alle sammen. Det er rart med det, men aktivitet avler aktivitet, og med så mye trening så blir man liksom litt vant til å være aktiv. Når vi da kommer på stranda, så blir det fort til at vi turner, tuller og tøyser litt der også. I går fant vi oss en del av stranden som var nesten folketom, og det passet oss helt perfekt for vår noe aktive strand-stil. 


Det er så frodig og grønt overalt, vannet er asur blått og solen stråler dag etter dag. Vi sjekker ikke værmelding, vi bare regner med at det blir fint. Det er luksus ved å reise såpass langt, man er nesten garantert fint vær. 

Siden sist har vi kjørt enda en crossfit økt, og enda en innføring i olympiske løft. Begge øktene der delt på snapchat og instastory. Jeg ser at en hel haug av dere følger med og printscreener øktene. Det er veldig gøy! Jeg skal samle opp og dele alle øktene i et eget innlegg her på bloggen også, slik at alle får de med seg. Høres ikke det ut som en god plan? 

Nå skal jeg ut å nyte et par timer i sola ved bassenget, før det er foredrag om fettforbrenning og endring av kroppssammensetning i kveld. Det skal bli godt med litt faglig påfyll nå kjenner jeg. 

Er alt bra hjemme? Kan dere ikke gi meg en liten oppdatering hjemmefra, jeg savner litt hverdagsprat. Hva driver dere med? Hva er planene for helgen? 

 

Smiiiiil Maren 

 

Endelig er vi her

Etter tidenes lengste reise er vi nå endelig på plass, og hjelpes så vakkert det er her. Jeg hadde nesten glemt hvor fint det er her. Store frodige palmer, lyse vakre omgivelser og et vær som er helt fantastisk. Strålende sol fra skyfri himmel, en sval bris, og godt over 30 grader. Reisen var lang, og jeg føler meg helt tullete i hodet her jeg sitter og oppdaterer dere. Vi hadde en utrolig morsom reise da, alt blir gøy i godt selskap - noe som er tydelig vist på min snapstory. Hehe. Dere som har fulgt med der har fått være med på gleden over ekstra leg-room på flyet, håndstående underholdning i Bangkok, et helt hinsides inntak av proteinsjokolader, og masse latter.


Når vi kom frem til hotellet ble vi møtt av en helt nydelig lunsj, og jeg er så glad for at kamera var lett tilgjengelig når dette ble servert. Har dere sett noe så fristende og godt? Dette er ris, stekt ris med kylling, kylling i karri, spicy kylling i typisk asiatisk saus, og hjemmelagde søtpotet frites. Mmmmm. Frisk frukt og hjemmelaget sunn banankake stod også servert, sammen med iskalde brus og friskt vann. Det var litt av et syn når 26 sultne og slitne camp-deltagere ankom i formiddag. Resten av dagen har gått med til bading i bassenget, rigge oss i stand på rommene og litt soling. Nå er planen å holde seg våken til noen timer til, spise en god middag og ta en tidlig kveld. I morgen braker det løs med dag 1 på NodicFitcamp. Mobilitet, bootcamp og CrossFit står på planen. Fy søren som jeg gleder meg. Det ryktes om den hardeste campen til nå, og vi er så spente alle sammen. Jeg gleder meg til å oppdatere dere med treningsøktene i morgen. Øktene kommer garantert først ut på snapchat (marenerdvik) , men jeg skal selvfølgelig få delt dem mer detaljert og med forklaringer her på bloggen også. 

 

Smiiiiil Maren 

Destination Phuket

I samarbeid med Nordic Fitcamp

Nå er det kun drøye 3 uker til jeg reiser tilbake til paradis. I mars 2016 hadde jeg 11 dager i deilige Phuket sammen med Nordic Fitcamp og en helt fantastisk bra gjeng med mennesker. Nå er det under én måned til vi reiser tilbake, og denne gangen har jeg med meg en av mine beste venninner på tur. Kan det blir bedre? Flere av deltagerne fra i fjor har meldt seg på igjen, og det gleder meg stort! Ingenting er bedre enn reunion i solrike omgivelser. Jeg gleder meg til å dele bilder, treningsøkter, fargerik og spennende mat, sol og varme med dere. Her jeg sitter nå og ser ut av vinduet så snør det ute, og kontrastene til Thailand med drøye 30 varmegrader er rimelig heftig. 
Jeg gleder meg så til tur, og nå jeg sitter her å ser tilbake på bildene fra fjorårets tur så får jeg litt sommerfugler i magen. Samtidig har ting endret seg her hjemme, og vi har fått verdens vakreste lille valpegutt hjem til oss. Bare tanken på reise fra han gjør helt vondt. Heldigvis er vi to som eier denne valpen sammen, og jeg vet at han er i de aller beste hender. Likevel så kjenner jeg et lite stikk i magen. Jeg er så hjemmekjær, og hver eneste tur jeg er på uten mine nærmeste ender alltid med hjemlengsel og savn. Bare på en god måte da, og egentlig er jeg glad for at det er slik. Det betyr jo bare at man har det godt hjemme <3 
Opplegget på denne treningsreisen er heftig, annerledes og utrolig variert. Vi skal gjennom alt fra CrossFit og Thaiboksing, til Yoga og motbakkeløp. Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen, og dele masse treningsinspirasjon med dere. I fjor delte jeg treningsøktene i detalj, haugevis med treningsbilder og masse masse energi. Det er målet i år også. Dette blir så bra! 

Før den ferietid gjenstår det masse jobb her hjemme, både på sykehuset, med PTkunder, bloggen og med den nye lille valpen. Det er ikke vanskelig å holde ut i hektisk eperioder når man har en solrik ferie å se frem til. Nå skal jeg krype inn under dynen en liten stund og hvile litt før nattevakt. Jeg er så dårlig på å sove før nattevakt, og fra tidligere erfaringer er jeg dessverre ikke så flink til å sove etter nattevakt heller. Jeg krysser fingrene for at det skal gå bedre denne gangen, ellers ser jeg litt mørkt på det neste døgnet. Hehe. 

Ha en super mandagskveld mine venner. Takk for at dere er så delaktige på bloggen og mine andre sosiale kanaler om dagen, det gir meg bøttevis med motivasjon til å oppdatere dere ofte. Tusen tusen takk. 

PS: Det er et par ledige plasser igjen til Phuket i mars, så har du lyst og mulighet så send meg en mail på marenerdvik@hotmail.com. Jeg har nemlig en rimelig fin rabattkode på denne turen til mine lesere. Les alt om turen HER. 

Smiiiil Maren 

 

Spontaniteten lenge leve

Welcome to paradise 

Vinteren har vært snill mot oss her på sørlandet enn så lenge. Inge snø, bare veier og milde temperaturer. Det kommer nok til å endre seg, og vi i vil få oppleve den typiske sørlandsvinteren med snø og slaps om hverandre. Jeg synes i grunn det er fint med årstider, og liker veldig godt endringene, men akkurat overgangen fra vinter til vår kan være litt lang. I år har jeg valgt å forkorte den ventetiden litt med 11 deilige dager i Thailand.

4-15 mars reiser jeg til Phuket på treningscamp med Nordic Fitcamp. Det skal bli så fantastisk godt med sol, sommer, hvite sandstrender, masse fargerik og sunn mat, tropisk frukt, masse trening, en haug av likesinnede mennesker, og utflukter. Det beste av alt er at jeg får med meg en av mine aller beste venninner på turen. Jeg har opplevd Thailand før, og nå gleder jeg meg så enormt til å dele den opplevelsen enda en gang sammen med henne. Hun er så tøff som blir med på en 11 dagers treningscamp, og jeg kan nesten ikke vente til å reise på tur. Jeg hadde en liten runde på bloggen hvor jeg spurte dere hva dere helst ville se på bloggen. Vintertrening hjemme eller solfylte treningsøkter og masse inspirasjon fra Thailand. Det var faktisk ganske likt på begge forslag, men overraskende nok var det nesten flere som ønsket inspirasjon og tips til trening her hjemme i Norge. Av flere grunner valgte jeg å stå over Thailand i januar og bli her for å kickstarte 2017 sammen med dere.

Så slo det meg at jeg kan jo få til begge deler. Så nå blir det styrketrening, utetrening, langrenn, og vintertrening her hjemme i januar og februar, og i mars blir det thaiboksing, løping, masse styrketrening, bootcamp, sirkeltrening, yoga, Crossfit og masse annet sprell fra solfylte Thailand. Høres ikke det ut som en strålende plan dere? Ja takk begge deler! Booking av turen skjedde ganske så spontant i romjulen over en koselig lunsj med min fine reisepartner. Det å være spontan og hoppe litt ut i ting jeg vanligvis ville brukt lang tid på å tenk på, er noe jeg vil fokusere på i 2017. Så hva er vel da bedre enn å starte med å spontan-booke en tur til andre siden av jordkloden. Dette blir så bra!! 

Jeg gleder meg så enormt til å kunne gi dere litt av alt, og dele et bredt spekter av sporty inspirasjon med dere i de kommende månedene. Dette er den perfekte oppladning til vår egen camp til Rhodos i juni. Det er fremdeles noen få plasser igjen før den turen er fullbooket. Alt av informasjon finner dere HER. 

 

Smiiiil Maren 

 

Myk start på søndagen

Morgenkos i København 

God morgen fra Køben. Her har vi akkurat våknet, og nyter en rolig morgen med kaffe og valpekos. Jeg er så forelsket i lille Lulu at jeg vurderer helt seriøst å stjele henne med meg hjem til Norge.


I dag skal vi blant annet lunsje på Raw42 før jeg drar avgårde til Kastrup og flyr hjem til Kristiansand. Jeg kunne virkelig hatt flere dager i Køben, men tro meg, det blir ikke lenge til neste tur. Nå gjelder det å utnytte siste dagen fullt ut, jeg elsker at alt har åpent her i dag, selv om det er søndag. Kamera er med, og jeg gleder meg til å vise dere maten fra Raw og andre godsaker jeg kommer over på min vei. 

Mer fra denne kanten senere. Enn så lenge må dere ha en deilig søndag.

 

Smiiiil Maren 

 

 

En lørdag i København

Sweet potato salad

Det er helt utrolig hva man får tid til på en dag hvis man bare utnytter tiden, og det har jeg virkelig gjort i dag. Min skjønne venninne Celine som jeg bor hos her i København, måtte jobbe et par timer i dag, og da utnyttet jeg de timene så godt jeg kunne. Jeg fikk kost masse med lille Lulu, tatt meg en joggetur i en nydelig park, og shoppet litt før jeg hentet Celine på jobb og vi dro for å spise på Souls. 


Souls er et vegetariansk sted, med den beste maten. Vi bestilte begge Sweet potato salad, og det var så utrolig godt. Salaten var crispy og god, med bønner og en spicy curry dressing. Mmmm. Etter Souls dro vi på Kagehuset og kjøpte gulerotmuffin og te-birkis. Nå ligger vi som to slakt i sofaen og slapper helt av. Planen for kvelden er ikke helt satt enda, men jeg tror og håper det bli sushi på menyen. Jeg har oppdatert som en helt på snapchat i dag, så følg meg gjerne der hvis du har lyst. Du finner meg på: marenerdvikHåper alt er fint med dere. Hva gjør dere denne helgen? 

 

Smiiil Maren 


 

En verdig avslutning

Living large in St.Tropez

Hele gårsdagen ble tilbragt i St.Tropez, med litt shopping, og nydelig lunsj. Uten tvil en verdig avslutning på ferien. Jeg har vært i St.Tropez en haug av ganger tidligere, men blir fremdeles helt overveldet av all luksusen. Den ene yachten finere og større enn den andre, og de lekreste bilene kjører rundt i gatene. Modellflotte damer, og unormalt velkledde herrer spankulerer rundt i gatene. Det er virkelig spesielt å se. Annerledes, og så fjernt fra min hverdag, og derfor litt fascinerende og gøy. 

Har dere sett så nydelig Dior hagen er. En lunsj under trærne der hadde absolutt ikke vært feil. I stede valgte vi å spise på en koselig restaurant litt inn i de koselige smågatene. Få steder har en slik sjarm som disse gatene, hvor gatene er dekket av brostein, og restauranter og merkebutikker ligger side om side hele veien. Nå skal jeg straks pakke de siste tingene mine, og komme meg avgårde til flyplassen i Nice. Jeg forlater storfamilien en dag tidligere for å reise hjem til sørlandet og Palmesus. Jeg gleder meg så mye at kribler i hele kroppen. Frankrike har vært ubeskrivelig fint, men nå er savnet etter min kjære så intenst at det føles utelukkende godt å være på vei hjem. Tenk, om få timer står han der på flyplassen å venter på meg. Jeg klarer ikke slutte å smiler bare ved tanken på det.

 

Smiiiiil Maren 


 

Alle trenger alenetid - selv på ferie

I dag ble det en litt sen oppdatering fra meg, og det er rett og slett fordi jeg har unyttet solen til det fulle. I morgen skal vi bruke hele dagen i St.Tropez by, også reiser jeg hjem til Sørlandet på torsdag. Det betyr at i dag var min siste soldag, og det er klart at det måte utnyttes. Jeg elsker solen, men nå tror jeg huden min er ganske klar for en liten pause. 

Enjoying a little me-time

På tur med 12 personer betyr mye mennesker, mye prat , mye latter, og mye koselig surr på en gang. Da er det faktisk litt deilig å noen ganger trekke seg litt unna å nyte litt egentid. I går koste jeg meg alene med magasiner, en liten oppdatering på sosiale medier og en iskald pepsi max. Det tok akkurat 20 minutter så hadde jeg ikke lyst å være alene mer, så det var ikke så mye som skulle til. hehe. 


I kveld skal halve huset ut å spise, mens andre halvdel blir igjen her for en skikkelig tacokveld. Jeg blir igjen her, og gleder meg så til tacokos. Det blir selvfølgelig ikke helt som taco hjemme, men jeg tror vi skal få et ganske så fristende tacobord likevel. I dag har jeg fått tatt bilder til to ferie-treningsprogram til dere, så det skal jeg få ut så fort som mulig. Svarene fra Polar har også kommet, så nå er det mye spennende i vente her folkens! 
Nå skal jeg komme meg i dusjen og skylle av meg alt av salt, svette og solkrem. Så skal jeg få satt meg ned å jobbe et par timer før middag. Titt gjerne innom igjen senere for en sporty oppdatering.

 

Smiiiil Maren 

 

Nesten for godt til å være sant

Todays amazing lunch

I dag har jeg bare lyst å dele et bildedryss med dere, uten å skrive så alt for mye. Dagene her er så magiske, og jeg koser meg bare så enormt, og kjenner at denne ferien er så etterlengtet og god. Batteriene lades opp, og jeg nyter hvert minutt. I dag har vi kost oss med sol, bading og lunsj i herlige omgivelser. Kylling i ulike varianter, pommes frites og rosé stod på menyen. Etter maten var det tid for solings, bad, lek og moro. Det var store bølger i dag, og jeg hadde et par overraskende og ufrivillige runder ned under vann. Det var heldigvis bare gøy. Noen av guttene leide vannscootere og suste rundt ute i bølgene, gøy for dem og gøy for oss som så på. Været her er bare helt magisk, og det føles helt uvirkelig at det regner og er skikkelig surt hjemme. Vi får bare nyte hver eneste minutt. Jeg har jo faktisk bare tre dager igjen i paradis før det er hjem til Sørlandet og Palmesus. DET gleder jeg meg til! 

Nå har vi akkurat kost oss med deilig middag, snacksen er plassert på bordet og skuldrene er ( om mulig ) senket enda et hakk ned. Nå må macen bort, og jeg går offline resten av kvelden. Håper dere har det bra, det er så herlig å høre at flere av dere synes det er gøy å følge ferielivet. Jeg var nesten redd dere begynte å bli lei? hehe 

 

Smiiiil Maren 

 

Private Beach Club

Le las d´Estel Private Beach Club

Jeg har vært i Frankrike mange ganger, men likevel blir jeg like overrasket hver gang over hvor vakkert det er her, og hvor godt livet på rivieraen er. I dag har vi kost oss på en beach club like nedenfor huset. Stedet heter Le las d´ estel og vi er alltid innom her et par ganger når vi er i Frankrike. Det er så fint der, delikat innredet og alt tilrettelagt for total avslappning. Hvertfall på dagtid, på kvelden blir det full fest der nede. 
Vi kose oss i sola i tre - fire timer, spiste nydelig lunsj og badet masse. Middelhavet er herlig nå, for man blir faktisk avkjølt når man bader. Litt kaldt i det du går ut i, og bare helt herlig etter et lite minutt under. Lunsjen bestod av cæsarsalat og spicy kylling, tunfisksalat og biff. 


Etter stranda var det avgårde for den obligatoriske storhandelen. Vi er 12 personer på tur, så det måtte handles en god del. To handlevogner, og 15 bæreposer for å være eksakt. Jeg er alltid med på denne handlerunden, jeg synes det er så utrolig gøy med matbutikker i utlandet. Det er så mye nytt og annerledes. Noen flere som synes matbutikker i utlandet er gøy?


Nå mangler vi bare min storebror og kona med begge barna så er alle samlet, og familielykken komplett. I kveld blir det grillkveld med store velfylte salater, potetsalat, hamburgere, biff og grillspyd. Det er ikke noe problem å spise sunt på tur når man bor i et eget hus, med eget stort kjøkken og kan lage akkurat den maten vi vil. Vi koser oss med masse godsaker selvfølgelig, men hovedmåltidene holdes relativt sunne og næringsrike. 

Nå skal jeg ta en lang god dusj, skylle bort alt saltvann og gjøre meg klar for kvelden. Dette livet her kan jeg virkelig bli vant til. 

 

Smiiiiil Maren 

 

Fremme i paradis

Welcome to paradise

Vi ankom rivieraen i går kveld, og rakk i grunn bare en kjapp tur innom matbutikken og en koselig kveldsmat før vi stupte i seng. I dag våknet vi opp til strålende sol, og 25 grader. En kjapp kaffekopp ved bassengkanten og vips var joggeskoene på. Nå ligger jeg ved bassengkanten og nyter følelsen av at første treningsøkt på Rivieraen er gjennomført. 


 

 


Det å jogge her nede er en liten opplevelse, og dere som følger meg på snapchat (marenerdvik) fikk en liten sniktitt av turen. Det er virkelig helt idyllisk å jogge rundt på de små stiene som går helt nede langs havet. Det eneste du hører er bølgebrus og fuglesang, det er helt ubeskrivelig. Nå skal frokosten nytes, før stranda stå for tur. Senere i dag kommer resten av gjengen ned og ferien kan virkelig starte. 

Håper alt står bra til hjemme. Jeg kommer tilbake senere, nå ville jeg bare gi dere en kjapp oppdatering, og ønske dere en deilig lørdag. 

 

Smiiiil Maren 

 

Slik pakker jeg for en aktiv ferie

Inneholder sponsede produkter

Klar for en sporty ferieuke 

Da var kofferten pakket for en sprek og aktiv uke i Frankrike. Jeg har med meg løpeshorts og korte topper, løse luftige singletter og gode joggesko. Jeg har med meg strikk, og hoppetau og tenker at kombinasjonen av alt dette gir det perfekte utgangspunkt for en sporty ferie. Jeg ser for meg at det blir mest jogging langs havet og styrke-sekvenser med egen kroppsvekt. Jeg har allerede satt opp et par programmer som jeg skal dele når jeg kommer ned. Det lille grønne strikket kalles et mini-band, og det er genialt å ha rundt knærne for å virkelig få aktivert rumpa i øvelser som knebøy og hipthrust. Hoppetauet er genialt som oppvarming, eller som et kondisjonslement i sirkelen. 


Jeg skal selvfølgelig gjøre andre ting enn å løpe, hoppe og svette på ferie. Så til alle de andre dagene har jeg pakket med meg både kjoler, skjørt, shorts, blondetopper og singletter. Jeg har med meg flere par med sko, vesker, tilbehør og selvfølgelig en hel haug av produkter. Jeg er spesielt spent på Abeile serien som jeg begynte å bruke for et par dager siden.

Abeile serien skal jeg teste den kommende uken, og grunnen til at jeg har valgt akkurat denne er fordi jeg sliter med soleksem på både bryst og armer. Abeile sin solkrem skal være unikt god på akkurat dette, og sammen med den pleiende kamillemasken skal det gjøre underverker for slik solskade. Så jeg er veldig spent, og krysser fingrene for at det fungerer. Sjeldent har jeg hørt så mye skryt av et produkt, så forventningene er høye. Jeg har også en sololje i samme serien. Den lukter godt, trekker fort inn, gjør huden silkemyk og gir en nydelig glød. Snakk om alt i ett produkt. Ellers har jeg med med flere solkremer, og gode produkter til håret. Det er helt skremmende hvor slitt det blir i sola.

 

Til kveldene vi skal ut å spise har jeg med meg litt andre type kjoler, skjørt og topper. Litt mer pyntet, men samtidig veldig laidback. Flere av toppene er løse, og med dyp åpen rygg. Jeg synes det er så fint når man ikke har noe under slike topper, og ryggen er solbrun. Jeg gleder meg så til å kunne dra ut å spise på kvelden i lette sommerklær uten å tenke på at man kan komme til å fryse. 

Nå skal kvelden nytes med kjæresten, god mat og film på tv. Planen var egentlig å ut for å se på sankthansbål, men med striregn fra åpen himmel så fristet det mer å bli inne i en varm og god leilighet. 

Hva er deres planer for sankthansaften? 

 

Smiiiil Maren 

 

Dagen før dagen

I går hadde jeg en deilig gåtur i Baneheia med Mette. Det skjer oftere og oftere at jeg bytter ut venninnekos på cafe skogstur. Det er virkelig verdens enkleste måte å få inn litt hverdagsaktivitet, samtidig som man er sosial. I går gikk altså turen til Baneheia, og vi fikk utnyttet de få solstrålene som var i går før skyene kom å la et dekke over hele byen. Det er litt kjedelig at det varme sommerværet har tatt en pause, men for min del betyr det faktisk null og nada. I morgen tidlig drar jeg nemlig ned til den franske rivieraen og værmeldingen der er 30 grader og strålende sol fra første til siste dag. Ut på tur - aldri sur 

I dag er det pakking som står på planen, og jeg tenkte jeg skulle ta litt bilder og lage et: hvordan pakke for en sporty ferie innlegg til dere. Jeg har også med meg noen deilige nyheter i solkremer, oljer og litt andre godsaker som jeg gleder meg veldig til å teste ut. Jeg var innom postkontoret i går, og hentet en pakke med to bikinier som jeg rakk å bestille i siste liten. Jeg var så redd de ikke skulle komme frem, men heldigvis tikket det inn en hentemelding i går ettermiddag og bikiniene er nå på plass. Bikiniene er veldig annerledes, og en fargefest ut av en annen verden. Jeg gleder meg så til å vise dere dem. Jeg har enda en pakke på vent, og håper at den også kanskje kan rekke å komme før avreise. Denne er fra Nelly og inneholder et par nye sko, en bomber-jakke og en lang sommerkjole. Det hadde vært så gøy om den også rakk å komme frem før turen. *fingers crossed* 
Jeg er så klar for å reise nå, og tripper bare rundt meg selv her. Er det dette som kalles reisefeber? Uansett så synes jeg det er en deilig følelse. Nå må jeg komme meg avgårde her. Jeg håper dere får en herlig torsdag. Mer fra denne kanten senere. 

 

Smiiiil Maren 


 

Magiske Phi Phi

Vi fortetter å kose oss på Nordic fitcamp i Thailand. I dag har vi hatt en aldri så liten utflukt til Phi Phi øyene, og derfor har jeg lyst å dedikere dette innlegget til bilder og ikke tekst. Jeg har nemlig ikke så mye treningsrelatert å inspirere dere med før i morgen. Da står det to økter på planen, og jeg gleder meg til å dele dem med dere. Enn så lenge får dere nyte og drømme dere bort i sol, sommer, grønt vann, apekatter og palmer. Nå er klokken straks 22.00 heri Thailand, og jeg er faktisk på vei i seng. Det tar på med en hel dag med båttur og utflukter. I morgen venter som sagt to treningsøkter, og da gjelder det å være uthvilt. 

Jeg ville forresten bare si at jeg har ikke glemt verken løpeinnleggene eller spørsmålsrunde. Det kommer - ting tr bare litt tid når man lever i Thailandmodus. Hehe. Ha en herlig dag videre dere, nå er det natta fra Phuket. 

 

Smiiiil Maren  

Lyst å vinne treningstur til Thailand?

I samarbeid med Nordic fitcamp

Ja du leste riktig! Thailand turen med Nordic Fitcamp var i utgangspunktet fullbooket, men etter stor etterspørsel har Nordic nå klart å forhandle frem 10 ekstra plasser på campen. Disse plassene gjelder kun campen, uten flybilletten, og er da selvfølgelig rimeligere på pris. Rabattkoden jeg  har til mine lesere gjelder fremdeles, så den kan dere selvfølgelig benytte! Dette er de siste 10 plassene ledig, og etter det vil det ikke være mulighet for å få med noen flere. Her er det bare å kaste seg på hvis du har mulighet, jeg hadde synes det var så enormt gøy å ha med enda flere av mine lesere på tur. Det er faktisk en god del av dere som allerede skal være med. 10 stykker fra bloggen har meldt seg på, og det er jo bare helt fantastisk gøy!! Les mer om campen HER. 

Jeg gleder meg så til å oppleve Thailand sammen med dere, trene masse, spise eksotisk sunn mat, bade, nyte strandliv, trene enda mer, og høre på lærerike og inspirerende foredrag. Dette er et energi-boost av en tur, og jeg digger at jeg skal dele den med så mange likesinnede, herlige personer. Det er både gutter og jenter påmeldt, i alle aldere, med og uten treningsbakgrunn. Det er plass til alle - uansett! 

Så over til konkurransen. Dette er en Instagram-konkurranse, og må gjøre følgende: 

 • Lik Nordic Fitcamp på Instagram
 • Lik bildet det står KONKURRANSE på, og tagg tre venner du gjerne ville hatt med på tur
 • Fortell hvorfor akkurat du har lyst på denne turen. 

Tre små steg: Lik, tagg og kommenter, og vips er du med i trekningen av gratis treningstur til Thailand. Du har ingenting å tape på å prøve, så her er det bare å slenge seg på.

DCIM\100GOPRO\GOPR0251. 

Alle bildene i dette innlegget er tatt av Nordic-gjengen når de var i Phuket  i romjulen. Da var de nemlig nede å gjorde de siste forberedelsene til campen. Så bildene dere ser her er der vi skal være. Mange er opptatt av maten på slike turer, og på treningscamp med denne gjengen kan vi garantere sunn, næringsrik og god mat som bygger opp under hele tanken med turen. Du skal få energi, føle deg bra, du skal få trent godt, sovet godt, spist bra og hvor enn klisje det høres ut - ta noen gode steg mot den beste versjonen av deg selv. Jeg krysser virkelig fingrene for at det er en av "mine" som vinner turen. Jeg ble som nevnt i tidligere innlegg om denne turen, utrolig godt kjent med to av bloggleserne som var med på camp i fjor, og reiste faktisk på ferie med hun ene bare 3 uker etter campen var avsluttet. Jeg har jevnlig kontakt med dem begge to, og de sterke båndene som ble knyttet på denne campen, har resultert i sterke vennskap. Det er faktisk 8 stykker som var med på spaniaturen i fjor, som blir med til Phuket igjen i år. Jeg synes det sier mye. 

Legg igjen mailen din i kommentarfeltet her på bloggen hvis du ønsker mer informasjon om turen, og rabattkoden tilsendt. 

Lykke til med konkurransen. Det hadde vært ufattelig gøy å få med et par til av dere på treningscamp i eksotiske omgivelser. 

 

Smiiiil Maren

 

Mine topp 10 reisemål

Jeg er så reisesyk om dagen at det gjør fysisk vondt. Jeg er ordentlig misunnelig på alle dem som farter rundt i karibien, Thailand og andre solfylte, deilige steder. Jeg satt meg derfor ned i dag morges, med kaffekoppen i hånda, og skrev opp mine topp 10 reisemål, og jeg har bestemt meg for at minimum to av dem skal besøkes i 2016.

Bildene er lånt fra Weheart it.

Thailand er jo allerede booket, så den destinasjonen kan hukkes ut. New York har jeg vært før, men jeg følte ikke at jeg ble ferdig med den byen overhode og må bare tilbake. Ellers er Mexico, Santorini og Dubai veldig høyt oppe på lista. I Norge har jeg enormt lyst å oppleve Trolltunga, og det må jeg bare få til i vår og/eller sommermånedene.

Her har dere hele favorittlisten:

 • Mexico
 • Maldivene
 • Dubai
 • Zanzibar
 • Thailand
 • Miami
 • New York
 • Australia
 • Santorini
 • Norge - Trolltunga, Lofoten og Galdhøpiggen

Nå er jeg spent på å høre om deres drømmedestinasjoner? Har noen av dere besøkt noen av mine kanskje? Del mer enn gjerne erfaringer, reisetips og dine reisedrømmer med meg.

 

Smiiiil Maren

 

Mitt Oslohjem

Oppholdet er sponset

Klokken er like over 06 når dette innlegget skrives, og jeg er grytidlig våken for å få unna litt jobb og diverse som har blitt utsatt alt for lenge. Det høres kanskje vilt ut å stå opp kl 06 på en søndag, men dere spør meg ofte hvordan i all verden jeg får tid til å gjøre så utrolig mye forskjellig på en gang. Vel her har dere svaret, jeg sitter å skriver og jobber grytidlig på morgenen, helt uavhegig om det er helg eller hverdag. Dette gjør jeg selvfølgelig ikke hver dag, men i perioder hvor det hoper seg litt opp så løser jeg det på denne måten.

I dag er det siste kursdag og utsjekk fra fantastiske Frogner House. Jeg elsker dette stedet, og jeg føler det er mitt "hjem" i Oslo. Jeg har bodd her utallige ganger, og velger aldri noe annet. Det er så så behagelig å ha full tilgang på kjøkken med ovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin og alt du trenger av kjøkkenutstyr. Beliggenheten er også helt magisk. Jeg bor oftest på Frogner, men Frogner House har leiligheter over hele Oslo, alle leilighetene ligger sentralt, og i umiddelbar nærhet til det deilige yrende Oslolivet. Jeg vil spesielt anbefale Skovveien, Bygdøy allé, og Oscarsgate.

Jeg lager mye egen mat når jeg er på slike kurshelger, og med hektiske dager, så er dette typisk mat jeg benytter meg va. Skyr og frukt, speltlomper med ost, skinke og salat, meieriprodukter til frokost, pepsi max, melk til kaffen og et par energidrikker. 

Hele Frogner House har en herlig eksklusiv stil, og noen av rommene er så vakre at jeg tror nesten dere må klikke dere inn på Frogner House Apartments sine egne nettsider for å se de vakre bildene. På frogner går det iu dype ekslusive farger i mye gull, lilla, og burgunder, mens andre leiligheter friskere og lysere i fargene. Gjennmgående er dleikate og stilrene leiligheter du garantert vil trives i. Tenk å bo her med en venninne, jentetur, kjærestetur eller mor&datter tur til hovedstaden. Jeg skal en tur til Oslo igjen på førjuls-shopping med mamma, og da er det ingen tvil om hvor vi skal bo. 

Nå må jeg begynne pakkingen her, snart henter Camilla meg og vi er klare for dag to på TRXkurs før jeg flyr hjem til Kristiansand i kveld. Jeg oppdaterer hyppig fra kurset på Snapchat, så dere må gjerne følge med der. Dere finner meg på: marenerdvikSkal dere noe hyggelig denne søndagen? 

 

Smiiiil Maren

Apekatt på stranda

Jeg kunne uten tvil bodd her i Marbella, og selv nå etter 12 dager på reise har jeg bare lyst å utsette hjemreise enda en gang, og i grunn egentlig bare droppe hele returbilletten. Det er noe helt spesiellt her nede, og jeg får bare ikke nok av denne livsstilen. Jeg har virkelig funnet meg tilrette, og siden vi bor i leiligheter hvor vi har klærne pakket ut i skapet, full tilgang på vaskemaskin, og lager mye mat selv på kjøkkenet her så føler man seg umiddelbart mer hjemme og ikke bare på reise. Man blir sliten av å bo i koffert, men når man har det slik som dette så blir det noe helt annet.

Livet her nede er så godt. Vi sover til vi våkner, tar en liten morgentur, drar på stranden, trener, spiser masse god mat og har mye sosialt hele tiden. Nei jeg storkoser meg, og kunne virkelig bare tenkt meg å bli. Skal man leve slik som dette så må man jobbe litt også, så nå er det vel på tide å stikke hode ut av solparadis-bobbla mi, og komme meg hjem. I natt drar jeg fra Marbella, og hopper på det aller tidligste flyet tilbake til Norge. Jeg lander i Oslo på formiddagen, og skal være i oslo et par dager før det blir hjem til Kristiansand. Det skal selvfølgelig bli godt å komme hjem, men igrunn bare fordi jeg savner familie og venner. Hadde jeg fått familien, lille prinsesse niesen min, jentene mine og et par personer til som er viktige i livet mitt ned hit på besøk, så kunne jeg lett byttet Norge mot Spania for en lengre periode.

I går hadde vi en deilig dag på stranda, med soling, masse bading og annen beachfun. Jeg får jo ikke akkurat mindre energi av å være her nede, så det er klart jeg måtte være litt apekatt på solsenga. Heldigvis er det flere apekatter her, og jeg finn sannelig med meg flere på hodestående på solsengen. Hehe. 

På kvelden var vi ute å spiste på en nydelig resturant. Dere som følger meg på snapchat fikk et par glimp av den magiske biffmiddagen der. Biff, vin og dessert. Vi vet å kose oss på tur også. I dag er det en sprek start på dagen på oss alle sammen. Vi skal møtes på gymmet på formiddagen og kjøre en solid styrkeøkt før Nikki beach venter for noen, og den vanlige og litt mindre "VIP" stranda for andre. Jeg for min del har ikke noe behov for å sprade rundt på Nikki beach, og kommer nok til å kose meg på stranda like ved her vi bor. Den er super fin, og har absolutt alt jeg trenger. Det er så deilig å ligge under en parasoll, drikke iskald pepsi max, få servert nydelig mat og nyte utsikten ut mot havet - spesiellt etter en hard styrkeøkt. 
Jeg skal trene overkropp i dag, og tenkte å dele programmet med dere senere. Ellers blir det nok en rolig ettermiddag og kveld med pakking og tidlig i seng. Jeg skal jo tross alt står opp og starte hjemreise kl 03.30 i natt. 

Hva er deres planer for søndagen? 

 

Smiiiiil Maren

 

Søndagsdate på Frogner House

Oppholdet er sponset

Endelig er jeg på plass i Oslo, og det føles litt for godt å være tilbake. Jeg elsker Kristiansand, og er glad for å ha flyttet hjem, men, og ja det er et lite men her, jeg storkoser meg på Oslobesøk. Jeg har sjekket inn på Frogner House denne gangen også, men denne gangen på en ny adresse. Frogner House har leiligehter over hele Oslo, og da tenkte jeg det var gøy å prøve ut noe nytt. FH er kjent for å ha en lekker stil og derfor er det alltid gøy å se hvordan det ser ut. Jeg åpnet døren til min lille studioleilighet, og dette er hva som møtte meg. Forrige gang gikk det i mye farger, mens her er det stilrent i grått, hvitt, beige og svart. Jeg elsker stilen, og har helt seriøst lyst å stjele med meg den puten i stolen hjem. Hehe. I kveld har jeg koselig besøk her, og vi er i gang med kokkelering. Det står burgere med ost, fullkornsbrød og salat på menyen. Vi planlegger guacamole og stekt sopp også. Det er så deilig å ha eget kjøkken, det blir en helt annerledes følelse med en gang. jeg føler meg så mye mer hjemme når jeg kan lage min egen mat, og invitere gjester på middag.  
Nå må macen bort, maten er snart klar og jeg har ikke hjulpet til med noe som helst. Så nå er det på tide at jeg tar litt ansvar her. Jeg håper dere har en deilig søndag, og koser dere med noe hyggelig i kveld. I morgen er det grytidlig opp for meg, jeg skal på shoot med Run and Relax og vi er i gang fra tidlig morgen. Hele høst kolleksjonen skal tas bidler av, og vi skal være i de vakreste omgivelser. Jeg gleder meg så til å vise dere! Jeg oppdaterer bloggen når jeg kommer tilbake, men følg meg gjerne på snapchat, den blir nemlig med meg gjennom hele dagen. Dere finner meg på marenerdvik


Smiiiiiiil Maren

 

Siste kveld med gjengen

Jeg må dele litt bilder fra gårsdagens avslutningsmiddag. Vi samlet hele gjengen, og dro ned på stranda hvor vi koste oss med tapas, vin og sangria. Det er helt topp å trene hardt, og være aktiv, men det er vel så viktig å kunne senke skuldrene, nyte god mat og drikke, og bare kose seg. Det var akkurat det vi gjorde i går, i helt magiske omgivelser. Den solnedgangen her i Ericerira er bare så vakker, og den satt virkelig stemningen.

Jeg er så takknemlig for denne uken hvor Pia og meg har vært super-team. Jeg har ikke ord for å beksrive denne jenta. Pia og meg var gode venninner før vi dro ned, men nå føler jeg bare at jeg har fått en venninne for livet. Pia inspirerer meg, motiverer meg og pusher meg når jeg trenger det. Hun er så reflektert og god på alle måter. Hun er morsom og energisk, samtidig som vi kan slappe helt av sammen og bare være. Jeg har blitt helt ubeskrivelig glad i denne jenta, og jeg sliter litt med å se for meg en hverdag uten Pia ved min side.

Jeg føler at Pia og meg har spillt hverandre gode denne uken, og virkelig jobbet som et team. Det er så magisk når man møter noen man har det så utrolig bra med både profesjonellt, og sosialt. Vi har planlagt og gjennomført øktene, og vi har pushet jentene til det ytterste sammen. Vi har også trent sammen, løpt sammen, hatt utrolig mange gode samtaler. Vi har ledd så masse og skravlet hull i hode på hverandre. Vi har reflektert over ting, rådført oss med hverandre og virkelig bare vært et team på alle mulige måter. Tenk at man kan være så tett på noen, 24 timer i døgnet, uten at man blir lei eller irriterer hverandre. Fineste Pia min, tusen tusen takk for at du ville ha meg med, og gav meg denne muligheten. 


I kveld skal vi ut å spise en bedre biffmiddag med de som er igjen her. Så gjenstår det bare å pakke litt, før avreise i morgen tidlig. Home sweet home. Jeg frykter at det som i utgangspunktet var en helt super smooth hjemreise nå kan bli ganske kjip. Jeg har nemlig super kort tid fra flyet mitt fra Lisboa lander i Oslo, til flyet mitt som skal ta meg hjem til kristiansand. Typ 40 minutter fra jeg lander til neste fly går, er det mulig å rekke tror dere? Det er samme flyselskap, men reisene er booket separat. Hvis bagasjen må hentes ut og sjekkes inn på nytt så er jeg doomed, da er det ikke sjans å rekke det flyet tror jeg. *fingers crossed* 

 

Smiiiiil Maren


Shoot med ShapeUp

God søndagsmorgen. Nå har de fleste av jentene reist fra Portugal, det føles litt tomt uten alle de sprudlende solstrålene av noen jenter. Heldigvis er det et par igjen som ikke reiser før i morgen, i tilegg så er jo alle staff folka her. Pia, Cecilie og meg ligger her i hver vår seng, drikker kaffe og skravler om uken. For en uke det har vært. Jeg gleder meg til å skrive et recap innlegg med oppsummering av uken til dere. Jeg vet jeg har noen økter å dele med dere også, jeg vil bare få sortert litt bilder først så dere får et visuelt inntrykk av øktene også. 

I går gjorde jeg noe veldig gøy, jeg hadde nemlig en liten shoot til en sak som skal i ShapeUp. Jeg digget stylingen og settingen, og krysser fingrene for at resultatet ble bra. det var hvertfall utrolig gøy! Flinke Cecilie la makeup på meg, og lagde en sporty flette-hestehale. Den skal jeg bruke så mye mer, for en fresh måte å få bort håret på trening, og samtidig se litt fresh ut. Vi gikk for Run & Relax tights, og reebok sportstopp - begge finner dere hos 3t-shop. 

Nå skal vi snart dra oss opp av sengen, spise en lang og god frokost før vi skal ut på en liten morgentur. Dagen i dag skal bare nytes, og brukes til å slappe av. Det har vært en uke med full trøkk, så nå er det litt godt å senke skuldrene og ta innover oss hvor kul denne uken har vært. I morgen tidlig er det hjem til Norge, og tirsdagsmorgen er jeg tilbake til hverdagen med full praksis i hjemmesykepleien. Det blir litt av en kontrast til dette livet her nede. Heldigvis er jeg veldig glad i hverdagen min, og kjenner at det faktisk skal bli litt fint å komme tilbake til hverdagsrutinene mine. 

Har dere hatt en fin helg? 

 

Smiiiiiil Maren


Sol, surf & beachlife

I dag stod surf på planen, og etter min lille hendelse i går så valgte jeg å være fotograf og kose meg på stranda med et par av de andre jentene i dag. Vi lå i sanda og skravlet, og koste oss, så på jentene som surfet og knipset litt bilder. Det livet her nede altså. Vi trener, spiser, soler, koser og sover. Vi går rundt i chillout klær hele tiden, med håret i en tutt på hode, og uten sminke. Alt er avslappende og deilig, maten er fantastisk, sengene er så gode og været er upåklagelig. Jeg kommer til å komme hjem som en solbrun, fresh og komplett uthvilt versjon av meg selv. Hehe. Her får dere et lite bildedryss av dagen min her i Ericeira, Portugal: 

Se disse to deilige bildene fra dagens lunsjbord da.Vi spiste nede på strandaen på Limpicos, som ligger bokstaveligtalt på stranden. Med utsikt til proffe surfere som red på bølgene koste vi oss med kyllingsalater, kyllingsadwicher, quesedillas og ferskpressede juicer. Det er så kult når et sånn sted satser på sunn og bra mat - jeg digger det! 

Pia og meg har også kjørt en Back to Basic styrkeøkt på jentene i dag, med fokus på Chins, Knebøy og Skulderpress. Vi avsluttet med en sirkeløkt, og en heftig finisher, crossfit style. Jeg deler øktene med dere senere - I promise.

Appropos mat så er det straks BBQ fest på campen. Det har kommet en egen kokk/grillsjef som allerede er i gang med å fyre opp to svære griller ute på området her. Så i kveld blir det grillfest med masse godt på grillen og sangria på denne gjengen. 

 

Smiiiiiil Maren

 

Når ordene ikke strekker til

Slik føles det nemlig akkurat nå, jeg sliter litt med å finne ordene for å beskrive livet her nede på Lapoint campen. Sol, varme temperaturer, digre bølger, kritt hvite sanstrender og god stemning. Når det i tilegg er over 30 positive, skjønne og treningsglade jenter her så er i grunn idyllen komplett. Dagen i dag har vært fyllt med jogging, foredrag om mental trening, deilig lunsj på stranda med salat og sandwich, etterfulgt av SUP (stand up paddling).
SUPen ble faktisk ingen hyggelig opplevelse for meg. Jeg ble plutselig livredd ute på brettet der, klarte ikke å holde balansen, og måtte bare komme meg på land igjen. Huff! Jeg har opplevd flere ganger at jeg faktisk blir litt utrygg og redd når det gjelder vann, men at det skulle slå så hardt til i dag ble jeg overrasket over. Alle de andre digget det big time, og storkoste seg ute på brettene sine. Jeg koste meg på stranda i mens andre gjorde seg ferdig ute på vannet, og i slikt vær føltes det absolutt ikke som noe nederlag. Dere kan lese mer om paddleboardingen på skjønne Marthe Borge sin blogg. Hun er også med på tur, og jeg koser meg så sammen med denne jenta. 

I kveld tar Pia og meg det helt med ro på rommet. Vi ligger her i hver vår seng, skravler, surfer litt på nettet, jobber med forberedelse til øktene resten av uken, og spiser proteinsjokolade, og cashewnøtter. Vi koser oss veldig her vi ligger med hver vår solbrente og litt slitne kropp. Jeg kjenner at i dag blir det en tidlig kveld på disse frøknene.

Har dere hatt en fin dag?

 

Smiiiiil Maren 

 

På plass i Ericeira

Dagen i dag startet så tidlig som 04.00, og allerede kl 05 satt jeg på flytoget på vei til Gardermoen. Jeg møtte Pia, og Cecilie og sammen fløy vi til Lisboa. Vi var en rimelig trøtt gjeng som ankom Lapoint campen i formiddag. Det er ikke bare bare å starte dagen så tidlig, for så å hoppe rett på en 4 timers flytur.

Nå har vi vært ute å spist en koselig lunsj, og spikret planen for den kommende uken, fy søren så mye gøy vi skal ha. Surfing, back to basic styrketrening, Yoga, High intensity training, poledance, core og løping. Nå skal vi slappe av i bungalowen, og prøve så godt vi kan å ikke sovne. Det er nemlig en yogatime kl 18.00. VI ligger en time bak dere, så klokken er bare 16.45 her.

Været i dag har vært litt halveis, med et par regnbyger. Dette visste vi om på forhånd, men i og med at det var reisedagen var det egentlig helt ok. Fra og med i morgen er det meldt strålende sol hver dag ut uken. Mot slutten av uken skal visst gradestokken vise så mye som 28 varmegrader. Fy søren så deilig.

Alt vel hjemme? Har dere hatt en fin start på uken? 

 

Smiiiiil Maren


Hvor burde jeg reise?

Jeg har sommerferie fra sykepleien så tidlig som 20 mai, det betyr at jeg har en lang og deilig sommerferie forann meg. Nå reiser jeg jo til Portugal som trener på ShapeUp Bootcamp allerede nå på søndag, så det blir jo en tur ned i varmen, men jeg har likevel lyst reise masse i sommer. Jeg har vært på den Franske Rivieraen hele seks gager, jeg har besøkt Dubrovnik i kroatia, og et par steder i Hellas (Dette er lenge siden, så jeg tar gjerne i mot hellas-tips). Jeg har også hatt en uforglemmelig tur til New York, og en super deilig helg i London. Nå sitter jeg her og skal planlegge sommeren 2015, og jeg har så lyst å spørre dere om noen reisetips. Hvor anbefaler dere å reise hvis man ønsker sol, strand, stabilt vær, avslappende deilig livsstil? Det er et stort pluss hvis det er vakre omgivelser, og fine joggemuligheter der. Har dere noen forslag? Jeg ønsker også gjerne tips til storbyferie, typisk lang-weekend. Jeg har kun besøk New York, London, og København så her har jeg nok en god del igjen å utforske. Så folkens, hvor anbefaler dere å reise og hvorfor?

Å som jeg gleder meg til å høre reisetipsene deres. Alle tips mottas med stor stor takk! 

 

Smiiiiil Maren


Clarion loves to take care of you

Yes they most certainly do! Jeg koser meg så her med kaffemaskin på rommet, myk badekåpe, produkter på badet som faktisk er gode, og et bad som minner mest om en spaavdelig. Jeg liker så godt de små sitatene som står rundt om på rommet. På speilet står det for eksempel: "Your look great", og nederst på viduet står det: "Clarion loves a great view".  I skrivende stund sitter jeg å drikker kaffe, og nyter utsikten fra rommet som er helt utrolig. Jeg bor i høyt oppe, og utsikten her er helt vill. For et sted, for et hotell og for en by. Trondheim altså - jeg lar meg sjarmere!

Oppholdet er sponset

Det er litt deilig å kunne lage sin egen kaffe på rommet før man går ned til frokosten. Jeg er helt avhengig av kaffe, og drikker helst både en og to kopper før jeg er klar for å møte verden. Så for meg passer dette perfekt! De små detaljene er gjennomgående på Clarion Hotel & Congress. Bare denne lille søte hilsenen på romkortet mitt, noe så lite - som betyr så mye! 

Dagen i dag er satt av til å se enda mer av Trondheim, og sjekke ut flere av tipsene deres. Jeg har så lyst å spise på Kvikk, og Graffi. Jeg har lyst å se Nidarosdomen, og gå tur på noen av de fine stedene dere har navnt. Jeg vil innom HIT the gym for å se hvor Nora jobber, og toppen av lykke hadde vært om jeg også rakk innom Crossfit Trondheim hvor jeg hører at AFPT holder PT-kurs i helgen. (Jeg glemmer å nevne det, men husk at jeg har en finfin rabattkode på Afpt sine PTutdannelser både i Norge, utlandet og på nett, til mine lesere. Send meg en mail hvis du vil ha koden.)

Hva er deres planer denne lørdagen?

 

Smiiiiiil Maren


En Royal frokost

Sponset opphold

Når mandagen starter med denne frokosten så må det jo bare bli en fin uke, eller hva? Jeg sov over i Oslo en ekstra natt for å ha et morgenmøte med SWIX. Heldigvis var ikke møtet tidligere enn at jeg rakk en god frokost på hotellet først. Som sagt er Clarion Hotel Royal Christiania  kjent for frokosten sin, og det kan jeg godt forstå. Jeg storkoste meg hvertfall med tidenes hotellfrokost. Jeg klarte ikke bestemme meg for hva jeg ville ha, så da ble det, som dere ser, litt av alt. Både yoghurt med diverse musli, eggerøre, skinke, grønnsaker og frokostbrix. Jeg måtte jo smake litt på allden fristende varmmaten også, og avsluttet derfor med speilegg, bacon, og pølser. Ikke akkurat hverdags kost for denne frøkna, men det er akkurat derfor det smaker litt ekstra godt når man først spiser det. 

Jeg har kost meg veldig her i helgen. Det har vært utrolig deilig for meg som liker å ha muligheten til å være sunn også på reise, å da bo på et hotell som har fokus på sunn, og økologisk mat, og som i tilegg har et fresh treningsrom og spaområde tilgjengelig for sine gjester. Clarion Royal Christiania har innfridd på alle områder, og jeg takker for meg med et stort smil om munnen.  

Nå skal jeg straks sette nesa mot flyplassen og hjem til deilige sørlandsbyen. Jeg koser meg som sagt veldig på tur, men nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem. 

 

Smiiiil Maren


Siste kursdag

I dag startet jeg dagen med 20 minutter powerwalk, etterfulgt av 20 minutter streching i treningsrommet på Clarion Royal Christiania. Kroppen er helt latterlig stiv og støl etter alle de nye spenstige øvelsene i går, så det ble ingen løpetur på denne frøkna. Det føltes veldig godt å gå litt på mølla etterfulgt av litt tøy og bøy, det fikk i gang blodsirkulasjonen og kroppen føltes generelt bedre. Nå er vi godt over halveis i siste kursdag. Jeg kjenner at jeg er så utrolig glad for at jeg ikke skal hjem i dag, men kun skal tilbake på hotellet og kose meg etter kurset. Det er jo helt vilt hvor mye det tar på med et så aktivt kurs, med så mye nye øvelser. Da er det deilg å kunne trekke seg tilbake på hotellets spaavdeling, eller kjøpe med seg noe digg og bare krype opp i en king size hotellseng med en god film. Jeg hadde en liten tur ned i avslappningsområdet på hotellet i går også, for et deilig sted. Nå må dataen legges bort, og jeg må få med meg siste innspurt av denn kurshelgen. Jeg håper alle har hatt en fin helg, og nyter denne søndagen fullt ut. Jeg har sett ferdig white collar, modern family, drop dead diva, og suits. Jeg trenger derfor en ny serie. Jeg har spurt dere om serie-tips før, og jeg fikk så mange fine tips, men det er lenge siden og jeg finner rett og slett ikke igjen innlegget. Så da spør jeg igjen:

Har dere en god serie å tipse meg om? Gjerne tilgjengelig på netflix. 

 

Smiiiiiil Maren


Hotellfrokost

Vi er godt i gang med å shoote dag 2, og så langt ligger vi godt ann ift skjema. I går holdt vi det gånde til nærmere 23 på kvelden, men hvis alt går etter planen blir det faktisk tid til litt lørdagshygge etter endt shoot i dag. Fingers crossed. I dag startet dagen kl 07.00 med en deilig hotellfrokost. Finnes det noe bedre enn hotellfrokost?Jeg var så lur i dag at jeg hadde med meg en tom boks som jeg fyllte opp med masse skinke, ost, eggerøre og andre godsaker fra frokosten. Det er perfekt å ha som lunsj når energien begynner å dale utover dagen på shoot. Det er et smart tips når man er på tur, og ikke helt vet når neste mulighet for mat blir. Utnytt at du har tilgang på hotellfrokost, og fyll en boks med godsaker. 

Nå må jeg løpe tilbake, det er straks min tur igjen her. Jeg håper dere har en herlig lørdag, og koser dere masse i helgen. Hvis været er like kjipt hos dere som her hos oss så håper jeg dere klarer å finne på noe koselig innendørs. Dere vet hva jeg sier: Make the best of it! 

 

Smiiiiil Maren


God morgen Oslo

Her har dagen akkurat startet med coffee to go, og et deilig solskinn. For et fantastisk vær! Jeg hadde helt glemt å kjøpe kaffe i går, og måtte derfor ut tiiiidlig i dag morges for å få meg min faste dose svart gull. Kaffen koste jeg meg med i leiligheten, med den fineste utsikten. Jeg bor i toppetasjen, med en helt nydelig utsikt.  Selv om det var tidlig, så var det litt hyggelig å ha en morgentur ut for kaffe, det er liksom noe spesielt med det å se en by rett før den våkner til liv. Nå er det på tide å starte dagen ordentlig her. jeg ville bare titte innom for å ønske dere en nydelig lørdag. jeg håper fremdeles på at noen av dee har lyst å dele helge planene deres med meg. Jeg synes jo det er så gøy å høre litt hva dere driver med. 

 

Smiiiiil MarenHome when your not

Sponset opphold

I dag er visst den store utreise dagen i følge nyheter og sosiale medier. Vel, det tror jeg på, for det var ikke akkurat få mennesker på Gardermoen, og for ikke å snakke om flytoget. Det var en litt stresset og svett frøken som sjekket inn på Frogner House i ettermiddag. Alt stresset forsvant umiddelbart i det jeg åpnet døren til mitt nye hjem for helgen, for her er det bare så vakkert, og så harmonisk at jeg kan nesten ikke forklare det.

Jeg er å heldig å få bo hos Frogner House Apartnments i helgen. De har leiligheter over hele Oslo. Jeg har sjekket inn et steinkast unna Bogstadveien, og det passer meg perfekt denne helgen. Dette er andre gang jeg sjekker inn for en helg på Frogner House, forrige gang bodde jeg på Frogner, i en super fresh studio leilighet. Denne gangen bor jeg i en diger leilighet, med tre soverom, stor kjøkken, stue, eget kontor, lekkert bad og kingsize soverom. Jeg er målløs over dette stedet her. Jeg er jo utrolig glad i fredagskvelden, med taco, Idol. smågodt og hele pakka. Det er akkurat dette som er så deilig med å bo hos Frogner House, det er akkurat som du er hjemme, selv om du er borte. Det er ikke for ingenting at slagordet er: Home when your not. I kveld har jeg kost meg med taco, smågodt og Idol i en stor myk sofa, iført joggebukse og med hyggelig selskap. Akkurat som om jeg skulle vært hjemme. Jo mer jeg kjenner på det, og tenker over det, jo mer imponert blir jeg over dette konseptet med å skape den ultimate hjem-følelsen som Frogner House har fått til. Jeg kunne skravlet i det uendelige om hvor delikat, lekkert, stilrent, innbydende, fint og ikke minst praktisk det er her, men jeg tror faktisk det må oppleves. En ting er hvertfall helt sikkert, her skal jeg kose meg glugg i helgen. I morgen starter dagen tidlig med en liten treningsøkt etterfulgt av en shoot i Tufteparken. Jeg gleder meg!

Hva er deres planer for helgen? 

 

Smiiiiiiil Maren


Oslo next

Etter kun 4 små dager hjemme er det på tide å reise litt igjen. Jeg setter meg på flyet i ettermiddag med destinasjon Oslo. Hovedgrunnen til at jeg reiser er et spennende møte med en potensiell ny samarbeidspartner, dette vil jeg komme tilbake til så snart jeg kan. Ellers skal jeg fylle helgen med catching up med gamle oslovenner, tapas på delicatessen, jogging i frognerparken, kaffe på min faste Waynes, trene i Tufteparken, gå tur lang aker brygge, trene på min gamle arbeidsplass Sats Solli og ellers bare nyte byen jeg har tilbragt 5 fine år i. Det er ikke ofte jeg viser meg i noe annet enn treningsklær her på bloggen, men dagens reiseoutfit er altså ikke treningsklær. Så her er beviset, jeg har, ikke mye, men litt, annet enn kun treningsklær i skapet.I dag morges lagde jeg en ny vri på havregrøten min. Jeg har alltid sjokladesmak på grøten, men i dag byttet jeg ut min standard sjokkogrøt med vanilje og egg (!). Det smakte virkelig helt himmelsk, og egget gjorde at konistensen ble så god, samtidig økes også proteinmengden med det tilsatte egget, og i tilegg får du sunne fettsyrer fra eggeplommen. Det blir jo ikke bedre. Jeg skal få skrevet ned ingredienser og fremgangsmåte slik at jeg kan dele den med dere litt senre i dag. Jeg aner en ny havregrøt-favoritt. 

Hva er deres planer for helgen ? 

 

Smiiiil Maren

Morgenkaffe

I dag har jeg stått opp litt ekstra tidlig, bare for å nyte litt egentid på denne vakre magiske plassen. Det er nesten uvirkelig å kunne starte dagen på denne måten, med morgenkaffe i hånda, sola i ansiktet, og bena i bassenget. For en idyll.

I dag reiser jeg altså hjem, og ti fantastiske feriedager er over. Jeg har virkelig kost meg. På denne turen har jeg økt min kjærlighet for egenvektstrening, og utvidet horisonten min i forhold til hvordan kan man trene og være aktiv på ferie. Kun ved hjelp av min egen kroppsvekt og en strikk har jeg gjennomført noen kreative og morsomme treningsøkter her nede. Det ble til sammen 3 sirkeltreninger på denne ferien, og det synes jeg er helt perfekt mengde trening. Ikke så mye at det stjeler tid fra sol, kos og samvær med reisefølge, og ikke så lite av formen reduseres. Jeg jobber med et innlegg med den siste treningsøkten, her fikk jeg også økten filmet slik at jeg kan vise dere. Dette innlegget skal jeg få publisert så raskt som mulig, men i og med at hele dagen i dag går med til reise, og jeg ikke lander før rett over 23 i kveld, så blir det nok ikke delt før i morgen formiddag. Nå er det på tide å drikke opp kaffen, og takke farvel til vakre deilige Fresjus og den Franske Rivieraen - for denne gang! 

Smiiiil Maren

 

Beachlife

For en magisk dag dette har vært. Vi har kost oss på Le ma d´Estel, som er en fantastisk beach-club med deilige solsenger, og resturant på stranda. Vi har tilbragt hele dagen her og virkelig kost oss. Vi spiste en deilig lunsj i resturanten, og etterpå fikk vi dessert servert på stranda. Har dere sett noe så lekkert og delikat som fruktfatet under? Hva kan vel være bedre enn sjokoladefondant på stranda? I dag var vår siste dag her i paradis, og i morgen går turen hjemover til Norge. Jeg er så glad for at siste dagen ble så deilig, det er slike minner man kan leve på til langt ut på vinteren. 


 

Smiiiiiil Maren


On the road

En av fordelene her nede i varmen er at man kan kjøre rundt i cabriolet og bli brun mens man kjører. Vi låner en fresh cabriolet her nede, og jeg storkoser meg i den. Dette bildet er tatt i fart under en biltur tidligere i dag. Jeg har det veldig fint med å kun sitte på,  bilkjøring i utlandet er virkelig ikke min sterkese side. *ler* I dag har vi ligget å latet oss en enda en hel dag ved bassenget, jeg kjenner at jeg overhode ikke gidder å ha dårlig samvittighet for at vi  later oss så mye, det er jo tross alt det ferie er til for. Flere av de andre har vært ute på turer og besøkt ulike byer, men denne turen har jeg faktisk hatt behov for å slappe ordentlig godt av, og lade batteriene litt. Jeg kjenner at denne ferien har gjort utrolig godt for både kropp og sjel. I kveld skal vi ut å spise i en nydelig liten by ikke langt unna der vi bor. Min storebror, min svigerinne og nydelige lille tantebarn reiser hjem til Norge allerede i morgen, så i kveld skal vi ut å kos oss og feire en magisk ferie sammen. 

Håper alt er bra hjemme, og at dere nyter sommeren fullt ut. 

 

Smiiiiil Maren


Morgentur og grillkos

Vi holder trenden gående, og fortsetter morgenturene hver morgen. I går var jeg så uheldig at jeg slo meg i foten på tur, og det hindrer tempoet på turen litt, men så lenge jeg tar det i et rolig tempo så går det helt fint. Med godt over 30 grader, selv tidlig på morgenen så er det ikke noe problem å bli god og svett selv om man ikke man løpe.Jeg har aldri gått tur kun i sports bh hjemme i Norge, men her nede føles det helt naturlig og det er virkelig utrolig deilig. Man blir brun og trener på en gang, det blir jo ikke bedre!Ellers går dagene med til å late seg på solsengen, spise deilige måltider, drikke iskald rosé vin, lese bøker og ellers bare nyte og kose oss. Det er litt trist å tenke på at jeg faktisk kun har 2 og en halv dag igjen her i paradis, men det er heldigvis mye bra som venter hjemme så jeg gleder meg faktisk litt til å komme hjem også. I skrivende stund har jeg lagt meg opp på soverommet for å jobbe litt og oppdatere dere. Jeg kan lukte den deilige grillukten helt opp hit, og hører de andre le og skravle fra kjøkkenet. Det er virkelig verdens beste gjeng jeg er på tur med, vi ler og koser oss. Tidligere i dag satt vi på full musikk og danset rundt her, fullt show med bassengkanten som scene. Jeg ler høyt bare ved tanken, for en magisk familie jeg har. Det er på slike turer som dette jeg blir ekstra bevisst på hvor utrolig heldig jeg er som har alle disse nydelige, snille, omsorgsfulle og halv-sprø folkene rundt meg.

Jeg hører rykter om at finværet har kommet til Norge også nå, og det fryder meg å høre. Tropetemperaturer i sør-Norge passer meg helt perfekt, da blir kanskje ikke overgangen fra Rivieraen til Kristiansand så alt for stor likevel. Heldigvis er det et par dager igjen her nede, og de skal virkelig nytes fullt ut. Derfor velger jeg å legge bort macen, og løpe ned til grillfest med gjengen. 

 

Smiiiiil Maren


Riviera-Tapas

I går hadde vi en utrolig koselig kveld med nydelig hjemmelaget Tapas. Det er fordelen med å bo i et stort hus, kontra hotell, vi har muligheten til å lage fantastiske måltider. I går var det altså Tapas på menyen og vi lagde en hel haug av retter. Spanske kjøttboller i spicy tomatsaus, grillet kylling, stekte dadler med bacon, mozarella & tomat salat, ovnsbakte poteter med olje og havsalt, hjemmelaget hvitløksbrød, aiole, scampi i sweet chilli saus, bruchetta med ost, brucetta med rød pesto, honningmelon og skinke, oliven, fransk fårepølse og en diger salat med mye godt. Med andre ord ble det et enormt måltid på oss, og vi koste oss ved bordet i flere timer. Tapas må være det desidert beste jeg vet, det er så godt å sitte å snackse og kose seg lenge med bordet. Vi hadde også rosé vin fra en lokal vingård som noen fra gjengen besøkte tidligere på dagen. Etter maten ble det sofakos med chips, sjokolade, nøtter og kos til sent på kveld. Det er magisk å sitte ute til langt over midnatt og gradestokken fremdeles viser godt over 20 varmegrader.  

Etter maten ble det sofakos med chips, sjokolade, nøtter og kos til sent på kveld. Det er magisk å sitte ute til lant over midnatt og gradestokken viser godt over 20 varmegrader. Dette Rivieralivet altså, det passer meg helt perfekt. Smiiiiiil Maren

 

Stretching i sola

Vi har startet en herlig trent her nede med morgentur nesten hver morgen. Vi går i godt tempo i ca 45 minutter før vi avslutter med et bad i middelhavet. Folk går ut på litt ulikt tidspunkt, og tempo og lengde på turen varierer men det viktigste er at alle er bevegelse. Jeg synes dette er en fantastisk måte å starte dagen på. I dag gikk jeg og mamma sammen i rett under en time, før vi avsluttet med strechingøvelser ved bassengkanten. For en start på dagen! 


I dag har jeg kun en ting på planen og det er Solsenga. Jeg skal rett og slett ligge rett ut å sole meg, lese bøker, høre på musikk, lese blader, spise is og frukt, bade og bare nyte livet på Rivieraen. De andre dagene har vi vært ute av huset en tur enten for lunsj, eller for å besøke nye steder, men i dag er det kun avslappning som gjelder. Det kunne ikke passe bedre, det slike dager som gjør at man kommer hjem fra ferie med et herlig overskudd av energi. Jeg er litt rastløs av natur, så det passet perfekt at vi har hatt en powerwalk på morgenen slik at jeg har fått brukt litt energi, og dermed kan slappe enda bedre av.

Jeg leker med tanken om å sette opp en ny liten sirkel for meg og min spreke fetter, men vi får se om det kanskje bare blir med tanken. *ler*. Synes dere det var gøy når jeg delte forrige sirkeløkt, for da legger jeg mer enn gjerne ut neste også, for om det ikke blir i dag, så skal vi garantert ha en økt eller to til før hjemreise. 

Hva er deres planer for dagen? 

 

Smiiiiiil Maren

 

Saint Tropez

I dag har vi kost oss i fantastiske Saint Tropez. Vi bor i en nydlig liten by som heter Fresjus, som ligger like før Saint Maxime, hvor det går en ferje rett over til Saint Tropez. Vi tok båten over, og trasket rundt i st.tropez vakre gater mens vi tittet på digre palass av noen båter, de lekre designer butikkene og alle de flotte menneskene som myldrer rudndt. Jeg har vært i Saint Tropez hvertfall fire ganger før, men det er likevel alltid spennende å komme tilbake. Denne gangen valgte vi å gå litt ut av sentrum for å spise lunsj, og valget fallt på en sjarmerende liten resturant like ved stranden på motsatt side av havna. Nydelig mat og herlig stemning. Du vet at du er i Saint Tropez når Kong Karl Gustav og Dronning Silvia av Sverige spiser lunsj på bordet ved siden av deg. 

Rosé, blåskjell og frech fries er et must på Rivieraen. Jeg har aldri vært spesielt fan av blåskjell, men når man får dem dampet i fløte og hvitløk, med salte deilige frech fries og franske baguetter som man kan dyppe i den kremde sausen i bunnen, da altså, da liker absolutt alle blåskjell. Mmmmmmm. 

 

Smiiiiil Maren


Ferietrening

Jeg liker å trene på ferie, mest fordi jeg faktisk har tid til det, og spesielt på solferie som dette så føles det godt å bevege litt på kroppen etter en hel dag på solsenga. Jeg er på tur med en sprek gjeng, og i dag fikk jeg med meg min fetter på 16 år på en skikkelig sirkeløkt. Jeg la opp økten, og han visste ikke hva han gikk til, likevel tok han utfordringen på strak arm. Vi fikk en super økt, med fokus på egenvektsøvelser, og hjelpemidler vi hadde tilgjengelig rundt oss. Tempoet var høyt og svetten silte, vi lå rett ut etter økten begge to. Når vi fikk pusten igjen og tørket svetten var vi begge enige om at det var en fantastisk gøy økt, som garantert blir gjennomført igjen i løpet av ferieuken. Vi kjørte 6 øvelser, 10 repetisjoner pr øvelse, 5 runder. Dette er i mine den perfekte ferietreningen, den er enkel å gjennomføre, krever ikke mye tid og du får kjørt gjennom hele kroppen. Under får dere alle øvelsene ilustrert med bilder, i rekkerølge.

Vi kjørte følgende øvelser: 

 • Pullups 
 • Sidehev med vannflasker
 • Pushups
 • Dips mellom to stoler
 • Stepup
 • KnebøyLiker du å trene på ferie?

 

Smiiiiiil Maren


Paradis

Følelsen av å våkne opp til dette, hver dag, i en hel uke er virkelig bare helt ubeskrivelig. Denne ferien er så etterlengtet og jeg nyter virkelig hver minutt. Dette er en koseferie, men jeg liker likevel å bevege meg litt mens jeg er på ferie. I dag tenker jeg å få til en liten joggetur, og avslutte med noen egenvektsøvelser. Kamera er med og økten vil selvøflgelig bli dokumentert og delt. Vi kom til huset i går ettermiddag, og etter bagasjen var på plass dro vi ut for å kjøre storhandelen slik at vi kunne lage et deilig måltid på kvelden. Det er så utrolig gøy å handle på matbutikker i utlandet, det finnes så mye spennende og anderledes enn det vi har i Norge. Vi kommer både til å spise noen måltider hjemme på huset, og noen ute, i går valgte vi å grille her i huset. Til slutt endte menyen opp med grillet kylling, en stor salat besteånde av grønn salat, brokkoli, paprika, vannmelon, og cashewnøtter, enda en salat bestående av tomat, rødløk, mozarella og olje. Vi lagde bruchetta, ved å kutte brød i biter tilsette olje og krydder før de ble lagt i ovnen, vi hadde også oliven og fetaost, og to skåler med salt chips som tilbehør.


Jeg elsker denne måten å spise på, masse skåler på bordet, også tar man litt av alt og lager en herlig liten fest på tallerkenen sin. Og slik at ingen trenger å lure - ja jeg spiser både brød, chips og drikeker vin på ferie. Ferie er ferie, og da koser jeg meg med akkurat det jeg har lyst på. Så prøver jeg som sagt heller å få beveget meg litt. 

 And on that note - Nå må jeg se å snøre på meg joggeskoene og komme meg ut på tur hvis det bli noe av. Blir klokken for mye er det faktisk for varmt å jogge ute. Luksusproblem!

 

Smiiiiil Maren


The Wedding

I går giftet min kusine, som også er en av mine aller nærmeste venninner seg her nede i vakre idylliske Juan Le Pins, på den Franske Riviera. Bryllupet ble holdt på et vakkert og erverdig hotell. Vielsen foregikk på terassen, og middagen og festen nede på bryggen langs havet. Det var virkelig den perfekte ramme rundt hele bryllupet, det var som tatt rett ut av en film. Bruden var så vakker, gjeste var så fine, stedet var perfekt, nydelig musikk, herlig underholdning, maten var nydelig og alt var rett og slett helt fantastisk. Et drømmebryllup for to av de fineste menneskene jeg vet om. Jeg faktisk litt prodblemer med å få sagt hvor vakkert dette bryllupet var, så jeg lar bildene tale for seg. 

I dag reiser vi fra det deilige hotellet vi har bodd på denne helgen, og til huset vi skal tilbringe den neste uken i. Jeg ser virkelig frem til en uke her nede på Rivieraen med alle de jeg er aller mest glad i rundt meg. Håper alt er fint hjemme, og at dere nyter sommerdagene.

 

Smiiiiil Maren


Juan Le Pins

Jeg er trygt på plass på den Franske Rivieran hvor jeg skal tilbringe de neste 10 dagene. Vi kom ned i går ettermiddag, og kvelden i går gikk med til god mat og hygge. Dette ble gårsdagens middag, biff med peppersaus og french fries. I dag skal vi i bryllup til min vakre kusine som også er en svært nær og god venninne av meg. Bryllupet skal være på et helt vidundelig vakkert hotell her nede, alt ligger tilrette for en magisk bryllupsfeiring. Før bryllupet i dag skal vi bare kose oss og nyte alle deilighetene rivieraen har å by på. Vi er nå i en liten by som heter Juan le Pins. Nå står de andre utålmodig å venter på at jeg skal bli ferdig her, så jeg får avslutte og komme meg avgårde.Ha en deilig dag mine venner, mer fra denne kanten senere. 

 

Smiiiil Maren


Trondheim

I dag ringte klokken 05.00, det er akkurat tre timer for tidlig spør du meg. I dag har jeg så mye på kalenderen at det rett og slett måtte bli sånn. I dag reiser jeg nemlig til Trondheim i helgen for å besøke en venninne. Jeg har aldri vær ti Trondheim, og gleder meg så til å se byen. Jeg la ut et bilde på instagram, og da kom det flere kommentarer på at jeg måtte kle meg godt, for det var visst virkelig surt og kaldt der oppe. Jeg har som sagt aldri vært i Tr.heim før, og tar derfor gladelig i mot tips fra dere. Kanskje noen av dere derfra?Fortell meg kjære lesere hva er bra med Trondheim? Hva bør man se, gjøre, oppleve? Koselige cafeer, butikker, og turomtåder er jeg veldig interresert i da jeg har noen timer å slå ihjel på lørdagen når min skjønne venninne må på jobb. 

Nå skal jeg komme meg fra univeristetet og ned til sentrum hvor jeg har tidenes to-do liste før jeg reiser ut til flyplassen, flyr til oslo, for så å fly videre til tr.heim. Aller helst skulle jeg hatt inn en styrkeøkt også før jeg drar, men da må jeg operere med lynest hastighet og være super effektiv. Med andre ord må jeg legge bort Mac´en og komme meg avgårde. Vi blogges fra Trondheim :)

 

Smiiiiiil Maren

Stockholm

Her kommer en liten mobilblogg til dere. Jeg titter raskt innom for å ønske dere en god helg. Jeg er på vei til Stockholm for helgen. Jeg har faktisk aldri vært i Stockholm før så dette gleder jeg meg til.

Alle tips tas i mot med stor takk. Shoppingtips, gode spisesteder, bra treningssenteret og andre ting som er gøy å få med seg må dere veldig gjerne fortelle meg om.

Nyt helgen og lad opp til å ta fatt på hverdagen igjen. Jeg skal utnytte siste lille rest av ferien til det fulle

Smiiiil Maren

HOVDEN

Det er tydelig at denne frøkna hadde godt av å komme seg bort fra alt og opp på hytta. Etter en koselig middag og en film i sofaen tuslet jeg inn i senga, og våknet igjen nå - nesten tolv timer senere (!!) Det er noe helt spesiellt med den klare friske fjelluften som gjør at jeg sover ekstra godt her oppe på hytta. Jeg føler meg helt rar i kroppen etter så mamge timer søvn, men det er tydelig at kroppen trengte det. Nå skal jeg nyte en lang og rolig morgen med god frokost, den typen frokost vi kun har på hytta. HVor hele bordet er dekket av ulike typer pålegg, kokte egg, nugatti og sjokade som ellers aldri er å se på mitt frokostbord får også en plass, ferskt deilig brød handles inn hver morgen, og vi spiser frokost i en liten evighet. *ler* Senere må jeg nok ut å teste skiene litt, men i skrivende stund snør det her oppe og det frister faktisk mest å bare sitte lunt og varmt her inne, i ført tøffler og pysjamas, med en stor kaffekopp i hendene og bare nyte synes at snøen som faller. Dette har jeg ventet på, og det føles så utrolig godt å endelig være her oppe igjen. Livet på hytta altså, det er virkelig det gode liv. 

I år leste jeg gjennom alle svarene deres på innlegget jeg skrev om hvorfor vi trener. Tusen takk for mange flotte svar, det er så herlig å se at dere byr på dere selv og forteller. Jeg føler at jeg blir bedre kjent med dere på den måten, og det setter jeg så pris på. Flere av dere har også delt treningsmålene deres for 2014, tusen takk :) Fortsett gjerne å svar på både hvorfor du trener og hva du ønsker å oppnå på treningsfronten i det kommende året. Vit at dere inspirerer meg! 

 

Smiiiiil Maren

Det gode hyttelivet på fjellet

Jeg hadde nesten glemt hvor deilig det er her oppe på fjellet. På fredag var jeg så nære på å ikke kjøre opp kun for en liten helg, og nå er jeg bare så takknemlig for at jeg gjorde det. Kvelden i går gikk med til nydelig mat, tente lys, og sofakos. Det er noe med fjellluften som gjør meg ekstra trøtt på en god måte, jeg var derfor tidlig i seng og våknet i dag tidlig etter nesten ti timer flat out. Så etterlengtet! Jeg startet dagen tidlig, slik jeg alltid gjør. Jeg koste meg med en god kopp kaffe mens jeg hvilte øynene på den vakre naturen like utenfor hyttevinduet. Jeg er spesielt glad i en hyggelig morgenstund, og det blir ikke mer fredfylt og godt enn morgenstundene på hytta. Tur er obligatorisk på fjellet, og i dag gikk turen oppover en løype vi ofte går på ski om vinteren. Det var spesielt å se hvordan alt ser ut når snøen ikke ligger over. Naturen er virkelig vakker nå om høsten, fargene er så sterkere og med det været vi har her oppe i dag kunne det ikke blitt finere. Jeg brukte mest tid på å nyte omgivelsene og ta inn alle inntrykk, men et par bilder fikk jeg likevel knipset. 

Nå har roen senket seg over hytta igjen, og jeg ligger krøllet sammen på sofaen under et mykt ullpledd. Denne helgen handler kun om kos og lave skuldre. Turer i frisk luft, ekstra gode måltider, masse digg snacks i skålene og mye sofakos. Pleie for både kropp og sjel. En skikkelig fri-helg hvor batteriene lades og fokuset flyttes fra studiestyr og hverdagsmas til velvære og hvilepuls. 

Jeg håper dere har en deilig helg uansett hvor dere befinner dere. Gjør noe hyggelig som du selv har lyst til denne lørdagen, helgen er til for å nytes!

 

Smiiiil Maren


Holiday-snapshots

Bilder sier mer enn tusen ord, her er øyeblikk fra en tur jeg aldri kommer til å glemme. Det fineste reisefølge, fantastisk vær, supert hotell og ubeskrivelig mange herlige minner.  Tusen takk for turen kjære Charlotte <3
Vi fløy ned med flyselskpaet flynonstop, direkte fra kristiansand til Dubrovnik. Makan til flytur sier jeg bare. Hver passasjer fikk utdelt sin egen ipad, og maten var bare helt utrolig god. jeg hadde en frisk salat som smakte som en jeg kunne laget hjemme selv, så friske gode råvarer. En deilig frukt kopp og vossvann fikk jeg også servert. Mmmm. Flyturen forsvant mens jeg satt tullet inn i et deilig pledd, med bena opp i sete (flynnstop har ekstra plass til bena) og med film på ipaden. Kan man ønske seg mer?

I Dubrovnik bodde vi på Valamar Lacroma Dubrovnik hotel. Jeg har skrevet mye om dette i tidligere innlegg, men det var så deilig der. 4 stjerners hotell som føltes som fem stjerners. Rent, pent, lyst, stort og helt fantastisk service. Hotellet hadde både spa og treningsrom. Charlotte testet ut spaet og var utrolig fornøyd, jeg testet ut treningsrommet og med unntak at det var litt få vekter var det helt supert det også. Jeg brukte ikke noe annet enn cardioapparatene uansett så for min del var det helt topp. Plusspoeng for internetttilgang og utrolig bra aircondition i fitnessrommet. Maten er en historie for seg selv. Jeg har vært på mange hoteller i mitt liv, og med den livsstilen jeg har er jeg mer enn middels interresert i maten på de ulike hotellene. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har opplevd eller hørt om lignende utvalg og kvalitet på maten enn det vi opplevde på Lacroma. Virkelig en opplevelse! Vi tilbragte mest til med bassenget, men sjøen lå like nedenfor hotellet og vi hadde et par nydelige dager der også. Alt i alt, er vi vanvittig fornøyd med både flytur, hotell og Dubrivnik generelt.

En ting er helt sikkert, hit skal jeg så absolutt tilbake. Kroatia er mitt nye favorittreisemål. 

 

Smiiiiil Maren

 

 

Klar for hjemreise

Nå sitter vi i resepsjonen å venter på taxien som skal ta oss til flyplassen. Vi har hatt en hel uke med knall sol, ikke en sky på himmelen og over 40 grader. Det perfekte syden vær. I dag har vi også fått 4 deilige timer i stekende sol. I det vi reiste oss for å gå inn å gjøre oss klare for hjemreise så skjedde det merkeligste. Plutselig ble himmelen mørk, og på en, to, tre var været totalt forandret. Pøs regn, lyn og torden. Himmelen åpnet seg, og vannmassene var så store at resepsjonen på hotellet ble oversvømt. Er det mulig å ha en slik timing? Knall sol helt frem til siste minutt av ferien vår, også kommer uværet akkurat når vi skal dra. Det er det merkeligste jeg har opplevd. Gårsdagen var vår siste kveld i vakre Dubrovnik, og vi koste oss med god mat og drikke. Det har ikke blitt en eneste styrkeøkt på turen, og energien min bobbler derfor over. Vi har knipset litt bilder av antrekkene vi har brukt her nede, og når vi skulle ta bilder i går måtte jeg gjøre noen små stunts. Haha. Sånn kan det gå med litt for mye energi på lur. Kjolen er i deilig mykt bomullsstoff og fra merket Samsøe samsøe.
Nå må jeg pakke sammen og hoppe i taxien. Flyplassen neste! 

 

Smiiiil Maren

 

Siste dag i paradis

Vi tar nå fatt på vår siste hele dag her i Kroatia. I morgen er det hjem til Norge og tilbake til hverdagen. Jeg vil utnytte denne dagen fullt ut og er derfor tidlig oppe. Nå har jeg nettop hatt en liten svettefest på tredemøllen og er straks klar for stor hotellfrokost og en siste deilig dag i sola.

Dagen i går var igrunn bare sol. Vi la oss tidlig ut på solsengene og forsvant i hver vår bok. Kun avbrutt av bading, kalde forfriskninger og en deilig lunsj lå vi ute helt til klokken hadde passert 18. Det er ny solerekord for min del. Med over 40 grader er det nesten for hett på solsengen og jeg fant derfor den perfekte løsning. Lese på bassengkanten med bena i vann. Magisk:)

Som dere sikkert forstår ut av bildene så har vi det ikle akkurat vondt og dagene her har vært helt ubeskrivelige. Nå skal den siste dagen nytes og i morgen kveld er jeg tilbake i Norge.

Ha en strålende fredag, nyt helgen og kos dere.


Smiiiiil Maren

Solstikk, boktips og middag i gamlebyen

Soldronningen har kapitulert, og rømt tilbake til hotellrommet. Ikke for det, jeg har ligget 6 timer i sola, men plutselig fikk jeg helt nok og måtte nærmest løpe tilbake til hotellrommet og hoppe inn i en iskald dusj. Nå ligger jeg her nydusjet, avkjølt og innsmørt i flere liter med aftersun. Denne dagen har vært like magisk som resten av uken. Jeg våkner jo helt latterlig tidlig som alltid, og for andre dagen på rad spretter jeg opp kl 07 livredd for at jeg har forsovet meg til jobb. Haha. Det gjør absolutt ingenting å våkne litt tidlig når man blir møtt at strålende sol, 38 grader og en helt magisk hotellfrokost. Ja jeg har en helt spesiell glede over god mat, men se her da dere, hvem hadde ikke dratt på smilebåndet av en slik frokost hver morgen? 

Bildet under besvkriver igrunn dagene ganske så godt. Krim på solsenga mens jeg slurker i meg pepsi max, isvann og gomler frukt. Frukten kuttes opp og servees i små takeaway-bokser som oppbevares i kjøleskap. Det er lite sol slår duggfrisk, fersk frukt servert på solsengen. Jeg har allerede lest ut Nøkkelvitne av Jørn Lier Holst, og er snart halveis bok nummer to av samme forfatter. Jeg har lest alt av Jo Nesbø og synes han er helt fantastisk, det var nesten litt trist da Politi var ferdig utlest. Nå har jeg heldigvis funnet Mr. Lier Holst som leverer super undrholdning på solsenga. Har noen av dere lest noe av ham?I kveld skal vi besøke Old Town, og etter flere anbefalinger fra dere skjønne lesere gleder jeg meg veldig til å sjekke det ut. Jeg har fått flere resturantanbefalinger fra dere, og gleder meg veldig til å teste dem ut. Dersom det er så bra som jeg håper blir det nok flere kvelder i gamle byen. Antrekket for kvelden er fremdeles uvisst, så da slenger jeg med et par bilder fra gårsdagens antrekk istede. Jada jeg KAN ta på meg kjole og være litt girly jeg også - jeg bare trives bedre i treningsklær. *ler*
Smiiiiiil Maren


Hvilepuls

Blir hvilepulsen min lavere nå er jeg redd hjertet stopper å slå. Hihi. Med andre ord, jeg storkoser meg på tur, og lever det late deilige syden livet fullt ut. Dagene løper fra oss, selv om vi ikke gjørt stort annet enn å nyte deilige mat, og ligge rett ut på solsenga. Dagene ser som regel slik ut: Frokost kl 10, solsenga fra 11 til 17-18, hjem å slappe av og stelle oss også ut å spise og kose oss. Dette er et liv jeg kunne blitt vant til, men samtidig kjenner jeg at det skal bli gøy å komme hjem også, jeg har jo så mye nytt og spennende vente. Ny by, ny skole, nye bekjentskaper, ny leilighet - en helt ny hverdag. Jeg får litt angst av å tenke på alt dette nye. Huff! Godt jeg har mange rolige, trygge og herlige dager igjen her nede i vakre deilige Dubrovnik. Jeg slenger med litt bilder fra kvelden i går, og dagen i dag.


Dere får holde ut med litt feriebilder denne uken, neste uke er jeg tilbake med oppskrifter, treningsøkter, og nye spennende prosjekter. Så la oss nyte denne siste sommerferie uken før hverdagen og høsten setter inn for fullt neste uke. 

 

Smiiiiil Maren


 

Smil fra Dubrovnik

I dag hadde jeg store planer om å starte dagen med en morgenjogg, optimistisk la jeg ut på tur. Jeg kom ikke lenger enn ut hotelldørene før varmen slo mot meg som en vegg. 40 grader og stekende sol allerede tidlig på morgenen. Det var ikke sjans å jogge under slike omstendigheter. Av med singlett, og ut på rolig gåtur. Det hadde ikke vært forsvarlig å løpe i slik varme, spesielt ikke hvis man ikke er vant til det. Jeg ruslet derfor rolig i vei, og fikk meg en halvtimes tur.

Det mest positive med denne turen var at jeg ble litt kjent i området, og har funnet flere koselige små resturanter og butikker. Jeg kom også forbi et sted med en helt fantastisk utsikt. Har dere sett noe så flott? 

Nå skal jeg ikke babble i vei om det fantastiske sydenlivet til det kjedsommelige. Istede slenger jeg med noen snapshots fra dagen:
Mange av dere spør hva hotellet heter, hva det kostet, og flere slike praktiske ting omrking turen. Jeg skal lage et eget innlegg om dette med en gang jeg kommer hjem. Da skal dere gå alle tips og all info! Jeg har fått spørsmål fra flere av dere hva jeg gjør med treningen her nede. Vel jeg legger styrketreningen helt bort denne uken, også legger jeg inn litt kondisjonstrening hvis jeg har lyst, tid og overskudd til det. kroppen har kun godt av en liten "deload" uke i forhold til styrketreningen, og jeg har all verdens av tid utover høsten til å trene styrketrening, så da unner jeg meg en uke fri med den beste samvittigheten. 

Nå skal jeg hoppe inn i en kald dusj og på med finstasen. Jeg håper alt er fint hjemme, og at dere studenter nyter siste uken før skolestart, og dere som er tilbake i jobb føler det er greit å komme tilbake til hverdagsrutinene. Selv er jeg utrolig glad i hverdagen min, og selv om jeg elsker ferie så er det godt å komme tilbake til hverdagen etterpå. 

 

Smiiiiil maren


Welcome to paradise

Da var vi endelig på plass i nydelige Dubrovnik. Vi fløy ned med Flynonstop direkte fra Kristiansand til Dubrovnik. For en flytur! Jeg har aldri opplevd å få servert frisk frukt, foccacia med parmaskinke og grønnsakssnacks på et fly, i tilegg til at alle passasjerende fikk hver sin Ipad utdelt, slik at vi kunne se film, høre på musikk eller lese avisen hele flyturen. Så herlig! Her var det to fornøyde jenter skal jeg si deg. 

Vi hadde relativt høye forventninger til hotellet, og det infridde så til de grader, det er virkelig flott her. Vi ankom hotellet ved solnedgang i går kveld, og det gjorde hotellet enda vakrere. Hvit marmor overalt, små vannfontener og delikat design hele veien. Vi trives allerede. I går spiste vi middag her på hotellet, og det var en opplevelse for meg som er litt over gjennomsnittet glad i mat. Buffet med ALT du kan ønske deg. Jeg surret rundt og forsynte meg av alt mulig - flere ganger. Jeg endte opp med den merkeligste kombinasjonene, jeg hadde jo lyst å smake på alt. Biff, kalkun og laks på samme tallerken. Smørdampede grønnsaker, pestomarinerte grønnsaker, wok, frisk salat. oljestekte poteter, pasta, oliven, og en haug av ulike stuinger med ulikt innhold. Det var også sjømat, supper, og en egen avdeling med vegetarretter. Jeg trodde lite kunne toppe den middagen, men det var før jeg så frokosten! Kjære himmel - et rom fyllt med mat, og 6 kokker som står å lager alt mens du ser på. Omelett etter eget ønske, egget tilberedt akkurat slik du vil, pannekaker stekes mens du ser på, juicen pressen av den frukten du selv står å plukker ut. I tilegg var det alle typer brød, rundstykker, knekkebrød, frokostblandinger, musli, nøtter, frø, frukt, bær, yogurt, masse ulike typer skinke, like mange ulike oster, egen salatbar, grønnsaks bar, og et lite mini "bakeri" med alt du kan tenke deg av søte frokostalternativer. Jeg er målløs, og her skal vi boltre oss hver morgen i en hel uke - Hurra!

I dag har vi tilbragt hele dagen på stranda. Jeg la meg ned på en solseng rundt klokken 10 og der lå vi i nesten 6 timer, kun avbrutt av bading og innkjøp av mat og kald drikke. Late dager på stranden helt uten noen fysiske anstrengelser er så riktig akkurat nå. Komplett ferie avslappning. Jeg planlegger å komme hjem nøttebrun, uthvilt og med tidenes energioverskudd, super klar for en ny og spennende høst. 

Det var dagens lille reiseoppdatering fra meg. Nå skal vi dusje av oss saltvann og slappe av litt på hotellet før det blir koselig middag i kveld. Dette livet kan jeg lett bli vant til. Håper alt er bra hjemme. Nyt søndagen kjære dere.

 

Smiiiiiil fra Kroatia

Kroatia

Jeg hadde innsett at denne sommeren ble en jobbesommer, og at reising fikk vente. Jeg fyllte ukene opp med jobb hver dag, og hadde slått meg til ro med den tanken. Så begynte feriebildene til vener og bekjente å poppe opp på diverse sosiale medier. Lange hvite sandstreder, bading i middelhavet, de nydeligste middagsretter fra eksotiske resturanter, brune ben i kritthvit sand, lette sommerkjoler og store smil fra rundt om i hele verden. Jeg kjente at det kribblet i hele kroppen etter å reise. Hvordan kunne jeg være så dum å booke en hel sommer med bare jobb? Jeg satt meg ned å tok en god titt på vaktlistene mine, og tror dere ikke jeg oppdaget en fantastisk liten uke, helt i slutten av ferien, hvor det faktisk er mulighet for en uke sammenhengende fri. Så nå blir det sannsynligvis tur på denne jenta også!!!! 

Vi driver å planlegger nå, og det ser ut som Kroatia blir årets sommertur. Jeg har alltid hatt lyst å reise dit, og nå får jeg endelig muligjheten. Fra Kristiansand flyr det et direkte fly til vakre Dubrovknik så det kunne jo ikke passe mer perfekt. 

 

Har noen av dere vært i Dubrovnik? Del mer enn gjerne dine erfaringer. Resturanttips, strandtips, markeder/opplevelser og ikke minst hotelltips mottas med stor takk!

 

Ha en nydelig mandag og nyt ferien kjære dere! Jeg har ligget litt på latsiden når det gjelder både treningen og sunn mat de siste dagene. I dag er det mandag, og jeg ser alltid mandag som en ny mulighet til å starte på nytt. Senere i dag vil jeg derfor dele en frisk og sunn oppskrift med dere, og hvis jeg er riktig så flink så skal dere ikke se bort i fra at det logges en liten treningsøkt også. 

 

Smiiiil Maren

 

Lik gjerne min FB-side HER.  

Snapshots fra London

God morgen hjerter

Jeg er tilbake i sofakroken, med God morgen Norge på tv, og kaffekoppen  i hånden. Resten av familien har dratt på jobb, og jeg sitter her å mimrer over Londonturen vår og smiler ved tanken på alle de fine opplevelsene, alle de morsomme hendelsene og alt det fantastiske London har å by på. Det ble en lang dag i går, med et par timer shopping før vi startet hjemreisen. Vi kom hjem rundt midnatt i går, og da var jeg så sliten at oppdatering av blogg måtte vente til i dag. 

London kort oppsummert var utrolig gøy, men også litt hektisk. Det er en hektisk by, med høyt tempo. Jeg har shoppet masse gøy, sett masse spennende, spist mye god mat og hatt en herlig opplevelse sammen med de menneskene jeg er aller mest glad i - familien min. Her kommer noen små snapshots fra turen:


Jeg kjenner at jeg må tilbake til London veldig snart, det var liksom så mye jeg ikke rakk. Jeg blir Kristiansand over helgen, før jeg flyr hjem igjen til Oslo. Bilder av alle innkjøp får dere når jeg er på plass helt hjemme i Oslo og får pakket ordentlig ut. 

I dag er formen litt rar. Fire dager med uvant mat, og ingen trening gjør noe med kroppen min. Det er godt å ta seg helt fri, og jeg tror det er sunt - men man føles jeg litt dvassen og slapp. Jeg trives med hverdagsrutinene mine, med sunn, ren mat og en aktiv livsstil. Det er godt med ferie og fri, men sannelig synes jeg ikke det er enda bedre med min vanlige livsstil *smile*

Nyt fredagen, mer fra denne kanten litt senere!

 

Smiiiiil Maren

Live, love and laugh - in London

Tiden flyr og jeg føler at jeg ikke får utnyttet tiden godt nok! Det er så mye jeg vil gjøre, så mange steder jeg vil besøke og alt for liten tid å gjøre det på! Gårsdagen forsvant i shopping fra morgen til kveld. Jeg fant mange godbiter på både Niketown, river island, Victoria Secret og Top shop. Sist nevnte skal jeg tilbake til i dag, jeg ble jo ikke ferdig med halve butikken en gang, selv om jeg hadde godt over en time der inne. Jeg reiser på tur med familien, og da er det ofte slik at man har litt uslike behov, og selv om tålmodigheten var til tider ekstrem fra min skjønne pappa i går, så tviler jeg på at den er like god i dag. Hihi. Han blir godt tatt vare på da! I går ble han pent plassert i en dyp god lenestol av de ansatte i butikken, med et glass champange i hånden kom sannelig smilet frem - og vi andre løp rundt å shoppet med god samvittighet *smile* I dag har jeg som sagt enda et par butikker jeg vil innom, før vi skal prøve å være litt kulturelle også. Jeg har vært i London før, og tatt den tradisjonelle runden med de røde bussene. Det er et must å ta den runden, så jeg tenker nok at vi skal få alle med oss opp på en slik tur i dag. I kveld blir det forhåpentligvis musikal med We Will Rock You! Jeg håper det går i orden, da jeg har hørt ekstremt mye positivt om den. Ellers går det i mye god mat, vin og herlige smaksopplevelser. Jeg fikk en kommentar om hvordan jeg gjør det med kostholdet og treningen på tur. Vel trening har jeg ikke en gang vurdert - vi går jo hele tiden! Bena mine føles som de har vært gjennom et maraton, og jeg kunne virkelig ikke tenke meg å bruke den korte tiden vi har her i London på å trene. Når det gjelder kostholdet så spiser jeg akkurat det jeg har lyst på. Både frokost, lunsj og middag blir spist ute på resturant, og jeg bestiller akkurat det jeg har lyst på, uten å tenke noe videre over det. Er man på ferie, så er man på ferie :) 

Denne morgenen starter jeg på samme måte som i går, nede i loungen med kaffe og Mac. Jeg er en morgenfugel, og synes er godt å kunne sitte her så skribble ned litt oppdateringer til mine fine lesere mens alle andre sover. Jeg gleder meg til denne dagen, og håper jeg kan få tid til en hel masse av tingene på min London-to-.do-liste. Søte Therese sendte meg en liten liste i går, hvor jeg fant enda flere favoritter som jeg vil innom. Så her er det bare å tømme kaffekoppen, og komme seg ut i Londons vakre gater. 

Håper alt er fint hjemme, og at dere har det fint alle sammen :)

 

Smiiiil Maren

På plass i London

Goood morgen fra London!

Vi ankom dette vakre hotellet sent i går ettermiddag, og jeg kjente veldig fort at det er helt ok å ha dette som hjem de neste fire dagene *smile*. Hotellet ligger super sentralt, med gåavstand til det meste.

Vi la fra oss bagasjen og dro rett ut for å finne et koselig sted å spise. Vi fant en herlig liten Italiensk resturant. Zizzi het den. Et utrolig sjarmerende og koselig sted, med nydelig mat og fantastisk vin. Hvitløksbrød, ferske oliven, og nydelig italiensk pizza. bakt i steinoven. Mmmm. Jeg liker så godt når man kan se rett inn på kjøkkenet, og følge med når de lager pizzaene. 

Nå sitter jeg alene nede i loungen og jobber litt med blogg, mails, kostplaner og diverse. De andre sover enda, og jeg synes faktisk det er litt deilig å kunne få et par timer for meg selv på morgenkvisten. En kruttsterk espresso og mac'en er alt jeg trenger. Nå skal jeg straks avslutte her, og nyte en deilig hotellfrokost sammen med de andre. Denne dagen skal fylles med shopping, shopping og atter shopping. Jeg er så KLAR!! *smile*

Ha en super tirsdag kjære dere, oppdatering på dagens shoppingsfangst kommer senere!

 

Smiiiil Maren

 

Post-riviera-depresjon

Jeg savner varmen, sola og ferielivet. Fakisk så mye at jeg nå vurderer å kaste meg på enda en tur!! Jeg vurderer en hoppe-på tur til Tyrkia, eller spania. Eller kanskje jentetur til København, Stockholm eller kanskje Barcelona. Hmm. En gresk øy hadde heller ikke vært feil! Uansett er jeg hvertfall utrolig lysten på mer ferie, og det er kanskje ikke så rart når det er 13 grader ute, og stri regn. Det er heller kanskje ikke så rart jeg lengter etter sol og varme når jeg ser på bilder som dette:Nå tar en god del av kundene mine ferie, og det betyr roligere dager på jobb. Jeg tenker å utnytte dette til å sette fokus på egentrening, og bruke tid på å gjøre ting jeg har lyst til som jeg ikke rekker i hverdagen. Lunsj på brygga med jentene, spontanturer inn til go'jentene i Oslo, hytteturer, kos i parken, ut på sjøen, sleepovers, vinkvelder og festivaler. Aaah sommerlivet :)

Nå er det kvelden her. Jeg har faktisk ikke gjort noe som helst fornuftig i hele dag. Kun film, sushi, enda en film, fruktsalat med vanilje kesam, litt mer film og enda mer mat. Det var den fredagen! Nå skal jeg hoppe i seng og får en god natt søvn. I morgen tidlig venter en deilig løpetur i forhåpentigvis litt bedre vær:)

God natt hjerter

 

Home sweet home!

Reisen hjem til Norge startet allerede kl 04 i natt, og jeg ligger nå rett ut på sofaen. Få timer søvn, kombinert med dårlig matinntak tok knekken på meg! Så lastet jeg inn bildene fra ferien og plutselig var all trøtthet borte, og jeg sitter her med en smil om munnen! For en magisk ferie det har vært, jeg har faktisk ikke ord:) Jeg har badet i middelhavet, drukket nydelig rose', kost meg på solsengen, lest spennende bøker, sovet masse, hatt et par herlige morgenturer alene i fjellene, tenkt masse, virkelig kjent på lave skuldre og hvilepuls, og sist men ikke minst spist enormt mye god mat. Jeg dro til Rivieraen med synlige mageruter, og kom hjem uten! Haha;) Sånn kan det gå! Jeg har hvertfall hatt time of my life, og nå skal jeg dele noen moments med dere.Når jeg ser på bildene klarer jeg ikke å slutte å smile, je lengter tilbake allerede! jeg har hatt en fantastisk ferie og virkelig kost meg meg. Nå er det tilbake til hverdagen med jobb, trening og litt bedre kosthold! Jeg planlegger et par uker ferie til til senere i juli, hva jeg skal fylle de ferieukene med får dere vente å se ;) Hva er dine ferieplaner??

Smiiil M

Last day in paradise...

God morgen solstråler!!

Jeg ligger langstrakt i en myk deilig seng, omgitt av lette hvite laken og ser på sola som stråler utenfor vinduet! Jeg har vært våken siden kl 07, men ligger bare her å kjenner på feriefølelsen. I dag er siste dagen her lede på Rivieraen, i morgen tidlig (les: i natt) er det tilbake til kalde Norge. Jeg har hatt en uke som ikke kan beskrives med ord, derfor jobber jeg med en stor bildekolasj til dere, som på best mulig måte beskriver oppholdet mitt her! Den er straks klar, og kommer nok ut på bloggen i morgen tenker jeg:) Her en liten sniktitt!Nå skal jeg straks tusle ned på den lokale bakeren og kjøpe fersk brød til frokost. Så blir det en rolig og fin morgen med kaffe på verandaen. I dag står shopping i St.Tropez på planen, og jeg gleder meg virkelig! Jeg tror kroppen min har fått nok sol, og det er helt ok å tilbringe siste dag i butikker istede for på stranda. Jeg elsker de små nydelige butikkene i St.tropez, her kan man virkelig finne skatter! Det kryr av lekre bikinier, sko, maxikjoler, og solbriller i de sjarmerende butikkene i St.tropez.

Nå er det på tide å rulle ut av sengen, og utnytte den siste dagen i paradis til det fulle! Jeg håper dere har en herlig dag :)

Maren

Jeg nyter.....

Dagen i dag startet på best mulig måte, med en liten powerwalk ned til havet, hvor jeg kjørte et par runder med diverse styrkeøvelser. Denne sirkelen ble filmet, og når jeg får fikset litt på den så skal jeg selvfølgelig dele den med dere! Der får dere tips til supre styrkeøvelser dere kan kjøre på ferie, når du ikke har tilgang på utstyr eller treningsenter. Det føltes helt idyllisk å stå nede på straden å gjøre diverse øvelser, med solen i ansiktet og verdens vakreste utsikt utover middelhavet. *lykkesukk*

Resten av dagen har jeg tilbragt på solsengen, og helt oppslukt i en fantastisk bok! Jeg har ligget langflat i hele dag, kun avbrutt av små pauser innom kjøleksapet for påfyll av iskald drikke og mat! Det er så mye deilig mat her nede. Middagen i går viste jeg dere, og på menyen i kveld står det Tapas. Vi har vært å hamstret masse deilige råvarer og kokkelert en god stund på kjøkkenet. Jeg er spent på resultatet. Ostefat, aspargies med parma, kjøttboller i spicy saus, parmaskinke med parmesan over, hvitløksbrød, tomat&mozarella salat, grillspyd med ulike typer kjøtt og grønnsaker og selvfølgelig en diger salat! Det må jo bli bra??Nå skal jeg hjelpe til med siste finish på kjøkkenet, før kvelden skal nytes med god mat, god drikke og herlige mennekser! Jeg skal prøve å få ferdig filmen til dere så fort som mulig!

Smiiil fra Rivieraen

Jeg har ankommet Paradis!!

Jeg har ankommet paradis!! Det gikk ca 3 minutter fra jeg ankom huset til jeg var på plass på solsenga! Jeg har med meg to bøker som jeg gleder meg til å lese! Den ene ble etter deres anbefaling, Drømmehjertet, og den andre ble en krim av Jørn Lier Horst - Vinterstengt heter den. Jeg har allerede startet på Vinterstengt, og jeg kjenner allerede at denne kommer til å bli utlest raskt! Jeg fikk et par deilige timer i bikinien, før soplen gikk ned og det var på tide å begynne på litt mat.Nå har vi akkurat kost oss med em diger salat med masse godt, sopp/løk stuing, to ulike typer hvitløksbrød, grillet kyllingfileter og grillspyd. Fantastisk deilig! God drikke og snacks hører også med. Jeg koser meg så med slike varme sommerkvelder, hvor man kan sitte langt ut i de små timer kun i ført en lett sommerkjole.I morgen skal jeg nyte en hel dag på stranden, og enedelig få mitt første bad i middelhavet for i år. Dere skal ikke se bort i fra at det blir en liten morgentur også, powerwalk ned å bade i havet kanskje:) For et fantastisk liv!!

Nå skal pc legges bort, og kvelden nytes!

Smiiil M